#komando Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

29.9
average comments
465.2
average likes
@prohealth_peninggi07 Profile picture

@prohealth_peninggi07

"JUAL SUPLEMEN HERBAL TERBAIK DI DUNIA"
.
.
Ready Stock Suplemen :
☞Paket Peninggi 3-15 cm/bulan
☞Paket pelangsing 5-20 kg/bulan
☞Paket penggemuk 2-15 kg/bulan
☞Paket pemutih alami seluruh tubuh
☞Alat Pembesar/Pengencang Payudara
☞Vitamin Mata Minus
☞ Alat Penirus wajah/selulit
_______________________
Promo "DAHSYAT-2019" hanya di sini !!!
1. Diskon Gede!!
2. Free Ongkir/postage Seluruh Asia
3. Free Ongkir Seluruh Indonesia
4. Promo Event
●Dapatkan berbagai penawaran menarik yg berbeda" untuk setiap event / hari" besar
#Termurah #Terbukti #Terpercaya .

Contact [ OWNER ]:
📞 line : darmawatisehat
📞 Wa : +6289685715408

POST--) Indonesia- #Malaysia- #Singapore #Taiwan- #arabsaudi, All Asia-#
#indomilitarylovers #akmil #komando #prajuritindonesia #tentaranasionalindonesia #tni #tentaraganteng #kopaska #calontnipolri #abdinegaraofficial
Deal PAY : BRI>BNI>BCA>Mandiri>WesternUnion
.
Konsultasi & Order lebih jelasnya langsung aja ke kontak Ownernya di atas.

"JUAL SUPLEMEN HERBAL TERBAIK DI DUNIA"
.
.
Ready Stock Suplemen :
☞Paket Peninggi 3-15 cm/bulan
☞Paket pelangsing 5-20 kg/bulan
☞Paket penggemuk 2-15 kg/bulan
☞Paket pemutih alami seluruh tubuh
☞Alat Pembesar/Pengencang Payudara
☞Vitamin Mata Minus
☞ Alat Penirus wajah/selulit
_______________________
Promo "DAHSYAT-2019" hanya di sini !!!
1. Diskon Gede!!
2. Free Ongkir/postage Seluruh Asia
3. Free Ongkir Seluruh Indonesia
4. Promo Event
●Dapatkan berbagai penawaran menarik yg berbeda" untuk setiap event / hari" besar
#Termurah #Terbukti #Terpercaya .

Contact [ OWNER ]:
📞 line : darmawatisehat
📞 Wa : +6289685715408

POST--) Indonesia-#Malaysia-#Singapore#Taiwan-#arabsaudi, All Asia-# 
#indomilitarylovers #akmil #komando #prajuritindonesia #tentaranasionalindonesia #tni #tentaraganteng #kopaska #calontnipolri #abdinegaraofficial
Deal PAY : BRI>BNI>BCA>Mandiri>WesternUnion
.
Konsultasi & Order lebih jelasnya langsung aja ke kontak Ownernya di atas.
0 0 5 minutes ago
@pengukir_monel Profile picture

@pengukir_monel

Ciseeng, Jawa Barat, Indonesia

21-10-2019
Meluncurrr 🚚💨
Barokallah🤲🏼
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ



#komando #kostrad #denjaka #kopaska #marinir #kopassus #paskhas #raider #taifib #bravo #bravo90 #gultor #gultor81 #pasukankatak #pusdikbrimob #indomiliter #batalyon #korpsbrimob #tumbakkaputing #jangkar #raider150 #batalyon #bankom #artalibasnkri

21-10-2019
 Meluncurrr 🚚💨
Barokallah🤲🏼
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
•
•
•
#komando #kostrad #denjaka #kopaska #marinir #kopassus #paskhas #raider #taifib #bravo #bravo90 #gultor #gultor81 #pasukankatak #pusdikbrimob #indomiliter #batalyon #korpsbrimob #tumbakkaputing #jangkar #raider150 #batalyon #bankom #artalibasnkri
4 0 37 minutes ago
@vatan_sevdalilari._1 Profile picture

@vatan_sevdalilari._1

🇹🇷🇹🇷Allah yardımcınız olsun yiğitler 🇹🇷🇹🇷
.
.
NE MUTLU TURKUM DİYENE 🇹🇷🐺🇹🇷🐺🇹🇷🐺
.
.
ARKADAŞLARINIZI ETİKETLEYEREK SAYFAMIZA DESTEK OLURMUSUNZ
☪️ ϜϓſϞ...IYI...Ћץґи ☪️
Şiyaketlere Karşı Yorum Atınız Arkadaşlarınızı etiket yapalim🇹🇷
________________________________________________________________________________________________________

#asker  #polis   #jöh  #pöh   #ölümsüzkahramanlar #türkish  #pöhjöh #komando #tsk #bordobereliler #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #vatan #sehitlerolmezvatanbolunmez #türkiyem #vatan #polis #jandarma #jöh 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #mhp #ülkücü #enesbatur  #turkiye  #barispinariharekati  #suriye  #gundem  #reynmen  #twitchtürkiye  #twittertürkiye  #instagram  #korku  #aşk  #komedi

🇹🇷🇹🇷Allah yardımcınız olsun yiğitler 🇹🇷🇹🇷
.
.
NE MUTLU TURKUM DİYENE 🇹🇷🐺🇹🇷🐺🇹🇷🐺
.
.
ARKADAŞLARINIZI ETİKETLEYEREK SAYFAMIZA DESTEK OLURMUSUNZ
☪️ ϜϓſϞ...IYI...Ћץґи ☪️
Şiyaketlere Karşı Yorum Atınız Arkadaşlarınızı etiket yapalim🇹🇷
________________________________________________________________________________________________________

#asker #polis  #jöh #pöh  #ölümsüzkahramanlar#türkish #pöhjöh #komando #tsk #bordobereliler #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #vatan #sehitlerolmezvatanbolunmez #türkiyem #vatan #polis #jandarma #jöh 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #mhp #ülkücü #enesbatur  #turkiye  #barispinariharekati  #suriye  #gundem  #reynmen  #twitchtürkiye  #twittertürkiye  #instagram  #korku  #aşk  #komedi
21 1 47 minutes ago
@tsksondakikaa Profile picture

@tsksondakikaa

________________________________________________
Yüreği Vatan Sevgisi İle Atan Tüm Dostlarımızı Sayfamıza Davet Ediyorum 👉 @tsksondakikaa 👈 👉 @tsksondakikaa 👈
NOT : GÖNDERİLERİ KAYDETMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN... ________________________________________________
#barışpınarıhareketi #lipetsk #tsk #sehit #sehitler #astsubay #tsk #genelkurmay #pöh #jöh #türkünhürriyetateşi #bordobereli #özelharekat #türkiyem #vatan #millet #türkiye #albayrak #🇹🇷 #bayrak #devlet #uzman #özelkuvvetler #subay #asker #aselsan #istanbul #ankara #izmir #havelsan #komando

________________________________________________
Yüreği Vatan Sevgisi İle Atan Tüm Dostlarımızı Sayfamıza Davet Ediyorum 👉 @tsksondakikaa 👈 👉 @tsksondakikaa 👈
NOT : GÖNDERİLERİ KAYDETMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN... ________________________________________________
#barışpınarıhareketi #lipetsk #tsk #sehit  #sehitler  #astsubay  #tsk  #genelkurmay  #pöh  #jöh  #türkünhürriyetateşi  #bordobereli  #özelharekat  #türkiyem  #vatan  #millet  #türkiye  #albayrak  #🇹🇷 #bayrak  #devlet  #uzman  #özelkuvvetler  #subay  #asker  #aselsan  #istanbul  #ankara  #izmir  #havelsan  #komando
8 0 49 minutes ago
@savunmasanayist Profile picture

@savunmasanayist

Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığı mensubu subayımızın, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında KİRPİ tipi Taktik Tekerlekli Zırhlı Araca (TTZA) binecek Suriye Milli Ordusu (SMO) mensuplarına, emniyet aldırdığı anlar... #TürkSilahlıKuvvetleri #TSK #özelkuvvetler #Komando #JÖH #PÖH #JOPER #HAREKAT #Operasyon #Tatbikat #BarışPınarıHarekatı

Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığı mensubu subayımızın, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında KİRPİ tipi Taktik Tekerlekli Zırhlı Araca (TTZA) binecek Suriye Milli Ordusu (SMO) mensuplarına, emniyet aldırdığı anlar... #TürkSilahlıKuvvetleri #TSK #özelkuvvetler #Komando #JÖH #PÖH #JOPER #HAREKAT #Operasyon #Tatbikat #BarışPınarıHarekatı
115 4 1 hour ago
@_johpohozelharekat_ Profile picture

@_johpohozelharekat_

Bastığın yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehîd oğlusun, incitme, yazıktır atanı;
Verme, dünyâları alsan da, bu cennet vatanı. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?
Şühedâ fışkıracak, toprağı sıksan şühedâ!
Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.

@_johpohozelharekat_ 🇹🇷 ☪️ 🇹🇷. ☪️ 😊. 🇹🇷 🤘 🇹🇷▄︻┳ึ芫ี┻──┵ • 🇹🇷☪ϜϓſϞ☪🇹🇷
Nokta dahi olsa yorum yapalım.

👥Bizi takip edin

💙Emeğe saygı için beğenin

🔡Yorum yapmayı unutmayın.

📌Sayfamıza destek için 1 arkadaşını etiketle.
#polis #komando #uzman #uzmancavus #jöhpöh #jandarma #jandarmauzmançavuş #jandarmaozelharekat #jandarmaasayiş #vatansağolsun
#bozkurtlardiriliyor #bayrak #kizilelma  #vatannamustur  #polisözeltim #özelharekat #ozeltim #başbuğtürkeş #sarıbaşbuğunyolu #başbuğunaskerleriyiz #turan #vatan #bayrak #silah #Bozkurt #Asena

Bastığın yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehîd oğlusun, incitme, yazıktır atanı;
Verme, dünyâları alsan da, bu cennet vatanı. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?
Şühedâ fışkıracak, toprağı sıksan şühedâ!
Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.

@_johpohozelharekat_ 🇹🇷 ☪️ 🇹🇷. ☪️ 😊. 🇹🇷 🤘 🇹🇷▄︻┳ึ芫ี┻──┵ • 🇹🇷☪ϜϓſϞ☪🇹🇷
Nokta dahi olsa yorum yapalım.<br>
👥Bizi takip edin<br>
💙Emeğe saygı için beğenin<br>
🔡Yorum yapmayı unutmayın.<br>
📌Sayfamıza destek için 1 arkadaşını etiketle.
#polis #komando #uzman #uzmancavus #jöhpöh #jandarma #jandarmauzmançavuş #jandarmaozelharekat #jandarmaasayiş #vatansağolsun 
#bozkurtlardiriliyor #bayrak #kizilelma  #vatannamustur  #polisözeltim #özelharekat #ozeltim #başbuğtürkeş #sarıbaşbuğunyolu #başbuğunaskerleriyiz #turan #vatan #bayrak #silah #Bozkurt #Asena
25 7 1 hour ago
@delirenliseli Profile picture

@delirenliseli

Geceyi böyle kapatalım 😎😎😎🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#bayrak #vatan #türkiye #istanbul #asker #pöh #polis #jöh #turkey #millet #türk #ankara #jandarma #turkiye #komando #bozkurt #izmir #atatürk #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #özelharekat #bordobereliler #instagram #çevikkuvvet #mustafakemalatatürk #ülkücü #asena #devlet #mhp #tbt

Geceyi böyle kapatalım 😎😎😎🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#bayrak #vatan #türkiye #istanbul #asker #pöh #polis #jöh #turkey #millet #türk #ankara #jandarma #turkiye #komando #bozkurt #izmir #atatürk #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #özelharekat #bordobereliler #instagram #çevikkuvvet #mustafakemalatatürk #ülkücü #asena #devlet #mhp #tbt
9 0 1 hour ago
@superprotein.cute Profile picture

@superprotein.cute

🙋 Hay kak :) 😥 Pingin punya badan berisi ideal?
🌿 Cari yang 100 % organic & terbukti tanpa ketergantungan?
.
@superprotein.id__
@superprotein.id__
@superprotein.id__
.
Udah banyak makan, minum susu tapi tetep kurus?? 😅
Atau ga nambah2 BB krn FAKTOR KETURUNAN?
atau pingin masuk jd angkatan/polisi tp BB ga ideal?
.
@superprotein.id__
Menyediakan SUPLEMEN PENGGEMUK BADAN loh.. solusi nya masalah kamu 🍃
.
Tentunya ini HERBAL tanpa efek samping dan ketergantungan ✔
.
Minat punya badan IDEAL cek aja yu IG nya : 🔽🔽🔽🔽
@superprotein.id__

Info dan konsultasi Langsung chat kontak nya di : klik link di bio ya 😍

Siap kirim ke semua kota & luar negri juga bisa 🎉 .
KAPSUL SUPER PROTEIN SOLUTION EMANG LUAR BIASA 😆😆😆 Mantap jiwa pokoknya mah.
Selain meningkatkan nafsu makan. Ini kapsul juga membantu supaya semua nutrisi yang masuk bisa diserap tubuh semaksimal mungkin. 👍🏻 Mungkin kamu belum tau, sering terjadi nutrisi dari makanan yang kita makan ini nggak terserap dengan baik oleh tubuh loh. Jadi keluar lagi deh tuh gizi. Percuma banget kan. 😤 Makanya kadang makan banyak tapi nggak gemuk gemuk itu ya karena nutrisinya nggak terserap maksimal. Lewat doank gitu😅
Nah kapsul gemuk ini membantu supaya nutrisinya nggak sekedar lewat doank tapi bener bener diserap sama tubuh.

MAU INFO LEBIH LANJUT BISA CHAT ADMIN : .
Atau klik link di bio ya 😍
.
#indomiliter #tni #tniad #tnial #tniau #akmil #aal #aau #kowad #weapon #infotni #infomiliter #infoalutsista #beritamiliter #kodam #alutsista #kopassus #paskhas #denjaka #L4L #marinir #kopaska #raider #kostrad #komando #pasukankhusus #marinir #soldier #indonesianarmy

🙋 Hay kak :) 😥 Pingin punya badan berisi ideal?
🌿 Cari yang 100 % organic & terbukti tanpa ketergantungan?
.
@superprotein.id__
@superprotein.id__
@superprotein.id__
.
Udah banyak makan, minum susu tapi tetep kurus?? 😅
Atau ga nambah2 BB krn FAKTOR KETURUNAN?
atau pingin masuk jd angkatan/polisi tp BB ga ideal?
.
@superprotein.id__
Menyediakan SUPLEMEN PENGGEMUK BADAN  loh.. solusi nya masalah kamu 🍃
.
Tentunya ini HERBAL tanpa efek samping dan ketergantungan ✔
.
Minat punya badan IDEAL cek aja yu IG nya : 🔽🔽🔽🔽
@superprotein.id__

Info dan konsultasi Langsung chat kontak nya di :  klik link di bio ya 😍

Siap kirim ke semua kota & luar negri juga bisa 🎉 .
KAPSUL SUPER PROTEIN SOLUTION EMANG LUAR BIASA 😆😆😆 Mantap jiwa pokoknya mah. 
Selain meningkatkan nafsu makan. Ini kapsul juga membantu supaya semua nutrisi yang masuk bisa diserap tubuh semaksimal mungkin. 👍🏻 Mungkin kamu belum tau, sering terjadi nutrisi dari makanan yang kita makan ini nggak terserap dengan baik oleh tubuh loh. Jadi keluar lagi deh tuh gizi. Percuma banget kan. 😤  Makanya kadang makan banyak tapi nggak gemuk gemuk itu ya karena nutrisinya nggak terserap maksimal. Lewat doank gitu😅 
Nah kapsul gemuk ini membantu supaya nutrisinya nggak sekedar lewat doank tapi bener bener diserap sama tubuh.

MAU INFO LEBIH LANJUT BISA CHAT ADMIN : .
Atau klik link di bio ya 😍
.
#indomiliter #tni #tniad #tnial #tniau #akmil #aal #aau #kowad #weapon #infotni #infomiliter #infoalutsista #beritamiliter #kodam #alutsista #kopassus #paskhas #denjaka #L4L #marinir #kopaska #raider #kostrad #komando #pasukankhusus #marinir #soldier #indonesianarmy
0 0 1 hour ago
@superprotein.cute Profile picture

@superprotein.cute

🙋 Hay kak :) 😥 Pingin punya badan berisi ideal?
🌿 Cari yang 100 % organic & terbukti tanpa ketergantungan?
.
@superprotein.id__
@superprotein.id__
@superprotein.id__
.
Udah banyak makan, minum susu tapi tetep kurus?? 😅
Atau ga nambah2 BB krn FAKTOR KETURUNAN?
atau pingin masuk jd angkatan/polisi tp BB ga ideal?
.
@superprotein.id__
Menyediakan SUPLEMEN PENGGEMUK BADAN loh.. solusi nya masalah kamu 🍃
.
Tentunya ini HERBAL tanpa efek samping dan ketergantungan ✔
.
Minat punya badan IDEAL cek aja yu IG nya : 🔽🔽🔽🔽
@superprotein.id__

Info dan konsultasi Langsung chat kontak nya di : klik link di bio ya 😍

Siap kirim ke semua kota & luar negri juga bisa 🎉 .
KAPSUL SUPER PROTEIN SOLUTION EMANG LUAR BIASA 😆😆😆 Mantap jiwa pokoknya mah.
Selain meningkatkan nafsu makan. Ini kapsul juga membantu supaya semua nutrisi yang masuk bisa diserap tubuh semaksimal mungkin. 👍🏻 Mungkin kamu belum tau, sering terjadi nutrisi dari makanan yang kita makan ini nggak terserap dengan baik oleh tubuh loh. Jadi keluar lagi deh tuh gizi. Percuma banget kan. 😤 Makanya kadang makan banyak tapi nggak gemuk gemuk itu ya karena nutrisinya nggak terserap maksimal. Lewat doank gitu😅
Nah kapsul gemuk ini membantu supaya nutrisinya nggak sekedar lewat doank tapi bener bener diserap sama tubuh.

MAU INFO LEBIH LANJUT BISA CHAT ADMIN : .
Atau klik link di bio ya 😍
.
#indomiliter #tni #tniad #tnial #tniau #akmil #aal #aau #kowad #weapon #infotni #infomiliter #infoalutsista #beritamiliter #kodam #alutsista #kopassus #paskhas #denjaka #L4L #marinir #kopaska #raider #kostrad #komando #pasukankhusus #marinir #soldier #indonesianarmy

🙋 Hay kak :) 😥 Pingin punya badan berisi ideal?
🌿 Cari yang 100 % organic & terbukti tanpa ketergantungan?
.
@superprotein.id__
@superprotein.id__
@superprotein.id__
.
Udah banyak makan, minum susu tapi tetep kurus?? 😅
Atau ga nambah2 BB krn FAKTOR KETURUNAN?
atau pingin masuk jd angkatan/polisi tp BB ga ideal?
.
@superprotein.id__
Menyediakan SUPLEMEN PENGGEMUK BADAN  loh.. solusi nya masalah kamu 🍃
.
Tentunya ini HERBAL tanpa efek samping dan ketergantungan ✔
.
Minat punya badan IDEAL cek aja yu IG nya : 🔽🔽🔽🔽
@superprotein.id__

Info dan konsultasi Langsung chat kontak nya di :  klik link di bio ya 😍

Siap kirim ke semua kota & luar negri juga bisa 🎉 .
KAPSUL SUPER PROTEIN SOLUTION EMANG LUAR BIASA 😆😆😆 Mantap jiwa pokoknya mah. 
Selain meningkatkan nafsu makan. Ini kapsul juga membantu supaya semua nutrisi yang masuk bisa diserap tubuh semaksimal mungkin. 👍🏻 Mungkin kamu belum tau, sering terjadi nutrisi dari makanan yang kita makan ini nggak terserap dengan baik oleh tubuh loh. Jadi keluar lagi deh tuh gizi. Percuma banget kan. 😤  Makanya kadang makan banyak tapi nggak gemuk gemuk itu ya karena nutrisinya nggak terserap maksimal. Lewat doank gitu😅 
Nah kapsul gemuk ini membantu supaya nutrisinya nggak sekedar lewat doank tapi bener bener diserap sama tubuh.

MAU INFO LEBIH LANJUT BISA CHAT ADMIN : .
Atau klik link di bio ya 😍
.
#indomiliter #tni #tniad #tnial #tniau #akmil #aal #aau #kowad #weapon #infotni #infomiliter #infoalutsista #beritamiliter #kodam #alutsista #kopassus #paskhas #denjaka #L4L #marinir #kopaska #raider #kostrad #komando #pasukankhusus #marinir #soldier #indonesianarmy
0 0 1 hour ago
@superprotein.cute Profile picture

@superprotein.cute

🙋 Hay kak :) 😥 Pingin punya badan berisi ideal?
🌿 Cari yang 100 % organic & terbukti tanpa ketergantungan?
.
@superprotein.id__
@superprotein.id__
@superprotein.id__
.
Udah banyak makan, minum susu tapi tetep kurus?? 😅
Atau ga nambah2 BB krn FAKTOR KETURUNAN?
atau pingin masuk jd angkatan/polisi tp BB ga ideal?
.
@superprotein.id__
Menyediakan SUPLEMEN PENGGEMUK BADAN loh.. solusi nya masalah kamu 🍃
.
Tentunya ini HERBAL tanpa efek samping dan ketergantungan ✔
.
Minat punya badan IDEAL cek aja yu IG nya : 🔽🔽🔽🔽
@superprotein.id__

Info dan konsultasi Langsung chat kontak nya di : klik link di bio ya 😍

Siap kirim ke semua kota & luar negri juga bisa 🎉 .
KAPSUL SUPER PROTEIN SOLUTION EMANG LUAR BIASA 😆😆😆 Mantap jiwa pokoknya mah.
Selain meningkatkan nafsu makan. Ini kapsul juga membantu supaya semua nutrisi yang masuk bisa diserap tubuh semaksimal mungkin. 👍🏻 Mungkin kamu belum tau, sering terjadi nutrisi dari makanan yang kita makan ini nggak terserap dengan baik oleh tubuh loh. Jadi keluar lagi deh tuh gizi. Percuma banget kan. 😤 Makanya kadang makan banyak tapi nggak gemuk gemuk itu ya karena nutrisinya nggak terserap maksimal. Lewat doank gitu😅
Nah kapsul gemuk ini membantu supaya nutrisinya nggak sekedar lewat doank tapi bener bener diserap sama tubuh.

MAU INFO LEBIH LANJUT BISA CHAT ADMIN : .
Atau klik link di bio ya 😍
.
#indomiliter #tni #tniad #tnial #tniau #akmil #aal #aau #kowad #weapon #infotni #infomiliter #infoalutsista #beritamiliter #kodam #alutsista #kopassus #paskhas #denjaka #L4L #marinir #kopaska #raider #kostrad #komando #pasukankhusus #marinir #soldier #indonesianarmy

🙋 Hay kak :) 😥 Pingin punya badan berisi ideal?
🌿 Cari yang 100 % organic & terbukti tanpa ketergantungan?
.
@superprotein.id__
@superprotein.id__
@superprotein.id__
.
Udah banyak makan, minum susu tapi tetep kurus?? 😅
Atau ga nambah2 BB krn FAKTOR KETURUNAN?
atau pingin masuk jd angkatan/polisi tp BB ga ideal?
.
@superprotein.id__
Menyediakan SUPLEMEN PENGGEMUK BADAN  loh.. solusi nya masalah kamu 🍃
.
Tentunya ini HERBAL tanpa efek samping dan ketergantungan ✔
.
Minat punya badan IDEAL cek aja yu IG nya : 🔽🔽🔽🔽
@superprotein.id__

Info dan konsultasi Langsung chat kontak nya di :  klik link di bio ya 😍

Siap kirim ke semua kota & luar negri juga bisa 🎉 .
KAPSUL SUPER PROTEIN SOLUTION EMANG LUAR BIASA 😆😆😆 Mantap jiwa pokoknya mah. 
Selain meningkatkan nafsu makan. Ini kapsul juga membantu supaya semua nutrisi yang masuk bisa diserap tubuh semaksimal mungkin. 👍🏻 Mungkin kamu belum tau, sering terjadi nutrisi dari makanan yang kita makan ini nggak terserap dengan baik oleh tubuh loh. Jadi keluar lagi deh tuh gizi. Percuma banget kan. 😤  Makanya kadang makan banyak tapi nggak gemuk gemuk itu ya karena nutrisinya nggak terserap maksimal. Lewat doank gitu😅 
Nah kapsul gemuk ini membantu supaya nutrisinya nggak sekedar lewat doank tapi bener bener diserap sama tubuh.

MAU INFO LEBIH LANJUT BISA CHAT ADMIN : .
Atau klik link di bio ya 😍
.
#indomiliter #tni #tniad #tnial #tniau #akmil #aal #aau #kowad #weapon #infotni #infomiliter #infoalutsista #beritamiliter #kodam #alutsista #kopassus #paskhas #denjaka #L4L #marinir #kopaska #raider #kostrad #komando #pasukankhusus #marinir #soldier #indonesianarmy
0 0 1 hour ago
@yigit_ilhan_3460 Profile picture

@yigit_ilhan_3460

Turkey

Kendisine elini uzatan adamın
"Ben bu köyün delisiyim" demesine karşılık
"Bizde bu vatanın delileriyiz" diyerek karşılık veren yiğit adamdır bizim liderimiz..
》》 Muhsin Yazıcıoğlu
🇹🇷🤘🇦🇿🇹🇲🇹🇷🐺C*🐺🇹🇷🇸🇧🇹🇲☝️🇹🇷
#Allah_Bize_Yar_olsun
#Türkün_özü_Varolsun 🇹🇷🤘🇹🇲🇦🇿🐺🇸🇧🇸🇦☝️🇹🇷
#Barışpınarıoperesyonu
🇹🇷🇹🇲🇦🇿🤘🐺☝️🇸🇦🇸🇧🇹🇷
🇹🇷☝🐺Ћץґи🐺☝🇹🇷
MuhsinYazıcıoğlu
🇹🇷🐺🇹🇷🐺🇹🇷🐺🇹🇷🐺🇹🇷
🤘🇹🇷🐺🇹🇷☝️🇹🇷✊🇹🇷
﷽☪🇹🇷 ϜϓſϞ ☪️🇹🇷 ﷽☪🇹🇷 ϜϓſϞ ☪
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
ABDULLAH CATLI
☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️ 🇹🇷🇦🇿🇹🇲🇵🇰🇸🇦🏳️🏴🇹🇷 #asker #pöh #jöh #komando #kurtköy #ankara
#BaşbuğAlparslanTürkeş #MilliyetçiTÜRKİYE #TürkAskeri #Üçhilal #Türkçüler #Bozkurt #ülkücü #ÜlküOcakları #Kızılelma #Turan #Türk #Atsız #Türkçülük #TürkOlmak #Milliyetçi #kuşçubaşıeşref
#teskilatimahsusa #istanbul #Tokat #Türkiye @yigit_ilhan3460
🇹🇷🇦🇿🇹🇲🇵🇰🇸🇦🏳️🏴🇹🇷
✔🇹🇷☝🐺Ћץґи🐺☝🇹🇷✔
🇹🇷🤘🇹🇷🐺🇹🇷☝️🇹🇷

Kendisine elini uzatan adamın
"Ben bu köyün delisiyim" demesine karşılık
"Bizde bu vatanın delileriyiz" diyerek karşılık veren yiğit adamdır bizim liderimiz..
》》 Muhsin Yazıcıoğlu
🇹🇷🤘🇦🇿🇹🇲🇹🇷🐺C*🐺🇹🇷🇸🇧🇹🇲☝️🇹🇷
#Allah_Bize_Yar_olsun 
#Türkün_özü_Varolsun 🇹🇷🤘🇹🇲🇦🇿🐺🇸🇧🇸🇦☝️🇹🇷
#Barışpınarıoperesyonu
🇹🇷🇹🇲🇦🇿🤘🐺☝️🇸🇦🇸🇧🇹🇷
🇹🇷☝🐺Ћץґи🐺☝🇹🇷
MuhsinYazıcıoğlu
🇹🇷🐺🇹🇷🐺🇹🇷🐺🇹🇷🐺🇹🇷
🤘🇹🇷🐺🇹🇷☝️🇹🇷✊🇹🇷
﷽☪🇹🇷 ϜϓſϞ ☪️🇹🇷 ﷽☪🇹🇷 ϜϓſϞ ☪
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
ABDULLAH CATLI
☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️ 🇹🇷🇦🇿🇹🇲🇵🇰🇸🇦🏳️🏴🇹🇷 #asker #pöh #jöh #komando #kurtköy  #ankara 
#BaşbuğAlparslanTürkeş #MilliyetçiTÜRKİYE #TürkAskeri  #Üçhilal #Türkçüler #Bozkurt  #ülkücü #ÜlküOcakları  #Kızılelma #Turan #Türk #Atsız  #Türkçülük #TürkOlmak #Milliyetçi  #kuşçubaşıeşref
#teskilatimahsusa #istanbul  #Tokat #Türkiye @yigit_ilhan3460
🇹🇷🇦🇿🇹🇲🇵🇰🇸🇦🏳️🏴🇹🇷
✔🇹🇷☝🐺Ћץґи🐺☝🇹🇷✔
🇹🇷🤘🇹🇷🐺🇹🇷☝️🇹🇷
17 2 1 hour ago
@tugay_tugi06 Profile picture

@tugay_tugi06

Sincan, Ankara

BU ADAMIN TURNUVASINA DESTEK VERİRSENİZ DAHA NE DİYİM TÜRKİYE MANSUR YAVAŞINMIŞ O İŞİ GEÇ ASLANIM TUGAY GÖK ADANADAN KALKIP GELECEN MANSURUN ADIYLA DESTEK ALACAN VEREN NANKÖRDÜR VERİRSEM ŞEREFSİZ EVLADIYIM
ANKARA SANA GÜVENİYORUM BU ADAMA İTİBAR ETMEYİN MANSURUN ADI GEÇMESEYDİ BELKİ DESTEKLERDİM AMA O İŞ BİTTİ MAALESEF
#receptayyiperdoğan #türkiye #rte #barışpınarıharekatı🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #tsk #asker #polis #jandarma #komando #bordobereliler #zeytindalı #nusaybin #akçakale #ahaber #atv #ankara #ankamall #sağcı #pöh #jöh #turkiye #receptayyiperdogan #tugatgökvideo #tugaygök #tugi_01 #ankara @ankaradasondakika @enes_bskn_06 #ankarafashion #ankarasincan #pubg #pubgtürkiye

BU ADAMIN TURNUVASINA DESTEK VERİRSENİZ DAHA NE DİYİM TÜRKİYE MANSUR YAVAŞINMIŞ O İŞİ GEÇ ASLANIM TUGAY GÖK ADANADAN KALKIP GELECEN MANSURUN ADIYLA DESTEK ALACAN VEREN NANKÖRDÜR VERİRSEM ŞEREFSİZ EVLADIYIM
ANKARA SANA GÜVENİYORUM BU ADAMA İTİBAR ETMEYİN MANSURUN ADI GEÇMESEYDİ BELKİ DESTEKLERDİM AMA O İŞ BİTTİ MAALESEF
#receptayyiperdoğan #türkiye #rte #barışpınarıharekatı🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #tsk #asker #polis #jandarma #komando #bordobereliler #zeytindalı #nusaybin #akçakale #ahaber #atv #ankara #ankamall #sağcı #pöh #jöh #turkiye #receptayyiperdogan #tugatgökvideo #tugaygök #tugi_01 #ankara @ankaradasondakika @enes_bskn_06 #ankarafashion #ankarasincan #pubg #pubgtürkiye
5 3 2 hours ago
@vatan___sevdalilari Profile picture

@vatan___sevdalilari

Barış Pınarı Harekatı için Suriye' de olan Türk askeri, YPG' den temizlediği Tel Abyad ve Resulayn' da çocuklara da şeker dağıttı, yüzlerini güldürdü.
.🇹🇷
.
.
#astsubay #egm #asayiş #bordobereliler #bayrak #joper #komando #jöak #jöh #jandarma #ozelharekat #operasyon #pöh #polisozelharekat #polis #polisokulu #saskomando #türkiye #uzmançavuş #yunuspolisi #🇹🇷

Barış Pınarı Harekatı için Suriye' de olan Türk askeri, YPG' den temizlediği Tel Abyad ve Resulayn' da çocuklara da şeker dağıttı, yüzlerini güldürdü.
.🇹🇷
.
. 
#astsubay #egm #asayiş #bordobereliler #bayrak #joper #komando #jöak #jöh #jandarma #ozelharekat #operasyon #pöh #polisozelharekat #polis #polisokulu #saskomando #türkiye #uzmançavuş #yunuspolisi #🇹🇷
19 0 2 hours ago
@kizil_elma____ Profile picture

@kizil_elma____

Türkiye-ABD arasında yapılan mutabakat konusunda kem küm edenlere lütfen şu soruyu yöneltin:

Deyin ki; “Dünyada ABD’ye ‘ya çekilin ya da Operasyon yapacağız’ diyerek işgal ettiği bölgeden çıkaran başka bir devlet var mı?” 🇹🇷 #polis #pöh #polisözelharekat #jandarma #komando #jöh #jandarmaözelharekat #bayrak #egm #operasyon #barışpınarı #barispinari #barispınariharekati #bordobereliler #özelkuvvetler #özelharekat

Türkiye-ABD arasında yapılan mutabakat konusunda kem küm edenlere lütfen şu soruyu yöneltin:

Deyin ki; “Dünyada ABD’ye ‘ya çekilin ya da Operasyon yapacağız’ diyerek işgal ettiği bölgeden çıkaran başka bir devlet var mı?” 🇹🇷 #polis #pöh #polisözelharekat #jandarma #komando #jöh #jandarmaözelharekat #bayrak #egm #operasyon #barışpınarı #barispinari #barispınariharekati #bordobereliler #özelkuvvetler #özelharekat
35 2 2 hours ago
@gokcen_37 Profile picture

@gokcen_37

#Deli_Asena_Gökçen 🐾🐺🐾🐺🐾🐺🐾🐺🐾🐺🐾🐺🐾🐺🐾🐺🐾🐺🐾🐺
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➡️Takip Et
➡️ Gönderi Bildirimlerini Aç .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
➖KEŞFETTEN GELENLER TAKİP EDELİM ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Admin: @gokcen_37
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#polis #asker #jandarma
#astsubay #uzmancavus #pomem #pmyo #komando #kamu #bozkurt #asena #poh #joh #ankara #turkiye #yunuspolisi #vatan #çevikkuvvet #bayrak #joak #ülkücü #turkishmilitary #turkishsoldier #liderdevletbahçeli #yaşasınülküocakları #nemutlutürkümdiyene #alikınık #eskiya

#Deli_Asena_Gökçen 🐾🐺🐾🐺🐾🐺🐾🐺🐾🐺🐾🐺🐾🐺🐾🐺🐾🐺🐾🐺
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➡️Takip Et
➡️ Gönderi Bildirimlerini Aç .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
➖KEŞFETTEN GELENLER TAKİP EDELİM ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Admin: @gokcen_37
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#polis #asker #jandarma
#astsubay #uzmancavus #pomem#pmyo #komando #kamu #bozkurt #asena #poh #joh #ankara #turkiye #yunuspolisi #vatan #çevikkuvvet #bayrak #joak #ülkücü #turkishmilitary #turkishsoldier #liderdevletbahçeli #yaşasınülküocakları #nemutlutürkümdiyene #alikınık #eskiya
74 3 2 hours ago
@balikligol Profile picture

@balikligol

Sanlıurfa

Savaş yerine düğüne gidiyoruz diyen bir ordumuz ve Düğüne katılan askerlerimize yemek hazırlayan bacılarımız analarımız olduktan sonra dünya ayağa kalksa ne yazar💪🏻👏 #asker #vatan #polis #jandarma #jöh #pöh #astsubay #türkiye #komando #bayrak #istanbul #bozkurt #jandarmaözelharekat #ankara #polisözelharekat #bordobereliler #özelharekat #uzmançavuş #turkiye #tsk #azerbaycan #cevikkuvvet #aşk #karakuvvetleri #özelkuvvetler #bordobereli #çevikkuvvet #satkomando #türk #pomem

Savaş yerine düğüne gidiyoruz diyen bir ordumuz ve Düğüne katılan askerlerimize yemek hazırlayan bacılarımız analarımız olduktan sonra dünya ayağa kalksa ne yazar💪🏻👏 #asker #vatan #polis #jandarma #jöh #pöh #astsubay #türkiye #komando #bayrak #istanbul #bozkurt #jandarmaözelharekat #ankara #polisözelharekat #bordobereliler #özelharekat #uzmançavuş #turkiye #tsk #azerbaycan #cevikkuvvet #aşk #karakuvvetleri #özelkuvvetler #bordobereli #çevikkuvvet #satkomando #türk #pomem
202 4 2 hours ago
@sehidim.var Profile picture

@sehidim.var

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
.
.İzinsiz Paylaşım Kullanmayınız.. ______________________
@sehidim.var ☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#vatansizeminnettar.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
#bordobereliler  #asker #polis #komando #mehmetçik #jandarma #şehit #jöh #polisözeharekat #jandarmaözelharekat #özelkuvvetler #turkiye #şehitlerölmez #turkish #şehitlerölmezvatanbölünmez #unutmaunutturma #zeytindalıharekatı #suriye #f16 #afrin #barışpınarı #türkordusu #turkishspecialforces #afrinharekatı

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
.
.İzinsiz Paylaşım Kullanmayınız.. ______________________
@sehidim.var ☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#vatansizeminnettar.
.
.
.
..
.
.
.
.
. 
#bordobereliler  #asker #polis #komando #mehmetçik #jandarma #şehit  #jöh #polisözeharekat #jandarmaözelharekat #özelkuvvetler #turkiye #şehitlerölmez #turkish #şehitlerölmezvatanbölünmez #unutmaunutturma #zeytindalıharekatı #suriye #f16 #afrin #barışpınarı #türkordusu #turkishspecialforces #afrinharekatı
109 2 2 hours ago
@tsk_mavibereli Profile picture

@tsk_mavibereli

Takip etmeyi Unutmayın ﷽﷽ ☪️ ϜϓſϞ ☪️ ..﷽﷽ 🇹🇷 DESTEK VERİN LÜTFEN 🤘🇹🇷cCc🇹🇷 🦅 TÜRK ESİR OLMAZ.! 🐺 KESFETTEN gelen arkadaşlar takip edelim. 🔰🔪 Bir ölür
Bin Diriliriz. 🔻Beğenelim, 🔻Yorum Yapalım, 🔻Gönderi Bildirimlerini Açalım, 🔻Kaydedelim Arkadaşlar. ▪Sayfamız sizin sayenizde hergeçen gün büyüyor. ▫Bizleri Hikayenizde Paylaşıp Destek Olabilirsiniz. 🇹🇷 Yaşasın Devlet Var Olsun Özel Harekat 🔰 🔪 TÜRK ORDUSU 🔪 🐺 🙏
LÜTFEN TAKİP EDELİM. ☪
@tsk_mavibereli
___________________________________________________
🇹🇷Ћץґи🇹🇷
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Takip Destek Lütfen .🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#bordoberelilerr #bordobereliler #bordobereli #polisozelharekat #pöh #bordobere #polis #polisim #asker #askerim #jandarma #jöh #jandarmaözelharekat #karakuvvetleri #havakuvvetleri #özelkuvvetler #özelharekat #uzmançavuş #astsubay #cavus #tr #türk #bordobereliler
#asker #özeltim #çevikkuvvet #komando

Takip etmeyi Unutmayın ﷽﷽ ☪️ ϜϓſϞ ☪️ ..﷽﷽ 🇹🇷 DESTEK VERİN LÜTFEN 🤘🇹🇷cCc🇹🇷 🦅 TÜRK ESİR OLMAZ.! 🐺 KESFETTEN gelen arkadaşlar takip edelim. 🔰🔪 Bir ölür 
Bin Diriliriz. 🔻Beğenelim, 🔻Yorum Yapalım, 🔻Gönderi Bildirimlerini Açalım, 🔻Kaydedelim Arkadaşlar. ▪Sayfamız sizin sayenizde hergeçen gün büyüyor. ▫Bizleri Hikayenizde Paylaşıp Destek Olabilirsiniz. 🇹🇷 Yaşasın Devlet Var Olsun Özel Harekat 🔰 🔪 TÜRK ORDUSU 🔪 🐺 🙏 
LÜTFEN TAKİP EDELİM. ☪
@tsk_mavibereli 
___________________________________________________
🇹🇷Ћץґи🇹🇷
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Takip Destek Lütfen .🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#bordoberelilerr #bordobereliler #bordobereli #polisozelharekat #pöh #bordobere #polis#polisim #asker #askerim #jandarma #jöh #jandarmaözelharekat #karakuvvetleri #havakuvvetleri #özelkuvvetler #özelharekat #uzmançavuş #astsubay #cavus #tr #türk #bordobereliler
#asker#özeltim#çevikkuvvet #komando
49 1 2 hours ago
@muzzle.braker Profile picture

@muzzle.braker

Türkiye büyüktür. 1500 yıllık bir tarihimiz var. Canımızla, başımızla bu büyüklüğü devam ettirmeliyiz. Bırakıp kaçmak ihanettir bence. Eğer noksanlıklar varsa gidermeye uğraşmalıyız. Bu devletin tarihine yakışır şekilde yaşamalı ve çok çalışmalıyız...
#komando #shooting #shooter #ssg08 #tac50 #tac21 #accuracyinternational #atatürk #accuracymatters #accuracy #jandarmaözelharekat #polisozelharekat #ozelharekat #ozelkuvvetler #bordobereliler #asker #precision #longrange #longrangeshooting #polis #subay #satkomando #saskomando #bordoberelilerr #longrangerifle

Türkiye büyüktür. 1500 yıllık bir tarihimiz var. Canımızla, başımızla bu büyüklüğü devam ettirmeliyiz. Bırakıp kaçmak ihanettir bence. Eğer noksanlıklar varsa gidermeye uğraşmalıyız. Bu devletin tarihine yakışır şekilde yaşamalı ve çok çalışmalıyız...
#komando #shooting #shooter #ssg08 #tac50 #tac21 #accuracyinternational #atatürk #accuracymatters #accuracy #jandarmaözelharekat #polisozelharekat #ozelharekat #ozelkuvvetler #bordobereliler #asker #precision #longrange #longrangeshooting #polis #subay #satkomando #saskomando #bordoberelilerr #longrangerifle
28 0 2 hours ago
@turkish.comand Profile picture

@turkish.comand

#joh #pöh #özelharekat #komando NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷

#joh #pöh #özelharekat  #komando NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷
1 0 2 hours ago
@reddot112 Profile picture

@reddot112

🔴Önce emniyet,sonra harekat.
Suriye’de operasyonda ki komutanlarımız çok biligili ve tecrübelidir.Herşey en ince ayrıntısına kadar hesap ediliyor.
Yüce Türk Milletinin gönlü ferah olsun.

#barispinariharekati #sınırötesi #TSK #Turkey #MSB #Operasyon #bordobereliler #asker #polis #komando #mehmetçik #jandarma #jöh #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #özelkuvvetler #turkiye #operations #turkish #turkishspecialforces #mustafakemalatatürk #havakuvvetleri #pöh #pilot #navy #türksilahlıkuvvetleri #karakuvvetleri #sat

🔴Önce emniyet,sonra harekat.
Suriye’de operasyonda ki komutanlarımız çok biligili ve tecrübelidir.Herşey en ince ayrıntısına kadar hesap ediliyor.
Yüce Türk Milletinin gönlü ferah olsun.

#barispinariharekati #sınırötesi #TSK#Turkey #MSB #Operasyon #bordobereliler #asker #polis #komando #mehmetçik #jandarma #jöh #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #özelkuvvetler #turkiye #operations #turkish #turkishspecialforces #mustafakemalatatürk #havakuvvetleri #pöh #pilot #navy #türksilahlıkuvvetleri #karakuvvetleri #sat
14 0 2 hours ago
@umit.hale Profile picture

@umit.hale

Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgâr tayin eder..
#10yearschallenge #türkiye #komando

Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgâr tayin eder..
#10yearschallenge #türkiye #komando
51 0 3 hours ago
@reddot112 Profile picture

@reddot112

🔴 Barış Pınarı Harekatının başlamasıyla sınırın İran tarafından Türkiye'ye 3 farklı terör saldırısı düzenlendi ve bu saldırılarda 1 asker şehit oldu 13 asker yaralandı. -Saldırıların düzenlediği bölgelerin görsel analizi. -Terör saldırıların geldiği bölgelerin "çok" yakınlarında (gözle görülebilecek mesafede) çok sayıda yerleşim alanı ve İran'a ait "askeri üsler" bulunuyor.
-İran devleti bu saldırılar hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

#barispinariharekati #sınırötesi #TSK #Turkey #MSB #Operasyon #bordobereliler #asker #polis #komando #mehmetçik #jandarma #jöh #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #özelkuvvetler #turkiye #operations #turkish #turkishspecialforces #mustafakemalatatürk #havakuvvetleri #pöh #pilot #navy #türksilahlıkuvvetleri #karakuvvetleri #sat

🔴 Barış Pınarı Harekatının başlamasıyla sınırın İran tarafından Türkiye'ye 3 farklı terör saldırısı düzenlendi ve bu saldırılarda 1 asker şehit oldu 13 asker yaralandı. -Saldırıların düzenlediği bölgelerin görsel analizi. -Terör saldırıların geldiği bölgelerin "çok" yakınlarında (gözle görülebilecek mesafede) çok sayıda yerleşim alanı ve İran'a ait "askeri üsler" bulunuyor.
-İran devleti bu saldırılar hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

#barispinariharekati #sınırötesi #TSK#Turkey #MSB #Operasyon #bordobereliler #asker #polis #komando #mehmetçik #jandarma #jöh #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #özelkuvvetler #turkiye #operations #turkish #turkishspecialforces #mustafakemalatatürk #havakuvvetleri #pöh #pilot #navy #türksilahlıkuvvetleri #karakuvvetleri #sat
6 0 3 hours ago
@lozelharekatl Profile picture

@lozelharekatl

Edirne'den Hakkari'ye kadar gören kim varsa selam olsun... İyi geceler 🇹🇷🐺 .
.
.
.
.
.
. .
.
. .
.
.
.
.
.
#jöh #pöh #ozelharekat #bordobereliler #komando #turk #asker #vatan #sat #sas #millet #türkaskeri #uzmançavuş #subay #astsubay #türkiye #şehit #gazi

Edirne'den Hakkari'ye kadar gören kim varsa selam olsun... İyi geceler 🇹🇷🐺 .
.
.
.
.
.
. .
.
. .
.
.
.
.
.
#jöh #pöh #ozelharekat #bordobereliler #komando #turk #asker #vatan #sat #sas #millet #türkaskeri #uzmançavuş #subay #astsubay #türkiye #şehit #gazi
19 1 3 hours ago
@1453_vatan_bayrak Profile picture

@1453_vatan_bayrak

Bayrağımızın gölgesi üstümüzden eksilmesin 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👉sayfamızı takip edelim🇹🇷
👉keşfetten gelenleri sayfamıza bekleriz 🇹🇷
👉sayfamıza destek olalım🇹🇷
👉yorum yapalım 💭 beğenelim 👍 takip edelim ✔️📲
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Daha fazlası için 👉 @1453_vatan_bayrak
Daha fazlası için 👉 @1453_vatan_bayrak
Daha fazlası için 👉 @1453_vatan_bayrak
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#1453 #vatan #bayrak #ezan #millet #asker #polis #türk #türkiye #mustafakemalatatürk #rte #pöhjöh #şehitlerölmezvatanbölünmez #nemutlutürkümdiyene #özelharekat #komando #bozkurt #ülkücügençlik #ülkücü #ömerhalisdemir #fethisekin #iyikivarsıneren #15temmuz #asımınnesli #süleymansoylu #hulusiakar #istanbul #cumhurittifakı #takipçikazan #barispinariharekati

Bayrağımızın gölgesi üstümüzden eksilmesin 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👉sayfamızı takip edelim🇹🇷
👉keşfetten gelenleri sayfamıza bekleriz 🇹🇷
👉sayfamıza destek olalım🇹🇷
👉yorum yapalım 💭 beğenelim 👍 takip edelim ✔️📲
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Daha fazlası için 👉 @1453_vatan_bayrak
Daha fazlası için 👉 @1453_vatan_bayrak 
Daha fazlası için 👉 @1453_vatan_bayrak
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#1453 #vatan #bayrak #ezan #millet #asker #polis #türk #türkiye #mustafakemalatatürk #rte #pöhjöh #şehitlerölmezvatanbölünmez #nemutlutürkümdiyene #özelharekat #komando #bozkurt #ülkücügençlik #ülkücü #ömerhalisdemir #fethisekin #iyikivarsıneren #15temmuz #asımınnesli #süleymansoylu #hulusiakar #istanbul #cumhurittifakı #takipçikazan #barispinariharekati
24 1 3 hours ago
@kahramanyigitler Profile picture

@kahramanyigitler

Abisinin " Ulan kalleşçe kelleşçe" dediğini unutmadık. 25 Mart 2016 da evet kalleşçe şehit edilen Pöh Yiğidimiz Osman Belkaya. Cenazesinde abisi ve dedesinin gözyaşları. Merasim polisi de gözyaşlarını tutamamıştı. Unutmadık, unutturmayacaz. Cennet mekan ruhu şad olsun..
KAHRAMANLAR CAN VERİR YURDU YAŞATMAK İÇİN 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 👉 @kahramanyigitler 👈
👉 @kahramanyigitler 👈
👉 @kahramanyigitler 👈
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Takip ve Öneri sayfalarımız 👉 @serdengecenler_ @peygamberordusu__
@vatanicin_canverenlerr
@hubbul_vatan
@vatan.icin.hersey
#komando #bordobereliler #jandarmaözeltim #özelbirlikler #şehitler #jöh #pöh #jandarma #jandarmaözelharekat #asker #türk #bozkurt #tsk #sat #polis #cevikkuvvet #özelharekat #jandarmaastsubay #polisözelharekat #vatan #türkpolisi #uzmançavuş #polisözeltim #astsubay #mavibereliler #karakuvvetleri #turkishpolice #specialforces #ülkücüler

Abisinin " Ulan kalleşçe kelleşçe" dediğini unutmadık. 25 Mart 2016 da evet kalleşçe şehit edilen Pöh Yiğidimiz Osman Belkaya. Cenazesinde abisi ve dedesinin gözyaşları. Merasim polisi de gözyaşlarını tutamamıştı. Unutmadık, unutturmayacaz. Cennet mekan ruhu şad olsun..
KAHRAMANLAR CAN VERİR YURDU YAŞATMAK İÇİN 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 👉 @kahramanyigitler 👈
👉 @kahramanyigitler 👈
👉 @kahramanyigitler 👈
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Takip ve Öneri sayfalarımız 👉 @serdengecenler_ @peygamberordusu__ 
@vatanicin_canverenlerr
@hubbul_vatan
@vatan.icin.hersey
#komando #bordobereliler #jandarmaözeltim #özelbirlikler #şehitler #jöh #pöh #jandarma #jandarmaözelharekat #asker #türk #bozkurt #tsk #sat #polis #cevikkuvvet #özelharekat #jandarmaastsubay #polisözelharekat #vatan #türkpolisi #uzmançavuş #polisözeltim #astsubay #mavibereliler #karakuvvetleri #turkishpolice #specialforces #ülkücüler
353 7 3 hours ago
@johpohkomando2 Profile picture

@johpohkomando2

●● 🤘 🐺 Keşfetten gelen arkadaşlar takip edelim. 🔰🔪 Bir Ölür Bin Diriliriz. 🔻Beğenelim, 🔻Yorum Yapalım, 🔻Gönderi Bildirimlerini Açalım, 🔻Kaydedelim Arkadaşlar. ▪Sayfamız sizi sayenizde hergeçen gün büyüyor. ▫Bizleri Hikayenizde Paylaşıp Destek Olabilirsiniz. 🔹Her gün yeni paylaşımlar. 🇹🇷 Yaşasın Devlet Var Olsun Özel Harekat 🔰 🔪 TÜRK ORDUSU 🔪 🐺 🙏 ~ • TÜRK ASKERİ TÜRK POLİSİ • ~
LÜTFEN TAKİP EDELİM. ☪ //. 👇👇👇 .// ________________________________
@vatancandircan
#bayrakinmez #vatanimsensin #bozkurt #asker #bayrak #uzmançavuş #astsubay #jöh #pöh #ülkücü #devlet #jöak #satkomando #komando #3harfliler #asena #jandarmaözelharekat #polisözelharekat #3hilal #turkiyem #şehitlerölmezvatanbölünmez #mavibere #bayrakinmez #ezandinmez #özeltim #çevikkuvvet #ayyıldız #birölürbindiriliriz #yunuspolis #türkiyemþ

●● 🤘 🐺 Keşfetten gelen arkadaşlar takip edelim. 🔰🔪 Bir Ölür Bin Diriliriz. 🔻Beğenelim, 🔻Yorum Yapalım, 🔻Gönderi Bildirimlerini Açalım, 🔻Kaydedelim Arkadaşlar. ▪Sayfamız sizi sayenizde hergeçen gün büyüyor. ▫Bizleri Hikayenizde Paylaşıp Destek Olabilirsiniz. 🔹Her gün yeni paylaşımlar. 🇹🇷 Yaşasın Devlet Var Olsun Özel Harekat 🔰 🔪 TÜRK ORDUSU 🔪 🐺 🙏 ~ • TÜRK ASKERİ TÜRK POLİSİ • ~ 
LÜTFEN TAKİP EDELİM. ☪ //. 👇👇👇 .// ________________________________ 
@vatancandircan
#bayrakinmez #vatanimsensin #bozkurt #asker #bayrak #uzmançavuş #astsubay #jöh #pöh #ülkücü #devlet #jöak #satkomando #komando #3harfliler #asena #jandarmaözelharekat #polisözelharekat #3hilal #turkiyem #şehitlerölmezvatanbölünmez #mavibere #bayrakinmez #ezandinmez #özeltim #çevikkuvvet #ayyıldız #birölürbindiriliriz #yunuspolis #türkiyemþ
81 2 3 hours ago

Top #komando posts

@vatan.jandarma.polis Profile picture

@vatan.jandarma.polis

`Afrin, Halab, Syria

Selamın aleyküm 🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷
#asker #polis #uzmancavus #çevikkuvvet #joper #pöh #komutan #komiser #komando #görev #yunus #egm #tr
🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷
▶️ @vatan.jandarma.polis ◀️
▶️ @vatan.jandarma.polis ◀️
——————————————————————————-
🔴 Arkadaşınızı etiketleyen 🔴

Selamın aleyküm 🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷
#asker #polis #uzmancavus #çevikkuvvet #joper #pöh #komutan #komiser #komando #görev #yunus #egm #tr
🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷➖🇹🇷
▶️ @vatan.jandarma.polis ◀️
▶️ @vatan.jandarma.polis ◀️
——————————————————————————-
🔴 Arkadaşınızı etiketleyen 🔴
1,995 65 19 October, 2019
@joak.joper Profile picture

@joak.joper

Pencereden Dışarı Baktığınızda Güneşi Esirgemiyorsa Gökyüzü, Sizden Önce Birileri Bedelini Ödediği İçindir🇹🇷🇹🇷🇹🇷 KAHRAMANLAR CAN VERİR YURDU YAŞATMAK İÇİN🇹🇷🇹🇷🇹🇷
.

Şehit J.Asb.Kad.Kd.Üçvş. Mesut AKMEŞE 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
.

RUHUN ŞAD MEKANIN CENNET OLSUN KARDEŞİM 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 .

#jöak #joper #jöakheryerde #jandarma #jandarmaözelharekat #komando #bayrak #türkiye #ankara #bordobereliler #jöh #jandarmaaramakurtarma #specialoperations #türkiye #şehit #istanbul #astsubay #uzmançavuş #subay #turkishspecialforces #team
#jandarmakomando #sniper

Pencereden Dışarı Baktığınızda Güneşi Esirgemiyorsa Gökyüzü, Sizden Önce Birileri Bedelini Ödediği İçindir🇹🇷🇹🇷🇹🇷 KAHRAMANLAR CAN VERİR YURDU YAŞATMAK İÇİN🇹🇷🇹🇷🇹🇷
.

Şehit J.Asb.Kad.Kd.Üçvş.  Mesut AKMEŞE 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
.

RUHUN ŞAD MEKANIN CENNET OLSUN KARDEŞİM 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 .

#jöak #joper #jöakheryerde #jandarma #jandarmaözelharekat #komando #bayrak #türkiye #ankara #bordobereliler #jöh #jandarmaaramakurtarma #specialoperations #türkiye #şehit #istanbul #astsubay #uzmançavuş #subay #turkishspecialforces #team
#jandarmakomando #sniper
2,868 44 18 October, 2019
@jandarma0606 Profile picture

@jandarma0606

TAKİP EDEREK DESTEK VERİNİZ
HERKES KARDESTİR SAYFAMIZ GÖNDERİNİN ALTINA 3-5 YORUMDA SİZ ATAR MISINIZ?
ASKER SEVDALILARI
________________________________
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 ________________________________
#Polisozelharekat #kızılelmam
#JandarmaÖzelHarekat
#ÖzelKuvvetler
#BordoBereliler
#Polis
#Mehmetçik #Pmyo #Vatan #turan #herşeyvataniçin #Asker #Jamyo #jöak #joper #egm #Cevikkuvvet #Satkomando #Bordobereli #azarbaycan #Komando #Karakuvvetleri

TAKİP EDEREK DESTEK VERİNİZ 
HERKES KARDESTİR  SAYFAMIZ  GÖNDERİNİN ALTINA 3-5 YORUMDA SİZ ATAR MISINIZ?
ASKER SEVDALILARI
________________________________
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 ________________________________ 
#Polisozelharekat #kızılelmam 
#JandarmaÖzelHarekat
#ÖzelKuvvetler 
#BordoBereliler
#Polis 
#Mehmetçik #Pmyo #Vatan  #turan #herşeyvataniçin #Asker #Jamyo #jöak #joper  #egm #Cevikkuvvet #Satkomando #Bordobereli #azarbaycan #Komando  #Karakuvvetleri
4,832 157 17 October, 2019
@askerjandarma34 Profile picture

@askerjandarma34

TAKİP EDEREK DESTEK VERİN SAYFAMIZ YOĞUN ŞİKAYET ALTINDADIR. GÖNDERİNİN ALTINA 3-5 YORUMDA SİZ ATAR MISINIZ? ( EN ÇOK YORUM YAPAN 3 KİŞİ HİKAYEDE PAYLAŞILACAKTIR...)
________________________________
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
________________________________
#Polisozelharekat #kizilelma
#JandarmaÖzelHarekat
#ÖzelKuvvetler
#BordoBereliler
#Polis
#Mehmetçik #Pmyo #Vatan #turan #herşeyvataniçin #Asker #Jamyo #jöak #joper #egm #Cevikkuvvet #Satkomando #Bordobereli #azarbaycan #Komando #Karakuvvetleri

TAKİP EDEREK DESTEK VERİN SAYFAMIZ YOĞUN ŞİKAYET ALTINDADIR. GÖNDERİNİN ALTINA 3-5 YORUMDA SİZ ATAR MISINIZ? ( EN ÇOK YORUM YAPAN 3 KİŞİ HİKAYEDE PAYLAŞILACAKTIR...)
________________________________
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
________________________________ 
#Polisozelharekat #kizilelma
#JandarmaÖzelHarekat
#ÖzelKuvvetler 
#BordoBereliler
#Polis 
#Mehmetçik #Pmyo #Vatan  #turan #herşeyvataniçin #Asker #Jamyo #jöak #joper  #egm #Cevikkuvvet #Satkomando #Bordobereli #azarbaycan #Komando  #Karakuvvetleri
4,529 128 16 October, 2019
@vatann.milett Profile picture

@vatann.milett

Türkler Geliyor.🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🤘🤘🤘🤘☝️☝️ #bordobereliler #uzmançavuş #jandarma #jandarmauzmançavuş #asayiş #polis #askeryareni #jöh #pöh #pöhjöh #ozelharekat #şehitlerölmez #vatanbölünmez🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #tegmen #turkaskeri #jöak #turkiyem #türkiye #barışpınarıharekatı #komando #bozkurtlar

Türkler Geliyor.🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🤘🤘🤘🤘☝️☝️#bordobereliler #uzmançavuş #jandarma #jandarmauzmançavuş #asayiş #polis #askeryareni #jöh #pöh #pöhjöh #ozelharekat #şehitlerölmez #vatanbölünmez🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #tegmen #turkaskeri #jöak #turkiyem #türkiye #barışpınarıharekatı #komando #bozkurtlar
1,268 112 18 October, 2019
@ozel_harekat_tsk_tr Profile picture

@ozel_harekat_tsk_tr

Çık gel biraz da Cennet özlesin 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#ömerhalisdemir #türkiye #vatan #bayrak #asker #polis #komando #jandarma #bordobereliler #özelharekat #pöh #jöh

Çık gel biraz da Cennet özlesin 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
#ömerhalisdemir #türkiye #vatan #bayrak #asker #polis #komando #jandarma #bordobereliler #özelharekat #pöh #jöh
1,329 38 19 October, 2019
@askerjandarma34 Profile picture

@askerjandarma34

TAKİP EDEREK DESTEK VERİN SAYFAMIZ YOĞUN ŞİKAYET ALTINDADIR. GÖNDERİNİN ALTINA 3-5 YORUMDA SİZ ATAR MISINIZ? ( EN ÇOK YORUM YAPAN 3 KİŞİ HİKAYEDE PAYLAŞILACAKTIR...)
________________________________
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
________________________________
#Polisozelharekat #kizilelma
#JandarmaÖzelHarekat
#ÖzelKuvvetler
#BordoBereliler
#Polis
#Mehmetçik #Pmyo #Vatan #turan #herşeyvataniçin #Asker #Jamyo #jöak #joper #egm #Cevikkuvvet #Satkomando #Bordobereli #azarbaycan #Komando #Karakuvvetleri

TAKİP EDEREK DESTEK VERİN SAYFAMIZ YOĞUN ŞİKAYET ALTINDADIR. GÖNDERİNİN ALTINA 3-5 YORUMDA SİZ ATAR MISINIZ? ( EN ÇOK YORUM YAPAN 3 KİŞİ HİKAYEDE PAYLAŞILACAKTIR...)
________________________________
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
________________________________ 
#Polisozelharekat #kizilelma
#JandarmaÖzelHarekat
#ÖzelKuvvetler 
#BordoBereliler
#Polis 
#Mehmetçik #Pmyo #Vatan  #turan #herşeyvataniçin #Asker #Jamyo #jöak #joper  #egm #Cevikkuvvet #Satkomando #Bordobereli #azarbaycan #Komando  #Karakuvvetleri
1,060 19 13 hours ago
İYİ AKŞAMLAR @jandarmanoktasi2 AİLESİ 🙋🏽‍♂️🇹🇷😊 .
.
Takip : @jandarmanoktasi2 🇹🇷👈
.
NOKTA DAHİ OLSA YORUM YAPALIM ARKADAŞLAR.
.
.
#pöh #polisözelharekat #jöh #jandarmaözelharekat #turkiye #türkpolisi #emniyet #polis #police #turkisharmy #specialforces #egm #özelharekat #polisözeltim #turkishpolice #komando #pmyo #yunus #çevikkuvvet #jandarma #polisözeltim
1,718 51 18 October, 2019