#lawakhangit Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

155.2
average comments
5.3k
average likes
@belle.malaysia Profile picture

@belle.malaysia

belle.malaysia is throwing Kids Fun Sale for parents out there to catch!
.
Product Name: Porche Black.
Material: Cotton (very comfort and soft)
Size Available:
S - 1 to 2 years old🤗
M - 2 to 3 years old🤗
L - 4 to 5 years old🤗
XL - 5 to 6 years old🤗
Status: Ready Stock.
Normal Price: RM59.
Promo Price: 1 FOR RM55 | 2 FOR RM110 WITH FREE POSTAGE.
.
How to purchase?
WhatsApp us at +6013-3929652 or click the link in our bio profile and give us some time to reply.
.
You can pick the same design or mix and match it is up to you for your lovely little children.
.
BUY 2 AND SAVE RM18.
.
Don't miss a chance. Grab it now! 🌸
.
#ctdk #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #syuharil #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #instaseleb #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #nakbebel #himpunanlawakmalaysia

belle.malaysia is throwing Kids Fun Sale for parents out there to catch!
.
Product Name: Porche Black. 
Material: Cotton (very comfort and soft)
Size Available:
S - 1 to 2 years old🤗
M - 2 to 3 years old🤗
L - 4 to 5 years old🤗
XL - 5 to 6 years old🤗
Status: Ready Stock. 
Normal Price: RM59. 
Promo Price: 1 FOR RM55 | 2 FOR RM110 WITH FREE POSTAGE.
. 
How to purchase? 
WhatsApp us at +6013-3929652 or click the link in our bio profile and give us some time to reply.
. 
You can pick the same design or mix and match it is up to you for your lovely little children.
. 
BUY 2 AND SAVE RM18.
. 
Don't miss a chance. Grab it now! 🌸
. 
#ctdk#lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #syuharil #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy#ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #instaseleb #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #nakbebel#himpunanlawakmalaysia
5 0 2 hours ago
@kineliay_ Profile picture

@kineliay_

Bersabar lah adik . Kita perempuan kena bersabar dengan rambut yang panjang ini 🤣🤣🤣
.
.
.
Follow @kineliay_ ❤️🙃
.
.
#lawakkerder #lagujiwangofficial💕 #lagujiwang#lawakbodoh #lawakhambar #lawakhangit #lagusedih #lawakhambar #tiktokmalaysia #musicallymalaysia

Bersabar lah adik . Kita perempuan kena bersabar dengan rambut yang panjang ini 🤣🤣🤣
.
.
.
Follow @kineliay_ ❤️🙃
.
.
#lawakkerder #lagujiwangofficial💕 #lagujiwang❤ #lawakbodoh #lawakhambar #lawakhangit #lagusedih #lawakhambar #tiktokmalaysia #musicallymalaysia
10 3 2 hours ago
@syahtroyee Profile picture

@syahtroyee

Hat ni macam mana blh kepala terjerelus masuk kok tu plk dah😂 mcm ii sungguh, kalu aku jadi dia qeyau selak dah😂 lawak hambar💖
.
Tag kawan hgpa qamai ii
.
.
#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawakterkini #lawakterkini #lawakboring #lawakkampus #lawakhangit #lawakan #lawakmalaysia #lawakbodoh #lawak #lawakhambar #zonlawak #gelak #malaysiatrending #magnificentcentury #explore #expectations #explorepage #akuyangpostkauyangpanas

Hat ni macam mana blh kepala terjerelus masuk kok tu plk dah😂 mcm ii sungguh, kalu aku jadi dia qeyau selak dah😂 lawak hambar💖
.
Tag kawan hgpa qamai ii
.
.
#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawakterkini #lawakterkini #lawakboring #lawakkampus #lawakhangit #lawakan #lawakmalaysia #lawakbodoh #lawak #lawakhambar #zonlawak #gelak #malaysiatrending #magnificentcentury #explore #expectations #explorepage #akuyangpostkauyangpanas
50 0 3 hours ago
@mylara.kl Profile picture

@mylara.kl

‘𝐀𝐰𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐒𝐤𝐢𝐧'
Kenapa masih nak guna skincare yang tak nampak kesan? 😎 Jom DM kami atau click link di bio untuk whatsapp.
.
Kenapa Mylara menjadi pilihan ramai? Sebab Mylara sesuai untuk merawat :-
* Kulit gelap
* Sunburn
* Kulit kusam
* Kulit berminyak
* Jerawat
* Jeragat
* Parut jerawat
* Hiperpigmentasi
.
COD AREA 🛵🛵
Area Pandan / Tesco Extra Ampang /  Taman Maluri / My Town / Shamelin Perkasa /  Bandar Sri Permaisuri /  SG Besi / Keramat / Sri Rampai /  Bukit Antarabangsa / Sri Gombak / kg. Baru/ Area KL berdekatan
.
.
.
@mylara.kl
#01136066997
_
#MYLARASKINCARE #awakenyourbestskin #skincareroutine #bestskincare #socialmedia #paidreviewmalaysia #instafamous #malaysiancover #skingoals #kosmetik #likeforfollow #kosmetikmurahmalaysia #review #sayajualmurah #igshopmalaysia #paidreviewmalaysia #makeupjunkie #codkl #makeup #tipskecantikan #beautycare #lawakhangit #baazarpaknil #ragamkecantikan

‘𝐀𝐰𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐒𝐤𝐢𝐧'
Kenapa masih nak guna skincare yang tak nampak kesan? 😎 Jom DM kami atau click link di bio untuk whatsapp.
.
Kenapa Mylara menjadi pilihan ramai? Sebab Mylara sesuai untuk merawat :-
* Kulit gelap
* Sunburn
* Kulit kusam
* Kulit berminyak
* Jerawat
* Jeragat
* Parut jerawat
* Hiperpigmentasi
.
COD AREA 🛵🛵
Area Pandan / Tesco Extra Ampang /  Taman Maluri / My Town / Shamelin Perkasa /  Bandar Sri Permaisuri /  SG Besi / Keramat / Sri Rampai /  Bukit Antarabangsa / Sri Gombak / kg. Baru/ Area KL berdekatan
.
.
.
@mylara.kl
#01136066997
_
#MYLARASKINCARE#awakenyourbestskin#skincareroutine#bestskincare#socialmedia#paidreviewmalaysia#instafamous#malaysiancover#skingoals#kosmetik#likeforfollow#kosmetikmurahmalaysia#review#sayajualmurah#igshopmalaysia#paidreviewmalaysia#makeupjunkie#codkl#makeup#tipskecantikan#beautycare#lawakhangit#baazarpaknil#ragamkecantikan
3 0 3 hours ago
@nsabeauty_imah Profile picture

@nsabeauty_imah

Taman Seroja,Sungai Petani

Dia punya cuak tu hanya tuhan je yg tahu😂. Tag kawan hampa yang nama dia selalu kena mention
.
.
.
. CREDIT @sekadarjenaka

Dia punya cuak tu hanya tuhan je yg tahu😂. Tag kawan hampa  yang nama dia selalu kena mention
.
.
.
. CREDIT @sekadarjenaka
18 1 3 hours ago
@mylara.kl Profile picture

@mylara.kl

Siapa kat sini berpegang pada konsep ‘skin first, makeup second’ ?? 🙀 So kalau dah skincare jadi utama mestilah kena pilih skincare yang tepat kan? 😎
.
Tapi sayang, zaman skrg ni terlalu banyak skincare yang berisiko menimbulkan masalah kulit seperti jerawat dan pori pori yg semakin besar. Mesti ada yang masih alami kan masalah mcm ni? Kadang ada kulit akan menjadi lebih berminyak dan lebih kering. Jadi macam mana kita nak buat kalau perkara ni terjadi pada kita? Ok jom baca tips bawah ni 😍😍😍 #infomylara
.
.
𝐓𝐈𝐏𝐒 𝐌𝐄𝐌𝐈𝐋𝐈𝐇 𝐒𝐊𝐈𝐍𝐂𝐀𝐑𝐄 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐒𝐄𝐋𝐀𝐌𝐀𝐓 😉
.
1. Pastikan kemasan skincare dalam keadaan baik dan tidak rosak.
2. Pastikan label produk terdapat informasi penting tentang produk.
3. Pilih skincare yang mempunyai pengesahan KKM.
4. Pastikan produk skincare belum capai tempoh tarikh luput.
.
Info penting, kadang kalau beli online kita tak check sangat kan? Sbb takda depan mata. Tapi boleh tanya dgn penjual tersebut. Kalau kita beli kat mall, kita boleh tgk/check sendiri. So hati2 yaa semasa memilih skincare untuk kulit wajah korg! 🌷
.
.
More info, more advice, JUST CONTACT US through direct message or whatsapp. .
COD AREA 🛵🛵
Area Pandan / Tesco Extra Ampang /  Taman Maluri / My Town / Shamelin Perkasa /  Bandar Sri Permaisuri /  SG Besi / Keramat / Sri Rampai /  Bukit Antarabangsa / Sri Gombak / kg. Baru/ Area KL berdekatan
.
.
.
@mylara.kl
#01136066997
_
#MYLARASKINCARE #awakenyourbestskin #skincareroutine #bestskincare #socialmedia #paidreviewmalaysia #instafamous #malaysiancover #skingoals #kosmetik #likeforfollow #kosmetikmurahmalaysia #review #sayajualmurah #igshopmalaysia #paidreviewmalaysia #makeupjunkie #codkl #makeup #tipskecantikan #beautycare #lawakhangit #baazarpaknil #ragamkecantikan ♥️

Siapa kat sini berpegang pada konsep ‘skin first, makeup second’ ?? 🙀 So kalau dah skincare jadi utama mestilah kena pilih skincare yang tepat kan? 😎
.
Tapi sayang, zaman skrg ni terlalu banyak skincare yang berisiko menimbulkan masalah kulit seperti jerawat dan pori pori yg semakin besar. Mesti ada yang masih alami kan masalah mcm ni? Kadang ada kulit akan menjadi lebih berminyak dan lebih kering. Jadi macam mana kita nak buat kalau perkara ni terjadi pada kita? Ok jom baca tips bawah ni 😍😍😍 #infomylara
.
.
𝐓𝐈𝐏𝐒 𝐌𝐄𝐌𝐈𝐋𝐈𝐇 𝐒𝐊𝐈𝐍𝐂𝐀𝐑𝐄 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐒𝐄𝐋𝐀𝐌𝐀𝐓 😉
.
 1. Pastikan kemasan skincare dalam keadaan baik dan tidak rosak.
 2. Pastikan label produk terdapat informasi penting tentang produk.
 3. Pilih skincare yang mempunyai pengesahan KKM.
 4. Pastikan produk skincare belum capai tempoh tarikh luput.
.
Info penting, kadang kalau beli online kita tak check sangat kan? Sbb takda depan mata. Tapi boleh tanya dgn penjual tersebut. Kalau kita beli kat mall, kita boleh tgk/check sendiri. So hati2 yaa semasa memilih skincare untuk kulit wajah korg! 🌷
.
.
More info, more advice, JUST CONTACT US through direct message or whatsapp. .
COD AREA 🛵🛵
Area Pandan / Tesco Extra Ampang /  Taman Maluri / My Town / Shamelin Perkasa /  Bandar Sri Permaisuri /  SG Besi / Keramat / Sri Rampai /  Bukit Antarabangsa / Sri Gombak / kg. Baru/ Area KL berdekatan
.
.
.
@mylara.kl
#01136066997
_
#MYLARASKINCARE#awakenyourbestskin#skincareroutine#bestskincare#socialmedia#paidreviewmalaysia#instafamous#malaysiancover#skingoals#kosmetik#likeforfollow#kosmetikmurahmalaysia#review#sayajualmurah#igshopmalaysia#paidreviewmalaysia#makeupjunkie#codkl#makeup#tipskecantikan#beautycare#lawakhangit#baazarpaknil#ragamkecantikan ♥️
5 0 3 hours ago
@ainunbeuty_rabun_silau_selaput Profile picture

@ainunbeuty_rabun_silau_selaput

Testimoni x pernah tipu uolls...gune set eyefood ni spek pun dah xnak pakai...best ke sangat best?
Promosi eyefood extra still on lagi gaiss...jom grab set cerrohhhmateee yg superb jimat ni!! #mahligaipurnama #rabun #silau #selaput #katarak #eyefood #ebp #eyebeautypremium #occhio #promosijimat #cerrohhhmateee #ainunbeautymalaysia #asif #fenomena #syahmisazli #lawakspontan #lawakhangit #trending #viral #tiktokviral

www.wasap.my/60123976704

Testimoni x pernah tipu uolls...gune set eyefood ni spek pun dah xnak pakai...best ke sangat best?
Promosi eyefood extra still on lagi gaiss...jom grab set cerrohhhmateee yg superb jimat ni!! #mahligaipurnama #rabun #silau #selaput #katarak #eyefood #ebp #eyebeautypremium #occhio #promosijimat #cerrohhhmateee #ainunbeautymalaysia #asif #fenomena #syahmisazli #lawakspontan #lawakhangit #trending #viral #tiktokviral

www.wasap.my/60123976704
1 0 3 hours ago
@nsabeauty.nina Profile picture

@nsabeauty.nina

Reposted from @lawak_hammbarr (@get_regrann) - Assalamualaikum. Selamat pagi❤️❤️❤️❤️❤️ sukakan kejayaan, keluar dari zon selesa korang 💪☺️ JOM USYA IG STORY MIN !!
.
.
TAG MEMBER KORANG !! FOLLOW @lawak_hammbarr .
.
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
🔎Jemput Follow :🔍
📌@kelakar_betul .
📌@youneedacutz .
📌@khan_betta0 .
.
.________________________________
#lawaking #viralvideos #viralmemes #lawakterkini #lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah #malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#brocuba #mudahterhibur #lawaktahapdewa #lawakhambar #motifviral #penghiburbawahan #iglelakivsperempuan #lawakhangit #atukpesan #syoktube #kiniviral #madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia #madlipzmalaysian #lawak_hammbarr

Reposted from @lawak_hammbarr (@get_regrann) -  Assalamualaikum. Selamat pagi❤️❤️❤️❤️❤️ sukakan kejayaan, keluar dari zon selesa korang 💪☺️ JOM USYA IG STORY MIN !!
.
.
TAG MEMBER KORANG !! FOLLOW @lawak_hammbarr .
.
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
🔎Jemput Follow :🔍
📌@kelakar_betul .
📌@youneedacutz .
📌@khan_betta0 .
.
.________________________________
#lawaking #viralvideos #viralmemes #lawakterkini #lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah #malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#brocuba #mudahterhibur #lawaktahapdewa #lawakhambar #motifviral #penghiburbawahan #iglelakivsperempuan #lawakhangit #atukpesan #syoktube #kiniviral #madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia #madlipzmalaysian #lawak_hammbarr
21 0 3 hours ago
Dalam insta nampak cantik
Tapi real haram jadahh😂😂😂
.
.
.
Like♥️ / Tag👤 / Follow @kineliay_ .
.
.
#lawak #lagujiwangofficial💕 #lawakhambar #lawaktahapdewa 
#lawka #lawakkampus #lawakbodoh #himpunanbahanlawak #lawakkerder #lawakbatak #lawakhangit #ayatsentap #ayatbroken #ayatsedih #ayatjiwang
9 0 3 hours ago
@jenakadunia Profile picture

@jenakadunia

MAMPOS KAU DAPAT KAWAN KAKI PETIK 😂
.
📽 : TAG OWNER VIDEO
.
P/S : HALALKAN ADMIN AMBIL VIDEO KORANG 🤗
.
TAG KAWAN KORANG YANG KAKI PETIK 😂 .
Ada video atau gambar menarik ? Cepat dm untuk kita repost di feed @jenakadunia mari kita viralkan sama sama ❗️
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #lawakgila #funnyvideo #videolawak #tiktok #tiktokgelek #repost #instagram #follow4follow #followforfollow #follow4like #duniagelek #tiktokseksi #viral #games #funy #cat #pencintakicing #frood #kucing #thunelife

MAMPOS KAU DAPAT KAWAN KAKI PETIK 😂
.
📽 : TAG OWNER VIDEO
.
P/S : HALALKAN ADMIN AMBIL VIDEO KORANG 🤗
.
TAG KAWAN KORANG YANG KAKI PETIK 😂 .
Ada video atau gambar menarik ? Cepat dm untuk kita repost di feed @jenakadunia mari kita viralkan sama sama ❗️
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #sembangstudent #lawakkampus #motifviral #lawakgila #funnyvideo #videolawak #tiktok #tiktokgelek #repost #instagram #follow4follow #followforfollow #follow4like #duniagelek #tiktokseksi #viral #games #funy #cat #pencintakicing #frood #kucing #thunelife
14 0 4 hours ago
@mylara.kl Profile picture

@mylara.kl

Kalauuuu camni punya cemerlang skinnnnn!!! ❤️❤️ mana mahuuuuu nak jemuu dapat gambarrrr selpieeee???? 😍😍😍 amacam?? Ada yg jeles tak?
.
‘𝐀𝐰𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐒𝐤𝐢𝐧'
Kenapa masih nak guna skincare yang tak nampak kesan? 😎 Jom DM kami atau click link di bio untuk whatsapp.
.
Kenapa Mylara menjadi pilihan ramai? Sebab Mylara sesuai untuk merawat :-
* Kulit gelap
* Sunburn
* Kulit kusam
* Kulit berminyak
* Jerawat
* Jeragat
* Parut jerawat
* Hiperpigmentasi
.
.COD AREA 🛵🛵
Area Pandan / Tesco Extra Ampang /  Taman Maluri / My Town / Shamelin Perkasa /  Bandar Sri Permaisuri /  SG Besi / Keramat / Sri Rampai /  Bukit Antarabangsa / Sri Gombak / kg. Baru/ Area KL berdekatan
.
.
.
@mylara_haninizzy
#01136066997
_
#MYLARASKINCARE #awakenyourbestskin #skincareroutine #bestskincare #socialmedia #paidreviewmalaysia #instafamous #malaysiancover #skingoals #kosmetik #likeforfollow #kosmetikmurahmalaysia #review #sayajualmurah #igshopmalaysia #paidreviewmalaysia #makeupjunkie #codkl #makeup #tipskecantikan #beautycare #lawakhangit #baazarpaknil #ragamkecantikan

Kalauuuu camni punya cemerlang skinnnnn!!! ❤️❤️ mana mahuuuuu nak jemuu dapat gambarrrr selpieeee???? 😍😍😍 amacam?? Ada yg jeles tak?
.
‘𝐀𝐰𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐒𝐤𝐢𝐧'
Kenapa masih nak guna skincare yang tak nampak kesan? 😎 Jom DM kami atau click link di bio untuk whatsapp.
.
Kenapa Mylara menjadi pilihan ramai? Sebab Mylara sesuai untuk merawat :-
* Kulit gelap
* Sunburn
* Kulit kusam
* Kulit berminyak
* Jerawat
* Jeragat
* Parut jerawat
* Hiperpigmentasi
.
.COD AREA 🛵🛵
Area Pandan / Tesco Extra Ampang /  Taman Maluri / My Town / Shamelin Perkasa /  Bandar Sri Permaisuri /  SG Besi / Keramat / Sri Rampai /  Bukit Antarabangsa / Sri Gombak / kg. Baru/ Area KL berdekatan
.
.
.
@mylara_haninizzy
#01136066997
_
#MYLARASKINCARE#awakenyourbestskin#skincareroutine#bestskincare#socialmedia#paidreviewmalaysia#instafamous#malaysiancover#skingoals#kosmetik#likeforfollow#kosmetikmurahmalaysia#review#sayajualmurah#igshopmalaysia#paidreviewmalaysia#makeupjunkie#codkl#makeup#tipskecantikan#beautycare#lawakhangit#baazarpaknil#ragamkecantikan
2 0 4 hours ago
@fxoxo_shades Profile picture

@fxoxo_shades

❗HARGA PROMO HARINI, ESOK BALIK HARGA ASAL❗❗❗❗
.
SV VETTEL😍 Memang Lawa Dan Nampak Eksklusif😘
.
Warna Brown yg mmg ALL TIME FAV! Lelaki Perempuan sesuai pakai
.
Ramai Beli Buat HANTARAN, BIRTHDAY GIFT, ANNIVERSARY😍
.
Bingkai Leather/Kulit (Zoom In).Memang Eksklusif!
.
Design Rare Dengan Menampilkan Flat/Rata,Hujung Bingkai Leather/Kulit mmg Mewah Giler!
.
Lens Rata ni mmg ramai minatkan, susah nk cari flat lens sekarang. Ada Logo Ferari Kat lens. Confirm kawan2 kagum!
.
Unisex shade. Sesuai untuk Muslimah berhijab sbb bingkai halus, x kembangkan tudung
.
Lens Flat Kaca With UV Protection. Dah tak perlu risau masalah silau lagi.Pengeposan SUPER LAJU (1-2 HARI SHJ)
.
WhatsApp ke 0172971731 untuk order atau Click link kat Bio😘
.
PACKAGE :Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth,Paper Beg.
.
#sayajualkacamata #bajumurah #viral #lawak #tiktok #lawakhambar #malaysia #malaysiatrending #igersmalaysia #iglelakivsperempuan #lawakan #lawakgram #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #lawakmalaysia #syoktube #autoterhibur #quote #photography #photo #fakta #cakap #bluetickig #abahcakap #pesan #nature #videolawak #kelakar

❗HARGA PROMO HARINI, ESOK BALIK HARGA ASAL❗❗❗❗
.
SV VETTEL😍 Memang Lawa Dan Nampak Eksklusif😘
.
Warna Brown yg mmg ALL TIME FAV! Lelaki Perempuan sesuai pakai
.
Ramai Beli Buat HANTARAN, BIRTHDAY GIFT, ANNIVERSARY😍
.
Bingkai Leather/Kulit (Zoom In).Memang Eksklusif!
.
Design Rare Dengan Menampilkan Flat/Rata,Hujung Bingkai Leather/Kulit mmg Mewah Giler!
.
Lens Rata ni mmg ramai minatkan, susah nk cari flat lens sekarang. Ada Logo Ferari Kat lens. Confirm kawan2 kagum!
.
Unisex shade. Sesuai untuk Muslimah berhijab sbb bingkai halus, x kembangkan tudung
.
Lens Flat Kaca With UV Protection. Dah tak perlu risau masalah silau lagi.Pengeposan SUPER LAJU (1-2 HARI SHJ)
.
WhatsApp ke 0172971731 untuk order atau Click link kat Bio😘
.
PACKAGE :Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth,Paper Beg.
.
#sayajualkacamata #bajumurah #viral#lawak#tiktok#lawakhambar#malaysia#malaysiatrending#igersmalaysia#iglelakivsperempuan#lawakan#lawakgram#lawakkeder#lawakhangit#lawakterkini#himpunanlawakmalays#lawakmalaysia#syoktube#autoterhibur#quote#photography#photo#fakta#cakap#bluetickig#abahcakap#pesan#nature#videolawak#kelakar
15 0 4 hours ago
@femini.beauty Profile picture

@femini.beauty

Melaka

Uolls tak nak ke orang yang uolls cintai excited nak jumpa😘, especially lepas diorang nampak perubahan dekat aset miss B uolls confirm tak lepas🤭. .
Bila Breast and Butt semakin montok, mesti kawan kawan uolls start jealous dan tegur. Uolls tak nak ke perkara macam tu terjadi?😬 .
Kalau uolls nak, tekan link di bio sekarang utk harga promosi terkini😘
.
.
Btw Siti sedang buat promosi nie...nak bagi BIKINI atau LINGERIE 👙free kat uollls yg bernilai RM 39.90...tekan link di bio cepat utk harga promosi dan free gift😘 .
.
.
#pembesarpayudaracepat #payudarakencang #igshopmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysiamurah #barangmurah #shahalam #klang #kualalumpur #kelantan #kedah #sabah #sarawak #melaka #penang #selangor #barangmurah #lawaktahapdewa #lawakhangit #lawakhambar #terlajaklaris #terlajakmurah #produksuamiisteri #produksuamiisteri

Uolls tak nak ke orang yang uolls cintai excited nak jumpa😘, especially lepas diorang nampak perubahan dekat aset miss B uolls confirm tak lepas🤭. .
Bila Breast and Butt semakin montok, mesti kawan kawan uolls start jealous dan tegur. Uolls tak nak ke perkara macam tu terjadi?😬 .
Kalau uolls nak, tekan link di bio sekarang utk harga promosi terkini😘
.
.
Btw Siti sedang buat promosi nie...nak bagi BIKINI atau LINGERIE 👙free kat uollls yg bernilai RM 39.90...tekan link di bio cepat utk harga promosi dan free gift😘 .
.
.
#pembesarpayudaracepat #payudarakencang #igshopmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysiamurah #barangmurah #shahalam #klang #kualalumpur #kelantan #kedah #sabah #sarawak #melaka #penang #selangor #barangmurah #lawaktahapdewa #lawakhangit #lawakhambar #terlajaklaris #terlajakmurah #produksuamiisteri #produksuamiisteri
197 2 4 hours ago
@official_j.app Profile picture

@official_j.app

Alhamdulilah😍😍 JUMAAT❓ #20SEPTEMBER2019 gaji sales agen2 JAPPS dah mendarat ke akaun bank masing2...🤑🤑💰💰💰 Setiap selasa dan jumaat payment akan masuk terus ke akaun bank. Best ke Best❓❓ 🤩🤩
.
Makin hari makin ramai yg rebut peluang part time smartphone ni 📲📲
.
Jom sama2 dgn saye kita buat duit hnya guna HP jer!!! Benda boleh buat duit bossku..kenapa nak tgk jer 👀👀 lagi bukti gaji kami dh landing dlm acc bnk masing2 🤑🤑
.
Jom wasap saya cepat..sapa nak buat duit CASH setiap minggu click link kat bio ☝️🏻 #takpanaske  #akuyangpakaikoyangpanas
#kodahkenapa  #ootd  #lawak  #lawakhambar #nakbebel  #nakpickupline  #lawakan  #videolawak #malaysiatrending  #igersmalaysia  #vscomalaysia #dubsmashid  #mudahterhibur  #sentap #janganmarah  #nakbebel  #lawak 
#lawakkerder  #lawakhambar  #lawakgram 
#lawakhangit  #santapanrohani  #santapandiri
#lawakhambar  #himpunanbahanlawak 
#lawaktahapdewa  #nakfakta  #paidreview #nakpickupline  #atukttpesan  #dubsmashmalaysian #malaysiatrending  #igersmalaysia  #vscomalaysia #mudahterhibur  #giftreviewmalaysia

Alhamdulilah😍😍 JUMAAT❓#20SEPTEMBER2019 gaji sales agen2 JAPPS dah mendarat ke akaun bank masing2...🤑🤑💰💰💰 Setiap selasa dan jumaat payment akan masuk terus ke akaun bank. Best ke Best❓❓ 🤩🤩
.
Makin hari makin ramai yg rebut peluang part time smartphone ni 📲📲
.
Jom sama2 dgn saye kita buat duit hnya guna HP jer!!! Benda boleh buat duit bossku..kenapa nak tgk jer 👀👀 lagi bukti gaji kami dh landing dlm acc bnk masing2 🤑🤑
.
Jom wasap saya cepat..sapa nak buat duit CASH setiap minggu click link kat bio ☝️🏻 #takpanaske #akuyangpakaikoyangpanas
#kodahkenapa #ootd #lawak #lawakhambar#nakbebel #nakpickupline #lawakan #videolawak#malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia#dubsmashid #mudahterhibur #sentap#janganmarah #nakbebel #lawak 
#lawakkerder #lawakhambar #lawakgram 
#lawakhangit #santapanrohani #santapandiri
#lawakhambar #himpunanbahanlawak 
#lawaktahapdewa #nakfakta #paidreview#nakpickupline #atukttpesan #dubsmashmalaysian#malaysiatrending #igersmalaysia #vscomalaysia#mudahterhibur #giftreviewmalaysia
3 0 4 hours ago
@auramenofficial Profile picture

@auramenofficial

#Repost @safwannazri (@get_repost)
・・・
Muka tak siap mcam saya ? Cuba ni Gaissss Tips power dari @aedyxashraf 😌
Apa payah2 nak hensem, pakai ja lah @auramenofficial dari @aurawhiteofficial nii !! Simpleeee ja, nak awek ramai yg molokek ? ini cara dia guys, Lelaki pun ada produk sendiri taw !! buat apa nak pakai produk perempuan geng ! kan @furynaazmeer 🤣🤣
Tag muka member2 lelaki yg ada masalah kulit utk cuba AURA MEN ni !! 🔥🔥
#safwanted #hereremaja #iglelelakivsperempuan #atukpesan #lawakhangit #lawakhambar #auramen #aurawhite #aurawhiteofficial

#Repost @safwannazri (@get_repost)
・・・
Muka tak siap mcam saya ? Cuba ni Gaissss Tips power dari @aedyxashraf 😌
Apa payah2 nak hensem, pakai ja lah @auramenofficial dari @aurawhiteofficial nii !! Simpleeee ja, nak awek ramai yg molokek ? ini cara dia guys, Lelaki pun ada produk sendiri taw !! buat apa nak pakai produk perempuan geng ! kan @furynaazmeer 🤣🤣
Tag muka member2 lelaki yg ada masalah kulit utk cuba AURA MEN ni !! 🔥🔥
#safwanted #hereremaja #iglelelakivsperempuan  #atukpesan #lawakhangit #lawakhambar #auramen #aurawhite #aurawhiteofficial
222 2 4 hours ago

Top #lawakhangit posts

@safwannazri Profile picture

@safwannazri

Muka tak siap mcam saya ? Cuba ni Gaissss Tips power dari @aedyxashraf 😌
Apa payah2 nak hensem, pakai ja lah @auramenofficial dari @aurawhiteofficial nii !! Simpleeee ja, nak awek ramai yg molokek ? ini cara dia guys, Lelaki pun ada produk sendiri taw !! buat apa nak pakai produk perempuan geng ! kan @furynaazmeer 🤣🤣
Tag muka member2 lelaki yg ada masalah kulit utk cuba AURA MEN ni !! 🔥🔥
#safwanted #hereremaja #iglelelakivsperempuan #atukpesan #lawakhangit #lawakhambar #auramen #aurawhite #aurawhiteofficial

Muka tak siap mcam saya ? Cuba ni Gaissss Tips power dari @aedyxashraf 😌
Apa payah2 nak hensem, pakai ja lah @auramenofficial dari @aurawhiteofficial nii !! Simpleeee ja, nak awek ramai yg molokek ? ini cara dia guys, Lelaki pun ada produk sendiri taw !! buat apa nak pakai produk perempuan geng ! kan @furynaazmeer 🤣🤣
Tag muka member2 lelaki yg ada masalah kulit utk cuba AURA MEN ni !! 🔥🔥
#safwanted #hereremaja #iglelelakivsperempuan  #atukpesan #lawakhangit #lawakhambar #auramen #aurawhite #aurawhiteofficial
22,018 135 7 hours ago
@safwannazri Profile picture

@safwannazri

Pickupline Versi Jerebu Gaiss !! 😷😷
.
Geng, kalau nak phone murah2 cantik2 jom serang ig @mygadgethq serious harga MURAH GILA WEYYY !!!! Tak payah cari tempat lain dah, bandingkan harda dengan @mygadgethq Promosi macam2 gengg 😍😍 @majalahremaja . #safwanted #oleyoley #heroremaja #dewiremaja #lawakhangit #lawakhambar #pickupline #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #dewiremaja2019

Pickupline Versi Jerebu Gaiss !! 😷😷
.
Geng, kalau nak phone murah2 cantik2 jom serang ig @mygadgethq serious harga MURAH GILA WEYYY !!!! Tak payah cari tempat lain dah, bandingkan harda dengan @mygadgethq Promosi macam2 gengg 😍😍 @majalahremaja .  #safwanted #oleyoley #heroremaja #dewiremaja #lawakhangit #lawakhambar #pickupline #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #dewiremaja2019
60,657 6,456 15 September, 2019
Ramai kan yang pernah baca buku nii😘. Tag member korang ⬇
.
🔰 Follow @lawak_harey utk lebih lawak 🔰
.
LIKE 👍🏻 || KOMEN 📝 || SHARE 📤
.
#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawak #lawakbodoh #lawakterkini #lawakmedan #lawak_harey #lawakkampus #lawakkeder #lawak_hambar #lawakminang #lawakmalaysia #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakhangit #zonlawak #videolawak #lawaktwitter #lawaksavage
26,560 51 18 September, 2019
@asyrafrozami Profile picture

@asyrafrozami

Sikit sikit nak deep w/ @izkndr_ @syamimhasni .
.
Tag member korang yang sikit sikit nak deep.
.
#iphone11pro #arvideos #lawakhangit #tiktok #iglelakivsperempuan #viral #deep

Sikit sikit nak deep w/ @izkndr_ @syamimhasni .
.
Tag member korang yang sikit sikit nak deep.
.
#iphone11pro #arvideos #lawakhangit #tiktok #iglelakivsperempuan #viral #deep
48,065 428 18 September, 2019
@hannah.delishaa_ Profile picture

@hannah.delishaa_

Lunch apa ye harini ? Ke tengok barbie doll cantik ni dah kenyang ? 🥰

Lunch apa ye harini ? Ke tengok barbie doll cantik ni dah kenyang ? 🥰
9,880 101 11 hours ago
@sembang.gaming Profile picture

@sembang.gaming

Klang

Khas untuk user MM please jangan Noob sangat bila pairing dengan tank, khidmat anda sangat penting untuk counter

Tag member anda
.
Ada video dan gambar menarik berkaitan game? Boleh share DM atau telegram Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe
.
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #gamemalaysia #esports #mobilelegends #mobilelegendsmalaysia #mobilelegendsindonesia #pubg #pubgmobile #pubgmobilemalaysia

Khas untuk user MM please jangan Noob sangat bila pairing dengan tank, khidmat anda sangat penting untuk counter

Tag member anda
. 
Ada video dan gambar menarik berkaitan game? Boleh share  DM atau telegram Boleh tekan link dekat profile. Mari kita viral kan sama². Hehe
. 
#lawak #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaksavage #lawakstudent #gamemalaysia #esports #mobilelegends #mobilelegendsmalaysia #mobilelegendsindonesia #pubg #pubgmobile #pubgmobilemalaysia
2,475 38 15 September, 2019
@iglelakivsperempuan Profile picture

@iglelakivsperempuan

Terhibur pulak geng dengar ni 😂
.
p/s : halalkan admin ambil video korang
.
🎥 tag owner video
.
.
untuk kongsi video sila tag
@iglelakivsperempuan & @lelakivsperempuanvideo
#iglelakivsperempuan #lelakivsperempuanvideo
#lawakhambar #lawakhangit #atukpesan #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak

Terhibur pulak geng dengar ni 😂
.
p/s : halalkan admin ambil video korang
.
🎥 tag owner video
.
.
untuk kongsi video sila tag 
@iglelakivsperempuan & @lelakivsperempuanvideo
#iglelakivsperempuan#lelakivsperempuanvideo
#lawakhambar#lawakhangit#atukpesan#lawaktahapdewa#himpunanbahanlawak
62,645 1,118 10 September, 2019