#icanseeyourvoicemalaysiaseason2 Instagram Photos & Videos

icanseeyourvoicemalaysiaseason2 - 483 posts

I CAN SEE YOUR VOICE
18 Ogos 2019
.
. ×××
.
.

Credit to @eyylla (@get_regrann) -  Org tua2 kata "Dont judge a book by its cover" 😅
Sekali sedap pulak suara penyanyi sebenar Bina-bina Malaysia  ni. best..best..👍👍 TAHNIAH @amirulashrafothman berjaya ke konsert Istimewa nanti. 👏👏 Tahniah juga buat @ellaaminuddin yg bijak buat pilihan & percaya dgn kata2 Dato A.C Mizal @emyliadac 👍❤️. Semua org terhibur sungguh dgn episod kali ni yg plg happening & havoc.. Gelak smpi sakit perut.. 😁😂🤣
.
#SeanLJE 
#ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
#ICanSeeYourVoiceMalaysia #Season2
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#kakakrojak
#spreadloveNothate
.
.

#Repost @senangterhibur 
Tahniah @ellaaminuddin kerana berjaya berduet dengan penyanyi yang bersuara sedap ❤️
..
Saksikan episod penuh ICSYVMY di youtube @tv9malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia - #regrann

I CAN SEE YOUR VOICE
18 Ogos 2019
.
. ×××
.
.

Credit to @eyylla (@get_regrann) - Org tua2 kata "Dont judge a book by its cover" 😅
Sekali sedap pulak suara penyanyi sebenar Bina-bina Malaysia ni. best..best..👍👍 TAHNIAH @amirulashrafothman berjaya ke konsert Istimewa nanti. 👏👏 Tahniah juga buat @ellaaminuddin yg bijak buat pilihan & percaya dgn kata2 Dato A.C Mizal @emyliadac 👍❤️. Semua org terhibur sungguh dgn episod kali ni yg plg happening & havoc.. Gelak smpi sakit perut.. 😁😂🤣
.
#SeanLJE
#ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
#ICanSeeYourVoiceMalaysia #Season2
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#kakakrojak
#spreadloveNothate
.
.

#Repost @senangterhibur
Tahniah @ellaaminuddin kerana berjaya berduet dengan penyanyi yang bersuara sedap ❤️
..
Saksikan episod penuh ICSYVMY di youtube @tv9malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia - #regrann

154 6 16 hours ago
Org tua2 kata "Dont judge a book by its cover" 😅
Sekali sedap pulak suara penyanyi sebenar Bina-bina Malaysia  ni. best..best..👍👍 TAHNIAH @amirulashrafothman berjaya ke konsert Istimewa nanti. 👏👏 Tahniah juga buat @ellaaminuddin yg bijak buat pilihan & percaya dgn kata2 Dato A.C Mizal @emyliadac 👍❤️. Semua org terhibur sungguh dgn episod kali ni yg plg happening & havoc.. Gelak smpi sakit perut.. 😁😂🤣
.
#SeanLJE 
#ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
#ICanSeeYourVoiceMalaysia #Season2
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#kakakrojak
#spreadloveNothate
.
.

#Repost @senangterhibur 
Tahniah @ellaaminuddin kerana berjaya berduet dengan penyanyi yang bersuara sedap ❤️
..
Saksikan episod penuh ICSYVMY di youtube @tv9malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia

Org tua2 kata "Dont judge a book by its cover" 😅
Sekali sedap pulak suara penyanyi sebenar Bina-bina Malaysia ni. best..best..👍👍 TAHNIAH @amirulashrafothman berjaya ke konsert Istimewa nanti. 👏👏 Tahniah juga buat @ellaaminuddin yg bijak buat pilihan & percaya dgn kata2 Dato A.C Mizal @emyliadac 👍❤️. Semua org terhibur sungguh dgn episod kali ni yg plg happening & havoc.. Gelak smpi sakit perut.. 😁😂🤣
.
#SeanLJE
#ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
#ICanSeeYourVoiceMalaysia #Season2
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#kakakrojak
#spreadloveNothate
.
.

#Repost @senangterhibur
Tahniah @ellaaminuddin kerana berjaya berduet dengan penyanyi yang bersuara sedap ❤️
..
Saksikan episod penuh ICSYVMY di youtube @tv9malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia

80 5 18 hours ago
Pantang tul dengan orang suara husky2 nih!  Yang ni husky dia mahal!! Padu dan sedap. 
Awal2 dah boleh agak dia Penyanyi sebenar 😍.
.
.
#Repost @tv3malaysia
• • • • • •
Ingat players bola semua tak boleh nyanyi ke? Tengok brader ni nyanyi 🔥

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2 
Host paling comel @seanlje & @shuk_hotfm 
#ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2 
#SeanLJE 
#ellaaminuddin

Pantang tul dengan orang suara husky2 nih! Yang ni husky dia mahal!! Padu dan sedap.
Awal2 dah boleh agak dia Penyanyi sebenar 😍.
.
.
#Repost @tv3malaysia
• • • • • •
Ingat players bola semua tak boleh nyanyi ke? Tengok brader ni nyanyi 🔥

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2
Host paling comel @seanlje & @shuk_hotfm
#ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
#SeanLJE
#ellaaminuddin

50 0 18 August, 2019
Oh ni @emyliadc masa muda-muda 😂 Tahniah Bina-Bina Malaysia anda adalah Penyanyi sebenar!

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2

Oh ni @emyliadc masa muda-muda 😂 Tahniah Bina-Bina Malaysia anda adalah Penyanyi sebenar!

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2

333 25 18 August, 2019
Lahhh ingat Adele tadi. Suara sama! Ni kalau Adele tahu ni. Boleh duet together 😍

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2  #adele

Lahhh ingat Adele tadi. Suara sama! Ni kalau Adele tahu ni. Boleh duet together 😍

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2 #adele

123 2 18 August, 2019
Lepasni dah boleh tukar nama dah. Dari BBQ Queen tukar ke Queen di hati kami 😂

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2 - #regrann

Lepasni dah boleh tukar nama dah. Dari BBQ Queen tukar ke Queen di hati kami 😂

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2 - #regrann

212 2 18 August, 2019
Pelbagai hujah yang dikeluarkan penyiasat kita malam ni eh semata-mata nak yakinkan @ellaaminuddin yang mana satu penyanyi sebenar 😂😂
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur - #regrann

Pelbagai hujah yang dikeluarkan penyiasat kita malam ni eh semata-mata nak yakinkan @ellaaminuddin yang mana satu penyanyi sebenar 😂😂
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur - #regrann

253 1 18 August, 2019
Nasihat admin untuk akak pengharung halangan ni, jangan laa nyanyi dalam hutan eh.. Takut semua haiwan dalam tu lari 🤪🤪
..
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur  #regrann

Nasihat admin untuk akak pengharung halangan ni, jangan laa nyanyi dalam hutan eh.. Takut semua haiwan dalam tu lari 🤪🤪
..
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur #regrann

207 2 18 August, 2019
Walawey!! sedapnya suara Mat Bola ni.. serak serak basah gitteww 😍😍
..
Sayangnya @ellaaminuddin dah singkirkan dia awal 😔
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur #regrann

Walawey!! sedapnya suara Mat Bola ni.. serak serak basah gitteww 😍😍
..
Sayangnya @ellaaminuddin dah singkirkan dia awal 😔
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur #regrann

806 30 18 August, 2019
Sedap weii suqra Mat Bola ni, sayangnya Kak Ella dh singkirkan dia 😪😪
#ICSYVMY #ICSYVMY2 
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
.
.
.
.
Reposted from @tontonmy (@get_regrann) -  Ingat players bola semua tak boleh nyanyi ke? Tengok brader ni nyanyi 🔥

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2 - #regrann

Sedap weii suqra Mat Bola ni, sayangnya Kak Ella dh singkirkan dia 😪😪
#ICSYVMY #ICSYVMY2
#icanseeyourvoicemalaysiaseason2
.
.
.
.
Reposted from @tontonmy (@get_regrann) - Ingat players bola semua tak boleh nyanyi ke? Tengok brader ni nyanyi 🔥

Saksikan secara langsung di TV3 atau strim live di Tonton dan Youtube tv3malaysia #ICSYVMY #ICSYVMY2 - #regrann

132 4 18 August, 2019
Bukan main susah nak buat keputusan.. nasib baik @ellaaminuddin tak singkirkan Dato AC Mizal 🤣🤣
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur - #regrann

Bukan main susah nak buat keputusan.. nasib baik @ellaaminuddin tak singkirkan Dato AC Mizal 🤣🤣
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur - #regrann

259 3 18 August, 2019
Romantiknya @ellaaminuddin dengan husband 🥰🥰
..
Cepat guys, buka @tv3malaysia sekarang!! Korang juga boleh saksikan secara live stream di Youtube TV3 Malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia 
#senangterhibur

Romantiknya @ellaaminuddin dengan husband 🥰🥰
..
Cepat guys, buka @tv3malaysia sekarang!! Korang juga boleh saksikan secara live stream di Youtube TV3 Malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur

566 6 18 August, 2019
"Tight in perut" 😂
Episod mesti tonton 😍 .
.
.
Host #ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
@seanlje @shuk_hotfm .
.
.
#Repost @tv3malaysia
• • • • • •
Hehe teruk @shuk_hotfm kena bahan dengan artis jemputan @ellaaminuddin minggu ni 😂 Bahan bahan jugak tapi dapat ke diorang singkirkan penyamar ? Haa nak tahu tunggu malam esok jam 9 malam kita layan #ICSYVMY di TV3!
.
.
Korang jugak boleh strim LIVE HD di tonton dan Youtube TV3Malaysia !
#ICanSeeYourVoiceMalaysia 
#SeanLJE 
#ellaaminuddin 
#datoacmizal

"Tight in perut" 😂
Episod mesti tonton 😍 .
.
.
Host #ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
@seanlje @shuk_hotfm .
.
.
#Repost @tv3malaysia
• • • • • •
Hehe teruk @shuk_hotfm kena bahan dengan artis jemputan @ellaaminuddin minggu ni 😂 Bahan bahan jugak tapi dapat ke diorang singkirkan penyamar ? Haa nak tahu tunggu malam esok jam 9 malam kita layan #ICSYVMY di TV3!
.
.
Korang jugak boleh strim LIVE HD di tonton dan Youtube TV3Malaysia !
#ICanSeeYourVoiceMalaysia
#SeanLJE
#ellaaminuddin
#datoacmizal

94 4 18 August, 2019
Dapat gaklah  kami geng #BlackPinkBelacan ni bergambar dgn.. -Host #ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
. - Oppa Karl #DramaSweetDreams
- Oppa Sean #OppaMalaysia
- Bos @ataprooftopcafe
- Birthday Boy 🎂
😉😀
. 
Happy Birthday  @seanlje 🎈🎉😍 ❤️
.
#SeanLJETurns25 #HappyBirthday 
Date : 16 August 2019
Venue : @ataprooftopcafe
Theme : Portluck Style
Organized by : @kitaljens FC .
Thanks Admin bagi kami menyibuk sekali join😀😍
.
.
#BlackPinkBelacan
#SeanLJEbirthdaycelebration
#birthdayboy 
#25thbirthday 
#TeamKarl #TeamOppaKarl 
#oppakarl
#DramaSweetDreams 
#SeanLJE
#ataprooftopcafe

Dapat gaklah kami geng #BlackPinkBelacan ni bergambar dgn.. -Host #ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
. - Oppa Karl #DramaSweetDreams
- Oppa Sean #OppaMalaysia
- Bos @ataprooftopcafe
- Birthday Boy 🎂
😉😀
.
Happy Birthday @seanlje 🎈🎉😍 ❤️
.
#SeanLJETurns25 #HappyBirthday
Date : 16 August 2019
Venue : @ataprooftopcafe
Theme : Portluck Style
Organized by : @kitaljens FC .
Thanks Admin bagi kami menyibuk sekali join😀😍
.
.
#BlackPinkBelacan
#SeanLJEbirthdaycelebration
#birthdayboy
#25thbirthday
#TeamKarl #TeamOppaKarl
#oppakarl
#DramaSweetDreams
#SeanLJE
#ataprooftopcafe

58 15 17 August, 2019
" Ella dari tadi rasaaaaaaaaaaaaa je " -  lawak ler Dato'AC @emyliadac , tak sabo nak tengok... Pening la Ella nak pilih siapa penyamar & siapa penyanyi sebenar 😂 
Host #ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
@seanlje & @shuk_hotfm .
.
.
#Repost @tv3malaysia
• • • • • •
Hehehe memang best lah artis jemputan dengan penyiasat jemputan minggu ni .. Korang mesti tak sabar nak tahu @ellaaminuddin akan berduet dengan siapa nantikan ?
.
.
Set time korang macam biasa Ahad ni jam 9 malam kita layan #ICSYVMY di TV3! Korang juga boleh strim LIVE HD di Youtube TV3Malaysia . 
#ICanSeeYourVoiceMalaysia 
#SeanLJE 
#datoacmizal 
#ellaaminuddin

" Ella dari tadi rasaaaaaaaaaaaaa je " - lawak ler Dato'AC @emyliadac , tak sabo nak tengok... Pening la Ella nak pilih siapa penyamar & siapa penyanyi sebenar 😂
Host #ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
@seanlje & @shuk_hotfm .
.
.
#Repost @tv3malaysia
• • • • • •
Hehehe memang best lah artis jemputan dengan penyiasat jemputan minggu ni .. Korang mesti tak sabar nak tahu @ellaaminuddin akan berduet dengan siapa nantikan ?
.
.
Set time korang macam biasa Ahad ni jam 9 malam kita layan #ICSYVMY di TV3! Korang juga boleh strim LIVE HD di Youtube TV3Malaysia .
#ICanSeeYourVoiceMalaysia
#SeanLJE
#datoacmizal
#ellaaminuddin

67 0 16 August, 2019
Maaf sbb sound xproper, dan maaf sbb hujan lebat petang td 😅🙏🏻, hakikat sebuah cinta. #hakikatsebuahcinta #iklim #malaysianvoice #malaysiancover #malaysiansinger #icanseeyourvoiceindonesia #icanseeyourvoicemalaysiaseason2

Maaf sbb sound xproper, dan maaf sbb hujan lebat petang td 😅🙏🏻, hakikat sebuah cinta. #hakikatsebuahcinta #iklim #malaysianvoice #malaysiancover #malaysiansinger #icanseeyourvoiceindonesia #icanseeyourvoicemalaysiaseason2

27 0 15 August, 2019
Wow.. Artis jemputan ICSYVM minggu ni ada Ratu Rock  Malaysia Ella @ellaaminuddin laa pastu ada dato Ac Mizal @emyliadac mestilah kelako & havoc kan..peace yo ✌️haha
Jgn lupa host pun lawak gak @seanlje & @shuk_hotfm 😀
. . 
#Repost @tv3malaysia
Episod minggu ni artis jemputan kita @ellaaminuddin . Agaknya Ella akan berduet dengan penyamar bersuara sumbang atau penyanyi sebenar??? Jangan lupa saksikan #ICSYVMY ahad ni, 9:00 malam di TV3!

#SeanLJE 
#ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
#ICanSeeYourVoiceMalaysia #Season2
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#kakakrojak
#spreadloveNothate

Wow.. Artis jemputan ICSYVM minggu ni ada Ratu Rock Malaysia Ella @ellaaminuddin laa pastu ada dato Ac Mizal @emyliadac mestilah kelako & havoc kan..peace yo ✌️haha
Jgn lupa host pun lawak gak @seanlje & @shuk_hotfm 😀
. .
#Repost @tv3malaysia
Episod minggu ni artis jemputan kita @ellaaminuddin . Agaknya Ella akan berduet dengan penyamar bersuara sumbang atau penyanyi sebenar??? Jangan lupa saksikan #ICSYVMY ahad ni, 9:00 malam di TV3!

#SeanLJE
#ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
#ICanSeeYourVoiceMalaysia #Season2
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#kakakrojak
#spreadloveNothate

61 0 14 August, 2019
Yass! Special minggu ni sebab ada Ratu Rock Malaysia 😍
Plus ada tetamu jemputan Dato' AC @emyliadac ,  kompem riuh.. tengok teaser ni pun dah meriah 😂 .
.
Host #ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
@seanlje & @shuk_hotfm .
.
.
#Repost @tv3malaysia
• • • • • •
Episod minggu ni artis jemputan kita @ellaaminuddin . Agaknya Ella akan berduet dengan penyamar bersuara sumbang atau penyanyi sebenar??? Jangan lupa saksikan #ICSYVMY ahad ni, 9:00 malam di TV3! .
.
.
#SeanLJE 
#ellaaminuddin 
#datoacmizal 
#ICanSeeYourVoiceMalaysia

Yass! Special minggu ni sebab ada Ratu Rock Malaysia 😍
Plus ada tetamu jemputan Dato' AC @emyliadac , kompem riuh.. tengok teaser ni pun dah meriah 😂 .
.
Host #ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2
@seanlje & @shuk_hotfm .
.
.
#Repost @tv3malaysia
• • • • • •
Episod minggu ni artis jemputan kita @ellaaminuddin . Agaknya Ella akan berduet dengan penyamar bersuara sumbang atau penyanyi sebenar??? Jangan lupa saksikan #ICSYVMY ahad ni, 9:00 malam di TV3! .
.
.
#SeanLJE
#ellaaminuddin
#datoacmizal
#ICanSeeYourVoiceMalaysia

56 0 14 August, 2019
Ya tuan! Kornag rasa dia penyamar ke penyanyi? 😂
.
Tag rakan anda yang bersuara sumbang? 😏
.
#icanseeyourvoice #voice #music #malaysia #icanseeyourvoicemalaysiaseason2

Ya tuan! Kornag rasa dia penyamar ke penyanyi? 😂
.
Tag rakan anda yang bersuara sumbang? 😏
.
#icanseeyourvoice #voice #music #malaysia #icanseeyourvoicemalaysiaseason2

104 1 13 August, 2019

Top #icanseeyourvoicemalaysiaseason2 posts

Min kagum bila Shuk tanya kenapa Haqiem pilih Ya! Tuan untuk berduet. Haqiem cakap sebab dia lagi selesa berduet dengan lelaki. Itu Haqiem yg kita semua kenal, dia memang jaga batas dia dengan perempuan ❤ .
.
.
Haqiem berjaya pilih orang yg betul ya. Nasib baik dia tak terpengaruh dengan helah Bell 😂😂
.
.
.
Meremang dengar duet diorang sebab hampir perfect. Haqiem pun tak overshadow Ya! Tuan dan diorang punya perfect tu macam dah rehearsal. Sangat2 sedap didengar 🔥
.
.
.
@haqiemrusli98_ @izz.zlqrn
.
.
.
#HaqiemRusli #HR98 #ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2 #Qiemilio #ICSYV

Min kagum bila Shuk tanya kenapa Haqiem pilih Ya! Tuan untuk berduet. Haqiem cakap sebab dia lagi selesa berduet dengan lelaki. Itu Haqiem yg kita semua kenal, dia memang jaga batas dia dengan perempuan ❤ .
.
.
Haqiem berjaya pilih orang yg betul ya. Nasib baik dia tak terpengaruh dengan helah Bell 😂😂
.
.
.
Meremang dengar duet diorang sebab hampir perfect. Haqiem pun tak overshadow Ya! Tuan dan diorang punya perfect tu macam dah rehearsal. Sangat2 sedap didengar 🔥
.
.
.
@haqiemrusli98_ @izz.zlqrn
.
.
.
#HaqiemRusli #HR98 #ICanSeeYourVoiceMalaysiaSeason2 #Qiemilio #ICSYV

4,154 23 12 August, 2019
Romantiknya @ellaaminuddin dengan husband 🥰🥰
..
Cepat guys, buka @tv3malaysia sekarang!! Korang juga boleh saksikan secara live stream di Youtube TV3 Malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia 
#senangterhibur

Romantiknya @ellaaminuddin dengan husband 🥰🥰
..
Cepat guys, buka @tv3malaysia sekarang!! Korang juga boleh saksikan secara live stream di Youtube TV3 Malaysia
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur

566 6 18 August, 2019
Walawey!! sedapnya suara Mat Bola ni.. serak serak basah gitteww 😍😍
..
Sayangnya @ellaaminuddin dah singkirkan dia awal 😔
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur #regrann

Walawey!! sedapnya suara Mat Bola ni.. serak serak basah gitteww 😍😍
..
Sayangnya @ellaaminuddin dah singkirkan dia awal 😔
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur #regrann

806 30 18 August, 2019
Kenapa tak nak dengar cakap @fadlanhazim haqiem oi.. Kan dah salah pilih tu 😩😩
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur

Kenapa tak nak dengar cakap @fadlanhazim haqiem oi.. Kan dah salah pilih tu 😩😩
#ICSYVmy
#tv3malaysia
#senangterhibur

986 8 11 August, 2019