#jommoveon Instagram Photos & Videos

Tag member yg x reti parking🤣
.
🎥📸
Credit: Video owner
.
Follow us on:
📌@nakhabaqnii
📌@nakrindu
📌@adik.braces
📌@selalu.rindu
📌@nakdakwah
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta#nakhabaq#nakdakwah#atukpesan#adikbraces#bosan#epilogcinta#gengbroken#gengjiwakacau#gengrejected#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#jommoveon#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakbebel#nakfakta#nakpesan#nakpickupline#pesankakmoji#seribusatucerita#videolawak#paidreviewrm5#paidreviewmalaysia#paidreviewrm10

Tag member yg x reti parking🤣
.
🎥📸
Credit: Video owner
.
Follow us on:
📌@nakhabaqnii
📌@nakrindu
📌@adik.braces
📌@selalu.rindu
📌@nakdakwah
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta #nakhabaq #nakdakwah #atukpesan #adikbraces #bosan #epilogcinta #gengbroken #gengjiwakacau #gengrejected #hatikecai #himpunanlawakmalays #igersmalaysia #jommoveon #kitabroken #lawak #lawakhambar #malaysiatrending #moveon #mudahterhibur #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #pesankakmoji #seribusatucerita #videolawak #paidreviewrm5 #paidreviewmalaysia #paidreviewrm10

175 2 1 hour ago
Maksud disebalik seseorang yang susah nak move on.. 😘💕.. Harap korang faham lah dgn kawan korang yg masih tak moveon tu.. 😬😘
.
(Tag orang² yg tersayang 💕) . 
Follow juga ig @lafaz.rindu & @selagi_ada_cinta
. 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
. 
Follow us:
⏩@akubroken
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@pesankakmoji
⏩@epilog.cinta
⏩@hatiterluka
⏩@hipotesiscinta
⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification
. 
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline#nakpesan#lawakhambar#videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending#igersmalaysia#mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline#hatiterluka#nakpesan#paidreviewmurah#paidreviewrm5#paidreviewrm10##love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

Maksud disebalik seseorang yang susah nak move on.. 😘💕.. Harap korang faham lah dgn kawan korang yg masih tak moveon tu.. 😬😘
.
(Tag orang² yg tersayang 💕) .
Follow juga ig @lafaz.rindu & @selagi_ada_cinta
. 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
.
Follow us:
@akubroken
@silamoveon
@alongbebel
@selagirindu
@pesankakmoji
@epilog.cinta
@hatiterluka
@hipotesiscinta
@ayoi_tv ▶Turn on post notification
.
#pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline #hatiterluka #nakpesan #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10# #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta

3,051 54 4 hours ago
Pokoknya tak perlu sombongkan?
Nanti mati tubuhnya dimandikan sendiri?
Liang lahadnya digali sendiri?
Jenazahnya diguling sendiri?
Tanahnya dikambus sendiri? 
Talkin dan doanya dibaca sendiri?

Orang - orang sombong telah terlalu keramaian
Terlalu mudah didapatkan
Bersepah- sepah di jalanan
Jadi kalau ada yang sombong keangkuhan
Tidak salah sama sekali anda abaikan
Buangkan
Anda tak perlu menambah sampah sarap yang telah sedia bertimbunan
.
. 📜 Perutusan Puisi : @ghobeh.hujan
. . 📸 Foto : @nj.arena_photography
.
. . ❤️LIKE 🌍FOLLOW 🔁SHARE #️⃣TAGGED
.
.
🌍FOLLOW
@ghobeh.hujan
@ghobeh.hujan
@ghobeh.hujan
.
. 🌐FOLLOW my dearest partners
💕
@norhudayusuf
@penikmat_senja39
@kayan_r97
@phaseoflife_
@bacotansenja
@rikareni897
.
.#selamatpagi #rebas #hujan #puisi #puisihujan #puisicinta #sajak #motivasi #motivasihidup #motivasisemangat #jangansombong #sajakkenangan #sajakkehidupan #sajakhujan  #nakbebel #nakpesan #naksentap #nakfakta #hijrah #hijrahcinta #cerita #ceritasemalam #ceritabroken #jommoveon #malaysiaindonesia #moveonquotes #moveonwithyourlife

Pokoknya tak perlu sombongkan?
Nanti mati tubuhnya dimandikan sendiri?
Liang lahadnya digali sendiri?
Jenazahnya diguling sendiri?
Tanahnya dikambus sendiri?
Talkin dan doanya dibaca sendiri?

Orang - orang sombong telah terlalu keramaian
Terlalu mudah didapatkan
Bersepah- sepah di jalanan
Jadi kalau ada yang sombong keangkuhan
Tidak salah sama sekali anda abaikan
Buangkan
Anda tak perlu menambah sampah sarap yang telah sedia bertimbunan
.
. 📜 Perutusan Puisi : @ghobeh.hujan
. . 📸 Foto : @nj.arena_photography
.
. . ❤️LIKE 🌍FOLLOW 🔁SHARE #️⃣TAGGED
.
.
🌍FOLLOW
@ghobeh.hujan
@ghobeh.hujan
@ghobeh.hujan
.
. 🌐FOLLOW my dearest partners
💕
@norhudayusuf
@penikmat_senja39
@kayan_r97
@phaseoflife_
@bacotansenja
@rikareni897
.
. #selamatpagi #rebas #hujan #puisi #puisihujan #puisicinta #sajak #motivasi #motivasihidup #motivasisemangat #jangansombong #sajakkenangan #sajakkehidupan #sajakhujan #nakbebel #nakpesan #naksentap #nakfakta #hijrah #hijrahcinta #cerita #ceritasemalam #ceritabroken #jommoveon #malaysiaindonesia #moveonquotes #moveonwithyourlife

11 2 4 hours ago
Bila kau rindu dia, rindu semua kenangan bersama dia.. 😢😭 Cer tag orang yg korang rindu.. 😌💕
.
(Tag orang² yg tersayang 💕) . 
Follow juga ig @lafaz.rindu & @selagi_ada_cinta
. 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
. 
Follow us:
⏩@akubroken
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@pesankakmoji
⏩@epilog.cinta
⏩@hatiterluka
⏩@hipotesiscinta
⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification
. 
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline#nakpesan#lawakhambar#videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending#igersmalaysia#mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline#hatiterluka#nakpesan#paidreviewmurah#paidreviewrm5#paidreviewrm10##love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

Bila kau rindu dia, rindu semua kenangan bersama dia.. 😢😭 Cer tag orang yg korang rindu.. 😌💕
.
(Tag orang² yg tersayang 💕) .
Follow juga ig @lafaz.rindu & @selagi_ada_cinta
. 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
.
Follow us:
@akubroken
@silamoveon
@alongbebel
@selagirindu
@pesankakmoji
@epilog.cinta
@hatiterluka
@hipotesiscinta
@ayoi_tv ▶Turn on post notification
.
#pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline #hatiterluka #nakpesan #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10# #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta

8,867 405 17 hours ago
Hai kalian.

Makin bertambah rakan-rakan saya di platform ni. Walaupun baru pertama kali kenal, kalian sudi juga tekan butang biru di profail saya ni. Kalian memang best 👍

Memiliki ramai pengikut memang menjadi matlamat saya suatu hari nanti. Bukan sebab nak jadi Instafamous atau artis media sosial.

Matlamat saya adalah untuk kongsi sama-sama cerita yang beri kebaikan bersama perkara yang saya lalui hari-hari untuk kita ambil iktibar sebagai perkara positif ➕

Buat 3643 follower yang saya ada sekarang ni, terima kasih banyak-banyak kerana sudi bersahabat disini.

Insyaallah, doakan saya pada 31 Disember 2019, saya sudah mencapat bilangan 10 ribu follower aktif disini.

Doakan saya agar target saya ni tercapai. Juga doakan agar saya tidak sombong, tidak berbangga diri (riak) bila dah ada ramai pengikut satu hari nanti.

Saya amat takut dengan perkara buruk tu. Minta dijauhkan hendaknya.
.
😎Ahmad Sobri Mansor😎
Misi ke arah 10k pengikut setia.
.
.
.
#storiaku #kisahanakbapak #sayapunyacerita #ceritasaya #kisahanakberanak #layankanajer #sayashare #belajarmengeja #ejaanbetul #nakbebel #nakpesan #epilogcinta #katakatamutiara #cakapmanis #quote #pesankakmoji #jommoveon #nakfakta #seribusatucerita #secebisharapan #cakapmanis #atukpesan #yangpentinghappy #bahagiaitusederhana #ceritakami #abahcakap #singgahsekejap #apaapajer #atukpesan #tekoberasap

Hai kalian.

Makin bertambah rakan-rakan saya di platform ni. Walaupun baru pertama kali kenal, kalian sudi juga tekan butang biru di profail saya ni. Kalian memang best 👍

Memiliki ramai pengikut memang menjadi matlamat saya suatu hari nanti. Bukan sebab nak jadi Instafamous atau artis media sosial.

Matlamat saya adalah untuk kongsi sama-sama cerita yang beri kebaikan bersama perkara yang saya lalui hari-hari untuk kita ambil iktibar sebagai perkara positif ➕

Buat 3643 follower yang saya ada sekarang ni, terima kasih banyak-banyak kerana sudi bersahabat disini.

Insyaallah, doakan saya pada 31 Disember 2019, saya sudah mencapat bilangan 10 ribu follower aktif disini.

Doakan saya agar target saya ni tercapai. Juga doakan agar saya tidak sombong, tidak berbangga diri (riak) bila dah ada ramai pengikut satu hari nanti.

Saya amat takut dengan perkara buruk tu. Minta dijauhkan hendaknya.
.
😎Ahmad Sobri Mansor😎
Misi ke arah 10k pengikut setia.
.
.
.
#storiaku #kisahanakbapak #sayapunyacerita #ceritasaya #kisahanakberanak #layankanajer #sayashare #belajarmengeja #ejaanbetul #nakbebel #nakpesan #epilogcinta #katakatamutiara #cakapmanis #quote #pesankakmoji #jommoveon #nakfakta #seribusatucerita #secebisharapan #cakapmanis #atukpesan #yangpentinghappy #bahagiaitusederhana #ceritakami #abahcakap #singgahsekejap #apaapajer #atukpesan #tekoberasap

47 3 17 hours ago

Top #jommoveon posts

Bila kau suka dia tapi malu be like.. 😳😍.. Korang mesti pernah mcmni kan bila jumpa orang yang korang suka.. 😚😜
.
(Tag orang² yg tersayang 💕) . 
Follow juga ig @lafaz_cinta & @hatiterluka . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
. 
Follow us:
⏩@akubroken
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@pesankakmoji
⏩@epilog.cinta
⏩@hatiterluka
⏩@hipotesiscinta
⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification
. 
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline#nakpesan#lawakhambar#videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending#igersmalaysia#mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline#hatiterluka#nakpesan#paidreviewmurah#paidreviewrm5#paidreviewrm10##love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

Bila kau suka dia tapi malu be like.. 😳😍.. Korang mesti pernah mcmni kan bila jumpa orang yang korang suka.. 😚😜
.
(Tag orang² yg tersayang 💕) .
Follow juga ig @lafaz_cinta & @hatiterluka . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
.
Follow us:
@akubroken
@silamoveon
@alongbebel
@selagirindu
@pesankakmoji
@epilog.cinta
@hatiterluka
@hipotesiscinta
@ayoi_tv ▶Turn on post notification
.
#pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline #hatiterluka #nakpesan #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10# #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta

18,570 256 29 July, 2019
Tag member / kesayangan korang😍
.
🎥📸
Credit: @hotvocals
.
Follow juga @nakrindu & @nakdakwah
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta#nakhabaq#nakdakwah#atukpesan#bosan#epilogcinta#gengbroken#gengjiwakacau#gengrejected#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#jommoveon#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakbebel#nakfakta#nakpesan#nakpickupline#pesankakmoji#quote#seribusatucerita#videolawak#paidreviewrm5#paidreviewmalaysia#paidreviewrm10

Tag member / kesayangan korang😍
.
🎥📸
Credit: @hotvocals
.
Follow juga @nakrindu & @nakdakwah
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta #nakhabaq #nakdakwah #atukpesan #bosan #epilogcinta #gengbroken #gengjiwakacau #gengrejected #hatikecai #himpunanlawakmalays #igersmalaysia #jommoveon #kitabroken #lawak #lawakhambar #malaysiatrending #moveon #mudahterhibur #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #pesankakmoji #quote #seribusatucerita #videolawak #paidreviewrm5 #paidreviewmalaysia #paidreviewrm10

8,884 382 21 July, 2019
Aww cute je diorang😍😍😍 Tag kesayangan korang😉
.
🎥📸
Credit: Video owner
.
Follow juga 📌@nakhabaqnii @nakrindu @nakdakwah
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta#nakhabaq#nakdakwah#atukpesan#bosan#epilogcinta#gengbroken#gengjiwakacau#gengrejected#hatikecai#himpunanlawakmalays#igersmalaysia#jommoveon#kitabroken#lawak#lawakhambar#malaysiatrending#moveon#mudahterhibur#nakbebel#nakfakta#nakpesan#nakpickupline#pesankakmoji#quote#seribusatucerita#videolawak#paidreviewrm5#paidreviewmalaysia#paidreviewrm10

Aww cute je diorang😍😍😍 Tag kesayangan korang😉
.
🎥📸
Credit: Video owner
.
Follow juga 📌@nakhabaqnii @nakrindu @nakdakwah
.
▶️Jangan lupa turn on notification🤗
.
📩DM for Credit/Remove content.
.
Follow for more quote and video🙊🙉🙈
.
#selagicinta #nakhabaq #nakdakwah #atukpesan #bosan #epilogcinta #gengbroken #gengjiwakacau #gengrejected #hatikecai #himpunanlawakmalays #igersmalaysia #jommoveon #kitabroken #lawak #lawakhambar #malaysiatrending #moveon #mudahterhibur #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #pesankakmoji #quote #seribusatucerita #videolawak #paidreviewrm5 #paidreviewmalaysia #paidreviewrm10

10,287 304 12 July, 2019
Bila kau berubah demi untuk bersama dia.. So sweet.. 😍💕 Jangan pernah mengalah demi mendapatkan orang yg kau suka.. 😘
.
(Tag orang² yg tersayang 💕) . 
Follow juga ig @lafaz_cinta & @hatiterluka . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
. 
Follow us:
⏩@akubroken
⏩@silamoveon
⏩@alongbebel
⏩@selagirindu
⏩@pesankakmoji
⏩@epilog.cinta
⏩@hatiterluka
⏩@hipotesiscinta
⏩@ayoi_tv ▶Turn on post notification
. 
#pesankakmoji#epilog_cinta#jommoveon#moveon#hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline#nakpesan#lawakhambar#videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending#igersmalaysia#mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline#hatiterluka#nakpesan#paidreviewmurah#paidreviewrm5#paidreviewrm10##love#cartoon#ceritacinta#ayatayatcinta

Bila kau berubah demi untuk bersama dia.. So sweet.. 😍💕 Jangan pernah mengalah demi mendapatkan orang yg kau suka.. 😘
.
(Tag orang² yg tersayang 💕) .
Follow juga ig @lafaz_cinta & @hatiterluka . 📌Untuk quotes, ayat cinta, video
.
Follow us:
@akubroken
@silamoveon
@alongbebel
@selagirindu
@pesankakmoji
@epilog.cinta
@hatiterluka
@hipotesiscinta
@ayoi_tv ▶Turn on post notification
.
#pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #silamoveon #ayoi_tv #nakpickupline #hatiterluka #nakpesan #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #paidreviewrm10# #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta

18,831 237 16 July, 2019