#lajakmalaya Instagram Photos & Videos

lajakmalaya - 2.5k posts

Sape yang baik tu promote vid min pastu comment "Done❤️"Nanti min followback + promote korang😚
.
. Tag owner📸
Jom follow  @budak.repost__
#lajak #lajakituhobikami #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌deotak #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajakxkejam #lajakalwayshappy #pengayuh2roda #kakigelekpadu #ysuku

Sape yang baik tu promote vid min pastu comment "Done❤️"Nanti min followback + promote korang😚
.
. Tag owner📸
Jom follow @budak.repost__
#lajak #lajakituhobikami #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌deotak #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajakxkejam #lajakalwayshappy #pengayuh2roda #kakigelekpadu #ysuku

20 0 40 minutes ago
Fly Jangan Jatuh Guyss....
.
.
Halal Kan Min Ambil Video🌺
.
#lajak #lajakkecundang #lajak❌deotak #lajakjb #lajakituhobikami #lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajakmalaya #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakxkejam

Fly Jangan Jatuh Guyss....
.
.
Halal Kan Min Ambil Video🌺
.
#lajak #lajakkecundang #lajak❌deotak #lajakjb #lajakituhobikami #lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajakmalaya #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakxkejam

2 0 13 hours ago
"KITA RIDER TIADA BEZANYA SETIAP JENTERA BAGI JIWA PELAJAK". biar pandangan orang kata buruk pada bike seseorang itu, tapi ape yang kita tahu pada pandangan mata sendiri walaupun buruk terhadap jentera, kelajuan tetap terletak pada seseorang rider, bukannya hasil tangan seseorang yang menginginkan kelajuan pada sebuah jentera.

#lajakjb #lajak #lajakhobikami #lajakxkejam #lajakituhobikami #lajakmalaysia #lajakselamanya #lajakkelajuanbike #lajakstyle #lajakituindah #lajakmari #lajakmalaya #lajakalwayshappy #lajakfly #lajakon #lajakorstayhome #lajakbersatu #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakchannel #lajakcrew #pengayuh2roda_official #pencintakelajuan #pengayuh2roda #pencintaduaroda #standardituindah #budaklajak #kakilajak #kakiflyjb #onxon #lajaktamanrinting

"KITA RIDER TIADA BEZANYA SETIAP JENTERA BAGI JIWA PELAJAK". biar pandangan orang kata buruk pada bike seseorang itu, tapi ape yang kita tahu pada pandangan mata sendiri walaupun buruk terhadap jentera, kelajuan tetap terletak pada seseorang rider, bukannya hasil tangan seseorang yang menginginkan kelajuan pada sebuah jentera.

#lajakjb #lajak #lajakhobikami #lajakxkejam #lajakituhobikami #lajakmalaysia #lajakselamanya #lajakkelajuanbike #lajakstyle #lajakituindah #lajakmari #lajakmalaya #lajakalwayshappy #lajakfly #lajakon #lajakorstayhome #lajakbersatu #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakchannel #lajakcrew #pengayuh2roda_official #pencintakelajuan #pengayuh2roda #pencintaduaroda #standardituindah #budaklajak #kakilajak #kakiflyjb #onxon #lajaktamanrinting

92 0 15 hours ago
⚫comback⚫@its.nazs_
jgn lupa like share n comment🔥
➖🚲➖🚲➖🚲➖🚲➖🚲➖
.
.
repost tag admin 
support @its.nazs_
support @its.nazs_
support @its.nazs_
.
.
(@get_repost) #repost
#lajakituhobikami
#lajakmalaya #lajakalwayshappy
#lajak❌kejam #lajakselangor
#lajakituhobikamidisinikamibersatu
#lajak #lajak❌deotak 
#lajakjb #lajakkecundang 
#lajak❌jahat #lajakkelajuanbike 
#tiktok #tiktokgelek #gelek
#musically #basikal 
#djcarnage #djindonesia
 #djmustard #dj #djtonhorm 
#y15 #lc150

⚫comback⚫@its.nazs_
jgn lupa like share n comment🔥
➖🚲➖🚲➖🚲➖🚲➖🚲➖
.
.
repost tag admin
support @its.nazs_
support @its.nazs_
support @its.nazs_
.
.
(@get_repost) #repost
#lajakituhobikami
#lajakmalaya #lajakalwayshappy
#lajak❌kejam #lajakselangor
#lajakituhobikamidisinikamibersatu
#lajak #lajak❌deotak
#lajakjb #lajakkecundang
#lajak❌jahat #lajakkelajuanbike
#tiktok #tiktokgelek #gelek
#musically #basikal
#djcarnage #djindonesia
#djmustard #dj #djtonhorm
#y15 #lc150

116 6 19 hours ago
post from @fixiemembercommunity
🔥jgn lupa follow,like,share n comment🔥
➖🚲➖🚲➖🚲➖🚲➖🚲➖🚲➖🚲➖
.
support real acc 💯
support @its.nazs_
support @its.nazs_
support @its.nazs_
.
best partner✔️
@rulsaje.__ 
@ffahmiee7 
@_.d1b.mhin._ 
@_.fiqsaje._ 
@irfanzz_06 .
(@get_repost) #repost
#lajakituhobikami
#lajakmalaya #lajakalwayshappy
#lajak❌kejam #lajakselangor
#lajakituhobikamidisinikamibersatu
#lajak #lajak❌deotak 
#lajakjb #lajakkecundang 
#lajak❌jahat #lajakkelajuanbike 
#tiktok #tiktokgelek #gelek
#musically #basikal 
#djcarnage #djindonesia
 #djmustard #dj #djtonhorm 
#y15 #lc150

post from @fixiemembercommunity
🔥jgn lupa follow,like,share n comment🔥
➖🚲➖🚲➖🚲➖🚲➖🚲➖🚲➖🚲➖
.
support real acc 💯
support @its.nazs_
support @its.nazs_
support @its.nazs_
.
best partner✔️
@rulsaje.__
@ffahmiee7
@_.d1b.mhin._
@_.fiqsaje._
@irfanzz_06 .
(@get_repost) #repost
#lajakituhobikami
#lajakmalaya #lajakalwayshappy
#lajak❌kejam #lajakselangor
#lajakituhobikamidisinikamibersatu
#lajak #lajak❌deotak
#lajakjb #lajakkecundang
#lajak❌jahat #lajakkelajuanbike
#tiktok #tiktokgelek #gelek
#musically #basikal
#djcarnage #djindonesia
#djmustard #dj #djtonhorm
#y15 #lc150

38 0 19 hours ago
Nice🤪🔥
. . . @arifdekam 📸
Sape yang baik tu promote vid min pastu comment "Done❤️"Nanti min followback + promote korang😚
.
.
Jom follow @heyy.qim @budak.repost__
#lajak #lajakituhobikami #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌deotak #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajakxkejam #lajakalwayshappy #pengayuh2roda #kakigelekpadu #ysuku

Nice🤪🔥
. . . @arifdekam 📸
Sape yang baik tu promote vid min pastu comment "Done❤️"Nanti min followback + promote korang😚
.
.
Jom follow @heyy.qim @budak.repost__
#lajak #lajakituhobikami #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌deotak #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajakxkejam #lajakalwayshappy #pengayuh2roda #kakigelekpadu #ysuku

214 2 19 August, 2019
Layan video santai bersama @tuah75 main top sabit🔥Support ig ni 900 ye gais tq support sampai tahap ni
#pengayuh2roda #lajak #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajakxkejam #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakselangor #lajakjb #lajakituhobikami 
Cc by:@dib_sajee @syaddiq_theributzz

Layan video santai bersama @tuah75 main top sabit🔥Support ig ni 900 ye gais tq support sampai tahap ni
#pengayuh2roda #lajak #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajakxkejam #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakselangor #lajakjb #lajakituhobikami
Cc by:@dib_sajee @syaddiq_theributzz

122 1 18 August, 2019
SEMUA DIJEMPUT HADIR❗❗
.
.
Lebih lanjut dm @_heyy_rid .
#pengayuh2roda #lajak #lajakituhobikami #lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajakmalaya #event #merdeka

SEMUA DIJEMPUT HADIR❗❗
.
.
Lebih lanjut dm @_heyy_rid .
#pengayuh2roda #lajak #lajakituhobikami #lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajakmalaya #event #merdeka

234 4 18 August, 2019
done evnt
road to 1.8k followers
#lajakkecundang
#lajak❌deotak 
#lajakjb 
#lajakituhobikami 
#lajak❌jahat 
#lajakmalaya

done evnt
road to 1.8k followers
#lajakkecundang
#lajak❌deotak
#lajakjb
#lajakituhobikami
#lajak❌jahat
#lajakmalaya

108 4 18 August, 2019
Lebih baik mengejar kelompok di hadapan daripada mengejar cinta yang X dihargai
.
.
.
.
.
#pengayuh2roda #kakilajak #lajak #lajakituhobikami #tenteraflyjb #tenteraflykelantan #lajakmalaya #pengayuh2roda_official #pengayuhduaroda

Lebih baik mengejar kelompok di hadapan daripada mengejar cinta yang X dihargai
.
.
.
.
.
#pengayuh2roda #kakilajak #lajak #lajakituhobikami #tenteraflyjb #tenteraflykelantan #lajakmalaya #pengayuh2roda_official #pengayuhduaroda

77 1 18 August, 2019
Try je 🖤
.
.
#lajak❌deotak #lajak❌jahat #pengayuh2roda #penangstyle #lajakmalaya #lajakjb #lajakituhobikami

Try je 🖤
.
.
#lajak❌deotak #lajak❌jahat #pengayuh2roda #penangstyle #lajakmalaya #lajakjb #lajakituhobikami

65 16 18 August, 2019
lajak guys🚳🚳 #lajakoffical#basikallajakmalaysia #basikal #lajakkecundang #lajak #lajak❌deotak #lajak❌jahat #lajakmalaya #lajak❌laju #kamixlaju

lajak guys🚳🚳 #lajakoffical #basikallajakmalaysia #basikal #lajakkecundang #lajak #lajak❌deotak #lajak❌jahat #lajakmalaya #lajak❌laju #kamixlaju

6 0 17 August, 2019
Baby gold💛
is come back💛
.
.
.
.
@itz_aidillz Mai lawn le😂💛
.
#lajak❌deotak #lajakjb #lajakituhobikami #pengayuh2roda #penangstyle #lajak❌jahat #lajakmalaya

Baby gold💛
is come back💛
.
.
.
.
@itz_aidillz Mai lawn le😂💛
.
#lajak❌deotak #lajakjb #lajakituhobikami #pengayuh2roda #penangstyle #lajak❌jahat #lajakmalaya

45 8 17 August, 2019
Happy 438Follower😘.Santai Petang Boossku.Bike Buruk ii Je Tak macam idola korang #lajakituhobikami #lajakkecundang #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajakselangor #lajakmalaya #kami❌kroni #kam❌kaya #kakilajak #lajakmari

Happy 438Follower😘.Santai Petang Boossku.Bike Buruk ii Je Tak macam idola korang #lajakituhobikami #lajakkecundang #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajakselangor #lajakmalaya #kami❌kroni #kam❌kaya #kakilajak #lajakmari

76 0 17 August, 2019

Top #lajakmalaya posts

Selamat pagi🌈hanya mampu throwback je 😌jangan cakap @klangmembercommunity tak payung tau😋🔥dan Selamat hari raya maaf zahir dan batin🤝
#klangmembercommunity #tenteraflysubng_
#tenteraflykd_ .#kayuaramembercommunity
.
.
.
#kakilajak #lajakituhobikamidisinikamibersatu#lajakselagor #lajakalwayshappy #lajakmalaya #lajakkelajuanbike

Selamat pagi🌈hanya mampu throwback je 😌jangan cakap @klangmembercommunity tak payung tau😋🔥dan Selamat hari raya maaf zahir dan batin🤝
#klangmembercommunity #tenteraflysubng_
#tenteraflykd_ . #kayuaramembercommunity
.
.
.
#kakilajak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakselagor #lajakalwayshappy #lajakmalaya #lajakkelajuanbike

736 6 11 June, 2019
Gett well soon😞🌈tag sikit member yang kecundang tu tak tahu nama ig😅
.
.
.
.
#kakilajak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakkelajuanbike #lajakkecundang #lajakalwayshappy #lajakmalaya #lajakselagor #pengayuh2roda

Gett well soon😞🌈tag sikit member yang kecundang tu tak tahu nama ig😅
.
.
.
.
#kakilajak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakkelajuanbike #lajakkecundang #lajakalwayshappy #lajakmalaya #lajakselagor #pengayuh2roda

588 16 16 June, 2019
• Happy800Follower ! 😎🔥
.
.
.
.
.
• song ; dj amper hilang jiwa √👀❤
.
.
.
. 
@funimate_malaysia 
@pengayuhduaroda
#lajakituhobikami #lajakkecundang #lajaktakakanpupus #lajaktakjahat #jantinabukanpenghalanghobi #lajak❌jahat #disinikamibersatu #lajakmalaya #lajakkelajuanbike #lajakalwayshappy

• Happy800Follower ! 😎🔥
.
.
.
.
.
• song ; dj amper hilang jiwa √👀❤
.
.
.
.
@funimate_malaysia
@pengayuhduaroda
#lajakituhobikami #lajakkecundang #lajaktakakanpupus #lajaktakjahat #jantinabukanpenghalanghobi #lajak❌jahat #disinikamibersatu #lajakmalaya #lajakkelajuanbike #lajakalwayshappy

861 29 13 June, 2019
Alhamdulillah feedback dr Customer sabah gomax 20-10 putih dh sampai.

#kedaibasikalbapakkembarnakhoda 
#luaskanlajakbapakkembarnakhoda 
#lajakituhobikami💪 
#lajakmalaya

Alhamdulillah feedback dr Customer sabah gomax 20-10 putih dh sampai.

#kedaibasikalbapakkembarnakhoda
#luaskanlajakbapakkembarnakhoda
#lajakituhobikami💪
#lajakmalaya

1,368 15 9 May, 2019
💫Okey sampai disini Saja aku pejuang sebagai budak lajak 😘yang lain Teros kan hobi korang okey😊bye kenangan😞 #tenteraflysubng_
#kakilajak #lajakituhobikami #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajakselangor #lajakorstayhome #lajakalwayshappy #pengayuh2roda

💫Okey sampai disini Saja aku pejuang sebagai budak lajak 😘yang lain Teros kan hobi korang okey😊bye kenangan😞 #tenteraflysubng_
#kakilajak #lajakituhobikami #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajakselangor #lajakorstayhome #lajakalwayshappy #pengayuh2roda

732 42 12 May, 2019