#lawakkeder Instagram Photos & Videos

lawakkeder - 159.4k posts

▪️⚠️ CONVERSE ORIGINAL ❗
▪️⚠️ PROMOSI MERDEKA SPECIAL ❗ ▫️
▪️👟 FILA DISTRUPTOR CUSHION WHITE ⚪
▫️
▪️💲RM 60 ONLY ❗
▪️⚠️ ONLY FOR THE FIRST 10 PEOPLE ❗
▪️📥 DM @ihshop_ 🏪
▪️📞 WHATSAPP 0139720582 📲
▪️💡CLICK ON THE LINK ON IG @ihshop_ FOR EASIER ❗
▫️
▪️🚚 FREE POSTAGE ❗ ▪️🎁 FREE GIFT ❗
▪️🚴 COD AVAILABLE❗
▫️
#paidreviewrm5 #posttwitter #lawakkeder #videolawak #brocuba #siscuba #igshopmalaysia #rotikaya #malaysiaku #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #swapreviewfree #viral #mudahterhibur #funny #bf #lawak #student #perempuan #gf #swapreview #ikutcarakita #jangankecam #lelaki #igersmalaysia #kitapunyacerita #wanita

▪️⚠️ CONVERSE ORIGINAL ❗
▪️⚠️ PROMOSI MERDEKA SPECIAL ❗ ▫️
▪️👟 FILA DISTRUPTOR CUSHION WHITE ⚪
▫️
▪️💲RM 60 ONLY ❗
▪️⚠️ ONLY FOR THE FIRST 10 PEOPLE ❗
▪️📥 DM @ihshop_ 🏪
▪️📞 WHATSAPP 0139720582 📲
▪️💡CLICK ON THE LINK ON IG @ihshop_ FOR EASIER ❗
▫️
▪️🚚 FREE POSTAGE ❗ ▪️🎁 FREE GIFT ❗
▪️🚴 COD AVAILABLE❗
▫️
#paidreviewrm5 #posttwitter #lawakkeder #videolawak #brocuba #siscuba #igshopmalaysia #rotikaya #malaysiaku #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #swapreviewfree #viral #mudahterhibur #funny #bf #lawak #student #perempuan #gf #swapreview #ikutcarakita #jangankecam #lelaki #igersmalaysia #kitapunyacerita #wanita

3 0 11 minutes ago
𝕊𝕖𝕕𝕒𝕡 𝕤𝕦𝕒𝕣𝕒 @manpida._ ( 𝕥𝕒𝕘 𝕜𝕨𝕟 𝕪𝕘 𝕓𝕣𝕠𝕜𝕖𝕟 )
.
.
.
.
𝕋𝕒𝕘 𝕜𝕒𝕨𝕒𝕟 𝕔𝕖𝕡𝕒𝕥 ~

#lawakhangit #malaysia #atukpesan #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder#lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap#tarbiahsentap #lawakjintoncit#lawakviral #lawakhambar #tiktokmemes #tiktok#ayatpickupline#tajuislam #tajutawan#ayatsedih #ayatsentap #ayatbroken #ayatjiwang#videosedih #videojiwang #videosentap #manpida._#musically__malaysia#musically#tiktokmalaysia #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktokmalaysia🔥

𝕊𝕖𝕕𝕒𝕡 𝕤𝕦𝕒𝕣𝕒 @manpida._ ( 𝕥𝕒𝕘 𝕜𝕨𝕟 𝕪𝕘 𝕓𝕣𝕠𝕜𝕖𝕟 )
.
.
.
.
𝕋𝕒𝕘 𝕜𝕒𝕨𝕒𝕟 𝕔𝕖𝕡𝕒𝕥 ~

#lawakhangit  #malaysia  #atukpesan  #lawakbodoh  #lawakterkini  #lawakkeder #lawaktahapdewa  #videolawak  #ayatsentap #tarbiahsentap  #lawakjintoncit #lawakviral #lawakhambar #tiktokmemes #tiktok #ayatpickupline #tajuislam  #tajutawan #ayatsedih  #ayatsentap  #ayatbroken  #ayatjiwang #videosedih  #videojiwang  #videosentap  #manpida._ #musically__malaysia #musically #tiktokmalaysia  #tiktokmalaysia🇲🇾  #tiktokmalaysia🔥

52 0 12 minutes ago
Open order now.
Open booking .
Open ansuran Mingguan.
Free postage.
Free special giftPM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0163712693 📲WHATSAPP 0163712693
freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.#teamfyzadyxy
 #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni  #lawakkeder #mudahterhibur #virals #dyxyfreecod #dyxycodbanting #dyxycoduitmdengkil
#dyxycoddepanrumah #dyxycoddengkil
#dyxycodcyberjaya #coddyxy #dyxycodsepang #dyxycodklang #dyxycodpuchong #ioicitymall #alamandaputrajaya #kipmallkotawarisan #carboothsale

Open order now.
Open booking .
Open ansuran Mingguan.
Free postage.
Free special giftPM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0163712693 📲WHATSAPP 0163712693
freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
. #teamfyzadyxy
#bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #lawakkeder #mudahterhibur #virals #dyxyfreecod #dyxycodbanting #dyxycoduitmdengkil
#dyxycoddepanrumah #dyxycoddengkil
#dyxycodcyberjaya #coddyxy #dyxycodsepang #dyxycodklang #dyxycodpuchong #ioicitymall #alamandaputrajaya #kipmallkotawarisan #carboothsale

1 0 28 minutes ago
❤️❤️. Sila "Double tap" & follow : @lawak_harey
.
.
Siapa nak kerja gaji RM5000 dan simpanan digandakan 600%, boleh jana pendapatan RM500 sehari, boleh follow @fadhli_amin_ atau klik link di bio @fadhli_amin_ untuk info
.
.
#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawak #lawakbodoh #lawakterkini #lawakmedan #lawak_harey #lawakkampus #lawakkeder #lawak_hambar #lawakminang #lawakmalaysia #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakhangit #zonlawak #videolawak #lawaktwitter #lawaksavage

❤️❤️. Sila "Double tap" & follow : @lawak_harey
.
.
Siapa nak kerja gaji RM5000 dan simpanan digandakan 600%, boleh jana pendapatan RM500 sehari, boleh follow @fadhli_amin_ atau klik link di bio @fadhli_amin_ untuk info
.
.
#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawak #lawakbodoh #lawakterkini #lawakmedan #lawak_harey #lawakkampus #lawakkeder #lawak_hambar #lawakminang #lawakmalaysia #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakhangit #zonlawak #videolawak #lawaktwitter #lawaksavage

82 0 38 minutes ago
Janganlah hanya tahu meminta.

Bersyukur juga perlu.

Kadang kita belum dapat apa yang kita doakan, mungkin sebab kita jarang bersyukur.

Orang yang bersyukur tidak pernah rugi.
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#FirdausWrote #BukanPukulRata #BukanUstaz #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

Janganlah hanya tahu meminta.

Bersyukur juga perlu.

Kadang kita belum dapat apa yang kita doakan, mungkin sebab kita jarang bersyukur.

Orang yang bersyukur tidak pernah rugi.









#FirdausWrote #BukanPukulRata #BukanUstaz #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

72 0 47 minutes ago
Like ❤️ jika suka
-
jangan lupa follow @dramatwitterindo buat liat tweet menarik lainnya
-

Like ❤️ jika suka
-
jangan lupa follow @dramatwitterindo buat liat tweet menarik lainnya
-

10 1 48 minutes ago
Anak derhaka disambar petir 😂😂😂
W/
@dxnrxf (kena sambar)
@itzamalhijaz_ (jatuh bangunan)
@its.ok.kj (menjerit)
@pizatomayo (menyanyi)
@hisyam1233 (kebuntuan)
.
. 
Yoo support my youtube channel(link in the bio) by subscribing, like n share to ur friends!!!📣🔥🔥🔥
Thanks for supporting 😄😄😄.
#lawakhambar #videolawak #motifviral #mudahterhibur #pcgamers #malaysiagamer #youtuber #nn0utra #gamers #youtubermalaysia #ohsem #hiburan #lawakkeder #lawakterkini #igersmalaysia #himpunanbahanlawak #lawakmalaysia #lawakhangit #segalanyahiburan #lawakboring #gaming #gamingclips #gaminglife #roblox #robloxmalaysia #gelakpecahhabis

Anak derhaka disambar petir 😂😂😂
W/
@dxnrxf (kena sambar)
@itzamalhijaz_ (jatuh bangunan)
@its.ok.kj (menjerit)
@pizatomayo (menyanyi)
@hisyam1233 (kebuntuan)
.
.
Yoo support my youtube channel(link in the bio) by subscribing, like n share to ur friends!!!📣🔥🔥🔥
Thanks for supporting 😄😄😄.
#lawakhambar #videolawak #motifviral #mudahterhibur #pcgamers #malaysiagamer #youtuber #nn0utra #gamers #youtubermalaysia #ohsem #hiburan #lawakkeder #lawakterkini #igersmalaysia #himpunanbahanlawak #lawakmalaysia #lawakhangit #segalanyahiburan #lawakboring #gaming #gamingclips #gaminglife #roblox #robloxmalaysia #gelakpecahhabis

14 1 1 hour ago
Betul ii hargai member dia
Tag kwn anda tersayang
Jangan lupa like and share story👌
.
❤like 💬komen 👥tag
#lawaking #lawakkeder #lawakminang #mudahterhibur #himpunanlawakmalays #hatikecai #atukpesan #nakbebel #hati #lawakhambar #sembangstudent #hargai #jiwang #sedih #cubagelak #gelak #member #cinta

Betul ii hargai member dia
Tag kwn anda tersayang
Jangan lupa like and share story👌
.
❤like 💬komen 👥tag
#lawaking #lawakkeder #lawakminang #mudahterhibur #himpunanlawakmalays #hatikecai #atukpesan #nakbebel #hati #lawakhambar #sembangstudent #hargai #jiwang #sedih #cubagelak #gelak #member #cinta

126 0 1 hour ago
‼️STOCK BARU ‼️
.
📌ADIDAS YEEZY BOOST 350 V2 GID GLOW
📌SIZE : 40-44 euro
📌PRICE : RM230
.

Nak? 📲 WHATSAPP 017-3853810 
Atau Click link bio.
.

Kasut ni Bercahaya dalam gelap la gais 🤩 bukan beshe2 tauu haa 🤭🔥 mmg padu teruks bila pakai nanti 🙈

‼️STOCK BARU ‼️
.
📌ADIDAS YEEZY BOOST 350 V2 GID GLOW
📌SIZE : 40-44 euro
📌PRICE : RM230
.

Nak? 📲 WHATSAPP 017-3853810
Atau Click link bio.
.

Kasut ni Bercahaya dalam gelap la gais 🤩 bukan beshe2 tauu haa 🤭🔥 mmg padu teruks bila pakai nanti 🙈

10 1 1 hour ago
NAK MENANG GIVEAWAY ???
FOLLOW 
@innrahmangadget 
@innrahmangadget.iphone 
@vitcwhite.kl
TAG KAWAN2 DI RUANGAN KOMEN ( KETIGA - TIGA IG DIATAS ) & BE ACTIVE UNTUK MEMENANGI IPHONE !!! 🔥😍🔥😍 DARIPADA @innrahmangadget.iphone
100 % Trusted Since 2013 ✅
IRG = InRahmanGadget
.
" Hujung bulan ni admin @innrahmangadget akan announce winner & kalau follower ig @innrahmangadget mencecah sehingga 225k...jom ajak kawan2 follow ig @innrahmangadget...kepada sesiapa yang belum join...boleh join sekarang !!!...spam banyak2 dan tag kawan korang di post2  ketiga tiga ig diatas...GOODLUCK 😉 "
.
🔥@innrahmangadget 🔥
ACTION CAMERA SERENDAH RM68-9xx!!!Orang lain semua dah grab Action Camera untuk pergi bercuti, pegi ride dengan kawan2. korang bila lagi?? 🤨
•
Nak GOPRO mahal sangat?? Jangan risau! Action Camera Kami serendah Rm68-9xx sahaja!!
.
🔥BERIBU FEEDBACK SINCE 2013 klik #yicamIRG#ekenh8rIRG #sportscamf60IRG #irtesti 🔥 .
.
Action camera ni boleh buat as DASHCAM jugak ok! Sangat2 penting letak dashcam dalam kereta jaman now 🔥🔥
.
Boleh COD seluruh KL & Selangor / tekan link di bio @innrahmangadget untuk order 😊
.
#lawak #lawaking #lawakbodoh #lawakan#lawakterkini #lawakhangit #lawakkeder#lawaktahapdewa #lawakmalaysia #viral#viralvideos #kiniviral #viralkini #viralmalaysia#viralmalaysia2018 #malaysiaviral#motifviralmalaysia #kasutviralmalaysia#makeupviralmalaysia #gadgetviral#actioncammurah #actioncameramurahmalaysia#actioncammurahmalaysia#actioncameramurahmalaysia

NAK MENANG GIVEAWAY ???
FOLLOW
@innrahmangadget
@innrahmangadget.iphone
@vitcwhite.kl
TAG KAWAN2 DI RUANGAN KOMEN ( KETIGA - TIGA IG DIATAS ) & BE ACTIVE UNTUK MEMENANGI IPHONE !!! 🔥😍🔥😍 DARIPADA @innrahmangadget.iphone
100 % Trusted Since 2013 ✅
IRG = InRahmanGadget
.
" Hujung bulan ni admin @innrahmangadget akan announce winner & kalau follower ig @innrahmangadget mencecah sehingga 225k...jom ajak kawan2 follow ig @innrahmangadget...kepada sesiapa yang belum join...boleh join sekarang !!!...spam banyak2 dan tag kawan korang di post2 ketiga tiga ig diatas...GOODLUCK 😉 "
.
🔥@innrahmangadget 🔥
ACTION CAMERA SERENDAH RM68-9xx!!!Orang lain semua dah grab Action Camera untuk pergi bercuti, pegi ride dengan kawan2. korang bila lagi?? 🤨

Nak GOPRO mahal sangat?? Jangan risau! Action Camera Kami serendah Rm68-9xx sahaja!!
.
🔥BERIBU FEEDBACK SINCE 2013 klik  #yicamIRG #ekenh8rIRG  #sportscamf60IRG  #irtesti 🔥 .
.
Action camera ni boleh buat as DASHCAM jugak ok! Sangat2 penting letak dashcam dalam kereta jaman now 🔥🔥
.
Boleh COD seluruh KL & Selangor / tekan link di bio @innrahmangadget untuk order 😊
.
#lawak  #lawaking  #lawakbodoh  #lawakan #lawakterkini  #lawakhangit  #lawakkeder #lawaktahapdewa  #lawakmalaysia  #viral #viralvideos  #kiniviral  #viralkini  #viralmalaysia #viralmalaysia2018  #malaysiaviral #motifviralmalaysia  #kasutviralmalaysia #makeupviralmalaysia  #gadgetviral #actioncammurah  #actioncameramurahmalaysia #actioncammurahmalaysia #actioncameramurahmalaysia

1 0 1 hour ago
NAK MENANG GIVEAWAY ???
FOLLOW 
@innrahmangadget 
@innrahmangadget.iphone 
@vitcwhite.kl
TAG KAWAN2 DI RUANGAN KOMEN ( KETIGA - TIGA IG DIATAS ) & BE ACTIVE UNTUK MEMENANGI IPHONE !!! 🔥😍🔥😍 DARIPADA @innrahmangadget.iphone
100 % Trusted Since 2013 ✅
IRG = InRahmanGadget
.
" Hujung bulan ni admin @innrahmangadget akan announce winner & kalau follower ig @innrahmangadget mencecah sehingga 225k...jom ajak kawan2 follow ig @innrahmangadget...kepada sesiapa yang belum join...boleh join sekarang !!!...spam banyak2 dan tag kawan korang di post2  ketiga tiga ig diatas...GOODLUCK 😉 "
.
🔥@innrahmangadget 🔥
ACTION CAMERA SERENDAH RM68-9xx!!!Orang lain semua dah grab Action Camera untuk pergi bercuti, pegi ride dengan kawan2. korang bila lagi?? 🤨
•
Nak GOPRO mahal sangat?? Jangan risau! Action Camera Kami serendah Rm68-9xx sahaja!!
.
🔥BERIBU FEEDBACK SINCE 2013 klik #yicamIRG#ekenh8rIRG #sportscamf60IRG #irtesti 🔥 .
.
Action camera ni boleh buat as DASHCAM jugak ok! Sangat2 penting letak dashcam dalam kereta jaman now 🔥🔥
.
Boleh COD seluruh KL & Selangor / tekan link di bio @innrahmangadget untuk order 😊
.
#lawak #lawaking #lawakbodoh #lawakan#lawakterkini #lawakhangit #lawakkeder#lawaktahapdewa #lawakmalaysia #viral#viralvideos #kiniviral #viralkini #viralmalaysia#viralmalaysia2018 #malaysiaviral#motifviralmalaysia #kasutviralmalaysia#makeupviralmalaysia #gadgetviral#actioncammurah #actioncameramurahmalaysia#actioncammurahmalaysia#actioncameramurahmalaysia

NAK MENANG GIVEAWAY ???
FOLLOW
@innrahmangadget
@innrahmangadget.iphone
@vitcwhite.kl
TAG KAWAN2 DI RUANGAN KOMEN ( KETIGA - TIGA IG DIATAS ) & BE ACTIVE UNTUK MEMENANGI IPHONE !!! 🔥😍🔥😍 DARIPADA @innrahmangadget.iphone
100 % Trusted Since 2013 ✅
IRG = InRahmanGadget
.
" Hujung bulan ni admin @innrahmangadget akan announce winner & kalau follower ig @innrahmangadget mencecah sehingga 225k...jom ajak kawan2 follow ig @innrahmangadget...kepada sesiapa yang belum join...boleh join sekarang !!!...spam banyak2 dan tag kawan korang di post2 ketiga tiga ig diatas...GOODLUCK 😉 "
.
🔥@innrahmangadget 🔥
ACTION CAMERA SERENDAH RM68-9xx!!!Orang lain semua dah grab Action Camera untuk pergi bercuti, pegi ride dengan kawan2. korang bila lagi?? 🤨

Nak GOPRO mahal sangat?? Jangan risau! Action Camera Kami serendah Rm68-9xx sahaja!!
.
🔥BERIBU FEEDBACK SINCE 2013 klik  #yicamIRG #ekenh8rIRG  #sportscamf60IRG  #irtesti 🔥 .
.
Action camera ni boleh buat as DASHCAM jugak ok! Sangat2 penting letak dashcam dalam kereta jaman now 🔥🔥
.
Boleh COD seluruh KL & Selangor / tekan link di bio @innrahmangadget untuk order 😊
.
#lawak  #lawaking  #lawakbodoh  #lawakan #lawakterkini  #lawakhangit  #lawakkeder #lawaktahapdewa  #lawakmalaysia  #viral #viralvideos  #kiniviral  #viralkini  #viralmalaysia #viralmalaysia2018  #malaysiaviral #motifviralmalaysia  #kasutviralmalaysia #makeupviralmalaysia  #gadgetviral #actioncammurah  #actioncameramurahmalaysia #actioncammurahmalaysia #actioncameramurahmalaysia

0 0 1 hour ago
NAK MENANG GIVEAWAY ???
FOLLOW 
@innrahmangadget 
@innrahmangadget.iphone 
@vitcwhite.kl
TAG KAWAN2 DI RUANGAN KOMEN ( KETIGA - TIGA IG DIATAS ) & BE ACTIVE UNTUK MEMENANGI IPHONE !!! 🔥😍🔥😍 DARIPADA @innrahmangadget.iphone
100 % Trusted Since 2013 ✅
IRG = InRahmanGadget
.
" Hujung bulan ni admin @innrahmangadget akan announce winner & kalau follower ig @innrahmangadget mencecah sehingga 225k...jom ajak kawan2 follow ig @innrahmangadget...kepada sesiapa yang belum join...boleh join sekarang !!!...spam banyak2 dan tag kawan korang di post2  ketiga tiga ig diatas...GOODLUCK 😉 "
.
🔥@innrahmangadget 🔥
ACTION CAMERA SERENDAH RM68-9xx!!!Orang lain semua dah grab Action Camera untuk pergi bercuti, pegi ride dengan kawan2. korang bila lagi?? 🤨
•
Nak GOPRO mahal sangat?? Jangan risau! Action Camera Kami serendah Rm68-9xx sahaja!!
.
🔥BERIBU FEEDBACK SINCE 2013 klik #yicamIRG#ekenh8rIRG #sportscamf60IRG #irtesti 🔥 .
.
Action camera ni boleh buat as DASHCAM jugak ok! Sangat2 penting letak dashcam dalam kereta jaman now 🔥🔥
.
Boleh COD seluruh KL & Selangor / tekan link di bio @innrahmangadget untuk order 😊
.
#lawak #lawaking #lawakbodoh #lawakan#lawakterkini #lawakhangit #lawakkeder#lawaktahapdewa #lawakmalaysia #viral#viralvideos #kiniviral #viralkini #viralmalaysia#viralmalaysia2018 #malaysiaviral#motifviralmalaysia #kasutviralmalaysia#makeupviralmalaysia #gadgetviral#actioncammurah #actioncameramurahmalaysia#actioncammurahmalaysia#actioncameramurahmalaysia

NAK MENANG GIVEAWAY ???
FOLLOW
@innrahmangadget
@innrahmangadget.iphone
@vitcwhite.kl
TAG KAWAN2 DI RUANGAN KOMEN ( KETIGA - TIGA IG DIATAS ) & BE ACTIVE UNTUK MEMENANGI IPHONE !!! 🔥😍🔥😍 DARIPADA @innrahmangadget.iphone
100 % Trusted Since 2013 ✅
IRG = InRahmanGadget
.
" Hujung bulan ni admin @innrahmangadget akan announce winner & kalau follower ig @innrahmangadget mencecah sehingga 225k...jom ajak kawan2 follow ig @innrahmangadget...kepada sesiapa yang belum join...boleh join sekarang !!!...spam banyak2 dan tag kawan korang di post2 ketiga tiga ig diatas...GOODLUCK 😉 "
.
🔥@innrahmangadget 🔥
ACTION CAMERA SERENDAH RM68-9xx!!!Orang lain semua dah grab Action Camera untuk pergi bercuti, pegi ride dengan kawan2. korang bila lagi?? 🤨

Nak GOPRO mahal sangat?? Jangan risau! Action Camera Kami serendah Rm68-9xx sahaja!!
.
🔥BERIBU FEEDBACK SINCE 2013 klik  #yicamIRG #ekenh8rIRG  #sportscamf60IRG  #irtesti 🔥 .
.
Action camera ni boleh buat as DASHCAM jugak ok! Sangat2 penting letak dashcam dalam kereta jaman now 🔥🔥
.
Boleh COD seluruh KL & Selangor / tekan link di bio @innrahmangadget untuk order 😊
.
#lawak  #lawaking  #lawakbodoh  #lawakan #lawakterkini  #lawakhangit  #lawakkeder #lawaktahapdewa  #lawakmalaysia  #viral #viralvideos  #kiniviral  #viralkini  #viralmalaysia #viralmalaysia2018  #malaysiaviral #motifviralmalaysia  #kasutviralmalaysia #makeupviralmalaysia  #gadgetviral #actioncammurah  #actioncameramurahmalaysia #actioncammurahmalaysia #actioncameramurahmalaysia

0 1 1 hour ago
“Carilah Ulama’ yang paling dibenci oleh orang-orang kafir dan orang munafiq, dan jadikanlah ia sebagai Ulama’ yang membimbingmu, dan jauhilah ulama’ yang dekat dengan orang kafir dan munafiq kerana ia akan menyesatkanmu, menjauhimu dari keredhaan Allah ". .

Apakah status orang yang menghalang orang berdakwah dan dimanakah tempatnya di akhirat nanti ?

Orang yang menyekat dari dakwah islam ialah orang yang paling zalim . dalilnya surah al-baqarah ayat 114 
Tempatnya di akhirat adalah neraka. Dalilnya surah al-kahfi ayat 29
.
.
Follow @theyusufalisa ☺️
.
.
#repost #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur #explore
#JomRepost #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur #explorepage

“Carilah Ulama’ yang paling dibenci oleh orang-orang kafir dan orang munafiq, dan jadikanlah ia sebagai Ulama’ yang membimbingmu, dan jauhilah ulama’ yang dekat dengan orang kafir dan munafiq kerana ia akan menyesatkanmu, menjauhimu dari keredhaan Allah ". .

Apakah status orang yang menghalang orang berdakwah dan dimanakah tempatnya di akhirat nanti ?

Orang yang menyekat dari dakwah islam ialah orang yang paling zalim . dalilnya surah al-baqarah ayat 114
Tempatnya di akhirat adalah neraka. Dalilnya surah al-kahfi ayat 29
.
.
Follow @theyusufalisa ☺️
.
.
#repost #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur #explore
#JomRepost #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #mudahterhibur #explorepage

290 0 1 hour ago
Tag member korang ye 😘
.
Jangan lupa turn on post notification ♥️
.
Nak review ws 012-8894981 🎈
.
Anda mencari JERSI BOLA MURAH❓❓❓
Jom follow @19street.jersey @19street.jersey
✅Qualiti padu
✅Harga berpatutan
✅Giveaway turut disediakan
.
#lawak #lawakhambar #lawakterok #lawaksavage #lawakking #zonlawak #maluapabossku #lawaksavage #lawaking #lawakkeder #lawakbodoh #lawakbatak #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #himpunanceritalawak #virals #viral #viraldance

Tag member korang ye 😘
.
Jangan lupa turn on post notification ♥️
.
Nak review ws 012-8894981 🎈
.
Anda mencari JERSI BOLA MURAH❓❓❓
Jom follow @19street.jersey @19street.jersey
✅Qualiti padu
✅Harga berpatutan
✅Giveaway turut disediakan
.
#lawak #lawakhambar #lawakterok #lawaksavage #lawakking #zonlawak #maluapabossku #lawaksavage #lawaking #lawakkeder #lawakbodoh #lawakbatak #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #himpunanceritalawak #virals #viral #viraldance

22 1 1 hour ago
Baru tahu nama Upin Ipin macam ni😂
.
Tag member korang ye 😘
.
Jangan lupa turn on post notification ♥️
.
Nak review ws 012-8894981 🎈
.
Anda mencari JERSI BOLA MURAH❓❓❓
Jom follow @19street.jersey @19street.jersey
✅Qualiti padu
✅Harga berpatutan
✅Giveaway turut disediakan
.
#lawak #lawakhambar #lawakterok #lawaksavage #lawakking #zonlawak #maluapabossku #lawaksavage #lawaking #lawakkeder #lawakbodoh #lawakbatak #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #himpunanceritalawak #virals #viral #viraldance

Baru tahu nama Upin Ipin macam ni😂
.
Tag member korang ye 😘
.
Jangan lupa turn on post notification ♥️
.
Nak review ws 012-8894981 🎈
.
Anda mencari JERSI BOLA MURAH❓❓❓
Jom follow @19street.jersey @19street.jersey
✅Qualiti padu
✅Harga berpatutan
✅Giveaway turut disediakan
.
#lawak #lawakhambar #lawakterok #lawaksavage #lawakking #zonlawak #maluapabossku #lawaksavage #lawaking #lawakkeder #lawakbodoh #lawakbatak #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #himpunanceritalawak #virals #viral #viraldance

44 0 1 hour ago
Reposted from @kopibuku.my (@get_regrann) -  Ada manusia yang jenis suka betul cari perhatian.

Sampai tahap buat sesuatu yang tidak cerdik semata-mata nak tarik perhatian.

Sampai semua benda, dia hendak dikaitkan dengan dirinya.

Hidup ini bukan tentang kita seorang.

Hidup ini melibatkan orang lain juga.

Apa-apa saja tindakan kita, kecil atau besar pasti ada kesan kepada orang lain.

Anak-anak, sebelum buat sesuatu, fikir akan mak dan ayah, fikir apa keluarga kita rasa atas tindakan kita. Keluarga kita akan bangga atau hampa?

Bagi yang hidup berjiran, sebelum buat apa-apa, fikir tentang perasaan jiran yang lain, fikir apa kesan yang akan berlaku atas tindakan kita.

Bagi yang terlibat dengan persatuan, jaga maruah persatuan. Jika kita buat sesuatu yang buruk, walaupun tidak melibatkan nama persatuan, jangan lupa yang kita bawa nama persatuan selagi mana kita ahlinya.

Sesiapa saja, hendak buat sesuatu, fikir dahulu.

Sebab hidup bukan tentang kita seorang.

Kubur memang masing-masing, tetapi apabila kita jadi jenazah nanti, bukan kita sendiri yang kafankan dan kuburkan diri kita.

Catatan oleh @firdauswrote
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#FirdausWrote #BukanPukulRata #BukanUstaz #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes - #regrann

Reposted from @kopibuku.my (@get_regrann) - Ada manusia yang jenis suka betul cari perhatian.

Sampai tahap buat sesuatu yang tidak cerdik semata-mata nak tarik perhatian.

Sampai semua benda, dia hendak dikaitkan dengan dirinya.

Hidup ini bukan tentang kita seorang.

Hidup ini melibatkan orang lain juga.

Apa-apa saja tindakan kita, kecil atau besar pasti ada kesan kepada orang lain.

Anak-anak, sebelum buat sesuatu, fikir akan mak dan ayah, fikir apa keluarga kita rasa atas tindakan kita. Keluarga kita akan bangga atau hampa?

Bagi yang hidup berjiran, sebelum buat apa-apa, fikir tentang perasaan jiran yang lain, fikir apa kesan yang akan berlaku atas tindakan kita.

Bagi yang terlibat dengan persatuan, jaga maruah persatuan. Jika kita buat sesuatu yang buruk, walaupun tidak melibatkan nama persatuan, jangan lupa yang kita bawa nama persatuan selagi mana kita ahlinya.

Sesiapa saja, hendak buat sesuatu, fikir dahulu.

Sebab hidup bukan tentang kita seorang.

Kubur memang masing-masing, tetapi apabila kita jadi jenazah nanti, bukan kita sendiri yang kafankan dan kuburkan diri kita.

Catatan oleh @firdauswrote









#FirdausWrote #BukanPukulRata #BukanUstaz #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes - #regrann

18 0 1 hour ago
🔥 CUSTOMER PUAS HATI 🔥
KASUT BERKUALITI HARGA MURAH,  SERVIS TIP TOP PULAK TUU... 😍
.
KEPUASAN CUSTOMER ADALAH KEUTAMAAN ADMIN 😊
.
.
JOM RAMAI² PAKAT DENGAN KAWAN² UNTUK FOLLOW :
@shoes_ez_shop 
@shoes_ez_shop 
@shoes_ez_shop .
.
-
📦 STOK LIMITED GUYS,  ADMIN BAGI HARGA PROMO SEHINGGA 4 SEPTEMBER 2019 SAHAJA . CEPAT WHATSAPP ADMIN! .
.
.
STOK TERHAD, SIAPA CEPAT DIA DAPAT 
#kasut #kasutmurah #kasuttrending #igshop #trustedseller #hargamurah #hargapromo #lawakkeder #lawakhangit #kasutsukan #igshopmurah #lawaktahapdewa #students #uitm #hargastudents #kasutbundleonline #sneakersmurah #sport #malaysia #kiniviral #sukan #instafamous  #bolasepak #badminton #instaseleb #artistmalaysia #meletop #raya #sneakers

🔥 CUSTOMER PUAS HATI 🔥
KASUT BERKUALITI HARGA MURAH, SERVIS TIP TOP PULAK TUU... 😍
.
KEPUASAN CUSTOMER ADALAH KEUTAMAAN ADMIN 😊
.
.
JOM RAMAI² PAKAT DENGAN KAWAN² UNTUK FOLLOW :
@shoes_ez_shop
@shoes_ez_shop
@shoes_ez_shop .
.
-
📦 STOK LIMITED GUYS, ADMIN BAGI HARGA PROMO SEHINGGA 4 SEPTEMBER 2019 SAHAJA . CEPAT WHATSAPP ADMIN! .
.
.
STOK TERHAD, SIAPA CEPAT DIA DAPAT
#kasut #kasutmurah #kasuttrending #igshop #trustedseller #hargamurah #hargapromo #lawakkeder #lawakhangit #kasutsukan #igshopmurah #lawaktahapdewa #students #uitm #hargastudents #kasutbundleonline #sneakersmurah #sport #malaysia #kiniviral #sukan #instafamous #bolasepak #badminton #instaseleb #artistmalaysia #meletop #raya #sneakers

2 0 2 hours ago
Dagu runcing boleh lah. Dagu korang yg bulat nak boleh buat ape je?
#lawak_com #lawakkeder #lawakmalaysia #lawakgila #kelakar #lawaksolo #lawak #lawaksiyot

Dagu runcing boleh lah. Dagu korang yg bulat nak boleh buat ape je?
#lawak_com #lawakkeder #lawakmalaysia #lawakgila #kelakar #lawaksolo #lawak #lawaksiyot

105 2 2 hours ago
Like ❤️ jika suka
-
jangan lupa follow @dramatwitterindo buat liat tweet menarik lainnya
-

Like ❤️ jika suka
-
jangan lupa follow @dramatwitterindo buat liat tweet menarik lainnya
-

34 3 2 hours ago
Kalau buat hadiah ni, tersangat la cantik😍
.
Kelima-lima warna admin suka, macam mana ni?😂🤭
.
✔️Merah
✔️Purple
✔️Hijau
✔️Hitam
✔️Turquoise
.
Quran magnet ni sangat banyak permintaan sebab:
.
1) Ada 2 pilihan tag: NAFEESA @ SAFEEYA
.
2) Terjemahan warna-warni
.
3) 5 pilihan warna yang sangat cantik
.
4) Saiz sederhana malah sesuai untuk semua peringkat
.
5) TAG kemas .
6) Malah ada juz juga
.
Ini design terbaru tau. Ada corak-corak yang cantik sangat
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +60104414769
.
Atau
.
2. Tinggalkan Nombor Tel di ruangan comment nanti saya DM 😊
-
-
Follow
@qurantagging.official
@qurantagging.official
-
-
.
#pengetahuanquran
#pencintaquran #bidadariwalidquotes
#keluargapencintaquran #AlQuran #AlQuranTagging #NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel #LawakKeDer  #TarbiahSentap #JomDakwah #NakSentap #NakPesan #NakPickupline #Apakes #JomMuhasabahDiri #JomPerbaikiDiri #DoneDakwah #qurantaggingofficial #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #jentikhati #JomDakwah #jomrepost #muhasabah #jommuhasabahdiri #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah #TeamMyAlquran #terapiinstagram #SahabateNuur

Kalau buat hadiah ni, tersangat la cantik😍
.
Kelima-lima warna admin suka, macam mana ni?😂🤭
.
✔️Merah
✔️Purple
✔️Hijau
✔️Hitam
✔️Turquoise
.
Quran magnet ni sangat banyak permintaan sebab:
.
1) Ada 2 pilihan tag: NAFEESA @ SAFEEYA
.
2) Terjemahan warna-warni
.
3) 5 pilihan warna yang sangat cantik
.
4) Saiz sederhana malah sesuai untuk semua peringkat
.
5) TAG kemas .
6) Malah ada juz juga
.
Ini design terbaru tau. Ada corak-corak yang cantik sangat
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +60104414769
.
Atau
.
2. Tinggalkan Nombor Tel di ruangan comment nanti saya DM 😊
-
-
Follow
@qurantagging.official
@qurantagging.official
-
-
.
#pengetahuanquran
#pencintaquran #bidadariwalidquotes
#keluargapencintaquran #AlQuran #AlQuranTagging #NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel #LawakKeDer #TarbiahSentap #JomDakwah #NakSentap #NakPesan #NakPickupline #Apakes #JomMuhasabahDiri #JomPerbaikiDiri #DoneDakwah #qurantaggingofficial #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #jentikhati #JomDakwah #jomrepost #muhasabah #jommuhasabahdiri #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah #TeamMyAlquran #terapiinstagram #SahabateNuur

6 0 2 hours ago
EKSKLUSIF WANITA

Cantik sangatttt😍
.
Tagging yang banyak
Macam-macam tagging ada
.
Sangat special untuk wanita-wanita di luar sana❤️
.
Sangat special buat semua🤗
.
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +60104414769
.
Atau
.
2. Tinggalkan Nombor Tel di ruangan comment nanti saya DM 😊
-
-
Follow
@qurantagging.official
@qurantagging.official
-
-
.
#pengetahuanquran
#pencintaquran #bidadariwalidquotes
#keluargapencintaquran #AlQuran #AlQuranTagging #NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel #LawakKeDer  #TarbiahSentap #JomDakwah #NakSentap #NakPesan #NakPickupline #Apakes #JomMuhasabahDiri #JomPerbaikiDiri #DoneDakwah #qurantaggingofficial #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #jentikhati #JomDakwah #jomrepost #muhasabah #jommuhasabahdiri #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah #TeamMyAlquran #terapiinstagram #SahabateNuur

EKSKLUSIF WANITA

Cantik sangatttt😍
.
Tagging yang banyak
Macam-macam tagging ada
.
Sangat special untuk wanita-wanita di luar sana❤️
.
Sangat special buat semua🤗
.
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +60104414769
.
Atau
.
2. Tinggalkan Nombor Tel di ruangan comment nanti saya DM 😊
-
-
Follow
@qurantagging.official
@qurantagging.official
-
-
.
#pengetahuanquran
#pencintaquran #bidadariwalidquotes
#keluargapencintaquran #AlQuran #AlQuranTagging #NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel #LawakKeDer #TarbiahSentap #JomDakwah #NakSentap #NakPesan #NakPickupline #Apakes #JomMuhasabahDiri #JomPerbaikiDiri #DoneDakwah #qurantaggingofficial #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #jentikhati #JomDakwah #jomrepost #muhasabah #jommuhasabahdiri #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah #TeamMyAlquran #terapiinstagram #SahabateNuur

1 0 2 hours ago
First time nengok kucing ada misai cam A.Galak cam misai Wok Doyok pun hado..hahahhaa... Korang hado misai tebal cam gini hahaaaa😆😅 #lawakkeder #lawakhambar #lawakterkini #resepisedap #pencintakucingmalaysia #kucingku #womendesiree #serumglowing #jannanicker

First time nengok kucing ada misai cam A.Galak cam misai Wok Doyok pun hado..hahahhaa... Korang hado misai tebal cam gini hahaaaa😆😅 #lawakkeder #lawakhambar #lawakterkini #resepisedap #pencintakucingmalaysia #kucingku #womendesiree #serumglowing #jannanicker

6 0 2 hours ago
Wahai Tuhanku, tempatkanlah aku pada tempat yang diberkati dan Engkau adalah sebaik-baik pemberi tempat. (Al-Mu'minun : 29)
.
.
Jom dapatkan Al-Quran Tagging Nafeesa dan Safeeya daripada ejen eNuur.
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +60104414769
.
Atau
.
2. Comment "SAYA NAK NAFEESA/SAFEEYA" di ruangan comment nanti saya DM 😊
-
-
Follow
@qurantagging.official
@qurantagging.official
-
-
.
#pengetahuanquran
#pencintaquran #bidadariwalidquotes
#keluargapencintaquran #AlQuran #AlQuranTagging #NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel #LawakKeDer  #TarbiahSentap #JomDakwah #NakSentap #NakPesan #NakPickupline #Apakes #JomMuhasabahDiri #JomPerbaikiDiri #DoneDakwah #qurantaggingofficial #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #jentikhati #JomDakwah #jomrepost #muhasabah #jommuhasabahdiri #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah #TeamMyAlquran #terapiinstagram #SahabateNuur

Wahai Tuhanku, tempatkanlah aku pada tempat yang diberkati dan Engkau adalah sebaik-baik pemberi tempat. (Al-Mu'minun : 29)
.
.
Jom dapatkan Al-Quran Tagging Nafeesa dan Safeeya daripada ejen eNuur.
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +60104414769
.
Atau
.
2. Comment "SAYA NAK NAFEESA/SAFEEYA" di ruangan comment nanti saya DM 😊
-
-
Follow
@qurantagging.official
@qurantagging.official
-
-
.
#pengetahuanquran
#pencintaquran #bidadariwalidquotes
#keluargapencintaquran #AlQuran #AlQuranTagging #NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel #LawakKeDer #TarbiahSentap #JomDakwah #NakSentap #NakPesan #NakPickupline #Apakes #JomMuhasabahDiri #JomPerbaikiDiri #DoneDakwah #qurantaggingofficial #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #jentikhati #JomDakwah #jomrepost #muhasabah #jommuhasabahdiri #jentikhati #tarbiahsentap #thetarbiyyah #TeamMyAlquran #terapiinstagram #SahabateNuur

4 0 2 hours ago
•
•
•
𝐓𝐚𝐩 𝟐𝐗
𝐓𝐚𝐠 𝐒𝐚𝐡𝐚𝐛𝐚𝐭 𝐀𝐧𝐝𝐚
-------
Perkongsian daripada Ustaz Hanan Attaki

Credit Video : Youtube Hijrah Day

Link video asal : https://youtu.be/eBuYPvyprYQ
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow kami untuk peringatan harian!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@FirdausWrote @Kopibuku.MY @AlQuranTag⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FirdausWrote #BukanPukulRata #BukanUstaz #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes




𝐓𝐚𝐩 𝟐𝐗
𝐓𝐚𝐠 𝐒𝐚𝐡𝐚𝐛𝐚𝐭 𝐀𝐧𝐝𝐚
-------
Perkongsian daripada Ustaz Hanan Attaki

Credit Video : Youtube Hijrah Day

Link video asal : https://youtu.be/eBuYPvyprYQ
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow kami untuk peringatan harian!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@FirdausWrote @Kopibuku.MY @AlQuranTag⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FirdausWrote #BukanPukulRata #BukanUstaz #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

79 0 2 hours ago
Selamat tengah hari semua! Dah lunch ke belum tu? Jom main teka teki sikit 😜

Tag kawan² jawab sekali 😘
.
#tekateki #hambar #tekatekihambar #lawakkeder #lawakhambar #malaysia #like4like #follow4follow #likeforlike #followforfollow #tesmata #tekateki #tekatekisulit #tekatekilucu #asahotak #funquiz #funactivity #fungames #gamestagram

Selamat tengah hari semua! Dah lunch ke belum tu? Jom main teka teki sikit 😜

Tag kawan² jawab sekali 😘
.
#tekateki #hambar #tekatekihambar #lawakkeder #lawakhambar #malaysia #like4like #follow4follow #likeforlike #followforfollow #tesmata #tekateki #tekatekisulit #tekatekilucu #asahotak #funquiz #funactivity #fungames #gamestagram

2 0 2 hours ago

Top #lawakkeder posts

☺️

☺️

7,885 75 18 hours ago
Hargai dia ❤ #diariluahanhati
.
Tag Someone ✨

Hargai dia ❤ #diariluahanhati
.
Tag Someone ✨

7,021 76 18 hours ago
“Grow through what you go through.” ✨

“Grow through what you go through.” ✨

5,329 50 18 August, 2019
𝕊𝕖𝕕𝕒𝕡 𝕤𝕦𝕒𝕣𝕒 @manpida._ ( 𝕥𝕒𝕘 𝕜𝕨𝕟 𝕪𝕘 𝕓𝕣𝕠𝕜𝕖𝕟 )
.
.
.
.
𝕋𝕒𝕘 𝕜𝕒𝕨𝕒𝕟 𝕔𝕖𝕡𝕒𝕥 ~

#lawakhangit #malaysia #atukpesan #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder#lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap#tarbiahsentap #lawakjintoncit#lawakviral #lawakhambar #tiktokmemes #tiktok#ayatpickupline#tajuislam #tajutawan#ayatsedih #ayatsentap #ayatbroken #ayatjiwang#videosedih #videojiwang #videosentap #manpida._#musically__malaysia#musically#tiktokmalaysia #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktokmalaysia🔥

𝕊𝕖𝕕𝕒𝕡 𝕤𝕦𝕒𝕣𝕒 @manpida._ ( 𝕥𝕒𝕘 𝕜𝕨𝕟 𝕪𝕘 𝕓𝕣𝕠𝕜𝕖𝕟 )
.
.
.
.
𝕋𝕒𝕘 𝕜𝕒𝕨𝕒𝕟 𝕔𝕖𝕡𝕒𝕥 ~

#lawakhangit  #malaysia  #atukpesan  #lawakbodoh  #lawakterkini  #lawakkeder #lawaktahapdewa  #videolawak  #ayatsentap #tarbiahsentap  #lawakjintoncit #lawakviral #lawakhambar #tiktokmemes #tiktok #ayatpickupline #tajuislam  #tajutawan #ayatsedih  #ayatsentap  #ayatbroken  #ayatjiwang #videosedih  #videojiwang  #videosentap  #manpida._ #musically__malaysia #musically #tiktokmalaysia  #tiktokmalaysia🇲🇾  #tiktokmalaysia🔥

6,884 51 17 August, 2019
Takdok jual Top-up😣
Game:Home Sweet Home
.
Akan diupload pada malam ni 9.00p.m 
Youtube Channel Link on Bio
.
#malaysiangamers #lawakhambar #lawakmalaysia #lawakhangit #lawakkeder #pokro #scarygames #kiniviral

Takdok jual Top-up😣
Game:Home Sweet Home
.
Akan diupload pada malam ni 9.00p.m
Youtube Channel Link on Bio
.
#malaysiangamers #lawakhambar #lawakmalaysia #lawakhangit #lawakkeder #pokro #scarygames #kiniviral

14,825 226 22 hours ago
Yang ada sahabat je akan faham isi dalam video ni🙂ada yg nak share story mgikut kefahaman korang tentang vid ni?pling padu apih akan repost d story okey❤️ TAG SAHABAT KORANG n FOLLOW @aepih_ @aepih_ @aepih_ .
.
#jomrepost #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #paidreviewmurah #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #viralmalaysia #meletop #fattzura #dakwahsentap #sahabat #sahabatsyurga

Yang ada sahabat je akan faham isi dalam video ni🙂ada yg nak share story mgikut kefahaman korang tentang vid ni?pling padu apih akan repost d story okey❤️ TAG SAHABAT KORANG n FOLLOW @aepih_ @aepih_ @aepih_ .
.
#jomrepost #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #paidreviewmurah #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #viralmalaysia #meletop #fattzura #dakwahsentap #sahabat #sahabatsyurga

3,021 91 16 August, 2019
😌😌😌
.
.
[💞Tag orang-orang tersayang💞]
.
.
💢👇Jangan lupa Follow👇💢
📌@basikalputeh
📌@pingbelacang
📌@abanghoodie_
📌@ayeeeeeppp.co
.
.
Nak lagi? 😏
✌Turn On Post Notification✌
.
💢[DIPERSILAKAN]💢
❣○ Like | Comment | Share ○❣
.
🌸 TQ support basikalputeh 🌸
.
👇🍯 Madu Kelulut Asli 🍯👇
🔥□ @al_iman_trigona □🔥
.
#basikalputeh #lelakivsperempuan #igjoyah #hatikecai #igbudaknakal #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajer #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #musically #musicallymalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewrm10

😌😌😌
.
.
[💞Tag orang-orang tersayang💞]
.
.
💢👇Jangan lupa Follow👇💢
📌@basikalputeh
📌@pingbelacang
📌@abanghoodie_
📌@ayeeeeeppp.co
.
.
Nak lagi? 😏
✌Turn On Post Notification✌
.
💢[DIPERSILAKAN]💢
❣○ Like | Comment | Share ○❣
.
🌸 TQ support basikalputeh 🌸
.
👇🍯 Madu Kelulut Asli 🍯👇
🔥□ @al_iman_trigona □🔥
.
#basikalputeh #lelakivsperempuan #igjoyah #hatikecai #igbudaknakal #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakkeder #lawakgram #lawakhambar #apaapajer #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia #musically #musicallymalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewrm10

4,553 40 16 August, 2019