#happysunday Instagram Photos & Videos

happysunday - 12.3m posts

Ada yang sangaaad tidak santuy dan santuy beud yess 😂 #Mantul 👏👍
.
Absen dulu nih..😜
yang ikut lomba Bakiak beregu putra & putri 🤗 lomba 17 an Di Murjani 😊💪🇮🇩👏
.
Infonya besok ada pengumuman dan pembagian hadiah juara 1 - 2 dan 3 nya yess 🏆🎁
. .
➖
==
==
#17an
#RSMELAYANINEGERI
#salamsehat #hidupsehat 
#promkesmurjani #promosikesehatan #rumahsakit #bakiak #likeforlikes #sampit #kotasampit #kalteng #kotim #independenceday #Indonesialebihsehat #instagram #happysunday #ayohidupsehat #GERMAS #DukungGERMAS

Ada yang sangaaad tidak santuy dan santuy beud yess 😂 #Mantul 👏👍
.
Absen dulu nih..😜
yang ikut lomba Bakiak beregu putra & putri 🤗 lomba 17 an Di Murjani 😊💪🇮🇩👏
.
Infonya besok ada pengumuman dan pembagian hadiah juara 1 - 2 dan 3 nya yess 🏆🎁
. .

==
==
#17an
#RSMELAYANINEGERI
#salamsehat #hidupsehat
#promkesmurjani #promosikesehatan #rumahsakit #bakiak #likeforlikes #sampit #kotasampit #kalteng #kotim #independenceday #Indonesialebihsehat #instagram #happysunday #ayohidupsehat #GERMAS #DukungGERMAS

7 0 25 minutes ago
...... and when the Good morning is given to you by the most smiling and sympathetic doorman in the world, the whole day cannot fail to be more than good!#jodhpur#man#maharaja#hotelheritage#art#royalpalace#ganesha#goodmornig#namaste#pictureoftheday#picoftheday#smile#portrait#me#myself#mystyle#followme#photography#happysunday#wonderful#beauty#blogger#india#myselfie#jewelrydesign#architecture#world#followers#architettura#architectural;

...... and when the Good morning is given to you by the most smiling and sympathetic doorman in the world, the whole day cannot fail to be more than good! #jodhpur #man #maharaja #hotelheritage #art #royalpalace #ganesha #goodmornig #namaste #pictureoftheday #picoftheday #smile #portrait #me #myself #mystyle #followme #photography #happysunday #wonderful #beauty #blogger #india #myselfie #jewelrydesign #architecture #world #followers #architettura #architectural;

36 1 41 minutes ago
Lucban town fiesta. 🎉🧡 #family #love #happyfiesta #lucbanquezon #sunday #happysunday #buddyslucban #ditoparanglagingfiesta @gertrudes_kristine 🌻🌻🌻
Salamat sa pics 📷👍🏼@_izspoonjule_

Lucban town fiesta. 🎉🧡 #family #love #happyfiesta #lucbanquezon #sunday #happysunday #buddyslucban #ditoparanglagingfiesta @gertrudes_kristine 🌻🌻🌻
Salamat sa pics 📷👍🏼@_izspoonjule_

23 0 43 minutes ago
My dearest @janettys , 講下講下今日就到你展開新旅程嘅日子😊 所有唔捨得呀,多謝嘅說話已經响文字上同你講過好多次😭希望你嘅新生活好似呢個奇妙之旅咁,順順利利enjoy每一個moment, 記得我同@windywing.yu 永遠都會响到分享你嘅開心或者煩惱 (oh....我又眼濕濕喇😭😭) 快d settle down之後留個位俾我地嚟探你🤭🤭 Enjoy Your New Life📌 等你4月返嚟我地再出嚟玩過😘😘
📸 11.08.2019
#bbf #friendshipforever #happysunday #disneyland #disneylandhongkong #MissYou #GoodLuck #SeeYouIn2020

My dearest @janettys , 講下講下今日就到你展開新旅程嘅日子😊 所有唔捨得呀,多謝嘅說話已經响文字上同你講過好多次😭希望你嘅新生活好似呢個奇妙之旅咁,順順利利enjoy每一個moment, 記得我同@windywing.yu 永遠都會响到分享你嘅開心或者煩惱 (oh....我又眼濕濕喇😭😭) 快d settle down之後留個位俾我地嚟探你🤭🤭 Enjoy Your New Life📌 等你4月返嚟我地再出嚟玩過😘😘
📸 11.08.2019
#bbf #friendshipforever #happysunday #disneyland #disneylandhongkong #MissYou #GoodLuck #SeeYouIn2020

8 2 46 minutes ago
Minggu, 18 Agustus 2019
Dimerdekakan! Ya atau Tidak!?
Oleh : Erwin Novindo
.
• Titus 2:11
Terdapat 3 poin yang dapat kita lihat ;
1.	Allah memberikan kasih-Nya kepada dunia.
2.	Diberikan untuk menyelamatkan.
3.	Menyelamatkan setiap umat manusia.
.
Fokus Allah gak main-main bagi kita umatnya. Bahkan dia korbankan anaknya yang tunggal. Allah korbankan anak-Nya agar kita bisa hidup merdeka. Dan semua kasih karunia itu diberikan sebagai gift, bukan kita yang minta atau beli. Yang mana itu sifatnya tidak eksklusif tapi bagi seluruh umat-Nnya agar kita selamat.
.
Hidup kita saat ini sudah dimerdekakan oleh Tuhan bagi kita semua, sehingga pulang dari sini jangan ada lagi dari kita hidup yang di jajah. (rasa takut/khawatir, keterikatan, hancurnya masa lalu) sehingga kita minder, malu, dan merasa tidak layak. Mulai sekarang kita perlu selesaikan hal tersebut untuk hidup meresponi apa yang Tuhan berikan.
Karena banyak sekali orang yang sudah dimerdekakan tetapi masih hidup dalam penjajahan. Kemerdekaan secara fisik sudah 74 tahun yang lalu. Namun kita sering di jajah secara mental dan rohani. Karena kita tidak mengerti makna dari kemerdekaan yang Tuhan berikan.
.
So, penting sekali bagi kita untuk sadari dan responi arti Grace / kasih karunia yang Tuhan berikan bagi kita.
.
• Titus 2:12
Kefasikan, keinginan duniawi --- berlawanan --- kehendak Tuhan.
.
Orang yang dimerdekakan Tuhan adalah orang orang yang hidup menurut apa yang menjadi kehendak Tuhan.
Kenapa kita perlu melakukan yang Yesus katakan?
Supaya kita menahan diri, tulus dan setia kepada Allah. Tapi jika kalian tidak bisa mengikuti kehendak Tuhan maka kamu pasti sulit untuk taat dan setia. Se simple itu aja.
.
So, Kita sdh dimerdeka kan -> responi dengan benar -> hidup didalamNya
.
• Titus 2:13-14
Jangan kompromi dengan dosa, banyak orang sadar dia sudah merdeka dari dosa tapi masih mau kompromi dengan dosa.
Kalo kalian mau jadi bagian Tuhan, mulai hari ini stop dengan dosa!
Kalo kamu sadar hidupmu masih hidup didalam dosa, minta apun! Kalo jatuh dalam dosa bertobat, bangkit!
.
.
#FavorofGodChurch #HappySunday #SundayService #WeAreFamily #Jesus #Church #YouthChurch #Gereja #GerejaAnakMuda #IndependenceDay

Minggu, 18 Agustus 2019
Dimerdekakan! Ya atau Tidak!?
Oleh : Erwin Novindo
.
• Titus 2:11
Terdapat 3 poin yang dapat kita lihat ;
1. Allah memberikan kasih-Nya kepada dunia.
2. Diberikan untuk menyelamatkan.
3. Menyelamatkan setiap umat manusia.
.
Fokus Allah gak main-main bagi kita umatnya. Bahkan dia korbankan anaknya yang tunggal. Allah korbankan anak-Nya agar kita bisa hidup merdeka. Dan semua kasih karunia itu diberikan sebagai gift, bukan kita yang minta atau beli. Yang mana itu sifatnya tidak eksklusif tapi bagi seluruh umat-Nnya agar kita selamat.
.
Hidup kita saat ini sudah dimerdekakan oleh Tuhan bagi kita semua, sehingga pulang dari sini jangan ada lagi dari kita hidup yang di jajah. (rasa takut/khawatir, keterikatan, hancurnya masa lalu) sehingga kita minder, malu, dan merasa tidak layak. Mulai sekarang kita perlu selesaikan hal tersebut untuk hidup meresponi apa yang Tuhan berikan.
Karena banyak sekali orang yang sudah dimerdekakan tetapi masih hidup dalam penjajahan. Kemerdekaan secara fisik sudah 74 tahun yang lalu. Namun kita sering di jajah secara mental dan rohani. Karena kita tidak mengerti makna dari kemerdekaan yang Tuhan berikan.
.
So, penting sekali bagi kita untuk sadari dan responi arti Grace / kasih karunia yang Tuhan berikan bagi kita.
.
• Titus 2:12
Kefasikan, keinginan duniawi --- berlawanan --- kehendak Tuhan.
.
Orang yang dimerdekakan Tuhan adalah orang orang yang hidup menurut apa yang menjadi kehendak Tuhan.
Kenapa kita perlu melakukan yang Yesus katakan?
Supaya kita menahan diri, tulus dan setia kepada Allah. Tapi jika kalian tidak bisa mengikuti kehendak Tuhan maka kamu pasti sulit untuk taat dan setia. Se simple itu aja.
.
So, Kita sdh dimerdeka kan -> responi dengan benar -> hidup didalamNya
.
• Titus 2:13-14
Jangan kompromi dengan dosa, banyak orang sadar dia sudah merdeka dari dosa tapi masih mau kompromi dengan dosa.
Kalo kalian mau jadi bagian Tuhan, mulai hari ini stop dengan dosa!
Kalo kamu sadar hidupmu masih hidup didalam dosa, minta apun! Kalo jatuh dalam dosa bertobat, bangkit!
.
.
#FavorofGodChurch #HappySunday #SundayService #WeAreFamily #Jesus #Church #YouthChurch #Gereja #GerejaAnakMuda #IndependenceDay

4 0 50 minutes ago
Gracias @francisco.alvear.50  y bb Alejo ☺ me divertí muchisimo!!! #guatavita #colombia #beautifulplaces #happysunday #puebleandoando

Gracias @francisco.alvear.50 y bb Alejo ☺ me divertí muchisimo!!! #guatavita #colombia #beautifulplaces #happysunday #puebleandoando

19 0 1 hour ago
Congratulations to @britbrat026 thank you for allowing me to be a part of your special day! #JumpingJackson #Melanin #HappySunday #WeddingSeason

Congratulations to @britbrat026 thank you for allowing me to be a part of your special day! #JumpingJackson #Melanin #HappySunday #WeddingSeason

7 1 1 hour ago
Repost from @jacqvz using @RepostRegramApp - Hello Happycow! 
In the past month I haven’t done much painting and struggled to get into the creative flow again after the heatwave we had. This was the perfect lesson to get me started again. Thank you @toniburtartist for the inspiration! ❤️.
.
.
.
#paintyourheartandsoul2019 #pyhas2019 #happysunday #creativeplay #watercolor_painting #animalpainting #happycow #artjournal #artistsofinstagram #instaart #letitflow

Repost from @jacqvz using @RepostRegramApp - Hello Happycow!
In the past month I haven’t done much painting and struggled to get into the creative flow again after the heatwave we had. This was the perfect lesson to get me started again. Thank you @toniburtartist for the inspiration! ❤️.
.
.
.
#paintyourheartandsoul2019 #pyhas2019 #happysunday #creativeplay #watercolor_painting #animalpainting #happycow #artjournal #artistsofinstagram #instaart #letitflow

8 0 1 hour ago
😈💜💪🏻today workout done ✅ definitely feel super tired today but I pushed through 😆 you not always gonna feel like working out but you just have to suck it up😅 #nopainnogain .
. .
.
#bodybuilding #bodyinprogress #progressnotperfection  #workhardplayhard #keepmovingforward #staystrong #pump #mevsme #justkeepswimming #nevergiveup💪 #selfmotivation #womanwithmuscles #thaigirl #positivevibes #positivenergy #doyoueven #doyouevenlift #enjoythelittlethings #fitlife #fitnessmotivation #gymlife #outfitoftheday #happysunday #womanwholift

😈💜💪🏻today workout done ✅ definitely feel super tired today but I pushed through 😆 you not always gonna feel like working out but you just have to suck it up😅 #nopainnogain .
. .
.
#bodybuilding #bodyinprogress #progressnotperfection #workhardplayhard #keepmovingforward #staystrong #pump #mevsme #justkeepswimming #nevergiveup💪 #selfmotivation #womanwithmuscles #thaigirl #positivevibes #positivenergy #doyoueven #doyouevenlift #enjoythelittlethings #fitlife #fitnessmotivation #gymlife #outfitoftheday #happysunday #womanwholift

22 6 1 hour ago
❤
#NuSkin 
#Imparables
#happysunday


#NuSkin
#Imparables
#happysunday

15 1 1 hour ago
☺️ #life#enjoylife #happysunday

☺️ #life #enjoylife #happysunday

15 1 1 hour ago
Repost: @philipdeml Follow us: @mensfashionawards

Repost: @philipdeml Follow us: @mensfashionawards

9 1 2 hours ago
😍😘 जय महाकाल 🔱🔱
😍😘 बाबा भोले की कावड़ का समय 🔱🔱
😍😘 शंकर महादेव का बड़ा भक्त 🔱🔱
😍😘 SHIV SHANKAR , MAHAKAL , MAHADEV , SHIV SHAMBHU के धाम 🔱🔱
🤗😉 Old Memories 😉🤗
🤣😂 Style Beard , Hair & Moustaches छोरा 😂🤣
🤗☺️ Full Enjoy With Brotherhood 😋🤗
Follow :- @vedi_yatish @vedi_yatish @vedi_yatish @vedi_yatish @vedi_yatish
#music #movie #motivation #art 
#muscle #model #morning #artist 
#stylish #styles #style #stylist 
#photooftheday #photograph #photographer #photo 
#photography #photoshoot #streetphotography #photos 
#naturephotography #nature #travelphotography #travel 
#yatishvedi #happybirthday #happysunday #happiness #happy #love
Follow :- @vedi_yatish @vedi_yatish @vedi_yatish @vedi_yatish @vedi_yatish
@youtube :- YATISH VEDI 👈👈👈👈 SUBSCRIBE PLEASE 👈👉👈👉👈👉👈👉 ( All Types Videos For This Channel ) LINK IN BIO

😍😘 जय महाकाल 🔱🔱
😍😘 बाबा भोले की कावड़ का समय 🔱🔱
😍😘 शंकर महादेव का बड़ा भक्त 🔱🔱
😍😘 SHIV SHANKAR , MAHAKAL , MAHADEV , SHIV SHAMBHU के धाम 🔱🔱
🤗😉 Old Memories 😉🤗
🤣😂 Style Beard , Hair & Moustaches छोरा 😂🤣
🤗☺️ Full Enjoy With Brotherhood 😋🤗
Follow :- @vedi_yatish @vedi_yatish @vedi_yatish @vedi_yatish @vedi_yatish
#music #movie #motivation #art
#muscle #model #morning #artist
#stylish #styles #style #stylist
#photooftheday #photograph #photographer #photo
#photography #photoshoot #streetphotography #photos
#naturephotography #nature #travelphotography #travel
#yatishvedi #happybirthday #happysunday #happiness #happy #love
Follow :- @vedi_yatish @vedi_yatish @vedi_yatish @vedi_yatish @vedi_yatish
@youtube :- YATISH VEDI 👈👈👈👈 SUBSCRIBE PLEASE 👈👉👈👉👈👉👈👉 ( All Types Videos For This Channel ) LINK IN BIO

16 0 2 hours ago
Time to get that crystal-clear, petal-like skin you’ve always wanted! Supercharge your whitening regime with the Bio-White Advanced Whitening Serum. Its blend of Arbutin Extract, Camellia Flower and White Plus Complex tackles darkness from within! 
____________________________

#BioEssenceMY #Moisturizing #NoSticky #FairSkin #SkinSecret #GlowingSkin #BrightSkin #SmoothSkin #Skincare #SkinTip #freckles #pigmentation #whitening #darkspots #brightening #rosy #fair #beautifulskin #SunBlock #SunScreen #SkinProtection #HappySunday #Sunday #BrightSkin #SmoothSkin #Skincare #SkinTip

Time to get that crystal-clear, petal-like skin you’ve always wanted! Supercharge your whitening regime with the Bio-White Advanced Whitening Serum. Its blend of Arbutin Extract, Camellia Flower and White Plus Complex tackles darkness from within!
____________________________

#BioEssenceMY #Moisturizing #NoSticky #FairSkin #SkinSecret #GlowingSkin #BrightSkin #SmoothSkin #Skincare #SkinTip #freckles #pigmentation #whitening #darkspots #brightening #rosy #fair #beautifulskin #SunBlock #SunScreen #SkinProtection #HappySunday #Sunday #BrightSkin #SmoothSkin #Skincare #SkinTip

31 0 2 hours ago
Domingo de bicis!!!!! 🚴❤️🚴#sundayriding #15kmcycling #breakfast #happysunday

Domingo de bicis!!!!! 🚴❤️🚴 #sundayriding #15kmcycling #breakfast #happysunday

2 0 2 hours ago
A boy and the ocean :) #autismspeaks #love #family #happysunday #flkeys #having_fun #islandlife

A boy and the ocean :) #autismspeaks #love #family #happysunday #flkeys #having_fun #islandlife

8 1 2 hours ago
Jangan pikir berapa banyak biaya yang keluar untuk liburanmu,yang terpenting bagai mana caranya menikmati liburanmu 😁

Kapan2 kalian ajak teman2 atau keluarga liburan ke labuan bajo guys🙂😁 Open Trip Friday - Sunday
Start Trip 10.00 am & End Trip 12.30-13.00 pm
Meeting Point : Port Labuan Bajo
2.500.000/pax one person go!
.
Schedule 2019:

Agustus : | 23-25 | 30-1 September
September : 6-8 | 13-15 | 20-22 | 27-29
Oktober : 4-6 | 11-13 | 18-20 | 25-27
November : 1-3 | 8-10 | 15-17 | 22-24 | 29-1 Desember
Desember : 6-8 | 13-15 | 20-22 | 27-29
Book , Info & Reservation:
Whatsapp : +62 821 472 479 74
Whatsapp : +62 812 361 886 70

Email : komodotravel12@gmail.com

#tripkomodo#trippulaukomodo#tripkomdo2019#triprajaampat#tripsumba#privatetripmedan#privatetripkomodo#privatetrip#privatejakarta#sewakapalphinisikomodo#phinisi#asian#jalanjalanseru#jalan#labuanbajo#labuanbajotrip#triplabuanbajo#sonya6000 #like4like#likeforlikes#follow4followback#seragamkeluarga#tripkeluarga#happysunday

Jangan pikir berapa banyak biaya yang keluar untuk liburanmu,yang terpenting bagai mana caranya menikmati liburanmu 😁

Kapan2 kalian ajak teman2 atau keluarga liburan ke labuan bajo guys🙂😁 Open Trip Friday - Sunday
Start Trip 10.00 am & End Trip 12.30-13.00 pm
Meeting Point : Port Labuan Bajo
2.500.000/pax one person go!
.
Schedule 2019:

Agustus : | 23-25 | 30-1 September
September : 6-8 | 13-15 | 20-22 | 27-29
Oktober : 4-6 | 11-13 | 18-20 | 25-27
November : 1-3 | 8-10 | 15-17 | 22-24 | 29-1 Desember
Desember : 6-8 | 13-15 | 20-22 | 27-29
Book , Info & Reservation:
Whatsapp : +62 821 472 479 74
Whatsapp : +62 812 361 886 70

Email : komodotravel12@gmail.com

#tripkomodo #trippulaukomodo #tripkomdo2019 #triprajaampat #tripsumba #privatetripmedan #privatetripkomodo #privatetrip #privatejakarta #sewakapalphinisikomodo #phinisi #asian #jalanjalanseru #jalan #labuanbajo #labuanbajotrip #triplabuanbajo #sonya6000 #like4like #likeforlikes #follow4followback #seragamkeluarga #tripkeluarga #happysunday

34 0 2 hours ago
Acara bulanan keluarga besar @indo.droppers

Seneng bgt akhirnya bs masuk menjadi keluarga ❤️, tiap bulan disiapkan wadah utk bersilaturahmi, menambah Ilmu dan sharing soal essential oil

Bagaimana kita sebenernya bs memaksimalkan segala sesuatu dengan yg alami untuk kita & keluarga, dpt bonus ilmu gmn caranya biar bs dpt essential oil GRATIS juga

Buat yg mau join, @indo.droppers terbuka lebar utk keluarga2 baru
Bisa contact saya by dm utk tau gimana caranya jadi keluarga kami 😉

Thank u juga goodie bag nya yg selalu kecehhh berat

Support by
@kojamashop
@saltkitchen.id
@crystalgloss_autoprotection
@jus.haocek
@vincell_id
@mamika.official
@oilsupply.id

At @park5.cilandak

#indodroppers #indodroppersfamily #happysunday #silaturrahmi #younglivingessentialoils #younglivingindonesia #janganlupaberbagi

Acara bulanan keluarga besar @indo.droppers

Seneng bgt akhirnya bs masuk menjadi keluarga ❤️, tiap bulan disiapkan wadah utk bersilaturahmi, menambah Ilmu dan sharing soal essential oil

Bagaimana kita sebenernya bs memaksimalkan segala sesuatu dengan yg alami untuk kita & keluarga, dpt bonus ilmu gmn caranya biar bs dpt essential oil GRATIS juga

Buat yg mau join, @indo.droppers terbuka lebar utk keluarga2 baru
Bisa contact saya by dm utk tau gimana caranya jadi keluarga kami 😉

Thank u juga goodie bag nya yg selalu kecehhh berat

Support by
@kojamashop
@saltkitchen.id
@crystalgloss_autoprotection
@jus.haocek
@vincell_id
@mamika.official
@oilsupply.id

At @park5.cilandak

#indodroppers #indodroppersfamily #happysunday #silaturrahmi #younglivingessentialoils #younglivingindonesia #janganlupaberbagi

8 0 2 hours ago
Alhamdulillah setelah menempuh perjalanan kurang lbh 4 jam dr Swis kita menuju Jerman sampailah qt ke Danau Titise walaupun cuaca hujan dan dingin  qt tetap semangat  apalg setelah melihat danau dan sekitarnya yg indah😍😍 #happyholidays 
#travelhalal 
#happysunday 
#happylife

Alhamdulillah setelah menempuh perjalanan kurang lbh 4 jam dr Swis kita menuju Jerman sampailah qt ke Danau Titise walaupun cuaca hujan dan dingin qt tetap semangat apalg setelah melihat danau dan sekitarnya yg indah😍😍 #happyholidays
#travelhalal
#happysunday
#happylife

2 0 3 hours ago
My happy pill when goofing around 😜😃😍😘🤗😉 #children #daughter #son #angels #love #family #quality #sister #stella #lee #sundayfundayforthem #timewithfamily #happysunday #missingpapa

My happy pill when goofing around 😜😃😍😘🤗😉 #children #daughter #son #angels #love #family #quality #sister #stella #lee #sundayfundayforthem #timewithfamily #happysunday #missingpapa

10 0 3 hours ago
day 1203
#latepost #happysunday #firsttime #badminton

day 1203
#latepost #happysunday #firsttime #badminton

11 2 3 hours ago
day 133 
#latepost #happysunday

day 133
#latepost #happysunday

9 3 3 hours ago
#August172019#August182019#CutePictures#PrettyPictures#LovelyDay#HappySaturday#HappySunday#WearingHeadphone#ChillInHome#AtTheChurch#JonasMa24 ( Chilling In The Home And Church.... Watching Youtube.... Listening Music In The Church.... )

#August172019 #August182019 #CutePictures #PrettyPictures #LovelyDay #HappySaturday #HappySunday #WearingHeadphone #ChillInHome #AtTheChurch #JonasMa24 ( Chilling In The Home And Church.... Watching Youtube.... Listening Music In The Church.... )

2 0 3 hours ago
You don’t want no smoke 💨 #brooklyn #nyc #kimotorooftop #happysunday #summernights

You don’t want no smoke 💨 #brooklyn #nyc #kimotorooftop #happysunday #summernights

35 5 3 hours ago

Top #happysunday posts

Hey hey! Always remember that what lies behind us is nothing compared to what lies within us. So count it all joy, literally! ✨ #happySunday #Jesusjoy #laughingatthedevil #whyaremyeyessosmall #GodmadeALLofme

Hey hey! Always remember that what lies behind us is nothing compared to what lies within us. So count it all joy, literally! ✨ #happySunday #Jesusjoy #laughingatthedevil #whyaremyeyessosmall #GodmadeALLofme

2,135 95 18 August, 2019
@fashionnova jeans and my messy long #hair 😋

@fashionnova jeans and my messy long #hair 😋

4,395 47 19 August, 2019
Sweeter than honey 🍯 #happysunday #sweeterthanhoney #novababe #fashionnova #melaninpoppin #muah💋

Sweeter than honey 🍯 #happysunday #sweeterthanhoney #novababe #fashionnova #melaninpoppin #muah💋

6,591 222 18 August, 2019
....and sometimes we like making it! 🙊🍹🤗 #happysunday #tequila #summervibes🌴 #shivalife

....and sometimes we like making it! 🙊🍹🤗 #happysunday #tequila #summervibes🌴 #shivalife

2,608 107 18 August, 2019
“How far have you walked for men who’ve never held your feet in their laps?
How often have you bartered with bone, only to sell yourself short?
Why do you find the unavailable so alluring?
Where did it begin? What  went wrong?
And who made you feel so worthless?
If they wanted you, wouldn’t they have chosen you?
All this time, you were begging for love silently, thinking they couldn’t hear you, but they smelt it on you, you must have known that they could taste the desperate on your skin?
And what about the others that would do anything for you, why did you make them love you until you could not stand it?
How are you both of these women, both flighty and needful?
Where did you learn this, to want what does not want you?
Where did you learn this, to leave those that want to stay?
- Warsan Shire 🙏🏽🙌🏽👌🏽💕
#HappySunday #Understand #RealTalk #Love #Life #Relationships #Situationships #Amen #Facts #HealingIsHere #LetGo #LetGod #BeStill

“How far have you walked for men who’ve never held your feet in their laps?
How often have you bartered with bone, only to sell yourself short?
Why do you find the unavailable so alluring?
Where did it begin? What went wrong?
And who made you feel so worthless?
If they wanted you, wouldn’t they have chosen you?
All this time, you were begging for love silently, thinking they couldn’t hear you, but they smelt it on you, you must have known that they could taste the desperate on your skin?
And what about the others that would do anything for you, why did you make them love you until you could not stand it?
How are you both of these women, both flighty and needful?
Where did you learn this, to want what does not want you?
Where did you learn this, to leave those that want to stay?
- Warsan Shire 🙏🏽🙌🏽👌🏽💕
#HappySunday #Understand #RealTalk #Love #Life #Relationships #Situationships #Amen #Facts #HealingIsHere #LetGo #LetGod #BeStill

3,097 67 18 August, 2019
Happy Sunday 😻
•
•
•
•
#denverdogs #australianshepherd #aussie #puppy #dog #cutie #eyes #bluemerle #doggo #eyes #happysunday

Happy Sunday 😻




#denverdogs #australianshepherd #aussie #puppy #dog #cutie #eyes #bluemerle #doggo #eyes #happysunday

748 2 19 August, 2019
Ain’t nobody got time for that! Brought to you by resting Baby face 😂😂 @pilarjhena #HappySunday

Ain’t nobody got time for that! Brought to you by resting Baby face 😂😂 @pilarjhena #HappySunday

108,081 1,900 18 August, 2019
#bestseller 'KIKI' peplum 👗
 in 💚💚💚 made for a client
#welove😍 
________
All enquiries/orders via DM or WhatsApp link in bio 
________

#happysunday
#styleinspo #bestseller #ankaradress #fashion #ankarastyles #ankara #buynigerian #fashion #naijabrandchick #madeinnigeria #asoebibella #ankarajumpsuits #jumpsuits #AfricanStartup

#bestseller 'KIKI' peplum 👗
in 💚💚💚 made for a client
#welove😍
________
All enquiries/orders via DM or WhatsApp link in bio
________

#happysunday
#styleinspo #bestseller #ankaradress #fashion #ankarastyles #ankara #buynigerian #fashion #naijabrandchick #madeinnigeria #asoebibella #ankarajumpsuits #jumpsuits #AfricanStartup

2,019 12 18 August, 2019
When your kid doesn’t know your filming them during a @samsmith song moment. #HappySunday Enjoy...

When your kid doesn’t know your filming them during a @samsmith song moment. #HappySunday Enjoy...

25,604 939 18 August, 2019