#gebu Instagram Photos & Videos

Penghantaran terus ke Lahad Datu, Sabah 🥰💞🌸🚛🚚🚛
.
.
.
Untuk order: https://shopee.com.my/crownemo/1129768394
.
. 
Whatsapp: 0128731130 .
.
Penghantaran terus ke seluruh Kota Kinabalu, Sabah 😘🍉🍓🍇
.
. 
#dayangku_daunberry #kurus #tehkurus #detox #cantik #slim #putih #gebu #sihat #tehsihat #tehdetox #tehdetoks #tehundukngadau #tehslim #slimtea #sihat #tanpadiet #kurustanpadiet #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #dayangku_daunberry #kurusonline #kurusbadan #kuruspaha #kuruspunggung #hilanglemak #kurustanpaberlapar #kuruslangsing #nakkurus #kurussebelumraya #daunberry_dkay

Penghantaran terus ke Lahad Datu, Sabah 🥰💞🌸🚛🚚🚛
.
.
.
Untuk order: https://shopee.com.my/crownemo/1129768394
.
.
Whatsapp: 0128731130 .
.
Penghantaran terus ke seluruh Kota Kinabalu, Sabah 😘🍉🍓🍇
.
.
#dayangku_daunberry #kurus #tehkurus #detox #cantik #slim #putih #gebu #sihat #tehsihat #tehdetox #tehdetoks #tehundukngadau #tehslim #slimtea #sihat #tanpadiet #kurustanpadiet #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #dayangku_daunberry #kurusonline #kurusbadan #kuruspaha #kuruspunggung #hilanglemak #kurustanpaberlapar #kuruslangsing #nakkurus #kurussebelumraya #daunberry_dkay

0 0 13 minutes ago
tak susah pon nak cantik,cuma konsisten,mcam mana nak konsisten meh whatsapp farrah sekarang,farrah bagi harga promo tau utk awk yg whatsapp farrah sekarang🥰
.
Orang lain dah cuba awak bila lagi? whatsapp 0197635252|click link at BIO
.
#whiteningsecret #whiteningsecrethq #whiteningsecretjb #whiteningsecretskudai
#whiteningsecretsingapore #whiteningsecretjohor #whiteningsecretperling
#whiteningsecrettampoi #instantwhite #kkmapproval #putih #gebu #teamyaniws

tak susah pon nak cantik,cuma konsisten,mcam mana nak konsisten meh whatsapp farrah sekarang,farrah bagi harga promo tau utk awk yg whatsapp farrah sekarang🥰
.
Orang lain dah cuba awak bila lagi? whatsapp 0197635252|click link at BIO
.
#whiteningsecret #whiteningsecrethq #whiteningsecretjb #whiteningsecretskudai
#whiteningsecretsingapore #whiteningsecretjohor #whiteningsecretperling
#whiteningsecrettampoi #instantwhite #kkmapproval #putih #gebu #teamyaniws

0 0 38 minutes ago
Tak perlu pakai foundation.
Sebab Snowy Bkdy Lotion tu act as a make up base. Kulit peloles gitu.. #snowhitesecret #snowhite #rahsia #rahsiacantik #rahsiaputih #putihtanpasuntikan #kulitcantik #putih #gebu #kulitcantikgebu #kulitgebu #snowhitejohor #snowhitejb #kulit #rawatankulit #ellienaila

Tak perlu pakai foundation.
Sebab Snowy Bkdy Lotion tu act as a make up base. Kulit peloles gitu.. #snowhitesecret #snowhite #rahsia #rahsiacantik #rahsiaputih #putihtanpasuntikan #kulitcantik #putih #gebu #kulitcantikgebu #kulitgebu #snowhitejohor #snowhitejb #kulit #rawatankulit #ellienaila

0 0 48 minutes ago
Nk rawat perut buncit dan kulit gelap dgn produk penjagaan dan rawatan kesihatan??? Jom cuba MAGIC SLIM WHITE sekarang!!! Magic Slim White adalah produk 2 in 1...boleh merawat berat badan berlebihan dan mencerahkan kulit dlm 1 masa!!!! Terbukti dengan ribuan testimoni yg berjaya!!! Tunggu apa lagi??? Jom cuba try test Magic Slim White sekarang!!! Whatsapp:magicslimwhite.com/60124271408

Nk rawat perut buncit dan kulit gelap dgn produk penjagaan dan rawatan kesihatan??? Jom cuba MAGIC SLIM WHITE sekarang!!! Magic Slim White adalah produk 2 in 1...boleh merawat berat badan berlebihan dan mencerahkan kulit dlm 1 masa!!!! Terbukti dengan ribuan testimoni yg berjaya!!! Tunggu apa lagi??? Jom cuba try test Magic Slim White sekarang!!! Whatsapp:magicslimwhite.com/60124271408

3 1 58 minutes ago
Nk rawat perut buncit dan kulit gelap dgn produk penjagaan dan rawatan kesihatan??? Jom cuba MAGIC SLIM WHITE sekarang!!! Magic Slim White adalah produk 2 in 1...boleh merawat berat badan berlebihan dan mencerahkan kulit dlm 1 masa!!!! Terbukti dengan ribuan testimoni yg berjaya!!! Tunggu apa lagi??? Jom cuba try test Magic Slim White sekarang!!! Whatsapp:magicslimwhite.com/60124271408

Nk rawat perut buncit dan kulit gelap dgn produk penjagaan dan rawatan kesihatan??? Jom cuba MAGIC SLIM WHITE sekarang!!! Magic Slim White adalah produk 2 in 1...boleh merawat berat badan berlebihan dan mencerahkan kulit dlm 1 masa!!!! Terbukti dengan ribuan testimoni yg berjaya!!! Tunggu apa lagi??? Jom cuba try test Magic Slim White sekarang!!! Whatsapp:magicslimwhite.com/60124271408

3 1 58 minutes ago
Nk rawat perut buncit dan kulit gelap dgn produk penjagaan dan rawatan kesihatan??? Jom cuba MAGIC SLIM WHITE sekarang!!! Magic Slim White adalah produk 2 in 1...boleh merawat berat badan berlebihan dan mencerahkan kulit dlm 1 masa!!!! Terbukti dengan ribuan testimoni yg berjaya!!! Tunggu apa lagi??? Jom cuba try test Magic Slim White sekarang!!! Whatsapp:magicslimwhite.com/60124271408

Nk rawat perut buncit dan kulit gelap dgn produk penjagaan dan rawatan kesihatan??? Jom cuba MAGIC SLIM WHITE sekarang!!! Magic Slim White adalah produk 2 in 1...boleh merawat berat badan berlebihan dan mencerahkan kulit dlm 1 masa!!!! Terbukti dengan ribuan testimoni yg berjaya!!! Tunggu apa lagi??? Jom cuba try test Magic Slim White sekarang!!! Whatsapp:magicslimwhite.com/60124271408

2 1 59 minutes ago
Sharing my mentor tips..
.
Smoga bermanfaat utk semua.
.

Batang buruk cair Dhati by Hedy’s ™ premium taste made for u.. Melting Dhati... melting dimulut.. melting Djiwa.

http://www.wasap.my/60127466564/hedysbatangburuk

#hedysbatangburuk
#batangburuk
#batangburukoriginal
#batangburukjohor
#batangburuksedap
#batangburukrangup
#batangburukrapuh
#batangburukkulitoriginal
#batangburukviral
#batangburukserbukhalus
#hedysfighterteam
#premium #snack #kudapan #sedap #cair #gebu #kuihtradisional #foodtruckjohor #johor #bangsajohor #sihat #malaysia #malaysianfood #viral #awesome #foodtruckmalaysia

Sharing my mentor tips..
.
Smoga bermanfaat utk semua.
.

Batang buruk cair Dhati by Hedy’s ™ premium taste made for u.. Melting Dhati... melting dimulut.. melting Djiwa.

http://www.wasap.my/60127466564/hedysbatangburuk

#hedysbatangburuk
#batangburuk
#batangburukoriginal
#batangburukjohor
#batangburuksedap
#batangburukrangup
#batangburukrapuh
#batangburukkulitoriginal
#batangburukviral
#batangburukserbukhalus
#hedysfighterteam
#premium #snack #kudapan #sedap #cair #gebu #kuihtradisional #foodtruckjohor #johor #bangsajohor #sihat #malaysia #malaysianfood #viral #awesome #foodtruckmalaysia

1 0 1 hour ago
Wow kacang hijau Hedy’s ni premium grade tu... 😱😱😱
.

Batang buruk cair Dhati by Hedy’s ™ premium taste made for u.. Melting Dhati... melting dimulut.. melting Djiwa.

http://www.wasap.my/60127466564/hedysbatangburuk

#hedysbatangburuk
#batangburuk
#batangburukoriginal
#batangburukjohor
#batangburuksedap
#batangburukrangup
#batangburukrapuh
#batangburukkulitoriginal
#batangburukviral
#batangburukserbukhalus
#hedysfighterteam
#premium #snack #kudapan #sedap #cair #gebu #kuihtradisional #foodtruckjohor #johor #bangsajohor #sihat #malaysia #malaysianfood #viral #awesome #foodtruckmalaysia

Wow kacang hijau Hedy’s ni premium grade tu... 😱😱😱
.

Batang buruk cair Dhati by Hedy’s ™ premium taste made for u.. Melting Dhati... melting dimulut.. melting Djiwa.

http://www.wasap.my/60127466564/hedysbatangburuk

#hedysbatangburuk
#batangburuk
#batangburukoriginal
#batangburukjohor
#batangburuksedap
#batangburukrangup
#batangburukrapuh
#batangburukkulitoriginal
#batangburukviral
#batangburukserbukhalus
#hedysfighterteam
#premium #snack #kudapan #sedap #cair #gebu #kuihtradisional #foodtruckjohor #johor #bangsajohor #sihat #malaysia #malaysianfood #viral #awesome #foodtruckmalaysia

1 0 1 hour ago
Posted @withrepost • @flourlush Salam Isnin! 🌼
.
Kita perlu bermula berjalan jika ingin sampai ke satu-satu destinasi. .
Jangan takut. Teruskan berjalan. 😊
.
.
Waze : Flourlush Bakery
.
#flourlush #kekharijadi #themecake #cookies #flourlushraya #cookiesraya #biskutraya #kekbajet #kekberanang #keksemenyih #keksedap #sayajual #dessert #cakeshop #cake
#food #sugar #sugarbites #kekkahwin
#kekbangi #kekkajang #kekputrajaya
#savoury #sweetbites #flourlushbiskutraya #pandangulamelaka #makmur #makmurkacang #creampuff #gebu

Posted @withrepost@flourlush Salam Isnin! 🌼
.
Kita perlu bermula berjalan jika ingin sampai ke satu-satu destinasi. .
Jangan takut. Teruskan berjalan. 😊
.
.
Waze : Flourlush Bakery
.
#flourlush #kekharijadi #themecake #cookies #flourlushraya #cookiesraya #biskutraya #kekbajet #kekberanang #keksemenyih #keksedap #sayajual #dessert #cakeshop #cake
#food #sugar #sugarbites #kekkahwin
#kekbangi #kekkajang #kekputrajaya
#savoury #sweetbites #flourlushbiskutraya #pandangulamelaka #makmur #makmurkacang #creampuff #gebu

2 0 1 hour ago
Salam sygs2 semua 😘😘😘
.
.
Nk Kuar tu jagn lupa Sapu² n Dep² Primoist + Foundew... kalau nk Kelihatan glowing n cantik berseri taww.. Semua Dah fall in love Dgn set  PRIMOIST X FOUNDEW ni !😍💎💎
.
.
Ambuihhh ...cantik glass berkacaa licinsss bila dah pakai PRIMOIST X FONDEW MGEE ni kan ???jom lah try..rugi x try..bawah Rm 100 tau !! Mana nk dpt ??exclusive plk tuu design ! 😍💎
.
Siapa nk lg ni ??cepattttt !! 1set promo skrg dpt 2 foundation : RM 80 JE !!!😱😱😱
.
.
Mohlah...try the best mkup based tau !!! Exclusive kn ??mana nk dpt 1set ni bawah RM 100 ??rugi tak beli ! Cnfirmmmm puasss hati ! Cnfirm repeatttttt tau !
.
.
PRIMOIST (moisturaser + primer)X FOUNDEW (foundation)
.
💎Makeup base
( makeup lebih cantik & tidak crack)
💎membantu tampilan segar bercahaya dan nampak berkilau 5x ganda dari biasa.
💎hidrasi sepanjang masa
💎melebatkan kening/ bulu mata
💎menghilangkan kantong mata
💎melembapkan kulit
💎mengecilkan liang roma
💎mencerahkan dan menghaluskan kulit
💎lindungi kulit dari sinaran matahari dengan spf50 UVA/UVB
💎melegakan radang kulit
💎mengurangkan kedutan
💎menyuburkan kulit
.
.
PEMAKAIAN :-
Cuci muka, pakai toner, serum jika ada dan PRIMOIST last sekali FD. Terus wajah nampak glowing berkilau2. Makin lama kat kulit makin lawa. Eh, nak bagitahu ni walaupun FD korang dah ada serum , tapi korang masih guna primoist kesan dia 10x ganda kulit tu memancar mancar. Tak mahu ke?
.
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
tq sygs semua 😊😊
.
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura

Salam sygs2 semua 😘😘😘
.
.
Nk Kuar tu jagn lupa Sapu² n Dep² Primoist + Foundew... kalau nk Kelihatan glowing n cantik berseri taww.. Semua Dah fall in love Dgn set PRIMOIST X FOUNDEW ni !😍💎💎
.
.
Ambuihhh ...cantik glass berkacaa licinsss bila dah pakai PRIMOIST X FONDEW MGEE ni kan ???jom lah try..rugi x try..bawah Rm 100 tau !! Mana nk dpt ??exclusive plk tuu design ! 😍💎
.
Siapa nk lg ni ??cepattttt !! 1set promo skrg dpt 2 foundation : RM 80 JE !!!😱😱😱
.
.
Mohlah...try the best mkup based tau !!! Exclusive kn ??mana nk dpt 1set ni bawah RM 100 ??rugi tak beli ! Cnfirmmmm puasss hati ! Cnfirm repeatttttt tau !
.
.
PRIMOIST (moisturaser + primer)X FOUNDEW (foundation)
.
💎Makeup base
( makeup lebih cantik & tidak crack)
💎membantu tampilan segar bercahaya dan nampak berkilau 5x ganda dari biasa.
💎hidrasi sepanjang masa
💎melebatkan kening/ bulu mata
💎menghilangkan kantong mata
💎melembapkan kulit
💎mengecilkan liang roma
💎mencerahkan dan menghaluskan kulit
💎lindungi kulit dari sinaran matahari dengan spf50 UVA/UVB
💎melegakan radang kulit
💎mengurangkan kedutan
💎menyuburkan kulit
.
.
PEMAKAIAN :-
Cuci muka, pakai toner, serum jika ada dan PRIMOIST last sekali FD. Terus wajah nampak glowing berkilau2. Makin lama kat kulit makin lawa. Eh, nak bagitahu ni walaupun FD korang dah ada serum , tapi korang masih guna primoist kesan dia 10x ganda kulit tu memancar mancar. Tak mahu ke?
.
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
tq sygs semua 😊😊
.
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura

2 0 1 hour ago
Salam sygs2..Alhamdulillah.. 😍😊
.
.
TESTIMONI PROVEN !!!👸💓
.
.
testimoni hot2 panas2 dr our beloved customer !! Alhamdulillah semua cust puas hati ! Product kami jual semua best2 tau ! Sbb sis sdri pakai tau ! Siap repeat2 lg dgn kmi..tq dears 😚😚
.
.
Cantikk2 flawlesss2 je skin pgguna MGEE PRODUCTS kita..tq dears... 💞 !!👍👍😍😍"
.
.
Feedbacks & testimoni dr our cust mnggunakan Mgee products dr kita.. tq sygs sudi jd customers kita and teruskn konsisten guna ye !😊😊Tq ye sygs2 semua yg sudi beli dgn @tabitaskincare_beauty_original..terharu ramai sgt yg support bussiness kita dr dlu smpi skrg..😍
.
Xnk ke kulit awk berubah mcmni dear??meh2..nti sis guide ye 😊whatsapp sis cepat2 k dear.. !selling fast skrg ni...
.
X reti guna ?takpe jom follow sis guide ye 😘😘
.
.
Yg nak join postage boleh bankin sblum 3.00 ptg join postage isnin-jumaat ye sygs..😚😚
.
Our products : -
💎Desi Damayanti cv Tabita Skincare set & all loose item products
💎Ibu putih & ibu strawbery SA BEAUTY
💎MGEE products
💎Beauty Device Korea
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
tq sygs semua 😊😊
.
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura

Salam sygs2..Alhamdulillah.. 😍😊
.
.
TESTIMONI PROVEN !!!👸💓
.
.
testimoni hot2 panas2 dr our beloved customer !! Alhamdulillah semua cust puas hati ! Product kami jual semua best2 tau ! Sbb sis sdri pakai tau ! Siap repeat2 lg dgn kmi..tq dears 😚😚
.
.
Cantikk2 flawlesss2 je skin pgguna MGEE PRODUCTS kita..tq dears... 💞 !!👍👍😍😍"
.
.
Feedbacks & testimoni dr our cust mnggunakan Mgee products dr kita.. tq sygs sudi jd customers kita and teruskn konsisten guna ye !😊😊Tq ye sygs2 semua yg sudi beli dgn @tabitaskincare_beauty_original..terharu ramai sgt yg support bussiness kita dr dlu smpi skrg..😍
.
Xnk ke kulit awk berubah mcmni dear??meh2..nti sis guide ye 😊whatsapp sis cepat2 k dear.. !selling fast skrg ni...
.
X reti guna ?takpe jom follow sis guide ye 😘😘
.
.
Yg nak join postage boleh bankin sblum 3.00 ptg join postage isnin-jumaat ye sygs..😚😚
.
Our products : -
💎Desi Damayanti cv Tabita Skincare set & all loose item products
💎Ibu putih & ibu strawbery SA BEAUTY
💎MGEE products
💎Beauty Device Korea
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
tq sygs semua 😊😊
.
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura

1 0 1 hour ago
Salam sygs2..Alhamdulillah.. 😍😊
.
.
TESTIMONI PROVEN !!!👸💓
.
.
testimoni hot2 panas2 dr our beloved customer !! Alhamdulillah semua cust puas hati ! Product kami jual semua best2 tau ! Sbb sis sdri pakai tau ! Siap repeat2 lg dgn kmi..tq dears 😚😚
.
.
Cantikk2 flawlesss2 je skin pgguna MGEE PRODUCTS kita..tq dears... 💞 !!👍👍😍😍"
.
.
Feedbacks & testimoni dr our cust mnggunakan Mgee products dr kita.. tq sygs sudi jd customers kita and teruskn konsisten guna ye !😊😊Tq ye sygs2 semua yg sudi beli dgn @tabitaskincare_beauty_original..terharu ramai sgt yg support bussiness kita dr dlu smpi skrg..😍
.
Xnk ke kulit awk berubah mcmni dear??meh2..nti sis guide ye 😊whatsapp sis cepat2 k dear.. !selling fast skrg ni...
.
X reti guna ?takpe jom follow sis guide ye 😘😘
.
.
Yg nak join postage boleh bankin sblum 3.00 ptg join postage isnin-jumaat ye sygs..😚😚
.
Our products : -
💎Desi Damayanti cv Tabita Skincare set & all loose item products
💎Ibu putih & ibu strawbery SA BEAUTY
💎MGEE products
💎Beauty Device Korea
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
tq sygs semua 😊😊
.
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura

Salam sygs2..Alhamdulillah.. 😍😊
.
.
TESTIMONI PROVEN !!!👸💓
.
.
testimoni hot2 panas2 dr our beloved customer !! Alhamdulillah semua cust puas hati ! Product kami jual semua best2 tau ! Sbb sis sdri pakai tau ! Siap repeat2 lg dgn kmi..tq dears 😚😚
.
.
Cantikk2 flawlesss2 je skin pgguna MGEE PRODUCTS kita..tq dears... 💞 !!👍👍😍😍"
.
.
Feedbacks & testimoni dr our cust mnggunakan Mgee products dr kita.. tq sygs sudi jd customers kita and teruskn konsisten guna ye !😊😊Tq ye sygs2 semua yg sudi beli dgn @tabitaskincare_beauty_original..terharu ramai sgt yg support bussiness kita dr dlu smpi skrg..😍
.
Xnk ke kulit awk berubah mcmni dear??meh2..nti sis guide ye 😊whatsapp sis cepat2 k dear.. !selling fast skrg ni...
.
X reti guna ?takpe jom follow sis guide ye 😘😘
.
.
Yg nak join postage boleh bankin sblum 3.00 ptg join postage isnin-jumaat ye sygs..😚😚
.
Our products : -
💎Desi Damayanti cv Tabita Skincare set & all loose item products
💎Ibu putih & ibu strawbery SA BEAUTY
💎MGEE products
💎Beauty Device Korea
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
tq sygs semua 😊😊
.
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura

1 0 1 hour ago
💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋
.
Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍.
. 
KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN :
.
- Hilangkan #jerawat = RM40 💸
- Hilangkan #parutjeragat = RM50 💸
- Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💸
- Besar & mantapkan payudara = RM120 💸
- Hilangkan masalah senggugut = RM70 💸
- Stabilkan hormon = RM150 💸
- Supliment untuk beri tenaga = RM150 💸
- Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💸
- Dan lain² = RM200 💸
.
.
TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! ITU PUN TAK SEMUA YANG KITA SENARAIKAN. MUNGKIN LEBIH DARI RM1000 KOT. 😱😱😱
.
Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat.
.
Dah la boleh berjimat. Manfaat pelbagai pulak tu. Nak tahu tak apa manfaat yang dapat bila consume PLBP. Bawah ni antara manfaatnya ;
.
❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
❤️ Membantu mengembalikan #dara dan sentiasa #gebu .
❤️ Membantu memulihkan #keputihan teruk.
❤️ Tidak alami hot flashes.
❤️ Membantu mengawal stress anda.
❤️ Tidak mudah marah.
❤️ Menjadkan #rambutlebat dan berkilat.
❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa #jerawat dan #jeragat.
❤️ Membantu menjadikan #beratbadan anda lebih ideal.
❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
❤️ Membantu mengurangkan period pain / #senggugut
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
❤️ Meremajakan #kulit .
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita.
❤️ Memantapkan #payudara dan #punggung.
.
100% ORGANIK..
.
TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM280 JE! 👍🏻👍🏻👍🏻
.
PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #WANITA
.
😍😍😍
.
.
WHATSAPP 📲 < PL > +60105770067

#teamemilia

💋 PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP) 💋
.
Anda Pasti Berpuas Hati 😍😍😍.
.
KOS UNTUK PRODUK KECANTIKAN & PENJAGAAN BADAN :
.
- Hilangkan #jerawat = RM40 💸
- Hilangkan #parutjeragat = RM50 💸
- Cantikkan #kulit supaya tak kusam = RM120 💸
- Besar & mantapkan payudara = RM120 💸
- Hilangkan masalah senggugut = RM70 💸
- Stabilkan hormon = RM150 💸
- Supliment untuk beri tenaga = RM150 💸
- Produk untuk #kuruskanbadan = RM180 💸
- Dan lain² = RM200 💸
.
.
TOTAL KAT ATAS TU PUN DAH RM960! ITU PUN TAK SEMUA YANG KITA SENARAIKAN. MUNGKIN LEBIH DARI RM1000 KOT. 😱😱😱
.
Tapi. Nak tak dengan hanya 1 produk pada 1 harga yang boleh cover semua kos² berjumlah RM960 kat atas tu tapi fungsi & manfaat semua dapat.
.
Dah la boleh berjimat. Manfaat pelbagai pulak tu. Nak tahu tak apa manfaat yang dapat bila consume PLBP. Bawah ni antara manfaatnya ;
.
❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
❤️ Membantu mengembalikan #dara dan sentiasa #gebu .
❤️ Membantu memulihkan #keputihan teruk.
❤️ Tidak alami hot flashes.
❤️ Membantu mengawal stress anda.
❤️ Tidak mudah marah.
❤️ Menjadkan #rambutlebat dan berkilat.
❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa #jerawat dan #jeragat.
❤️ Membantu menjadikan #beratbadan anda lebih ideal.
❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
❤️ Membantu mengurangkan period pain / #senggugut
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
❤️ Meremajakan #kulit .
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita.
❤️ Memantapkan #payudara dan #punggung.
.
100% ORGANIK..
.
TAK PERLU BAZIRKAN RM960 TU SEBAB NAK CANTIK LAWA!, CUKUP LABURKAN DENGAN HANYA RM280 JE! 👍🏻👍🏻👍🏻
.
PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 #WANITA
.
😍😍😍
.
.
WHATSAPP 📲 < PL > +60105770067

#teamemilia

2 0 1 hour ago
Salam sygs2..Alhamdulillah.. 😍😊
.
.
TESTIMONI PROVEN !!!👸💓
.
.
testimoni hot2 panas2 dr our beloved customer !! Alhamdulillah semua cust puas hati ! Product kami jual semua best2 tau ! Sbb sis sdri pakai tau ! Siap repeat2 lg dgn kmi..tq dears 😚😚
.
.
Cantikk2 flawlesss2 je skin pgguna MGEE PRODUCTS kita..tq dears... 💞 !!👍👍😍😍"
.
.
Feedbacks & testimoni dr our cust mnggunakan Mgee products dr kita.. tq sygs sudi jd customers kita and teruskn konsisten guna ye !😊😊
.
Xnk ke kulit awk berubah mcmni dear??meh2..nti sis guide ye 😊whatsapp sis cepat2 k dear.. !selling fast skrg ni...
.
X reti guna ?takpe jom follow sis guide ye 😘😘
.
.
Yg nak join postage boleh bankin sblum 3.00 ptg join postage isnin-jumaat ye sygs..😚😚
.
Our products : -
💎MGEE products
💎Beauty Device Korea
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
tq sygs semua 😊😊
.
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura

Salam sygs2..Alhamdulillah.. 😍😊
.
.
TESTIMONI PROVEN !!!👸💓
.
.
testimoni hot2 panas2 dr our beloved customer !! Alhamdulillah semua cust puas hati ! Product kami jual semua best2 tau ! Sbb sis sdri pakai tau ! Siap repeat2 lg dgn kmi..tq dears 😚😚
.
.
Cantikk2 flawlesss2 je skin pgguna MGEE PRODUCTS kita..tq dears... 💞 !!👍👍😍😍"
.
.
Feedbacks & testimoni dr our cust mnggunakan Mgee products dr kita.. tq sygs sudi jd customers kita and teruskn konsisten guna ye !😊😊
.
Xnk ke kulit awk berubah mcmni dear??meh2..nti sis guide ye 😊whatsapp sis cepat2 k dear.. !selling fast skrg ni...
.
X reti guna ?takpe jom follow sis guide ye 😘😘
.
.
Yg nak join postage boleh bankin sblum 3.00 ptg join postage isnin-jumaat ye sygs..😚😚
.
Our products : -
💎MGEE products
💎Beauty Device Korea
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
tq sygs semua 😊😊
.
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura

0 0 2 hours ago
Salam sygs2..Alhamdulillah.. 😍😊
.
.
TESTIMONI PROVEN !!!👸💓
.
.
testimoni hot2 panas2 dr our beloved customer !! Alhamdulillah semua cust puas hati ! Product kami jual semua best2 tau ! Sbb sis sdri pakai tau ! Siap repeat2 lg dgn kmi..tq dears 😚😚
.
.
Cantikk2 flawlesss2 je skin pgguna MGEE PRODUCTS kita..tq dears... 💞 !!👍👍😍😍"
.
.
Feedbacks & testimoni dr our cust mnggunakan Mgee products dr kita.. tq sygs sudi jd customers kita and teruskn konsisten guna ye !😊😊
.
Xnk ke kulit awk berubah mcmni dear??meh2..nti sis guide ye 😊whatsapp sis cepat2 k dear.. !selling fast skrg ni...
.
X reti guna ?takpe jom follow sis guide ye 😘😘
.
.
Yg nak join postage boleh bankin sblum 3.00 ptg join postage isnin-jumaat ye sygs..😚😚
.
Our products : -
💎MGEE products
💎Beauty Device Korea
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
tq sygs semua 😊😊
.
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura

Salam sygs2..Alhamdulillah.. 😍😊
.
.
TESTIMONI PROVEN !!!👸💓
.
.
testimoni hot2 panas2 dr our beloved customer !! Alhamdulillah semua cust puas hati ! Product kami jual semua best2 tau ! Sbb sis sdri pakai tau ! Siap repeat2 lg dgn kmi..tq dears 😚😚
.
.
Cantikk2 flawlesss2 je skin pgguna MGEE PRODUCTS kita..tq dears... 💞 !!👍👍😍😍"
.
.
Feedbacks & testimoni dr our cust mnggunakan Mgee products dr kita.. tq sygs sudi jd customers kita and teruskn konsisten guna ye !😊😊
.
Xnk ke kulit awk berubah mcmni dear??meh2..nti sis guide ye 😊whatsapp sis cepat2 k dear.. !selling fast skrg ni...
.
X reti guna ?takpe jom follow sis guide ye 😘😘
.
.
Yg nak join postage boleh bankin sblum 3.00 ptg join postage isnin-jumaat ye sygs..😚😚
.
Our products : -
💎MGEE products
💎Beauty Device Korea
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
tq sygs semua 😊😊
.
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura

0 0 2 hours ago
Salam sygs2..Alhamdulillah.. 😍😊
.
.
TESTIMONI PROVEN !!!👸💓
.
.
testimoni hot2 panas2 dr our beloved customer !! Alhamdulillah semua cust puas hati ! Product kami jual semua best2 tau ! Sbb sis sdri pakai tau ! Siap repeat2 lg dgn kmi..tq dears 😚😚
.
.
Cantikk2 flawlesss2 je skin pgguna MGEE PRODUCTS kita..tq dears... 💞 !!👍👍😍😍"
.
.
Feedbacks & testimoni dr our cust mnggunakan Mgee products dr kita.. tq sygs sudi jd customers kita and teruskn konsisten guna ye !😊😊
.
Xnk ke kulit awk berubah mcmni dear??meh2..nti sis guide ye 😊whatsapp sis cepat2 k dear.. !selling fast skrg ni...
.
X reti guna ?takpe jom follow sis guide ye 😘😘
.
.
Yg nak join postage boleh bankin sblum 3.00 ptg join postage isnin-jumaat ye sygs..😚😚
.
Our products : -
💎MGEE products
💎Beauty Device Korea
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
tq sygs semua 😊😊
.
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura

Salam sygs2..Alhamdulillah.. 😍😊
.
.
TESTIMONI PROVEN !!!👸💓
.
.
testimoni hot2 panas2 dr our beloved customer !! Alhamdulillah semua cust puas hati ! Product kami jual semua best2 tau ! Sbb sis sdri pakai tau ! Siap repeat2 lg dgn kmi..tq dears 😚😚
.
.
Cantikk2 flawlesss2 je skin pgguna MGEE PRODUCTS kita..tq dears... 💞 !!👍👍😍😍"
.
.
Feedbacks & testimoni dr our cust mnggunakan Mgee products dr kita.. tq sygs sudi jd customers kita and teruskn konsisten guna ye !😊😊
.
Xnk ke kulit awk berubah mcmni dear??meh2..nti sis guide ye 😊whatsapp sis cepat2 k dear.. !selling fast skrg ni...
.
X reti guna ?takpe jom follow sis guide ye 😘😘
.
.
Yg nak join postage boleh bankin sblum 3.00 ptg join postage isnin-jumaat ye sygs..😚😚
.
Our products : -
💎MGEE products
💎Beauty Device Korea
.
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
ORDER : WHATSAPP 0193611859
.
tq sygs semua 😊😊
.
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura

0 0 2 hours ago
💋💋 KELEBIHAN PINK LADY💋💋 MASIH BELUM TERLAMBAT UTK CANTIK 💃🏻
.
.
Masalah kulit kusam berjerawat & mslh berat badan still x settle2 lagi 🤦🏻‍♀ omg cepat cepat syg cepat buat tindakan sekarang !!!💋
.
.
SUPLIMENT ALL IN 1 
ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇
✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK
✔BODY MANTAP
✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA
✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT
✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI
.
.
Cepat-cepat📢📢📢📢📢 rugi tak dapatkan pinklady ni kami bagi offer kepada 5 orang pertama siapa cepat dia dapat. Nak cantik nak montok cepat "Pm" atau tekan link 
www.wasap.my/+60135393112
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi #teamdira2019 #motifviral #diraempires

💋💋 KELEBIHAN PINK LADY💋💋 MASIH BELUM TERLAMBAT UTK CANTIK 💃🏻
.
.
Masalah kulit kusam berjerawat & mslh berat badan still x settle2 lagi 🤦🏻‍♀ omg cepat cepat syg cepat buat tindakan sekarang !!!💋
.
.
SUPLIMENT ALL IN 1
ADA TAK YG NAK MONTOK DAN MANTAP MACAM NI👇👇
✔PAYUDARA DAN PUNGGUNG YG MONTOK
✔BODY MANTAP
✔PINGGANG RAMPING SEPERTI KERENGGA
✔KULIT PUTIH DAN RAMBUT KEMBALI LEBAT
✔MASALAH DALAMAN SEMUA DAPAT DIATASI
.
.
Cepat-cepat📢📢📢📢📢 rugi tak dapatkan pinklady ni kami bagi offer kepada 5 orang pertama siapa cepat dia dapat. Nak cantik nak montok cepat "Pm" atau tekan link
www.wasap.my/+60135393112
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi #teamdira2019 #motifviral #diraempires

1 0 2 hours ago
Set kecantikan diri yang tak pernah ku lupa😁
.
MAGIC LOTION INSTANT WHITENING
MAGIC TONER .
#FILIAmagiccare
.
📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA
📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA
📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA
.
🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀
=====================
.
👉 Jerawat teramat teruk?
👉 Jerawat aktif gilerr ?
👉 Jerawat selalu tumbuh?
👉 Terutama bila period..
👉 Bila hormon tak stabil..
👉 Bila banyak fikir @ tekanan..
.
Untuk masalah jerawat je ke??
Opss tak..
.
👉 Liang pori-pori terbuka?
👉 Kulit kusam dan tak bermaya?
👉 Kulit sangat berminyak?
👉 Tona kulit tak sekata ?
👉 Kulit gelap @ terbakar ?
👉 Kulit banyak Parut jerawat ?
👉 Kulit berjeragat ?
👉 Kulit banyak bintik2 hitam?
👉 Kulit anggota Badan Gelap ?
👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ?
👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ?
-----------------------------------
.
📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼
.
🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍
🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍
🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je .
🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat,
membaiki dan mencantikkan kulit mahupun
yang telah rosak !
.
===============
🌹HARGA PROMO🌹
===============
.
👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml)
.
Nak Lagi JIMAT ???
-------------------
.
👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml)
📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷
.
=============
🌹CARA PAKAI 🌹
=============
.
📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍
.
📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘
.
💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT!
.
============================
UNTUK ORDER/ PERTANYAAN
📲 www.wasap.my/601125020246
📲 www.wasap.my/601125020246
📲 www.wasap.my/601125020246
============================
#yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

Set kecantikan diri yang tak pernah ku lupa😁
.
MAGIC LOTION INSTANT WHITENING
MAGIC TONER .
#FILIAmagiccare
.
📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA
📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA
📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA
.
🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀
=====================
.
👉 Jerawat teramat teruk?
👉 Jerawat aktif gilerr ?
👉 Jerawat selalu tumbuh?
👉 Terutama bila period..
👉 Bila hormon tak stabil..
👉 Bila banyak fikir @ tekanan..
.
Untuk masalah jerawat je ke??
Opss tak..
.
👉 Liang pori-pori terbuka?
👉 Kulit kusam dan tak bermaya?
👉 Kulit sangat berminyak?
👉 Tona kulit tak sekata ?
👉 Kulit gelap @ terbakar ?
👉 Kulit banyak Parut jerawat ?
👉 Kulit berjeragat ?
👉 Kulit banyak bintik2 hitam?
👉 Kulit anggota Badan Gelap ?
👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ?
👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ?
-----------------------------------
.
📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼
.
🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍
🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍
🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je .
🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat,
membaiki dan mencantikkan kulit mahupun
yang telah rosak !
.
===============
🌹HARGA PROMO🌹
===============
.
👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml)
.
Nak Lagi JIMAT ???
-------------------
.
👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml)
📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷
.
=============
🌹CARA PAKAI 🌹
=============
.
📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍
.
📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘
.
💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT!
.
============================
UNTUK ORDER/ PERTANYAAN
📲 www.wasap.my/601125020246
📲 www.wasap.my/601125020246
📲 www.wasap.my/601125020246
============================
#yanko #yankoskincare #yankooriginal #original #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #pembekal #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #tudung #baju #baby #ibumengandung

0 0 2 hours ago
Glutathione adalah bahan semulajadi yang dihasilkan oleh hati dan ia juga ditemui dalam buah-buahan, sayur-sayuran dan daging .⠀
⠀
Gluta ni merupakan bahan anti oksida yang boleh mencegah penuaan dan mencerahkan kulit tau 😍😍😍 .⠀
⠀
Jom kita tengok dgn lebih lanjut apa kelebihan glutathione 😘😘😘 .⠀
.⠀
.⠀ Jom klik link wasap di bio atau pm agent di bawah ⠀
.⠀ Sape nak cuba boleh ws www.wasap.my/60187651382⠀
.⠀
Atau whatsapp je agent2 sy👇🏻⠀
.⠀
⠀
Jom dapatkan Produk MAAEZ area anda ⬇️⬇️⠀
.⠀
.⠀
📍JOHOR : azrey @azery805⠀
Simpang rengam & layang layang⠀
www.wasap.my/60167476746 .⠀
.⠀
📍JOHOR : najihah @dngempire28⠀
Muar,Batu Pahat,Parit Raja,Rengit,Pontian⠀
www.wasap.my/60182297003⠀⠀
.⠀
.⠀
📍SELANGOR : fatin @atynnnahmad⠀
Morib,Teluk Panglima Garang⠀
www.wasap.my/601133563305⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : siti @maaez_penang⠀
www.wasap.my/601126727886⠀
.⠀
.⠀
📍MELAKA : fiqah @iqahbeauty_my⠀
melaka area⠀
www.wasap.my/60173702529⠀
.⠀
.⠀
📍KUANTAN : sya @meck.my⠀
Kawasan berdekatan indera mahkota ⠀
www.wasap.my/60102046162⠀
.⠀
.⠀
📍SHAH ALAM : su @nursuhanasamat⠀
Kota kemuning, jalan kebun,Banting⠀
www.wasap.my/60183204267⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : Ida⠀
Area berdekatan⠀
www.wasap.my/60164061342.⠀
⠀
📍KUANTAN : ain @nurainidayu_⠀
 Balok⠀
www.wasap.my/60145075477⠀
.⠀
.⠀
📍KUANTAN : farah @farahzafri_88 ⠀
Bukit sekilau ⠀
www.wasap.my/60179448040⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : zairani @susumaez_penang ⠀
penang ⠀
www.wasap.my/60124191561⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : izzati @zaty_dyeluvme ⠀
area pulau ⠀
www.wasap.my/60196791656⠀
.⠀
.⠀
📍 JOHOR : mariani @mariani_yani⠀
pasir gudang dan jb ⠀
www.wasap.my/60177409213⠀
.⠀
.⠀
📍JOHOR : @maez.warriors ⠀
pontian,johor⠀
www.wasap.my/60187638392⠀
.⠀
.⠀
📍@adirabeautynurul ⠀
www.wasap.my/60145144757⠀
.⠀
.⠀
📍 @hasniyaccob⠀
area kempadang,sg soi,kpj,tg lumpur⠀
www.wasap.my/0197518595⠀
.⠀
.⠀ #ratumaaez #maaezcollagen #maaezbeauty #maaezkuantan #maaezcantik #putih #gebu #kulitlawa #empireofziera #teamziera #agenwanted #dropshipwanted⠀

Glutathione adalah bahan semulajadi yang dihasilkan oleh hati dan ia juga ditemui dalam buah-buahan, sayur-sayuran dan daging .⠀

Gluta ni merupakan bahan anti oksida yang boleh mencegah penuaan dan mencerahkan kulit tau 😍😍😍 .⠀

Jom kita tengok dgn lebih lanjut apa kelebihan glutathione 😘😘😘 .⠀
.⠀
.⠀ Jom klik link wasap di bio atau pm agent di bawah ⠀
.⠀ Sape nak cuba boleh ws www.wasap.my/60187651382⠀
.⠀
Atau whatsapp je agent2 sy👇🏻⠀
.⠀

Jom dapatkan Produk MAAEZ area anda ⬇️⬇️⠀
.⠀
.⠀
📍JOHOR : azrey @azery805
Simpang rengam & layang layang⠀
www.wasap.my/60167476746 .⠀
.⠀
📍JOHOR : najihah @dngempire28
Muar,Batu Pahat,Parit Raja,Rengit,Pontian⠀
www.wasap.my/60182297003⠀⠀
.⠀
.⠀
📍SELANGOR : fatin @atynnnahmad
Morib,Teluk Panglima Garang⠀
www.wasap.my/601133563305⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : siti @maaez_penang
www.wasap.my/601126727886⠀
.⠀
.⠀
📍MELAKA : fiqah @iqahbeauty_my
melaka area⠀
www.wasap.my/60173702529⠀
.⠀
.⠀
📍KUANTAN : sya @meck.my
Kawasan berdekatan indera mahkota ⠀
www.wasap.my/60102046162⠀
.⠀
.⠀
📍SHAH ALAM : su @nursuhanasamat
Kota kemuning, jalan kebun,Banting⠀
www.wasap.my/60183204267⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : Ida⠀
Area berdekatan⠀
www.wasap.my/60164061342.⠀

📍KUANTAN : ain @nurainidayu_
Balok⠀
www.wasap.my/60145075477⠀
.⠀
.⠀
📍KUANTAN : farah @farahzafri_88
Bukit sekilau ⠀
www.wasap.my/60179448040⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : zairani @susumaez_penang
penang ⠀
www.wasap.my/60124191561⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : izzati @zaty_dyeluvme
area pulau ⠀
www.wasap.my/60196791656⠀
.⠀
.⠀
📍 JOHOR : mariani @mariani_yani
pasir gudang dan jb ⠀
www.wasap.my/60177409213⠀
.⠀
.⠀
📍JOHOR : @maez.warriors
pontian,johor⠀
www.wasap.my/60187638392⠀
.⠀
.⠀
📍@adirabeautynurul
www.wasap.my/60145144757⠀
.⠀
.⠀
📍 @hasniyaccob
area kempadang,sg soi,kpj,tg lumpur⠀
www.wasap.my/0197518595⠀
.⠀
.⠀ #ratumaaez #maaezcollagen #maaezbeauty #maaezkuantan #maaezcantik #putih #gebu #kulitlawa #empireofziera #teamziera #agenwanted #dropshipwanted

2 0 2 hours ago
KELEBIHAN & MANFAAT PINKLADY HAPPY CREAM 🌸
💋 Menganjalkan Boobies
💋 Menegangkan Boobies
💋 Memontokkan Boobies
💋 Membesarkan Boobies
💋 Menggebukan Boobies
💋 Melembutkan Boobies
💋 Punggung makin membulat helok
💋 Mencerahkan warna puting menjadi pinkish pinkish
💋 Menyekatakan & mencerahkan warna kulit
💋 Sesuai untuk ibu menyusu
💋 Tidak Melekit
And of course
💋 Terpaksa beli bra baru sebab Miss Boobies dah bertukar size 👙

Say NO to;
Push up bra ❌
Bump pants ❌
Double triple quadraple bras ❌
Fake silicon/gel pad ❌
Surgery❌

And say YES to one and only Best Breast Cream;
PINKLADY HAPPY CREAM ✅
Why ? Sebab banyak sangat kelebihan yang ada pada Pinklady Happy Cream yang uolss patut tahu & grab sekarang 😍
.
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi #teamdira2019 #motifviral #diraempires

KELEBIHAN & MANFAAT PINKLADY HAPPY CREAM 🌸
💋 Menganjalkan Boobies
💋 Menegangkan Boobies
💋 Memontokkan Boobies
💋 Membesarkan Boobies
💋 Menggebukan Boobies
💋 Melembutkan Boobies
💋 Punggung makin membulat helok
💋 Mencerahkan warna puting menjadi pinkish pinkish
💋 Menyekatakan & mencerahkan warna kulit
💋 Sesuai untuk ibu menyusu
💋 Tidak Melekit
And of course
💋 Terpaksa beli bra baru sebab Miss Boobies dah bertukar size 👙

Say NO to;
Push up bra ❌
Bump pants ❌
Double triple quadraple bras ❌
Fake silicon/gel pad ❌
Surgery❌

And say YES to one and only Best Breast Cream;
PINKLADY HAPPY CREAM ✅
Why ? Sebab banyak sangat kelebihan yang ada pada Pinklady Happy Cream yang uolss patut tahu & grab sekarang 😍
.
.
#kosmetik #pinklady #gebu #mantap #ilovepinklady #ilovecollagen #collagenmalaysia #missvketat #badancantik #malaysiaonlineshop #trustedseller #kulitgebu #kulitputih #payudarabesar #mukaputih #keputihan #periodpain #senggugut #sayajualpinklady #pinkladybodyperfection #bodygoals2019 #berkesandanselamat #ternyata #mantap #bergetah #boekkk #pinkladymurah #pinkladypromosi #teamdira2019 #motifviral #diraempires

0 0 2 hours ago
*7 KELEBIHAN MARINE COLLAGEN*⠀
⠀
1⃣Diekstrak daripada sisik ikan merah yang merupakan sumber kolagen bersih dan mempunyai molekul kolagen ringan dan senang diserap ke dalam badan.⠀
2⃣Antipenuaan – dapat membantu mengurangkan liang pori, kedutan dan garis-garis halus di muka⠀
3⃣Mengembalikan keanjalan dan meningkatkan ketegangan kulit⠀
4⃣Melicinkan dan melembutkan kulit⠀
5⃣Mencerah kulit⠀
6⃣Mengurangkan pigmentasi dan memperbaiki tona kulit ⠀
7⃣Menangani masalah jeragat .⠀
.⠀
.⠀
⠀
. Jom klik link wasap di bio atau pm agent di bawah ⠀
.⠀ Sape nak cuba boleh ws www.wasap.my/60187651382⠀
.⠀
Atau whatsapp je agent2 sy👇🏻⠀
.⠀
⠀
Jom dapatkan Produk MAAEZ area anda ⬇️⬇️⠀
.⠀
.⠀
📍JOHOR : azrey @azery805⠀
Simpang rengam & layang layang⠀
www.wasap.my/60167476746 .⠀
.⠀
📍JOHOR : najihah @dngempire28⠀
Muar,Batu Pahat,Parit Raja,Rengit,Pontian⠀
www.wasap.my/60182297003⠀⠀
.⠀
.⠀
📍SELANGOR : fatin @atynnnahmad⠀
Morib,Teluk Panglima Garang⠀
www.wasap.my/601133563305⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : siti @maaez_penang⠀
www.wasap.my/601126727886⠀
.⠀
.⠀
📍MELAKA : fiqah @iqahbeauty_my⠀
melaka area⠀
www.wasap.my/60173702529⠀
.⠀
.⠀
📍KUANTAN : sya @meck.my⠀
Kawasan berdekatan indera mahkota ⠀
www.wasap.my/60102046162⠀
.⠀
.⠀
📍SHAH ALAM : su @nursuhanasamat⠀
Kota kemuning, jalan kebun,Banting⠀
www.wasap.my/60183204267⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : Ida⠀
Area berdekatan⠀
www.wasap.my/60164061342.⠀
⠀
📍KUANTAN : ain @nurainidayu_⠀
 Balok⠀
www.wasap.my/60145075477⠀
.⠀
.⠀
📍KUANTAN : farah @farahzafri_88 ⠀
Bukit sekilau ⠀
www.wasap.my/60179448040⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : zairani @susumaez_penang ⠀
penang ⠀
www.wasap.my/60124191561⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : izzati @zaty_dyeluvme ⠀
area pulau ⠀
www.wasap.my/60196791656⠀
.⠀
.⠀
📍 JOHOR : mariani @mariani_yani⠀
pasir gudang dan jb ⠀
www.wasap.my/60177409213⠀
.⠀
.⠀
📍JOHOR : @maez.warriors ⠀
pontian,johor⠀
www.wasap.my/60187638392⠀
.⠀
.⠀
📍@adirabeautynurul ⠀
www.wasap.my/60145144757⠀
.⠀
.⠀
📍 @hasniyaccob⠀
area kempadang,sg soi,kpj,tg lumpur⠀
www.wasap.my/0197518595⠀
.⠀
⠀
 #ratumaaez #maaezcollagen #maaezbeauty #maaezkuantan #maaezcantik #putih #gebu #kulitlawa #empireofziera #teamziera #agenwanted #dropshipwanted #codkuantan

*7 KELEBIHAN MARINE COLLAGEN*⠀

1⃣Diekstrak daripada sisik ikan merah yang merupakan sumber kolagen bersih dan mempunyai molekul kolagen ringan dan senang diserap ke dalam badan.⠀
2⃣Antipenuaan – dapat membantu mengurangkan liang pori, kedutan dan garis-garis halus di muka⠀
3⃣Mengembalikan keanjalan dan meningkatkan ketegangan kulit⠀
4⃣Melicinkan dan melembutkan kulit⠀
5⃣Mencerah kulit⠀
6⃣Mengurangkan pigmentasi dan memperbaiki tona kulit ⠀
7⃣Menangani masalah jeragat .⠀
.⠀
.⠀

. Jom klik link wasap di bio atau pm agent di bawah ⠀
.⠀ Sape nak cuba boleh ws www.wasap.my/60187651382⠀
.⠀
Atau whatsapp je agent2 sy👇🏻⠀
.⠀

Jom dapatkan Produk MAAEZ area anda ⬇️⬇️⠀
.⠀
.⠀
📍JOHOR : azrey @azery805
Simpang rengam & layang layang⠀
www.wasap.my/60167476746 .⠀
.⠀
📍JOHOR : najihah @dngempire28
Muar,Batu Pahat,Parit Raja,Rengit,Pontian⠀
www.wasap.my/60182297003⠀⠀
.⠀
.⠀
📍SELANGOR : fatin @atynnnahmad
Morib,Teluk Panglima Garang⠀
www.wasap.my/601133563305⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : siti @maaez_penang
www.wasap.my/601126727886⠀
.⠀
.⠀
📍MELAKA : fiqah @iqahbeauty_my
melaka area⠀
www.wasap.my/60173702529⠀
.⠀
.⠀
📍KUANTAN : sya @meck.my
Kawasan berdekatan indera mahkota ⠀
www.wasap.my/60102046162⠀
.⠀
.⠀
📍SHAH ALAM : su @nursuhanasamat
Kota kemuning, jalan kebun,Banting⠀
www.wasap.my/60183204267⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : Ida⠀
Area berdekatan⠀
www.wasap.my/60164061342.⠀

📍KUANTAN : ain @nurainidayu_
Balok⠀
www.wasap.my/60145075477⠀
.⠀
.⠀
📍KUANTAN : farah @farahzafri_88
Bukit sekilau ⠀
www.wasap.my/60179448040⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : zairani @susumaez_penang
penang ⠀
www.wasap.my/60124191561⠀
.⠀
.⠀
📍PENANG : izzati @zaty_dyeluvme
area pulau ⠀
www.wasap.my/60196791656⠀
.⠀
.⠀
📍 JOHOR : mariani @mariani_yani
pasir gudang dan jb ⠀
www.wasap.my/60177409213⠀
.⠀
.⠀
📍JOHOR : @maez.warriors
pontian,johor⠀
www.wasap.my/60187638392⠀
.⠀
.⠀
📍@adirabeautynurul
www.wasap.my/60145144757⠀
.⠀
.⠀
📍 @hasniyaccob
area kempadang,sg soi,kpj,tg lumpur⠀
www.wasap.my/0197518595⠀
.⠀

#ratumaaez #maaezcollagen #maaezbeauty #maaezkuantan #maaezcantik #putih #gebu #kulitlawa #empireofziera #teamziera #agenwanted #dropshipwanted #codkuantan

1 0 2 hours ago
Kitaran haid yang normal tu macam mana? Okay jom tengok aliran kat atas ni dari hari pertama hingga hari ketujuh. Korang yang perempuan tu alami perkara yang sama tak 🤔⠀
⠀
Period Korang teratur x? Korang yang perempuan mesti tau yang kitaran period setiap orang perempuan ni x sama. Bergantung pada hormone masing2. Kalau yg ada period x teratur tu masalah korang boleh diselesaikan dengan apa ya🤔⠀
⠀
Mestilah dengan Collara🙈 Collara ni bukan sahaja bagi Kulit putih gebu macam kulit baby tapi dapat jaga dalaman wanita juga 😍 Pokoknya collara ni jaga luar dalam la🙈 Baru la hubby x cari lain🙊Bukan setakat Cantik luaran dlaman pon cantik juga 🙈⠀
⠀
#mylaraskincare⠀
#collara⠀
#infomylara⠀
#infocollara⠀
#putih⠀
#gebu⠀
#putihgebu⠀
#flawless⠀
#luardalam

Kitaran haid yang normal tu macam mana? Okay jom tengok aliran kat atas ni dari hari pertama hingga hari ketujuh. Korang yang perempuan tu alami perkara yang sama tak 🤔⠀

Period Korang teratur x? Korang yang perempuan mesti tau yang kitaran period setiap orang perempuan ni x sama. Bergantung pada hormone masing2. Kalau yg ada period x teratur tu masalah korang boleh diselesaikan dengan apa ya🤔⠀

Mestilah dengan Collara🙈 Collara ni bukan sahaja bagi Kulit putih gebu macam kulit baby tapi dapat jaga dalaman wanita juga 😍 Pokoknya collara ni jaga luar dalam la🙈 Baru la hubby x cari lain🙊Bukan setakat Cantik luaran dlaman pon cantik juga 🙈⠀

#mylaraskincare
#collara
#infomylara
#infocollara
#putih
#gebu
#putihgebu
#flawless
#luardalam

5 0 2 hours ago
MEGA SALE FARRATICA MEDIWHITENING KEMBALI LAGI🎊
.
ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA
🌻Mencerahkan kulit 15x Ganda
🌻Mengurangkan jerawat
🌻Melembabkan kulit
🌻Menglowing dan pinkishkan kulit
🌻Memudarkan parut
🌻Menutup liang pori
🌻Mengurangkan kulit yg berminyak
🌻Mengurangkan pigmentasi
🌻 Merawat resdung
🌻 Menegangkan kulit , awet muda.
🌻 Memutihkan kulit seluruh tubuh badan
_____________________________________
•1box 20sachet
•1 hari 1sachet sahaja😍 
FARRATICA MEDI WHITENING
NORMAL PRICE RM120

MEGA SALE 1 BOX RM80, 2 BOX RM120
FREE GIFT💖
🎁EYE MASK
🎁LIP MASK

WhatsApp Sekarang 👇
http://www.wasap.my/60134152094/NAKPUTIH
http://www.wasap.my/60134152094/NAKPUTIH
.
#farratica #farraticaampang #codfarraticaampang #farraticamediwhitening #farraticaviral #farraticawhitening #farraticaagent #farraticamediwhiteningAmpang #farraticamediwhiteningampang #jomputih #jomputihgebu #takperlusuntik #gebu #gebugebas #putihtanpainjection #putihgebu #putihkorea #ekstrakbuah #Promorayafarratica #salerayafarratica #farraticaoriginal
#jomgebu #putihsebelumraya #bazarpaknil #suplemenkorea #suplemencerahsatubadan

MEGA SALE FARRATICA MEDIWHITENING KEMBALI LAGI🎊
.
ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA
🌻Mencerahkan kulit 15x Ganda
🌻Mengurangkan jerawat
🌻Melembabkan kulit
🌻Menglowing dan pinkishkan kulit
🌻Memudarkan parut
🌻Menutup liang pori
🌻Mengurangkan kulit yg berminyak
🌻Mengurangkan pigmentasi
🌻 Merawat resdung
🌻 Menegangkan kulit , awet muda.
🌻 Memutihkan kulit seluruh tubuh badan
_____________________________________
•1box 20sachet
•1 hari 1sachet sahaja😍
FARRATICA MEDI WHITENING
NORMAL PRICE RM120

MEGA SALE 1 BOX RM80, 2 BOX RM120
FREE GIFT💖
🎁EYE MASK
🎁LIP MASK

WhatsApp Sekarang 👇
http://www.wasap.my/60134152094/NAKPUTIH
http://www.wasap.my/60134152094/NAKPUTIH
.
#farratica #farraticaampang #codfarraticaampang #farraticamediwhitening #farraticaviral #farraticawhitening #farraticaagent #farraticamediwhiteningAmpang #farraticamediwhiteningampang #jomputih #jomputihgebu #takperlusuntik #gebu #gebugebas #putihtanpainjection #putihgebu #putihkorea #ekstrakbuah #Promorayafarratica #salerayafarratica #farraticaoriginal
#jomgebu #putihsebelumraya #bazarpaknil #suplemenkorea #suplemencerahsatubadan

2 0 2 hours ago
Set kecantikan diri yang tak pernah ku lupa😁
.
MAGIC LOTION INSTANT WHITENING
MAGIC TONER .
#FILIAmagiccare
.
📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA
📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA
📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA
.
🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀
=====================
.
👉 Jerawat teramat teruk?
👉 Jerawat aktif gilerr ?
👉 Jerawat selalu tumbuh?
👉 Terutama bila period..
👉 Bila hormon tak stabil..
👉 Bila banyak fikir @ tekanan..
.
Untuk masalah jerawat je ke??
Opss tak..
.
👉 Liang pori-pori terbuka?
👉 Kulit kusam dan tak bermaya?
👉 Kulit sangat berminyak?
👉 Tona kulit tak sekata ?
👉 Kulit gelap @ terbakar ?
👉 Kulit banyak Parut jerawat ?
👉 Kulit berjeragat ?
👉 Kulit banyak bintik2 hitam?
👉 Kulit anggota Badan Gelap ?
👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ?
👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ?
-----------------------------------
.
📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼
.
🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍
🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍
🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je .
🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat,
membaiki dan mencantikkan kulit mahupun
yang telah rosak !
.
===============
🌹HARGA PROMO🌹
===============
.
👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml)
.
Nak Lagi JIMAT ???
-------------------
.
👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml)
📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷
.
=============
🌹CARA PAKAI 🌹
=============
.
📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍
.
📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘
.
💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT!
.
============================
UNTUK ORDER/ PERTANYAAN
📲 www.wasap.my/601125020246
📲 www.wasap.my/601125020246
📲 www.wasap.my/601125020246
============================
#yanko#yankoskincare#yankooriginal#original#yankooriginaltermurah#yankomurah#yankotaiwan#yankoborong#borong#pembekal#kosmetik#skincare#cantik#halus#gebu#putih#jerawat#jeragat#pigmen#parut#tudung#baju#baby#ibumengandung

Set kecantikan diri yang tak pernah ku lupa😁
.
MAGIC LOTION INSTANT WHITENING
MAGIC TONER .
#FILIAmagiccare
.
📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA
📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA
📲 www.wasap.my/601125020246/FILIA
.
🙍 AWAK MACAM NI KE ? 👀
=====================
.
👉 Jerawat teramat teruk?
👉 Jerawat aktif gilerr ?
👉 Jerawat selalu tumbuh?
👉 Terutama bila period..
👉 Bila hormon tak stabil..
👉 Bila banyak fikir @ tekanan..
.
Untuk masalah jerawat je ke??
Opss tak..
.
👉 Liang pori-pori terbuka?
👉 Kulit kusam dan tak bermaya?
👉 Kulit sangat berminyak?
👉 Tona kulit tak sekata ?
👉 Kulit gelap @ terbakar ?
👉 Kulit banyak Parut jerawat ?
👉 Kulit berjeragat ?
👉 Kulit banyak bintik2 hitam?
👉 Kulit anggota Badan Gelap ?
👉 Ketiak/ Leher Gelap dan Berdaki ?
👉 Kulit terkena Gigitan Nyamuk ?
-----------------------------------
.
📢 WAJIB PAKAI "MAGIC TONER" ‼
.
🌸 COMBINE DENGAN YANKO👍
🌸 Memang kaw-kaw gilerr 😍
🌸 Pakai pun sejuk-sejuk je .
🌸🌸 Diyakini sangat sesuai untuk merawat,
membaiki dan mencantikkan kulit mahupun
yang telah rosak !
.
===============
🌹HARGA PROMO🌹
===============
.
👉👉 1 botol = RM35. 00(30ml)
.
Nak Lagi JIMAT ???
-------------------
.
👉👉 set besar = RM48. 00 (60ml)
📢📢 Tahan DUA(2) BULAN 🌷🌷
.
=============
🌹CARA PAKAI 🌹
=============
.
📢📢 Goncang sebelum pakai, sebab toner ada kandungan anti jerawat 😍
.
📢📢 Pakai 2 kali setiap hari sebelum pakai krim yanko (siang@mlm pun bole). Untuk masalah jerawat teruk disarankan pakai siang malam, bila da okay, pakai sehari sekali je... mudah bukan😘
.
💃Kulit bebas bersih tanpa JERAWAT!
.
============================
UNTUK ORDER/ PERTANYAAN
📲 www.wasap.my/601125020246
📲 www.wasap.my/601125020246
📲 www.wasap.my/601125020246
============================
#yanko #yankoskincare #yankooriginal #original #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #pembekal #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #tudung #baju #baby #ibumengandung

0 0 2 hours ago
SINGKIRKAN DALAM MASA 3HARI SAHAJA.
.
KINI #DISUKAI RAMAI.
.
1.SDAP
.
2.CPAT .
3.MUDAH .
UCAPKAN SELAMAT TINGGAL KULIT YG BERMASALAH SEPERTI
.
1.KUSAM,
2.JRAGAT,
3.JRAWAT,
4.BERMINYAK
.
Kenapa Harus Cuba Milky Queen ❤️
.
Milky Queen... .
Gabungan Susu Kambing, Kurma, Madu, Kolagen Ikan Salmon, Astaxanthin, Vitamin C, Vitamin E, Glukosa.
.
#PutehMulus ,#gebu2...Sampai Nampak #UratHijau gituww😍
. 👉Tak perlu injection'
👉Tak payah cucuk' Vitamin
👉Tak perlu g treatmen bagaii
.
Kemam 1 biji pagi, 1 biji mlm...konsisten .. tau2 kulit terus #PUTIHGebuGebas seluruh badan..
.
😘Hanya dengan 1 botol #MilkyQueen olls dah boleh nmpk. .
. ❤Putih #gebu sampai_kaki
❤kurangkan jrawat & jragat
❤Kecilkan pori
❤Mengurangkan #parut & #kulitmerekah
❤Kulit putih berona kemerahan
. 🌟 #Antipnuaan, kulit #merahjambu
🌟 Mengecilkan liang pori
🌟 Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌟 Mengurangkan jerawat dan jeragat 🌟 Membanyakkan #susubadan
🌟 Merawat tumit kaki pecah
🌟 Melancarkan #haid 🌟 Merawat masalah senggugut
🌟 Merawat masalah #sembelit
🌟 Pembuangan makin #lawass
🌟 Wajah #awekmuda.. mkin berseri²
🌟 Masalah #keguguran rambut berkurangan 🌟 Badan semakin #segar dan tak #lesu 🌟 Mengurangkan lingkaran gelap bwh mata 🌟 Mencerahkan dan melembabkan kulit seawal 7 hri
.
WHATSAPP TERUS KE NO 019-7242247
WHATSAPP TERUS KE NO 019-7242247
WHATSAPP TERUS KE NO 019-7242247

Untuk lagi cepat, terus sahaja tekan link kat bawah ni ye :

http://www.wasap.my/60197242247

#milkyqueen
#infomilkyqueen
#26082019

SINGKIRKAN DALAM MASA 3HARI SAHAJA.
.
KINI #DISUKAI RAMAI.
.
1.SDAP
.
2.CPAT .
3.MUDAH .
UCAPKAN SELAMAT TINGGAL KULIT YG BERMASALAH SEPERTI
.
1.KUSAM,
2.JRAGAT,
3.JRAWAT,
4.BERMINYAK
.
Kenapa Harus Cuba Milky Queen ❤️
.
Milky Queen... .
Gabungan Susu Kambing, Kurma, Madu, Kolagen Ikan Salmon, Astaxanthin, Vitamin C, Vitamin E, Glukosa.
.
#PutehMulus , #gebu2...Sampai Nampak #UratHijau gituww😍
. 👉Tak perlu injection'
👉Tak payah cucuk' Vitamin
👉Tak perlu g treatmen bagaii
.
Kemam 1 biji pagi, 1 biji mlm...konsisten .. tau2 kulit terus #PUTIHGebuGebas seluruh badan..
.
😘Hanya dengan 1 botol #MilkyQueen olls dah boleh nmpk. .
. ❤Putih #gebu sampai_kaki
❤kurangkan jrawat & jragat
❤Kecilkan pori
❤Mengurangkan #parut & #kulitmerekah
❤Kulit putih berona kemerahan
. 🌟 #Antipnuaan, kulit #merahjambu
🌟 Mengecilkan liang pori
🌟 Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌟 Mengurangkan jerawat dan jeragat 🌟 Membanyakkan #susubadan
🌟 Merawat tumit kaki pecah
🌟 Melancarkan #haid 🌟 Merawat masalah senggugut
🌟 Merawat masalah #sembelit
🌟 Pembuangan makin #lawass
🌟 Wajah #awekmuda.. mkin berseri²
🌟 Masalah #keguguran rambut berkurangan 🌟 Badan semakin #segar dan tak #lesu 🌟 Mengurangkan lingkaran gelap bwh mata 🌟 Mencerahkan dan melembabkan kulit seawal 7 hri
.
WHATSAPP TERUS KE NO 019-7242247
WHATSAPP TERUS KE NO 019-7242247
WHATSAPP TERUS KE NO 019-7242247

Untuk lagi cepat, terus sahaja tekan link kat bawah ni ye :

http://www.wasap.my/60197242247

#milkyqueen
#infomilkyqueen
#26082019

2 0 3 hours ago
Salam Isnin! 🌼
.
Kita perlu bermula berjalan jika ingin sampai ke satu-satu destinasi. .
Jangan takut. Teruskan berjalan. 😊
.
.
Waze : Flourlush Bakery
.
#flourlush #kekharijadi #themecake #cookies #flourlushraya #cookiesraya #biskutraya #kekbajet #kekberanang #keksemenyih #keksedap #sayajual #dessert #cakeshop #cake
#food #sugar #sugarbites #kekkahwin
#kekbangi #kekkajang #kekputrajaya
#savoury #sweetbites #flourlushbiskutraya #pandangulamelaka #makmur #makmurkacang #creampuff #gebu

Salam Isnin! 🌼
.
Kita perlu bermula berjalan jika ingin sampai ke satu-satu destinasi. .
Jangan takut. Teruskan berjalan. 😊
.
.
Waze : Flourlush Bakery
.
#flourlush #kekharijadi #themecake #cookies #flourlushraya #cookiesraya #biskutraya #kekbajet #kekberanang #keksemenyih #keksedap #sayajual #dessert #cakeshop #cake
#food #sugar #sugarbites #kekkahwin
#kekbangi #kekkajang #kekputrajaya
#savoury #sweetbites #flourlushbiskutraya #pandangulamelaka #makmur #makmurkacang #creampuff #gebu

28 5 3 hours ago
Set kecantikan diri yang tak pernah ku lupa😁
.
MAGIC LOTION INSTANT WHITENING
MAGIC TONER .
#FILIAmagiccare
.
📲 www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
📲 www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
📲 www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. 🍓 Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
🍓 Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
🍓 Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
🍓 Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* 😭
. *BADAN* ??? 😰
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* 😍😍😍
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* 😍
. . 🍓 *KANDUNGAN UTAMA*
. 👉🏻 Ekstrak strawberry
👉🏻 Gluthatione (agent pencerah)
👉🏻 Arbutin (agent pencerah)
👉🏻 Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* 😍😍
. . 🍓 *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* 👉🏻 Mencerahkan kulit secara berperingkat
👉🏻 Memelihara kelembapan kulit
👉🏻 Mengekalkan kehalusan kulit
👉🏻 Merawat tona kulit tidak sekata
👉🏻 Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
👉🏻 Mengurangkan garis garis halus
👉🏻 Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
👉🏻 Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. 👉🏻 Mencerahkan kulit secara berperingkat
👉🏻 Membersih dan menghidratkan kulit
👉🏻 Memelihara kelembapan Kulit
👉🏻 Memudarkan bekas parut jerawat di badan
👉🏻 Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* 🙈🙈
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jera

Set kecantikan diri yang tak pernah ku lupa😁
.
MAGIC LOTION INSTANT WHITENING
MAGIC TONER .
#FILIAmagiccare
.
📲 www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
📲 www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
📲 www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. 🍓 Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
🍓 Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
🍓 Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
🍓 Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* 😭
. *BADAN* ??? 😰
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* 😍😍😍
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* 😍
. . 🍓 *KANDUNGAN UTAMA*
. 👉🏻 Ekstrak strawberry
👉🏻 Gluthatione (agent pencerah)
👉🏻 Arbutin (agent pencerah)
👉🏻 Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* 😍😍
. . 🍓 *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* 👉🏻 Mencerahkan kulit secara berperingkat
👉🏻 Memelihara kelembapan kulit
👉🏻 Mengekalkan kehalusan kulit
👉🏻 Merawat tona kulit tidak sekata
👉🏻 Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
👉🏻 Mengurangkan garis garis halus
👉🏻 Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
👉🏻 Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. 👉🏻 Mencerahkan kulit secara berperingkat
👉🏻 Membersih dan menghidratkan kulit
👉🏻 Memelihara kelembapan Kulit
👉🏻 Memudarkan bekas parut jerawat di badan
👉🏻 Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* 🙈🙈
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jera

1 0 3 hours ago
Set kecantikan diri yang tak pernah ku lupa😁
.
MAGIC LOTION INSTANT WHITENING
MAGIC TONER .
#FILIAmagiccare
.
📲 www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
📲 www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
📲 www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. 🍓 Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
🍓 Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
🍓 Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
🍓 Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* 😭
. *BADAN* ??? 😰
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* 😍😍😍
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* 😍
. . 🍓 *KANDUNGAN UTAMA*
. 👉🏻 Ekstrak strawberry
👉🏻 Gluthatione (agent pencerah)
👉🏻 Arbutin (agent pencerah)
👉🏻 Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* 😍😍
. . 🍓 *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* 👉🏻 Mencerahkan kulit secara berperingkat
👉🏻 Memelihara kelembapan kulit
👉🏻 Mengekalkan kehalusan kulit
👉🏻 Merawat tona kulit tidak sekata
👉🏻 Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
👉🏻 Mengurangkan garis garis halus
👉🏻 Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
👉🏻 Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. 👉🏻 Mencerahkan kulit secara berperingkat
👉🏻 Membersih dan menghidratkan kulit
👉🏻 Memelihara kelembapan Kulit
👉🏻 Memudarkan bekas parut jerawat di badan
👉🏻 Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* 🙈🙈
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jera

Set kecantikan diri yang tak pernah ku lupa😁
.
MAGIC LOTION INSTANT WHITENING
MAGIC TONER .
#FILIAmagiccare
.
📲 www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
📲 www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
📲 www.wasap.my/601123054223/FILIAHQ
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. 🍓 Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
🍓 Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
🍓 Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
🍓 Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* 😭
. *BADAN* ??? 😰
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* 😍😍😍
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* 😍
. . 🍓 *KANDUNGAN UTAMA*
. 👉🏻 Ekstrak strawberry
👉🏻 Gluthatione (agent pencerah)
👉🏻 Arbutin (agent pencerah)
👉🏻 Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* 😍😍
. . 🍓 *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* 👉🏻 Mencerahkan kulit secara berperingkat
👉🏻 Memelihara kelembapan kulit
👉🏻 Mengekalkan kehalusan kulit
👉🏻 Merawat tona kulit tidak sekata
👉🏻 Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
👉🏻 Mengurangkan garis garis halus
👉🏻 Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
👉🏻 Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. 👉🏻 Mencerahkan kulit secara berperingkat
👉🏻 Membersih dan menghidratkan kulit
👉🏻 Memelihara kelembapan Kulit
👉🏻 Memudarkan bekas parut jerawat di badan
👉🏻 Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* 🙈🙈
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jera

3 0 3 hours ago
[ INI BUKTINYA ]

Tahu tak,mummy yang dalam pantang,mesti dapat rehat yang cukup ,tapi baby asyik taknak tido je..asyik meragam je..macam mana mummy nak rehatkan! Tahukah anda,tempat tidur yang tidak selesa pun boleh menyebabkan simanja anda sukar untuk tidur..bila simanja anda sukar untuk tidur,pasti si manja anda akan menganggu rehat mummy

Tahukah kamu set tilam baby 100% kekabu kami membantusi manja anda untuk tidur dengan lena..lihat buktinya di paparan di bawah😊😊siapa lagi nak kami bantu supaya mummby boleh berehat dengan tenang boleh wassap kami di wassap.my/60136367876 atau wassap.my/60196338418 #kainminky #kaincotton #tilam #tilambaby #baby #bantal #tilamkekabu #tilamkekabubaby #babynest #babynestmurah #barangbaby #instafamousmalaysia #bazarpaknil #kedaionlinemurah #gebu #selesa #suka

[ INI BUKTINYA ]

Tahu tak,mummy yang dalam pantang,mesti dapat rehat yang cukup ,tapi baby asyik taknak tido je..asyik meragam je..macam mana mummy nak rehatkan! Tahukah anda,tempat tidur yang tidak selesa pun boleh menyebabkan simanja anda sukar untuk tidur..bila simanja anda sukar untuk tidur,pasti si manja anda akan menganggu rehat mummy

Tahukah kamu set tilam baby 100% kekabu kami membantusi manja anda untuk tidur dengan lena..lihat buktinya di paparan di bawah😊😊siapa lagi nak kami bantu supaya mummby boleh berehat dengan tenang boleh wassap kami di wassap.my/60136367876 atau wassap.my/60196338418 #kainminky #kaincotton #tilam #tilambaby #baby #bantal #tilamkekabu #tilamkekabubaby #babynest #babynestmurah #barangbaby #instafamousmalaysia #bazarpaknil #kedaionlinemurah #gebu #selesa #suka

1 0 3 hours ago
Morningggg. Nakkkk kulit cantik & gebu macam ni jugak? Haa kena lah cuba Jemaima L-glutathione Capsule 😘 .

Kenapa sis syorkan korang consume Jemaima L-glutathione Capsule dari sekarang?
.
Sebab kesan Jemaima L-glutathione Capsule ni menyeluruh satu badan, maknanya kesannya kat satu badan. .

Jadi untuk memutihkan dan mencerahkan seluruh badan akan take time sikit. Lagipun bahan-bahan Jemaima L-glutathione Capsule ni just natural ingredients.
.
Jadi kesan dia akan slow-slow putihkan kulit, sekatakan tona kulit dan rawat masalah jerawat dan resdung sekali. Inshaallah seawal 2 minggu korang dah boleh nampak kesan😍 .

Macam mana nak dapatkan Jemaima L-glutathione Capsule? Senang je. Klik je link whatsapp kat bio tau👌 .

#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #jemaimatreatmentessence #jemaimaessence #jemaimasusuunta #susuuntajemaima #susujemaima #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati

Morningggg. Nakkkk kulit cantik & gebu macam ni jugak? Haa kena lah cuba Jemaima L-glutathione Capsule 😘 .

Kenapa sis syorkan korang consume Jemaima L-glutathione Capsule dari sekarang?
.
Sebab kesan Jemaima L-glutathione Capsule ni menyeluruh satu badan, maknanya kesannya kat satu badan. .

Jadi untuk memutihkan dan mencerahkan seluruh badan akan take time sikit. Lagipun bahan-bahan Jemaima L-glutathione Capsule ni just natural ingredients.
.
Jadi kesan dia akan slow-slow putihkan kulit, sekatakan tona kulit dan rawat masalah jerawat dan resdung sekali. Inshaallah seawal 2 minggu korang dah boleh nampak kesan😍 .

Macam mana nak dapatkan Jemaima L-glutathione Capsule? Senang je. Klik je link whatsapp kat bio tau👌 .

#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #jemaimatreatmentessence #jemaimaessence #jemaimasusuunta #susuuntajemaima #susujemaima #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati

3 0 3 hours ago
TERCARI-CARI SERVIS CUCI KARPET MURAH DAN BERBALOI. KAMI DATANG AMBIL DI RUMAH ANDA DAN HANTAR SEMULA KARPET DALAM KEADAAN #BERSIH, #WANGI DAN #GEBU SERTA KELIHATAN SEPERTI #BARU !!
.
.
Adakah anda mempunyai masalah KARPET KOTOR, BERDEBU, BERBAU HAPAK, ANAK KENCING, KUCING KENCING ? 
Jangan risau, Servis Cuci Karpet Murah boleh bantu anda :)
.
“ Assalam, karpet bersih sangat. Nak letak anak pon konfiden. Thanks ya. Very recommended. ” – (Siti , KL)
.
“ Baru masuk opis. Tqvm ye. Bersih dan cantik sangat. Macam baru. Bau pon wangi. Staff semua suka. Terbaik” – (Lina, Gombak)
.
.
5 Sebab Kenapa Karpet Anda Perlu Dicuci Secara Berkala :
.
1) KARPET ADALAH ASET PERHIASAN RUMAH. 
Kebiasaannya apabila memasuki rumah, perkara pertama yang akan dilihat adalah karpet. Cuba bayangkan kalau karpet berbau hapak dan berdaki-daki, mesti anda pon tak sanggup nak pijak karpet tersebut.
.
2) KARPET ADALAH IBARAT MAGNET. 
Debu-debu dan habuk yang berterbangan akan mudah melekat di permukaan karpet. Cuba anda tepuk karpet anda, pasti akan berterbangan debu-debu dari karpet anda.
.
3) KARPET ADALAH PERMUKAAN YANG SENTIASA TERDEDAH KEPADA KEKOTORAN.

Karpet yang tidak dicuci menyebabkan virus dan bakteria akan melekat di permukaan karpet. Akibatnya, kesihatan anda dan ahli keluarga juga turut terjejas.
.
4) KARPET BOLEH MENYIMPAN BAU.

Karpet anda akan berbau hapak dan kurang menyenangkan sekiranya ada air manis yang tertumpah atau terkena air kencing anak. .
5) KESELAMATAN DAN KESIHATAN AHLI KELUARGA YANG PALING UTAMA

Banyak penyakit akan diundang disebabkan oleh karpet yang kotor dan berhabuk. Lebih-lebih lagi sekiranya anda mempunyai anak kecil. 
Oleh itu pastikan karpet anda sentiasa dicuci dan dibersihkan secara berkala !! Ingatlah orang yang tersayanag.
.
.
==============
KENAPA ANDA PERLU GUNAKAN SERVIS CUCI KARPET KAMI ?
============== [+] Kami menerima semua jenis karpet dan juga karpet di RUMAH, PEJABAT, SURAU, MASJID dan SEAT KERETA.
.
[+] Cucian menggunakan 100% air, karpet dicuci menggunakan air di bahagian DEPAN dan BELAKANG KARPET.
.
[+] PENGERINGAN menggunakan spinner, tidak bergantung kepada cahaya matahari.
.
[+] Jaminan karpet BERSIH, SUCI, WANGI dan TIDAK B

TERCARI-CARI SERVIS CUCI KARPET MURAH DAN BERBALOI. KAMI DATANG AMBIL DI RUMAH ANDA DAN HANTAR SEMULA KARPET DALAM KEADAAN #BERSIH, #WANGI DAN #GEBU SERTA KELIHATAN SEPERTI #BARU !!
.
.
Adakah anda mempunyai masalah KARPET KOTOR, BERDEBU, BERBAU HAPAK, ANAK KENCING, KUCING KENCING ?
Jangan risau, Servis Cuci Karpet Murah boleh bantu anda :)
.
“ Assalam, karpet bersih sangat. Nak letak anak pon konfiden. Thanks ya. Very recommended. ” – (Siti , KL)
.
“ Baru masuk opis. Tqvm ye. Bersih dan cantik sangat. Macam baru. Bau pon wangi. Staff semua suka. Terbaik” – (Lina, Gombak)
.
.
5 Sebab Kenapa Karpet Anda Perlu Dicuci Secara Berkala :
.
1) KARPET ADALAH ASET PERHIASAN RUMAH.
Kebiasaannya apabila memasuki rumah, perkara pertama yang akan dilihat adalah karpet. Cuba bayangkan kalau karpet berbau hapak dan berdaki-daki, mesti anda pon tak sanggup nak pijak karpet tersebut.
.
2) KARPET ADALAH IBARAT MAGNET.
Debu-debu dan habuk yang berterbangan akan mudah melekat di permukaan karpet. Cuba anda tepuk karpet anda, pasti akan berterbangan debu-debu dari karpet anda.
.
3) KARPET ADALAH PERMUKAAN YANG SENTIASA TERDEDAH KEPADA KEKOTORAN.

Karpet yang tidak dicuci menyebabkan virus dan bakteria akan melekat di permukaan karpet. Akibatnya, kesihatan anda dan ahli keluarga juga turut terjejas.
.
4) KARPET BOLEH MENYIMPAN BAU.

Karpet anda akan berbau hapak dan kurang menyenangkan sekiranya ada air manis yang tertumpah atau terkena air kencing anak. .
5) KESELAMATAN DAN KESIHATAN AHLI KELUARGA YANG PALING UTAMA

Banyak penyakit akan diundang disebabkan oleh karpet yang kotor dan berhabuk. Lebih-lebih lagi sekiranya anda mempunyai anak kecil.
Oleh itu pastikan karpet anda sentiasa dicuci dan dibersihkan secara berkala !! Ingatlah orang yang tersayanag.
.
.
==============
KENAPA ANDA PERLU GUNAKAN SERVIS CUCI KARPET KAMI ?
============== [+] Kami menerima semua jenis karpet dan juga karpet di RUMAH, PEJABAT, SURAU, MASJID dan SEAT KERETA.
.
[+] Cucian menggunakan 100% air, karpet dicuci menggunakan air di bahagian DEPAN dan BELAKANG KARPET.
.
[+] PENGERINGAN menggunakan spinner, tidak bergantung kepada cahaya matahari.
.
[+] Jaminan karpet BERSIH, SUCI, WANGI dan TIDAK B

3 0 3 hours ago

Top #gebu posts

Koranggg team mana? Kedah ke Perak?
.
Sisz of kozz KEDAH!! #pulunkedahpulun 😍

Koranggg team mana? Kedah ke Perak?
.
Sisz of kozz KEDAH!! #pulunkedahpulun 😍

2,000 42 27 July, 2019