#growhealthyandglowtogether Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

16.7
average comments
281
average likes
@fgwalet_ipoh_taiping Profile picture

@fgwalet_ipoh_taiping

RepostBy @fgwalet_melaka_perak_brunei: "Minuman berkhasiat paling sedap ni. Suka minum ni setiap hari sebab bukan sekadar nak dapatkan kulit cantik bersih mcm founder kami, bahkan, terasa bertenaga dan sihat selalu .
.
DUlu sebelum amalkan minum Fg Walet ni, senang batuk selsema, sekarang memang alhamdulillah susah nak berjangkit. Cuba amalkan minuman kesihatan ni, pasti teruja .
.
Fg Walet collagen drink, terdapat dalam 4 perisa best yang korang rasa takkan cukup sebotol! Siapa setuju? Jom tambah stok sekarang. Whatsap untuk dapatkan harga istimewa .
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel
#restaurant
#vendorfestival
#dropshipwanted
#agentwanted
#collaborations
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @fgwalet_melaka_perak_brunei: "Minuman berkhasiat paling sedap ni. Suka minum ni setiap hari sebab bukan sekadar nak dapatkan kulit cantik bersih mcm founder kami, bahkan, terasa bertenaga dan sihat selalu .
.
DUlu sebelum amalkan minum Fg Walet ni, senang batuk selsema, sekarang memang alhamdulillah susah nak berjangkit. Cuba amalkan minuman kesihatan ni, pasti teruja .
.
Fg Walet collagen drink, terdapat dalam 4 perisa best yang korang rasa takkan cukup sebotol! Siapa setuju? Jom tambah stok sekarang. Whatsap untuk dapatkan harga istimewa .
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel 
#restaurant 
#vendorfestival 
#dropshipwanted 
#agentwanted 
#collaborations 
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest" (via #InstaRepost @AppsKottage)
1 0 5 minutes ago
@fgwalet_ipoh_taiping Profile picture

@fgwalet_ipoh_taiping

RepostBy @fgwalet_melaka_perak_brunei: "Kesian tengok mak ayah kat kampung tu.... Sakit pingang, sakit lutut, batuk-batuk, sengal-sengal badan. Apa kata balik kampung bulan ni bawakan Fg Walet untuk mak ayah. Minuman kesihatan ni memang 100% diformulakan daripada sarang burung berkualiti tinggi dengan kebaikan bahan-bahan semulajadi. Ingat tau, kalau bawak balik kampung tu 1 carton confirm berebut mak ngan ayah. Tak caya cuba try! Contact sis kalau nak dapat harga istimewa. Untuk mak ayah, apa salahnye!
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel
#restaurant
#vendorfestival
#dropshipwanted
#agentwanted
#collaborations
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @fgwalet_melaka_perak_brunei: "Kesian tengok mak ayah kat kampung tu.... Sakit pingang, sakit lutut, batuk-batuk, sengal-sengal badan. Apa kata balik kampung bulan ni bawakan Fg Walet untuk mak ayah. Minuman kesihatan ni memang 100% diformulakan daripada sarang burung berkualiti tinggi dengan kebaikan bahan-bahan semulajadi. Ingat tau, kalau bawak balik kampung tu 1 carton confirm berebut mak ngan ayah. Tak caya cuba try! Contact sis kalau nak dapat harga istimewa. Untuk mak ayah, apa salahnye!
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel 
#restaurant 
#vendorfestival 
#dropshipwanted 
#agentwanted 
#collaborations 
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest" (via #InstaRepost @AppsKottage)
1 0 8 minutes ago
@fgwalet_ipoh_taiping Profile picture

@fgwalet_ipoh_taiping

RepostBy @fgwalet_melaka_perak_brunei: "ROI. Return of Investment. Kalau orang bisnes mesti familiar kan perkataan ni? Sama jugak. Kalau nak cantik, nak sihat, mesti kena ada investment. Kalau korang boleh budget sebulan a few hundreds untuk pakai baju baru, mekap baru, tudung baru, korang mesti ada budget untuk cantikkan diri dari dalam. Apa kata bulan ni invest separuh daripada budget fashion tu untuk kecantikan dalaman diri? Natural beauty gitu! Nak? Wasap sis sekarang! Pakai baju lama pun nampak macam baru kalau sis dah glowing!
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel
#restaurant
#vendorfestival
#dropshipwanted
#agentwanted
#collaborations
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest - #regrann - #regrann" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @fgwalet_melaka_perak_brunei: "ROI. Return of Investment. Kalau orang bisnes mesti familiar kan perkataan ni? Sama jugak. Kalau nak cantik, nak sihat, mesti kena ada investment. Kalau korang boleh budget sebulan a few hundreds untuk pakai baju baru, mekap baru, tudung baru, korang mesti ada budget untuk cantikkan diri dari dalam. Apa kata bulan ni invest separuh daripada budget fashion tu untuk kecantikan dalaman diri? Natural beauty gitu! Nak? Wasap sis sekarang! Pakai baju lama pun nampak macam baru kalau sis dah glowing!
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel 
#restaurant 
#vendorfestival 
#dropshipwanted 
#agentwanted 
#collaborations 
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest - #regrann - #regrann" (via #InstaRepost @AppsKottage)
1 0 9 minutes ago
@fgwalet_ipoh_taiping Profile picture

@fgwalet_ipoh_taiping

RepostBy @fgwalet_melaka_perak_brunei: "Jom datang beramai-ramai ke TAIPING SHOPPING FESTIVAL dan temui @fgwalet
team di atrium aeon mall taiping. Jom dapatkan harga SPECIAL untuk customer yang walk in ke booth kami...jangan lupa ya...save the date...
.
📆 19-20 OKTOBER 2019
🅿️ AEON MALL TAIPING PERAK
🕰 10 am -10.30 pm
.
Shopping sambil berhibur bersama buskers, the kids dan penyanyi jemputan.
.
Sebarang pertanyaan utk order?Berminat utk join as a team, agent?Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc?Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
#tourismmalaysia #fgwaletglobal #hotel
#restaurant #vendorfestival #dropshipwanted #agentwanted #collaborations #fgwaletmelaka
#fgwaletperak #fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @fgwalet_melaka_perak_brunei: "Jom datang beramai-ramai ke TAIPING SHOPPING FESTIVAL dan temui @fgwalet
team di atrium aeon mall taiping. Jom dapatkan harga SPECIAL untuk customer yang walk in ke booth kami...jangan lupa ya...save the date...
.
📆 19-20 OKTOBER 2019
🅿️ AEON MALL TAIPING PERAK
🕰 10 am -10.30 pm
.
Shopping sambil berhibur bersama buskers, the kids dan penyanyi jemputan.
.
Sebarang pertanyaan utk order?Berminat utk join as a team, agent?Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc?Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
#tourismmalaysia #fgwaletglobal #hotel 
#restaurant #vendorfestival #dropshipwanted #agentwanted #collaborations #fgwaletmelaka
#fgwaletperak #fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest" (via #InstaRepost @AppsKottage)
1 0 10 minutes ago
@fgwalet_ipoh_taiping Profile picture

@fgwalet_ipoh_taiping

RepostBy @fgwalet: "Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @fgwalet: "Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney" (via #InstaRepost @AppsKottage)
1 0 16 minutes ago
@fgwalet_utara Profile picture

@fgwalet_utara

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#fgwaletbyfouziahgous
#birdnestbyfouziahgouz #fgwaletutara #fgwaletpulaupinang #fgwaletkedah #fgwaletperlis #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf ・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#fgwaletbyfouziahgous
#birdnestbyfouziahgouz #fgwaletutara #fgwaletpulaupinang #fgwaletkedah #fgwaletperlis #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf ・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
3 0 1 hour ago
@fgwaletsingapore_birdnest Profile picture

@fgwaletsingapore_birdnest

💕🇸🇬For order : 94249148
・・・
Sarang burung FG Walet mempunyai nilai nutrien pemakanan yang sangat unik dan aktif iaitu faktor stimulasi mikrogenik. Faktor ini membantu merangsangkan sel untuk penghasilan semula struktur sel badan. Ini adalah sumber utama penghasilan kulit yang lebih muda, lembut, licin dan halus bila diamalkan secara jangka masa panjang. Hasilnya, kulit akan tampak lebih segar dan remaja. Satu cara efektif untuk melambatkan proses penuaan.

Unsur protein aktif dalam sarang burung turut merangsang pembesaran sel dalam sistem imunisasi, lantas menguatkan imuniti badan dalam melawan penyakit. Oleh itu, jika kecantikan dan kesihatan adalah perkara yang amat penting dalam hidup anda, dapatkan produk sarang burung FG Walet. Selepas 21 hari mengamalkan secara berterusan, anda akan kagum dengan transformasi yang berlaku. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #fgwaletsingapore_birdnest

💕🇸🇬For order : 94249148
・・・
Sarang burung FG Walet mempunyai nilai nutrien pemakanan yang sangat unik dan aktif iaitu faktor stimulasi mikrogenik. Faktor ini membantu merangsangkan sel untuk penghasilan semula struktur sel badan. Ini adalah sumber utama penghasilan kulit yang lebih muda, lembut, licin dan halus bila diamalkan secara jangka masa panjang. Hasilnya, kulit akan tampak lebih segar dan remaja. Satu cara efektif untuk melambatkan proses penuaan.

Unsur protein aktif dalam sarang burung turut merangsang pembesaran sel dalam sistem imunisasi, lantas menguatkan imuniti badan dalam melawan penyakit. Oleh itu, jika kecantikan dan kesihatan adalah perkara yang amat penting dalam hidup anda, dapatkan produk sarang burung FG Walet. Selepas 21 hari mengamalkan secara berterusan, anda akan kagum dengan transformasi yang berlaku. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy#fgwaletsingapore_birdnest
0 0 1 hour ago
@mama_d_1402 Profile picture

@mama_d_1402

#Repost @fgwalet with @get_repost
・・・
FG Walet’s 75ml premium Instant Bird’s Nest is made from 100% authentic bird nest. It is chocked filled with 100% natural goodness that will contribute to the health and wellbeing of our body.The best from mother nature. One bottle a day. Taken once in the morning or once before bedtime for awesome results. If you can afford it, take it in the morning and at night.
.
Stronger body, healthy lungs, healthy skin, fairer complexion, increased libido and for pregnant moms, awesome minerals and vitamins essential for both mother and child. FG Walet offers only the best bird’s nest and you deserve the best. Make FG Walet part of your daily health regiment.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin

#Repost @fgwalet with @get_repost
・・・
FG Walet’s 75ml premium Instant Bird’s Nest is made from 100% authentic bird nest. It is chocked filled with 100% natural goodness that will contribute to the health and wellbeing of our body.The best from mother nature. One bottle a day. Taken once in the morning or once before bedtime for awesome results. If you can afford it, take it in the morning and at night.
.
Stronger body, healthy lungs, healthy skin, fairer complexion, increased libido and for pregnant moms, awesome minerals and vitamins essential for both mother and child. FG Walet offers only the best bird’s nest and you deserve the best. Make FG Walet part of your daily health regiment.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
2 0 6 hours ago
@fgwalet_im Profile picture

@fgwalet_im

Salam semua!! Hi!!!! Berita baik untuk warga Bentong! Kini minuman sarang burung kolagen plus fgwalet dah tiba di sini. Jom!! ke Halal Mart Taman Harmoni Bentong. Sambil beli barang dapur... capailah minuman ni yaa.. 😊 Rasailah keenakkannya... nikmati khasiat kebaikannya.. #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy"⠀
#fgwaletinderamahkota. #fgwalet_im
#bmf

Salam semua!! Hi!!!! Berita baik untuk warga Bentong! Kini minuman sarang burung kolagen plus fgwalet dah tiba di sini. Jom!! ke Halal Mart Taman Harmoni Bentong. Sambil beli barang dapur... capailah minuman ni yaa.. 😊 Rasailah keenakkannya... nikmati khasiat kebaikannya.. #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous⠀
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy"⠀
#fgwaletinderamahkota. #fgwalet_im
#bmf
3 0 6 hours ago
@fgwalet_agent_brunei Profile picture

@fgwalet_agent_brunei

Reposted from @fgwalet - Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Reposted from @fgwalet -  Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
4 0 7 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Jom datang beramai-ramai ke TAIPING SHOPPING FESTIVAL dan temui @fgwalet
team di atrium aeon mall taiping. Jom dapatkan harga SPECIAL untuk customer yang walk in ke booth kami...jangan lupa ya...save the date...
.
📆 19-20 OKTOBER 2019
🅿️ AEON MALL TAIPING PERAK
🕰 10 am -10.30 pm
.
Shopping sambil berhibur bersama buskers, the kids dan penyanyi jemputan.
.
Sebarang pertanyaan utk order?Berminat utk join as a team, agent?Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc?Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
#tourismmalaysia #fgwaletglobal #hotel
#restaurant #vendorfestival #dropshipwanted #agentwanted #collaborations #fgwaletmelaka
#fgwaletperak #fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest

Jom datang beramai-ramai ke TAIPING SHOPPING FESTIVAL dan temui @fgwalet
team di atrium aeon mall taiping. Jom dapatkan harga SPECIAL untuk customer yang walk in ke booth kami...jangan lupa ya...save the date...
.
📆 19-20 OKTOBER 2019
🅿️ AEON MALL TAIPING PERAK
🕰 10 am -10.30 pm
.
Shopping sambil berhibur bersama buskers, the kids dan penyanyi jemputan.
.
Sebarang pertanyaan utk order?Berminat utk join as a team, agent?Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc?Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
#tourismmalaysia #fgwaletglobal #hotel 
#restaurant #vendorfestival #dropshipwanted #agentwanted #collaborations #fgwaletmelaka
#fgwaletperak #fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest
3 0 7 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Jom datang beramai-ramai ke TAIPING SHOPPING FESTIVAL dan temui @fgwalet
team di atrium aeon mall taiping. Jom dapatkan harga SPECIAL untuk customer yang walk in ke booth kami...jangan lupa ya...save the date...
.
📆 19-20 OKTOBER 2019
🅿️ AEON MALL TAIPING PERAK
🕰 10 am -10.30 pm
.
Shopping sambil berhibur bersama buskers, the kids dan penyanyi jemputan.
.
Sebarang pertanyaan utk order?Berminat utk join as a team, agent?Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc?Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
#tourismmalaysia #fgwaletglobal #hotel
#restaurant #vendorfestival #dropshipwanted #agentwanted #collaborations #fgwaletmelaka
#fgwaletperak #fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest

Jom datang beramai-ramai ke TAIPING SHOPPING FESTIVAL dan temui @fgwalet
team di atrium aeon mall taiping. Jom dapatkan harga SPECIAL untuk customer yang walk in ke booth kami...jangan lupa ya...save the date...
.
📆 19-20 OKTOBER 2019
🅿️ AEON MALL TAIPING PERAK
🕰 10 am -10.30 pm
.
Shopping sambil berhibur bersama buskers, the kids dan penyanyi jemputan.
.
Sebarang pertanyaan utk order?Berminat utk join as a team, agent?Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc?Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
#tourismmalaysia #fgwaletglobal #hotel 
#restaurant #vendorfestival #dropshipwanted #agentwanted #collaborations #fgwaletmelaka
#fgwaletperak #fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest
3 0 7 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Jom datang beramai-ramai ke TAIPING SHOPPING FESTIVAL dan temui @fgwalet
team di atrium aeon mall taiping. Jom dapatkan harga SPECIAL untuk customer yang walk in ke booth kami...jangan lupa ya...save the date...
.
📆 19-20 OKTOBER 2019
🅿️ AEON MALL TAIPING PERAK
🕰 10 am -10.30 pm
.
Shopping sambil berhibur bersama buskers, the kids dan penyanyi jemputan.
.
Sebarang pertanyaan utk order?Berminat utk join as a team, agent?Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc?Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
#tourismmalaysia #fgwaletglobal #hotel
#restaurant #vendorfestival #dropshipwanted #agentwanted #collaborations #fgwaletmelaka
#fgwaletperak #fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest

Jom datang beramai-ramai ke TAIPING SHOPPING FESTIVAL dan temui @fgwalet
team di atrium aeon mall taiping. Jom dapatkan harga SPECIAL untuk customer yang walk in ke booth kami...jangan lupa ya...save the date...
.
📆 19-20 OKTOBER 2019
🅿️ AEON MALL TAIPING PERAK
🕰 10 am -10.30 pm
.
Shopping sambil berhibur bersama buskers, the kids dan penyanyi jemputan.
.
Sebarang pertanyaan utk order?Berminat utk join as a team, agent?Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc?Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
#tourismmalaysia #fgwaletglobal #hotel 
#restaurant #vendorfestival #dropshipwanted #agentwanted #collaborations #fgwaletmelaka
#fgwaletperak #fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest
1 0 7 hours ago
@glory.annonabirdsnest_kkborneo Profile picture

@glory.annonabirdsnest_kkborneo

AWAK NAK KULIT FLAWLESS MACAM ARTIS, KAN?😍 Try lah minuman sarang burung!
.
Untuk yang tak pernah cuba , tak pernah rasa tapi tahu khasiatnya..... ini khas untuk anda tanpa perlu KELUAR BELANJA BESAR!
.
MEMPERKENALKAN..
.
=======
ANNONA BIRD'S NEST (ABN)
=======
.
Preservative : tak ada ❌
Pewarna tambahan : tak ada ❌
Perisa tiruan : pun tak ada ❌
.
✅ Mudah untuk diminum
✅ Tiada bau hanyir atau berbau busuk
✅ Rasa manis yang tidak menyengat
✅ Rasa jelly sedap menyegarkan
.
Khas untuk yang baru nak cuba, tak berani nak cuba, teragak-agak apa rasanya..
.
Jangan tak percaya, sedapnya ABN ni! 😍 .
=====
“Harini rasa cergas lain macam. Baru teringat selepas subuh pagi tadi azie minum Annona Bird's Nest (ABN) for the firstime. Sebelum ni, takut nak minum. Dalam kepala ni fikir bau hanyir, lendir dan baunya busuk.
.
Tapi honest review, ABN ni xmacam azie bayangkan. Rupanya xde bau, just nice rasa dia. Tak manis sangat dan jelly dia sedap (white fungus + 7% birds nest + rock sugar). Dan yang paling best ada ginseng yang sedap."
.
(Sumber Facebook : Aziera Azmi)
====
.
====
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP 016-8111954 💕

#Annona_BirdNest  #BeautifulMe #siburungpink
#faktaabn #annonabirdnestsabah  #birdnest  #birdnestkotakinabalu  #birdnestlabuan  #birdnestdrink  #beauty  #sarangburung  #sarangburungwalet  #flawless  #premiumbirdnest  #birdnestdrink  #glowingskin  #letthebestnaturalinyou  #growhealthyandglowtogether   #stayyoungfeelyoung  #minumansehat  #birdnestmalaysia  #minumansarangburung  #sarangwaletasli  #madeinmalaysia  #minumanmurniwalet  #sarangwalet  #minumanherbal

AWAK NAK KULIT FLAWLESS MACAM ARTIS, KAN?😍 Try lah minuman sarang burung!
.
Untuk yang tak pernah cuba , tak pernah rasa tapi tahu khasiatnya..... ini khas untuk anda tanpa perlu KELUAR BELANJA BESAR!
.
MEMPERKENALKAN..
.
=======
ANNONA BIRD'S NEST (ABN)
=======
.
Preservative : tak ada ❌
Pewarna tambahan : tak ada ❌
Perisa tiruan : pun tak ada ❌
.
✅ Mudah untuk diminum
✅ Tiada bau hanyir atau berbau busuk
✅ Rasa manis yang tidak menyengat
✅ Rasa jelly sedap menyegarkan
.
Khas untuk yang baru nak cuba, tak berani nak cuba, teragak-agak apa rasanya..
.
Jangan tak percaya, sedapnya ABN ni! 😍 .
=====
“Harini rasa cergas lain macam. Baru teringat selepas subuh pagi tadi azie minum Annona Bird's Nest (ABN) for the firstime. Sebelum ni, takut nak minum. Dalam kepala ni fikir bau hanyir, lendir dan baunya busuk.
.
Tapi honest review, ABN ni xmacam azie bayangkan. Rupanya xde bau, just nice rasa dia. Tak manis sangat dan jelly dia sedap (white fungus + 7% birds nest + rock sugar). Dan yang paling best ada ginseng yang sedap."
.
(Sumber Facebook : Aziera Azmi)
====
.
====
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP 016-8111954 💕

#Annona_BirdNest #BeautifulMe#siburungpink
#faktaabn#annonabirdnestsabah #birdnest #birdnestkotakinabalu #birdnestlabuan #birdnestdrink #beauty #sarangburung #sarangburungwalet #flawless #premiumbirdnest #birdnestdrink #glowingskin #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether  #stayyoungfeelyoung #minumansehat #birdnestmalaysia #minumansarangburung #sarangwaletasli #madeinmalaysia #minumanmurniwalet #sarangwalet #minumanherbal
0 0 8 hours ago
@glory.annonabirdsnest_kkborneo Profile picture

@glory.annonabirdsnest_kkborneo

AWAK NAK KULIT FLAWLESS MACAM ARTIS, KAN?😍 Try lah minuman sarang burung!
.
Untuk yang tak pernah cuba , tak pernah rasa tapi tahu khasiatnya..... ini khas untuk anda tanpa perlu KELUAR BELANJA BESAR!
.
MEMPERKENALKAN..
.
=======
ANNONA BIRD'S NEST (ABN)
=======
.
Preservative : tak ada ❌
Pewarna tambahan : tak ada ❌
Perisa tiruan : pun tak ada ❌
.
✅ Mudah untuk diminum
✅ Tiada bau hanyir atau berbau busuk
✅ Rasa manis yang tidak menyengat
✅ Rasa jelly sedap menyegarkan
.
Khas untuk yang baru nak cuba, tak berani nak cuba, teragak-agak apa rasanya..
.
Jangan tak percaya, sedapnya ABN ni! 😍 .
=====
“Harini rasa cergas lain macam. Baru teringat selepas subuh pagi tadi azie minum Annona Bird's Nest (ABN) for the firstime. Sebelum ni, takut nak minum. Dalam kepala ni fikir bau hanyir, lendir dan baunya busuk.
.
Tapi honest review, ABN ni xmacam azie bayangkan. Rupanya xde bau, just nice rasa dia. Tak manis sangat dan jelly dia sedap (white fungus + 7% birds nest + rock sugar). Dan yang paling best ada ginseng yang sedap."
.
(Sumber Facebook : Aziera Azmi)
====
.
====
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP 016-8111954 💕

#Annona_BirdNest  #BeautifulMe #siburungpink
#faktaabn #annonabirdnestsabah  #birdnest  #birdnestkotakinabalu  #birdnestlabuan  #birdnestdrink  #beauty  #sarangburung  #sarangburungwalet  #flawless  #premiumbirdnest  #birdnestdrink  #glowingskin  #letthebestnaturalinyou  #growhealthyandglowtogether   #stayyoungfeelyoung  #minumansehat  #birdnestmalaysia  #minumansarangburung  #sarangwaletasli  #madeinmalaysia  #minumanmurniwalet  #sarangwalet  #minumanherbal

AWAK NAK KULIT FLAWLESS MACAM ARTIS, KAN?😍 Try lah minuman sarang burung!
.
Untuk yang tak pernah cuba , tak pernah rasa tapi tahu khasiatnya..... ini khas untuk anda tanpa perlu KELUAR BELANJA BESAR!
.
MEMPERKENALKAN..
.
=======
ANNONA BIRD'S NEST (ABN)
=======
.
Preservative : tak ada ❌
Pewarna tambahan : tak ada ❌
Perisa tiruan : pun tak ada ❌
.
✅ Mudah untuk diminum
✅ Tiada bau hanyir atau berbau busuk
✅ Rasa manis yang tidak menyengat
✅ Rasa jelly sedap menyegarkan
.
Khas untuk yang baru nak cuba, tak berani nak cuba, teragak-agak apa rasanya..
.
Jangan tak percaya, sedapnya ABN ni! 😍 .
=====
“Harini rasa cergas lain macam. Baru teringat selepas subuh pagi tadi azie minum Annona Bird's Nest (ABN) for the firstime. Sebelum ni, takut nak minum. Dalam kepala ni fikir bau hanyir, lendir dan baunya busuk.
.
Tapi honest review, ABN ni xmacam azie bayangkan. Rupanya xde bau, just nice rasa dia. Tak manis sangat dan jelly dia sedap (white fungus + 7% birds nest + rock sugar). Dan yang paling best ada ginseng yang sedap."
.
(Sumber Facebook : Aziera Azmi)
====
.
====
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP 016-8111954 💕

#Annona_BirdNest #BeautifulMe#siburungpink
#faktaabn#annonabirdnestsabah #birdnest #birdnestkotakinabalu #birdnestlabuan #birdnestdrink #beauty #sarangburung #sarangburungwalet #flawless #premiumbirdnest #birdnestdrink #glowingskin #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether  #stayyoungfeelyoung #minumansehat #birdnestmalaysia #minumansarangburung #sarangwaletasli #madeinmalaysia #minumanmurniwalet #sarangwalet #minumanherbal
1 0 8 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
4 0 8 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
5 0 8 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
3 0 8 hours ago
@nestsence Profile picture

@nestsence

อุ่น Nestsence รสนมก่อนนอน หลับสบายและอิ่มท้องเบาๆ ด้วยNestsence รสอัลมอนด์ รสนมฮอกไกโด และรสมะพร้าวค่ะ รสอัลมอนด์มีเนื้ออัลมอนด์กรุปกรับอร่อยมากๆเลยค่ะ ไม่หวานมากด้วยนะ 💕

สอบถามรายละเอียดและราคาได้ที่ @nestsence
คุณรู้ไหมคะว่า:
✔️สารประกอบหลายตัวที่ให้ประโยชน์ต่อร่างกาย เช่น GLYCOPROTEIN กระตุ้นเม็ดเลือดขาวในน้ำเหลืองมนุษย์ ให้ผลิตและสังเคราะห์สารต่อต้านเชื้อแบคทีเรียและไวรัส
✔️มีสาร NANA ที่ช่วยรักษาอาการไอ เจ็บคอ ฟอกปอด หลอดลม จึงเหมาะกับผู้ที่มีปัญหาระบบทางเดินหายใจ
✔️สาวๆ อยากมีผิวพรรณสดใส "รังนก" ก็ยังสามารถช่วยบำรุงผิวพรรณให้สดใสอีกด้วย [ #燕精燕窝 #birdnest #birdnestdrink #thailandbirdnest #premiumbirdnest #glowingskin #chinesetonic #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #beautydrink #namsingbirdnest #pregnantfood #babymama #燕窝 #泰国燕窝 #南星燕窝 #泰国南星燕窝 #รังนก #รังนกถ้ำ #รังนกไทย #นำซิงรังนก #nestsence #รังนกพร้อมดืม #สด #มีคุณภาพ #รังนกสีทอง #รังนกถ้ำสีแดง #รังนกถ้ำ #รังนกแท้เป็นเส้นไม่เป็นวุ้น

อุ่น Nestsence รสนมก่อนนอน หลับสบายและอิ่มท้องเบาๆ ด้วยNestsence รสอัลมอนด์ รสนมฮอกไกโด และรสมะพร้าวค่ะ รสอัลมอนด์มีเนื้ออัลมอนด์กรุปกรับอร่อยมากๆเลยค่ะ ไม่หวานมากด้วยนะ 💕

สอบถามรายละเอียดและราคาได้ที่ @nestsence 
คุณรู้ไหมคะว่า:
✔️สารประกอบหลายตัวที่ให้ประโยชน์ต่อร่างกาย เช่น GLYCOPROTEIN กระตุ้นเม็ดเลือดขาวในน้ำเหลืองมนุษย์ ให้ผลิตและสังเคราะห์สารต่อต้านเชื้อแบคทีเรียและไวรัส
✔️มีสาร NANA ที่ช่วยรักษาอาการไอ เจ็บคอ ฟอกปอด หลอดลม จึงเหมาะกับผู้ที่มีปัญหาระบบทางเดินหายใจ
✔️สาวๆ อยากมีผิวพรรณสดใส "รังนก" ก็ยังสามารถช่วยบำรุงผิวพรรณให้สดใสอีกด้วย [#燕精燕窝#birdnest #birdnestdrink #thailandbirdnest #premiumbirdnest #glowingskin #chinesetonic  #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #beautydrink #namsingbirdnest #pregnantfood #babymama #燕窝 #泰国燕窝#南星燕窝 #泰国南星燕窝 #รังนก #รังนกถ้ำ #รังนกไทย #นำซิงรังนก #nestsence #รังนกพร้อมดืม #สด #มีคุณภาพ #รังนกสีทอง #รังนกถ้ำสีแดง #รังนกถ้ำ #รังนกแท้เป็นเส้นไม่เป็นวุ้น
8 0 9 hours ago
@fgwaletalorgajah Profile picture

@fgwaletalorgajah

#Repost @fgwalet
• • • • • •
Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

#Repost @fgwalet
• • • • • •
Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
4 0 10 hours ago
@annona_birdnest_kotakinabalu Profile picture

@annona_birdnest_kotakinabalu

Siapa yang wishlist hidup dia nak travel the world?
InsyaAllah dengan keluarga Annona, awak tak akan dikecewakan.

Jadi reseller Annona dan hit target, berpeluang terbang ke Korea.

Jadi agen Annona dan hit target, berpeluang makan angin ke Krabi

Jadi RaNia Annona dan hit target,
boleh naik belon panas di Turkey.

MasyaAllah untungnya anak-anak.
Ibu Peri suka bawak gi jalan-jalan tengok dunia.

Eh..
Awak tu..tak nak ikut kita ker...? Takkan nak tengok je. Jangan cakap kite tak ajak pulak tauuu.. 🤗

#LegasiAnnona
#SuribisnesSukses
#ResellerWanted

Www.wasap.my/601126682362/ResellerABNSabah

12 kotak rm201.60 sahaja. Terhad tau🔥

Siapa yang wishlist hidup dia nak travel the world? 
InsyaAllah dengan keluarga Annona, awak tak akan dikecewakan.

Jadi reseller Annona dan hit target, berpeluang terbang ke Korea.

Jadi agen Annona dan hit target, berpeluang makan angin ke Krabi

Jadi RaNia Annona dan hit target, 
boleh naik belon panas di Turkey.

MasyaAllah untungnya anak-anak. 
Ibu Peri suka bawak gi jalan-jalan tengok dunia.

Eh..
Awak tu..tak nak ikut kita ker...? Takkan nak tengok je. Jangan cakap kite tak ajak pulak tauuu.. 🤗

#LegasiAnnona 
#SuribisnesSukses 
#ResellerWanted

Www.wasap.my/601126682362/ResellerABNSabah

12 kotak rm201.60 sahaja. Terhad tau🔥
1 1 10 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Dah beli 1 karton banyak-banyak takkan nak tengok je cik abang minum air ni sorang kan? Akak pun boleh tumpang sekaki. Bukan sekadar mencantikkan dan menyihatkan tubuh badan, minuman FG Walet Collagen Bird's Nest ni juga akan banyakkan susu badan akak! Ui jimat tu... Pelbagai fungsi. Banyakkan dan pekatkan susu badan dengan mengamalkan 1 botol FG Walet setiap hari. Perisa yang kami sarankan ialah 2 perisa ni terutama Red Dates & wolfberry ni. Memang mantap! Jom whatsapp sekarang dan kami akan berikan harga istimewa.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel
#restaurant
#vendorfestival
#dropshipwanted
#agentwanted
#collaborations
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest

Dah beli 1 karton banyak-banyak takkan nak tengok je cik abang minum air ni sorang kan? Akak pun boleh tumpang sekaki. Bukan sekadar mencantikkan dan menyihatkan tubuh badan, minuman FG Walet Collagen Bird's Nest ni juga akan banyakkan susu badan akak! Ui jimat tu... Pelbagai fungsi. Banyakkan dan pekatkan susu badan dengan mengamalkan 1 botol FG Walet setiap hari. Perisa yang kami sarankan ialah 2 perisa ni terutama Red Dates & wolfberry ni. Memang mantap! Jom whatsapp sekarang dan kami akan berikan harga istimewa.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel 
#restaurant 
#vendorfestival 
#dropshipwanted 
#agentwanted 
#collaborations 
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest
1 0 10 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Dah beli 1 karton banyak-banyak takkan nak tengok je cik abang minum air ni sorang kan? Akak pun boleh tumpang sekaki. Bukan sekadar mencantikkan dan menyihatkan tubuh badan, minuman FG Walet Collagen Bird's Nest ni juga akan banyakkan susu badan akak! Ui jimat tu... Pelbagai fungsi. Banyakkan dan pekatkan susu badan dengan mengamalkan 1 botol FG Walet setiap hari. Perisa yang kami sarankan ialah 2 perisa ni terutama Red Dates & wolfberry ni. Memang mantap! Jom whatsapp sekarang dan kami akan berikan harga istimewa.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel
#restaurant
#vendorfestival
#dropshipwanted
#agentwanted
#collaborations
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest

Dah beli 1 karton banyak-banyak takkan nak tengok je cik abang minum air ni sorang kan? Akak pun boleh tumpang sekaki. Bukan sekadar mencantikkan dan menyihatkan tubuh badan, minuman FG Walet Collagen Bird's Nest ni juga akan banyakkan susu badan akak! Ui jimat tu... Pelbagai fungsi. Banyakkan dan pekatkan susu badan dengan mengamalkan 1 botol FG Walet setiap hari. Perisa yang kami sarankan ialah 2 perisa ni terutama Red Dates & wolfberry ni. Memang mantap! Jom whatsapp sekarang dan kami akan berikan harga istimewa.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel 
#restaurant 
#vendorfestival 
#dropshipwanted 
#agentwanted 
#collaborations 
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest
1 0 10 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Dah beli 1 karton banyak-banyak takkan nak tengok je cik abang minum air ni sorang kan? Akak pun boleh tumpang sekaki. Bukan sekadar mencantikkan dan menyihatkan tubuh badan, minuman FG Walet Collagen Bird's Nest ni juga akan banyakkan susu badan akak! Ui jimat tu... Pelbagai fungsi. Banyakkan dan pekatkan susu badan dengan mengamalkan 1 botol FG Walet setiap hari. Perisa yang kami sarankan ialah 2 perisa ni terutama Red Dates & wolfberry ni. Memang mantap! Jom whatsapp sekarang dan kami akan berikan harga istimewa.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel
#restaurant
#vendorfestival
#dropshipwanted
#agentwanted
#collaborations
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest

Dah beli 1 karton banyak-banyak takkan nak tengok je cik abang minum air ni sorang kan? Akak pun boleh tumpang sekaki. Bukan sekadar mencantikkan dan menyihatkan tubuh badan, minuman FG Walet Collagen Bird's Nest ni juga akan banyakkan susu badan akak! Ui jimat tu... Pelbagai fungsi. Banyakkan dan pekatkan susu badan dengan mengamalkan 1 botol FG Walet setiap hari. Perisa yang kami sarankan ialah 2 perisa ni terutama Red Dates & wolfberry ni. Memang mantap! Jom whatsapp sekarang dan kami akan berikan harga istimewa.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel 
#restaurant 
#vendorfestival 
#dropshipwanted 
#agentwanted 
#collaborations 
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest
2 0 10 hours ago
@annona_birdnest_kotakinabalu Profile picture

@annona_birdnest_kotakinabalu

7,350 botol Annona Bird's Nest selamat mendarat di Inanam Capital. Nda sempat duduk pun terus dibajukan dan diterbangkan semula ke tuan barunya.
Seluruh pelosok Sabah, Labuan dan Sarawak di tujunya. Barang senang jual, buat apa simpan lama-lama😉

Terbang tinggi-tinggi ya, biar lebih ramai lagi tahu dan rasai manfaat mu.
Alhamdulillah
#AnnonaSabah
#TeamQueenBees
#OpenForReseller

Www.wasap.my/601126682362/ResellerABNSabah

7,350 botol Annona Bird's Nest selamat mendarat di Inanam Capital. Nda sempat duduk pun terus dibajukan dan diterbangkan semula ke tuan barunya. 
Seluruh pelosok Sabah, Labuan dan Sarawak di tujunya. Barang senang jual, buat apa simpan lama-lama😉

Terbang tinggi-tinggi ya, biar lebih ramai lagi tahu dan rasai manfaat mu. 
Alhamdulillah 
#AnnonaSabah 
#TeamQueenBees
#OpenForReseller

Www.wasap.my/601126682362/ResellerABNSabah
2 1 10 hours ago
@annona_birdnest_kotakinabalu Profile picture

@annona_birdnest_kotakinabalu

Syukur Alhamdulillah

#SiBurungPink selamat diterbangkan serata Borneo

Syukur Alhamdulillah

#SiBurungPink selamat diterbangkan serata Borneo
4 1 11 hours ago
@glory.annonabirdsnest_kkborneo Profile picture

@glory.annonabirdsnest_kkborneo

AWAK NAK KULIT FLAWLESS MACAM ARTIS, KAN?😍 Try lah minuman sarang burung!
.
Untuk yang tak pernah cuba , tak pernah rasa tapi tahu khasiatnya..... ini khas untuk anda tanpa perlu KELUAR BELANJA BESAR!
.
MEMPERKENALKAN..
.
=======
ANNONA BIRD'S NEST (ABN)
=======
.
Preservative : tak ada ❌
Pewarna tambahan : tak ada ❌
Perisa tiruan : pun tak ada ❌
.
✅ Mudah untuk diminum
✅ Tiada bau hanyir atau berbau busuk
✅ Rasa manis yang tidak menyengat
✅ Rasa jelly sedap menyegarkan
.
Khas untuk yang baru nak cuba, tak berani nak cuba, teragak-agak apa rasanya..
.
Jangan tak percaya, sedapnya ABN ni! 😍 .
=====
“Harini rasa cergas lain macam. Baru teringat selepas subuh pagi tadi azie minum Annona Bird's Nest (ABN) for the firstime. Sebelum ni, takut nak minum. Dalam kepala ni fikir bau hanyir, lendir dan baunya busuk.
.
Tapi honest review, ABN ni xmacam azie bayangkan. Rupanya xde bau, just nice rasa dia. Tak manis sangat dan jelly dia sedap (white fungus + 7% birds nest + rock sugar). Dan yang paling best ada ginseng yang sedap."
.
(Sumber Facebook : Aziera Azmi)
====
.
====
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP 016-8111954 💕

#Annona_BirdNest  #BeautifulMe #siburungpink
#faktaabn #annonabirdnestsabah  #birdnest  #birdnestkotakinabalu  #birdnestlabuan  #birdnestdrink  #beauty  #sarangburung  #sarangburungwalet  #flawless  #premiumbirdnest  #birdnestdrink  #glowingskin  #letthebestnaturalinyou  #growhealthyandglowtogether   #stayyoungfeelyoung  #minumansehat  #birdnestmalaysia  #minumansarangburung  #sarangwaletasli  #madeinmalaysia  #minumanmurniwalet  #sarangwalet  #minumanherbal

AWAK NAK KULIT FLAWLESS MACAM ARTIS, KAN?😍 Try lah minuman sarang burung!
.
Untuk yang tak pernah cuba , tak pernah rasa tapi tahu khasiatnya..... ini khas untuk anda tanpa perlu KELUAR BELANJA BESAR!
.
MEMPERKENALKAN..
.
=======
ANNONA BIRD'S NEST (ABN)
=======
.
Preservative : tak ada ❌
Pewarna tambahan : tak ada ❌
Perisa tiruan : pun tak ada ❌
.
✅ Mudah untuk diminum
✅ Tiada bau hanyir atau berbau busuk
✅ Rasa manis yang tidak menyengat
✅ Rasa jelly sedap menyegarkan
.
Khas untuk yang baru nak cuba, tak berani nak cuba, teragak-agak apa rasanya..
.
Jangan tak percaya, sedapnya ABN ni! 😍 .
=====
“Harini rasa cergas lain macam. Baru teringat selepas subuh pagi tadi azie minum Annona Bird's Nest (ABN) for the firstime. Sebelum ni, takut nak minum. Dalam kepala ni fikir bau hanyir, lendir dan baunya busuk.
.
Tapi honest review, ABN ni xmacam azie bayangkan. Rupanya xde bau, just nice rasa dia. Tak manis sangat dan jelly dia sedap (white fungus + 7% birds nest + rock sugar). Dan yang paling best ada ginseng yang sedap."
.
(Sumber Facebook : Aziera Azmi)
====
.
====
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP 016-8111954 💕

#Annona_BirdNest #BeautifulMe#siburungpink
#faktaabn#annonabirdnestsabah #birdnest #birdnestkotakinabalu #birdnestlabuan #birdnestdrink #beauty #sarangburung #sarangburungwalet #flawless #premiumbirdnest #birdnestdrink #glowingskin #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether  #stayyoungfeelyoung #minumansehat #birdnestmalaysia #minumansarangburung #sarangwaletasli #madeinmalaysia #minumanmurniwalet #sarangwalet #minumanherbal
0 0 11 hours ago
@glory.annonabirdsnest_kkborneo Profile picture

@glory.annonabirdsnest_kkborneo

AWAK NAK KULIT FLAWLESS MACAM ARTIS, KAN?😍 Try lah minuman sarang burung!
.
Untuk yang tak pernah cuba , tak pernah rasa tapi tahu khasiatnya..... ini khas untuk anda tanpa perlu KELUAR BELANJA BESAR!
.
MEMPERKENALKAN..
.
=======
ANNONA BIRD'S NEST (ABN)
=======
.
Preservative : tak ada ❌
Pewarna tambahan : tak ada ❌
Perisa tiruan : pun tak ada ❌
.
✅ Mudah untuk diminum
✅ Tiada bau hanyir atau berbau busuk
✅ Rasa manis yang tidak menyengat
✅ Rasa jelly sedap menyegarkan
.
Khas untuk yang baru nak cuba, tak berani nak cuba, teragak-agak apa rasanya..
.
Jangan tak percaya, sedapnya ABN ni! 😍 .
=====
“Harini rasa cergas lain macam. Baru teringat selepas subuh pagi tadi azie minum Annona Bird's Nest (ABN) for the firstime. Sebelum ni, takut nak minum. Dalam kepala ni fikir bau hanyir, lendir dan baunya busuk.
.
Tapi honest review, ABN ni xmacam azie bayangkan. Rupanya xde bau, just nice rasa dia. Tak manis sangat dan jelly dia sedap (white fungus + 7% birds nest + rock sugar). Dan yang paling best ada ginseng yang sedap."
.
(Sumber Facebook : Aziera Azmi)
====
.
====
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP 016-8111954 💕

#Annona_BirdNest  #BeautifulMe #siburungpink
#faktaabn #annonabirdnestsabah  #birdnest  #birdnestkotakinabalu  #birdnestlabuan  #birdnestdrink  #beauty  #sarangburung  #sarangburungwalet  #flawless  #premiumbirdnest  #birdnestdrink  #glowingskin  #letthebestnaturalinyou  #growhealthyandglowtogether   #stayyoungfeelyoung  #minumansehat  #birdnestmalaysia  #minumansarangburung  #sarangwaletasli  #madeinmalaysia  #minumanmurniwalet  #sarangwalet  #minumanherbal

AWAK NAK KULIT FLAWLESS MACAM ARTIS, KAN?😍 Try lah minuman sarang burung!
.
Untuk yang tak pernah cuba , tak pernah rasa tapi tahu khasiatnya..... ini khas untuk anda tanpa perlu KELUAR BELANJA BESAR!
.
MEMPERKENALKAN..
.
=======
ANNONA BIRD'S NEST (ABN)
=======
.
Preservative : tak ada ❌
Pewarna tambahan : tak ada ❌
Perisa tiruan : pun tak ada ❌
.
✅ Mudah untuk diminum
✅ Tiada bau hanyir atau berbau busuk
✅ Rasa manis yang tidak menyengat
✅ Rasa jelly sedap menyegarkan
.
Khas untuk yang baru nak cuba, tak berani nak cuba, teragak-agak apa rasanya..
.
Jangan tak percaya, sedapnya ABN ni! 😍 .
=====
“Harini rasa cergas lain macam. Baru teringat selepas subuh pagi tadi azie minum Annona Bird's Nest (ABN) for the firstime. Sebelum ni, takut nak minum. Dalam kepala ni fikir bau hanyir, lendir dan baunya busuk.
.
Tapi honest review, ABN ni xmacam azie bayangkan. Rupanya xde bau, just nice rasa dia. Tak manis sangat dan jelly dia sedap (white fungus + 7% birds nest + rock sugar). Dan yang paling best ada ginseng yang sedap."
.
(Sumber Facebook : Aziera Azmi)
====
.
====
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP 016-8111954 💕

#Annona_BirdNest #BeautifulMe#siburungpink
#faktaabn#annonabirdnestsabah #birdnest #birdnestkotakinabalu #birdnestlabuan #birdnestdrink #beauty #sarangburung #sarangburungwalet #flawless #premiumbirdnest #birdnestdrink #glowingskin #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether  #stayyoungfeelyoung #minumansehat #birdnestmalaysia #minumansarangburung #sarangwaletasli #madeinmalaysia #minumanmurniwalet #sarangwalet #minumanherbal
0 0 11 hours ago
@fgwaletjb_tamandaya Profile picture

@fgwaletjb_tamandaya

Reposted from @fgwalet (@get_regrann) - Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney #fgwaletjb

Reposted from @fgwalet (@get_regrann) -  Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney  #fgwaletjb
2 0 12 hours ago
@fgwaletxhunny Profile picture

@fgwaletxhunny

Lumut

Posted @withrepost@fgwalet Antioxidants are substances that may protect cells in your body from free radical damage that can occur from exposure to certain chemicals, smoking, pollution and radiation. In fact, consuming foods rich in antioxidants may be good for your heart health and may also help to lower your risk of infections and some forms of cancer. And one of the richest natural source of antioxidants is actually FG Walet’s Bird’s Nest. Among the benefits of increasing your antioxidant intake are:-
.
✅ Neutralizing and removing the free radicals from the bloodstream.
✅ Prevents skin from premature aging, photodermatoses and skin cancers
✅ Improves the body’s immune system
✅ Protection for heart health

Increasing our antioxidant intake is essential for optimum health because our body cannot keep up it’s antioxidant production naturally due to the level of pollution and unhealthy dietary lifestyle. Boost your antioxidant with FG Walet’s Bird’s Nest. Let the natural best in you.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin

Posted @withrepost • @fgwalet Antioxidants are substances that may protect cells in your body from free radical damage that can occur from exposure to certain chemicals, smoking, pollution and radiation. In fact, consuming foods rich in antioxidants may be good for your heart health and may also help to lower your risk of infections and some forms of cancer. And one of the richest natural source of antioxidants is actually FG Walet’s Bird’s Nest. Among the benefits of increasing your antioxidant intake are:-
.
✅ Neutralizing and removing the free radicals from the bloodstream.
✅ Prevents skin from premature aging, photodermatoses and skin cancers
✅ Improves the body’s immune system
✅ Protection for heart health

Increasing our antioxidant intake is essential for optimum health because our body cannot keep up it’s antioxidant production naturally due to the level of pollution and unhealthy dietary lifestyle. Boost your antioxidant with FG Walet’s Bird’s Nest. Let the natural best in you.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
3 0 14 hours ago
@smc.vendorboutique Profile picture

@smc.vendorboutique

Seksyen 7 Shah Alam

Ledakan keenakan minuman sarang burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah. Mengandungi pelbagai zat makanan semulajadi yang berkhasiat untuk membantu tubuh menjadi lebih sihat dan kuat. Cantik diluar, sihat didalam.

Dapatkan sekarang.
Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.
.
Harga RM12 sebotol
.
CARA PEMBELIAN :
1)Walk In
MANS EMPAYAR S.M.C
VendorBoutique
No 21, Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7 Shah Alam
Selangor
.
Waktu Operasi :
10pagi - 8:30mlm
Isnin - Ahad
.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin et.

Ledakan keenakan minuman sarang burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah. Mengandungi pelbagai zat makanan semulajadi yang berkhasiat untuk membantu tubuh menjadi lebih sihat dan kuat. Cantik diluar, sihat didalam.

Dapatkan sekarang. 
Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.
.
Harga RM12 sebotol
.
CARA PEMBELIAN :
1)Walk In
MANS EMPAYAR S.M.C 
VendorBoutique
No 21, Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7 Shah Alam
Selangor
.
Waktu Operasi :
10pagi - 8:30mlm
Isnin - Ahad
.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin et.
3 0 15 hours ago
@glory.annonabirdsnest_kkborneo Profile picture

@glory.annonabirdsnest_kkborneo

Penutup ABN tidak sama dengan yg lain. Penutup botol ABN menggunakan "PT cap with safety button" Iaitu pop up cap' yang menggunakan high technology vaccum seal. Bersih dan selamat!! 🥰
.

Sarang burung bukan saja jadi pilihan utama untuk suplemen kulit semulajadi . Bahkan antioksidan dan mineral gelatin di dalam sarang burung juga merupakan 'super food' untuk melambatkan penuaan .

Ada kajian menunjukkan Faktor Pertumbuhan Epidermal (Epidermal Growth Factor) yang terkandung di dalam sarang burung dapat memperbaiki kompleksi kulit , mengawal iritasi kulit dan memperbaiki tisu kulit dengan pantas .

Antara manfaat sarang burung : - memudarkan pigmentasi kulit
- mengurangkan kedutan atau garis-garis halus
- mencerahkan dan menganjalkan kulit
- melembap dan menghaluskan kulit
- membantu masalah penghadaman
- memperkuatkan fizikal badan
- meningkatkan sistem imuniti badan
- meningkatkan daya ingatan

Nak dapatkan Annona Bird's Nest ?
Whatsapp sis cepat tau sebelum habis stock!!
.
💕 +6016-8111954

#Annona_BirdNest  #BeautifulMe #siburungpink
#faktaabn #annonabirdnestsabah  #birdnest  #birdnestkotakinabalu  #birdnestlabuan  #birdnestdrink  #beauty  #sarangburung  #sarangburungwalet  #flawless  #premiumbirdnest  #birdnestdrink  #glowingskin  #letthebestnaturalinyou  #growhealthyandglowtogether   #stayyoungfeelyoung  #minumansehat  #birdnestmalaysia  #minumansarangburung  #sarangwaletasli  #madeinmalaysia  #minumanmurniwalet  #sarangwalet  #minumanherbal

Penutup ABN tidak sama dengan yg lain. Penutup botol ABN menggunakan "PT cap with safety button" Iaitu pop up cap' yang menggunakan high technology vaccum seal. Bersih dan selamat!! 🥰
.

Sarang burung bukan saja jadi pilihan utama untuk suplemen kulit semulajadi . Bahkan antioksidan dan mineral gelatin di dalam sarang burung juga merupakan 'super food' untuk melambatkan penuaan .

Ada kajian menunjukkan Faktor Pertumbuhan Epidermal (Epidermal Growth Factor) yang terkandung di dalam sarang burung dapat memperbaiki kompleksi kulit , mengawal iritasi kulit dan memperbaiki tisu kulit dengan pantas .

Antara manfaat sarang burung : - memudarkan pigmentasi kulit
- mengurangkan kedutan atau garis-garis halus
- mencerahkan dan menganjalkan kulit
- melembap dan menghaluskan kulit
- membantu masalah penghadaman
- memperkuatkan fizikal badan
- meningkatkan sistem imuniti badan
- meningkatkan daya ingatan

Nak dapatkan Annona Bird's Nest ? 
Whatsapp sis cepat tau sebelum habis stock!!
.
💕 +6016-8111954

#Annona_BirdNest #BeautifulMe#siburungpink
#faktaabn#annonabirdnestsabah #birdnest #birdnestkotakinabalu #birdnestlabuan #birdnestdrink #beauty #sarangburung #sarangburungwalet #flawless #premiumbirdnest #birdnestdrink #glowingskin #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether  #stayyoungfeelyoung #minumansehat #birdnestmalaysia #minumansarangburung #sarangwaletasli #madeinmalaysia #minumanmurniwalet #sarangwalet #minumanherbal
0 0 15 hours ago
@glory.annonabirdsnest_kkborneo Profile picture

@glory.annonabirdsnest_kkborneo

TESTIMONI ANNONA BIRD'S NEST 💕
.
.
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml,
MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP SIS CEPAT +6016-8111954
#Annona_BirdNest  #BeautifulMe #siburungpink
#faktaabn #annonabirdnestsabah  #birdnest  #birdnestkotakinabalu  #birdnestlabuan  #birdnestdrink  #beauty  #sarangburung  #sarangburungwalet  #flawless  #premiumbirdnest  #birdnestdrink  #glowingskin  #letthebestnaturalinyou  #growhealthyandglowtogether   #stayyoungfeelyoung  #minumansehat  #birdnestmalaysia  #minumansarangburung  #sarangwaletasli  #madeinmalaysia  #minumanmurniwalet  #sarangwalet  #minumanherbal

TESTIMONI ANNONA BIRD'S NEST 💕
.
.
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml,
MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP SIS CEPAT +6016-8111954 
#Annona_BirdNest #BeautifulMe#siburungpink
#faktaabn#annonabirdnestsabah #birdnest #birdnestkotakinabalu #birdnestlabuan #birdnestdrink #beauty #sarangburung #sarangburungwalet #flawless #premiumbirdnest #birdnestdrink #glowingskin #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether  #stayyoungfeelyoung #minumansehat #birdnestmalaysia #minumansarangburung #sarangwaletasli #madeinmalaysia #minumanmurniwalet #sarangwalet #minumanherbal
0 0 15 hours ago
@glory.annonabirdsnest_kkborneo Profile picture

@glory.annonabirdsnest_kkborneo

ANNONA BIRD'S NEST 💕🥰🌹🕊️
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP SIS CEPAT +6016-8111954
#Annona_BirdNest  #BeautifulMe #siburungpink
#faktaabn #annonabirdnestsabah  #birdnest  #birdnestkotakinabalu  #birdnestlabuan  #birdnestdrink  #beauty  #sarangburung  #sarangburungwalet  #flawless  #premiumbirdnest  #birdnestdrink  #glowingskin  #letthebestnaturalinyou  #growhealthyandglowtogether   #stayyoungfeelyoung  #minumansehat  #birdnestmalaysia  #minumansarangburung  #sarangwaletasli  #madeinmalaysia  #minumanmurniwalet  #sarangwalet  #minumanherbal

ANNONA BIRD'S NEST 💕🥰🌹🕊️
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP SIS CEPAT +6016-8111954 
#Annona_BirdNest #BeautifulMe#siburungpink
#faktaabn#annonabirdnestsabah #birdnest #birdnestkotakinabalu #birdnestlabuan #birdnestdrink #beauty #sarangburung #sarangburungwalet #flawless #premiumbirdnest #birdnestdrink #glowingskin #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether  #stayyoungfeelyoung #minumansehat #birdnestmalaysia #minumansarangburung #sarangwaletasli #madeinmalaysia #minumanmurniwalet #sarangwalet #minumanherbal
1 0 15 hours ago
@glory.annonabirdsnest_kkborneo Profile picture

@glory.annonabirdsnest_kkborneo

Hadiahkan kepada yang tersayang 💕🥰🌹🕊️
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT?
WHATSAPP SIS +6016-8111954
#Annona_BirdNest  #BeautifulMe #siburungpink
#faktaabn #annonabirdnestsabah  #birdnest  #birdnestkotakinabalu  #birdnestlabuan  #birdnestdrink  #beauty  #sarangburung  #sarangburungwalet  #flawless  #premiumbirdnest  #birdnestdrink  #glowingskin  #letthebestnaturalinyou  #growhealthyandglowtogether   #stayyoungfeelyoung  #minumansehat  #birdnestmalaysia  #minumansarangburung  #sarangwaletasli  #madeinmalaysia  #minumanmurniwalet  #sarangwalet  #minumanherbal

Hadiahkan kepada yang tersayang 💕🥰🌹🕊️
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT?
WHATSAPP SIS +6016-8111954 
#Annona_BirdNest #BeautifulMe#siburungpink
#faktaabn#annonabirdnestsabah #birdnest #birdnestkotakinabalu #birdnestlabuan #birdnestdrink #beauty #sarangburung #sarangburungwalet #flawless #premiumbirdnest #birdnestdrink #glowingskin #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether  #stayyoungfeelyoung #minumansehat #birdnestmalaysia #minumansarangburung #sarangwaletasli #madeinmalaysia #minumanmurniwalet #sarangwalet #minumanherbal
0 0 15 hours ago
@glory.annonabirdsnest_kkborneo Profile picture

@glory.annonabirdsnest_kkborneo

Stock Annona Bird's Nest!!!
selagi stock masi ada 🥰💕🌹
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP SIS 016-8111954 💕🌹 #Annona_BirdNest  #BeautifulMe #siburungpink
#faktaabn #annonabirdnestsabah  #birdnest  #birdnestkotakinabalu  #birdnestlabuan  #birdnestdrink  #beauty  #sarangburung  #sarangburungwalet  #flawless  #premiumbirdnest  #birdnestdrink  #glowingskin  #letthebestnaturalinyou  #growhealthyandglowtogether   #stayyoungfeelyoung  #minumansehat  #birdnestmalaysia  #minumansarangburung  #sarangwaletasli  #madeinmalaysia  #minumanmurniwalet  #sarangwalet  #minumanherbal

Stock Annona Bird's Nest!!!
selagi stock masi ada 🥰💕🌹
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP SIS 016-8111954 💕🌹 #Annona_BirdNest #BeautifulMe#siburungpink
#faktaabn#annonabirdnestsabah #birdnest #birdnestkotakinabalu #birdnestlabuan #birdnestdrink #beauty #sarangburung #sarangburungwalet #flawless #premiumbirdnest #birdnestdrink #glowingskin #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether  #stayyoungfeelyoung #minumansehat #birdnestmalaysia #minumansarangburung #sarangwaletasli #madeinmalaysia #minumanmurniwalet #sarangwalet #minumanherbal
0 0 16 hours ago
@glory.annonabirdsnest_kkborneo Profile picture

@glory.annonabirdsnest_kkborneo

AWAK NAK KULIT FLAWLESS MACAM ARTIS, KAN?😍 Try lah minuman sarang burung!
.
Untuk yang tak pernah cuba , tak pernah rasa tapi tahu khasiatnya..... ini khas untuk anda tanpa perlu KELUAR BELANJA BESAR!
.
MEMPERKENALKAN..
.
=======
ANNONA BIRD'S NEST (ABN)
=======
.
Preservative : tak ada ❌
Pewarna tambahan : tak ada ❌
Perisa tiruan : pun tak ada ❌
.
✅ Mudah untuk diminum
✅ Tiada bau hanyir atau berbau busuk
✅ Rasa manis yang tidak menyengat
✅ Rasa jelly sedap menyegarkan
.
Khas untuk yang baru nak cuba, tak berani nak cuba, teragak-agak apa rasanya..
.
Jangan tak percaya, sedapnya ABN ni! 😍 .
=====
“Harini rasa cergas lain macam. Baru teringat selepas subuh pagi tadi azie minum Annona Bird's Nest (ABN) for the firstime. Sebelum ni, takut nak minum. Dalam kepala ni fikir bau hanyir, lendir dan baunya busuk.
.
Tapi honest review, ABN ni xmacam azie bayangkan. Rupanya xde bau, just nice rasa dia. Tak manis sangat dan jelly dia sedap (white fungus + 7% birds nest + rock sugar). Dan yang paling best ada ginseng yang sedap."
.
(Sumber Facebook : Aziera Azmi)
====
.
====
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP 016-8111954 💕

#Annona_BirdNest  #BeautifulMe #siburungpink
#faktaabn #annonabirdnestsabah  #birdnest  #birdnestkotakinabalu  #birdnestlabuan  #birdnestdrink  #beauty  #sarangburung  #sarangburungwalet  #flawless  #premiumbirdnest  #birdnestdrink  #glowingskin  #letthebestnaturalinyou  #growhealthyandglowtogether   #stayyoungfeelyoung  #minumansehat  #birdnestmalaysia  #minumansarangburung  #sarangwaletasli  #madeinmalaysia  #minumanmurniwalet  #sarangwalet  #minumanherbal

AWAK NAK KULIT FLAWLESS MACAM ARTIS, KAN?😍 Try lah minuman sarang burung!
.
Untuk yang tak pernah cuba , tak pernah rasa tapi tahu khasiatnya..... ini khas untuk anda tanpa perlu KELUAR BELANJA BESAR!
.
MEMPERKENALKAN..
.
=======
ANNONA BIRD'S NEST (ABN)
=======
.
Preservative : tak ada ❌
Pewarna tambahan : tak ada ❌
Perisa tiruan : pun tak ada ❌
.
✅ Mudah untuk diminum
✅ Tiada bau hanyir atau berbau busuk
✅ Rasa manis yang tidak menyengat
✅ Rasa jelly sedap menyegarkan
.
Khas untuk yang baru nak cuba, tak berani nak cuba, teragak-agak apa rasanya..
.
Jangan tak percaya, sedapnya ABN ni! 😍 .
=====
“Harini rasa cergas lain macam. Baru teringat selepas subuh pagi tadi azie minum Annona Bird's Nest (ABN) for the firstime. Sebelum ni, takut nak minum. Dalam kepala ni fikir bau hanyir, lendir dan baunya busuk.
.
Tapi honest review, ABN ni xmacam azie bayangkan. Rupanya xde bau, just nice rasa dia. Tak manis sangat dan jelly dia sedap (white fungus + 7% birds nest + rock sugar). Dan yang paling best ada ginseng yang sedap."
.
(Sumber Facebook : Aziera Azmi)
====
.
====
HARGA?
====
Sangat mampu milik!
.
▪ RM 18/ Set (Semenanjung)
▪ RM 21/ Set (Sabah/Sarawak)
Setiap Set ada 3 botol 70ml, MURAH SANGAT dah tu.😍😍
.
====
BERMINAT? 
WHATSAPP 016-8111954 💕

#Annona_BirdNest #BeautifulMe#siburungpink
#faktaabn#annonabirdnestsabah #birdnest #birdnestkotakinabalu #birdnestlabuan #birdnestdrink #beauty #sarangburung #sarangburungwalet #flawless #premiumbirdnest #birdnestdrink #glowingskin #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether  #stayyoungfeelyoung #minumansehat #birdnestmalaysia #minumansarangburung #sarangwaletasli #madeinmalaysia #minumanmurniwalet #sarangwalet #minumanherbal
0 0 16 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Ni paling sensitif. Macam mana lagi nak nasihat cik abang ni untuk berhenti merokok. Daripada belanja duit tu untuk rokok yang membahayakan kesihatan. lebih baik belanjakan duit tu untuk kesihatan dalaman. Betul tak? Apa yang akak boleh buat? Hadiahkan cik abang sayang dengan FG Walet Concentrated Bird's Nest ni. Akak suap la die sesudu setiap pagi dan malam. Dan bila die rasa nak merokok je, cecepat bagi minum air collagen ni. Dapat merawat paru-paru dan insyaallah kalau minum secara konsisten dan berterusan, cik abang akan lupa dengan rokok dan ketagih pulak nak minum Fg Walet ni. Nak cuba? Jom whatsapp sis sekarang. Mungkin tahun 2020 cik abang boleh berhenti merokok.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel
#restaurant
#vendorfestival
#dropshipwanted
#agentwanted
#collaborations
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest

Ni paling sensitif. Macam mana lagi nak nasihat cik abang ni untuk berhenti merokok. Daripada belanja duit tu untuk rokok yang membahayakan kesihatan. lebih baik belanjakan duit tu untuk kesihatan dalaman. Betul tak? Apa yang akak boleh buat? Hadiahkan cik abang sayang dengan FG Walet Concentrated Bird's Nest ni. Akak suap la die sesudu setiap pagi dan malam. Dan bila die rasa nak merokok je, cecepat bagi minum air collagen ni. Dapat merawat paru-paru dan insyaallah kalau minum secara konsisten dan berterusan, cik abang akan lupa dengan rokok dan ketagih pulak nak minum Fg Walet ni. Nak cuba? Jom whatsapp sis sekarang. Mungkin tahun 2020 cik abang boleh berhenti merokok.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel 
#restaurant 
#vendorfestival 
#dropshipwanted 
#agentwanted 
#collaborations 
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest
2 0 16 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Ni paling sensitif. Macam mana lagi nak nasihat cik abang ni untuk berhenti merokok. Daripada belanja duit tu untuk rokok yang membahayakan kesihatan. lebih baik belanjakan duit tu untuk kesihatan dalaman. Betul tak? Apa yang akak boleh buat? Hadiahkan cik abang sayang dengan FG Walet Concentrated Bird's Nest ni. Akak suap la die sesudu setiap pagi dan malam. Dan bila die rasa nak merokok je, cecepat bagi minum air collagen ni. Dapat merawat paru-paru dan insyaallah kalau minum secara konsisten dan berterusan, cik abang akan lupa dengan rokok dan ketagih pulak nak minum Fg Walet ni. Nak cuba? Jom whatsapp sis sekarang. Mungkin tahun 2020 cik abang boleh berhenti merokok.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel
#restaurant
#vendorfestival
#dropshipwanted
#agentwanted
#collaborations
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest

Ni paling sensitif. Macam mana lagi nak nasihat cik abang ni untuk berhenti merokok. Daripada belanja duit tu untuk rokok yang membahayakan kesihatan. lebih baik belanjakan duit tu untuk kesihatan dalaman. Betul tak? Apa yang akak boleh buat? Hadiahkan cik abang sayang dengan FG Walet Concentrated Bird's Nest ni. Akak suap la die sesudu setiap pagi dan malam. Dan bila die rasa nak merokok je, cecepat bagi minum air collagen ni. Dapat merawat paru-paru dan insyaallah kalau minum secara konsisten dan berterusan, cik abang akan lupa dengan rokok dan ketagih pulak nak minum Fg Walet ni. Nak cuba? Jom whatsapp sis sekarang. Mungkin tahun 2020 cik abang boleh berhenti merokok.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel 
#restaurant 
#vendorfestival 
#dropshipwanted 
#agentwanted 
#collaborations 
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest
2 0 16 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Ni paling sensitif. Macam mana lagi nak nasihat cik abang ni untuk berhenti merokok. Daripada belanja duit tu untuk rokok yang membahayakan kesihatan. lebih baik belanjakan duit tu untuk kesihatan dalaman. Betul tak? Apa yang akak boleh buat? Hadiahkan cik abang sayang dengan FG Walet Concentrated Bird's Nest ni. Akak suap la die sesudu setiap pagi dan malam. Dan bila die rasa nak merokok je, cecepat bagi minum air collagen ni. Dapat merawat paru-paru dan insyaallah kalau minum secara konsisten dan berterusan, cik abang akan lupa dengan rokok dan ketagih pulak nak minum Fg Walet ni. Nak cuba? Jom whatsapp sis sekarang. Mungkin tahun 2020 cik abang boleh berhenti merokok.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel
#restaurant
#vendorfestival
#dropshipwanted
#agentwanted
#collaborations
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest

Ni paling sensitif. Macam mana lagi nak nasihat cik abang ni untuk berhenti merokok. Daripada belanja duit tu untuk rokok yang membahayakan kesihatan. lebih baik belanjakan duit tu untuk kesihatan dalaman. Betul tak? Apa yang akak boleh buat? Hadiahkan cik abang sayang dengan FG Walet Concentrated Bird's Nest ni. Akak suap la die sesudu setiap pagi dan malam. Dan bila die rasa nak merokok je, cecepat bagi minum air collagen ni. Dapat merawat paru-paru dan insyaallah kalau minum secara konsisten dan berterusan, cik abang akan lupa dengan rokok dan ketagih pulak nak minum Fg Walet ni. Nak cuba? Jom whatsapp sis sekarang. Mungkin tahun 2020 cik abang boleh berhenti merokok.
.
Sebarang pertanyaan utk order? .
Berminat utk join as a team, agent? .
Ingin collaboration as a vendor from restaurant, universti, farmasi, boutique and etc? .
Ingin mencari income sampingan sebagai Dropship (student) .
Full time atau part time? .
@fgwalet_melaka_perak_brunei sentiasa mengalu-alukan anda utk bekerjasama kami, @fgwalet @fouziahgous .

Contact 
0195969156
0195969156
0195969156 .
.
#tourismmalaysia
#fgwaletglobal
#hotel 
#restaurant 
#vendorfestival 
#dropshipwanted 
#agentwanted 
#collaborations 
#fgwaletmelaka
#fgwaletperak
#fgwalet #birdsnest #birdsnestdrink #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #halalbirdsnest
1 0 16 hours ago
@fgwalet_kotabharu.subangjaya Profile picture

@fgwalet_kotabharu.subangjaya

mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous

mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous
1 0 16 hours ago
@fgwalet_kotabharu.subangjaya Profile picture

@fgwalet_kotabharu.subangjaya

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous
0 0 16 hours ago
@fgwalet_kotabharu.subangjaya Profile picture

@fgwalet_kotabharu.subangjaya

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous
1 0 16 hours ago
@fgwalet_kotabharu.subangjaya Profile picture

@fgwalet_kotabharu.subangjaya

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous
3 0 17 hours ago
@fgwalet_kotabharu.subangjaya Profile picture

@fgwalet_kotabharu.subangjaya

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous
1 0 17 hours ago

Top #growhealthyandglowtogether posts

@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Resipi tradisional penyediaan sarang burung FG Walet diberikan sentuhan moden apabila digabungkan dengan pelbagai ramuan semulajadi. Hasilnya bukan setakat menyihatkan tetapi dengan rasa enak yang luar biasa. Nikmati produk sarang burung FG Walet dengan empat rasa pilihan:
a) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Luo Han Gua dan buah Longan (100% semulajadi tanpa gula tambahan) - Eksklusif melalui Partner and agen FG Walet sahaja
b) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah
c) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Buah Longan dan Madu asli
d) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Aloe Vera dan Gula Batu

Produk kami dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Antara kebaikan mengamalkan produk ini termasuklah:
.
✅ Melegakan pernafasan
✅ Melancarkan sistem urat saraf
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
✅ Memutih dan melicinkan muka
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
✅ Membantu pesakit lelah
✅ Membersihkan dan menguatkan paru-paru
✅ Antioksidan yang mengawal sel-sel kanser
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak

Banyak lagi khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengamalan produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin

Resipi tradisional penyediaan sarang burung FG Walet diberikan sentuhan moden apabila digabungkan dengan pelbagai ramuan semulajadi. Hasilnya bukan setakat menyihatkan tetapi dengan rasa enak yang luar biasa. Nikmati produk sarang burung FG Walet dengan empat rasa pilihan:
a) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Luo Han Gua dan buah Longan (100% semulajadi tanpa gula tambahan) - Eksklusif melalui Partner and agen FG Walet sahaja
b) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah
c) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Buah Longan dan Madu asli
d) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Aloe Vera dan Gula Batu

Produk kami dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Antara kebaikan mengamalkan produk ini termasuklah:
.
✅ Melegakan pernafasan
✅ Melancarkan sistem urat saraf
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
✅ Memutih dan melicinkan muka
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
✅ Membantu pesakit lelah
✅ Membersihkan dan menguatkan paru-paru
✅ Antioksidan yang mengawal sel-sel kanser
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak

Banyak lagi khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengamalan produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
2,108 412 24 July, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

FG Walet menekankan kecantikan kulit secara semulajadi. Sejajar dengan slogan ‘Let the best natural in you’, kami mengutarakan konsep kecantikan asli yang bebas dari pengawet kimia sintetik dan lain-lain toxin. Semua produk FG Walet menggunakan 100% bahan mentah semulajadi dan tulen. Percayalah bila kami kata mengamalkan secara berterusan FG Walet Bird’s Nest Drink akan memberi perubahan positif dalaman dan luaran sepantas dua minggu. Dapatkan produk FG Walet yang original dari pengedar pengedar sah seluruh Malaysia.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
#Repost @fouziahgous
・・・
Saja nak share. Dua minggu sebelum nak nikah, inilah size 150ml @fgwalet yg saya minum untuk mendapatkan kesan flawless dan glow yang cepat utk hari nikah. Tapi @fgwalet discontinue size ini. Yang i i memang puas kalau minum.. saja nak share teringat selepas nikah ,seminggu sebelum hari sanding suami dan saya share satu botol ni setiap malam. Tapi suami pula terOVER flawless and glow😅
.

Melalui botol 150ml anda boleh nampak the real urat birdsnest yg selalu saya katakan! Original birdsnest from @fgwalet @fgwaletlocater

FG Walet menekankan kecantikan kulit secara semulajadi. Sejajar dengan slogan ‘Let the best natural in you’, kami mengutarakan konsep kecantikan asli yang bebas dari pengawet kimia sintetik dan lain-lain toxin. Semua produk FG Walet menggunakan 100% bahan mentah semulajadi dan tulen. Percayalah bila kami kata mengamalkan secara berterusan FG Walet Bird’s Nest Drink akan memberi perubahan positif dalaman dan luaran sepantas dua minggu. Dapatkan produk FG Walet yang original dari pengedar pengedar sah seluruh Malaysia.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin 
#Repost @fouziahgous
・・・
Saja nak share. Dua minggu sebelum nak nikah, inilah size 150ml @fgwalet yg saya minum untuk mendapatkan kesan flawless dan glow yang cepat utk hari nikah. Tapi @fgwalet discontinue size ini.  Yang i i memang puas kalau minum.. saja nak share teringat selepas nikah ,seminggu sebelum hari sanding suami dan saya share satu botol ni setiap malam.  Tapi suami pula terOVER flawless and glow😅
.

Melalui botol 150ml anda boleh nampak the real urat birdsnest yg selalu saya katakan! Original birdsnest from @fgwalet @fgwaletlocater
679 143 19 March, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Datin Hajah Fouziah Gous, selebriti dan pengasas minuman kesihatan sarang burung FG Walet telah menerima Anugerah 100 Top Young CEO 2019 bagi kategori wanita dalam bidang perniagaan. Anugerah ini menjadi lebih bermakna apabila disampaikan oleh Menteri Pembangunan Usahawan, Datuk Seri Mohd Redzuan bin Md Yusof. Semoga pengiktirafan ini akan membakar semangat Datin Hajah Fouziah Gous untuk mengembangkan lagi perniagaan FG Walet dengan lebih pesat dimasa akan datang. Insha Allah. Amin.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #100tyc2019 #topyoungceo2019

Datin Hajah Fouziah Gous, selebriti dan pengasas minuman kesihatan sarang burung FG Walet telah menerima Anugerah 100 Top Young CEO 2019 bagi kategori wanita dalam bidang perniagaan. Anugerah ini menjadi lebih bermakna apabila disampaikan oleh Menteri Pembangunan Usahawan, Datuk Seri Mohd Redzuan bin Md Yusof. Semoga pengiktirafan ini akan membakar semangat Datin Hajah Fouziah Gous untuk mengembangkan lagi perniagaan FG Walet dengan lebih pesat dimasa akan datang. Insha Allah. Amin.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #100tyc2019 #topyoungceo2019
715 14 14 August, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Hadiah tak selalunya dibungkus dengan keindahan. Kadangkala Tuhan bungkuskan dengan cabaran, tetapi didalamnya ada berkat.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #anaksyurga
.
#Repost @ermafatima
・・・
Ya Allah..tq2 so much @fouziahgous Hadiah tu betul2 buat dia senyum sampai telinga. Seronok dia tgk gambar2 dia tu.. terus masukn dlm fridge drink tu..exited dia nk minum 😁 CUMA Kak Poja dh lama tk jumpa dia..dia dah lupa..betahun-tahun sejak awk kahwin..she missed you Kak Poja.
#anaksyurgaku

Hadiah tak selalunya dibungkus dengan keindahan. Kadangkala Tuhan bungkuskan dengan cabaran, tetapi didalamnya ada berkat.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #anaksyurga
.
#Repost @ermafatima
・・・
Ya Allah..tq2 so much @fouziahgous Hadiah tu betul2 buat dia senyum sampai telinga. Seronok dia tgk gambar2 dia tu.. terus masukn dlm fridge drink tu..exited dia nk minum 😁 CUMA Kak Poja dh lama tk jumpa dia..dia dah lupa..betahun-tahun sejak awk kahwin..she missed you Kak Poja. 
#anaksyurgaku
529 16 18 April, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Ledakan keenakan minuman sarang burung FG Walet dengan madu dan buah longan. Mengandungi pelbagai zat makanan semulajadi yang berkhasiat untuk membantu tubuh menjadi lebih sihat dan kuat. Dapatkan sekarang di Kedai Mesra Petronas, Kedai Select Shell, KK Mart, Pasaraya AEON, Pasaraya Hero, Lulu Hypermart, St Rosham, Happi Kiddo, Bondahaven dan banyak lagi. Agen-agen kami diseluruh Malaysia turut bersedia untuk membantu.
.
Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin

Ledakan keenakan minuman sarang burung FG Walet dengan madu dan buah longan. Mengandungi pelbagai zat makanan semulajadi yang berkhasiat untuk membantu tubuh menjadi lebih sihat dan kuat. Dapatkan sekarang di Kedai Mesra Petronas, Kedai Select Shell, KK Mart, Pasaraya AEON, Pasaraya Hero, Lulu Hypermart, St Rosham, Happi Kiddo, Bondahaven dan banyak lagi. Agen-agen kami diseluruh Malaysia turut bersedia untuk membantu.
.
Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
1,033 144 10 July, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Wukuf atau Hari Arafah adalah gambaran Padang Masyhar yang semua makhluk dikumpulkan sebelum ke syurga atau neraka untuk umat manusia merenungi hari akhirat. Ini adalah hari keampunan dari Allah, maka para jemaah Haji perlu menyediakan karangan doa yang hendak diucapkan untuk diri sendiri, keluarga, rakan taulan dan seluruh umat Islam. Ia antara hari yang dimuliakan dan di sisi Allah SWT.
.
Doa Arafah bukan sahaja baik untuk dibaca oleh Jemaah Haji pada hari Arafah, tetapi di sarankan juga kepada seluruh Umat Islam di seluruh dunia walaupun mereka tidak berada di Padang Arafah. Di Arafah waktu Zuhur 10 Zulhijjah hingga Asar pada tarikh 10 Zulhijjah dikira waktu Arafah. Inilah waktu paling mustajab untuk berdoa. Waktu Malaysia boleh dianggarkan antara ‪pukul 5:27 pm hingga 8:48pm (10 Ogos 2019).
.
Dalam masa beberapa jam ini jangan putus berdoa. Mengulangi doa yang sama juga tidak mengapa. Jika mahu menangis, menangislah sepuas hati. Minta pada Allah bersungguh-sungguh supaya Allah SWT mengampunkan dosa-dosa kita, ibu bapa kita, anak isteri kita, semua kaum keluarga kita, kawan-kawan kita dan umat Islam secara keseluruhan.

Semoga Allah SWT memakbulkan segala doa-doa kita dan mengampuni segala dosa-dosa kita. Sesunguhnya kita banyak melakukan dosa. Aamiinn.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #arafah

Wukuf atau Hari Arafah adalah gambaran Padang Masyhar yang semua makhluk dikumpulkan sebelum ke syurga atau neraka untuk umat manusia merenungi hari akhirat. Ini adalah hari keampunan dari Allah, maka para jemaah Haji perlu menyediakan karangan doa yang hendak diucapkan untuk diri sendiri, keluarga, rakan taulan dan seluruh umat Islam. Ia antara hari yang dimuliakan dan di sisi Allah SWT.
.
Doa  Arafah bukan sahaja baik untuk dibaca oleh Jemaah Haji pada hari Arafah, tetapi di sarankan juga kepada seluruh Umat Islam di seluruh dunia walaupun mereka tidak berada di Padang Arafah. Di Arafah waktu Zuhur 10 Zulhijjah hingga Asar pada tarikh 10 Zulhijjah dikira waktu Arafah. Inilah waktu paling mustajab untuk berdoa. Waktu Malaysia boleh dianggarkan antara ‪pukul 5:27 pm hingga 8:48pm (10 Ogos 2019).
.
Dalam masa beberapa jam ini jangan putus berdoa. Mengulangi doa yang sama juga tidak mengapa. Jika mahu menangis, menangislah sepuas hati. Minta pada Allah bersungguh-sungguh supaya Allah SWT mengampunkan dosa-dosa kita, ibu bapa kita, anak isteri kita, semua kaum keluarga kita, kawan-kawan kita dan umat Islam secara keseluruhan.

Semoga Allah SWT memakbulkan segala doa-doa kita dan mengampuni segala dosa-dosa kita. Sesunguhnya kita banyak melakukan dosa. Aamiinn.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #arafah
1,816 18 10 August, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Pejam celik dah enam tahun berlalu sejak pasangan berbahagia ini bernikah. Tahniah kepada Dato’ Zhafran dan Datin Fouziah atas ulangtahun perkahwinan mereka. Memang sudah lazim asam garam sebagai suami isteri, keindahan itu disulami dengan kepahitan. Namun bagitu, apa yang lebih penting adalah kepercayaan dan kesungguhan yang diberikan oleh kedua pihak untuk terus memperjuangkan cinta kurniaan Allah SWT. Tanpa komitmen dan kecekalan dari si suami dan isteri, maka robohlah masijid yang dibina di syurga itu. Tahniah kami ucapkan dan kami doakan yang terbaik buat mereka. Happy anniversary love birds.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #happyanniversary

Pejam celik dah enam tahun berlalu sejak pasangan berbahagia ini bernikah. Tahniah kepada Dato’ Zhafran dan Datin Fouziah atas ulangtahun perkahwinan mereka. Memang sudah lazim asam garam sebagai suami isteri, keindahan itu disulami dengan kepahitan. Namun bagitu, apa yang lebih penting adalah kepercayaan dan kesungguhan yang diberikan oleh kedua pihak untuk terus memperjuangkan cinta kurniaan Allah SWT. Tanpa komitmen dan kecekalan dari si suami dan isteri, maka robohlah masijid yang dibina di syurga itu. Tahniah kami ucapkan dan kami doakan yang terbaik buat mereka. Happy anniversary love birds.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #happyanniversary
1,323 14 21 September, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Assalamualaikum Pagi Yang Indah..mari kita dengarkan short video khas untuk anda lebih memahami dan mengenali @fgwalet dengan lebih dekat lagi..dengarkan ya ❤
.
Regrann from @fouziahgous - Ini hanya pandangan saya yang belajar tentang sarang burung @fgwalet ... kerana banyak juga product yg menulis terang2 sarang burung walaupun tiada langsung sarang burung. Pelik kan? Tapi itu lah hakikatnya.. nanti next video saya akan share tentang ini
.
Saya mula perkenalkan sarang burung,5tahun lepas. Walaupun pada mulanya kaum melayu boleh dikatakan 99% zero knowledge. Tapi alhamdulilah sekarang ramai yg tahu tentang kebaikkan @fgwalet pure birds nest
.
Bukan mudah untuk saya mulakan perniagaan ini kerana perlu educate satu per satu. Tapi itulah objective saya ketika memulakan perniagaan ini dan saya akan teruskan. InsyaAllah dengan izin Allah❤️
.
#fgwalet #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #birdsnestdrink #sarangburung - #regrann

Assalamualaikum Pagi Yang Indah..mari kita dengarkan short video khas untuk anda lebih memahami dan mengenali @fgwalet dengan lebih dekat lagi..dengarkan ya ❤
.
Regrann from @fouziahgous -  Ini hanya pandangan saya yang belajar tentang sarang burung @fgwalet ... kerana banyak juga product yg menulis terang2 sarang burung walaupun tiada langsung sarang burung.  Pelik kan? Tapi itu lah hakikatnya.. nanti next video saya akan share tentang ini
.
Saya mula perkenalkan sarang burung,5tahun lepas. Walaupun pada mulanya kaum melayu boleh dikatakan  99% zero knowledge. Tapi alhamdulilah sekarang ramai yg tahu tentang kebaikkan @fgwalet pure birds nest
.
Bukan mudah untuk saya mulakan perniagaan ini kerana perlu educate satu per satu. Tapi itulah objective saya ketika memulakan perniagaan ini dan saya akan teruskan. InsyaAllah dengan izin Allah❤️
.
#fgwalet #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #birdsnestdrink #sarangburung - #regrann
515 112 23 September, 2018
@fouziahgous Profile picture

@fouziahgous

I sanggup pose sepanjang hari walaupun panas terik , sbb warga Johor u all ‘super awesome’. Thank you for supporting @fgwalet and make it no 1. اَلْحَمْدُلِلّهِ 🤲❤️ #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwalet

I sanggup pose sepanjang hari walaupun panas terik , sbb warga Johor u all ‘super awesome’. Thank you for supporting @fgwalet and make it no 1.  اَلْحَمْدُلِلّهِ 🤲❤️ #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether  #stayyoungfeelyoung #fgwalet
7,204 78 6 September, 2019