#kmpp Instagram Photos & Videos

kmpp - 41.3k posts

Hashtag Popularity

3.9
average comments
124.4
average likes

JPP fx MEMORI
#kmpp
#asmr

JPP fx MEMORI 
#kmpp 
#asmr
69 0 10 hours ago

I LOVE YOU SO MUCH, KMPP! 😍🐈 #memories #fbmemories #KMPP

I LOVE YOU SO MUCH, KMPP! 😍🐈 #memories #fbmemories #KMPP
20 1 12 hours ago

18 kali orang ajak makan kek coklat ni, senang-senang je saya tolak. Tapi ajakan yang ke-19 ni, saya takde kekuatan nak tolak. Memang aura dia MashaAllah 😭👍
.
P/s: Ayuhh semua ketik pm.. Usah menolak lagi 😋
.
.
#chocolatecake
#foodporn
#cakelover #chocolatemoistcake
#coklatleleh #cakechocolatepenang  #penggemarkekcoklat
#kekcoklatezanezarin
#penang #kedah
#uitmdihatiku #uitmpp
#usm #psp #politeknik #ptsb
#uniklmsi #kmpp #kulim #sgpetani #bukitmertajam #padangserai #padubeb

18 kali orang ajak makan kek coklat ni, senang-senang je saya tolak. Tapi ajakan yang ke-19 ni, saya takde kekuatan nak tolak. Memang aura dia MashaAllah 😭👍
.
P/s: Ayuhh semua ketik pm.. Usah menolak lagi 😋
.
.
#chocolatecake 
#foodporn
#cakelover #chocolatemoistcake 
#coklatleleh #cakechocolatepenang  #penggemarkekcoklat 
#kekcoklatezanezarin 
#penang #kedah
#uitmdihatiku #uitmpp 
#usm #psp #politeknik #ptsb 
#uniklmsi #kmpp #kulim #sgpetani #bukitmertajam #padangserai #padubeb
24 2 18 hours ago

Salam. Jumaat... Semoga segala urusan dipermudahkan oleh-NYA...
.
Ni dia CheeseTart Emoji 36pcs, tak buncit, x montok, x kurus, kembung sikit jer...😁 .
Thanks Pn.Basyirah dr Mak mandin, kalo sedap & berpuas hati dgn hasil kami.. Orderlh lagiiiii... 🤭🤭🤭🤗🤗🤗🤗
.
Nak order WA jer iyer, no seperti yg tertera di bio
.
.
.
#happyfriday
#haveaniceday
#cheesetart #cheesetartpenang #cheese #chocolate #cake #dessert #goodies #food #foodies #foodporn #instafood #foodporn #makanan #kuihmuih #sedap #malaysia #penang #penangites #butterworth #bandarperda #sungaidua #seberangjaya #uitmpp #politeknik #kmpp #bertam #kepalabatas #penaga

Salam. Jumaat... Semoga segala urusan dipermudahkan oleh-NYA...
.
Ni dia CheeseTart Emoji 36pcs, tak buncit, x montok, x kurus, kembung sikit jer...😁 .
Thanks Pn.Basyirah dr Mak mandin, kalo sedap & berpuas hati dgn hasil kami.. Orderlh lagiiiii... 🤭🤭🤭🤗🤗🤗🤗
.
Nak order WA jer iyer, no seperti yg tertera di bio
.
.
.
#happyfriday
#haveaniceday
#cheesetart #cheesetartpenang #cheese #chocolate #cake #dessert #goodies #food #foodies #foodporn #instafood #foodporn #makanan #kuihmuih #sedap #malaysia #penang #penangites #butterworth #bandarperda #sungaidua #seberangjaya #uitmpp#politeknik #kmpp #bertam #kepalabatas #penaga
12 0 22 hours ago
Brownies assorted topping RM15 /5"/16pcs
.
Thanks  Yatie n syafika order kek ni
. 
Saper2 yg nak order tekan jer link di Bio iyer!!!
. .
. 
#happyfriday #brownies
#hot #cute
#cheesetart  #cheese #chocolate #cake #dessert #goodies #minion #food #foodies #foodporn #instafood #foodporn #makanan #kuihmuih #sedap #malaysia #penang #penangites #butterworth #bandarperda #sungaidua #seberangjaya #politeknik #kmpp #bertam #kepalabatas #penaga
12 0 6 December, 2019

Cheesetart tema emoji "congrats wawa for 4flat PMSM"... Bijak sgguh adik matrik KMPP ni, akak masa matrik x pernah pun dpt 4 flat dik, sipi2 pun jauh skali.... 😁 😁 😁
.
Thanks Syafikah order dr kami untuk kwn dia...
.
Yg lain2 tu nk order boleh WA 019-5425904
.
. . .
.
#happyfriday #brownies
#hot #cute
#cheesetart #cheese #chocolate #cake #dessert #goodies #minion #food #foodies #foodporn #instafood #foodporn #makanan #kuihmuih #sedap #malaysia #penang #penangites #butterworth #bandarperda #sungaidua #seberangjaya #politeknik #kmpp #bertam #kepalabatas #penaga

Cheesetart tema emoji "congrats wawa for 4flat PMSM"... Bijak sgguh adik  matrik KMPP ni, akak masa matrik x pernah pun dpt 4 flat dik, sipi2 pun jauh skali.... 😁 😁 😁
.
Thanks Syafikah order dr kami untuk kwn dia...
.
Yg lain2 tu nk order boleh WA 019-5425904
.
. . .
.
#happyfriday #brownies
#hot #cute
#cheesetart  #cheese #chocolate #cake #dessert #goodies #minion #food #foodies #foodporn #instafood #foodporn #makanan #kuihmuih #sedap #malaysia #penang #penangites #butterworth #bandarperda #sungaidua #seberangjaya #politeknik #kmpp #bertam #kepalabatas #penaga
14 0 6 December, 2019

Ust.ghani,ust hafifi & ust azizi.moderator & 2 panel forum: kecik tapi besar impaknya. #forumilmu #moderatorforum #majlisilmu #memori #anc #kmpp

Ust.ghani,ust hafifi & ust azizi.moderator & 2 panel forum: kecik tapi besar impaknya.#forumilmu #moderatorforum #majlisilmu #memori #anc #kmpp
69 0 5 December, 2019

Selamat Malam Semua ✌🏻️🤗. Converse Creator X .
.
🔵Harga Rm180.00
.
🔴Harga Butik Rm289.00
.
⚫️Saiz 40 - 44
.
⚪️Pos Semenanjung + Rm10
⚪️Pos Sabah/Sarawak + Rm15
.
⭕️Berminat ws 013-9973427 😉
.
#kasutconverse #kasutmurah #malaysia
#kasutjalan #kasutsneakers #sneakersmurah #sneakers #umt #kmpp #kmtk #kmj #ump #ukm #ump

Selamat Malam Semua ✌🏻️🤗. Converse Creator X .
.
🔵Harga  Rm180.00
.
🔴Harga Butik Rm289.00
.
⚫️Saiz 40 - 44
.
⚪️Pos Semenanjung + Rm10
⚪️Pos Sabah/Sarawak + Rm15
.
⭕️Berminat ws 013-9973427 😉
.
#kasutconverse #kasutmurah #malaysia 
#kasutjalan #kasutsneakers #sneakersmurah #sneakers #umt #kmpp #kmtk #kmj #ump #ukm #ump
51 0 5 December, 2019

Available
🔥Nike Training Wear @sweater
🔥Size M / L fit
🔥Condition 9.9/10 like new
🔥Widthpit 20
🔥Length 25
🔥RM 50
🔥Free Postage
🔥01111865128
🔥Whatsapp

#bundles #bundleonline #bundlepenangmurah #adidas
#sweateradidas #bundleadidas #penang #sweaterbundle #puma
#sweaterpuma #uitm #uthm #ums #umk #usmpenang #unikl #kmpp #adidasmurah #adidasbunga #trainingwear #adidastraining #tommyhilfiger #tommyhilfigerjacket

Available
🔥Nike Training Wear @sweater
🔥Size M / L fit
🔥Condition 9.9/10 like new
🔥Widthpit 20
🔥Length  25
🔥RM 50
🔥Free Postage
🔥01111865128
🔥Whatsapp

#bundles #bundleonline #bundlepenangmurah #adidas
#sweateradidas #bundleadidas #penang #sweaterbundle #puma
#sweaterpuma #uitm #uthm #ums #umk #usmpenang #unikl #kmpp #adidasmurah #adidasbunga #trainingwear #adidastraining #tommyhilfiger #tommyhilfigerjacket
18 0 5 December, 2019

Available
🔥Tommy Hilfiger Jacket
🔥Size M / L fit
🔥Condition 9.9/10 like new
🔥Widthpit 20
🔥Length 26
🔥RM 100
🔥Free Postage
🔥01111865128
🔥Whatsapp

#bundles #bundleonline #bundlepenangmurah #adidas
#sweateradidas #bundleadidas #penang #sweaterbundle #puma
#sweaterpuma #uitm #uthm #ums #umk #usmpenang #unikl #kmpp #adidasmurah #adidasbunga #trainingwear #adidastraining #tommyhilfiger #tommyhilfigerjacket

Available
🔥Tommy Hilfiger Jacket
🔥Size M / L fit
🔥Condition 9.9/10 like new
🔥Widthpit 20
🔥Length  26
🔥RM 100
🔥Free Postage
🔥01111865128
🔥Whatsapp

#bundles #bundleonline #bundlepenangmurah #adidas
#sweateradidas #bundleadidas #penang #sweaterbundle #puma
#sweaterpuma #uitm #uthm #ums #umk #usmpenang #unikl #kmpp #adidasmurah #adidasbunga #trainingwear #adidastraining #tommyhilfiger #tommyhilfigerjacket
21 0 5 December, 2019

Terima kasih brader kita dari UiTM Penang kasi support beli kek 1kg 👍 Muka ada senyumm 😊
.
Anda yang nak cuba rasa boleh terus hubungi kami. Caranya mudah saje dengan hanya tekan link dekat bio 😉
.
Ikuti perkembangan kami di instagram dan facebook page @abangchocmoist
Ketik butang follow dan like gais
.
.
#chocolatecake
#foodporn
#cakelover #chocolatemoistcake
#coklatleleh #cakechocolatepenang  #penggemarkekcoklat
#kekcoklatezanezarin
#penang #kedah
#uitmdihatiku #uitmpp
#usm #psp #politeknik #ptsb
#uniklmsi #kmpp #kulim #sgpetani #bukitmertajam #padangserai #padubeb

Terima kasih brader kita dari UiTM Penang kasi support beli kek 1kg 👍 Muka ada senyumm 😊
.
Anda yang nak cuba rasa boleh terus hubungi kami. Caranya mudah saje dengan hanya tekan link dekat bio 😉
.
Ikuti perkembangan kami di instagram dan facebook page @abangchocmoist
Ketik butang follow dan like gais
.
.
#chocolatecake 
#foodporn
#cakelover #chocolatemoistcake 
#coklatleleh #cakechocolatepenang  #penggemarkekcoklat 
#kekcoklatezanezarin 
#penang #kedah
#uitmdihatiku #uitmpp 
#usm #psp #politeknik #ptsb 
#uniklmsi #kmpp #kulim #sgpetani #bukitmertajam #padangserai #padubeb
38 0 5 December, 2019

Kan dah pesan suruh beli awal², tulah takmau beli.. set #babygirlsetedition dah tinggal sikit je yunk 😫 taknak grab ke satu untuk diri sendiri atau nak hadiahkan untuk orang lain ? Double lipmatte pun ada sikit lagi. Cepat² grab sebelum stok habis 🤗

Baby Girl Edition ada 2 set :
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums

Kan dah pesan suruh beli awal², tulah takmau beli.. set #babygirlsetedition dah tinggal sikit je yunk 😫 taknak grab ke satu untuk diri sendiri atau nak hadiahkan untuk orang lain ? Double lipmatte pun ada sikit lagi. Cepat² grab sebelum stok habis 🤗

Baby Girl Edition ada 2 set : 
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums
6 0 5 December, 2019

One of hot selling colour adalah RUSHGOLD 💕. All time favourite untuk semua sebab senang nak match dgn colour apa pun kan? Bila pakai tudung warna keemasan nampak elegant gituuu 😉. Tunggu apa lagi. Jom borong bawal Matte Satin best ni 😘
.
#naylaaluxèbawal #uia #unimap #utp #kmpp #usm #satinbawal #bawalsatinmurah #bawalmattesatin #satinmatte

One of hot selling colour adalah RUSHGOLD 💕. All time favourite untuk semua sebab senang nak match dgn colour apa pun kan? Bila pakai tudung warna keemasan nampak elegant gituuu 😉. Tunggu apa lagi. Jom borong bawal Matte Satin best ni 😘
.
#naylaaluxèbawal#uia#unimap#utp#kmpp#usm#satinbawal#bawalsatinmurah#bawalmattesatin#satinmatte
4 0 5 December, 2019

Kan dah pesan suruh beli awal², tulah takmau beli.. set #babygirlsetedition dah tinggal sikit je yunk 😫 taknak grab ke satu untuk diri sendiri atau nak hadiahkan untuk orang lain ? Double lipmatte pun ada sikit lagi. Cepat² grab sebelum stok habis 🤗

Baby Girl Edition ada 2 set :
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums

Kan dah pesan suruh beli awal², tulah takmau beli.. set #babygirlsetedition dah tinggal sikit je yunk 😫 taknak grab ke satu untuk diri sendiri atau nak hadiahkan untuk orang lain ? Double lipmatte pun ada sikit lagi. Cepat² grab sebelum stok habis 🤗

Baby Girl Edition ada 2 set : 
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums
9 0 5 December, 2019

Kan dah pesan suruh beli awal², tulah takmau beli.. set #babygirlsetedition dah tinggal sikit je yunk 😫 taknak grab ke satu untuk diri sendiri atau nak hadiahkan untuk orang lain ? Double lipmatte pun ada sikit lagi. Cepat² grab sebelum stok habis 🤗

Baby Girl Edition ada 2 set :
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums

Kan dah pesan suruh beli awal², tulah takmau beli.. set #babygirlsetedition dah tinggal sikit je yunk 😫 taknak grab ke satu untuk diri sendiri atau nak hadiahkan untuk orang lain ? Double lipmatte pun ada sikit lagi. Cepat² grab sebelum stok habis 🤗

Baby Girl Edition ada 2 set : 
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums
7 0 5 December, 2019


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

SALAM SEDULUR 👊👊👊

Rabu, 4 Desember 2019

🔥 SEMAR 🔥

Diskusi kali ini kita mengambil Subbab tentang PUBLIC SPEAKING dengan tema "Strategi Sukses Menjadi Jagoan Public Speaking dengan Penuh Percaya Diri" yang di Narasumberi oleh Sedulur M. Alvin Afwan (Senior Kmpp Semarang 2015) @kak_alvin

Menurutnya, strategi Public Speaking untuk pemula ada 2 tahapan. Yaitu :

1. Modal Utama
Meliputi : - Percaya Diri
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Jangan Takut Salah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Banyak Berlatih
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Menguasai Materi

2. Tahap Lanjutan
Meliputi : - Senyum (Mimik Wajah)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Intonasi
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Tatapan Mata
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Gestur Tubuh
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Pelafalan Yang Baik
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Penampilan

⏩ KRIDANE PANEMBAH GEBYARING BUMI
KMPP SAKJOSSE 👊👊👊

______________________________________
EYE LENS KMPP MEDIA
-----------------
FB : Kmpp Semarang
IG : @kmppsemarang
Twitter : @kmpp_semarang
E-mail : Kmppsemarang@gmail.com
-----------------
Y-tube : Kmpp Semarang Channel
Website : www.kmppsemarangg.wordpress.com


#kmpp #kmppuinws #kmppsemarang #kmppsakjosse #patistudent #pelajarpati #mahasiswapati #mahapati #kmppdiskusi #rabusore #merahhitamdays #semar #patiem #patievent #eventpati

⠀
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
⠀
SALAM SEDULUR 👊👊👊
⠀
Rabu, 4 Desember 2019
⠀
🔥 SEMAR 🔥
⠀
Diskusi kali ini kita mengambil Subbab tentang PUBLIC SPEAKING dengan tema "Strategi Sukses Menjadi Jagoan Public Speaking dengan Penuh Percaya Diri" yang di Narasumberi oleh Sedulur M. Alvin Afwan (Senior Kmpp Semarang 2015) @kak_alvin
⠀
Menurutnya, strategi Public Speaking untuk pemula ada 2 tahapan. Yaitu :
⠀
1. Modal Utama
Meliputi : - Percaya Diri
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Jangan Takut Salah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Banyak Berlatih
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Menguasai Materi
⠀
2. Tahap Lanjutan
Meliputi : - Senyum (Mimik Wajah)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Intonasi
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Tatapan Mata
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Gestur Tubuh
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Pelafalan Yang Baik
⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Penampilan
⠀
⏩ KRIDANE PANEMBAH GEBYARING BUMI
KMPP SAKJOSSE 👊👊👊
⠀
______________________________________
EYE LENS KMPP MEDIA
-----------------
FB : Kmpp Semarang
IG : @kmppsemarang
Twitter : @kmpp_semarang
E-mail : Kmppsemarang@gmail.com
-----------------
Y-tube : Kmpp Semarang Channel
Website : www.kmppsemarangg.wordpress.com
⠀
⠀
#kmpp #kmppuinws #kmppsemarang #kmppsakjosse #patistudent #pelajarpati #mahasiswapati #mahapati #kmppdiskusi #rabusore #merahhitamdays #semar #patiem #patievent #eventpati
39 0 4 December, 2019

Baby Girl Edition ada 2 set :
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums

Baby Girl Edition ada 2 set : 
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums
4 0 4 December, 2019

Baby Girl Edition ada 2 set :
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums

Baby Girl Edition ada 2 set : 
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums
6 0 4 December, 2019

Baby Girl Edition ada 2 set :
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums

Baby Girl Edition ada 2 set : 
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums
1 0 4 December, 2019

Siapa yang masih belum mendapatkan set #babygirledition ? Boleh order cepat² sebab stok dah kurang 😊

Stok tak sampai lagi dah SOLD OUT ! 😱

Baby Girl Edition ada 2 set :
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums

Siapa yang masih belum mendapatkan set #babygirledition ? Boleh order cepat² sebab stok dah kurang 😊

Stok tak sampai lagi dah SOLD OUT ! 😱

Baby Girl Edition ada 2 set : 
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums
7 0 4 December, 2019

Siapa yang masih belum grab tu, cepat² grab sekarang sebab set soffya dah habis, kena tunggu stok baru pulak 😜

Baby Girl Edition ada 2 set :
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums

Siapa yang masih belum grab tu, cepat² grab sekarang sebab set soffya dah habis, kena tunggu stok baru pulak 😜

Baby Girl Edition ada 2 set : 
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums
8 1 4 December, 2019

Hi guys. Harini saya nak cerita sedikit mengenai one of our latest product which is Skintella Repairing Serum. .

.
Skintella serum ni good for soothing purpose. Contohnya macam ada masalah active acne yang merah merah atau muka yang merah merah. So it is good untuk kurangkan merah merah di muka. .

.
Skintella Repairing Serum only cost RM69 per bottle and you guys can get free cod / free postage & also of course free gifts! .

.
So, hurry up and purchase with me! ❤️ #magicalovelies ❤️ #coalfacepenang #kaymanbeauty #kaymanbeautybertam #kaymanbeautyipoh #kaymanbeautytaiping #kmpp #ilkkmbertam #ilkkmsas #kskbsas #aeonklebang #aeontaiping #coalfacesoap #rosaglowtreatmentessence #codbertam #codipoh #kaymanbertam #ilkkmsas #uitmpp #ipgkampusipoh #codklebang #kaymankepalabatas #kaymanipoh #kaymanchemor #kaymantambun #uniklrcmp #politeknik #politeknikungkuomar #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyagenttambun #kaymanbeautyagentbertam

Hi guys. Harini saya nak cerita sedikit mengenai one of our latest product which is Skintella Repairing Serum. .
–
.
Skintella serum ni good for soothing purpose. Contohnya macam ada masalah active acne yang merah merah atau muka yang merah merah. So it is good untuk kurangkan merah merah di muka. .
–
.
Skintella Repairing Serum only cost RM69 per bottle and you guys can get free cod / free postage & also of course free gifts! .
–
.
So, hurry up and purchase with me! ❤️ #magicalovelies ❤️ #coalfacepenang #kaymanbeauty #kaymanbeautybertam #kaymanbeautyipoh #kaymanbeautytaiping #kmpp #ilkkmbertam #ilkkmsas #kskbsas #aeonklebang #aeontaiping #coalfacesoap #rosaglowtreatmentessence #codbertam #codipoh #kaymanbertam #ilkkmsas #uitmpp #ipgkampusipoh #codklebang #kaymankepalabatas #kaymanipoh #kaymanchemor #kaymantambun #uniklrcmp #politeknik #politeknikungkuomar #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyagenttambun #kaymanbeautyagentbertam
1 0 4 December, 2019

Siapa yang masih belum mendapatkan set #babygirledition ? Boleh order cepat² sebab stok dah kurang 😊

Stok tak sampai lagi dah SOLD OUT ! 😱

Baby Girl Edition ada 2 set :
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums

Siapa yang masih belum mendapatkan set #babygirledition ? Boleh order cepat² sebab stok dah kurang 😊

Stok tak sampai lagi dah SOLD OUT ! 😱

Baby Girl Edition ada 2 set : 
Set Hayla :- 2 Lipmatte
💄Nutella
💄Caramel
1Blusher
Free Mini Mascara

Set Soffya :- 2 Lipmatte
💄Code Milky
💄Code Lolipop
1 blusher
Free Mini Mascara

#wawacosmetic #babygirlsetedition #codupsi #upsi #unisza #uum #uitm #upm #um #umt #iium #uia #hayla #soffya #umk #kmpp #kmk # kmp #kms #usm #ums
9 1 4 December, 2019

MAAF YA SAYA BUKAN ABANG 😂
.
Walaupun tersilap panggil abang, tetap nak repeat order gais. Harga pulak okay tu.. Dan yang paling best sos coklat banyak sangatt 😋
.
Anda yang nak cuba rasa boleh hubungi kami dengan tekan link wasap dekat bio 🤙
.
Ikuti perkembangan kami di Instagram & Facebook page @abangchocmoist. Ketik butang like & follow gais
.
.
#kekcoklat #foodporn
#feelinghabis
#cakelover #chocolatemoistcake
#coklatleleh #chocolatecakepenang #penggemarkekcoklat
#kekcoklatezanezarin #feelinghabis #penang #kedah
#uitmdihatiku #uitmpp #usm #politeknik #psp #ptsb #kmpp #kulim #sgpetani #bukitmertajam #padubeb

MAAF YA SAYA BUKAN ABANG 😂
.
Walaupun tersilap panggil abang, tetap nak repeat order gais. Harga pulak okay tu.. Dan yang paling best sos coklat banyak sangatt 😋
.
Anda yang nak cuba rasa boleh hubungi kami dengan tekan link wasap dekat bio 🤙
.
Ikuti perkembangan kami di Instagram & Facebook page @abangchocmoist. Ketik butang like & follow gais
.
.
#kekcoklat #foodporn
#feelinghabis
#cakelover #chocolatemoistcake 
#coklatleleh #chocolatecakepenang  #penggemarkekcoklat 
#kekcoklatezanezarin #feelinghabis #penang #kedah
#uitmdihatiku #uitmpp #usm #politeknik  #psp #ptsb #kmpp #kulim #sgpetani #bukitmertajam #padubeb
21 0 4 December, 2019

Order Sempena Hari lahir ibu yg ke-63
Last minit order, sorry x brp kemas n cantik...
.
Apa2 pun terima kasih cust yg order
.
Saper2 yg nak order tekan jer link di Bio iyer!!!
.
.
.
#happytuesday #brownies
#cheesetart #cheese #chocolate #cake #dessert #goodies #minion #food #foodies #foodporn #instafood #foodporn #makanan #kuihmuih #sedap #malaysia #penang #penangites #butterworth #bandarperda #sungaidua #seberangjaya #politeknik #kmpp #bertam #kepalabatas #penaga

Order Sempena Hari lahir ibu yg ke-63
Last minit order, sorry x brp kemas n cantik...
.
Apa2 pun terima kasih cust yg order
. 
Saper2 yg nak order tekan jer link di Bio iyer!!!
.
.
. 
#happytuesday #brownies
#cheesetart  #cheese #chocolate #cake #dessert #goodies #minion #food #foodies #foodporn #instafood #foodporn #makanan #kuihmuih #sedap #malaysia #penang #penangites #butterworth #bandarperda #sungaidua #seberangjaya #politeknik #kmpp #bertam #kepalabatas #penaga
19 0 4 December, 2019

Order Sempena Hari lahir ibu yg ke-63
Last minit order, sorry x brp kemas n cantik...
.
Apa2 pun terima kasih cust yg order
.
Saper2 yg nak order tekan jer link di Bio iyer!!!
.
.
.
#happytuesday #brownies
#cheesetart #cheese #chocolate #cake #dessert #goodies #minion #food #foodies #foodporn #instafood #foodporn #makanan #kuihmuih #sedap #malaysia #penang #penangites #butterworth #bandarperda #sungaidua #seberangjaya #politeknik #kmpp #bertam #kepalabatas #penaga

Order Sempena Hari lahir ibu yg ke-63
Last minit order, sorry x brp kemas n cantik...
.
Apa2 pun terima kasih cust yg order
. 
Saper2 yg nak order tekan jer link di Bio iyer!!!
.
.
. 
#happytuesday #brownies
#cheesetart  #cheese #chocolate #cake #dessert #goodies #minion #food #foodies #foodporn #instafood #foodporn #makanan #kuihmuih #sedap #malaysia #penang #penangites #butterworth #bandarperda #sungaidua #seberangjaya #politeknik #kmpp #bertam #kepalabatas #penaga
11 0 4 December, 2019
Cheesetart design simple floral rm20/16pcs..
.
Thanks cust yg order
. 
Saper2 yg nak order tekan jer link di Bio iyer!!!
. .
.

#happytuesday #brownies
#cheesetart  #cheese #chocolate #cake #dessert #goodies #minion #food #foodies #foodporn #instafood #foodporn #makanan #kuihmuih #sedap #malaysia #penang #penangites #butterworth #bandarperda #sungaidua #seberangjaya #politeknik #kmpp #bertam #kepalabatas #penaga
14 0 4 December, 2019

Top #kmpp posts

I'm full of happy spirit and being hyper 😂😂
Cc @fxtrxh_
#girl #kmpp #like #follow #smile #nigh #love

I'm full of happy spirit and being hyper 😂😂
Cc @fxtrxh_
#girl #kmpp #like #follow #smile #nigh #love
542 16 29 May, 2019

Silang Budaya 2019 ✨💓
#memory #kmpp #H1P05

Silang Budaya 2019 ✨💓
#memory #kmpp #H1P05
1,687 68 28 June, 2019

"Innovative make a new change, innitiative make a new beginning. So why don't we?." - Naj🌺
Volunteer MASCAR for blood donation 🙈🙈
Cc by my bestie : @shuhaidaa_
#instagram #mascar2019 #kmpp #girl #smile #night #love #like #follow #happy

"Innovative make a new change, innitiative make a new beginning. So why don't we?." - Naj🌺
Volunteer MASCAR for blood donation 🙈🙈
Cc by my bestie : @shuhaidaa_
#instagram #mascar2019 #kmpp #girl #smile #night #love #like #follow #happy
569 4 27 July, 2019

Majlis Silang Budaya done ✔️✔️ #girl #day #kmpp #majlissilangbudaya #happy #smile #like #follow #instagram

Majlis Silang Budaya done ✔️✔️ #girl #day #kmpp #majlissilangbudaya  #happy #smile #like #follow #instagram
700 2 28 June, 2019

.
terima kasih @mfmirafilzah dtng melawat hahahhaha #kmpp

.
terima kasih @mfmirafilzah dtng melawat hahahhaha #kmpp
595 50 22 August, 2018

KAKOM RUN🏃‍♀️💕
#kmpp
#malaysianhijjabi

KAKOM RUN🏃‍♀️💕
#kmpp
#malaysianhijjabi
325 4 15 June, 2019

Serius nok ckap ske sngd lagu kmpp niem !! always dibibir mlut #kmkt , still semngat 😘
"kmpp in the morning ......." hahahah
#kmpp #dikirbaratkmkt #kmkt

Serius nok ckap ske sngd lagu kmpp niem !! always dibibir mlut #kmkt , still semngat 😘
"kmpp in the morning ......." hahahah 
#kmpp #dikirbaratkmkt #kmkt
206 9 22 July, 2018
#Harisukannegara #Kmpp
#repost
#videobydwj
161 0 12 October, 2019

Часто вспоминаю приятные моменты прошлых лет, и радуется душа, искренняя дружба, бескорыстное отношение, много веселья, музыки, творчества и танцев.
Выявление молодых талантов и поддержка их.
Формирование команд и их развитие, реализация собственного и командного творческого потенциала и его продвижение.
Знакомство сотен и тысяч людей друг между другом, объединение творческих и деловых потоков, и даже создание 💞 пар, и в последствии семей, благодаря организации вечеринок и развлекательных мероприятий •Кудрявый Макс promo project•

Было очень много приятных и веселых событий и моментов, я благодарен каждому, кто был в моей жизни, и кто остался в моем окружении, я уверен с кем суждено, мы ещё обязательно с радостью встретимся! ❤️🤗 #история #события #труд #культура #любовь #творчество #promo #vippromo #kmpp #промоутер #КорольВечеринок #Москва #КудрявыйМакс

Часто вспоминаю приятные моменты прошлых лет, и радуется душа, искренняя дружба, бескорыстное отношение, много веселья, музыки, творчества и танцев.
Выявление молодых талантов и поддержка их.
Формирование команд и их развитие, реализация собственного и командного творческого потенциала и его продвижение.
Знакомство сотен и тысяч людей друг между другом, объединение творческих и деловых потоков, и даже создание 💞 пар, и в последствии семей, благодаря организации вечеринок и развлекательных мероприятий •Кудрявый Макс promo project•

Было очень много приятных и веселых событий и моментов, я благодарен каждому, кто был в моей жизни, и кто остался в моем окружении, я уверен с кем суждено, мы ещё обязательно с радостью встретимся! ❤️🤗 #история #события #труд #культура #любовь #творчество #promo #vippromo #kmpp #промоутер #КорольВечеринок #Москва #КудрявыйМакс
188 15 2 July, 2019