#hometuisyen Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

1.1
average comments
15.5
average likes
@cerdik_home_tuition Profile picture

@cerdik_home_tuition

Berapa ramai ibu-ibu yang ada anak nak exam PT3 2019 ini? .
Cikgu nak bawakan Guru Pakar PT3 yang akan share Teknik Menjawab Soalan khas untuk bantu anak anda. .
Tapi, cikgu nak share yang sungguh-sungguh nak bantu anak sahaja. .
Nak?
Komen NAK, dan cikgu akan segera PM.

Last, 12 malam ini ya.
#cerdikhometutor
#hometutors #hometuisyen
#hometuitionshahalam
#hometuitionkl #givemore
#pt32019 #spm2019

Berapa ramai ibu-ibu yang ada anak nak exam PT3 2019 ini? .
Cikgu nak bawakan Guru Pakar PT3 yang akan share Teknik Menjawab Soalan khas untuk bantu anak anda. .
Tapi, cikgu nak share yang sungguh-sungguh nak bantu anak sahaja. .
Nak? 
Komen NAK, dan cikgu akan segera PM.

Last, 12 malam ini ya. 
#cerdikhometutor
#hometutors #hometuisyen
#hometuitionshahalam
#hometuitionkl #givemore
#pt32019 #spm2019
5 1 11 hours ago
@medinahometuition Profile picture

@medinahometuition

Alhamdulillah. Feedback klien yang berpuas hati dengan tutor kami. 😉

#tuisyendirumah #hometuisyen #hometuition

Alhamdulillah. Feedback klien yang berpuas hati dengan tutor kami. 😉

#tuisyendirumah #hometuisyen #hometuition
0 0 16 September, 2019
@ikhtiarhometuition Profile picture

@ikhtiarhometuition

16 September 2019. SELAMAT HARI MALAYSIA DIUCAPKAN KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA.
🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Semoga Malaysia sentiasa dirahmati, aman-damai dan dilimpahi rezeki berlipat ganda. Amin.🤲😊 #IKHTIARHOMEUITION
#hometuitionutara
#hometuitionkedah
#hometuitionalorsetar
#hometuisyen
#spm #pt3 #upsr

16 September 2019. SELAMAT HARI MALAYSIA DIUCAPKAN KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA.
🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Semoga Malaysia sentiasa dirahmati, aman-damai dan dilimpahi rezeki berlipat ganda. Amin.🤲😊 #IKHTIARHOMEUITION 
#hometuitionutara 
#hometuitionkedah 
#hometuitionalorsetar
#hometuisyen 
#spm #pt3 #upsr
3 0 16 September, 2019
@medinahometuition Profile picture

@medinahometuition

Selamat petang. Jom kita tengok antara perkataan-perkataan yang sering disalahgunakan dalam penulisan. 😉
.
#tuisyenkedah #tuisyendirumah #hometuisyen #hometuition #tuisyenselangor #tuisyenperak #tuisyenkualalumpur #tuisyenpenang

Selamat petang. Jom kita tengok antara perkataan-perkataan yang sering disalahgunakan dalam penulisan. 😉
.
#tuisyenkedah #tuisyendirumah #hometuisyen #hometuition #tuisyenselangor #tuisyenperak #tuisyenkualalumpur #tuisyenpenang
6 0 14 September, 2019
@ikhtiarhometuition Profile picture

@ikhtiarhometuition

Selamat pagi semua ☺ Ayuh countdown. Supaya kita stay fokus 🧐
PT3 - 15 hari lagi
SPM - 29 hari lagi

Usaha selagi mampu. Yakin BOLEH! 💪

#ikhtiarcountdown
#ikhtiarhometuition
#hometuitionutara
#hometuitionkedah
#hometuitionperlis
#hometuisyen
#h

Selamat pagi semua ☺ Ayuh countdown. Supaya kita stay fokus 🧐
PT3 - 15 hari lagi
SPM - 29 hari lagi

Usaha selagi mampu. Yakin BOLEH! 💪

#ikhtiarcountdown
#ikhtiarhometuition
#hometuitionutara
#hometuitionkedah
#hometuitionperlis 
#hometuisyen 
#h
4 0 14 September, 2019
@medinahometuition Profile picture

@medinahometuition

Tuisyen juga boleh dijalankan secara berkumpulan di rumah anda. Anak pun mudah berbincang dengan kawan-kawan. 😉
.
#tuisyendirumah #tuisyenkedah #hometuisyen #hometuition #tuisyenselangor #tuisyen

Tuisyen juga boleh dijalankan secara berkumpulan di rumah anda. Anak pun mudah berbincang dengan kawan-kawan. 😉
.
#tuisyendirumah #tuisyenkedah #hometuisyen #hometuition #tuisyenselangor #tuisyen
4 0 13 September, 2019
@medinahometuition Profile picture

@medinahometuition

"Every student can learn, just not in the same day or in the same way." - George Evans
.
#tuisyendirumah #hometuition #tuisyenselangor #tuisyenkedah #hometuisyen

"Every student can learn, just not in the same day or in the same way." - George Evans
.
#tuisyendirumah #hometuition #tuisyenselangor #tuisyenkedah #hometuisyen
1 0 12 September, 2019
@ikhtiarhometuition Profile picture

@ikhtiarhometuition

Alhamdullilah debaran berakhir buat ibu ayah dan calon UPSR 2019. Teruskan berdoa anak-anak, ibu ayah.

#IKHTIARHOMEUITION
#likefbpageikhtiarhometuition
#hometuitionperlis
#hometuitionutara
#hometuitionkedah
#hometuisyen
#home
#upsr #pt3 #spm

Alhamdullilah debaran berakhir buat ibu ayah dan calon UPSR 2019. Teruskan berdoa anak-anak, ibu ayah.

#IKHTIARHOMEUITION 
#likefbpageikhtiarhometuition
#hometuitionperlis 
#hometuitionutara 
#hometuitionkedah 
#hometuisyen 
#home 
#upsr #pt3  #spm
5 0 11 September, 2019
@ikhtiarhometuition Profile picture

@ikhtiarhometuition

Tahniah ibu ayah yang sediakan keperluan untuk anak- anak belajar. Terima kasih sediakan papan putih untuk cikgu menconteng 😄 Penuh satu papan haih... Moga awak faham ye muridku.
Tips belajar: Rajin menconteng buku waktu ulangkaji sebagai output segala apa yang awak dah belajar. Ini dapat membantu memori tau. Selamat beramal 🤗

#hometuitionperlis
#hometuitionutara
#hometuitionkedah
#hometuisyen
#hometuition
#IKHTIARHOMEUITION
#homeschool
#gurudatangkerumah
#alorsetar #sungaipetani #bedong #seberangperai

Tahniah ibu ayah yang sediakan keperluan untuk anak- anak belajar. Terima kasih sediakan papan putih untuk cikgu menconteng 😄 Penuh satu papan haih... Moga awak faham ye muridku. 
Tips belajar: Rajin menconteng buku waktu ulangkaji  sebagai output segala apa yang awak dah belajar. Ini dapat membantu memori tau. Selamat beramal 🤗

#hometuitionperlis 
#hometuitionutara 
#hometuitionkedah 
#hometuisyen 
#hometuition 
#IKHTIARHOMEUITION 
#homeschool 
#gurudatangkerumah 
#alorsetar #sungaipetani #bedong #seberangperai
5 3 11 September, 2019
@ikhtiarhometuition Profile picture

@ikhtiarhometuition

KELAS ULANGKAJI DAN PERSEDIAAN AKHIR TAHUN.
Ibu ayah yang prihatin, macam mana prestasi pembelajaran anak-anak?
Anak fokus tak?
Anak rajin belajar sendiri tak?
Jika tidak, mungkin ibu ayah boleh panggil teman belajar dengan anak. Macam mentor atau guru tuisyen. Supaya anak lebih fokus.

Kami masih membuka pendaftaran untuk mengajar anak anda di rumah.
Nak kami bantu anak anda dalam pelajaran?
Klik 👇🏻 untuk pertanyaan lanjut
http://wasap.my/601110508366/nakjoinhometuition
http://wasap.my/601110508366/nakjoinhometuition
http://wasap.my/601110508366/nakjoinhometuition

Ibu ayah.. nak nota dan soalan berkaitan kemanjadian anak-anak, tips kemajuan diri dan pendidikan serta segala bahan pembelajaran yg terkini? Jommm, join telegram ini 😊💪🏻
https://t.me/ikhtiarhometuition

#LikefbIkhtiarHomeTuition
#Followigikhtiarhometuition
#IKHTIARHOMEUITION
#hometuitionutara
#hometuitionkedah
#hometuisyen
#gurudatangkerumah

KELAS ULANGKAJI DAN PERSEDIAAN AKHIR TAHUN.
Ibu ayah yang prihatin, macam mana prestasi pembelajaran anak-anak? 
Anak fokus tak?
Anak rajin belajar sendiri tak?
Jika tidak, mungkin ibu ayah boleh panggil teman belajar dengan anak. Macam mentor atau guru tuisyen. Supaya anak lebih fokus.

Kami masih membuka pendaftaran untuk mengajar anak anda di rumah. 
Nak kami bantu anak anda dalam pelajaran?
Klik 👇🏻 untuk pertanyaan lanjut
http://wasap.my/601110508366/nakjoinhometuition
http://wasap.my/601110508366/nakjoinhometuition
http://wasap.my/601110508366/nakjoinhometuition

Ibu ayah.. nak nota dan soalan berkaitan kemanjadian anak-anak, tips kemajuan diri dan pendidikan serta segala bahan pembelajaran yg terkini? Jommm, join telegram ini 😊💪🏻
https://t.me/ikhtiarhometuition

#LikefbIkhtiarHomeTuition
#Followigikhtiarhometuition
#IKHTIARHOMEUITION 
#hometuitionutara
#hometuitionkedah
#hometuisyen
#gurudatangkerumah
3 0 11 September, 2019
@ikhtiarhometuition Profile picture

@ikhtiarhometuition

PERIBAHASA. Jom tengok peribahasa yang boleh digunakan untuk tulis karangan. Hari ni cikgu bagi 1 tema saja dulu. Stay tuned k.
#hometuitionperlis
#hometuitionutara
#hometuitionkedah
#hometuisyen
#hometuition
#IKHTIARHOMEUITION

PERIBAHASA. Jom tengok peribahasa yang boleh digunakan untuk tulis karangan. Hari ni cikgu bagi 1 tema saja dulu. Stay tuned k. 
#hometuitionperlis 
#hometuitionutara 
#hometuitionkedah 
#hometuisyen 
#hometuition 
#IKHTIARHOMEUITION
6 0 10 September, 2019
@affordablehometuitionpj Profile picture

@affordablehometuitionpj

One Last Hoorah for our students with Maths & Science past year exam papers. Our students had a blast going through important questions and techniques to solve them. All the best dear students!! 💪🏾📚💯
#AffordableHomeTuitionPetalingJaya #HomeTuition #HomeTuitionPetalingJaya #HomeTuitionSelangor #HomeTuitionMalaysia #HomeTuisyen #Tuisyen #TuisyenDiRumah #TuitionCentre #PusatTuisyen #QualityTutoringAffordablePrice #ProvenResults #Studygram #Education #2019 #Standard6 #UPSR #UPSR2019 #KSSR #DLP #Maths #Science #PetalingJaya #Selangor

One Last Hoorah for our students with Maths & Science past year exam papers. Our students had a blast going through important questions and techniques to solve them. All the best dear students!! 💪🏾📚💯
#AffordableHomeTuitionPetalingJaya #HomeTuition #HomeTuitionPetalingJaya #HomeTuitionSelangor #HomeTuitionMalaysia #HomeTuisyen #Tuisyen #TuisyenDiRumah #TuitionCentre #PusatTuisyen #QualityTutoringAffordablePrice #ProvenResults #Studygram #Education #2019 #Standard6 #UPSR #UPSR2019 #KSSR #DLP #Maths #Science #PetalingJaya #Selangor
9 0 9 September, 2019
@ikhtiarhometuition Profile picture

@ikhtiarhometuition

HALATUJU ANAK-ANAK SELEPAS PT3

Selepas PT3, anak-anak dah boleh decide laluan mana yang ingin diteruskan. Ada 4 laluan:

Laluan dua pertama selepas tamat pengajian sekolah menengah, iaitu
1. Laluan Pra-Unniversiti
2. Laluan Diploma

Jika berminat dengan kemahiran, boleh kembangkan bakat dan meneroka lagi kemahiran tersebut melalui dua laluan,
3. Laluan Kolej Vokasional
4. Laluan Institut Latihan Kemahiran (ILKS/ILKA)

Dah boleh duduk berbincang dengan anak-anak mengenai halatuju mereka 😊

Moga bermanfaat.

Nak kami bantu anak anda dalam pelajaran?
Klik 👇🏻 untuk pertanyaan lanjut
http://wasap.my/601110508366/nakjoinhometuition

Ibu ayah.. nak nota dan soalan berkaitan kemanjadian anak-anak, tips kemajuan diri dan pendidikan serta segala bahan pembelajaran yg terkini? Jommm, join telegram ini 😊💪🏻
https://t.me/ikhtiarhometuition

#LikefbIkhtiarHomeTuition
#Followigikhtiarhometuition
#IKHTIARHOMEUITION
#hometuitionutara
#hometuitionperlis
#hometuitionkedah
#hometuisyen

HALATUJU ANAK-ANAK SELEPAS PT3

Selepas PT3, anak-anak dah boleh decide laluan mana yang ingin diteruskan. Ada 4 laluan:

Laluan dua pertama selepas tamat pengajian sekolah menengah, iaitu
1. Laluan Pra-Unniversiti
2. Laluan Diploma

Jika berminat dengan kemahiran, boleh kembangkan bakat dan meneroka lagi kemahiran tersebut melalui dua laluan,
3. Laluan Kolej Vokasional
4. Laluan Institut Latihan Kemahiran (ILKS/ILKA)

Dah boleh duduk berbincang dengan anak-anak mengenai halatuju mereka 😊

Moga bermanfaat.

Nak kami bantu anak anda dalam pelajaran?
Klik 👇🏻 untuk pertanyaan lanjut 
http://wasap.my/601110508366/nakjoinhometuition

Ibu ayah.. nak nota dan soalan berkaitan kemanjadian anak-anak, tips kemajuan diri dan pendidikan serta segala bahan pembelajaran yg terkini? Jommm, join telegram ini 😊💪🏻
https://t.me/ikhtiarhometuition

#LikefbIkhtiarHomeTuition
#Followigikhtiarhometuition
#IKHTIARHOMEUITION
#hometuitionutara 
#hometuitionperlis 
#hometuitionkedah 
#hometuisyen
1 0 9 September, 2019
@ismarthometuition Profile picture

@ismarthometuition

Kuala Lumpur, Malaysia

KHAS BUAT WARGA SELANGOR & KL
***UPSR/PT3/SPM/IGCSE TAK LAMA LAGI KAN..?
*ANAK-ANAK DAH BERSEDIA KE NAK EXAM?
*NAK HANTAR TUSYEN,RASANYA DAH TERLEWAT.. *MAHU TAK JIKA KAMI BERIKAN PERSONAL COACHING UTK ANAK ANDA?
KELAS INTENSIF ✔ Kelas berbentuk Latih Tubi menjawab kertas soalan format peperiksaan sebenar ✔ Pendedahan Teknik Cepat serta Menjimatkan masa menjawab Kertas 1 ✔ Panduan menjawab Kertas 1 dan Kertas 2 dengan betul
✔ Menepati kurikulum sekolah rendah & menengah terkini

Hubungi 017 923 7383
ATAU
iSmart Home Tuisyen akan hubungi Anda Secepat Mungkin
#hometuisyen #tuisyen #tuisyendirumah #home #hometuition #hometuitionshahalam #hometuitionkl #hometuitionmalaysia #hometuitionklang #hometuitionmurah #tuisyen #tuition #tuitions

KHAS BUAT WARGA SELANGOR & KL
***UPSR/PT3/SPM/IGCSE TAK LAMA LAGI KAN..?
*ANAK-ANAK DAH BERSEDIA KE NAK EXAM?
*NAK HANTAR TUSYEN,RASANYA DAH TERLEWAT.. *MAHU TAK JIKA KAMI BERIKAN PERSONAL COACHING UTK ANAK ANDA? 
KELAS INTENSIF ✔ Kelas berbentuk Latih Tubi menjawab kertas soalan format peperiksaan sebenar ✔ Pendedahan Teknik Cepat serta Menjimatkan masa menjawab Kertas 1 ✔ Panduan menjawab Kertas 1 dan Kertas 2 dengan betul
✔ Menepati kurikulum sekolah rendah & menengah terkini

Hubungi 017 923 7383
ATAU 
iSmart Home Tuisyen akan hubungi Anda Secepat Mungkin
#hometuisyen#tuisyen#tuisyendirumah#home#hometuition#hometuitionshahalam#hometuitionkl#hometuitionmalaysia#hometuitionklang#hometuitionmurah#tuisyen#tuition#tuitions
9 3 7 September, 2019
@hometuition_ Profile picture

@hometuition_

Bismillah.

Admin akan membuka #hometuition #hometuisyen bagi membuka peluang kepada pelajar-pelajar yang bakal menduduki peperiksaan UPSR, PT3 & SPM.

Kelas tuisyen akan berlangsung di rumah client & tutor akan mengajar di rumah client.

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp pada nombor yang tertera☺️ #melaka #segamat #tuition #tuisyen #pusattuisyen #tutormelaka #tutorsegamat #tutor

Bismillah.

Admin akan membuka #hometuition #hometuisyen bagi membuka peluang kepada pelajar-pelajar yang bakal menduduki peperiksaan UPSR, PT3 & SPM.

Kelas tuisyen akan berlangsung di rumah client & tutor akan mengajar di rumah client.

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp pada nombor yang tertera☺️ #melaka #segamat #tuition #tuisyen #pusattuisyen #tutormelaka #tutorsegamat #tutor
4 0 4 September, 2019
@effayuli Profile picture

@effayuli

taman seremban jaya,my sweet home

Moga diberi kefahaman yg baik dlm menuntut ilmu dunia dan akhirat.
#hometuisyen
#jadianakyangbijak

Moga diberi kefahaman yg baik dlm menuntut ilmu dunia dan akhirat.
#hometuisyen
#jadianakyangbijak
14 4 3 September, 2019
@smartgenius_homeacademy Profile picture

@smartgenius_homeacademy

UPSR hanya tinggal sehari je lagi. Dah habis ulang kaji ke? Dah buat soalan percubaan? Dah asah pensel? Dah buat solat hajat? Cikgu doakan semuanye menghadapi esk hari dengan tenang ya. Setiap ibu bapa jangan lupa doakan anak2 anda. We ♥️ you
.
#motivasipagi #hometuitionkl #geniushometuitions #geniushometuitionkl #smartgeniushomeacademy #motivationalvideos #sghamotivation #kelastuisyen #cikgutuisyen #besttuitionever #hometuitionkl #hometuisyen #education #motivationalquotes #motivasipagi #bazarpaknil #hometutor #hometuitionjob #tuisyenkl #hometuitionkl #hometuitionselangor #hometuitionwangsamaju #hometuitiongombak #upsr2019
#upsr

UPSR hanya tinggal sehari je lagi. Dah habis ulang kaji ke? Dah buat soalan percubaan? Dah asah pensel? Dah buat solat hajat? Cikgu doakan semuanye menghadapi esk hari dengan tenang ya.  Setiap ibu bapa jangan lupa doakan anak2 anda. We ♥️ you
.
#motivasipagi #hometuitionkl #geniushometuitions #geniushometuitionkl #smartgeniushomeacademy #motivationalvideos #sghamotivation #kelastuisyen #cikgutuisyen #besttuitionever #hometuitionkl  #hometuisyen #education  #motivationalquotes #motivasipagi #bazarpaknil #hometutor #hometuitionjob #tuisyenkl #hometuitionkl #hometuitionselangor #hometuitionwangsamaju #hometuitiongombak #upsr2019
#upsr
2 0 3 September, 2019
@hometutormathsolutionn Profile picture

@hometutormathsolutionn

🌻 [ TUTOR PEREMPUAN DIPERLUKAN SEGERA ] 🌻

Assalamualaikum. Selamat pagi 🥰

WE ARE BACK!!!!! 🌻

Alhamdulillah syukur. Masih diberi kesempatan untuk bantu adik2 berjaya dalam pelajaran 😊

Jom dm kami 🙆🏼‍♀️ kami akan cuba bantu anda 🌻
Atau ws
www.wasap.my/60195064866 (miss Anis)
www.wasap.my/60134529061 (miss Rina)

#hometutormathsolutionn #hometutor #hometutors #hometutorselangor #hometutorkl #hometutorcyberjaya #hometutorputrajaya #privatehometutor #hometutormalaysia #hometutormath #hometutormaths #hometutorpt3 #hometutorspm #hometutorupsr #hometutorupsrpt3spm #hometuisyen #hometuisyenselangor #hometuisyenkl #hometuisyenmurah #hometuisyenputrajaya #hometuisyencyberjaya #privatehometuition #hometutorpuchong #hometuisyenpuchong

🌻 [ TUTOR PEREMPUAN DIPERLUKAN SEGERA ] 🌻

Assalamualaikum. Selamat pagi 🥰

WE ARE BACK!!!!! 🌻

Alhamdulillah syukur. Masih diberi kesempatan untuk bantu adik2 berjaya dalam pelajaran 😊

Jom dm kami 🙆🏼‍♀️ kami akan cuba bantu anda 🌻
Atau ws
www.wasap.my/60195064866 (miss Anis)
www.wasap.my/60134529061 (miss Rina)

#hometutormathsolutionn #hometutor #hometutors #hometutorselangor #hometutorkl #hometutorcyberjaya #hometutorputrajaya #privatehometutor #hometutormalaysia #hometutormath #hometutormaths #hometutorpt3 #hometutorspm #hometutorupsr #hometutorupsrpt3spm #hometuisyen #hometuisyenselangor #hometuisyenkl #hometuisyenmurah #hometuisyenputrajaya #hometuisyencyberjaya #privatehometuition #hometutorpuchong #hometuisyenpuchong
3 0 3 September, 2019
@hometutormathsolutionn Profile picture

@hometutormathsolutionn

🌻 [ WOWWW!! PELAJAR FAHAM DENGAN APA YG DIAJAR? ] 🌻

Assalamualaikum. Haiiiii. Selamat pagi🌻

Cikgu mana tak gembira bila pelajar bagi respon dengan ajaran kita. Woww. Semoga terus berjaya! 😊

Syukur 🌸

Jom dm kami 🙆🏼‍♀️ kami akan cuba bantu anda 🌻
Atau ws
www.wasap.my/60195064866 (miss Anis)
www.wasap.my/60134529061 (miss Rina)

#hometutormathsolutiontestimoni #hometutormathsolutionn #hometutor #hometutors #hometutorselangor #hometutorkl #hometutorcyberjaya #hometutorputrajaya #privatehometutor #hometutormalaysia #hometutormath #hometutormaths #hometutorpt3 #hometutorspm #hometutorupsr #hometutorupsrpt3spm #hometuisyen #hometuisyenselangor #hometuisyenkl #hometuisyenmurah #hometuisyenputrajaya #hometuisyencyberjaya #privatehometuition #hometutorpuchong #hometuisyenpuchong

🌻 [ WOWWW!! PELAJAR FAHAM DENGAN APA YG DIAJAR? ] 🌻

Assalamualaikum. Haiiiii. Selamat pagi🌻

Cikgu mana tak gembira bila pelajar bagi respon dengan ajaran kita. Woww. Semoga terus berjaya! 😊

Syukur 🌸

Jom dm kami 🙆🏼‍♀️ kami akan cuba bantu anda 🌻
Atau ws
www.wasap.my/60195064866 (miss Anis)
www.wasap.my/60134529061 (miss Rina)

#hometutormathsolutiontestimoni #hometutormathsolutionn #hometutor #hometutors #hometutorselangor #hometutorkl #hometutorcyberjaya #hometutorputrajaya #privatehometutor #hometutormalaysia #hometutormath #hometutormaths #hometutorpt3 #hometutorspm #hometutorupsr #hometutorupsrpt3spm #hometuisyen #hometuisyenselangor #hometuisyenkl #hometuisyenmurah #hometuisyenputrajaya #hometuisyencyberjaya #privatehometuition #hometutorpuchong #hometuisyenpuchong
2 0 3 September, 2019

Top #hometuisyen posts

@cikgu.hafiz Profile picture

@cikgu.hafiz

9.4.19 jam 1900 | Logarithms. Jalan kerja di post berikutnya.
.
#pt32019 #spm2019comingsoon #hometuition #hometuisyen #hometuitionmalaysia

9.4.19 jam 1900 | Logarithms. Jalan kerja di post berikutnya.
.
#pt32019  #spm2019comingsoon  #hometuition  #hometuisyen  #hometuitionmalaysia
7 2 9 April, 2019
@asyikin.said Profile picture

@asyikin.said

Single portion spegeti aglio olio untuk cikgu tusyen anak coach tadi.. Alhamdulillah.. semoga sempat dia balik berbuka dengan keluarga..
.
.
Terima kasih cikgu.
.
.
#tuisyen #bentobox #resepispaghetti #masakanmama #hometuisyen

Single portion spegeti aglio olio untuk cikgu tusyen anak coach tadi.. Alhamdulillah.. semoga sempat dia balik berbuka dengan keluarga..
.
.
Terima kasih cikgu.
.
.
#tuisyen #bentobox #resepispaghetti #masakanmama #hometuisyen
17 2 11 May, 2019
@cikgu.hafiz Profile picture

@cikgu.hafiz

Linear law. Y=mX+c. Bukan
y=mx+c. Namapk macam sama tapi bukan dia. Huhuhu.
.
#hometuisyenselangor #spm2019comingsoon #hometuisyenmalaysia #linearlaw #hometuisyen #form5 #hometuition #addmaths #addmath

Linear law. Y=mX+c. Bukan
y=mx+c. Namapk macam sama tapi bukan dia. Huhuhu.
.
#hometuisyenselangor #spm2019comingsoon #hometuisyenmalaysia #linearlaw #hometuisyen #form5 #hometuition #addmaths #addmath
27 3 17 July, 2019
@cikgu.hafiz Profile picture

@cikgu.hafiz

Isn 29.4.19 jam 1810 | Guys, bila masuk topik Circular Measure atau Sukatan Membulat ni, mode calculator kena jaga. Biasa letak mode "Deg" kan? Kat sini ada masa dan ketika kena letak mode "Rad". Kalau tak apa jadi?? Hanyuttttttt.
.
#hometuisyenselangor #hometuisyenmalaysia #spm2019comingsoon #pt32019 #hometuition #hometuisyen

Isn 29.4.19 jam 1810 | Guys, bila masuk topik Circular Measure atau Sukatan Membulat ni, mode calculator kena jaga. Biasa letak mode "Deg" kan? Kat sini ada masa dan ketika kena letak mode "Rad". Kalau tak apa jadi?? Hanyuttttttt.
.
#hometuisyenselangor  #hometuisyenmalaysia  #spm2019comingsoon  #pt32019  #hometuition  #hometuisyen
4 2 29 April, 2019
@cikgu.hafiz Profile picture

@cikgu.hafiz

Assalamualaikum guys. Bunyi bising dalam video ni sebenarnya bunyi angin. Lepas ni in sha Allah cikgu akan at least minimizekan kebarangkalian bunyi angin yang kuat macam ni. Apa pun, cikgu dah edit supaya bunyi tu tak ganggu sangat. Hope u guys boleh stream dengan aman. Video terpaksa dipotong sebab instagram limit 1 minit je. So cikgu dah splitkan. Swipe left k.
.
#hometuisyenselangor #hometuisyenmalaysia #hometuition #hometuisyen #pt32019#spm2019📚

Assalamualaikum guys. Bunyi bising dalam video ni sebenarnya bunyi angin. Lepas ni in sha Allah cikgu akan at least minimizekan kebarangkalian bunyi angin yang kuat macam ni. Apa pun, cikgu dah edit supaya bunyi tu tak ganggu sangat. Hope u guys boleh stream dengan aman. Video terpaksa dipotong sebab instagram limit 1 minit je. So cikgu dah splitkan. Swipe left k.
.
#hometuisyenselangor #hometuisyenmalaysia #hometuition #hometuisyen #pt32019✨ #spm2019📚
24 10 4 August, 2019
@cikgu.hafiz Profile picture

@cikgu.hafiz

Dapatkan nilai 'n' dulu (daripada kecerunan) baru masukkan dalam pintasan-y. Tu yang dapat (-5/6).
.
#hometuisyenselangor #hometuisyenmalaysia #hometuition #hometuisyen

Dapatkan nilai 'n' dulu (daripada kecerunan) baru masukkan dalam pintasan-y. Tu yang dapat (-5/6).
.
#hometuisyenselangor #hometuisyenmalaysia #hometuition #hometuisyen
18 5 10 August, 2019
@kelasmengajidatangkerumah Profile picture

@kelasmengajidatangkerumah

.
.
NAK BELAJAR MENGAJI??
.JANGAN RISAU KAMI DATANG KERUMAH ANDA
.
KANAK2 & DEWASA .
.
FOLLOW IG KAMI👇🏻👇🏻👇🏻SILA SHARE .
@kelasmengajidatangkerumah
@kelasmengajidatangkerumah
@kelasmengajidatangkerumah .
.
Sebarang Tempahan Kelas Boleh DM/Whatapp kami
terus ☎️ustaz sheikh: 0132290975
.
.
#belajarmengaji
#marimengaji
#kelasmengaji
#hometuisyen
#quranhour
#ustaz #ustazah
#ustazrock
#kualalumpur
#shahalam
#kajang
#subang
#petalingjaya
#subang
#puchong
#ampang
#cheras
#selangor

.
.
NAK BELAJAR MENGAJI??
.JANGAN RISAU KAMI DATANG KERUMAH ANDA
.
KANAK2 & DEWASA .
.
FOLLOW IG KAMI👇🏻👇🏻👇🏻SILA SHARE .
@kelasmengajidatangkerumah 
@kelasmengajidatangkerumah 
@kelasmengajidatangkerumah .
.
Sebarang Tempahan Kelas Boleh DM/Whatapp kami
terus ☎️ustaz sheikh: 0132290975
.
.
#belajarmengaji 
#marimengaji 
#kelasmengaji 
#hometuisyen 
#quranhour 
#ustaz #ustazah 
#ustazrock 
#kualalumpur 
#shahalam 
#kajang 
#subang 
#petalingjaya 
#subang 
#puchong 
#ampang 
#cheras 
#selangor
556 16 21 October, 2017