#hiburanmalaysia Instagram Photos & Videos

hiburanmalaysia - 6.2k posts

Satu pemandangan yg indah di sebuah negara di Eropah. Tag member korang yg kaki travel 😍😍😍
#hiburanmalaysia #lawak

Satu pemandangan yg indah di sebuah negara di Eropah. Tag member korang yg kaki travel 😍😍😍
#hiburanmalaysia #lawak

2,214 120 14 hours ago
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amin آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَا رَبَّ الْعَالَمِيّنْ. ================================
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. 
آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَا رَبَّ الْعَالَمِيّنْ.
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT
TAG TEMEN KALIAN SHARE INFORMASI JIKA ADA YANG MEMBUTUH KAN DAN LIKE COMENT

Add konsultasi gratis
Dengan solusi terbaik dan berkualitas Follow:
️✔ contact person : ️
📲WA: 085856920639

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amin آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَا رَبَّ الْعَالَمِيّنْ. ================================
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya.
آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَا رَبَّ الْعَالَمِيّنْ.
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT
TAG TEMEN KALIAN SHARE INFORMASI JIKA ADA YANG MEMBUTUH KAN DAN LIKE COMENT

Add konsultasi gratis
Dengan solusi terbaik dan berkualitas Follow:
️✔ contact person : ️
📲WA: 085856920639

12 2 16 August, 2019
Antara tanda kena reject dgn crush adalah bila crush tetiba jd bangang & tak faham 🙄🙄🙄
#hiburanmalaysia #lawak

Antara tanda kena reject dgn crush adalah bila crush tetiba jd bangang & tak faham 🙄🙄🙄
#hiburanmalaysia #lawak

1,573 32 16 August, 2019
Pengorbanan betina.. 😢😢😢
Credit: @arifsan_official
#hiburanmalaysia #lawak #komikmalaysia

Pengorbanan betina.. 😢😢😢
Credit: @arifsan_official
#hiburanmalaysia #lawak #komikmalaysia

1,597 21 16 August, 2019
Salam Jumaat Semua. Hargailah pengorbanan ibu bapa sementara mereka masih lg ada di dunia ini. 🤗🤗🤗
#hiburanmalaysia #salamjumaat

Salam Jumaat Semua. Hargailah pengorbanan ibu bapa sementara mereka masih lg ada di dunia ini. 🤗🤗🤗
#hiburanmalaysia #salamjumaat

2,136 12 16 August, 2019
Lelaki yg dewasa pon kdg2 berperangai mcm budak2. Mesti ramai yg pernah buat mcm ni kn 😂😂😂
#hiburanmalaysia #lawak

Lelaki yg dewasa pon kdg2 berperangai mcm budak2. Mesti ramai yg pernah buat mcm ni kn 😂😂😂
#hiburanmalaysia #lawak

1,847 25 15 August, 2019
Bila korang dahagakan respect & status 🙄🙄🙄
#hiburanmalaysia #lawak

Bila korang dahagakan respect & status 🙄🙄🙄
#hiburanmalaysia #lawak

1,344 23 15 August, 2019
Tak semua "kelainan" adalah bagus 🙄🙄🙄
#hiburanmalaysia #lawak

Tak semua "kelainan" adalah bagus 🙄🙄🙄
#hiburanmalaysia #lawak

1,073 9 15 August, 2019
.
55: .
DOCTOR PSYCHIC (PART 8) 
Yeah dah nak habis cerita ni. Tinggal 2 part lagi. Aku tak tahu la macam mana boleh bersambung2 cerita ni. Idea asal cuma nak buat komik 4 petak..Sekarang dah berpetak2. Apa2 pun BUDAK TU akhirnya ada nama!  Siccin! Aku amik Dari nama tajuk cerita seram Siccin. 
Kenapa amik nama Siccin? 
Sebab nama tu seram comel.
.
.
.
.
.
P13 warning.
-
- 
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan#komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia#komikpendek#komikmelayu#komik4panel #comicmalaysia#malaysiancomics#digitalkomik#hiburanmalaysia
#webcomicartist#doctorpsychic#psycho

.
55: .
DOCTOR PSYCHIC (PART 8)
Yeah dah nak habis cerita ni. Tinggal 2 part lagi. Aku tak tahu la macam mana boleh bersambung2 cerita ni. Idea asal cuma nak buat komik 4 petak..Sekarang dah berpetak2. Apa2 pun BUDAK TU akhirnya ada nama! Siccin! Aku amik Dari nama tajuk cerita seram Siccin.
Kenapa amik nama Siccin?
Sebab nama tu seram comel.
.
.
.
.
.
P13 warning.
-
-
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan #komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia #komikpendek #komikmelayu #komik4panel #comicmalaysia #malaysiancomics #digitalkomik #hiburanmalaysia
#webcomicartist #doctorpsychic #psycho

4,483 101 15 August, 2019
Conductorman Far From Home 🕸️🕷️🕸️
#hiburanmalaysia #lawak #spiderman

Conductorman Far From Home 🕸️🕷️🕸️
#hiburanmalaysia #lawak #spiderman

1,403 10 15 August, 2019
Tahniah kepada pemenang cabutan bertuah, malam konsert SYJ #orangtimur #syj #mankeedal #ommaakira #hiburanmalam #hiburanmalaysia #rock #entertainment

Tahniah kepada pemenang cabutan bertuah, malam konsert SYJ #orangtimur #syj #mankeedal #ommaakira #hiburanmalam #hiburanmalaysia #rock #entertainment

23 0 14 August, 2019
"OK guys, kita kena bekerjasama!! Korang tangkap lembu tu sementara aku rakam video" kata si lelaki berbaju biru 🙄🙄🙄
#hiburanmalaysia #lawak

"OK guys, kita kena bekerjasama!! Korang tangkap lembu tu sementara aku rakam video" kata si lelaki berbaju biru 🙄🙄🙄
#hiburanmalaysia #lawak

2,049 45 14 August, 2019
Sekarang ni sudah menjadi trend utk golongan usahawan menyatakan yg mereka dahulu hidup susah.. Walaupun sebenarnya mereka tak pernah hidup susah.. Hhmm.. 🙄🙄🙄
#hiburanmalaysia #lawak #jangansembangkencang

Sekarang ni sudah menjadi trend utk golongan usahawan menyatakan yg mereka dahulu hidup susah.. Walaupun sebenarnya mereka tak pernah hidup susah.. Hhmm.. 🙄🙄🙄
#hiburanmalaysia #lawak #jangansembangkencang

1,733 25 14 August, 2019
Biasalah, dh mmg makanan special kn 😂😂😂
Credit: @kartunis4zee
#hiburanmalaysia #lawak #komikmalaysia

Biasalah, dh mmg makanan special kn 😂😂😂
Credit: @kartunis4zee
#hiburanmalaysia #lawak #komikmalaysia

2,504 10 14 August, 2019
Tak sanggup kena korban punya pasal, seekor lembu dipercayai membunuh diri 😭😭
#hiburanmalaysia #lawak

Tak sanggup kena korban punya pasal, seekor lembu dipercayai membunuh diri 😭😭
#hiburanmalaysia #lawak

1,908 28 14 August, 2019
Gambar yg mempunyai maksud yg mendalam 😢😢😢
#hiburanmalaysia #lawak #komikmalaysia

Gambar yg mempunyai maksud yg mendalam 😢😢😢
#hiburanmalaysia #lawak #komikmalaysia

4,752 120 13 August, 2019
T-shirt flying tigers edisi hotwheels. Tinggal saiz L sahaja.  Kain tiptop. Design super vintage cun cun kalau sarung bro 👍👍 Untuk order whatapps 0175442047

#bajumerah #bajuvintage #bajucantik #bajuclearstock #shirtvintage #shirtonline #saizl #netizen #vintageitemsforsale #hotwheels #bajuhotwheels #hotwheelstshirt #red #tidakbersalah #onlineshopping #cotton #hiburanmalaysia #harirayahaji2019 #harirayakorban2019

T-shirt flying tigers edisi hotwheels. Tinggal saiz L sahaja. Kain tiptop. Design super vintage cun cun kalau sarung bro 👍👍 Untuk order whatapps 0175442047

#bajumerah #bajuvintage #bajucantik #bajuclearstock #shirtvintage #shirtonline #saizl #netizen #vintageitemsforsale #hotwheels #bajuhotwheels #hotwheelstshirt #red #tidakbersalah #onlineshopping #cotton #hiburanmalaysia #harirayahaji2019 #harirayakorban2019

5 0 13 August, 2019
Ish3.. Menyibuk jer si meow ni 🐶🐶🐶
#hiburanmalaysia #lawak

Ish3.. Menyibuk jer si meow ni 🐶🐶🐶
#hiburanmalaysia #lawak

1,231 9 13 August, 2019
PAKET SAMPAI TUJUAN

PAKET HERBAL SIPILIS/RAJASINGA /GONORE
HARGA 295RIBU /BLM ONGKIR

KONSULTASI DAN PEMESANAN
WHATSAPP : 0812-1510-4008

PAKET SAMPAI TUJUAN

PAKET HERBAL SIPILIS/RAJASINGA /GONORE
HARGA 295RIBU /BLM ONGKIR

KONSULTASI DAN PEMESANAN
WHATSAPP : 0812-1510-4008

8 1 13 August, 2019
Dgn kuasa sakti maggi pon tak dapat nak mengubahkannya 😢😢😢
#hiburanmalaysia #lawak

Dgn kuasa sakti maggi pon tak dapat nak mengubahkannya 😢😢😢
#hiburanmalaysia #lawak

3,136 32 13 August, 2019
Siapalah designer bangunan ni.. Mcm manalah boleh lepas konvo kt universiti 🙄🙄🙄
#hiburanmalaysia #lawak

Siapalah designer bangunan ni.. Mcm manalah boleh lepas konvo kt universiti 🙄🙄🙄
#hiburanmalaysia #lawak

1,671 37 12 August, 2019
Pengorbanan seorang bapa ingatlah anak2 sekalian..
p/s: lagu tu penting😂 .

#lawakhangit #lawaktube #lawaktahapdewa #hiburanmalaysia #lawak_king #lawak_waktu_rehat #himpunanbahanlawak

Pengorbanan seorang bapa ingatlah anak2 sekalian..
p/s: lagu tu penting😂 .

#lawakhangit #lawaktube #lawaktahapdewa #hiburanmalaysia #lawak_king #lawak_waktu_rehat #himpunanbahanlawak

74 0 12 August, 2019
Yg tak tahan tu part Faisal. Tag si Faisal 😂😂😂
#hiburanmalaysia #lawak

Yg tak tahan tu part Faisal. Tag si Faisal 😂😂😂
#hiburanmalaysia #lawak

2,703 121 12 August, 2019
Follow @lawak.jepun - Perasaan excited pompuan bila dpt duit hantaran yg tinggi be like.. Tag member2 pompuan korang 😂😂😂
#hiburanmalaysia #lawak #komikmalaysia

Follow @lawak.jepun - Perasaan excited pompuan bila dpt duit hantaran yg tinggi be like.. Tag member2 pompuan korang 😂😂😂
#hiburanmalaysia #lawak #komikmalaysia

4,024 124 12 August, 2019
Dilarang comment apa2 natang yg berkaitan dgn rise of kingdom. Kalau korang tak tau natang ni, bagus!! Korang tak perlu nk amik tau!!
#hiburanmalaysia #lawak #komikmalaysia

Dilarang comment apa2 natang yg berkaitan dgn rise of kingdom. Kalau korang tak tau natang ni, bagus!! Korang tak perlu nk amik tau!!
#hiburanmalaysia #lawak #komikmalaysia

3,672 120 12 August, 2019

Top #hiburanmalaysia posts

.
47: .
Lipstick dan Gigi tiada berpisah.

The return of Sachi #4
.
-
- 
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan#komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia#komikpendek#komikmelayu#komik4panel #comicmalaysia#malaysiancomics#digitalkomik#hiburanmalaysia
#webcomicartist#lipstickgirl

.
47: .
Lipstick dan Gigi tiada berpisah.

The return of Sachi #4
.
-
-
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan #komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia #komikpendek #komikmelayu #komik4panel #comicmalaysia #malaysiancomics #digitalkomik #hiburanmalaysia
#webcomicartist #lipstickgirl

3,386 30 24 June, 2019
.
38: Panel ke-4 Sila turn on sound
.
.
.
.
-
- 
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan#komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia#komikpendek#komikmelayu#komik4panel #comicmalaysia#malaysiancomics#digitalkomik#hiburanmalaysia

.
38: Panel ke-4 Sila turn on sound
.
.
.
.
-
-
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan #komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia #komikpendek #komikmelayu #komik4panel #comicmalaysia #malaysiancomics #digitalkomik #hiburanmalaysia

4,256 59 24 December, 2018
.
48: .
DOCTOR PSYCHIC (PART 1)

The return of Sachi 5
Reference last panel unknown.
.
-
- 
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan#komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia#komikpendek#komikmelayu#komik4panel #comicmalaysia#malaysiancomics#digitalkomik#hiburanmalaysia
#webcomicartist#doctorpsychic#psycho

.
48: .
DOCTOR PSYCHIC (PART 1)

The return of Sachi 5
Reference last panel unknown.
.
-
-
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan #komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia #komikpendek #komikmelayu #komik4panel #comicmalaysia #malaysiancomics #digitalkomik #hiburanmalaysia
#webcomicartist #doctorpsychic #psycho

3,998 57 29 June, 2019
.
50: .
DOCTOR PSYCHIC (PART 3)

Lepas ni bermula la kehidupan Budak ni Di hospital... The return of Sachi .
-
- 
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan#komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia#komikpendek#komikmelayu#komik4panel #comicmalaysia#malaysiancomics#digitalkomik#hiburanmalaysia
#webcomicartist#doctorpsychic#psycho

.
50: .
DOCTOR PSYCHIC (PART 3)

Lepas ni bermula la kehidupan Budak ni Di hospital... The return of Sachi .
-
-
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan #komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia #komikpendek #komikmelayu #komik4panel #comicmalaysia #malaysiancomics #digitalkomik #hiburanmalaysia
#webcomicartist #doctorpsychic #psycho

4,324 23 7 July, 2019
.
42: Expectation Vs Reality
.
Nah aku buat Untuk hang 😁 @nawwa.din .
.
-
- 
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan#komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia#komikpendek#komikmelayu#komik4panel #comicmalaysia#malaysiancomics#digitalkomik#hiburanmalaysia

.
42: Expectation Vs Reality
.
Nah aku buat Untuk hang 😁 @nawwa.din .
.
-
-
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan #komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia #komikpendek #komikmelayu #komik4panel #comicmalaysia #malaysiancomics #digitalkomik #hiburanmalaysia

16,215 256 29 January, 2019
.
44: .
Perangai siapa macam ni? Kalau kau ada crush Kat seseorang, tiba2 dia confess, terus kau hilang rasa suka Kat dia. .
The return of Sachi #1
.
-
- 
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan#komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia#komikpendek#komikmelayu#komik4panel #comicmalaysia#malaysiancomics#digitalkomik#hiburanmalaysia

.
44: .
Perangai siapa macam ni? Kalau kau ada crush Kat seseorang, tiba2 dia confess, terus kau hilang rasa suka Kat dia. .
The return of Sachi #1
.
-
-
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan #komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia #komikpendek #komikmelayu #komik4panel #comicmalaysia #malaysiancomics #digitalkomik #hiburanmalaysia

4,308 81 26 May, 2019
.
46: .
Cubaan dua orang kawan yang Katanya tak nak main fon bila lepak Kat cafe. Tak sampai 5 minit bunyi notification, dah menggigil.

The return of Sachi #3
.
-
- 
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan#komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia#komikpendek#komikmelayu#komik4panel #comicmalaysia#malaysiancomics#digitalkomik#hiburanmalaysia
#webcomicartist

.
46: .
Cubaan dua orang kawan yang Katanya tak nak main fon bila lepak Kat cafe. Tak sampai 5 minit bunyi notification, dah menggigil.

The return of Sachi #3
.
-
-
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan #komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia #komikpendek #komikmelayu #komik4panel #comicmalaysia #malaysiancomics #digitalkomik #hiburanmalaysia
#webcomicartist

2,501 13 23 June, 2019
.
45: .
Kpoppers VS. Non-Kpoppers.
The return of Sachi #2
.
-
- 
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan#komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia#komikpendek#komikmelayu#komik4panel #comicmalaysia#malaysiancomics#digitalkomik#hiburanmalaysia
#webcomicartist

.
45: .
Kpoppers VS. Non-Kpoppers.
The return of Sachi #2
.
-
-
_
_

Tags:
_
_
_
_
#komikhiburan #komik #sachikomik #gengkomik #komikmalaysia #komikpendek #komikmelayu #komik4panel #comicmalaysia #malaysiancomics #digitalkomik #hiburanmalaysia
#webcomicartist

2,489 106 20 hours ago