#lawak Instagram Photos & Videos

lawak - 1.1m posts

TAG MEMBER KORANG YANG TAK TAHU 👇👇
.
1. GAGAHNYA WANITA
Dua orang doktor melakukan satu eksperimen untuk memantau berapa kerap seseorang mampu mencapai klimaks. Orgasma wanita paling tinggi adalah 134 dalam masa sejam, kira-kira dua kali orgasma setiap minit! Paling banyak direkodkan untuk lelaki? Hanya 16… So sad .
2.LEBIH SEGAK DAN MENAWAN
Menurut penyelidik dari Royal Edinburgh Hospital, lebih kerap anda mencapai orgasma anda akan kelihatan lebih berseri-seri. Kajian itu mendapati pasangan yang melakukan seks tiga kali seminggu akan tampak tujuh tahun lebih muda daripada pasangan yang kurang menikmatinya
.
3. EKSPERIMEN 
Lebih kerap anda boleh mencapai klimaks, seks akan jadi lebih mudah. Tetapi anda tetap perlu memberikan kelainan. Jadi, bayangkannya sebegini; sama ada ia memerlukan lebih urutan atau sebagainya, anda wajar ketahui apa yang boleh buat anda keluar dari zon selesa
.
4. WANITA, 90%?
Hanya suku jumlah wanita yang mencapai nikmat syahwat sewaktu seks dengan pasangan mereka berbanding 90 peratus lelaki yang mendakwa menikmati klimaks 100 peratus setiap kali melakukannya. Jika klimaks cara konvensional tidak berjaya untuk anda, pastikan anda memperolehnya menerusi cara lain, tidak kiralah jika anda dapat dahulu atau kemudian
.
5. BERLAKON
Dalam satu kajian, hampir ke semua lelaki yang disoal mengatakan mereka akan rasa kecewa jika dapat tahu yang pasangannya tidak mencapai orgasma secara kerap. Jadi, mengapakah 60 peratus wanita sanggup berlakon? “Melihat pasangan mencapai ecstasy adalah sebahagian daripada kepuasan seks. Jangan pandang remeh akan nilainya kepada seseorang lelaki,” kata Kerner
.
.
#jual #jualanmurah #jualansis #jualankaka #murah#bazaarpaknil #sayajualonline #awek #awekmelayu
#lawak #sayajualmurah #senyum #singapore#bazaaronline #minyaklintah #onlineshop#isteripuas #sayajual #belacak #lintah#ipreview#produksuamiisterie #melaka #malampertama

TAG MEMBER KORANG YANG TAK TAHU 👇👇
.
1. GAGAHNYA WANITA
Dua orang doktor melakukan satu eksperimen untuk memantau berapa kerap seseorang mampu mencapai klimaks. Orgasma wanita paling tinggi adalah 134 dalam masa sejam, kira-kira dua kali orgasma setiap minit! Paling banyak direkodkan untuk lelaki? Hanya 16… So sad .
2.LEBIH SEGAK DAN MENAWAN
Menurut penyelidik dari Royal Edinburgh Hospital, lebih kerap anda mencapai orgasma anda akan kelihatan lebih berseri-seri. Kajian itu mendapati pasangan yang melakukan seks tiga kali seminggu akan tampak tujuh tahun lebih muda daripada pasangan yang kurang menikmatinya
.
3. EKSPERIMEN 
Lebih kerap anda boleh mencapai klimaks, seks akan jadi lebih mudah. Tetapi anda tetap perlu memberikan kelainan. Jadi, bayangkannya sebegini; sama ada ia memerlukan lebih urutan atau sebagainya, anda wajar ketahui apa yang boleh buat anda keluar dari zon selesa
.
4. WANITA, 90%?
Hanya suku jumlah wanita yang mencapai nikmat syahwat sewaktu seks dengan pasangan mereka berbanding 90 peratus lelaki yang mendakwa menikmati klimaks 100 peratus setiap kali melakukannya. Jika klimaks cara konvensional tidak berjaya untuk anda, pastikan anda memperolehnya menerusi cara lain, tidak kiralah jika anda dapat dahulu atau kemudian
.
5. BERLAKON
Dalam satu kajian, hampir ke semua lelaki yang disoal mengatakan mereka akan rasa kecewa jika dapat tahu yang pasangannya tidak mencapai orgasma secara kerap. Jadi, mengapakah 60 peratus wanita sanggup berlakon? “Melihat pasangan mencapai ecstasy adalah sebahagian daripada kepuasan seks. Jangan pandang remeh akan nilainya kepada seseorang lelaki,” kata Kerner
.
.
#jual  #jualanmurah  #jualansis  #jualankaka  #murah #bazaarpaknil  #sayajualonline  #awek  #awekmelayu
#lawak  #sayajualmurah  #senyum  #singapore #bazaaronline  #minyaklintah  #onlineshop #isteripuas  #sayajual  #belacak  #lintah #ipreview #produksuamiisterie  #melaka  #malampertama

0 0 2 minutes ago
Lihat sampai habis gaes..😄😄 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yuk tag teman kalian...
.
.
Follow: @laughinglemonid
@laughinglemonid
@laughinglemonid
@laughinglemonid
Untuk video lucu, gokil, dan ngakak habis..
Lemon yang asam saja bisa ketawa, masa loe nggak?
.
.
DM for credit ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#laughinglemonid #videolucu #kocakvideo
#dagelanvideo #9gag #lol #prank #hahavidgram #jokes #pranklucu #kocakabis #ketawangakak #lucubanget #jomblo #lucu #humor #kocak #ngakak #vidgramlucu #lawakindo #ketawabebas #lawak #fokusbro #videoviral

Lihat sampai habis gaes..😄😄 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yuk tag teman kalian...
.
.
Follow: @laughinglemonid
@laughinglemonid
@laughinglemonid
@laughinglemonid
Untuk video lucu, gokil, dan ngakak habis..
Lemon yang asam saja bisa ketawa, masa loe nggak?
.
.
DM for credit ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#laughinglemonid #videolucu #kocakvideo
#dagelanvideo #9gag #lol #prank #hahavidgram #jokes #pranklucu #kocakabis #ketawangakak #lucubanget #jomblo #lucu #humor #kocak #ngakak #vidgramlucu #lawakindo #ketawabebas #lawak #fokusbro #videoviral

1 0 2 minutes ago
Bile member jumpa cctv 😂
.
.
.
.
.
#kasiviral #video #viral #lawak #viralvideos #himpunanbahanlawak

Bile member jumpa cctv 😂
.
.
.
.
.
#kasiviral #video #viral #lawak #viralvideos #himpunanbahanlawak

4 2 12 minutes ago
(TAG & MENTION MEMBER KORANG YANG SINGLE & CRUSH SAMPAI DIORANG MELUAT) 😋😏
.
.
.
Jangan lupa follow 👇🏻
IG @_tibersavage
IG @_herfiq
.
.
.
p/s : Share🤳/like❤/Comments💬/Follow💥.
.
.
.
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakeder #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakbodoh #lawakkampus #zonlawak #lawakbatak #lawakmedan #pickupline #lawakviral #syokyoutube #tibersavage #herfiq #himpunanlawakmalaysia

(TAG & MENTION MEMBER KORANG YANG SINGLE & CRUSH SAMPAI DIORANG MELUAT) 😋😏
.
.
.
Jangan lupa follow 👇🏻
IG @_tibersavage
IG @_herfiq
.
.
.
p/s : Share🤳/like❤/Comments💬/Follow💥.
.
.
.
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakeder #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakbodoh #lawakkampus #zonlawak #lawakbatak #lawakmedan #pickupline #lawakviral #syokyoutube #tibersavage #herfiq #himpunanlawakmalaysia

28 0 14 minutes ago
min pun dulu pernah buat macam ni haha sebab mesin basuh pun dia pusing mcm tu jugak kan ? 🤣
. .
Follow 2nd Acc min @viral.teroks .
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
.
💧 @cubagelak 🌸 @ohviral_official 👻 .
.
.
❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #viralteroks #lawakteroks

min pun dulu pernah buat macam ni haha sebab mesin basuh pun dia pusing mcm tu jugak kan ? 🤣
. .
Follow 2nd Acc min @viral.teroks .
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
.
💧 @cubagelak 🌸 @ohviral_official 👻 .
.
.
❌❌❌IGNORE TAGS❌❌❌
#quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia #viralteroks #lawakteroks

378 11 15 minutes ago
Kami hanya butuh penjelasan apa yang terjadi dan apa solusinya 
follow & like dan dapatkan giveway pulsa 100K👈👈👈 ☝☝☝☝☝ _______ __________
🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙 like ❤❤❤❤❤❤❤❤ 1000 follow👈👈👈👈 #rimbo #rimbobujang  #rimbohits #tebo #tebohits #jambi #jambihits #lawak #lucu #lucuabis #ngakak #sujiwotejo #caknun #kopi #kampret #buku #merdeka #berjuang #menolaklupa #rimbonight

Kami hanya butuh penjelasan apa yang terjadi dan apa solusinya
follow & like dan dapatkan giveway pulsa 100K👈👈👈 ☝☝☝☝☝ _______ __________
🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙 like ❤❤❤❤❤❤❤❤ 1000 follow👈👈👈👈 #rimbo #rimbobujang #rimbohits #tebo #tebohits #jambi #jambihits #lawak #lucu #lucuabis #ngakak #sujiwotejo #caknun #kopi #kampret #buku #merdeka #berjuang #menolaklupa #rimbonight

4 0 20 minutes ago
Hahahahaha betul jugak❗️
.
Lain kali siapa kata makan sayur jer dan berjalan-jalan boleh kurus, aku akan tag dia dlm post ni😂
.
Yg penting tu sebenarnya pemakanan yang seimbang. .
Bukan saje makan sayur ke daun ke, then boleh kurus pulak.😅
.
+6012-5210631
Online Fitness Coach
Gwyn👩🏻‍💼
.
Follow @fun2beslim 
Follow @fun2beslim 
Follow @fun2beslim .
#lawak #ceritalawak #nakbebel #nakkurus #nakmakan #makansihat #makansayur #jalanjalancarimakan #jommakan #nasilemak #sukamakan #gemokisawesome #malaysiatrending #syamsuldebat #ketodiet #memes

Hahahahaha betul jugak❗️
.
Lain kali siapa kata makan sayur jer dan berjalan-jalan boleh kurus, aku akan tag dia dlm post ni😂
.
Yg penting tu sebenarnya pemakanan yang seimbang. .
Bukan saje makan sayur ke daun ke, then boleh kurus pulak.😅
.
+6012-5210631
Online Fitness Coach
Gwyn👩🏻‍💼
.
Follow @fun2beslim
Follow @fun2beslim
Follow @fun2beslim .
#lawak #ceritalawak #nakbebel #nakkurus #nakmakan #makansihat #makansayur #jalanjalancarimakan #jommakan #nasilemak #sukamakan #gemokisawesome #malaysiatrending #syamsuldebat #ketodiet #memes

2 0 21 minutes ago
Kembali yang alami aja
follow & like dan dapatkan giveway pulsa 100K👈👈👈 ☝☝☝☝☝ _______ __________
🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙 like ❤❤❤❤❤❤❤❤ 1000 follow👈👈👈👈 #rimbo #rimbobujang  #rimbohits #tebo #tebohits #jambi #jambihits #lawak #lucu #lucuabis #ngakak #sujiwotejo #caknun #kopi #kampret #buku #merdeka #berjuang #menolaklupa #rimbonight

Kembali yang alami aja
follow & like dan dapatkan giveway pulsa 100K👈👈👈 ☝☝☝☝☝ _______ __________
🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙 like ❤❤❤❤❤❤❤❤ 1000 follow👈👈👈👈 #rimbo #rimbobujang #rimbohits #tebo #tebohits #jambi #jambihits #lawak #lucu #lucuabis #ngakak #sujiwotejo #caknun #kopi #kampret #buku #merdeka #berjuang #menolaklupa #rimbonight

1 0 23 minutes ago
MENGHADIRI PELANTIKAN.PENGURUS MUSOLAH AN NUR RT.14 RW.06 JATIPAFANG#betawi#senimanbetawi#bocahbetawi#jaksel#kerenbanget#lawak#beutiful#aniesbaswedan#komedianindonesia#artis#gokil#gosipgirl#hendra

MENGHADIRI PELANTIKAN.PENGURUS MUSOLAH AN NUR RT.14 RW.06 JATIPAFANG #betawi #senimanbetawi #bocahbetawi #jaksel #kerenbanget #lawak #beutiful #aniesbaswedan #komedianindonesia #artis #gokil #gosipgirl #hendra

0 0 26 minutes ago
Hahahahha pishang boss 😂 Sponsored by : @lunatix.my .
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
01129313632 for paid review HANYA RM5 !!!
.
#paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #fattahamin #fazura #kelakar #midvalley #johor #kualalumpur#lelakivsperempuan#hatikecai#nakkongsi#lawakgram#igbudaknakal#lawakhambar#igersmalaysia#himpunanlawakmalays

Hahahahha pishang boss 😂 Sponsored by : @lunatix.my .
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
01129313632 for paid review HANYA RM5 !!!
.
#paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #fattahamin #fazura #kelakar #midvalley #johor #kualalumpur #lelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #lawakgram #igbudaknakal #lawakhambar #igersmalaysia #himpunanlawakmalays

66 0 29 minutes ago
•
Bish, if you receive this kind of message. You're important in my life! Got it?
Have a nice day!💙
•
•
Selain tu apa korang pesan pada
"Your beloved ones"?
•
•
Tag someone
•
•
#hatikecai #broken
#nakbebel #nakfakta 
#nakpickupline #nakpesan 
#lawakan #lawakhambar 
#lawak #videolawak 
#seribusatucerita #atukpesan 
#malaysiatrending #igersmalaysia 
#mudahterhibur #quote 
#himpunanlawakmalays #nakpickupline 
#nakpesan #paidreviewmurah 
#paidreview #paidreviewrm5
#paidreviewrm10 #paidreviewrm15


Bish, if you receive this kind of message. You're important in my life! Got it?
Have a nice day!💙


Selain tu apa korang pesan pada
"Your beloved ones"?


Tag someone


#hatikecai #broken
#nakbebel #nakfakta
#nakpickupline #nakpesan
#lawakan #lawakhambar
#lawak #videolawak
#seribusatucerita #atukpesan
#malaysiatrending #igersmalaysia
#mudahterhibur #quote
#himpunanlawakmalays #nakpickupline
#nakpesan #paidreviewmurah
#paidreview #paidreviewrm5
#paidreviewrm10 #paidreviewrm15

66 0 30 minutes ago
‼️STOCK AVAILABLE‼️
.
🔥HARGA PASAR KUALITI BUTIK
.
Untuk pengetahuan korang, admin nak bagi special price untuk korang yang 10 terawal order kasut ni!!😉 Jom order di @frdsmhd_sneakers
.
.
ADIDAS ALPHABOUNCE AUTHENTIC
GRED 5A
RM120sm
RM125ss
.
.
BERMINAT? DM TERUS ⬇️
📲 Wasap : +601119919743

#kasutsukan #kasutraya #kasutmurahgiler #kasutvogue #kasuthipster #kasutviral #kasutonline # #kasutlawa #kasutmurahonline #igshop #instafemes #trustedseller #motifviral #igersmalaya #kasutmurah #sneakersmurah #sneakersforsale
#lawak #hambar #lawakhambar 
#lucu #meme #lawakbodoh #lawakboring #igshop #kasutonline #kasut #kasutmurah #kasutmurahonline #instafamous #igmaahad #igersmalaya #instafemes #budakhipster
#dakwah #dakwahislam

‼️STOCK AVAILABLE‼️
.
🔥HARGA PASAR KUALITI BUTIK
.
Untuk pengetahuan korang, admin nak bagi special price untuk korang yang 10 terawal order kasut ni!!😉 Jom order di @frdsmhd_sneakers
.
.
ADIDAS ALPHABOUNCE AUTHENTIC
GRED 5A
RM120sm
RM125ss
.
.
BERMINAT? DM TERUS ⬇️
📲 Wasap : +601119919743

#kasutsukan #kasutraya #kasutmurahgiler #kasutvogue #kasuthipster #kasutviral #kasutonline # #kasutlawa #kasutmurahonline #igshop #instafemes #trustedseller #motifviral #igersmalaya #kasutmurah #sneakersmurah #sneakersforsale
#lawak #hambar #lawakhambar
#lucu #meme #lawakbodoh #lawakboring #igshop #kasutonline #kasut #kasutmurah #kasutmurahonline #instafamous #igmaahad #igersmalaya #instafemes #budakhipster
#dakwah #dakwahislam

0 0 32 minutes ago
@kedaikopibn perghhh meleleh hingga titisan yang terakhir. esehhh 
#BDS #BruneiDelivery #supportlocal #Brunei #lawak

@kedaikopibn perghhh meleleh hingga titisan yang terakhir. esehhh
#BDS #BruneiDelivery #supportlocal #Brunei #lawak

0 0 32 minutes ago
‼️STOCK AVAILABLE‼️
.
🔥HARGA PASAR KUALITI BUTIK
.
Untuk pengetahuan korang, admin nak bagi special price untuk korang yang 10 terawal order kasut ni!!😉 Jom order di @frdsmhd_sneakers
.
.
ADIDAS ALPHABOUNCE AUTHENTIC
GRED 5A
RM120sm
RM125ss
.
.
BERMINAT? DM TERUS ⬇️
📲 Wasap : +601119919743

#kasutsukan #kasutraya #kasutmurahgiler #kasutvogue #kasuthipster #kasutviral #kasutonline # #kasutlawa #kasutmurahonline #igshop #instafemes #trustedseller #motifviral #igersmalaya #kasutmurah #sneakersmurah #sneakersforsale
#lawak #hambar #lawakhambar 
#lucu #meme #lawakbodoh #lawakboring #igshop #kasutonline #kasut #kasutmurah #kasutmurahonline #instafamous #igmaahad #igersmalaya #instafemes #budakhipster
#dakwah #dakwahislam

‼️STOCK AVAILABLE‼️
.
🔥HARGA PASAR KUALITI BUTIK
.
Untuk pengetahuan korang, admin nak bagi special price untuk korang yang 10 terawal order kasut ni!!😉 Jom order di @frdsmhd_sneakers
.
.
ADIDAS ALPHABOUNCE AUTHENTIC
GRED 5A
RM120sm
RM125ss
.
.
BERMINAT? DM TERUS ⬇️
📲 Wasap : +601119919743

#kasutsukan #kasutraya #kasutmurahgiler #kasutvogue #kasuthipster #kasutviral #kasutonline # #kasutlawa #kasutmurahonline #igshop #instafemes #trustedseller #motifviral #igersmalaya #kasutmurah #sneakersmurah #sneakersforsale
#lawak #hambar #lawakhambar
#lucu #meme #lawakbodoh #lawakboring #igshop #kasutonline #kasut #kasutmurah #kasutmurahonline #instafamous #igmaahad #igersmalaya #instafemes #budakhipster
#dakwah #dakwahislam

1 0 33 minutes ago
🔥 Apa itu AMERICA SUPERMAN? .
.
• Pil Tahan Lama yang menggunakan 100% herba, bebas dari sebarang toksik, dan selamat digunakan. .
.
• Satu tin America Superman mengandungi 10 BIJI AMERICA SUPERMAN + FREE 2 BIJI SUPERWOMAN (Pil Perangsang Wanita)
.
🔥 Fungsi America Superman:
.
•✔ Mengembalikan tenaga dan mengeluarkan semula darah.
✔ Memperbaiki fungsi buah pinggang.
✔Menyelesaikan masalah mati pucuk dan ejakulasi awal.
✔Membantu sesiapa yang mempunyai ereksi lembut dan yang tidak mempunyai keupayaan untuk melaksanakan semasa seks.
✔Meningkatkan saiz zakar.
✔Zakar menjadi lebih keras dari biasa.
✔Masih mampu mengeras walaupun sudah 6-7 kali pancutan.
✔ Meningkatkan nafsu hubungan seks. .
.
➡ COD: Shah Alam, Klang, Subang, Puchong
.
📮 Pos percuma ke seluruh Malaysia
.
DM atau Whatsapp 📞 0142397669
.
**DROPSHIP juga diperlukan**
.
#americasuperman #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping
#damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

🔥 Apa itu AMERICA SUPERMAN? .
.
• Pil Tahan Lama yang menggunakan 100% herba, bebas dari sebarang toksik, dan selamat digunakan. .
.
• Satu tin America Superman mengandungi 10 BIJI AMERICA SUPERMAN + FREE 2 BIJI SUPERWOMAN (Pil Perangsang Wanita)
.
🔥 Fungsi America Superman:
.
•✔ Mengembalikan tenaga dan mengeluarkan semula darah.
✔ Memperbaiki fungsi buah pinggang.
✔Menyelesaikan masalah mati pucuk dan ejakulasi awal.
✔Membantu sesiapa yang mempunyai ereksi lembut dan yang tidak mempunyai keupayaan untuk melaksanakan semasa seks.
✔Meningkatkan saiz zakar.
✔Zakar menjadi lebih keras dari biasa.
✔Masih mampu mengeras walaupun sudah 6-7 kali pancutan.
✔ Meningkatkan nafsu hubungan seks. .
.
➡ COD: Shah Alam, Klang, Subang, Puchong
.
📮 Pos percuma ke seluruh Malaysia
.
DM atau Whatsapp 📞 0142397669
.
**DROPSHIP juga diperlukan**
.
#americasuperman #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping
#damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

0 0 33 minutes ago
RAMBO SPRAY
.
TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !.
SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. .
. .
Spray 3 Kali
✔ Sapu Seluruh Zakar. .
✔ Biar 5-8 Minit Serap
✔Boleh Terus On The Game!.
✔ Support 30-60 Minit Bersama
✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk
✔Tak Kebas & Tak Panas
✔Ada Kelulusan KKM
✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan
.
➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam
.
📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
.
Wasap 📞0142397669
.
#rambospray #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping
#damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

RAMBO SPRAY
.
TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !.
SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. .
. .
Spray 3 Kali
✔ Sapu Seluruh Zakar. .
✔ Biar 5-8 Minit Serap
✔Boleh Terus On The Game!.
✔ Support 30-60 Minit Bersama
✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk
✔Tak Kebas & Tak Panas
✔Ada Kelulusan KKM
✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan
.
➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam
.
📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
.
Wasap 📞0142397669
.
#rambospray #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping
#damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

1 0 39 minutes ago
Lukas 6:27-28 (TB) "Tetapi kepada kamu, yang mendengarkan Aku, Aku berkata: Kasihilah musuhmu, berbuatlah baik kepada orang yang membenci kamu;
mintalah berkat bagi orang yang mengutuk kamu; berdoalah bagi orang yang mencaci kamu.
.
.
#memecomickristen
#kristen #gereja #katolik #lucu #pendeta #pastor #jemaat
#lawak #dagelan #memecomicindonesia #meme #memeindonesia #lucubanget #bethel #pentakosta #protestan #injili #balakeselamatan #reformed #rohanikristen #gerejakatolik #pengikutyesuskristus

Lukas 6:27-28 (TB) "Tetapi kepada kamu, yang mendengarkan Aku, Aku berkata: Kasihilah musuhmu, berbuatlah baik kepada orang yang membenci kamu;
mintalah berkat bagi orang yang mengutuk kamu; berdoalah bagi orang yang mencaci kamu.
.
.
#memecomickristen
#kristen #gereja #katolik #lucu #pendeta #pastor #jemaat
#lawak #dagelan #memecomicindonesia #meme #memeindonesia #lucubanget #bethel #pentakosta #protestan #injili #balakeselamatan #reformed #rohanikristen #gerejakatolik #pengikutyesuskristus

3,089 42 44 minutes ago
#repost
.
. Tag someone 💞
#akuletih 🙂
.
Recommended follow : @miszz_dakwah 🙂
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicintaberzikir

#repost
.
. Tag someone 💞
#akuletih 🙂
.
Recommended follow : @miszz_dakwah 🙂
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicintaberzikir

2 0 44 minutes ago
NAK TAHAN LEBIH LAMA?? .
.
Malu lah kalau tewas lagi malam ni bang. Muka tak hensem takpe. Janji power dan bertenaga. 💪💪
.
Muira Pop sangat-sangat membantu melambatkan pancutan pra-matang bagi lelaki. Memberikan anda tenaga luar biasa.
➨Tiada lagi pancut awal. Tahan lebih lama . . . . ➨Tiada kesan sampingan seperti demam atau panas badan
➨1 tin tahan untuk 3 bulan
➨Terbukti keberkesanannya . . .
.
➡Cod: Shah Alam
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
Berminat nak dapatkan Muira Pop? Jom whatsapp kami sekarang. 👇👇
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
**DROPSHIP juga diperlukan**
.
#muirapop #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping
#damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

NAK TAHAN LEBIH LAMA?? .
.
Malu lah kalau tewas lagi malam ni bang. Muka tak hensem takpe. Janji power dan bertenaga. 💪💪
.
Muira Pop sangat-sangat membantu melambatkan pancutan pra-matang bagi lelaki. Memberikan anda tenaga luar biasa.
➨Tiada lagi pancut awal. Tahan lebih lama . . . . ➨Tiada kesan sampingan seperti demam atau panas badan
➨1 tin tahan untuk 3 bulan
➨Terbukti keberkesanannya . . .
.
➡Cod: Shah Alam
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
Berminat nak dapatkan Muira Pop? Jom whatsapp kami sekarang. 👇👇
.
📞 WHATSAPP 0142397669
.
**DROPSHIP juga diperlukan**
.
#muirapop #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping
#damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

0 0 45 minutes ago
NAK TAHAN LEBIH LAMA?? .
.
Malu lah kalau tewas lagi malam ni bang. Muka tak hensem takpe. Janji power dan bertenaga. 💪💪
.
Muira Pop sangat-sangat membantu melambatkan pancutan pra-matang bagi lelaki. Memberikan anda tenaga luar biasa.
➨Tiada lagi pancut awal. Tahan lebih lama . . . . ➨Tiada kesan sampingan seperti demam atau panas badan
➨1 tin tahan untuk 3 bulan
➨Terbukti keberkesanannya . . .
.
➡Cod: Shah Alam
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
Berminat nak dapatkan Muira Pop? Jom whatsapp kami sekarang. 👇👇
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
**DROPSHIP juga diperlukan**
.
#muirapop #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping
#damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

NAK TAHAN LEBIH LAMA?? .
.
Malu lah kalau tewas lagi malam ni bang. Muka tak hensem takpe. Janji power dan bertenaga. 💪💪
.
Muira Pop sangat-sangat membantu melambatkan pancutan pra-matang bagi lelaki. Memberikan anda tenaga luar biasa.
➨Tiada lagi pancut awal. Tahan lebih lama . . . . ➨Tiada kesan sampingan seperti demam atau panas badan
➨1 tin tahan untuk 3 bulan
➨Terbukti keberkesanannya . . .
.
➡Cod: Shah Alam
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
Berminat nak dapatkan Muira Pop? Jom whatsapp kami sekarang. 👇👇
.
📞 WHATSAPP 0142397669
.
**DROPSHIP juga diperlukan**
.
#muirapop #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping
#damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

0 0 47 minutes ago
TITAN GEL RUSSIA
.
Penyelesaian Kepada Masalah Saiz Zakar Anda
.
COD: Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Petaling Jaya & Puncak Alam
.
Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh dipanjangkan sehingga 1-2 inci dalam masa satu bulan
.
Dm @ wasap untuk order 📲 0142397669
.
#titangel #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping
#damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

TITAN GEL RUSSIA
.
Penyelesaian Kepada Masalah Saiz Zakar Anda
.
COD: Shah Alam, Subang, Klang, Puchong, Petaling Jaya & Puncak Alam
.
Menurut pakar, dengan penggunaan harian, Titan Gel boleh meningkatkan saiz hampir dua sentimeter dalam minggu pertama. Di samping itu, tempoh hubungan seks menjadi lebih lama, manakala kualiti dan sensitiviti ereksi menjadi bertambah baik. Ujian-ujian percubaan telah menunjukkan bahawa zakar boleh dipanjangkan sehingga 1-2 inci dalam masa satu bulan
.
Dm @ wasap untuk order 📲 0142397669
.
#titangel #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping
#damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

0 0 53 minutes ago
Good morning people 😘
.
Sekarang uols bole pilih your fav Choco rice marsbarlicious tau😘 Kita ada banyak topping yg pasti menjadi pilihan hati korang hehe😁
.
====================
📑 JENIS TOPPING 📑
====================
1⃣ M&M
2⃣ M&M + Milo Nugget
3⃣ M&M + Milo Nugget + Kitkat
4⃣ M&M + Milo Nugget + Kitkat + Kinder Bueno
5⃣ [SPECIAL EDITION]
M&M + Milo Nugget + Kitkat + Kinder Bueno + Ferrero Rocher
.
#coklat #coklatmurah #coklatsedap #foodporn #food #makan #birthdaypartyideas #giftsforhim #giftgforher #lapar #teammarsbarlicioushq #mukbang #viral #motif #motifviral #iglelakivsperempuan #lawak #lawaktahapdewa #lawakkeder #lapar #foodhunting #eraje #igersmalaysia #sweetdreams

Good morning people 😘
.
Sekarang uols bole pilih your fav Choco rice marsbarlicious tau😘 Kita ada banyak topping yg pasti menjadi pilihan hati korang hehe😁
.
====================
📑 JENIS TOPPING 📑
====================
1⃣ M&M
2⃣ M&M + Milo Nugget
3⃣ M&M + Milo Nugget + Kitkat
4⃣ M&M + Milo Nugget + Kitkat + Kinder Bueno
5⃣ [SPECIAL EDITION]
M&M + Milo Nugget + Kitkat + Kinder Bueno + Ferrero Rocher
.
#coklat #coklatmurah #coklatsedap #foodporn #food #makan #birthdaypartyideas #giftsforhim #giftgforher #lapar #teammarsbarlicioushq #mukbang #viral #motif #motifviral #iglelakivsperempuan #lawak #lawaktahapdewa #lawakkeder #lapar #foodhunting #eraje #igersmalaysia #sweetdreams

2 0 55 minutes ago
Sape suruh ber tik tok?  Hahaha 😂
.
.

TEKAN FOLLOW UNTUK VIDEO BARU HARI2 😎
.
.🔖TAG RAKAN ANDA BERJEMAAH DAN LIKES .
.
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS,DAN SHARE .
.
#lawakwakturehat
#lawaking #naksentap #nakpesan#paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending#vscomalaysia #lawakkerder #paidreview #lawak #lawaktahapdewa

Sape suruh ber tik tok? Hahaha 😂
.
.

TEKAN FOLLOW UNTUK VIDEO BARU HARI2 😎
.
.🔖TAG RAKAN ANDA BERJEMAAH DAN LIKES .
.
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS,DAN SHARE .
.
#lawakwakturehat
#lawaking  #naksentap  #nakpesan #paidreviewmalaysia  #padubeb  #paidreviewrm10 
#himpunanlawakmalays  #malaysiatrending #vscomalaysia  #lawakkerder  #paidreview #lawak #lawaktahapdewa

3 0 56 minutes ago

Top #lawak posts

Minta sedekah.dapat duit terus pergi cyber..mantullll😂😂😂
.
.
🔖TAG RAKAN ANDA BERJEMAAH DAN LIKES
.
Best juga ig ni!!
⬇️⬇️⬇️⬇️
(@shahzamstylish.store)
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS,DAN SHARE
.
My hashtags(#lawakwakturehat) 
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #vscomalaysia #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak

Minta sedekah.dapat duit terus pergi cyber..mantullll😂😂😂
.
.
🔖TAG RAKAN ANDA BERJEMAAH DAN LIKES
.
Best juga ig ni!!
⬇️⬇️⬇️⬇️
(@shahzamstylish.store)
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS,DAN SHARE
.
My hashtags( #lawakwakturehat)
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #vscomalaysia #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak

4,715 100 15 hours ago
Ni mesti lampu isyarat lama sgt ni.... 😂😅
.
.
Korang ada video kelakau, viral, menarik, unik atau lawak? Buat apa simpan... Kongsikan video send kepada admin @kelakau.vid dengan syarat :
1) follow IG : @kelakau.vid ( siapa ❌ follow admin ❌ layan)
2) Rakam dan hantarkan vid korang dm admin @kelakau.vid 
3) pastikan korg hantar vid sendiri, jika vid org lain sila minta izin dr tuan vid terlebih dahulu.
Sekian, terima kasih.
.
.
.
#bocah #ngakak #lucu #kocak #videolucu #lawak #dagelan #humor #funny #ngakakkocak #meme #lol #kelakar #lawakbodoh #budak #tiktokmemes #ngakakbanget #paidreviewmurah #memes #tiktokmalaysia #sekolah

Ni mesti lampu isyarat lama sgt ni.... 😂😅
.
.
Korang ada video kelakau, viral, menarik, unik atau lawak? Buat apa simpan... Kongsikan video send kepada admin @kelakau.vid dengan syarat :
1) follow IG : @kelakau.vid ( siapa ❌ follow admin ❌ layan)
2) Rakam dan hantarkan vid korang dm admin @kelakau.vid
3) pastikan korg hantar vid sendiri, jika vid org lain sila minta izin dr tuan vid terlebih dahulu.
Sekian, terima kasih.
.
.
.
#bocah #ngakak #lucu #kocak #videolucu #lawak #dagelan #humor #funny #ngakakkocak #meme #lol #kelakar #lawakbodoh #budak #tiktokmemes #ngakakbanget #paidreviewmurah #memes #tiktokmalaysia #sekolah

4,326 141 17 hours ago
S A Y A N G
Tag someone 💞
#akuletih 🙂
. 
Recommended follow : @miszz_dakwah 🙂
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicinta

S A Y A N G
Tag someone 💞
#akuletih 🙂
.
Recommended follow : @miszz_dakwah 🙂
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicinta

3,701 126 13 hours ago