#kesanseawal14hari Instagram Photos & Videos

kesanseawal14hari - 206 posts

Ramai yang tak tahu tentng prduk fienabeauty meh lahh tnya² ciknur hanya nk membntu you all je ,😘cik nur syg kn you all lah,,😍 WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱
.
 KLIK LINK  untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

Ramai yang tak tahu tentng prduk fienabeauty meh lahh tnya² ciknur hanya nk membntu you all je ,😘cik nur syg kn you all lah,,😍 WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱
.
KLIK LINK untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

6 0 14 August, 2019
Ramai yang tak tahu tentng prduk fienabeauty meh lahh tnya² ciknur hanya nk membntu you all je ,😘cik nur syg kn you all lah,,😍 WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱
.
 KLIK LINK  untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

Ramai yang tak tahu tentng prduk fienabeauty meh lahh tnya² ciknur hanya nk membntu you all je ,😘cik nur syg kn you all lah,,😍 WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱
.
KLIK LINK untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

5 0 14 August, 2019
Ramai yang tak tahu tentng prduk fienabeauty meh lahh tnya² ciknur hanya nk membntu you all je ,😘cik nur syg kn you all lah,,😍 WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱
.
 KLIK LINK  untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

Ramai yang tak tahu tentng prduk fienabeauty meh lahh tnya² ciknur hanya nk membntu you all je ,😘cik nur syg kn you all lah,,😍 WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱
.
KLIK LINK untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

4 0 14 August, 2019
Ramai yang tak tahu tentng prduk fienabeauty meh lahh tnya² ciknur hanya nk membntu you all je ,😘cik nur syg kn you all lah,,😍 WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱
.
 KLIK LINK  untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

Ramai yang tak tahu tentng prduk fienabeauty meh lahh tnya² ciknur hanya nk membntu you all je ,😘cik nur syg kn you all lah,,😍 WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱
.
KLIK LINK untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

9 0 14 August, 2019
Ramai yang tak tahu tentng prduk fienabeauty meh lahh tnya² ciknur hanya nk membntu you all je ,😘cik nur syg kn you all lah,,😍 WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱
.
 KLIK LINK  untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

Ramai yang tak tahu tentng prduk fienabeauty meh lahh tnya² ciknur hanya nk membntu you all je ,😘cik nur syg kn you all lah,,😍 WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱
.
KLIK LINK untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

8 0 14 August, 2019
Ramai yang tak tahu tentng prduk fienabeauty meh lahh tnya² ciknur hanya nk membntu you all je ,😘cik nur syg kn you all lah,,😍 WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱
.
 KLIK LINK  untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

Ramai yang tak tahu tentng prduk fienabeauty meh lahh tnya² ciknur hanya nk membntu you all je ,😘cik nur syg kn you all lah,,😍 WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱
.
KLIK LINK untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

7 0 14 August, 2019
WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱😱 MAKIN MERIAHH UOLLS, MAKAN APAA TUU? SAMPAI PUTIH MELEPAK, KULIT FLAWLESS GILERRR 😩😩 LAKI PON BOLEH WEH 😱😱
.
Haaaa adaa yang tertanya2 ke tu macam mana nak dapatkan skin peloles gittew eh? nak kulit bebas jerawat? nak skin putih melepak bak bidadari kayangan? bolehhh jurr.. .
. 
just kemam2 #pss jurr uolls untuk dapatkan hasil macam ni 👇👇
.
 KLIK LINK  untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱😱 MAKIN MERIAHH UOLLS, MAKAN APAA TUU? SAMPAI PUTIH MELEPAK, KULIT FLAWLESS GILERRR 😩😩 LAKI PON BOLEH WEH 😱😱
.
Haaaa adaa yang tertanya2 ke tu macam mana nak dapatkan skin peloles gittew eh? nak kulit bebas jerawat? nak skin putih melepak bak bidadari kayangan? bolehhh jurr.. .
.
just kemam2 #pss jurr uolls untuk dapatkan hasil macam ni 👇👇
.
KLIK LINK untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

23 0 9 August, 2019
WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱😱 MAKIN MERIAHH UOLLS, MAKAN APAA TUU? SAMPAI PUTIH MELEPAK, KULIT FLAWLESS GILERRR 😩😩 LAKI PON BOLEH WEH 😱😱
.
Haaaa adaa yang tertanya2 ke tu macam mana nak dapatkan skin peloles gittew eh? nak kulit bebas jerawat? nak skin putih melepak bak bidadari kayangan? bolehhh jurr.. .
. 
just kemam2 #pss jurr uolls untuk dapatkan hasil macam ni 👇👇
.
 KLIK LINK  untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱😱 MAKIN MERIAHH UOLLS, MAKAN APAA TUU? SAMPAI PUTIH MELEPAK, KULIT FLAWLESS GILERRR 😩😩 LAKI PON BOLEH WEH 😱😱
.
Haaaa adaa yang tertanya2 ke tu macam mana nak dapatkan skin peloles gittew eh? nak kulit bebas jerawat? nak skin putih melepak bak bidadari kayangan? bolehhh jurr.. .
.
just kemam2 #pss jurr uolls untuk dapatkan hasil macam ni 👇👇
.
KLIK LINK untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

8 0 9 August, 2019
WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱😱 MAKIN MERIAHH UOLLS, MAKAN APAA TUU? SAMPAI PUTIH MELEPAK, KULIT FLAWLESS GILERRR 😩😩 LAKI PON BOLEH WEH 😱😱
.
Haaaa adaa yang tertanya2 ke tu macam mana nak dapatkan skin peloles gittew eh? nak kulit bebas jerawat? nak skin putih melepak bak bidadari kayangan? bolehhh jurr.. .
. 
just kemam2 #pss jurr uolls untuk dapatkan hasil macam ni 👇👇
.
 KLIK LINK  untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱😱 MAKIN MERIAHH UOLLS, MAKAN APAA TUU? SAMPAI PUTIH MELEPAK, KULIT FLAWLESS GILERRR 😩😩 LAKI PON BOLEH WEH 😱😱
.
Haaaa adaa yang tertanya2 ke tu macam mana nak dapatkan skin peloles gittew eh? nak kulit bebas jerawat? nak skin putih melepak bak bidadari kayangan? bolehhh jurr.. .
.
just kemam2 #pss jurr uolls untuk dapatkan hasil macam ni 👇👇
.
KLIK LINK untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

13 0 9 August, 2019
WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱😱 MAKIN MERIAHH UOLLS, MAKAN APAA TUU? SAMPAI PUTIH MELEPAK, KULIT FLAWLESS GILERRR 😩😩 LAKI PON BOLEH WEH 😱😱
.
Haaaa adaa yang tertanya2 ke tu macam mana nak dapatkan skin peloles gittew eh? nak kulit bebas jerawat? nak skin putih melepak bak bidadari kayangan? bolehhh jurr.. .
. 
just kemam2 #pss jurr uolls untuk dapatkan hasil macam ni 👇👇
.
 KLIK LINK  untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱😱 MAKIN MERIAHH UOLLS, MAKAN APAA TUU? SAMPAI PUTIH MELEPAK, KULIT FLAWLESS GILERRR 😩😩 LAKI PON BOLEH WEH 😱😱
.
Haaaa adaa yang tertanya2 ke tu macam mana nak dapatkan skin peloles gittew eh? nak kulit bebas jerawat? nak skin putih melepak bak bidadari kayangan? bolehhh jurr.. .
.
just kemam2 #pss jurr uolls untuk dapatkan hasil macam ni 👇👇
.
KLIK LINK untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

7 1 5 August, 2019
WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱😱 MAKIN MERIAHH UOLLS, MAKAN APAA TUU? SAMPAI PUTIH MELEPAK, KULIT FLAWLESS GILERRR 😩😩 LAKI PON BOLEH WEH 😱😱
.
Haaaa adaa yang tertanya2 ke tu macam mana nak dapatkan skin peloles gittew eh? nak kulit bebas jerawat? nak skin putih melepak bak bidadari kayangan? bolehhh jurr.. .
. 
just kemam2 #pss jurr uolls untuk dapatkan hasil macam ni 👇👇
.
 KLIK LINK  untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱😱 MAKIN MERIAHH UOLLS, MAKAN APAA TUU? SAMPAI PUTIH MELEPAK, KULIT FLAWLESS GILERRR 😩😩 LAKI PON BOLEH WEH 😱😱
.
Haaaa adaa yang tertanya2 ke tu macam mana nak dapatkan skin peloles gittew eh? nak kulit bebas jerawat? nak skin putih melepak bak bidadari kayangan? bolehhh jurr.. .
.
just kemam2 #pss jurr uolls untuk dapatkan hasil macam ni 👇👇
.
KLIK LINK untuk dapatkan harga istimewa dan ciknur akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

13 1 5 August, 2019
WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱😱 MAKIN MERIAHH UOLLS, MAKAN APAA TUU? SAMPAI PUTIH MELEPAK, KULIT FLAWLESS GILERRR 😩😩 LAKI PON BOLEH WEH 😱😱
.
Haaaa adaa yang tertanya2 ke tu macam mana nak dapatkan skin peloles gittew eh? nak kulit bebas jerawat? nak skin putih melepak bak bidadari kayangan? bolehhh jurr.. .
. 
just kemam2 #pss jurr uolls untuk dapatkan hasil macam ni 👇👇
.
 KLIK LINK  untuk dapatkan harga istimewa http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu#kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱😱 MAKIN MERIAHH UOLLS, MAKAN APAA TUU? SAMPAI PUTIH MELEPAK, KULIT FLAWLESS GILERRR 😩😩 LAKI PON BOLEH WEH 😱😱
.
Haaaa adaa yang tertanya2 ke tu macam mana nak dapatkan skin peloles gittew eh? nak kulit bebas jerawat? nak skin putih melepak bak bidadari kayangan? bolehhh jurr.. .
.
just kemam2 #pss jurr uolls untuk dapatkan hasil macam ni 👇👇
.
KLIK LINK untuk dapatkan harga istimewa http://www.wasap.my/601131222096PSS

#teamfienabeauty #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeuty_atikah #fienabeutykotabhatu #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

20 1 5 August, 2019
WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱😱 MAKIN MERIAHH UOLLS, MAKAN APAA TUU? SAMPAI PUTIH MELEPAK, KULIT FLAWLESS GILERRR 😩😩 LAKI PON BOLEH WEH 😱😱
.
Haaaa adaa yang tertanya2 ke tu macam mana nak dapatkan skin peloles gittew eh? nak kulit bebas jerawat? nak skin putih melepak bak bidadari kayangan? bolehhh jurr.. .
. 
just kemam2 #pss jurr uolls untuk dapatkan hasil macam ni 👇👇
.
 KLIK LINK  untuk dapatkan harga istimewa dan Aina akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/01129431163/nakcantik

#teamfienabeauty #teamclubbella #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeutypasirputeh #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

WAHHH GEMPAK NYA KULIT DORANG SEKARANG😱😱 MAKIN MERIAHH UOLLS, MAKAN APAA TUU? SAMPAI PUTIH MELEPAK, KULIT FLAWLESS GILERRR 😩😩 LAKI PON BOLEH WEH 😱😱
.
Haaaa adaa yang tertanya2 ke tu macam mana nak dapatkan skin peloles gittew eh? nak kulit bebas jerawat? nak skin putih melepak bak bidadari kayangan? bolehhh jurr.. .
.
just kemam2 #pss jurr uolls untuk dapatkan hasil macam ni 👇👇
.
KLIK LINK untuk dapatkan harga istimewa dan Aina akan guide korang secara percuma😉😉 http://www.wasap.my/01129431163/nakcantik

#teamfienabeauty #teamclubbella #produkviral #produkputih #kesanseawal14hari #putih #pss #satissoap #numiserum #fienabeutypasirputeh #fienabeutykotabhatu #pasirputeh #kotabharu #lundang #freepostage #freegift #nakcantik #tipskecantikan #tipsflawless #tipskurus #tipsputih #cerah
#cantik #maluapabossku #shopee #lazada #shopping #muteh #noir

4 0 1 August, 2019
Camu Camu atau nama botaninya, Myrciaria dubia, genus Myrciaria, dari kerabat Myrtaceae dengan nama lain, Cacari, Camocamo, ‎Araca d'agua, Araza de Agua, Guapuro Blanco

Pelbagai nama lagi adalah buah superfood yang diiktiraf diperingkat dunia kerana khasiatnya.

Pohon Camu Camu tumbuh bertaburan di merata lembah kehutanan Amazon; Peru, Brazil, Colombia, Ecuador, ‎Bolivia, Venezuela dan negara persekitarannya.

Keistimewaan Camu Camu terletak pada kandungan vitamin C yang sangat tinggi pada buahnya yang mana buah mentahnya mengandungi lebih kurang 2,880 mg vitamin C setiap ‎‎100 gm.

Camu Camu berada pada ranking ke-2 dunia tertinggi Kandungan Vitamin c selepas Kakadu Plum (terminalia ‎ferdinandiana) dari Australia.

Banyak analisa telah dilakukan tentang kandungan nutrien Camu Camu, namun setiap satunya berbeza, terutamanya pada kandungan vitamin C.

Ini ‎mungkin disebabkan keadaan iklim dan tanah tempat pokok Camu Camu tumbuh tetapi secara amnya, Camu Camu tetap unggul dengan tinggi kandungan vitamin C!

Kenapa Vitamin C amat penting untuk tubuh badan manusia? Untuk mengekalkan Kandungan kolagen yang merupakan component utama tubuh manusia memerlukan vitamin C.

Apa kebaikkan yang terkandung didalam camu camu?

Baik untuk pulihkan kolagen ( kolagen Semulajadi ) ✔️
. 
Anti oksidan ✔️
.
Anti penuaan ✔️
.
Anti keradangan ✔️
.
Menguatkan sistem tubuh✔️
.
Melancarkan sistem darah ✔️
.
Anti stress ✔️
.
Anti virus ✔️
.
Kesuburan ✔️
.
Mengelak dari terkena kencing manis✔️
.
Memutihkan kulit ✔️
.

#noir
#kesanseawal14hari
#khasiatcamucamu
#purewhite
#agentbangi
#spf100

Camu Camu atau nama botaninya, Myrciaria dubia, genus Myrciaria, dari kerabat Myrtaceae dengan nama lain, Cacari, Camocamo, ‎Araca d'agua, Araza de Agua, Guapuro Blanco

Pelbagai nama lagi adalah buah superfood yang diiktiraf diperingkat dunia kerana khasiatnya.

Pohon Camu Camu tumbuh bertaburan di merata lembah kehutanan Amazon; Peru, Brazil, Colombia, Ecuador, ‎Bolivia, Venezuela dan negara persekitarannya.

Keistimewaan Camu Camu terletak pada kandungan vitamin C yang sangat tinggi pada buahnya yang mana buah mentahnya mengandungi lebih kurang 2,880 mg vitamin C setiap ‎‎100 gm.

Camu Camu berada pada ranking ke-2 dunia tertinggi Kandungan Vitamin c selepas Kakadu Plum (terminalia ‎ferdinandiana) dari Australia.

Banyak analisa telah dilakukan tentang kandungan nutrien Camu Camu, namun setiap satunya berbeza, terutamanya pada kandungan vitamin C.

Ini ‎mungkin disebabkan keadaan iklim dan tanah tempat pokok Camu Camu tumbuh tetapi secara amnya, Camu Camu tetap unggul dengan tinggi kandungan vitamin C!

Kenapa Vitamin C amat penting untuk tubuh badan manusia? Untuk mengekalkan Kandungan kolagen yang merupakan component utama tubuh manusia memerlukan vitamin C.

Apa kebaikkan yang terkandung didalam camu camu?

Baik untuk pulihkan kolagen ( kolagen Semulajadi ) ✔️
.
Anti oksidan ✔️
.
Anti penuaan ✔️
.
Anti keradangan ✔️
.
Menguatkan sistem tubuh✔️
.
Melancarkan sistem darah ✔️
.
Anti stress ✔️
.
Anti virus ✔️
.
Kesuburan ✔️
.
Mengelak dari terkena kencing manis✔️
.
Memutihkan kulit ✔️
.

#noir
#kesanseawal14hari
#khasiatcamucamu
#purewhite
#agentbangi
#spf100

4 0 1 July, 2019
Baru consume QUINN-S 3 sachets tau. Customer ni dah bagi feedback yang dia dah turun berat dan juga sangat berpuas hati! Baru 3 sachets guysss! Bayangkan kalau dia habiskan 14 sachets tu? 🍑
.
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
.
.
Whatsapp sekarang‼️
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
.
Click link di bio @quinns_jb 🌟 .
.
#QuinnS #QuinnSbyamyera #Amyerabeauty #Slimmingsupplement #Kurusdalammasa14hari #Kesanseawal14hari #Kurussebelumraya #Kuruscarasihat #Buatanmalaysia #Selamatdanhalal #quinnsjb #quinnsjohor #quinnsjohorbahru #quinnv #quinnvjohor #quinnvjohorbahru #quinnvsingapore #quinnvtestimoni #quinnclean #quinncleanjohor #quinncleanjohorbahru #quinncleansingapore #quinncleantestimoni #squadjohor #jamu #jamumoden #jamustrawberry #peach #strawberry

Baru consume QUINN-S 3 sachets tau. Customer ni dah bagi feedback yang dia dah turun berat dan juga sangat berpuas hati! Baru 3 sachets guysss! Bayangkan kalau dia habiskan 14 sachets tu? 🍑
.
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
.
.
Whatsapp sekarang‼️
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
.
Click link di bio @quinns_jb 🌟 .
.
#QuinnS #QuinnSbyamyera #Amyerabeauty #Slimmingsupplement #Kurusdalammasa14hari #Kesanseawal14hari #Kurussebelumraya #Kuruscarasihat #Buatanmalaysia #Selamatdanhalal #quinnsjb #quinnsjohor #quinnsjohorbahru #quinnv #quinnvjohor #quinnvjohorbahru #quinnvsingapore #quinnvtestimoni #quinnclean #quinncleanjohor #quinncleanjohorbahru #quinncleansingapore #quinncleantestimoni #squadjohor #jamu #jamumoden #jamustrawberry #peach #strawberry

2 0 16 June, 2019
Ini pun baru minum 3 sachets dah turun 2.4KG!! Baru minum 3 hari tu. Dah turun banyak tu. Kalau habiskan sekotak QUINN-S tu mesti gila gila akan turun kan? Tapi yang paling penting mesti kena konsisten!! Baru lah akan dapat result yang terbaik. 🍑
.
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
.
.
Whatsapp sekarang‼️
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
.
Click link di bio @quinns_jb 🌟 .
.
#QuinnS #QuinnSbyamyera #Amyerabeauty #Slimmingsupplement #Kurusdalammasa14hari #Kesanseawal14hari #Kurussebelumraya #Kuruscarasihat #Buatanmalaysia #Selamatdanhalal #quinnsjb #quinnsjohor #quinnsjohorbahru #quinnv #quinnvjohor #quinnvjohorbahru #quinnvsingapore #quinnvtestimoni #quinnclean #quinncleanjohor #quinncleanjohorbahru #quinncleansingapore #quinncleantestimoni #squadjohor #jamu #jamumoden #jamustrawberry #peach #strawberry

Ini pun baru minum 3 sachets dah turun 2.4KG!! Baru minum 3 hari tu. Dah turun banyak tu. Kalau habiskan sekotak QUINN-S tu mesti gila gila akan turun kan? Tapi yang paling penting mesti kena konsisten!! Baru lah akan dapat result yang terbaik. 🍑
.
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
.
.
Whatsapp sekarang‼️
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
.
Click link di bio @quinns_jb 🌟 .
.
#QuinnS #QuinnSbyamyera #Amyerabeauty #Slimmingsupplement #Kurusdalammasa14hari #Kesanseawal14hari #Kurussebelumraya #Kuruscarasihat #Buatanmalaysia #Selamatdanhalal #quinnsjb #quinnsjohor #quinnsjohorbahru #quinnv #quinnvjohor #quinnvjohorbahru #quinnvsingapore #quinnvtestimoni #quinnclean #quinncleanjohor #quinncleanjohorbahru #quinncleansingapore #quinncleantestimoni #squadjohor #jamu #jamumoden #jamustrawberry #peach #strawberry

3 0 16 June, 2019
Biasanya, Kalau makan non stop ni. Berat akan naik kan? Tapi tidak dengan QUINN-S ye. Walau korang makan buat buat tak ingat dunia pun. Kalau minum QUINN-S ni masih boleh diselamatkan. Bukanlah berat tu akan turun banyak gila walau korang makan, dah nama pun makan non stop kan? Mesti la badan akan naik. Tapi atleast, dengan bantuan QUINN-S ni dapat la juga membantu untuk menurunkan berat badan walau sikit. Yela dh korang makan tak ingat dunia. Bersyukur lah badan tak naik!! Cuba korang minum QUINN-S pastu jaga makan sikit, banyakkan pergerakan. Mesti result nya meletop kekabom!!!! Fikir fikir kan. Tapi apa apa pun, wajib minum QUINN-S tak kira apa pun. 🍑
.
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
.
.
Whatsapp sekarang‼️
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
.
Click link di bio @quinns_jb 🌟 .
.
#QuinnS #QuinnSbyamyera #Amyerabeauty #Slimmingsupplement #Kurusdalammasa14hari #Kesanseawal14hari #Kurussebelumraya #Kuruscarasihat #Buatanmalaysia #Selamatdanhalal #quinnsjb #quinnsjohor #quinnsjohorbahru #quinnv #quinnvjohor #quinnvjohorbahru #quinnvsingapore #quinnvtestimoni #quinnclean #quinncleanjohor #quinncleanjohorbahru #quinncleansingapore #quinncleantestimoni #squadjohor #jamu #jamumoden #jamustrawberry #peach #strawberry

Biasanya, Kalau makan non stop ni. Berat akan naik kan? Tapi tidak dengan QUINN-S ye. Walau korang makan buat buat tak ingat dunia pun. Kalau minum QUINN-S ni masih boleh diselamatkan. Bukanlah berat tu akan turun banyak gila walau korang makan, dah nama pun makan non stop kan? Mesti la badan akan naik. Tapi atleast, dengan bantuan QUINN-S ni dapat la juga membantu untuk menurunkan berat badan walau sikit. Yela dh korang makan tak ingat dunia. Bersyukur lah badan tak naik!! Cuba korang minum QUINN-S pastu jaga makan sikit, banyakkan pergerakan. Mesti result nya meletop kekabom!!!! Fikir fikir kan. Tapi apa apa pun, wajib minum QUINN-S tak kira apa pun. 🍑
.
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
.
.
Whatsapp sekarang‼️
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
.
Click link di bio @quinns_jb 🌟 .
.
#QuinnS #QuinnSbyamyera #Amyerabeauty #Slimmingsupplement #Kurusdalammasa14hari #Kesanseawal14hari #Kurussebelumraya #Kuruscarasihat #Buatanmalaysia #Selamatdanhalal #quinnsjb #quinnsjohor #quinnsjohorbahru #quinnv #quinnvjohor #quinnvjohorbahru #quinnvsingapore #quinnvtestimoni #quinnclean #quinncleanjohor #quinncleanjohorbahru #quinncleansingapore #quinncleantestimoni #squadjohor #jamu #jamumoden #jamustrawberry #peach #strawberry

3 0 16 June, 2019
Daripada 80kg turun 56kg lepas consume QUINN-S!! Turun 24kg you olls! Custome kita ni dia kata, badan naik macam belon lepas bersalin. Susah sangat nak turunkan berat badan dan dapat shape yang cantik! Tapi selepas consume QUINN-S dengan konsisten. Alhamdulillah, dah dapat balik berat ideal. Shape badan pun makin cantik! Congrats sis! 🍑
.
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
.
.
Whatsapp sekarang‼️
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
.
Click link di bio @quinns_jb 🌟 .
.
#QuinnS #QuinnSbyamyera #Amyerabeauty #Slimmingsupplement #Kurusdalammasa14hari #Kesanseawal14hari #Kurussebelumraya #Kuruscarasihat #Buatanmalaysia #Selamatdanhalal #quinnsjb #quinnsjohor #quinnsjohorbahru #quinnv #quinnvjohor #quinnvjohorbahru #quinnvsingapore #quinnvtestimoni #quinnclean #quinncleanjohor #quinncleanjohorbahru #quinncleansingapore #quinncleantestimoni #squadjohor #jamu #jamumoden #jamustrawberry #peach #strawberry

Daripada 80kg turun 56kg lepas consume QUINN-S!! Turun 24kg you olls! Custome kita ni dia kata, badan naik macam belon lepas bersalin. Susah sangat nak turunkan berat badan dan dapat shape yang cantik! Tapi selepas consume QUINN-S dengan konsisten. Alhamdulillah, dah dapat balik berat ideal. Shape badan pun makin cantik! Congrats sis! 🍑
.
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
.
.
Whatsapp sekarang‼️
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
.
Click link di bio @quinns_jb 🌟 .
.
#QuinnS #QuinnSbyamyera #Amyerabeauty #Slimmingsupplement #Kurusdalammasa14hari #Kesanseawal14hari #Kurussebelumraya #Kuruscarasihat #Buatanmalaysia #Selamatdanhalal #quinnsjb #quinnsjohor #quinnsjohorbahru #quinnv #quinnvjohor #quinnvjohorbahru #quinnvsingapore #quinnvtestimoni #quinnclean #quinncleanjohor #quinncleanjohorbahru #quinncleansingapore #quinncleantestimoni #squadjohor #jamu #jamumoden #jamustrawberry #peach #strawberry

4 0 16 June, 2019
Baru consume QUINN-S tak sampai 2 box. Dah turun 6.5KG! Sis ni cakap Berat dia maintain and ada inch loss kat bahagian pinggang, peha dan lengan!! Boleh nampak kan! Dah slim. OMG. Best! 🍑🍑🍑
.
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
.
.
Whatsapp sekarang‼️
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
.
Click link di bio @quinns_jb 🌟 .
.
#QuinnS #QuinnSbyamyera #Amyerabeauty #Slimmingsupplement #Kurusdalammasa14hari #Kesanseawal14hari #Kurussebelumraya #Kuruscarasihat #Buatanmalaysia #Selamatdanhalal #quinnsjb #quinnsjohor #quinnsjohorbahru #quinnv #quinnvjohor #quinnvjohorbahru #quinnvsingapore #quinnvtestimoni #quinnclean #quinncleanjohor #quinncleanjohorbahru #quinncleansingapore #quinncleantestimoni #squadjohor #jamu #jamumoden #jamustrawberry #peach #strawberry

Baru consume QUINN-S tak sampai 2 box. Dah turun 6.5KG! Sis ni cakap Berat dia maintain and ada inch loss kat bahagian pinggang, peha dan lengan!! Boleh nampak kan! Dah slim. OMG. Best! 🍑🍑🍑
.
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
.
.
Whatsapp sekarang‼️
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
.
Click link di bio @quinns_jb 🌟 .
.
#QuinnS #QuinnSbyamyera #Amyerabeauty #Slimmingsupplement #Kurusdalammasa14hari #Kesanseawal14hari #Kurussebelumraya #Kuruscarasihat #Buatanmalaysia #Selamatdanhalal #quinnsjb #quinnsjohor #quinnsjohorbahru #quinnv #quinnvjohor #quinnvjohorbahru #quinnvsingapore #quinnvtestimoni #quinnclean #quinncleanjohor #quinncleanjohorbahru #quinncleansingapore #quinncleantestimoni #squadjohor #jamu #jamumoden #jamustrawberry #peach #strawberry

2 0 16 June, 2019
Sis ni minum tak baru nak masuk kotak kedua, dah turun 5KG!! Boleh nampak dah inchloss. Alhamdulillah. So happy for you! Teruskan consume QUINN-S dengan konsisten. InshaAllah akan dapat result yang lebih memuaskan lagi nanti!!! 🍑🍑🍑
.
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
.
.
Whatsapp sekarang‼️
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
.
Click link di bio @quinns_jb 🌟 .
.
#QuinnS #QuinnSbyamyera #Amyerabeauty #Slimmingsupplement #Kurusdalammasa14hari #Kesanseawal14hari #Kurussebelumraya #Kuruscarasihat #Buatanmalaysia #Selamatdanhalal #quinnsjb #quinnsjohor #quinnsjohorbahru #quinnv #quinnvjohor #quinnvjohorbahru #quinnvsingapore #quinnvtestimoni #quinnclean #quinncleanjohor #quinncleanjohorbahru #quinncleansingapore #quinncleantestimoni #squadjohor #jamu #jamumoden #jamustrawberry #peach #strawberry

Sis ni minum tak baru nak masuk kotak kedua, dah turun 5KG!! Boleh nampak dah inchloss. Alhamdulillah. So happy for you! Teruskan consume QUINN-S dengan konsisten. InshaAllah akan dapat result yang lebih memuaskan lagi nanti!!! 🍑🍑🍑
.
.
🗂 NO RUJUKAN KKM : 230419/04/170
.
.
Whatsapp sekarang‼️
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
📲 019 790 8981
.
Click link di bio @quinns_jb 🌟 .
.
#QuinnS #QuinnSbyamyera #Amyerabeauty #Slimmingsupplement #Kurusdalammasa14hari #Kesanseawal14hari #Kurussebelumraya #Kuruscarasihat #Buatanmalaysia #Selamatdanhalal #quinnsjb #quinnsjohor #quinnsjohorbahru #quinnv #quinnvjohor #quinnvjohorbahru #quinnvsingapore #quinnvtestimoni #quinnclean #quinncleanjohor #quinncleanjohorbahru #quinncleansingapore #quinncleantestimoni #squadjohor #jamu #jamumoden #jamustrawberry #peach #strawberry

4 0 16 June, 2019

Top #kesanseawal14hari posts

Bukan akak akak je kakak lyn bantu 
Abang abang pon kak lyn bantu tau😍😍
Tq share feedback ni.. Teruja sangat alhmdulillah 
Tak hot mmg tak sah kak lyn ni 
Serum letop quality bagus mmg kak lyn akan sugest kat uolsz tau.. Haaa intensive serum ✅tanpa pengelupasan !! Satu satunya serum jeragat tanpa pengelupasan uolsz😍😍😍 Lekih siapa lagi nak bersihkan skin dari jeragat tu wasap kak lyn tebal ke nipis pon boleh 
#kesanseawal14hari 
Mehh siapa nak .. Order 2 botol 
Free luna soap 👇👇👇
http://www.wasap.my/60178227858

Bukan akak akak je kakak lyn bantu
Abang abang pon kak lyn bantu tau😍😍
Tq share feedback ni.. Teruja sangat alhmdulillah
Tak hot mmg tak sah kak lyn ni
Serum letop quality bagus mmg kak lyn akan sugest kat uolsz tau.. Haaa intensive serum ✅tanpa pengelupasan !! Satu satunya serum jeragat tanpa pengelupasan uolsz😍😍😍 Lekih siapa lagi nak bersihkan skin dari jeragat tu wasap kak lyn tebal ke nipis pon boleh
#kesanseawal14hari
Mehh siapa nak .. Order 2 botol
Free luna soap 👇👇👇
http://www.wasap.my/60178227858

3 0 4 September, 2017
Camu Camu atau nama botaninya, Myrciaria dubia, genus Myrciaria, dari kerabat Myrtaceae dengan nama lain, Cacari, Camocamo, ‎Araca d'agua, Araza de Agua, Guapuro Blanco

Pelbagai nama lagi adalah buah superfood yang diiktiraf diperingkat dunia kerana khasiatnya.

Pohon Camu Camu tumbuh bertaburan di merata lembah kehutanan Amazon; Peru, Brazil, Colombia, Ecuador, ‎Bolivia, Venezuela dan negara persekitarannya.

Keistimewaan Camu Camu terletak pada kandungan vitamin C yang sangat tinggi pada buahnya yang mana buah mentahnya mengandungi lebih kurang 2,880 mg vitamin C setiap ‎‎100 gm.

Camu Camu berada pada ranking ke-2 dunia tertinggi Kandungan Vitamin c selepas Kakadu Plum (terminalia ‎ferdinandiana) dari Australia.

Banyak analisa telah dilakukan tentang kandungan nutrien Camu Camu, namun setiap satunya berbeza, terutamanya pada kandungan vitamin C.

Ini ‎mungkin disebabkan keadaan iklim dan tanah tempat pokok Camu Camu tumbuh tetapi secara amnya, Camu Camu tetap unggul dengan tinggi kandungan vitamin C!

Kenapa Vitamin C amat penting untuk tubuh badan manusia? Untuk mengekalkan Kandungan kolagen yang merupakan component utama tubuh manusia memerlukan vitamin C.

Apa kebaikkan yang terkandung didalam camu camu?

Baik untuk pulihkan kolagen ( kolagen Semulajadi ) ✔️
. 
Anti oksidan ✔️
.
Anti penuaan ✔️
.
Anti keradangan ✔️
.
Menguatkan sistem tubuh✔️
.
Melancarkan sistem darah ✔️
.
Anti stress ✔️
.
Anti virus ✔️
.
Kesuburan ✔️
.
Mengelak dari terkena kencing manis✔️
.
Memutihkan kulit ✔️
.

#noir
#kesanseawal14hari
#khasiatcamucamu
#purewhite
#agentbangi
#spf100

Camu Camu atau nama botaninya, Myrciaria dubia, genus Myrciaria, dari kerabat Myrtaceae dengan nama lain, Cacari, Camocamo, ‎Araca d'agua, Araza de Agua, Guapuro Blanco

Pelbagai nama lagi adalah buah superfood yang diiktiraf diperingkat dunia kerana khasiatnya.

Pohon Camu Camu tumbuh bertaburan di merata lembah kehutanan Amazon; Peru, Brazil, Colombia, Ecuador, ‎Bolivia, Venezuela dan negara persekitarannya.

Keistimewaan Camu Camu terletak pada kandungan vitamin C yang sangat tinggi pada buahnya yang mana buah mentahnya mengandungi lebih kurang 2,880 mg vitamin C setiap ‎‎100 gm.

Camu Camu berada pada ranking ke-2 dunia tertinggi Kandungan Vitamin c selepas Kakadu Plum (terminalia ‎ferdinandiana) dari Australia.

Banyak analisa telah dilakukan tentang kandungan nutrien Camu Camu, namun setiap satunya berbeza, terutamanya pada kandungan vitamin C.

Ini ‎mungkin disebabkan keadaan iklim dan tanah tempat pokok Camu Camu tumbuh tetapi secara amnya, Camu Camu tetap unggul dengan tinggi kandungan vitamin C!

Kenapa Vitamin C amat penting untuk tubuh badan manusia? Untuk mengekalkan Kandungan kolagen yang merupakan component utama tubuh manusia memerlukan vitamin C.

Apa kebaikkan yang terkandung didalam camu camu?

Baik untuk pulihkan kolagen ( kolagen Semulajadi ) ✔️
.
Anti oksidan ✔️
.
Anti penuaan ✔️
.
Anti keradangan ✔️
.
Menguatkan sistem tubuh✔️
.
Melancarkan sistem darah ✔️
.
Anti stress ✔️
.
Anti virus ✔️
.
Kesuburan ✔️
.
Mengelak dari terkena kencing manis✔️
.
Memutihkan kulit ✔️
.

#noir
#kesanseawal14hari
#khasiatcamucamu
#purewhite
#agentbangi
#spf100

4 0 1 July, 2019