#krimlovepotion Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

1.1
average comments
22.7
average likes
@tiyahushlove_official Profile picture

@tiyahushlove_official

Menara Kuala Lumpur (KL Tower Official)

PERMATA HATI

Haa bukan nak nyanyi lagu si Nabila Razali 😆 .
Tapi, korang tahu tak majoriti kita si ISTERI menjadi Pematah Hati kepada si SUAMI secara diam kerana "MISS B" si isteri semakin meleper dan melayut gara-gara selepas melahirkan dan menyusukan anak 😕
.
Para suami mungkin tidak menyuarakan suara hati mereka. Tapi, kita sebagai ISTERI wajib menjaga "HAK" suami kita sebaiknya. Please do something, sayang! 💋
.
Kini Love Potion ada penambahan formula baru, COLLAGEN BOOSTER. Confirmed korang akan rasa sangat berbaloi dengan setiap sen yang korang belanjakan untuk krim magik ni 😊
.
GRAB sekarang kerana ada diskaun menarik untuk korang 😊 Klik whatsapp link di BIO untuk order! 😘
.
Kami ada DISKAUN kasih sayang untuk anda yang beli sekarang! 😍
.
Nak order? Klik whatsapp link di BIO okay 😊
.
#payudaramontok
#bengkungsajat
#punggungbulat
#besartegang
#emassajat
#bajumelayu2018
#krimlovepotion
#hushhushperak
#bajukahwinmurah
#projekpikatsuami
#rumahtanggabahagia
#hushhushtaiping
#breastpumpmalaysia
#bajuraya2018
#hotbootyboobs
#krimtetek
#krimpayudara
#lovepotionkl
#lovepotionperak
#produkviraL
#noradanish #mfmirafilzah

PERMATA HATI

Haa bukan nak nyanyi lagu si Nabila Razali 😆 .
Tapi, korang tahu tak majoriti kita si ISTERI menjadi Pematah Hati kepada si SUAMI secara diam kerana "MISS B" si isteri semakin meleper dan melayut gara-gara selepas melahirkan dan menyusukan anak 😕
.
Para suami mungkin tidak menyuarakan suara hati mereka. Tapi, kita sebagai ISTERI wajib menjaga "HAK" suami kita sebaiknya. Please do something, sayang! 💋
.
Kini Love Potion ada penambahan formula baru, COLLAGEN BOOSTER. Confirmed korang akan rasa sangat berbaloi dengan setiap sen yang korang belanjakan untuk krim magik ni 😊
.
GRAB sekarang kerana ada diskaun menarik untuk korang 😊 Klik whatsapp link di BIO untuk order! 😘
.
Kami ada DISKAUN kasih sayang untuk anda yang beli sekarang! 😍
.
Nak order? Klik whatsapp link di BIO okay 😊
.
#payudaramontok
#bengkungsajat
#punggungbulat
#besartegang
#emassajat
#bajumelayu2018
#krimlovepotion
#hushhushperak
#bajukahwinmurah
#projekpikatsuami
#rumahtanggabahagia
#hushhushtaiping
#breastpumpmalaysia
#bajuraya2018
#hotbootyboobs
#krimtetek
#krimpayudara
#lovepotionkl
#lovepotionperak
#produkviraL
#noradanish #mfmirafilzah
2 1 13 September, 2019
@lovepotion0808 Profile picture

@lovepotion0808

Cafetaria Unisza

Lelaki jenis objektif. Wanita pula complex dan sukar ditafsir.

Masalah wanita adalah, dia nak difahami. Tapi dia tak nak berterus terang. Tapi nak difahami tanpa berterus-terang. Haa. Akhirnya dia pun tak faham diri sendiri. Eh, Cik Min pun tak faham engkorang.

Lelaki ni pulak simple je. Kau duk berkias level hikmat jelingan 6 dewata raya jurus sindirian setepek di muka pun, bukan dia faham. "Abang, boleh tak abang hargai Wani?" Kau ingat dia faham kau nak apa?

Cuba pulak; "Abang, boleh tak abang hargai Peah dengan membelikan #krimlovepotion atau #sabunwonderbloom? Alaa yang tengah viral tu. Alaa yang bersepah2 iklan kat IG tu.please abang.

Eh, contohhhhhh je. Contohhhh. 😂

Tapi yang suami pulak, kalau dia kata contoh pun. Kau belikan aje. Dia cakap je contoh. Sebenarnya dia nak. Haa takkan tu pun Cik Min nak cakap.

#weddinggifts #lovepotion0808
#feedback #trustedseller #langsing
#hadiahulangtahun
#happyanniversarymylove
#kedaisuamiisteri
#neelofa #malampertama
#bra #themuruka #like4like #likeforlikes #bazarpaknil #malaysian #malaysia #sexy

Lelaki jenis objektif. Wanita pula complex dan sukar ditafsir.

Masalah wanita adalah, dia nak difahami. Tapi dia tak nak berterus terang. Tapi nak difahami tanpa berterus-terang. Haa. Akhirnya dia pun tak faham diri sendiri. Eh, Cik Min pun tak faham engkorang.

Lelaki ni pulak simple je. Kau duk berkias level hikmat jelingan 6 dewata raya jurus sindirian setepek di muka pun, bukan dia faham. "Abang, boleh tak abang hargai Wani?" Kau ingat dia faham kau nak apa?

Cuba pulak; "Abang, boleh tak abang hargai Peah dengan membelikan #krimlovepotion atau #sabunwonderbloom? Alaa yang tengah viral tu. Alaa yang bersepah2 iklan kat IG tu.please abang.

Eh, contohhhhhh je. Contohhhh. 😂

Tapi yang suami pulak, kalau dia kata contoh pun. Kau belikan aje. Dia cakap je contoh. Sebenarnya dia nak. Haa takkan tu pun Cik Min nak cakap.

#weddinggifts#lovepotion0808 
#feedback #trustedseller #langsing 
#hadiahulangtahun
#happyanniversarymylove 
#kedaisuamiisteri 
#neelofa #malampertama
#bra #themuruka #like4like #likeforlikes #bazarpaknil #malaysian #malaysia #sexy
6 0 12 September, 2019
@beautybreastsecret Profile picture

@beautybreastsecret

TESTIMONI FRESH FROM THE OVEN!
.
Lepas Maghrib tadi, belek-belek handphone , masuk message yang buat sis terharu 😍
.
Panjang feedback pelanggan sis yang sorang ni, memang feedback ikhlas dari lubuk hati 😊 Alhamdulillah Love Potion dapat bantu seorang lagi wanita dengan hasil yang superb!
.
Untuk yang belum cuba, jom whatsapp sekarang! Sis nak kasi diskaun kasih sayang 😚😚
.
#feedbackhushhush
#christmasgift
#christmas2018
#krimlovepotion
#krimpayudara
#krimtetek
#krimbesarkanpayudara
#krimpunggung
#injectioncollagen
#injectionkolagen
#injectionputih
#breastfillermurah - #regrann

TESTIMONI FRESH FROM THE OVEN!
.
Lepas Maghrib tadi, belek-belek handphone , masuk message yang buat sis terharu 😍
.
Panjang feedback pelanggan sis yang sorang ni, memang feedback ikhlas dari lubuk hati 😊 Alhamdulillah Love Potion dapat bantu seorang lagi wanita dengan hasil yang superb!
.
Untuk yang belum cuba, jom whatsapp sekarang! Sis nak kasi diskaun kasih sayang 😚😚
.
#feedbackhushhush 
#christmasgift 
#christmas2018
#krimlovepotion
#krimpayudara
#krimtetek
#krimbesarkanpayudara
#krimpunggung
#injectioncollagen
#injectionkolagen
#injectionputih
#breastfillermurah - #regrann
1 0 12 September, 2019
@krimpenjagaanpayudara Profile picture

@krimpenjagaanpayudara

Bandar Seri Putra Bangi

Bila tunggu anak berhenti menyusu,

Masa tu payudara akan semakin kendur & layu.

Ni disebabkan bila baby stop suction kulit sekitar breast akan kendur sbb tidak menghasilkn air susu lagi.

Means, bila baby stop menyusu masalah payudara masa tu maybe sudah teruk dan akan ambil masa utk di tegangkan semula.

Berbeza kalau guna krim Love Potion dan sabun Wonder Bloom Hush Hush semasa tengah bf. Sebabnya Hush Hush ni akan elak payudara menjadi lebih kendur, mengecut atau tidak seimbang during proses breastfeeding.
.
.📲01128612049 📲01128612049 📲01128612049

Bila tunggu anak berhenti menyusu,

Masa tu payudara akan semakin kendur & layu.

Ni disebabkan bila baby stop suction kulit sekitar breast akan kendur sbb tidak menghasilkn air susu lagi.

Means, bila baby stop menyusu masalah payudara masa tu maybe sudah teruk dan akan ambil masa utk di tegangkan semula.

Berbeza kalau guna krim Love Potion dan sabun Wonder Bloom Hush Hush semasa tengah bf. Sebabnya Hush Hush ni akan elak payudara menjadi lebih kendur, mengecut atau tidak seimbang during proses breastfeeding.
.
.📲01128612049 📲01128612049 📲01128612049
15 1 9 September, 2019
@beautybreastsecret Profile picture

@beautybreastsecret

Dah dekat majlis kahwin, tapi tak puas hati dengan saiz Miss B?

Tak bersedia dan malu nak berhadapan dengan bakal suami?

Ramai yang dah cuba/repeat order, dan ramai juga yang telah berjaya mendapat Miss B yang diidamkan. Tak perlu susah-susah, sapu je dah BESAR dan TEGANG.

Miliki payudara cantik, menawan, tegang, anjal, montok, nipple cerah, punggung lentik serta kembalikan keremajaan payudara dengan selamat.

#hushhushlegacy
#krimlovepotion

Dah dekat majlis kahwin, tapi tak puas hati dengan saiz Miss B?

Tak bersedia dan malu nak berhadapan dengan bakal suami?

Ramai yang dah cuba/repeat order, dan ramai juga yang telah berjaya mendapat Miss B yang diidamkan. Tak perlu susah-susah, sapu je dah BESAR dan TEGANG.

Miliki payudara cantik, menawan, tegang, anjal, montok, nipple cerah, punggung lentik serta kembalikan keremajaan payudara dengan selamat.

#hushhushlegacy
#krimlovepotion
2 0 8 September, 2019
@hushhushlovepotion.vivi Profile picture

@hushhushlovepotion.vivi

The Mines Shopping Mall

- Dah dekat majlis kahwin, tapi tak puas hati dengan saiz Miss B?

Tak bersedia dan malu nak berhadapan dengan bakal suami?

Ramai yang dah cuba/repeat order, dan ramai juga yang telah berjaya mendapat Miss B yang diidamkan. Tak perlu susah-susah, sapu je dah BESAR dan TEGANG.

Miliki payudara cantik, menawan, tegang, anjal, montok, nipple cerah, punggung lentik serta kembalikan keremajaan payudara dengan selamat.

#hushhushlegacy
#krimlovepotion

-  Dah dekat majlis kahwin, tapi tak puas hati dengan saiz Miss B?

Tak bersedia dan malu nak berhadapan dengan bakal suami?

Ramai yang dah cuba/repeat order, dan ramai juga yang telah berjaya mendapat Miss B yang diidamkan. Tak perlu susah-susah, sapu je dah BESAR dan TEGANG.

Miliki payudara cantik, menawan, tegang, anjal, montok, nipple cerah, punggung lentik serta kembalikan keremajaan payudara dengan selamat.

#hushhushlegacy
#krimlovepotion
5 0 8 September, 2019
@lovepotionmalaysia Profile picture

@lovepotionmalaysia

Suria KLCC

Ada tak mummies menderita sakit puting melecet @ luka disebabkan baby menyusu kuat?
.
.
Tahu tak sebab apa boleh terjadi situasi di atas?
.
Kerana susu badan mummies dah semakin berkurang.. Baby tak puas minum. So dia akan hisap dengan kuat dengan harapan susu pun banyak keluar tapi malangnya puting ibu yang sakit.. 😣😣
.
.
Siapa yang alami memang tahu betapa peritnya.. 😭
.
.
Jangan risau, Love Potion sedia membantu memperbanyakkan susu badan. Yang bekerja boleh pump susu simpan siap2 kat rumah. Buat stok.. 😍
.
.
Anak kenyang, Ibu girang, Payudara ibu pun tegang.. 💕💕
.
.
Whatsapp 011-56452769
or klik swhatsapp link pada BIO sekarang sebelum harga kembali normal mommies..
.
#krimlovepotion #krimpunggung #krimpayudara #payudaramontok #khaibahar94 #neelofa #axiataarena #milkbooster #milkboostermalaysia #medela #breastpump #breastpumpmalaysia #setberpantang #cikreenencikngokngek #romperbajumelayu #bfmum #bajumenyusu #tudungraya #sitiaafiyahkhalid #comelpipimerah #dalampantang #ctdk #resepidalampantang #resepimakananbayi #serumpayudara #mingguanwanita #majalahpama

Ada tak mummies menderita sakit puting melecet @ luka disebabkan baby menyusu kuat?
.
.
Tahu tak sebab apa boleh terjadi situasi di atas?
.
Kerana susu badan mummies dah semakin berkurang.. Baby tak puas minum. So dia akan hisap dengan kuat dengan harapan susu pun banyak keluar tapi malangnya puting ibu yang sakit.. 😣😣
.
.
Siapa yang alami memang tahu betapa peritnya.. 😭
.
.
Jangan risau,  Love Potion sedia membantu memperbanyakkan susu badan. Yang bekerja boleh pump susu simpan siap2 kat rumah.  Buat stok.. 😍
.
.
Anak kenyang,  Ibu girang,  Payudara ibu pun tegang.. 💕💕
.
.
Whatsapp 011-56452769
 or klik swhatsapp link pada BIO sekarang sebelum harga kembali normal mommies..
.
#krimlovepotion #krimpunggung #krimpayudara #payudaramontok #khaibahar94 #neelofa #axiataarena #milkbooster #milkboostermalaysia #medela #breastpump #breastpumpmalaysia #setberpantang #cikreenencikngokngek #romperbajumelayu #bfmum #bajumenyusu #tudungraya #sitiaafiyahkhalid #comelpipimerah #dalampantang #ctdk #resepidalampantang #resepimakananbayi  #serumpayudara #mingguanwanita #majalahpama
11 0 7 September, 2019
@lovepotionmalaysia Profile picture

@lovepotionmalaysia

Impiana KLCC Hotel

Ada tak mummies menderita sakit puting melecet @ luka disebabkan baby menyusu kuat?
.
.
Tahu tak sebab apa boleh terjadi situasi di atas?
.
Kerana susu badan mummies dah semakin berkurang.. Baby tak puas minum. So dia akan hisap dengan kuat dengan harapan susu pun banyak keluar tapi malangnya puting ibu yang sakit.. 😣😣
.
.
Siapa yang alami memang tahu betapa peritnya.. 😭
.
.
Jangan risau, Love Potion sedia membantu memperbanyakkan susu badan. Yang bekerja boleh pump susu simpan siap2 kat rumah. Buat stok.. 😍
.
.
Anak kenyang, Ibu girang, Payudara ibu pun tegang.. 💕💕
.
.
Whatsapp 011-56452769
or klik swhatsapp link pada BIO sekarang sebelum harga kembali normal mommies..
.
#krimlovepotion #krimpunggung #krimpayudara #payudaramontok #khaibahar94 #neelofa #axiataarena #milkbooster #milkboostermalaysia #medela #breastpump #breastpumpmalaysia #setberpantang #cikreenencikngokngek #romperbajumelayu #bfmum #bajumenyusu #tudungraya #sitiaafiyahkhalid #comelpipimerah #dalampantang #ctdk #resepidalampantang #resepimakananbayi #serumpayudara #mingguanwanita #majalahpama

Ada tak mummies menderita sakit puting melecet @ luka disebabkan baby menyusu kuat?
.
.
Tahu tak sebab apa boleh terjadi situasi di atas?
.
Kerana susu badan mummies dah semakin berkurang.. Baby tak puas minum. So dia akan hisap dengan kuat dengan harapan susu pun banyak keluar tapi malangnya puting ibu yang sakit.. 😣😣
.
.
Siapa yang alami memang tahu betapa peritnya.. 😭
.
.
Jangan risau,  Love Potion sedia membantu memperbanyakkan susu badan. Yang bekerja boleh pump susu simpan siap2 kat rumah.  Buat stok.. 😍
.
.
Anak kenyang,  Ibu girang,  Payudara ibu pun tegang.. 💕💕
.
.
Whatsapp 011-56452769
 or klik swhatsapp link pada BIO sekarang sebelum harga kembali normal mommies..
.
#krimlovepotion #krimpunggung #krimpayudara #payudaramontok #khaibahar94 #neelofa #axiataarena #milkbooster #milkboostermalaysia #medela #breastpump #breastpumpmalaysia #setberpantang #cikreenencikngokngek #romperbajumelayu #bfmum #bajumenyusu #tudungraya #sitiaafiyahkhalid #comelpipimerah #dalampantang #ctdk #resepidalampantang #resepimakananbayi  #serumpayudara #mingguanwanita #majalahpama
2 1 7 September, 2019
@lovepotion0808 Profile picture

@lovepotion0808

kg pancur kuin

Bila tunggu anak berhenti menyusu,
Masa tu payudara akan semakin kendur & layu.
.
Ini disebabkan bila baby stop suction kulit sekitar breast akan kendur sbb tidak menghasilkn air susu lagi.
.
Means, bila baby stop menyusu masalah payudara masa tu maybe sudah teruk dan akan ambil masa utk di tegangkan semula.
.
Berbeza kalau guna Hush Hush semasa tengah breastfeed Sebabnya Hush Hush ni akan elak payudara menjadi lebih kendur, mengecut atau tidak seimbang during proses breastfeeding.
.
Semudah A,B,C je kalau mommies nak tegangkan balik payudara kendur tu.. Krim love Potion dan Sabun Wonder Bloom berkesan mengembalikan keanjalan payudara, menegangkan, gebu dan bulatkan serta boleh mengatasi masalah payudara dan punggung. .
Bukan mommies je, girls umur seawal 15 tahun pun dah boleh pakai. .
Nak cantik, nak cantik juga tapi keselamatan dan kesihatan kena la jaga.. Yessss...produk HUSH ni SELAMAT. Lulus KKM, Bebas Racun dari Pusat Racun Negara dan ada sticker HALAL panel Jakim. Sudah tentu Bahan premium sahaja digunakan..😍😍 Nak cantik depan suami moommies apa salah nya kan.. Pahala pun dapat..😘 .
Nak harga kasih sayang??
Nak harga Promo?? Follow ig @lovepotion0808
Dan Mommies cepat² tekan link kat Bio @ .
.
📲 whatsapp *HUSH* ke 0169341778 📲 whatsapp *HUSH* ke 0169341778 📲 whatsapp *HUSH* ke 0169341778 .
.
.
#breastbootycream
#KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajubayibranded #bajukurung #kuihkeriaantarabangsa #nasibakarayam #kualalumpurrestaurant #pizzahut #merdekadeals #likeforlikes #jamumall #sulambedak #sulamblusher #ctdk #sitiaafiyah #anakibu #aliffsatar #pakazad #lakumall #bazarpaknil #fizoomar

Bila tunggu anak berhenti menyusu,
Masa tu payudara akan semakin kendur & layu.
.
Ini disebabkan bila baby stop suction kulit sekitar breast akan kendur sbb tidak menghasilkn air susu lagi.
.
Means, bila baby stop menyusu masalah payudara masa tu maybe sudah teruk dan akan ambil masa utk di tegangkan semula.
.
Berbeza kalau guna Hush Hush semasa tengah breastfeed Sebabnya Hush Hush ni akan elak payudara menjadi lebih kendur, mengecut atau tidak seimbang during proses breastfeeding.
.
Semudah A,B,C je kalau mommies nak tegangkan balik payudara kendur tu.. Krim love Potion dan Sabun Wonder Bloom berkesan mengembalikan keanjalan payudara, menegangkan, gebu dan bulatkan serta boleh mengatasi masalah payudara dan punggung. .
Bukan mommies je, girls umur seawal 15 tahun pun dah boleh pakai. .
Nak cantik, nak cantik juga tapi keselamatan dan kesihatan kena la jaga.. Yessss...produk HUSH ni SELAMAT. Lulus KKM, Bebas Racun dari Pusat Racun Negara dan ada sticker HALAL panel Jakim. Sudah tentu Bahan premium sahaja digunakan..😍😍 Nak cantik depan suami moommies apa salah nya kan.. Pahala pun dapat..😘 .
Nak harga kasih sayang??
Nak harga Promo?? Follow ig @lovepotion0808 
Dan Mommies cepat² tekan link kat Bio @ .
.
📲 whatsapp *HUSH* ke 0169341778 📲 whatsapp *HUSH* ke 0169341778 📲 whatsapp *HUSH* ke 0169341778 .
.
.
#breastbootycream 
#KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajubayibranded #bajukurung #kuihkeriaantarabangsa #nasibakarayam #kualalumpurrestaurant #pizzahut #merdekadeals #likeforlikes #jamumall #sulambedak #sulamblusher #ctdk #sitiaafiyah #anakibu #aliffsatar #pakazad #lakumall #bazarpaknil #fizoomar
2 1 7 September, 2019
@tipspayudaramenawan Profile picture

@tipspayudaramenawan

Sri Akasia Apartment Tampoi

Bila tunggu anak berhenti menyusu,

Masa tu payudara akan semakin kendur & layu.

Ni disebabkan bila baby stop suction kulit sekitar breast akan kendur sbb tidak menghasilkn air susu lagi.

Means, bila baby stop menyusu masalah payudara masa tu maybe sudah teruk dan akan ambil masa utk di tegangkan semula.

Berbeza kalau guna krim Love Potion dan sabun Wonder Bloom Hush Hush semasa tengah bf. Sebabnya Hush Hush ni akan elak payudara menjadi lebih kendur, mengecut atau tidak seimbang during proses breastfeeding.
.
.📲01128612049

Bila tunggu anak berhenti menyusu,

Masa tu payudara akan semakin kendur & layu.

Ni disebabkan bila baby stop suction kulit sekitar breast akan kendur sbb tidak menghasilkn air susu lagi.

Means, bila baby stop menyusu masalah payudara masa tu maybe sudah teruk dan akan ambil masa utk di tegangkan semula.

Berbeza kalau guna krim Love Potion dan sabun Wonder Bloom Hush Hush semasa tengah bf. Sebabnya Hush Hush ni akan elak payudara menjadi lebih kendur, mengecut atau tidak seimbang during proses breastfeeding.
.
.📲01128612049
3 1 7 September, 2019
@krimpenjagaanpayudara Profile picture

@krimpenjagaanpayudara

Horizon Avenue

Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?
.
.
🍃🌸Menganjalkan punggung
.
🍃🌸Menegangkan punggung
.
🍃🌸Menghapuskan stretch mark
.
🍃🌸Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan punggung
.
🍃🌸Mengatasi masalah punggung yang jatuh, leper dan flat
.
🍃🌸Seimbangkan punggung menjadi lebih montok
.
.
Bila punggung mantap,bahagian dalaman pun mantap,kemutan pun hebat, padat dan ketat buat suami makin sayang ♥
.
.
Sangat mudah dengan sapu 2x sehari setiap kali selepas mandi 😍
.
.
Dahlah wangi, mantap lagi, en asben pasti gerams uolls😘
.
.
Jommsss Kembalikan kehangatan cinta bersama pasangan anda setiap hari 💋
. 📲01128612049

Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?
.
.
🍃🌸Menganjalkan punggung
.
🍃🌸Menegangkan punggung
.
🍃🌸Menghapuskan stretch mark
.
🍃🌸Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan punggung
.
🍃🌸Mengatasi masalah punggung yang jatuh, leper dan flat
.
🍃🌸Seimbangkan punggung menjadi lebih montok
.
.
Bila punggung mantap,bahagian dalaman pun mantap,kemutan pun hebat, padat dan ketat buat suami makin sayang ♥
.
.
Sangat mudah dengan sapu 2x sehari setiap kali selepas mandi 😍
.
.
Dahlah wangi, mantap lagi, en asben pasti gerams uolls😘
.
.
Jommsss Kembalikan kehangatan cinta bersama pasangan anda setiap hari 💋
. 📲01128612049
10 2 6 September, 2019
@tipspayudaramenawan Profile picture

@tipspayudaramenawan

Kepong, Kuala Lumpur, Malaysia

Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?
.
.
🍃🌸Menganjalkan punggung
.
🍃🌸Menegangkan punggung
.
🍃🌸Menghapuskan stretch mark
.
🍃🌸Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan punggung
.
🍃🌸Mengatasi masalah punggung yang jatuh, leper dan flat
.
🍃🌸Seimbangkan punggung menjadi lebih montok
.
.
Bila punggung mantap,bahagian dalaman pun mantap,kemutan pun hebat, padat dan ketat buat suami makin sayang ♥
.
.
Sangat mudah dengan sapu 2x sehari setiap kali selepas mandi 😍
.
.
Dahlah wangi, mantap lagi, en asben pasti gerams uolls😘
.
.
Jommsss Kembalikan kehangatan cinta bersama pasangan anda setiap hari 💋
. 📲01128612049

Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?
.
.
🍃🌸Menganjalkan punggung
.
🍃🌸Menegangkan punggung
.
🍃🌸Menghapuskan stretch mark
.
🍃🌸Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan punggung
.
🍃🌸Mengatasi masalah punggung yang jatuh, leper dan flat
.
🍃🌸Seimbangkan punggung menjadi lebih montok
.
.
Bila punggung mantap,bahagian dalaman pun mantap,kemutan pun hebat, padat dan ketat buat suami makin sayang ♥
.
.
Sangat mudah dengan sapu 2x sehari setiap kali selepas mandi 😍
.
.
Dahlah wangi, mantap lagi, en asben pasti gerams uolls😘
.
.
Jommsss Kembalikan kehangatan cinta bersama pasangan anda setiap hari 💋
. 📲01128612049
4 1 6 September, 2019
@hushhush_hotbabes Profile picture

@hushhush_hotbabes

4 Hari je lagi untuk dapatkan harga Promo Merdeka!
.
Cepat2 whatsapp 0123881794 untuk order!
.
#promomerdeka
#hushhush
#krimpembesarpayudara
#KrimLovePotion
#SabunWonderBloom
#sabunpayudara

4 Hari je lagi untuk dapatkan harga Promo Merdeka!
.
Cepat2 whatsapp 0123881794 untuk order!
.
#promomerdeka
#hushhush
#krimpembesarpayudara 
#KrimLovePotion 
#SabunWonderBloom 
#sabunpayudara
0 0 6 September, 2019
@hushhush_hotbabes Profile picture

@hushhush_hotbabes

4 Hari je lagi untuk dapatkan harga Promo Merdeka!
.
Cepat2 whatsapp 0123881794 untuk order!
.
#promomerdeka
#hushhush
#krimpembesarpayudara
#KrimLovePotion
#SabunWonderBloom
#sabunpayudara

4 Hari je lagi untuk dapatkan harga Promo Merdeka!
.
Cepat2 whatsapp 0123881794 untuk order!
.
#promomerdeka
#hushhush
#krimpembesarpayudara 
#KrimLovePotion 
#SabunWonderBloom 
#sabunpayudara
0 0 6 September, 2019
@hushhush_hotbabes Profile picture

@hushhush_hotbabes

4 Hari je lagi untuk dapatkan harga Promo Merdeka!
.
Cepat2 whatsapp 0123881794 untuk order!
.
#promomerdeka
#hushhush
#krimpembesarpayudara
#KrimLovePotion
#SabunWonderBloom
#sabunpayudara

4 Hari je lagi untuk dapatkan harga Promo Merdeka!
.
Cepat2 whatsapp 0123881794 untuk order!
.
#promomerdeka
#hushhush
#krimpembesarpayudara 
#KrimLovePotion 
#SabunWonderBloom 
#sabunpayudara
0 0 6 September, 2019
@lovepotion0808 Profile picture

@lovepotion0808

Kuala Lipis

BIMBANG ENCIK ASBEN CARI LAIN?

Wanita ni bila sudah beranak, maintenance badan pun kena jaga. Jangan dibiarkan aset kita menggelebeh, lembik dan layu.

Bimbang suami mula pandang yang lain? Yang kat luar tu bersepah awek² yang mengancam. Tegang dan mantap. Jangan pulak sampai kita yang terancam.

So tugas kita sebagai isteri, bagi yang terbaik untuk encik suami kita.

Apa rahsia saya? Gunakan Love Potion & Wonder Bloom by Hush Hush untuk ikat suami.

Mana taknya, bila payudara makin ANJAL, MONTOK dan BULAT, suami pun asyik nak melekat dengan kita.

Habis keje terus balik rumah. Kita pun hati senang bila suami selalu ada kat depan mata.

BERI KEJUTAN PADA SUAMI ANDA MALAM INI.
IKAT SUAMI DENGAN SAIZ PAYUDARA YANG SEKSI DAN MENGGIURKAN.

Jom dapatkan set Combo Hush Hush dengan HARGA PROMOSI kami.

#breastbootycream #KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #viral2019 #breastfeeding #setberpantang #setbersalin #banyakkansusuibu #milkbooster #breasttegang #breastbesar #breastbootysoap #sabuntetek #penjagaanasetwanita - #regrann

BIMBANG ENCIK ASBEN CARI LAIN?

Wanita ni bila sudah beranak, maintenance badan pun kena jaga. Jangan dibiarkan aset kita menggelebeh, lembik dan layu.

Bimbang suami mula pandang yang lain? Yang kat luar tu bersepah awek² yang mengancam. Tegang dan mantap. Jangan pulak sampai kita yang terancam.

So tugas kita sebagai isteri, bagi yang terbaik untuk encik suami kita.

Apa rahsia saya? Gunakan Love Potion & Wonder Bloom by Hush Hush untuk ikat suami.

Mana taknya, bila payudara makin ANJAL, MONTOK dan BULAT, suami pun asyik nak melekat dengan kita.

Habis keje terus balik rumah. Kita pun hati senang bila suami selalu ada kat depan mata.

BERI KEJUTAN PADA SUAMI ANDA MALAM INI.
IKAT SUAMI DENGAN SAIZ PAYUDARA YANG SEKSI DAN MENGGIURKAN.

Jom dapatkan set Combo Hush Hush dengan HARGA PROMOSI kami.

#breastbootycream  #KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #viral2019 #breastfeeding #setberpantang #setbersalin #banyakkansusuibu #milkbooster #breasttegang #breastbesar #breastbootysoap #sabuntetek #penjagaanasetwanita - #regrann
0 0 6 September, 2019
@beautybreastsecret Profile picture

@beautybreastsecret

⚠️Sedih dan murung ⚠️ Kurang yakin dihadapan yg tersayang kerana masalah aset ?
.
😭 PAYUDARA KENDUR?
😭 SAIZ TAK SEIMBANG?
😭 PAYUDARA LEPER?
😭PUNGGUNG JATUH?
😭SELULIT/STRETCHMARK??
.
❤ Kami boleh membantu anda!
✔KKM approve
✔Payudara, punggung dan selulit
✔Selamat untuk ibu menyusu
.
“Kesan Seawal 3 hari, Perubahan Nyata dalam 2 minggu”
.
.
Follow @beautybreastsecret laju²
.
#breastbootyproduct #breastenhancementcream #lovepotion #krimpayudara #wonderbloom #sabuntetek #krimlovepotion #krimpembesarpayudara #sabunpayudara #hushhush

⚠️Sedih dan murung ⚠️ Kurang yakin dihadapan yg tersayang kerana masalah aset ?
.
😭 PAYUDARA KENDUR?
😭 SAIZ TAK SEIMBANG?
😭 PAYUDARA LEPER?
😭PUNGGUNG JATUH?
😭SELULIT/STRETCHMARK??
.
❤ Kami boleh membantu anda!
✔KKM approve
✔Payudara, punggung dan selulit
✔Selamat untuk ibu menyusu
.
“Kesan Seawal 3 hari, Perubahan Nyata dalam 2 minggu”
.
.
Follow @beautybreastsecret laju²
.
#breastbootyproduct #breastenhancementcream #lovepotion #krimpayudara #wonderbloom #sabuntetek #krimlovepotion #krimpembesarpayudara #sabunpayudara #hushhush
2 0 6 September, 2019
@hushhush.darling Profile picture

@hushhush.darling

Bahagia dirasaaaa
.
. KENAPA PERLU MEMILIH Hush Hush BERBANDING PRODUK LAIN?? 💗 PRODUK YANG HALAL
.
💗 DIIKTIRAF OLEH KKM
💗 DIRUMUS MENGGUNAKAN FORMULA FRANCE
💗 DIBUAT DIKILANG YANG BERTARAF GMP
💗 KESAN SEAWAL 3 HARI
💗 PERUBAHAN DALAM MASA 2 MINGGU
💗 BOLEH DIGUNAKAN OLEH IBU MENYUSU
💗 BOLEH DIGUNA SEAWAL 15 TAHUN
💗 BEBAS PARABEN
💗 TIADA KESAN SAMPINGAN 💗 95% SATISFIED CUSTOMER

Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara ===================================
.
Dah jatuh cinta dengan Wonder Bloom ? 😍😍
.
Jom cuba sekarang!!
Klik link di BIO

#officialhushhushagent
#KrimLovePotion #hushhushlovepotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajuraya2019 #adhwardell #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #dramasweetdreams #viral2019 - #regrann

Bahagia dirasaaaa
.
.  KENAPA PERLU MEMILIH Hush Hush BERBANDING PRODUK LAIN?? 💗 PRODUK YANG HALAL
.
💗 DIIKTIRAF OLEH KKM
💗 DIRUMUS MENGGUNAKAN FORMULA FRANCE
💗 DIBUAT DIKILANG YANG BERTARAF GMP
💗 KESAN SEAWAL 3 HARI
💗 PERUBAHAN DALAM MASA 2 MINGGU
💗 BOLEH DIGUNAKAN OLEH IBU MENYUSU
💗 BOLEH DIGUNA SEAWAL 15 TAHUN
💗 BEBAS PARABEN
💗 TIADA KESAN SAMPINGAN 💗 95% SATISFIED CUSTOMER

Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara ===================================
.
Dah jatuh cinta dengan Wonder Bloom ? 😍😍
.
Jom cuba sekarang!!
Klik link di BIO

#officialhushhushagent
#KrimLovePotion #hushhushlovepotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajuraya2019 #adhwardell #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #dramasweetdreams #viral2019 - #regrann
4 0 6 September, 2019
@hushhushmy.official Profile picture

@hushhushmy.official

Teluk Intan

BIMBANG ENCIK ASBEN CARI LAIN?

Wanita ni bila sudah beranak, maintenance badan pun kena jaga. Jangan dibiarkan aset kita menggelebeh, lembik dan layu.

Bimbang suami mula pandang yang lain? Yang kat luar tu bersepah awek² yang mengancam. Tegang dan mantap. Jangan pulak sampai kita yang terancam.

So tugas kita sebagai isteri, bagi yang terbaik untuk encik suami kita.

Apa rahsia saya? Gunakan Love Potion & Wonder Bloom by Hush Hush untuk ikat suami.

Mana taknya, bila payudara makin ANJAL, MONTOK dan BULAT, suami pun asyik nak melekat dengan kita.

Habis keje terus balik rumah. Kita pun hati senang bila suami selalu ada kat depan mata.

BERI KEJUTAN PADA SUAMI ANDA MALAM INI.
IKAT SUAMI DENGAN SAIZ PAYUDARA YANG SEKSI DAN MENGGIURKAN.

Jom dapatkan set Combo Hush Hush dengan HARGA PROMOSI kami.

#breastbootycream #KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #viral2019 #breastfeeding #setberpantang #setbersalin #banyakkansusuibu #milkbooster #breasttegang #breastbesar #breastbootysoap #sabuntetek #penjagaanasetwanita - #regrann

BIMBANG ENCIK ASBEN CARI LAIN?

Wanita ni bila sudah beranak, maintenance badan pun kena jaga. Jangan dibiarkan aset kita menggelebeh, lembik dan layu.

Bimbang suami mula pandang yang lain? Yang kat luar tu bersepah awek² yang mengancam. Tegang dan mantap. Jangan pulak sampai kita yang terancam.

So tugas kita sebagai isteri, bagi yang terbaik untuk encik suami kita.

Apa rahsia saya? Gunakan Love Potion & Wonder Bloom by Hush Hush untuk ikat suami.

Mana taknya, bila payudara makin ANJAL, MONTOK dan BULAT, suami pun asyik nak melekat dengan kita.

Habis keje terus balik rumah. Kita pun hati senang bila suami selalu ada kat depan mata.

BERI KEJUTAN PADA SUAMI ANDA MALAM INI.
IKAT SUAMI DENGAN SAIZ PAYUDARA YANG SEKSI DAN MENGGIURKAN.

Jom dapatkan set Combo Hush Hush dengan HARGA PROMOSI kami.

#breastbootycream  #KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #viral2019 #breastfeeding #setberpantang #setbersalin #banyakkansusuibu #milkbooster #breasttegang #breastbesar #breastbootysoap #sabuntetek #penjagaanasetwanita - #regrann
6 0 6 September, 2019
@dhea.ent Profile picture

@dhea.ent

Penang Hill

Yang terbaik hanyalah dari Hush Hush buat anda semua!
.
Dengan kandungan yg terpilih,  iaitu bahan² premium semulajadi yg dijamin keberkesanannya serta dengan kelulusan KKM dan certified safe & bebas racun dari Pusat Racun Negara ♥️
.
Itulah kenapa ramai wanita memilih Wonder Bloom & Love Potion. Rahsia keremajaan aset, semuanya bermula di saat sapuan pertama.
.
Dah ramai wanita yg berpuas hati! Kamu bila lagi?!
.
.
#KrimLovePotion
#SabunWonderBloom #krimbesarpayudara #krimpembesarpayudara #tegang #anjal #besar #krimpayudara #breastcream #sabunpayudara #bodygoals #norah #beeswax #bellazbeauty #bellaammara #jubahnursingfriendly #kainpasangcantik #kedaisuamiisteri #krimpayudaramalaysia #milkboostermalaysia #halford #nursingbra #pregnant #husbandandwife

Yang terbaik hanyalah dari Hush Hush buat anda semua!
.
Dengan kandungan yg terpilih,  iaitu bahan² premium semulajadi yg dijamin keberkesanannya serta dengan kelulusan KKM dan certified safe & bebas racun dari Pusat Racun Negara ♥️
.
Itulah kenapa ramai wanita memilih Wonder Bloom & Love Potion. Rahsia keremajaan aset, semuanya bermula di saat sapuan pertama.
.
Dah ramai wanita yg berpuas hati! Kamu bila lagi?!
.
.
#KrimLovePotion
#SabunWonderBloom #krimbesarpayudara #krimpembesarpayudara #tegang #anjal #besar #krimpayudara #breastcream #sabunpayudara #bodygoals #norah #beeswax #bellazbeauty #bellaammara #jubahnursingfriendly #kainpasangcantik #kedaisuamiisteri #krimpayudaramalaysia #milkboostermalaysia #halford #nursingbra #pregnant #husbandandwife
2 0 6 September, 2019
@lovepotion0808 Profile picture

@lovepotion0808

Kuala Terengganu

Bahagia dirasaaaa
.
. KENAPA PERLU MEMILIH Hush Hush BERBANDING PRODUK LAIN?? 💗 PRODUK YANG HALAL
.
💗 DIIKTIRAF OLEH KKM
💗 DIRUMUS MENGGUNAKAN FORMULA FRANCE
💗 DIBUAT DIKILANG YANG BERTARAF GMP
💗 KESAN SEAWAL 3 HARI
💗 PERUBAHAN DALAM MASA 2 MINGGU
💗 BOLEH DIGUNAKAN OLEH IBU MENYUSU
💗 BOLEH DIGUNA SEAWAL 15 TAHUN
💗 BEBAS PARABEN
💗 TIADA KESAN SAMPINGAN 💗 95% SATISFIED CUSTOMER

Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara ===================================
.
Dah jatuh cinta dengan Wonder Bloom ? 😍😍
.
Jom cuba sekarang!!
Klik link di BIO

#officialhushhushagent
#KrimLovePotion #hushhushlovepotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajuraya2019 #adhwardell #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #dramasweetdreams #viral2019

Bahagia dirasaaaa
.
.  KENAPA PERLU MEMILIH Hush Hush BERBANDING PRODUK LAIN?? 💗 PRODUK YANG HALAL
.
💗 DIIKTIRAF OLEH KKM
💗 DIRUMUS MENGGUNAKAN FORMULA FRANCE
💗 DIBUAT DIKILANG YANG BERTARAF GMP
💗 KESAN SEAWAL 3 HARI
💗 PERUBAHAN DALAM MASA 2 MINGGU
💗 BOLEH DIGUNAKAN OLEH IBU MENYUSU
💗 BOLEH DIGUNA SEAWAL 15 TAHUN
💗 BEBAS PARABEN
💗 TIADA KESAN SAMPINGAN 💗 95% SATISFIED CUSTOMER

Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara ===================================
.
Dah jatuh cinta dengan Wonder Bloom ? 😍😍
.
Jom cuba sekarang!!
Klik link di BIO

#officialhushhushagent
#KrimLovePotion #hushhushlovepotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajuraya2019 #adhwardell #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #dramasweetdreams #viral2019
2 0 6 September, 2019
@lovepotion0808 Profile picture

@lovepotion0808

Kuala Terengganu

Dah dekat majlis kahwin, tapi tak puas hati dengan saiz Miss B?

Tak bersedia dan malu nak berhadapan dengan bakal suami?

Ramai yang dah cuba/repeat order, dan ramai juga yang telah berjaya mendapat Miss B yang diidamkan. Tak perlu susah-susah, sapu je dah BESAR dan TEGANG.

Miliki payudara cantik, menawan, tegang, anjal, montok, nipple cerah, punggung lentik serta kembalikan keremajaan payudara dengan selamat.

#hushhushlegacy
#krimlovepotion

Dah dekat majlis kahwin, tapi tak puas hati dengan saiz Miss B?

Tak bersedia dan malu nak berhadapan dengan bakal suami?

Ramai yang dah cuba/repeat order, dan ramai juga yang telah berjaya mendapat Miss B yang diidamkan. Tak perlu susah-susah, sapu je dah BESAR dan TEGANG.

Miliki payudara cantik, menawan, tegang, anjal, montok, nipple cerah, punggung lentik serta kembalikan keremajaan payudara dengan selamat.

#hushhushlegacy
#krimlovepotion
1 1 5 September, 2019
@hushhush.bodysyantiq Profile picture

@hushhush.bodysyantiq

Bahagia dirasaaaa
.
. KENAPA PERLU MEMILIH Hush Hush BERBANDING PRODUK LAIN?? 💗 PRODUK YANG HALAL
.
💗 DIIKTIRAF OLEH KKM
💗 DIRUMUS MENGGUNAKAN FORMULA FRANCE
💗 DIBUAT DIKILANG YANG BERTARAF GMP
💗 KESAN SEAWAL 3 HARI
💗 PERUBAHAN DALAM MASA 2 MINGGU
💗 BOLEH DIGUNAKAN OLEH IBU MENYUSU
💗 BOLEH DIGUNA SEAWAL 15 TAHUN
💗 BEBAS PARABEN
💗 TIADA KESAN SAMPINGAN 💗 95% SATISFIED CUSTOMER

Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara ===================================
.
Dah jatuh cinta dengan Wonder Bloom ? 😍😍
.
Jom cuba sekarang!!
Klik link di BIO

#officialhushhushagent
#KrimLovePotion #hushhushlovepotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajuraya2019 #adhwardell #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #dramasweetdreams #viral2019 - #regrann

Bahagia dirasaaaa
.
.  KENAPA PERLU MEMILIH Hush Hush BERBANDING PRODUK LAIN?? 💗 PRODUK YANG HALAL
.
💗 DIIKTIRAF OLEH KKM
💗 DIRUMUS MENGGUNAKAN FORMULA FRANCE
💗 DIBUAT DIKILANG YANG BERTARAF GMP
💗 KESAN SEAWAL 3 HARI
💗 PERUBAHAN DALAM MASA 2 MINGGU
💗 BOLEH DIGUNAKAN OLEH IBU MENYUSU
💗 BOLEH DIGUNA SEAWAL 15 TAHUN
💗 BEBAS PARABEN
💗 TIADA KESAN SAMPINGAN 💗 95% SATISFIED CUSTOMER

Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara ===================================
.
Dah jatuh cinta dengan Wonder Bloom ? 😍😍
.
Jom cuba sekarang!!
Klik link di BIO

#officialhushhushagent
#KrimLovePotion #hushhushlovepotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajuraya2019 #adhwardell #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #dramasweetdreams #viral2019 - #regrann
3 0 5 September, 2019
@krimpenjagaanpayudara Profile picture

@krimpenjagaanpayudara

Hard Rock Cafe Melaka

Kesan Dari Memakai Coli Yang Tidak Sesuai : ❌Coli terangkat di bahagian belakang.
❌Tanda merah dan kesan tali ketat.
❌Payudara terkeluar dari coli atau terbonjol sedikit di ketiak

Bab lmbt pakai bra ni bukan penyebab breast jatuh or not. Tapi salah pakai bra size boleh jadi awak penyebabnya.Check jangan tak check.Jika anda sering mengalami kesan berikut, ikuti langkah-langkah seterusnya untuk membantu anda mendapatkan saiz coli yang sesuai : .
. *Cara Ukuran COLI* .
. 🌹Langkah 1

Ukur bahagian BAWAH PAYUDARA tau. Pakai coli semasa mengukur.
Ukur di sekeliling bawah payudara : 💡Jika anda mendapat nombor genap,tambah 4 inci. .
. 💡Jika anda mendapat nombor ganjil, tambah 5 inci. ➡Jika ukuran anda adalah *31"* , anda perlu tambah 5 inci dan saiz sebenar coli anda ialah *36"
.
. * 🌹Langkah 2

Ini pulak ukur bahagian TENGAH PAYUDARA ➿Ukur di sekeliling bahagian terdapat payudara.

Bandingkan nombor ini dengan saiz coli anda.
🔎Jika nombornya sama, bermakna saiz cup anda adalah 'A'
🔎Jika perbezaannya 1 inci , bermakna saiz cup anda adalah 'B'
🔎Jika perbezaannya 2 inci, bermakna saiz cup anda adalah 'C'
🔎Jika perbezaannya 3 inci, bermakna saiz cup anda adalah 'D'
🔎Jika perbezaannya 4 inci, bermakna saiz cup anda adalah 'E' .
.
Contoh: Saiz coli=36" Saiz ukur lilit payudara = 37" Beza = 37-36 =1" .
.

Maka, saiz cup anda adalah 36B .
.
. Clinical view, it is best to wear bra not more than 8 hours a day. Sebab tu waktu tidur kita tak perlu pakai bra. Penggunaan bra lama dalam sehari boleh ada negative effect to the breast . Pastikan anda memakai COLI yang betul dan oles Love Potion 2× sehari untuk dapatkan payudara yang cantik 😊

Selamat Mencuba 💝

@krimpenjagaanpayudara

Kesan Dari Memakai Coli Yang Tidak Sesuai : ❌Coli terangkat di bahagian belakang.
❌Tanda merah dan kesan tali ketat.
❌Payudara terkeluar dari coli atau terbonjol sedikit di ketiak

Bab lmbt pakai bra ni bukan penyebab breast jatuh or not. Tapi salah pakai bra size boleh jadi awak penyebabnya.Check jangan tak check.Jika anda sering mengalami kesan berikut, ikuti langkah-langkah seterusnya untuk membantu anda mendapatkan saiz coli yang sesuai : .
. *Cara Ukuran COLI* .
. 🌹Langkah 1

Ukur bahagian BAWAH PAYUDARA tau. Pakai coli semasa mengukur.
Ukur di sekeliling bawah payudara : 💡Jika anda mendapat nombor genap,tambah 4 inci. .
. 💡Jika anda mendapat nombor ganjil, tambah 5 inci. ➡Jika ukuran anda adalah *31"* , anda perlu tambah 5 inci  dan saiz sebenar coli anda ialah *36"
.
. * 🌹Langkah 2

Ini pulak ukur bahagian  TENGAH PAYUDARA ➿Ukur di sekeliling bahagian terdapat payudara.

Bandingkan nombor ini dengan saiz coli anda.
🔎Jika nombornya sama, bermakna saiz cup anda adalah 'A'
🔎Jika perbezaannya 1 inci , bermakna saiz cup anda adalah 'B'
🔎Jika perbezaannya 2 inci, bermakna saiz cup anda adalah 'C'
🔎Jika perbezaannya 3 inci, bermakna saiz cup anda adalah 'D'
🔎Jika perbezaannya 4 inci, bermakna saiz cup anda adalah 'E' .
.
Contoh: Saiz coli=36"  Saiz ukur lilit payudara = 37"  Beza = 37-36 =1" .
.

Maka, saiz cup anda adalah 36B .
.
.  Clinical view, it is best to wear bra not more than 8 hours a day. Sebab tu waktu tidur kita tak perlu pakai bra. Penggunaan bra lama dalam sehari boleh ada negative effect to the breast . Pastikan anda memakai COLI yang betul dan oles Love Potion 2× sehari untuk dapatkan payudara yang cantik 😊

Selamat Mencuba 💝

@krimpenjagaanpayudara
29 3 5 September, 2019
@krimpenjagaanpayudara Profile picture

@krimpenjagaanpayudara

Tumpat,Kelantan

Combo krim love potion + scrub skinny me berbaloi. Nak jaga aset bole guna krim LP. Nak kurangkan lemak gelebeh dan angin scrub dengan SM. .
Nak harga combo berbaloi?

Combo krim love potion + scrub skinny me berbaloi. Nak jaga aset bole guna krim LP. Nak kurangkan lemak gelebeh dan angin scrub dengan SM. .
Nak harga combo berbaloi?
10 1 5 September, 2019
@lovepotion0808 Profile picture

@lovepotion0808

Sk Padang Kemunting

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size .
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️ 📱Whatsapp "Hush" ke 0169341778 .
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushlovepotion #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #ibumenyusu #setberpantang #promosiharimerdeka

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size .
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️ 📱Whatsapp "Hush" ke 0169341778 .
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushlovepotion #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #ibumenyusu #setberpantang #promosiharimerdeka
0 0 4 September, 2019
@lovepotionmalaysia Profile picture

@lovepotionmalaysia

Pavilion KL

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size .
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️ 📱Whatsapp "Hush" ke 01156452769
.
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushlovepotion #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #ibumenyusu #setberpantang #promosiharimerdeka

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size .
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️ 📱Whatsapp "Hush" ke 01156452769
.
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushlovepotion #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #ibumenyusu #setberpantang #promosiharimerdeka
4 2 4 September, 2019
@hushhushmy.official Profile picture

@hushhushmy.official

Ramada Meridin Johor Bahru

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size .
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️ 📱Whatsapp "Hush" ke 0126303031
📱Whatsapp "Hush" ke 0126303031
📱Whatsapp "Hush" ke 0126303031
.
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushhq #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #ibumenyusu #setberpantang #promosiharimerdeka

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size .
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️ 📱Whatsapp "Hush" ke 0126303031
📱Whatsapp "Hush" ke 0126303031
📱Whatsapp "Hush" ke 0126303031
.
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushhq #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #ibumenyusu #setberpantang #promosiharimerdeka
6 0 4 September, 2019
@tipspayudaramenawan Profile picture

@tipspayudaramenawan

Hospital Seberang Jaya

AWAS!, jaga-jaga ya kekakak, kita memang tak perasan kita punya dah makin lembik dan leper. tapi orang laki ni memang perasan samada kita punya makin umppphh atau makin kosong tak rasa apa,
Nak tahu camna kekakak boleh jaga penampilan diri kekakak walaupun sibuk?

InshaAllah LOVE POTION boleh bantu
TERBUKTI berkesan untuk:
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Mengurangkan stretch mark dan selulit 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Menaikkan semula punggung yang jatuh
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara

Khas untuk kekakak yang masih nak memikat hati encik somi tu boleh.
Whatsapp saya dgn klik link di Bio..💕 📲01128612049

AWAS!, jaga-jaga ya kekakak, kita memang tak perasan kita punya dah makin lembik dan leper. tapi orang laki ni memang  perasan samada kita punya makin umppphh atau makin kosong tak rasa apa,
Nak tahu camna kekakak boleh jaga penampilan diri kekakak walaupun sibuk?

InshaAllah LOVE POTION boleh bantu
TERBUKTI berkesan untuk:
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Mengurangkan stretch mark dan selulit 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Menaikkan semula punggung yang jatuh
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara

Khas untuk kekakak yang masih nak memikat hati encik somi tu boleh.
Whatsapp saya dgn klik link di Bio..💕 📲01128612049
7 2 4 September, 2019
@hushhush.loves Profile picture

@hushhush.loves

Bahagia dirasaaaa
.
. KENAPA PERLU MEMILIH Hush Hush BERBANDING PRODUK LAIN?? 💗 PRODUK YANG HALAL
.
💗 DIIKTIRAF OLEH KKM
💗 DIRUMUS MENGGUNAKAN FORMULA FRANCE
💗 DIBUAT DIKILANG YANG BERTARAF GMP
💗 KESAN SEAWAL 3 HARI
💗 PERUBAHAN DALAM MASA 2 MINGGU
💗 BOLEH DIGUNAKAN OLEH IBU MENYUSU
💗 BOLEH DIGUNA SEAWAL 15 TAHUN
💗 BEBAS PARABEN
💗 TIADA KESAN SAMPINGAN 💗 95% SATISFIED CUSTOMER

Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara ===================================
.
Dah jatuh cinta dengan Wonder Bloom ? 😍😍
.
Jom cuba sekarang!!
Klik link di BIO

#officialhushhushagent
#KrimLovePotion #hushhushlovepotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajuraya2019 #adhwardell #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #dramasweetdreams #viral2019

Bahagia dirasaaaa
.
.  KENAPA PERLU MEMILIH Hush Hush BERBANDING PRODUK LAIN?? 💗 PRODUK YANG HALAL
.
💗 DIIKTIRAF OLEH KKM
💗 DIRUMUS MENGGUNAKAN FORMULA FRANCE
💗 DIBUAT DIKILANG YANG BERTARAF GMP
💗 KESAN SEAWAL 3 HARI
💗 PERUBAHAN DALAM MASA 2 MINGGU
💗 BOLEH DIGUNAKAN OLEH IBU MENYUSU
💗 BOLEH DIGUNA SEAWAL 15 TAHUN
💗 BEBAS PARABEN
💗 TIADA KESAN SAMPINGAN 💗 95% SATISFIED CUSTOMER

Apa yang Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara ===================================
.
Dah jatuh cinta dengan Wonder Bloom ? 😍😍
.
Jom cuba sekarang!!
Klik link di BIO

#officialhushhushagent
#KrimLovePotion #hushhushlovepotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajuraya2019 #adhwardell #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #dramasweetdreams #viral2019
5 0 3 September, 2019
@hushhushmalaysia Profile picture

@hushhushmalaysia

Suria KLCC

Testimoni ikhlas dari customer yg pada mulanya hanya guna krim love potion..Now repeat combo #krimlovepotion + #sabunwonderbloom ...nak konsisten lagi katanya..
.
.
#bajumuslimah #promomerdeka #bajumerdeka #drzakirnaik #zakirnaik

Testimoni ikhlas dari customer yg pada mulanya hanya guna krim love potion..Now repeat combo #krimlovepotion + #sabunwonderbloom ...nak konsisten lagi katanya..
.
.
#bajumuslimah #promomerdeka #bajumerdeka #drzakirnaik #zakirnaik
1 0 2 September, 2019
@hushhush.gebuus Profile picture

@hushhush.gebuus

Suria KLCC

Testimoni ikhlas dari customer yg pada mulanya hanya guna krim love potion..Now repeat combo #krimlovepotion + #sabunwonderbloom ...nak konsisten lagi katanya..
.
.
#bajumuslimah #promomerdeka #bajumerdeka #drzakirnaik #zakirnaik

Testimoni ikhlas dari customer yg pada mulanya hanya guna krim love potion..Now repeat combo #krimlovepotion + #sabunwonderbloom ...nak konsisten lagi katanya..
.
.
#bajumuslimah #promomerdeka #bajumerdeka #drzakirnaik #zakirnaik
1 0 2 September, 2019
@misi.tawan.hati.suami Profile picture

@misi.tawan.hati.suami

Suria KLCC

Testimoni ikhlas dari customer yg pada mulanya hanya guna krim love potion..Now repeat combo #krimlovepotion + #sabunwonderbloom ...nak konsisten lagi katanya..
.
.
#bajumuslimah #promomerdeka #bajumerdeka #drzakirnaik #zakirnaik

Testimoni ikhlas dari customer yg pada mulanya hanya guna krim love potion..Now repeat combo #krimlovepotion + #sabunwonderbloom ...nak konsisten lagi katanya..
.
.
#bajumuslimah #promomerdeka #bajumerdeka #drzakirnaik #zakirnaik
2 0 2 September, 2019
@hush_hush.empire Profile picture

@hush_hush.empire

Nak muka runcing?
Nak hilangkan double triple chin, eh ckp kat diri sendiri ke?😂
_

Nak halau lelemax satu badan, di lipatan perot?
Di lengan, perot? Ohh..banyak kilos perlu dinyah! ✔
Jadikan produk Hush Hush adalah pelengkap rutin sang prettylady!
.
Produk mandi kita berderet banyak kan, jom add on lagi satu.Skinny Me bakal menjadikan  anda tersenyum memandang diri sendiri di cermin juga menambah keyakinan diri💞. _

Klik link biru pada BIO atau wasap segera.
.
.
#hushhush
#krimlovepotion
#sabunwonderbloom
#skinnymebyhushhush #ubatkurus #mince #supplementkurus #hanaazraa #hanaskincare #zulariffin #remyishak #sangkar #paskalthemovie #kulitsensitif #kuliah #ardellaryana

Nak muka runcing?
Nak hilangkan double triple chin, eh ckp kat diri sendiri ke?😂
_

Nak halau lelemax satu badan, di lipatan perot?
Di lengan, perot? Ohh..banyak kilos perlu dinyah! ✔
Jadikan produk Hush Hush adalah pelengkap rutin sang prettylady!
.
Produk mandi kita berderet banyak kan, jom add on lagi satu.Skinny Me bakal menjadikan  anda tersenyum memandang diri sendiri di cermin juga menambah keyakinan diri💞. _

Klik link biru pada BIO  atau wasap segera.
.
.
#hushhush
#krimlovepotion
#sabunwonderbloom
#skinnymebyhushhush #ubatkurus #mince #supplementkurus #hanaazraa #hanaskincare #zulariffin #remyishak #sangkar #paskalthemovie #kulitsensitif #kuliah #ardellaryana
1 0 2 September, 2019
@hushhushmy.official Profile picture

@hushhushmy.official

T.T.D.I

Bila tunggu anak berhenti menyusu,

Masa tu payudara akan semakin kendur & layu.

Ni disebabkan bila baby stop suction kulit sekitar breast akan kendur sbb tidak menghasilkn air susu lagi.

Means, bila baby stop menyusu masalah payudara masa tu maybe sudah teruk dan akan ambil masa utk di tegangkan semula.

Berbeza kalau guna Hush Hush semasa tengah bf. Sebabnya Hush Hush ni akan elak payudara menjadi lebih kendur, mengecut atau tidak seimbang during proses breastfeeding.
.
.
#hushhushsexy
#KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajukurung #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #tudungfareeda #wikwikwik - #regrann - #regrann

Bila tunggu anak berhenti menyusu,

Masa tu payudara akan semakin kendur & layu.

Ni disebabkan bila baby stop suction kulit sekitar breast akan kendur sbb tidak menghasilkn air susu lagi.

Means, bila baby stop menyusu masalah payudara masa tu maybe sudah teruk dan akan ambil masa utk di tegangkan semula.

Berbeza kalau guna Hush Hush semasa tengah bf. Sebabnya Hush Hush ni akan elak payudara menjadi lebih kendur, mengecut atau tidak seimbang during proses breastfeeding.
.
.
#hushhushsexy
#KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajukurung #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3 #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #tudungfareeda #wikwikwik - #regrann - #regrann
12 0 2 September, 2019
@hushhushmy.official Profile picture

@hushhushmy.official

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size ✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa
.
Click link di BIO for details ❤️
.
#emmamaembong #lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushloves #bootyvsboobs #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #seriburindu #hushhushbreastcreamsoap
#arianiscarves #duckscarves #bawal - #regrann

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size ✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa
.
Click link di BIO for details ❤️
.
#emmamaembong #lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushloves #bootyvsboobs #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #seriburindu #hushhushbreastcreamsoap
#arianiscarves #duckscarves #bawal - #regrann
2 0 31 August, 2019
@hushhush.asia Profile picture

@hushhush.asia

MENAWAN KE TIDAK? JADILAH WANITA YANG ANGGUN DAN MEMBAHAGIAKAN SUAMI UOLS!
.
Dapatkan Hanya Yang Terbaru! Love Potion New Improved Formula with Collagen Booster!
.
Berderet testimoni dari customer kami.
SUAMI ASYIK SENYUM JE
PUTING MAKIN PINKISH!
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
. .
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘
.
.
#hushhush #lovepotionbyhushhush #breastcreammalaysia #seksiuntuksuami #krimpayudara #krimlovepotion #asetteganganjal #milkboostermalaysia #payudarakendur #krimpembesarpayudara

MENAWAN KE TIDAK?  JADILAH WANITA YANG ANGGUN DAN MEMBAHAGIAKAN SUAMI UOLS!
.
Dapatkan Hanya Yang Terbaru! Love Potion New Improved Formula with Collagen Booster!
.
Berderet testimoni dari customer kami. 
SUAMI ASYIK SENYUM JE
PUTING MAKIN PINKISH!
MAKIN MEMBULAT DAN BESAR
DIA GEBU DIA PADAT
WANGI SANGAT. LOVE IT!
SIZE BERTAMBAH. TUKAR BRA!
.
CikGojes pun wajib Cuba. Kalau sebelum ni dah cuba macam2 produk tak jadi. Love Potion InshaAllah jadi.
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
. . 
Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung
=============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran 
KKM No : NOT170103519K
.
TAK CUBA..TAK RASA
DAH CUBA..PASTI SUKA
SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘
.
.
#hushhush #lovepotionbyhushhush #breastcreammalaysia #seksiuntuksuami #krimpayudara #krimlovepotion #asetteganganjal #milkboostermalaysia #payudarakendur #krimpembesarpayudara
1 0 31 August, 2019
@tipspayudaramenawan Profile picture

@tipspayudaramenawan

Sentosa Island Universal Studios,Singapore

Idamkan payudara yang sempurna?
.
Bukan hanya sekadar bergantung harap dengan "Push Up Bra" sahaja!
.
Berjuta jenis produk mahupun teknologi ada di luar sana.

Namun dengan memilih Love Potion by Hush Hush adalah satu pilihan yang sangat TEPAT dan Itu memang PASTI!
.
Love Potion lulus KKM dan dijamin selamat.. Kenapa mahu fikir lagi?? 😉😉
.
Jom cuba Love Potion sekarang, diskaun menarik menanti Cik Gojes 💓💓 ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
.
📱Whatsapp "Hush" ke 01128612049

Idamkan payudara yang sempurna?
.
Bukan hanya sekadar bergantung harap dengan "Push Up Bra" sahaja!
.
Berjuta jenis produk mahupun teknologi ada di luar sana.

Namun dengan memilih Love Potion by Hush Hush adalah satu pilihan yang sangat TEPAT dan Itu memang PASTI!
.
Love Potion lulus KKM dan dijamin selamat.. Kenapa mahu fikir lagi?? 😉😉
.
Jom cuba Love Potion sekarang,  diskaun menarik menanti Cik Gojes 💓💓 ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
.
📱Whatsapp "Hush" ke 01128612049
4 2 31 August, 2019
@lovepotion0808 Profile picture

@lovepotion0808

Kampong Terap, Terengganu, Malaysia

Dah dekat majlis kahwin, tapi tak puas hati dengan saiz Miss B?

Tak bersedia dan malu nak berhadapan dengan bakal suami?

Ramai yang dah cuba/repeat order, dan ramai juga yang telah berjaya mendapat Miss B yang diidamkan. Tak perlu susah-susah, sapu je dah BESAR dan TEGANG.

Miliki payudara cantik, menawan, tegang, anjal, montok, nipple cerah, punggung lentik serta kembalikan keremajaan payudara dengan selamat.

#hushhushlegacy
#krimlovepotion

Dah dekat majlis kahwin, tapi tak puas hati dengan saiz Miss B?

Tak bersedia dan malu nak berhadapan dengan bakal suami?

Ramai yang dah cuba/repeat order, dan ramai juga yang telah berjaya mendapat Miss B yang diidamkan. Tak perlu susah-susah, sapu je dah BESAR dan TEGANG.

Miliki payudara cantik, menawan, tegang, anjal, montok, nipple cerah, punggung lentik serta kembalikan keremajaan payudara dengan selamat.

#hushhushlegacy
#krimlovepotion
0 0 30 August, 2019
@tipspayudaramenawan Profile picture

@tipspayudaramenawan

Puncak Alam

Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?
.
.
🍃🌸Menganjalkan punggung
.
🍃🌸Menegangkan punggung
.
🍃🌸Menghapuskan stretch mark
.
🍃🌸Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan punggung
.
🍃🌸Mengatasi masalah punggung yang jatuh, leper dan flat
.
🍃🌸Seimbangkan punggung menjadi lebih montok
.
.
Bila punggung mantap,bahagian dalaman pun mantap,kemutan pun hebat, padat dan ketat buat suami makin sayang ♥
.
.
Sangat mudah dengan sapu 2x sehari setiap kali selepas mandi 😍
.
.
Dahlah wangi, mantap lagi, en asben pasti gerams uolls😘
.
.
Jommsss Kembalikan kehangatan cinta bersama pasangan anda setiap hari 💋
. 📲01128612049

Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?
.
.
🍃🌸Menganjalkan punggung
.
🍃🌸Menegangkan punggung
.
🍃🌸Menghapuskan stretch mark
.
🍃🌸Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan punggung
.
🍃🌸Mengatasi masalah punggung yang jatuh, leper dan flat
.
🍃🌸Seimbangkan punggung menjadi lebih montok
.
.
Bila punggung mantap,bahagian dalaman pun mantap,kemutan pun hebat, padat dan ketat buat suami makin sayang ♥
.
.
Sangat mudah dengan sapu 2x sehari setiap kali selepas mandi 😍
.
.
Dahlah wangi, mantap lagi, en asben pasti gerams uolls😘
.
.
Jommsss Kembalikan kehangatan cinta bersama pasangan anda setiap hari 💋
. 📲01128612049
2 1 30 August, 2019
@lovepotion0808 Profile picture

@lovepotion0808

Pantai Keluang

Testimoni ikhlas dari customer yg pada mulanya hanya guna krim love potion..Now repeat combo #krimlovepotion + #sabunwonderbloom ...nak konsisten lagi katanya..
.
.
#bajumuslimah #promomerdeka #bajumerdeka #drzakirnaik #zakirnaik

Testimoni ikhlas dari customer yg pada mulanya hanya guna krim love potion..Now repeat combo #krimlovepotion + #sabunwonderbloom ...nak konsisten lagi katanya..
.
.
#bajumuslimah #promomerdeka #bajumerdeka #drzakirnaik #zakirnaik
1 2 30 August, 2019
@hushhushlovepotion.vivi Profile picture

@hushhushlovepotion.vivi

Senai, Johor

- Testimoni ikhlas dari customer yg pada mulanya hanya guna krim love potion..Now repeat combo #krimlovepotion + #sabunwonderbloom ...nak konsisten lagi katanya..
.
.
#bajumuslimah #promomerdeka #bajumerdeka #drzakirnaik #zakirnaik #kauyangpertama ertama

-  Testimoni ikhlas dari customer yg pada mulanya hanya guna krim love potion..Now repeat combo #krimlovepotion + #sabunwonderbloom ...nak konsisten lagi katanya..
.
.
#bajumuslimah #promomerdeka #bajumerdeka #drzakirnaik #zakirnaik  #kauyangpertama ertama
3 0 30 August, 2019
@hushhushmy.official Profile picture

@hushhushmy.official

Dah dekat majlis kahwin, tapi tak puas hati dengan saiz Miss B?

Tak bersedia dan malu nak berhadapan dengan bakal suami?

Ramai yang dah cuba/repeat order, dan ramai juga yang telah berjaya mendapat Miss B yang diidamkan. Tak perlu susah-susah, sapu je dah BESAR dan TEGANG.

Miliki payudara cantik, menawan, tegang, anjal, montok, nipple cerah, punggung lentik serta kembalikan keremajaan payudara dengan selamat.

#hushhushlegacy
#krimlovepotion

Dah dekat majlis kahwin, tapi tak puas hati dengan saiz Miss B?

Tak bersedia dan malu nak berhadapan dengan bakal suami?

Ramai yang dah cuba/repeat order, dan ramai juga yang telah berjaya mendapat Miss B yang diidamkan. Tak perlu susah-susah, sapu je dah BESAR dan TEGANG.

Miliki payudara cantik, menawan, tegang, anjal, montok, nipple cerah, punggung lentik serta kembalikan keremajaan payudara dengan selamat.

#hushhushlegacy
#krimlovepotion
7 0 29 August, 2019
@ardelaryana Profile picture

@ardelaryana

Johor

@_syasyaadira
.
Khas untuk semua wanita yang bergelar isteri, sayangkan diri dan nak jaga aset baik2, korang mesti cuba set Hush Hush yang ada krim dan sabun khusus untuk penjagaan aset wanita. 95% testimoni customer telah berpuas hati dengan Hush Hush.

And untuk mommies yang baru lepas bersalin atau masih menyusu baby, Hush Hush pilihan yang paling sesuai untuk uols.

Selain cantikkan aset, ianya 100% selamat dan bagus sebagai milkbooster juga.

So untuk dapatkan body yang kekal sihat, mantap dan fit, korang kena dapatkan Combo Body Syantik ni dari Hush Hush.

Boleh juga tengok sendiri beribu testimoni yang meletopss di ig

Now tgah ada PROMOSI untuk set combo. Apa tunggu lagi. Jom dapatkan produk Hush Hush sekarang 😍
.
. #SabunWonderBloom #sabuntetek #krimtetek
#KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajukurung #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #tudungfareeda #wikwikwik

@_syasyaadira
.
Khas untuk semua wanita yang bergelar isteri, sayangkan diri dan nak jaga aset baik2, korang mesti cuba set Hush Hush yang ada krim dan sabun khusus untuk penjagaan aset wanita. 95% testimoni customer telah berpuas hati dengan Hush Hush.

And untuk mommies yang baru lepas bersalin atau masih menyusu baby, Hush Hush pilihan yang paling sesuai untuk uols.

Selain cantikkan aset, ianya 100% selamat dan bagus sebagai milkbooster juga.

So untuk dapatkan body yang kekal sihat, mantap dan fit, korang kena dapatkan Combo Body Syantik ni dari Hush Hush.

Boleh juga tengok sendiri beribu testimoni yang meletopss di ig

Now tgah ada PROMOSI untuk set combo. Apa tunggu lagi. Jom dapatkan produk Hush Hush sekarang 😍
.
. #SabunWonderBloom #sabuntetek #krimtetek
#KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajukurung #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3 #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #tudungfareeda #wikwikwik
9 0 29 August, 2019
@tiyahushlove_official Profile picture

@tiyahushlove_official

Jitra, Kedah Darul Aman

Testimoni ikhlas dari customer yg pada mulanya hanya guna krim love potion..Now repeat combo #krimlovepotion + #sabunwonderbloom ...nak konsisten lagi katanya..
.
.
#bajumuslimah #promomerdeka #bajumerdeka #drzakirnaik #zakirnaik

Testimoni ikhlas dari customer yg pada mulanya hanya guna krim love potion..Now repeat combo #krimlovepotion + #sabunwonderbloom ...nak konsisten lagi katanya..
.
.
#bajumuslimah #promomerdeka #bajumerdeka #drzakirnaik #zakirnaik
9 0 29 August, 2019
@lustsecret_lovepotion Profile picture

@lustsecret_lovepotion

Bila tunggu anak berhenti menyusu,

Masa tu payudara akan semakin kendur & layu.

Ni disebabkan bila baby stop suction kulit sekitar breast akan kendur sbb tidak menghasilkn air susu lagi.

Means, bila baby stop menyusu masalah payudara masa tu maybe sudah teruk dan akan ambil masa utk di tegangkan semula.

Berbeza kalau guna Hush Hush semasa tengah bf. Sebabnya Hush Hush ni akan elak payudara menjadi lebih kendur, mengecut atau tidak seimbang during proses breastfeeding.
.
.
#lustsecretXhushhushlovepotion
#KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajukurung #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #strollerbaby #jompikatsuami #breastfeedingfriendly #bajunursing  #nursingcover #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #tudungfareeda #breastpump #breastfeeding #jubahnursingfriendly #milkbooster

Bila tunggu anak berhenti menyusu,

Masa tu payudara akan semakin kendur & layu.

Ni disebabkan bila baby stop suction kulit sekitar breast akan kendur sbb tidak menghasilkn air susu lagi.

Means, bila baby stop menyusu masalah payudara masa tu maybe sudah teruk dan akan ambil masa utk di tegangkan semula.

Berbeza kalau guna Hush Hush semasa tengah bf. Sebabnya Hush Hush ni akan elak payudara menjadi lebih kendur, mengecut atau tidak seimbang during proses breastfeeding.
.
.
#lustsecretXhushhushlovepotion
#KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajukurung #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #strollerbaby #jompikatsuami #breastfeedingfriendly #bajunursing #nursingcover #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #tudungfareeda #breastpump #breastfeeding #jubahnursingfriendly #milkbooster
16 0 28 August, 2019

Top #krimlovepotion posts

@hushhush.lingerie Profile picture

@hushhush.lingerie

Shah Alam Stadium

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size .
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️ .
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushhq #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #ibumenyusu #setberpantang #promosihariraya #bazarramadhan #kurussebelumraya #hushhushraya #kitacantikramaiorangsayang - #regrann - #regrann

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size .
✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️ .
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushhq #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #ibumenyusu #setberpantang #promosihariraya #bazarramadhan #kurussebelumraya #hushhushraya #kitacantikramaiorangsayang - #regrann - #regrann
8 1 7 August, 2019
@hushhushhq Profile picture

@hushhushhq

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size ✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️
.
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushhq #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size ✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️
.
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushhq #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan
348 33 2 October, 2018
@hushhushhq Profile picture

@hushhushhq

Kuala Terengganu

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size ✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️ 📱Whatsapp "Hush" ke 0192333171
📱Whatsapp "Hush" ke 0192333171
📱Whatsapp "Hush" ke 0192333171
.
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushhq #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #ibumenyusu #setberpantang #promosihariraya #bazarramadhan #kurussebelumraya #hushhushraya #kitacantikramaiorangsayang

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size ✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️ 📱Whatsapp "Hush" ke 0192333171
📱Whatsapp "Hush" ke 0192333171
📱Whatsapp "Hush" ke 0192333171
.
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushhq #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #ibumenyusu #setberpantang #promosihariraya #bazarramadhan #kurussebelumraya #hushhushraya #kitacantikramaiorangsayang
4 1 14 July, 2019
@hushhushhq Profile picture

@hushhushhq

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size ✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️
.
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushhq #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size ✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️
.
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushhq #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan
222 0 2 December, 2018
@hushhushhq Profile picture

@hushhushhq

Alamanda Shopping Centre

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size ✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️
.
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushhq #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #ibumenyusu #setberpantang #promosihariraya #bazarramadhan #kurussebelumraya #hushhushraya #kitacantikramaiorangsayang

HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!

Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah!
.
Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, sendu piluuu je kat biji Mata Cik abang uollsssss...😭
.
Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION

HUSH HUSH terbaik untuk
✔️ BESAR kan size ✔️ Mekarkan TEK
✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri
✔️Hilangkan stretchmark dan selulit
.
Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍
.
Jom Dapatkan Sekarang Combo Set Hush Hush dengan harga istimewa .
Click link di BIO for details ❤️
.
#lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #hushhushhq #krimpembesarpayudara #jomjagaaset #krimlovepotion #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #ibumenyusu #setberpantang #promosihariraya #bazarramadhan #kurussebelumraya #hushhushraya #kitacantikramaiorangsayang
21 1 14 May, 2019
@breast_montok_punggung_seksi Profile picture

@breast_montok_punggung_seksi

.
Khas untuk semua wanita yang bergelar isteri, sayangkan diri dan nak jaga aset baik2, korang mesti cuba set Hush Hush yang ada krim dan sabun khusus untuk penjagaan aset wanita. 95% testimoni customer telah berpuas hati dengan Hush Hush.

And untuk mommies yang baru lepas bersalin atau masih menyusu baby, Hush Hush pilihan yang paling sesuai untuk uols.

Selain cantikkan aset, ianya 100% selamat dan bagus sebagai milkbooster juga.

So untuk dapatkan body yang kekal sihat, mantap dan fit, korang kena dapatkan Combo Body Syantik ni dari Hush Hush.

Boleh juga tengok sendiri beribu testimoni yang meletopss di ig

Now tgah ada PROMOSI untuk set combo. Apa tunggu lagi. Jom dapatkan produk Hush Hush sekarang 😍
.
Whatsapp 013 262 4791 atau Klik Link Di Bio ya
.
#breastmontokpunggungseksi
#SabunWonderBloom #sabuntetek #krimtetek
#KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajukurung #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #tudungfareeda #wikwikwik

.
Khas untuk semua wanita yang bergelar isteri, sayangkan diri dan nak jaga aset baik2, korang mesti cuba set Hush Hush yang ada krim dan sabun khusus untuk penjagaan aset wanita. 95% testimoni customer telah berpuas hati dengan Hush Hush.

And untuk mommies yang baru lepas bersalin atau masih menyusu baby, Hush Hush pilihan yang paling sesuai untuk uols.

Selain cantikkan aset, ianya 100% selamat dan bagus sebagai milkbooster juga.

So untuk dapatkan body yang kekal sihat, mantap dan fit, korang kena dapatkan Combo Body Syantik ni dari Hush Hush.

Boleh juga tengok sendiri beribu testimoni yang meletopss di ig

Now tgah ada PROMOSI untuk set combo. Apa tunggu lagi. Jom dapatkan produk Hush Hush sekarang 😍
.
Whatsapp 013 262 4791 atau Klik Link Di Bio ya
.
#breastmontokpunggungseksi
 #SabunWonderBloom #sabuntetek #krimtetek
#KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajukurung #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3 #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #tudungfareeda #wikwikwik
13 0 10 hours ago
@houri.sismas Profile picture

@houri.sismas

Hulu Langat, Negeri Sembilan, Malaysia

BESTNYA JOIN HUSH HUSH,💖 Alhamdulillah, hampir setahun mas dalam team Hush Hush Legacy Tak putus2 support dari founder, leader dan team sendiri.
Hanya yang join team akan tahu 'jerih perit' jual Produk Aset Wanita, walau dapat kecaman & gangguan luar tu tidak mematahkan semangat mas dan team tuk teruskan berjuang kenalkan LOVE POTION & WONDER BLOOM ni.

Sebab tahu ramai wanita, terutama isteri2 menghadapi masalah aset dan perlukan produk dari HUSH HUSH, setiap kali dapat wasap, pasti prospek akan share something, spt luahan rasa, stress, tidak yakin dll yang menyebabkan mereka mahu transfrom dan tampil TipTop untuk suami.
Apapun, doakan mas terus sukses dalam team ni, sebab mas nak bantu ramai lagi isteri2 perlukan produk Hush Hush. Terima kasih berjuta2 🌹🌹🌹 kak Intan Suhana untuk produk terbaik untuk isteri dan my Awesome Leader Mauwiya Shaharuddin atas segala tunjuk ajar 😘

Jom jadi sebahagian dari team kami, kita sebarkan kebaikan Produk Hush Hush ini. Khusus Wanita yang dah berkahwin.
#HushHushLegacy #TeamMoya
#KrimLovePotion #SabunWonderBloom

BESTNYA JOIN HUSH HUSH,💖 Alhamdulillah, hampir setahun mas dalam team Hush Hush Legacy Tak putus2 support dari founder, leader dan team sendiri. 
Hanya yang join team akan tahu 'jerih perit' jual Produk Aset Wanita, walau dapat kecaman & gangguan luar tu tidak mematahkan semangat mas dan team tuk teruskan  berjuang kenalkan LOVE POTION & WONDER BLOOM ni.

Sebab tahu ramai wanita, terutama isteri2 menghadapi masalah aset dan perlukan produk dari HUSH HUSH, setiap kali dapat wasap, pasti prospek akan share something, spt luahan rasa, stress, tidak yakin dll yang menyebabkan mereka mahu transfrom dan tampil TipTop untuk suami. 
Apapun, doakan mas terus sukses dalam team ni, sebab mas nak bantu ramai lagi isteri2 perlukan produk Hush Hush. Terima kasih berjuta2 🌹🌹🌹 kak Intan Suhana untuk produk terbaik untuk isteri dan my Awesome Leader Mauwiya Shaharuddin atas segala tunjuk ajar 😘

Jom jadi sebahagian dari team kami, kita sebarkan kebaikan Produk Hush Hush ini. Khusus Wanita yang dah berkahwin. 
#HushHushLegacy #TeamMoya
#KrimLovePotion #SabunWonderBloom
102 6 29 November, 2018
@hushhush_deamour Profile picture

@hushhush_deamour

JALAN TAR KL

Baru kawen mcm belangkas
Lepas anak kedua tido pon asing.
Sebab apa? ASET dah susut nilai 😔👎🏼
.

Sebab tu ada LOVE POTION ❤❤❤ yang sedia utk membantu kita. Membantu apa? Untuk pikat dan kunci suami tercinta. Sapu sikit dah tegang, sapu konsisten 2 kali sehari ? Ermmm menggigil lutut dia. .

Badak menyelam basah badannya,
Merpati pulak hinggap di kepala,
Suami suka isteri gembira,
Hidup bahagia bersama sama.
.

Whatsapp utk order: 011-16932954 .
.
#HushHushLegacy #ariani #lovepotionbyhushhush #elfiraloy #ameerazaini #leeyanarahman #wonderbloombyhushhush #muashahalam #asetmantap #caprice #kurta #bajurayaanak
#KrimLovePotion #lipfillers #ohabangkosmetik #henna #inaipengantin #veilpengantin #aliffaziz #sewabajupengantin #bridesmaids #aliffsyukri

Baru kawen mcm belangkas
Lepas anak kedua tido pon asing.
Sebab apa? ASET dah susut nilai 😔👎🏼
.

Sebab tu ada LOVE POTION ❤❤❤ yang sedia utk membantu kita. Membantu apa? Untuk pikat dan kunci suami tercinta. Sapu sikit dah tegang, sapu konsisten 2 kali sehari ? Ermmm menggigil lutut dia. .

Badak menyelam basah badannya,
Merpati pulak hinggap di kepala,
Suami suka isteri gembira,
Hidup bahagia bersama sama.
.

Whatsapp utk order: 011-16932954 .
.
#HushHushLegacy #ariani #lovepotionbyhushhush #elfiraloy #ameerazaini #leeyanarahman #wonderbloombyhushhush #muashahalam #asetmantap #caprice #kurta #bajurayaanak 
#KrimLovePotion #lipfillers #ohabangkosmetik #henna #inaipengantin #veilpengantin #aliffaziz #sewabajupengantin #bridesmaids #aliffsyukri
10 1 20 May, 2019