#lajakkecundang Instagram Photos & Videos

Bukit SP ni nampak best tapi kalau korang barai belum tentu masih bernyawa😔😂,papehal un korang nampak dlm vdeo yg lain ii sp ni cam lembabkn😜,xpe ni real life rakam dri tepi plak tngok cmne berdesupnya Bukit GREENWOODS SALAK PERDANA
-
-
-
#kakilajak 
#pengayuh2roda#budaklajak #lajakkecundang #lajak #lajakituhobikami #pengayuh #pengayuh2roda_official #lajak❌jahat #lajakjb #budak #budaklajak #kakigelekpadu #kakiflyjb #kakifly #kakiflyhighway #fly #pengayuh2alam #pengayuhduaroda #pengayuh2roda🚲 #paddle #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakalwayshappy #lajakhobikami #lajakituindah #lajak❌power #lajakstyle #jbstyle #igbudaknakal
.
.
#Repost @fieysteadyy

Bukit SP ni nampak best tapi kalau korang barai belum tentu masih bernyawa😔😂,papehal un korang nampak dlm vdeo yg lain ii sp ni cam lembabkn😜,xpe ni real life rakam dri tepi plak tngok cmne berdesupnya Bukit GREENWOODS SALAK PERDANA
-
-
-
#kakilajak
#pengayuh2roda #budaklajak #lajakkecundang #lajak #lajakituhobikami #pengayuh #pengayuh2roda_official #lajak❌jahat #lajakjb #budak #budaklajak #kakigelekpadu #kakiflyjb #kakifly #kakiflyhighway #fly #pengayuh2alam #pengayuhduaroda #pengayuh2roda🚲 #paddle #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakalwayshappy #lajakhobikami #lajakituindah #lajak❌power #lajakstyle #jbstyle #igbudaknakal
.
.
#Repost @fieysteadyy

57 4 2 hours ago
Hobi bukan sekadar suka2 hobi ni lah aku ramai kawan😏 kalau sape yang kate sampah 😔 ambih tu ko tu ahli syurga hah😒#lajakituhobikami #pengayuh2roda #lajak❌deotak #lajakalwayshappy #lajak❌nakal #lajak❌jahat #lajakkecundang #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajakjohor #lajakalwayshappy

Hobi bukan sekadar suka2 hobi ni lah aku ramai kawan😏 kalau sape yang kate sampah 😔 ambih tu ko tu ahli syurga hah😒 #lajakituhobikami #pengayuh2roda #lajak❌deotak #lajakalwayshappy #lajak❌nakal #lajak❌jahat #lajakkecundang #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajakjohor #lajakalwayshappy

123 1 5 hours ago
Bukit SP ni nampak best tapi kalau korang barai belum tentu masih bernyawa😔😂,papehal un korang nampak dlm vdeo yg lain ii sp ni cam lembabkn😜,xpe ni real life rakam dri tepi plak tngok cmne berdesupnya Bukit GREENWOODS SALAK PERDANA
-
-
-
#kakilajak 
#pengayuh2roda#budaklajak #lajakkecundang #lajak #lajakituhobikami #pengayuh #pengayuh2roda_official #lajak❌jahat #lajakjb #budak #budaklajak #kakigelekpadu #kakiflyjb #kakifly #kakiflyhighway #fly #pengayuh2alam #pengayuhduaroda #pengayuh2roda🚲 #paddle #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakalwayshappy #lajakhobikami #lajakituindah #lajak❌power #lajakstyle #jbstyle #igbudaknakal

Bukit SP ni nampak best tapi kalau korang barai belum tentu masih bernyawa😔😂,papehal un korang nampak dlm vdeo yg lain ii sp ni cam lembabkn😜,xpe ni real life rakam dri tepi plak tngok cmne berdesupnya Bukit GREENWOODS SALAK PERDANA
-
-
-
#kakilajak
#pengayuh2roda #budaklajak #lajakkecundang #lajak #lajakituhobikami #pengayuh #pengayuh2roda_official #lajak❌jahat #lajakjb #budak #budaklajak #kakigelekpadu #kakiflyjb #kakifly #kakiflyhighway #fly #pengayuh2alam #pengayuhduaroda #pengayuh2roda🚲 #paddle #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakalwayshappy #lajakhobikami #lajakituindah #lajak❌power #lajakstyle #jbstyle #igbudaknakal

477 26 6 hours ago
"THROWBACK
happy 2k🤪🙏
.
.#lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajak #lajakkecundang #lajakmari #lajakkecundang 
support"
@_adamfarish @_adamfarish @_adamfarish

"THROWBACK
happy 2k🤪🙏
.
. #lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajak #lajakkecundang #lajakmari #lajakkecundang
support"
@_adamfarish @_adamfarish @_adamfarish

155 13 7 hours ago
Event datang lagi gais☺🍁
.
.
.
.
.
@kkimie._ @_adam_harls_ @ddniel._46 @rulll.jerrrr_ #lajakituhobikami #lajakxkejam #lajakkecundang #lajak❌jahat #lajak❌deotak

Event datang lagi gais☺🍁
.
.
.
.
.
@kkimie._ @_adam_harls_ @ddniel._46 @rulll.jerrrr_ #lajakituhobikami #lajakxkejam #lajakkecundang #lajak❌jahat #lajak❌deotak

26 0 9 hours ago
Sorry bike Tak lawa macam awak semua☹️
..
#lajak #pencintakelajuan #lajakkecundang

Sorry bike Tak lawa macam awak semua☹️
..
#lajak #pencintakelajuan #lajakkecundang

180 3 11 hours ago
Cinta tak perlu dikejar
Kerana yang dikejar
Pasti akan belah☺
.
.
.
.
.
.
.
#lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌kejam #lajakkecundang #lajak❌deotak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakhobikami #budaksekolah #budakjahat #budaknakal #budakmilo

Cinta tak perlu dikejar
Kerana yang dikejar
Pasti akan belah☺
.
.
.
.
.
.
.
#lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌kejam #lajakkecundang #lajak❌deotak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakhobikami #budaksekolah #budakjahat #budaknakal #budakmilo

56 1 21 August, 2019
malam😋❤
@funimate 
@funimate_malaysia 
#lajakituhobikami 
#lajakkecundang 
#lajak❌jahat 
#lajak❌deotak 
#lajakmalaya

malam😋❤
@funimate
@funimate_malaysia
#lajakituhobikami
#lajakkecundang
#lajak❌jahat
#lajak❌deotak
#lajakmalaya

68 0 21 August, 2019
Jumpa saya disana😉😉.
Nak tahu lebih lanjut dm aku
#repost #pengayuh2roda #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakituhobikami #lajakkecundang #lajak❌jahat #lajak❌deotak #speedo #kakifly #kakilajak #kakitravel

Jumpa saya disana😉😉.
Nak tahu lebih lanjut dm aku
#repost #pengayuh2roda #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakituhobikami #lajakkecundang #lajak❌jahat #lajak❌deotak #speedo #kakifly #kakilajak #kakitravel

93 0 21 August, 2019
Repost @mh.adibsolehin 
Suka suka
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
#maluapabossku #bbb #ex5tetapdihati❤️ #bukankalengkaleng #ngamxngam #bukanidola #lajakituhobikami #lajakxdeotak #lajak❌jahat #lajakkecundang #lajak❌lajak #lajakmalaya #ex5malayacrewofficial #nopakboy #kamixramai #kamikaze #kamixlaju -----_-----_-------_------_------_----
Sape baik tolong promote kan
Kalau dh tulis (done).pastu saya promote and followback korang👍

Repost @mh.adibsolehin
Suka suka
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
#maluapabossku #bbb #ex5tetapdihati❤️ #bukankalengkaleng #ngamxngam #bukanidola #lajakituhobikami #lajakxdeotak #lajak❌jahat #lajakkecundang #lajak❌lajak #lajakmalaya #ex5malayacrewofficial #nopakboy #kamixramai #kamikaze #kamixlaju -----_-----_-------_------_------_----
Sape baik tolong promote kan
Kalau dh tulis (done).pastu saya promote and followback korang👍

5 0 21 August, 2019
Sorry lama menghilang😋body baru warna pun baru lah😂vid kurang nice ape ii pun lyan lah dulu vid nie🤗spe tau ni body ape?😂
.
@ampangmember_comunity @mytownmembercommunity_ @gombakmembercommunity @_cherasmembercommunity._ .
#lajak❌deotak #lajak❌jahat #lajakkecundang #standardbadak #kamixramai #kakilajak #pengayuh2roda

Sorry lama menghilang😋body baru warna pun baru lah😂vid kurang nice ape ii pun lyan lah dulu vid nie🤗spe tau ni body ape?😂
.
@ampangmember_comunity @mytownmembercommunity_ @gombakmembercommunity @_cherasmembercommunity._ .
#lajak❌deotak #lajak❌jahat #lajakkecundang #standardbadak #kamixramai #kakilajak #pengayuh2roda

81 4 21 August, 2019

Top #lajakkecundang posts

• Happy800Follower ! 😎🔥
.
.
.
.
.
• song ; dj amper hilang jiwa √👀❤
.
.
.
. 
@funimate_malaysia 
@pengayuhduaroda
#lajakituhobikami #lajakkecundang #lajaktakakanpupus #lajaktakjahat #jantinabukanpenghalanghobi #lajak❌jahat #disinikamibersatu #lajakmalaya #lajakkelajuanbike #lajakalwayshappy

• Happy800Follower ! 😎🔥
.
.
.
.
.
• song ; dj amper hilang jiwa √👀❤
.
.
.
.
@funimate_malaysia
@pengayuhduaroda
#lajakituhobikami #lajakkecundang #lajaktakakanpupus #lajaktakjahat #jantinabukanpenghalanghobi #lajak❌jahat #disinikamibersatu #lajakmalaya #lajakkelajuanbike #lajakalwayshappy

873 29 13 June, 2019
Gett well soon😞🌈tag sikit member yang kecundang tu tak tahu nama ig😅
.
.
.
.
#kakilajak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakkelajuanbike #lajakkecundang #lajakalwayshappy #lajakmalaya #lajakselagor #pengayuh2roda

Gett well soon😞🌈tag sikit member yang kecundang tu tak tahu nama ig😅
.
.
.
.
#kakilajak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakkelajuanbike #lajakkecundang #lajakalwayshappy #lajakmalaya #lajakselagor #pengayuh2roda

600 16 16 June, 2019
Sorry @saathemangga._ Baru post video nie😴ape ii pn layan laa..jngn lupa usya bnyak ii😉..kecundang lagi😌💪...
#lajakkecundang #lajakkitapunya #pengayuh2roda #tenteraflykelantan #lajakkinddo

Sorry @saathemangga._ Baru post video nie😴ape ii pn layan laa..jngn lupa usya bnyak ii😉..kecundang lagi😌💪...
#lajakkecundang #lajakkitapunya #pengayuh2roda #tenteraflykelantan #lajakkinddo

861 20 24 July, 2019