#icsyv Instagram Photos & Videos

BERTAMBAH CANTIK SIS SEKARANG NI!!!
Apa rahsia nya?😍
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

BERTAMBAH CANTIK SIS SEKARANG NI!!!
Apa rahsia nya?😍
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

0 0 21 minutes ago
BERTAMBAH CANTIK SIS SEKARANG NI!!!
Apa rahsia nya?😍
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

BERTAMBAH CANTIK SIS SEKARANG NI!!!
Apa rahsia nya?😍
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

0 0 22 minutes ago
BERTAMBAH CANTIK SIS SEKARANG NI!!!
Apa rahsia nya?😍
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

BERTAMBAH CANTIK SIS SEKARANG NI!!!
Apa rahsia nya?😍
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

0 0 23 minutes ago
BERTAMBAH CANTIK SIS SEKARANG NI!!!
Apa rahsia nya?😍
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

BERTAMBAH CANTIK SIS SEKARANG NI!!!
Apa rahsia nya?😍
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

0 0 36 minutes ago
BERTAMBAH CANTIK SIS SEKARANG NI!!!
Apa rahsia nya?😍
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

BERTAMBAH CANTIK SIS SEKARANG NI!!!
Apa rahsia nya?😍
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

1 0 50 minutes ago
BERTAMBAH CANTIK SIS SEKARANG NI!!!
Apa rahsia nya?😍
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

BERTAMBAH CANTIK SIS SEKARANG NI!!!
Apa rahsia nya?😍
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

1 0 1 hour ago
⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

0 0 1 hour ago
⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

0 0 1 hour ago
⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainbidang60 #upahjahitbaju #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

1 0 1 hour ago
[#prankindonesia] kok sok kenal gitu wkwkwkwk ngakak bet dah 🤣
.• • •
repost @pranknya.id__
.• • •
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi Hiburan dan informasi menarik!😎
.
YouTube : Rian Adrians
.
| #prank | #prankster |#ngakakkocak |#dagelan | #viral | #ngakak | #kocak | #konyol | #dagelan | #boomingkan | #dengerinmusik | #lucu | #lucuabis | #17agustus | #45 #agustus | #merdeka |
.• • •
#cikgu #akusuka #kakitangankerajaan #icsyv #panitia #eusahawan #cikgucikgu #indianmalaysia #pulunkedahpulun #rezekihalal #cikgusekolah #cikgucikgi

[ #prankindonesia] kok sok kenal gitu wkwkwkwk ngakak bet dah 🤣
.• • •
repost @pranknya.id__
.• • •
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi Hiburan dan informasi menarik!😎
.
YouTube : Rian Adrians
.
| #prank | #prankster | #ngakakkocak | #dagelan | #viral | #ngakak | #kocak | #konyol | #dagelan | #boomingkan | #dengerinmusik | #lucu | #lucuabis | #17agustus | #45 #agustus | #merdeka |
.• • •
#cikgu #akusuka #kakitangankerajaan #icsyv #panitia #eusahawan #cikgucikgu #indianmalaysia #pulunkedahpulun #rezekihalal #cikgusekolah #cikgucikgi

10 0 2 hours ago
⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

0 2 3 hours ago
⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

1 0 3 hours ago
⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Ironless
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden #bajubridesmaid #hantaran #crepesilk #satin

1 0 3 hours ago
⛔ LIMITED ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden

⛔ LIMITED ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden

6 0 16 hours ago
⛔ LIMITED ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden

⛔ LIMITED ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden

1 0 16 hours ago
STOP ‼️
STOP ‼️
STOP ‼️ Stop making excuses! Excuses tidak akan bawa anda kemana-anda. Anda akan jadi orang yang sama setiap hari. Sikap bertangguh ialah sikap orang yang gagal. Mula sekarang sebelum terlambat.
.
PROGRAM KURUS SECARA ONLINE||
.
✔Turun berat badan 5-30Kg sebelum 2020
🍚 Kurus SAMBIL MAKAN NASI HARI-HARI
✔Group Coaching & Personal Coaching Disediakan
✔Tips & Coaching harian secara ONLINE
✔Teknik turun berat badan sehingga berat ideal
📓E-Book 21 Resipi Kurus Sihat
❌Tidak perlu eat clean
✅Boleh makan di kedai
☑Sesuai untuk orang busy
.
🔵COACHING KURUS ONLINE
.
‼️Untuk DAFTAR PROGRAM‼️
.
•Coach Herbalife :Program Kurus Dengan Nutrisi Sihat •Coach Syiro || 7 Tahun Coach Herbalife Malaysia 🇲🇾 📱013-2674724 atau klik link di bio

#sukusukuseparuh #coachherbalifemalaysia #coachkurus #herbalifemalaysia #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #nakkuruscepat #herbalifeseremban #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv  #ariani #neelofa #mirafilzah #pilkurus #dsv #datoaliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #turun5kgsebulan #curicuricinta

STOP ‼️
STOP ‼️
STOP ‼️ Stop making excuses! Excuses tidak akan bawa anda kemana-anda. Anda akan jadi orang yang sama setiap hari. Sikap bertangguh ialah sikap orang yang gagal. Mula sekarang sebelum terlambat.
.
PROGRAM KURUS SECARA ONLINE||
.
✔Turun berat badan 5-30Kg sebelum 2020
🍚 Kurus SAMBIL MAKAN NASI HARI-HARI
✔Group Coaching & Personal Coaching Disediakan
✔Tips & Coaching harian secara ONLINE
✔Teknik turun berat badan sehingga berat ideal
📓E-Book 21 Resipi Kurus Sihat
❌Tidak perlu eat clean
✅Boleh makan di kedai
☑Sesuai untuk orang busy
.
🔵COACHING KURUS ONLINE
.
‼️Untuk DAFTAR PROGRAM‼️
.
•Coach Herbalife :Program Kurus Dengan Nutrisi Sihat •Coach Syiro || 7 Tahun Coach Herbalife Malaysia 🇲🇾 📱013-2674724 atau klik link di bio

#sukusukuseparuh #coachherbalifemalaysia #coachkurus #herbalifemalaysia #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #nakkuruscepat #herbalifeseremban #butikmuslimah #kirakalori #kalorimakanan #noradanish #ctdk #icsyv #ariani #neelofa #mirafilzah #pilkurus #dsv #datoaliffsyukriterlajaklaris #tipsdiet #makanansunnah #gegarvaganza2018 #coachdiet #turun5kgsebulan #curicuricinta

1 0 17 hours ago
⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden

⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden

0 0 17 hours ago
Saat kau berada diposisi terbawah, tak ada pilihan lain selain naik
.
#cikgu #kakitangankerajaan #icsyv #eusahawan #cikgucikgu #indianmalaysia #pulunkedahpulun #rezekihalal #bergaya #balikampung #duduk

Saat kau berada diposisi terbawah, tak ada pilihan lain selain naik
.
#cikgu #kakitangankerajaan #icsyv #eusahawan #cikgucikgu #indianmalaysia #pulunkedahpulun #rezekihalal #bergaya #balikampung #duduk

9 0 18 hours ago
⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden

⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden

3 0 19 hours ago
⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden

⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden

1 0 19 hours ago
Pening kan nk beli sejadah apa untuk hantaran ? Dah skrg korang tak yah pening , pergi bio & tekan link tu , terus wasap n order , skrg skrg , 😛
. .
#sejadahgebu #sejadah #sejadahgebumurah #sayajualsejadah #bazaarpaknil #icsyv
.
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#bazarpaknil
#likeforlikes
#like4likes 
#sayajualsejadah
#sayajualsejadahgebu

Pening kan nk beli sejadah apa untuk hantaran ? Dah skrg korang tak yah pening , pergi bio & tekan link tu , terus wasap n order , skrg skrg , 😛
. .
#sejadahgebu #sejadah #sejadahgebumurah #sayajualsejadah #bazaarpaknil #icsyv
.
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#bazarpaknil
#likeforlikes
#like4likes
#sayajualsejadah
#sayajualsejadahgebu

7 0 20 hours ago
Hai Selamat Petang🤗 Baru balik kerja ke? Haa.. Admin nak bgitau ni yang PROMOSI AIDILADHA masih BERLANGSUNG tau😘 boleh grab cepat2 🍯 sbb MEMANG BERBALOII😁
.
.
Untuk order atau detail tentang madu lain Klik Link Wasap Di Bio👆
.
.
#maduasli #madu #madusarang #maduoriginal #madulebah #shuibsepahtu #beefactory #madushuib #ICSYV #ysukushuib #sweetdreams #shopee #lazada #johor #alhamdulillah #jombeli #sesungguhnya #posseluruhmalaysia #30pesanansuara
#teamhusna #poslaju #malaysia #makanansihat #tv3 #produkterlaris #makanan #makananviral #makananmalaysia #curicuricinta

Hai Selamat Petang🤗 Baru balik kerja ke? Haa.. Admin nak bgitau ni yang PROMOSI AIDILADHA masih BERLANGSUNG tau😘 boleh grab cepat2 🍯 sbb MEMANG BERBALOII😁
.
.
Untuk order atau detail tentang madu lain Klik Link Wasap Di Bio👆
.
.
#maduasli #madu #madusarang #maduoriginal #madulebah #shuibsepahtu #beefactory #madushuib #ICSYV #ysukushuib #sweetdreams #shopee #lazada #johor #alhamdulillah #jombeli #sesungguhnya #posseluruhmalaysia #30pesanansuara
#teamhusna #poslaju #malaysia #makanansihat #tv3 #produkterlaris #makanan #makananviral #makananmalaysia #curicuricinta

9 2 20 hours ago
DAH RESTOK SEMULA....
YEAYYYYY💗💗💗
⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric❗
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden

DAH RESTOK SEMULA....
YEAYYYYY💗💗💗
⛔ limited ⛔
.
.
.
.
.
Haaaa, mesti sisturrr selalu terfikir kann.. haishhh kenapa lah orang lain pakai cun MELECUN, tpi bila sendiri pakai nampak biasa je☹️Sering terjadi macam tu tak??? Cuba komen..
.
Atau mungkin tidak confident bila mengayakan pakai yg vogue sikit? Haaa...
.
.
Okay lah, mungkin sisturr malu nk share apa masalah nya kann...
Jadi caara yg paling senang ialah sisturrrperlu cuba lah kain dri koleksi elfabric ni😍😍 Siapa Yang xkenal kannn kan dari #elfabric
.
.
Jadi sisturrr boleh lah jeling jeling page kami ye, tpii bila dh berkenan, terus grab ye..sebab stock sgt limited 😭
.
Deposit RM 30 utk setiap spsg
Kain Preorder
.
🌺Hrga merdeka RM 65
🌺3.5m bidang 60
🌺Exc postage
.
.
➡️ Available utk tempahan jahit baju
.
Cara utk order, Sila tekan link wasap dibio
#kainpasang #chiffoncrepe #kainchiffoncrepe #corakleopard #minikurungterkini #tv3 #kainchiffoncrepemurah #icsyv #chiffondress #bajuchiffoncrepe #kainmurah #batikcouple #kurungmoden

3 0 21 hours ago
Leraikan -Black 
Jika Aku menunggu mentari,
Maka harusku menanti sepanjang Hari,
Jika Aku terbelenggu indahnya memori
Harusku leraikan andai berkurun memakan diri... #keranadiamanusiabiasa #ost @black.hanifah #slotsamarindatv3 #kira #shamil #nurin #alisha @malaysiancover #lagutrending @officialartismalaysia #gegarkustik #suriafm #erakustik #icsyv

Leraikan -Black
Jika Aku menunggu mentari,
Maka harusku menanti sepanjang Hari,
Jika Aku terbelenggu indahnya memori
Harusku leraikan andai berkurun memakan diri... #keranadiamanusiabiasa #ost @black.hanifah #slotsamarindatv3 #kira #shamil #nurin #alisha @malaysiancover #lagutrending @officialartismalaysia #gegarkustik #suriafm #erakustik #icsyv

6 0 22 August, 2019
Hahhhhh‼️
Be yourself 💯 Ada yg terhibur dgn video ni dgn mood pagi-pagi masuk office 😃heee....
.
Haa macam tulah sis, bila dh berkenan dgn 1 corak Tu, grab terus xperlu NAK ikut2 org lain😅
Kene confident gitu lah
.
.
Btw yg nk submit order utk ETA 5/9 ni, boleh tekan link wasap dibio okeh!
.
#elfabric #wanitahariinitv3 #icsyv #chiffoncrepe #kainpasang #kainmurah #kainseragam #merdeka #valentinosilk #kainchiffoncrepemurah #kainborong #dubaicotton

Hahhhhh‼️
Be yourself 💯 Ada yg terhibur dgn video ni dgn mood pagi-pagi masuk office 😃heee....
.
Haa macam tulah sis, bila dh berkenan dgn 1 corak Tu, grab terus xperlu NAK ikut2 org lain😅
Kene confident gitu lah
.
.
Btw yg nk submit order utk ETA 5/9 ni, boleh tekan link wasap dibio okeh!
.
#elfabric #wanitahariinitv3 #icsyv #chiffoncrepe #kainpasang #kainmurah #kainseragam #merdeka #valentinosilk #kainchiffoncrepemurah #kainborong #dubaicotton

5 0 22 August, 2019
Jumpsuit Striped Wide Leg 😎

Rm30 free postage 🌹

Pattern: stripes

Color: black, beige

Jacket sleeve length: short sleeve

Pants length: nine pants

Size: S, XL, L, M, XXL, XXXL

Style Type: Temperament Commuter

Fabric Name: Chemical Fiber Blend

Pants style: wide leg pants

Style: OL commute

#jumpsuitmurahmalaysia #jumpsuit #keranadiamanusiabiasa #emmamaembong #tutorialmakeup #tutorialshawl #icsyvmy #icsyv

Jumpsuit Striped Wide Leg 😎

Rm30 free postage 🌹

Pattern: stripes

Color: black, beige

Jacket sleeve length: short sleeve

Pants length: nine pants

Size: S, XL, L, M, XXL, XXXL

Style Type: Temperament Commuter

Fabric Name: Chemical Fiber Blend

Pants style: wide leg pants

Style: OL commute

#jumpsuitmurahmalaysia #jumpsuit #keranadiamanusiabiasa #emmamaembong #tutorialmakeup #tutorialshawl #icsyvmy #icsyv

2 0 21 August, 2019

Top #icsyv posts

Min kagum bila Shuk tanya kenapa Haqiem pilih Ya! Tuan untuk berduet. Haqiem cakap sebab dia lagi selesa berduet dengan lelaki. Itu Haqiem yg kita semua kenal, dia memang jaga batas dia dengan perempuan ❤ .
.
.
Haqiem berjaya pilih orang yg betul ya. Nasib baik dia tak terpengaruh dengan helah Bell 😂😂
.
.
.
Meremang dengar duet diorang sebab hampir perfect. Haqiem pun tak overshadow Ya! Tuan dan diorang punya perfect tu macam dah rehearsal. Sangat2 sedap didengar 🔥
.
.
.
@haqiemrusli98_ @izz.zlqrn
.
.
.
#HaqiemRusli #HR98 #ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2 #Qiemilio #ICSYV

Min kagum bila Shuk tanya kenapa Haqiem pilih Ya! Tuan untuk berduet. Haqiem cakap sebab dia lagi selesa berduet dengan lelaki. Itu Haqiem yg kita semua kenal, dia memang jaga batas dia dengan perempuan ❤ .
.
.
Haqiem berjaya pilih orang yg betul ya. Nasib baik dia tak terpengaruh dengan helah Bell 😂😂
.
.
.
Meremang dengar duet diorang sebab hampir perfect. Haqiem pun tak overshadow Ya! Tuan dan diorang punya perfect tu macam dah rehearsal. Sangat2 sedap didengar 🔥
.
.
.
@haqiemrusli98_ @izz.zlqrn
.
.
.
#HaqiemRusli #HR98 #ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2 #Qiemilio #ICSYV

4,264 23 12 August, 2019
I just love blessing your ears, so here’s a gift!! ♥️
-
#icsyv #icanseeyourvoice #kpop #koreanshow

I just love blessing your ears, so here’s a gift!! ♥️
-
#icsyv #icanseeyourvoice #kpop #koreanshow

24,174 126 3 August, 2019
Follow my spam account @credit.kard 😊
-
Here’s a Part 2 with no auto correct 😂
-
#icsyv #icanseeyourvoice #kpop #koreanshow

Follow my spam account @credit.kard 😊
-
Here’s a Part 2 with no auto correct 😂
-
#icsyv #icanseeyourvoice #kpop #koreanshow

50,871 325 3 February, 2019
Sebelum video ini berakhir...coba tebak ini cewe bisa nyanyi atau enggak!!!
Cpettt koment di bawah now!! Dan kita lihat berapa bnyak orang yang berhasil nebak🐼
。
。
。
。
。
。
#stevan_pasaribu #icsyv #icanseeyourvoice #icanseeyourvoiceindonesia #mnc #mnctv #newcover #newsong @indomusikgram #indomusikgram @indovidgram #indovidgram  #vokalplus @vokalplus #hidupbatakcom @hidupbatakcomm #vsco #vscocam #hotvocals #vral #coversaik @mousaik @indozonemusic #indozonemusic #batak

Sebelum video ini berakhir...coba tebak ini cewe bisa nyanyi atau enggak!!!
Cpettt koment di bawah now!! Dan kita lihat berapa bnyak orang yang berhasil nebak🐼






#stevan_pasaribu #icsyv #icanseeyourvoice #icanseeyourvoiceindonesia #mnc #mnctv #newcover #newsong @indomusikgram #indomusikgram @indovidgram #indovidgram #vokalplus @vokalplus #hidupbatakcom @hidupbatakcomm #vsco #vscocam #hotvocals #vral #coversaik @mousaik @indozonemusic #indozonemusic #batak

25,656 406 19 April, 2019
does anyone know her instagram account? pls tell me, i'll follow her. .
.
[Out of Korean Drama Topic]

I regret the thoughts of many people that said "she is too beautiful, so I believe she is not talented, she can't sing. this is not fair if she can sing very well". like what? bru, hidup memang gak seadil itu lho wkwk. Tuhan itu terlalu hebat sampe bisa nyiptain manusia dengan banyak kelebihan.

I found so many comments from the judge in that show and it bothers me a little, cuz they eliminated participants by their look, not the way the participants try to lipsync. that's rude. I think it should be fair when we believe about statement "don't judge book by it's cover", that statement does not only apply for those who have bad cover/outward appearance.

Ini berlaku buat orang-orang yang suka menjustifikasi bahwa visual di sebuah grup kpop pasti ga bertalenta, berlaku juga buat orang-orang di luar sana yang bilang kalau musisi-musisi kpop itu cuma menang cantik atau tampan doang, dan juga berlaku untuk fans-fans lagu korea aliran r&b hiphop rap yang biasanya suka underestimate sama korean idol.
.
.
*fyi dia ini dulu personil girlband she'z yg debut tahun 2012, karena gagal bersaing banyak yg bilang mereka udah disband. Namanya Lee Taeyeon dan banyak orang yang bersyukur karena sekarang dia kerja jadi florist dan dia juga udah punya toko baju sendiri

show: I Can See Your Voice 6
source video: Mnet Official

#icanseeyourvoice #koreanwoman #koreangirl #leetaeyeon #ben #loveing #icanseeyourvoice6 #mnet #icsyv

does anyone know her instagram account? pls tell me, i'll follow her. .
.
[Out of Korean Drama Topic]

I regret the thoughts of many people that said "she is too beautiful, so I believe she is not talented, she can't sing. this is not fair if she can sing very well". like what? bru, hidup memang gak seadil itu lho wkwk. Tuhan itu terlalu hebat sampe bisa nyiptain manusia dengan banyak kelebihan.

I found so many comments from the judge in that show and it bothers me a little, cuz they eliminated participants by their look, not the way the participants try to lipsync. that's rude. I think it should be fair when we believe about statement "don't judge book by it's cover", that statement does not only apply for those who have bad cover/outward appearance.

Ini berlaku buat orang-orang yang suka menjustifikasi bahwa visual di sebuah grup kpop pasti ga bertalenta, berlaku juga buat orang-orang di luar sana yang bilang kalau musisi-musisi kpop itu cuma menang cantik atau tampan doang, dan juga berlaku untuk fans-fans lagu korea aliran r&b hiphop rap yang biasanya suka underestimate sama korean idol.
.
.
*fyi dia ini dulu personil girlband she'z yg debut tahun 2012, karena gagal bersaing banyak yg bilang mereka udah disband. Namanya Lee Taeyeon dan banyak orang yang bersyukur karena sekarang dia kerja jadi florist dan dia juga udah punya toko baju sendiri

show: I Can See Your Voice 6
source video: Mnet Official

#icanseeyourvoice #koreanwoman #koreangirl #leetaeyeon #ben #loveing #icanseeyourvoice6 #mnet #icsyv

4,596 22 25 May, 2019
Before y’all come for me, yes I know “it’s ToNe dEAf nOT dEaTH TOnE” I’m sorry my stupid ass didn’t see it ✌🏼
-
I can see your voice is so ICONIC 🤪
-
#icsyv #icanseeyourvoice #kpop #koreanshow

Before y’all come for me, yes I know “it’s ToNe dEAf nOT dEaTH TOnE” I’m sorry my stupid ass didn’t see it ✌🏼
-
I can see your voice is so ICONIC 🤪
-
#icsyv #icanseeyourvoice #kpop #koreanshow

38,340 186 25 January, 2019
Yea here’s part 3 to bless your ears 😂 if you want a part 4 just like it, but if you don’t want a part 4... still like it 😂
-
#icsyv #icanseeyourvoice #kpop #Koreanshow

Yea here’s part 3 to bless your ears 😂 if you want a part 4 just like it, but if you don’t want a part 4... still like it 😂
-
#icsyv #icanseeyourvoice #kpop #Koreanshow

23,783 110 29 April, 2019