#lajakalwayshappy Instagram Photos & Videos

Part 2🔥
▪
▪
▪
#pengayuh2roda#lajak#lajakituhobikami#lajakalwayshappy#lajak❌jahat

Part 2🔥



#pengayuh2roda #lajak #lajakituhobikami #lajakalwayshappy #lajak❌jahat

40 2 2 hours ago
Bye2 rim silang👋 video kenangan bersama rim silang ni part 2
Leklok dgn owner baru @azrxl___ 
#pengayuh2roda #lajak #lajakxkejam #lajakmalaya #lajakselangor #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌lajak #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakjb

Bye2 rim silang👋 video kenangan bersama rim silang ni part 2
Leklok dgn owner baru @azrxl___
#pengayuh2roda #lajak #lajakxkejam #lajakmalaya #lajakselangor #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌lajak #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakjb

89 1 6 hours ago
Bye2 rim silang👋Leklok dgn owner baru...banyak kenangan aku pakai rim silang...penguat semangat time down dalam dunia lajak...Second s.rim yg aku pakai dalam dunia lajak...Pape pun layan video kenangan bersama rim silang ni part 1
Leklok dgn owner baru @azrxl___ 
#pengayuh2roda #lajak #lajakxkejam #lajakmalaya #lajakselangor #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌lajak #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakjb

Bye2 rim silang👋Leklok dgn owner baru...banyak kenangan aku pakai rim silang...penguat semangat time down dalam dunia lajak...Second s.rim yg aku pakai dalam dunia lajak...Pape pun layan video kenangan bersama rim silang ni part 1
Leklok dgn owner baru @azrxl___
#pengayuh2roda #lajak #lajakxkejam #lajakmalaya #lajakselangor #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌lajak #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakjb

99 0 6 hours ago
Bukit SP ni nampak best tapi kalau korang barai belum tentu masih bernyawa😔😂,papehal un korang nampak dlm vdeo yg lain ii sp ni cam lembabkn😜,xpe ni real life rakam dri tepi plak tngok cmne berdesupnya Bukit GREENWOODS SALAK PERDANA
-
-
-
#kakilajak 
#pengayuh2roda#budaklajak #lajakkecundang #lajak #lajakituhobikami #pengayuh #pengayuh2roda_official #lajak❌jahat #lajakjb #budak #budaklajak #kakigelekpadu #kakiflyjb #kakifly #kakiflyhighway #fly #pengayuh2alam #pengayuhduaroda #pengayuh2roda🚲 #paddle #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakalwayshappy #lajakhobikami #lajakituindah #lajak❌power #lajakstyle #jbstyle #igbudaknakal
.
.
#Repost @fieysteadyy

Bukit SP ni nampak best tapi kalau korang barai belum tentu masih bernyawa😔😂,papehal un korang nampak dlm vdeo yg lain ii sp ni cam lembabkn😜,xpe ni real life rakam dri tepi plak tngok cmne berdesupnya Bukit GREENWOODS SALAK PERDANA
-
-
-
#kakilajak
#pengayuh2roda #budaklajak #lajakkecundang #lajak #lajakituhobikami #pengayuh #pengayuh2roda_official #lajak❌jahat #lajakjb #budak #budaklajak #kakigelekpadu #kakiflyjb #kakifly #kakiflyhighway #fly #pengayuh2alam #pengayuhduaroda #pengayuh2roda🚲 #paddle #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakalwayshappy #lajakhobikami #lajakituindah #lajak❌power #lajakstyle #jbstyle #igbudaknakal
.
.
#Repost @fieysteadyy

142 6 16 hours ago
Hobi bukan sekadar suka2 hobi ni lah aku ramai kawan😏 kalau sape yang kate sampah 😔 ambih tu ko tu ahli syurga hah😒#lajakituhobikami #pengayuh2roda #lajak❌deotak #lajakalwayshappy #lajak❌nakal #lajak❌jahat #lajakkecundang #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajakjohor #lajakalwayshappy

Hobi bukan sekadar suka2 hobi ni lah aku ramai kawan😏 kalau sape yang kate sampah 😔 ambih tu ko tu ahli syurga hah😒 #lajakituhobikami #pengayuh2roda #lajak❌deotak #lajakalwayshappy #lajak❌nakal #lajak❌jahat #lajakkecundang #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajakjohor #lajakalwayshappy

239 2 19 hours ago
Bukit SP ni nampak best tapi kalau korang barai belum tentu masih bernyawa😔😂,papehal un korang nampak dlm vdeo yg lain ii sp ni cam lembabkn😜,xpe ni real life rakam dri tepi plak tngok cmne berdesupnya Bukit GREENWOODS SALAK PERDANA
-
-
-
#kakilajak 
#pengayuh2roda#budaklajak #lajakkecundang #lajak #lajakituhobikami #pengayuh #pengayuh2roda_official #lajak❌jahat #lajakjb #budak #budaklajak #kakigelekpadu #kakiflyjb #kakifly #kakiflyhighway #fly #pengayuh2alam #pengayuhduaroda #pengayuh2roda🚲 #paddle #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakalwayshappy #lajakhobikami #lajakituindah #lajak❌power #lajakstyle #jbstyle #igbudaknakal

Bukit SP ni nampak best tapi kalau korang barai belum tentu masih bernyawa😔😂,papehal un korang nampak dlm vdeo yg lain ii sp ni cam lembabkn😜,xpe ni real life rakam dri tepi plak tngok cmne berdesupnya Bukit GREENWOODS SALAK PERDANA
-
-
-
#kakilajak
#pengayuh2roda #budaklajak #lajakkecundang #lajak #lajakituhobikami #pengayuh #pengayuh2roda_official #lajak❌jahat #lajakjb #budak #budaklajak #kakigelekpadu #kakiflyjb #kakifly #kakiflyhighway #fly #pengayuh2alam #pengayuhduaroda #pengayuh2roda🚲 #paddle #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakmalaya #lajakalwayshappy #lajakhobikami #lajakituindah #lajak❌power #lajakstyle #jbstyle #igbudaknakal

629 26 19 hours ago
Edit video ni balik hehehe..layan video ni support² IG ni sampai 900 atau 1k tau...thanks sebab support Redzuan sampai tahap ni...santai bersama @tuah75
Mencuba top sabit
#pengayuh2roda #lajak #lajakxkejam #lajakmalaya #lajakselangor #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakjb 
Cc by: @dib_stedyy @syaddiq_theributzz

Edit video ni balik hehehe..layan video ni support² IG ni sampai 900 atau 1k tau...thanks sebab support Redzuan sampai tahap ni...santai bersama @tuah75
Mencuba top sabit
#pengayuh2roda #lajak #lajakxkejam #lajakmalaya #lajakselangor #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakjb
Cc by: @dib_stedyy @syaddiq_theributzz

253 3 22 August, 2019
Sape yang baik tu promote vid min pastu comment "Done❤️"Nanti min followback + promote korang😚
.
. @lemantotoi_ 📸
Jom follow  @budak.repost__
#lajak #lajakituhobikami #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌deotak #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajakxkejam #lajakalwayshappy #pengayuh2roda #kakigelekpadu #ysuku

Sape yang baik tu promote vid min pastu comment "Done❤️"Nanti min followback + promote korang😚
.
. @lemantotoi_ 📸
Jom follow @budak.repost__
#lajak #lajakituhobikami #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌deotak #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajakxkejam #lajakalwayshappy #pengayuh2roda #kakigelekpadu #ysuku

304 1 22 August, 2019
Cinta tak perlu dikejar
Kerana yang dikejar
Pasti akan belah☺
.
.
.
.
.
.
.
#lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌kejam #lajakkecundang #lajak❌deotak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakhobikami #budaksekolah #budakjahat #budaknakal #budakmilo

Cinta tak perlu dikejar
Kerana yang dikejar
Pasti akan belah☺
.
.
.
.
.
.
.
#lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌kejam #lajakkecundang #lajak❌deotak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakhobikami #budaksekolah #budakjahat #budaknakal #budakmilo

63 1 21 August, 2019
Sape yang baik tu promote vid min pastu comment "Done❤️"Nanti min followback + promote korang😚
.
. Tag owner📸
Jom follow  @budak.repost__
#lajak #lajakituhobikami #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌deotak #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajakxkejam #lajakalwayshappy #pengayuh2roda #kakigelekpadu #ysuku

Sape yang baik tu promote vid min pastu comment "Done❤️"Nanti min followback + promote korang😚
.
. Tag owner📸
Jom follow @budak.repost__
#lajak #lajakituhobikami #lajakjb #lajak❌jahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌deotak #lajakkelajuanbike #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajakxkejam #lajakalwayshappy #pengayuh2roda #kakigelekpadu #ysuku

50 0 21 August, 2019
Freewheel 16T hanya RM 10.00 boleh DM sahaja tuk berurusan,,harga tidak termasuk pos penghantaran.berminat blh bg nama penuh dan alamat rumah yg lengkap tuk harga pos perhantaran.tq

#luaskanshopsislajak 
#lajakituhobikamidisinikamibersatu 
#lajakxkejam  #lajak❌jahat 
#lajakalwayshappy  #lajak❌lajak 
#lajakituhobikami

Freewheel 16T hanya RM 10.00 boleh DM sahaja tuk berurusan,,harga tidak termasuk pos penghantaran.berminat blh bg nama penuh dan alamat rumah yg lengkap tuk harga pos perhantaran.tq

#luaskanshopsislajak
#lajakituhobikamidisinikamibersatu
#lajakxkejam #lajak❌jahat
#lajakalwayshappy #lajak❌lajak
#lajakituhobikami

81 0 21 August, 2019
Freewheel 16T jenama Wado Made in Japan RM 15.00 Hanya DM sahaja,harga tidak termasuk pos penghantaran.berminat blh DM bg nama penuh dan alamat rumah yg lengkap tuk harga pos perhantaran.tq

#luaskanshopsislajak 
#lajakalwayshappy  #lajak❌jahat 
#lajakxkejam  #lajakituhobikami 
#lajakituhobikamidisinikamibersatu

Freewheel 16T jenama Wado Made in Japan RM 15.00 Hanya DM sahaja,harga tidak termasuk pos penghantaran.berminat blh DM bg nama penuh dan alamat rumah yg lengkap tuk harga pos perhantaran.tq

#luaskanshopsislajak
#lajakalwayshappy #lajak❌jahat
#lajakxkejam #lajakituhobikami
#lajakituhobikamidisinikamibersatu

104 1 21 August, 2019

Top #lajakalwayshappy posts

• Happy800Follower ! 😎🔥
.
.
.
.
.
• song ; dj amper hilang jiwa √👀❤
.
.
.
. 
@funimate_malaysia 
@pengayuhduaroda
#lajakituhobikami #lajakkecundang #lajaktakakanpupus #lajaktakjahat #jantinabukanpenghalanghobi #lajak❌jahat #disinikamibersatu #lajakmalaya #lajakkelajuanbike #lajakalwayshappy

• Happy800Follower ! 😎🔥
.
.
.
.
.
• song ; dj amper hilang jiwa √👀❤
.
.
.
.
@funimate_malaysia
@pengayuhduaroda
#lajakituhobikami #lajakkecundang #lajaktakakanpupus #lajaktakjahat #jantinabukanpenghalanghobi #lajak❌jahat #disinikamibersatu #lajakmalaya #lajakkelajuanbike #lajakalwayshappy

881 29 13 June, 2019
• kayu rosak kerana anai anai , manusia rosak kerana perangai ! 🚳
.
.
.
.
.
@pengayuh2roda.___ 
#lajak #lajaktakkanpupus #jantina #lajakalwayshappy #lajakkecundang #lajakituhobikami #hobitetaphobi #pengayuh2roda #pengayuhampang#gengjiwakacau

• kayu rosak kerana anai anai , manusia rosak kerana perangai ! 🚳
.
.
.
.
.
@pengayuh2roda.___
#lajak #lajaktakkanpupus #jantina #lajakalwayshappy #lajakkecundang #lajakituhobikami #hobitetaphobi #pengayuh2roda #pengayuhampang #gengjiwakacau

528 25 24 June, 2019
Life Is Simple , You Make Choice And You Don't Look Back🔥
.
.
.
#lajakhobikami #lajakalwayshappy #jiwapengayuh_ #pengayuh2roda #kasiviral

Life Is Simple , You Make Choice And You Don't Look Back🔥
.
.
.
#lajakhobikami #lajakalwayshappy #jiwapengayuh_ #pengayuh2roda #kasiviral

600 23 24 July, 2019
[Kalau Pakaian Dan Cara Aku Tidak Menunjukkan Aku Ke Syurga🚫🙂.Jangan Pula Mulut Dan Lidah Kau Menunjukkan Jalan Ke Neraka😚🔥]
•jantinabukanpenghalang™
.
.
#lajakituhobikami #pengayuh2roda #lajakalwayshappy #jarang❌fun #jiwapengayuh_ #kakifly

[Kalau Pakaian Dan Cara Aku Tidak Menunjukkan Aku Ke Syurga🚫🙂.Jangan Pula Mulut Dan Lidah Kau Menunjukkan Jalan Ke Neraka😚🔥]
•jantinabukanpenghalang™
.
.
#lajakituhobikami #pengayuh2roda #lajakalwayshappy #jarang❌fun #jiwapengayuh_ #kakifly

948 34 11 July, 2019
[ Aku Diajar Tuk Beradap🙆🏻 ,  Tapi Aku Pilih Biadab😋 , Sebab Orang Yang Aku Hadap😚 ,  Tak Pernah Beradab😏🤘🏻™]
.
.
.#pengayuh2roda #lajakituhobikami #lajakalwayshappy #jiwapengayuh_ #jarang❌ngam #kakifly #jarang❌fun

[ Aku Diajar Tuk Beradap🙆🏻 , Tapi Aku Pilih Biadab😋 , Sebab Orang Yang Aku Hadap😚 , Tak Pernah Beradab😏🤘🏻™]
.
.
. #pengayuh2roda #lajakituhobikami #lajakalwayshappy #jiwapengayuh_ #jarang❌ngam #kakifly #jarang❌fun

966 20 13 July, 2019