#iglelakivsperempuan Instagram Photos & Videos

Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
.
Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼 Bole dapatkan terus di:

@bodydream.official
@bodydream.official 
017 266 3078
017 266 3078

#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos

Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
.
Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼 Bole dapatkan terus di:

@bodydream.official
@bodydream.official
017 266 3078
017 266 3078

#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos

0 0 3 minutes ago
Awak minat saya bukan sebab tangan berurat kan? Ehek ❤️ @syahida_othman

#brocuba #iglelakivsperempuan #h #love #s #siscuba

Awak minat saya bukan sebab tangan berurat kan? Ehek ❤️ @syahida_othman

#brocuba #iglelakivsperempuan #h #love #s #siscuba

13 0 3 minutes ago
Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
Tag sikit ur partner 🤭

Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
Bole dapatkan terus dari agent Sah Bodydream LSA atau bole dapatkan

@bodydream.official
@bodydream.official

017 266 3078
017 266 3078

#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos

Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
Tag sikit ur partner 🤭

Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
Bole dapatkan terus dari agent Sah Bodydream LSA atau bole dapatkan

@bodydream.official
@bodydream.official

017 266 3078
017 266 3078

#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos

4 0 4 minutes ago
Nak berjaya bukan semudah ABC. Hari ni buat, esok terus Jutawan.
.
.
Kita perlu tempuh dugaan & cabaran sebelum berjaya. Semuanya melalui proses.
.
Setuju?
.
#AurahExclusive #jentikhati #jomdakwah  #naksentap  #nakpesan #iglelakivsperempuan  #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia  #nakpickupline  #tolongdengar #seribusatucerita . 
#nakngepek  #apakes #mudahterhibur  #explore
#JomRepost #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel  #lawakhambar #nakfakta

Nak berjaya bukan semudah ABC. Hari ni buat, esok terus Jutawan.
.
.
Kita perlu tempuh dugaan & cabaran sebelum berjaya. Semuanya melalui proses.
.
Setuju?
.
#AurahExclusive #jentikhati #jomdakwah  #naksentap  #nakpesan #iglelakivsperempuan  #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia  #nakpickupline  #tolongdengar #seribusatucerita .
#nakngepek  #apakes #mudahterhibur  #explore
#JomRepost  #nasihatbuathati  #nasihatbuatdiri #nakbebel  #lawakhambar  #nakfakta

4 0 22 minutes ago
Good morning dearies 💖
.
Jangan lupa, mulakan pagi korang dgn senyuman paaaling manis semanis coklat ni☺️jgn masham masham tau hehehhe nanti satu hari mood ke laut dalam 🤭 Bak kata iklan Darlie, senyuman segar, hari pon lancar 😁
.
#coklat #coklatmurah #coklatsedap #foodporn #food #makan #birthdaypartyideas #giftsforhim #giftgforher #lapar #teammarsbarlicioushq #mukbang #viral #motif #motifviral #iglelakivsperempuan #lawak #lawaktahapdewa #lawakkeder #lapar #foodhunting #eraje #igersmalaysia #sweetdreams #tuandanial #bigstage2019 #icanseeyourvoicemalaysia2 #icsyvmy #icsyvmy2

Good morning dearies 💖
.
Jangan lupa, mulakan pagi korang dgn senyuman paaaling manis semanis coklat ni☺️jgn masham masham tau hehehhe nanti satu hari mood ke laut dalam 🤭 Bak kata iklan Darlie, senyuman segar, hari pon lancar 😁
.
#coklat #coklatmurah #coklatsedap #foodporn #food #makan #birthdaypartyideas #giftsforhim #giftgforher #lapar #teammarsbarlicioushq #mukbang #viral #motif #motifviral #iglelakivsperempuan #lawak #lawaktahapdewa #lawakkeder #lapar #foodhunting #eraje #igersmalaysia #sweetdreams #tuandanial #bigstage2019 #icanseeyourvoicemalaysia2 #icsyvmy #icsyvmy2

1 1 2 hours ago
[ FEEDBACK CUSTOMER ]

Alhamdulillah di sini, kami sertakan feedback daripada customer kami..🤗🤗
. ' Alhamdulillah, Al-quran dah sampai !!😍😍🤗
.
.
Jom Sahabat2 dapatkan alquran tags ENUUR segera!! .
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +601117925108
.
Atau
.
2. Tinggalkan Nombor Tel di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#SahabateNuur
#BringMoreHappiness
#TEAMSahabateNuur
#eNuur
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

[ FEEDBACK CUSTOMER ]

Alhamdulillah di sini, kami sertakan feedback daripada customer kami..🤗🤗
. ' Alhamdulillah, Al-quran dah sampai !!😍😍🤗
.
.
Jom Sahabat2 dapatkan alquran tags ENUUR segera!! .
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp +601117925108
.
Atau
.
2. Tinggalkan Nombor Tel di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
#SahabateNuur
#BringMoreHappiness
#TEAMSahabateNuur
#eNuur
#JomRepost #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

6 0 3 hours ago
min tak buat lawak..tapi masa min lalu depan dia, memang pernah la masuk dlm mulut min..lepastu segar je rasa
.
TaG rAkAN aNdA / sAhAbAt / MuSuH / cRuSh 💭💭
.
FOLLOW !!!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
LIKE !!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
COMMENT !!!
💭💭💭💭💭💭💭💭💭
SHARE !!!
📢📢📢📢📢📢📢📢📢
.
JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION 🔔🔔🔔 .
.
• { @ tag owner } •
.
.
hashtags : #lawaktiber #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawaksavage #iglelakivsperempuan #lawak4x4 #persatuanstudylastminit #himpunanlawakmalaysia

min tak buat lawak..tapi masa min lalu depan dia, memang pernah la masuk dlm mulut min..lepastu segar je rasa
.
TaG rAkAN aNdA / sAhAbAt / MuSuH / cRuSh 💭💭
.
FOLLOW !!!
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
LIKE !!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
COMMENT !!!
💭💭💭💭💭💭💭💭💭
SHARE !!!
📢📢📢📢📢📢📢📢📢
.
JANGAN LUPA TURN ON NOTIFICATION 🔔🔔🔔 .
.
• { @ tag owner } •
.
.
hashtags : #lawaktiber #quoteoftheday #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #mudahterhibur #himpunanbahanlawak #lawaktahapdewa #lawakteroks #lawaksavage #iglelakivsperempuan #lawak4x4 #persatuanstudylastminit #himpunanlawakmalaysia

11 0 3 hours ago
Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
Tag sikit ur partner 🤭
w/ @elisyasandhaofficial @eyra.hazali @princess.sarraashley @elizadsharifuddin 
Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
.
Bole pm sis terus di:
📞0177055309 sis farena
Or korang bole p click bio sis di profile👆👆👆www.wasap.my/60177055309

Btw, semua pelakon ni dari cerita #PutriyangDitukar, jgan lupa layan okay di Astro Prima 😌 
#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos - #regrann

Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
Tag sikit ur partner 🤭
w/ @elisyasandhaofficial @eyra.hazali @princess.sarraashley @elizadsharifuddin
Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
.
Bole pm sis terus di:
📞0177055309 sis farena
Or korang bole p click bio sis di profile👆👆👆www.wasap.my/60177055309

Btw, semua pelakon ni dari cerita #PutriyangDitukar, jgan lupa layan okay di Astro Prima 😌
#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos - #regrann

4 0 9 hours ago
Reposted from @safwannazri -  Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
Tag sikit ur partner 🤭
w/ @elisyasandhaofficial @eyra.hazali @princess.sarraashley @elizadsharifuddin 
Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
Bole dapatkan terus di:

@bodydream.mizzsheena.kl
@bodydream.mizzsheena.kl
@bodydream.mizzsheena.kl 📲0192232118
📲0192232118

Btw, semua pelakon ni dari cerita #PutriyangDitukar, jgan lupa layan okay di Astro Prima 😌 
#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos #viral #videoviral #lawakviral

Reposted from @safwannazri - Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
Tag sikit ur partner 🤭
w/ @elisyasandhaofficial @eyra.hazali @princess.sarraashley @elizadsharifuddin
Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
Bole dapatkan terus di:

@bodydream.mizzsheena.kl
@bodydream.mizzsheena.kl
@bodydream.mizzsheena.kl 📲0192232118
📲0192232118

Btw, semua pelakon ni dari cerita #PutriyangDitukar, jgan lupa layan okay di Astro Prima 😌
#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos #viral #videoviral #lawakviral

6 0 9 hours ago
"HEARTLESS"👌Anyone?

Jangan lupa ikuti @salam_kata untuk banyak quote tentang kehidupan
.
.
.
.
Recommended IG
@bebel_sikit 
@quotes_of_dakwah .
.
.
.
#iglepak_santai 
#iglelakivsperempuan 
#igbudaknerd 
#nakbebel
#nakcakap
#nakfakta
#pesanmak
#pesanayah
#kasiviral
#alamakviral
#epilogcinta
#cintakaudanaku
#salamkata
#comeon

"HEARTLESS"👌Anyone?

Jangan lupa ikuti @salam_kata untuk banyak quote tentang kehidupan
.
.
.
.
Recommended IG
@bebel_sikit
@quotes_of_dakwah .
.
.
.
#iglepak_santai
#iglelakivsperempuan
#igbudaknerd
#nakbebel
#nakcakap
#nakfakta
#pesanmak
#pesanayah
#kasiviral
#alamakviral
#epilogcinta
#cintakaudanaku
#salamkata
#comeon

29 0 9 hours ago
Rahmat Allah tu lebih besar dari kemurkaanNYA.. ingat la Allah , nescaya Allah akan mengingatimu.. 😍

Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Rahmat Allah tu lebih besar dari kemurkaanNYA.. ingat la Allah , nescaya Allah akan mengingatimu.. 😍

Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan

104 0 9 hours ago
Selalu jadikan Allah pusat harapan..💯
Nak jd paling special ? Buat Allah yg paling special dulu ok 🤗
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Selalu jadikan Allah pusat harapan..💯
Nak jd paling special ? Buat Allah yg paling special dulu ok 🤗
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan

268 0 9 hours ago
Jangan mengharap manusia akan ingat kebaikan mu, tetapi tetaplah berbuat baik kerana Allah.
.
Kerana hanya Dia yang tahu menilai segala sesuatu.
.
Manusia akan melupakanmu. 🙂
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Jangan mengharap manusia akan ingat kebaikan mu, tetapi tetaplah berbuat baik kerana Allah.
.
Kerana hanya Dia yang tahu menilai segala sesuatu.
.
Manusia akan melupakanmu. 🙂
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan

455 0 9 hours ago
Ibnu Hajar memberikan faedah untuk hadis (dalam gambar) di atas, “Hadis di atas menuntun kita untuk khusyuk dalam shalat dan menghadirkan hati ketika melakukan ibadah. Hadis tersebut juga mengajarkan untuk menjauhi setiap yang dimakruhkan dalam shalat. Juga bolehnya berdoa dengan doa apa pun tanpa mesti mengkhususkan dengan doa tertentu.” (Fath Al-Bari, 1:315).
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 
Imam Nawawi juga menjelaskan, “Hadis di atas mengandung beberapa faedah. Di antaranya, dorongan agar khusyuk dalam shalat dan hendaknya tetap terus semangat dalam melakukan ibadah. Hendaklah yang dalam keadaan ngantuk untuk tidur terlebih dahulu supaya menghilangkan kantuk tersebut. Kalau dilihat ini berlaku umum untuk shalat wajib maupun shalat sunnah, baik shalat tersebut dilakukan di malam maupun siang hari. Inilah pendapat madzhab Syafi’i dan jumhur (mayoritas) ulama. Akan tetapi shalat wajib jangan sampai dikerjakan keluar dari waktunya. Al-Qadhi ‘Iyadh berkata bahwa Imam Malik dan sekelompok ulama memaksudkan hadis tersebut adalah untuk shalat malam. Karena shalat malam dipastikan diserang kantuk, umumnya seperti itu.” (Syarh Shahih Muslim, 6:67-68).
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 
Syaikh Musthafa Al-Bugha menyatakan bahwa hadis di atas menjelaskan terlarangnya memaksakan diri dalam ibadah dan bersikap berlebih-lebihan. Jika seseorang berlebih-lebihan dalam ibadah, ia tidak bisa menggapai tujuan, malah dapat yang sebaliknya, yaitu mendapatkan dosa. (Nuzhah Al-Muttaqin, hlm. 88).
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Ibnu Hajar memberikan faedah untuk hadis (dalam gambar) di atas, “Hadis di atas menuntun kita untuk khusyuk dalam shalat dan menghadirkan hati ketika melakukan ibadah. Hadis tersebut juga mengajarkan untuk menjauhi setiap yang dimakruhkan dalam shalat. Juga bolehnya berdoa dengan doa apa pun tanpa mesti mengkhususkan dengan doa tertentu.” (Fath Al-Bari, 1:315).
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Imam Nawawi juga menjelaskan, “Hadis di atas mengandung beberapa faedah. Di antaranya, dorongan agar khusyuk dalam shalat dan hendaknya tetap terus semangat dalam melakukan ibadah. Hendaklah yang dalam keadaan ngantuk untuk tidur terlebih dahulu supaya menghilangkan kantuk tersebut. Kalau dilihat ini berlaku umum untuk shalat wajib maupun shalat sunnah, baik shalat tersebut dilakukan di malam maupun siang hari. Inilah pendapat madzhab Syafi’i dan jumhur (mayoritas) ulama. Akan tetapi shalat wajib jangan sampai dikerjakan keluar dari waktunya. Al-Qadhi ‘Iyadh berkata bahwa Imam Malik dan sekelompok ulama memaksudkan hadis tersebut adalah untuk shalat malam. Karena shalat malam dipastikan diserang kantuk, umumnya seperti itu.” (Syarh Shahih Muslim, 6:67-68).
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Syaikh Musthafa Al-Bugha menyatakan bahwa hadis di atas menjelaskan terlarangnya memaksakan diri dalam ibadah dan bersikap berlebih-lebihan. Jika seseorang berlebih-lebihan dalam ibadah, ia tidak bisa menggapai tujuan, malah dapat yang sebaliknya, yaitu mendapatkan dosa. (Nuzhah Al-Muttaqin, hlm. 88).
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan

216 0 9 hours ago
Cara Islam melindungi wanita 🧕
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Cara Islam melindungi wanita 🧕
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan

77 0 9 hours ago
Tutorial untuk awak ❤️
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

Tutorial untuk awak ❤️
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan

97 0 9 hours ago
" Tabiat Seorang Wanita " 💯 #semuanyaplastik
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #jomdakwah#naksentap#nakpesan#iglelakivsperempuan#lawaktahapdewa#tiktokmalaysia#nakpickupline#tolongdengar#seribusatuceritan

" Tabiat Seorang Wanita " 💯 #semuanyaplastik
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatuceritan

31 0 9 hours ago
'DENGAR DOA KU...' 'ALLAH! AKAN KU MENGASIHI MU,SEHINGGA NADI KU TIADA LAGI BERLAGU' 😭😭😭😇♥️
Layan 💞❤️❤️ Sumpah @naimdanielx 💘 lagu yang padu dan terbaik 💕💕💕
.
.
.
UNTUK JEMPUTAN PROGRAM MOTIVASI DI SEKOLAH/IPT SERTA ANJURAN LAIN-LAIN.. PERGI KE PROFILE IG @shahrilsabri / @geng_takeaction , klik LINK JEMPUTAN YANG TERTERA DI PROFILE IG... IKUT STEP SETERUSNYA ❤️😊👌
. 
Sharelah kat story korang 💕😉 Tag abang @shahrilsabri_ yaa kat story atau repost 😍
. .
@alifsatar @raihaninternational @naimdanielx
@geng_takeaction @malaysiancover @coversong_malaysia @iamshahrilsabri
@9gag @hiburan.malaysia @lawak_hambar @lawak_king @lawak.hangit @lawak.boring @lawaktahapdewa  @lelakivsperempuanvideo @lawak.student @lawaksavage @motifviral @lawak_popcorn_ @lawaksiyot #lawaking #viralvideos #viralmemes #lawakterkini #lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #lawaktroll #malaysia 
#iglelakivsperempuan #lawakhangit #atukpesan  #madlipzmalaysia #madlipzmalaysian #lawak_hammbarr #cover #sesungguhnya2019 #sesungguhnyacover #beatboxer #beatbox

'DENGAR DOA KU...' 'ALLAH! AKAN KU MENGASIHI MU,SEHINGGA NADI KU TIADA LAGI BERLAGU' 😭😭😭😇♥️
Layan 💞❤️❤️ Sumpah @naimdanielx 💘 lagu yang padu dan terbaik 💕💕💕
.
.
.
UNTUK JEMPUTAN PROGRAM MOTIVASI DI SEKOLAH/IPT SERTA ANJURAN LAIN-LAIN.. PERGI KE PROFILE IG @shahrilsabri / @geng_takeaction , klik LINK JEMPUTAN YANG TERTERA DI PROFILE IG... IKUT STEP SETERUSNYA ❤️😊👌
.
Sharelah kat story korang 💕😉 Tag abang @shahrilsabri_ yaa kat story atau repost 😍
. .
@alifsatar @raihaninternational @naimdanielx
@geng_takeaction @malaysiancover @coversong_malaysia @iamshahrilsabri
@9gag @hiburan.malaysia @lawak_hambar @lawak_king @lawak.hangit @lawak.boring @lawaktahapdewa @lelakivsperempuanvideo @lawak.student @lawaksavage @motifviral @lawak_popcorn_ @lawaksiyot #lawaking #viralvideos #viralmemes #lawakterkini #lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #lawaktroll #malaysia
#iglelakivsperempuan #lawakhangit #atukpesan #madlipzmalaysia #madlipzmalaysian #lawak_hammbarr #cover #sesungguhnya2019 #sesungguhnyacover #beatboxer #beatbox

172 3 9 hours ago

Top #iglelakivsperempuan posts

Yang ni kelakar 😂
.
p/s : halalkan admin ambil video korang
.
🎥 tag owner video
.
.
untuk kongsi video sila tag 
@iglelakivsperempuan & @lelakivsperempuanvideo
#iglelakivsperempuan#lelakivsperempuanvideo
#lawakhambar#lawakhangit#atukpesan#lawaktahapdewa#himpunanbahanlawak

Yang ni kelakar 😂
.
p/s : halalkan admin ambil video korang
.
🎥 tag owner video
.
.
untuk kongsi video sila tag
@iglelakivsperempuan & @lelakivsperempuanvideo
#iglelakivsperempuan #lelakivsperempuanvideo
#lawakhambar #lawakhangit #atukpesan #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak

30,996 443 23 August, 2019
Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
Tag sikit ur partner 🤭
w/ @elisyasandhaofficial @eyra.hazali @princess.sarraashley @elizadsharifuddin 
Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
Bole dapatkan terus di:

@bodydream.official
@bodydream.official 
017 266 3078
017 266 3078

Btw, semua pelakon ni dari cerita #PutriyangDitukar, jgan lupa layan okay di Astro Prima 😌 
#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos

Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? 😅
Tag sikit ur partner 🤭
w/ @elisyasandhaofficial @eyra.hazali @princess.sarraashley @elizadsharifuddin
Btw, klu GF jenis emotional macam @princess.sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ? Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. 💪🏼💪🏼
Bole dapatkan terus di:

@bodydream.official
@bodydream.official
017 266 3078
017 266 3078

Btw, semua pelakon ni dari cerita #PutriyangDitukar, jgan lupa layan okay di Astro Prima 😌
#Cocos #bellashake #cocoslimming #legacysarraashley #lawakhambar #lawakhangit #safwanted #nakkurus #atukpesan #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #bodydreamcocos

34,642 334 14 hours ago
Barang kalau letak dlam handbag perempuan memang susah nak jumpa kan ? 😅
tag ur partner ☺
w/ @shaza_leez 
Guys, biar kunci tak jumpa yang penting Kulit Bersih, cantik and Glowing sentiasa. Barang hilang boleh cari, kulit klu dah tak berseri memang masalah sis 🤣 Soo guys, nasib baik ada Aura White Sparkle Diamond Skincare ni, Kalau nak skincare yang diiktiraf Halal dari Jakim pakai lah Aurawhite Sparkle Diamond Skincare uolls. Bukan takat skin putih berseri halus mulus taw uolls tak perlu risau takot ada effect yg tak okay mesti cuba pasti jatuh cinta 😍 kan2 @furynaazmeer
Nak beli whatsapp +60123888567 / +60182773173

@aurawhiteofficial

#aurawhite #aurawhitesparklediamondskincare #sparklediamond #lawakhangit #lawakhambar #iglelakivsperempuan #atukpesan #atukpesanchannel #safwanted #heroremaja

Barang kalau letak dlam handbag perempuan memang susah nak jumpa kan ? 😅
tag ur partner ☺
w/ @shaza_leez
Guys, biar kunci tak jumpa yang penting Kulit Bersih, cantik and Glowing sentiasa. Barang hilang boleh cari, kulit klu dah tak berseri memang masalah sis 🤣 Soo guys, nasib baik ada Aura White Sparkle Diamond Skincare ni, Kalau nak skincare yang diiktiraf Halal dari Jakim pakai lah Aurawhite Sparkle Diamond Skincare uolls. Bukan takat skin putih berseri halus mulus taw uolls tak perlu risau takot ada effect yg tak okay mesti cuba pasti jatuh cinta 😍 kan2 @furynaazmeer
Nak beli whatsapp +60123888567 / +60182773173

@aurawhiteofficial

#aurawhite #aurawhitesparklediamondskincare #sparklediamond #lawakhangit #lawakhambar #iglelakivsperempuan #atukpesan #atukpesanchannel #safwanted #heroremaja

66,688 574 21 August, 2019
Jangan judge, doakan ❤ #diariluahanhati
.
Tag Someone ✨

Jangan judge, doakan ❤ #diariluahanhati
.
Tag Someone ✨

9,943 18 24 August, 2019
Mom ❤
.
📝 @nakkongsi
.
Share & tag kawan korang 📍
Jangan lupa turn on notification 🎈
.
Follow @zonviral.my untuk
lebih banyak lagi quotes menarik 🔥

Mom ❤
.
📝 @nakkongsi
.
Share & tag kawan korang 📍
Jangan lupa turn on notification 🎈
.
Follow @zonviral.my untuk
lebih banyak lagi quotes menarik 🔥

7,897 55 24 August, 2019
Haa dengar tu.... 😌
.
p/s : halalkan admin ambil video korang
.
🎥 tag owner video
.
.
untuk kongsi video sila tag 
@iglelakivsperempuan & @lelakivsperempuanvideo
#iglelakivsperempuan#lelakivsperempuanvideo
#lawakhambar#lawakhangit#atukpesan#lawaktahapdewa#himpunanbahanlawak

Haa dengar tu.... 😌
.
p/s : halalkan admin ambil video korang
.
🎥 tag owner video
.
.
untuk kongsi video sila tag
@iglelakivsperempuan & @lelakivsperempuanvideo
#iglelakivsperempuan #lelakivsperempuanvideo
#lawakhambar #lawakhangit #atukpesan #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak

18,811 96 23 August, 2019