#icsyvmy Instagram Photos & Videos

icsyvmy - 21.4k posts

Assalamualaikum..😊😊
🤔Korang ada masalah baju singkat tapi still lagi syg baju tu..
🤔Atau mmg rasa tak selesa pakai baju singkat?
.
✌Kami ada solutionnya..✌
🤗🤗🤗🤗🤗🤗
.
.
Dapatkan Mini Skirt Muslimah ni ataupun orang panggil Shirt Extender.
.
Material Kain ni ialah jersey, tidak melekat dan terdapat 3 saiz berbeza mengikut kemahuan anda..😍😍
.
.
Jom dapatkan dengan harga serendah RM12
.
.
🌷BASIC MINI SKIRT MUSLIMAH @ SHIRT EXTENDER 🌷 . .
.
♥️ Material jersey
♥️ Tidak melekap
♥️ Tidak jarang
♥️ Pinggang 100% getah
♥️ Getah yang sangat elastic
♥️ Sesuai untuk semua size dari XS-XXL
♥️ Boleh dibasuh mesin
♥️ Tidak berkedut (ironless)
♥️ Jahitan kemas
♥️ Selesa dipakai
♥ 22 warna yang sangat wow yang mampu dipadankan dengan baju anda.💐💐 . .
Sesuai untuk dipadankan dengan pelbagai jenis baju seperti blouse, T-shirt atau kemeja..👕👗👘👚
.
Material high quality JERSEY yang sangat selesa apabila dipakai dan tak melekap sesuai untuk pelbagai aktiviti ringan ataupun lasak seperti jogging dan hiking..🏂🚵🏀 .
.
#miniskirt #miniskirtmuslimah #miniskirtmurah #miniskirtmurahmalaysia #miniskirtmuslimahmurah #bajulabuhmurah #miniskirtlabuh #icsyvmy #bahagiabukanbidaan #abpbh31 #vilaghazara #ajscreamer #ainfarhana #nikzachary #noradanish #adiputra #tiktokmalaysia #tiktok #bigstage #janganbencicintaku #alamatnyacinta #bazarpaknil #fattzura #fazbulous
#tiktokmalaysia #cintatiadaganti #bellaammara #lelakikirimantuhan #dramasangat #cikreenencikngokngek #pujaanhatikanda

Assalamualaikum..😊😊
🤔Korang ada masalah baju singkat tapi still lagi syg baju tu..
🤔Atau mmg rasa tak selesa pakai baju singkat?
.
✌Kami ada solutionnya..✌
🤗🤗🤗🤗🤗🤗
.
.
Dapatkan Mini Skirt Muslimah ni ataupun orang panggil Shirt Extender.
.
Material Kain ni ialah jersey, tidak melekat dan terdapat 3 saiz berbeza mengikut kemahuan anda..😍😍
.
.
Jom dapatkan dengan harga serendah RM12
.
.
🌷BASIC MINI SKIRT MUSLIMAH @ SHIRT EXTENDER 🌷 . .
.
♥️ Material jersey
♥️ Tidak melekap
♥️ Tidak jarang
♥️ Pinggang 100% getah
♥️ Getah yang sangat elastic
♥️ Sesuai untuk semua size dari XS-XXL
♥️ Boleh dibasuh mesin
♥️ Tidak berkedut (ironless)
♥️ Jahitan kemas
♥️ Selesa dipakai
♥ 22 warna yang sangat wow yang mampu dipadankan dengan baju anda.💐💐 . .
Sesuai untuk dipadankan dengan pelbagai jenis baju seperti blouse, T-shirt atau kemeja..👕👗👘👚
.
Material high quality JERSEY yang sangat selesa apabila dipakai dan tak melekap sesuai untuk pelbagai aktiviti ringan ataupun lasak seperti jogging dan hiking..🏂🚵🏀 .
.
#miniskirt #miniskirtmuslimah #miniskirtmurah #miniskirtmurahmalaysia #miniskirtmuslimahmurah #bajulabuhmurah #miniskirtlabuh #icsyvmy #bahagiabukanbidaan #abpbh31 #vilaghazara #ajscreamer #ainfarhana #nikzachary #noradanish #adiputra #tiktokmalaysia #tiktok #bigstage #janganbencicintaku #alamatnyacinta #bazarpaknil #fattzura #fazbulous
#tiktokmalaysia #cintatiadaganti #bellaammara #lelakikirimantuhan #dramasangat #cikreenencikngokngek #pujaanhatikanda

5 2 7 hours ago
.
{[ 2020's THEME ]}
.
"CREATE THE LIFE YOU WANT " ,
.
Alhamdulilah , berita baik kepada peminat setia Planner kami 😍!! Ini merupakan Tema bagi Planner2020 bagi tahun hadapan ,
.
.
Mulakan sesuatu yang baharu dalam kehidupan anda dan catatkan ianya di dalam Planner anda sendiri 🥰
____

Nak join team #bookersville & dapat keuntungan sehingga 4 angka? 🤯 Jom whatsapp admin sekarang 011-39215872
.
.
.
.
#bukuonline #bukubestseller #planner2020 #plannermurah #diari2020 #viralmalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2020murah #planner2020malaysia #plannersyabab #plannerislamik #islamicplanner #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #kidsplanner #diari2020malaysia #plannerviral #semuasalahku #utusancintabuatadam #sweetdreams #dramasweetdreams #ICSYVMY #icanseeyourvoice #rayahaji #hariarafah #aidiladha #selamathariraya #motifviral #viralmalaysia

.
{[ 2020's THEME ]}
.
"CREATE THE LIFE YOU WANT " ,
.
Alhamdulilah , berita baik kepada peminat setia Planner kami 😍!! Ini merupakan Tema bagi Planner2020 bagi tahun hadapan ,
.
.
Mulakan sesuatu yang baharu dalam kehidupan anda dan catatkan ianya di dalam Planner anda sendiri 🥰
____

Nak join team #bookersville & dapat keuntungan sehingga 4 angka? 🤯 Jom whatsapp admin sekarang 011-39215872
.
.
.
.
#bukuonline #bukubestseller #planner2020 #plannermurah #diari2020 #viralmalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2020murah #planner2020malaysia #plannersyabab #plannerislamik #islamicplanner #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #kidsplanner #diari2020malaysia #plannerviral #semuasalahku #utusancintabuatadam #sweetdreams #dramasweetdreams #ICSYVMY #icanseeyourvoice #rayahaji #hariarafah #aidiladha #selamathariraya #motifviral #viralmalaysia

3 0 8 hours ago
.
[{ PERUBAHAN COVER PLANNER }]
.
Di sini kami mengimbas kembali perbezaan & perubahan Cover Planner dari Tahun 2018 - 2019, cantik kan? Mesti ramai yg ada salah satu, betul x? Ke ada yg ada dua2 2018 & 2019? 🥰
.
Daannnn cover planner2020 dah released tau!!! 🎉🎉 Boleh tengok dekat ig story & pilih2 dulu before admin update details 🤗
____

Nak join team #bookersville & dapat keuntungan sehingga 4 angka? 🤯 Jom whatsapp admin sekarang 011-39215872
.
.
.
.
#bukuonline #bukubestseller #planner2020 #plannermurah #diari2020 #viralmalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2020murah #planner2020malaysia #plannersyabab #plannerislamik #islamicplanner #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #kidsplanner #diari2020malaysia #plannerviral #semuasalahku #utusancintabuatadam #sweetdreams #dramasweetdreams #ICSYVMY #icanseeyourvoice #rayahaji #hariarafah #aidiladha #selamathariraya #motifviral #viralmalaysia

.
[{ PERUBAHAN COVER PLANNER }]
.
Di sini kami mengimbas kembali perbezaan & perubahan Cover Planner dari Tahun 2018 - 2019, cantik kan? Mesti ramai yg ada salah satu, betul x? Ke ada yg ada dua2 2018 & 2019? 🥰
.
Daannnn cover planner2020 dah released tau!!! 🎉🎉 Boleh tengok dekat ig story & pilih2 dulu before admin update details 🤗
____

Nak join team #bookersville & dapat keuntungan sehingga 4 angka? 🤯 Jom whatsapp admin sekarang 011-39215872
.
.
.
.
#bukuonline #bukubestseller #planner2020 #plannermurah #diari2020 #viralmalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2020murah #planner2020malaysia #plannersyabab #plannerislamik #islamicplanner #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #kidsplanner #diari2020malaysia #plannerviral #semuasalahku #utusancintabuatadam #sweetdreams #dramasweetdreams #ICSYVMY #icanseeyourvoice #rayahaji #hariarafah #aidiladha #selamathariraya #motifviral #viralmalaysia

5 0 8 hours ago
✔✔ HAI 🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀ READYSTOCK HERE😊
.
☘☘☘
.
📍BALAKONG/ KAJANG/ CHERAS/ KUALA LUMPUR/ SG BESI 📲 019 2320822
.
📍PUTRAJAYA/ SERI KEMBANGAN/ BANGI 📲 019 3210007
.
📍GLENMARIE/ BATU 9, CHERAS/ SERDANG
📲 010 4583108
.
📍BTHO/ ALAM DAMAI
📲 011 3730 3781
.
📍SHAH ALAM/ JALAN KEBUN/ TLK PANGLIMA
📲 018 2198004
.
📍KELANA JAYA/ PETALING JAYA
📲 011 1287 8547
.
📍AMPANG/ PANDAN JAYA/ TMN MALURI
📲 012 263 3424
.
📍BUKIT BERUNTUNG/ RAWANG
📲 011 5139 6101
.
📍BDR SERI PUTRA/ BANGI/ NILAI
📲 014 3288997
.
📍KOTA BAHRU/ PASIR MAS
📲 014 5163889
.
📍RANTAU PANJANG
📲 019 2931553
.
📍KUANTAN
📲 013 2889200
📲 013 9091069
.
📍BERA, PAHANG
📲 019 3997240
.
📍PULAU PINANG
📲 019 5738373
.
📍JOHOR BAHRU/ MASAI 📲 010 8861147
.
📍KULAI JOHOR
📲 017 7294721
.
📍MELAKA
📲 014 6400865
.
📍NEGERI SEMBILAN
📲 017 2415031
.
💠BIZZI BODDY RM79.90
💠BIZZI BREAKFIRST RM49.90
💠BIZZI FLUSH RM75.00
💠BIZZI BODDY CONTOUR CREAM RM42.00
💠GENTEL HARUMNITA RM49.90
💠HARUMNITA FEMININE WASH RM25.00
💠PUCUK HARUMNITA RM69.90
💠HARUMNITA COFFEE RM35.00
💠JAMSHIR BODY SCRUB RM25.00
💠JAMSYIR BIDARA LOTION RM39.90
💠BALM BIDARA RM39.90
💠GEL MANDIAN BIDARA RM25.00
💠MELALEUCA ECZEMA CREAM RM39.90
💠BEE VENOM SKINCARE RM109.00
💠FLY AND KISS MAKE UP SET RM159.90
💠LUNCH BOX 2 COMPARTMENT RM45.00
💠LUNCH BOX 4 COMPARTMENT RM79.00
.
♥ POS : 📤📦 SELURUH MALAYSIA
.
#agensahaslegacymalaysia #agensahaslegacy #rumahhutan #thesherryshow #icsyvmy #terlajaklaris #sayajual

✔✔ HAI 🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀ READYSTOCK HERE😊
.
☘☘☘
.
📍BALAKONG/ KAJANG/ CHERAS/ KUALA LUMPUR/ SG BESI 📲 019 2320822
.
📍PUTRAJAYA/ SERI KEMBANGAN/ BANGI 📲 019 3210007
.
📍GLENMARIE/ BATU 9, CHERAS/ SERDANG
📲 010 4583108
.
📍BTHO/ ALAM DAMAI
📲 011 3730 3781
.
📍SHAH ALAM/ JALAN KEBUN/ TLK PANGLIMA
📲 018 2198004
.
📍KELANA JAYA/ PETALING JAYA
📲 011 1287 8547
.
📍AMPANG/ PANDAN JAYA/ TMN MALURI
📲 012 263 3424
.
📍BUKIT BERUNTUNG/ RAWANG
📲 011 5139 6101
.
📍BDR SERI PUTRA/ BANGI/ NILAI
📲 014 3288997
.
📍KOTA BAHRU/ PASIR MAS
📲 014 5163889
.
📍RANTAU PANJANG
📲 019 2931553
.
📍KUANTAN
📲 013 2889200
📲 013 9091069
.
📍BERA, PAHANG
📲 019 3997240
.
📍PULAU PINANG
📲 019 5738373
.
📍JOHOR BAHRU/ MASAI 📲 010 8861147
.
📍KULAI JOHOR
📲 017 7294721
.
📍MELAKA
📲 014 6400865
.
📍NEGERI SEMBILAN
📲 017 2415031
.
💠BIZZI BODDY RM79.90
💠BIZZI BREAKFIRST RM49.90
💠BIZZI FLUSH RM75.00
💠BIZZI BODDY CONTOUR CREAM RM42.00
💠GENTEL HARUMNITA RM49.90
💠HARUMNITA FEMININE WASH RM25.00
💠PUCUK HARUMNITA RM69.90
💠HARUMNITA COFFEE RM35.00
💠JAMSHIR BODY SCRUB RM25.00
💠JAMSYIR BIDARA LOTION RM39.90
💠BALM BIDARA RM39.90
💠GEL MANDIAN BIDARA RM25.00
💠MELALEUCA ECZEMA CREAM RM39.90
💠BEE VENOM SKINCARE RM109.00
💠FLY AND KISS MAKE UP SET RM159.90
💠LUNCH BOX 2 COMPARTMENT RM45.00
💠LUNCH BOX 4 COMPARTMENT RM79.00
.
♥ POS : 📤📦 SELURUH MALAYSIA
.
#agensahaslegacymalaysia #agensahaslegacy #rumahhutan #thesherryshow #icsyvmy #terlajaklaris #sayajual

3 0 9 hours ago
✔✔ HAI 🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀ READYSTOCK HERE😊
.
☘☘☘
.
📍BALAKONG/ KAJANG/ CHERAS/ KUALA LUMPUR/ SG BESI 📲 019 2320822
.
📍PUTRAJAYA/ SERI KEMBANGAN/ BANGI 📲 019 3210007
.
📍GLENMARIE/ BATU 9, CHERAS/ SERDANG
📲 010 4583108
.
📍BTHO/ ALAM DAMAI
📲 011 3730 3781
.
📍SHAH ALAM/ JALAN KEBUN/ TLK PANGLIMA
📲 018 2198004
.
📍KELANA JAYA/ PETALING JAYA
📲 011 1287 8547
.
📍AMPANG/ PANDAN JAYA/ TMN MALURI
📲 012 263 3424
.
📍BUKIT BERUNTUNG/ RAWANG
📲 011 5139 6101
.
📍BDR SERI PUTRA/ BANGI/ NILAI
📲 014 3288997
.
📍KOTA BAHRU/ PASIR MAS
📲 014 5163889
.
📍RANTAU PANJANG
📲 019 2931553
.
📍KUANTAN
📲 013 2889200
📲 013 9091069
.
📍BERA, PAHANG
📲 019 3997240
.
📍PULAU PINANG
📲 019 5738373
.
📍JOHOR BAHRU/ MASAI 📲 010 8861147
.
📍KULAI JOHOR
📲 017 7294721
.
📍MELAKA
📲 014 6400865
.
📍NEGERI SEMBILAN
📲 017 2415031
.
💠BIZZI BODDY RM79.90
💠BIZZI BREAKFIRST RM49.90
💠BIZZI FLUSH RM75.00
💠BIZZI BODDY CONTOUR CREAM RM42.00
💠GENTEL HARUMNITA RM49.90
💠HARUMNITA FEMININE WASH RM25.00
💠PUCUK HARUMNITA RM69.90
💠HARUMNITA COFFEE RM35.00
💠JAMSHIR BODY SCRUB RM25.00
💠JAMSYIR BIDARA LOTION RM39.90
💠BALM BIDARA RM39.90
💠GEL MANDIAN BIDARA RM25.00
💠MELALEUCA ECZEMA CREAM RM39.90
💠BEE VENOM SKINCARE RM109.00
💠FLY AND KISS MAKE UP SET RM159.90
💠LUNCH BOX 2 COMPARTMENT RM45.00
💠LUNCH BOX 4 COMPARTMENT RM79.00
.
♥ POS : 📤📦 SELURUH MALAYSIA
.
#agensahaslegacymalaysia #agensahaslegacy #rumahhutan #thesherryshow #icsyvmy #sayajual #terlajaklaris

✔✔ HAI 🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀ READYSTOCK HERE😊
.
☘☘☘
.
📍BALAKONG/ KAJANG/ CHERAS/ KUALA LUMPUR/ SG BESI 📲 019 2320822
.
📍PUTRAJAYA/ SERI KEMBANGAN/ BANGI 📲 019 3210007
.
📍GLENMARIE/ BATU 9, CHERAS/ SERDANG
📲 010 4583108
.
📍BTHO/ ALAM DAMAI
📲 011 3730 3781
.
📍SHAH ALAM/ JALAN KEBUN/ TLK PANGLIMA
📲 018 2198004
.
📍KELANA JAYA/ PETALING JAYA
📲 011 1287 8547
.
📍AMPANG/ PANDAN JAYA/ TMN MALURI
📲 012 263 3424
.
📍BUKIT BERUNTUNG/ RAWANG
📲 011 5139 6101
.
📍BDR SERI PUTRA/ BANGI/ NILAI
📲 014 3288997
.
📍KOTA BAHRU/ PASIR MAS
📲 014 5163889
.
📍RANTAU PANJANG
📲 019 2931553
.
📍KUANTAN
📲 013 2889200
📲 013 9091069
.
📍BERA, PAHANG
📲 019 3997240
.
📍PULAU PINANG
📲 019 5738373
.
📍JOHOR BAHRU/ MASAI 📲 010 8861147
.
📍KULAI JOHOR
📲 017 7294721
.
📍MELAKA
📲 014 6400865
.
📍NEGERI SEMBILAN
📲 017 2415031
.
💠BIZZI BODDY RM79.90
💠BIZZI BREAKFIRST RM49.90
💠BIZZI FLUSH RM75.00
💠BIZZI BODDY CONTOUR CREAM RM42.00
💠GENTEL HARUMNITA RM49.90
💠HARUMNITA FEMININE WASH RM25.00
💠PUCUK HARUMNITA RM69.90
💠HARUMNITA COFFEE RM35.00
💠JAMSHIR BODY SCRUB RM25.00
💠JAMSYIR BIDARA LOTION RM39.90
💠BALM BIDARA RM39.90
💠GEL MANDIAN BIDARA RM25.00
💠MELALEUCA ECZEMA CREAM RM39.90
💠BEE VENOM SKINCARE RM109.00
💠FLY AND KISS MAKE UP SET RM159.90
💠LUNCH BOX 2 COMPARTMENT RM45.00
💠LUNCH BOX 4 COMPARTMENT RM79.00
.
♥ POS : 📤📦 SELURUH MALAYSIA
.
#agensahaslegacymalaysia #agensahaslegacy #rumahhutan #thesherryshow #icsyvmy #sayajual #terlajaklaris

1 0 9 hours ago
ADA BUAT COD CHOCOJAR KA?
.
Assalamualaikum semua!
.
Mesti tertanya2 mana kawasan yg boleh cod kan? Ada2 jangan risau na. Boleh refer bawah.😄
. 🛵 Kuala Lumpur
🛵 Ampang
🛵 Bandar Sri Permaisuri
🛵 Keramat 🛵 Wangsa Maju
🛵 Setiawangsa
🛵 Kajang
🛵 Semenyih
🛵 Taman Dato Demang, Seri Kembangan
.
PM saya 010.225.6911
.
Cod boleh. Pos pun boleh.
.
#chocojarviral #chocojar #chocojarmurah #giftkahwin #chocojarkualalumpur #chocojarkl #chocojarampang #chocojarsemenyih #chocojarkajang #chocojarkeramat #chocojarwangsamaju 
#chocojarsetiawangsa #chocojarbandarsripermaisuri #chocojartamandatodemang #chocojarserikembangan #teamrichsophie
#DramaSweetDreams #utusancintabuatadam #puteriyangditukar #boboiboythemovie2 #icsyvmy #bazarpaknil

ADA BUAT COD CHOCOJAR KA?
.
Assalamualaikum semua!
.
Mesti tertanya2 mana kawasan yg boleh cod kan? Ada2 jangan risau na. Boleh refer bawah.😄
. 🛵 Kuala Lumpur
🛵 Ampang
🛵 Bandar Sri Permaisuri
🛵 Keramat 🛵 Wangsa Maju
🛵 Setiawangsa
🛵 Kajang
🛵 Semenyih
🛵 Taman Dato Demang, Seri Kembangan
.
PM saya 010.225.6911
.
Cod boleh. Pos pun boleh.
.
#chocojarviral #chocojar #chocojarmurah #giftkahwin #chocojarkualalumpur #chocojarkl #chocojarampang #chocojarsemenyih #chocojarkajang #chocojarkeramat #chocojarwangsamaju
#chocojarsetiawangsa #chocojarbandarsripermaisuri #chocojartamandatodemang #chocojarserikembangan #teamrichsophie
#DramaSweetDreams #utusancintabuatadam #puteriyangditukar #boboiboythemovie2 #icsyvmy #bazarpaknil

2 0 9 hours ago
Korang dah ready nak cari siapa penyanyi sebenar & penyamar dalam #icsyvmy minggu ni ? Jom set time korang bersama @ellaaminuddin & penyiasat @clanpaul74 @markadam1079 @jihanmuse @emyliadac & @amymasturalerr pada Ahad ini jam 9 malam di @tv3malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur

Korang dah ready nak cari siapa penyanyi sebenar & penyamar dalam #icsyvmy minggu ni ? Jom set time korang bersama @ellaaminuddin & penyiasat @clanpaul74 @markadam1079 @jihanmuse @emyliadac & @amymasturalerr pada Ahad ini jam 9 malam di @tv3malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur

2,203 4 9 hours ago
Korang dah ready nak cari siapa penyanyi sebenar & penyamar dalam #icsyvmy minggu ni ? Jom set time korang bersama @ellaaminuddin & penyiasat @clanpaul74 @markadam1079 @jihanmuse @emyliadac & @amymasturalerr pada Ahad ini jam 9 malam di @tv3malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur
#dramasangat 
#officialdramasangat

Korang dah ready nak cari siapa penyanyi sebenar & penyamar dalam #icsyvmy minggu ni ? Jom set time korang bersama @ellaaminuddin & penyiasat @clanpaul74 @markadam1079 @jihanmuse @emyliadac & @amymasturalerr pada Ahad ini jam 9 malam di @tv3malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur
#dramasangat
#officialdramasangat

1,280 2 9 hours ago
FRESH TESTIMONY FROM HQ SERI LADY JUICE
.
Tgk nii.... Dalam satu sachet,
Pelbagai masalah dalaman wanita dpt dirawat inshaallah.
..
Panjang² kiter type ni, pendek kata... 💕 JSL mengatur kitaran haid
💕 JSL bantu hilang rasa sengugut
💕 JSL bantu hilangkan keputihan
💕 JSL bantu hilangkan bau miss v
💕 JSL bantu tahan rasa lapar .
.
"Kak long"  kita ni hampir putus asa sebab pada mulanya dia ashik rasa lapar ketika amalkan seri lady... Waktu tu pulak lagi haid dan hari raya... Tetapi selepas mendapat nasihat untuk minum air putih berlebihan... Kak long berjaya memuaskan hati sendiri untuk menyatakan JSL benar benar efektik!

ALHAMDULILLAH. ❤️ Uolls ada ke masalah tertera kt atas tu?

Jom ikhtiar dengan Seri Lady!
.
Tekan sahaja link di bio @seriladyonnie .
#like4like #SeriladyHalal #tbt #icsyvmy #seriladybrunei #tbt❤️ #seriladypenang #seriladyofficial #seriladyonnie #seriladykkm  #seriladyjussg #like4likes #instagoodlife #seriladyselangor #seriladykl #ootdfashion

FRESH TESTIMONY FROM HQ SERI LADY JUICE
.
Tgk nii.... Dalam satu sachet,
Pelbagai masalah dalaman wanita dpt dirawat inshaallah.
..
Panjang² kiter type ni, pendek kata... 💕 JSL mengatur kitaran haid
💕 JSL bantu hilang rasa sengugut
💕 JSL bantu hilangkan keputihan
💕 JSL bantu hilangkan bau miss v
💕 JSL bantu tahan rasa lapar .
.
"Kak long" kita ni hampir putus asa sebab pada mulanya dia ashik rasa lapar ketika amalkan seri lady... Waktu tu pulak lagi haid dan hari raya... Tetapi selepas mendapat nasihat untuk minum air putih berlebihan... Kak long berjaya memuaskan hati sendiri untuk menyatakan JSL benar benar efektik!

ALHAMDULILLAH. ❤️ Uolls ada ke masalah tertera kt atas tu?

Jom ikhtiar dengan Seri Lady!
.
Tekan sahaja link di bio @seriladyonnie .
#like4like #SeriladyHalal #tbt #icsyvmy #seriladybrunei #tbt❤️ #seriladypenang #seriladyofficial #seriladyonnie #seriladykkm #seriladyjussg #like4likes #instagoodlife #seriladyselangor #seriladykl #ootdfashion

5 0 10 hours ago
[704] Beli 1 set cadar bajet, dapat 1 FREE QUILT 🎁 
Beli 2 set cadar bajet, dapat 2 FREE QUILT 🎁🎁
dan begitulah seterusnya ~
.
Pilih jee cadar mana yang korang berkenan. Kalau korang skin jenis alahan ke cepat gatal ke cadar Ana ni takde masalah sebab material 💯 cotton tau. Tak panas. Tak luntur warna and tahan lama. Tu yg penting 💕
.
Kalau korang dapat cadar luntur warna. Cadar koyak. Zip rosak jangan risau kita ada warranty tau and korang boleh hantar pada Ana balik, nanti kita GANTI BARU berdasarkan terma & syarat 😍😍 .
So dah ada cadar yg korang berminat? Tunggu ape lagi cepat ws Ana sekarang sebelum promosi tamat 😥
.
Utk order, SCREENSHOT gambar ni berserta CODE & hantar ke WHATSAPP LINK DI BIO (0179379186 -Ana) 👌🛍
.
#cadarmurah #cadarmalaysiamurah #cadarhotel #cadarsingle #cadarqueen #cadarking #cadarmampumilik @cadarcomey #cadarcottonmurah #cadarviralmalaysia #utusancintabuatadam #ajariplayboyitu #semuasalahku #sweetdreams #blackpink #puteriyangditukar #mirafilzah #remyishak #khaibahar #neelofa #uqashasenrose #bts #sitinordiana #icanseeyourvoicemalaysia #icsyvmy #setelahterlafaznyaakad #meletop #instaseleb #runningman #muzikallawaksuperstar

[704] Beli 1 set cadar bajet, dapat 1 FREE QUILT 🎁
Beli 2 set cadar bajet, dapat 2 FREE QUILT 🎁🎁
dan begitulah seterusnya ~
.
Pilih jee cadar mana yang korang berkenan. Kalau korang skin jenis alahan ke cepat gatal ke cadar Ana ni takde masalah sebab material 💯 cotton tau. Tak panas. Tak luntur warna and tahan lama. Tu yg penting 💕
.
Kalau korang dapat cadar luntur warna. Cadar koyak. Zip rosak jangan risau kita ada warranty tau and korang boleh hantar pada Ana balik, nanti kita GANTI BARU berdasarkan terma & syarat 😍😍 .
So dah ada cadar yg korang berminat? Tunggu ape lagi cepat ws Ana sekarang sebelum promosi tamat 😥
.
Utk order, SCREENSHOT gambar ni berserta CODE & hantar ke WHATSAPP LINK DI BIO (0179379186 -Ana) 👌🛍
.
#cadarmurah  #cadarmalaysiamurah #cadarhotel #cadarsingle  #cadarqueen #cadarking #cadarmampumilik @cadarcomey #cadarcottonmurah  #cadarviralmalaysia #utusancintabuatadam #ajariplayboyitu #semuasalahku #sweetdreams #blackpink #puteriyangditukar #mirafilzah #remyishak #khaibahar #neelofa #uqashasenrose #bts #sitinordiana #icanseeyourvoicemalaysia #icsyvmy #setelahterlafaznyaakad #meletop #instaseleb #runningman #muzikallawaksuperstar

10 0 10 hours ago
8 HARI LAGI -ORANG IPOH "GET READY 25 AUGUST NI, SEBAB MBH IPOH NAK BELANJA RAWATAN LED PHOTON THERAPHY YG VIRAL NI SECARA PERCUMA JER!
.
(Kali ni uols kena bgtau dkt bff uols k!)
.
Sape kat sini teringin nak buat RAWATAN ESTETIK yang viral tapi pening nak pilih kat mana paling PROVEN RESULT kan? Cer lelambai siket...
.
AND GOOD NEWS IS...
.
Sempena Anniversary yang Ketiga pada 25 August ni, MBH Medispa Ipoh nak bagi 100 FREE RAWATAN untuk uols yang FIRSTIME (pertama kali nak cuba) tau.
.
Bagaimana? Senang Jerr.
.
1) LIKE post ini
2) KOMEN "SAYA NAK"
3)WAJIB TAG 2 orang kawan dan WAJIB SHARE post ini di wall anda
4)SCREENSHOOT dan hanta ke Cik Pia 0192325861
.
So, don't miss out... Bukan senang wooo nak dapat FREE! Gud Luck

p/s : Limited kepada 50 orang terawal sahaja 😍
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispaipoh #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak  #mbhyouthskinplasma #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy

8 HARI LAGI -ORANG IPOH "GET READY 25 AUGUST NI, SEBAB MBH IPOH NAK BELANJA RAWATAN LED PHOTON THERAPHY YG VIRAL NI SECARA PERCUMA JER!
.
(Kali ni uols kena bgtau dkt bff uols k!)
.
Sape kat sini teringin nak buat RAWATAN ESTETIK yang viral tapi pening nak pilih kat mana paling PROVEN RESULT kan? Cer lelambai siket...
.
AND GOOD NEWS IS...
.
Sempena Anniversary yang Ketiga pada 25 August ni, MBH Medispa Ipoh nak bagi 100 FREE RAWATAN untuk uols yang FIRSTIME (pertama kali nak cuba) tau.
.
Bagaimana? Senang Jerr.
.
1) LIKE post ini
2) KOMEN "SAYA NAK"
3)WAJIB TAG 2 orang kawan dan WAJIB SHARE post ini di wall anda
4)SCREENSHOOT dan hanta ke Cik Pia 0192325861
.
So, don't miss out... Bukan senang wooo nak dapat FREE! Gud Luck

p/s : Limited kepada 50 orang terawal sahaja 😍
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispaipoh #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy

2 0 12 hours ago
8 HARI LAGI -ORANG IPOH "GET READY 25 AUGUST NI, SEBAB MBH IPOH NAK BELANJA RAWATAN LED PHOTON THERAPHY YG VIRAL NI SECARA PERCUMA JER!
.
(Kali ni uols kena bgtau dkt bff uols k!)
.
Sape kat sini teringin nak buat RAWATAN ESTETIK yang viral tapi pening nak pilih kat mana paling PROVEN RESULT kan? Cer lelambai siket...
.
AND GOOD NEWS IS...
.
Sempena Anniversary yang Ketiga pada 25 August ni, MBH Medispa Ipoh nak bagi 100 FREE RAWATAN untuk uols yang FIRSTIME (pertama kali nak cuba) tau.
.
Bagaimana? Senang Jerr.
.
1) LIKE post ini
2) KOMEN "SAYA NAK"
3)WAJIB TAG 2 orang kawan dan WAJIB SHARE post ini di wall anda
4)SCREENSHOOT dan hanta ke Cik Pia 0192325861
.
So, don't miss out... Bukan senang wooo nak dapat FREE! Gud Luck

p/s : Limited kepada 50 orang terawal sahaja 😍
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispaipoh #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak  #mbhyouthskinplasma #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy

8 HARI LAGI -ORANG IPOH "GET READY 25 AUGUST NI, SEBAB MBH IPOH NAK BELANJA RAWATAN LED PHOTON THERAPHY YG VIRAL NI SECARA PERCUMA JER!
.
(Kali ni uols kena bgtau dkt bff uols k!)
.
Sape kat sini teringin nak buat RAWATAN ESTETIK yang viral tapi pening nak pilih kat mana paling PROVEN RESULT kan? Cer lelambai siket...
.
AND GOOD NEWS IS...
.
Sempena Anniversary yang Ketiga pada 25 August ni, MBH Medispa Ipoh nak bagi 100 FREE RAWATAN untuk uols yang FIRSTIME (pertama kali nak cuba) tau.
.
Bagaimana? Senang Jerr.
.
1) LIKE post ini
2) KOMEN "SAYA NAK"
3)WAJIB TAG 2 orang kawan dan WAJIB SHARE post ini di wall anda
4)SCREENSHOOT dan hanta ke Cik Pia 0192325861
.
So, don't miss out... Bukan senang wooo nak dapat FREE! Gud Luck

p/s : Limited kepada 50 orang terawal sahaja 😍
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispaipoh #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy

0 0 12 hours ago
ADA BUAT COD CHOCOJAR KA?
.
Assalamualaikum semua!
.
Mesti tertanya2 mana kawasan yg boleh cod kan? Ada2 jangan risau na. Boleh refer bawah.😄
. 🛵 Kuala Lumpur
🛵 Ampang
🛵 Bandar Sri Permaisuri
🛵 Keramat 🛵 Wangsa Maju
🛵 Setiawangsa
🛵 Kajang
🛵 Semenyih
🛵 Taman Dato Demang, Seri Kembangan
.
PM saya 010.225.6911
.
Cod boleh. Pos pun boleh.
.
#chocojarviral #chocojar #chocojarmurah #giftkahwin #chocojarkualalumpur #chocojarkl #chocojarampang #chocojarsemenyih #chocojarkajang #chocojarkeramat #chocojarwangsamaju 
#chocojarsetiawangsa #chocojarbandarsripermaisuri #chocojartamandatodemang #chocojarserikembangan #teamrichsophie
#DramaSweetDreams #utusancintabuatadam #puteriyangditukar #boboiboythemovie2 #icsyvmy #bazarpaknil

ADA BUAT COD CHOCOJAR KA?
.
Assalamualaikum semua!
.
Mesti tertanya2 mana kawasan yg boleh cod kan? Ada2 jangan risau na. Boleh refer bawah.😄
. 🛵 Kuala Lumpur
🛵 Ampang
🛵 Bandar Sri Permaisuri
🛵 Keramat 🛵 Wangsa Maju
🛵 Setiawangsa
🛵 Kajang
🛵 Semenyih
🛵 Taman Dato Demang, Seri Kembangan
.
PM saya 010.225.6911
.
Cod boleh. Pos pun boleh.
.
#chocojarviral #chocojar #chocojarmurah #giftkahwin #chocojarkualalumpur #chocojarkl #chocojarampang #chocojarsemenyih #chocojarkajang #chocojarkeramat #chocojarwangsamaju
#chocojarsetiawangsa #chocojarbandarsripermaisuri #chocojartamandatodemang #chocojarserikembangan #teamrichsophie
#DramaSweetDreams #utusancintabuatadam #puteriyangditukar #boboiboythemovie2 #icsyvmy #bazarpaknil

4 3 12 hours ago
8 HARI LAGI -ORANG IPOH "GET READY 25 AUGUST NI, SEBAB MBH IPOH NAK BELANJA RAWATAN LED PHOTON THERAPHY YG VIRAL NI SECARA PERCUMA JER!
.
(Kali ni uols kena bgtau dkt bff uols k!)
.
Sape kat sini teringin nak buat RAWATAN ESTETIK yang viral tapi pening nak pilih kat mana paling PROVEN RESULT kan? Cer lelambai siket...
.
AND GOOD NEWS IS...
.
Sempena Anniversary yang Ketiga pada 25 August ni, MBH Medispa Ipoh nak bagi 100 FREE RAWATAN untuk uols yang FIRSTIME (pertama kali nak cuba) tau.
.
Bagaimana? Senang Jerr.
.
1) LIKE post ini
2) KOMEN "SAYA NAK"
3)WAJIB TAG 2 orang kawan dan WAJIB SHARE post ini di wall anda
4)SCREENSHOOT dan hanta ke Cik Pia 0192325861
.
So, don't miss out... Bukan senang wooo nak dapat FREE! Gud Luck

p/s : Limited kepada 50 orang terawal sahaja 😍
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispaipoh #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak  #mbhyouthskinplasma #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy

8 HARI LAGI -ORANG IPOH "GET READY 25 AUGUST NI, SEBAB MBH IPOH NAK BELANJA RAWATAN LED PHOTON THERAPHY YG VIRAL NI SECARA PERCUMA JER!
.
(Kali ni uols kena bgtau dkt bff uols k!)
.
Sape kat sini teringin nak buat RAWATAN ESTETIK yang viral tapi pening nak pilih kat mana paling PROVEN RESULT kan? Cer lelambai siket...
.
AND GOOD NEWS IS...
.
Sempena Anniversary yang Ketiga pada 25 August ni, MBH Medispa Ipoh nak bagi 100 FREE RAWATAN untuk uols yang FIRSTIME (pertama kali nak cuba) tau.
.
Bagaimana? Senang Jerr.
.
1) LIKE post ini
2) KOMEN "SAYA NAK"
3)WAJIB TAG 2 orang kawan dan WAJIB SHARE post ini di wall anda
4)SCREENSHOOT dan hanta ke Cik Pia 0192325861
.
So, don't miss out... Bukan senang wooo nak dapat FREE! Gud Luck

p/s : Limited kepada 50 orang terawal sahaja 😍
#mbhmedispa #medispapalingdipercayai #mbhmedispaipoh #parutjerawat #parut #hilangparut #ubatparut #jerawat #jerawathilang #jeragat #jeragathilang #ubatjeragat #kulitkusam #testimonimbh #whitehead #carbonlaser #dermapen #SGF #mbhskingrowthfactor #sulambedak #mbhyouthskinplasma #medispa #rawatanwajah #spamalaysia #spamuslimah #facialmurah #setelahterlafaznyaakad #abph2018 #icsyvmy

0 0 12 hours ago
Hai Assalamualaikum.. Mcm biasa rutin makeup Fiqa semuanya dgn @obsess.cosmetics taw.. Nak try? JOM Wasap Fiqa sekarang! @obsesscosmetic.sarawakladyfiqa .
.
Harga Mampu Milik.. Xsampai RM100 pun gurls 😊😊😊 . .
COD ALL AREA :- .
💄KL .
💄SELANGOR .
💄KLANG
💄INDONESIA .
💄SINGAPURA . 💄THAILAND .
💄BRUNEI .
💄SABAH
💄KCH .
💄SARIKEI .
💄BINTULU .
💄BELAWAI .
.
#teamladyfiqa #squadlovebeauty #agentobsesskajang #agentobsessbangi #agentobsesscheras #agentobsesssemenyih #agentobsessputrajaya #agentobsesskeramat #obsesssibu #obsessindonesia #agentobsesskemaman #agentindonesia .
#obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #lipstickmatte #muakl #muaselangor #makeupmurah #bajuraya #koleksiraya2019 #kuihraya2019 #icsyvmy #viralindonesia2019 #obsesssingapore #obsessthailand #cushionthailand #cushionindonesia #obsesssarawak

Hai Assalamualaikum.. Mcm biasa rutin makeup Fiqa semuanya dgn @obsess.cosmetics taw.. Nak try? JOM Wasap Fiqa sekarang! @obsesscosmetic.sarawakladyfiqa .
.
Harga Mampu Milik.. Xsampai RM100 pun gurls 😊😊😊 . .
COD ALL AREA :- .
💄KL .
💄SELANGOR .
💄KLANG
💄INDONESIA .
💄SINGAPURA . 💄THAILAND .
💄BRUNEI .
💄SABAH
💄KCH .
💄SARIKEI .
💄BINTULU .
💄BELAWAI .
.
#teamladyfiqa #squadlovebeauty #agentobsesskajang #agentobsessbangi #agentobsesscheras #agentobsesssemenyih #agentobsessputrajaya #agentobsesskeramat #obsesssibu #obsessindonesia #agentobsesskemaman #agentindonesia .
#obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #lipstickmatte #muakl #muaselangor #makeupmurah #bajuraya #koleksiraya2019 #kuihraya2019 #icsyvmy #viralindonesia2019 #obsesssingapore #obsessthailand #cushionthailand #cushionindonesia #obsesssarawak

3 0 12 hours ago
Hai Assalamualaikum.. Mcm biasa rutin makeup Fiqa semuanya dgn @obsess.cosmetics taw.. Nak try? JOM Wasap Fiqa sekarang! @obsesscosmetic.sarawakladyfiqa .
.
Harga Mampu Milik.. Xsampai RM100 pun gurls 😊😊😊 . .
COD ALL AREA :- .
💄KL .
💄SELANGOR .
💄KLANG
💄INDONESIA .
💄SINGAPURA . 💄THAILAND .
💄BRUNEI .
💄SABAH
💄KCH .
💄SARIKEI .
💄BINTULU .
💄BELAWAI .
.
#teamladyfiqa #squadlovebeauty #agentobsesskajang #agentobsessbangi #agentobsesscheras #agentobsesssemenyih #agentobsessputrajaya #agentobsesskeramat #obsesssibu #obsessindonesia #agentobsesskemaman #agentindonesia .
#obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #lipstickmatte #muakl #muaselangor #makeupmurah #bajuraya #koleksiraya2019 #kuihraya2019 #icsyvmy #viralindonesia2019 #obsesssingapore #obsessthailand #cushionthailand #cushionindonesia #obsesssarawak

Hai Assalamualaikum.. Mcm biasa rutin makeup Fiqa semuanya dgn @obsess.cosmetics taw.. Nak try? JOM Wasap Fiqa sekarang! @obsesscosmetic.sarawakladyfiqa .
.
Harga Mampu Milik.. Xsampai RM100 pun gurls 😊😊😊 . .
COD ALL AREA :- .
💄KL .
💄SELANGOR .
💄KLANG
💄INDONESIA .
💄SINGAPURA . 💄THAILAND .
💄BRUNEI .
💄SABAH
💄KCH .
💄SARIKEI .
💄BINTULU .
💄BELAWAI .
.
#teamladyfiqa #squadlovebeauty #agentobsesskajang #agentobsessbangi #agentobsesscheras #agentobsesssemenyih #agentobsessputrajaya #agentobsesskeramat #obsesssibu #obsessindonesia #agentobsesskemaman #agentindonesia .
#obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #lipstickmatte #muakl #muaselangor #makeupmurah #bajuraya #koleksiraya2019 #kuihraya2019 #icsyvmy #viralindonesia2019 #obsesssingapore #obsessthailand #cushionthailand #cushionindonesia #obsesssarawak

3 0 12 hours ago
ANDA MUNGKIN DAH TAHU SEMUA ILMU NAK KURUS.. TAPI MASIH TAK BERJAYA SEBAB....
.
• Tak ada benda yang push kita utk nak buat
• Selalu rasa down bila ada yang ejek/perli
• Susah sangat rasa nak konsisten
• Rasa selesa (comfort zone)
• Takde orang yang sama misi nak kurus
• Mula2 je excited lepas tu dah rasa malas
.
Ini antara sebab yang paling ramai coachee saya share.. kenapa mereka decide nak join program #bmsonline ni. Dan juga decide nak terus stay. Sebab nak berada dalam “environment” tu. Dalam circle yang positif dan sama misi. Semua nak kurus dan sihat ✅
.
Kalau anda boleh buat sendirian, tahniah anda hebat dan sangat cekal 🤩 tapi bukan semua orang sama macam anda. Persekitaran kita tak sama, keadaan badan kita tak sama, big why kita tak sama.
.
Kalau hari ni hanya disebabkan EGO kita masih lagi tak nak decide untuk berubah, percaya la cakap saya.. takde orang yang paling rugi melainkan diri sendiri. You want your ego to survive sampai sanggup ketepikan benda paling penting iaitu kesihatan diri sendiri.
.
Pendaftaran Intake SEPTEMBER kini dibuka 🔥🔥🔥
Slot terhad! 1st come, 1st serve!!
Kalau nak cepat, klik link di bio pun boleh. 😊
.
Coach aida
+601111493832
I loss 20kg
Ibu 1 anak 👩🏼
.
#bukancintaaku #kauyangterindah #babysayang #khaibaharsmule #sitinordiana #ctdk #akasia #tv3malaysia #adamchempaka #lestary #ajariplayboyitu #utusancintabuatadam #teamrijuna #teamrisma #dsssquad #instaseleb #ceterahatidiya #kariahcakpong #satukanrasa #icsyvmy #dramasweetdreams #tuandanial #MakCun5 #onlyadamforaireen #keranadiamanusiabiasa #semuasalahku #kauyangpertama

ANDA MUNGKIN DAH TAHU SEMUA ILMU NAK KURUS.. TAPI MASIH TAK BERJAYA SEBAB....
.
• Tak ada benda yang push kita utk nak buat
• Selalu rasa down bila ada yang ejek/perli
• Susah sangat rasa nak konsisten
• Rasa selesa (comfort zone)
• Takde orang yang sama misi nak kurus
• Mula2 je excited lepas tu dah rasa malas
.
Ini antara sebab yang paling ramai coachee saya share.. kenapa mereka decide nak join program #bmsonline ni. Dan juga decide nak terus stay. Sebab nak berada dalam “environment” tu. Dalam circle yang positif dan sama misi. Semua nak kurus dan sihat ✅
.
Kalau anda boleh buat sendirian, tahniah anda hebat dan sangat cekal 🤩 tapi bukan semua orang sama macam anda. Persekitaran kita tak sama, keadaan badan kita tak sama, big why kita tak sama.
.
Kalau hari ni hanya disebabkan EGO kita masih lagi tak nak decide untuk berubah, percaya la cakap saya.. takde orang yang paling rugi melainkan diri sendiri. You want your ego to survive sampai sanggup ketepikan benda paling penting iaitu kesihatan diri sendiri.
.
Pendaftaran Intake SEPTEMBER kini dibuka 🔥🔥🔥
Slot terhad! 1st come, 1st serve!!
Kalau nak cepat, klik link di bio pun boleh. 😊
.
Coach aida
+601111493832
I loss 20kg
Ibu 1 anak 👩🏼
.
#bukancintaaku #kauyangterindah #babysayang #khaibaharsmule #sitinordiana #ctdk #akasia #tv3malaysia #adamchempaka #lestary #ajariplayboyitu #utusancintabuatadam #teamrijuna #teamrisma #dsssquad #instaseleb #ceterahatidiya #kariahcakpong #satukanrasa #icsyvmy #dramasweetdreams #tuandanial #MakCun5 #onlyadamforaireen #keranadiamanusiabiasa #semuasalahku #kauyangpertama

9 0 12 hours ago
ANDA MUNGKIN DAH TAHU SEMUA ILMU NAK KURUS.. TAPI MASIH TAK BERJAYA SEBAB....
.
• Tak ada benda yang push kita utk nak buat
• Selalu rasa down bila ada yang ejek/perli
• Susah sangat rasa nak konsisten
• Rasa selesa (comfort zone)
• Takde orang yang sama misi nak kurus
• Mula2 je excited lepas tu dah rasa malas
.
Ini antara sebab yang paling ramai coachee saya share.. kenapa mereka decide nak join program #bmsonline ni. Dan juga decide nak terus stay. Sebab nak berada dalam “environment” tu. Dalam circle yang positif dan sama misi. Semua nak kurus dan sihat ✅
.
Kalau anda boleh buat sendirian, tahniah anda hebat dan sangat cekal 🤩 tapi bukan semua orang sama macam anda. Persekitaran kita tak sama, keadaan badan kita tak sama, big why kita tak sama.
.
Kalau hari ni hanya disebabkan EGO kita masih lagi tak nak decide untuk berubah, percaya la cakap saya.. takde orang yang paling rugi melainkan diri sendiri. You want your ego to survive sampai sanggup ketepikan benda paling penting iaitu kesihatan diri sendiri.
.
Pendaftaran Intake SEPTEMBER kini dibuka 🔥🔥🔥
Slot terhad! 1st come, 1st serve!!
Kalau nak cepat, klik link di bio pun boleh. 😊
.
Coach aida
+601111493832
I loss 20kg
Ibu 1 anak 👩🏼
.
#bukancintaaku #kauyangterindah #babysayang #khaibaharsmule #sitinordiana #ctdk #akasia #tv3malaysia #adamchempaka #lestary #ajariplayboyitu #utusancintabuatadam #teamrijuna #teamrisma #dsssquad #instaseleb #ceterahatidiya #kariahcakpong #satukanrasa #icsyvmy #dramasweetdreams #tuandanial #MakCun5 #onlyadamforaireen #keranadiamanusiabiasa #semuasalahku #kauyangpertama

ANDA MUNGKIN DAH TAHU SEMUA ILMU NAK KURUS.. TAPI MASIH TAK BERJAYA SEBAB....
.
• Tak ada benda yang push kita utk nak buat
• Selalu rasa down bila ada yang ejek/perli
• Susah sangat rasa nak konsisten
• Rasa selesa (comfort zone)
• Takde orang yang sama misi nak kurus
• Mula2 je excited lepas tu dah rasa malas
.
Ini antara sebab yang paling ramai coachee saya share.. kenapa mereka decide nak join program #bmsonline ni. Dan juga decide nak terus stay. Sebab nak berada dalam “environment” tu. Dalam circle yang positif dan sama misi. Semua nak kurus dan sihat ✅
.
Kalau anda boleh buat sendirian, tahniah anda hebat dan sangat cekal 🤩 tapi bukan semua orang sama macam anda. Persekitaran kita tak sama, keadaan badan kita tak sama, big why kita tak sama.
.
Kalau hari ni hanya disebabkan EGO kita masih lagi tak nak decide untuk berubah, percaya la cakap saya.. takde orang yang paling rugi melainkan diri sendiri. You want your ego to survive sampai sanggup ketepikan benda paling penting iaitu kesihatan diri sendiri.
.
Pendaftaran Intake SEPTEMBER kini dibuka 🔥🔥🔥
Slot terhad! 1st come, 1st serve!!
Kalau nak cepat, klik link di bio pun boleh. 😊
.
Coach aida
+601111493832
I loss 20kg
Ibu 1 anak 👩🏼
.
#bukancintaaku #kauyangterindah #babysayang #khaibaharsmule #sitinordiana #ctdk #akasia #tv3malaysia #adamchempaka #lestary #ajariplayboyitu #utusancintabuatadam #teamrijuna #teamrisma #dsssquad #instaseleb #ceterahatidiya #kariahcakpong #satukanrasa #icsyvmy #dramasweetdreams #tuandanial #MakCun5 #onlyadamforaireen #keranadiamanusiabiasa #semuasalahku #kauyangpertama

23 0 12 hours ago
Thank You shu nini @ninisharzwani . 
Antekkk shu nini pakey lipmate Mami juall.. hehehe! .
Melissa tggu dh bsr ok, klak soh Mami beli Full set obsess gik dpt pakey sama2.. esehh! kejawakkk jak upaa mun melissa ngesep.. edehdeeh.. ❤️❤️❤️ .
.
Harga Mampu Milik.. Xsampai RM100 pun gurls 😊😊😊 . .
COD ALL AREA :- .
💄KL .
💄SELANGOR .
💄KLANG
💄INDONESIA .
💄SINGAPURA . 💄THAILAND .
💄BRUNEI .
💄SABAH
💄KCH .
💄SARIKEI .
💄BINTULU .
💄BELAWAI .
.
#teamladyfiqa #squadlovebeauty #agentobsesskajang #agentobsessbangi #agentobsesscheras #agentobsesssemenyih #agentobsessputrajaya #agentobsesskeramat #obsesssibu #obsessindonesia #agentobsesskemaman #agentindonesia .
#obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #lipstickmatte #muakl #muaselangor #makeupmurah #bajuraya #koleksiraya2019 #kuihraya2019 #icsyvmy #viralindonesia2019 #obsesssingapore #obsessthailand #cushionthailand #cushionindonesia #obsesssarawak

Thank You shu nini @ninisharzwani .
Antekkk shu nini pakey lipmate Mami juall.. hehehe! .
Melissa tggu dh bsr ok, klak soh Mami beli Full set obsess gik dpt pakey sama2.. esehh! kejawakkk jak upaa mun melissa ngesep.. edehdeeh.. ❤️❤️❤️ .
.
Harga Mampu Milik.. Xsampai RM100 pun gurls 😊😊😊 . .
COD ALL AREA :- .
💄KL .
💄SELANGOR .
💄KLANG
💄INDONESIA .
💄SINGAPURA . 💄THAILAND .
💄BRUNEI .
💄SABAH
💄KCH .
💄SARIKEI .
💄BINTULU .
💄BELAWAI .
.
#teamladyfiqa #squadlovebeauty #agentobsesskajang #agentobsessbangi #agentobsesscheras #agentobsesssemenyih #agentobsessputrajaya #agentobsesskeramat #obsesssibu #obsessindonesia #agentobsesskemaman #agentindonesia .
#obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #lipstickmatte #muakl #muaselangor #makeupmurah #bajuraya #koleksiraya2019 #kuihraya2019 #icsyvmy #viralindonesia2019 #obsesssingapore #obsessthailand #cushionthailand #cushionindonesia #obsesssarawak

8 1 12 hours ago
Good info dan sharing untuk kita semua. Boleh check & smpikan kat family, kawan-kawan & kenalan lain
.
Pendaftaran September kini dibuka!!!.
.
✔️100% online .
✔️Target penurunan 3-10 kg semusim
✔️One to one coaching Dalam Group
✔️Meal plan lengkap
✔️Resepi mudah& sedap
✔️Combo senaman daripada Personel Trainer
✔️Group Support .
.
Pendaftaran Intake SEPTEMBER kini dibuka 🔥🔥🔥
Slot terhad! 1st come, 1st serve!!
Kalau nak cepat, klik link di bio pun boleh. 😊
.
Coach aida
+601111493832
I loss 20kg
Ibu 1 anak 👩🏼
.
#bukancintaaku #kauyangterindah #babysayang #khaibaharsmule #sitinordiana #ctdk #akasia #tv3malaysia #adamchempaka #lestary #ajariplayboyitu #utusancintabuatadam #teamrijuna #teamrisma #dsssquad #instaseleb #ceterahatidiya #kariahcakpong #satukanrasa #icsyvmy #dramasweetdreams #tuandanial #MakCun5 #onlyadamforaireen #keranadiamanusiabiasa #semuasalahku #kauyangpertama

Good info dan sharing untuk kita semua. Boleh check & smpikan kat family, kawan-kawan & kenalan lain
.
Pendaftaran September kini dibuka!!!.
.
✔️100% online .
✔️Target penurunan 3-10 kg semusim
✔️One to one coaching Dalam Group
✔️Meal plan lengkap
✔️Resepi mudah& sedap
✔️Combo senaman daripada Personel Trainer
✔️Group Support .
.
Pendaftaran Intake SEPTEMBER kini dibuka 🔥🔥🔥
Slot terhad! 1st come, 1st serve!!
Kalau nak cepat, klik link di bio pun boleh. 😊
.
Coach aida
+601111493832
I loss 20kg
Ibu 1 anak 👩🏼
.
#bukancintaaku #kauyangterindah #babysayang #khaibaharsmule #sitinordiana #ctdk #akasia #tv3malaysia #adamchempaka #lestary #ajariplayboyitu #utusancintabuatadam #teamrijuna #teamrisma #dsssquad #instaseleb #ceterahatidiya #kariahcakpong #satukanrasa #icsyvmy #dramasweetdreams #tuandanial #MakCun5 #onlyadamforaireen #keranadiamanusiabiasa #semuasalahku #kauyangpertama

84 1 12 hours ago
Good info dan sharing untuk kita semua. Boleh check & smpikan kat family, kawan-kawan & kenalan lain
.
Pendaftaran September kini dibuka!!!.
.
✔️100% online .
✔️Target penurunan 3-10 kg semusim
✔️One to one coaching Dalam Group
✔️Meal plan lengkap
✔️Resepi mudah& sedap
✔️Combo senaman daripada Personel Trainer
✔️Group Support .
.
Pendaftaran Intake SEPTEMBER kini dibuka 🔥🔥🔥
Slot terhad! 1st come, 1st serve!!
Kalau nak cepat, klik link di bio pun boleh. 😊
.
Coach aida
+601111493832
I loss 20kg
Ibu 1 anak 👩🏼
.
#bukancintaaku #kauyangterindah #babysayang #khaibaharsmule #sitinordiana #ctdk #akasia #tv3malaysia #adamchempaka #lestary #ajariplayboyitu #utusancintabuatadam #teamrijuna #teamrisma #dsssquad #instaseleb #ceterahatidiya #kariahcakpong #satukanrasa #icsyvmy #dramasweetdreams #tuandanial #MakCun5 #onlyadamforaireen #keranadiamanusiabiasa #semuasalahku #kauyangpertama

Good info dan sharing untuk kita semua. Boleh check & smpikan kat family, kawan-kawan & kenalan lain
.
Pendaftaran September kini dibuka!!!.
.
✔️100% online .
✔️Target penurunan 3-10 kg semusim
✔️One to one coaching Dalam Group
✔️Meal plan lengkap
✔️Resepi mudah& sedap
✔️Combo senaman daripada Personel Trainer
✔️Group Support .
.
Pendaftaran Intake SEPTEMBER kini dibuka 🔥🔥🔥
Slot terhad! 1st come, 1st serve!!
Kalau nak cepat, klik link di bio pun boleh. 😊
.
Coach aida
+601111493832
I loss 20kg
Ibu 1 anak 👩🏼
.
#bukancintaaku #kauyangterindah #babysayang #khaibaharsmule #sitinordiana #ctdk #akasia #tv3malaysia #adamchempaka #lestary #ajariplayboyitu #utusancintabuatadam #teamrijuna #teamrisma #dsssquad #instaseleb #ceterahatidiya #kariahcakpong #satukanrasa #icsyvmy #dramasweetdreams #tuandanial #MakCun5 #onlyadamforaireen #keranadiamanusiabiasa #semuasalahku #kauyangpertama

568 3 12 hours ago
Pada 25 Ogos 2019 (Ahad) nanti saya akan buat delivery barang2 jualan saya di sekitar TESCO AMPANG. .
.
Sesiapa yang nak join order, boleh order dari sekarang sehingga 21 Ogos 2019 (Khamis). Disebabkan namanya DELIVERY, jadi perlu order dan bayar dulu yer. .
.
Boleh order semua barang yang saya jual dan TIADA DELIVERY CHARGE dikenakan. Cuma perlu bayar harga barang sahaja. Best kan?
.
====== 👇👇👇 LIST UNTUK ORDER ======
.
Savonn Magic - RM18
Multi Spray Perfume - RM18
Cadar Asrama (Single Saiz) - RM19.90
.
Serunding Daging 100gm = RM13
Serunding Ayam 100gm = RM11
Serunding Ikan 100gm = RM10
Serunding Rangup (Menu Berpantang) = RM25
Serunding Bonda ada 4 citarasa = RM12
.
Pes Sambal Serbaguna =RM8
Pes Asam Pedas Melaka = RM7
Pes Gulai Kawah = RM7
Pes Kerutuk = RM7 
Pes Grill / Steam = RM6 
Pes Paprik = RM6
Pes Tomyam = RM6
.
Cheese Powder (3 Pilihan Perisa) 200g = RM10
Dory Skin Salted Egg = RM30
Snek Jagung Cheese Hot Chilli = RM20
.
Nutella Volcano = RM25
Nutella Unicorn = RM25
.
Whatsapp : 013 - 300 8359
.
#sambaltumis #sambaltumissegera #sambaltumisserbaguna #sambalsegera #masakankampung #menusahur #menuberbuka #cookiesraya #serundingdaging #serundingayam #serundingikan #serunding #yanglegityanglegend #kauyangpertama #dramasweetdreams
#keranadiamanusiabiasa #puteriyangditukar #ayamsambalbali #ayammasakbali #ayambali #supering #cheesepowder #nachocheesepowder #superingcheesepowder #icsyvmy #icanseeyourvoice #ajariplayboyitu

Pada 25 Ogos 2019 (Ahad) nanti saya akan buat delivery barang2 jualan saya di sekitar TESCO AMPANG. .
.
Sesiapa yang nak join order, boleh order dari sekarang sehingga 21 Ogos 2019 (Khamis). Disebabkan namanya DELIVERY, jadi perlu order dan bayar dulu yer. .
.
Boleh order semua barang yang saya jual dan TIADA DELIVERY CHARGE dikenakan. Cuma perlu bayar harga barang sahaja. Best kan?
.
====== 👇👇👇 LIST UNTUK ORDER ======
.
Savonn Magic - RM18
Multi Spray Perfume - RM18
Cadar Asrama (Single Saiz) - RM19.90
.
Serunding Daging 100gm = RM13
Serunding Ayam 100gm = RM11
Serunding Ikan 100gm = RM10
Serunding Rangup (Menu Berpantang) = RM25
Serunding Bonda ada 4 citarasa = RM12
.
Pes Sambal Serbaguna =RM8
Pes Asam Pedas Melaka = RM7
Pes Gulai Kawah = RM7
Pes Kerutuk = RM7
Pes Grill / Steam = RM6
Pes Paprik = RM6
Pes Tomyam = RM6
.
Cheese Powder (3 Pilihan Perisa) 200g = RM10
Dory Skin Salted Egg = RM30
Snek Jagung Cheese Hot Chilli = RM20
.
Nutella Volcano = RM25
Nutella Unicorn = RM25
.
Whatsapp : 013 - 300 8359
.
#sambaltumis #sambaltumissegera #sambaltumisserbaguna #sambalsegera #masakankampung #menusahur #menuberbuka #cookiesraya #serundingdaging #serundingayam #serundingikan #serunding #yanglegityanglegend #kauyangpertama #dramasweetdreams
#keranadiamanusiabiasa #puteriyangditukar #ayamsambalbali #ayammasakbali #ayambali #supering #cheesepowder #nachocheesepowder #superingcheesepowder #icsyvmy #icanseeyourvoice #ajariplayboyitu

5 0 13 hours ago
.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52 
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44 
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2 
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral
#bajubatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

1 0 13 hours ago
.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52 
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44 
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2 
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral
#bajubatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

3 0 13 hours ago
.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52 
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44 
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2 
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral
#bajubatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

3 0 13 hours ago
.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52 
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44 
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2 
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral
#bajubatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

3 1 13 hours ago
.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52 
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44 
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2 
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral
#bajubatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

1 0 13 hours ago
.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52 
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44 
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2 
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral
#bajubatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

0 0 13 hours ago
.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52 
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44 
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2 
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral
#bajubatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

2 0 13 hours ago
.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52 
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44 
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2 
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral
#bajubatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

4 0 13 hours ago
.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52 
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44 
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2 
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral
#bajubatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

1 0 13 hours ago
.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52 
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44 
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2 
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral
#bajubatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

0 0 14 hours ago
.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52 
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44 
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2 
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral 
#bajubatik 
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu 
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

.
~ NEW ARRIVAL ~
.
Sedondon Design Exclusive🎯
.
Dewasa:
MINI MODEN ▶ XS - 5XL/dada 50
KURUNG MODEN ▶ XS - 3XL/dada 52
MINI FISHTAIL ▶ XS - 2XL/dada 44
MINI RIAU ▶ XS - 3XL/dada 46.
.
Kids:
PEPLUM ▶ 1 & 2
PLATTED ▶ 4, 6, 8, 10 & 12
.
✔ COTTON PREMIUM
✔ DESIGN PRINTED LIMITED EDITION
.
STOK TERHAD & FAST SELLING ❗❗
.
Serius buyer, pls WHATSAPP⤵

www.wasap.my/60145460367/anggunlux
www.wasap.my/60145460367/anggunlux
.
#angguncottoncollection
#angguncotton
#kurungmoden
#kurungmodenmurah
#kurungmodenplussize
#minikurung
#minikurungmurah
#minimodenanggun
#minimoden
#bajuibudananak
#bajusedondon
#bajukurungcotton
#sedondonibudananak
#bajukurungviral
#bajubatik
#bridesmaidmalaysia
#ctdk
#aafiyahanakibu
#aafiyah
#aafiyahkhalid
#plussizemalaysia
#bajuplussize
#bazarpaknil
#muamalaysia
#ootdraya
#setelahterlafaznyaakad
#icsyvmy
#utusancintabuatadam
#satukanrasa
#dramasweetdreams

3 0 14 hours ago
Min dulu memang minat Dato Ac Mizal menyanyi, lepas tu berlakon pulak..sekarang kalau hos pun Dato Ac Mizal la jugak yang buat tak kering gusi 😬
.
Korang rasa kalau antara artis #BBNU sekarang siapa boleh versatile macam Dato Ac Mizal ? 🤔🤔🤔
.
Jangan lupa saksikan #ICSYVMY setiap Ahad jam 9 malam di TV3! Korang jugak boleh strim LIVE HD di tonton dan Youtube TV3Malaysia !

Min dulu memang minat Dato Ac Mizal menyanyi, lepas tu berlakon pulak..sekarang kalau hos pun Dato Ac Mizal la jugak yang buat tak kering gusi 😬
.
Korang rasa kalau antara artis #BBNU sekarang siapa boleh versatile macam Dato Ac Mizal ? 🤔🤔🤔
.
Jangan lupa saksikan #ICSYVMY setiap Ahad jam 9 malam di TV3! Korang jugak boleh strim LIVE HD di tonton dan Youtube TV3Malaysia !

1,642 8 15 hours ago
#RNANEWS Hehe teruk @shuk_hotfm kena bahan dengan artis jemputan @ellaaminuddin minggu ni 😂 Bahan bahan jugak tapi dapat ke diorang singkirkan penyamar ? Haa nak tahu tunggu malam esok jam 9 malam kita layan #ICSYVMY di TV3!
.
.
Korang jugak boleh strim LIVE HD di tonton dan Youtube TV3Malaysia !

#RNANEWS Hehe teruk @shuk_hotfm kena bahan dengan artis jemputan @ellaaminuddin minggu ni 😂 Bahan bahan jugak tapi dapat ke diorang singkirkan penyamar ? Haa nak tahu tunggu malam esok jam 9 malam kita layan #ICSYVMY di TV3!
.
.
Korang jugak boleh strim LIVE HD di tonton dan Youtube TV3Malaysia !

16 0 16 hours ago

Top #icsyvmy posts

Iklan gigi putih berseri dari #KutipKutipSetem dan #PenjahitAjaib @official.amirahariffin.. haha.. #PenjahitAjaib ni contestant paling gila2 dalam episod kami.. selain pandai menjahit, dia pandai menyanyi sebenarnya!
.
Jangan lupa saksikan ulangan episod 6 @icanseeyourvoice_my di YouTube @tv9malaysia bersama artis jemputan @sitisarahraissuddin, panel penyiasat @clanpaul74 @markadam1079 @jihanmuse @remyishak @jannanick dan pengacara kegemaran ramai @shuk_hotfm @seanlje!
.
Teruskan menyokong #KutipKutipSetem di ig/ Fb/ twitter juga subscribe YouTube channel Zuhair Yusof dan dengarkan short cover Pasti (Cherpen Band) oleh Kutip Kutip Setem di YouTube.
.
@tv3malaysia @primeworks.studios  @icanseeyourvoiceofficial @senangterhibur @rusamusic @hypebeatofficial
#icanseeyourvoice #icanseeyourvoicemalaysia #icanseeyourvoicemalaysia2 #icsyv #icsyvmy #icsyvmy2

Iklan gigi putih berseri dari #KutipKutipSetem dan #PenjahitAjaib @official.amirahariffin.. haha.. #PenjahitAjaib ni contestant paling gila2 dalam episod kami.. selain pandai menjahit, dia pandai menyanyi sebenarnya!
.
Jangan lupa saksikan ulangan episod 6 @icanseeyourvoice_my di YouTube @tv9malaysia bersama artis jemputan @sitisarahraissuddin, panel penyiasat @clanpaul74 @markadam1079 @jihanmuse @remyishak @jannanick dan pengacara kegemaran ramai @shuk_hotfm @seanlje!
.
Teruskan menyokong #KutipKutipSetem di ig/ Fb/ twitter juga subscribe YouTube channel Zuhair Yusof dan dengarkan short cover Pasti (Cherpen Band) oleh Kutip Kutip Setem di YouTube.
.
@tv3malaysia @primeworks.studios @icanseeyourvoiceofficial @senangterhibur @rusamusic @hypebeatofficial
#icanseeyourvoice #icanseeyourvoicemalaysia #icanseeyourvoicemalaysia2 #icsyv #icsyvmy #icsyvmy2

1,723 30 5 August, 2019
Dah saksikan @icanseeyourvoice_my episod minggu ini dengan @haqiemrusli98_ sebagai artis jemputan?
Kepada semua yang tertanya2, suara yg digunakan oleh #ScissorsHand semasa Lip Sync lagu Rampas ini adalah suara dari saya #KutipKutipSetem.. Hehe
.
Kepada penyanyi asal lagu Rampas, @akimahmad dan penulis lirik nya @stacyanam , maaf kalau terdapat kekurangan dalam nyanyian pendek lagu Rampas sy ni.. 1st time masuk studio, so nervous dia lain macam skit.. Heee
.
Teruskan menonton @icanseeyourvoice_my setiap minggu di @tv3malaysia dan ulangannya di YouTube @tv9malaysia bersama panel penyiasat tetap @clanpaul74 @markadam1079 @jihanmuse dan pengacara kegemaran ramai @shuk_hotfm @seanlje!
.
Follow #KutipKutipSetem di Instagram dan Facebook @Zuhair Yusof dan subscribe YouTube channel @Zuhair Yusof..
.
@icanseeyourvoiceofficial @senangterhibur @qiemilio_official
#icanseeyourvoice #icanseeyourvoicemalaysia #icanseeyourvoicemalaysia2 #icsyv #icsyvmy #icsyvmy2

Dah saksikan @icanseeyourvoice_my episod minggu ini dengan @haqiemrusli98_ sebagai artis jemputan?
Kepada semua yang tertanya2, suara yg digunakan oleh #ScissorsHand semasa Lip Sync lagu Rampas ini adalah suara dari saya #KutipKutipSetem.. Hehe
.
Kepada penyanyi asal lagu Rampas, @akimahmad dan penulis lirik nya @stacyanam , maaf kalau terdapat kekurangan dalam nyanyian pendek lagu Rampas sy ni.. 1st time masuk studio, so nervous dia lain macam skit.. Heee
.
Teruskan menonton @icanseeyourvoice_my setiap minggu di @tv3malaysia dan ulangannya di YouTube @tv9malaysia bersama panel penyiasat tetap @clanpaul74 @markadam1079 @jihanmuse dan pengacara kegemaran ramai @shuk_hotfm @seanlje!
.
Follow #KutipKutipSetem di Instagram dan Facebook @Zuhair Yusof dan subscribe YouTube channel @Zuhair Yusof..
.
@icanseeyourvoiceofficial @senangterhibur @qiemilio_official
#icanseeyourvoice #icanseeyourvoicemalaysia #icanseeyourvoicemalaysia2 #icsyv #icsyvmy #icsyvmy2

1,183 108 11 August, 2019
Mcm mana semua? Penyanyi asal dah tanya dah tu? Setuju tak abang #KutipKutipSetem featuring @zwen_superchild dari @superchildband untuk akustik #JanjinyaSyurga?
.
Kepada semua, jangan lupa saksikan ulangan episod 6 @icanseeyourvoice_my di YouTube @tv9malaysia bersama artis jemputan @sitisarahraissuddin, panel penyiasat @clanpaul74 @markadam1079 @jihanmuse @remyishak @jannanick dan pengacara kegemaran ramai @shuk_hotfm @seanlje!
.
Teruskan menyokong #KutipKutipSetem di ig/ Fb/ dan YouTube channel Zuhair Yusof..
.
@tv3malaysia @primeworks.studios  @icanseeyourvoiceofficial @senangterhibur @rusamusic @hypebeatofficial
#icanseeyourvoice #icanseeyourvoicemalaysia #icanseeyourvoicemalaysia2 #icsyv #icsyvmy #icsyvmy2

Mcm mana semua? Penyanyi asal dah tanya dah tu? Setuju tak abang #KutipKutipSetem featuring @zwen_superchild dari @superchildband untuk akustik #JanjinyaSyurga?
.
Kepada semua, jangan lupa saksikan ulangan episod 6 @icanseeyourvoice_my di YouTube @tv9malaysia bersama artis jemputan @sitisarahraissuddin, panel penyiasat @clanpaul74 @markadam1079 @jihanmuse @remyishak @jannanick dan pengacara kegemaran ramai @shuk_hotfm @seanlje!
.
Teruskan menyokong #KutipKutipSetem di ig/ Fb/ dan YouTube channel Zuhair Yusof..
.
@tv3malaysia @primeworks.studios @icanseeyourvoiceofficial @senangterhibur @rusamusic @hypebeatofficial
#icanseeyourvoice #icanseeyourvoicemalaysia #icanseeyourvoicemalaysia2 #icsyv #icsyvmy #icsyvmy2

1,942 135 3 August, 2019
felt cute, tu je 😂

@kitaljens #seanlje #oppasean? 😛

felt cute, tu je 😂

@kitaljens #seanlje #oppasean? 😛

50,738 960 10 August, 2019
Lagu #123 by @khaibahar94 ..
Pakcik Cover Utk @zairulgriezmann 
mencabar betol kena wat lenggok2..lidah keras..hahah..
#icsyvmy
#icsyvmy2

Lagu #123 by @khaibahar94 ..
Pakcik Cover Utk @zairulgriezmann
mencabar betol kena wat lenggok2..lidah keras..hahah..
#icsyvmy
#icsyvmy2

4,268 129 8 August, 2019
Massive thanks to all..
.
Terima kasih banyak2 kepada semua yang terlibat dalam rakaman episod 6 @icanseeyourvoice_my termasuklah @tv3malaysia dan @primeworks.studios di atas peluang yang diberikan untuk berkongsi bakat kepada seluruh rakyat malaysia..
.
Terima kasih kpd @sitisarahraissuddin @clanpaul74 @markadam1079 @jihanmuse @remyishak @jannanick @shuk_hotfm @seanlje atas kata2 pujian dan positive feedback dari kalian..
.
Terima kasih sis @eh_eh_eppal dan production team yg jaga kami dengan baik dan mesra sepanjang penglibatan kami dalam rancangan ini..
.
Jangan lupa saksikan ulangan episod 6 @icanseeyourvoice_my di YouTube @tv9malaysia dan teruskan menyokong saya #KutipKutipSetem..
.
@icanseeyourvoiceofficial @senangterhibur #icanseeyourvoice #icanseeyourvoicemalaysia #icanseeyourvoicemalaysia2 #icsyv #icsyvmy #icsyvmy2

Massive thanks to all..
.
Terima kasih banyak2 kepada semua yang terlibat dalam rakaman episod 6 @icanseeyourvoice_my termasuklah @tv3malaysia dan @primeworks.studios di atas peluang yang diberikan untuk berkongsi bakat kepada seluruh rakyat malaysia..
.
Terima kasih kpd @sitisarahraissuddin @clanpaul74 @markadam1079 @jihanmuse @remyishak @jannanick @shuk_hotfm @seanlje atas kata2 pujian dan positive feedback dari kalian..
.
Terima kasih sis @eh_eh_eppal dan production team yg jaga kami dengan baik dan mesra sepanjang penglibatan kami dalam rancangan ini..
.
Jangan lupa saksikan ulangan episod 6 @icanseeyourvoice_my di YouTube @tv9malaysia dan teruskan menyokong saya #KutipKutipSetem..
.
@icanseeyourvoiceofficial @senangterhibur #icanseeyourvoice #icanseeyourvoicemalaysia #icanseeyourvoicemalaysia2 #icsyv #icsyvmy #icsyvmy2

2,341 208 28 July, 2019