#lawakhambar Instagram Photos & Videos

lawakhambar - 632.3k posts

tag sape ii 😘❤
.
.
support 30k guys 😘💞
Follow @jiwang.habis  for more video👌🏻✌🏻
Halalkan admin amik video korg🤪
Tag owner😋
Tag anyone😘
.
.
.
#lagujiwang#videojiwang#jiwang#cinta#sayang#rindu#baby#ayatpasrah#ayatjiwang#ayatsedih#ayatkecewa#sakithati#ayatsentap#ayatmanis#moveon#musicallymalaysia#musically#tiktok#tiktokmalaysia#lawakhambar#lawakboring#review#malaysia#reviewmalaysia#giftreviewmalaysia#paidreview#djremix#dj#remix#lagujiwang❤😭

tag sape ii 😘❤
.
.
support 30k guys 😘💞
Follow @jiwang.habis for more video👌🏻✌🏻
Halalkan admin amik video korg🤪
Tag owner😋
Tag anyone😘
.
.
.
#lagujiwang #videojiwang #jiwang #cinta #sayang #rindu #baby #ayatpasrah #ayatjiwang #ayatsedih #ayatkecewa #sakithati #ayatsentap #ayatmanis #moveon #musicallymalaysia #musically #tiktok #tiktokmalaysia #lawakhambar #lawakboring #review #malaysia #reviewmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreview #djremix #dj #remix #lagujiwang❤😭

39 0 29 minutes ago
(Post & Delete) But Am I the only one that feels like this 😳🤣‼️

(Post & Delete) But Am I the only one that feels like this 😳🤣‼️

31 8 32 minutes ago
Tshirt STP Clothing Upsoar 🔥

Status : new item
Brand : upsoar family clothing
Size : available size
Colour : white and black
Price : Rm75.00 include postage
Contact : 0194483283 ws
Measurement :
S pit 18  labuh 25
M pit 19 labuh 25.5
L pit 20.5  labuh 26
XL pit 21 labuh 27
.
#artismalaysia #aydajebat #tv3 #erafm #kapcaimalaya #instaseleb #instamalaysia #lawakhambar #rotikaya #hotfm #jannanick #hannahdelisha #lacoste #astrogempak #slotakasia #meletop #motifviral #bazarpaknil #terlajaklaris #dramasangat #slotakasia #hotfm #akucintadia #alamatnyacinta #isteridalamsangkar #kekasihpaksarela #meletop #jannanick #mirafilzah #malaysia

Tshirt STP Clothing Upsoar 🔥

Status : new item
Brand : upsoar family clothing
Size : available size
Colour : white and black
Price : Rm75.00 include postage
Contact : 0194483283 ws
Measurement :
S pit 18 labuh 25
M pit 19 labuh 25.5
L pit 20.5 labuh 26
XL pit 21 labuh 27
.
#artismalaysia #aydajebat #tv3 #erafm #kapcaimalaya #instaseleb #instamalaysia #lawakhambar #rotikaya #hotfm #jannanick #hannahdelisha #lacoste #astrogempak #slotakasia #meletop #motifviral #bazarpaknil #terlajaklaris #dramasangat #slotakasia #hotfm #akucintadia #alamatnyacinta #isteridalamsangkar #kekasihpaksarela #meletop #jannanick #mirafilzah #malaysia

0 0 34 minutes ago
Follow my ig : boy_kain_pelikat❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️#tiktokmalaysia#tiktokviralmalaysia#lawakhambar#lawakbodoh#jerteh#besut #tiktokbarunakup #gemok #gemokisawesome #

Follow my ig : boy_kain_pelikat❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #tiktokmalaysia #tiktokviralmalaysia #lawakhambar #lawakbodoh #jerteh #besut #tiktokbarunakup #gemok #gemokisawesome #

3 0 1 hour ago
Beliau seorang yg sangat berjaya!! Contohilah beliau😂😂. Agak2 apa yg dia ajar kt depan tu🤔🤔🤔??
.
Follow and like @memeology_facts post😊
.
.
#ytjt #lawakteroks #himpunanlawakmalaysia #lawaksavage #zonlawak #lawakhambar

Beliau seorang yg sangat berjaya!! Contohilah beliau😂😂. Agak2 apa yg dia ajar kt depan tu🤔🤔🤔??
.
Follow and like @memeology_facts post😊
.
.
#ytjt #lawakteroks #himpunanlawakmalaysia #lawaksavage #zonlawak #lawakhambar

4 1 1 hour ago
🎓Jalanilah hidup layaknya matahari.Dilihat orang atau tidak ia tetap bersinar,Dihargai atau tidak,ia tetap menerangi.✨. @sahabat_hijrah._ 
@sahabatsurga @raya @tuanbijak @biabetul @gengmoveon @student.t.v @video_lawak2019 @lawak_hambar_la @jiwakacau.my @joyahohjoyah @kitabroken @classmates_fun @happy2umy @london @silent.quotes143 _ @ferrari @hebat.banget @cerdik.ilmu.kindergartenbertam @rayaofficial #budaksekolah #angkasawannegara @fakta_alamsemesta #bijokes @videolawak.my #lawakhambar #comel srry la terdelete hk lma
Sad news is i lost my friends,Good news is their real face is revealed.🍂

🎓Jalanilah hidup layaknya matahari.Dilihat orang atau tidak ia tetap bersinar,Dihargai atau tidak,ia tetap menerangi.✨. @sahabat_hijrah._
@sahabatsurga @raya @tuanbijak @biabetul @gengmoveon @student.t.v @video_lawak2019 @lawak_hambar_la @jiwakacau.my @joyahohjoyah @kitabroken @classmates_fun @happy2umy @london @silent.quotes143 _ @ferrari @hebat.banget @cerdik.ilmu.kindergartenbertam @rayaofficial #budaksekolah #angkasawannegara @fakta_alamsemesta #bijokes @videolawak.my #lawakhambar #comel srry la terdelete hk lma
Sad news is i lost my friends,Good news is their real face is revealed.🍂

14 0 2 hours ago
‼GIVEAWAY PEMBUKAAN‼
👉🏽Follow Our Instagram
👉🏽Like This Post
👉🏽Share With Friends 🎖Nama👉🏽Vans Oldskool Coutie White Yellow👟
🎖Saiz👉🏽40-44 Euro Only
🎖Harga👉🏽Rm 150SM-RM 155SS
🎖Free Postage📮😋
🎖Code Kasut👉🏽SS2
#kasut #kasutmurah #kasutsneaker
#sneakermurah #lawakhambar #sneakerlawa #xenoempire

‼GIVEAWAY PEMBUKAAN‼
👉🏽Follow Our Instagram
👉🏽Like This Post
👉🏽Share With Friends 🎖Nama👉🏽Vans Oldskool Coutie White Yellow👟
🎖Saiz👉🏽40-44 Euro Only
🎖Harga👉🏽Rm 150SM-RM 155SS
🎖Free Postage📮😋
🎖Code Kasut👉🏽SS2
#kasut #kasutmurah #kasutsneaker
#sneakermurah #lawakhambar #sneakerlawa #xenoempire

1 0 2 hours ago
‼GIVEAWAY PEMBUKAAN‼
👉🏽Follow Our Instagram
👉🏽Like This Post
👉🏽Share With Friends 🎖Nama👉🏽Vans Oldskool Flame On👟
🎖Saiz👉🏽40-44 Euro Only
🎖Harga👉🏽Rm 150SM-RM 155SS
🎖Free Postage📮😋
🎖Code Kasut👉🏽SS2
#kasut #kasutmurah #kasutsneaker
#sneakermurah #lawakhambar #sneakerlawa #xenoempire

‼GIVEAWAY PEMBUKAAN‼
👉🏽Follow Our Instagram
👉🏽Like This Post
👉🏽Share With Friends 🎖Nama👉🏽Vans Oldskool Flame On👟
🎖Saiz👉🏽40-44 Euro Only
🎖Harga👉🏽Rm 150SM-RM 155SS
🎖Free Postage📮😋
🎖Code Kasut👉🏽SS2
#kasut #kasutmurah #kasutsneaker
#sneakermurah #lawakhambar #sneakerlawa #xenoempire

1 0 2 hours ago
‼GIVEAWAY PEMBUKAAN‼
👉🏽Follow Our Instagram
👉🏽Like This Post
👉🏽Share With Friends 🎖Nama👉🏽Vans Oldskool Custom Offwhite All White👟
🎖Saiz👉🏽40-44 Euro Only
🎖Harga👉🏽Rm 160SM-RM 165SS
🎖Free Postage📮😋
🎖Code Kasut👉🏽SS2
#kasut #kasutmurah #kasutsneaker
#sneakermurah #lawakhambar #sneakerlawa #xenoempire

‼GIVEAWAY PEMBUKAAN‼
👉🏽Follow Our Instagram
👉🏽Like This Post
👉🏽Share With Friends 🎖Nama👉🏽Vans Oldskool Custom Offwhite All White👟
🎖Saiz👉🏽40-44 Euro Only
🎖Harga👉🏽Rm 160SM-RM 165SS
🎖Free Postage📮😋
🎖Code Kasut👉🏽SS2
#kasut #kasutmurah #kasutsneaker
#sneakermurah #lawakhambar #sneakerlawa #xenoempire

1 0 2 hours ago
‼GIVEAWAY PEMBUKAAN‼
👉🏽Follow Our Instagram
👉🏽Like This Post
👉🏽Share With Friends 🎖Nama👉🏽Vans Oldskool Yatch Clun👟
🎖Saiz👉🏽40-44 Euro Only
🎖Harga👉🏽Rm110SM-RM115SS
🎖Free Postage📮😋
🎖Code Kasut👉🏽SS2
#kasut #kasutmurah #kasutsneaker
#sneakermurah #lawakhambar #sneakerlawa #xenoempire

‼GIVEAWAY PEMBUKAAN‼
👉🏽Follow Our Instagram
👉🏽Like This Post
👉🏽Share With Friends 🎖Nama👉🏽Vans Oldskool Yatch Clun👟
🎖Saiz👉🏽40-44 Euro Only
🎖Harga👉🏽Rm110SM-RM115SS
🎖Free Postage📮😋
🎖Code Kasut👉🏽SS2
#kasut #kasutmurah #kasutsneaker
#sneakermurah #lawakhambar #sneakerlawa #xenoempire

0 0 2 hours ago
SIAPA NAK TEST BISNES PARTIME ATAU FULLTIME NI ?
.
Gaji sehari : RM 200 (ikut kerajinan anda)
Seminggu : RM1000 (ikut kerajinan anda)
Masa : anda yg tentukan sendiri
Tempat : Di rumah sahaja
.
.
Bukan mlm/skim cpt kya
Bukan sim kad/topup 
Bukan loan pinjaman
Bukan tone excel
.
Berminat?
Tekan je link wasap di ig sis 
@apps_sofware 
@apps_sofware 
@apps_sofware .
Nanti dia berikan caranya...
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

SIAPA NAK TEST BISNES PARTIME ATAU FULLTIME NI ?
.
Gaji sehari : RM 200 (ikut kerajinan anda)
Seminggu : RM1000 (ikut kerajinan anda)
Masa : anda yg tentukan sendiri
Tempat : Di rumah sahaja
.
.
Bukan mlm/skim cpt kya
Bukan sim kad/topup
Bukan loan pinjaman
Bukan tone excel
.
Berminat?
Tekan je link wasap di ig sis
@apps_sofware
@apps_sofware
@apps_sofware .
Nanti dia berikan caranya...
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

66 1 2 hours ago
SIAPA NAK TEST BISNES PARTIME ATAU FULLTIME NI ?
.
Gaji sehari : RM 200 (ikut kerajinan anda)
Seminggu : RM1000 (ikut kerajinan anda)
Masa : anda yg tentukan sendiri
Tempat : Di rumah sahaja
.
.
Bukan mlm/skim cpt kya
Bukan sim kad/topup 
Bukan loan pinjaman
Bukan tone excel
.
Berminat?
Tekan je link wasap di ig sis 
@apps_sofware 
@apps_sofware 
@apps_sofware .
Nanti dia berikan caranya...
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

SIAPA NAK TEST BISNES PARTIME ATAU FULLTIME NI ?
.
Gaji sehari : RM 200 (ikut kerajinan anda)
Seminggu : RM1000 (ikut kerajinan anda)
Masa : anda yg tentukan sendiri
Tempat : Di rumah sahaja
.
.
Bukan mlm/skim cpt kya
Bukan sim kad/topup
Bukan loan pinjaman
Bukan tone excel
.
Berminat?
Tekan je link wasap di ig sis
@apps_sofware
@apps_sofware
@apps_sofware .
Nanti dia berikan caranya...
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

26 0 2 hours ago
SIAPA NAK TEST BISNES PARTIME ATAU FULLTIME NI ?
.
Gaji sehari : RM 200 (ikut kerajinan anda)
Seminggu : RM1000 (ikut kerajinan anda)
Masa : anda yg tentukan sendiri
Tempat : Di rumah sahaja
.
.
Bukan mlm/skim cpt kya
Bukan sim kad/topup 
Bukan loan pinjaman
Bukan tone excel
.
Berminat?
Tekan je link wasap di ig sis 
@apps_sofware 
@apps_sofware 
@apps_sofware .
Nanti dia berikan caranya...
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

SIAPA NAK TEST BISNES PARTIME ATAU FULLTIME NI ?
.
Gaji sehari : RM 200 (ikut kerajinan anda)
Seminggu : RM1000 (ikut kerajinan anda)
Masa : anda yg tentukan sendiri
Tempat : Di rumah sahaja
.
.
Bukan mlm/skim cpt kya
Bukan sim kad/topup
Bukan loan pinjaman
Bukan tone excel
.
Berminat?
Tekan je link wasap di ig sis
@apps_sofware
@apps_sofware
@apps_sofware .
Nanti dia berikan caranya...
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

91 1 2 hours ago
SIAPA NAK TEST BISNES PARTIME ATAU FULLTIME NI ?
.
Gaji sehari : RM 200 (ikut kerajinan anda)
Seminggu : RM1000 (ikut kerajinan anda)
Masa : anda yg tentukan sendiri
Tempat : Di rumah sahaja
.
.
Bukan mlm/skim cpt kya
Bukan sim kad/topup 
Bukan loan pinjaman
Bukan tone excel
.
Berminat?
Tekan je link wasap di ig sis 
@apps_sofware 
@apps_sofware 
@apps_sofware .
Nanti dia berikan caranya...
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

SIAPA NAK TEST BISNES PARTIME ATAU FULLTIME NI ?
.
Gaji sehari : RM 200 (ikut kerajinan anda)
Seminggu : RM1000 (ikut kerajinan anda)
Masa : anda yg tentukan sendiri
Tempat : Di rumah sahaja
.
.
Bukan mlm/skim cpt kya
Bukan sim kad/topup
Bukan loan pinjaman
Bukan tone excel
.
Berminat?
Tekan je link wasap di ig sis
@apps_sofware
@apps_sofware
@apps_sofware .
Nanti dia berikan caranya...
.
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #cubagelak #lawakteroks

25 0 2 hours ago
tanda tanda ada masalah hati. -bahagia melihat orang derita.
-derita melihat orang bahagia.
.
Tidak sempurna iman seseorang selagimana dia tak mencintai saudaranya sepertimana dia mencintai dirinya sendiri. HR Muslim
.
#dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #allah #muhammad #life #jentikhati #usrahsantai #quote #muslimah #hijab #kawan #bestfriend #malaysia #tarbiah #tarbiyyah #tarbiahsentap #ustaz #videodakwah #cantik #tiktokmalay #lawak #lawakhambar #nakbebel #serban #serbanputih #niqab #niqabis #niqabismalaysia .

tanda tanda ada masalah hati. -bahagia melihat orang derita.
-derita melihat orang bahagia.
.
Tidak sempurna iman seseorang selagimana dia tak mencintai saudaranya sepertimana dia mencintai dirinya sendiri. HR Muslim
.
#dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #allah #muhammad #life #jentikhati #usrahsantai #quote #muslimah #hijab #kawan #bestfriend #malaysia #tarbiah #tarbiyyah #tarbiahsentap #ustaz #videodakwah #cantik #tiktokmalay #lawak #lawakhambar #nakbebel #serban #serbanputih #niqab #niqabis #niqabismalaysia .

25 0 2 hours ago
Nak berubah?

Perlu ada tindakan. Bukan hanya kata kata. Yang mampu ubah diri kita adalah diri kita sendiri.

Andai satu dunia, berpuluh ribu manusia cuba membantu tetapi diri kau sendiri tak mahu bantu diri kau, kau akan tetap disitu. Takkan berubah.

Dengarlah ceramah banyak manapun, nasihat banyak manapun, jika kita tak mula sampai bila bila kita masih disitu.

Jadi. Mulakan melangkah. Kedepan.
Buat apa lagi? Kau duduk disitu.

Tunggu apa? Lari sejauhnya.
Dari jahiliah dan kefasikan.

Kau boleh jika kau mahu.
..
"Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa yang ada pada diri mereka" Ar Rad: 11
.
#dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #allah #muhammad #life #jentikhati #usrahsantai #quote #muslimah #hijab #kawan #bestfriend #malaysia #tarbiah #tarbiyyah #tarbiahsentap #ustaz #videodakwah #cantik #tiktokmalay #lawak #lawakhambar #nakbebel #serban #serbanputih #niqab #niqabis #niqabismalaysia .

Nak berubah?

Perlu ada tindakan. Bukan hanya kata kata. Yang mampu ubah diri kita adalah diri kita sendiri.

Andai satu dunia, berpuluh ribu manusia cuba membantu tetapi diri kau sendiri tak mahu bantu diri kau, kau akan tetap disitu. Takkan berubah.

Dengarlah ceramah banyak manapun, nasihat banyak manapun, jika kita tak mula sampai bila bila kita masih disitu.

Jadi. Mulakan melangkah. Kedepan.
Buat apa lagi? Kau duduk disitu.

Tunggu apa? Lari sejauhnya.
Dari jahiliah dan kefasikan.

Kau boleh jika kau mahu.
..
"Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa yang ada pada diri mereka" Ar Rad: 11
.
#dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #allah #muhammad #life #jentikhati #usrahsantai #quote #muslimah #hijab #kawan #bestfriend #malaysia #tarbiah #tarbiyyah #tarbiahsentap #ustaz #videodakwah #cantik #tiktokmalay #lawak #lawakhambar #nakbebel #serban #serbanputih #niqab #niqabis #niqabismalaysia .

26 1 2 hours ago
Akhirnya jumpa 😌

Akhirnya jumpa 😌

0 1 2 hours ago
Jika kau enggan sujud pada pencipta, itu bukti kau sombong denganNya. Tinggal solat bukan perkara biasa, bukan dosa kecil. Tapi dosa besar.

Jahat macam manapun kita, tolong jangan tinggal solat walau hanya satu waktu. Solat full, bukan lompong lompong.

Jika kau mulai tinggal solat walau hanya 1 waktu kerana perkara dunia, itu tanda kau telah hambakan dunia, bukan tuhan kita.

Kau belum letakkan Dia sebagai yang utama.
.
#dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #allah #muhammad #life #jentikhati #usrahsantai #quote #muslimah #hijab #kawan #bestfriend #malaysia #tarbiah #tarbiyyah #tarbiahsentap #ustaz #videodakwah #cantik #tiktokmalay #lawak #lawakhambar #nakbebel #serban #serbanputih #niqab #niqabis #niqabismalaysia .

Jika kau enggan sujud pada pencipta, itu bukti kau sombong denganNya. Tinggal solat bukan perkara biasa, bukan dosa kecil. Tapi dosa besar.

Jahat macam manapun kita, tolong jangan tinggal solat walau hanya satu waktu. Solat full, bukan lompong lompong.

Jika kau mulai tinggal solat walau hanya 1 waktu kerana perkara dunia, itu tanda kau telah hambakan dunia, bukan tuhan kita.

Kau belum letakkan Dia sebagai yang utama.
.
#dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #allah #muhammad #life #jentikhati #usrahsantai #quote #muslimah #hijab #kawan #bestfriend #malaysia #tarbiah #tarbiyyah #tarbiahsentap #ustaz #videodakwah #cantik #tiktokmalay #lawak #lawakhambar #nakbebel #serban #serbanputih #niqab #niqabis #niqabismalaysia .

21 0 2 hours ago
kita hamba allah bukan hamba dunia, bukan hamba nafsu, bukan pula hamba manusia. kerana itu utamakan apa yang utama yakni redha Allah. bukan apa yang kita nak, dunia nak, orang nak. tapi tentang apa yang allah nak iaitu taat perintah Allah tinggalkan larangannya.
.
 Kita hamba Allah. Berpijak di bumi, tetapi kenapa perlu bersifat langit?

Berbuat dosa itu biasa.
Tapi bangga dengan dosa yang dilakukan itu bukan biasa biasa.
Tapi tanda telah terlalu jauh dengan yang maha esa.

Cukuplah sombong dariNya dengan segala nikmat yang ada.
Tanpa sedar diri telah diistidrajkan olehNya.
.
#dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #allah #muhammad #life #jentikhati #usrahsantai #quote #muslimah #hijab #kawan #bestfriend #malaysia #tarbiah #tarbiyyah #tarbiahsentap #ustaz #videodakwah #cantik #tiktokmalay #lawak #lawakhambar #nakbebel #serban #serbanputih #niqab #niqabis #niqabismalaysia .

kita hamba allah bukan hamba dunia, bukan hamba nafsu, bukan pula hamba manusia. kerana itu utamakan apa yang utama yakni redha Allah. bukan apa yang kita nak, dunia nak, orang nak. tapi tentang apa yang allah nak iaitu taat perintah Allah tinggalkan larangannya.
.
Kita hamba Allah. Berpijak di bumi, tetapi kenapa perlu bersifat langit?

Berbuat dosa itu biasa.
Tapi bangga dengan dosa yang dilakukan itu bukan biasa biasa.
Tapi tanda telah terlalu jauh dengan yang maha esa.

Cukuplah sombong dariNya dengan segala nikmat yang ada.
Tanpa sedar diri telah diistidrajkan olehNya.
.
#dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #allah #muhammad #life #jentikhati #usrahsantai #quote #muslimah #hijab #kawan #bestfriend #malaysia #tarbiah #tarbiyyah #tarbiahsentap #ustaz #videodakwah #cantik #tiktokmalay #lawak #lawakhambar #nakbebel #serban #serbanputih #niqab #niqabis #niqabismalaysia .

24 0 2 hours ago

Top #lawakhambar posts

Caption for this picture? 🤣
.
#MiraFilzah #artismalaysia

Caption for this picture? 🤣
.
#MiraFilzah #artismalaysia

7,292 87 19 August, 2019
So dah pilih dah team mana? 🤟🏻 .
.
#DramaSweetDreams

So dah pilih dah team mana? 🤟🏻 .
.
#DramaSweetDreams

2,839 18 19 August, 2019
☺️

☺️

10,017 93 19 August, 2019
Cantik tak make up mcm ni? 😊
.
#MiraFilzah #artismalaysia

Cantik tak make up mcm ni? 😊
.
#MiraFilzah #artismalaysia

2,857 89 13 hours ago
Kesayangan kita semua 💞
.
#MiraFilzah #ctdk #artismalaysia

Kesayangan kita semua 💞
.
#MiraFilzah #ctdk #artismalaysia

4,528 32 19 August, 2019
Hargai dia ❤ #diariluahanhati
.
Tag Someone ✨

Hargai dia ❤ #diariluahanhati
.
Tag Someone ✨

9,252 99 19 August, 2019