#lawakhambar Instagram Photos & Videos

Masuk air

#lawak #lawakterkini #lawaking #lawakhambar

Masuk air

#lawak #lawakterkini #lawaking #lawakhambar

2 0 3 minutes ago
Entah la best ke?? Klau bende free kau rembat je lah jgn bnyk bunyi😂😂😂
•
💕 Support us dengan Like gais!
•
🎯 Follow us @haiiiyooo
•
#lawak #hbl #lawakkerder #memes #memesdaily #selfie #mememalaysia #sakithati #haiiiyooomeme #malaysiamemes #meme #share #support #dankmemes #lawakhambar #uitm #mememalaysiabro #brocuba #pelajar

Entah la best ke?? Klau bende free kau rembat je lah jgn bnyk bunyi😂😂😂

💕 Support us dengan Like gais!

🎯 Follow us @haiiiyooo

#lawak #hbl #lawakkerder #memes #memesdaily #selfie #mememalaysia #sakithati #haiiiyooomeme #malaysiamemes #meme #share #support #dankmemes #lawakhambar #uitm #mememalaysiabro #brocuba #pelajar

21 0 8 minutes ago
Rasa mcm x nak post 😔 tapi post jelah 😝😝 cer korang suggests sat jap nk buat soalan tentang apa pulak ?
.
.
.
.
.
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakanbatak #lawaktahapdewa #lawakantarabangsa #zonlawak #lawakterkini #lawakkerder #lawakbatak #lawakbodoh #lawakkeder

Rasa mcm x nak post 😔 tapi post jelah 😝😝 cer korang suggests sat jap nk buat soalan tentang apa pulak ?
.
.
.
.
.
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakanbatak #lawaktahapdewa #lawakantarabangsa #zonlawak #lawakterkini #lawakkerder #lawakbatak #lawakbodoh #lawakkeder

23 0 8 minutes ago
10x kali aku duk ulang 😂🤣🤣😂🤣#lawakhangit #lawakhambar #zonlawak #lawaksavage

10x kali aku duk ulang 😂🤣🤣😂🤣 #lawakhangit #lawakhambar #zonlawak #lawaksavage

10 0 12 minutes ago
🌹. 🌹
.
.
Perasaan yang seringkali bergulir di ruang rasa, takkan bisa kita hapus dengan semudah cara. Kadang gelisah tak kena masa, tak keruan selagi tak dapat berita. .
•
Pernah terdetik, apa khabar dia? Aku rindu kamu. Namun hal-hal yang pernah berlaku mungkin menyukarkan kondisi untuk menanyakan persoalan dengan cukup mudah.
•
Jarak tidak mungkin membataskan ikatan hubungan yang terlansung, malah semakin erat terjalin dengan sayang. Asal saja kita saling tahu cara serta memahami antara kita.
•
Satu perasaan yang hadir itu dengan izin Maha Esa jua, malah bukan saja-saja Dia detikkan rasa. Apa ada salah jika mengaku? Tidak. Jujur sajalah, katakan padanya bahwa aku rindu padamu.
•
Rindu segalanya tentang dirimu — memori-memori kita sentiasa terpahat kukuh, perjalanan bagaimana teman mesra kita masih utuh, rebah dan bangunnya kita dalam ukhuwah; semua itu adalah memori yang membawa kita sampai ke saat ini.
•
Memang doa-doa itu selalu diselitkan buatmu sayang, tidak cukup itu minta Tuhan jelaskan rasa ini padanya. Namun duhai—selagi masa ini masih ada, selagi jasad orang yang kau rindukan itu masih bernyawa; sapalah dia dengan gembira dan tanyakan perihal dirinya dengan luahan rasa rindu.
•
Bukan apa, kita tidak tahu peluang-peluang yang ada ini masih panjang atau tidak. Sekurangnya kita telah jujur pada insan itu bahawa, " aku rindu sama kamu." Ternyata ia akan menenangkan hari kita jua. Cubalah.
.

By,
@sigadiskuat
•
Pssstt; yang rindukan seseorang yang tersayang tuh, boleh tag mereka dan bagitahu, ana musytak ilaik [ saya rindukan awak ] 💟🌹
.
.
#sigadiskuat #sharedbysigadiskuat #puisi #poems #quotes #sajakhilang #sajakrindu #puisilangit #puisisenja #puisisenja #pencintapuisi #melodidalampuisi #motivasi #dakwah #curhat #sahabat #rindu #cintahati #tolongdengar #nakfakta #nakbebel #apakes #dakwahsentap #jomdakwah #thetarbiyyah #nakpesan #lawakhambar #psikomahasiswa #feedbackPM #akademiSNResults #akademisyafiqnasri

🌹. 🌹
.
.
Perasaan yang seringkali bergulir di ruang rasa, takkan bisa kita hapus dengan semudah cara. Kadang gelisah tak kena masa, tak keruan selagi tak dapat berita. .

Pernah terdetik, apa khabar dia? Aku rindu kamu. Namun hal-hal yang pernah berlaku mungkin menyukarkan kondisi untuk menanyakan persoalan dengan cukup mudah.

Jarak tidak mungkin membataskan ikatan hubungan yang terlansung, malah semakin erat terjalin dengan sayang. Asal saja kita saling tahu cara serta memahami antara kita.

Satu perasaan yang hadir itu dengan izin Maha Esa jua, malah bukan saja-saja Dia detikkan rasa. Apa ada salah jika mengaku? Tidak. Jujur sajalah, katakan padanya bahwa aku rindu padamu.

Rindu segalanya tentang dirimu — memori-memori kita sentiasa terpahat kukuh, perjalanan bagaimana teman mesra kita masih utuh, rebah dan bangunnya kita dalam ukhuwah; semua itu adalah memori yang membawa kita sampai ke saat ini.

Memang doa-doa itu selalu diselitkan buatmu sayang, tidak cukup itu minta Tuhan jelaskan rasa ini padanya. Namun duhai—selagi masa ini masih ada, selagi jasad orang yang kau rindukan itu masih bernyawa; sapalah dia dengan gembira dan tanyakan perihal dirinya dengan luahan rasa rindu.

Bukan apa, kita tidak tahu peluang-peluang yang ada ini masih panjang atau tidak. Sekurangnya kita telah jujur pada insan itu bahawa, " aku rindu sama kamu." Ternyata ia akan menenangkan hari kita jua. Cubalah.
.

By,
@sigadiskuat

Pssstt; yang rindukan seseorang yang tersayang tuh, boleh tag mereka dan bagitahu, ana musytak ilaik [ saya rindukan awak ] 💟🌹
.
.
#sigadiskuat #sharedbysigadiskuat #puisi #poems #quotes #sajakhilang #sajakrindu #puisilangit #puisisenja #puisisenja #pencintapuisi #melodidalampuisi #motivasi #dakwah #curhat #sahabat #rindu #cintahati #tolongdengar #nakfakta #nakbebel #apakes #dakwahsentap #jomdakwah #thetarbiyyah #nakpesan #lawakhambar #psikomahasiswa #feedbackPM #akademiSNResults #akademisyafiqnasri

25 0 13 minutes ago
.
Follow sec acc ⏩ @akakhatitisu
Follow next acc ⏩ @singgahsekejap.ig .
.
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicinta

.
Follow sec acc ⏩ @akakhatitisu
Follow next acc ⏩ @singgahsekejap.ig .
.
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicinta

241 0 14 minutes ago
Laju benor lari Sponsored by : @lunatix.my .
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
01129313632 for paid review HANYA RM5 !!!
.
#paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #fattahamin #fazura #kelakar #midvalley #johor #kualalumpur#lelakivsperempuan#hatikecai#nakkongsi#lawakgram#igbudaknakal#lawakhambar#igersmalaysia#himpunanlawakmalays

Laju benor lari Sponsored by : @lunatix.my .
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
01129313632 for paid review HANYA RM5 !!!
.
#paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #fattahamin #fazura #kelakar #midvalley #johor #kualalumpur #lelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #lawakgram #igbudaknakal #lawakhambar #igersmalaysia #himpunanlawakmalays

50 0 16 minutes ago
Kesian member dia😂
. 
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 tag owner video
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu  #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

Kesian member dia😂
.
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 tag owner video
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

6 0 18 minutes ago
Zero Modal 🥰🥰
•
•
•
Part time Job ejen @cuckooonline.info
💼 Free website cuckoo 💼 Free register ejen
💼 Tak perlu postage
💼 Tak perlu simpan stok
💼 20 tahun ke atas sahaja
•
•
Dm kami untuk info lanjut 😊
@cuckooonline.info
#cuckooonlineinfo #parttimejob
•
•
#lawakteruk #lawaking #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakhangit #lawakteroks #zonlawak #lawakterkini #lawakgram #lawakbodoh #lawaksavage #lawakkeder #himpunanbahanlawak #lawakhambar #terapiinstagram

Zero Modal 🥰🥰



Part time Job ejen @cuckooonline.info
💼 Free website cuckoo 💼 Free register ejen
💼 Tak perlu postage
💼 Tak perlu simpan stok
💼 20 tahun ke atas sahaja


Dm kami untuk info lanjut 😊
@cuckooonline.info
#cuckooonlineinfo #parttimejob


#lawakteruk #lawaking #lawaktahapdewa #lawakkerder #lawakhangit #lawakteroks #zonlawak #lawakterkini #lawakgram #lawakbodoh #lawaksavage #lawakkeder #himpunanbahanlawak #lawakhambar #terapiinstagram

29 0 18 minutes ago
Ade ke perempuaan jenis simple je.
.
✅ Tag kawan korang ramai2
Credit 🎥 : @daniel_ikhwan1
.
Follow me  acc @video__mantap❤️ p/s : halalkan admin ambil video korang
.
» Youtube : pak din «
.
.
.
.
.
. •
 #videokelakar #merapu #kelakar #instafamousmalaysia #lawakhambar #penang #bersabar #kenduri #boleh #sokong  #malaysiakini #lombokbangkit
#malaysiaboleh  #malaysiaku  #lawaktahapdewa #lawakgila #kasutwanita #ceramah
#tiktokmalaya #tiktokmalaysia #tiktokmalay  #malaysiakini #terbaik👍  #malaysiabaru #igshopmalaysia  #igshopmurah #lombokbangkit #igshop #teambangkitmalaysia

Ade ke perempuaan jenis simple je.
.
✅ Tag kawan korang ramai2
Credit 🎥 : @daniel_ikhwan1
.
Follow me acc @video__mantap❤️ p/s : halalkan admin ambil video korang
.
» Youtube : pak din «
.
.
.
.
.
. •
  #videokelakar #merapu  #kelakar  #instafamousmalaysia #lawakhambar  #penang #bersabar  #kenduri #boleh #sokong   #malaysiakini #lombokbangkit
#malaysiaboleh   #malaysiaku   #lawaktahapdewa  #lawakgila #kasutwanita #ceramah
#tiktokmalaya  #tiktokmalaysia #tiktokmalay   #malaysiakini #terbaik👍   #malaysiabaru #igshopmalaysia   #igshopmurah #lombokbangkit #igshop #teambangkitmalaysia

58 1 23 minutes ago
Move on 🍂
Tag someone 💞
#akuletih 🙂
. 
Recommended follow : @miszz_dakwah 🙂
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicinta

Move on 🍂
Tag someone 💞
#akuletih 🙂
.
Recommended follow : @miszz_dakwah 🙂
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicinta

372 0 25 minutes ago

Top #lawakhambar posts

Jangan lupa tgk kami esk di channel Bernama 502.. 10 pagi ok bgn awal semua..

Jangan lupa tgk kami esk di channel Bernama 502.. 10 pagi ok bgn awal semua..

5,689 15 2 hours ago
Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
Tag sikit ur partner 🤭
w/ @elisyasandhaofficial @eyra.hazali @princess.sarraashley @elizadsharifuddin 
Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
Bole dapatkan terus di:

@bodydream.official
@bodydream.official 
017 266 3078
017 266 3078

Btw, semua pelakon ni dari cerita #PutriyangDitukar, jgan lupa layan okay di Astro Prima 😌 
#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos

Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
Tag sikit ur partner 🤭
w/ @elisyasandhaofficial @eyra.hazali @princess.sarraashley @elizadsharifuddin
Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
Bole dapatkan terus di:

@bodydream.official
@bodydream.official
017 266 3078
017 266 3078

Btw, semua pelakon ni dari cerita #PutriyangDitukar, jgan lupa layan okay di Astro Prima 😌
#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos

14,945 151 1 hour ago
Senyuman barbie doll semoga mimpi indah sahaja 🥰

Senyuman barbie doll semoga mimpi indah sahaja 🥰

6,180 52 22 hours ago
Goodmorning 😘

Goodmorning 😘

6,956 69 10 hours ago
Jangan judge, doakan ❤ #diariluahanhati
.
Tag Someone ✨

Jangan judge, doakan ❤ #diariluahanhati
.
Tag Someone ✨

8,404 13 21 hours ago