#foundation Instagram Photos & Videos

So here it is @alezembeauty foundation ... it's my fav one i love it..i order it twice n I'm using it for daily wear..
🌸it is for all skin types, and if u have dry skin use their luxrious oil.
🌸it will give u full coverage 🌸it hides scars and blemishes.
🌸it also has SPF 😍😍😍
🌸it's finishing is soo smooth ❤
Shades: 
It has three shades 🌸ivory 🌸natural
🌸nude 
I'm using natural one u can get ur own shade..
U can get this from their website  www.alezem.com
It's price is 1500 which is really reasonable .. #alezem#alezembeauty#foundation#pakistan#hudabeauty#morphe#glam#fashion#routine#amazing#world#

So here it is @alezembeauty foundation ... it's my fav one i love it..i order it twice n I'm using it for daily wear..
🌸it is for all skin types, and if u have dry skin use their luxrious oil.
🌸it will give u full coverage 🌸it hides scars and blemishes.
🌸it also has SPF 😍😍😍
🌸it's finishing is soo smooth ❤
Shades:
It has three shades 🌸ivory 🌸natural
🌸nude
I'm using natural one u can get ur own shade..
U can get this from their website www.alezem.com
It's price is 1500 which is really reasonable .. #alezem #alezembeauty #foundation #pakistan #hudabeauty #morphe #glam #fashion #routine #amazing #world#

1 0 44 seconds ago
52k

100% Brand New And High Quality!

Feature:
-FOCALLURE Brand Foundation is a lightweight foundation treatment that boosts radiance to leave skin silky smooth. -Specially formulated with a blend of active ingredients to regenerate and repair skin, whilst reducing visible fine lines and wrinkles.
a natural extract from the Japanese evergreen spicebush, minimises the appearance of ageing and provides antioxidant protection against environmental stresses.
-The luxurious foundation boosts elasticity for firmer skin.

Directions for use: 
Apply using a brush, sponge, or with fingertips over your preferred primer. Layer as required for a fuller coverage.
Net Wet:30ML
Size: 9.3*3.6*3.6CM

package includ: 1 piece 
#FOCALLURE #Face #Foundation #Makeup #Base #Liquid #Foundation #BB #Cream

52k

100% Brand New And High Quality!

Feature:
-FOCALLURE Brand Foundation is a lightweight foundation treatment that boosts radiance to leave skin silky smooth. -Specially formulated with a blend of active ingredients to regenerate and repair skin, whilst reducing visible fine lines and wrinkles.
a natural extract from the Japanese evergreen spicebush, minimises the appearance of ageing and provides antioxidant protection against environmental stresses.
-The luxurious foundation boosts elasticity for firmer skin.

Directions for use:
Apply using a brush, sponge, or with fingertips over your preferred primer. Layer as required for a fuller coverage.
Net Wet:30ML
Size: 9.3*3.6*3.6CM

package includ: 1 piece
#FOCALLURE #Face #Foundation #Makeup #Base #Liquid #Foundation #BB #Cream

0 0 1 minute ago
LIPMATTE OBSESS 7 CODE LIMITED EDITION!.
.
HAI UOLS! Uols dah dapatkan blum lipmatte limited edition obsess ni? Meh Fatin nak share sikit colour2 lipmatte yang tengah PANAS 🔥!.
.
Korang nak tawu kenapa lipmatte obsess ni sangat ditunggu2? Sebab lipmatte obsess ni sangat terkenal dengan texture nya yg ringan, tak mengeringkan bibir plus texture sekarang lagi best & dah diupgrade dari texture dulu! Yang paling best dulu 5ml tapi skrg 10ml n harga tetap sama macam dulu RM40/pc, serius memang uols tak kan rugi dengan Lipmatte Obsess ni!.
.
HARGA : RM40/PC (EXC POSTAGE).
.
P/S : UOLS NAK BIBIR LETOPS?? JOM LIKE & COMMENT 'SAYA NAK LIPMATTE OBSESS' NANTI FATIN PM UOLS SORG2 OK!.
.
.
#obsesscosmeticsjb #agentwanted #liptint #makeuptutorial #baranghantaran #uitm #alhaalfacosmetics #sayajualobsesscosmetics #ddcushion #barangmakeup #mascara #sephora #lipstickjb #obsesswave #dropshipwanted #weddingjb #jdt #makeup #raya2019 #hantaranjb #lipstick #muamalaysia #makeuplover #maybelline #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

LIPMATTE OBSESS 7 CODE LIMITED EDITION!.
.
HAI UOLS! Uols dah dapatkan blum lipmatte limited edition obsess ni? Meh Fatin nak share sikit colour2 lipmatte yang tengah PANAS 🔥!.
.
Korang nak tawu kenapa lipmatte obsess ni sangat ditunggu2? Sebab lipmatte obsess ni sangat terkenal dengan texture nya yg ringan, tak mengeringkan bibir plus texture sekarang lagi best & dah diupgrade dari texture dulu! Yang paling best dulu 5ml tapi skrg 10ml n harga tetap sama macam dulu RM40/pc, serius memang uols tak kan rugi dengan Lipmatte Obsess ni!.
.
HARGA : RM40/PC (EXC POSTAGE).
.
P/S : UOLS NAK BIBIR LETOPS?? JOM LIKE & COMMENT 'SAYA NAK LIPMATTE OBSESS' NANTI FATIN PM UOLS SORG2 OK!.
.
.
#obsesscosmeticsjb #agentwanted #liptint #makeuptutorial #baranghantaran #uitm #alhaalfacosmetics #sayajualobsesscosmetics #ddcushion #barangmakeup #mascara #sephora #lipstickjb #obsesswave #dropshipwanted #weddingjb #jdt #makeup #raya2019 #hantaranjb #lipstick #muamalaysia #makeuplover #maybelline #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

0 0 2 minutes ago
Promo promo promo‼️ Nak cantik?? Nak Lawa??
Pakai pelembap Dermova confirm menyerlahkan seri kulit anda! ♥️Membantu memulihkan tisu kulit yang rosak ♥️Mengurangkan iritasi dan jangkitan ♥️Meningkatkan kelembapan kulit ♥️Mengurangkan kehilangan air dalam lapisan epidermis
♥️Melembutkan kulit yang kasar ♥️Merawat kerosakan kulit
♥️Membantu peyembuhan dari dalam lapisan kulit
♥️Meningkatkan kelembapan kulit
♥️Membantu mengurangkan kedutan, garis garis halus dan memelihara keremajaan kulit

Bagusnya Dermova ni! 
Dengan hanya satu bekas Dermova Dream Skin Gel Moisturiser, anda dapat semua treatment di atas hanya dengan harga RM79 je tau 😍 ber SPA lah dirumah dengan DERMOVA pasti tak menyesal😘

#dermova 
#chocofit #syedewa #naelofarhijab  #puretoxesmist  #sayajual  #cantiksihat #olshopmedan #bazarpaknil #plussize#bajubesar #sobella 
#pelembab #ubatkurus #skincaremalaysia  #jomkurus #kulitcantik #foundation #cantiksihat #kaklove #alhaalfacosmetics #nrcmalaysia #obatkurus #bajubesarmalaysia  #bajuplussize #plussizemalaysia #chocofitindonesia
 #makeup #chocofitmedan #bajumurah

Promo promo promo‼️ Nak cantik?? Nak Lawa??
Pakai pelembap Dermova confirm menyerlahkan seri kulit anda! ♥️Membantu memulihkan tisu kulit yang rosak ♥️Mengurangkan iritasi dan jangkitan ♥️Meningkatkan kelembapan kulit ♥️Mengurangkan kehilangan air dalam lapisan epidermis
♥️Melembutkan kulit yang kasar ♥️Merawat kerosakan kulit
♥️Membantu peyembuhan dari dalam lapisan kulit
♥️Meningkatkan kelembapan kulit
♥️Membantu mengurangkan kedutan, garis garis halus dan memelihara keremajaan kulit

Bagusnya Dermova ni!
Dengan hanya satu bekas Dermova Dream Skin Gel Moisturiser, anda dapat semua treatment di atas hanya dengan harga RM79 je tau 😍 ber SPA lah dirumah dengan DERMOVA pasti tak menyesal😘

#dermova
#chocofit #syedewa #naelofarhijab #puretoxesmist #sayajual #cantiksihat #olshopmedan #bazarpaknil #plussize #bajubesar #sobella
#pelembab #ubatkurus #skincaremalaysia #jomkurus #kulitcantik #foundation #cantiksihat #kaklove #alhaalfacosmetics #nrcmalaysia #obatkurus #bajubesarmalaysia #bajuplussize #plussizemalaysia #chocofitindonesia
#makeup #chocofitmedan #bajumurah

0 0 2 minutes ago
Repost @engineeringandarchitecture
• • • • •
Off-Shore Pile Installation (Excavator Method)

Installing 4ft. diameter piles 120+ft. deep. Two high-performance deck clamps keep the pile in place above water, while the driver adds extensions onto the pile, pushing it further down to the surface, and eventually installing beneath it to the desired depth.

#offshore #pile #excavation #installation #engineering #machine #machinery #piling #soil #subsea #ocean #water #hidrologia #driver #excavacion #obra #construction #construccion #technology #animation #structure #estructura #ingenieria #civil #architecture #arquitectura #3d #foundation #cimientos #soilmechanics

Repost @engineeringandarchitecture
• • • • •
Off-Shore Pile Installation (Excavator Method)

Installing 4ft. diameter piles 120+ft. deep. Two high-performance deck clamps keep the pile in place above water, while the driver adds extensions onto the pile, pushing it further down to the surface, and eventually installing beneath it to the desired depth.

#offshore #pile #excavation #installation #engineering #machine #machinery #piling #soil #subsea #ocean #water #hidrologia #driver #excavacion #obra #construction #construccion #technology #animation #structure #estructura #ingenieria #civil #architecture #arquitectura #3d #foundation #cimientos #soilmechanics

1 0 2 minutes ago
JAFRA Solar Protection Fluid Broad Spectrum SPF 50,
✅ READY STOCK ✅ #ReadyStock
.
.
Yuk, perhatikan kesehatan kulit wajah dimulai dari rutin menggunakan Solar Protection Fluid Broad Spectrum SPF 50, yang diperkaya dengan vitamin A, C, E dan teknologi RJx untuk membantu melindungi kulit wajah dari efek buruk paparan sinar matahari seperti munculnya flek-flek hitam dan kulit yang kering. ⠀

Order produknya di
IG @cantikbersamajafra_pekanbaru (melayani penjualan untuk Kota Pekanbaru & Propinsi Riau, dan seluruh Indonesia) 📲📲📲 Contact WA 085310000846

#Jafra #JafraPekanbaru #JafraRiau #JafraCremeBlush #JafraBengkalis #Foundation #StickFoundation #RoyalJelly #JafraCosmetics #JafraTangerang #JafraKarawaci #Indonesia #CantikBersamaJafra #Beauty #MakeUp #Skincare #JAFRA63YearsOfRevitalizingYou #Cosmetics #JualJafraPekanbaru #JualJafraRiau

JAFRA Solar Protection Fluid Broad Spectrum SPF 50,
✅ READY STOCK ✅ #ReadyStock
.
.
Yuk, perhatikan kesehatan kulit wajah dimulai dari rutin menggunakan Solar Protection Fluid Broad Spectrum SPF 50, yang diperkaya dengan vitamin A, C, E dan teknologi RJx untuk membantu melindungi kulit wajah dari efek buruk paparan sinar matahari seperti munculnya flek-flek hitam dan kulit yang kering. ⠀

Order produknya di
IG @cantikbersamajafra_pekanbaru (melayani penjualan untuk Kota Pekanbaru & Propinsi Riau, dan seluruh Indonesia) 📲📲📲 Contact WA 085310000846

#Jafra #JafraPekanbaru #JafraRiau #JafraCremeBlush #JafraBengkalis #Foundation #StickFoundation #RoyalJelly #JafraCosmetics #JafraTangerang #JafraKarawaci #Indonesia #CantikBersamaJafra #Beauty #MakeUp #Skincare #JAFRA63YearsOfRevitalizingYou #Cosmetics #JualJafraPekanbaru #JualJafraRiau

0 0 3 minutes ago
The very picture of effortless elegance. 💙 #OrceMuse @chanchennn

The very picture of effortless elegance. 💙 #OrceMuse @chanchennn

2 1 4 minutes ago
Promo promo promo‼️ Nak cantik?? Nak Lawa??
Pakai pelembap Dermova confirm menyerlahkan seri kulit anda! ♥️Membantu memulihkan tisu kulit yang rosak ♥️Mengurangkan iritasi dan jangkitan ♥️Meningkatkan kelembapan kulit ♥️Mengurangkan kehilangan air dalam lapisan epidermis
♥️Melembutkan kulit yang kasar ♥️Merawat kerosakan kulit
♥️Membantu peyembuhan dari dalam lapisan kulit
♥️Meningkatkan kelembapan kulit
♥️Membantu mengurangkan kedutan, garis garis halus dan memelihara keremajaan kulit

Bagusnya Dermova ni! 
Dengan hanya satu bekas Dermova Dream Skin Gel Moisturiser, anda dapat semua treatment di atas hanya dengan harga RM79 je tau 😍 ber SPA lah dirumah dengan DERMOVA pasti tak menyesal😘

#dermova 
#chocofit #syedewa #naelofarhijab  #puretoxesmist  #sayajual  #cantiksihat #olshopmedan #bazarpaknil #plussize#bajubesar #sobella 
#pelembab #ubatkurus #skincaremalaysia  #jomkurus #kulitcantik #foundation #cantiksihat #kaklove #alhaalfacosmetics #nrcmalaysia #obatkurus #bajubesarmalaysia  #bajuplussize #plussizemalaysia #chocofitindonesia
 #makeup #chocofitmedan #bajumurah

Promo promo promo‼️ Nak cantik?? Nak Lawa??
Pakai pelembap Dermova confirm menyerlahkan seri kulit anda! ♥️Membantu memulihkan tisu kulit yang rosak ♥️Mengurangkan iritasi dan jangkitan ♥️Meningkatkan kelembapan kulit ♥️Mengurangkan kehilangan air dalam lapisan epidermis
♥️Melembutkan kulit yang kasar ♥️Merawat kerosakan kulit
♥️Membantu peyembuhan dari dalam lapisan kulit
♥️Meningkatkan kelembapan kulit
♥️Membantu mengurangkan kedutan, garis garis halus dan memelihara keremajaan kulit

Bagusnya Dermova ni!
Dengan hanya satu bekas Dermova Dream Skin Gel Moisturiser, anda dapat semua treatment di atas hanya dengan harga RM79 je tau 😍 ber SPA lah dirumah dengan DERMOVA pasti tak menyesal😘

#dermova
#chocofit #syedewa #naelofarhijab #puretoxesmist #sayajual #cantiksihat #olshopmedan #bazarpaknil #plussize #bajubesar #sobella
#pelembab #ubatkurus #skincaremalaysia #jomkurus #kulitcantik #foundation #cantiksihat #kaklove #alhaalfacosmetics #nrcmalaysia #obatkurus #bajubesarmalaysia #bajuplussize #plussizemalaysia #chocofitindonesia
#makeup #chocofitmedan #bajumurah

1 0 4 minutes ago
🤔APA ITU ACNE?

1. Masalah kulit yang biasa dihadapi lebih daripada 50 juta rakyat dia America.

Bayangkan America pun dah sampai 50 juta, kalau Malaysia? Tidak mustahil lebih dah 50 ribu yang ada masalah kulit.

2. 80% manusia dalam lingkungan umur 12 tahun hingga 24 tahun akan mengalami masalah kulit breakout.

3. Boleh terjadi disebabkan pori tersumbat dengan kulit mati, kulit terlalu berminyak (sebum) dan juga bakteria yang ada pada kulit.
.
.
.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaasunscreen #ainaaskincare #ainaascrub #syafiqahaina #hafizmahamad #2k19 #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaacosmeticskl #ainaacosmeticsselangor #ainaacleanserkl #ainaacleanserselangor #ainaalipmatte #ainaafoundation #ainaablusher #sunscreen #cleanser #serum #foundation #lipmatte #serum #blusher #makeup #igreview #murah #nsaairafighter #viral #worldwide

🤔APA ITU ACNE?

1. Masalah kulit yang biasa dihadapi lebih daripada 50 juta rakyat dia America.

Bayangkan America pun dah sampai 50 juta, kalau Malaysia? Tidak mustahil lebih dah 50 ribu yang ada masalah kulit.

2. 80% manusia dalam lingkungan umur 12 tahun hingga 24 tahun akan mengalami masalah kulit breakout.

3. Boleh terjadi disebabkan pori tersumbat dengan kulit mati, kulit terlalu berminyak (sebum) dan juga bakteria yang ada pada kulit.
.
.
.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaasunscreen #ainaaskincare #ainaascrub #syafiqahaina #hafizmahamad #2k19 #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaacosmeticskl #ainaacosmeticsselangor #ainaacleanserkl #ainaacleanserselangor #ainaalipmatte #ainaafoundation #ainaablusher #sunscreen #cleanser #serum #foundation #lipmatte #serum #blusher #makeup #igreview #murah #nsaairafighter #viral #worldwide

0 0 5 minutes ago
Put your best face forward with this week's featured bases: ➡ The Healthy Skin Harmony Foundation - multi-tasking product that will help you achieve a flawless and radiant healthy skin look in one application. ➡ Lasting Performance Foundation - seamless, touch-proof coverage and a fresh-faced finish; the best long-lasting foundation
#Mondaynoblue #face #foundation

Put your best face forward with this week's featured bases: ➡ The Healthy Skin Harmony Foundation - multi-tasking product that will help you achieve a flawless and radiant healthy skin look in one application. ➡ Lasting Performance Foundation - seamless, touch-proof coverage and a fresh-faced finish; the best long-lasting foundation
#Mondaynoblue #face #foundation

6 0 6 minutes ago
🌴There are many options for every girl, different colors, combinations, themes, ect. Be fashion and colorful this summer, or make a gift to someone special. .
.
.
🌴Use my code GRISELCRUZ20 for 20% off in any Pura Vida purchase. Tap Link In Bio To Shop. .
.
.
🌴The code do not apply for mystery and custom bracelets, but any other PV purchase, specially the charity one’s. .
.
.
🌴#charity #puravidabracelets #puravida #gogreen #life #live #puravidalife #puravidarep #earth #bracelets #helpingothers #artist #artisans #oceanlife #happy  #bluevives #ecofriendly ##handcrafting #handcraft #costarica #india #elsalvador #puertorico #beach #waves #fashion #woman #foundation #carribean @puravidabracelets @puravidaevents @pvbrandambassadors @paulgoodman @griffinthall @griselmcruz

🌴There are many options for every girl, different colors, combinations, themes, ect. Be fashion and colorful this summer, or make a gift to someone special. .
.
.
🌴Use my code GRISELCRUZ20 for 20% off in any Pura Vida purchase. Tap Link In Bio To Shop. .
.
.
🌴The code do not apply for mystery and custom bracelets, but any other PV purchase, specially the charity one’s. .
.
.
🌴 #charity #puravidabracelets #puravida #gogreen #life #live #puravidalife #puravidarep #earth #bracelets #helpingothers #artist #artisans #oceanlife #happy #bluevives #ecofriendly # #handcrafting #handcraft #costarica #india #elsalvador #puertorico #beach #waves #fashion #woman #foundation #carribean @puravidabracelets @puravidaevents @pvbrandambassadors @paulgoodman @griffinthall @griselmcruz

0 0 7 minutes ago
🌴There are many options for every girl, different colors, combinations, themes, ect. Be fashion and colorful this summer, or make a gift to someone special. .
.
.
🌴Use my code GRISELCRUZ20 for 20% off in any Pura Vida purchase. Tap Link In Bio To Shop. .
.
.
🌴The code do not apply for mystery and custom bracelets, but any other PV purchase, specially the charity one’s. .
.
.
🌴#charity #puravidabracelets #puravida #gogreen #life #live #puravidalife #puravidarep #earth #bracelets #helpingothers #artist #artisans #oceanlife #happy  #bluevives #ecofriendly ##handcrafting #handcraft #costarica #india #elsalvador #puertorico #beach #waves #fashion #woman #foundation #carribean @puravidabracelets @puravidaevents @pvbrandambassadors @paulgoodman @griffinthall @griselmcruz

🌴There are many options for every girl, different colors, combinations, themes, ect. Be fashion and colorful this summer, or make a gift to someone special. .
.
.
🌴Use my code GRISELCRUZ20 for 20% off in any Pura Vida purchase. Tap Link In Bio To Shop. .
.
.
🌴The code do not apply for mystery and custom bracelets, but any other PV purchase, specially the charity one’s. .
.
.
🌴 #charity #puravidabracelets #puravida #gogreen #life #live #puravidalife #puravidarep #earth #bracelets #helpingothers #artist #artisans #oceanlife #happy #bluevives #ecofriendly # #handcrafting #handcraft #costarica #india #elsalvador #puertorico #beach #waves #fashion #woman #foundation #carribean @puravidabracelets @puravidaevents @pvbrandambassadors @paulgoodman @griffinthall @griselmcruz

0 0 7 minutes ago
🌴There are many options for every girl, different colors, combinations, themes, ect. Be fashion and colorful this summer, or make a gift to someone special. .
.
.
🌴Use my code GRISELCRUZ20 for 20% off in any Pura Vida purchase. Tap Link In Bio To Shop. .
.
.
🌴The code do not apply for mystery and custom bracelets, but any other PV purchase, specially the charity one’s. .
.
.
🌴#charity #puravidabracelets #puravida #gogreen #life #live #puravidalife #puravidarep #earth #bracelets #helpingothers #artist #artisans #oceanlife #happy  #bluevives #ecofriendly ##handcrafting #handcraft #costarica #india #elsalvador #puertorico #beach #waves #fashion #woman #foundation #carribean @puravidabracelets @puravidaevents @pvbrandambassadors @paulgoodman @griffinthall @griselmcruz

🌴There are many options for every girl, different colors, combinations, themes, ect. Be fashion and colorful this summer, or make a gift to someone special. .
.
.
🌴Use my code GRISELCRUZ20 for 20% off in any Pura Vida purchase. Tap Link In Bio To Shop. .
.
.
🌴The code do not apply for mystery and custom bracelets, but any other PV purchase, specially the charity one’s. .
.
.
🌴 #charity #puravidabracelets #puravida #gogreen #life #live #puravidalife #puravidarep #earth #bracelets #helpingothers #artist #artisans #oceanlife #happy #bluevives #ecofriendly # #handcrafting #handcraft #costarica #india #elsalvador #puertorico #beach #waves #fashion #woman #foundation #carribean @puravidabracelets @puravidaevents @pvbrandambassadors @paulgoodman @griffinthall @griselmcruz

0 0 7 minutes ago
Silky Lucent Powder (Loose Powder)
by Meiko Cosmetics Japan .
.
🌸Powder paling halus
🌸 Hasil cantik (selalu mak andam /makeup artis guna).
🌸 code warna pinkish
🌸Span jual asing
🌸 3 code : 31, 41 & 51

100% original japan @ wang anda dikembalikan ! 😍
.
Whatsapp 013.3577625 .
 #naturactorbeauty#naturactorcoverface#meikocosmetic#meikocoverface#mcfoundation#foundation#naturactororiginaljepun#naturactor#naturactorjepun#coverfacejapan#muakedah#setpengantin#hantaran#loosepowderjapan#uitmperlis#ajimaura#meiko#meikojapan#foundationjapan#meikocollection#naturactorsupplier#muapenang#muautara#naturactormurah#terapiinstagram#naturactororiginal#naturactor#naturactororiginaljepunborong#loosepowdernaturactor

Silky Lucent Powder (Loose Powder)
by Meiko Cosmetics Japan .
.
🌸Powder paling halus
🌸 Hasil cantik (selalu mak andam /makeup artis guna).
🌸 code warna pinkish
🌸Span jual asing
🌸 3 code : 31, 41 & 51

100% original japan @ wang anda dikembalikan ! 😍
.
Whatsapp 013.3577625 .
#naturactorbeauty #naturactorcoverface #meikocosmetic #meikocoverface #mcfoundation #foundation #naturactororiginaljepun #naturactor #naturactorjepun #coverfacejapan #muakedah #setpengantin #hantaran #loosepowderjapan #uitmperlis #ajimaura #meiko #meikojapan #foundationjapan #meikocollection #naturactorsupplier #muapenang #muautara #naturactormurah #terapiinstagram #naturactororiginal #naturactor #naturactororiginaljepunborong #loosepowdernaturactor

1 0 7 minutes ago
APA SIIH HEBATNYA SI HIJAU JAFRA  MUD MASK..?
.
#ReadyStock
.
JAFRA Mud Mask, produk masker lumpur terfavorit alami dari laut mati yang kaya akan mineral yang dapat menghilangkan sisa minyak di pori-pori, dan meningkatkan kelembaban kulit.  Kaya akan bahan alami yang berkhasiat membantu menjaga kesehatan kulit menjadikan masker ini favorit banyak orang.

JAFRA MUD MASK ✅ READY STOCK ✅
Yuk, order produknya di
IG @cantikbersamajafra_pekanbaru (melayani penjualan untuk Kota Pekanbaru & Propinsi Riau, dan seluruh Indonesia) 📲📲📲 Contact WA 085310000846

#Jafra #JafraPekanbaru #JafraRiau #JafraCremeBlush #JafraBengkalis #Foundation #StickFoundation #RoyalJelly #JafraCosmetics #JafraTangerang #JafraKarawaci #Indonesia #CantikBersamaJafra #Beauty #MakeUp #Skincare #JAFRA63YearsOfRevitalizingYou #Cosmetics #JualJafraPekanbaru #JualJafraRiau

APA SIIH HEBATNYA SI HIJAU JAFRA MUD MASK..?
.
#ReadyStock
.
JAFRA Mud Mask, produk masker lumpur terfavorit alami dari laut mati yang kaya akan mineral yang dapat menghilangkan sisa minyak di pori-pori, dan meningkatkan kelembaban kulit. Kaya akan bahan alami yang berkhasiat membantu menjaga kesehatan kulit menjadikan masker ini favorit banyak orang.

JAFRA MUD MASK ✅ READY STOCK ✅
Yuk, order produknya di
IG @cantikbersamajafra_pekanbaru (melayani penjualan untuk Kota Pekanbaru & Propinsi Riau, dan seluruh Indonesia) 📲📲📲 Contact WA 085310000846

#Jafra #JafraPekanbaru #JafraRiau #JafraCremeBlush #JafraBengkalis #Foundation #StickFoundation #RoyalJelly #JafraCosmetics #JafraTangerang #JafraKarawaci #Indonesia #CantikBersamaJafra #Beauty #MakeUp #Skincare #JAFRA63YearsOfRevitalizingYou #Cosmetics #JualJafraPekanbaru #JualJafraRiau

0 0 7 minutes ago
#ProjectNo1 
#Annadhatha
Today Our youth for Unity Foundation  Members Successfully Completed Food Distribution 
Thanks alot for our Doners and well Wishers. • Sunitha Sponsored meals on 25-08-2019 our first event . Sunitha garu, GOD Bless you and your Family with Tons of happiness :)
#food #distribution #hyderabad #youthforunity #service #sunday #happy2give #servicetohumanity #humanity #ngo #foundation #annadatha

#ProjectNo1
#Annadhatha
Today Our youth for Unity Foundation Members Successfully Completed Food Distribution
Thanks alot for our Doners and well Wishers. • Sunitha Sponsored meals on 25-08-2019 our first event . Sunitha garu, GOD Bless you and your Family with Tons of happiness :)
#food #distribution #hyderabad #youthforunity #service #sunday #happy2give #servicetohumanity #humanity #ngo #foundation #annadatha

2 0 8 minutes ago
20 days left until Bella Believers from all over the world come together in perfect harmony to honor children battling cancer at our 6th Annual Bella’s Ball and we are so excited!!!!Join us on Saturday, September 14, 2019 at 7:00 pm at the Intercontinental Miami. 
Don’t miss out, you still have time to purchase your tickets or tables by visiting the link in our bio🎗 
#BellasBall19 #BellasBall2019 #LiveLikeBella #LoveLikeRayna #ChildhoodCancerAwareness #LifeisaGift

20 days left until Bella Believers from all over the world come together in perfect harmony to honor children battling cancer at our 6th Annual Bella’s Ball and we are so excited!!!!Join us on Saturday, September 14, 2019 at 7:00 pm at the Intercontinental Miami.
Don’t miss out, you still have time to purchase your tickets or tables by visiting the link in our bio🎗
#BellasBall19 #BellasBall2019 #LiveLikeBella #LoveLikeRayna #ChildhoodCancerAwareness #LifeisaGift

11 1 8 minutes ago
Set yang disarankan 😍

1.Make up Base Naturactor ( sgt penting base untuk menjaga kulit muka😊.) .
.

2.Cover Face MC ( foundation terbaik yg mempunyai texture yg halus dan ringan, fungsi utama untuk cover and treatment.sgt disarankan untuk kulit sensitif) .
.
100% Original Japan ( @ wang anda dikembalikan) 
WA / DM 013.35.77.625 .
.

#naturactorbeauty

Set yang disarankan 😍

1.Make up Base Naturactor ( sgt penting base untuk menjaga kulit muka😊.) .
.

2.Cover Face MC ( foundation terbaik yg mempunyai texture yg halus dan ringan, fungsi utama untuk cover and treatment.sgt disarankan untuk kulit sensitif) .
.
100% Original Japan ( @ wang anda dikembalikan)
WA / DM 013.35.77.625 .
.

#naturactorbeauty

1 1 9 minutes ago
Full Coverage Foundation cream.

5g
10g

Moq rendah

Kkm disediakan

Foundation yang bebas minyak dan ringan ini, mampu meresap dalam jangka masa yang pendek dan mampu mencerahkan kulit. Diformulasikan tanpa menggunakan sebarang minyak, alcohol, wangian dan non-comedogenic. Foundation ini telah pun diuji oleh pakar Dermatologist bagi pengesahan ia foundation yang natural dan ringan pada wajah anda. 
Klik bio ig atau whatsapp Mimi sekarang
0173952298

#foundation #foundationcream #sephora #online #makeupmurah #beli #sobella #aliffshukriterlajaklaris #sajalaly #may #artisbazarniagaonlinemalaysia

Full Coverage Foundation cream.

5g
10g

Moq rendah

Kkm disediakan

Foundation yang bebas minyak dan ringan ini, mampu meresap dalam jangka masa yang pendek dan mampu mencerahkan kulit. Diformulasikan tanpa menggunakan sebarang minyak, alcohol, wangian dan non-comedogenic. Foundation ini telah pun diuji oleh pakar Dermatologist bagi pengesahan ia foundation yang natural dan ringan pada wajah anda.
Klik bio ig atau whatsapp Mimi sekarang
0173952298

#foundation #foundationcream #sephora #online #makeupmurah #beli #sobella #aliffshukriterlajaklaris #sajalaly #may #artisbazarniagaonlinemalaysia

0 0 9 minutes ago
Anda kulit sensitif? Muka ada jerawat? ..stress kan.?
Jom cuba cover face mc! 
Sgt2 sesuai untuk kulit sensitif..
formula keluaran dari teknologi jepun 😙 .
⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ .
COVER AND TREATMENT FOUNDATION ❤
.
Cover Face Meiko Collection (MC)
by Meiko Cosmetics Japan .
.
.
✔ Cover & treatment kulit (upgrade dari cf naturactor).
✔ Texture  halus dan ringan dari cf naturactor.
✔Hasil cantik, flawless dan rasa makeup ringan bila apply.
✔Sesuai semua jenis kulit.
✔Mahal dan berbaloi..tahan lama
✔Main ingredients : Jojoba oil, VCIP (Persistent oil-soluble Vitamin C Derivative)
✔8 codes : mc130, mc140, mc141, mc151, mc152, mc150, mc161 & mc171.
.
All codes ready stock! 😊 .
100% Original Japan ( @ wang anda dikembalikan) 
Whatsapp 013.35.77.625
COD PERLIS
.
.
#naturactorbeauty#naturactorcoverface#meikocosmetic#meikocoverface#mcfoundation#foundation#naturactororiginaljepun#naturactor#coverfacemc#ajimaura#coverfacejapan#muakedah#makeup#loosepowderjapan#mua#meiko#meikojapan#muabellaz#foundationjapan#meikocollection#naturactorsupplier#muapenang#fattzura#naturactormurah#mcctjapan#terapiinstagram#naturactororiginal#naturactorperlis#uitm #foundationterbaik

Anda kulit sensitif? Muka ada jerawat? ..stress kan.?
Jom cuba cover face mc!
Sgt2 sesuai untuk kulit sensitif..
formula keluaran dari teknologi jepun 😙 .
⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ .
COVER AND TREATMENT FOUNDATION ❤
.
Cover Face Meiko Collection (MC)
by Meiko Cosmetics Japan .
.
.
✔ Cover & treatment kulit (upgrade dari cf naturactor).
✔ Texture halus dan ringan dari cf naturactor.
✔Hasil cantik, flawless dan rasa makeup ringan bila apply.
✔Sesuai semua jenis kulit.
✔Mahal dan berbaloi..tahan lama
✔Main ingredients : Jojoba oil, VCIP (Persistent oil-soluble Vitamin C Derivative)
✔8 codes : mc130, mc140, mc141, mc151, mc152, mc150, mc161 & mc171.
.
All codes ready stock! 😊 .
100% Original Japan ( @ wang anda dikembalikan)
Whatsapp 013.35.77.625
COD PERLIS
.
.
#naturactorbeauty #naturactorcoverface #meikocosmetic #meikocoverface #mcfoundation #foundation #naturactororiginaljepun #naturactor #coverfacemc #ajimaura #coverfacejapan #muakedah #makeup #loosepowderjapan #mua #meiko #meikojapan #muabellaz #foundationjapan #meikocollection #naturactorsupplier #muapenang #fattzura #naturactormurah #mcctjapan #terapiinstagram #naturactororiginal #naturactorperlis #uitm #foundationterbaik

1 0 12 minutes ago
Repost from @arbeauty.hq by @fastsave_app
•••
PAKET AR Beauty *Waterbased BB Cream - Ar beauty Waterbased bb cream memiliki tekstur dengan butiran yang sangat lembut & halus, partikel teknologi nano yang mampu menembus ke dalam jaringan sel kulit lebih dalam sehingga efek kerja menjadi lebih efektif dalam pencerahan kulit. BY JEMAIMA.
.
.
*Night Cream - Ar Beauty night cream menjaga kadar keseimbangan kelembapan kulit anda yang sekaligus aktif meremajakan sel kulit saat anda tidur, sehingga sel sel kulit yang telah rusak dapat tergantikan.
.
.
*Facial Wash - AR Beauty Facial Wash yang dapat anda gunakan sebagai sabun wajah dengan manfaat membersihkan wajah dari kotoran, debu dan juga sisa makeup yang seringkali menjadi masalah pemicu terjadinya jerawat.
.

#ar #arbeauty #arbeautyjemaima #jemaimaarbeauty #skincare #jemaima #jemaimaindonesia #paketwajah #paketwhitening #skin #pemutihwajah #perawatan #beautyrossa #daycream #cream #krem #kecantikan #serum #foundation #sabun #bodywhitening #bodygluta #bodyglutathione #paketbody #pramugari #msglow #theraskin #ahok #gosip #viral

Repost from @arbeauty.hq by @fastsave_app
•••
PAKET AR Beauty *Waterbased BB Cream - Ar beauty Waterbased bb cream memiliki tekstur dengan butiran yang sangat lembut & halus, partikel teknologi nano yang mampu menembus ke dalam jaringan sel kulit lebih dalam sehingga efek kerja menjadi lebih efektif dalam pencerahan kulit. BY JEMAIMA.
.
.
*Night Cream - Ar Beauty night cream menjaga kadar keseimbangan kelembapan kulit anda yang sekaligus aktif meremajakan sel kulit saat anda tidur, sehingga sel sel kulit yang telah rusak dapat tergantikan.
.
.
*Facial Wash - AR Beauty Facial Wash yang dapat anda gunakan sebagai sabun wajah dengan manfaat membersihkan wajah dari kotoran, debu dan juga sisa makeup yang seringkali menjadi masalah pemicu terjadinya jerawat.
.

#ar #arbeauty #arbeautyjemaima #jemaimaarbeauty #skincare #jemaima #jemaimaindonesia #paketwajah #paketwhitening #skin #pemutihwajah #perawatan #beautyrossa #daycream #cream #krem #kecantikan #serum #foundation #sabun #bodywhitening #bodygluta #bodyglutathione #paketbody #pramugari #msglow #theraskin #ahok #gosip #viral

0 0 13 minutes ago
Repost from @arbeauty.hq by @fastsave_app
•••
PAKET AR Beauty *Waterbased BB Cream - Ar beauty Waterbased bb cream memiliki tekstur dengan butiran yang sangat lembut & halus, partikel teknologi nano yang mampu menembus ke dalam jaringan sel kulit lebih dalam sehingga efek kerja menjadi lebih efektif dalam pencerahan kulit. BY JEMAIMA.
.
.
*Night Cream - Ar Beauty night cream menjaga kadar keseimbangan kelembapan kulit anda yang sekaligus aktif meremajakan sel kulit saat anda tidur, sehingga sel sel kulit yang telah rusak dapat tergantikan.
.
.
*Facial Wash - AR Beauty Facial Wash yang dapat anda gunakan sebagai sabun wajah dengan manfaat membersihkan wajah dari kotoran, debu dan juga sisa makeup yang seringkali menjadi masalah pemicu terjadinya jerawat.
.

#ar #arbeauty #arbeautyjemaima #jemaimaarbeauty #skincare #jemaima #jemaimaindonesia #paketwajah #paketwhitening #skin #pemutihwajah #perawatan #beautyrossa #daycream #cream #krem #kecantikan #serum #foundation #sabun #bodywhitening #bodygluta #bodyglutathione #paketbody #pramugari #msglow #theraskin #ahok #gosip #viral

Repost from @arbeauty.hq by @fastsave_app
•••
PAKET AR Beauty *Waterbased BB Cream - Ar beauty Waterbased bb cream memiliki tekstur dengan butiran yang sangat lembut & halus, partikel teknologi nano yang mampu menembus ke dalam jaringan sel kulit lebih dalam sehingga efek kerja menjadi lebih efektif dalam pencerahan kulit. BY JEMAIMA.
.
.
*Night Cream - Ar Beauty night cream menjaga kadar keseimbangan kelembapan kulit anda yang sekaligus aktif meremajakan sel kulit saat anda tidur, sehingga sel sel kulit yang telah rusak dapat tergantikan.
.
.
*Facial Wash - AR Beauty Facial Wash yang dapat anda gunakan sebagai sabun wajah dengan manfaat membersihkan wajah dari kotoran, debu dan juga sisa makeup yang seringkali menjadi masalah pemicu terjadinya jerawat.
.

#ar #arbeauty #arbeautyjemaima #jemaimaarbeauty #skincare #jemaima #jemaimaindonesia #paketwajah #paketwhitening #skin #pemutihwajah #perawatan #beautyrossa #daycream #cream #krem #kecantikan #serum #foundation #sabun #bodywhitening #bodygluta #bodyglutathione #paketbody #pramugari #msglow #theraskin #ahok #gosip #viral

0 0 13 minutes ago
Repost from @arbeauty.hq by @fastsave_app
•••
PAKET AR Beauty *Waterbased BB Cream - Ar beauty Waterbased bb cream memiliki tekstur dengan butiran yang sangat lembut & halus, partikel teknologi nano yang mampu menembus ke dalam jaringan sel kulit lebih dalam sehingga efek kerja menjadi lebih efektif dalam pencerahan kulit. BY JEMAIMA.
.
.
*Night Cream - Ar Beauty night cream menjaga kadar keseimbangan kelembapan kulit anda yang sekaligus aktif meremajakan sel kulit saat anda tidur, sehingga sel sel kulit yang telah rusak dapat tergantikan.
.
.
*Facial Wash - AR Beauty Facial Wash yang dapat anda gunakan sebagai sabun wajah dengan manfaat membersihkan wajah dari kotoran, debu dan juga sisa makeup yang seringkali menjadi masalah pemicu terjadinya jerawat.
.

#ar #arbeauty #arbeautyjemaima #jemaimaarbeauty #skincare #jemaima #jemaimaindonesia #paketwajah #paketwhitening #skin #pemutihwajah #perawatan #beautyrossa #daycream #cream #krem #kecantikan #serum #foundation #sabun #bodywhitening #bodygluta #bodyglutathione #paketbody #pramugari #msglow #theraskin #ahok #gosip #viral

Repost from @arbeauty.hq by @fastsave_app
•••
PAKET AR Beauty *Waterbased BB Cream - Ar beauty Waterbased bb cream memiliki tekstur dengan butiran yang sangat lembut & halus, partikel teknologi nano yang mampu menembus ke dalam jaringan sel kulit lebih dalam sehingga efek kerja menjadi lebih efektif dalam pencerahan kulit. BY JEMAIMA.
.
.
*Night Cream - Ar Beauty night cream menjaga kadar keseimbangan kelembapan kulit anda yang sekaligus aktif meremajakan sel kulit saat anda tidur, sehingga sel sel kulit yang telah rusak dapat tergantikan.
.
.
*Facial Wash - AR Beauty Facial Wash yang dapat anda gunakan sebagai sabun wajah dengan manfaat membersihkan wajah dari kotoran, debu dan juga sisa makeup yang seringkali menjadi masalah pemicu terjadinya jerawat.
.

#ar #arbeauty #arbeautyjemaima #jemaimaarbeauty #skincare #jemaima #jemaimaindonesia #paketwajah #paketwhitening #skin #pemutihwajah #perawatan #beautyrossa #daycream #cream #krem #kecantikan #serum #foundation #sabun #bodywhitening #bodygluta #bodyglutathione #paketbody #pramugari #msglow #theraskin #ahok #gosip #viral

0 0 14 minutes ago

Top #foundation posts

Purple rainbow 🌈 
Follow @millydoesmakeup_ (me) for more🦋
—————————————
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
~
~
Products used:
@anastasiabeverlyhills - brow pomade 
@colourpopcosmetics - eyeshadow palette  @colourpopcosmetics - jelly much shadow  @solbody - glow oil
@makeuprevolution - concealer 
@colourpopcosmetics - mascara 
@colourpopcosmetics - primer 
@rimmellondonuk - stay matte powder 
@makeuprevolution -  bronzer 
@colourpopcosmetics - liner 
@welovesunkissed - blush 
@ofracosmetics - lip gloss
@flormarireland_uk - foundation 
@colourpopcosmetics - foundation 
@anastasiabeverlyhills - highlighter ~

Fc- 95.9k

#mariobedscuspary #primer #foundation #concelar #bronzer #blush #highlighter #lipliner #lipcream #unleashyouinnerartist #anastasiabeverlyhills #simpleglam #teenmua #summer #summermakeup #explore #naturalmakeup #bretmanvanity #bretmanrock #hudabeauty #instabeauty #area51  @bretmansvanity #eyebrows #anastasiabrows #missababe

Purple rainbow 🌈
Follow @millydoesmakeup_ (me) for more🦋
—————————————
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
~
~
Products used:
@anastasiabeverlyhills - brow pomade
@colourpopcosmetics - eyeshadow palette @colourpopcosmetics - jelly much shadow @solbody - glow oil
@makeuprevolution - concealer
@colourpopcosmetics - mascara
@colourpopcosmetics - primer
@rimmellondonuk - stay matte powder
@makeuprevolution - bronzer
@colourpopcosmetics - liner
@welovesunkissed - blush
@ofracosmetics - lip gloss
@flormarireland_uk - foundation
@colourpopcosmetics - foundation
@anastasiabeverlyhills - highlighter ~

Fc- 95.9k

#mariobedscuspary #primer #foundation #concelar #bronzer #blush #highlighter #lipliner #lipcream #unleashyouinnerartist #anastasiabeverlyhills #simpleglam #teenmua #summer #summermakeup #explore #naturalmakeup #bretmanvanity #bretmanrock #hudabeauty #instabeauty #area51 @bretmansvanity #eyebrows #anastasiabrows #missababe

7,476 78 7 hours ago
💚 emerald 💚
i’m back! bringing you a simple green glam, i hope you guys like it! enjoy babes💚💚
-
-
-
-
-
products💚
• @hudabeauty emerald obsessions palette💚
• @anastasiabeverlyhills brow defined in “caramel”💚
• @toofaced born this way concealer  in “porcelain”💚
• @anastasiabeverlyhills liquid liner💚
• @lancomeofficial mascara💚
• @farsalicare unicorn essence makeup primer💚
• @anastasiabeverlyhills luminous foundation in shade “210N”💚
• @benefitcosmetics hoola bronzer💚
• @anastasiabeverlyhills blush trio in “pink passion”💚
• @anastasiabeverlyhills sun dipped glow kit using “summer”💚
• @anastasiabeverlyhills liquid lipstick in the shade “starfish”💚
• @lillylashes lashes in style “NYC”💚
-
-
-
-
-
tags💚
#abh #anastasiabeverlyhills #hudabeauty #emeraldobsessions #emerald #makeup #lindceybeauty #beauty #makeuptutorial #makeuplooks #eyeshadow #green #toofaced #luminousfoundation #foundation #makeupvideos #eyelook #mua #minimua #lillylashes

💚 emerald 💚
i’m back! bringing you a simple green glam, i hope you guys like it! enjoy babes💚💚
-
-
-
-
-
products💚
@hudabeauty emerald obsessions palette💚
@anastasiabeverlyhills brow defined in “caramel”💚
@toofaced born this way concealer in “porcelain”💚
@anastasiabeverlyhills liquid liner💚
@lancomeofficial mascara💚
@farsalicare unicorn essence makeup primer💚
@anastasiabeverlyhills luminous foundation in shade “210N”💚
@benefitcosmetics hoola bronzer💚
@anastasiabeverlyhills blush trio in “pink passion”💚
@anastasiabeverlyhills sun dipped glow kit using “summer”💚
@anastasiabeverlyhills liquid lipstick in the shade “starfish”💚
@lillylashes lashes in style “NYC”💚
-
-
-
-
-
tags💚
#abh #anastasiabeverlyhills #hudabeauty #emeraldobsessions #emerald #makeup #lindceybeauty #beauty #makeuptutorial #makeuplooks #eyeshadow #green #toofaced #luminousfoundation #foundation #makeupvideos #eyelook #mua #minimua #lillylashes

5,982 118 1 hour ago
"I L♥VE When foundation looks like real skin! And the NEW @katvondbeauty True Portrait Foundation is the answer to my medium coverage foundation dreams come true! Coverage where I need It, long wearing and you can still see my freckles! " -– @sstrazzere

Leave a 🖤 in the comments if you can't wait to add #TruePortraitFoundation to your shopping cart!

Global Launch Dates
🇺🇸 9/2 online  @sephora
🇪🇸 🇵🇱🇮🇹 🇩🇪🇫🇷🇬🇧 online and in-store 9/2 @sephora_spain + @sephorapolska + @sephoraitalia + @sephoradeutschland + @sephorafrance + @sephora_scandinavia + @debenhamsbeauty
🇨🇦9/10 online @sephoracanada
🇦🇪9/20 online and in-store @sephoramiddleast
🇺🇸 in-store 9/20 @sephora + @sephoracanada 🇷🇺 10/1 online and in-store @sephora_russia
🇦🇺 10/8 online and in-store @sephoraaus
🇸🇬 10/9 online and in-store @sephorasg 🇲🇽October online and in-store @Sephoramx
🇧🇷 March 2020 @sephorabrasil 
#complexion #foundation #KatVonDMakeup #KvDGirl #vegan #veganbeauty #vegano #vegana #crueltyfree #crueltyfreebeauty #katvond #kvdlook #sephoragirl #sephoraboy #glam #wakeupandmakeup #ilovemakeup #eotd #mua #makeupobsessed

"I L♥VE When foundation looks like real skin! And the NEW @katvondbeauty True Portrait Foundation is the answer to my medium coverage foundation dreams come true! Coverage where I need It, long wearing and you can still see my freckles! " -– @sstrazzere

Leave a 🖤 in the comments if you can't wait to add #TruePortraitFoundation to your shopping cart!

Global Launch Dates
🇺🇸 9/2 online @sephora
🇪🇸 🇵🇱🇮🇹 🇩🇪🇫🇷🇬🇧 online and in-store 9/2 @sephora_spain + @sephorapolska + @sephoraitalia + @sephoradeutschland + @sephorafrance + @sephora_scandinavia + @debenhamsbeauty
🇨🇦9/10 online @sephoracanada
🇦🇪9/20 online and in-store @sephoramiddleast
🇺🇸 in-store 9/20 @sephora + @sephoracanada 🇷🇺 10/1 online and in-store @sephora_russia
🇦🇺 10/8 online and in-store @sephoraaus
🇸🇬 10/9 online and in-store @sephorasg 🇲🇽October online and in-store @Sephoramx
🇧🇷 March 2020 @sephorabrasil
#complexion #foundation #KatVonDMakeup #KvDGirl #vegan #veganbeauty #vegano #vegana #crueltyfree #crueltyfreebeauty #katvond #kvdlook #sephoragirl #sephoraboy #glam #wakeupandmakeup #ilovemakeup #eotd #mua #makeupobsessed

25,310 178 7 hours ago
I didn’t really know what look I wanted to do with this palette, so I just got ready for the day! Next video I post I’ll do something a little more interesting ☺️
.
Products used:
🌖 @fentybeauty Pro Filt’r primer in True Matte
🌖 @nudestix Tinted Cover foundation in ‘Nude 3’
🌖 @toofaced Born This Way Multi-Use concealer in ‘Almond’
🌖 @morphebrushes Glamabronze in ‘Icon’
🌖 @anastasiabeverlyhills @norvina Collection Vol.1 Pro Pigment palette, shades: D3, E2, A2, A3 & E1, and ‘Pastel Coral’ liquid lipstick
🌖 @colourpopcosmetics ‘Shortcake’ blush & ‘Lunch Money’ highlighter /AD
.
.
.
.
.
#colourpop #makeup #nudestix #foundation #fentybeauty #fenty #rihanna #morphe #morphebrushes #makeupvideo #makeuptutorial #brighteyeshadow #makeupartist #abh #norvina #norvinapalette #anastasiabeverlyhills #tutorial #makeupinspo #mua #motd #makeupoftheday #haircut #toofaced

I didn’t really know what look I wanted to do with this palette, so I just got ready for the day! Next video I post I’ll do something a little more interesting ☺️
.
Products used:
🌖 @fentybeauty Pro Filt’r primer in True Matte
🌖 @nudestix Tinted Cover foundation in ‘Nude 3’
🌖 @toofaced Born This Way Multi-Use concealer in ‘Almond’
🌖 @morphebrushes Glamabronze in ‘Icon’
🌖 @anastasiabeverlyhills @norvina Collection Vol.1 Pro Pigment palette, shades: D3, E2, A2, A3 & E1, and ‘Pastel Coral’ liquid lipstick
🌖 @colourpopcosmetics ‘Shortcake’ blush & ‘Lunch Money’ highlighter /AD
.
.
.
.
.
#colourpop #makeup #nudestix #foundation #fentybeauty #fenty #rihanna #morphe #morphebrushes #makeupvideo #makeuptutorial #brighteyeshadow #makeupartist #abh #norvina #norvinapalette #anastasiabeverlyhills #tutorial #makeupinspo #mua #motd #makeupoftheday #haircut #toofaced

5,873 153 6 hours ago
💐ORANGE MAKEUP🥵🥒💐
🥒🍍🌞🦆
.
@colourpopcosmetics colourpopcosmetics California love Eyeshadow palette
@bareminerals prime time primer
@benefitcosmetics boing concealer
@lauramercier blush quad
@colourpopcosmetics crush on you highlighter palette
@colourpopcosmetics Ultra blotted lip
.
#makeuptutorial #makeup #jeffreestar #jeffreestarcosmetics #lipstick #foundation  #eyebrows #eyeshadow #makeupartist #makeupvideos

💐ORANGE MAKEUP🥵🥒💐
🥒🍍🌞🦆
.
@colourpopcosmetics colourpopcosmetics California love Eyeshadow palette
@bareminerals prime time primer
@benefitcosmetics boing concealer
@lauramercier blush quad
@colourpopcosmetics crush on you highlighter palette
@colourpopcosmetics Ultra blotted lip
.
#makeuptutorial #makeup #jeffreestar #jeffreestarcosmetics #lipstick #foundation #eyebrows #eyeshadow #makeupartist #makeupvideos

14,199 68 24 August, 2019
2018 vs 2019 ❤️
⁣
Follow us @stylestutorial for more tips and tutorials 💅🏻⁣⁣
⁣⁣
Credit @nina.mua

2018 vs 2019 ❤️

Follow us @stylestutorial for more tips and tutorials 💅🏻⁣⁣
⁣⁣
Credit @nina.mua

8,976 60 24 August, 2019
Stays with you. Moves with you. True to you. #TruePortraitFoundation contains Elastic Essence™ Effect that flexes with all your expressions. 😊🤪😂😘 @JheneAiko wears shade "Tan 060". COMING SOON. #Vegan #CrueltyFree #TruePortraitFoundation⠀
⠀
Global Launch Dates
🇺🇸 9/2 online  @sephora
🇪🇸 🇵🇱🇮🇹 🇩🇪🇫🇷🇬🇧 online and in-store 9/2 @sephora_spain + @sephorapolska + @sephoraitalia + @sephoradeutschland + @sephorafrance + @sephora_scandinavia + @debenhamsbeauty 🇨🇦9/10 online @sephoracanada
🇦🇪9/20 online and in-store @sephoramiddleast
🇺🇸 🇨🇦 in-store 9/20 @sephora + @sephoracanada 🇷🇺 10/1 online and in-store @sephora_russia
🇦🇺 10/8 online and in-store @sephoraaus
🇸🇬 10/9 online and in-store @sephorasg 🇲🇽October online and in-store @Sephoramx
🇧🇷 March 2020 @sephorabrasil ⠀
⠀
#complexion #foundation #KatVonDMakeup #KvDGirl #vegan #veganbeauty #vegano #vegana #crueltyfree #crueltyfreebeauty #katvond #kvdlook #sephoragirl #sephoraboy #glam #wakeupandmakeup #ilovemakeup #eotd #mua #makeupobsessed

Stays with you. Moves with you. True to you. #TruePortraitFoundation contains Elastic Essence™ Effect that flexes with all your expressions. 😊🤪😂😘 @JheneAiko wears shade "Tan 060". COMING SOON. #Vegan #CrueltyFree #TruePortraitFoundation

Global Launch Dates
🇺🇸 9/2 online @sephora
🇪🇸 🇵🇱🇮🇹 🇩🇪🇫🇷🇬🇧 online and in-store 9/2 @sephora_spain + @sephorapolska + @sephoraitalia + @sephoradeutschland + @sephorafrance + @sephora_scandinavia + @debenhamsbeauty 🇨🇦9/10 online @sephoracanada
🇦🇪9/20 online and in-store @sephoramiddleast
🇺🇸 🇨🇦 in-store 9/20 @sephora + @sephoracanada 🇷🇺 10/1 online and in-store @sephora_russia
🇦🇺 10/8 online and in-store @sephoraaus
🇸🇬 10/9 online and in-store @sephorasg 🇲🇽October online and in-store @Sephoramx
🇧🇷 March 2020 @sephorabrasil

#complexion #foundation #KatVonDMakeup #KvDGirl #vegan #veganbeauty #vegano #vegana #crueltyfree #crueltyfreebeauty #katvond #kvdlook #sephoragirl #sephoraboy #glam #wakeupandmakeup #ilovemakeup #eotd #mua #makeupobsessed

15,355 155 9 hours ago