#kenangan2019 Instagram Photos & Videos

kenangan2019 - 1.2k posts

Saje teman mummy zizah jalan2 ke light festival dkt stadium kajang..but have to pay RM10/adult..RM5/child..OKU & warga emas free sajo.. Huhu 🤑😎 #kenangan2019 #lightfestival2019
#mujuradamrt

Saje teman mummy zizah jalan2 ke light festival dkt stadium kajang..but have to pay RM10/adult..RM5/child..OKU & warga emas free sajo.. Huhu 🤑😎 #kenangan2019 #lightfestival2019
#mujuradamrt

2 0 1 hour ago
Terima kasih atas kerjasama semua🔥
.
.
.
UiTM ❌USIM
#selamatharianggotabombasedunia 
#friendsofbombamalaysia 
#kenangan2019

Terima kasih atas kerjasama semua🔥
.
.
.
UiTM ❌USIM
#selamatharianggotabombasedunia
#friendsofbombamalaysia
#kenangan2019

60 1 3 hours ago
#Kenangan2019

#Kenangan2019

69 0 13 hours ago
Wear me class
Ini kelas kami walau kadang asik kadang tidak TKJ 12 BINAKARYA mandiri

#kenangan2019

Wear me class
Ini kelas kami walau kadang asik kadang tidak TKJ 12 BINAKARYA mandiri

#kenangan2019

6 1 18 July, 2019
Allah has a reason for allowing things to happen. We may never understand his wisdom, but we simply have to trust his will.. #sayings #kuatkansemangat #sabarituindah #perancanganallahlebihbaik #kenangan2019 #mommyof4 #stayathomemom #workinghousewife

Allah has a reason for allowing things to happen. We may never understand his wisdom, but we simply have to trust his will.. #sayings #kuatkansemangat #sabarituindah #perancanganallahlebihbaik #kenangan2019 #mommyof4 #stayathomemom #workinghousewife

13 2 18 July, 2019
Lawatan penanda aras SK Guar Jentik ke SK Jelutong Penang..
#kenangan2019
#hepicarakami

Lawatan penanda aras SK Guar Jentik ke SK Jelutong Penang..
#kenangan2019
#hepicarakami

16 0 17 July, 2019
Ready to go 😊🚬
#ukmtd2019
#kenangan2019

Ready to go 😊🚬
#ukmtd2019
#kenangan2019

113 8 16 July, 2019
Alhamdulillah.. Hari tue nya cerita,dapat sijil dan pencil box 1set. Tp gegirlnya,xpe la.. kai kat rumah jer yea.

Lepas nie active la mana2 bidang yg positive.. Ibu suport kamu

Bismillah

#myzafry #praskola #kenangan2019 #skar

Alhamdulillah.. Hari tue nya cerita,dapat sijil dan pencil box 1set. Tp gegirlnya,xpe la.. kai kat rumah jer yea.

Lepas nie active la mana2 bidang yg positive.. Ibu suport kamu

Bismillah

#myzafry #praskola #kenangan2019 #skar

7 0 16 July, 2019
Libur berakhir#kenangan2019

Libur berakhir #kenangan2019

4 0 15 July, 2019
.
Pecah lemak harini, syok jugak program #HitFat ni rasa ringan jer badan.
.
#kenangan2019

.
Pecah lemak harini, syok jugak program #HitFat ni rasa ringan jer badan.
.
#kenangan2019

8 2 15 July, 2019
kli ni kita ride solo je .. blh lah buat lps2kn gian 🤤🤤 #kenangan2019

kli ni kita ride solo je .. blh lah buat lps2kn gian 🤤🤤 #kenangan2019

95 0 15 July, 2019
Happy Birthday Tun Mahathir🎂
Thank you to serve our country getting grow until now,doesn't matter what people talk about you,i knew what you did past to grow up the country with your intelligence mind,and still serve as prime minister for now even you are getting old.Respect for that🤲🏻 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Happy Birthday Tun Mahathir🎂
Thank you to serve our country getting grow until now,doesn't matter what people talk about you,i knew what you did past to grow up the country with your intelligence mind,and still serve as prime minister for now even you are getting old.Respect for that🤲🏻 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

12 0 14 July, 2019
The Mumia Lost World Of Tambun

#Kenangan2019

The Mumia Lost World Of Tambun

#Kenangan2019

10 0 13 July, 2019
Money won’t buy happiness, but it will pay the salaries of a large research staff to study the problem.😂😂😂 malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Money won’t buy happiness, but it will pay the salaries of a large research staff to study the problem.😂😂😂 malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

14 0 12 July, 2019
Anda ada masalah kewangan,sering kali hilang tumpuan kerja bergaduh dengan bini pasal duit,gagal lunaskan bayaran bulanan kereta,nak modal kawin duit xde,nak curang tapi takut ? xpe benda boleh setel,contact bro sebelah saya ni,Ayahanda gampang benda boleh setel🤣🤣🤣 malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Anda ada masalah kewangan,sering kali hilang tumpuan kerja bergaduh dengan bini pasal duit,gagal lunaskan bayaran bulanan kereta,nak modal kawin duit xde,nak curang tapi takut ? xpe benda boleh setel,contact bro sebelah saya ni,Ayahanda gampang benda boleh setel🤣🤣🤣 malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

24 1 12 July, 2019
Semester 3 done.... Jumpa lps 2 bulan ye,ikhwah2.... 😊💓💕 #rapatkanukhuwah 
#semester3done✔ 
#kenangan2019 
#beperfect

Semester 3 done.... Jumpa lps 2 bulan ye,ikhwah2.... 😊💓💕 #rapatkanukhuwah
#semester3done
#kenangan2019
#beperfect

206 0 12 July, 2019
yeah.. finally im done!!!
berjaya jugak ku tunjuk kat orang kampung yang aku boleh habiskan master.. walaupun tak cemerlang tapi okay lah.. i know my limit.. budak spm tak de A bro buat master.. yeahhh!! im proud with my self!!
ya allah janganlah ada halangan.. penat dah nak hadapinya!!
pesanan ikhlas.. bagi sesiapa nak sambung kaunseling.. fikir sedalam mungkin.. kerjanya sangat banyak..
#kenangan2019
#tamatkisahkaudanaku

yeah.. finally im done!!!
berjaya jugak ku tunjuk kat orang kampung yang aku boleh habiskan master.. walaupun tak cemerlang tapi okay lah.. i know my limit.. budak spm tak de A bro buat master.. yeahhh!! im proud with my self!!
ya allah janganlah ada halangan.. penat dah nak hadapinya!!
pesanan ikhlas.. bagi sesiapa nak sambung kaunseling.. fikir sedalam mungkin.. kerjanya sangat banyak..
#kenangan2019
#tamatkisahkaudanaku

46 11 10 July, 2019
"Hidup ini terkadang seperti mimpi yg dalamnya terdapat keindahan yg hampa dan kepedihan yg tidaklah lama.jika perpisahan itu hanya sementara,maka akan kuhadapi dengan lapang dada dan menanti waktu indah bersama"

#smpn1kuwarasan #9g #ccpgenerationn #ccpnazwageri #perpisahan #perpisahansekolah #ccp #fff💋 #gadgets #kenangan2019

"Hidup ini terkadang seperti mimpi yg dalamnya terdapat keindahan yg hampa dan kepedihan yg tidaklah lama.jika perpisahan itu hanya sementara,maka akan kuhadapi dengan lapang dada dan menanti waktu indah bersama"

#smpn1kuwarasan #9g #ccpgenerationn #ccpnazwageri #perpisahan #perpisahansekolah #ccp #fff💋 #gadgets #kenangan2019

23 12 10 July, 2019
🌙
Tb💜
Open House 
HLBB Group & Inbound Team Mngmnt😍
Kite up sekali la ya😍
Setahun sekali mcm ni😂
Tkpela die lalu sat😂
Bersama teman teman seperjuangan😂
Bergambar itu acara wajib😂
Kenangan 2019😍😍 #hongleonggroup#
#kenangan2019#
#selamathariraya#

🌙
Tb💜
Open House
HLBB Group & Inbound Team Mngmnt😍
Kite up sekali la ya😍
Setahun sekali mcm ni😂
Tkpela die lalu sat😂
Bersama teman teman seperjuangan😂
Bergambar itu acara wajib😂
Kenangan 2019😍😍 #hongleonggroup#
#kenangan2019#
#selamathariraya#

19 1 8 July, 2019
Majlis undangan sahabat Saudara Ali @antan_suria_pantera.. tqvm bro.. Semoga persahabatan berkekalan sampai Jannah..👍🤲🙏.
#alhamdulillah
#syukurslalu
#mylifestory
#sampaisyurga
#kenangan2019

Majlis undangan sahabat Saudara Ali @antan_suria_pantera.. tqvm bro.. Semoga persahabatan berkekalan sampai Jannah..👍🤲🙏.
#alhamdulillah
#syukurslalu
#mylifestory
#sampaisyurga
#kenangan2019

560 3 8 July, 2019
I'll miss all of our moment💕

#kenangan2019

I'll miss all of our moment💕

#kenangan2019

37 1 8 July, 2019
Khataman Quran #menujululus2019 #kenangan2019

Khataman Quran #menujululus2019 #kenangan2019

11 0 7 July, 2019
have fun with all my friend.. macam kenduri ku je kan.. hahahaha.. pengalaman menjaga anak orang.. barai
#kenangan2019

have fun with all my friend.. macam kenduri ku je kan.. hahahaha.. pengalaman menjaga anak orang.. barai
#kenangan2019

40 4 7 July, 2019
kenangan.....di singapore....😎😎😎
#goodbyesingapore 
#mqkst
#kenangan2019
#oodarikami

kenangan.....di singapore....😎😎😎
#goodbyesingapore
#mqkst
#kenangan2019
#oodarikami

30 0 6 July, 2019
Miss sama tim putih ini😶😶👭👬💕.. #capgomeh2019 
#bagansiapiapi #riau #kenangan2019 #朋友们💕 #男女 #lastpost📷2019

Miss sama tim putih ini😶😶👭👬💕.. #capgomeh2019
#bagansiapiapi #riau #kenangan2019 #朋友们💕 #男女 #lastpost📷2019

116 4 5 July, 2019
Rumah sukan PUTRA.. Kekal juara 3thn berturut2.. Alhmdlh
#rumahsukan
#gmbrmajalah
#kenangan2019

Rumah sukan PUTRA.. Kekal juara 3thn berturut2.. Alhmdlh
#rumahsukan
#gmbrmajalah
#kenangan2019

64 3 4 July, 2019
alhamdulilah terima kasih semua dancer💖
#kamitakramai 
#tapikamimeriah 
#kenangan2019

alhamdulilah terima kasih semua dancer💖
#kamitakramai
#tapikamimeriah
#kenangan2019

101 0 4 July, 2019

Top #kenangan2019 posts

Terkezut...dapat supprise kek dari kak @oked_1077 ..tq sesangat..kek cumel dan sedap..😍
#kenangan2019

Terkezut...dapat supprise kek dari kak @oked_1077 ..tq sesangat..kek cumel dan sedap..😍
#kenangan2019

15 2 12 hours ago
yeah.. finally im done!!!
berjaya jugak ku tunjuk kat orang kampung yang aku boleh habiskan master.. walaupun tak cemerlang tapi okay lah.. i know my limit.. budak spm tak de A bro buat master.. yeahhh!! im proud with my self!!
ya allah janganlah ada halangan.. penat dah nak hadapinya!!
pesanan ikhlas.. bagi sesiapa nak sambung kaunseling.. fikir sedalam mungkin.. kerjanya sangat banyak..
#kenangan2019
#tamatkisahkaudanaku

yeah.. finally im done!!!
berjaya jugak ku tunjuk kat orang kampung yang aku boleh habiskan master.. walaupun tak cemerlang tapi okay lah.. i know my limit.. budak spm tak de A bro buat master.. yeahhh!! im proud with my self!!
ya allah janganlah ada halangan.. penat dah nak hadapinya!!
pesanan ikhlas.. bagi sesiapa nak sambung kaunseling.. fikir sedalam mungkin.. kerjanya sangat banyak..
#kenangan2019
#tamatkisahkaudanaku

46 11 10 July, 2019
Team Biru Raya
 #kenangan2019 #RoyalBlue💙

Team Biru Raya
#kenangan2019 #RoyalBlue💙

198 0 14 June, 2019
alhamdulilah terima kasih semua dancer💖
#kamitakramai 
#tapikamimeriah 
#kenangan2019

alhamdulilah terima kasih semua dancer💖
#kamitakramai
#tapikamimeriah
#kenangan2019

101 0 4 July, 2019