#kaliskasih Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

6.9
average comments
611.2
average likes
@cahyaamourshop Profile picture

@cahyaamourshop

If you are going to visit a lot of museums and other attractions in a short period of time, a city pass is going to save you money on admission (plus most provide free public transportation too!).
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #lelakimuyangdulu #CahyaAmourShopTravelTips

If you are going to visit a lot of museums and other attractions in a short period of time, a city pass is going to save you money on admission (plus most provide free public transportation too!).
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #lelakimuyangdulu #CahyaAmourShopTravelTips
3 0 14 October, 2019
@cahyaamourshop Profile picture

@cahyaamourshop

Go grocery shopping. You can learn a lot about locals’ diets by seeing the type of food they buy. Plus, it will save you a lot of money. You won’t regret it. Cook your food, save money, surprise yourself!
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #CahyaAmourShopTravelTips

Go grocery shopping. You can learn a lot about locals’ diets by seeing the type of food they buy. Plus, it will save you a lot of money. You won’t regret it. Cook your food, save money, surprise yourself!
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #CahyaAmourShopTravelTips
5 0 12 October, 2019
@cahyaamourshop Profile picture

@cahyaamourshop

You can go a lot further in the world when you don’t have to pay for it. Learn the art of travel hacking and collect points and miles through your everyday spending so you can get free flights, accommodation, train tickets, and other forms of travel! It’s what all expert travelers due to lower their travel costs and something you should do too
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #lelakimuyangdulu #CahyaAmourShopTravelTips

You can go a lot further in the world when you don’t have to pay for it. Learn the art of travel hacking and collect points and miles through your everyday spending so you can get free flights, accommodation, train tickets, and other forms of travel! It’s what all expert travelers due to lower their travel costs and something you should do too
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #lelakimuyangdulu #CahyaAmourShopTravelTips
1 0 9 October, 2019
@cahyaamourshop Profile picture

@cahyaamourshop

Lots of photos. Years from now, you’ll want to look back on those nights you can’t remember and the people who made them memorable
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #lelakimuyangdulu #CahyaAmourShopTravelTips

Lots of photos. Years from now, you’ll want to look back on those nights you can’t remember and the people who made them memorable
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #lelakimuyangdulu #CahyaAmourShopTravelTips
11 0 6 October, 2019
@azleen.empire Profile picture

@azleen.empire

Rugi kalau tak cuba minyak boonga. Sebab bahan yang ada dalam minyak boonga semuanya semulajadi dan halal.

Harga? Jangan risau, sangat lah berpatutan dan mampu milik.

#kaliskasih #gegarvaganza2019 #minyakboonga #aifafloraloil #aifacosmetics #minyakboongajb #aifalipmatte #sisthocoasmetics

Rugi kalau tak cuba minyak boonga. Sebab bahan yang ada dalam minyak boonga semuanya semulajadi dan halal.

Harga? Jangan risau, sangat lah berpatutan dan mampu milik.

#kaliskasih #gegarvaganza2019 #minyakboonga #aifafloraloil #aifacosmetics #minyakboongajb #aifalipmatte #sisthocoasmetics
3 0 4 October, 2019
@cahyaamourshop Profile picture

@cahyaamourshop

Our handbag is RM59 comes with 1small charm and engrave name 🤩🤩
10 colours to choose from. Together with long strap.
.
.
#sayajualhandbag #handbag #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualgandnag #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #customisedhandbag #lelakimuyangdulu

Our handbag is RM59 comes with 1small charm and engrave name 🤩🤩
10 colours to choose from. Together with long strap.
.
.
#sayajualhandbag #handbag #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualgandnag #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #customisedhandbag #lelakimuyangdulu
9 0 3 October, 2019
@cahyaamourshop Profile picture

@cahyaamourshop

No one realizes how beautiful it is to travel until he comes home and rests his head on his old, familiar pillow.”
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #lelakimuyangdulu

No one realizes how beautiful it is to travel until he comes home and rests his head on his old, familiar pillow.”
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #lelakimuyangdulu
7 0 30 September, 2019
@cahyaamourshop Profile picture

@cahyaamourshop

Because falling prey to an illness in a foreign country is not fun — and many countries require you to get vaccinated in order to visit them so, regardless of your opinion on the subject, you just might have to.
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #CahyaAmourShopTravelTips

Because falling prey to an illness in a foreign country is not fun — and many countries require you to get vaccinated in order to visit them so, regardless of your opinion on the subject, you just might have to.
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #CahyaAmourShopTravelTips
4 0 29 September, 2019
“Man cannot discover new oceans unless he has the courage to lose sight of the shore.”
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih
12 0 28 September, 2019
@cahyaamourshop Profile picture

@cahyaamourshop

Besides being free, these tours will give you a good orientation and background of the city you are visiting. I love, love, love taking walking tours when I travel. You pass the time, you get to pepper the guide with questions, and you get to learn so much about where you are! Take a walking tour when you travel
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #CahyaAmourShopTravelTips

Besides being free, these tours will give you a good orientation and background of the city you are visiting. I love, love, love taking walking tours when I travel. You pass the time, you get to pepper the guide with questions, and you get to learn so much about where you are! Take a walking tour when you travel
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #CahyaAmourShopTravelTips
0 0 28 September, 2019
@srhaess._ Profile picture

@srhaess._

Hargai orang yang selalu ada dengan kau.. Tak kisahlah sesiapapun, janji dia ada dengan kau masa susah dan senang.. Jangan disebabkan kau ada orang lain.. Kau buang dia jauh-jauh.. Bila kau susah baru kau cari dia.. Please belajar menghargai orang.. 📌☺
.
#pena_hijrah #ayatjiwang #nakbebel #hatikecai #atukpesan #ayattwitter #sandarkankenangan #gengjiwakacau #kipidap #baperstory #spreadlove #luahanhati #jentikhati #galau #selagirindu #coretan_mu #puisisenja #seribusatucerita #kaliskasih #melodidalampuisi #pejuangharapan #epilogcinta #ungkapanhati #istiqomah #selfreminder #ayatsentap #tarbiahdiri #cintasuci #tintakalam #seindahtakdircinta

Hargai orang yang selalu ada dengan kau.. Tak kisahlah sesiapapun, janji dia ada dengan kau masa susah dan senang.. Jangan disebabkan kau ada orang lain.. Kau buang dia jauh-jauh.. Bila kau susah baru kau cari dia.. Please belajar menghargai orang.. 📌☺
.
#pena_hijrah #ayatjiwang #nakbebel #hatikecai #atukpesan #ayattwitter #sandarkankenangan #gengjiwakacau #kipidap #baperstory #spreadlove #luahanhati #jentikhati #galau #selagirindu #coretan_mu #puisisenja #seribusatucerita #kaliskasih #melodidalampuisi #pejuangharapan #epilogcinta #ungkapanhati #istiqomah #selfreminder #ayatsentap #tarbiahdiri #cintasuci #tintakalam #seindahtakdircinta
91 0 27 September, 2019
“The biggest adventure you can ever take is to live the life of your dreams.”
.
.
#sayajuallanyard #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjuallanyard #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih
9 0 26 September, 2019
“The biggest adventure you can ever take is to live the life of your dreams.”
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih
3 0 25 September, 2019
Check out our latest handbag collection
Available is 5 different colours
.
.
#sayajualhandbag #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualgandbag #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih
5 0 24 September, 2019
@pinjamanperibadi_anisa Profile picture

@pinjamanperibadi_anisa

Selamat petang semua ✌️ Petang2 ni CikNisa nak tunjuk lagi testimoni kat awk2 semua. Customer bekerja di #groundteamred lulus loan di syarikat kami RM5000 bersih tanpa sebarang caj prosess mahupon potongan. Customer apply loan untuk buat tambahan duit untuk majlis kahwin. Submit dokumen semalam, hari ni dah dtg office kami untuk close deal. Alhamdulillah, customer bpuas hati dgn service dari kami 😊 Tq En.Azlan... Pada anda yg memerlukan pinjaman peribadi segera, Boleh hubungi CikNisa cepat pada no & link yg tertera di bawah. Syaratnya anda mesti bekerja tetap under KERAJAAN / SWASTA & gaji mesti laa masuk bank yee. Area KL & Selangor meh cepat2 pm sekarang tanpa ragu2 🥰 👉 KERJA KERAJAAN | SWASTA
👉 PENERIMA PENCEN | PERKESO
👉 BAKAL PENERIMA KWSP (UNTUK YG UMUR 50&55)
👉 PINJAMAN DAPAT PENUH TANPA DEPOSIT & CAJ

#airasia #kliaairport #kliaexpress #malaysiaairlinescrew #malaysiaairport #rampagent #rampagentjep #thebodyshopmalaysia #starbuckmalaysia #familymartmalaysia #firefly #petronassprinta #petronasmalaysia #kastamdirajamalaysia #imigresenmalaysia #cabincrew #lelakimuyangdulu #kaliskasih #cintabelumtamattempoh #surihatimrpilot #bigstage2019 #abpbh32 #mirafilzah #zizanrazak #sinarkongsi #gv2019

Selamat petang semua ✌️ Petang2 ni CikNisa nak tunjuk lagi testimoni kat awk2 semua. Customer bekerja di #groundteamred lulus loan di syarikat kami RM5000 bersih tanpa sebarang caj prosess mahupon potongan. Customer apply loan untuk buat tambahan duit untuk majlis kahwin. Submit dokumen semalam, hari ni dah dtg office kami untuk close deal. Alhamdulillah, customer bpuas hati dgn service dari kami 😊 Tq En.Azlan... Pada anda yg memerlukan pinjaman peribadi segera, Boleh hubungi CikNisa cepat pada no & link yg tertera di bawah. Syaratnya anda mesti bekerja tetap under KERAJAAN / SWASTA & gaji mesti laa masuk bank yee. Area KL & Selangor meh cepat2 pm sekarang tanpa ragu2 🥰 👉 KERJA KERAJAAN | SWASTA
👉 PENERIMA PENCEN | PERKESO
👉 BAKAL PENERIMA KWSP (UNTUK YG UMUR 50&55)
👉 PINJAMAN DAPAT PENUH TANPA DEPOSIT & CAJ

#airasia #kliaairport #kliaexpress #malaysiaairlinescrew #malaysiaairport #rampagent #rampagentjep #thebodyshopmalaysia #starbuckmalaysia #familymartmalaysia #firefly #petronassprinta #petronasmalaysia #kastamdirajamalaysia #imigresenmalaysia #cabincrew #lelakimuyangdulu #kaliskasih #cintabelumtamattempoh #surihatimrpilot #bigstage2019 #abpbh32 #mirafilzah #zizanrazak #sinarkongsi #gv2019
4 0 24 September, 2019
@pinjamanperibadi_anisa Profile picture

@pinjamanperibadi_anisa

Selamat petang semua ✌️ Petang2 ni CikNisa nak tunjuk lagi testimoni kat awk2 semua. Customer bekerja di #groundteamred lulus loan di syarikat kami RM5000 bersih tanpa sebarang caj prosess mahupon potongan. Customer apply loan untuk buat tambahan duit untuk majlis kahwin. Submit dokumen semalam, hari ni dah dtg office kami untuk close deal. Alhamdulillah, customer bpuas hati dgn service dari kami 😊 Tq En.Azlan... Pada anda yg memerlukan pinjaman peribadi segera, Boleh hubungi CikNisa cepat pada no & link yg tertera di bawah. Syaratnya anda mesti bekerja tetap under KERAJAAN / SWASTA & gaji mesti laa masuk bank yee. Area KL & Selangor meh cepat2 pm sekarang tanpa ragu2 🥰 👉 KERJA KERAJAAN | SWASTA
👉 PENERIMA PENCEN | PERKESO
👉 BAKAL PENERIMA KWSP (UNTUK YG UMUR 50&55)
👉 PINJAMAN DAPAT PENUH TANPA DEPOSIT & CAJ

#airasia #kliaairport #kliaexpress #malaysiaairlinescrew #malaysiaairport #rampagent #rampagentjep #thebodyshopmalaysia #starbuckmalaysia #familymartmalaysia #firefly #petronassprinta #petronasmalaysia #kastamdirajamalaysia #imigresenmalaysia #cabincrew #lelakimuyangdulu #kaliskasih #cintabelumtamattempoh #surihatimrpilot #bigstage2019 #abpbh32 #mirafilzah #zizanrazak #sinarkongsi #gv2019

Selamat petang semua ✌️ Petang2 ni CikNisa nak tunjuk lagi testimoni kat awk2 semua. Customer bekerja di #groundteamred lulus loan di syarikat kami RM5000 bersih tanpa sebarang caj prosess mahupon potongan. Customer apply loan untuk buat tambahan duit untuk majlis kahwin. Submit dokumen semalam, hari ni dah dtg office kami untuk close deal. Alhamdulillah, customer bpuas hati dgn service dari kami 😊 Tq En.Azlan... Pada anda yg memerlukan pinjaman peribadi segera, Boleh hubungi CikNisa cepat pada no & link yg tertera di bawah. Syaratnya anda mesti bekerja tetap under KERAJAAN / SWASTA & gaji mesti laa masuk bank yee. Area KL & Selangor meh cepat2 pm sekarang tanpa ragu2 🥰 👉 KERJA KERAJAAN | SWASTA
👉 PENERIMA PENCEN | PERKESO
👉 BAKAL PENERIMA KWSP (UNTUK YG UMUR 50&55)
👉 PINJAMAN DAPAT PENUH TANPA DEPOSIT & CAJ

#airasia #kliaairport #kliaexpress #malaysiaairlinescrew #malaysiaairport #rampagent #rampagentjep #thebodyshopmalaysia #starbuckmalaysia #familymartmalaysia #firefly #petronassprinta #petronasmalaysia #kastamdirajamalaysia #imigresenmalaysia #cabincrew #lelakimuyangdulu #kaliskasih #cintabelumtamattempoh #surihatimrpilot #bigstage2019 #abpbh32 #mirafilzah #zizanrazak #sinarkongsi #gv2019
2 0 24 September, 2019
@pinjamanperibadi_anisa Profile picture

@pinjamanperibadi_anisa

Selamat petang semua ✌️ Petang2 ni CikNisa nak tunjuk lagi testimoni kat awk2 semua. Customer bekerja di #groundteamred lulus loan di syarikat kami RM5000 bersih tanpa sebarang caj prosess mahupon potongan. Customer apply loan untuk buat tambahan duit untuk majlis kahwin. Submit dokumen semalam, hari ni dah dtg office kami untuk close deal. Alhamdulillah, customer bpuas hati dgn service dari kami 😊 Tq En.Azlan... Pada anda yg memerlukan pinjaman peribadi segera, Boleh hubungi CikNisa cepat pada no & link yg tertera di bawah. Syaratnya anda mesti bekerja tetap under KERAJAAN / SWASTA & gaji mesti laa masuk bank yee. Area KL & Selangor meh cepat2 pm sekarang tanpa ragu2 🥰 👉 KERJA KERAJAAN | SWASTA
👉 PENERIMA PENCEN | PERKESO
👉 BAKAL PENERIMA KWSP (UNTUK YG UMUR 50&55)
👉 PINJAMAN DAPAT PENUH TANPA DEPOSIT & CAJ

#airasia #kliaairport #kliaexpress #malaysiaairlinescrew #malaysiaairport #rampagent #rampagentjep #thebodyshopmalaysia #starbuckmalaysia #familymartmalaysia #firefly #petronassprinta #petronasmalaysia #kastamdirajamalaysia #imigresenmalaysia #cabincrew #lelakimuyangdulu #kaliskasih #cintabelumtamattempoh #surihatimrpilot #bigstage2019 #abpbh32 #mirafilzah #zizanrazak #sinarkongsi #gv2019

Selamat petang semua ✌️ Petang2 ni CikNisa nak tunjuk lagi testimoni kat awk2 semua. Customer bekerja di #groundteamred lulus loan di syarikat kami RM5000 bersih tanpa sebarang caj prosess mahupon potongan. Customer apply loan untuk buat tambahan duit untuk majlis kahwin. Submit dokumen semalam, hari ni dah dtg office kami untuk close deal. Alhamdulillah, customer bpuas hati dgn service dari kami 😊 Tq En.Azlan... Pada anda yg memerlukan pinjaman peribadi segera, Boleh hubungi CikNisa cepat pada no & link yg tertera di bawah. Syaratnya anda mesti bekerja tetap under KERAJAAN / SWASTA & gaji mesti laa masuk bank yee. Area KL & Selangor meh cepat2 pm sekarang tanpa ragu2 🥰 👉 KERJA KERAJAAN | SWASTA
👉 PENERIMA PENCEN | PERKESO
👉 BAKAL PENERIMA KWSP (UNTUK YG UMUR 50&55)
👉 PINJAMAN DAPAT PENUH TANPA DEPOSIT & CAJ

#airasia #kliaairport #kliaexpress #malaysiaairlinescrew #malaysiaairport #rampagent #rampagentjep #thebodyshopmalaysia #starbuckmalaysia #familymartmalaysia #firefly #petronassprinta #petronasmalaysia #kastamdirajamalaysia #imigresenmalaysia #cabincrew #lelakimuyangdulu #kaliskasih #cintabelumtamattempoh #surihatimrpilot #bigstage2019 #abpbh32 #mirafilzah #zizanrazak #sinarkongsi #gv2019
9 0 24 September, 2019
Our new handbag 2.0
Affordable price
RM49!
free 1 small charm and engrave name
.
.
#sayajualhandbag  #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualhandbag #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #handbag
2 0 24 September, 2019
@cahyaamourshop Profile picture

@cahyaamourshop

You walk a lot when you travel. Don’t beat up your feet. Love them as much as they love you, and they’ll take you to amazing places.
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #CahyaAmourShopTravelTips

You walk a lot when you travel. Don’t beat up your feet. Love them as much as they love you, and they’ll take you to amazing places.
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #CahyaAmourShopTravelTips
1 0 22 September, 2019
@azleen.empire Profile picture

@azleen.empire

Kita sebagai perempuan wajib ada lipmatte, lipstik even liptint sekalipun. Sebab ia akan menaikkan seri muka, cover bibir yang gelap dan menambahkan keyakinan dalam aktiviti seharian.

Ehh jap, duduk rumah pun boleh pakai lah. Ofkos lah nak nampak cantik depan suami kan. Baru lah suami makin sayang. Hehe

Now hanya tinggal 4 code je. Warna jade brown (nude) dah #salamsoldout dah. Memang dah pergi tak kembali dah tuu.
Selain jade brown, code ruby rose dan coral amethys pun warna yang paling hottsss!

Sementara tengah promosi ni, meh grab cepat!

Rm29
Postage SM Rm8 | SS Rm 12

#kaliskasih #agong #aifalipmatte #aifacosmetics #teamaifaazlan #aifaazlan #minyakboonga #minyakboongajb #longlasting #mattefever #obsess #wawazainal #setelahterlafaznyaakad

Kita sebagai perempuan wajib ada lipmatte, lipstik even liptint sekalipun. Sebab ia akan menaikkan seri muka, cover bibir yang gelap dan menambahkan keyakinan dalam aktiviti seharian.

Ehh jap, duduk rumah pun boleh pakai lah. Ofkos lah nak nampak cantik depan suami kan. Baru lah suami makin sayang. Hehe

Now hanya tinggal 4 code je. Warna jade brown (nude) dah #salamsoldout dah. Memang dah pergi tak kembali dah tuu. 
Selain jade brown, code ruby rose dan coral amethys pun warna yang paling hottsss!

Sementara tengah promosi ni, meh grab cepat!

Rm29
Postage SM Rm8 | SS Rm 12

#kaliskasih #agong #aifalipmatte #aifacosmetics #teamaifaazlan #aifaazlan #minyakboonga #minyakboongajb #longlasting #mattefever #obsess #wawazainal #setelahterlafaznyaakad
5 0 21 September, 2019
@cahyaamourshop Profile picture

@cahyaamourshop

Some people do bite, so keep a healthy level of suspicion. You don’t want to fall for any travel scams or get yourself into uncomfortable situations. Be open but cautious.
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #CahyaAmourShopTravelTips

Some people do bite, so keep a healthy level of suspicion. You don’t want to fall for any travel scams or get yourself into uncomfortable situations. Be open but cautious.
.
.
#sayajualpassportholder #passportholder #passport #instagood #passportcover #sayajual #sisjualpassportcover #cahyaamourshop #travel #instadaily #kauyangpertama #kaliskasih #CahyaAmourShopTravelTips
3 0 20 September, 2019

Top #kaliskasih posts

@syazwanzulkifly Profile picture

@syazwanzulkifly

“insyaAllah pakcik”
“insyaAllah tu kalau tuhan izinkan”

tiada sebab untuk tak dapat dilaksanakan melainkan ajal.. Jangan lupa #kaliskasih hanya di @tv3malaysia ..rindu nak kerja dengan budak kecik yg bergelar Datin @elvinamohamad hari ini..woot woot..@mindorder

“insyaAllah pakcik”
“insyaAllah tu kalau tuhan izinkan”

tiada sebab untuk tak dapat dilaksanakan melainkan ajal.. Jangan lupa #kaliskasih hanya di @tv3malaysia ..rindu nak kerja dengan budak kecik yg bergelar Datin  @elvinamohamad hari ini..woot woot..@mindorder
3,028 33 6 April, 2018
@duerramitilda Profile picture

@duerramitilda

#12 SEPT 2019
.
wiya! 🥰 siapa rindu wiya? anak ibu warda @neelofa and ayah ejaz @fattahaminz ❤️ siaran ulang tayang #surihatimrpilot di channel ASTRO RIA @astromalaysia setiap isnin-khamis jam 6.45ptg-7.45malam mitilda akan muncul dalam eps 13 nanti 😍 masa ni mitilda umur 6 tahun.. today eps 2..
.
#pelakonkanakkanak
#pelakoncilik
#pelakonmalaysia
#artiskanakkanak
.
#duerramitilda

#12 SEPT 2019
.
wiya! 🥰 siapa rindu wiya? anak ibu warda @neelofa and ayah ejaz @fattahaminz ❤️ siaran ulang tayang #surihatimrpilot di channel ASTRO RIA @astromalaysia setiap isnin-khamis jam 6.45ptg-7.45malam mitilda akan muncul dalam eps 13 nanti 😍 masa ni mitilda umur 6 tahun.. today eps 2..
.
#pelakonkanakkanak
#pelakoncilik
#pelakonmalaysia
#artiskanakkanak
.
#duerramitilda
5,391 122 12 September, 2019
@kuzaraeryna Profile picture

@kuzaraeryna

Set #kaliskasih.. Sesuai x kalau zara yg jd anak kakak @mawarashid ni? Tp..kakak suh zra pggil ibuu.. Okay ibu..

Set #kaliskasih.. Sesuai x kalau zara yg jd anak kakak @mawarashid ni? Tp..kakak suh zra pggil ibuu.. Okay ibu..
2,797 16 28 July, 2017
@syazwanzulkifly Profile picture

@syazwanzulkifly

Kg. Selekoh, Bagan Datoh.

Sebelum sampai masa tak mungkin kita dapat merasakan keadaan ini..dan saya berpeluang utk merasainnya sebelum sampai masanya...huhuhu... #kaliskasih #actor #work @dramasangat @tv3malaysia .... akan datang ....

Sebelum sampai masa tak mungkin  kita dapat merasakan keadaan ini..dan saya berpeluang utk merasainnya sebelum sampai masanya...huhuhu... #kaliskasih #actor #work @dramasangat @tv3malaysia .... akan datang ....
3,217 36 5 September, 2017
Apa kecoh-kecoh ni..? #kaliskasih di #slotsamarinda @dramasangat @tv3malaysia tv3malaysia akan datang ... @amarbaharin @mawarashid
2,426 23 20 August, 2017
@duerramitilda Profile picture

@duerramitilda

#3 MAC 2018
.
berakhir la sudah kisah #simpangsejenak dgn “DOA” seorang anak syurga mbuatkan si ayah tersedar dr dunia bunian tu 😍
.
#duerramitilda

#3 MAC 2018
.
berakhir la sudah kisah #simpangsejenak dgn “DOA” seorang anak syurga mbuatkan si ayah tersedar dr dunia bunian tu 😍
.
#duerramitilda
1,416 49 3 March, 2018
@tontonmy Profile picture

@tontonmy

Biar betul ni, Amanda melamar Dania untuk jadi isteri kedua Khair? 😱 Saksikan episod akhir #KalisKasih eksklusif di tonton.com.my & aplikasi tonton. Lakonan @mawarashid @amarbaharin @elvinamohamad @syazwanzulkifly. #tontonMacamVIP

Biar betul ni, Amanda melamar Dania untuk jadi isteri kedua Khair? 😱 Saksikan episod akhir #KalisKasih eksklusif di tonton.com.my & aplikasi tonton. Lakonan @mawarashid @amarbaharin @elvinamohamad @syazwanzulkifly. #tontonMacamVIP
1,320 8 1 May, 2018
@tontonmy Profile picture

@tontonmy

@mawarashid pandai cakap Thailand! Pelakon #IsterikuMemBesar dan #KalisKasih ni tunjuk kehebatan dia dalam #KongsiDalamGelap.
Arahan: @mujahidsaddam
Video/Editor: @zakuanshafiq
Audio: @chansey_khaw
Dibantu oleh: @razzuanrosli
Penyelaras: @nisa0530

@mawarashid pandai cakap Thailand! Pelakon #IsterikuMemBesar dan #KalisKasih ni tunjuk kehebatan dia dalam #KongsiDalamGelap.
Arahan: @mujahidsaddam
Video/Editor: @zakuanshafiq
Audio: @chansey_khaw
Dibantu oleh: @razzuanrosli
Penyelaras: @nisa0530
10,258 62 15 January, 2018
@mawarashid Profile picture

@mawarashid

Kenapa lah mak mertua Amanda tak suka sgt dgn Amanda. Kalau nak tahu, kena lah tengok malam ini 10pm Di slot Samarinda @tv3malaysia 💗 @dramasangat #KalisKasih

Kenapa lah mak mertua Amanda tak suka sgt dgn Amanda. Kalau nak tahu, kena lah tengok malam ini 10pm Di slot Samarinda @tv3malaysia 💗 @dramasangat #KalisKasih
4,544 24 10 April, 2018