#kulinernengsolo Instagram Photos & Videos

kulinernengsolo - 12.9k posts

Hashtag Popularity

16.7
average comments
356.1
average likes

Kalau di Pekanbaru atau di Banjar suka banget makan nasi kebuli, nasi mandhi , dan masakan arab lain nya, di Solo tuh belum menemukan yang cocok sampai akhirnya menemukan resto ini. Yayy 😆 .
Walaupun harus diakui masih kalah sih sama yang di Banjar & Pekanbaru .. tapi lumayanlah , enak kok 👌🏻👌🏻.. Rasa enak. Porsi kenyang. Tempat nyaman. Sukaa 🥰.. •

• 📍 Iskandaria Resto (Jl. Bhayangkara seberang stadion Sriwedari - Solo ) •



#bufeat #fooddiary #food #foodie #foodies #foodstagram #foodgram #foodgasm #foodphoto #foodinframe #foodlover #sukamakan #kuliner #kulinersolo #kulinernengsolo #soloendesfood #solofoodgram #kulinerasiksolo #kulinersurakarta #arabianfood #masakanarab #nasikebuli #nasimandhi

Kalau di Pekanbaru atau di Banjar suka banget makan nasi kebuli, nasi mandhi , dan masakan arab lain nya, di Solo tuh belum menemukan yang cocok sampai akhirnya menemukan resto ini. Yayy 😆 . 
Walaupun harus diakui masih kalah sih sama yang di Banjar & Pekanbaru .. tapi lumayanlah , enak kok 👌🏻👌🏻.. Rasa enak. Porsi kenyang. Tempat nyaman. Sukaa 🥰.. •
•
• 📍 Iskandaria Resto (Jl. Bhayangkara seberang stadion Sriwedari - Solo ) •
•
•

#bufeat #fooddiary #food #foodie #foodies #foodstagram #foodgram #foodgasm #foodphoto #foodinframe #foodlover #sukamakan #kuliner #kulinersolo #kulinernengsolo #soloendesfood #solofoodgram #kulinerasiksolo #kulinersurakarta #arabianfood #masakanarab #nasikebuli #nasimandhi
0 0 1 minute ago

Looh kok cuman gofood yang promo?? Tenaang 😁 mimin juga ada promo kok di @grabfoodid 🥰
.
.
Cek yaa 😁 ketik "nasi goreng rempah dan bakmi jowo mas soto"
.
Slide 2: ada voucher "pestaspekta" diskon ampe 30% lohh 🤩😍 *pake ovo
.
Cuss 🛵🛵🛵
.
#grabfoodsolo #grabfoodid #kulinernengsolo #solodelicious #solokenyang #kulinerdisolo #jajanguyon #nasgorrempah #nasgorforlyfe #sarapan

Looh kok cuman gofood yang promo?? Tenaang 😁 mimin juga ada promo kok di @grabfoodid 🥰
.
.
Cek yaa 😁 ketik "nasi goreng rempah dan bakmi jowo mas soto"
.
Slide 2: ada voucher "pestaspekta" diskon ampe 30% lohh 🤩😍 *pake ovo
.
Cuss 🛵🛵🛵
.
#grabfoodsolo #grabfoodid #kulinernengsolo #solodelicious #solokenyang #kulinerdisolo #jajanguyon #nasgorrempah #nasgorforlyfe #sarapan
6 0 1 hour ago

Selamat pagi sobat rempah 😍
Udah sarapan belum???
Kalau belum ada diskon nih di @gofoodindonesia 🥰
.
Cek yaaa ketik di apps gofoodmu "nasi goreng rempah dan bakmi jowo mas soto" 🥰
.
.
#gofoodsolo #gofoodid #kulinernengsolo #solodelicious #solokenyang #kulinerdisolo #jajanguyon #nasgorrempah #rempahforlyfe #sarapan

Selamat pagi sobat rempah 😍
Udah sarapan belum???
Kalau belum ada diskon nih di @gofoodindonesia 🥰
.
Cek yaaa ketik di apps gofoodmu "nasi goreng rempah dan bakmi jowo mas soto" 🥰
.
.
#gofoodsolo #gofoodid #kulinernengsolo #solodelicious #solokenyang #kulinerdisolo #jajanguyon #nasgorrempah #rempahforlyfe #sarapan
6 0 1 hour ago

Bismillah

Dino Iki gudeg Bu Gito regane dipotong potong lurrr Yen order via gofood....isih ditambahi voucher Soko gofood 10k,sarapan opo makan siang rasah bingung,ndudul hp saja buka aplikasi gofood ketik "gudeg Bu Gito" Mak jegagik njedul tampilan koyo foto kui lurrr....
Ojo kesuwen Ndak stok'e entek,sampean wareg,aku seneng kepayon,driver ojol bahagia entuk order....
Meh pesen kanggo acara Yo ora nolak
Telp/wa 082225623418
Password-nya "gudeg Bu Gito" memasyarakatkan gudeg dan menggudegkan masyarakat
#gudeg #gudegsolo #gudegbugito #kulinerhalal #kulinernengsolo #kulinerenak #kulinerhits #kulinertradisional #kuliner #solohits #soloinfo #solodelicious #solofoodgram #solokuliner #exploresolo #jelajahsolo #makanantradisional #makananhalal #surakarta #surakartakuliner

Bismillah

Dino Iki gudeg Bu Gito regane dipotong potong lurrr Yen order via gofood....isih ditambahi voucher Soko gofood 10k,sarapan opo makan siang rasah bingung,ndudul hp saja buka aplikasi gofood ketik "gudeg Bu Gito" Mak jegagik njedul tampilan koyo foto kui lurrr....
Ojo kesuwen Ndak stok'e entek,sampean wareg,aku seneng kepayon,driver ojol bahagia entuk order....
Meh pesen kanggo acara Yo ora nolak
Telp/wa 082225623418
Password-nya "gudeg Bu Gito" memasyarakatkan gudeg dan menggudegkan masyarakat 
#gudeg #gudegsolo #gudegbugito #kulinerhalal #kulinernengsolo #kulinerenak #kulinerhits #kulinertradisional #kuliner #solohits #soloinfo #solodelicious #solofoodgram #solokuliner #exploresolo #jelajahsolo #makanantradisional #makananhalal #surakarta #surakartakuliner
6 0 2 hours ago

Lobster nya mantap nih🤣⁣⁣⁣⁣⁣
Merah merona and besar! 😍⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Repost @kuliner.neng.solo⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
🏡 CHUANGKI AKANG BANDUNG @chuangki_akang_bandung⁣⁣⁣⁣⁣
🔰 FOOD FESTIVAL SOLO PARAGON MALL (1-3 NOVEMBER 2019)⁣⁣⁣⁣⁣
⏰ BUKA JAM 10.00-21.30 WIB⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
💰  BAKSO CHUANGKI = Mulai dari 20K⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
#kulinernengsolo #foodbeast #foodtrip #kenyang #dessert #kebab #kulinerindonesia #makanbesar #demenmakan #eatdelicious #kenyangabis #kenyangbego #foodphoto #foodphotograph #foodphotography #superfoodplnt #masakanrumah #masakanrumahan #masakanmama #berbagiresep #masakanrumahansederhana #reseprumahan #masakansimple #sukamasak #menurumahan #resepyummy #kumpulanresepmasak #fotomasakan #anekaresep #anekamasakan

Lobster nya mantap nih🤣⁣⁣⁣⁣⁣
Merah merona and besar! 😍⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Repost @kuliner.neng.solo⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
🏡 CHUANGKI AKANG BANDUNG @chuangki_akang_bandung⁣⁣⁣⁣⁣
🔰 FOOD FESTIVAL SOLO PARAGON MALL (1-3 NOVEMBER 2019)⁣⁣⁣⁣⁣
⏰ BUKA JAM 10.00-21.30 WIB⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
💰  BAKSO CHUANGKI = Mulai dari 20K⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣
#kulinernengsolo #foodbeast #foodtrip #kenyang #dessert #kebab  #kulinerindonesia #makanbesar #demenmakan #eatdelicious #kenyangabis #kenyangbego #foodphoto #foodphotograph #foodphotography #superfoodplnt #masakanrumah #masakanrumahan #masakanmama #berbagiresep #masakanrumahansederhana #reseprumahan #masakansimple #sukamasak #menurumahan #resepyummy #kumpulanresepmasak #fotomasakan #anekaresep #anekamasakan
77 0 2 hours ago

Wayah udan~ enake mangan ayam bakar to?? Nah iki Ayam Bakar Bu Broto
.
Ayam Bakar e jos gandos manteb lur..
Ayam e empuk bumbu ne merasuk tenan lurr .sedap nan ..apalagi sambel e lurr pedes e nendang sing doyan pedess cocok bgt lur ..nganti dower2 tenan lambe ne ..😄
Ning warung e iki akeh menu ne lur ..sayur ndeso yo ono ,kakap ,lele ,sundukan yo ono ..pokoke komplit lur nek buat sarapan atau rolasan 😄👌
Kalau soal harga murah lur ...👌
Wes gasken langsung aja ..🤤
.
🏠 Ayam Bakar Bu Broto
📍Jl. Surya No.43, Purwodiningratan, Jebres(timur Dr. Johan)
⏰ Jam Buka 08.00-16.00 (jam 14.00 biasa ne udah habis)
💰 Ayam bakar 2x ,Nasi 2x ,Es teh 2x, Tempe 1x total e 38k.
.
Nek rene ojo lali ajak2 konco ne lur 👌
.
.
By @jajan.surakarta
#ayambakar #jajan #daharansolo #jelajahsolo  #jajanenak #kulinernengsolo  #rayonsolo  #explorekulinersolo #kulinersoloenak #kulinersolo

Wayah udan~ enake mangan ayam bakar to?? Nah iki Ayam Bakar Bu Broto
.
Ayam Bakar e jos gandos manteb lur..
Ayam e empuk bumbu ne merasuk tenan lurr .sedap nan ..apalagi sambel e lurr pedes e nendang sing doyan pedess cocok bgt lur ..nganti dower2 tenan lambe ne ..😄
Ning warung e iki akeh menu ne lur ..sayur ndeso yo ono ,kakap ,lele ,sundukan yo ono ..pokoke komplit lur nek buat sarapan atau rolasan 😄👌
Kalau soal harga murah lur ...👌
Wes gasken langsung aja ..🤤
.
🏠 Ayam Bakar Bu Broto
📍Jl. Surya No.43, Purwodiningratan, Jebres(timur Dr. Johan)
⏰ Jam Buka 08.00-16.00 (jam 14.00 biasa ne udah habis)
💰 Ayam bakar 2x ,Nasi 2x ,Es teh 2x, Tempe 1x total e 38k.
.
Nek rene ojo lali ajak2 konco ne lur 👌
.
.
By @jajan.surakarta
#ayambakar#jajan#daharansolo#jelajahsolo #jajanenak#kulinernengsolo #rayonsolo #explorekulinersolo #kulinersoloenak #kulinersolo
86 0 8 hours ago

Wayah udan~ enake mangan ayam bakar to?? Nah iki Ayam Bakar Bu Broto
.
Ayam Bakar e jos gandos manteb lur..
Ayam e empuk bumbu ne merasuk tenan lurr .sedap nan ..apalagi sambel e lurr pedes e nendang sing doyan pedess cocok bgt lur ..nganti dower2 tenan lambe ne ..😄
Ning warung e iki akeh menu ne lur ..sayur ndeso yo ono ,kakap ,lele ,sundukan yo ono ..pokoke komplit lur nek buat sarapan atau rolasan 😄👌
Kalau soal harga murah lur ...👌
Wes gasken langsung aja ..🤤
.
🏠 Ayam Bakar Bu Broto
📍Jl. Surya No.43, Purwodiningratan, Jebres(timur Dr. Johan)
⏰ Jam Buka 08.00-16.00 (jam 14.00 biasa ne udah habis)
💰 Ayam bakar 2x ,Nasi 2x ,Es teh 2x, Tempe 1x total e 38k.
.
Nek rene ojo lali ajak2 konco ne lur 👌
.
.
By @jajan.surakarta
#ayambakar #jajan #daharansolo #jelajahsolo  #jajanenak #kulinernengsolo  #rayonsolo  #explorekulinersolo #kulinersoloenak #kulinersolo

Wayah udan~ enake mangan ayam bakar to?? Nah iki Ayam Bakar Bu Broto
.
Ayam Bakar e jos gandos manteb lur..
Ayam e empuk bumbu ne merasuk tenan lurr .sedap nan ..apalagi sambel e lurr pedes e nendang sing doyan pedess cocok bgt lur ..nganti dower2 tenan lambe ne ..😄
Ning warung e iki akeh menu ne lur ..sayur ndeso yo ono ,kakap ,lele ,sundukan yo ono ..pokoke komplit lur nek buat sarapan atau rolasan 😄👌
Kalau soal harga murah lur ...👌
Wes gasken langsung aja ..🤤
.
🏠 Ayam Bakar Bu Broto
📍Jl. Surya No.43, Purwodiningratan, Jebres(timur Dr. Johan)
⏰ Jam Buka 08.00-16.00 (jam 14.00 biasa ne udah habis)
💰 Ayam bakar 2x ,Nasi 2x ,Es teh 2x, Tempe 1x total e 38k.
.
Nek rene ojo lali ajak2 konco ne lur 👌
.
.
By @jajan.surakarta
#ayambakar#jajan#daharansolo#jelajahsolo #jajanenak#kulinernengsolo #rayonsolo #explorekulinersolo #kulinersoloenak #kulinersolo
101 3 9 hours ago

Hello Kebulen💨🤭💨
Semakin hari semakin banyak yang tercandu @onokebulsolo aja ya, kalian paling favorit sama menu yang mana??
Sudah coba yang 2 Bowls of protein belum? Di menu ini kalian bakal dapat 2 mangkuk berisi Gyudon dan Saikoro, cocok banget buat kalian yang 1 masih pengen nambah (BUKAN ISTRI LO YA) tapi @onokebulsolo 😂😂😂✌🏼
.
.
___________
@onokebulsolo
🕘: 09:00 - 21:00
📍: Jl. Imam Bonjol No.30, Keprabon, Surakarta
🛵: Available Gofood dan Grabfood
.
.
.
#solokenyang #solocarimakan #solofoodgram #kulinersolo #infosolo #kabarsolo #agendasolo #kulinerdisolo #jajansolo #gemarkuliner #kulinernengsolo #kulinersoloenak #onokebulsolo #foodgram #foodlovers #novemberrain

Hello Kebulen💨🤭💨
Semakin hari semakin banyak yang tercandu @onokebulsolo aja ya, kalian paling favorit sama menu yang mana??
Sudah coba yang 2 Bowls of protein belum? Di menu ini kalian bakal dapat 2 mangkuk berisi Gyudon dan Saikoro, cocok banget buat kalian yang 1 masih pengen nambah (BUKAN ISTRI LO YA) tapi @onokebulsolo 😂😂😂✌🏼
.
.
___________
@onokebulsolo
🕘: 09:00 - 21:00
📍: Jl. Imam Bonjol No.30, Keprabon, Surakarta
🛵: Available Gofood dan Grabfood
.
.
.
#solokenyang #solocarimakan #solofoodgram #kulinersolo #infosolo #kabarsolo #agendasolo #kulinerdisolo #jajansolo #gemarkuliner #kulinernengsolo #kulinersoloenak #onokebulsolo #foodgram #foodlovers #novemberrain
11 0 13 hours ago

WAH BAR KUDANAN ENAKE MAMPIR MBAKSO SEK WAE KI!!🤤
-
Koyo aku ki lho bar mbakso neng nggone Bakso Pak Sigit Karangasem lur 🤤 iki mbien baksone dodole keliling lur, tapi wes suwe banget bapake ra bukak, dan akhire iki bukak meneh neng cedak omahku dan panggone lumayan ombo lur 😍🤟 oiyo sing special neng kene ki baksone ndaging banget lur, dan sing genah tetelane kui lho ngawe awe banget 🤤 marai kemecer!!!🤤
-
🍽 FIRST BITE BAKSO TETELAN
Kuahe seger banget lur, kaldu sapine kroso banget 🤤 teksur baksone ndaging tenan lur, pas tak cakot bakso cilike ki teksture kenyal, dan enek koyo campuran urat neng njerone 🤤 wenak tenan 🤤 baksone sing gede yo ra kalah moncor lur, opo neh di tambahi karo tetelane sing super empuk 🤤 beuhhh niqmattt, ra lali gondelan pangsit karo tahu ben ra ndredek pas mangan 😂🤟
-
🚀 Wes langsung diagendakne wae lur, dijamin nagih tenan rasane 🤤 mumpung hawane adem cocok banget ki di glondori nganggo bakso 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya, sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 BAKSO PAK SIGIT KARANGASEM
🔰 GEDUNG DPRD SOLO KE TIMUR 50M, ADA JALAN KE SELATAN YANG DI SAMPING PDAM LANJUT KE SELATAN 200M, WARUNGNYA BARAT JALAN, SELATAN PAS KANTOR DPC PKS
⏰ BUKA JAM 08.00-22.00 WIB
-
💰 BAKSO URAT KOMPLIT = 10K
-
#kulinernengsolo
Suwun @kuliner.neng.solo

WAH BAR KUDANAN ENAKE MAMPIR MBAKSO SEK WAE KI!!🤤
-
Koyo aku ki lho bar mbakso neng nggone Bakso Pak Sigit Karangasem lur 🤤 iki mbien baksone dodole keliling lur, tapi wes suwe banget bapake ra bukak, dan akhire iki bukak meneh neng cedak omahku dan panggone lumayan ombo lur 😍🤟 oiyo sing special neng kene ki baksone ndaging banget lur, dan sing genah tetelane kui lho ngawe awe banget 🤤 marai kemecer!!!🤤
-
🍽 FIRST BITE BAKSO TETELAN
Kuahe seger banget lur, kaldu sapine kroso banget 🤤 teksur baksone ndaging tenan lur, pas tak cakot bakso cilike ki teksture kenyal, dan enek koyo campuran urat neng njerone 🤤 wenak tenan 🤤 baksone sing gede yo ra kalah moncor lur, opo neh di tambahi karo tetelane sing super empuk 🤤 beuhhh niqmattt, ra lali gondelan pangsit karo tahu ben ra ndredek pas mangan 😂🤟
-
🚀 Wes langsung diagendakne wae lur, dijamin nagih tenan rasane 🤤 mumpung hawane adem cocok banget ki di glondori nganggo bakso 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya, sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 BAKSO PAK SIGIT KARANGASEM
🔰 GEDUNG DPRD SOLO KE TIMUR 50M, ADA JALAN KE SELATAN YANG DI SAMPING PDAM LANJUT KE SELATAN 200M, WARUNGNYA BARAT JALAN, SELATAN PAS KANTOR DPC PKS
⏰ BUKA JAM 08.00-22.00 WIB
-
💰 BAKSO URAT KOMPLIT = 10K
-
#kulinernengsolo
Suwun @kuliner.neng.solo
5 0 13 hours ago

Chef Jepang buka kedai di Pucangsawit, Jebres, Solo.

Belum dua jam, dagangannya ludes.

Simak cerita selengkapnya di Channel Youtube SoloposTV.

Source: @solopostv
Repost From: @solothok ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
@soloyummy - Wisata Kuliner Solo
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
#soloyummy #wisatakulinersolo #carikulinersolo #kulinersolo #kulinerdisolo #soloculinary #jajansolo #kulinerenaksolo #solofoodgram #solodelicious #kulinernengsolo #daharansolo #dolangolekmangan #solofoodporn #solofoodies #kulinersoloraya #kulinersukoharjo #kulinerkaranganyar #kulinersragen #kulinerboyolali #kulinerklaten #kulinerwonogiri #makanmakan #makanenak #foodstagram #ramen #masakanjepang #makananjepang #japanesefood #takoyaki

Chef Jepang buka kedai di Pucangsawit, Jebres, Solo.

Belum dua jam, dagangannya ludes.

Simak cerita selengkapnya di Channel Youtube SoloposTV.

Source: @solopostv
Repost From: @solothok ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
@soloyummy - Wisata Kuliner Solo
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
#soloyummy #wisatakulinersolo #carikulinersolo #kulinersolo #kulinerdisolo #soloculinary #jajansolo #kulinerenaksolo #solofoodgram #solodelicious #kulinernengsolo #daharansolo #dolangolekmangan #solofoodporn #solofoodies #kulinersoloraya #kulinersukoharjo #kulinerkaranganyar #kulinersragen #kulinerboyolali #kulinerklaten #kulinerwonogiri #makanmakan #makanenak #foodstagram #ramen #masakanjepang #makananjepang #japanesefood #takoyaki
10 0 13 hours ago

Wayah udan~ enake mangan ayam bakar to?? Nah iki Ayam Bakar Bu Broto
.
Ayam Bakar e jos gandos manteb lur..
Ayam e empuk bumbu ne merasuk tenan lurr .sedap nan ..apalagi sambel e lurr pedes e nendang sing doyan pedess cocok bgt lur ..nganti dower2 tenan lambe ne ..😄
Ning warung e iki akeh menu ne lur ..sayur ndeso yo ono ,kakap ,lele ,sundukan yo ono ..pokoke komplit lur nek buat sarapan atau rolasan 😄👌
Kalau soal harga murah lur ...👌
Wes gasken langsung aja ..🤤
.
🏠 Ayam Bakar Bu Broto
📍Jl. Surya No.43, Purwodiningratan, Jebres(timur Dr. Johan)
⏰ Jam Buka 08.00-16.00 (jam 14.00 biasa ne udah habis)
💰 Ayam bakar 2x ,Nasi 2x ,Es teh 2x, Tempe 1x total e 38k.
.
Nek rene ojo lali ajak2 konco ne lur 👌
.
.
By @jajan.surakarta
#ayambakar #jajan #daharansolo #jelajahsolo  #jajanenak #kulinernengsolo  #rayonsolo  #explorekulinersolo #kulinersoloenak #kulinersolo

Wayah udan~ enake mangan ayam bakar to?? Nah iki Ayam Bakar Bu Broto
.
Ayam Bakar e jos gandos manteb lur..
Ayam e empuk bumbu ne merasuk tenan lurr .sedap nan ..apalagi sambel e lurr pedes e nendang sing doyan pedess cocok bgt lur ..nganti dower2 tenan lambe ne ..😄
Ning warung e iki akeh menu ne lur ..sayur ndeso yo ono ,kakap ,lele ,sundukan yo ono ..pokoke komplit lur nek buat sarapan atau rolasan 😄👌
Kalau soal harga murah lur ...👌
Wes gasken langsung aja ..🤤
.
🏠 Ayam Bakar Bu Broto
📍Jl. Surya No.43, Purwodiningratan, Jebres(timur Dr. Johan)
⏰ Jam Buka 08.00-16.00 (jam 14.00 biasa ne udah habis)
💰 Ayam bakar 2x ,Nasi 2x ,Es teh 2x, Tempe 1x total e 38k.
.
Nek rene ojo lali ajak2 konco ne lur 👌
.
.
By @jajan.surakarta
#ayambakar#jajan#daharansolo#jelajahsolo #jajanenak#kulinernengsolo #rayonsolo #explorekulinersolo #kulinersoloenak #kulinersolo
52 0 15 hours ago

-
WAH BAR KUDANAN ENAKE MAMPIR MBAKSO SEK WAE KI!!🤤
-
Koyo aku ki lho bar mbakso neng nggone Bakso Pak Sigit Karangasem lur 🤤 iki mbien baksone dodole keliling lur, tapi wes suwe banget bapake ra bukak, dan akhire iki bukak meneh neng cedak omahku dan panggone lumayan ombo lur 😍🤟 oiyo sing special neng kene ki baksone ndaging banget lur, dan sing genah tetelane kui lho ngawe awe banget 🤤 marai kemecer!!!🤤
-
🍽 FIRST BITE BAKSO TETELAN
Kuahe seger banget lur, kaldu sapine kroso banget 🤤 teksur baksone ndaging tenan lur, pas tak cakot bakso cilike ki teksture kenyal, dan enek koyo campuran urat neng njerone 🤤 wenak tenan 🤤 baksone sing gede yo ra kalah moncor lur, opo neh di tambahi karo tetelane sing super empuk 🤤 beuhhh niqmattt, ra lali gondelan pangsit karo tahu ben ra ndredek pas mangan 😂🤟
-
🚀 Wes langsung diagendakne wae lur, dijamin nagih tenan rasane 🤤 mumpung hawane adem cocok banget ki di glondori nganggo bakso 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya, sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 BAKSO PAK SIGIT KARANGASEM
🔰 GEDUNG DPRD SOLO KE TIMUR 50M, ADA JALAN KE SELATAN YANG DI SAMPING PDAM LANJUT KE SELATAN 200M, WARUNGNYA BARAT JALAN, SELATAN PAS KANTOR DPC PKS
⏰ BUKA JAM 08.00-22.00 WIB
-
💰 BAKSO URAT KOMPLIT = 10K
-
#kulinernengsolo

-
WAH BAR KUDANAN ENAKE MAMPIR MBAKSO SEK WAE KI!!🤤
-
Koyo aku ki lho bar mbakso neng nggone Bakso Pak Sigit Karangasem lur 🤤 iki mbien baksone dodole keliling lur, tapi wes suwe banget bapake ra bukak, dan akhire iki bukak meneh neng cedak omahku dan panggone lumayan ombo lur 😍🤟 oiyo sing special neng kene ki baksone ndaging banget lur, dan sing genah tetelane kui lho ngawe awe banget 🤤 marai kemecer!!!🤤
-
🍽 FIRST BITE BAKSO TETELAN
Kuahe seger banget lur, kaldu sapine kroso banget 🤤 teksur baksone ndaging tenan lur, pas tak cakot bakso cilike ki teksture kenyal, dan enek koyo campuran urat neng njerone 🤤 wenak tenan 🤤 baksone sing gede yo ra kalah moncor lur, opo neh di tambahi karo tetelane sing super empuk 🤤 beuhhh niqmattt, ra lali gondelan pangsit karo tahu ben ra ndredek pas mangan 😂🤟
-
🚀 Wes langsung diagendakne wae lur, dijamin nagih tenan rasane 🤤 mumpung hawane adem cocok banget ki di glondori nganggo bakso 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya, sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 BAKSO PAK SIGIT KARANGASEM
🔰 GEDUNG DPRD SOLO KE TIMUR 50M, ADA JALAN KE SELATAN YANG DI SAMPING PDAM LANJUT KE SELATAN 200M, WARUNGNYA BARAT JALAN, SELATAN PAS KANTOR DPC PKS
⏰ BUKA JAM 08.00-22.00 WIB
-
💰 BAKSO URAT KOMPLIT = 10K
-
#kulinernengsolo
823 29 16 hours ago

SERABI KAKI LIMA, RASA BINTANG LIMA KI LUR!! UENAAAAK BANGET 🤤🤤🤤
.
Cah mataharinan dan sekitarnya mesti wis femes karo serabi iki.... Yess the legend serabi Bu Sukinah... salah satu serabi yang sudah mendarah daging di daerah singosaren 💯💯💯
.
Wlopun dodolane mung kaki lima... Bewhh tapi rasane bisa diadu dengan serabi2 liyane... Karo seng femes femes kae yo ra kalah lur... Serabineee fresh anget... Pinggire garing tengahe lembut... MANTULLL 💦💦💦
.
Neng kene ki serabine enek 3 jenis topping lur... Coklat, nongko, mbe ori... Nah iki mau aku tuku sing coklat mbe ori... Nyambi digawe Ibue, tak jak crito... Baknen Ibue ki pindahan seko lor matahari singosaren.... Woo makane mbiyen tak goleki mrono renek jebul pindah neng kene... SALAH SATU FAVORITKU 🤩🤩
.
5menit dadi... ijik puanaaas tak kipas2 ben cepet adem soale rasabar pengen tak incipi.... Seko rasa gurih uenak lur... Topping sing coklat yo uenaaak menambah citarasa GURIH MANIS JADI SATU BEWH 🔥🔥🔥
.
Mpun monggo sing golek jajanan legend wajib dijajal nggone Bu Sukinah... UENAK ASLI NAGIH GURIH... PERFECT TENAN 👌👌
.
🍽 Serabi Ibu Sukinah
💵 2.000,-
📍 Depan Istana Jam Mutiara, Singosaren
.
Reposted from @solokenyang
.
.
#jajanguyon #jelajahsolo #soerabi #serabinotosuman #lunch #anakkuliner #kulinerdisolo #solofoodgram #solodelicious #jajansolo #carikulinersolo #kulinernengsolo #kuliner_asiksolo #solokenyang #soloendesfood #kuliner_asiksolo #soloinfo #diskonsolo #visitsurakarta #foodporn #foodpict #anakkuliner #semlinteng #kotasolo

SERABI KAKI LIMA, RASA BINTANG LIMA KI LUR!! UENAAAAK BANGET 🤤🤤🤤
.
Cah mataharinan dan sekitarnya mesti wis femes karo serabi iki.... Yess the legend serabi Bu Sukinah... salah satu serabi yang sudah mendarah daging di daerah singosaren 💯💯💯
.
Wlopun dodolane mung kaki lima... Bewhh tapi rasane bisa diadu dengan serabi2 liyane... Karo seng femes femes kae yo ra kalah lur... Serabineee fresh anget... Pinggire garing tengahe lembut... MANTULLL 💦💦💦
.
Neng kene ki serabine enek 3 jenis topping lur... Coklat, nongko, mbe ori... Nah iki mau aku tuku sing coklat mbe ori... Nyambi digawe Ibue, tak jak crito... Baknen Ibue ki pindahan seko lor matahari singosaren.... Woo makane mbiyen tak goleki mrono renek jebul pindah neng kene... SALAH SATU FAVORITKU 🤩🤩
.
5menit dadi... ijik puanaaas tak kipas2 ben cepet adem soale rasabar pengen tak incipi.... Seko rasa gurih uenak lur... Topping sing coklat yo uenaaak menambah citarasa GURIH MANIS JADI SATU BEWH 🔥🔥🔥
.
Mpun monggo sing golek jajanan legend wajib dijajal nggone Bu Sukinah... UENAK ASLI NAGIH GURIH... PERFECT TENAN 👌👌
.
🍽 Serabi Ibu Sukinah
💵 2.000,-
📍 Depan Istana Jam Mutiara, Singosaren
.
Reposted from @solokenyang
.
.
#jajanguyon #jelajahsolo #soerabi #serabinotosuman #lunch #anakkuliner #kulinerdisolo #solofoodgram #solodelicious #jajansolo #carikulinersolo #kulinernengsolo #kuliner_asiksolo #solokenyang #soloendesfood #kuliner_asiksolo  #soloinfo #diskonsolo #visitsurakarta  #foodporn #foodpict  #anakkuliner #semlinteng #kotasolo
50 0 16 hours ago

Wayah udan~ enake mangan ayam bakar to?? Nah iki Ayam Bakar Bu Broto
.
Ayam Bakar e jos gandos manteb lur..
Ayam e empuk bumbu ne merasuk tenan lurr .sedap nan ..apalagi sambel e lurr pedes e nendang sing doyan pedess cocok bgt lur ..nganti dower2 tenan lambe ne ..😄
Ning warung e iki akeh menu ne lur ..sayur ndeso yo ono ,kakap ,lele ,sundukan yo ono ..pokoke komplit lur nek buat sarapan atau rolasan 😄👌
Kalau soal harga murah lur ...👌
Wes gasken langsung aja ..🤤
.
🏠 Ayam Bakar Bu Broto
📍Jl. Surya No.43, Purwodiningratan, Jebres(timur Dr. Johan)
⏰ Jam Buka 08.00-16.00 (jam 14.00 biasa ne udah habis)
💰 Ayam bakar 2x ,Nasi 2x ,Es teh 2x, Tempe 1x total e 38k.
.
Nek rene ojo lali ajak2 konco ne lur 👌
.
.
By @jajan.surakarta
#ayambakar #jajan #daharansolo #jelajahsolo  #jajanenak #kulinernengsolo  #rayonsolo  #explorekulinersolo #kulinersoloenak #kulinersolo

Wayah udan~ enake mangan ayam bakar to?? Nah iki Ayam Bakar Bu Broto
.
Ayam Bakar e jos gandos manteb lur..
Ayam e empuk bumbu ne merasuk tenan lurr .sedap nan ..apalagi sambel e lurr pedes e nendang sing doyan pedess cocok bgt lur ..nganti dower2 tenan lambe ne ..😄
Ning warung e iki akeh menu ne lur ..sayur ndeso yo ono ,kakap ,lele ,sundukan yo ono ..pokoke komplit lur nek buat sarapan atau rolasan 😄👌
Kalau soal harga murah lur ...👌
Wes gasken langsung aja ..🤤
.
🏠 Ayam Bakar Bu Broto
📍Jl. Surya No.43, Purwodiningratan, Jebres(timur Dr. Johan)
⏰ Jam Buka 08.00-16.00 (jam 14.00 biasa ne udah habis)
💰 Ayam bakar 2x ,Nasi 2x ,Es teh 2x, Tempe 1x total e 38k.
.
Nek rene ojo lali ajak2 konco ne lur 👌
.
.
By @jajan.surakarta
#ayambakar#jajan#daharansolo#jelajahsolo #jajanenak#kulinernengsolo #rayonsolo #explorekulinersolo #kulinersoloenak #kulinersolo
100 2 17 hours ago

-
WAH SORE SORE MANGAN GEPREK ENAK TENAN KI MESTI 🤤
-
Koyo aku ki mau bar pesen geprek neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🤤 pokoke komplit banget🤤
-
🔰 FYI ki mau aku pesen mrene mergo lagi enek PROMO DISKON 40% via Gofood nganggo kode Promo "mamimumemo" & Grabfood DISKON 50% nganggo kode "PESTASPEKTA" lur 😍 promone menarik tenan je,
-
🍽 OVERALL Ayam Gepreke mantul tenan lur, tepunge ki gurih renyah, dan ayame empuk ra marai seret 🤤 cocok tenan iki dinggo jujukan makan siangmu lur 🤤 sambel matahe yo mantep banget, kroso seger tenan lur yaqin 🤤 ayam geprek saus teriyakine yo wenakk, bumbu manis gurih kecampur geprek sing super pedes wenak polll 🤤 jan marai gobyos gobyosss 🤤dan sing tak senengi kabeh sause neng kene ki bukan kaleng kaleng tenan rasane lur, alias wenakkk, jan nglawuhi banget yaqin 🤤 aku lho, mben makan siang nganti order mrene, soale nek masalah roso emang wenak tenan lur 🤤
-
🚀 Langsung agendakne pesen wae lur, dijamin nagih dan numani, masalah rego?rasah khawatir, regane murah meriah banget tur yo mumpung lagi PROMO sisan 😍 ra percoyo?wes saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nypbo wae 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur
-
🏡 GEPREK CHIKI @geprekchiki 🔰 LAMPU MERAH UTARA STM BK KE UTARA 25M, KETEMU ALFAMART DI BARAT JALAN, LANJUT MASUK GANG
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
🛎 GOFOOD DAN GRABFOOD AVAILABLE "Geprek Chiki"
⛔ HARI SELASA LIBUR
-
💰 HARGA OFFLINE = 11K-16K
💰 HARGA APLIKASI/ONLINE = 13K-18K
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
#kulinernengsolo

https://www.instagram.com/p/B4oWPR9Baaw/?igshid=y0q1wsoge510

-
WAH SORE SORE MANGAN GEPREK ENAK TENAN KI MESTI 🤤
-
Koyo aku ki mau bar pesen geprek neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🤤 pokoke komplit banget🤤
-
🔰 FYI ki mau aku pesen mrene mergo lagi enek PROMO DISKON 40% via Gofood nganggo kode Promo "mamimumemo" & Grabfood DISKON 50% nganggo kode "PESTASPEKTA" lur 😍 promone menarik tenan je,
-
🍽 OVERALL Ayam Gepreke mantul tenan lur, tepunge ki gurih renyah, dan ayame empuk ra marai seret 🤤 cocok tenan iki dinggo jujukan makan siangmu lur 🤤 sambel matahe yo mantep banget, kroso seger tenan lur yaqin 🤤 ayam geprek saus teriyakine yo wenakk, bumbu manis gurih kecampur geprek sing super pedes wenak polll 🤤 jan marai gobyos gobyosss 🤤dan sing tak senengi kabeh sause neng kene ki bukan kaleng kaleng tenan rasane lur, alias wenakkk, jan nglawuhi banget yaqin 🤤 aku lho, mben makan siang nganti order mrene, soale nek masalah roso emang wenak tenan lur 🤤
-
🚀 Langsung agendakne pesen wae lur, dijamin nagih dan numani, masalah rego?rasah khawatir, regane murah meriah banget  tur yo mumpung lagi PROMO sisan 😍 ra percoyo?wes saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nypbo wae 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur
-
🏡 GEPREK CHIKI @geprekchiki 🔰 LAMPU MERAH UTARA STM BK KE UTARA 25M, KETEMU ALFAMART DI BARAT JALAN, LANJUT MASUK GANG
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
🛎 GOFOOD DAN GRABFOOD AVAILABLE "Geprek Chiki"
⛔ HARI SELASA LIBUR
-
💰 HARGA OFFLINE = 11K-16K
💰 HARGA APLIKASI/ONLINE = 13K-18K
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
#kulinernengsolo

https://www.instagram.com/p/B4oWPR9Baaw/?igshid=y0q1wsoge510
760 9 17 hours ago

Madang lur, karo rica2 ayam....
Cah kampus isi mesti do mudeng karo warung iki.
Soale warunge bersebelahan karo pintu masuk/keluar kampus isi seng sebelah samping....
.
Regane murah lur, enak...
Pantesan yen wayah rolasan ramai karo ewek ewek isi podo madang.....😁😁😁
.
.
🍴
1x rica ayam+nasi+es milo 14k
.
.
#jajan #uns #ums #isisolo #kartosuro #solo #kotasolo #boyolalihits #explorekaranganyar #boyolali #sragenasri #wonogirihits #exploreklaten #sukoharjomakmur #solojavaid # #likeforlikes #likeforfollow #kulinersolo #jajandisolo #solosurgakuliner #jajanenak #kulinernengsolo #lumbungpangansolo #jelajahsolo #soloinfo #rayonsolo #explorekulinersolo #jajansolo #wisatakuliner #jajanankakilimasolo

Madang lur, karo rica2 ayam....
Cah kampus isi mesti do mudeng karo warung iki.
Soale warunge bersebelahan karo pintu masuk/keluar kampus isi seng sebelah samping....
.
Regane murah lur, enak...
Pantesan yen wayah rolasan ramai karo ewek ewek isi podo madang.....😁😁😁
.
.
🍴
1x rica ayam+nasi+es milo 14k
.
.
#jajan #uns #ums #isisolo #kartosuro #solo #kotasolo #boyolalihits #explorekaranganyar #boyolali #sragenasri #wonogirihits #exploreklaten #sukoharjomakmur #solojavaid ##likeforlikes  #likeforfollow #kulinersolo #jajandisolo #solosurgakuliner #jajanenak #kulinernengsolo #lumbungpangansolo #jelajahsolo #soloinfo #rayonsolo #explorekulinersolo #jajansolo #wisatakuliner #jajanankakilimasolo
70 0 19 hours ago

- V60 -

Salah satu metode seduh manual / manual brewing yang melibatkan paper filter dan dripper v60, hasil ekstraksinya pun memiliki rasa yang unik, kompleks tapi tetap soft dan clean.

Penasaran?
Hayuk merapat ke WKP, kita punya beans pilihan dari Nusantara : ※ Arabica
- Aceh Gayo Takegon
- Papua Wamena
- Bali Kintamani
- Garut Gulali
- Sidikalang ※ Robusta
- Temanggung
- Jambi .
.
.
. 📍WARUNG KOPI PILIHAN
Jl. Brigjen Katamso No.179, Mojosongo, Kec. Jebres, Kota Surakarta, Jawa Tengah 57127

https://maps.app.goo.gl/74dJNu6rp3LvnMPY7

#kulinermojosongo
#kuliner
#kulinersolo
#kulinernengsolo
#kulinernusantara
#kopisolo
#kopi
#v60
#bittersweet
#acidity
#soft
#clean

- V60 -

Salah satu metode seduh manual / manual brewing yang melibatkan paper filter dan dripper v60, hasil ekstraksinya pun memiliki rasa yang unik, kompleks tapi tetap soft dan clean.

Penasaran? 
Hayuk merapat ke WKP, kita punya beans pilihan dari Nusantara : ※ Arabica
- Aceh Gayo Takegon
- Papua Wamena
- Bali Kintamani
- Garut Gulali
- Sidikalang ※ Robusta
- Temanggung
- Jambi .
.
.
. 📍WARUNG KOPI PILIHAN
Jl. Brigjen Katamso No.179, Mojosongo, Kec. Jebres, Kota Surakarta, Jawa Tengah 57127

https://maps.app.goo.gl/74dJNu6rp3LvnMPY7

#kulinermojosongo 
#kuliner 
#kulinersolo 
#kulinernengsolo 
#kulinernusantara 
#kopisolo 
#kopi 
#v60 
#bittersweet 
#acidity 
#soft 
#clean
9 0 19 hours ago

RESTO SERBA KAMBING/ANEKA SATE BEN KAFFAH 👍Solusi kenikmatan apalagi perut yang lapar 🤤.. Tidak usah khawatir musim panas karena disini punya lokasi makan yang luas dan tentunya sejuk nyaman pula.. mari datang kesini di jamin dagingnya empukkkkk dan nyuusssss 😃.. Kamilah solusi yang tepat untuk perut anda.. #satebuntelsolo #tengklengsolo #kulinersolo #kulinersoloenak #satekambing #kulinersolomurah #solokuliner #kulinersoloraya #satekambingsolo #infosolo #carikulinersolo #makanansolo #diskonsolo #infosoloraya #infosukoharjo #soloinfo #jelajahsolo #kulinernengsolo #solofoodie #jajansolo #solocarimakan #exploresolo #solofoodgram #soloculinary #kulinersukoharjo #agendasolo #serbakambing #tengklengsolo #solodelicious #kulinerdisolo #benkaffah

RESTO SERBA KAMBING/ANEKA SATE BEN KAFFAH 👍Solusi kenikmatan apalagi perut yang lapar 🤤.. Tidak usah khawatir musim panas karena disini punya lokasi makan yang luas dan tentunya sejuk nyaman pula.. mari datang kesini di jamin dagingnya empukkkkk dan nyuusssss 😃.. Kamilah solusi yang tepat untuk perut anda.. #satebuntelsolo #tengklengsolo #kulinersolo #kulinersoloenak #satekambing #kulinersolomurah #solokuliner #kulinersoloraya #satekambingsolo #infosolo #carikulinersolo #makanansolo #diskonsolo #infosoloraya #infosukoharjo #soloinfo #jelajahsolo #kulinernengsolo #solofoodie #jajansolo #solocarimakan #exploresolo #solofoodgram #soloculinary #kulinersukoharjo #agendasolo #serbakambing #tengklengsolo #solodelicious #kulinerdisolo #benkaffah
14 2 19 hours ago

Lobster nya mantap nih🤣⁣⁣⁣⁣
Merah merona and besar! 😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Repost @kuliner.neng.solo⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣
🏡 CHUANGKI AKANG BANDUNG @chuangki_akang_bandung⁣⁣⁣⁣
🔰 FOOD FESTIVAL SOLO PARAGON MALL (1-3 NOVEMBER 2019)⁣⁣⁣⁣
⏰ BUKA JAM 10.00-21.30 WIB⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣
💰  BAKSO CHUANGKI = Mulai dari 20K⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣
#kulinernengsolo #foodbeast #foodtrip #kenyang #dessert #kebab #cookinglife #firecooking #chefstoday #grilllovers #culinarylife #kulinerindonesia #makanbesar #demenmakan #eatdelicious #kenyangabis #kenyangbego #foodphoto #foodphotograph #foodphotography #superfoodplnt

Lobster nya mantap nih🤣⁣⁣⁣⁣
Merah merona and besar! 😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Repost @kuliner.neng.solo⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣
🏡 CHUANGKI AKANG BANDUNG @chuangki_akang_bandung⁣⁣⁣⁣
🔰 FOOD FESTIVAL SOLO PARAGON MALL (1-3 NOVEMBER 2019)⁣⁣⁣⁣
⏰ BUKA JAM 10.00-21.30 WIB⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣
💰  BAKSO CHUANGKI = Mulai dari 20K⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣
#kulinernengsolo #foodbeast #foodtrip #kenyang #dessert #kebab #cookinglife #firecooking #chefstoday #grilllovers #culinarylife #kulinerindonesia #makanbesar #demenmakan #eatdelicious #kenyangabis #kenyangbego #foodphoto #foodphotograph #foodphotography #superfoodplnt
529 17 19 hours ago

Panas2 enake neler dhisik lurr😍
.
Disini es teler nya seger banget gaess
Isian buah nya juga komplit dan banyak
Bisa pakai toping durian juga 😍😍😍😍
.
Jarang" nih es teler komplit harga nya murah dan banyak isian nya 😍😍😍😍
.
📍es teler
(pojokan jembatan sumber arah ke smp muh 4)
Buka jam 11.00-17.00
.
.
🍨
Es teler
💰6k
.
.
Reposted from @jajanguyon
#ragamsolo
#jajanguyon #jelajahsolo #esbuah #esteler #escampur #lunch #anakkuliner #kulinerdisolo #solofoodgram #solodelicious #jajansolo #carikulinersolo #kulinernengsolo #kuliner_asiksolo #solokenyang #soloendesfood #kuliner_asiksolo #soloinfo #diskonsolo #visitsurakarta #foodporn #foodpict #anakkuliner #semlinteng #kotasolo

Panas2 enake neler dhisik lurr😍
. 
Disini es teler nya seger banget gaess
Isian buah nya juga komplit dan banyak
Bisa pakai toping durian juga 😍😍😍😍
.
Jarang" nih es teler komplit harga nya murah dan banyak isian nya 😍😍😍😍
.
📍es teler
(pojokan jembatan sumber arah ke smp muh 4)
Buka jam 11.00-17.00
.
.
🍨
Es teler
💰6k
.
.
Reposted from @jajanguyon
#ragamsolo 
#jajanguyon #jelajahsolo #esbuah #esteler #escampur #lunch #anakkuliner #kulinerdisolo #solofoodgram #solodelicious #jajansolo #carikulinersolo #kulinernengsolo #kuliner_asiksolo #solokenyang #soloendesfood #kuliner_asiksolo  #soloinfo #diskonsolo #visitsurakarta  #foodporn #foodpict  #anakkuliner #semlinteng #kotasolo
62 1 19 hours ago

Disini es teler nya seger banget gaess
Isian buah nya juga komplit dan banyak
Bisa pakai toping durian juga 😍😍😍😍
.
Jarang" nih es teler komplit harga nya murah dan banyak isian nya 😍😍😍😍
.
📍es teler
(pojokan jembatan sumber arah ke smp muh 4)
Buka jam 11.00-17.00
.
.
🍨
Es teler
💰6k
.
.
#jajanguyon #jelajahsolo #esbuah #esteler #escampur #lunch #anakkuliner #kulinerdisolo #solofoodgram #solodelicious #jajansolo #carikulinersolo #kulinernengsolo #kuliner_asiksolo #solokenyang #soloendesfood #kuliner_asiksolo #soloinfo #diskonsolo #visitsurakarta #foodporn #foodpict #anakkuliner #semlinteng #kotasolo

Disini es teler nya seger banget gaess
Isian buah nya juga komplit dan banyak
Bisa pakai toping durian juga 😍😍😍😍
.
Jarang" nih es teler komplit harga nya murah dan banyak isian nya 😍😍😍😍
.
📍es teler
(pojokan jembatan sumber arah ke smp muh 4)
Buka jam 11.00-17.00
.
.
🍨
Es teler
💰6k
.
.
#jajanguyon #jelajahsolo #esbuah #esteler #escampur #lunch #anakkuliner #kulinerdisolo #solofoodgram #solodelicious #jajansolo #carikulinersolo #kulinernengsolo #kuliner_asiksolo #solokenyang #soloendesfood #kuliner_asiksolo  #soloinfo #diskonsolo #visitsurakarta  #foodporn #foodpict  #anakkuliner #semlinteng #kotasolo
51 4 20 hours ago

-
WEDYAAAN PANASE RA UMUM, ADUS KRINGET TENAN KI NENG NDALAN😭
-
Hayooo sopo sing ngelak?hawane panas tenan ya lur, aku ki mau nganti bingung golek tombo ngelak 😭 lha kok pas ngadem neng The Park Solo Baru ki ko kadohan enek rame rame tak pikir enek opo, baknen doh ngantri nyeger neng nggone @kujira.matcha lur 😍
-
Dadi neng kene ki baknen special dodolan Es Susu Full Cream dengan berbagai macam pilihan rasa lur, enek taro, strawberry, coklat, karo matcha 🤤 nek aku ki mau pesene tetep sing Varian Matcha Lattene lur 🤤 ha pie Matcha ne ki asli dan FRESH MADE BY ORDER 🤤
-
🍺 OVERALL rasane seger tenan lur!!!🤤 susu full cream e ki kroso tenan, manis gurih gurih seger 🤤 opo neh varian rasa tarone, beuhhh moncorrr tenan 🤤 kroso banget tarone, anti kaleng kaleng ki rasane 🤤 langsung mak legender neng guluku lur, jan cocok tenan iki diombe pas hawane panas koyo ngene 😭
-
🚀 Wes monggo langsung di agendakne neng @kujira.matcha wae lur, dijamin seger tenan ki, cocok banget karo hawane 🤤🤟 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur
-
🏡 KUJIRA MATCHA @kujira.matcha
🔰 THE PARK SOLO BARU (DEPAN XXI)
🔰 SOLO SQUARE (FOODCOURT PALING ATAS)
🔰 PENUMPING (SAMPING BELUKAR/BARAT MUSEUM KERIS, SELATAN JALAN)
⏰ BUKA JAM 09.00-22.00 WIB
🛎 GRABFOOD & GOFOOD AVAILABLE
-
💰 MILK TARO = 17K (FREE BOBBA)
💰 CHOCO CARAMELLO = 17K (FREE BOBBA)
💰 CHOCOTCHA = 17K (FREE BOBBA)
-
#kulinernengsolo

-
WEDYAAAN PANASE RA UMUM, ADUS KRINGET TENAN KI NENG NDALAN😭
-
Hayooo sopo sing ngelak?hawane panas tenan ya lur, aku ki mau nganti bingung golek tombo ngelak 😭 lha kok pas ngadem neng The Park Solo Baru ki ko kadohan enek rame rame tak pikir enek opo, baknen doh ngantri nyeger neng nggone @kujira.matcha lur 😍
-
Dadi neng kene ki baknen special dodolan Es Susu Full Cream dengan berbagai macam pilihan rasa lur, enek taro, strawberry, coklat, karo matcha 🤤 nek aku ki mau pesene tetep sing Varian Matcha Lattene lur 🤤 ha pie Matcha ne ki asli dan FRESH MADE BY ORDER 🤤
-
🍺 OVERALL rasane seger tenan lur!!!🤤 susu full cream e ki kroso tenan, manis gurih gurih seger 🤤 opo neh varian rasa tarone, beuhhh moncorrr tenan 🤤 kroso banget tarone, anti kaleng kaleng ki rasane 🤤 langsung mak legender neng guluku lur, jan cocok tenan iki diombe pas hawane panas koyo ngene 😭
-
🚀 Wes monggo langsung di agendakne neng @kujira.matcha wae lur, dijamin seger tenan ki, cocok banget karo hawane 🤤🤟 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur
-
🏡 KUJIRA MATCHA @kujira.matcha
🔰 THE PARK SOLO BARU (DEPAN XXI)
🔰 SOLO SQUARE (FOODCOURT PALING ATAS)
🔰 PENUMPING (SAMPING BELUKAR/BARAT MUSEUM KERIS, SELATAN JALAN)
⏰ BUKA JAM 09.00-22.00 WIB
🛎 GRABFOOD & GOFOOD AVAILABLE
-
💰 MILK TARO = 17K (FREE BOBBA)
💰 CHOCO CARAMELLO = 17K (FREE BOBBA)
💰 CHOCOTCHA = 17K (FREE BOBBA)
-
#kulinernengsolo
366 9 20 hours ago

-
WADAWWW PIZZANE MONCOR DAN MURAH MERIAH TENAN KI LUR!!!😍
-
Tepate neng nggone @delanapizzeria.id 😍 sing special neng kene ki dodolan berbagai macam jenis pizza dengan harga sing terjangkau banget lur 😍 EITSSS selain murah neng kene ki panggone yo uapik tenan, cocok banget dinggo makan santai karo foto foto ki lur 😍
-
🍽 OVERALL Iki pizza ne wenak banget lur, model dough pizza ne ki tipis, trus teksture lembut dan blas ra marai seret 🤤 pas tak kunyah ki kroso tenan daging sapine lur, daging sapine mirip koyo daging kebab, jan unik banget ki mangan pizza nganggo daging kebab koyo ngene 🤤, sing spesso Pizza Patty and Friends e yo ra kalah wenak lur, dadi iki mirip koyo roti, trus njerone ki full keju mozzarella karo daging patty 😍 wenak polll🤤
-
🔰 FYI nganti tanggal 30 November @delanapizzeria.id enek PROMO BUY 1 GET 1, Setiap pembelian Coffe Latte Boba bakal oleh FREE Delana Milk 😍 WADAWWW mantul tenan ki 😍🤟
-
🚀 Wes langsung agendakne wae lur, dilarisi, aku wingi pas mampir nganti kaget regane MURAH MURAH BANGET!!!😍 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya 😁 Pokoke sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng solo ya lur 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 DELANA PIZZERA @delanapizzeria.id
🔰 PASAR NUSUKAN KE UTARA 50M, KETEMU JALAN BERCABANG AMBIL YANG KIRI, LANJUT LURUS TERUS 150M, TEMPATNYA UTARA JALAN
⏰ BUKA JAM 13.00-21.00 WIB
-
💰 PIZZA MIDDLE EAST KEBAB = 33.5K
💰 SPESSO PIZZA PATTY AND FRIEND = 20K
💰 COFFE LATTE BOBA = 17.5K (FREE DELANA MILK SAMPAI 30 NOVEMBER 2019)
-
#kulinernengsolo

-
WADAWWW PIZZANE MONCOR DAN MURAH MERIAH TENAN KI LUR!!!😍
-
Tepate neng nggone @delanapizzeria.id 😍 sing special neng kene ki dodolan berbagai macam jenis pizza dengan harga sing terjangkau banget lur 😍 EITSSS selain murah neng kene ki panggone yo uapik tenan, cocok banget dinggo makan santai karo foto foto ki lur 😍
-
🍽 OVERALL Iki pizza ne wenak banget lur, model dough pizza ne ki tipis, trus teksture lembut dan blas ra marai seret 🤤 pas tak kunyah ki kroso tenan daging sapine lur, daging sapine mirip koyo daging kebab, jan unik banget ki mangan pizza nganggo daging kebab koyo ngene 🤤, sing spesso Pizza Patty and Friends e yo ra kalah wenak lur, dadi iki mirip koyo roti, trus njerone ki full keju mozzarella karo daging patty 😍 wenak polll🤤
-
🔰 FYI nganti tanggal 30 November @delanapizzeria.id enek PROMO BUY 1 GET 1, Setiap pembelian Coffe Latte Boba bakal oleh FREE Delana Milk 😍 WADAWWW mantul tenan ki 😍🤟
-
🚀 Wes langsung agendakne wae lur, dilarisi, aku wingi pas mampir nganti kaget regane MURAH MURAH BANGET!!!😍 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya 😁 Pokoke sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng solo ya lur 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 DELANA PIZZERA @delanapizzeria.id
🔰 PASAR NUSUKAN KE UTARA 50M, KETEMU JALAN BERCABANG AMBIL YANG KIRI, LANJUT LURUS TERUS 150M, TEMPATNYA UTARA JALAN
⏰ BUKA JAM 13.00-21.00 WIB
-
💰 PIZZA MIDDLE EAST KEBAB = 33.5K
💰 SPESSO PIZZA PATTY AND FRIEND = 20K
💰 COFFE LATTE BOBA = 17.5K (FREE DELANA MILK SAMPAI 30 NOVEMBER 2019)
-
#kulinernengsolo
275 9 22 hours ago

[Mie goreng Curry khas India]
.
Siang lurr....
Sopo sing rung tau ngerasakke masakan India...? Iki lurr enek masakan khas India neng solo sing lagi nge-hit tur Regane terjangkau...🤩
.
Mie goreng Curry sing di bumbui ngango 14 jenis rempah kari india, rasane endess banget lurr, opo meneh sing seneng pedese wis tambah josss, Bumbune wae okeh banget yo jelas rasane Maknyusss.. 🤤😋😋👍👌
.
Regane yo terjangkau mung 12ewu, penasaran.....?
Cobanen dewe mengko sore neng ngone mbah soleh, Buka'e jam 3 sore lurr,....
TAG koncomu sing seneng pedezz, kon nyobo menu serba kare khas India...😋👌👍👍
.
Lokasi :
📌 Jln. Dr wahidin Laweyan Solo Utara Sabar Motor Laweyan atau Selatan Tugu lilin Sma Murni 🕒 Buka jam 16.00 - 22.00
💰 Harga 12ewu
🛵 Available Gofood utowo Grabfood
.
#nasgorrempahmbahsoleh #nasgorkambingsolo #nasgorrempah #miecurry #miekambing #ums #uns #mahasiswasolo #mahasiswaums #mahasiswauns #pelajarsolo #diskonsolo #pelajarsolo #osissma7solo #smasolo #smabatik1surakarta #sman6surakarta #sman4surakarta #indianfood #soloculinary #solofoodie #kuliner_asiksolo #kulinernengsolo #kulinersukoharjo #surakartakuliner #solokulinerinfo #jajanmurah #jajansoloraya #wisatakulinersolo

[Mie goreng Curry khas India]
.
Siang lurr....
Sopo sing rung tau ngerasakke masakan India...? Iki lurr enek masakan khas India neng solo sing lagi nge-hit tur Regane terjangkau...🤩
.
Mie goreng Curry sing di bumbui ngango 14 jenis rempah kari india, rasane endess banget lurr, opo meneh sing seneng pedese wis tambah josss, Bumbune wae okeh banget yo jelas rasane Maknyusss.. 🤤😋😋👍👌
. 
Regane yo terjangkau mung 12ewu, penasaran.....?
Cobanen dewe mengko sore neng ngone mbah soleh, Buka'e jam 3 sore lurr,....
TAG koncomu sing seneng pedezz, kon nyobo menu serba kare khas India...😋👌👍👍
.
Lokasi :
📌 Jln. Dr wahidin Laweyan Solo Utara Sabar Motor Laweyan atau Selatan Tugu lilin Sma Murni 🕒 Buka jam 16.00 - 22.00
💰 Harga 12ewu
🛵 Available Gofood utowo Grabfood
.
#nasgorrempahmbahsoleh #nasgorkambingsolo #nasgorrempah #miecurry #miekambing #ums #uns #mahasiswasolo #mahasiswaums #mahasiswauns #pelajarsolo #diskonsolo #pelajarsolo #osissma7solo #smasolo #smabatik1surakarta #sman6surakarta #sman4surakarta  #indianfood #soloculinary #solofoodie #kuliner_asiksolo #kulinernengsolo #kulinersukoharjo  #surakartakuliner #solokulinerinfo #jajanmurah #jajansoloraya #wisatakulinersolo
28 0 22 hours ago

Seger nya mana tahan !
Asinan Buah kuah merah Endolita
Bikin kemecer lur

ASINAN BUAH KUAH MERAH
Sukses membuat mata merem melek 🔥

Percayalah segernya endolita lur
Solo Panas e koyo ngene, diadem ke sek asinan buah , asinan sayur & asinan campur.
Rego ne pas nang kantong
Rasane ojo tekok, MANTUL
Males metu garek gojek/grab wae.
Monggo serbu 📍Jl Yosodipuro no 12 A Banjarsari Surakarta
(Ancer ancer sebelah pas bakso Alex Mangkunegran, kalau masih bingung bisa google maps aja "anugerah asinan jakarta" gampang sekali kok )
📍GO-FOOD
📍GRAB-FOOD
"Anugerah asinan jakarta"
09.00-17.00

SEGERNYA BIKIN MEREM MELEK ❤

#surakarta  #solo #solofoodie #soloculinary #kulinerdisolo #kulinerasiksolo #soloeatery #solofoodgram #jajansolo #manganwuenak #infosolo #oljeksolo #solopunya #jelajahsolo #gojeksolo #gofoodsolo #solopunya #soloinfo #kotasolo #solofoodhunters #kulinernengsolo #kulinerasiksolo #kulinersurakarta

Seger nya mana tahan ! 
Asinan Buah kuah merah Endolita 
Bikin kemecer lur

ASINAN BUAH KUAH MERAH 
Sukses membuat mata merem melek 🔥

Percayalah segernya endolita lur
Solo Panas e koyo ngene, diadem ke sek asinan buah , asinan sayur & asinan campur.
Rego ne pas nang kantong
Rasane ojo tekok, MANTUL
Males metu garek gojek/grab wae.
Monggo serbu 📍Jl Yosodipuro no 12 A Banjarsari Surakarta
(Ancer ancer sebelah pas bakso Alex Mangkunegran, kalau masih bingung bisa google maps aja "anugerah asinan jakarta" gampang sekali kok )
📍GO-FOOD
📍GRAB-FOOD
"Anugerah asinan jakarta"
09.00-17.00

SEGERNYA BIKIN MEREM MELEK ❤

#surakarta  #solo #solofoodie #soloculinary #kulinerdisolo #kulinerasiksolo #soloeatery #solofoodgram #jajansolo #manganwuenak #infosolo #oljeksolo #solopunya #jelajahsolo #gojeksolo #gofoodsolo #solopunya #soloinfo #kotasolo #solofoodhunters #kulinernengsolo #kulinerasiksolo #kulinersurakarta
20 0 18 November, 2019

-
JAJANAN KEBAB PALING MURAH DI KOTA SOLO!!!!😍
-
Wah parah tenan ki lur, ngepasi tanggal tuo aku wingi malah ra sengojo nemu jajanan kebab REGANE GUR Rp. 6.000,- neng daerah laweyan, tepate neng nggone @sahabat_kebab lur 🤤 WADIDAWWW MANTAPPP!!!🔥
-
Dadi neng kene ki enek pilihan 4 Varian Size lur, enek sing kebab kecil, sedang, besar, karo jumbo 😍 seko tampilane ketok nyenengke tenan ki lur 🤤 hapie, pas tak cuwil ki isi daging kebabe wakeh tenan je, jan marai kemecer tenan 🤤 opo meneh ngelingi regane gur 6EWUNAN 😍
-
🍽 FIRST BITE KEBAB
Sumpah iki kebabe wenak tenan lur ra ngapusi 🤤 dadi tekstur kulit luare ki garing dan rasane ki gurih banget 🤤 wenak poll, opo neh di tambahi isiane sayur sing komplit + daging kebabe sing ximplah ximplah ki wenak polll, perpaduan rasa gurih + manis pedas seger+aroma bumbu rempah khas middle east ki ngeblend dadi siji neng mulut 🤤 wenak polll 🤤
-
🔰 FYI setiap pembelian varian All size bakal oleh free 1 kupon, nah kupone iki nek wes nglumpuk 10x iso di ijolke varian kebab sing ukuran kecil lur 🤤wadawww wes murah jik enek PROMO GRATISAN!!!😍🔥
-
🚀 Wes langsung diagendakne wae lur, kapan meneh iso njajal kebab regane gur 6EWUNAN koyo ngene 😍 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😍 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 SAHABAT KEBAB @sahabat_kebab
🔰 Jl. K.H SAMANHUDI 136, LAWEYAN (SAMPING KAMPUS APIKES/UTARA PAS LUMBUNG BATIK LAWEYAN)
⏰ BUKA SENIN-SABTU JAM 09.00-15.30
⛔ MINGGU TUTUP
-
💰 KEBAB KECIL = 6K
💰 KEBAB SEDANG = 9K
💰 KEBAB BESAR = 11K
💰 KEBAB JUMBO = 13K
-
#kulinernengsolo

-
JAJANAN KEBAB PALING MURAH DI KOTA SOLO!!!!😍
-
Wah parah tenan ki lur, ngepasi tanggal tuo aku wingi malah ra sengojo nemu jajanan kebab REGANE GUR Rp. 6.000,- neng daerah laweyan, tepate neng nggone @sahabat_kebab lur 🤤 WADIDAWWW MANTAPPP!!!🔥
-
Dadi neng kene ki enek pilihan 4 Varian Size lur, enek sing kebab kecil, sedang, besar, karo jumbo 😍 seko tampilane ketok nyenengke tenan ki lur 🤤 hapie, pas tak cuwil ki isi daging kebabe wakeh tenan je, jan marai kemecer tenan 🤤 opo meneh ngelingi regane gur 6EWUNAN 😍
-
🍽 FIRST BITE KEBAB
Sumpah iki kebabe wenak tenan lur ra ngapusi 🤤 dadi tekstur kulit luare ki garing dan rasane ki gurih banget 🤤 wenak poll, opo neh di tambahi isiane sayur sing komplit + daging kebabe sing ximplah ximplah ki wenak polll, perpaduan rasa gurih + manis pedas seger+aroma bumbu rempah khas middle east ki ngeblend dadi siji neng mulut 🤤 wenak polll 🤤
-
🔰 FYI setiap pembelian varian All size bakal oleh free 1 kupon, nah kupone iki nek wes nglumpuk 10x iso di ijolke varian kebab sing ukuran kecil lur 🤤wadawww wes murah jik enek PROMO GRATISAN!!!😍🔥
-
🚀 Wes langsung diagendakne wae lur, kapan meneh iso njajal kebab regane gur 6EWUNAN koyo ngene 😍  saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😍 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 SAHABAT KEBAB @sahabat_kebab
🔰 Jl. K.H SAMANHUDI 136, LAWEYAN (SAMPING KAMPUS APIKES/UTARA PAS LUMBUNG BATIK LAWEYAN)
⏰ BUKA SENIN-SABTU JAM 09.00-15.30
⛔ MINGGU TUTUP
-
💰 KEBAB KECIL = 6K
💰 KEBAB SEDANG = 9K
💰 KEBAB BESAR = 11K
💰 KEBAB JUMBO = 13K
-
#kulinernengsolo
535 21 18 November, 2019

Yang lagi hitz gaes

TAKOYAKI & RAMEN pak Hiroshi
Yang masak asli orang Jepang.

Alamat: Terdapat gang di depan SPBU Pucangsawit Jebres, 50 meter masuk kedalam, kedainya berada di kanan jalan, di depan Masjid At-Taqwa

Tapi hari ini libur (minggu & senin)

from @maz_toya
Reposted from @agendasolo @diskonsolo ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
@solothok - Info Kota Solo & Sekitarnya
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#takoyaki #ramen #japanesefood #jajansolo #wisatakulinersolo #kulinersolo #kulinerdisolo #carikulinersolo #kulinernengsolo #daharansolo #soloculinary #jajansolo #pariwisatasolo #wisatasolo #dolansolo #kotasolo #surakarta #solohits #jelajahsolo #exploresolo #agendasolo #diskonsolo #sukoharjo #karanganyar #sragen #boyolali #klaten #wonogiri #solothok
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Yang lagi hitz gaes

TAKOYAKI & RAMEN pak Hiroshi
Yang masak asli orang Jepang.

Alamat: Terdapat gang di depan SPBU Pucangsawit Jebres, 50 meter masuk kedalam, kedainya berada di kanan jalan, di depan Masjid At-Taqwa

Tapi hari ini libur (minggu & senin)

from @maz_toya
Reposted from @agendasolo @diskonsolo ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
@solothok - Info Kota Solo & Sekitarnya
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#takoyaki #ramen #japanesefood #jajansolo #wisatakulinersolo #kulinersolo #kulinerdisolo #carikulinersolo #kulinernengsolo #daharansolo #soloculinary #jajansolo #pariwisatasolo #wisatasolo #dolansolo #kotasolo #surakarta #solohits #jelajahsolo #exploresolo #agendasolo #diskonsolo #sukoharjo #karanganyar #sragen #boyolali #klaten #wonogiri #solothok
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
19 0 18 November, 2019

Banyak orang yang mendambakan hidup sehat,karna sehat gak bisa dibeli hanya bisa di ikhtiyari....
Ayo mulai hidupmu dengan yang herbal alami 100% dari Alam
Madu Siwalan,cairan pengganti Gula yang bisa bikin badanmu sehat & hangat tentunya..
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 MANFAAT✍️✍️✍️✍️
1. Cocok untuk program diet
2. Melancarkan pencernaan
3. Gangguan Prostat
4. Mencegah penuaan dini
5. Mengobati lambung
6. Mengobati batu ginjal
7. Mencegah impotensi
8. mencegah Masuk angin
10. Mengaatsi diabet
11. Memenuhi kebutuhan Nutrisi
12. Melancarkan pencernaan
13.Menetralisir Racun dari dalam Tubuh
-----------------+------------------
----- KHAS TUBAN ---------
WA.me//082230665387//
#herbaliferesul #mpasisehatlezat #menusehatjogja #menudietsehat #polamakansehat #polahidupsehat #kulinerhits #kulinernengsolo #kulinersuroboyo #kulinerbandarlampung #kulinertangerang #kulinerhalal #halalfood #obatala #dietplan #dietfood #dieta_treino #ketodinner #nusantarasehat #foodporn #foodstagram #lamonganpopuler #kulinerlamonganmurah #kulinergresikenak #kulinerjawatimur #kulinerjadul #dietitiansofinstagram #dietitiansofinstagram #dietsehatjsr

Banyak orang yang mendambakan hidup sehat,karna sehat gak bisa dibeli hanya bisa di ikhtiyari....
Ayo mulai hidupmu dengan yang herbal alami 100% dari Alam
Madu Siwalan,cairan pengganti Gula yang bisa bikin badanmu sehat & hangat tentunya..
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 MANFAAT✍️✍️✍️✍️
1. Cocok untuk program diet
2. Melancarkan pencernaan
3. Gangguan Prostat
4. Mencegah penuaan dini
5. Mengobati lambung
6. Mengobati batu ginjal
7. Mencegah impotensi
8. mencegah Masuk angin
10. Mengaatsi diabet
11. Memenuhi kebutuhan Nutrisi
12. Melancarkan pencernaan
13.Menetralisir Racun dari dalam Tubuh
-----------------+------------------
----- KHAS TUBAN ---------
WA.me//082230665387//
#herbaliferesul#mpasisehatlezat #menusehatjogja #menudietsehat #polamakansehat #polahidupsehat #kulinerhits #kulinernengsolo #kulinersuroboyo #kulinerbandarlampung #kulinertangerang #kulinerhalal #halalfood #obatala #dietplan #dietfood #dieta_treino #ketodinner #nusantarasehat #foodporn #foodstagram #lamonganpopuler #kulinerlamonganmurah #kulinergresikenak #kulinerjawatimur #kulinerjadul #dietitiansofinstagram #dietitiansofinstagram #dietsehatjsr
9 0 17 November, 2019

Ayo mulai hidupmu dengan yang herbal alami 100% dari Alam
Madu Siwalan,cairan pengganti Gula yang bisa bikin badanmu sehat & hangat tentunya..
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 MANFAAT✍️✍️✍️✍️
1. Cocok untuk program diet
2. Melancarkan pencernaan
3. Gangguan Prostat
4. Mencegah penuaan dini
5. Mengobati lambung
6. Mengobati batu ginjal
7. Mencegah impotensi
8. mencegah Masuk angin
10. Mengaatsi diabet
11. Memenuhi kebutuhan Nutrisi
12. Melancarkan pencernaan
13.Menetralisir Racun dari dalam Tubuh
-----------------+------------------
----- KHAS TUBAN ---------
WA.me//082230665387//
#herbaliferesul #mpasisehatlezat #menusehatjogja #menudietsehat #polamakansehat #polahidupsehat #kulinerhits #kulinernengsolo #kulinersuroboyo #kulinerbandarlampung #kulinertangerang #kulinerhalal #halalfood #obatala #dietplan #dietfood #dieta_treino #ketodinner #nusantarasehat #foodporn #foodstagram #lamonganpopuler #kulinerlamonganmurah #kulinergresikenak #kulinerjawatimur #kulinerjadul #dietitiansofinstagram #dietitiansofinstagram #dietsehatjsr

Ayo mulai hidupmu dengan yang herbal alami 100% dari Alam
Madu Siwalan,cairan pengganti Gula yang bisa bikin badanmu sehat & hangat tentunya..
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 MANFAAT✍️✍️✍️✍️
1. Cocok untuk program diet
2. Melancarkan pencernaan
3. Gangguan Prostat
4. Mencegah penuaan dini
5. Mengobati lambung
6. Mengobati batu ginjal
7. Mencegah impotensi
8. mencegah Masuk angin
10. Mengaatsi diabet
11. Memenuhi kebutuhan Nutrisi
12. Melancarkan pencernaan
13.Menetralisir Racun dari dalam Tubuh
-----------------+------------------
----- KHAS TUBAN ---------
WA.me//082230665387//
#herbaliferesul#mpasisehatlezat #menusehatjogja #menudietsehat #polamakansehat #polahidupsehat #kulinerhits #kulinernengsolo #kulinersuroboyo #kulinerbandarlampung #kulinertangerang #kulinerhalal #halalfood #obatala #dietplan #dietfood #dieta_treino #ketodinner #nusantarasehat #foodporn #foodstagram #lamonganpopuler #kulinerlamonganmurah #kulinergresikenak #kulinerjawatimur #kulinerjadul #dietitiansofinstagram #dietitiansofinstagram #dietsehatjsr
6 0 17 November, 2019

SIAPA YANG ENGGA NGILER
AYAM INGKUNG KREMES ONLY 55.000 AJAAAA YU LANGSUNG KE TKP SAAAY
@ayammaestro

Buka dari jam 08:00 - 22:00 malam ya!😍 _____________________________________
AYAM GORENG UTUH : 55.000
AYAM GORENG UTUH (NEGRI) :40.000
AYAM GORENG PAHA/DADA : 12.000
BEBEK GORENG PAHA/DADA : 19.000
KEPALA AYAM : 3000
ATI AYAM : 3000
KEPALA BEBEK : 8000
BABAT : 11.000
_____________________________________
⚠️NASI PECEL (ONLY SABTU-MINGGU)⚠️
NASI PECEL : 8000
NASI PECEL AYAM : 20.000
NASI PECEL TELUR : 11.000
____________________________________
KOL GORENG : 5000
TAHU : 1000
TEMPE : 1000
TELUR DADAR / TELUR CEPLOK : 3000
NASI PUTIH : 3000

____________________________________
NASI AYAM PECEL BOX : 21.000 (PAHA/DADA)
NASI AYAM BOX : 16.000 (PAHA/DADA)
NASI BEBEK BOX : 23.000 (PAHA/DADA
____________________________________
TEH HANGAT/ES : 3000
JERUK HANGAT/ES : 5000
BERAS KENCUR HANGAT/ES : 5000
GULA ASEM HANGAT/ES : 5000
___________________________________
PEMESANAN
📞 WA : 083865307364 🐔🐓
🔎GRABFOOD,GOFOOD
AYAM GORENG KREMES MAESTRO

#AyamMaestro #jajansolo #solokenyang #solofoodgram
#solofood #solokuliner #solofoodies
#solofoodhunters
#kulinersolo #makanmurah
#jelajahsolo
#soloinfo #exploresolo #soloculinary #solofoodexplorer #wonderfullsoloraya
#kulinernengsolo #kulinersolomurah #kulitgoreng
#kulinerjogja #solo #dolanjogja #paha #dada #ayamgoreng #nasiayam #foodporn
#solomurah #pakehemat

SIAPA YANG ENGGA NGILER
AYAM INGKUNG KREMES ONLY 55.000 AJAAAA YU LANGSUNG KE TKP SAAAY
@ayammaestro

Buka dari jam 08:00 - 22:00 malam ya!😍 _____________________________________
AYAM GORENG UTUH : 55.000
AYAM GORENG UTUH (NEGRI) :40.000
AYAM GORENG PAHA/DADA : 12.000
BEBEK GORENG PAHA/DADA : 19.000
KEPALA AYAM : 3000
ATI AYAM : 3000
KEPALA BEBEK : 8000
BABAT : 11.000
_____________________________________
⚠️NASI PECEL (ONLY SABTU-MINGGU)⚠️
NASI PECEL : 8000
NASI PECEL AYAM : 20.000
NASI PECEL TELUR : 11.000
____________________________________
KOL GORENG : 5000
TAHU : 1000
TEMPE : 1000
TELUR DADAR / TELUR CEPLOK : 3000
NASI PUTIH : 3000

____________________________________
NASI AYAM PECEL BOX : 21.000 (PAHA/DADA)
NASI AYAM BOX : 16.000 (PAHA/DADA)
NASI BEBEK BOX : 23.000 (PAHA/DADA
____________________________________
TEH HANGAT/ES : 3000
JERUK HANGAT/ES : 5000
BERAS KENCUR HANGAT/ES : 5000
GULA ASEM HANGAT/ES : 5000
___________________________________
PEMESANAN
📞 WA : 083865307364 🐔🐓
🔎GRABFOOD,GOFOOD
AYAM GORENG KREMES MAESTRO

#AyamMaestro #jajansolo #solokenyang #solofoodgram 
#solofood #solokuliner #solofoodies 
#solofoodhunters 
#kulinersolo #makanmurah
#jelajahsolo
#soloinfo #exploresolo #soloculinary #solofoodexplorer #wonderfullsoloraya
#kulinernengsolo #kulinersolomurah #kulitgoreng
#kulinerjogja #solo #dolanjogja  #paha #dada #ayamgoreng  #nasiayam #foodporn
#solomurah #pakehemat
15 0 17 November, 2019

-
AKU PENGEN PENTOL SING ONO ENDOKE, AKU PENGEN PENTOL PENTOL PENTOL!!!!😍
-
Rasah nyanyi lur 😂 wkwk, wah baknen neng daerah Laweyan ki enek bakso pentol sing moncor tenan lur, lagi mudeng iki aku, tenan, wingi sempet di andani followerku jarene enek bakso pentol cerak indomaret sing neng etan pom bensin Laweyan, akhire ki mau aku lagi sempet njajal mrene lur 🤤
-
Tepate neng nggone Bakso Pentol Mantab "Pak To" lur 🤤 dadi neng kene ki dodolane enek 3 varian macem lur, enek bakso pentol standar, bakso pentol isi endok puyuh, karo tahu bakso 🤤 pas di bukak dandange mau langsung kemeluk tenan, beuhhh baksone ketok padet banget jan marai ngiler tenan 🤤 aku ki mau tuku 5K tak kon nyampur oleh lumayan akeh lur, bakso sing biasa 5x, Tahu Bakso 1x, karo sing isi endok 1x 🤤
-
🍽 FIRST BITE BAKSO PENTOL
Sesuai dugaanku, padet banget baksone lur 🤤 nek taste e ki pas tak rasakne komposisine nganggo daging ayam lur, cuman padet banget 🤤 nahhh iki, sing special neng kene yo saus sambele, rasane ki wenakk, pedes, manis gurih, pie yo pedese ki nagih banget pokoke 🤤 nakkk tenan lur 🤤 sing tahu baksone yo ra kalah wenak 🤤 wajib dijajal tenan iki!!🤤
-
🚀 Wes sing kepengen langsung diagendakne wae lur, tak jamin ketagihan, kapan meneh enek sing dodol pentol bakso moncor koyo ngene neng pinggir ndalan gede 😁🤟 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!!🔥🤟 #madanglur
-
🏡 PENTOL BAKSO MANTAB "PAK TO"
🔰 DEPAN HALAMAN ALFAMART TIMUR POM BENSIN LAWEYAN
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
-
💰 PENTOL BAKSO BIASA/TAHU BAKSO = Rp. 500,-/biji
💰 PENTOL BAKSO ISI TELUR PUYUH = Rp. 1.500,-/biji
-
#kulinernengsolo

-
AKU PENGEN PENTOL SING ONO ENDOKE, AKU PENGEN PENTOL PENTOL PENTOL!!!!😍
-
Rasah nyanyi lur 😂 wkwk, wah baknen neng daerah Laweyan ki enek bakso pentol sing moncor tenan lur, lagi mudeng iki aku, tenan, wingi sempet di andani followerku jarene enek bakso pentol cerak indomaret sing neng etan pom bensin Laweyan, akhire ki mau aku lagi sempet njajal mrene lur 🤤
-
Tepate neng nggone Bakso Pentol Mantab "Pak To" lur 🤤 dadi neng kene ki dodolane enek 3 varian macem lur, enek bakso pentol standar, bakso pentol isi endok puyuh, karo tahu bakso 🤤 pas di bukak dandange mau langsung kemeluk tenan, beuhhh baksone ketok padet banget jan marai ngiler tenan 🤤 aku ki mau tuku 5K tak kon nyampur oleh lumayan akeh lur, bakso sing biasa 5x, Tahu Bakso 1x, karo sing isi endok 1x 🤤
-
🍽 FIRST BITE BAKSO PENTOL
Sesuai dugaanku, padet banget baksone lur 🤤 nek taste e ki pas tak rasakne komposisine nganggo daging ayam lur, cuman padet banget 🤤 nahhh iki, sing special neng kene yo saus sambele, rasane ki wenakk, pedes, manis gurih, pie yo pedese ki nagih banget pokoke 🤤 nakkk tenan lur 🤤 sing tahu baksone yo ra kalah wenak 🤤 wajib dijajal tenan iki!!🤤
-
🚀 Wes sing kepengen langsung diagendakne wae lur, tak jamin ketagihan, kapan meneh enek sing dodol pentol bakso moncor koyo ngene neng pinggir ndalan gede 😁🤟 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!!🔥🤟#madanglur
-
🏡 PENTOL BAKSO MANTAB "PAK TO"
🔰 DEPAN HALAMAN ALFAMART TIMUR POM BENSIN LAWEYAN
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
-
💰 PENTOL BAKSO BIASA/TAHU BAKSO = Rp. 500,-/biji
💰 PENTOL BAKSO ISI TELUR PUYUH = Rp. 1.500,-/biji
-
#kulinernengsolo
896 59 17 November, 2019

Minggu2 mager mending order hotang aja kuy...☺️
Hotang king with saos cheese mayo & bbq mayo...mantabb rasa mantab sizenya
😘
.
.
.
Alamat
📍jl.surya no 148a jagalan solo(tikungan depan SMP20)
Buka jam 15.00-22.00
(last order 21.30)

Outlet lain
📍jl.gatak 3 RT 02/02 pabelan kartasura(timur parkiran fak farmasi)samping kampus 1 UMS
Buka jam 11.00-22.00
Minggu libur
Bisa di order via go food/grabfood (Atau klik langsung link yg di bio ya kak) .
.
📍Pasar kembang,foodcort juragan
Buka jam 18.00-22.00
#jajanansolo #wisatasolo #kulinerdisolo #soloenak #kulinernengsolo

Minggu2 mager mending order hotang aja kuy...☺️
Hotang king with saos cheese mayo & bbq mayo...mantabb rasa mantab sizenya
😘
.
.
.
Alamat
📍jl.surya no 148a jagalan solo(tikungan depan SMP20)
Buka jam 15.00-22.00
(last order 21.30)

Outlet lain
📍jl.gatak 3 RT 02/02 pabelan kartasura(timur parkiran fak farmasi)samping kampus 1 UMS
Buka jam 11.00-22.00
Minggu libur
Bisa di order via go food/grabfood (Atau klik langsung link yg di bio ya kak) .
.
📍Pasar kembang,foodcort juragan
Buka jam 18.00-22.00
 #jajanansolo #wisatasolo #kulinerdisolo #soloenak #kulinernengsolo
47 0 17 November, 2019

-
HAWANE PANAS TENAN YA LUR, ENAKE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI 😍
-
Wah dino iki hari terakhir @tako_pico enek neng event Food Festival Beteng Vastenburg lho lur 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih ketok moncor banget 😍 ha pie selain regane cukup terjangkau, porsine yo akeh banget lur 😍
-
🍽 FIRST BITE POTATO CHIP BABY OCTOPUS WITH TAKO PICO SAUCE
iki modele hampir podo karo menu sing Potato Chip Giant Octopus lur, yo mung sing marai iki luweh special nduwure diwenehi baby gurita wutuhan akeh banget lur🤤 rasane ki wenak polll, enek gurih seko kentang, karo manis gurih kenyil kenyil seko octopuse 🤤 pokoke wajib di cobo tenan iki lur 🤤 haucek cing cing pi 🤤
-
🚀 Langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki terakhir neng Food Festival Beteng Vastenburg lho😍 pokoke iki cemilan wajib sing kudu di tuku neng Food Festival 😍, sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 TAKO PICO @tako_pico
🔰 FOOD FESTIVAL BETENG VASTENBURG 14-17 NOVEMBER 2019
⏰ BUKA JAM 10.00 - 22.00 WIB
-
💰 POTATO CHIP GIANT OCTOPUS WITH TAKO PICO SAUCE = 35K
💰 POTATO CHIPS GRILLED OCTOPUS = 35K
💰 GRILLED BABY OCTOPUS = 30K
💰SMOKED BEEF + BRATWURST = 35K
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
#kulinernengsolo

-
HAWANE PANAS TENAN YA LUR, ENAKE GOLEK CEMILAN SEK WAE KI 😍
-
Wah dino iki hari terakhir @tako_pico enek neng event Food Festival Beteng Vastenburg lho lur 😍 dadi sing special neng kene ki hampir menune kabeh ki bahan baku utamane nganggo Gurita lur 😍 seko tampilane sih ketok moncor banget 😍 ha pie selain regane cukup terjangkau, porsine yo akeh banget lur 😍
-
🍽 FIRST BITE POTATO CHIP BABY OCTOPUS WITH TAKO PICO SAUCE
iki modele hampir podo karo menu sing Potato Chip Giant Octopus lur, yo mung sing marai iki luweh special nduwure diwenehi baby gurita wutuhan akeh banget lur🤤 rasane ki wenak polll, enek gurih seko kentang, karo manis gurih kenyil kenyil seko octopuse 🤤 pokoke wajib di cobo tenan iki lur 🤤 haucek cing cing pi 🤤
-
🚀 Langsung agendakne wae lur, mumpung dino iki terakhir neng Food Festival Beteng Vastenburg lho😍 pokoke iki cemilan wajib sing kudu di tuku neng Food Festival 😍, sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG  @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 TAKO PICO @tako_pico
🔰 FOOD FESTIVAL BETENG VASTENBURG 14-17 NOVEMBER 2019
⏰ BUKA JAM 10.00 - 22.00 WIB
-
💰 POTATO CHIP GIANT OCTOPUS WITH TAKO PICO SAUCE = 35K
💰 POTATO CHIPS GRILLED OCTOPUS = 35K
💰 GRILLED BABY OCTOPUS = 30K
💰SMOKED BEEF + BRATWURST = 35K
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
#kulinernengsolo
334 9 17 November, 2019

Top #kulinernengsolo posts

-
NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!!🤤
-
Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah tenan je 🤤
-
Seko tampilane yo mirip koyo nasi kebuli pada umume lur, selain kui koe yo iso obo topping sesuai seleramu, enek ayam, daging sapi, telur, karo original 🤤 syedappp
-
🍽 FIRST BITE NASI GORENG KEBULI
Wah iki nasi goreng kebuline wenak tenan, menurutku rasane paling masuk dewe iki neng solo, dadi rasane ki gurih manis trus aroma rempah ala ala middle east e kuat banget, jan mantep tenan lur 🤤 wenakkk, HIGHLY RECOMENDED!!!🔥
-
🚀 Wes monggo langsung gas mlipir neng TKP wae dilarisi bapake lur, dijamin nagih tenan rasane 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nglarisi ya lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur
-
🏠 NASI KEBULI PAK MANSYUR GENTAN
🔰 SELATAN LUWES GENTAN TIMUR JALAN
⏰ BUKA JAM 05.30-HABIS
-
💰 NASI GORENG KEBULI ORIGINAL = 7K
💰 NASI GORENG KEBULI TELUR = 9K
💰 NASI GORENG KEBULI AYAM = 10K
💰 NASI GORENG KEBULI SAPI = 13K
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
#kulinernengsolo

-
NASI GORENG KEBULINE MONCOR BANGET!!!🤤
-
Panggone iki neng daerah Gentan lur, sing marai aku mampir mrene ki mergo jarang tenan neng Solo enek sing dodol nasi goreng kebuli sing model kaki lima koyo ngene 😍 opo neh sing marai aku semangat ki pas nginguk regane lur, ha pie regane murah murah tenan je 🤤
-
Seko tampilane yo mirip koyo nasi kebuli pada umume lur, selain kui koe yo iso obo topping sesuai seleramu, enek ayam, daging sapi, telur, karo original 🤤 syedappp
-
🍽 FIRST BITE NASI GORENG KEBULI
Wah iki nasi goreng kebuline wenak tenan, menurutku rasane paling masuk dewe iki neng solo, dadi rasane ki gurih manis trus aroma rempah ala ala middle east e kuat banget, jan mantep tenan lur 🤤 wenakkk, HIGHLY RECOMENDED!!!🔥
-
🚀 Wes monggo langsung gas mlipir neng TKP wae dilarisi bapake lur, dijamin nagih tenan rasane 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nglarisi ya lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur
-
🏠 NASI KEBULI PAK MANSYUR GENTAN
🔰 SELATAN LUWES GENTAN TIMUR JALAN
⏰ BUKA JAM 05.30-HABIS
-
💰 NASI GORENG KEBULI ORIGINAL = 7K
💰 NASI GORENG KEBULI TELUR = 9K
💰 NASI GORENG KEBULI AYAM = 10K
💰 NASI GORENG KEBULI SAPI = 13K
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
#kulinernengsolo
2,110 79 5 November, 2019

-
JAJANAN KEBAB PALING MURAH DI KOTA SOLO!!!!😍
-
Wah parah tenan ki lur, ngepasi tanggal tuo aku wingi malah ra sengojo nemu jajanan kebab REGANE GUR Rp. 6.000,- neng daerah laweyan, tepate neng nggone @sahabat_kebab lur 🤤 WADIDAWWW MANTAPPP!!!🔥
-
Dadi neng kene ki enek pilihan 4 Varian Size lur, enek sing kebab kecil, sedang, besar, karo jumbo 😍 seko tampilane ketok nyenengke tenan ki lur 🤤 hapie, pas tak cuwil ki isi daging kebabe wakeh tenan je, jan marai kemecer tenan 🤤 opo meneh ngelingi regane gur 6EWUNAN 😍
-
🍽 FIRST BITE KEBAB
Sumpah iki kebabe wenak tenan lur ra ngapusi 🤤 dadi tekstur kulit luare ki garing dan rasane ki gurih banget 🤤 wenak poll, opo neh di tambahi isiane sayur sing komplit + daging kebabe sing ximplah ximplah ki wenak polll, perpaduan rasa gurih + manis pedas seger+aroma bumbu rempah khas middle east ki ngeblend dadi siji neng mulut 🤤 wenak polll 🤤
-
🔰 FYI setiap pembelian varian All size bakal oleh free 1 kupon, nah kupone iki nek wes nglumpuk 10x iso di ijolke varian kebab sing ukuran kecil lur 🤤wadawww wes murah jik enek PROMO GRATISAN!!!😍🔥
-
🚀 Wes langsung diagendakne wae lur, kapan meneh iso njajal kebab regane gur 6EWUNAN koyo ngene 😍 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😍 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 SAHABAT KEBAB @sahabat_kebab
🔰 Jl. K.H SAMANHUDI 136, LAWEYAN (SAMPING KAMPUS APIKES/UTARA PAS LUMBUNG BATIK LAWEYAN)
⏰ BUKA SENIN-SABTU JAM 09.00-15.30
⛔ MINGGU TUTUP
-
💰 KEBAB KECIL = 6K
💰 KEBAB SEDANG = 9K
💰 KEBAB BESAR = 11K
💰 KEBAB JUMBO = 13K
-
#kulinernengsolo

-
JAJANAN KEBAB PALING MURAH DI KOTA SOLO!!!!😍
-
Wah parah tenan ki lur, ngepasi tanggal tuo aku wingi malah ra sengojo nemu jajanan kebab REGANE GUR Rp. 6.000,- neng daerah laweyan, tepate neng nggone @sahabat_kebab lur 🤤 WADIDAWWW MANTAPPP!!!🔥
-
Dadi neng kene ki enek pilihan 4 Varian Size lur, enek sing kebab kecil, sedang, besar, karo jumbo 😍 seko tampilane ketok nyenengke tenan ki lur 🤤 hapie, pas tak cuwil ki isi daging kebabe wakeh tenan je, jan marai kemecer tenan 🤤 opo meneh ngelingi regane gur 6EWUNAN 😍
-
🍽 FIRST BITE KEBAB
Sumpah iki kebabe wenak tenan lur ra ngapusi 🤤 dadi tekstur kulit luare ki garing dan rasane ki gurih banget 🤤 wenak poll, opo neh di tambahi isiane sayur sing komplit + daging kebabe sing ximplah ximplah ki wenak polll, perpaduan rasa gurih + manis pedas seger+aroma bumbu rempah khas middle east ki ngeblend dadi siji neng mulut 🤤 wenak polll 🤤
-
🔰 FYI setiap pembelian varian All size bakal oleh free 1 kupon, nah kupone iki nek wes nglumpuk 10x iso di ijolke varian kebab sing ukuran kecil lur 🤤wadawww wes murah jik enek PROMO GRATISAN!!!😍🔥
-
🚀 Wes langsung diagendakne wae lur, kapan meneh iso njajal kebab regane gur 6EWUNAN koyo ngene 😍  saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😍 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 SAHABAT KEBAB @sahabat_kebab
🔰 Jl. K.H SAMANHUDI 136, LAWEYAN (SAMPING KAMPUS APIKES/UTARA PAS LUMBUNG BATIK LAWEYAN)
⏰ BUKA SENIN-SABTU JAM 09.00-15.30
⛔ MINGGU TUTUP
-
💰 KEBAB KECIL = 6K
💰 KEBAB SEDANG = 9K
💰 KEBAB BESAR = 11K
💰 KEBAB JUMBO = 13K
-
#kulinernengsolo
535 21 18 November, 2019

-
AWAN AWAN PANAS NGENE KI ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER SEK KI LUR 😍
-
Koyo aku ki mau lho lur bar golek sing seger segger neng daerah Banyuanyar, tepate neng nggone warung Selat dan Sop Segar Kurnia 😍 sing special neng kene ki regane ki murah murah tenan lur, dan porsine yo wangun, alias wakeh 🤤
-
Aku ki mau pesene selat segar karo sop cintane lur, pas tak delok tampilane komplit tenan 🤤 jan marai selak pengen nyendok tenan ki 🤤
-
🍽 FIRST BITE SELAT GALANTIN
Wah kuahe seger banget ki lur, gurih gurih manis 🤤 sayure yo fresh banget dan tingkat kematangane pas 🤤 wenakkk, pas nyuwil galantine ki empuk tenan lur, daginge kroso tenan 🤤 jan nagih banget 🤤 opo neh iki sak porsi di wenehi telur kecap barang 🤤 dijamin warek dan puas tenan iki mangan sak porsi iki 🤤
-
🍽 SECOND BITE SOP CINTA
Beuhh kuahe gurih banget, kaldu ayame kroso tenan lur, kuahe jan mirip sop manten ki lur, seger poll 🤤 nah sing unik ki sop e enek semacam galantin tapi bentuke cinta lur 🤤 ki yo ra kalah wenak, ndaging tenan 🤤 opo neh di wenehi jamure kenyil kenyil nyelot semlidut tenan rasane 🤤
-
🚀 Wes langsung di agendakne wae lur, dijamin seger + enak banget ki rasane 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya 😁 salam MADANG!!!🔥🤟 #madanglur
-
🏡 WARUNG SELAT DAN SOP SEGAR KURNIA
🔰 MASJID MUJAHIDIN BANYUANYAR KE SELATAN 100M, WARUNGE TIMUR JALAN DEPAN WARUNG BU BIBIT/GRAHA SABA BUANA KE UTARA 200M, WARUNGE TIMUR JALAN
⏰ BUKA JAM 07.00-17.00 WIB
🛎 GOFOOD DAN GRABFOOD COMING SOON
-
💰 SELAT SEGAR = 13K
💰 SOP CINTA = 10K
-
#kulinernengsolo

-
AWAN AWAN PANAS NGENE KI ENAKE GOLEK SING SEGER SEGER SEK KI LUR 😍
-
Koyo aku ki mau lho lur bar golek sing seger segger neng daerah Banyuanyar, tepate neng nggone warung Selat dan Sop Segar Kurnia 😍 sing special neng kene ki regane ki murah murah tenan lur, dan porsine yo wangun, alias wakeh 🤤
-
Aku ki mau pesene selat segar karo sop cintane lur, pas tak delok tampilane komplit tenan 🤤 jan marai selak pengen nyendok tenan ki 🤤
-
🍽 FIRST BITE SELAT GALANTIN
Wah kuahe seger banget ki lur, gurih gurih manis 🤤 sayure yo fresh banget dan tingkat kematangane pas 🤤 wenakkk, pas nyuwil galantine ki empuk tenan lur, daginge kroso tenan 🤤 jan nagih banget 🤤 opo neh iki sak porsi di wenehi telur kecap barang 🤤 dijamin warek dan puas tenan iki mangan sak porsi iki 🤤
-
🍽 SECOND BITE SOP CINTA
Beuhh kuahe gurih banget, kaldu ayame kroso tenan lur, kuahe jan mirip sop manten ki lur, seger poll 🤤 nah sing unik ki sop e enek semacam galantin tapi bentuke cinta lur 🤤 ki yo ra kalah wenak, ndaging tenan 🤤 opo neh di wenehi jamure kenyil kenyil nyelot semlidut tenan rasane 🤤
-
🚀 Wes langsung di agendakne wae lur, dijamin seger + enak banget ki rasane 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya 😁 salam MADANG!!!🔥🤟 #madanglur
-
🏡 WARUNG SELAT DAN SOP SEGAR KURNIA
🔰 MASJID MUJAHIDIN BANYUANYAR KE SELATAN 100M, WARUNGE TIMUR JALAN DEPAN WARUNG BU BIBIT/GRAHA SABA BUANA KE UTARA 200M, WARUNGE TIMUR JALAN
⏰ BUKA JAM 07.00-17.00 WIB
🛎 GOFOOD DAN GRABFOOD COMING SOON
-
💰 SELAT SEGAR = 13K
💰 SOP CINTA = 10K
-
#kulinernengsolo
958 23 16 November, 2019

-
WAH BAR KUDANAN ENAKE MAMPIR MBAKSO SEK WAE KI!!🤤
-
Koyo aku ki lho bar mbakso neng nggone Bakso Pak Sigit Karangasem lur 🤤 iki mbien baksone dodole keliling lur, tapi wes suwe banget bapake ra bukak, dan akhire iki bukak meneh neng cedak omahku dan panggone lumayan ombo lur 😍🤟 oiyo sing special neng kene ki baksone ndaging banget lur, dan sing genah tetelane kui lho ngawe awe banget 🤤 marai kemecer!!!🤤
-
🍽 FIRST BITE BAKSO TETELAN
Kuahe seger banget lur, kaldu sapine kroso banget 🤤 teksur baksone ndaging tenan lur, pas tak cakot bakso cilike ki teksture kenyal, dan enek koyo campuran urat neng njerone 🤤 wenak tenan 🤤 baksone sing gede yo ra kalah moncor lur, opo neh di tambahi karo tetelane sing super empuk 🤤 beuhhh niqmattt, ra lali gondelan pangsit karo tahu ben ra ndredek pas mangan 😂🤟
-
🚀 Wes langsung diagendakne wae lur, dijamin nagih tenan rasane 🤤 mumpung hawane adem cocok banget ki di glondori nganggo bakso 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya, sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 BAKSO PAK SIGIT KARANGASEM
🔰 GEDUNG DPRD SOLO KE TIMUR 50M, ADA JALAN KE SELATAN YANG DI SAMPING PDAM LANJUT KE SELATAN 200M, WARUNGNYA BARAT JALAN, SELATAN PAS KANTOR DPC PKS
⏰ BUKA JAM 08.00-22.00 WIB
-
💰 BAKSO URAT KOMPLIT = 10K
-
#kulinernengsolo

-
WAH BAR KUDANAN ENAKE MAMPIR MBAKSO SEK WAE KI!!🤤
-
Koyo aku ki lho bar mbakso neng nggone Bakso Pak Sigit Karangasem lur 🤤 iki mbien baksone dodole keliling lur, tapi wes suwe banget bapake ra bukak, dan akhire iki bukak meneh neng cedak omahku dan panggone lumayan ombo lur 😍🤟 oiyo sing special neng kene ki baksone ndaging banget lur, dan sing genah tetelane kui lho ngawe awe banget 🤤 marai kemecer!!!🤤
-
🍽 FIRST BITE BAKSO TETELAN
Kuahe seger banget lur, kaldu sapine kroso banget 🤤 teksur baksone ndaging tenan lur, pas tak cakot bakso cilike ki teksture kenyal, dan enek koyo campuran urat neng njerone 🤤 wenak tenan 🤤 baksone sing gede yo ra kalah moncor lur, opo neh di tambahi karo tetelane sing super empuk 🤤 beuhhh niqmattt, ra lali gondelan pangsit karo tahu ben ra ndredek pas mangan 😂🤟
-
🚀 Wes langsung diagendakne wae lur, dijamin nagih tenan rasane 🤤 mumpung hawane adem cocok banget ki di glondori nganggo bakso 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya, sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 BAKSO PAK SIGIT KARANGASEM
🔰 GEDUNG DPRD SOLO KE TIMUR 50M, ADA JALAN KE SELATAN YANG DI SAMPING PDAM LANJUT KE SELATAN 200M, WARUNGNYA BARAT JALAN, SELATAN PAS KANTOR DPC PKS
⏰ BUKA JAM 08.00-22.00 WIB
-
💰 BAKSO URAT KOMPLIT = 10K
-
#kulinernengsolo
823 29 16 hours ago

-
AKU PENGEN PENTOL SING ONO ENDOKE, AKU PENGEN PENTOL PENTOL PENTOL!!!!😍
-
Rasah nyanyi lur 😂 wkwk, wah baknen neng daerah Laweyan ki enek bakso pentol sing moncor tenan lur, lagi mudeng iki aku, tenan, wingi sempet di andani followerku jarene enek bakso pentol cerak indomaret sing neng etan pom bensin Laweyan, akhire ki mau aku lagi sempet njajal mrene lur 🤤
-
Tepate neng nggone Bakso Pentol Mantab "Pak To" lur 🤤 dadi neng kene ki dodolane enek 3 varian macem lur, enek bakso pentol standar, bakso pentol isi endok puyuh, karo tahu bakso 🤤 pas di bukak dandange mau langsung kemeluk tenan, beuhhh baksone ketok padet banget jan marai ngiler tenan 🤤 aku ki mau tuku 5K tak kon nyampur oleh lumayan akeh lur, bakso sing biasa 5x, Tahu Bakso 1x, karo sing isi endok 1x 🤤
-
🍽 FIRST BITE BAKSO PENTOL
Sesuai dugaanku, padet banget baksone lur 🤤 nek taste e ki pas tak rasakne komposisine nganggo daging ayam lur, cuman padet banget 🤤 nahhh iki, sing special neng kene yo saus sambele, rasane ki wenakk, pedes, manis gurih, pie yo pedese ki nagih banget pokoke 🤤 nakkk tenan lur 🤤 sing tahu baksone yo ra kalah wenak 🤤 wajib dijajal tenan iki!!🤤
-
🚀 Wes sing kepengen langsung diagendakne wae lur, tak jamin ketagihan, kapan meneh enek sing dodol pentol bakso moncor koyo ngene neng pinggir ndalan gede 😁🤟 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!!🔥🤟 #madanglur
-
🏡 PENTOL BAKSO MANTAB "PAK TO"
🔰 DEPAN HALAMAN ALFAMART TIMUR POM BENSIN LAWEYAN
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
-
💰 PENTOL BAKSO BIASA/TAHU BAKSO = Rp. 500,-/biji
💰 PENTOL BAKSO ISI TELUR PUYUH = Rp. 1.500,-/biji
-
#kulinernengsolo

-
AKU PENGEN PENTOL SING ONO ENDOKE, AKU PENGEN PENTOL PENTOL PENTOL!!!!😍
-
Rasah nyanyi lur 😂 wkwk, wah baknen neng daerah Laweyan ki enek bakso pentol sing moncor tenan lur, lagi mudeng iki aku, tenan, wingi sempet di andani followerku jarene enek bakso pentol cerak indomaret sing neng etan pom bensin Laweyan, akhire ki mau aku lagi sempet njajal mrene lur 🤤
-
Tepate neng nggone Bakso Pentol Mantab "Pak To" lur 🤤 dadi neng kene ki dodolane enek 3 varian macem lur, enek bakso pentol standar, bakso pentol isi endok puyuh, karo tahu bakso 🤤 pas di bukak dandange mau langsung kemeluk tenan, beuhhh baksone ketok padet banget jan marai ngiler tenan 🤤 aku ki mau tuku 5K tak kon nyampur oleh lumayan akeh lur, bakso sing biasa 5x, Tahu Bakso 1x, karo sing isi endok 1x 🤤
-
🍽 FIRST BITE BAKSO PENTOL
Sesuai dugaanku, padet banget baksone lur 🤤 nek taste e ki pas tak rasakne komposisine nganggo daging ayam lur, cuman padet banget 🤤 nahhh iki, sing special neng kene yo saus sambele, rasane ki wenakk, pedes, manis gurih, pie yo pedese ki nagih banget pokoke 🤤 nakkk tenan lur 🤤 sing tahu baksone yo ra kalah wenak 🤤 wajib dijajal tenan iki!!🤤
-
🚀 Wes sing kepengen langsung diagendakne wae lur, tak jamin ketagihan, kapan meneh enek sing dodol pentol bakso moncor koyo ngene neng pinggir ndalan gede 😁🤟 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!!🔥🤟#madanglur
-
🏡 PENTOL BAKSO MANTAB "PAK TO"
🔰 DEPAN HALAMAN ALFAMART TIMUR POM BENSIN LAWEYAN
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
-
💰 PENTOL BAKSO BIASA/TAHU BAKSO = Rp. 500,-/biji
💰 PENTOL BAKSO ISI TELUR PUYUH = Rp. 1.500,-/biji
-
#kulinernengsolo
896 59 17 November, 2019

-
MANGAN MIE KARO GOLEK KRINGET!!!🔥🤟
-
Koyo aku wingi awan critane bar njajal warung anyar neng nggon daerah kampus ISI lur 😍 tepate neng nggon @kedai_mi86 😍 sing special neng kene ki selain regane murah mie ne special banget lur, dan iso request topping sesuai seleramu, enek bakso, siomay, karo tahu bakso 🤤 opo neh topping daging ayam cincange wakeh banget!!!🤤 jan marai kemecer tenan ki lur 🤤 selain kui panggone neng kene yo cowzy banget lur, nyaman nggo jujukaj makan siang utowo nongkrong ki 😍🤟
-
🍽 OVERALL mie ne sedep tenan lur, dadi iki modele mie kering, tekstur mie ne ki kenyal tenan🤤 di tambah daging ayam cincange sing super akeh ki rasane nyelot semlidut banget 🤤 eitsss ra gur kui lur, neng kene koe yo iso obo level kepedesane sesuai seleramu lho 😍 mantulll tenan
-
🚀 Wes langsung agendakne wae lur, dijamin rasane nagih banget, dan regane murah meriah sing genah 😍🤟 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur
-
🏡 KEDAI MI 86 @kedai_mi86
🔰 Jalan Petir No. 38 Jebres (Gerbang Perahu ISI ke selatan 300m, ketemu perempatan, belok kanan 10m, warunge utara jalan)
⏰ BUKA JAM 10.00-22.30 WIB
🛎 GOFOOD & GRABFOOD COMING SOON
-
💰 MIE 86 = 10K
💰 MIE 86+BAKSO = 13K
💰 MIE 86+PANGSIT = 13K
💰 MIE 86+TAHU BAKSO = 13K
-
#kulinernengsolo

-
MANGAN MIE KARO GOLEK KRINGET!!!🔥🤟
-
Koyo aku wingi awan critane bar njajal warung anyar neng nggon daerah kampus ISI lur 😍 tepate neng nggon @kedai_mi86 😍 sing special neng kene ki selain regane murah mie ne special banget lur, dan iso request topping sesuai seleramu, enek bakso, siomay, karo tahu bakso 🤤 opo neh topping daging ayam cincange wakeh banget!!!🤤 jan marai kemecer tenan ki lur 🤤 selain kui panggone neng kene yo cowzy banget lur, nyaman nggo jujukaj makan siang utowo nongkrong ki 😍🤟
-
🍽 OVERALL mie ne sedep tenan lur, dadi iki modele mie kering, tekstur mie ne ki kenyal tenan🤤 di tambah daging ayam cincange sing super akeh ki rasane nyelot semlidut banget 🤤 eitsss ra gur kui lur, neng kene koe yo iso obo level kepedesane sesuai seleramu lho 😍 mantulll tenan
-
🚀 Wes langsung agendakne wae lur, dijamin rasane nagih banget, dan regane murah meriah sing genah 😍🤟 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur
-
🏡 KEDAI MI 86 @kedai_mi86
🔰 Jalan Petir No. 38 Jebres (Gerbang Perahu ISI ke selatan 300m, ketemu perempatan, belok kanan 10m, warunge utara jalan)
⏰ BUKA JAM 10.00-22.30 WIB
🛎 GOFOOD & GRABFOOD COMING SOON
-
💰 MIE 86 = 10K
💰 MIE 86+BAKSO = 13K
💰 MIE 86+PANGSIT = 13K
💰 MIE 86+TAHU BAKSO = 13K
-
#kulinernengsolo
1,149 74 16 November, 2019

-
HIDDEN TREASURE BAKSO OJEK HITS DI KALANGAN MAHASISWA UMS!!!
-
Hayo sopo sing tau njajal baksone pak Samiyono???😁 nah aku wingi berkesempatan ngliput bakso ojeke pak Samiyono lur 😁aku ki kae di rekomendasikne followerku kon njajal baksone iki, tapi tak goleki bola bali kok ra ketemu, akhire wingi iso nemu dan emang rame tenan lur, senajan panggone mblusuk tapi ki wes akeh langganane 🤤
-
Sing special seko baksone pak Samiyono iki nek tak delok yo ukuran baksone lur, baksone ki nek dinggo ukuran bakso daging ayam sing regane 500an termasuk gede tenan lur 🤤 opo neh sing special neng kene ki yo sambele, sambele ki mirip sambel nggon soto kae tapi di campur karo saus, jan marakne kemecer tenan 🤤
-
🍽 FIRST BITE BAKSO OJEK
Gigitan pertama langsung mak clesss, teksture ki kenyal, kroso tenan daging ayame 🤤 juara tenan sih iki di gado pun asli wes enak banget lur 🤤 opo neh di campur karo saus pedase 🤤 beuh sedepppp 🤤 perpaduan gurih kenyal seko bakso dipadukan karo saus sambele ki moncor tenan, marai wegah leren sing mangan ki, parah parah!!!😭
-
🚀 Wes langsung agendakne wae lur, dijamin nagih banget, pokoke ra gelo, senajan panggone lumayan mblusuk tapi worth it tenan!!🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur, sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 BAKSO PAK SAMIYONO GONILAN
🔰 JALAN DI BARAT IHS KE SELATAN 300M, SAMPE KETEMU MAKAM/KUBURAN DI KANAN JALAN, LANJUT KE SELATAN DIKIT 50M, ADA GANG DI KANAN JALAN/ BARAT JALAN, MASUK KE BARAT 50M, NANTI SUDAH KLIATAN BAPAKNYA DARI KEJAUHAN, MAKLUM ANTRINE AKEH BANGET JADI KLIATAN DARI KEJAUHAN😁
⏰ BUKA JAM 17.30-HABIS
🎙 @owahgerrbandofficial
-
💰 BAKSO OJEK = Rp. 500,-/Biji
-
#kulinernengsolo

-
HIDDEN TREASURE BAKSO OJEK HITS DI KALANGAN MAHASISWA UMS!!!
-
Hayo sopo sing tau njajal baksone pak Samiyono???😁 nah aku wingi berkesempatan ngliput bakso ojeke pak Samiyono lur 😁aku ki kae di rekomendasikne followerku kon njajal baksone iki, tapi tak goleki bola bali kok ra ketemu, akhire wingi iso nemu dan emang rame tenan lur, senajan panggone mblusuk tapi ki wes akeh langganane 🤤
-
Sing special seko baksone pak Samiyono iki nek tak delok yo ukuran baksone lur, baksone ki nek dinggo ukuran bakso daging ayam sing regane 500an termasuk gede tenan lur 🤤 opo neh sing special neng kene ki yo sambele, sambele ki mirip sambel nggon soto kae tapi di campur karo saus, jan marakne kemecer tenan 🤤
-
🍽 FIRST BITE BAKSO OJEK
Gigitan pertama langsung mak clesss, teksture ki kenyal, kroso tenan daging ayame 🤤 juara tenan sih iki di gado pun asli wes enak banget lur 🤤 opo neh di campur karo saus pedase 🤤 beuh sedepppp 🤤 perpaduan gurih kenyal seko bakso dipadukan karo saus sambele ki moncor tenan, marai wegah leren sing mangan ki, parah parah!!!😭
-
🚀 Wes langsung agendakne wae lur, dijamin nagih banget, pokoke ra gelo, senajan panggone lumayan mblusuk tapi worth it tenan!!🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur, sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 BAKSO PAK SAMIYONO GONILAN
🔰 JALAN DI BARAT IHS KE SELATAN 300M, SAMPE KETEMU MAKAM/KUBURAN DI KANAN JALAN, LANJUT KE SELATAN DIKIT 50M, ADA GANG DI KANAN JALAN/ BARAT JALAN, MASUK KE BARAT 50M, NANTI SUDAH KLIATAN BAPAKNYA DARI KEJAUHAN, MAKLUM ANTRINE AKEH BANGET JADI KLIATAN DARI KEJAUHAN😁
⏰ BUKA JAM 17.30-HABIS
🎙 @owahgerrbandofficial
-
💰 BAKSO OJEK = Rp. 500,-/Biji
-
#kulinernengsolo
1,013 143 9 November, 2019

-
STEAK JOWO SING WAJIB DI JAJAL KI LUR!!🤤
-
Panggone neng cedak RS Brayat lur, tepate neng nggone DFA STEAK a.k.a steak glepung mas ari 🤤 sing special neng kene ki steak glepunge nganggo daging sing fresh dan made by order lur 🤤tentune regane yo terjangkau banget lur 😍
-
🍽 OVERALL enak tenan lur steak e crunchy dan ndaging banget, saus steak e yo lain daripada yang lain lur 🤤 manis gurih gurih nyoii 🤤 senajan neng pinggir ndalan tapi sause premium lho, dan porsi + rasane ra kaleng kaleng tenan ki 🤤 nagih tenan pokoke!!🤤
-
Oiyo aku mampir mrene ki mergo di rekomendasikne karo followerku @anggaghupta , suwun wes di rekomendasikne jajanan kaki lima sing rekomended 😍 sopo neh sing ndue rekomendasi jajanan kali lima sing wajib tak jajal?tulis neng kolom komentar wae lur 😁🤟
-
🚀 Wes sing kepengen langsung agendakne wae lur, dijamin nagih tenan ki rasane 😁 oiyo neng kene nek ngaranku kekurangane gur panggone ra pati ombo lur, dadi yen pas rame iso sikut sikutan 😂 tapi masalah roso wes genah enak 😁🤟 saiki giliran #LanjutkanDiKamu wae ya lur, pokoke nek babakan jajanan kaki lima sing murah muriah koyo ngene ki wajib di lestarikan 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur
-
🏡 DFA STEAK A.K.A STEAK MAS ARI
🔰 BARAT PAS RS BRAYAT SURAKARTA
⏰ BUKA JAM 09.00-16.00 WIB
-
💰 HARGA MULAI DARI 10K
-
#kulinernengsolo

-
STEAK JOWO SING WAJIB DI JAJAL KI LUR!!🤤
-
Panggone neng cedak RS Brayat lur, tepate neng nggone DFA STEAK a.k.a steak glepung mas ari 🤤 sing special neng kene ki steak glepunge nganggo daging sing fresh dan made by order lur 🤤tentune regane yo terjangkau banget lur 😍
-
🍽 OVERALL enak tenan lur steak e crunchy dan ndaging banget, saus steak e yo lain daripada yang lain lur 🤤 manis gurih gurih nyoii 🤤 senajan neng pinggir ndalan tapi sause premium lho, dan porsi + rasane ra kaleng kaleng tenan ki 🤤 nagih tenan pokoke!!🤤
-
Oiyo aku mampir mrene ki mergo di rekomendasikne karo followerku @anggaghupta , suwun wes di rekomendasikne jajanan kaki lima sing rekomended 😍 sopo neh sing ndue rekomendasi jajanan kali lima sing wajib tak jajal?tulis neng kolom komentar wae lur 😁🤟
-
🚀 Wes sing kepengen langsung agendakne wae lur, dijamin nagih tenan ki rasane 😁 oiyo neng kene nek ngaranku kekurangane gur panggone ra pati ombo lur, dadi yen pas rame iso sikut sikutan 😂 tapi masalah roso wes genah enak 😁🤟 saiki giliran #LanjutkanDiKamu wae ya lur, pokoke nek babakan jajanan kaki lima sing murah muriah koyo ngene ki wajib di lestarikan 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥🤟 #madanglur
-
🏡 DFA STEAK A.K.A STEAK MAS ARI
🔰 BARAT PAS RS BRAYAT SURAKARTA
⏰ BUKA JAM 09.00-16.00 WIB
-
💰 HARGA MULAI DARI 10K
-
#kulinernengsolo
1,757 86 29 October, 2019

-
CHICKEN KATSU KAKI LIMA LEGENDARIS DI KOTA SOLO!!!😍🤟
-
Panggone neng nggon Warung Tokyo A.K.A Pak Warto Shelter kuliner barat Pengadilan Negri ngarep Sriwedari lur😁 neng kene ki menune special kabeh lur, pas wingi aku takon karo bakule sing paling best seller ki jarene Chicken Katsune lur, ha pie sak porsine ki oleh chicken katsu okeh tenan je 🤤 selain kui sing menurutku Core Of the Core neng warunge ki yo Salade kui lho lur 🤤 haucek tenan
-
🍽 FIRST BITE CHICKEN KATSU
Wah chicken katsune ndaging tenan lur 🤤 tepung panire crispy banget, dan daginge empuk 🤤 opo neh sing paling juara i yo salad sayure kui, sumpah seger pollll, mayonaise e ki mbuh ngopo rasane bedo karo mayonaise liyane, seger tenan 🤤 wajib mbok jajal lur 🤤
-
🚀 Wes langsung gaske wae dilarisi, dijamin nagih+numani 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu nggo nyobo ya lur 😁 sing wes nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo ya lur 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 WARUNG TOKYO A.KA PAK WARTO
🔰 SHELTER KULINER BARA PENGADILAN NEGRI SRIWEDARI
⏰ BUKA JAM 17.00-23.00 WIB
🛎 GRABFOOD DAN GOFOOD AVAILABLE
-
💰 CHICKEN KATSU = 24K
💰 BEEF YAKINIKU = 23K
💰 NASI = 4K
💰 ES JERUK = 5K
💰 ES TEH = 3.5K
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo dan SUBSCRIBE CHANNEL YOUTUBE "KNS TV"
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
#kulinernengsolo

-
CHICKEN KATSU KAKI LIMA LEGENDARIS DI KOTA SOLO!!!😍🤟
-
Panggone neng nggon Warung Tokyo A.K.A Pak Warto Shelter kuliner barat Pengadilan Negri ngarep Sriwedari lur😁 neng kene ki menune special kabeh lur, pas wingi aku takon karo bakule sing paling best seller ki jarene Chicken Katsune lur, ha pie sak porsine ki oleh chicken katsu okeh tenan je 🤤 selain kui sing menurutku Core Of the Core neng warunge ki yo Salade kui lho lur 🤤 haucek tenan
-
🍽 FIRST BITE CHICKEN KATSU
Wah chicken katsune ndaging tenan lur 🤤 tepung panire crispy banget, dan daginge empuk 🤤 opo neh sing paling juara i yo salad sayure kui, sumpah seger pollll, mayonaise e ki mbuh ngopo rasane bedo karo mayonaise liyane, seger tenan 🤤 wajib mbok jajal lur 🤤
-
🚀 Wes langsung gaske wae dilarisi, dijamin nagih+numani 🤤 saiki giliran #LanjutkanDiKamu nggo nyobo ya lur 😁 sing wes nyobo ojo lali di STORY dan TAG mimin @kuliner.neng.solo ya lur 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur
-
🏡 WARUNG TOKYO A.KA PAK WARTO
🔰 SHELTER KULINER BARA PENGADILAN NEGRI SRIWEDARI
⏰ BUKA JAM 17.00-23.00 WIB
🛎 GRABFOOD DAN GOFOOD AVAILABLE
-
💰 CHICKEN KATSU = 24K
💰 BEEF YAKINIKU = 23K
💰 NASI = 4K
💰 ES JERUK = 5K
💰 ES TEH = 3.5K
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo dan SUBSCRIBE CHANNEL YOUTUBE "KNS TV"
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
#kulinernengsolo
1,362 62 11 November, 2019