#hatikering Instagram Photos & Videos

Safety Not Just a Job. 👷🏼‍♂️ Setiap kali bila kita nasihat: ▪️ada orang yang kecil hati bila ditegur
▪️ada yang marah dan geram bila kena  nasihat
▪️ada yang protes bila kena sound
▪️ ada yang benci bila nampak Topi Merah (Malaysia Safety Majority)

Maka saya akan cakap
"Saya jaga SAFETY ya. Saya tak jaga HATI awak. Jika tak suka saya tak mengapa...janji awak SELAMAT & BAHAGIA.  Jika benci saya tak mengapa...janji awak ikut SOP dan awak SELAMAT". Tegur Tanda Sayang, Diam Tanda Tak Ambil Peduli.

To All Safety Practitioner #hatikering

Safety Not Just a Job. 👷🏼‍♂️ Setiap kali bila kita nasihat: ▪️ada orang yang kecil hati bila ditegur
▪️ada yang marah dan geram bila kena nasihat
▪️ada yang protes bila kena sound
▪️ ada yang benci bila nampak Topi Merah (Malaysia Safety Majority)

Maka saya akan cakap
"Saya jaga SAFETY ya. Saya tak jaga HATI awak. Jika tak suka saya tak mengapa...janji awak SELAMAT & BAHAGIA. Jika benci saya tak mengapa...janji awak ikut SOP dan awak SELAMAT". Tegur Tanda Sayang, Diam Tanda Tak Ambil Peduli.

To All Safety Practitioner #hatikering

21 6 2 hours ago
Nak repeat nanti❌bike semalan xbest😭top mati #repost @toxca.ying
.
.
.
.
.spam💓untuk video
.
.
.#pengayuh2roda #tenteraflykelantan #lajakmembercomunity #hatikering

Nak repeat nanti❌bike semalan xbest😭top mati #repost @toxca.ying
.
.
.
.
.spam💓untuk video
.
.
. #pengayuh2roda #tenteraflykelantan #lajakmembercomunity #hatikering

29 1 4 hours ago
First time pakai rim silang so cc slow😁nanti aku setting ngam ii punye👌@toxca.ying @akmll_firrr
@_syxkirr_official_ @heyy_nish.5 .
.
.
.
.
.#pengayuh2roda #tenteraflykelantan #lajakmembercomunity #hatikering

First time pakai rim silang so cc slow😁nanti aku setting ngam ii punye👌@toxca.ying @akmll_firrr
@_syxkirr_official_ @heyy_nish.5 .
.
.
.
.
. #pengayuh2roda #tenteraflykelantan #lajakmembercomunity #hatikering

48 2 17 hours ago
Masuk pak eko ke tuuu 😂😂😂
.
.
.
.
.
.
.
#rempitgunaex5 #kakipacak #nopakgeli2 #pacakjanganjatuh #hatikering

Masuk pak eko ke tuuu 😂😂😂
.
.
.
.
.
.
.
#rempitgunaex5 #kakipacak #nopakgeli2 #pacakjanganjatuh #hatikering

261 26 22 hours ago
9179

Batik today ❤️❤️
Counting day another week ❤️❤️ #diamtakperlukatapapa
#senyumtakperlukatapapa
#takpernahtaksayang
#takpernahtakrindu
#sayangketat
#budakajang 
#budakcheras 
#hatikering

9179

Batik today ❤️❤️
Counting day another week ❤️❤️ #diamtakperlukatapapa
#senyumtakperlukatapapa
#takpernahtaksayang
#takpernahtakrindu
#sayangketat
#budakajang
#budakcheras
#hatikering

69 1 22 August, 2019
Drag bike thailand ( wave100 & wave125) 🏁🏁 #dragthailand #hatikering #sonic150r #wave125 #wave100 #jentera_duaroda #jentera2roda #jenterapejuang

Drag bike thailand ( wave100 & wave125) 🏁🏁 #dragthailand #hatikering #sonic150r #wave125 #wave100 #jentera_duaroda #jentera2roda #jenterapejuang

28 0 21 August, 2019
Caption:no music🌈👌
.
.
.
.
.
.
.
.#pengayuh2roda #lajakmembercomunity #tenteraflykelantan #hatikering

Caption:no music🌈👌
.
.
.
.
.
.
.
. #pengayuh2roda #lajakmembercomunity #tenteraflykelantan #hatikering

58 0 21 August, 2019
ᗪᗩᒪᗩᗰ ᗪIᗩᗰ ᗩKᑌ ᗰᗴᑎᑕᗩᖇI KᗴKᑌᗩTᗩᑎ.ᖇᑌᑭᗩᑎYᗩ KᗴKᑌᗩTᗩᑎ ᕼᗩᗪIᖇ ᗪIᔕᗩᗩT ᗩKᑌ Tᗩᗷᗩᕼ ᗪIᑌᒍI☻
Tq tolong buatkan❤️🙄
@nftha___ 
@funimateofficixl @funimateofficixl @funimateofficixl @funimate_officiall •
•
•
•
•
#sukanpermotoran #kakigelekpadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #kroni #kroniex5 #ysukupompom #lajak #hatikering #instafamous

ᗪᗩᒪᗩᗰ ᗪIᗩᗰ ᗩKᑌ ᗰᗴᑎᑕᗩᖇI KᗴKᑌᗩTᗩᑎ.ᖇᑌᑭᗩᑎYᗩ KᗴKᑌᗩTᗩᑎ ᕼᗩᗪIᖇ ᗪIᔕᗩᗩT ᗩKᑌ Tᗩᗷᗩᕼ ᗪIᑌᒍI☻
Tq tolong buatkan❤️🙄
@nftha___
@funimateofficixl @funimateofficixl @funimateofficixl @funimate_officiall




#sukanpermotoran #kakigelekpadu #kapcaijahat #kapcaimalaya #kroni #kroniex5 #ysukupompom #lajak #hatikering #instafamous

74 0 21 August, 2019
Road to 300 followers👍🌈layan video moto ni👌asyik video basikal jerr,mesti bosan☺@_.bearingtimur .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.#hatikering#padubeb#jiwapermotoran
#lajakmembercomunity #tenteraflykelantan

Road to 300 followers👍🌈layan video moto ni👌asyik video basikal jerr,mesti bosan☺@_.bearingtimur .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. #hatikering #padubeb #jiwapermotoran
#lajakmembercomunity #tenteraflykelantan

33 0 21 August, 2019
Repost from @__mhdzaim :
Follow dan tag @_kaki.repost_ :
#ex5dream #hatikering #bukankalengkaleng #kapcaiex5 
#kronilampupetak #ex5familia #maluapabossku #ex5tetapidola #alloythai #ex5memangpadu #ex5palingcun #ex5tetapdihati #nopak #ngam❌ngam #kakirepost
#wave15 #ownertakhensem #videogempak #niceview #ex5laju #gengmotobanyak :
Sape baik promote kan.pastu
Tulis (done).nanti saya promote and followback👍
-----------------------------------

Repost from @__mhdzaim :
Follow dan tag @_kaki.repost_ :
#ex5dream #hatikering #bukankalengkaleng #kapcaiex5
#kronilampupetak #ex5familia #maluapabossku #ex5tetapidola #alloythai #ex5memangpadu #ex5palingcun #ex5tetapdihati #nopak #ngam❌ngam #kakirepost
#wave15 #ownertakhensem #videogempak #niceview #ex5laju #gengmotobanyak :
Sape baik promote kan.pastu
Tulis (done).nanti saya promote and followback👍
-----------------------------------

21 0 21 August, 2019
Tag owner lagu ni
.
.
#seragamkerja#segakberseragam #askarmelayu #askarmelayu #hatikering

Tag owner lagu ni
.
.
#seragamkerja #segakberseragam #askarmelayu #askarmelayu #hatikering

496 5 19 August, 2019
tercelupar mulut..panggil bini kita makcik makcik atau nenek nenek.. maafkan lah mereka yer.. mereka tak tahu..sebab mereka tengok bini tuan tuan..diri puan puan..diri adik kakak..memang macam makcik makcik atau nenek nenek 10 cucu walaupun umur baru 20an - 30an

jadi nak bagi mereka mereka ni nampak memang muda.. belanja lah dorang ni PINKLADY.. tuan tuan,puan puan pon suka tengok..bila orang puji

eh eh..cantiknya ko.. eh eh bini ko ke tu..mudenyaaa.. hehehe.. parking no tel kat komen... nanti sy respon...
.
.
011-69957564
.
#awetmuda #onz #letup #padu #mantap #have2 #awekmelayu #ayu #sopan #zamannow #tiktok #cancel #iamdone #bodygoals #sissentap #hatikering #hatitisu

tercelupar mulut..panggil bini kita makcik makcik atau nenek nenek.. maafkan lah mereka yer.. mereka tak tahu..sebab mereka tengok bini tuan tuan..diri puan puan..diri adik kakak..memang macam makcik makcik atau nenek nenek 10 cucu walaupun umur baru 20an - 30an

jadi nak bagi mereka mereka ni nampak memang muda.. belanja lah dorang ni PINKLADY.. tuan tuan,puan puan pon suka tengok..bila orang puji

eh eh..cantiknya ko.. eh eh bini ko ke tu..mudenyaaa.. hehehe.. parking no tel kat komen... nanti sy respon...
.
.
011-69957564
.
#awetmuda #onz #letup #padu #mantap #have2 #awekmelayu #ayu #sopan #zamannow #tiktok #cancel #iamdone #bodygoals #sissentap #hatikering #hatitisu

2 0 19 August, 2019
Ptg guis
#rap #ayatpadu #kasingam #lirikpadu  #sentap #hatikering

Ptg guis
#rap #ayatpadu #kasingam #lirikpadu #sentap #hatikering

37 0 19 August, 2019
Apa perlunya menguruskan diri? 🎈Supaya tidak dihinggapi obesiti.
🤧Dpt meningkatkan imun terhadap penyakit berangkai..
🌶️X terasa pedas bila ada molot2 cili..
👁️Nmpk awsome gituwww..
❤️Jantung anda lebih sihat..
🚴‍♂️Senang beraktivity..
👳‍♂️Senang dlm beribadah..
🤗Bagus utk kesihatan diri..
Dan banyak lagi kebaikan yg u all akan dpt.. Session 49 #getfitnowonline
Dibuka utk pendaftaran Now!! Jom Sama2.. #getfitnowonline #sihatdancantik #bahayaobesitas #kurusonline #coaching #sihat #awsome #siyes #coachkurusonline #jomkurus1malaysia #hati #hatikering #sayamasak #jentikhati #erafm #mhitv3 #thebest

Apa perlunya menguruskan diri? 🎈Supaya tidak dihinggapi obesiti.
🤧Dpt meningkatkan imun terhadap penyakit berangkai..
🌶️X terasa pedas bila ada molot2 cili..
👁️Nmpk awsome gituwww..
❤️Jantung anda lebih sihat..
🚴‍♂️Senang beraktivity..
👳‍♂️Senang dlm beribadah..
🤗Bagus utk kesihatan diri..
Dan banyak lagi kebaikan yg u all akan dpt.. Session 49 #getfitnowonline
Dibuka utk pendaftaran Now!! Jom Sama2.. #getfitnowonline #sihatdancantik #bahayaobesitas #kurusonline #coaching #sihat #awsome #siyes #coachkurusonline #jomkurus1malaysia #hati #hatikering #sayamasak #jentikhati #erafm #mhitv3 #thebest

1,076 6 18 August, 2019
Simple itu mudah....
:
:
:
: #kakilajak#hatikering#lajakituhobikami #jiwakami #lajak❌jahat #lajaksp

Simple itu mudah....
:
:
:
: #kakilajak #hatikering #lajakituhobikami #jiwakami #lajak❌jahat #lajaksp

125 5 18 August, 2019
Morning gadis😘 mendikan adik beradik dulu👍@_.bearingtimur
.
.
.
.
.
.
.
.#c70 #pacakjanganjatuh #pengayuh2roda #tenteraflykelantan #kakyracing_ #hatikering

Morning gadis😘 mendikan adik beradik dulu👍@_.bearingtimur
.
.
.
.
.
.
.
. #c70 #pacakjanganjatuh #pengayuh2roda #tenteraflykelantan #kakyracing_ #hatikering

34 0 17 August, 2019
#Repost @pull.jerr__
• • • • •
budak ni ke yang viral gelek tu 🤔 ? slow² comeback oke 😘🤟 . hope enjoy gais 💋 . (TAG MEMBER KORANG PANDAI BUAT KAPAL LAYAR PIJAK TOTOK) #jbstyle #kakilajak #kapallayar #hatikering .
.
.
.
p/s ; @naaaaaaje_ @aleyalala._ @topek_disini @aziz.disana

#Repost @pull.jerr__
• • • • •
budak ni ke yang viral gelek tu 🤔 ? slow² comeback oke 😘🤟 . hope enjoy gais 💋 . (TAG MEMBER KORANG PANDAI BUAT KAPAL LAYAR PIJAK TOTOK) #jbstyle #kakilajak #kapallayar #hatikering .
.
.
.
p/s ; @naaaaaaje_ @aleyalala._ @topek_disini @aziz.disana

71 0 16 August, 2019
Bila kau dh tkd gaya nk bergamba🤣🤣 #matapjiwa👍 #hatikering #hensem

Bila kau dh tkd gaya nk bergamba🤣🤣 #matapjiwa👍 #hatikering #hensem

58 0 16 August, 2019
if want to be strong...learn how to solve or survive everything by yourself 😊and after u success all that..say ALHAMDULILLAH cause u can't survive everything without ALLAH...dont worry...human left u but ALLAH will nver do that 😊💙
#lit #viral #insta #instafam #instafamous #instapicture #iglelakivsperempuan #otaimasihberbisa  #onxon  #ownerxensem #abamvssistoranggi #idolagadis2 #idolamalaya #anakantoopenang #tiktokindonesia #hatikering  #tiktokmalaysia🇲🇾 #hitammanis #repost #onxon #throwback #onxonbelen #tiktokhot #kappa #merecik #merecikhawau #ayatpower #cunxcun  #tiktokhot #idola  #tiktokviral
#swag

if want to be strong...learn how to solve or survive everything by yourself 😊and after u success all that..say ALHAMDULILLAH cause u can't survive everything without ALLAH...dont worry...human left u but ALLAH will nver do that 😊💙
#lit #viral #insta #instafam #instafamous #instapicture #iglelakivsperempuan #otaimasihberbisa #onxon #ownerxensem #abamvssistoranggi #idolagadis2 #idolamalaya #anakantoopenang #tiktokindonesia #hatikering #tiktokmalaysia🇲🇾 #hitammanis #repost #onxon #throwback #onxonbelen #tiktokhot #kappa #merecik #merecikhawau #ayatpower #cunxcun #tiktokhot #idola #tiktokviral
#swag

40 4 16 August, 2019

Top #hatikering posts

Cinta Itu Ibarat Ketum Di Telan Pahit Di Buang Sayang Makin Di Layan Makin Melayang,Begitulah Juga Motor Makin Di Pulas Makin Melayan..😜😜#salamramadhan

#Layan angin petang sebelum berbuka puasa...😚😚#

@_didi.kawa @_didi.kawa  @_didi.kawa .
.
.
#kronirempit #motorkapcai_1 #jenterapejuang #jenterapadu #kakymotor #kapcaisado #hobikamimahal #jenterakita #sukanpermotoran #pacakjanganjatuh #motorkapcai_1
#kapcaimalaya #paipon #matrempit #kakymotor
#kakykapcai #kakylepaktown #kawasaki #rr150 #superkips #hatikering

Cinta Itu Ibarat Ketum Di Telan Pahit Di Buang Sayang Makin Di Layan Makin Melayang,Begitulah Juga Motor Makin Di Pulas Makin Melayan..😜😜 #salamramadhan

#Layan angin petang sebelum berbuka puasa...😚😚#

@_didi.kawa @_didi.kawa @_didi.kawa .
.
.
#kronirempit #motorkapcai_1 #jenterapejuang #jenterapadu #kakymotor #kapcaisado #hobikamimahal #jenterakita #sukanpermotoran #pacakjanganjatuh #motorkapcai_1
#kapcaimalaya #paipon #matrempit #kakymotor
#kakykapcai #kakylepaktown #kawasaki #rr150 #superkips #hatikering

6,183 76 10 May, 2019
Kemungkinan..!! tahun ni last beraya dengan adek..😭adek cakap dia nk rase terbang naik jet darat ke bulan mcm mne abg layan kan je..😅alololo kenapa muka tu dek monyokk je sian dia....muah kit😘😘kite turunkan ilmu sikitt dkt adek tu mne tau boleh jadi pelapis abg dia kn...hehehe😂😂
.
.
@_didi.kawa @_didi.kawa @_didi.kawa *wish me goodluck for 27.6.2019*
#tentera
#abgceloreng
#SHRMZB

#kronirempit #motorkapcai_1 #jenterapejuang #jenterapadu #kakymotor #kapcaisado #hobikamimahal #jenterakita #sukanpermotoran #pacakjanganjatuh #motorkapcai_1
#kapcaimalaya #paipon #matrempit #kakymotor
#kakykapcai #kakylepaktown #kawasaki #rr150 #superkips #hatikering

Kemungkinan..!! tahun ni last beraya dengan adek..😭adek cakap dia nk rase terbang naik jet darat ke bulan mcm mne abg layan kan je..😅alololo kenapa muka tu dek monyokk je sian dia....muah kit😘😘kite turunkan ilmu sikitt dkt adek tu mne tau boleh jadi pelapis abg dia kn...hehehe😂😂
.
.
@_didi.kawa @_didi.kawa @_didi.kawa *wish me goodluck for 27.6.2019*
#tentera
#abgceloreng
#SHRMZB

#kronirempit #motorkapcai_1 #jenterapejuang #jenterapadu #kakymotor #kapcaisado #hobikamimahal #jenterakita #sukanpermotoran #pacakjanganjatuh #motorkapcai_1
#kapcaimalaya #paipon #matrempit #kakymotor
#kakykapcai #kakylepaktown #kawasaki #rr150 #superkips #hatikering

4,364 64 9 June, 2019
caez dah takda mood nak buat video😪...sbb korang mana nak support video caez😕😭💤sejak menjak nip video susah nah nak jejak 5k😕
plz support & hope enjoy lah video ni😉
◻
◻
◻
◻
#kakilajak
#jbstyle 
#hatikering 
#gravitybike 
@cyclist_jb_official 
@cyclist_jb_official 
@cyclist_jb_official 
@cyclist_jb_official 
@cyclist_jb_official

caez dah takda mood nak buat video😪...sbb korang mana nak support video caez😕😭💤sejak menjak nip video susah nah nak jejak 5k😕
plz support & hope enjoy lah video ni😉




#kakilajak
#jbstyle
#hatikering
#gravitybike
@cyclist_jb_official
@cyclist_jb_official
@cyclist_jb_official
@cyclist_jb_official
@cyclist_jb_official

3,328 76 15 May, 2019
bak kata @_dik_kocik_ nak menang?jangan takut!!!
aq tkt sbb anjing tu je klu tak bole sebelah @pull.jerr__ & @nyellakimm__ 
cc by @rulshang_ & @gemok_official_ *TGK PART TENGAH²*
#jb
#jbstyle 
#kakilurus 
#hatikering 
#lajakalwayshappy .
.
.
(tag kawan korang yang penakut)😆😆
.
.
.
.
idola saya!!! @barbiesdollll

bak kata @_dik_kocik_ nak menang?jangan takut!!!
aq tkt sbb anjing tu je klu tak bole sebelah @pull.jerr__ & @nyellakimm__
cc by @rulshang_ & @gemok_official_ *TGK PART TENGAH²*
#jb
#jbstyle
#kakilurus
#hatikering
#lajakalwayshappy .
.
.
(tag kawan korang yang penakut)😆😆
.
.
.
.
idola saya!!! @barbiesdollll

2,744 43 25 April, 2019
tq for amazing 2.3k lev u followers💕 #kapallayar  #mencuba #hatikering

tq for amazing 2.3k lev u followers💕 #kapallayar #mencuba #hatikering

5,168 85 10 January, 2019
kalini banyak betul kereta sebok😑 
cc by @_shah.steady_ (tag member korang yang masih main bike) #kapallayar #hatikering #kakilurus

kalini banyak betul kereta sebok😑
cc by @_shah.steady_ (tag member korang yang masih main bike) #kapallayar #hatikering #kakilurus

1,932 35 27 January, 2019
Cc @_didi.kawa - Cinta Itu Ibarat Ketum Di Telan Pahit Di Buang Sayang Makin Di Layan Makin Melayang,Begitulah Juga Motor Makin Di Pulas Makin Melayan..😜😜#salamramadhan

#Layan angin petang sebelum berbuka puasa...😚😚#

@_didi.kawa @_didi.kawa  @_didi.kawa .
.
.
#kronirempit #motorkapcai_1 #jenterapejuang #jenterapadu #kakymotor #kapcaisado #hobikamimahal #jenterakita #sukanpermotoran
#kapcaimalaya #paipon #matrempit #kakymotor
#kakykapcai #kakylepaktown #kawasaki #rr150 #superkips #hatikering

Cc @_didi.kawa - Cinta Itu Ibarat Ketum Di Telan Pahit Di Buang Sayang Makin Di Layan Makin Melayang,Begitulah Juga Motor Makin Di Pulas Makin Melayan..😜😜 #salamramadhan

#Layan angin petang sebelum berbuka puasa...😚😚#

@_didi.kawa @_didi.kawa @_didi.kawa .
.
.
#kronirempit #motorkapcai_1 #jenterapejuang #jenterapadu #kakymotor #kapcaisado #hobikamimahal #jenterakita #sukanpermotoran
#kapcaimalaya #paipon #matrempit #kakymotor
#kakykapcai #kakylepaktown #kawasaki #rr150 #superkips #hatikering

1,587 5 11 May, 2019