#latakolamresort Instagram Photos & Videos

latakolamresort - 38 posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
18.3
average likes

Cantik x bilik kita? Rm60/nite
Riverview whatapp 0139178633 syahrin
#latakolamresort
#latakolambesut

Cantik x bilik kita? Rm60/nite 
Riverview whatapp 0139178633 syahrin
#latakolamresort 
#latakolambesut
22 0 16 May, 2018

Tubestay promo rm60/night whatapp syahrin 0139178633 untuk booking
#latakolamresort
#latakolambesut
#latakolam

Tubestay promo rm60/night whatapp syahrin 0139178633 untuk booking
#latakolamresort 
#latakolambesut 
#latakolam
28 0 14 May, 2018

Sakit hati x tgk adik-adik ni mandi?
.
.
Sape sakit hati tu wajib datang @latakolam_ecopark kalau x rugi...
.
.
Open booking raya sekarang. Hubungi kami sekarang ya.. utk penginapan kami tawarkan : cabin dorm (6-8pax per cabin, tube lodge (2pax per tube), camping,hammocking.

#latakolamresort #latakolambesut

Sakit hati x tgk adik-adik ni mandi?
.
.
Sape sakit hati tu wajib datang @latakolam_ecopark kalau x rugi...
.
.
Open booking raya sekarang. Hubungi kami sekarang ya.. utk penginapan kami tawarkan : cabin dorm (6-8pax per cabin, tube lodge (2pax per tube), camping,hammocking.

#latakolamresort #latakolambesut
1 0 12 May, 2018

Sakit hati x tgk adik-adik ni mandi?
.
.
Sape sakit hati tu wajib datang @latakolam_ecopark kalau x rugi...
.
.
Open booking raya sekarang. Hubungi kami sekarang ya.. utk penginapan kami tawarkan : cabin dorm (6-8pax per cabin, tube lodge (2pax per tube), camping,hammocking.

#latakolamresort #latakolambesut

Sakit hati x tgk adik-adik ni mandi?
.
.
Sape sakit hati tu wajib datang @latakolam_ecopark kalau x rugi...
.
.
Open booking raya sekarang. Hubungi kami sekarang ya.. utk penginapan kami tawarkan : cabin dorm (6-8pax per cabin, tube lodge (2pax per tube), camping,hammocking.

#latakolamresort #latakolambesut
28 1 12 May, 2018

Sejukkkk kata mereka 😎
.
.
Tips: kalau terlupa bawa ais, boleh rendam air botol dlm sungai sekejap then minum..sejuk mcm ltk ais air tu. Xcaya kena cuba!
.
.
#latakolamresort #latakolambesut

Sejukkkk kata mereka 😎
.
.
Tips: kalau terlupa bawa ais, boleh rendam air botol dlm sungai sekejap then minum..sejuk mcm ltk ais air tu. Xcaya kena cuba!
.
.
#latakolamresort #latakolambesut
21 0 12 May, 2018

Tinggal langsir dan lampu beranda.. Yg lain dh lengkap rasanya.. Tubestay lata kolam..promo rm60/night
Six more too go
#latakolamresort
#latakolambesut
#latakolam

Tinggal langsir dan lampu beranda.. Yg lain dh lengkap rasanya.. Tubestay lata kolam..promo rm60/night
Six more too go
#latakolamresort 
#latakolambesut 
#latakolam
16 0 12 May, 2018

Setengah org memilih untuk bercuti di hotel2 mewah penuh dgn keselesaan..setengah org memilih untuk tinggal bersederhana lari dari kesibukan kota dan bunyi bising.. Sambil menikmati keindahan alam dan bunyi deruan air sungai serta unggas..
Terima kasih guest kita en azhar jurutera jps ampang bercamping di lata kolam
#latakolamresort
#latakolambesut
#latakolam

Setengah org memilih untuk bercuti di hotel2 mewah penuh dgn keselesaan..setengah org memilih untuk tinggal bersederhana lari dari kesibukan kota dan bunyi bising.. Sambil menikmati keindahan alam dan bunyi deruan air sungai serta unggas..
Terima kasih guest kita en azhar jurutera jps ampang bercamping di lata kolam
#latakolamresort 
#latakolambesut 
#latakolam
17 0 8 May, 2018

Kasi touchup dulu tubestay riverview
Rm60/night promo open book this weekend
#latakolamresort
#latakolambesut
#latakolam

Kasi touchup dulu tubestay riverview
Rm60/night promo open book this weekend
#latakolamresort 
#latakolambesut
 #latakolam
23 3 7 May, 2018

Gano awok2 lawe ko dop tubestay riverview kito? Rm60jah semalam
#latakolamresort
#latakolambesut
#latakolam

Gano awok2 lawe ko dop tubestay riverview kito? Rm60jah semalam
#latakolamresort 
#latakolambesut 
#latakolam
23 1 1 May, 2018

Aktiviti penamat hari ni.. kesian dorang kena paksa balik dgn cikgu..hehehe kalau ikutkan masing2 xnak balik lagiiiii 😎😎😎
.
.
SMK Tg. Mahmud 1 @latakolam
TERIMA KASIH SEMUA!

#latakolamresort #latakolambesut

Aktiviti penamat hari ni.. kesian dorang kena paksa balik dgn cikgu..hehehe kalau ikutkan masing2 xnak balik lagiiiii 😎😎😎
.
.
SMK Tg. Mahmud 1 @latakolam
TERIMA KASIH SEMUA!

#latakolamresort #latakolambesut
22 0 27 April, 2018
Welcome SMK tengku Mahmud 1
#camping
#hammocking
#latakolamresort 
#latakolambesut 
#latakolam
28 0 26 April, 2018

Harini kita pasang katil dulu.. Esok kita pasang frame dan tingkap
#latakolamresort
#latakolambesut

Harini kita pasang katil dulu.. Esok kita pasang frame dan tingkap
#latakolamresort 
#latakolambesut
18 2 22 April, 2018

Menanti group dari kota bharu. Untuk aktiviti perkhemahan, trekking, dan combat water blasting harini
#latakolamresort
#latakolambesut
#latakolam

Menanti group dari kota bharu. Untuk aktiviti perkhemahan, trekking, dan combat water blasting harini
#latakolamresort 
#latakolambesut 
#latakolam
17 0 20 April, 2018

Warna warni di aidilfitri..raya nnti dtg photoshot kt sini ya
#latakolamresort
#latakolambesut

Warna warni di aidilfitri..raya nnti dtg photoshot kt sini ya
#latakolamresort 
#latakolambesut
15 0 19 April, 2018

Minggu depan siap la op?
#latakolamresort
#latakolambesut
#latakolam

Minggu depan siap la op? 
#latakolamresort 
#latakolambesut 
#latakolam
29 5 19 April, 2018
My task 2 week to go.. #latakolamresort 
#latakolambesut 
#latakolam
15 5 6 hours ago

Kadet bomba ikm besut
Trekking lata kolam to lata berangin
#latakolamresort
#latakolam

Kadet bomba ikm besut
Trekking lata kolam to lata berangin
#latakolamresort 
#latakolam
18 2 14 April, 2018

Walaupun air surut tapi harini kito pelepas jugok angin doktor dgn cik misi kito ni.. Mari tempat kita..kita layan sebaik mungkin..
Sapo2 nk sewa bot getah nk pusing2 kt air terjun bole pm kito deh
#latakolamresort
#latakolamecopark

Walaupun air surut tapi harini kito pelepas jugok angin doktor dgn cik misi kito ni.. Mari tempat kita..kita layan sebaik mungkin..
Sapo2 nk sewa bot getah nk pusing2 kt air terjun bole pm kito deh
#latakolamresort 
#latakolamecopark
23 0 11 April, 2018

Foodstall lata kolam sambil minum air bole tngok air sekali..tenang
#latakolamresort
#latakolam
#latakolamecopark

Foodstall lata kolam sambil minum air bole tngok air sekali..tenang
#latakolamresort 
#latakolam 
#latakolamecopark
21 0 7 April, 2018

Whoaaaaa kat mana ni???
.
.
This is Lata Kolam lah....
.
.
Jemput datang

#latakolamresort #latakolambesut #latakolamairderuecopark #visitterengganu #cuticutimalaysia #beautifulterengganu

Whoaaaaa kat mana ni???
.
.
This is Lata Kolam lah....
.
.
Jemput datang

#latakolamresort #latakolambesut #latakolamairderuecopark #visitterengganu #cuticutimalaysia #beautifulterengganu
7 1 30 March, 2018

Whoaaaaa kat mana ni???
.
.
This is Lata Kolam lah....
.
.
Jemput datang

#latakolamresort #latakolambesut #latakolamairderuecopark #visitterengganu #cuticutimalaysia #beautifulterengganu

Whoaaaaa kat mana ni???
.
.
This is Lata Kolam lah....
.
.
Jemput datang

#latakolamresort #latakolambesut #latakolamairderuecopark #visitterengganu #cuticutimalaysia #beautifulterengganu
28 0 30 March, 2018

Salam hujung minggu buat warga pantai timur..esok jom bawa anak anak main air..
.
.
Lata kolam terdapat 3 fasa:
- Pengkalan 1 - sesuai untuk keluarga yang mempunyai anak kecil untuk mandi manda
- Pengkalan Suri - untuk dewasa * kanak2 perlu ada pengawasan orang dewasa
- Lata Kolam - untuk dewasa
.
.
JOM!

#latakolamresort #latakolambesut #latakolamairderuecopark #cuticutimalaysia #malaysiatourism #visitterengganu #beautifulterengganu

Salam hujung minggu buat warga pantai timur..esok jom bawa anak anak main air..
.
.
Lata kolam terdapat 3 fasa:
- Pengkalan 1 - sesuai untuk keluarga yang mempunyai anak kecil untuk mandi manda
- Pengkalan Suri - untuk dewasa * kanak2 perlu ada pengawasan orang dewasa
- Lata Kolam - untuk dewasa
.
.
JOM!

#latakolamresort #latakolambesut #latakolamairderuecopark #cuticutimalaysia #malaysiatourism #visitterengganu #beautifulterengganu
38 0 29 March, 2018

Imiginasiku untuk riverview tube chalet ni..tgh plan nk lepaskan beberapa ekor ikan duyung, ikan paus, memerang kt sungai tu sebagai prop tambahan... Huhuhu
#latakolamresort
#latakolam

Imiginasiku untuk riverview tube chalet ni..tgh plan nk lepaskan beberapa ekor ikan duyung, ikan paus, memerang kt sungai tu sebagai prop tambahan... Huhuhu
#latakolamresort 
#latakolam
18 1 28 March, 2018

Layankan jela combat archery
#latakolamresort
#latakolambesut
#latakolamecopark

Layankan jela combat archery
#latakolamresort 
#latakolambesut 
#latakolamecopark
16 0 22 February, 2018
Beginner photographer
#latakolamresort 
#latakolambesut 
#latakolam
19 0 21 February, 2018
Chillout
#latakolamresort 
#latakolam
#latakolamecopark
19 0 21 February, 2018

Tenangkan fikiran di pengkalan 4
#latakolam
#latakolamresort
#latakolamecopark

Tenangkan fikiran di pengkalan 4
#latakolam
#latakolamresort 
#latakolamecopark
20 0 21 February, 2018

Atv starting point..3..2..1 go
#latakolamresort

Atv starting point..3..2..1 go
#latakolamresort
15 2 26 April, 2017

Air terjun lata kolam..best places untuk restkan minda
#latakolamresort
#latakolamecopark
#latakolam

Air terjun lata kolam..best places untuk restkan minda
#latakolamresort 
#latakolamecopark 
#latakolam
7 1 4 August, 2016
Get the rest here #latakolamresort #latakolamecopark #latakolambesut 
#latakolam
8 0 10 July, 2016
Santai sambil mandi
#latakolamresort 
#latakolamecopark 
#latakolam
#latakolambesut
2 0 10 July, 2016

Ingin tenangkan fikiran?tapi tiada idea?saya cadangan anda kesini..pakej atv dan kayak juga disediakan bagy mereka yg gemarkan xtvt yg lasak

Ingin tenangkan fikiran?tapi tiada idea?saya cadangan anda kesini..pakej atv dan kayak juga disediakan bagy mereka yg gemarkan xtvt yg lasak
3 2 10 July, 2016

Top #latakolamresort posts

Sakit hati x tgk adik-adik ni mandi?
.
.
Sape sakit hati tu wajib datang @latakolam_ecopark kalau x rugi...
.
.
Open booking raya sekarang. Hubungi kami sekarang ya.. utk penginapan kami tawarkan : cabin dorm (6-8pax per cabin, tube lodge (2pax per tube), camping,hammocking.

#latakolamresort #latakolambesut

Sakit hati x tgk adik-adik ni mandi?
.
.
Sape sakit hati tu wajib datang @latakolam_ecopark kalau x rugi...
.
.
Open booking raya sekarang. Hubungi kami sekarang ya.. utk penginapan kami tawarkan : cabin dorm (6-8pax per cabin, tube lodge (2pax per tube), camping,hammocking.

#latakolamresort #latakolambesut
28 1 12 May, 2018

Sejukkkk kata mereka 😎
.
.
Tips: kalau terlupa bawa ais, boleh rendam air botol dlm sungai sekejap then minum..sejuk mcm ltk ais air tu. Xcaya kena cuba!
.
.
#latakolamresort #latakolambesut

Sejukkkk kata mereka 😎
.
.
Tips: kalau terlupa bawa ais, boleh rendam air botol dlm sungai sekejap then minum..sejuk mcm ltk ais air tu. Xcaya kena cuba!
.
.
#latakolamresort #latakolambesut
21 0 12 May, 2018

Salam hujung minggu buat warga pantai timur..esok jom bawa anak anak main air..
.
.
Lata kolam terdapat 3 fasa:
- Pengkalan 1 - sesuai untuk keluarga yang mempunyai anak kecil untuk mandi manda
- Pengkalan Suri - untuk dewasa * kanak2 perlu ada pengawasan orang dewasa
- Lata Kolam - untuk dewasa
.
.
JOM!

#latakolamresort #latakolambesut #latakolamairderuecopark #cuticutimalaysia #malaysiatourism #visitterengganu #beautifulterengganu

Salam hujung minggu buat warga pantai timur..esok jom bawa anak anak main air..
.
.
Lata kolam terdapat 3 fasa:
- Pengkalan 1 - sesuai untuk keluarga yang mempunyai anak kecil untuk mandi manda
- Pengkalan Suri - untuk dewasa * kanak2 perlu ada pengawasan orang dewasa
- Lata Kolam - untuk dewasa
.
.
JOM!

#latakolamresort #latakolambesut #latakolamairderuecopark #cuticutimalaysia #malaysiatourism #visitterengganu #beautifulterengganu
38 0 29 March, 2018

Whoaaaaa kat mana ni???
.
.
This is Lata Kolam lah....
.
.
Jemput datang

#latakolamresort #latakolambesut #latakolamairderuecopark #visitterengganu #cuticutimalaysia #beautifulterengganu

Whoaaaaa kat mana ni???
.
.
This is Lata Kolam lah....
.
.
Jemput datang

#latakolamresort #latakolambesut #latakolamairderuecopark #visitterengganu #cuticutimalaysia #beautifulterengganu
28 0 30 March, 2018

Aktiviti penamat hari ni.. kesian dorang kena paksa balik dgn cikgu..hehehe kalau ikutkan masing2 xnak balik lagiiiii 😎😎😎
.
.
SMK Tg. Mahmud 1 @latakolam
TERIMA KASIH SEMUA!

#latakolamresort #latakolambesut

Aktiviti penamat hari ni.. kesian dorang kena paksa balik dgn cikgu..hehehe kalau ikutkan masing2 xnak balik lagiiiii 😎😎😎
.
.
SMK Tg. Mahmud 1 @latakolam
TERIMA KASIH SEMUA!

#latakolamresort #latakolambesut
22 0 27 April, 2018

Sakit hati x tgk adik-adik ni mandi?
.
.
Sape sakit hati tu wajib datang @latakolam_ecopark kalau x rugi...
.
.
Open booking raya sekarang. Hubungi kami sekarang ya.. utk penginapan kami tawarkan : cabin dorm (6-8pax per cabin, tube lodge (2pax per tube), camping,hammocking.

#latakolamresort #latakolambesut

Sakit hati x tgk adik-adik ni mandi?
.
.
Sape sakit hati tu wajib datang @latakolam_ecopark kalau x rugi...
.
.
Open booking raya sekarang. Hubungi kami sekarang ya.. utk penginapan kami tawarkan : cabin dorm (6-8pax per cabin, tube lodge (2pax per tube), camping,hammocking.

#latakolamresort #latakolambesut
1 0 12 May, 2018

Whoaaaaa kat mana ni???
.
.
This is Lata Kolam lah....
.
.
Jemput datang

#latakolamresort #latakolambesut #latakolamairderuecopark #visitterengganu #cuticutimalaysia #beautifulterengganu

Whoaaaaa kat mana ni???
.
.
This is Lata Kolam lah....
.
.
Jemput datang

#latakolamresort #latakolambesut #latakolamairderuecopark #visitterengganu #cuticutimalaysia #beautifulterengganu
7 1 30 March, 2018

Xtvt cuti sekolah - berendam di Lata Kolam #hutanlipurlatakolam #latakolam #latakolamresort

Xtvt cuti sekolah - berendam di Lata Kolam #hutanlipurlatakolam #latakolam #latakolamresort
1 0 9 June, 2015