#iamindonesian Instagram Photos & Videos

iamindonesian - 12.3k posts

Selamat malam jakarta...
.
.
📌monas, jakarta, indonesia.

Selamat malam jakarta...
.
.
📌monas, jakarta, indonesia.

52 2 15 hours ago
Ada kejutan dibalik foto aku kali ini😊Ditunggu ya?

Aku udah nggak sabar mau nyenengin semua yang setia dukung aku selama ini🙏 love you all❤🇲🇨 #kejutan #kesetiaan #kasihsayang #hidup #hidupyangberguna #kasihsejati #bersyukur #waktu #enjoyyourfamily #loveyourfamily #respectyourparents #memory #ilovemyfamily #penyanyi # #penyanyiindonesia #iamindonesian #shannashannonsiswanto #indonesiabanget

Ada kejutan dibalik foto aku kali ini😊Ditunggu ya?

Aku udah nggak sabar mau nyenengin semua yang setia dukung aku selama ini🙏 love you all❤🇲🇨 #kejutan #kesetiaan #kasihsayang #hidup #hidupyangberguna #kasihsejati #bersyukur #waktu #enjoyyourfamily #loveyourfamily #respectyourparents #memory #ilovemyfamily #penyanyi # #penyanyiindonesia #iamindonesian #shannashannonsiswanto #indonesiabanget

2,565 125 18 hours ago
Ijinkan Aku - Reza Artamevia (Cover)
🎧 recommended
.
.
.
@kplug_official
#godissogood #ijinkanakuchallenge #bassist #basscover #iamindonesian

Ijinkan Aku - Reza Artamevia (Cover)
🎧 recommended
.
.
.
@kplug_official
#godissogood #ijinkanakuchallenge #bassist #basscover #iamindonesian

78 33 14 July, 2019
Happy Birthday Tun Mahathir🎂
Thank you to serve our country getting grow until now,doesn't matter what people talk about you,i knew what you did past to grow up the country with your intelligence mind,and still serve as prime minister for now even you are getting old.Respect for that🤲🏻 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Happy Birthday Tun Mahathir🎂
Thank you to serve our country getting grow until now,doesn't matter what people talk about you,i knew what you did past to grow up the country with your intelligence mind,and still serve as prime minister for now even you are getting old.Respect for that🤲🏻 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

12 0 14 July, 2019
Aku sih YES ...
Yes enaknyaaa...
Nasi liwet nya gurih
Ayam goreng lengkuas nya juara
Bakwan jagung nya maknyusss
Semur jengkol nya empuk & ga bau , mantappp
Sambel nya topppp 
Harganya sesuai dengan rasa dari makanannya...👍👍👍👍
.
.
.
#daunhejoresto 
#liwetan
#kulinerindonesia
#indonesianfood
#eatandeat 
#iloveindonesianfood 
#iamindonesian 
#mikoyamada
#mikoyamadastories 
#yamadachangfamily 
#yamadachangdiary

Aku sih YES ...
Yes enaknyaaa...
Nasi liwet nya gurih
Ayam goreng lengkuas nya juara
Bakwan jagung nya maknyusss
Semur jengkol nya empuk & ga bau , mantappp
Sambel nya topppp
Harganya sesuai dengan rasa dari makanannya...👍👍👍👍
.
.
.
#daunhejoresto
#liwetan
#kulinerindonesia
#indonesianfood
#eatandeat
#iloveindonesianfood
#iamindonesian
#mikoyamada
#mikoyamadastories
#yamadachangfamily
#yamadachangdiary

20 3 13 July, 2019
Money won’t buy happiness, but it will pay the salaries of a large research staff to study the problem.😂😂😂 malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Money won’t buy happiness, but it will pay the salaries of a large research staff to study the problem.😂😂😂 malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

14 0 12 July, 2019
Anda ada masalah kewangan,sering kali hilang tumpuan kerja bergaduh dengan bini pasal duit,gagal lunaskan bayaran bulanan kereta,nak modal kawin duit xde,nak curang tapi takut ? xpe benda boleh setel,contact bro sebelah saya ni,Ayahanda gampang benda boleh setel🤣🤣🤣 malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Anda ada masalah kewangan,sering kali hilang tumpuan kerja bergaduh dengan bini pasal duit,gagal lunaskan bayaran bulanan kereta,nak modal kawin duit xde,nak curang tapi takut ? xpe benda boleh setel,contact bro sebelah saya ni,Ayahanda gampang benda boleh setel🤣🤣🤣 malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

24 1 12 July, 2019
Just relax, and think why you so blessed?
.
.
.
#godissogood #art #photo #iamindonesian

Just relax, and think why you so blessed?
.
.
.
#godissogood #art #photo #iamindonesian

94 6 12 July, 2019
“Because you are women, people will force their thinking on you, their boundaries on you. They will tell you how to dress, how to behave, who you can meet and where you can go. Don’t live in the shadows of people’s judgement. Make your own choices in the light of your own wisdom.”
--- Amitabh Bachchan ---
-
-
-
-
-
-
#woman #iamwoman #girl #wisdom #pinkday #stronger #keeppositive #keepbeautiful #keepindonesianbeautiful #explore #explorer #indonesiangirl #iamindonesian #people #iloveindonesia #instagram #hits

“Because you are women, people will force their thinking on you, their boundaries on you. They will tell you how to dress, how to behave, who you can meet and where you can go. Don’t live in the shadows of people’s judgement. Make your own choices in the light of your own wisdom.”
--- Amitabh Bachchan ---
-
-
-
-
-
-
#woman #iamwoman #girl #wisdom #pinkday #stronger #keeppositive #keepbeautiful #keepindonesianbeautiful #explore #explorer #indonesiangirl #iamindonesian #people #iloveindonesia #instagram #hits

111 6 9 July, 2019
the last mountain climbing this year (?)

the last mountain climbing this year (?)

48 3 8 July, 2019
Teach your children to love his country so he will make his country proud 
#iamindonesian #merahputih #child #boy #lafayettenikolaimaukary

Teach your children to love his country so he will make his country proud
#iamindonesian #merahputih #child #boy #lafayettenikolaimaukary

18 2 8 July, 2019
It was wonderful to grow up with so many siblings. We were all just a year or two apart, and we were always so supportive of each other.

#malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

It was wonderful to grow up with so many siblings. We were all just a year or two apart, and we were always so supportive of each other.

#malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

20 2 3 July, 2019
Hunting poto seharian
Ngedit poto berjam.jam
Pas mau posting 😀, bingung kepsyen nya apa..!! 😂😂
.
.
📌G.B.K. JAKARTA

Hunting poto seharian
Ngedit poto berjam.jam
Pas mau posting 😀, bingung kepsyen nya apa..!! 😂😂
.
.
📌G.B.K. JAKARTA

55 9 2 July, 2019

Top #iamindonesian posts

Ada kejutan dibalik foto aku kali ini😊Ditunggu ya?

Aku udah nggak sabar mau nyenengin semua yang setia dukung aku selama ini🙏 love you all❤🇲🇨 #kejutan #kesetiaan #kasihsayang #hidup #hidupyangberguna #kasihsejati #bersyukur #waktu #enjoyyourfamily #loveyourfamily #respectyourparents #memory #ilovemyfamily #penyanyi # #penyanyiindonesia #iamindonesian #shannashannonsiswanto #indonesiabanget

Ada kejutan dibalik foto aku kali ini😊Ditunggu ya?

Aku udah nggak sabar mau nyenengin semua yang setia dukung aku selama ini🙏 love you all❤🇲🇨 #kejutan #kesetiaan #kasihsayang #hidup #hidupyangberguna #kasihsejati #bersyukur #waktu #enjoyyourfamily #loveyourfamily #respectyourparents #memory #ilovemyfamily #penyanyi # #penyanyiindonesia #iamindonesian #shannashannonsiswanto #indonesiabanget

2,565 125 18 hours ago
.
Cortina d’Ampezzo, Italy 🇮🇹..
Cortina Trail - Lavaredo Ultra Trail
Friday, 28 June 2019..
•
Every pro was once an amateur 
Every expert was once a beginner
So dream big.........and start now
•
This is not my first ultra trail. But it is my first Ultra Trail World Tour. I can’t express how happy I am to have qualified for such a big event and to be able to finish the course, when I thought it was just a dream that I don’t have the courage to pursue. It was an amazing experience for me to run among the strongest ultra runners from all over the world. Being the only Indonesian participant made me so proud to show off the Indonesian flag when hitting the finish line. The excitement of a dream come true is just beyond description..
•
•
#CortinaTrail #lut2019 #ultratrailworldtour #trail #ultrarunning #trailrunner #cortinadampezzo #italy🇮🇹 #proudtobeindonesian #iamindonesian #mychallenge #dreamcometrue #bethebestyoucanbe

.
Cortina d’Ampezzo, Italy 🇮🇹..
Cortina Trail - Lavaredo Ultra Trail
Friday, 28 June 2019..

Every pro was once an amateur
Every expert was once a beginner
So dream big.........and start now

This is not my first ultra trail. But it is my first Ultra Trail World Tour. I can’t express how happy I am to have qualified for such a big event and to be able to finish the course, when I thought it was just a dream that I don’t have the courage to pursue. It was an amazing experience for me to run among the strongest ultra runners from all over the world. Being the only Indonesian participant made me so proud to show off the Indonesian flag when hitting the finish line. The excitement of a dream come true is just beyond description..


#CortinaTrail #lut2019 #ultratrailworldtour #trail #ultrarunning #trailrunner #cortinadampezzo #italy🇮🇹 #proudtobeindonesian #iamindonesian #mychallenge #dreamcometrue #bethebestyoucanbe

217 57 29 June, 2019
Walaupun hari ini #AsianGames2018 sudah berakhir, tapi biarkanlah semangat perdamaian tetap ada.
.
.
#IndonesiaDamai
#IndonesiaBersatu
#BhinekaTunggalIka

Walaupun hari ini #AsianGames2018 sudah berakhir, tapi biarkanlah semangat perdamaian tetap ada.
.
.
#IndonesiaDamai
#IndonesiaBersatu
#BhinekaTunggalIka

978 1 2 September, 2018
Her smile is like a ray of sunshine on a cloudy day 💕 #zeba

For further info & booking:
✉️ info@littlehugsphoto.com ☎️ +62-812-1054-309 
Or click link on bio.

#newborn #newbornphotography #babyborn #newbornphoto #baby #babyphoto #babyportrait #newbornphotographer #newbornphotographerjakarta #newbornphotographertangerang #newbornphotographydotcom  #nikonindonesia #nikond750 #nikonartists #iamindonesian #home-service

Her smile is like a ray of sunshine on a cloudy day 💕 #zeba

For further info & booking:
✉️ info@littlehugsphoto.com ☎️ +62-812-1054-309
Or click link on bio.

#newborn #newbornphotography #babyborn #newbornphoto #baby #babyphoto #babyportrait #newbornphotographer #newbornphotographerjakarta #newbornphotographertangerang #newbornphotographydotcom #nikonindonesia #nikond750 #nikonartists #iamindonesian #home-service

594 9 6 March, 2019
The Grand Mosque 🕌
.
Loc: #AlunAlunBlitar #Blitar
.
Sekedar berbagi beberapa alternatif  sudut pengambilan dan komposisi untuk Mesjid Agung Kota Blitar. Semoga berkenan 🙏
•~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
UBER @geonusantara #geojabodetabek
#IDNumberGEO031600953
#GEO0290UBER
•~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#MenujuIndonesiaMaju
Nikond750 | Nikkor24-85mm | GND1.2se #formatthitech
•
#nikonasia #nikonindonesia #iamindonesian #mynikkor
#instanusantara #geonusantara #indotravellers #livefolkindonesia #ayodolan #gnfi #parapejalan #fotokitaid #jalan2terus #idpetualang #photosociety #vsco #indonesia_photography #exploreindonesia  #pesonaindonesia
.

The Grand Mosque 🕌
.
Loc: #AlunAlunBlitar #Blitar
.
Sekedar berbagi beberapa alternatif sudut pengambilan dan komposisi untuk Mesjid Agung Kota Blitar. Semoga berkenan 🙏
•~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
UBER @geonusantara #geojabodetabek
#IDNumberGEO031600953
#GEO0290UBER
•~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#MenujuIndonesiaMaju
Nikond750 | Nikkor24-85mm | GND1.2se #formatthitech

#nikonasia #nikonindonesia #iamindonesian #mynikkor
#instanusantara #geonusantara #indotravellers #livefolkindonesia #ayodolan #gnfi #parapejalan #fotokitaid #jalan2terus #idpetualang #photosociety #vsco #indonesia_photography #exploreindonesia #pesonaindonesia
.

743 22 26 March, 2018
South Java Sea
.
.
.
📍#NgedenBeach #PantaiNgeden #GunungKidul #Jogjaistimewa
.
.
Lokasi yang asyik buat foto dengan model dengan berbagai konsep. Ada latar pemandangan tebing dan laut lepas yang bergelora mana posisi sunset pula. Ada foreground anak tangga, gazebo, karang hitam dan kumpulan pandan duri
.
Sebenarnya lebih asyik ketimbang pantai Kesirat yang cuma  ada 1 pohon jomblo dengan laut garis horizon tanpa riak
.
Nanti lah datang ke sini lagi bawa sepasang model buat foto konsep asyik 😀😌☺️
.
•
#MenujuIndonesiaMaju
Nikond750 | Nikkor24-85mm | GND1.2 #formatthitech
•
#nikonasia #nikonindonesia #iamindonesian #mynikkor
#instanusantara #geonusantara #indotravellers #livefolkindonesia #ayodolan #gnfi #parapejalan #fotokitaid #jalan2terus #idpetualang #photosociety #vsco #indonesia_photography #exploreindonesia  #pesonaindonesia

South Java Sea
.
.
.
📍 #NgedenBeach #PantaiNgeden #GunungKidul #Jogjaistimewa
.
.
Lokasi yang asyik buat foto dengan model dengan berbagai konsep. Ada latar pemandangan tebing dan laut lepas yang bergelora mana posisi sunset pula. Ada foreground anak tangga, gazebo, karang hitam dan kumpulan pandan duri
.
Sebenarnya lebih asyik ketimbang pantai Kesirat yang cuma ada 1 pohon jomblo dengan laut garis horizon tanpa riak
.
Nanti lah datang ke sini lagi bawa sepasang model buat foto konsep asyik 😀😌☺️
.

#MenujuIndonesiaMaju
Nikond750 | Nikkor24-85mm | GND1.2 #formatthitech

#nikonasia #nikonindonesia #iamindonesian #mynikkor
#instanusantara #geonusantara #indotravellers #livefolkindonesia #ayodolan #gnfi #parapejalan #fotokitaid #jalan2terus #idpetualang #photosociety #vsco #indonesia_photography #exploreindonesia #pesonaindonesia

934 36 1 November, 2018
Morning #Sumbawa!
.
Location: #Sape #Bima
.
Sumbawa adalah destinasi wajib buat para landscapers, karena bentang alam nya yang sangat bervariasi. Dari sawah, ladang, hutan, gunung, sabana, hingga ladang garam dan tambak udang. Semua ada!
.
Belum lagi pantai-pantai serta pulau-pulau kecil yang elok rupawan. Tak akan pernah cukup ke sini kalau cuma beberapa hari. Perlu waktu berminggu hingga berbulan😌☺️. Yuk ke Sumbawa!
.
#MenujuIndonesiaMaju
Nikond750 | Nikkor24-85mm | GND1.2 #formatthitech
.
#nikonasia #nikonindonesia #iamindonesian #mynikkor
#instanusantara #geonusantara #indotravellers #livefolkindonesia #ayodolan #gnfi #parapejalan #fotokitaid #jalan2terus #idpetualang #photosociety #vsco #indonesia_photography #exploreindonesia  #pesonaindonesia

Morning #Sumbawa!
.
Location: #Sape #Bima
.
Sumbawa adalah destinasi wajib buat para landscapers, karena bentang alam nya yang sangat bervariasi. Dari sawah, ladang, hutan, gunung, sabana, hingga ladang garam dan tambak udang. Semua ada!
.
Belum lagi pantai-pantai serta pulau-pulau kecil yang elok rupawan. Tak akan pernah cukup ke sini kalau cuma beberapa hari. Perlu waktu berminggu hingga berbulan😌☺️. Yuk ke Sumbawa!
.
#MenujuIndonesiaMaju
Nikond750 | Nikkor24-85mm | GND1.2 #formatthitech
.
#nikonasia #nikonindonesia #iamindonesian #mynikkor
#instanusantara #geonusantara #indotravellers #livefolkindonesia #ayodolan #gnfi #parapejalan #fotokitaid #jalan2terus #idpetualang #photosociety #vsco #indonesia_photography #exploreindonesia #pesonaindonesia

919 40 27 March, 2018
Good morning HK...
sometimes the goodwills aren’t good by other people.
but respect is always do one !
-
-
-
-
-
#hongkong #smile #cowoknusantara  #morningmotivation #iamindonesian #trip #traveller

Good morning HK...
sometimes the goodwills aren’t good by other people.
but respect is always do one !
-
-
-
-
-
#hongkong #smile #cowoknusantara #morningmotivation #iamindonesian #trip #traveller

687 0 27 November, 2018