#ikutcarakita Instagram Photos & Videos

ikutcarakita - 1.7m posts

Model 4x4 tidak bertauliah, napok di tuan kereta patoh tekok la 🤣🤣😎😎

Model 4x4 tidak bertauliah, napok di tuan kereta patoh tekok la 🤣🤣😎😎

0 1 2 minutes ago
🔥🔥🔥PROMOSI MERDEKA 🔥🔥🔥
_
POTONGAN HARGA RM 5 UNTUK SEMUA KASUT 😍
_
PROMOSI SEHINGGA 31/8/2019

WHATSAPP DINOS SEKARANG UNTUK CHECK KASUT IDAMAN KORANG

KLIK LINK DI BIO ATAU WHATSAPP NO NI 0182560375.

Like, Follow & Tag kawan2 korang 😘

#sayajualmurah #bazarpaknik #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #bazaronline #kasutmurah #kasutmalaysia #igersmalaysia #lokalbrand #viralmalaysia #ikutcarakita #igshopmalaysia #ootdmalaysia #budakhipster #smallbiz #parodymalaysia #sekmung #nakkongsi #streetphotography #motifviral #lawakhambar

🔥🔥🔥PROMOSI MERDEKA 🔥🔥🔥
_
POTONGAN HARGA RM 5 UNTUK SEMUA KASUT 😍
_
PROMOSI SEHINGGA 31/8/2019

WHATSAPP DINOS SEKARANG UNTUK CHECK KASUT IDAMAN KORANG

KLIK LINK DI BIO ATAU WHATSAPP NO NI 0182560375.

Like, Follow & Tag kawan2 korang 😘

#sayajualmurah #bazarpaknik #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #bazaronline #kasutmurah #kasutmalaysia #igersmalaysia #lokalbrand #viralmalaysia #ikutcarakita #igshopmalaysia #ootdmalaysia #budakhipster #smallbiz #parodymalaysia #sekmung #nakkongsi #streetphotography #motifviral #lawakhambar

2 0 10 minutes ago
Sapa yang ada adik kecik tu boleh cuba ni, da alang2 kan🤣😭😚
.
.
Nak buat review? Follow kami jom, special untuk bulan kemerdekaan, admin nak bagi paid review pakej special!!
Sesuai untuk ig shop korang yang buat promo sale bulan Ogos ni!! *Merdeka Promo Bulan Ogos*🎉 [4x IG Serentak Post ]
- @zon.santai - 184k
- @zon.sempoi - 92k
- @zon.sentap - 69K
- @zon.senyum - 53k
Total Followers = 398K

5x Story + 5x Feed + 5x Caption Tag = RM50 SAHAJA!! Review kekal selamanya kecuali story (24 jam)! * TnC =
Video dan gambar sama harga, maximum gambar 9 untuk multiple post, boleh campur, caption tag ikut suka korang nak panjang mana. 😊 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
==================== Klik link kat bio kalau berminat (Whatsapp)

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

Sapa yang ada adik kecik tu boleh cuba ni, da alang2 kan🤣😭😚
.
.
Nak buat review? Follow kami jom, special untuk bulan kemerdekaan, admin nak bagi paid review pakej special!!
Sesuai untuk ig shop korang yang buat promo sale bulan Ogos ni!! *Merdeka Promo Bulan Ogos*🎉 [4x IG Serentak Post ]
- @zon.santai - 184k
- @zon.sempoi - 92k
- @zon.sentap - 69K
- @zon.senyum - 53k
Total Followers = 398K

5x Story + 5x Feed + 5x Caption Tag = RM50 SAHAJA!! Review kekal selamanya kecuali story (24 jam)! * TnC =
Video dan gambar sama harga, maximum gambar 9 untuk multiple post, boleh campur, caption tag ikut suka korang nak panjang mana. 😊 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
==================== Klik link kat bio kalau berminat (Whatsapp)

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

29 0 11 minutes ago
Level 100 vs level 1😂😂😂
.
.
Nak buat review? Follow kami jom, special untuk bulan kemerdekaan, admin nak bagi paid review pakej special!!
Sesuai untuk ig shop korang yang buat promo sale bulan Ogos ni!! *Merdeka Promo Bulan Ogos*🎉 [4x IG Serentak Post ]
- @zon.santai - 184k
- @zon.sempoi - 92k
- @zon.sentap - 69K
- @zon.senyum - 53k
Total Followers = 398K

5x Story + 5x Feed + 5x Caption Tag = RM50 SAHAJA!! Review kekal selamanya kecuali story (24 jam)! * TnC =
Video dan gambar sama harga, maximum gambar 9 untuk multiple post, boleh campur, caption tag ikut suka korang nak panjang mana. 😊 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
==================== Klik link kat bio kalau berminat (Whatsapp)

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

Level 100 vs level 1😂😂😂
.
.
Nak buat review? Follow kami jom, special untuk bulan kemerdekaan, admin nak bagi paid review pakej special!!
Sesuai untuk ig shop korang yang buat promo sale bulan Ogos ni!! *Merdeka Promo Bulan Ogos*🎉 [4x IG Serentak Post ]
- @zon.santai - 184k
- @zon.sempoi - 92k
- @zon.sentap - 69K
- @zon.senyum - 53k
Total Followers = 398K

5x Story + 5x Feed + 5x Caption Tag = RM50 SAHAJA!! Review kekal selamanya kecuali story (24 jam)! * TnC =
Video dan gambar sama harga, maximum gambar 9 untuk multiple post, boleh campur, caption tag ikut suka korang nak panjang mana. 😊 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
==================== Klik link kat bio kalau berminat (Whatsapp)

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

56 1 12 minutes ago
TIPS UNTUK ELAKKAN DARI BELANJA AWEK KORANG🤣🤣
.
.
[ LIKE & TAG KAWAN KORANG ] 😂😏
.
Nak buat review? Follow kami jom, special untuk bulan kemerdekaan, admin nak bagi paid review pakej special!!
Sesuai untuk ig shop korang yang buat promo sale bulan Ogos ni!! *Merdeka Promo Bulan Ogos*🎉 [4x IG Serentak Post ]
- @zon.santai - 184k
- @zon.sempoi - 92k
- @zon.sentap - 69K
- @zon.senyum - 53k
Total Followers = 398K

5x Story + 5x Feed + 5x Caption Tag = RM50 SAHAJA!! Review kekal selamanya kecuali story (24 jam)! * TnC =
Video dan gambar sama harga, maximum gambar 9 untuk multiple post, boleh campur, caption tag ikut suka korang nak panjang mana. 😊 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
==================== Klik link kat bio kalau berminat (Whatsapp)

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

TIPS UNTUK ELAKKAN DARI BELANJA AWEK KORANG🤣🤣
.
.
[ LIKE & TAG KAWAN KORANG ] 😂😏
.
Nak buat review? Follow kami jom, special untuk bulan kemerdekaan, admin nak bagi paid review pakej special!!
Sesuai untuk ig shop korang yang buat promo sale bulan Ogos ni!! *Merdeka Promo Bulan Ogos*🎉 [4x IG Serentak Post ]
- @zon.santai - 184k
- @zon.sempoi - 92k
- @zon.sentap - 69K
- @zon.senyum - 53k
Total Followers = 398K

5x Story + 5x Feed + 5x Caption Tag = RM50 SAHAJA!! Review kekal selamanya kecuali story (24 jam)! * TnC =
Video dan gambar sama harga, maximum gambar 9 untuk multiple post, boleh campur, caption tag ikut suka korang nak panjang mana. 😊 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
==================== Klik link kat bio kalau berminat (Whatsapp)

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

112 3 23 minutes ago
[ LIKE & TAG KAWAN KORANG ] 😂😏
.
Nak buat review? Follow kami jom, special untuk bulan kemerdekaan, admin nak bagi paid review pakej special!!
Sesuai untuk ig shop korang yang buat promo sale bulan Ogos ni!! *Merdeka Promo Bulan Ogos*🎉 [4x IG Serentak Post ]
- @zon.santai - 184k
- @zon.sempoi - 92k
- @zon.sentap - 69K
- @zon.senyum - 53k
Total Followers = 398K

5x Story + 5x Feed + 5x Caption Tag = RM50 SAHAJA!! Review kekal selamanya kecuali story (24 jam)! * TnC =
Video dan gambar sama harga, maximum gambar 9 untuk multiple post, boleh campur, caption tag ikut suka korang nak panjang mana. 😊 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
==================== Klik link kat bio kalau berminat (Whatsapp)

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

[ LIKE & TAG KAWAN KORANG ] 😂😏
.
Nak buat review? Follow kami jom, special untuk bulan kemerdekaan, admin nak bagi paid review pakej special!!
Sesuai untuk ig shop korang yang buat promo sale bulan Ogos ni!! *Merdeka Promo Bulan Ogos*🎉 [4x IG Serentak Post ]
- @zon.santai - 184k
- @zon.sempoi - 92k
- @zon.sentap - 69K
- @zon.senyum - 53k
Total Followers = 398K

5x Story + 5x Feed + 5x Caption Tag = RM50 SAHAJA!! Review kekal selamanya kecuali story (24 jam)! * TnC =
Video dan gambar sama harga, maximum gambar 9 untuk multiple post, boleh campur, caption tag ikut suka korang nak panjang mana. 😊 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
==================== Klik link kat bio kalau berminat (Whatsapp)

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

48 0 25 minutes ago
A day start with 幸福的早餐 🍓🍌🍹
(Happiness Breakfast)
.
.
.
Thank you for visiting my profile. Sending you Lots of my #love 💕 daily. I love you all ❤️. Let’s get connected 👉 @stacey_syian
_____.

A day start with 幸福的早餐 🍓🍌🍹
(Happiness Breakfast)
.
.
.
Thank you for visiting my profile. Sending you Lots of my #love 💕 daily. I love you all ❤️. Let’s get connected 👉 @stacey_syian
_____.

10 1 29 minutes ago
" Jadilah seperti jantung yang tidak terlihat, tetapi terus berdenyut setiap saat hingga kita terus hidup, berkarya & menebar manfaat bagi sekitar kita sampai di berakhir olehNya "
.
.
"Hidup ini suatu pilihan antara yang baik dan juga buruk"
.
.
Oleh itu,
"Jadilah seperti lilin yang menyinari tempat yang gelap"
1. Jaga hubungan dengan Allah.
2. Jaga hubungan dan sayang Rasulullah.
3. Jaga hubungan dengan insan yang begelar ibu.
4. Jaga hubungan dengan ayah.
5. Jaga hubungan dengan kawan - kawan.
.
.
Yakinlah!!! Kita kan berjaya di dunia dan akhirat.

#dakwah #bingkisanhati #badar #imam #ikutcarakita
#igers #igerjohor #igersmalaysia #igerpenang #pecintaislam #pendakwahmuda #insan

" Jadilah seperti jantung yang tidak terlihat, tetapi terus berdenyut setiap saat hingga kita terus hidup, berkarya & menebar manfaat bagi sekitar kita sampai di berakhir olehNya "
.
.
"Hidup ini suatu pilihan antara yang baik dan juga buruk"
.
.
Oleh itu,
"Jadilah seperti lilin yang menyinari tempat yang gelap"
1. Jaga hubungan dengan Allah.
2. Jaga hubungan dan sayang Rasulullah.
3. Jaga hubungan dengan insan yang begelar ibu.
4. Jaga hubungan dengan ayah.
5. Jaga hubungan dengan kawan - kawan.
.
.
Yakinlah!!! Kita kan berjaya di dunia dan akhirat.

#dakwah #bingkisanhati #badar #imam #ikutcarakita
#igers #igerjohor #igersmalaysia #igerpenang #pecintaislam #pendakwahmuda #insan

36 0 36 minutes ago
Semalam singgah sini makan yong tau foo. Serius sedap dan murah. Macam pinggan Shailla pegang ni baru RM23..👌👌
.
.
Chicken Chop pula harga RM7 sahaja..Sedap ayamnya.. 🐔🐔
.
.
Areez dan Aqeef sempat jugalah makan ais krim goyang 🍦🍦
.
. 
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari
.
.
#MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #kakilike

Semalam singgah sini makan yong tau foo. Serius sedap dan murah. Macam pinggan Shailla pegang ni baru RM23..👌👌
.
.
Chicken Chop pula harga RM7 sahaja..Sedap ayamnya.. 🐔🐔
.
.
Areez dan Aqeef sempat jugalah makan ais krim goyang 🍦🍦
.
.
#kbba9 #kelabbloggerbenashaari
.
.
#MalaysianBlogger #blogger #bloggermalaysia #bloggerSelangor #lifestyleBlogger #beautyblogger #parentingblogger #foodblogger #reviewblogger #travel #food #beauty #lifestyle #parenting #review #vsco #ikutcarakita #love #beautiful #photooftheday #followme #kakilike

19 0 38 minutes ago
Assalamualaikum
Selamat pagi
Salam menjemput Rezeki.
.
Jangan sampai kita lalai dan lupa 😢
.
#carbochoc #deflex #carboflex #teamnoor #terapiinstagram #ajimaura

Assalamualaikum
Selamat pagi
Salam menjemput Rezeki.
.
Jangan sampai kita lalai dan lupa 😢
.
#carbochoc #deflex #carboflex #teamnoor #terapiinstagram #ajimaura

8 3 41 minutes ago
KOTASAS Merdeka 5km Fun Run achievement unlocked! 🔓🏃🏻‍♂️🇲🇾🏁🏅 #running #runningcommunity #kotasasmerdekafunrun2019 #igersganu #igersmalaysia #gengua #ikutcarakita #weekendvibes #my

KOTASAS Merdeka 5km Fun Run achievement unlocked! 🔓🏃🏻‍♂️🇲🇾🏁🏅 #running #runningcommunity #kotasasmerdekafunrun2019 #igersganu #igersmalaysia #gengua #ikutcarakita #weekendvibes #my

9 0 49 minutes ago
𝙆𝙞𝙣𝙙𝙣𝙚𝙨𝙨 𝙞𝙨 𝙖 𝙢𝙖𝙧𝙠 𝙤𝙛 𝙛𝙖𝙞𝙩𝙝. 𝙖𝙣𝙙 𝙬𝙝𝙤𝙚𝙫𝙚𝙧 𝙞𝙨 𝙣𝙤𝙩 𝙠𝙞𝙣𝙙 𝙝𝙖𝙨 𝙣𝙤 𝙛𝙖𝙞𝙩𝙝

#lightroompresets #lightroom #sabah #hiking #lightroomtutorials #lightroomedits #malaysia #outfitofthedays #fashiondesign #fashionstyle #lelakivsperempuan #fashiongram #ig_malaysia #hijabsports #ikutcarakita #igersmalaysia #9gag #igshopmalaysia #igersmalaya #travel #indonesia #igbudaknerd #cakapmanis #igshop #igshopmalaysia

𝙆𝙞𝙣𝙙𝙣𝙚𝙨𝙨 𝙞𝙨 𝙖 𝙢𝙖𝙧𝙠 𝙤𝙛 𝙛𝙖𝙞𝙩𝙝. 𝙖𝙣𝙙 𝙬𝙝𝙤𝙚𝙫𝙚𝙧 𝙞𝙨 𝙣𝙤𝙩 𝙠𝙞𝙣𝙙 𝙝𝙖𝙨 𝙣𝙤 𝙛𝙖𝙞𝙩𝙝

#lightroompresets #lightroom #sabah #hiking #lightroomtutorials #lightroomedits #malaysia #outfitofthedays #fashiondesign #fashionstyle #lelakivsperempuan #fashiongram #ig_malaysia #hijabsports #ikutcarakita #igersmalaysia #9gag #igshopmalaysia #igersmalaya #travel #indonesia #igbudaknerd #cakapmanis #igshop #igshopmalaysia

194 0 1 hour ago
Naqib & Fatimah
photo @tanwiin.co 
mua @makeupbyitsmesuhaila

Naqib & Fatimah
photo @tanwiin.co
mua @makeupbyitsmesuhaila

7 2 1 hour ago
Naqib & Fatimah solemnization
photo @tanwiin.co 
mua @makeupbyitsmesuhaila

Naqib & Fatimah solemnization
photo @tanwiin.co
mua @makeupbyitsmesuhaila

2 2 1 hour ago
The Wedding Of Linda & Yusup
.
Mua @sudihati
For inquiry.
📱0128164481 / 0148662819
💌Browneyesproduction.co@gmail.com
https://m.facebook.com/browneyesproduction.co/
.
Just inform your event detail 
Date :
Location :
Time :
event :
Thank You 😊
Send your inquiry now, including all important detail.
.
.
#malayweddingguide #malaywedding #sabahwedding #sandakanwedding #weddingdiarieskl #kawin #nikah #outdoors #ikutcarakita #tawau #twucity #browneyesfilm #kunak #kkcity #lifestylephotography #lifestyle #wedding #mywed #weddinginspiration #weddingdress #tawauwedding #browneyesproduction #vsco #twucity #sabahvideographer #looklikefilm #iger #igermalaysia #kuching #groom #bridesmaiddresses

The Wedding Of Linda & Yusup
.
Mua @sudihati
For inquiry.
📱0128164481 / 0148662819
💌Browneyesproduction.co@gmail.com
https://m.facebook.com/browneyesproduction.co/
.
Just inform your event detail
Date :
Location :
Time :
event :
Thank You 😊
Send your inquiry now, including all important detail.
.
.
#malayweddingguide #malaywedding #sabahwedding #sandakanwedding #weddingdiarieskl #kawin #nikah #outdoors #ikutcarakita #tawau #twucity #browneyesfilm #kunak #kkcity #lifestylephotography #lifestyle #wedding #mywed #weddinginspiration #weddingdress #tawauwedding #browneyesproduction #vsco #twucity #sabahvideographer #looklikefilm #iger #igermalaysia #kuching #groom #bridesmaiddresses

33 0 1 hour ago
Sunday mornings call for a warm comforting breakfast and we have just the dish for you. Our Oscar’s Big Brekkie features your choice of eggs (poached/scrambled/sunny-side up/over-easy), chicken/beef sausage, beef bacon/turkey ham, hash brown, roasted roma tomato, mixed beans, French sourdough & walnut salad!Sunday mornings call for a warm comforting breakfast and we have just the dish for you. Our Oscar’s Big Brekkie features your choice of eggs (poached/scrambled/sunny-side up/over-easy), chicken/beef sausage, beef bacon/turkey ham, hash brown, roasted roma tomato, mixed beans, French sourdough & walnut salad!

Sunday mornings call for a warm comforting breakfast and we have just the dish for you. Our Oscar’s Big Brekkie features your choice of eggs (poached/scrambled/sunny-side up/over-easy), chicken/beef sausage, beef bacon/turkey ham, hash brown, roasted roma tomato, mixed beans, French sourdough & walnut salad!Sunday mornings call for a warm comforting breakfast and we have just the dish for you. Our Oscar’s Big Brekkie features your choice of eggs (poached/scrambled/sunny-side up/over-easy), chicken/beef sausage, beef bacon/turkey ham, hash brown, roasted roma tomato, mixed beans, French sourdough & walnut salad!

45 1 1 hour ago
Naqib & Fatimah 
photo @tanwiin.co 
mua @makeupbyitsmesuhaila

Naqib & Fatimah
photo @tanwiin.co
mua @makeupbyitsmesuhaila

8 3 1 hour ago
Happy Sunday Folks! The weekend went by too quickly but it’s never too late for an awesome brunch session with us with friends and family!

Happy Sunday Folks! The weekend went by too quickly but it’s never too late for an awesome brunch session with us with friends and family!

25 1 1 hour ago
Blessing your morning timeline with this young cub.
.
.
.
.
.
#vsco #vscocam #vscogram #inimalaysiakita #ikutcarakita #WWF

Blessing your morning timeline with this young cub.
.
.
.
.
.
#vsco #vscocam #vscogram #inimalaysiakita #ikutcarakita #WWF

38 0 2 hours ago
Selamat hari Ahad...
Hari ni korang buat apa eh?
Orang Melayu selalu guna perkataan "mengular/mengulorr" bila merujuk pada pekerja yg curi tulang laa kan..
So pagi ni @encik_samurai terjumpa satu video ular tengah mengulor... 😳🐍🐍
.
.
.

Sumber : @ikanviral 
Video kacau jiwa setiap hari di 👉🏻👉🏻👉🏻 @encik_samurai 😳
.
.
.
#akuamysearch #artismalaysia #slotakasia #fashasandha #astrogempak #bisnesonlinemalaysia #akhirzaman #silatmalaysia #mirafilzah✨ #zahirahmacwilson #wanitahariinitv3 #bazarpaknil #meletop #motifviral #kapcaimalaya #dakwahislam #beritaterkini #thehaidars #hannahdelisha #instamalaysia #jangankecamsaya #siscuba #subangjaya #nelydiasenrose #instaseleb #atikahsuhaime #kitaok #ikutcarakita #igersmalaysia

Selamat hari Ahad...
Hari ni korang buat apa eh?
Orang Melayu selalu guna perkataan "mengular/mengulorr" bila merujuk pada pekerja yg curi tulang laa kan..
So pagi ni @encik_samurai terjumpa satu video ular tengah mengulor... 😳🐍🐍
.
.
.

Sumber : @ikanviral
Video kacau jiwa setiap hari di 👉🏻👉🏻👉🏻 @encik_samurai 😳
.
.
.
#akuamysearch #artismalaysia #slotakasia #fashasandha #astrogempak #bisnesonlinemalaysia #akhirzaman #silatmalaysia #mirafilzah#zahirahmacwilson #wanitahariinitv3 #bazarpaknil #meletop #motifviral #kapcaimalaya #dakwahislam #beritaterkini #thehaidars #hannahdelisha #instamalaysia #jangankecamsaya #siscuba #subangjaya #nelydiasenrose #instaseleb #atikahsuhaime #kitaok #ikutcarakita #igersmalaysia

57 10 2 hours ago
▪️⚠️ CONVERSE ORIGINAL ❗
▪️⚠️ PROMOSI MERDEKA SPECIAL ❗ ▫️
▪️👟 CONVERSE ALL STAR CLASSIC MAROON ⭐
▫️
▪️💲RM 70 ONLY ❗
▪️⚠️ ONLY FOR THE FIRST 10 PEOPLE ❗
▪️📥 DM @ihshop_ 🏪
▪️📞 WHATSAPP 0139720582 📲
▪️💡CLICK ON THE LINK ON IG @ihshop_ FOR EASIER ❗
▫️
▪️🚚 FREE POSTAGE ❗ ▪️🎁 FREE GIFT ❗
▪️🚴 COD AVAILABLE❗
▫️
#paidreviewrm5 #posttwitter #lawakkeder #videolawak #brocuba #siscuba #igshopmalaysia #rotikaya #malaysiaku #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #swapreviewfree #viral #mudahterhibur #funny #bf #lawak #student #perempuan #gf #swapreview #ikutcarakita #jangankecam #lelaki #igersmalaysia #kitapunyacerita #wanita

▪️⚠️ CONVERSE ORIGINAL ❗
▪️⚠️ PROMOSI MERDEKA SPECIAL ❗ ▫️
▪️👟 CONVERSE ALL STAR CLASSIC MAROON ⭐
▫️
▪️💲RM 70 ONLY ❗
▪️⚠️ ONLY FOR THE FIRST 10 PEOPLE ❗
▪️📥 DM @ihshop_ 🏪
▪️📞 WHATSAPP 0139720582 📲
▪️💡CLICK ON THE LINK ON IG @ihshop_ FOR EASIER ❗
▫️
▪️🚚 FREE POSTAGE ❗ ▪️🎁 FREE GIFT ❗
▪️🚴 COD AVAILABLE❗
▫️
#paidreviewrm5 #posttwitter #lawakkeder #videolawak #brocuba #siscuba #igshopmalaysia #rotikaya #malaysiaku #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #swapreviewfree #viral #mudahterhibur #funny #bf #lawak #student #perempuan #gf #swapreview #ikutcarakita #jangankecam #lelaki #igersmalaysia #kitapunyacerita #wanita

7 1 2 hours ago

Top #ikutcarakita posts

Dunia tak kejam cuma manusia yang tiada pendirian👻
.
.
.
#blogger #ikutcarakita #igersmalaysia
#padubeb#brocuba#jangankecam 
#malaysiakutercinta#igerskelantan

Dunia tak kejam cuma manusia yang tiada pendirian👻
.
.
.
#blogger #ikutcarakita #igersmalaysia
#padubeb #brocuba #jangankecam
#malaysiakutercinta #igerskelantan

982 12 12 hours ago
Hometown🤘🏻 .
.
.
#ikutcarakita #telukintan #nvx155 #nvx155malaysia #malaysia

Hometown🤘🏻 .
.
.
#ikutcarakita #telukintan #nvx155 #nvx155malaysia #malaysia

1,229 1 22 hours ago
Bakal menantu engineer mak awak kne cium ngan matahari (sunkissed) 🌞😘
#bakalmenantumakawak #ikutcarakita #myway #sunkissed

Bakal menantu engineer mak awak kne cium ngan matahari (sunkissed) 🌞😘
#bakalmenantumakawak #ikutcarakita #myway #sunkissed

1,497 26 10 August, 2019
Portraits of @a.amsyr
•
📷: @abdsfdn
•
#ikutcarakita #portrait_xv #color_xv

Portraits of @a.amsyr

📷: @abdsfdn

#ikutcarakita #portrait_xv #color_xv

255 6 12 hours ago
“ As I get older I'm more and more comfortable being alone. ” - Sienna Miller #shotonpoco #mobilegraphymy #streetphotography

“ As I get older I'm more and more comfortable being alone. ” - Sienna Miller #shotonpoco #mobilegraphymy #streetphotography

646 20 15 August, 2019