#lajakxkejam Instagram Photos & Videos

lajakxkejam - 2.2k posts

Fly Jangan Jatuh Guyss....
.
.
Halal Kan Min Ambil Video🌺
.
#lajak #lajakkecundang #lajak❌deotak #lajakjb #lajakituhobikami #lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajakmalaya #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakxkejam

Fly Jangan Jatuh Guyss....
.
.
Halal Kan Min Ambil Video🌺
.
#lajak #lajakkecundang #lajak❌deotak #lajakjb #lajakituhobikami #lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajakmalaya #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakxkejam

2 0 12 hours ago
"KITA RIDER TIADA BEZANYA SETIAP JENTERA BAGI JIWA PELAJAK". biar pandangan orang kata buruk pada bike seseorang itu, tapi ape yang kita tahu pada pandangan mata sendiri walaupun buruk terhadap jentera, kelajuan tetap terletak pada seseorang rider, bukannya hasil tangan seseorang yang menginginkan kelajuan pada sebuah jentera.

#lajakjb #lajak #lajakhobikami #lajakxkejam #lajakituhobikami #lajakmalaysia #lajakselamanya #lajakkelajuanbike #lajakstyle #lajakituindah #lajakmari #lajakmalaya #lajakalwayshappy #lajakfly #lajakon #lajakorstayhome #lajakbersatu #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakchannel #lajakcrew #pengayuh2roda_official #pencintakelajuan #pengayuh2roda #pencintaduaroda #standardituindah #budaklajak #kakilajak #kakiflyjb #onxon #lajaktamanrinting

"KITA RIDER TIADA BEZANYA SETIAP JENTERA BAGI JIWA PELAJAK". biar pandangan orang kata buruk pada bike seseorang itu, tapi ape yang kita tahu pada pandangan mata sendiri walaupun buruk terhadap jentera, kelajuan tetap terletak pada seseorang rider, bukannya hasil tangan seseorang yang menginginkan kelajuan pada sebuah jentera.

#lajakjb #lajak #lajakhobikami #lajakxkejam #lajakituhobikami #lajakmalaysia #lajakselamanya #lajakkelajuanbike #lajakstyle #lajakituindah #lajakmari #lajakmalaya #lajakalwayshappy #lajakfly #lajakon #lajakorstayhome #lajakbersatu #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakchannel #lajakcrew #pengayuh2roda_official #pencintakelajuan #pengayuh2roda #pencintaduaroda #standardituindah #budaklajak #kakilajak #kakiflyjb #onxon #lajaktamanrinting

91 0 14 hours ago
Nice🤪🔥
. . . @arifdekam 📸
Sape yang baik tu promote vid min pastu comment "Done❤️"Nanti min followback + promote korang😚
.
.
Jom follow @heyy.qim @budak.repost__
#lajak #lajakituhobikami #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌deotak #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajakxkejam #lajakalwayshappy #pengayuh2roda #kakigelekpadu #ysuku

Nice🤪🔥
. . . @arifdekam 📸
Sape yang baik tu promote vid min pastu comment "Done❤️"Nanti min followback + promote korang😚
.
.
Jom follow @heyy.qim @budak.repost__
#lajak #lajakituhobikami #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌deotak #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajakxkejam #lajakalwayshappy #pengayuh2roda #kakigelekpadu #ysuku

203 2 19 August, 2019
Layan video santai bersama @tuah75 main top sabit🔥Support ig ni 900 ye gais tq support sampai tahap ni
#pengayuh2roda #lajak #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajakxkejam #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakselangor #lajakjb #lajakituhobikami 
Cc by:@dib_sajee @syaddiq_theributzz

Layan video santai bersama @tuah75 main top sabit🔥Support ig ni 900 ye gais tq support sampai tahap ni
#pengayuh2roda #lajak #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajakxkejam #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakselangor #lajakjb #lajakituhobikami
Cc by:@dib_sajee @syaddiq_theributzz

121 1 18 August, 2019
HAHA..MAMPU PAKAI SUARA SENDIRI JE🤣..SORG DUA TOLONG AJAR @_.thezxl._ FLY😅🤣..ADUHH SUPPORT IKIT EH VIDEO NIY😜👍❤️..ADE LA TIRU MCM @zatsteady__ pakai suara SENDIRI🤣👏✨
.
P/S: THANKS FOR AMAZING 3.1K🙏🌟❤️
.
@lawak.hangit @sembang.student @lawak.teroks @kakilajaksp @pakdin.__ @rulsteadyy.__ @pengayuhampang_46 #pengayuhampang #pengayuh2roda #bukanidola #lajakituhobikami #lajakxkejam #kamekkenek #maltora #maluapabosskur #polisitumusuhkami @kakilajaksp

HAHA..MAMPU PAKAI SUARA SENDIRI JE🤣..SORG DUA TOLONG AJAR @_.thezxl._ FLY😅🤣..ADUHH SUPPORT IKIT EH VIDEO NIY😜👍❤️..ADE LA TIRU MCM @zatsteady__ pakai suara SENDIRI🤣👏✨
.
P/S: THANKS FOR AMAZING 3.1K🙏🌟❤️
.
@lawak.hangit @sembang.student @lawak.teroks @kakilajaksp @pakdin.__ @rulsteadyy.__ @pengayuhampang_46 #pengayuhampang #pengayuh2roda #bukanidola #lajakituhobikami #lajakxkejam #kamekkenek #maltora #maluapabosskur #polisitumusuhkami @kakilajaksp

608 36 17 August, 2019
Layan video event haritu sorry lambat post...santai event Jalan baru joki bike @tuah75
Yang tak tag sila muncul di komen
#pengayuh2roda
#lajak #lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajakjb #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakalwayshappy #lajakxkejam #lajak❌lajak #lajakselangor #instafamous

Layan video event haritu sorry lambat post...santai event Jalan baru joki bike @tuah75
Yang tak tag sila muncul di komen
#pengayuh2roda
#lajak #lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajakjb #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakalwayshappy #lajakxkejam #lajak❌lajak #lajakselangor #instafamous

149 7 17 August, 2019
Jiwang sikit harinih 👅🔥
. . .
Sape yang baik tu promote vid min pastu comment "Done❤️"Nanti min followback + promote korang😚
.
.
Jom follow @heyy.qim @budak.repost__
#lajak #lajakituhobikami #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌deotak #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajakxkejam #lajakalwayshappy #pengayuh2roda #kakigelekpadu #ysuku

Jiwang sikit harinih 👅🔥
. . .
Sape yang baik tu promote vid min pastu comment "Done❤️"Nanti min followback + promote korang😚
.
.
Jom follow @heyy.qim @budak.repost__
#lajak #lajakituhobikami #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌deotak #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajakxkejam #lajakalwayshappy #pengayuh2roda #kakigelekpadu #ysuku

207 2 17 August, 2019
CERITA SEMALAM
MAMPU NO 4 JE😣😣😣
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#pengayuh2roda #lajak❌lajak #lajak ,#lajakalwayshappy #lajakhobikami #lajakxkejam #lajak❌deotak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #flyorstayhome

CERITA SEMALAM
MAMPU NO 4 JE😣😣😣
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#pengayuh2roda #lajak❌lajak #lajak , #lajakalwayshappy #lajakhobikami #lajakxkejam #lajak❌deotak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #flyorstayhome

67 0 17 August, 2019
Ni lh jentera maut🔥🔥🔥
.
.
.
.
.
.
.
@azamthelajak 
#pengayuh2roda #lajak #lajak❌laju #lajakkecundang #lajak❌nakal #lajakxkejam #lajak❌deotak #lajakmalaya #lajakselangor #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajak❌jahat #lajak❌on #lajak❌power #lajak❌kejam #lajakcrew #lajakmari #kaminaridenki #kamixramai #kamixlaju #kronibasikal

Ni lh jentera maut🔥🔥🔥
.
.
.
.
.
.
.
@azamthelajak
#pengayuh2roda #lajak #lajak❌laju #lajakkecundang #lajak❌nakal #lajakxkejam #lajak❌deotak #lajakmalaya #lajakselangor #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajak❌jahat #lajak❌on #lajak❌power #lajak❌kejam #lajakcrew #lajakmari #kaminaridenki #kamixramai #kamixlaju #kronibasikal

11 1 16 August, 2019
CERITA PETANG TADI
GAME SUKA SUKI
TEBUS MARUAH
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#pengayuh2roda #lajak❌lajak #lajak #lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajak❌deotak #lajakhobikami #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakxkejam #lajakjb #flyorstayhome

CERITA PETANG TADI
GAME SUKA SUKI
TEBUS MARUAH
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#pengayuh2roda #lajak❌lajak #lajak #lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajak❌deotak #lajakhobikami #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakxkejam #lajakjb #flyorstayhome

311 1 16 August, 2019
Aku terima ujian yg allah bagi aku tabah😌sakit ini menghapuskan dosa 💔🙌
.
.
.
.
.
#kecundang #kakilajak #instagram #kakifly #lajakkecundang #lajak❌jahat #lajakalwayshappy #lajakxkejam

Aku terima ujian yg allah bagi aku tabah😌sakit ini menghapuskan dosa 💔🙌
.
.
.
.
.
#kecundang #kakilajak #instagram #kakifly #lajakkecundang #lajak❌jahat #lajakalwayshappy #lajakxkejam

251 15 16 August, 2019

Top #lajakxkejam posts

longgok on 😄 event smlm tpi post harini tkpe kn hehe😚 walaupun bby kena tinggl dkt blkg tkpe slow ii belajar , nmpk bju merah tu lha bby😝 , menang kalah adat permainan 🔥
.p/s spe baek tlg promot kan 😙
.
.
#pengayuh2roda #kakifly #lajakalwayshappy #jarang❌ngam #disinikamibersatu #jarangxon #lajakxkejam #jiwapengayuh_#lajakituhobikami #jentera_fly

longgok on 😄 event smlm tpi post harini tkpe kn hehe😚 walaupun bby kena tinggl dkt blkg tkpe slow ii belajar , nmpk bju merah tu lha bby😝 , menang kalah adat permainan 🔥
.p/s spe baek tlg promot kan 😙
.
.
#pengayuh2roda #kakifly #lajakalwayshappy #jarang❌ngam #disinikamibersatu #jarangxon #lajakxkejam #jiwapengayuh_ #lajakituhobikami #jentera_fly

992 81 6 July, 2019
Thanks For 3k followers😍😍🔥🔥🙈🙈tqq yang mana support tk Henti ii🙋🔥Maaflah video buruk je mampu😔😥 #pengayuh2Roda #lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajak❌deotak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak #lajakmalaya #lajakxkejam #lajakalwayshappy #lajakorstayhome #lajolla #beyonce #beautifuldestinations #loveyourself #lagujiwang❤😭 #kamixlaju #jenterapejuang #kamixramai #kamixlaju

Thanks For 3k followers😍😍🔥🔥🙈🙈tqq yang mana support tk Henti ii🙋🔥Maaflah video buruk je mampu😔😥 #pengayuh2Roda #lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajak❌deotak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak #lajakmalaya #lajakxkejam #lajakalwayshappy #lajakorstayhome #lajolla #beyonce #beautifuldestinations #loveyourself #lagujiwang❤😭 #kamixlaju #jenterapejuang #kamixramai #kamixlaju

956 28 7 May, 2019
Kpd peminat frame VIP Kedai Basikal Bapak Kembar Nakhoda ada jual jenama SAVA. Saiz 16 inci dan 20 inci,besi tebal & berat kpd kaki2 lajak yg suka buat frame potong atau lowerd frame ni mmg sesuai.hanya RM150.00 jer XTERMASUK pasang,pos perhantaran dan COD.

#kedaibasikalbapakkembarnakhoda 
#luaskanlajakbapakkembarnakhoda 
#lajak❌lajak 
#lajakkelajuanbike 
#lajakituhobikamidisinikamibersatu 
#lajakxkejam 
#lajakmalaya

Kpd peminat frame VIP Kedai Basikal Bapak Kembar Nakhoda ada jual jenama SAVA. Saiz 16 inci dan 20 inci,besi tebal & berat kpd kaki2 lajak yg suka buat frame potong atau lowerd frame ni mmg sesuai.hanya RM150.00 jer XTERMASUK pasang,pos perhantaran dan COD.

#kedaibasikalbapakkembarnakhoda
#luaskanlajakbapakkembarnakhoda
#lajak❌lajak
#lajakkelajuanbike
#lajakituhobikamidisinikamibersatu
#lajakxkejam
#lajakmalaya

1,285 57 16 January, 2019
Selamat Petang Kroni ii Lajak Kat Luar Sana😊
.
.
.
Jom follow @heyy.qim @budak.repost__ 
#lajak #lajakituhobikami #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌deotak #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajakxkejam #lajakalwayshappy

Selamat Petang Kroni ii Lajak Kat Luar Sana😊
.
.
.
Jom follow @heyy.qim @budak.repost__
#lajak #lajakituhobikami #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌deotak #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajakxkejam #lajakalwayshappy

1,185 7 6 April, 2019