#kosova Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

3.5
average comments
308.3
average likes
@shqip_ovlla Profile picture

@shqip_ovlla

😂😂
.

Follow @shqip_ovlla Për 13K🌟
✔️LIKE 💬COMENT 👥TAG FRIENDS
—————————————————
#shqip_ovlla

#ledrivula  #elvanagjata  #ledrizlla #taynator  #valzator  #elvanator  #morenator #mozzik  #getinjo  #loredanazefi  #tirana #albania  #shkupi  #kosova  #gjakova  #saranda #vlora  #fifitor  #funny  #stupcat  #kafenejajone #hajgare  #mitrovica  #ferizaj  #lipjan #qkakashpija  #humorshqip  #mozzikfans #kosovo

😂😂
.

Follow @shqip_ovlla Për 13K🌟
✔️LIKE 💬COMENT 👥TAG FRIENDS
—————————————————
#shqip_ovlla

#ledrivula #elvanagjata #ledrizlla#taynator #valzator #elvanator #morenator#mozzik #getinjo #loredanazefi #tirana#albania #shkupi #kosova #gjakova #saranda#vlora #fifitor #funny #stupcat #kafenejajone#hajgare #mitrovica #ferizaj #lipjan#qkakashpija #humorshqip #mozzikfans#kosovo
7 0 42 seconds ago
@pas_neser Profile picture

@pas_neser

Tag bolin 😂

Tag bolin 😂
0 1 46 seconds ago
@dj_denk Profile picture

@dj_denk

Waittt,wwwhat?🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #dj #djboss #djmixtape #djlife #djlifestyle #dji #djs #djsnake #djworld #djmusic #djsongs #djcity #djm #realdjs #kosova #shqipnia #prishtina #podujeva #prizreni #gjilani #tetova

Waittt,wwwhat?🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥#dj #djboss #djmixtape #djlife #djlifestyle #dji #djs #djsnake #djworld #djmusic #djsongs #djcity #djm #realdjs #kosova #shqipnia #prishtina #podujeva #prizreni #gjilani #tetova
1 0 3 minutes ago
@zgjohu1 Profile picture

@zgjohu1

Rronaldina Kasami studion në Universitetin e Prizrenit në degën Juridik me notën mesatare 10. Gjithashtu ka marrë pjesë në klinikën juridike “Justice Matter” si dhe në konkursin e zhvilluar nga USAID ka marrë çmimin e parë si gjykatësja më e mirë.
.
#rronaldinakasami #justice #judge #usaid #student #university #lawschool #prizren #kosova #kosovo #kosovare #kosovar #shqip #shqiperia #shqiperi #shqiptar #shqipet #shqiptart #shqiptare #quotes #thenie #thenietemenqura #thenje #thenjeteshpirtit

Rronaldina Kasami studion në Universitetin e Prizrenit në degën Juridik me notën mesatare 10. Gjithashtu ka marrë pjesë në klinikën juridike “Justice Matter” si dhe në konkursin e zhvilluar nga USAID ka marrë çmimin e parë si gjykatësja më e mirë.
.
#rronaldinakasami #justice #judge #usaid #student #university #lawschool #prizren #kosova #kosovo #kosovare #kosovar #shqip #shqiperia #shqiperi #shqiptar #shqipet #shqiptart #shqiptare #quotes #thenie #thenietemenqura #thenje #thenjeteshpirtit
14 0 4 minutes ago
@_.hajgarezone Profile picture

@_.hajgarezone

😂😂😂😂 follow @bashtybe
Follow per me shume faqen @_.hajgarezone 😂😂
🅻🅸🅺🅴/🅵🅾︎🅻🅻🅾︎🆆 𝙋𝙚𝙧 𝙢𝙚 𝙨𝙝𝙪𝙢𝙚
👍🏻 𝙻𝙸𝙺𝙴📋 𝙲𝙾𝙼𝙴𝙽𝚃 👥 𝚃𝙰𝙶 𝙵𝚁𝙸𝙴𝙽𝙳𝚂
#gjilan #pristina #gjakova #peja #mitrovica #ferizaj #kosovo #kosova #albania #saranda #vlora #qkakashpija #stupcat #osamire #shpknazi #mozzikfans #butrintimeri #dafinators #dafinazeqiri #kidators #luanator #diaspora #humorshqip #babastars #butriors #kosovo

😂😂😂😂 follow @bashtybe 
Follow per me shume faqen @_.hajgarezone 😂😂
🅻🅸🅺🅴/🅵🅾︎🅻🅻🅾︎🆆 𝙋𝙚𝙧 𝙢𝙚 𝙨𝙝𝙪𝙢𝙚
👍🏻 𝙻𝙸𝙺𝙴📋 𝙲𝙾𝙼𝙴𝙽𝚃 👥 𝚃𝙰𝙶 𝙵𝚁𝙸𝙴𝙽𝙳𝚂
 #gjilan #pristina #gjakova #peja #mitrovica #ferizaj #kosovo #kosova #albania #saranda #vlora #qkakashpija #stupcat #osamire #shpknazi #mozzikfans #butrintimeri #dafinators #dafinazeqiri #kidators #luanator #diaspora #humorshqip #babastars #butriors #kosovo
14 0 8 minutes ago
🆕️ Aurelio De Laurentiis (Presidenti i SSC Napoli-t) është gati të thotë se Fabian Ruiz vlen 300 Milion euro. 😂

#news #transfer #fabianruiz #sscnapoli #fcbarcelona #stadiosanpaolo #campnou #mesqueunclub #seriea #laliga #italy #spain #transferimefutbolli #futbollishqiptar #lajmeshqip #albania #kosova #shqip
10 0 8 minutes ago
@la.ilahe.il_allah_ Profile picture

@la.ilahe.il_allah_

Kosovo (region)

Nga Ebu Hurejra –radijallahu anhu –përcillet se i Dërguari i Allahut –sal-lallahu alejhi ve sel-lem –ka thënë: "Derisa një njeri ishte duke ecur rrugës iu shtua etja. E gjeti një pus, zbriti në të dhe piu. Pasi që doli, pa një qen që po dihaste dhe po e lëpinte baltën nga etja. Ky njeri tha më vete: ‘Këtë qen e paska kapluar etja sikurse që më kishte kapluar mua.’Zbriti në pus, mbushi këpucën e tij, pastaj e kapi atë me gojë dhe i dha qenit të pijë. Prandaj, Allahu e falënderoi dhe e fali atë." Të pranishmit thanë: "O i Dërguar i Allahut, a edhe për kafshë kemi shpërblim? Ai tha: "Për çdo gjallesë që ka shpirt ka shpërblim. "Këtë hadith e shënojnë Buhariu, Muslimi dhe Ebu Davudi. Ky është citati i Buhariut.

Domethënia e hadithit

Pejgamberi -sal-lallahu alejhi ve sel-lem –na e rrëfeu tregimin e një njeriu, të cilin duke ecur rrugës e kaploi një etje e rëndë, pastaj gjeti një pus në rrugë, zbriti në të dhe piu ujë. Por, kur doli nga ai pa një qen që po e lëpinte baltën nga etja e rëndë. Njeriu u tregua zemërbutë ndaj tij, sepse qeni kishte etje të rëndë, sikurse etja që e kishte kapluar këtë njeri. Zbriti në pus dhe e mbushi këpucën e vet me ujë, ngase nuk kishte me vete diçka tjetër për të mbushur ujë. Ai e kapi këpucën me gojë që të mund të dalë nga pusi dhe pasi që doli i dha qenit të pijë. Prandaj, Allahu e falënderoi atë për këtë dhe ia fali mëkatet.Kur dëgjuan shokët e Pejgamberit –sal-lallahu alejhi ve sel-lem –këtë tregim pyetën: A edhe për bamirësi ndaj kafshëve do të shpërblehemi? Pejgamberi –sal-lallahu alejhi ve sel-lem –iu përgjigj duke iu thënë se Allahu i Lartësuar shpërblen për bamirësi ndaj çdo njeriu a kafshe.

Dobitë e hadithit
1. Shpërblimi i madh për atë që i japë të pijë ujë atij që ka nevojë.
2. Arritja e shpërblimit nëpërmjet bamirësisë ndaj njeriut ose kafshës.3. Dyert e sëmirës janë të shumta dhe të lehta për muslimanin.

#xhamia #kuran #ajetekuranore #kosova #tirana #prishtina #albania #fushkosova #gjilan #rahovec #podujeva #peja #gjakova #prizren #ferizaj #klin #deqan #vitia #vushtrri #mitrovic #kosovo #albanian #kuks #video #islam

Nga Ebu Hurejra –radijallahu anhu –përcillet se i Dërguari i Allahut –sal-lallahu alejhi ve sel-lem –ka thënë: "Derisa një njeri ishte duke ecur rrugës iu shtua etja. E gjeti një pus, zbriti në të dhe piu. Pasi që doli, pa një qen që po dihaste dhe po e lëpinte baltën nga etja. Ky njeri tha më vete: ‘Këtë qen e paska kapluar etja sikurse që më kishte kapluar mua.’Zbriti në pus, mbushi këpucën e tij, pastaj e kapi atë me gojë dhe i dha qenit të pijë. Prandaj, Allahu e falënderoi dhe e fali atë." Të pranishmit thanë: "O i Dërguar i Allahut, a edhe për kafshë kemi shpërblim? Ai tha: "Për çdo gjallesë që ka shpirt ka shpërblim. "Këtë hadith e shënojnë Buhariu, Muslimi dhe Ebu Davudi. Ky është citati i Buhariut.

Domethënia e hadithit

Pejgamberi -sal-lallahu alejhi ve sel-lem –na e rrëfeu tregimin e një njeriu, të cilin duke ecur rrugës e kaploi një etje e rëndë, pastaj gjeti një pus në rrugë, zbriti në të dhe piu ujë. Por, kur doli nga ai pa një qen që po e lëpinte baltën nga etja e rëndë. Njeriu u tregua zemërbutë ndaj tij, sepse qeni kishte etje të rëndë, sikurse etja që e kishte kapluar këtë njeri. Zbriti në pus dhe e mbushi këpucën e vet me ujë, ngase nuk kishte me vete diçka tjetër për të mbushur ujë. Ai e kapi këpucën me gojë që të mund të dalë nga pusi dhe pasi që doli i dha qenit të pijë. Prandaj, Allahu e falënderoi atë për këtë dhe ia fali mëkatet.Kur dëgjuan shokët e Pejgamberit –sal-lallahu alejhi ve sel-lem –këtë tregim pyetën: A edhe për bamirësi ndaj kafshëve do të shpërblehemi? Pejgamberi –sal-lallahu alejhi ve sel-lem –iu përgjigj duke iu thënë se Allahu i Lartësuar shpërblen për bamirësi ndaj çdo njeriu a kafshe.

Dobitë e hadithit
1. Shpërblimi i madh për atë që i japë të pijë ujë atij që ka nevojë.
2. Arritja e shpërblimit nëpërmjet bamirësisë ndaj njeriut ose kafshës.3. Dyert e sëmirës janë të shumta dhe të lehta për muslimanin.

#xhamia #kuran #ajetekuranore #kosova #tirana #prishtina #albania #fushkosova #gjilan #rahovec #podujeva #peja #gjakova #prizren #ferizaj #klin #deqan #vitia #vushtrri #mitrovic #kosovo #albanian #kuks #video #islam
14 0 9 minutes ago
@veturadekor_online Profile picture

@veturadekor_online

Kosovo, Kosovo

Led dekor pozicion me telekomand �Me 16 ngjyra komplet �2 syna led / telekomand + baterijat gratis 🔥
🔥🔥 #kosova #kida #tayna #fero #noyzi #prishtinacity #gjakova #rahovec #prizeren

Led dekor pozicion me telekomand �Me 16 ngjyra komplet �2 syna led / telekomand + baterijat gratis 🔥
🔥🔥 #kosova #kida #tayna #fero #noyzi #prishtinacity #gjakova #rahovec #prizeren
3 0 11 minutes ago
Tag 😂👇🏻
#sditybeofficialteam
36 1 11 minutes ago
53 1 19 minutes ago
@krijime_druri Profile picture

@krijime_druri

🎁Dhuratë e veçantë për shokun që e ka mjekrrën e madhe e t'bukur 👌
.
100% punëdore, e shkruar me Pirografi (sosje druri) 🔥
.
.
#dhurata #men #shoku #bestfriend #mjekerr #love #dashuri #dhuratapermeshkuj #gift #handmade #pirografi #ora #telefoniyt #kulet #zinxhir #accessories #syze # #byzylyk #cigar #prishtina #prizren #beautiful #kosova #porositonline #followforfollowback

🎁Dhuratë e veçantë për shokun që e ka mjekrrën e madhe e t'bukur 👌
.
100% punëdore, e shkruar me Pirografi (sosje druri) 🔥
.
.
#dhurata #men #shoku #bestfriend #mjekerr #love #dashuri #dhuratapermeshkuj #gift #handmade #pirografi #ora #telefoniyt #kulet #zinxhir #accessories #syze ##byzylyk #cigar #prishtina #prizren #beautiful #kosova #porositonline #followforfollowback
3 0 19 minutes ago
@shqiptare__vipat Profile picture

@shqiptare__vipat

Jona Spahiu, modelja që u bë prezantuese!

Kur e takon, pasi ka dalë nga fakulteti, ajo vajzë e bukur nuk ka asgjë më shumë seç i ka folur Zoti, për të të kujtuar vajzën e ekranit. Sepse nuk i dallohet qoftë dhe një shenjë e largët grimi, apo ndonjë krehje parukerie, as nuk ka hipur në taka të holla apo të ketë veshur diçka që bie në sy. Është super e thjeshtë! “Ndonjëherë kur kam një ditë të gjatë në shkollë, shkoj e veshur shumë sport, me atlete, ditë të tjera vishem casual. Megjithatë nuk më pëlqen të grimohem. Tashmë në fakultet më njohin dhe nuk dua të krijoj atë stereotipin e vajzës së ekranit. Pas gjërave jo fort të mira që më kanë ndodhur në jetë, dhe këtu nuk dua të bëj aspak moral, kam kuptuar që pompoziteti, dukja,”show-off-i” nuk janë ndoshta ato që vërtet më nevojiten dhe kështu jam drejtuar në mënyrë shumë organike dhe instiktive tek vlera e gjërave të vërteta, por ka momente që vrulli dhe dëshirat e pashpjeguara të moshës më kaplojnë e sigurisht që për t’u ndjerë më mirë, grimohem, rregullohem e kurohem”. Skena, ekrani, konkurset e bukurisë nuk e kanë ndryshuar aspak. Ndoshta sepse për të vendi nën drita, nuk është toka e premtuar të cilën është munduar gjatë për ta arritur.

Prezantuesja te Jona, jo vetëm ishte zbuluar, por kishte kaluar edhe provën e parë. Kishte marrë në një farë mënyre dhe bekimin e të atit. “Atë nuk e kishim parë kurrë duke qarë, por kur më pa mua në skenë, është përlotur”. Sigurisht nga shtëpia: prindërit nuk vinin në sallë dhe aq më mirë. Përndryshe ato emocionet e forta që ka sa herë ngjitet në skenë nuk do i përballonte dot fare. Megjithatë, askush nuk i vë re ato dridhmat që ndjen në stomak gjatë gjithë kohës, gjithçka që duket është siguria e Jonës, e asaj vajzës që i ka nisur provat që në fëmijëri për këtë punë, por shumë vonë i është mbushur mendja që vërtet di ta bëjë. “Gratë e pallatit më thoshin “e shikon, u bëre prezantuese vërtet!”. Kam qenë makthi i tyre kur isha e vogël: organizoja gjithë miss-et, netët e verës dhe kampingjet në lagje. ❤️ @jonaspahiuu
#shqiptare__vipat #shqiperia #tirana #estradashqiptare #kosova #prishtina #jonaspahiu

Jona Spahiu, modelja që u bë prezantuese!

Kur e takon, pasi ka dalë nga fakulteti, ajo vajzë e bukur nuk ka asgjë më shumë seç i ka folur Zoti, për të të kujtuar vajzën e ekranit. Sepse nuk i dallohet qoftë dhe një shenjë e largët grimi, apo ndonjë krehje parukerie, as nuk ka hipur në taka të holla apo të ketë veshur diçka që bie në sy. Është super e thjeshtë! “Ndonjëherë kur kam një ditë të gjatë në shkollë, shkoj e veshur shumë sport, me atlete, ditë të tjera vishem casual. Megjithatë nuk më pëlqen të grimohem. Tashmë në fakultet më njohin dhe nuk dua të krijoj atë stereotipin e vajzës së ekranit. Pas gjërave jo fort të mira që më kanë ndodhur në jetë, dhe këtu nuk dua të bëj aspak moral, kam kuptuar që pompoziteti, dukja,”show-off-i” nuk janë ndoshta ato që vërtet më nevojiten dhe kështu jam drejtuar në mënyrë shumë organike dhe instiktive tek vlera e gjërave të vërteta, por ka momente që vrulli dhe dëshirat e pashpjeguara të moshës më kaplojnë e sigurisht që për t’u ndjerë më mirë, grimohem, rregullohem e kurohem”. Skena, ekrani, konkurset e bukurisë nuk e kanë ndryshuar aspak. Ndoshta sepse për të vendi nën drita, nuk është toka e premtuar të cilën është munduar gjatë për ta arritur.

Prezantuesja te Jona, jo vetëm ishte zbuluar, por kishte kaluar edhe provën e parë. Kishte marrë në një farë mënyre dhe bekimin e të atit. “Atë nuk e kishim parë kurrë duke qarë, por kur më pa mua në skenë, është përlotur”. Sigurisht nga shtëpia: prindërit nuk vinin në sallë dhe aq më mirë. Përndryshe ato emocionet e forta që ka sa herë ngjitet në skenë nuk do i përballonte dot fare. Megjithatë, askush nuk i vë re ato dridhmat që ndjen në stomak gjatë gjithë kohës, gjithçka që duket është siguria e Jonës, e asaj vajzës që i ka nisur provat që në fëmijëri për këtë punë, por shumë vonë i është mbushur mendja që vërtet di ta bëjë. “Gratë e pallatit më thoshin “e shikon, u bëre prezantuese vërtet!”. Kam qenë makthi i tyre kur isha e vogël: organizoja gjithë miss-et, netët e verës dhe kampingjet në lagje. ❤️ @jonaspahiuu 
#shqiptare__vipat #shqiperia #tirana #estradashqiptare #kosova #prishtina #jonaspahiu
12 0 20 minutes ago
@gjerainteresante_ Profile picture

@gjerainteresante_

Tag Shokun 😂👇
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tag Shokun/shoqen qe duhet me pa 📢
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shpërndaje Këtë/Share This 📲
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow 👉 @gjerainteresante_ 👈 per me shume
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Hashtags:
#a #albanian #alb #beskallaku #burimademi #capitalt #djal #dhuratadora #funny #fakte #followforfollowback #fakteinteresante_ #ferofera #gjerainteresante_ #movie #hagare #kida #kosova10 #gjiko #kosovarss #kuqezi #kosova

Tag Shokun 😂👇
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tag Shokun/shoqen qe duhet me pa 📢
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Shpërndaje Këtë/Share This 📲
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow 👉 @gjerainteresante_ 👈 per me shume
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Hashtags:
#a #albanian #alb #beskallaku #burimademi #capitalt #djal #dhuratadora #funny #fakte #followforfollowback #fakteinteresante_ #ferofera #gjerainteresante_ #movie #hagare #kida #kosova10 #gjiko #kosovarss #kuqezi #kosova
79 0 25 minutes ago

Top #kosova posts

@pashfmin.official Profile picture

@pashfmin.official

Double tap per me shume gjera qesharake cdo dite ☺️☺️☺️ •
Turn on post notification 🔔 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #macedonia #shkup #struga #shkoder #tirane #prizren #tirana #gjakova #elbasan #prishtina #durres #pristina #fieri #tetova #vlora #kosova #pashfminofficial

Double tap per me shume gjera qesharake cdo dite ☺️☺️☺️ • 
Turn on post notification 🔔 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #macedonia #shkup #struga #shkoder #tirane #prizren #tirana #gjakova #elbasan #prishtina #durres #pristina #fieri #tetova #vlora #kosova #pashfminofficial
2,034 43 21 September, 2019
@perfaqesuesja_e_kosoves Profile picture

@perfaqesuesja_e_kosoves

Mesfushori Kombëtares së Kosovës, Hekuran Kryeziu i është kthyer stërvitjeve të skuadra zvicerane, Zurich.

#kosova #dardanet

Mesfushori Kombëtares së Kosovës, Hekuran Kryeziu i është kthyer stërvitjeve të skuadra zvicerane, Zurich.

#kosova #dardanet
1,670 6 22 September, 2019
@seriale.humoristike_ Profile picture

@seriale.humoristike_

😂😂
🅻🅸🅺🅴/🅵🅾︎🅻🅻🅾︎🆆 𝙋𝙚𝙧 𝙢𝙚 𝙨𝙝𝙪𝙢𝙚
𝐹𝑜𝓁𝓁𝑜𝓌 @seriale.humoristike_ 𝓅𝑒𝓇 𝟣𝟧𝓀
𝕾𝖊𝖗𝖎𝖆𝖑𝖊.𝖍𝖚𝖒𝖔𝖗𝖎𝖘𝖙𝖎𝖐𝖊_
👍🏻 𝙻𝙸𝙺𝙴📋 𝙲𝙾𝙼𝙴𝙽𝚃 👥 𝚃𝙰𝙶 𝙵𝚁𝙸𝙴𝙽𝙳𝚂
#gjilan #pristina #gjakova #peja #mitrovica #ferizaj #kosovo #kosova #albania #saranda #vlora #qkakashpija #stupcat #osamire #shpknazi #mozzikfans #butrintimeri #dafinators #dafinazeqiri #kidators #luanator #diaspora #humorshqip #babastars #butriors #kosovo #albania

😂😂
🅻🅸🅺🅴/🅵🅾︎🅻🅻🅾︎🆆 𝙋𝙚𝙧 𝙢𝙚 𝙨𝙝𝙪𝙢𝙚
𝐹𝑜𝓁𝓁𝑜𝓌 @seriale.humoristike_ 𝓅𝑒𝓇 𝟣𝟧𝓀
𝕾𝖊𝖗𝖎𝖆𝖑𝖊.𝖍𝖚𝖒𝖔𝖗𝖎𝖘𝖙𝖎𝖐𝖊_
👍🏻 𝙻𝙸𝙺𝙴📋 𝙲𝙾𝙼𝙴𝙽𝚃 👥 𝚃𝙰𝙶 𝙵𝚁𝙸𝙴𝙽𝙳𝚂
 #gjilan #pristina #gjakova #peja #mitrovica #ferizaj #kosovo #kosova #albania #saranda #vlora #qkakashpija #stupcat #osamire #shpknazi #mozzikfans #butrintimeri #dafinators #dafinazeqiri #kidators #luanator #diaspora #humorshqip #babastars #butriors #kosovo #albania
2,212 7 21 September, 2019
@pashfmin.official Profile picture

@pashfmin.official

Double tap per me shume gjera qesharake cdo dite ☺️☺️☺️ •
Turn on post notification 🔔 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #macedonia #shkup #struga #shkoder #tirane #prizren #tirana #gjakova #elbasan #prishtina #durres #pristina #fieri #tetova #vlora #kosova #pashfminofficial

Double tap per me shume gjera qesharake cdo dite ☺️☺️☺️ • 
Turn on post notification 🔔 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #macedonia #shkup #struga #shkoder #tirane #prizren #tirana #gjakova #elbasan #prishtina #durres #pristina #fieri #tetova #vlora #kosova #pashfminofficial
3,883 1 22 September, 2019
@pashfmin.official Profile picture

@pashfmin.official

Double tap per me shume gjera qesharake cdo dite ☺️☺️☺️ •
Turn on post notification 🔔 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #macedonia #shkup #struga #shkoder #tirane #prizren #tirana #gjakova #elbasan #prishtina #durres #pristina #fieri #tetova #vlora #kosova #pashfminofficial

Double tap per me shume gjera qesharake cdo dite ☺️☺️☺️ • 
Turn on post notification 🔔 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #macedonia #shkup #struga #shkoder #tirane #prizren #tirana #gjakova #elbasan #prishtina #durres #pristina #fieri #tetova #vlora #kosova #pashfminofficial
884 59 4 hours ago
@seriale.humoristike_ Profile picture

@seriale.humoristike_

😂😂
🅻🅸🅺🅴/🅵🅾︎🅻🅻🅾︎🆆 𝙋𝙚𝙧 𝙢𝙚 𝙨𝙝𝙪𝙢𝙚
𝐹𝑜𝓁𝓁𝑜𝓌 @seriale.humoristike_ 𝓅𝑒𝓇 𝟣𝟧𝓀
𝕾𝖊𝖗𝖎𝖆𝖑𝖊.𝖍𝖚𝖒𝖔𝖗𝖎𝖘𝖙𝖎𝖐𝖊_
👍🏻 𝙻𝙸𝙺𝙴📋 𝙲𝙾𝙼𝙴𝙽𝚃 👥 𝚃𝙰𝙶 𝙵𝚁𝙸𝙴𝙽𝙳𝚂
#gjilan #pristina #gjakova #peja #mitrovica #ferizaj #kosovo #kosova #albania #saranda #vlora #qkakashpija #stupcat #osamire #shpknazi #mozzikfans #butrintimeri #dafinators #dafinazeqiri #kidators #luanator #diaspora #humorshqip #babastars #butriors #kosovo #albania

😂😂
🅻🅸🅺🅴/🅵🅾︎🅻🅻🅾︎🆆 𝙋𝙚𝙧 𝙢𝙚 𝙨𝙝𝙪𝙢𝙚
𝐹𝑜𝓁𝓁𝑜𝓌 @seriale.humoristike_ 𝓅𝑒𝓇 𝟣𝟧𝓀
𝕾𝖊𝖗𝖎𝖆𝖑𝖊.𝖍𝖚𝖒𝖔𝖗𝖎𝖘𝖙𝖎𝖐𝖊_
👍🏻 𝙻𝙸𝙺𝙴📋 𝙲𝙾𝙼𝙴𝙽𝚃 👥 𝚃𝙰𝙶 𝙵𝚁𝙸𝙴𝙽𝙳𝚂
 #gjilan #pristina #gjakova #peja #mitrovica #ferizaj #kosovo #kosova #albania #saranda #vlora #qkakashpija #stupcat #osamire #shpknazi #mozzikfans #butrintimeri #dafinators #dafinazeqiri #kidators #luanator #diaspora #humorshqip #babastars #butriors #kosovo #albania
1,709 11 22 September, 2019