#lawakhangit Instagram Photos & Videos

Gempak tak gempak bosskur??
Yg dok tengok feedback ni sampai bila nak usha ja tuu marii lahh beli🔥
.
Kemain banyak free gifts kami nak bagi ni hampa takmau ka🤣
Keychain ada, cap ada, sticker ada, awek pun ada opss!!! Hehe awek takda nahh melawak ja🤣.
.
Berkenan pm laju laju nahh boss💨
Takut terlambat nanti takda pulak saiz hampa.
.
#lawakhangit #lawandordersvu #tiktok #fun #dancechallenge #syafienaswip, #syahmisazli #syahmisazliproduction #pitchperfect #kedahdarulaman #perak #kedahvsperak #bolasepakmalaysia #raybanmurahmalaysia #kronilampupetakofficial #kroni_135_lc #kroniwave125 #kroniwave100 #santaianakutara #ysuku_malaya_official
#funnymemes #funnyvideos

Gempak tak gempak bosskur??
Yg dok tengok feedback ni sampai bila nak usha ja tuu marii lahh beli🔥
.
Kemain banyak free gifts kami nak bagi ni hampa takmau ka🤣
Keychain ada, cap ada, sticker ada, awek pun ada opss!!! Hehe awek takda nahh melawak ja🤣.
.
Berkenan pm laju laju nahh boss💨
Takut terlambat nanti takda pulak saiz hampa.
.
#lawakhangit #lawandordersvu #tiktok #fun #dancechallenge #syafienaswip, #syahmisazli #syahmisazliproduction #pitchperfect #kedahdarulaman #perak #kedahvsperak #bolasepakmalaysia #raybanmurahmalaysia #kronilampupetakofficial #kroni_135_lc #kroniwave125 #kroniwave100 #santaianakutara #ysuku_malaya_official
#funnymemes #funnyvideos

0 0 38 seconds ago
.
3 hari je you all
Beli SEXYBOOBS free SEXYBOOBS🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
Sumpah rugi kalau tak grab tau!
Wanita yang bijak berbelanja time OFFER😊
Ada masa lagi ni u all nak beli SEXY BOOBS percuma BOOSTER ni😆😆😆
.
Contact agen-agen KAK OYA di bawah:
.
👇👇👇👇👇
.
Jom risik risik promo FREE SEXY BOOBS
www.wasap.my/601162527491/MerdekaFreeSexyboobs
.
Apa lagi nak tahu ?
cepat DM agen2 kak oya
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
@sbbff_erinazley
@sbbff_wani 
@sbbff_nurul 
@ba_jhen 
@ba_lazeezyjb
@sbbff_jasmine.jamaluddin 
@sbbff_itsmaddy769
@sbbff_ieramunira
@sbbff_intan
@sbbff_nelly
@sbbff_byceknurul
@sbbff_dira
.
Hurry up while stock last!!
Stock very LIMITED!
.
#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#merdekaendpromo
#free
#beli1percuma1
#menghitunghari

.
3 hari je you all
Beli SEXYBOOBS free SEXYBOOBS🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
Sumpah rugi kalau tak grab tau!
Wanita yang bijak berbelanja time OFFER😊
Ada masa lagi ni u all nak beli SEXY BOOBS percuma BOOSTER ni😆😆😆
.
Contact agen-agen KAK OYA di bawah:
.
👇👇👇👇👇
.
Jom risik risik promo FREE SEXY BOOBS
www.wasap.my/601162527491/MerdekaFreeSexyboobs
.
Apa lagi nak tahu ?
cepat DM agen2 kak oya
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
@sbbff_erinazley
@sbbff_wani
@sbbff_nurul
@ba_jhen
@ba_lazeezyjb
@sbbff_jasmine.jamaluddin
@sbbff_itsmaddy769
@sbbff_ieramunira
@sbbff_intan
@sbbff_nelly
@sbbff_byceknurul
@sbbff_dira
.
Hurry up while stock last!!
Stock very LIMITED!
.
#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#merdekaendpromo
#free
#beli1percuma1
#menghitunghari

0 0 44 seconds ago
.
3 hari je you all
Beli SEXYBOOBS free SEXYBOOBS🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
Sumpah rugi kalau tak grab tau!
Wanita yang bijak berbelanja time OFFER😊
Ada masa lagi ni u all nak beli SEXY BOOBS percuma BOOSTER ni😆😆😆
.
Contact agen-agen KAK OYA di bawah:
.
👇👇👇👇👇
.
Jom risik risik promo FREE SEXY BOOBS
www.wasap.my/601162527491/MerdekaFreeSexyboobs
.
Apa lagi nak tahu ?
cepat DM agen2 kak oya
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
@sbbff_erinazley
@sbbff_wani 
@sbbff_nurul 
@ba_jhen 
@ba_lazeezyjb
@sbbff_jasmine.jamaluddin 
@sbbff_itsmaddy769
@sbbff_ieramunira
@sbbff_intan
@sbbff_nelly
@sbbff_byceknurul
@sbbff_dira
.
Hurry up while stock last!!
Stock very LIMITED!
.
#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#merdekaendpromo
#free
#beli1percuma1
#menghitunghari

.
3 hari je you all
Beli SEXYBOOBS free SEXYBOOBS🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
Sumpah rugi kalau tak grab tau!
Wanita yang bijak berbelanja time OFFER😊
Ada masa lagi ni u all nak beli SEXY BOOBS percuma BOOSTER ni😆😆😆
.
Contact agen-agen KAK OYA di bawah:
.
👇👇👇👇👇
.
Jom risik risik promo FREE SEXY BOOBS
www.wasap.my/601162527491/MerdekaFreeSexyboobs
.
Apa lagi nak tahu ?
cepat DM agen2 kak oya
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
@sbbff_erinazley
@sbbff_wani
@sbbff_nurul
@ba_jhen
@ba_lazeezyjb
@sbbff_jasmine.jamaluddin
@sbbff_itsmaddy769
@sbbff_ieramunira
@sbbff_intan
@sbbff_nelly
@sbbff_byceknurul
@sbbff_dira
.
Hurry up while stock last!!
Stock very LIMITED!
.
#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#merdekaendpromo
#free
#beli1percuma1
#menghitunghari

0 0 59 seconds ago
.
3 hari je you all
Beli SEXYBOOBS free SEXYBOOBS🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
Sumpah rugi kalau tak grab tau!
Wanita yang bijak berbelanja time OFFER😊
Ada masa lagi ni u all nak beli SEXY BOOBS percuma BOOSTER ni😆😆😆
.
Contact agen-agen KAK OYA di bawah:
.
👇👇👇👇👇
.
Jom risik risik promo FREE SEXY BOOBS
www.wasap.my/601162527491/MerdekaFreeSexyboobs
.
Apa lagi nak tahu ?
cepat DM agen2 kak oya
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
@sbbff_erinazley
@sbbff_wani 
@sbbff_nurul 
@ba_jhen 
@ba_lazeezyjb
@sbbff_jasmine.jamaluddin 
@sbbff_itsmaddy769
@sbbff_ieramunira
@sbbff_intan
@sbbff_nelly
@sbbff_byceknurul
@sbbff_dira
.
Hurry up while stock last!!
Stock very LIMITED!
.
#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#merdekaendpromo
#free
#beli1percuma1
#menghitunghari

.
3 hari je you all
Beli SEXYBOOBS free SEXYBOOBS🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
Sumpah rugi kalau tak grab tau!
Wanita yang bijak berbelanja time OFFER😊
Ada masa lagi ni u all nak beli SEXY BOOBS percuma BOOSTER ni😆😆😆
.
Contact agen-agen KAK OYA di bawah:
.
👇👇👇👇👇
.
Jom risik risik promo FREE SEXY BOOBS
www.wasap.my/601162527491/MerdekaFreeSexyboobs
.
Apa lagi nak tahu ?
cepat DM agen2 kak oya
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
@sbbff_erinazley
@sbbff_wani
@sbbff_nurul
@ba_jhen
@ba_lazeezyjb
@sbbff_jasmine.jamaluddin
@sbbff_itsmaddy769
@sbbff_ieramunira
@sbbff_intan
@sbbff_nelly
@sbbff_byceknurul
@sbbff_dira
.
Hurry up while stock last!!
Stock very LIMITED!
.
#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#merdekaendpromo
#free
#beli1percuma1
#menghitunghari

0 0 4 minutes ago
.
.
Cepat grab ruginya tak grab time ada GIVEAWAY  ni😍🇲🇾
.
MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
.
Assalamualaikum & Salam bahagia
.
Kak oya nak kongsi berita gembira ni😀 
Benda boleh jimat buat apa bayar lebih?

SEXY BOOBS sekarang ada GIVEAWAY tau.

Ada menarik untuk di grab 3 hari sahaja dari 31/8/19 hingga 2/9/19

Berminat ?

Klik link sini 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.watsap.my/+601135292996/waveyourbeauty
.
Hurry up while stock last!!
Stock very LIMITED!
.

#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#merdekaendpromo
#free
#beli1percuma1
#menghitunghari

.
.
Cepat grab ruginya tak grab time ada GIVEAWAY ni😍🇲🇾
.
MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
.
Assalamualaikum & Salam bahagia
.
Kak oya nak kongsi berita gembira ni😀
Benda boleh jimat buat apa bayar lebih?

SEXY BOOBS sekarang ada GIVEAWAY tau.

Ada menarik untuk di grab 3 hari sahaja dari 31/8/19 hingga 2/9/19

Berminat ?

Klik link sini 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.watsap.my/+601135292996/waveyourbeauty
.
Hurry up while stock last!!
Stock very LIMITED!
.

#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#merdekaendpromo
#free
#beli1percuma1
#menghitunghari

2 0 24 minutes ago
.
.
Cepat grab ruginya tak grab time ada GIVEAWAY  ni😍🇲🇾
.
MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
.
Assalamualaikum & Salam bahagia
.
Kak oya nak kongsi berita gembira ni😀 
Benda boleh jimat buat apa bayar lebih?

SEXY BOOBS sekarang ada GIVEAWAY tau.

Ada menarik untuk di grab 3 hari sahaja dari 31/8/19 hingga 2/9/19

Berminat ?

Klik link sini 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.watsap.my/+601135292996/waveyourbeauty
.
Hurry up while stock last!!
Stock very LIMITED!
.

#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#merdekaendpromo
#free
#beli1percuma1
#menghitunghari

.
.
Cepat grab ruginya tak grab time ada GIVEAWAY ni😍🇲🇾
.
MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
.
Assalamualaikum & Salam bahagia
.
Kak oya nak kongsi berita gembira ni😀
Benda boleh jimat buat apa bayar lebih?

SEXY BOOBS sekarang ada GIVEAWAY tau.

Ada menarik untuk di grab 3 hari sahaja dari 31/8/19 hingga 2/9/19

Berminat ?

Klik link sini 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.watsap.my/+601135292996/waveyourbeauty
.
Hurry up while stock last!!
Stock very LIMITED!
.

#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#merdekaendpromo
#free
#beli1percuma1
#menghitunghari

1 0 24 minutes ago
.
.
Cepat grab ruginya tak grab time ada GIVEAWAY  ni😍🇲🇾
.
MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
.
Assalamualaikum & Salam bahagia
.
Kak oya nak kongsi berita gembira ni😀 
Benda boleh jimat buat apa bayar lebih?

SEXY BOOBS sekarang ada GIVEAWAY tau.

Ada menarik untuk di grab 3 hari sahaja dari 31/8/19 hingga 2/9/19

Berminat ?

Klik link sini 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.watsap.my/+601135292996/waveyourbeauty
.
Hurry up while stock last!!
Stock very LIMITED!
.

#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#merdekaendpromo
#free
#beli1percuma1
#menghitungharidetikdemidetik

.
.
Cepat grab ruginya tak grab time ada GIVEAWAY ni😍🇲🇾
.
MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
.
Assalamualaikum & Salam bahagia
.
Kak oya nak kongsi berita gembira ni😀
Benda boleh jimat buat apa bayar lebih?

SEXY BOOBS sekarang ada GIVEAWAY tau.

Ada menarik untuk di grab 3 hari sahaja dari 31/8/19 hingga 2/9/19

Berminat ?

Klik link sini 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.watsap.my/+601135292996/waveyourbeauty
.
Hurry up while stock last!!
Stock very LIMITED!
.

#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#merdekaendpromo
#free
#beli1percuma1
#menghitungharidetikdemidetik

2 0 32 minutes ago
Nasib x bank crup syarikat bas tu bro 😂bukan kaleng kaleng bro  ni😆😂
•
•
@cap_gempak
-----------------------------------------------
#lawaking #lawakhangit #lawakhambar #lawakkerder #lawakviral #himpunanbahanlawak #videolawak #lawakstudent #lawaksangat #nakbebel #atukpesan #atukpesanchannel #mudahterhibur #cap_gempak #captermurah #kuatbahan #lawakletopp #lawakpaduu

Nasib x bank crup syarikat bas tu bro 😂bukan kaleng kaleng bro ni😆😂


@cap_gempak
-----------------------------------------------
#lawaking #lawakhangit #lawakhambar #lawakkerder #lawakviral #himpunanbahanlawak #videolawak #lawakstudent #lawaksangat #nakbebel #atukpesan #atukpesanchannel #mudahterhibur #cap_gempak #captermurah #kuatbahan #lawakletopp #lawakpaduu

10 2 39 minutes ago
Sedap plak kau buat magik kat situ...
.
.
.
Follow,like,and share ya😍❤
.
.
.
.
#lawaktahapdewa #lawaking #lawakhangit #lawakhambar #cubagelak #videokelakar #kelakar #vine #malaysiaviners #lawakbodoh 
@lawaktahapdewa @lawak_king @lawakhambar.ig

Sedap plak kau buat magik kat situ...
.
.
.
Follow,like,and share ya😍❤
.
.
.
.
#lawaktahapdewa #lawaking #lawakhangit #lawakhambar #cubagelak #videokelakar #kelakar #vine #malaysiaviners #lawakbodoh
@lawaktahapdewa @lawak_king @lawakhambar.ig

8 2 54 minutes ago
Doakan Saya Pergi Dan Balik Dengan Selamat Yw!!😥😢😳(TAG MEMBER KORANG JOIN TENGOK). Nak Video Viral FOLLOW @_tibersavage @_herfiq
.
.
.
p/s : Share🤳/like❤/Comments💬/Follow💥.
.
.
.
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakeder #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakbodoh #lawakkampus #zonlawak #lawakbatak #lawakmedan #pickupline #lawakviral #syokyoutube #tibersavage #herfiq #himpunanlawakmalaysia

Doakan Saya Pergi Dan Balik Dengan Selamat Yw!!😥😢😳(TAG MEMBER KORANG JOIN TENGOK). Nak Video Viral FOLLOW @_tibersavage @_herfiq
.
.
.
p/s : Share🤳/like❤/Comments💬/Follow💥.
.
.
.
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakeder #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakbodoh #lawakkampus #zonlawak #lawakbatak #lawakmedan #pickupline #lawakviral #syokyoutube #tibersavage #herfiq #himpunanlawakmalaysia

73 0 1 hour ago
[ FEEDBACK CUSTOMER ]

Alhamdulillah di sini, kami sertakan feedback daripada customer kami..🤗🤗
. ' Alhamdulillah, Al-quran dah sampai !!😍😍🤗
.
.
Jom Sahabat2 dapatkan alquran tags ENUUR segera!! .
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +601117925108
.
Atau
.
2. Tinggalkan Nombor Tel di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#SahabateNuur
#BringMoreHappiness
#TEAMSahabateNuur
#eNuur
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

[ FEEDBACK CUSTOMER ]

Alhamdulillah di sini, kami sertakan feedback daripada customer kami..🤗🤗
. ' Alhamdulillah, Al-quran dah sampai !!😍😍🤗
.
.
Jom Sahabat2 dapatkan alquran tags ENUUR segera!! .
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +601117925108
.
Atau
.
2. Tinggalkan Nombor Tel di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#SahabateNuur
#BringMoreHappiness
#TEAMSahabateNuur
#eNuur
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

6 0 2 hours ago
min tak buat lawak..tapi masa min lalu depan dia, memang pernah la masuk dlm mulut min..lepastu segar je rasa
.
TaG rAkAN aNdA / sAhAbAt / MuSuH / cRuSh 💭💭
.
FOLLOW !!!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
LIKE !!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
COMMENT !!!
💭💭💭💭💭💭💭💭💭
SHARE !!!
📢📢📢📢📢📢📢📢📢
.
JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION 🔔🔔🔔 .
.
• { @ tag owner } •
.
.
hashtags : #lawaktiber #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawaksavage #iglelakivsperempuan #lawak4x4 #persatuanstudylastminit #himpunanlawakmalaysia

min tak buat lawak..tapi masa min lalu depan dia, memang pernah la masuk dlm mulut min..lepastu segar je rasa
.
TaG rAkAN aNdA / sAhAbAt / MuSuH / cRuSh 💭💭
.
FOLLOW !!!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
LIKE !!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
COMMENT !!!
💭💭💭💭💭💭💭💭💭
SHARE !!!
📢📢📢📢📢📢📢📢📢
.
JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION 🔔🔔🔔 .
.
• { @ tag owner } •
.
.
hashtags : #lawaktiber #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawaksavage #iglelakivsperempuan #lawak4x4 #persatuanstudylastminit #himpunanlawakmalaysia

6 0 2 hours ago
2 benda yg selalu ade dkt budak gemok 1 jenis masuk air 2 menyusahkan😂
.
tag kawan korang
.
#lawakmidnight #lawakhangit #lawakhambar #lawak #viral

2 benda yg selalu ade dkt budak gemok 1 jenis masuk air 2 menyusahkan😂
.
tag kawan korang
.
#lawakmidnight #lawakhangit #lawakhambar #lawak #viral

14 0 7 hours ago
Lah lepas 48 tahun admin hidup baru kin tahu ni cara dia😂
.
tag kawan korang
.
#lawakmidnight #lawakhangit #lawakhambar #lawak #viral

Lah lepas 48 tahun admin hidup baru kin tahu ni cara dia😂
.
tag kawan korang
.
#lawakmidnight #lawakhangit #lawakhambar #lawak #viral

21 0 7 hours ago
Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
Tag sikit ur partner 🤭
w/ @elisyasandhaofficial @eyra.hazali @princess.sarraashley @elizadsharifuddin 
Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
.
Bole pm sis terus di:
📞0177055309 sis farena
Or korang bole p click bio sis di profile👆👆👆www.wasap.my/60177055309

Btw, semua pelakon ni dari cerita #PutriyangDitukar, jgan lupa layan okay di Astro Prima 😌 
#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos - #regrann

Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
Tag sikit ur partner 🤭
w/ @elisyasandhaofficial @eyra.hazali @princess.sarraashley @elizadsharifuddin
Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
.
Bole pm sis terus di:
📞0177055309 sis farena
Or korang bole p click bio sis di profile👆👆👆www.wasap.my/60177055309

Btw, semua pelakon ni dari cerita #PutriyangDitukar, jgan lupa layan okay di Astro Prima 😌
#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos - #regrann

4 0 8 hours ago
Muahhh..night

Muahhh..night

103 3 8 hours ago
Hehe

Hehe

128 1 8 hours ago

Top #lawakhangit posts

Betul lah cinta itu buta!! 🤣 lagi buta aku ni bila pegi kacau si @yunizolbahrem bini orang!! 🤪
.
.
Naseb kak mah ada!! Sporting betul kak mah!! 🤣 ni yg aku terasa nak pasang 2!! 🤪
.
.
Alang alang guys!! Jom usha @zul.phonehq sekarang!! Dorang tgh ada PROMOSI BELI 1 IPHONE PERCUMA 2 IPHONE!! 😱🔥
.
.
.
#tajuislam #tajutawan 
#lawakhangit #malaysia #atukpesan #deep #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder #lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap  #tarbiahsentap #lawakjintoncit

Betul lah cinta itu buta!! 🤣 lagi buta aku ni bila pegi kacau si @yunizolbahrem bini orang!! 🤪
.
.
Naseb kak mah ada!! Sporting betul kak mah!! 🤣 ni yg aku terasa nak pasang 2!! 🤪
.
.
Alang alang guys!! Jom usha @zul.phonehq sekarang!! Dorang tgh ada PROMOSI BELI 1 IPHONE PERCUMA 2 IPHONE!! 😱🔥
.
.
.
#tajuislam #tajutawan
#lawakhangit #malaysia #atukpesan #deep #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder #lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap #tarbiahsentap #lawakjintoncit

27,168 767 22 August, 2019
Barang kalau letak dlam handbag perempuan memang susah nak jumpa kan ? 😅
tag ur partner ☺
w/ @shaza_leez 
Guys, biar kunci tak jumpa yang penting Kulit Bersih, cantik and Glowing sentiasa. Barang hilang boleh cari, kulit klu dah tak berseri memang masalah sis 🤣 Soo guys, nasib baik ada Aura White Sparkle Diamond Skincare ni, Kalau nak skincare yang diiktiraf Halal dari Jakim pakai lah Aurawhite Sparkle Diamond Skincare uolls. Bukan takat skin putih berseri halus mulus taw uolls tak perlu risau takot ada effect yg tak okay mesti cuba pasti jatuh cinta 😍 kan2 @furynaazmeer
Nak beli whatsapp +60123888567 / +60182773173

@aurawhiteofficial

#aurawhite #aurawhitesparklediamondskincare #sparklediamond #lawakhangit #lawakhambar #iglelakivsperempuan #atukpesan #atukpesanchannel #safwanted #heroremaja

Barang kalau letak dlam handbag perempuan memang susah nak jumpa kan ? 😅
tag ur partner ☺
w/ @shaza_leez
Guys, biar kunci tak jumpa yang penting Kulit Bersih, cantik and Glowing sentiasa. Barang hilang boleh cari, kulit klu dah tak berseri memang masalah sis 🤣 Soo guys, nasib baik ada Aura White Sparkle Diamond Skincare ni, Kalau nak skincare yang diiktiraf Halal dari Jakim pakai lah Aurawhite Sparkle Diamond Skincare uolls. Bukan takat skin putih berseri halus mulus taw uolls tak perlu risau takot ada effect yg tak okay mesti cuba pasti jatuh cinta 😍 kan2 @furynaazmeer
Nak beli whatsapp +60123888567 / +60182773173

@aurawhiteofficial

#aurawhite #aurawhitesparklediamondskincare #sparklediamond #lawakhangit #lawakhambar #iglelakivsperempuan #atukpesan #atukpesanchannel #safwanted #heroremaja

66,582 574 21 August, 2019
Barbie doll ni garang tau tak ? 👊

Barbie doll ni garang tau tak ? 👊

12,775 129 24 August, 2019
Yang ni kelakar 😂
.
p/s : halalkan admin ambil video korang
.
🎥 tag owner video
.
.
untuk kongsi video sila tag 
@iglelakivsperempuan & @lelakivsperempuanvideo
#iglelakivsperempuan#lelakivsperempuanvideo
#lawakhambar#lawakhangit#atukpesan#lawaktahapdewa#himpunanbahanlawak

Yang ni kelakar 😂
.
p/s : halalkan admin ambil video korang
.
🎥 tag owner video
.
.
untuk kongsi video sila tag
@iglelakivsperempuan & @lelakivsperempuanvideo
#iglelakivsperempuan #lelakivsperempuanvideo
#lawakhambar #lawakhangit #atukpesan #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak

30,984 443 23 August, 2019
Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
Tag sikit ur partner 🤭
w/ @elisyasandhaofficial @eyra.hazali @princess.sarraashley @elizadsharifuddin 
Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
Bole dapatkan terus di:

@bodydream.official
@bodydream.official 
017 266 3078
017 266 3078

Btw, semua pelakon ni dari cerita #PutriyangDitukar, jgan lupa layan okay di Astro Prima 😌 
#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos

Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
Tag sikit ur partner 🤭
w/ @elisyasandhaofficial @eyra.hazali @princess.sarraashley @elizadsharifuddin
Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
Bole dapatkan terus di:

@bodydream.official
@bodydream.official
017 266 3078
017 266 3078

Btw, semua pelakon ni dari cerita #PutriyangDitukar, jgan lupa layan okay di Astro Prima 😌
#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos

34,079 330 13 hours ago
Dinner apa malam ni guys ? 🤔

Dinner apa malam ni guys ? 🤔

11,284 78 23 August, 2019
Dahla kerja tu jom kita lunch kejap 😉

Dahla kerja tu jom kita lunch kejap 😉

18,682 122 22 August, 2019
☺️

☺️

11,455 108 19 August, 2019
Apa kat tangan barbie doll tu ? 😍

Apa kat tangan barbie doll tu ? 😍

13,756 96 23 August, 2019