#kelakar Instagram Photos & Videos

Yang lemah semangat jangan tengok
-
-
Follow ig 👇👇👇
@muzikgeligeli 
@muzikgeligeli 
@muzikgeligeli 
@muzikgeligeli 
@muzikgeligeli

Yang lemah semangat jangan tengok
-
-
Follow ig 👇👇👇
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli
@muzikgeligeli

54 1 14 minutes ago
[TAG KAWAN KAWAN ANDA]
VANS OLD SKOOL MARSHMELLOW.
#READYSTOCK !! 🔥
.
Stock baru dah masuk. Barang RARE, susah nak dapat. STOCK LIMITED. Kita bagi HARGA MAMPU MILIK untuk kasut ini.
.
FREE POSTAGE SETIAP BELIAN. ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. 💥💥💥.
.
Berminat terus WHATSAPP 
014 220 4851. 
014 220 4851. 
014 220 4851.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

[TAG KAWAN KAWAN ANDA]
VANS OLD SKOOL MARSHMELLOW.
#READYSTOCK !! 🔥
.
Stock baru dah masuk. Barang RARE, susah nak dapat. STOCK LIMITED. Kita bagi HARGA MAMPU MILIK untuk kasut ini.
.
FREE POSTAGE SETIAP BELIAN. ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. 💥💥💥.
.
Berminat terus WHATSAPP
014 220 4851.
014 220 4851.
014 220 4851.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

17 0 1 hour ago
#lawak #d #kelakar #haha

#lawak #d #kelakar #haha

3 0 2 hours ago
[TAG KAWAN KAWAN ANDA]
VANS OLD SKOOL MARSHMELLOW.
#READYSTOCK !! 🔥
.
Stock baru dah masuk. Barang RARE, susah nak dapat. STOCK LIMITED. Kita bagi HARGA MAMPU MILIK untuk kasut ini.
.
FREE POSTAGE SETIAP BELIAN. ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. 💥💥💥.
.
Berminat terus WHATSAPP 
014 220 4851. 
014 220 4851. 
014 220 4851.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

[TAG KAWAN KAWAN ANDA]
VANS OLD SKOOL MARSHMELLOW.
#READYSTOCK !! 🔥
.
Stock baru dah masuk. Barang RARE, susah nak dapat. STOCK LIMITED. Kita bagi HARGA MAMPU MILIK untuk kasut ini.
.
FREE POSTAGE SETIAP BELIAN. ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. 💥💥💥.
.
Berminat terus WHATSAPP
014 220 4851.
014 220 4851.
014 220 4851.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

24 0 2 hours ago
Vans Old Skool ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 198

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 198

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

8 0 3 hours ago
BABY-G BGA180 COPY 1:1 ORIGINAL

Spec Ringkas : ✅ 2 Month Warranty (ENGINE)
✅ AUTOLIGHT Function
✅ Diameter (37mm)
✅ Date,Day,Light Berfungsi
✅ Alarm, Snooze ✅ Analog & Digital Function
✅ Minerals Glass
✅ Semua Jarum berfungsi
✅ Tide Graph (Jarum Kecik)
✅ Stopwacth
✅ World Time
✅ Condition NEW With : 🔰 Casio Paper Bag, Baby G Tin, Cover Box G-Shock, Manual Book, Tag G-Shock. ======================= Harga Asal : RM300❌

Harga Promosi : RM135✔️ FREE POSTAGE 
SABAH SARAWAK ADD RM5

#lawak #hambar #funny # #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #kelakar #midvalley #johor #kualalumpur#lelakivsperempuan#hatikecai#nakkongsi#lawakgram#igbudaknakal#lawakhambar#igersmalaysia#himpunanlawakmalays #bisnesonline #duit  #usaha #tawakal #jam #jamtangan #jamtanganmurah #beg

BABY-G BGA180 COPY 1:1 ORIGINAL

Spec Ringkas : ✅ 2 Month Warranty (ENGINE)
✅ AUTOLIGHT Function
✅ Diameter (37mm)
✅ Date,Day,Light Berfungsi
✅ Alarm, Snooze ✅ Analog & Digital Function
✅ Minerals Glass
✅ Semua Jarum berfungsi
✅ Tide Graph (Jarum Kecik)
✅ Stopwacth
✅ World Time
✅ Condition NEW With : 🔰 Casio Paper Bag, Baby G Tin, Cover Box G-Shock, Manual Book, Tag G-Shock. ======================= Harga Asal : RM300❌

Harga Promosi : RM135✔️ FREE POSTAGE
SABAH SARAWAK ADD RM5

#lawak #hambar #funny # #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #kelakar #midvalley #johor #kualalumpur #lelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #lawakgram #igbudaknakal #lawakhambar #igersmalaysia #himpunanlawakmalays #bisnesonline #duit #usaha #tawakal #jam #jamtangan #jamtanganmurah #beg

21 0 3 hours ago
Vans Old Skool ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 196

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 196

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

12 0 3 hours ago
CASIO ILLUMINATOR RAINBOW LADIES WATCH 
Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (ENGINE) 🔰 Quality Steel Material
🔰 Diameter (36mm)
🔰 Digital Function
🔰 Gred 3A
🔰 Stopwacth & Alarm Function
🔰 Jam Viral kegilaan wanita
🔰 Digital Function 🔰 Lampu menyala dengan sekali tekan
🔰 Battery Movement
🔰 Condition with Casio Box ======================= Harga Asal : RM180 (Pcs) ❌

Harga Promosi : RM105 (PCS) ✔️ FREE POSTAGE
SABAH SARAWAK ADD RM5

#lawak #hambar #funny # #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #kelakar #midvalley #johor #kualalumpur#lelakivsperempuan#hatikecai#nakkongsi#lawakgram#igbudaknakal#lawakhambar#igersmalaysia#himpunanlawakmalays #bisnesonline #duit  #usaha #tawakal #jam #jamtangan #jamtanganmurah #beg

CASIO ILLUMINATOR RAINBOW LADIES WATCH
Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (ENGINE) 🔰 Quality Steel Material
🔰 Diameter (36mm)
🔰 Digital Function
🔰 Gred 3A
🔰 Stopwacth & Alarm Function
🔰 Jam Viral kegilaan wanita
🔰 Digital Function 🔰 Lampu menyala dengan sekali tekan
🔰 Battery Movement
🔰 Condition with Casio Box ======================= Harga Asal : RM180 (Pcs) ❌

Harga Promosi : RM105 (PCS) ✔️ FREE POSTAGE
SABAH SARAWAK ADD RM5

#lawak #hambar #funny # #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #kelakar #midvalley #johor #kualalumpur #lelakivsperempuan #hatikecai #nakkongsi #lawakgram #igbudaknakal #lawakhambar #igersmalaysia #himpunanlawakmalays #bisnesonline #duit #usaha #tawakal #jam #jamtangan #jamtanganmurah #beg

36 0 3 hours ago
makan nasi kosong pon jadi la nak 💩💩 semoga sarapan korang lg indah lepas tgk video ni hehehe
.
Tag member korang ⬇
.
🔰 follow @lawaksangatkehaa utk lebih lawak 🔰
🐦 ig backup @burung.gembira 🐦
LIKE 👍🏻 || KOMEN 📝 || SHARE 📤
.
#lawaksangatkehaa #lawakhambar #lawakboring #lawak #himpunanbahanlawak #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #himpunanlawakmalays #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia #iglelakivsperempuan #cubagelak #kelakar #videokelakar #videolawak

makan nasi kosong pon jadi la nak 💩💩 semoga sarapan korang lg indah lepas tgk video ni hehehe
.
Tag member korang ⬇
.
🔰 follow @lawaksangatkehaa utk lebih lawak 🔰
🐦 ig backup @burung.gembira 🐦
LIKE 👍🏻 || KOMEN 📝 || SHARE 📤
.
#lawaksangatkehaa #lawakhambar #lawakboring #lawak #himpunanbahanlawak #lawakhangit #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #himpunanlawakmalays #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia #iglelakivsperempuan #cubagelak #kelakar #videokelakar #videolawak

377 22 4 hours ago
[TAG KAWAN KAWAN ANDA]
VANS OLD SKOOL MARSHMELLOW.
#READYSTOCK !! 🔥
.
Stock baru dah masuk. Barang RARE, susah nak dapat. STOCK LIMITED. Kita bagi HARGA MAMPU MILIK untuk kasut ini.
.
FREE POSTAGE SETIAP BELIAN. ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. 💥💥💥.
.
Berminat terus WHATSAPP 
014 220 4851. 
014 220 4851. 
014 220 4851.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

[TAG KAWAN KAWAN ANDA]
VANS OLD SKOOL MARSHMELLOW.
#READYSTOCK !! 🔥
.
Stock baru dah masuk. Barang RARE, susah nak dapat. STOCK LIMITED. Kita bagi HARGA MAMPU MILIK untuk kasut ini.
.
FREE POSTAGE SETIAP BELIAN. ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. 💥💥💥.
.
Berminat terus WHATSAPP
014 220 4851.
014 220 4851.
014 220 4851.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

37 0 4 hours ago
"Tag member kamu 🙈 btl ke macam nie?? .
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 
LIKE video ni ❤️ COMMENT video ni
.
👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

"Tag member kamu 🙈 btl ke macam nie?? .
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019
LIKE video ni ❤️ COMMENT video ni
.
👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

329 9 4 hours ago
READY STOCK 🔥 
ZOOM AIR PEGASUS GREY BLUE
SIZE 36-40

RM95  sm
RM100 ss
. .
🍭Kasut ringan gila.
🍭UNTUK AKTIVITI SUKAN / jogging / running.
🍭 tapak tak licin.
🍭FREE POSTAGE.

Sebarang pertanyaan stock/submit order whatsapp 👉 🏻
6013-937 2078

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

READY STOCK 🔥
ZOOM AIR PEGASUS GREY BLUE
SIZE 36-40

RM95 sm
RM100 ss
. .
🍭Kasut ringan gila.
🍭UNTUK AKTIVITI SUKAN / jogging / running.
🍭 tapak tak licin.
🍭FREE POSTAGE.

Sebarang pertanyaan stock/submit order whatsapp 👉 🏻
6013-937 2078

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

3 0 4 hours ago
READY STOCK 🔥 
ZOOM AIR PEGASUS GREY PINK
SIZE 36-40

RM95  sm
RM100 ss
.
.
🍭Kasut ringan gila.
🍭UNTUK AKTIVITI SUKAN / jogging / running.
🍭 tapak tak licin.
🍭FREE POSTAGE 
Sebarang pertanyaan stock/submit order whatsapp 👉 🏻 
013-937 2078

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

READY STOCK 🔥
ZOOM AIR PEGASUS GREY PINK
SIZE 36-40

RM95 sm
RM100 ss
.
.
🍭Kasut ringan gila.
🍭UNTUK AKTIVITI SUKAN / jogging / running.
🍭 tapak tak licin.
🍭FREE POSTAGE
Sebarang pertanyaan stock/submit order whatsapp 👉 🏻
013-937 2078

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

2 0 4 hours ago

Top #kelakar posts

Mula² tangan je ikut rentak pstu kaki plk goyang lepas tu satu badan nk goyang trus bangun dan......
Vid : fiqmann
.
.
Korang ada video kelakau, viral, menarik, unik atau lawak? Buat apa simpan... Kongsikan video send kepada admin @kelakau.vid dengan syarat :
1) follow IG : @kelakau.vid ( siapa ❌ follow admin ❌ layan)
2) Rakam dan hantarkan vid korang dm admin @kelakau.vid 
3) pastikan korg hantar vid sendiri, jika vid org lain sila minta izin dr tuan vid terlebih dahulu.
Sekian, terima kasih.
.
.
.
#bocah #ngakak #lucu #kocak #videolucu #lawak #dagelan #humor #funny #ngakakkocak #meme #lol #kelakar #lawakbodoh #budak #tiktokmemes #ngakakbanget #paidreviewmurah #memes #tiktokmalaysia #sekolah

Mula² tangan je ikut rentak pstu kaki plk goyang lepas tu satu badan nk goyang trus bangun dan......
Vid : fiqmann
.
.
Korang ada video kelakau, viral, menarik, unik atau lawak? Buat apa simpan... Kongsikan video send kepada admin @kelakau.vid dengan syarat :
1) follow IG : @kelakau.vid ( siapa ❌ follow admin ❌ layan)
2) Rakam dan hantarkan vid korang dm admin @kelakau.vid
3) pastikan korg hantar vid sendiri, jika vid org lain sila minta izin dr tuan vid terlebih dahulu.
Sekian, terima kasih.
.
.
.
#bocah #ngakak #lucu #kocak #videolucu #lawak #dagelan #humor #funny #ngakakkocak #meme #lol #kelakar #lawakbodoh #budak #tiktokmemes #ngakakbanget #paidreviewmurah #memes #tiktokmalaysia #sekolah

31,911 606 16 August, 2019
Aduh budak ni buat lawak plak😂
.
.
.
Korang ada video kelakau, viral, menarik, unik atau lawak? Buat apa simpan... Kongsikan video send kepada admin @kelakau.vid dengan syarat :
1) follow IG : @kelakau.vid ( siapa ❌ follow admin ❌ layan)
2) Rakam dan hantarkan vid korang dm admin @kelakau.vid 
3) pastikan korg hantar vid sendiri, jika vid org lain sila minta izin dr tuan vid terlebih dahulu.
Sekian, terima kasih.
.
.
.
#bocah #ngakak #lucu #kocak #videolucu #lawak #dagelan #humor #funny #ngakakkocak #meme #lol #kelakar #lawakbodoh #budak #tiktokmemes #ngakakbanget #paidreviewmurah #memes #tiktokmalaysia #sekolah

Aduh budak ni buat lawak plak😂
.
.
.
Korang ada video kelakau, viral, menarik, unik atau lawak? Buat apa simpan... Kongsikan video send kepada admin @kelakau.vid dengan syarat :
1) follow IG : @kelakau.vid ( siapa ❌ follow admin ❌ layan)
2) Rakam dan hantarkan vid korang dm admin @kelakau.vid
3) pastikan korg hantar vid sendiri, jika vid org lain sila minta izin dr tuan vid terlebih dahulu.
Sekian, terima kasih.
.
.
.
#bocah #ngakak #lucu #kocak #videolucu #lawak #dagelan #humor #funny #ngakakkocak #meme #lol #kelakar #lawakbodoh #budak #tiktokmemes #ngakakbanget #paidreviewmurah #memes #tiktokmalaysia #sekolah

16,832 300 10 August, 2019
Insyaallah drama spontan 10: Gelak khas.. Esok yee 😂

@yoe_.parey @asifsuhaimi002 
#paidreviewmalaysia #dramaspontan #syahmisazli #syamisazliproduction #lawakhambar #kelakar #gerakkhas

Insyaallah drama spontan 10: Gelak khas.. Esok yee 😂

@yoe_.parey @asifsuhaimi002
#paidreviewmalaysia #dramaspontan #syahmisazli #syamisazliproduction #lawakhambar #kelakar #gerakkhas

5,758 36 21 August, 2019
Korang buat la lagu lain pulak yer.. Lagu ni dah ramai sangat orang buat..
.
.
Vid : faezzerul02_ 
Korang ada bakat? Buat apa simpan..tunjukkan bakat yg ada, Sila :
1) follow IG : @kelakau.vid ( siapa ❌ follow admin ❌ layan)
2) Rakam dan hantarkan vid bakat korang dm admin @kelakau.vid 
3) pastikan korg rakam vid bagi nampak muka bukan tunjuk buntut or gambar kejung...
.
.
#bocah #ngakak #lucu #kocak #videolucu #lawak #dagelan #humor #funny #ngakakkocak #meme #lol #kelakar #lawakbodoh #budak #tiktokmemes #ngakakbanget #paidreviewmurah #memes #tiktokmalaysia #sekolah

Korang buat la lagu lain pulak yer.. Lagu ni dah ramai sangat orang buat..
.
.
Vid : faezzerul02_
Korang ada bakat? Buat apa simpan..tunjukkan bakat yg ada, Sila :
1) follow IG : @kelakau.vid ( siapa ❌ follow admin ❌ layan)
2) Rakam dan hantarkan vid bakat korang dm admin @kelakau.vid
3) pastikan korg rakam vid bagi nampak muka bukan tunjuk buntut or gambar kejung...
.
.
#bocah #ngakak #lucu #kocak #videolucu #lawak #dagelan #humor #funny #ngakakkocak #meme #lol #kelakar #lawakbodoh #budak #tiktokmemes #ngakakbanget #paidreviewmurah #memes #tiktokmalaysia #sekolah

31,919 230 29 July, 2019
Siapa yang tau apa yang cuba disampaikan dalam video ni?😔☺️ #aainieyya
.
Lawa pulak kan kasut ainie  pakai, tengah promo RM49 tu kt @dkhouse_mk . Murah dri harga market. Yg tak blh brain, siap bg free gift
.
Mcm sis sebelum ni risau tau nak beli kasut online takut saiz x ngam. Tapi setakat jumpa ig @dkhouse_mk , siap boleh tukar lgi saiz kalau x muat atau besar. Mmg service berani rugilah
. .
Nak kasut free? 🤪
Senang jer
1st-Comment saiz korang
2nd-Follow ig @dkhouse_mk
3rd-Tag 5 member rapat
4th-Beli kasut serendah rm49
.
Senang kan nak menang?😆
.
Pastu dorg selalu lelong kasut 
RARE BERMULA Rm49jerrrr kat story dorg!😱
.
Ok dah tunggu ape lagi? 
Jom shopping kat @dkhouse_mk
Kasut bermula rm49 jer❗🤒
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

Siapa yang tau apa yang cuba disampaikan dalam video ni?😔☺️ #aainieyya
.
Lawa pulak kan kasut ainie pakai, tengah promo RM49 tu kt @dkhouse_mk . Murah dri harga market. Yg tak blh brain, siap bg free gift
.
Mcm sis sebelum ni risau tau nak beli kasut online takut saiz x ngam. Tapi setakat jumpa ig @dkhouse_mk , siap boleh tukar lgi saiz kalau x muat atau besar. Mmg service berani rugilah
. .
Nak kasut free? 🤪
Senang jer
1st-Comment saiz korang
2nd-Follow ig @dkhouse_mk
3rd-Tag 5 member rapat
4th-Beli kasut serendah rm49
.
Senang kan nak menang?😆
.
Pastu dorg selalu lelong kasut
RARE BERMULA Rm49jerrrr kat story dorg!😱
.
Ok dah tunggu ape lagi?
Jom shopping kat @dkhouse_mk
Kasut bermula rm49 jer❗🤒
.
#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

15,421 221 23 August, 2019