#lawakbodoh Instagram Photos & Videos

Ia ibarat mcm menyekat hak kebebasan seseorang individu right? Tapi diatas alasan main phone waktu bekerja mengurangkan produktiviti seseorang pekerja. But for me it is just a failure of pengurusan tahap tertinggi dan pertengahan untuk memantau pelaksana atau pekerja mereka. It is just show they are lack of professionalism. .

#viral #viralvideos #viralmalaysia #vine #vinemalaysia 
#lawak #lawaking #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakmalaysia #lawak4x4 #maluapabossku #vines #malayvines #trending #motivasihidup #motivasi #motivasionline #malaysia #malaysiabaru #malaysiakini #bossku #maluapabossku

Ia ibarat mcm menyekat hak kebebasan seseorang individu right? Tapi diatas alasan main phone waktu bekerja mengurangkan produktiviti seseorang pekerja. But for me it is just a failure of pengurusan tahap tertinggi dan pertengahan untuk memantau pelaksana atau pekerja mereka. It is just show they are lack of professionalism. .

#viral #viralvideos #viralmalaysia #vine #vinemalaysia
#lawak #lawaking #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakmalaysia #lawak4x4 #maluapabossku #vines #malayvines #trending #motivasihidup #motivasi #motivasionline #malaysia #malaysiabaru #malaysiakini #bossku #maluapabossku

63 1 47 minutes ago
PSG home 🔥
.
✅ Meresap peluh
✅ Kualiti premium
✅ Boleh tambah patch&maneset
✅ Free postage seluruh Malaysia
.
CopyOri : RM55 (free postage)
Playerissue : RM75 (freepostage)
.
Whatsapp 01163952301 sekarang gaiss beli lebih sehelai ade promo tau 🔥🔥💦 #jerseymurah 
#jerseyrare #jerseyepl
#jerseylakuterok #jerseymalaysia #jerseyviral
#kakibola #like4like #kakibangku #bolamalaysia #jerseypadu #jerseyasia
#jerseymurmur #ultrasmalaya #trustedseller #kamianakmalaysia #barangviral #waghihjersey #rezekihalal#himpunanbahanlawak #lawakviral #lawakbodoh #malaysiaviral #zonlawak #tiktok #tiktokmemes #tiktokmalaysia #tiktokindonesia 
#lawakhangit #lawaktahapdewa

PSG home 🔥
.
✅ Meresap peluh
✅ Kualiti premium
✅ Boleh tambah patch&maneset
✅ Free postage seluruh Malaysia
.
CopyOri : RM55 (free postage)
Playerissue : RM75 (freepostage)
.
Whatsapp 01163952301 sekarang gaiss beli lebih sehelai ade promo tau 🔥🔥💦 #jerseymurah
#jerseyrare #jerseyepl
#jerseylakuterok #jerseymalaysia #jerseyviral
#kakibola #like4like #kakibangku #bolamalaysia #jerseypadu #jerseyasia
#jerseymurmur #ultrasmalaya #trustedseller #kamianakmalaysia #barangviral #waghihjersey #rezekihalal #himpunanbahanlawak #lawakviral #lawakbodoh #malaysiaviral #zonlawak #tiktok #tiktokmemes #tiktokmalaysia #tiktokindonesia
#lawakhangit #lawaktahapdewa

5 0 48 minutes ago
Seorang pengguna Twitter, Farhanalys97 berkongsi pengalaman ‘disakat’ oleh makhluk tersebut di sebuah pasaraya di Klang – tempatnya bekerja.
.
Korang baca artikel penuh di IG Story admin okay.
.
.
________________________________________
#tiktokmalaysia #mudahterhibur #lawakhambar #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakbodoh #lawakterkini #lawakboring #lawakhangit #lawakking  #himpunanlawakmalays #malaysiatrending #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #apaapajerr #singgahsekejap #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #mudahterhibur #igersmalaysia #motifviral

Seorang pengguna Twitter, Farhanalys97 berkongsi pengalaman ‘disakat’ oleh makhluk tersebut di sebuah pasaraya di Klang – tempatnya bekerja.
.
Korang baca artikel penuh di IG Story admin okay.
.
.
________________________________________
#tiktokmalaysia #mudahterhibur #lawakhambar #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakbodoh #lawakterkini #lawakboring #lawakhangit #lawakking #himpunanlawakmalays #malaysiatrending #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #apaapajerr #singgahsekejap #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #mudahterhibur #igersmalaysia #motifviral

698 2 1 hour ago
Seorang pengguna Twitter, Farhanalys97 berkongsi pengalaman ‘disakat’ oleh makhluk tersebut di sebuah pasaraya di Klang – tempatnya bekerja.
.
✅Korang baca artikel penuh di IG Story admin okay.
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh  #lawakking #malaysiakini #lawakboring  #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

Seorang pengguna Twitter, Farhanalys97 berkongsi pengalaman ‘disakat’ oleh makhluk tersebut di sebuah pasaraya di Klang – tempatnya bekerja.
.
✅Korang baca artikel penuh di IG Story admin okay.
.
.
________________________________________
#himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakhangit #lawakterkini #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakkerder #lawakbodoh #lawakking #malaysiakini #lawakboring #paidreviewmurah #paidreviewrm10 #motifviral #malaysiatrending #sharera #nakbebel #nakpesan #instaseleb #brocuba #kiniviral #naksentap #nakkongsi #mudahterhibur #nakfakta #kakishare #atukpesan

451 2 1 hour ago
new challenge (tag kawan korang yg dh buat challenge ni).
.follow  @eizinaz_  @eizinaz_ @eizinaz_  @eizinaz_ @eizinaz_  @eizinaz_ @eizinaz_  @eizinaz_ @floor88band .
. @falique_floor88 @amirfloor88  @achoifloor88  @ericfuzi_f88  @ayieelhamf88 .
.
.
.
.
.
@musically__malaysia @musically.instafamousz 
@musically_instafamous__ @musically_.malaysia @mymusersxox @tiktok__malaysia @musically.instafamousz @musically.instafamousz @musically_instafamous__ @tik.toktop @tiktokindonesiaa.id #musically #musicallyindo  #musicallymalaysia #musically__malaysia #tiktok #tiktokhot #tiktokmalaysia #tiktokmusically #hotmusically @lawak_king 
@lawak.hangit @lawak_hambar @lawak.kaw @lawak.boring @lawak_ke_hambar @lawak_jintoncit @lawakbodoh@lawakbodohgila

#lawakmalaysia #lawakhangit #lawakhambar #lawakbodoh #lawakgram #lawak #lawakkampus #lawakkeder #lawaklucu #lawaktahapdewa #lawakjowoI Bosan...layan je...hihi 💝💝💝💖💖💖 @musically__malaysia @musically.instafamousz 
@musically_instafamous__ @musically_.malaysia @mymusersxox @tiktok__malaysia @musically.instafamousz @musically.instafamousz @musically_instafamous__ @tik.toktop @tiktokindonesiaa.id #musically #musicallyindo  #musicallymalaysia #musically__malaysia #tiktok #tiktokhot #tiktokmalaysia #tiktokmusically #hotmusically @lawak_king 
@lawak.hangit @lawak_hambar @lawak.kaw @lawak.boring @lawak_ke_hambar @lawak_jintoncit @lawakbodoh@lawakbodohgila

#lawakmalaysia #lawakhangit #lawakhambar #lawakbodoh #lawakgram #lawak #lawakkampus #lawakkeder #lawaklucu #lawaktahapdewa #lawakjowo8

new challenge (tag kawan korang yg dh buat challenge ni).
.follow @eizinaz_ @eizinaz_ @eizinaz_ @eizinaz_ @eizinaz_ @eizinaz_ @eizinaz_ @eizinaz_ @floor88band .
. @falique_floor88 @amirfloor88 @achoifloor88 @ericfuzi_f88 @ayieelhamf88 .
.
.
.
.
.
@musically__malaysia @musically.instafamousz
@musically_instafamous__ @musically_.malaysia @mymusersxox @tiktok__malaysia @musically.instafamousz @musically.instafamousz @musically_instafamous__ @tik.toktop @tiktokindonesiaa.id #musically #musicallyindo #musicallymalaysia #musically__malaysia #tiktok #tiktokhot #tiktokmalaysia #tiktokmusically #hotmusically @lawak_king
@lawak.hangit @lawak_hambar @lawak.kaw @lawak.boring @lawak_ke_hambar @lawak_jintoncit @lawakbodoh@lawakbodohgila

#lawakmalaysia #lawakhangit #lawakhambar #lawakbodoh #lawakgram #lawak #lawakkampus #lawakkeder #lawaklucu #lawaktahapdewa #lawakjowoI Bosan...layan je...hihi 💝💝💝💖💖💖 @musically__malaysia @musically.instafamousz
@musically_instafamous__ @musically_.malaysia @mymusersxox @tiktok__malaysia @musically.instafamousz @musically.instafamousz @musically_instafamous__ @tik.toktop @tiktokindonesiaa.id #musically #musicallyindo #musicallymalaysia #musically__malaysia #tiktok #tiktokhot #tiktokmalaysia #tiktokmusically #hotmusically @lawak_king
@lawak.hangit @lawak_hambar @lawak.kaw @lawak.boring @lawak_ke_hambar @lawak_jintoncit @lawakbodoh@lawakbodohgila

#lawakmalaysia #lawakhangit #lawakhambar #lawakbodoh #lawakgram #lawak #lawakkampus #lawakkeder #lawaklucu #lawaktahapdewa #lawakjowo8

403 3 1 hour ago
Kakak baru nak bertiktok 😂 taksempat gais ..
—
#gelakcaption
BANYAK BARANG MENARIK MENANTI LAGIPON DIORANG NAK BUAT GIVEAWAY 😱
FOLLOW @erexstore
FOLLOW @erexstore
FOLLOW @erexstore
—
DAPATKAN SNEAKERS PADU DENGAN KUALITI TIPTOP NAMUN PADA HARGA TAKMASUK AKAL
FOLLOW @qisssneakers 
FOLLOW @qisssneakers 
FOLLOW @qisssneakers
—
#lawak #lawakbodoh #lawaking #lawakterkini #lawakhangit #lawakan #lawakkeder #lawakmalaysia #gelak #gelakpecahhabis #cubagelak #tolonggelak #gelakbesar #lawakviral #kelakar #funnyvideos #lawakkehambar #lawakhambar #lawakpecahperut

Kakak baru nak bertiktok 😂 taksempat gais ..

#gelakcaption
BANYAK BARANG MENARIK MENANTI LAGIPON DIORANG NAK BUAT GIVEAWAY 😱
FOLLOW @erexstore
FOLLOW @erexstore
FOLLOW @erexstore

DAPATKAN SNEAKERS PADU DENGAN KUALITI TIPTOP NAMUN PADA HARGA TAKMASUK AKAL
FOLLOW @qisssneakers
FOLLOW @qisssneakers
FOLLOW @qisssneakers

#lawak #lawakbodoh #lawaking #lawakterkini #lawakhangit #lawakan #lawakkeder #lawakmalaysia #gelak #gelakpecahhabis #cubagelak #tolonggelak #gelakbesar #lawakviral #kelakar #funnyvideos #lawakkehambar #lawakhambar #lawakpecahperut

41 1 1 hour ago
🤯🤯😱RM95 JE WEH😱🤯🤯
💯 FREEPOSTAGE SELURUH MALAYSIA💯
.
‼️‼️ READY STOCK ‼️‼️
.
👟VANS SLIP ON CHECKERBOARD BLACKOUT👟
.
✔️SIZE : 36-45 EURO ONLY✔️
.
.
(SCREENSHOT FOR ORDER)
.
STOCK XBANYAK TU JE MIN NK PESAN😏
KLAU NK CEPAT CEPAT CLICK LINK DEKAT BIO!!!
.
.
.
#astillahsisters #didichallenge #dedechallenge
#himpunanbahanlawak #lawaktahapdewa #motifviral #lawaking  #lawakkerder #zonlawak #lawakterkini #lawakbodoh #himpunanlawakmalays #lawaksiyot #kasutmurah #kasutsukan #kasutlelaki #kasutperempuan #murahmurah

🤯🤯😱RM95 JE WEH😱🤯🤯
💯 FREEPOSTAGE SELURUH MALAYSIA💯
.
‼️‼️ READY STOCK ‼️‼️
.
👟VANS SLIP ON CHECKERBOARD BLACKOUT👟
.
✔️SIZE : 36-45 EURO ONLY✔️
.
.
(SCREENSHOT FOR ORDER)
.
STOCK XBANYAK TU JE MIN NK PESAN😏
KLAU NK CEPAT CEPAT CLICK LINK DEKAT BIO!!!
.
.
.
#astillahsisters #didichallenge #dedechallenge
#himpunanbahanlawak #lawaktahapdewa #motifviral #lawaking #lawakkerder #zonlawak #lawakterkini #lawakbodoh #himpunanlawakmalays #lawaksiyot #kasutmurah #kasutsukan #kasutlelaki #kasutperempuan #murahmurah

67 0 3 hours ago
Awat la bodo kedengoi sangat ni bebi ,🥺
Tolong settle sat gais 🥺
@danihz68 @danihz68 @danihz68
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ex5lovers_official #ex5dream #kronilampupetakofficial #kroniex5 #kronirempit #kroni_ex5_semalaya #kapcaijahat #ysukuteam🏁 #ysukufamilia #mamukokoot  #lawakbodoh

Awat la bodo kedengoi sangat ni bebi ,🥺
Tolong settle sat gais 🥺
@danihz68 @danihz68 @danihz68
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ex5lovers_official #ex5dream #kronilampupetakofficial #kroniex5 #kronirempit #kroni_ex5_semalaya #kapcaijahat #ysukuteam🏁 #ysukufamilia #mamukokoot #lawakbodoh

8 0 4 hours ago

Top #lawakbodoh posts

Betul lah cinta itu buta!! 🤣 lagi buta aku ni bila pegi kacau si @yunizolbahrem bini orang!! 🤪
.
.
Naseb kak mah ada!! Sporting betul kak mah!! 🤣 ni yg aku terasa nak pasang 2!! 🤪
.
.
Alang alang guys!! Jom usha @zul.phonehq sekarang!! Dorang tgh ada PROMOSI BELI 1 IPHONE PERCUMA 2 IPHONE!! 😱🔥
.
.
.
#tajuislam #tajutawan 
#lawakhangit #malaysia #atukpesan #deep #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder #lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap  #tarbiahsentap #lawakjintoncit

Betul lah cinta itu buta!! 🤣 lagi buta aku ni bila pegi kacau si @yunizolbahrem bini orang!! 🤪
.
.
Naseb kak mah ada!! Sporting betul kak mah!! 🤣 ni yg aku terasa nak pasang 2!! 🤪
.
.
Alang alang guys!! Jom usha @zul.phonehq sekarang!! Dorang tgh ada PROMOSI BELI 1 IPHONE PERCUMA 2 IPHONE!! 😱🔥
.
.
.
#tajuislam #tajutawan
#lawakhangit #malaysia #atukpesan #deep #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder #lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap #tarbiahsentap #lawakjintoncit

20,191 734 21 hours ago
Kalau abi tak balik , cari di syurga yer. Berapa org yg online boleh "Like" perjuangan suci mereka😭😭😭.
.
.
Siapa nak kerja gaji RM5000 dan simpanan digandakan 600%, boleh jana pendapatan RM500 sehari, boleh follow @fadhli_amin_ atau klik link di bio @fadhli_amin_ untuk info
.
.
#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawak #lawakbodoh #lawakterkini #lawakmedan #lawak_harey #lawakkampus #lawakkeder #lawak_hambar #lawakminang #lawakmalaysia #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakhangit #zonlawak #videolawak #lawaktwitter #lawaksavage

Kalau abi tak balik , cari di syurga yer. Berapa org yg online boleh "Like" perjuangan suci mereka😭😭😭.
.
.
Siapa nak kerja gaji RM5000 dan simpanan digandakan 600%, boleh jana pendapatan RM500 sehari, boleh follow @fadhli_amin_ atau klik link di bio @fadhli_amin_ untuk info
.
.
#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawak #lawakbodoh #lawakterkini #lawakmedan #lawak_harey #lawakkampus #lawakkeder #lawak_hambar #lawakminang #lawakmalaysia #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakhangit #zonlawak #videolawak #lawaktwitter #lawaksavage

9,906 26 17 August, 2019
Macam mane nak menang tu gaess?😅
.
.
Korang ada video kelakau, viral, menarik, unik atau lawak? Buat apa simpan... Kongsikan video send kepada admin @kelakau.vid dengan syarat :
1) follow IG : @kelakau.vid ( siapa ❌ follow admin ❌ layan)
2) Rakam dan hantarkan vid korang dm admin @kelakau.vid 
3) pastikan korg hantar vid sendiri, jika vid org lain sila minta izin dr tuan vid terlebih dahulu.
Sekian, terima kasih.
.
.
.
#bocah #ngakak #lucu #kocak #videolucu #lawak #dagelan #humor #funny #ngakakkocak #meme #lol #kelakar #lawakbodoh #budak #tiktokmemes #ngakakbanget #paidreviewmurah #memes #tiktokmalaysia #sekolah

Macam mane nak menang tu gaess?😅
.
.
Korang ada video kelakau, viral, menarik, unik atau lawak? Buat apa simpan... Kongsikan video send kepada admin @kelakau.vid dengan syarat :
1) follow IG : @kelakau.vid ( siapa ❌ follow admin ❌ layan)
2) Rakam dan hantarkan vid korang dm admin @kelakau.vid
3) pastikan korg hantar vid sendiri, jika vid org lain sila minta izin dr tuan vid terlebih dahulu.
Sekian, terima kasih.
.
.
.
#bocah #ngakak #lucu #kocak #videolucu #lawak #dagelan #humor #funny #ngakakkocak #meme #lol #kelakar #lawakbodoh #budak #tiktokmemes #ngakakbanget #paidreviewmurah #memes #tiktokmalaysia #sekolah

3,460 155 21 August, 2019
Like kalau rasa muka asal mereka lagi okay 😂 aku rasa nak pijak je tgk muka giant ni 😁 (tag member korang suruh teka) ❤
.
.
Siapa nak kerja gaji RM5000 dan simpanan digandakan 600%, boleh jana pendapatan RM500 sehari, boleh follow @fadhli_amin_ atau klik link di bio @fadhli_amin_ untuk info
.
.
#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawak #lawakbodoh #lawakterkini #lawakmedan #lawak_harey #lawakkampus #lawakkeder #lawak_hambar #lawakminang #lawakmalaysia #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakhangit #zonlawak #videolawak #lawaktwitter #lawaksavage

Like kalau rasa muka asal mereka lagi okay 😂 aku rasa nak pijak je tgk muka giant ni 😁 (tag member korang suruh teka) ❤
.
.
Siapa nak kerja gaji RM5000 dan simpanan digandakan 600%, boleh jana pendapatan RM500 sehari, boleh follow @fadhli_amin_ atau klik link di bio @fadhli_amin_ untuk info
.
.
#lawaktahapdewa #lawakbatak #lawak #lawakbodoh #lawakterkini #lawakmedan #lawak_harey #lawakkampus #lawakkeder #lawak_hambar #lawakminang #lawakmalaysia #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakhangit #zonlawak #videolawak #lawaktwitter #lawaksavage

5,727 42 19 August, 2019
𝕊𝕖𝕕𝕒𝕡 𝕤𝕦𝕒𝕣𝕒 @manpida._ ( 𝕥𝕒𝕘 𝕜𝕨𝕟 𝕪𝕘 𝕓𝕣𝕠𝕜𝕖𝕟 )
.
.
.
.
𝕋𝕒𝕘 𝕜𝕒𝕨𝕒𝕟 𝕔𝕖𝕡𝕒𝕥 ~

#lawakhangit #malaysia #atukpesan #lawakbodoh #lawakterkini #lawakkeder#lawaktahapdewa #videolawak #ayatsentap#tarbiahsentap #lawakjintoncit#lawakviral #lawakhambar #tiktokmemes #tiktok#ayatpickupline#tajuislam #tajutawan#ayatsedih #ayatsentap #ayatbroken #ayatjiwang#videosedih #videojiwang #videosentap #manpida._#musically__malaysia#musically#tiktokmalaysia #tiktokmalaysia🇲🇾 #tiktokmalaysia🔥

𝕊𝕖𝕕𝕒𝕡 𝕤𝕦𝕒𝕣𝕒 @manpida._ ( 𝕥𝕒𝕘 𝕜𝕨𝕟 𝕪𝕘 𝕓𝕣𝕠𝕜𝕖𝕟 )
.
.
.
.
𝕋𝕒𝕘 𝕜𝕒𝕨𝕒𝕟 𝕔𝕖𝕡𝕒𝕥 ~

#lawakhangit  #malaysia  #atukpesan  #lawakbodoh  #lawakterkini  #lawakkeder #lawaktahapdewa  #videolawak  #ayatsentap #tarbiahsentap  #lawakjintoncit #lawakviral #lawakhambar #tiktokmemes #tiktok #ayatpickupline #tajuislam  #tajutawan #ayatsedih  #ayatsentap  #ayatbroken  #ayatjiwang #videosedih  #videojiwang  #videosentap  #manpida._ #musically__malaysia #musically #tiktokmalaysia  #tiktokmalaysia🇲🇾  #tiktokmalaysia🔥

8,477 60 17 August, 2019