#kiniviral Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

15
average comments
911.5
average likes
@manys.empire.hq Profile picture

@manys.empire.hq

Boomerang with the makciks & grandparents 😂🤣
.
🎥 | msyflzn_
.
Nak Pakai iFone ? Whatsapp Admin✌🏻
.
#kiniviral

Boomerang with the makciks & grandparents 😂🤣
.
🎥 | msyflzn_
.
Nak Pakai iFone ? Whatsapp Admin✌🏻
.
#kiniviral
2 0 2 minutes ago
@bougasbeauty.melda Profile picture

@bougasbeauty.melda

“NAK KULIT FLAWLESS MACAM ELFIRA LOY?” —

Nantikan semua product Bougas Beauty yang melda akan jual!! Local product yang best sangat. Melda tak sabar nak share dengan korang ni 😍


Dah terlalu banyak good review, ramai orang tahu. Nantikan! 👀 —

#bougas #bougasshahalam #bougasbukitjelutung #bougasglenmarie #bougasbeautyserum #bougaspadangjawa #bougasbukittinggi #bougaspandanjaya #bougasbeautyhq #bbssuperstar #kiniviral #bougasbeautyserumklang #bougasklang #bougassubangjaya #lawakterkini #bougasbeautyserumfeedback

“NAK KULIT FLAWLESS MACAM ELFIRA LOY?” —
—
Nantikan semua product Bougas Beauty yang melda akan jual!! Local product yang best sangat. Melda tak sabar nak share dengan korang ni 😍
—
—
Dah terlalu banyak good review, ramai orang tahu. Nantikan! 👀 —
—
#bougas #bougasshahalam #bougasbukitjelutung #bougasglenmarie #bougasbeautyserum #bougaspadangjawa #bougasbukittinggi #bougaspandanjaya #bougasbeautyhq #bbssuperstar #kiniviral #bougasbeautyserumklang #bougasklang #bougassubangjaya #lawakterkini #bougasbeautyserumfeedback
1 0 3 minutes ago
@gjoshop Profile picture

@gjoshop

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik :

✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!

Harga : RM240

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM240
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .
2 0 12 minutes ago
@gjoshop Profile picture

@gjoshop

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik :

✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!

Harga : RM240

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM240
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .
1 0 13 minutes ago
@gjoshop Profile picture

@gjoshop

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik :

✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!

Harga : RM240

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM240
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .
1 0 13 minutes ago
@gjoshop Profile picture

@gjoshop

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik :

✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!

Harga : RM240

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM240
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .
1 0 14 minutes ago
@gjoshop Profile picture

@gjoshop

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik :

✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!

Harga : RM240

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM240
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .
1 0 14 minutes ago
@gjoshop Profile picture

@gjoshop

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik :

✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!

Harga : RM240

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM240
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .
2 0 14 minutes ago
@gjoshop Profile picture

@gjoshop

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik :

✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!

Harga : RM240

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM240
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .
2 0 15 minutes ago
@gjoshop Profile picture

@gjoshop

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik :

✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!

Harga : RM240

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Dari belakang boleh lihat pergerakkan mesin jam yang awesome
✅  Jarum Kecik Atas Menunjukkan pergerakan sistem 24Jam
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Semua Jarum Berfungsi dengan Boek
✅  Genuine Leather strap
✅  BUCKLE Cop Patek Philippe
✅  Stainless steel case
✅  Sesuai untuk lelaki
✅  Pergerakkan automatic (Nadi)
✅  FREE KOTAK KAYU PATEK PHILIPPE EXCLUSIVE
✅ Jam Nadi bila nak pakai kena goncang baru dia hidup. Bila dah buka, dalam beberapa jam dia akan mati dan kena setting semula bila nak pakai
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM240
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios .
1 0 15 minutes ago
@matabyoptometristgombak Profile picture

@matabyoptometristgombak

MATA by Optometrist Gombak

Peningkatan pesakit mendapatkan rawatan akibat jangkitan mata sejak sebulan yang lalu! (sumber: malaymail.com)
.
Jaga kesihatan dengan baik ya semua.
.
Kepada yang ingin mendapatkan pemeriksaan kesihatan mata, jemput datang ke praktis Optometri kami!
.
#mata #cerminmata #cerminmatamurah #viral #vsco #kiniviral #kantalekap #jerebu

Peningkatan pesakit mendapatkan rawatan akibat jangkitan mata sejak sebulan yang lalu! (sumber: malaymail.com)
.
Jaga kesihatan dengan baik ya semua.
.
Kepada yang ingin mendapatkan pemeriksaan kesihatan mata, jemput datang ke praktis Optometri kami!
.
#mata #cerminmata #cerminmatamurah #viral #vsco #kiniviral #kantalekap #jerebu
0 0 19 minutes ago
@gengkakengku Profile picture

@gengkakengku

Dengarkan K.E kesayangan kita skrg di @suriamalaysia menerusi segmen #SuriaPetang 😍😍😍😍
.
"LIKE" FB Page GENG KAK ENGKU (Click link warna biru pd bio IG ini)
.
"SUBSCRIBE" & ring the 🔔 YouTube Channel RAJA AZURA 💋💋💋
.
@raja_azura
#RajaAzura #KakEngku #TeamRajaAzura #WeLoveRajaAzura #GengKakEngku #Meletop #Ohsem #Merecik #KitaOK #KakiShare #PaduBeb #ABPBH32 #IkutCaraKita #KakiViral #KiniViral #KasiViral #ViralKini #ViralMalaysia #MalaysiaViral #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia

Dengarkan K.E kesayangan kita skrg di @suriamalaysia menerusi segmen #SuriaPetang 😍😍😍😍
.
"LIKE" FB Page GENG KAK ENGKU (Click link warna biru pd bio IG ini)
.
"SUBSCRIBE" & ring the 🔔 YouTube Channel RAJA AZURA 💋💋💋
.
@raja_azura
#RajaAzura #KakEngku #TeamRajaAzura #WeLoveRajaAzura #GengKakEngku #Meletop #Ohsem #Merecik #KitaOK #KakiShare #PaduBeb #ABPBH32 #IkutCaraKita #KakiViral #KiniViral #KasiViral #ViralKini #ViralMalaysia #MalaysiaViral #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia
17 0 21 minutes ago
@sxqvid._ Profile picture

@sxqvid._

Kena buli.?😈 Tkkan kita nak diamkn.!🏃 Harus cari jalan penyelesaian..😏 °
Jom layan vid yg menarik🍌 dihalaman sya❗️& Jangan lupa❗️Tag 📨~ Like💕~ share💫.!!

•🎥•@sxqvid._
•📝•@i.sxfqq._
•🎵• satu hati sampai mati

#ayatjiwang #ayatpasrah #ayatbroken #ayatmanis #silamoveon #kiniviral #ayatsentap #ayatdeep #ayatbossku #nakayat #ayatkecewa #ayatpower #ayatcinta #jiwangkarat #ayatsedih #lagujiwang #nakkecamkecamlah #videoterkini #lagudj #videojiwang #videobroken #videosedih #videosentap #lagujiwangofficial💕 #lagutiktok #videopadu #funnimate #tiktokmalaysia🇲🇾 #laguremix #videocinta

Kena buli.?😈 Tkkan kita nak diamkn.!🏃 Harus cari jalan penyelesaian..😏 °
Jom layan vid yg menarik🍌 dihalaman sya❗️& Jangan lupa❗️Tag 📨~ Like💕~ share💫.!!
•
•🎥•@sxqvid._
•📝•@i.sxfqq._
•🎵• satu hati sampai mati
•
#ayatjiwang #ayatpasrah #ayatbroken #ayatmanis #silamoveon #kiniviral #ayatsentap #ayatdeep #ayatbossku #nakayat #ayatkecewa #ayatpower #ayatcinta #jiwangkarat #ayatsedih #lagujiwang #nakkecamkecamlah #videoterkini #lagudj #videojiwang #videobroken #videosedih #videosentap#lagujiwangofficial💕 #lagutiktok #videopadu #funnimate #tiktokmalaysia🇲🇾 #laguremix #videocinta
0 0 39 minutes ago
@mas_ikhwannnnn Profile picture

@mas_ikhwannnnn

New posttt😬Mat petangg😁Support k🙏
.
.
.
#juaradustacover #kiniviral #arifbahran .
.
.
"Kaulah pemenangnya"😘

New posttt😬Mat petangg😁Support k🙏
.
.
.
#juaradustacover #kiniviral #arifbahran .
.
.
"Kaulah pemenangnya"😘
35 0 1 hour ago
Wahhh runcingnya muka Abg Sam... Apa rahsia? 🙈🙈🙈 Hehehe
.
Berminat utk join boleh terus WhatsApp Mr. President Emie di 016-5621264 sekarang 😉😉💪💪
.
@samsuhaid
#Angau #SamSuhaidAngau #SamSuhaid #Singer #Actor #TeamSamSuhaid #WeLoveSamSuhaid #SamSuhaiDears #Ohsem #Merecik #IkutCaraKita #KitaOK #Meletop #PaduBeb #KasiShare #MalaysiaViral #ViralMalaysia #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #MotifViral #KakiViral #KasiViral #KiniViral #ViralKini #ABPBH32 #BigStage #DominasiBBNU
5 0 1 hour ago
@kedahofficial_ Profile picture

@kedahofficial_

MD3 Matchday! Aksi hidup mati dalam saingan Piala Emas Raja-Raja 2019!

Misi wajib menang bagi membuka peluang ke suku akhir!

Kedudukan ketika ini, Perak (6 mata), Wilayah Persekutuan (3 mata), Kedah (1 mata) dan Perlis (1 mata). Ayuh turun beramai-ramai padukan sorakan!

MD3

Wilayah Persekutuan vs Kedah
18 September 2019 Rabu 8:45 malam
Stadium UUM Sintok

#hijaukuning #pulunkedahpulun #balunkedahbalun
#kedahseratarata #thisisdarulaman #thisisaloqstaq
#biarjasajadikenangan #kedahpantangkalah
#langmerah #redhawk #kedahamanmakmur
#kedahfa #ultraskedah #playwithheart #sayajual
#sayajualonline #sayajualmurah #teamrayakedah
#igreview #paidreview #bazaarpaknil #bazarpaknil
#terlajakgol #kedah #aloqstaq #kahaqketegaq
#discoverkedah #kedahan #teamrayakedah
#kiniviral #viralmalaysia

MD3 Matchday! Aksi hidup mati dalam saingan Piala Emas Raja-Raja 2019!

Misi wajib menang bagi membuka peluang ke suku akhir!

Kedudukan ketika ini, Perak (6 mata), Wilayah Persekutuan (3 mata), Kedah (1 mata) dan Perlis (1 mata). Ayuh turun beramai-ramai padukan sorakan!

MD3

Wilayah Persekutuan vs Kedah
18 September 2019 Rabu 8:45 malam
Stadium UUM Sintok

#hijaukuning#pulunkedahpulun#balunkedahbalun 
#kedahseratarata#thisisdarulaman#thisisaloqstaq
#biarjasajadikenangan#kedahpantangkalah 
#langmerah#redhawk#kedahamanmakmur
#kedahfa#ultraskedah#playwithheart#sayajual
#sayajualonline#sayajualmurah#teamrayakedah
#igreview#paidreview#bazaarpaknil#bazarpaknil
#terlajakgol#kedah#aloqstaq#kahaqketegaq
#discoverkedah#kedahan#teamrayakedah
#kiniviral#viralmalaysia
31 0 1 hour ago
@gjoshop Profile picture

@gjoshop

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik :

🔰 New Edition !
🔰 1Month Warranty (Engine)
🔰 JOKER EDITION 🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Water Resistant (No Warranty Cover)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk lelaki dan wanita 🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Lampu menyala selama mana button lampu ditekan
🔰 Condition NEW With OFFWHITE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!

Harga : RM100 (1 unit) // RM170 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
🔰 New Edition !
🔰 1Month Warranty (Engine)
🔰 JOKER EDITION 🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Water Resistant (No Warranty Cover)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk lelaki dan wanita 🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Lampu menyala selama mana button lampu ditekan
🔰 Condition NEW With OFFWHITE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM100 (1 unit) // RM170 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .
1 1 1 hour ago
@gjoshop Profile picture

@gjoshop

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik :

🔰 New Edition !
🔰 1Month Warranty (Engine)
🔰 JOKER EDITION 🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Water Resistant (No Warranty Cover)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk lelaki dan wanita 🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Lampu menyala selama mana button lampu ditekan
🔰 Condition NEW With OFFWHITE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!

Harga : RM100 (1 unit) // RM170 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
🔰 New Edition !
🔰 1Month Warranty (Engine)
🔰 JOKER EDITION 🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Water Resistant (No Warranty Cover)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk lelaki dan wanita 🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Lampu menyala selama mana button lampu ditekan
🔰 Condition NEW With OFFWHITE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM100 (1 unit) // RM170 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .
1 0 1 hour ago
@gjoshop Profile picture

@gjoshop

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik :

🔰 New Edition !
🔰 1Month Warranty (Engine)
🔰 JOKER EDITION 🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Water Resistant (No Warranty Cover)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk lelaki dan wanita 🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Lampu menyala selama mana button lampu ditekan
🔰 Condition NEW With OFFWHITE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!

Harga : RM100 (1 unit) // RM170 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Seruan kepada abang² diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang² yang nak kan jam yg lawa² sesuai utk abang², atau abang² nak beli set couple nak suit² dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat³ sesuai utk abang!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam²! warna pon lawa²! kualiti terbaik dari ladang! harga murah² jaa min jual... Warranty dijamin adaa ... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa abang² kakak² dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan² abang² akak² sekali... mana tau kawan² abang² akak² tengah cari apa² yg min jual.. kalau depa tak cari pun, abang² akak² tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik :
⌚
🔰 New Edition !
🔰 1Month Warranty (Engine)
🔰 JOKER EDITION 🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Water Resistant (No Warranty Cover)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk lelaki dan wanita 🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Lampu menyala selama mana button lampu ditekan
🔰 Condition NEW With OFFWHITE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!!
⌚
Harga : RM100 (1 unit) // RM170 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #BigStage2019 #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .
1 0 1 hour ago
@himmz.empire Profile picture

@himmz.empire

💯KAJIAN MEMBUKTIKAN "JAM KULIT FOSSIL" TELAH MENINGKATKAN TAHAP KEYAKINAN ANDA
.
SIAPA NAK IMPROVE DIA PUNYA CONFIDENT,
.
Komen [NAK SESANGAT]
.
💢BONUS UNTUK ANDA💢
🗡️Free Gift
🗡️Free Tips Tambahkan Keyakinan Diri
.
😠NAK POS ESOK JUGAK😠
:
TEKAN LINK DI BIO
TEKAN LINK DI BIO
TEKAN LINK DI BIO
:
WHATSAPP 01111250759
WHATSAPP 01111250759
WHATSAPP 01111250759
:
#LIMITEDSTOCK #jamtangan #jammurah #jamlelaki #jamlelakimurah #jamtanganlelaki #y15zrmalaysia #y15malaysia #rxzmalaysia #ysukushuib #wanita #perempuan #tiktokmalaysia #lucu #lucubanget #lucuabis #kelakar #kawan #luculucu #lawakmalaysia #ex5familia #125zrmalaysia #kiniviral #lelaki #lc135 #kapcaijahat #kapcaimalaya

💯KAJIAN MEMBUKTIKAN "JAM KULIT FOSSIL" TELAH MENINGKATKAN TAHAP KEYAKINAN ANDA
.
SIAPA NAK IMPROVE DIA PUNYA CONFIDENT,
. 
Komen [NAK SESANGAT]
.
💢BONUS UNTUK ANDA💢
🗡️Free Gift
🗡️Free Tips Tambahkan Keyakinan Diri
.
😠NAK POS ESOK JUGAK😠
:
TEKAN LINK DI BIO
TEKAN LINK DI BIO
TEKAN LINK DI BIO
:
WHATSAPP 01111250759
WHATSAPP 01111250759
WHATSAPP 01111250759
:
#LIMITEDSTOCK #jamtangan #jammurah #jamlelaki #jamlelakimurah #jamtanganlelaki #y15zrmalaysia #y15malaysia #rxzmalaysia #ysukushuib #wanita #perempuan #tiktokmalaysia #lucu #lucubanget #lucuabis #kelakar #kawan #luculucu #lawakmalaysia #ex5familia #125zrmalaysia #kiniviral #lelaki #lc135 #kapcaijahat #kapcaimalaya
15 0 1 hour ago
@funniest_homev Profile picture

@funniest_homev

Saje ja nak bagi duit
.
.
.
.

Saje ja nak bagi duit
.
.
.
.
14 1 1 hour ago
@teamzamosman Profile picture

@teamzamosman

Teringin nak jumpa Zam? Jom ramai2 temui Zam di:

MINGGU PERPADUAN PERINGKAT KEBANGSAAN
Dataran Merdeka, Kuala Lumpur
Ahad (22 September 2019)
7.00 Pagi - 6.30 Petang
.
Zam akan buat kemunculan istimewa utk Runway Fesyen Pelbagai Etnik 😉😉😉😉
.
@_zamosman
#MingguPerpaduanPeringkatKebangsaan #PerpaduanDiHati #ZamOsman #Model #Fitness #ZAMajestic #ZAMarvelous #TeamZamOsman #ZamOsmanSupporters #ZamOsmanFC #MotifViral #KakiViral #KasiViral #KiniViral #KakiShare #PaduBeb #MalaysiaViral #ViralMalaysia #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #Ohsem #Meletop

Teringin nak jumpa Zam? Jom ramai2 temui Zam di:

MINGGU PERPADUAN PERINGKAT KEBANGSAAN
Dataran Merdeka, Kuala Lumpur
Ahad (22 September 2019)
7.00 Pagi - 6.30 Petang
.
Zam akan buat kemunculan istimewa utk Runway Fesyen Pelbagai Etnik 😉😉😉😉
.
@_zamosman
#MingguPerpaduanPeringkatKebangsaan #PerpaduanDiHati #ZamOsman #Model #Fitness #ZAMajestic #ZAMarvelous #TeamZamOsman #ZamOsmanSupporters #ZamOsmanFC #MotifViral #KakiViral #KasiViral #KiniViral #KakiShare #PaduBeb #MalaysiaViral #ViralMalaysia #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #Ohsem #Meletop
39 1 2 hours ago
@pinkladyhq.bymeen Profile picture

@pinkladyhq.bymeen

Pink Lady Body Perfection Produk Terbaik👍
dulu habis duit beribu-ribu untuk produk lain,.. Menyesal sangat 😌😌. Bertahun tunggu berat badan naik, sekarang Alhamdulillah berat badan naik dengan Pink Lady je 😘,
Keputihan pun hilang,
Miss V Ketat

Memang puas hati bila consume Pink Lady ni.

Very recommended product.

Rugi sangat anda tak cuba sendiri produk ajaib ni.

WhatsApp 0108817096
#pinklady
#teammeen
#malaysiakini
#kiniviral

Pink Lady Body Perfection Produk Terbaik👍
dulu habis duit beribu-ribu untuk produk lain,.. Menyesal sangat 😌😌. Bertahun tunggu berat badan naik, sekarang Alhamdulillah berat badan naik dengan Pink Lady je 😘,
Keputihan pun hilang,
Miss V Ketat

Memang puas hati bila consume Pink Lady ni.

Very recommended product.

Rugi sangat anda tak cuba sendiri produk ajaib ni.

WhatsApp 0108817096 
#pinklady 
#teammeen 
#malaysiakini 
#kiniviral
0 0 2 hours ago
@funniest_homev Profile picture

@funniest_homev

Sapa kata 1 kereta tak cukup
.
.
.
.

Sapa kata 1 kereta tak cukup
.
.
.
.
23 1 2 hours ago
@hafidzroshdiasia Profile picture

@hafidzroshdiasia

Please save the date & temui Mr. Hero disana nanti! 😉😉😉
.
.
🎪 HAVOC FOOD FESTIVAL 1.0 2019
📍PERKARANGAN STADIUM SHAH ALAM
🌎 SHAH ALAM SELANGOR
🗓 1-3 NOV 2019
🗒JUMAAT HINGGA AHAD
⏰ 9PAGI - 12 MALAM
.
.
@hafidz.roshdi @havocfoodfestival
#HavocFoodFestival #HafidzRoshdi #HafidzRoshdiAsia #TeamHafidzRoshdi #Meletop #Ohsem #Merecik #IkutCaraKita #KitaOK #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #MotifViral #KakiViral #KiniViral #MalaysiaViral #ViralKini #KakiShare #PaduBeb #ViralMalaysia #Malaysia #Indonesia #Singapore #Brunei #ABPBH32

Please save the date & temui Mr. Hero disana nanti! 😉😉😉
.
.
🎪 HAVOC FOOD FESTIVAL 1.0 2019
📍PERKARANGAN STADIUM SHAH ALAM
🌎 SHAH ALAM SELANGOR
🗓 1-3 NOV 2019
🗒JUMAAT HINGGA AHAD
⏰ 9PAGI - 12 MALAM
.
.
@hafidz.roshdi @havocfoodfestival
#HavocFoodFestival #HafidzRoshdi #HafidzRoshdiAsia #TeamHafidzRoshdi #Meletop #Ohsem #Merecik #IkutCaraKita #KitaOK #MalaysiaTrending #TrendingMalaysia #MotifViral #KakiViral #KiniViral #MalaysiaViral #ViralKini #KakiShare #PaduBeb #ViralMalaysia #Malaysia #Indonesia #Singapore #Brunei #ABPBH32
13 0 2 hours ago
@matabyoptometristgombak Profile picture

@matabyoptometristgombak

MATA by Optometrist Gombak

Alhamdulillah. Praktis kami dipuji kerana mesra kanak-kanak🥰. Pemeriksaan mata kanak-kanak pun ada ke? Sudah tentu!
.
Anak anda menonton televisyen/handphone pada jarak yang dekat?? Hati-hati, kemungkinan mereka ada rabun..
.
Jom cek tahap penglihatan mereka!
.
Optometris bertauliah kami bersedia membantu anda!🤓👍 #kiniviral #viral #vsco #cerminmata #cerminmatamurah #kantalekap #contactlens

Alhamdulillah. Praktis kami dipuji kerana mesra kanak-kanak🥰. Pemeriksaan mata kanak-kanak pun ada ke? Sudah tentu!
.
Anak anda menonton televisyen/handphone pada jarak yang dekat?? Hati-hati, kemungkinan mereka ada rabun..
.
Jom cek tahap penglihatan mereka!
.
Optometris bertauliah kami bersedia membantu anda!🤓👍 #kiniviral #viral #vsco #cerminmata #cerminmatamurah #kantalekap #contactlens
0 0 2 hours ago
@karisma.cosmetic_johor Profile picture

@karisma.cosmetic_johor

🍒 BBC 🍒 BBC 🍒 BBC 🍒⁣

Karisma Cosmetic😍😍😍⁣

↔Beauty Booster Candy↔⁣
➡POMEGRANATE + GOATS MILK🐐🐐🐐⁣

⛦🌟KEMAM Sebiji Candy Booster Utk memberi anda kelihatan jelita,gebu,puteh,sihat & montok seperti yg di impikan oleh setiap WANITA⁣

💁🏻Memutihkan kulit seluruh badan⁣
💁🏻Menganjalkan & menegangkan kulit⁣
💁🏻melembabkan kulit yg kering⁣
💁🏻anti penuaan @ awet muda⁣
💁🏻mencantikkan kuku⁣
💁🏻mengurangkan rambut gugur⁣
💁🏻mengurangkan berat badan⁣
💁🏻mengurangkan risiko penyakit jantung⁣
💁🏻Mencegah kanser⁣
💁🏻membantu sistem pencernaan⁣
💁🏻menguatkan tulang⁣
💁🏻Juga sesuai utk ibu yg #MENGANDUNG

🍭BBC candy mampu membuatkan kulit HAMPA puteh melepak seluruh badan,⁣
juga membantu HAMPA utk mendapatkan berat badan yg ideal & menjaga kesihatan dalaman badan.⁣

PUTEH 🔴SIHAT🔴MONTOK⁣
Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!⁣

Karisma Cosmetic👍👍👍⁣

Pasti.....................................Chantikkk Sangatttt!!!!⁣

Untuk detail klik link Pada bio⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya,ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#karismacosmetic #plentong #masai #pasirgudang #rawatparut #jerawat #jeragat #sunburn #kulitkusam #skincare #deejacosmetic #fattzura #fattahamin #ajimaura #terapiinstagram #hlive #meletops #bigstage2019 #terlajaklaris #kakiviral #kiniviral #like4like #follow4follow #tag #bigstage #cikgusekolah #mawarkarim #fareed
#EAF1909106

🍒 BBC 🍒 BBC 🍒 BBC 🍒⁣
⁣
Karisma Cosmetic😍😍😍⁣
⁣
↔Beauty Booster Candy↔⁣
➡POMEGRANATE + GOATS MILK🐐🐐🐐⁣
⁣
⛦🌟KEMAM Sebiji Candy Booster Utk memberi anda kelihatan jelita,gebu,puteh,sihat & montok seperti yg di impikan oleh setiap WANITA⁣
⁣
💁🏻Memutihkan kulit seluruh badan⁣
💁🏻Menganjalkan & menegangkan kulit⁣
💁🏻melembabkan kulit yg kering⁣
💁🏻anti penuaan @ awet muda⁣
💁🏻mencantikkan kuku⁣
💁🏻mengurangkan rambut gugur⁣
💁🏻mengurangkan berat badan⁣
💁🏻mengurangkan risiko penyakit jantung⁣
💁🏻Mencegah kanser⁣
💁🏻membantu sistem pencernaan⁣
💁🏻menguatkan tulang⁣
💁🏻Juga sesuai utk ibu yg #MENGANDUNG⁣
⁣
🍭BBC candy mampu membuatkan kulit HAMPA puteh melepak seluruh badan,⁣
juga membantu HAMPA utk mendapatkan berat badan yg ideal & menjaga kesihatan dalaman badan.⁣
⁣
PUTEH 🔴SIHAT🔴MONTOK⁣
Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!⁣
⁣
Karisma Cosmetic👍👍👍⁣
⁣
Pasti.....................................Chantikkk Sangatttt!!!!⁣
⁣
Untuk detail klik link Pada bio⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya,ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#karismacosmetic #plentong #masai #pasirgudang #rawatparut #jerawat #jeragat #sunburn #kulitkusam #skincare #deejacosmetic #fattzura #fattahamin #ajimaura #terapiinstagram #hlive #meletops #bigstage2019 #terlajaklaris #kakiviral #kiniviral #like4like #follow4follow #tag #bigstage #cikgusekolah #mawarkarim #fareed⁣
#EAF1909106
34 21 2 hours ago

Top #kiniviral posts

@nz.rl_rani Profile picture

@nz.rl_rani

Gelagat Pak Cik Ali 😅
Game:Outlast Whistleblower
.
Youtube Channel Link on Bio
.
#malaysiangamers #lawakhambar #lawakmalaysia #lawakhangit #lawakkeder #pokro #scarygames #kiniviral

Gelagat Pak Cik Ali 😅
Game:Outlast Whistleblower
.
Youtube Channel Link on Bio
.
#malaysiangamers #lawakhambar #lawakmalaysia #lawakhangit #lawakkeder #pokro #scarygames #kiniviral
24,369 416 15 September, 2019