#jdt Instagram Photos & Videos

jdt - 1.2m posts

❌SOLD OUT TQ❌
BRAND : BAND TRUCKER ROLLING STONE EUROPE TOUR 1973 REPRO 
COPY RIGHT 2011 by Bravado
SIZE : FREE SIZE
CONDITION : 9.9/10
COLOR : BLACK
MADE : JAPAN

#Tommyhilfiger #captommyhilfiger #TH #capmightyducks #mightyducks #capbundle 
#jaketbundle #bundle #kappa
#champion #jualtommyhilfiger #sayajualadidas #skatelife #nike #pasarkarat #kualalumpur #jdt #adidasvintagemalaysia #capbundle #tshirt #carbootsale #carbootkeramat #murah #nicotineitem #caprare #nhlcaps #capnautica #nautica

❌SOLD OUT TQ❌
BRAND : BAND TRUCKER ROLLING STONE EUROPE TOUR 1973 REPRO
COPY RIGHT 2011 by Bravado
SIZE : FREE SIZE
CONDITION : 9.9/10
COLOR : BLACK
MADE : JAPAN

#Tommyhilfiger #captommyhilfiger #TH #capmightyducks #mightyducks #capbundle
#jaketbundle #bundle #kappa
#champion #jualtommyhilfiger #sayajualadidas #skatelife #nike #pasarkarat #kualalumpur #jdt #adidasvintagemalaysia #capbundle #tshirt #carbootsale #carbootkeramat #murah #nicotineitem #caprare #nhlcaps #capnautica #nautica

5 0 1 hour ago
NIKE FLYKNIT STREAK.. PERGHH!! MERECIK.... LAWO BAK HANG...CENGGINI!!!👍👍👍 Sebelum stock habis baik korang grab kasut ni dulu..RM85 je guys..yang penting FREE POSTAGE kau utk semenanjung.. Size 36-40
.
Whatsapp je 0199386080 atau tekan link dekat bio utk order
.
#SP04 #sneakers #kasut #kasutmurah #kasutcantik #kasutgempak #malaysia #sayajualkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #jdt #handbagmurah #doorgiftmurah #giveawaymalaysia #moodrepublik #kasutfree #kasutborong #kasutsukanmurah #kasutwedgesmurah #emasmurah #sandalmurah #hadiahuntuklelaki #hadiahuntuksuami #motifviral #kasutsukanmurah #juicycoolstuff #instantshawl #kasutvansmurah #kasutreadystockmurah #loafermurah #kasuthiking #kasutfutsat

NIKE FLYKNIT STREAK.. PERGHH!! MERECIK.... LAWO BAK HANG...CENGGINI!!!👍👍👍 Sebelum stock habis baik korang grab kasut ni dulu..RM85 je guys..yang penting FREE POSTAGE kau utk semenanjung.. Size 36-40
.
Whatsapp je 0199386080 atau tekan link dekat bio utk order
.
#SP04 #sneakers #kasut #kasutmurah #kasutcantik #kasutgempak #malaysia #sayajualkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #jdt #handbagmurah #doorgiftmurah #giveawaymalaysia #moodrepublik #kasutfree #kasutborong #kasutsukanmurah #kasutwedgesmurah #emasmurah #sandalmurah #hadiahuntuklelaki #hadiahuntuksuami #motifviral #kasutsukanmurah #juicycoolstuff #instantshawl #kasutvansmurah #kasutreadystockmurah #loafermurah #kasuthiking #kasutfutsat

5 0 2 hours ago
NIKE FLYKNIT STREAK.. PERGHH!! MERECIK.... LAWO BAK HANG...CENGGINI!!!👍👍👍 Sebelum stock habis baik korang grab kasut ni dulu..RM85 je guys..yang penting FREE POSTAGE kau utk semenanjung.. Size 36-45
.
Whatsapp je 0199386080 atau tekan link dekat bio utk order
.
#SP04 #sneakers #kasut #kasutmurah #kasutcantik #kasutgempak #malaysia #sayajualkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #jdt #handbagmurah #doorgiftmurah #giveawaymalaysia #moodrepublik #kasutfree #kasutborong #kasutsukanmurah #kasutwedgesmurah #emasmurah #sandalmurah #hadiahuntuklelaki #hadiahuntuksuami #motifviral #kasutsukanmurah #juicycoolstuff #instantshawl #kasutvansmurah #kasutreadystockmurah #loafermurah #kasuthiking #kasutfutsat

NIKE FLYKNIT STREAK.. PERGHH!! MERECIK.... LAWO BAK HANG...CENGGINI!!!👍👍👍 Sebelum stock habis baik korang grab kasut ni dulu..RM85 je guys..yang penting FREE POSTAGE kau utk semenanjung.. Size 36-45
.
Whatsapp je 0199386080 atau tekan link dekat bio utk order
.
#SP04 #sneakers #kasut #kasutmurah #kasutcantik #kasutgempak #malaysia #sayajualkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #jdt #handbagmurah #doorgiftmurah #giveawaymalaysia #moodrepublik #kasutfree #kasutborong #kasutsukanmurah #kasutwedgesmurah #emasmurah #sandalmurah #hadiahuntuklelaki #hadiahuntuksuami #motifviral #kasutsukanmurah #juicycoolstuff #instantshawl #kasutvansmurah #kasutreadystockmurah #loafermurah #kasuthiking #kasutfutsat

4 0 2 hours ago
NIKE FLYKNIT STREAK.. PERGHH!! MERECIK.... LAWO BAK HANG...CENGGINI!!!👍👍👍 Sebelum stock habis baik korang grab kasut ni dulu..RM85 je guys..yang penting FREE POSTAGE kau utk semenanjung.. Size 41-45
.
Whatsapp je 0199386080 atau tekan link dekat bio utk order
.
#SP04 #sneakers #kasut #kasutmurah #kasutcantik #kasutgempak #malaysia #sayajualkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #jdt #handbagmurah #doorgiftmurah #giveawaymalaysia #moodrepublik #kasutfree #kasutborong #kasutsukanmurah #kasutwedgesmurah #emasmurah #sandalmurah #hadiahuntuklelaki #hadiahuntuksuami #motifviral #kasutsukanmurah #juicycoolstuff #instantshawl #kasutvansmurah #kasutreadystockmurah #loafermurah #kasuthiking #kasutfutsat

NIKE FLYKNIT STREAK.. PERGHH!! MERECIK.... LAWO BAK HANG...CENGGINI!!!👍👍👍 Sebelum stock habis baik korang grab kasut ni dulu..RM85 je guys..yang penting FREE POSTAGE kau utk semenanjung.. Size 41-45
.
Whatsapp je 0199386080 atau tekan link dekat bio utk order
.
#SP04 #sneakers #kasut #kasutmurah #kasutcantik #kasutgempak #malaysia #sayajualkasut #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #jdt #handbagmurah #doorgiftmurah #giveawaymalaysia #moodrepublik #kasutfree #kasutborong #kasutsukanmurah #kasutwedgesmurah #emasmurah #sandalmurah #hadiahuntuklelaki #hadiahuntuksuami #motifviral #kasutsukanmurah #juicycoolstuff #instantshawl #kasutvansmurah #kasutreadystockmurah #loafermurah #kasuthiking #kasutfutsat

4 0 2 hours ago
Makan..makan..makan bersama @k_clique di Tacoloco Truck Dataran Bandaraya JB.
@saminwhuut @azreewhuut @ikhwanlee94 @siddekjasni @fareedpf @syazwanrimin dan @hairiwhuut lambat sikit sampai.. jumpa esok guys!
#tacolocomy #jdt

Makan..makan..makan bersama @k_clique di Tacoloco Truck Dataran Bandaraya JB.
@saminwhuut @azreewhuut @ikhwanlee94 @siddekjasni @fareedpf @syazwanrimin dan @hairiwhuut lambat sikit sampai.. jumpa esok guys!
#tacolocomy #jdt

27 0 2 hours ago
Ada yg tau nggak kalau  Shin Chan punya kakak?
Ya aku kakaknya, lihat alis kami sama
😂😂😂😂 #canon #mirrorless #canoneosm3 #eosm3 #eos 
#happy #weekend #happyweekend #canonindonesia #jdt #canonmalaysia #jdt #johorbahru #johor #Malaysia #indonesia #indo #malaysia #photooftheday #photografy #streetphotography

Ada yg tau nggak kalau Shin Chan punya kakak?
Ya aku kakaknya, lihat alis kami sama
😂😂😂😂 #canon #mirrorless #canoneosm3 #eosm3 #eos
#happy #weekend #happyweekend #canonindonesia #jdt #canonmalaysia #jdt #johorbahru #johor #Malaysia #indonesia #indo #malaysia #photooftheday #photografy #streetphotography

194 12 3 hours ago
Training session 18/7/19.

Training session 18/7/19.

27 1 3 hours ago
Orang luar pun gunting rambut kat sini guys!!!
korang jangan cakap banyak!!
kiteorg tak buat marketing murahan!!
apa tengok2??
like la!!!
🤣🤣🤣 .
📍Downsouth Barbershop Setia Tropika
(shop lot)
.
MONDAY - SUNDAY  12pm - 10pm
FRIDAY  3pm - 10pm

OPEN EVERYDAY
.
.
.
.
Appointment Booking +60137050253 +60197444749 .
.
.
.

#barberlife #barbershop #barbershopconnect #babyliss #barbergang #jdt #barbersince98 #worldbarbershops #fade #barbers #barbering #barber #barberjohor #barberia #johorbahru #johor #sharpfade  #barberlife #barbersinctv #thebarberpost #hairstyle #haircut #barberworld #barbermalaya #barbernation #barbermalaysia  #barberconnect

Orang luar pun gunting rambut kat sini guys!!!
korang jangan cakap banyak!!
kiteorg tak buat marketing murahan!!
apa tengok2??
like la!!!
🤣🤣🤣 .
📍Downsouth Barbershop Setia Tropika
(shop lot)
.
MONDAY - SUNDAY 12pm - 10pm
FRIDAY 3pm - 10pm

OPEN EVERYDAY
.
.
.
.
Appointment Booking +60137050253 +60197444749 .
.
.
.

#barberlife #barbershop #barbershopconnect #babyliss #barbergang #jdt #barbersince98 #worldbarbershops #fade #barbers #barbering #barber #barberjohor #barberia #johorbahru #johor #sharpfade #barberlife #barbersinctv #thebarberpost #hairstyle #haircut #barberworld #barbermalaya #barbernation #barbermalaysia #barberconnect

38 0 3 hours ago
We know what we do...💪💪
#jdtfamily #jdt

We know what we do...💪💪
#jdtfamily #jdt

2 0 3 hours ago
#Repost @chocofit_delicious_jb
• • • • • •
❤️TESTIMONI BERJAYA DENGAN CHOCOFIT
.
SEMPOT DAH OK!!!! Alhamdullillah semua dengan izin Allah❤️
.
❤Assalammualaikum
Saya ACHA Agent SAH CHOCOFIT MUAR ID : KPA102 💰CHOCOFIT RM79
💰LEMONFIT RM48
💰CHOCOCURVE LOTION RM48
💰CHOCOBAR SOAP RM58
💰EXCLUSIVE SHAKER RM8  COD AREA - MUAR
.
POS setiap hari seluruh Malaysia
.
FAST REPLY WATSAPP KAKAK
http://www.wasap.my/601135300386/chocofitmuar
.
Cc @drbeau.chocofit.honeyda
@chocofit_runnerjb 
@chocofit_official
@chocofithq 
#teamchocofithoneyda
#chocofitjb #jdt #johor #chocofitjohorbahru #chocofit #chocofitjohor #chocofitaustin #chocofitskudai #coklatbelgium #bengkung #chocofitmalaysia #fitnessmalaysia #nakkurus #chocofitsingapore #nakcantik #chocofitsingapura #chocofitsg #chocolateforfitness #pinggangramping #pehakecil #slimmingproductmalaysia #slimmingproduct #slim #chocolate #bazarpaknil #teraskincare #neelofar

#Repost @chocofit_delicious_jb
• • • • • •
❤️TESTIMONI BERJAYA DENGAN CHOCOFIT
.
SEMPOT DAH OK!!!! Alhamdullillah semua dengan izin Allah❤️
.
❤Assalammualaikum
Saya ACHA Agent SAH CHOCOFIT MUAR ID : KPA102 💰CHOCOFIT RM79
💰LEMONFIT RM48
💰CHOCOCURVE LOTION RM48
💰CHOCOBAR SOAP RM58
💰EXCLUSIVE SHAKER RM8 COD AREA - MUAR
.
POS setiap hari seluruh Malaysia
.
FAST REPLY WATSAPP KAKAK
http://www.wasap.my/601135300386/chocofitmuar
.
Cc @drbeau.chocofit.honeyda
@chocofit_runnerjb
@chocofit_official
@chocofithq
#teamchocofithoneyda
#chocofitjb #jdt #johor #chocofitjohorbahru #chocofit #chocofitjohor #chocofitaustin #chocofitskudai #coklatbelgium #bengkung #chocofitmalaysia #fitnessmalaysia #nakkurus #chocofitsingapore #nakcantik #chocofitsingapura #chocofitsg #chocolateforfitness #pinggangramping #pehakecil #slimmingproductmalaysia #slimmingproduct #slim #chocolate #bazarpaknil #teraskincare #neelofar

1 1 3 hours ago
salam, pojek ujung minggu lepas. jempot nengok. Lagu wat on the spot n rekod dlm 3jam gitu ngn sohabat sekampungan ku Nuar band PSB yg champion. lagu masih raw mix gitu2. Tujuan wat ni nk share ngn sohabat2 mcm mane process rakaman dijalankan kat studio46 ku yg zuhud. haha. akan ada video susulan insyaAllah ttg rekoding process, mixing n mastering.

jemput nengok video full:
https://youtu.be/2EVPaeDzYhk
Dub46 - Reggea Air Biru feat. Nuar PSB(raw mix)

jemput lawat FB:
studio46.nyaring

jemput lawat insta:
@studio46.my

#recordingstudio #producerlife #producerwannabe #pasirgudang #jdt #malaysia #reggea #dub #ska #punk #punkisdad #rakamsampailebam

salam, pojek ujung minggu lepas. jempot nengok. Lagu wat on the spot n rekod dlm 3jam gitu ngn sohabat sekampungan ku Nuar band PSB yg champion. lagu masih raw mix gitu2. Tujuan wat ni nk share ngn sohabat2 mcm mane process rakaman dijalankan kat studio46 ku yg zuhud. haha. akan ada video susulan insyaAllah ttg rekoding process, mixing n mastering.

jemput nengok video full:
https://youtu.be/2EVPaeDzYhk
Dub46 - Reggea Air Biru feat. Nuar PSB(raw mix)

jemput lawat FB:
studio46.nyaring

jemput lawat insta:
@studio46.my

#recordingstudio #producerlife #producerwannabe #pasirgudang #jdt #malaysia #reggea #dub #ska #punk #punkisdad #rakamsampailebam

27 8 3 hours ago
JIKA DIBERI PILIHAN??? Adakah anda rasa puas hati ke servis mobilespa ke rumah?
.
Dengar apa kata mereka.
.
Brrminat ingin menjadi beautician mobilespa boleh pm Kak iyda ya..
.
Klik link www.watsap.my/0176117086
.
#cantikdenganiyda
#MobileSpa #bosku
#nakcantikcepat
#cantik
#MuslimahHomeSpa
#AwetMudaTanpaInjection
#TerapiWajahAnda
#mobilespapuchong
#mobilespamurah
#beautycartel
#spabergerak
#beautycarteljb
#puchong #jdt
#mobilefacialspa
#bisnesviral
#imsuperstar
#surirumah
#kakitanganswasta
#facialteruskerumah
#jomcantik
#putrajaya
#muaselangor
#muaputrajaya
#usahawanita

JIKA DIBERI PILIHAN??? Adakah anda rasa puas hati ke servis mobilespa ke rumah?
.
Dengar apa kata mereka.
.
Brrminat ingin menjadi beautician mobilespa boleh pm Kak iyda ya..
.
Klik link www.watsap.my/0176117086
.
#cantikdenganiyda
#MobileSpa #bosku
#nakcantikcepat
#cantik
#MuslimahHomeSpa
#AwetMudaTanpaInjection
#TerapiWajahAnda
#mobilespapuchong
#mobilespamurah
#beautycartel
#spabergerak
#beautycarteljb
#puchong #jdt
#mobilefacialspa
#bisnesviral
#imsuperstar
#surirumah
#kakitanganswasta
#facialteruskerumah
#jomcantik
#putrajaya
#muaselangor
#muaputrajaya
#usahawanita

1 1 4 hours ago
Juventus dah sah memiliki De Ligt dengan harga perpindahan €75 juta. Defender dari Ajax itu menandatangani kontrak dengan Juara Serie A selama 5 tahun.

#Ekor #brazil #argentina #bola #433 #messi #malaysia🇲🇾 #cristianoronaldo #puskas #masatambahan #bola #harimaumalaysia #skill #harimaumalaya #akhyarrashid #safawi #safawirasid #ggmu #malaysia #messi #manchesterunited #jdt #manchestercity #EPL #barcelona #football #manutd #manu #transfer #bolasepak #johor #goal

Juventus dah sah memiliki De Ligt dengan harga perpindahan €75 juta. Defender dari Ajax itu menandatangani kontrak dengan Juara Serie A selama 5 tahun.

#Ekor #brazil #argentina #bola #433 #messi #malaysia🇲🇾 #cristianoronaldo #puskas #masatambahan #bola #harimaumalaysia #skill #harimaumalaya #akhyarrashid #safawi #safawirasid #ggmu #malaysia #messi #manchesterunited #jdt #manchestercity #EPL #barcelona #football #manutd #manu #transfer #bolasepak #johor #goal

39 0 4 hours ago
Kami akan tutup selama 3hari iaitu hari  Jumaat (19hb Julai) hingga Ahad (21hb Julai).
Insha’Allah akan beroperasi semula pada Isnin (22hb Julai).
________________________________________
#humblebarbershop #humblebarber #barbershop #housecallservices #guntingrambutrumahkerumag #barberlife #guntingrambut #localbarber #uppercut #pompadour #slickback #fade #malaysianproduct #muar #muo #johor #johore #jdt #malaysia

Kami akan tutup selama 3hari iaitu hari Jumaat (19hb Julai) hingga Ahad (21hb Julai).
Insha’Allah akan beroperasi semula pada Isnin (22hb Julai).
________________________________________
#humblebarbershop #humblebarber #barbershop #housecallservices #guntingrambutrumahkerumag #barberlife #guntingrambut #localbarber #uppercut #pompadour #slickback #fade #malaysianproduct #muar #muo #johor #johore #jdt #malaysia

11 0 4 hours ago
⚡️⚡️⚡️BORONG SEASON BARU BORONG⚡️⚡️⚡️
…
INGIN MENJANA PENDAPATAN
…
BOLEH MEMBORONG DENGAN KAMI
…
DENGAN SERENDAH RM3x ANDA AKAN MENDAPAT JERSI2 BERKUALITI KAMI
…
ONLY AVAILABLE IN S - XL SIZE!!!
…
Grab it FAST!!!
…
Whatsapp 0174751414!!
…
#kechFLASHsale #sayajualmurah #bazaarpaknil #jualsweatpants  #underarmour #underarmourmalaysia #sayajual #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersiplayerissue #jersioriginalcopy #jersimalaysia #jdt #visitmyig #jersionline #kechjerseys #jackets #jualsweater #jualjacket #borongmurah #borongjersi

⚡️⚡️⚡️BORONG SEASON BARU BORONG⚡️⚡️⚡️

INGIN MENJANA PENDAPATAN

BOLEH MEMBORONG DENGAN KAMI

DENGAN SERENDAH RM3x ANDA AKAN MENDAPAT JERSI2 BERKUALITI KAMI

ONLY AVAILABLE IN S - XL SIZE!!!

Grab it FAST!!!

Whatsapp 0174751414!!

#kechFLASHsale #sayajualmurah #bazaarpaknil #jualsweatpants #underarmour #underarmourmalaysia #sayajual #jersimurah #jersimurahmalaysia #jersiplayerissue #jersioriginalcopy #jersimalaysia #jdt #visitmyig #jersionline #kechjerseys #jackets #jualsweater #jualjacket #borongmurah #borongjersi

106 0 4 hours ago
.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
K E L A S  A S A S  J A H I T A N  F E L T
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
Assalamualaikum..hye semua!!!
ada tak sesiapa disini orang Johor?? terutamanya Area Iskandar Puteri la..tp yg lain² kalau nk join pn boleh juga...
.
Ok suzi ada buka 1 kelas Asas Jahitan Felt..khusus kpd yg betul² ingin mencari side income sendiri..seperti suri rumah ataupun student..
.
Dalam kelas ini nanti, Suzi akan ajar cara jahitan untuk buat keychain secara step by step..hanya RM30.00 sahaja seorang, anda semua akan dapat:
1) Pola Jahitan
2) Barang Jahitan
3) Makanan & Minuman (ringan)
4) Goodies Bag
5) Sijil Penyertaan
.
Kelas akan diadakan pada hari Sabtu (Tarikh dan masa nanti akan diberitahu dalam group whatsapp utk yg dah register).
.
1 kelas 10 orang sahaja...tunggu apa lagi??? rebut lah peluang untuk menimba ilmu..tidak rugi sekiranya seseorang itu ingin mengetahui dan mempelajari sesuatu yang baru..
.
whatsapp untuk register 01110650946 atau klik sahaja link di Bio Suzi..
.
#classfelt #kelasjahitanfelt #kelasjahitandeltjb #keychainfelt #feltkeychain #feltkawaii #kawaiifelt #keychainkawaii #keychainelephant #keychainbajet #keychainmurah #keychainnama #elephantkeychain #feltro #feltros #diy #diyfelt #feltcraft #felt #keychaincomel #viral #jdt #bangsajohor #bbb #goodies #goodiesidea #feltideas #suezieshandmadekeychain #craftlover #handmade

.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
K E L A S A S A S J A H I T A N F E L T
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
.
Assalamualaikum..hye semua!!!
ada tak sesiapa disini orang Johor?? terutamanya Area Iskandar Puteri la..tp yg lain² kalau nk join pn boleh juga...
.
Ok suzi ada buka 1 kelas Asas Jahitan Felt..khusus kpd yg betul² ingin mencari side income sendiri..seperti suri rumah ataupun student..
.
Dalam kelas ini nanti, Suzi akan ajar cara jahitan untuk buat keychain secara step by step..hanya RM30.00 sahaja seorang, anda semua akan dapat:
1) Pola Jahitan
2) Barang Jahitan
3) Makanan & Minuman (ringan)
4) Goodies Bag
5) Sijil Penyertaan
.
Kelas akan diadakan pada hari Sabtu (Tarikh dan masa nanti akan diberitahu dalam group whatsapp utk yg dah register).
.
1 kelas 10 orang sahaja...tunggu apa lagi??? rebut lah peluang untuk menimba ilmu..tidak rugi sekiranya seseorang itu ingin mengetahui dan mempelajari sesuatu yang baru..
.
whatsapp untuk register 01110650946 atau klik sahaja link di Bio Suzi..
.
#classfelt #kelasjahitanfelt #kelasjahitandeltjb #keychainfelt #feltkeychain #feltkawaii #kawaiifelt #keychainkawaii #keychainelephant #keychainbajet #keychainmurah #keychainnama #elephantkeychain #feltro #feltros #diy #diyfelt #feltcraft #felt #keychaincomel #viral #jdt #bangsajohor #bbb #goodies #goodiesidea #feltideas #suezieshandmadekeychain #craftlover #handmade

4 1 4 hours ago
Ultimate Hypertrophy
Get Fit79

Sedang berlangsung

#getfit79 #getfit79studio #daraigauan #bandarserialam #gengsepakdaun #ladiesgym #ladiesonly #jdt #jdtfamily

Ultimate Hypertrophy
Get Fit79

Sedang berlangsung

#getfit79 #getfit79studio #daraigauan #bandarserialam #gengsepakdaun #ladiesgym #ladiesonly #jdt #jdtfamily

3 0 5 hours ago
Ultimate Hypertrophy
Get Fit79

Sedang berlangsung

#getfit79 #getfit79studio #daraigauan #bandarserialam #gengsepakdaun #ladiesgym #ladiesonly #jdt #jdtfamily

Ultimate Hypertrophy
Get Fit79

Sedang berlangsung

#getfit79 #getfit79studio #daraigauan #bandarserialam #gengsepakdaun #ladiesgym #ladiesonly #jdt #jdtfamily

4 0 5 hours ago
Ultimate Hypertrophy
Get Fit79

Sedang berlangsung

#getfit79 #getfit79studio #daraigauan #bandarserialam #gengsepakdaun #ladiesgym #ladiesonly #jdt #jdtfamily

Ultimate Hypertrophy
Get Fit79

Sedang berlangsung

#getfit79 #getfit79studio #daraigauan #bandarserialam #gengsepakdaun #ladiesgym #ladiesonly #jdt #jdtfamily

2 0 5 hours ago
Ondeh ondeh kek 2nd order dr yan..tQ yan da berpuluh kali order..xterkira da..hehe..😘
Korang nak order marilah wasap..
0183168717.. #diasemaniskek #kekkakdeq #adeqeyun #bakerjb #bakewithlove #homemade #homebakers #homebake #jb #johorbahru #johor #jdt #littleponeycake #kekharijadi #birthdaycakejb #birthdaycake #cake #ondehondehcake #cheesefilling  #freshcream #birthdaygirl #birthday #sayajualkek #keksedap #kekmurah

Ondeh ondeh kek 2nd order dr yan..tQ yan da berpuluh kali order..xterkira da..hehe..😘
Korang nak order marilah wasap..
0183168717.. #diasemaniskek #kekkakdeq #adeqeyun #bakerjb #bakewithlove #homemade #homebakers #homebake #jb #johorbahru #johor #jdt #littleponeycake #kekharijadi #birthdaycakejb #birthdaycake #cake #ondehondehcake #cheesefilling #freshcream #birthdaygirl #birthday #sayajualkek #keksedap #kekmurah

8 1 5 hours ago
-Converse CT All Star
-Made In India
-Size 9.5uk
-RM75..free postage sem termasuk sabah sarawak
-Condition masih cun lagi
-boleh booking with deposit rm30
-Original Bundle
-Slide lagi untuk gambar details
-Whatsaap👇
www.wasap.my/601151427597

#skybundle_95uk
#skybundle_converse

#skybundle#converse#sneakers#vscocam#streetwear#jdt#ootd#bazaarpaknil#conversebundle#conversemalaysia#vansbundle#vansmurah#vansmalaysia#vansbundlrmurah#bundlemalaysia#melaka#kasutbundle#brandbundle#bundlemalaysia#kakibundle#adidasmy#nikemy#kasutmurah#sayajual#lokalah#adidaszx#tempatanfest#klkix#nikebundlemurah

-Converse CT All Star
-Made In India
-Size 9.5uk
-RM75..free postage sem termasuk sabah sarawak
-Condition masih cun lagi
-boleh booking with deposit rm30
-Original Bundle
-Slide lagi untuk gambar details
-Whatsaap👇
www.wasap.my/601151427597

#skybundle_95uk
#skybundle_converse

#skybundle #converse #sneakers #vscocam #streetwear #jdt #ootd #bazaarpaknil #conversebundle #conversemalaysia #vansbundle #vansmurah #vansmalaysia #vansbundlrmurah #bundlemalaysia #melaka #kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #kasutmurah #sayajual #lokalah #adidaszx #tempatanfest #klkix #nikebundlemurah

2 0 5 hours ago
3q
.
.
-size on tag M
-armpit 18
-labuh tepi 24
-labuh tengah 27
-condition 9/10
-no defect
-rm45 inc postage SM
http://www.wasap.my/+60177772673
.
.
#bundleterpilih #bundleterbaik #bundlemurah #bundlemurahmalaysia #bajubundle #tshirtbundle #bundlejohor #pakaianbundle #bajumurah #bajumurahmeriah #pasarkarat #terlajaklaris #bundle #bundlemalaysia #bundlemalaya #jrb #jdt #jrbstyle #duniabundlemalaya #baju3q #baju3quarter #tshirt3q

3q
.
.
-size on tag M
-armpit 18
-labuh tepi 24
-labuh tengah 27
-condition 9/10
-no defect
-rm45 inc postage SM
http://www.wasap.my/+60177772673
.
.
#bundleterpilih #bundleterbaik #bundlemurah #bundlemurahmalaysia #bajubundle #tshirtbundle #bundlejohor #pakaianbundle #bajumurah #bajumurahmeriah #pasarkarat #terlajaklaris #bundle #bundlemalaysia #bundlemalaya #jrb #jdt #jrbstyle #duniabundlemalaya #baju3q #baju3quarter #tshirt3q

7 0 5 hours ago
.
.
‼️Brownies by IRA‼️
.
.
😊❤️
.
.
✅ Penghantaran percuma bagi lokasi terpilih
⏰ Tempahan secara urgent adalah bergantung pada lokasi dan jumlah order
💋 Sedap!!! Sekali cuba, kami yakin anda akan repeat order ‼️
💁🏻‍♀️ Tak percaya? Visit IG @browniessss_jb untuk testimonials 🌏 Penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia .
.

Whatsapp us 👇🏻 .
📲 +60 17-791 6337
📲 +60 17-791 6337
📲 +60 17-791 6337
📲 +60 17-791 6337
.
.
#brownies #browniesjohor #jbfoodie #tempahanbrowniesjb #malaysia #johorbahru #browniesmurah #browniessedap #browniesonline #browniesjb #browniesjohor #browniesulutiram #browniesplentong #browniesbandarjb #browniestamanmolek #browniestebrau #sgfood #singaporefoodie #jdt #foodporn #peanutbutterbrownies #birthdaycake #Johorbahru #bisnesjohor #localbisnes  #julybaby #browniesmalaysia  #browniespopular #businessonline #businessonlinemalaysia #johorfood

.
.
‼️Brownies by IRA‼️
.
.
😊❤️
.
.
✅ Penghantaran percuma bagi lokasi terpilih
⏰ Tempahan secara urgent adalah bergantung pada lokasi dan jumlah order
💋 Sedap!!! Sekali cuba, kami yakin anda akan repeat order ‼️
💁🏻‍♀️ Tak percaya? Visit IG @browniessss_jb untuk testimonials 🌏 Penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia .
.

Whatsapp us 👇🏻 .
📲 +60 17-791 6337
📲 +60 17-791 6337
📲 +60 17-791 6337
📲 +60 17-791 6337
.
.
#brownies #browniesjohor #jbfoodie #tempahanbrowniesjb #malaysia #johorbahru #browniesmurah #browniessedap #browniesonline #browniesjb #browniesjohor #browniesulutiram #browniesplentong #browniesbandarjb #browniestamanmolek #browniestebrau #sgfood #singaporefoodie #jdt #foodporn #peanutbutterbrownies #birthdaycake #Johorbahru #bisnesjohor #localbisnes #julybaby #browniesmalaysia #browniespopular #businessonline #businessonlinemalaysia #johorfood

25 2 5 hours ago
.
.
‼️Brownies by IRA‼️
.
.
😊❤️
.
.
✅ Penghantaran percuma bagi lokasi terpilih
⏰ Tempahan secara urgent adalah bergantung pada lokasi dan jumlah order
💋 Sedap!!! Sekali cuba, kami yakin anda akan repeat order ‼️
💁🏻‍♀️ Tak percaya? Visit IG @browniessss_jb untuk testimonials 🌏 Penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia .
.

Whatsapp us 👇🏻 .
📲 +60 17-791 6337
📲 +60 17-791 6337
📲 +60 17-791 6337
📲 +60 17-791 6337
.
.
#brownies #browniesjohor #jbfoodie #tempahanbrowniesjb #malaysia #johorbahru #browniesmurah #browniessedap #browniesonline #browniesjb #browniesjohor #browniesulutiram #browniesplentong #browniesbandarjb #browniestamanmolek #browniestebrau #sgfood #singaporefoodie #jdt #foodporn #peanutbutterbrownies #birthdaycake #Johorbahru #bisnesjohor #localbisnes  #julybaby #browniesmalaysia  #browniespopular #businessonline #businessonlinemalaysia #johorfood

.
.
‼️Brownies by IRA‼️
.
.
😊❤️
.
.
✅ Penghantaran percuma bagi lokasi terpilih
⏰ Tempahan secara urgent adalah bergantung pada lokasi dan jumlah order
💋 Sedap!!! Sekali cuba, kami yakin anda akan repeat order ‼️
💁🏻‍♀️ Tak percaya? Visit IG @browniessss_jb untuk testimonials 🌏 Penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia .
.

Whatsapp us 👇🏻 .
📲 +60 17-791 6337
📲 +60 17-791 6337
📲 +60 17-791 6337
📲 +60 17-791 6337
.
.
#brownies #browniesjohor #jbfoodie #tempahanbrowniesjb #malaysia #johorbahru #browniesmurah #browniessedap #browniesonline #browniesjb #browniesjohor #browniesulutiram #browniesplentong #browniesbandarjb #browniestamanmolek #browniestebrau #sgfood #singaporefoodie #jdt #foodporn #peanutbutterbrownies #birthdaycake #Johorbahru #bisnesjohor #localbisnes #julybaby #browniesmalaysia #browniespopular #businessonline #businessonlinemalaysia #johorfood

9 0 5 hours ago

Top #jdt posts

❕JDT Tandatangani Warga Jerman, Julian Johan Bechler ❕
.
.

Selamat datang ke Larkin kami ucapkan kepada Julian Johan Bechler. Pemain muda berbakat besar disahkan telah sign kontrak bersama kelab bolasepak Johor Darul Ta’zim. Pemain ini mrupakan pemain kacukan berdarah Malaysia.

Untuk anda yang tertanya-tanya siapakah Julian Johan ini, dia adalah pemain kelab skuad bawah 19 tahun Tus Hornau yang bermain dalam liga Divisyen 2 Liga German. Pemain ini bermain di posisi penjaga gol.
.
.

Kelab Johor Darul Ta’zim (JDT) telah mengumumkan bahawa kelab itu telah menandatangani pemain warga Jerman, Julian Johan Bechler.

Pengumuman itu dibuat melalui laman facebook rasmi Johor Southern Tigers sebentar tadi.
.
.

Untuk pengetahuan anda semua juga Ibu Julian adalah Datuk Nooraini Anne Bechler. Beliau merupakan rakyat malaysia dan ini menyebabkan pemain muda ini berasa ingin kembali ke tanah kelahiran ibunya.
.
.
.
#AyuhJohor #HarimauSelatan #PermataSelatan #KeluargaJDT#Semuanya_JDT #LuaskanKuasamu #Johor #JDT #LigaMalaysia #DemiJohor #jdtforall #jdtuntuksemua#ACL2019 #LigaSuper2019 #LigaSuper #JulianJohan #JDTfamily #johorbahru

❕JDT Tandatangani Warga Jerman, Julian Johan Bechler ❕
.
.

Selamat datang ke Larkin kami ucapkan kepada Julian Johan Bechler. Pemain muda berbakat besar disahkan telah sign kontrak bersama kelab bolasepak Johor Darul Ta’zim. Pemain ini mrupakan pemain kacukan berdarah Malaysia.

Untuk anda yang tertanya-tanya siapakah Julian Johan ini, dia adalah pemain kelab skuad bawah 19 tahun Tus Hornau yang bermain dalam liga Divisyen 2 Liga German. Pemain ini bermain di posisi penjaga gol.
.
.

Kelab Johor Darul Ta’zim (JDT) telah mengumumkan bahawa kelab itu telah menandatangani pemain warga Jerman, Julian Johan Bechler.

Pengumuman itu dibuat melalui laman facebook rasmi Johor Southern Tigers sebentar tadi.
.
.

Untuk pengetahuan anda semua juga Ibu Julian adalah Datuk Nooraini Anne Bechler. Beliau merupakan rakyat malaysia dan ini menyebabkan pemain muda ini berasa ingin kembali ke tanah kelahiran ibunya.
.
.
.
#AyuhJohor  #HarimauSelatan  #PermataSelatan  #KeluargaJDT #Semuanya_JDT  #LuaskanKuasamu  #Johor  #JDT #LigaMalaysia  #DemiJohor  #jdtforall  #jdtuntuksemua #ACL2019  #LigaSuper2019  #LigaSuper #JulianJohan #JDTfamily #johorbahru

690 11 19 hours ago
Kejuaraan yg berjaya diraih oleh Nazmi Fiaz dalam karier bola sepaknya 🔥 Nazmi berjaya merangkul ke semua kejuaraan utama bola sepak tempatan . Untuk Skuad Kebangsaan pula , Nazmi berjaya memperolehi pingat emas Sukan Sea 2011 🥇
.
.
#AyuhJohor #HarimauSelatan #PermataSelatan #KeluargaJDT #Semuanya_JDT #LuaskanKuasamu #Johor #JDT #JDTFamily #LigaMalaysia #DemiJohor #jdtforall #jdtuntuksemua #ACL2019  #LigaSuper2019 #LigaSuper

Kejuaraan yg berjaya diraih oleh Nazmi Fiaz dalam karier bola sepaknya 🔥 Nazmi berjaya merangkul ke semua kejuaraan utama bola sepak tempatan . Untuk Skuad Kebangsaan pula , Nazmi berjaya memperolehi pingat emas Sukan Sea 2011 🥇
.
.
#AyuhJohor #HarimauSelatan #PermataSelatan #KeluargaJDT #Semuanya_JDT #LuaskanKuasamu #Johor #JDT #JDTFamily #LigaMalaysia #DemiJohor #jdtforall #jdtuntuksemua #ACL2019 #LigaSuper2019 #LigaSuper

2,491 14 6 hours ago
JDT sah menandatangani pemain berdarah kacukan Malaysia-Jerman , Julian Johan Benchler .  Julian merupakan pemain berdarah kacukan Malaysia-Jerman yang menetap di Frankfurt dan pernah beraksi bersama skuad B-19 kelab Tus Hornau. Posisinya ialah Keeper . Selamat Datang ke Keluarga JDT ! .
.
#AyuhJohor #HarimauSelatan #PermataSelatan #KeluargaJDT #Semuanya_JDT #LuaskanKuasamu #Johor #JDT #JDTFamily #LigaMalaysia #DemiJohor #jdtforall #jdtuntuksemua #ACL2019  #LigaSuper2019 #LigaSuper

JDT sah menandatangani pemain berdarah kacukan Malaysia-Jerman , Julian Johan Benchler . Julian merupakan pemain berdarah kacukan Malaysia-Jerman yang menetap di Frankfurt dan pernah beraksi bersama skuad B-19 kelab Tus Hornau. Posisinya ialah Keeper . Selamat Datang ke Keluarga JDT ! .
.
#AyuhJohor #HarimauSelatan #PermataSelatan #KeluargaJDT #Semuanya_JDT #LuaskanKuasamu #Johor #JDT #JDTFamily #LigaMalaysia #DemiJohor #jdtforall #jdtuntuksemua #ACL2019 #LigaSuper2019 #LigaSuper

3,511 27 9 hours ago