#icsyv2 Instagram Photos & Videos

ASYIK BERJEMUR TENGAH PANAS TAPI RISAU KULIT SUNBURN?
.
.
That’s why kakcha suggest uols apply dulu #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. 
#DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 & bertindak sbg sunblock yg boleh melindungi kulit dari sunburn.
.
Bau wangi sgt hanya 10 saat dh boleh putih uolss. Paling penting, harga mampu milik tau. Kenapa kakcha cakap mampu milik?? Tak sampai RM50 ponn sebotol.
.
.
Jom dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea .
👉DM nombor fon uols SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicajb #demicajohorbahru  #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #bigstage2019 #icsyv2

ASYIK BERJEMUR TENGAH PANAS TAPI RISAU KULIT SUNBURN?
.
.
That’s why kakcha suggest uols apply dulu #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah.
#DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 & bertindak sbg sunblock yg boleh melindungi kulit dari sunburn.
.
Bau wangi sgt hanya 10 saat dh boleh putih uolss. Paling penting, harga mampu milik tau. Kenapa kakcha cakap mampu milik?? Tak sampai RM50 ponn sebotol.
.
.
Jom dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea .
👉DM nombor fon uols SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicajb #demicajohorbahru #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #bigstage2019 #icsyv2

4 4 21 August, 2019
Kalau soalan tu objektif, lagilah seronok main teka2🤣Selagi tak habis masa, mestilah nak tukar kan?😂
.
Cer comment subjek apa paling susah yg kena main tembak, goreng time exam 😌
.
👇👇tag 3 kawan korang👇👇
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@icanseeyourvoice_my  #lipsync
#icanseeyourvoice  @shuk_hotfm
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
 #markadam #shukhotfm #jihanmuse #amymastura #acmizal #ellaaminuddin
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar  #lawakantarabangsa
#moveonboleh
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka 
#talkinglenses 
#cennonet

Kalau soalan tu objektif, lagilah seronok main teka2🤣Selagi tak habis masa, mestilah nak tukar kan?😂
.
Cer comment subjek apa paling susah yg kena main tembak, goreng time exam 😌
.
👇👇tag 3 kawan korang👇👇
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@icanseeyourvoice_my #lipsync
#icanseeyourvoice @shuk_hotfm
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#markadam #shukhotfm #jihanmuse #amymastura #acmizal #ellaaminuddin
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakantarabangsa
#moveonboleh
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka
#talkinglenses
#cennonet

2,290 8 20 August, 2019
Oh ni @emyliadc masa muda-muda 😂 Tahniah Bina-Bina Malaysia anda adalah Penyanyi sebenar!

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2

Oh ni @emyliadc masa muda-muda 😂 Tahniah Bina-Bina Malaysia anda adalah Penyanyi sebenar!

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2

389 27 18 August, 2019
Lahhh ingat Adele tadi. Suara sama! Ni kalau Adele tahu ni. Boleh duet together 😍

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2  #adele

Lahhh ingat Adele tadi. Suara sama! Ni kalau Adele tahu ni. Boleh duet together 😍

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2 #adele

161 8 18 August, 2019
Lepasni dah boleh tukar nama dah. Dari BBQ Queen tukar ke Queen di hati kami 😂

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2 - #regrann

Lepasni dah boleh tukar nama dah. Dari BBQ Queen tukar ke Queen di hati kami 😂

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2 - #regrann

244 2 18 August, 2019
Pelbagai hujah yang dikeluarkan penyiasat kita malam ni eh semata-mata nak yakinkan @ellaaminuddin yang mana satu penyanyi sebenar 😂😂
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur - #regrann

Pelbagai hujah yang dikeluarkan penyiasat kita malam ni eh semata-mata nak yakinkan @ellaaminuddin yang mana satu penyanyi sebenar 😂😂
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur - #regrann

305 1 18 August, 2019
Nasihat admin untuk akak pengharung halangan ni, jangan laa nyanyi dalam hutan eh.. Takut semua haiwan dalam tu lari 🤪🤪
..
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur  #regrann

Nasihat admin untuk akak pengharung halangan ni, jangan laa nyanyi dalam hutan eh.. Takut semua haiwan dalam tu lari 🤪🤪
..
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur #regrann

281 2 18 August, 2019
Walawey!! sedapnya suara Mat Bola ni.. serak serak basah gitteww 😍😍
..
Sayangnya @ellaaminuddin dah singkirkan dia awal 😔
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur #regrann

Walawey!! sedapnya suara Mat Bola ni.. serak serak basah gitteww 😍😍
..
Sayangnya @ellaaminuddin dah singkirkan dia awal 😔
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur #regrann

983 34 18 August, 2019
Bukan main susah nak buat keputusan.. nasib baik @ellaaminuddin tak singkirkan Dato AC Mizal 🤣🤣
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur - #regrann

Bukan main susah nak buat keputusan.. nasib baik @ellaaminuddin tak singkirkan Dato AC Mizal 🤣🤣
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur - #regrann

293 3 18 August, 2019
Romantiknya @ellaaminuddin dengan husband 🥰🥰
..
Cepat guys, buka @tv3malaysia sekarang!! Korang juga boleh saksikan secara live stream di Youtube TV3 Malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia 
#senangterhibur

Romantiknya @ellaaminuddin dengan husband 🥰🥰
..
Cepat guys, buka @tv3malaysia sekarang!! Korang juga boleh saksikan secara live stream di Youtube TV3 Malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur

740 8 18 August, 2019

Top #icsyv2 posts

Rakaman ni tahun lepas....rasanya.
Masa nihhhh kahak sedang menari nari ditekak...Demam yg teruk dan terlindung oleh make up yg antikkk je...
Nak beramah mesra pon tak berapa sbb ketakutan melanda batuk nonstop bila byk berckp....
Apa pon saya happy sbb saya dah berjaya pilih penyanyi sebenar 😘😘😘
Alhamdulillah....
@zarithziana
@tv3malaysia
@icanseeyourvoice_my 
#icsyv2
Pembetulan...ada yg kata bulan feb 2019
Rasanya laa sbb dah byk bulan 
Memori akak pon tak berapa...yg pasti agak lama jgk lahhhh...
Hehehe apa apa pon tq korang ingatkan akak...

Rakaman ni tahun lepas....rasanya.
Masa nihhhh kahak sedang menari nari ditekak...Demam yg teruk dan terlindung oleh make up yg antikkk je...
Nak beramah mesra pon tak berapa sbb ketakutan melanda batuk nonstop bila byk berckp....
Apa pon saya happy sbb saya dah berjaya pilih penyanyi sebenar 😘😘😘
Alhamdulillah....
@zarithziana
@tv3malaysia
@icanseeyourvoice_my
#icsyv2
Pembetulan...ada yg kata bulan feb 2019
Rasanya laa sbb dah byk bulan
Memori akak pon tak berapa...yg pasti agak lama jgk lahhhh...
Hehehe apa apa pon tq korang ingatkan akak...

33,525 349 15 July, 2019
Asslammualaikum! 
Harini 30hb! Ahad pukul 9 Mlm Di TV3 jangan lupa saksikan kami di #icsyv2 
Nak tengok @khaibahar94  duet bersama penyanyi atau penyamar? HAHAHA

Asslammualaikum!
Harini 30hb! Ahad pukul 9 Mlm Di TV3 jangan lupa saksikan kami di #icsyv2
Nak tengok @khaibahar94 duet bersama penyanyi atau penyamar? HAHAHA

34,691 875 30 June, 2019
Kenapa tak nak dengar cakap @fadlanhazim haqiem oi.. Kan dah salah pilih tu 😩😩
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur

Kenapa tak nak dengar cakap @fadlanhazim haqiem oi.. Kan dah salah pilih tu 😩😩
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur

1,013 8 11 August, 2019
Siriously, part part macam ni @jihanmuse and @markadam1079 paling kelakar since season 1 lagi. @shuk_hotfm sampai dah takboleh percaya eh kat Jihan 😂 @jihanizer 
#ICanSeeYourvoice #ICanSeeYourvoiceMy #ICanSeeYourvoiceMalaysia #ICanSeeYourvoiceMalaysiaSeason2 #Icsyv2 #IcsyvMy #icsyvmy2 #HaelHusaini #Haelers #Khaibahar

Siriously, part part macam ni @jihanmuse and @markadam1079 paling kelakar since season 1 lagi. @shuk_hotfm sampai dah takboleh percaya eh kat Jihan 😂 @jihanizer
#ICanSeeYourvoice #ICanSeeYourvoiceMy #ICanSeeYourvoiceMalaysia #ICanSeeYourvoiceMalaysiaSeason2 #Icsyv2 #IcsyvMy #icsyvmy2 #HaelHusaini #Haelers #Khaibahar

4,105 22 1 July, 2019