#icanseeyourvoicemy Instagram Photos & Videos

Kalau soalan tu objektif, lagilah seronok main teka2🤣Selagi tak habis masa, mestilah nak tukar kan?😂
.
Cer comment subjek apa paling susah yg kena main tembak, goreng time exam 😌
.
👇👇tag 3 kawan korang👇👇
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@icanseeyourvoice_my  #lipsync
#icanseeyourvoice  @shuk_hotfm
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
 #markadam #shukhotfm #jihanmuse #amymastura #acmizal #ellaaminuddin
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar  #lawakantarabangsa
#moveonboleh
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka 
#talkinglenses 
#cennonet

Kalau soalan tu objektif, lagilah seronok main teka2🤣Selagi tak habis masa, mestilah nak tukar kan?😂
.
Cer comment subjek apa paling susah yg kena main tembak, goreng time exam 😌
.
👇👇tag 3 kawan korang👇👇
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@icanseeyourvoice_my #lipsync
#icanseeyourvoice @shuk_hotfm
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#markadam #shukhotfm #jihanmuse #amymastura #acmizal #ellaaminuddin
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakantarabangsa
#moveonboleh
#terapiinstagram #thepeekaboo
#sekadarjenaka
#talkinglenses
#cennonet

2,299 8 20 August, 2019
Oh ni @emyliadc masa muda-muda 😂 Tahniah Bina-Bina Malaysia anda adalah Penyanyi sebenar!

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2

Oh ni @emyliadc masa muda-muda 😂 Tahniah Bina-Bina Malaysia anda adalah Penyanyi sebenar!

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2

389 27 18 August, 2019
Lahhh ingat Adele tadi. Suara sama! Ni kalau Adele tahu ni. Boleh duet together 😍

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2  #adele

Lahhh ingat Adele tadi. Suara sama! Ni kalau Adele tahu ni. Boleh duet together 😍

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2 #adele

162 8 18 August, 2019
Lepasni dah boleh tukar nama dah. Dari BBQ Queen tukar ke Queen di hati kami 😂

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2 - #regrann

Lepasni dah boleh tukar nama dah. Dari BBQ Queen tukar ke Queen di hati kami 😂

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2 - #regrann

245 2 18 August, 2019
Pelbagai hujah yang dikeluarkan penyiasat kita malam ni eh semata-mata nak yakinkan @ellaaminuddin yang mana satu penyanyi sebenar 😂😂
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur - #regrann

Pelbagai hujah yang dikeluarkan penyiasat kita malam ni eh semata-mata nak yakinkan @ellaaminuddin yang mana satu penyanyi sebenar 😂😂
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur - #regrann

306 1 18 August, 2019
Nasihat admin untuk akak pengharung halangan ni, jangan laa nyanyi dalam hutan eh.. Takut semua haiwan dalam tu lari 🤪🤪
..
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur  #regrann

Nasihat admin untuk akak pengharung halangan ni, jangan laa nyanyi dalam hutan eh.. Takut semua haiwan dalam tu lari 🤪🤪
..
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur #regrann

282 2 18 August, 2019
Walawey!! sedapnya suara Mat Bola ni.. serak serak basah gitteww 😍😍
..
Sayangnya @ellaaminuddin dah singkirkan dia awal 😔
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur #regrann

Walawey!! sedapnya suara Mat Bola ni.. serak serak basah gitteww 😍😍
..
Sayangnya @ellaaminuddin dah singkirkan dia awal 😔
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur #regrann

983 34 18 August, 2019
Bukan main susah nak buat keputusan.. nasib baik @ellaaminuddin tak singkirkan Dato AC Mizal 🤣🤣
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur - #regrann

Bukan main susah nak buat keputusan.. nasib baik @ellaaminuddin tak singkirkan Dato AC Mizal 🤣🤣
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur - #regrann

293 3 18 August, 2019
Romantiknya @ellaaminuddin dengan husband 🥰🥰
..
Cepat guys, buka @tv3malaysia sekarang!! Korang juga boleh saksikan secara live stream di Youtube TV3 Malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia 
#senangterhibur

Romantiknya @ellaaminuddin dengan husband 🥰🥰
..
Cepat guys, buka @tv3malaysia sekarang!! Korang juga boleh saksikan secara live stream di Youtube TV3 Malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur

741 8 18 August, 2019

Top #icanseeyourvoicemy posts

.
Orang lain yang try, orang lain yang dapat pickupline😅. Sabar eh😂
.
.
Saksikan I Can See Your Voice Season 2 setiap hari Ahad pukul 9 malam hanya di @tv3malaysia dan ulangan di YouTube #tv9malaysia
.
.
🎥#tv3malaysia .
.
👇👇tag kawan korang yang kaki bahan👇👇
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@icanseeyourvoice_my  #lipsync
#icanseeyourvoice  @kitaljens @jannanick_official95 #oppasean @janna_nicker #jannanick #jannanicker 
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#remyishak #remyishakfans
#sitisarah #ljens #jihanmuse 
#sitisarahraissuddin # #markadam #shukhotfm
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar  #lawakantarabangsa
#moveonboleh

.
Orang lain yang try, orang lain yang dapat pickupline😅. Sabar eh😂
.
.
Saksikan I Can See Your Voice Season 2 setiap hari Ahad pukul 9 malam hanya di @tv3malaysia dan ulangan di YouTube #tv9malaysia
.
.
🎥 #tv3malaysia .
.
👇👇tag kawan korang yang kaki bahan👇👇
.
.
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video yang menarik
.
.
@icanseeyourvoice_my #lipsync
#icanseeyourvoice @kitaljens @jannanick_official95 #oppasean @janna_nicker #jannanick #jannanicker
#icanseeyourvoicemalaysia
#icanseeyourvoicemy
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
#icsyv #icsyvmy #icsyv2 #icsyvmy2
#remyishak #remyishakfans
#sitisarah #ljens #jihanmuse
#sitisarahraissuddin # #markadam #shukhotfm
#lawak #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakantarabangsa
#moveonboleh

16,727 5 10 August, 2019