#followmyig Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

4
average comments
185.8
average likes
@my_inspirasi Profile picture

@my_inspirasi

Kurung Jessica
••••••••••••••• 1️⃣Sepasang: rm 115
Free postage sm
Sabah sarawak +RM5 Postage ====================
SPECIAL KURUNG JESSICA
====================
.
💋Material premium moss crepe yang menjadi pilihan ramai wanita, ANTI-KEDUT, material exclusive tau sebab tak panas, tak jarang, tak melekap dibadan, sesuai dengan cuaca di Malaysia nii
💋Boleh sarung terus je tanpa iron
💋Design Terkini kurung, mempunyai pleated menyerlahkan si pemakai
💋Lengan 3 layer terletak kemas memberikan gaya moden
💋Cutting duyung febret ramai
💋Corak batik terkini (printed)
💋Nursing dan wudhuk friendly (ada zip tersembunyi)
💋Boleh digayakan kemana sahaja dan sesuai untuk kemajlis rasmi, ke tempat kerja, sekolah, beraya, kenduri dan lain2.
💋Sesuai juga untuk bridesmaid
💋Easy ironing
💋Perfect cutting dan ada span dibahu- Kurung terletak elok je dibadan korang
💋Jahitan butik (kemas)

#sayajual
#kurungletop
#bajumurah
#followmyig
#onlineboutique
#onlinefashion
#hawafashion
#hawacollection

Kurung Jessica
••••••••••••••• 1️⃣Sepasang: rm 115
Free postage sm
Sabah sarawak +RM5 Postage ====================
SPECIAL KURUNG JESSICA
====================
.
💋Material premium moss crepe yang menjadi pilihan ramai wanita, ANTI-KEDUT, material exclusive tau sebab tak panas, tak jarang, tak melekap dibadan, sesuai dengan cuaca di Malaysia nii
💋Boleh sarung terus je tanpa iron
💋Design Terkini kurung, mempunyai pleated menyerlahkan si pemakai
💋Lengan 3 layer terletak kemas memberikan gaya moden
💋Cutting duyung febret ramai
💋Corak batik terkini (printed)
💋Nursing dan wudhuk friendly (ada zip tersembunyi)
💋Boleh digayakan kemana sahaja dan sesuai untuk kemajlis rasmi, ke tempat kerja, sekolah, beraya, kenduri dan lain2.
💋Sesuai juga untuk bridesmaid
💋Easy ironing
💋Perfect cutting dan ada span dibahu- Kurung terletak elok je dibadan korang
💋Jahitan butik (kemas)

#sayajual 
#kurungletop 
#bajumurah 
#followmyig 
#onlineboutique 
#onlinefashion 
#hawafashion 
#hawacollection
0 0 3 minutes ago
@my_inspirasi Profile picture

@my_inspirasi

Kurung Jessica
••••••••••••••• 1️⃣Sepasang: rm 115
Free postage sm
Sabah sarawak +RM5 Postage ====================
SPECIAL KURUNG JESSICA
====================
.
💋Material premium moss crepe yang menjadi pilihan ramai wanita, ANTI-KEDUT, material exclusive tau sebab tak panas, tak jarang, tak melekap dibadan, sesuai dengan cuaca di Malaysia nii
💋Boleh sarung terus je tanpa iron
💋Design Terkini kurung, mempunyai pleated menyerlahkan si pemakai
💋Lengan 3 layer terletak kemas memberikan gaya moden
💋Cutting duyung febret ramai
💋Corak batik terkini (printed)
💋Nursing dan wudhuk friendly (ada zip tersembunyi)
💋Boleh digayakan kemana sahaja dan sesuai untuk kemajlis rasmi, ke tempat kerja, sekolah, beraya, kenduri dan lain2.
💋Sesuai juga untuk bridesmaid
💋Easy ironing
💋Perfect cutting dan ada span dibahu- Kurung terletak elok je dibadan korang
💋Jahitan butik (kemas)

#sayajual
#kurungletop
#bajumurah
#followmyig
#onlineboutique
#onlinefashion
#hawafashion
#hawacollection

Kurung Jessica
••••••••••••••• 1️⃣Sepasang: rm 115
Free postage sm
Sabah sarawak +RM5 Postage ====================
SPECIAL KURUNG JESSICA
====================
.
💋Material premium moss crepe yang menjadi pilihan ramai wanita, ANTI-KEDUT, material exclusive tau sebab tak panas, tak jarang, tak melekap dibadan, sesuai dengan cuaca di Malaysia nii
💋Boleh sarung terus je tanpa iron
💋Design Terkini kurung, mempunyai pleated menyerlahkan si pemakai
💋Lengan 3 layer terletak kemas memberikan gaya moden
💋Cutting duyung febret ramai
💋Corak batik terkini (printed)
💋Nursing dan wudhuk friendly (ada zip tersembunyi)
💋Boleh digayakan kemana sahaja dan sesuai untuk kemajlis rasmi, ke tempat kerja, sekolah, beraya, kenduri dan lain2.
💋Sesuai juga untuk bridesmaid
💋Easy ironing
💋Perfect cutting dan ada span dibahu- Kurung terletak elok je dibadan korang
💋Jahitan butik (kemas)

#sayajual 
#kurungletop 
#bajumurah 
#followmyig 
#onlineboutique 
#onlinefashion 
#hawafashion 
#hawacollection
0 0 3 minutes ago
@my_inspirasi Profile picture

@my_inspirasi

Kurung Jessica
••••••••••••••• 1️⃣Sepasang: rm 115
Free postage sm
Sabah sarawak +RM5 Postage ====================
SPECIAL KURUNG JESSICA
====================
.
💋Material premium moss crepe yang menjadi pilihan ramai wanita, ANTI-KEDUT, material exclusive tau sebab tak panas, tak jarang, tak melekap dibadan, sesuai dengan cuaca di Malaysia nii
💋Boleh sarung terus je tanpa iron
💋Design Terkini kurung, mempunyai pleated menyerlahkan si pemakai
💋Lengan 3 layer terletak kemas memberikan gaya moden
💋Cutting duyung febret ramai
💋Corak batik terkini (printed)
💋Nursing dan wudhuk friendly (ada zip tersembunyi)
💋Boleh digayakan kemana sahaja dan sesuai untuk kemajlis rasmi, ke tempat kerja, sekolah, beraya, kenduri dan lain2.
💋Sesuai juga untuk bridesmaid
💋Easy ironing
💋Perfect cutting dan ada span dibahu- Kurung terletak elok je dibadan korang
💋Jahitan butik (kemas)

#sayajual
#kurungletop
#bajumurah
#followmyig
#onlineboutique
#onlinefashion
#hawafashion
#hawacollection

Kurung Jessica
••••••••••••••• 1️⃣Sepasang: rm 115
Free postage sm
Sabah sarawak +RM5 Postage ====================
SPECIAL KURUNG JESSICA
====================
.
💋Material premium moss crepe yang menjadi pilihan ramai wanita, ANTI-KEDUT, material exclusive tau sebab tak panas, tak jarang, tak melekap dibadan, sesuai dengan cuaca di Malaysia nii
💋Boleh sarung terus je tanpa iron
💋Design Terkini kurung, mempunyai pleated menyerlahkan si pemakai
💋Lengan 3 layer terletak kemas memberikan gaya moden
💋Cutting duyung febret ramai
💋Corak batik terkini (printed)
💋Nursing dan wudhuk friendly (ada zip tersembunyi)
💋Boleh digayakan kemana sahaja dan sesuai untuk kemajlis rasmi, ke tempat kerja, sekolah, beraya, kenduri dan lain2.
💋Sesuai juga untuk bridesmaid
💋Easy ironing
💋Perfect cutting dan ada span dibahu- Kurung terletak elok je dibadan korang
💋Jahitan butik (kemas)

#sayajual 
#kurungletop 
#bajumurah 
#followmyig 
#onlineboutique 
#onlinefashion 
#hawafashion 
#hawacollection
0 0 3 minutes ago
@my_inspirasi Profile picture

@my_inspirasi

Kurung Jessica
••••••••••••••• 1️⃣Sepasang: rm 115
Free postage sm
Sabah sarawak +RM5 Postage ====================
SPECIAL KURUNG JESSICA
====================
.
💋Material premium moss crepe yang menjadi pilihan ramai wanita, ANTI-KEDUT, material exclusive tau sebab tak panas, tak jarang, tak melekap dibadan, sesuai dengan cuaca di Malaysia nii
💋Boleh sarung terus je tanpa iron
💋Design Terkini kurung, mempunyai pleated menyerlahkan si pemakai
💋Lengan 3 layer terletak kemas memberikan gaya moden
💋Cutting duyung febret ramai
💋Corak batik terkini (printed)
💋Nursing dan wudhuk friendly (ada zip tersembunyi)
💋Boleh digayakan kemana sahaja dan sesuai untuk kemajlis rasmi, ke tempat kerja, sekolah, beraya, kenduri dan lain2.
💋Sesuai juga untuk bridesmaid
💋Easy ironing
💋Perfect cutting dan ada span dibahu- Kurung terletak elok je dibadan korang
💋Jahitan butik (kemas)

#sayajual
#kurungletop
#bajumurah
#followmyig
#onlineboutique
#onlinefashion
#hawafashion
#hawacollection

Kurung Jessica
••••••••••••••• 1️⃣Sepasang: rm 115
Free postage sm
Sabah sarawak +RM5 Postage ====================
SPECIAL KURUNG JESSICA
====================
.
💋Material premium moss crepe yang menjadi pilihan ramai wanita, ANTI-KEDUT, material exclusive tau sebab tak panas, tak jarang, tak melekap dibadan, sesuai dengan cuaca di Malaysia nii
💋Boleh sarung terus je tanpa iron
💋Design Terkini kurung, mempunyai pleated menyerlahkan si pemakai
💋Lengan 3 layer terletak kemas memberikan gaya moden
💋Cutting duyung febret ramai
💋Corak batik terkini (printed)
💋Nursing dan wudhuk friendly (ada zip tersembunyi)
💋Boleh digayakan kemana sahaja dan sesuai untuk kemajlis rasmi, ke tempat kerja, sekolah, beraya, kenduri dan lain2.
💋Sesuai juga untuk bridesmaid
💋Easy ironing
💋Perfect cutting dan ada span dibahu- Kurung terletak elok je dibadan korang
💋Jahitan butik (kemas)

#sayajual 
#kurungletop 
#bajumurah 
#followmyig 
#onlineboutique 
#onlinefashion 
#hawafashion 
#hawacollection
0 0 4 minutes ago
@my_inspirasi Profile picture

@my_inspirasi

Kurung Jessica
••••••••••••••• 1️⃣Sepasang: rm 115
Free postage sm
Sabah sarawak +RM5 Postage ====================
SPECIAL KURUNG JESSICA
====================
.
💋Material premium moss crepe yang menjadi pilihan ramai wanita, ANTI-KEDUT, material exclusive tau sebab tak panas, tak jarang, tak melekap dibadan, sesuai dengan cuaca di Malaysia nii
💋Boleh sarung terus je tanpa iron
💋Design Terkini kurung, mempunyai pleated menyerlahkan si pemakai
💋Lengan 3 layer terletak kemas memberikan gaya moden
💋Cutting duyung febret ramai
💋Corak batik terkini (printed)
💋Nursing dan wudhuk friendly (ada zip tersembunyi)
💋Boleh digayakan kemana sahaja dan sesuai untuk kemajlis rasmi, ke tempat kerja, sekolah, beraya, kenduri dan lain2.
💋Sesuai juga untuk bridesmaid
💋Easy ironing
💋Perfect cutting dan ada span dibahu- Kurung terletak elok je dibadan korang
💋Jahitan butik (kemas)

#sayajual
#kurungletop
#bajumurah
#followmyig
#onlineboutique
#onlinefashion
#hawafashion
#hawacollection

Kurung Jessica
••••••••••••••• 1️⃣Sepasang: rm 115
Free postage sm
Sabah sarawak +RM5 Postage ====================
SPECIAL KURUNG JESSICA
====================
.
💋Material premium moss crepe yang menjadi pilihan ramai wanita, ANTI-KEDUT, material exclusive tau sebab tak panas, tak jarang, tak melekap dibadan, sesuai dengan cuaca di Malaysia nii
💋Boleh sarung terus je tanpa iron
💋Design Terkini kurung, mempunyai pleated menyerlahkan si pemakai
💋Lengan 3 layer terletak kemas memberikan gaya moden
💋Cutting duyung febret ramai
💋Corak batik terkini (printed)
💋Nursing dan wudhuk friendly (ada zip tersembunyi)
💋Boleh digayakan kemana sahaja dan sesuai untuk kemajlis rasmi, ke tempat kerja, sekolah, beraya, kenduri dan lain2.
💋Sesuai juga untuk bridesmaid
💋Easy ironing
💋Perfect cutting dan ada span dibahu- Kurung terletak elok je dibadan korang
💋Jahitan butik (kemas)

#sayajual 
#kurungletop 
#bajumurah 
#followmyig 
#onlineboutique 
#onlinefashion 
#hawafashion 
#hawacollection
0 0 4 minutes ago
@shoesboutique_hidayah Profile picture

@shoesboutique_hidayah

19-7328

arrived.

price : rm86/ss+rm5

color : black pink

size : 36-40

heel : 2.5"

#glasssandals #sandals #shoesaddicted #shoesaddiction

19-7328

arrived.

price : rm86/ss+rm5

color : black pink

size : 36-40

heel : 2.5"

#glasssandals #sandals #shoesaddicted #shoesaddiction
4 1 12 minutes ago
@authentic_by_nonie Profile picture

@authentic_by_nonie

❤ SPAN COTTON CORAK SUTERA ❤
.
👉 Material span cotton .
.
👉 Kain yg sejuk , selesa & senang digosok.
.
👉 Design asal kain sutera.
.
👉 Dihiasi dgn diamond berwarna pada hadapan & lengan kain.
.
👉 Harga hanya RM165. .
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Untuk Order :
PM Wsap ☎ 013-9412792
.
❌ NO DM ❌
.
#sayajual #sayajualspancotton
#spancotton #spancottonbatik
#spancottonterengganu #spancottonberbatu
#spancottonexclusive #spancottonlukis
#spancottoncop #batikspan
#batikspancotton
#batikspancottonterengganu
#batikspancottonberbatu
#batikspancottonexclusive
#sutera #suteralukis #suteracanting
#suteraasli #suteraterengganu
#artofmalaysia #artofterengganu
#visitmyig #followmyig #followme
#bazaar #bazaarart #bazaarmalaysia
#bazaarpaknil #bazaarpaknilmurahmurah

❤ SPAN COTTON CORAK SUTERA ❤
.
👉 Material span cotton .
.
👉 Kain yg sejuk , selesa & senang digosok.
.
👉 Design asal kain sutera.
.
👉 Dihiasi dgn diamond berwarna pada hadapan & lengan kain.
.
👉 Harga hanya RM165. .
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Untuk Order :
PM Wsap ☎ 013-9412792
.
❌ NO DM ❌
.
#sayajual#sayajualspancotton
#spancotton #spancottonbatik 
#spancottonterengganu#spancottonberbatu
#spancottonexclusive#spancottonlukis
#spancottoncop#batikspan 
#batikspancotton
#batikspancottonterengganu
#batikspancottonberbatu
#batikspancottonexclusive
#sutera#suteralukis#suteracanting
#suteraasli#suteraterengganu
#artofmalaysia#artofterengganu
#visitmyig#followmyig#followme
#bazaar#bazaarart#bazaarmalaysia
#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurahmurah
0 0 1 hour ago
@authentic_by_nonie Profile picture

@authentic_by_nonie

❤ SPAN COTTON CORAK SUTERA ❤
.
👉 Material span cotton .
.
👉 Kain yg sejuk , selesa & senang digosok.
.
👉 Design asal kain sutera.
.
👉 Dihiasi dgn diamond berwarna pada hadapan & lengan kain.
.
👉 Harga hanya RM165. .
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Untuk Order :
PM Wsap ☎ 013-9412792
.
❌ NO DM ❌
.
#sayajual #sayajualspancotton
#spancotton #spancottonbatik
#spancottonterengganu #spancottonberbatu
#spancottonexclusive #spancottonlukis
#spancottoncop #batikspan
#batikspancotton
#batikspancottonterengganu
#batikspancottonberbatu
#batikspancottonexclusive
#sutera #suteralukis #suteracanting
#suteraasli #suteraterengganu
#artofmalaysia #artofterengganu
#visitmyig #followmyig #followme
#bazaar #bazaarart #bazaarmalaysia
#bazaarpaknil #bazaarpaknilmurahmurah

❤ SPAN COTTON CORAK SUTERA ❤
.
👉 Material span cotton .
.
👉 Kain yg sejuk , selesa & senang digosok.
.
👉 Design asal kain sutera.
.
👉 Dihiasi dgn diamond berwarna pada hadapan & lengan kain.
.
👉 Harga hanya RM165. .
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Untuk Order :
PM Wsap ☎ 013-9412792
.
❌ NO DM ❌
.
#sayajual#sayajualspancotton
#spancotton #spancottonbatik 
#spancottonterengganu#spancottonberbatu
#spancottonexclusive#spancottonlukis
#spancottoncop#batikspan 
#batikspancotton
#batikspancottonterengganu
#batikspancottonberbatu
#batikspancottonexclusive
#sutera#suteralukis#suteracanting
#suteraasli#suteraterengganu
#artofmalaysia#artofterengganu
#visitmyig#followmyig#followme
#bazaar#bazaarart#bazaarmalaysia
#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurahmurah
0 0 1 hour ago
@fidaghani1 Profile picture

@fidaghani1

CINDERELLA GLOW & SLIM (CGS)
.
5 FUNGSI dalam 1 botol TANPA PANTANG LARANG & BEBAS DARI KOLAGEN. Bukan itu jer SELAMAT dimakan oleh ibu preggy dan breasfeeding sebab ia dari 100% dari BAHAN KANDUNGAN SEMULAJADI. .
⭕️Whitening
⭕️Slimming
⭕️Detox
⭕️Anti Aging
⭕️Vitality
.
SIAPA YANG SESUAI MAKAN CGS NI? 🔻Yang nak kulit cerah seluruh badan
🔻Masalah jerawat
🔻Masalah jeragat
🔻Kulit kering dan kusam
🔻Kulit bekas parut jerawat
🔻Masalah berat badan
🔻Masalah sembelit
🔻Period tak teratur
🔻Susah kawal selera makan
🔻Tona kulit tak sekata
🔻Sukar hamil dan tak subur
🔻Masalah dalaman
🔻Rambut gugur
🔻Masalah aset yang jatuh dan longgar
🔻Susu badan kering 🔻Masalah cyst, tairod dan fibriod
.
10 BAHAH AKTIF YANG TERBAIK DALAM NI:
1. ASCROBIC ACID
2. NUTROX SUN
3. GLUTATHIONE
4. HYALURONIC ACID
5. ASTAXANTHIN
6. GARCINIA CAMBOGIA
7. LEMON
8. GREEN TEA
9. AFRICAN MANGO
10. GINGER .
Semuanya dari bahan-bahan semulajadi tanpa bahan terlarang. Supplement ni telah mendapat kelulusan dari KKM under Akta Makanan sebab ia BUKAN UBAT hanyalah makanan tambahan. .
DALAM 7 HARI PASTI AKAN NAMPAK PERUBAHAN😍
.
Harusss try okeh👌🏻
Normal Price RM140
Promo Price RM100 only🔥
Free Postage📦
.
Jom Secantik Cinderella
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/cinderella
.
#cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

CINDERELLA GLOW & SLIM (CGS)
.
5 FUNGSI dalam 1 botol TANPA PANTANG LARANG & BEBAS DARI KOLAGEN. Bukan itu jer SELAMAT dimakan oleh ibu preggy dan breasfeeding sebab ia dari 100% dari BAHAN KANDUNGAN SEMULAJADI. .
⭕️Whitening
⭕️Slimming
⭕️Detox
⭕️Anti Aging
⭕️Vitality
.
SIAPA YANG SESUAI MAKAN CGS NI? 🔻Yang nak kulit cerah seluruh badan
🔻Masalah jerawat
🔻Masalah jeragat
🔻Kulit kering dan kusam
🔻Kulit bekas parut jerawat
🔻Masalah berat badan
🔻Masalah sembelit
🔻Period tak teratur
🔻Susah kawal selera makan
🔻Tona kulit tak sekata
🔻Sukar hamil dan tak subur
🔻Masalah dalaman
🔻Rambut gugur
🔻Masalah aset yang jatuh dan longgar
🔻Susu badan kering 🔻Masalah cyst, tairod dan fibriod
.
10 BAHAH AKTIF YANG TERBAIK DALAM NI:
1. ASCROBIC ACID
2. NUTROX SUN
3. GLUTATHIONE
4. HYALURONIC ACID
5. ASTAXANTHIN
6. GARCINIA CAMBOGIA
7. LEMON
8. GREEN TEA
9. AFRICAN MANGO
10. GINGER .
Semuanya dari bahan-bahan semulajadi tanpa bahan terlarang. Supplement ni telah mendapat kelulusan dari KKM under Akta Makanan sebab ia BUKAN UBAT hanyalah makanan tambahan. .
DALAM 7 HARI PASTI AKAN NAMPAK PERUBAHAN😍
.
Harusss try okeh👌🏻
Normal Price RM140 
Promo Price RM100 only🔥
Free Postage📦
.
Jom Secantik Cinderella
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/cinderella
.
#cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig
1 0 1 hour ago
@fidaghani1 Profile picture

@fidaghani1

CINDERELLA GLOW & SLIM (CGS)
.
5 FUNGSI dalam 1 botol TANPA PANTANG LARANG & BEBAS DARI KOLAGEN. Bukan itu jer SELAMAT dimakan oleh ibu preggy dan breasfeeding sebab ia dari 100% dari BAHAN KANDUNGAN SEMULAJADI. .
⭕️Whitening
⭕️Slimming
⭕️Detox
⭕️Anti Aging
⭕️Vitality
.
SIAPA YANG SESUAI MAKAN CGS NI? 🔻Yang nak kulit cerah seluruh badan
🔻Masalah jerawat
🔻Masalah jeragat
🔻Kulit kering dan kusam
🔻Kulit bekas parut jerawat
🔻Masalah berat badan
🔻Masalah sembelit
🔻Period tak teratur
🔻Susah kawal selera makan
🔻Tona kulit tak sekata
🔻Sukar hamil dan tak subur
🔻Masalah dalaman
🔻Rambut gugur
🔻Masalah aset yang jatuh dan longgar
🔻Susu badan kering 🔻Masalah cyst, tairod dan fibriod
.
10 BAHAH AKTIF YANG TERBAIK DALAM NI:
1. ASCROBIC ACID
2. NUTROX SUN
3. GLUTATHIONE
4. HYALURONIC ACID
5. ASTAXANTHIN
6. GARCINIA CAMBOGIA
7. LEMON
8. GREEN TEA
9. AFRICAN MANGO
10. GINGER .
Semuanya dari bahan-bahan semulajadi tanpa bahan terlarang. Supplement ni telah mendapat kelulusan dari KKM under Akta Makanan sebab ia BUKAN UBAT hanyalah makanan tambahan. .
DALAM 7 HARI PASTI AKAN NAMPAK PERUBAHAN😍
.
Harusss try okeh👌🏻
Normal Price RM140
Promo Price RM100 only🔥
Free Postage📦
.
Jom Secantik Cinderella
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/cinderella
.
#cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

CINDERELLA GLOW & SLIM (CGS)
.
5 FUNGSI dalam 1 botol TANPA PANTANG LARANG & BEBAS DARI KOLAGEN. Bukan itu jer SELAMAT dimakan oleh ibu preggy dan breasfeeding sebab ia dari 100% dari BAHAN KANDUNGAN SEMULAJADI. .
⭕️Whitening
⭕️Slimming
⭕️Detox
⭕️Anti Aging
⭕️Vitality
.
SIAPA YANG SESUAI MAKAN CGS NI? 🔻Yang nak kulit cerah seluruh badan
🔻Masalah jerawat
🔻Masalah jeragat
🔻Kulit kering dan kusam
🔻Kulit bekas parut jerawat
🔻Masalah berat badan
🔻Masalah sembelit
🔻Period tak teratur
🔻Susah kawal selera makan
🔻Tona kulit tak sekata
🔻Sukar hamil dan tak subur
🔻Masalah dalaman
🔻Rambut gugur
🔻Masalah aset yang jatuh dan longgar
🔻Susu badan kering 🔻Masalah cyst, tairod dan fibriod
.
10 BAHAH AKTIF YANG TERBAIK DALAM NI:
1. ASCROBIC ACID
2. NUTROX SUN
3. GLUTATHIONE
4. HYALURONIC ACID
5. ASTAXANTHIN
6. GARCINIA CAMBOGIA
7. LEMON
8. GREEN TEA
9. AFRICAN MANGO
10. GINGER .
Semuanya dari bahan-bahan semulajadi tanpa bahan terlarang. Supplement ni telah mendapat kelulusan dari KKM under Akta Makanan sebab ia BUKAN UBAT hanyalah makanan tambahan. .
DALAM 7 HARI PASTI AKAN NAMPAK PERUBAHAN😍
.
Harusss try okeh👌🏻
Normal Price RM140 
Promo Price RM100 only🔥
Free Postage📦
.
Jom Secantik Cinderella
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/cinderella
.
#cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig
2 0 1 hour ago
@fidaghani1 Profile picture

@fidaghani1

CINDERELLA GLOW & SLIM (CGS)
.
5 FUNGSI dalam 1 botol TANPA PANTANG LARANG & BEBAS DARI KOLAGEN. Bukan itu jer SELAMAT dimakan oleh ibu preggy dan breasfeeding sebab ia dari 100% dari BAHAN KANDUNGAN SEMULAJADI. .
⭕️Whitening
⭕️Slimming
⭕️Detox
⭕️Anti Aging
⭕️Vitality
.
SIAPA YANG SESUAI MAKAN CGS NI? 🔻Yang nak kulit cerah seluruh badan
🔻Masalah jerawat
🔻Masalah jeragat
🔻Kulit kering dan kusam
🔻Kulit bekas parut jerawat
🔻Masalah berat badan
🔻Masalah sembelit
🔻Period tak teratur
🔻Susah kawal selera makan
🔻Tona kulit tak sekata
🔻Sukar hamil dan tak subur
🔻Masalah dalaman
🔻Rambut gugur
🔻Masalah aset yang jatuh dan longgar
🔻Susu badan kering 🔻Masalah cyst, tairod dan fibriod
.
10 BAHAH AKTIF YANG TERBAIK DALAM NI:
1. ASCROBIC ACID
2. NUTROX SUN
3. GLUTATHIONE
4. HYALURONIC ACID
5. ASTAXANTHIN
6. GARCINIA CAMBOGIA
7. LEMON
8. GREEN TEA
9. AFRICAN MANGO
10. GINGER .
Semuanya dari bahan-bahan semulajadi tanpa bahan terlarang. Supplement ni telah mendapat kelulusan dari KKM under Akta Makanan sebab ia BUKAN UBAT hanyalah makanan tambahan. .
DALAM 7 HARI PASTI AKAN NAMPAK PERUBAHAN😍
.
Harusss try okeh👌🏻
Normal Price RM140
Promo Price RM100 only🔥
Free Postage📦
.
Jom Secantik Cinderella
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/cinderella
.
#cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

CINDERELLA GLOW & SLIM (CGS)
.
5 FUNGSI dalam 1 botol TANPA PANTANG LARANG & BEBAS DARI KOLAGEN. Bukan itu jer SELAMAT dimakan oleh ibu preggy dan breasfeeding sebab ia dari 100% dari BAHAN KANDUNGAN SEMULAJADI. .
⭕️Whitening
⭕️Slimming
⭕️Detox
⭕️Anti Aging
⭕️Vitality
.
SIAPA YANG SESUAI MAKAN CGS NI? 🔻Yang nak kulit cerah seluruh badan
🔻Masalah jerawat
🔻Masalah jeragat
🔻Kulit kering dan kusam
🔻Kulit bekas parut jerawat
🔻Masalah berat badan
🔻Masalah sembelit
🔻Period tak teratur
🔻Susah kawal selera makan
🔻Tona kulit tak sekata
🔻Sukar hamil dan tak subur
🔻Masalah dalaman
🔻Rambut gugur
🔻Masalah aset yang jatuh dan longgar
🔻Susu badan kering 🔻Masalah cyst, tairod dan fibriod
.
10 BAHAH AKTIF YANG TERBAIK DALAM NI:
1. ASCROBIC ACID
2. NUTROX SUN
3. GLUTATHIONE
4. HYALURONIC ACID
5. ASTAXANTHIN
6. GARCINIA CAMBOGIA
7. LEMON
8. GREEN TEA
9. AFRICAN MANGO
10. GINGER .
Semuanya dari bahan-bahan semulajadi tanpa bahan terlarang. Supplement ni telah mendapat kelulusan dari KKM under Akta Makanan sebab ia BUKAN UBAT hanyalah makanan tambahan. .
DALAM 7 HARI PASTI AKAN NAMPAK PERUBAHAN😍
.
Harusss try okeh👌🏻
Normal Price RM140 
Promo Price RM100 only🔥
Free Postage📦
.
Jom Secantik Cinderella
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/cinderella
.
#cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig
2 0 1 hour ago
@fidaghani1 Profile picture

@fidaghani1

CINDERELLA GLOW & SLIM (CGS)
.
5 FUNGSI dalam 1 botol TANPA PANTANG LARANG & BEBAS DARI KOLAGEN. Bukan itu jer SELAMAT dimakan oleh ibu preggy dan breasfeeding sebab ia dari 100% dari BAHAN KANDUNGAN SEMULAJADI. .
⭕️Whitening
⭕️Slimming
⭕️Detox
⭕️Anti Aging
⭕️Vitality
.
SIAPA YANG SESUAI MAKAN CGS NI? 🔻Yang nak kulit cerah seluruh badan
🔻Masalah jerawat
🔻Masalah jeragat
🔻Kulit kering dan kusam
🔻Kulit bekas parut jerawat
🔻Masalah berat badan
🔻Masalah sembelit
🔻Period tak teratur
🔻Susah kawal selera makan
🔻Tona kulit tak sekata
🔻Sukar hamil dan tak subur
🔻Masalah dalaman
🔻Rambut gugur
🔻Masalah aset yang jatuh dan longgar
🔻Susu badan kering 🔻Masalah cyst, tairod dan fibriod
.
10 BAHAH AKTIF YANG TERBAIK DALAM NI:
1. ASCROBIC ACID
2. NUTROX SUN
3. GLUTATHIONE
4. HYALURONIC ACID
5. ASTAXANTHIN
6. GARCINIA CAMBOGIA
7. LEMON
8. GREEN TEA
9. AFRICAN MANGO
10. GINGER .
Semuanya dari bahan-bahan semulajadi tanpa bahan terlarang. Supplement ni telah mendapat kelulusan dari KKM under Akta Makanan sebab ia BUKAN UBAT hanyalah makanan tambahan. .
DALAM 7 HARI PASTI AKAN NAMPAK PERUBAHAN😍
.
Harusss try okeh👌🏻
Normal Price RM140
Promo Price RM100 only🔥
Free Postage📦
.
Jom Secantik Cinderella
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/cinderella
.
#cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

CINDERELLA GLOW & SLIM (CGS)
.
5 FUNGSI dalam 1 botol TANPA PANTANG LARANG & BEBAS DARI KOLAGEN. Bukan itu jer SELAMAT dimakan oleh ibu preggy dan breasfeeding sebab ia dari 100% dari BAHAN KANDUNGAN SEMULAJADI. .
⭕️Whitening
⭕️Slimming
⭕️Detox
⭕️Anti Aging
⭕️Vitality
.
SIAPA YANG SESUAI MAKAN CGS NI? 🔻Yang nak kulit cerah seluruh badan
🔻Masalah jerawat
🔻Masalah jeragat
🔻Kulit kering dan kusam
🔻Kulit bekas parut jerawat
🔻Masalah berat badan
🔻Masalah sembelit
🔻Period tak teratur
🔻Susah kawal selera makan
🔻Tona kulit tak sekata
🔻Sukar hamil dan tak subur
🔻Masalah dalaman
🔻Rambut gugur
🔻Masalah aset yang jatuh dan longgar
🔻Susu badan kering 🔻Masalah cyst, tairod dan fibriod
.
10 BAHAH AKTIF YANG TERBAIK DALAM NI:
1. ASCROBIC ACID
2. NUTROX SUN
3. GLUTATHIONE
4. HYALURONIC ACID
5. ASTAXANTHIN
6. GARCINIA CAMBOGIA
7. LEMON
8. GREEN TEA
9. AFRICAN MANGO
10. GINGER .
Semuanya dari bahan-bahan semulajadi tanpa bahan terlarang. Supplement ni telah mendapat kelulusan dari KKM under Akta Makanan sebab ia BUKAN UBAT hanyalah makanan tambahan. .
DALAM 7 HARI PASTI AKAN NAMPAK PERUBAHAN😍
.
Harusss try okeh👌🏻
Normal Price RM140 
Promo Price RM100 only🔥
Free Postage📦
.
Jom Secantik Cinderella
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/cinderella
.
#cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig
1 0 1 hour ago
@fidaghani1 Profile picture

@fidaghani1

CINDERELLA GLOW & SLIM (CGS)
.
5 FUNGSI dalam 1 botol TANPA PANTANG LARANG & BEBAS DARI KOLAGEN. Bukan itu jer SELAMAT dimakan oleh ibu preggy dan breasfeeding sebab ia dari 100% dari BAHAN KANDUNGAN SEMULAJADI. .
⭕️Whitening
⭕️Slimming
⭕️Detox
⭕️Anti Aging
⭕️Vitality
.
SIAPA YANG SESUAI MAKAN CGS NI? 🔻Yang nak kulit cerah seluruh badan
🔻Masalah jerawat
🔻Masalah jeragat
🔻Kulit kering dan kusam
🔻Kulit bekas parut jerawat
🔻Masalah berat badan
🔻Masalah sembelit
🔻Period tak teratur
🔻Susah kawal selera makan
🔻Tona kulit tak sekata
🔻Sukar hamil dan tak subur
🔻Masalah dalaman
🔻Rambut gugur
🔻Masalah aset yang jatuh dan longgar
🔻Susu badan kering 🔻Masalah cyst, tairod dan fibriod
.
10 BAHAH AKTIF YANG TERBAIK DALAM NI:
1. ASCROBIC ACID
2. NUTROX SUN
3. GLUTATHIONE
4. HYALURONIC ACID
5. ASTAXANTHIN
6. GARCINIA CAMBOGIA
7. LEMON
8. GREEN TEA
9. AFRICAN MANGO
10. GINGER .
Semuanya dari bahan-bahan semulajadi tanpa bahan terlarang. Supplement ni telah mendapat kelulusan dari KKM under Akta Makanan sebab ia BUKAN UBAT hanyalah makanan tambahan. .
DALAM 7 HARI PASTI AKAN NAMPAK PERUBAHAN😍
.
Harusss try okeh👌🏻
Normal Price RM140
Promo Price RM100 only🔥
Free Postage📦
.
Jom Secantik Cinderella
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/cinderella
.
#cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

CINDERELLA GLOW & SLIM (CGS)
.
5 FUNGSI dalam 1 botol TANPA PANTANG LARANG & BEBAS DARI KOLAGEN. Bukan itu jer SELAMAT dimakan oleh ibu preggy dan breasfeeding sebab ia dari 100% dari BAHAN KANDUNGAN SEMULAJADI. .
⭕️Whitening
⭕️Slimming
⭕️Detox
⭕️Anti Aging
⭕️Vitality
.
SIAPA YANG SESUAI MAKAN CGS NI? 🔻Yang nak kulit cerah seluruh badan
🔻Masalah jerawat
🔻Masalah jeragat
🔻Kulit kering dan kusam
🔻Kulit bekas parut jerawat
🔻Masalah berat badan
🔻Masalah sembelit
🔻Period tak teratur
🔻Susah kawal selera makan
🔻Tona kulit tak sekata
🔻Sukar hamil dan tak subur
🔻Masalah dalaman
🔻Rambut gugur
🔻Masalah aset yang jatuh dan longgar
🔻Susu badan kering 🔻Masalah cyst, tairod dan fibriod
.
10 BAHAH AKTIF YANG TERBAIK DALAM NI:
1. ASCROBIC ACID
2. NUTROX SUN
3. GLUTATHIONE
4. HYALURONIC ACID
5. ASTAXANTHIN
6. GARCINIA CAMBOGIA
7. LEMON
8. GREEN TEA
9. AFRICAN MANGO
10. GINGER .
Semuanya dari bahan-bahan semulajadi tanpa bahan terlarang. Supplement ni telah mendapat kelulusan dari KKM under Akta Makanan sebab ia BUKAN UBAT hanyalah makanan tambahan. .
DALAM 7 HARI PASTI AKAN NAMPAK PERUBAHAN😍
.
Harusss try okeh👌🏻
Normal Price RM140 
Promo Price RM100 only🔥
Free Postage📦
.
Jom Secantik Cinderella
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/cinderella
.
#cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig
2 0 1 hour ago
@fidaghani1 Profile picture

@fidaghani1

CINDERELLA GLOW & SLIM (CGS)
.
5 FUNGSI dalam 1 botol TANPA PANTANG LARANG & BEBAS DARI KOLAGEN. Bukan itu jer SELAMAT dimakan oleh ibu preggy dan breasfeeding sebab ia dari 100% dari BAHAN KANDUNGAN SEMULAJADI. .
⭕️Whitening
⭕️Slimming
⭕️Detox
⭕️Anti Aging
⭕️Vitality
.
SIAPA YANG SESUAI MAKAN CGS NI? 🔻Yang nak kulit cerah seluruh badan
🔻Masalah jerawat
🔻Masalah jeragat
🔻Kulit kering dan kusam
🔻Kulit bekas parut jerawat
🔻Masalah berat badan
🔻Masalah sembelit
🔻Period tak teratur
🔻Susah kawal selera makan
🔻Tona kulit tak sekata
🔻Sukar hamil dan tak subur
🔻Masalah dalaman
🔻Rambut gugur
🔻Masalah aset yang jatuh dan longgar
🔻Susu badan kering 🔻Masalah cyst, tairod dan fibriod
.
10 BAHAH AKTIF YANG TERBAIK DALAM NI:
1. ASCROBIC ACID
2. NUTROX SUN
3. GLUTATHIONE
4. HYALURONIC ACID
5. ASTAXANTHIN
6. GARCINIA CAMBOGIA
7. LEMON
8. GREEN TEA
9. AFRICAN MANGO
10. GINGER .
Semuanya dari bahan-bahan semulajadi tanpa bahan terlarang. Supplement ni telah mendapat kelulusan dari KKM under Akta Makanan sebab ia BUKAN UBAT hanyalah makanan tambahan. .
DALAM 7 HARI PASTI AKAN NAMPAK PERUBAHAN😍
.
Harusss try okeh👌🏻
Normal Price RM140
Promo Price RM100 only🔥
Free Postage📦
.
Jom Secantik Cinderella
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/cinderella
.
#cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

CINDERELLA GLOW & SLIM (CGS)
.
5 FUNGSI dalam 1 botol TANPA PANTANG LARANG & BEBAS DARI KOLAGEN. Bukan itu jer SELAMAT dimakan oleh ibu preggy dan breasfeeding sebab ia dari 100% dari BAHAN KANDUNGAN SEMULAJADI. .
⭕️Whitening
⭕️Slimming
⭕️Detox
⭕️Anti Aging
⭕️Vitality
.
SIAPA YANG SESUAI MAKAN CGS NI? 🔻Yang nak kulit cerah seluruh badan
🔻Masalah jerawat
🔻Masalah jeragat
🔻Kulit kering dan kusam
🔻Kulit bekas parut jerawat
🔻Masalah berat badan
🔻Masalah sembelit
🔻Period tak teratur
🔻Susah kawal selera makan
🔻Tona kulit tak sekata
🔻Sukar hamil dan tak subur
🔻Masalah dalaman
🔻Rambut gugur
🔻Masalah aset yang jatuh dan longgar
🔻Susu badan kering 🔻Masalah cyst, tairod dan fibriod
.
10 BAHAH AKTIF YANG TERBAIK DALAM NI:
1. ASCROBIC ACID
2. NUTROX SUN
3. GLUTATHIONE
4. HYALURONIC ACID
5. ASTAXANTHIN
6. GARCINIA CAMBOGIA
7. LEMON
8. GREEN TEA
9. AFRICAN MANGO
10. GINGER .
Semuanya dari bahan-bahan semulajadi tanpa bahan terlarang. Supplement ni telah mendapat kelulusan dari KKM under Akta Makanan sebab ia BUKAN UBAT hanyalah makanan tambahan. .
DALAM 7 HARI PASTI AKAN NAMPAK PERUBAHAN😍
.
Harusss try okeh👌🏻
Normal Price RM140 
Promo Price RM100 only🔥
Free Postage📦
.
Jom Secantik Cinderella
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/cinderella
.
#cinderellaglowslim #cinderellaserumfoundation #serum #sunblock #foundation #fullcoverage #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig
1 0 1 hour ago
@hyekal_05 Profile picture

@hyekal_05

#videolagu #videogilagila #editsendiri #followmyig follow ig @4wishh.__ ..kan sampai tak nampak kebaik kan yg kita buat 😆

#videolagu #videogilagila #editsendiri #followmyig follow ig @4wishh.__ ..kan sampai tak nampak kebaik kan yg kita buat 😆
1 0 5 hours ago
@hyekal_05 Profile picture

@hyekal_05

#videolagu #videobroken #editsendiri #followmyig ...takpernah benci Kau.. 🙌follow ig @azzarinaa_

#videolagu #videobroken #editsendiri #followmyig ...takpernah benci Kau.. 🙌follow ig @azzarinaa_
2 0 5 hours ago
@martina.sabatini.9 Profile picture

@martina.sabatini.9

Con gli occhi rivolti al cielo, io ti lascio andare.

Con gli occhi rivolti al cielo, io ti lascio andare.
7 1 7 hours ago
@cllaeudllaey Profile picture

@cllaeudllaey

Poznan, Poland

One of several photos from the session in Poznań 😻. I really liked the atmosphere at work. Greetings to the whole group and the photographer💋. I will show you the rest of the photos later, which is why they will invite you to follow my profile😇. PH: EKPhotography
#me #happy #photomodel #models #model #fashion #instagood #love #outfitsociety #picoftheday #look #instadaily #photography #natural #modellife #session #longhair
#mydiar #loveit #goodday #instagood #followme #followmyig #likemyig #brunette #smile #lovewhatyoudo #dowhatyoulove #polishgirl #darkskin

One of several photos from the session in Poznań 😻. I really liked the atmosphere at work.  Greetings to the whole group and the photographer💋. I will show you the rest of the photos later, which is why they will invite you to follow my profile😇. PH: EKPhotography
#me #happy #photomodel #models #model #fashion #instagood #love #outfitsociety #picoftheday #look #instadaily #photography #natural #modellife #session #longhair
#mydiar #loveit #goodday #instagood #followme #followmyig #likemyig #brunette #smile #lovewhatyoudo #dowhatyoulove #polishgirl #darkskin
40 4 7 hours ago
@nrleebiz Profile picture

@nrleebiz

Ecosport Camping Tent with Carry Bag / KHEMAH

RM76
Postage : RM8sm - available : blue/military camo/orange
- EcoSport 3-4 Persons Camping Tent With Carry Bag
- This lightweight 3-4 persons tent is perfect for hiking, camping, backpacking with its compact pack size and full feature operation.
- Capacity: 3-4 persons
- Material: PT190 polyester fabric
- Water Resistance only
- Frame material: fiberglass
- Door with mosquito netting
- Tent size: 210 x 190 x 130 cm
- Weight: 1.5 kg
- Packing: Come with a carry bag
- Carry bag size: 55x10x8cm

Material parameters:
- Within the account: 190T breathable, 1200mm waterproof - Foreign account: 190T top cover
- The bottom of the account: waterproof Oxford cloth 1500mm waterproof
- Tent mesh: polyester 50*50 B3
- Rod: 6.9mm glass rod,
- Accessories: 4 nails and 2 poles
- Weight: 1.6kg
- Storage size: 55*10*8cm
- Outside the bag: polyester cloth bag

Pos ke Seluruh Malaysia
Tiada Cod

#khemah #khemahmurah #khemahcamping #khemahhiking #outdoorcamping #khemahmurahmalaysia #trustedseller #trustedseller💯 #onlinebusiness #onlineseller #followmyig #follow4followback #sayajual #macam2sayajual #macammacamada

Ecosport Camping Tent with Carry Bag / KHEMAH

RM76
Postage : RM8sm - available : blue/military camo/orange
- EcoSport 3-4 Persons Camping Tent With Carry Bag
- This lightweight 3-4 persons tent is perfect for hiking, camping, backpacking with its compact pack size and full feature operation.
- Capacity: 3-4 persons
- Material: PT190 polyester fabric
- Water Resistance only
- Frame material: fiberglass
- Door with mosquito netting
- Tent size: 210 x 190 x 130 cm
- Weight: 1.5 kg
- Packing: Come with a carry bag
- Carry bag size: 55x10x8cm

Material parameters:
- Within the account: 190T breathable, 1200mm waterproof - Foreign account: 190T top cover
- The bottom of the account: waterproof Oxford cloth 1500mm waterproof
- Tent mesh: polyester 50*50 B3
- Rod: 6.9mm glass rod,
- Accessories:  4 nails and  2 poles
- Weight: 1.6kg
- Storage size: 55*10*8cm
- Outside the bag: polyester cloth bag

Pos ke Seluruh Malaysia
Tiada Cod

#khemah #khemahmurah #khemahcamping #khemahhiking #outdoorcamping #khemahmurahmalaysia #trustedseller #trustedseller💯 #onlinebusiness #onlineseller #followmyig #follow4followback #sayajual #macam2sayajual #macammacamada
0 0 8 hours ago
@littleqisya Profile picture

@littleqisya

Thank You..slalu repeat order 💋sis dah restock skli utk @littleqisya Shop ya., esok boleh cari dlm chiller 🍵
.
#restock #thaiteabyLQ #matcha #thaitealovers #greentealover #greentea #redtea #tehhijau #sayajual #littleqisyashop #kedaipuspanitasepang #beverage #drinks #bestseller #LQdrinks #airbotol #minuman #refreshing #yummy #creamy #visitmyig #followmyig #bandarbarusalaktinggi #kedaionline #igshopmalaysia #igfood #instafood #igers
.
Cara pembelian 👉🏻 Whtspp 019 669 5082
atau
🚶🏻‍♀️Walk-in at @littleqisya Shop,
Open 👉🏻 Mon - Fri ~ 9am - 5pm
Kedai Puspanita, Kompleks Pejabat Kerajaan Sepang
(Pejabat Tanah/Daerah), Bandar Baru Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang

Thank You..slalu repeat order 💋sis dah restock skli utk @littleqisya Shop ya., esok boleh cari dlm chiller 🍵
.
#restock #thaiteabyLQ #matcha #thaitealovers #greentealover #greentea #redtea #tehhijau #sayajual #littleqisyashop #kedaipuspanitasepang #beverage #drinks #bestseller #LQdrinks #airbotol #minuman #refreshing #yummy #creamy #visitmyig #followmyig #bandarbarusalaktinggi #kedaionline #igshopmalaysia #igfood #instafood #igers
.
Cara pembelian 👉🏻 Whtspp 019 669 5082
atau
🚶🏻‍♀️Walk-in at @littleqisya Shop,
Open 👉🏻 Mon - Fri ~ 9am - 5pm 
Kedai Puspanita, Kompleks Pejabat Kerajaan Sepang
(Pejabat Tanah/Daerah), Bandar Baru Salak Tinggi
.
🚩Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
8 0 8 hours ago
@harrykhalib Profile picture

@harrykhalib

[COCA-COLA]
.
.
.
Japan's Slim Aluminium Bottle & Slim Aluminium Can---Japan National Rugby Team Set
.
.
.
Coca Cola as the official sponsor of the Rugby World Cup 2019 that celebrates the Japan National Rugby Team during the year of the World Cup on their home soil.
.
.
.
.
#collection #picker
#malaysianpickers
#cocacola
#cocacolamy
#coke
#japan #japannationalrugbyteam #cocacolaredsparks #rugby
#rugbyworldcup2019
#limitedition
#followmyig

[COCA-COLA]
.
.
.
Japan's Slim Aluminium Bottle & Slim Aluminium Can---Japan National Rugby  Team Set
.
.
.
Coca Cola as the official sponsor of the Rugby World Cup 2019 that celebrates the Japan National Rugby Team during the year of the World Cup on their home soil.
.
.
.
.
#collection #picker
#malaysianpickers 
#cocacola
#cocacolamy
#coke 
#japan #japannationalrugbyteam #cocacolaredsparks #rugby
#rugbyworldcup2019 
#limitedition
#followmyig
25 0 8 hours ago
@nurlee_co Profile picture

@nurlee_co

Long Sleeve Flora Cardigan

RM34.50
Postage : RM7sm/ss - available : A/B/C/E
- FREE SAIZ CAN FIT S-M !!
- material : cotton
- Shoulder:36-44cm(elastic) - sleeve long:59cm - cardigan long:63-82cm(front short back long)

#longsleevefloracardigan #cardigan #cardigans #cardiganmurah #cardiganmurahmalaysian #trustedseller #onlineboutique #onlineshopmalaysia #followforfollowback #follow #followmyig

Long Sleeve Flora Cardigan

RM34.50
Postage : RM7sm/ss - available : A/B/C/E
- FREE SAIZ CAN FIT S-M !!
- material : cotton
- Shoulder:36-44cm(elastic) - sleeve long:59cm - cardigan long:63-82cm(front short back long)

#longsleevefloracardigan #cardigan #cardigans #cardiganmurah #cardiganmurahmalaysian #trustedseller #onlineboutique #onlineshopmalaysia #followforfollowback #follow #followmyig
2 0 8 hours ago
@rayofbeauty__ Profile picture

@rayofbeauty__

Want larger looking breasts without surgery? 🙈 We do IPL BREAST ENHANCEMENT, This process increases blood pressure in the capillaries, promotes microcirculation, thickens the connective tissue and encourages the breast cells to enlarge. It also tightens the collagen fibres causing the skin to lift.
_______________________________________________________
For more information call/text 📞 (604)417-0457 or email 💌 rayofbeauty15@gmail.com
_______________________________________________________
#fall #wakeupandmakeup #winter #laser #surrey #vancouverbc #vancouver #langley #september #indianwedding #bridal #laserhairremoval #skincare #skinrejuvenation #kimkardashian #selfie #likeforlike #followmyig #wedding #indian #breastenhancement #indian_wedding_inspiration #victoriassecret #bombayhair #dressyourface #friends #rachelgreen

Want larger looking breasts without surgery? 🙈 We do IPL BREAST ENHANCEMENT, This process increases blood pressure in the capillaries, promotes microcirculation, thickens the connective tissue and encourages the breast cells to enlarge. It also tightens the collagen fibres causing the skin to lift. 
_______________________________________________________
For more information call/text 📞 (604)417-0457 or email 💌 rayofbeauty15@gmail.com
_______________________________________________________
#fall #wakeupandmakeup #winter #laser #surrey #vancouverbc #vancouver #langley #september #indianwedding #bridal #laserhairremoval #skincare #skinrejuvenation #kimkardashian #selfie #likeforlike #followmyig #wedding #indian #breastenhancement #indian_wedding_inspiration #victoriassecret #bombayhair #dressyourface #friends #rachelgreen
14 1 8 hours ago
@sisfel.fida Profile picture

@sisfel.fida

BUY MUSLIM FIRST💖💖💖
SOKONG PRODUK MUSLIM dengan membeli FELINNA BODY MIST produk Muslim yang kualiti setanding antarabangsa. Sumpah wangiiii... Dan harga mur-mur mampu milik RM45 plus free postage.
.
Kalau rasa wangian jenama antarabangsa tu mahal, eh ni ada rahsia sis nak bagitau ni.
.
Felinna Body Mist ni best lagi dari VS. Kata mereka.
.
Masyaallah. Pakai sikit je pun. Tapi bau dia. Sedapppp...
.
Semua ni feedback fresh from oven daripada customer Felinna Body Mist sendiri tau.
.
Yang bagus kita war-warkan. Mana tahu ada yang memang dah lama tercari-cari body mist macam ni dengan harga mampu beli.
.
Kongsikan yang baik-baik. Insyaallah yang datang pada kita pun baik-baik hendaknya.
.
Uniknya Felinna Body Mist ada tambahan Glicerin untuk buat kulit moist lepas pakai. Dicampur dengan Witch Hazel untuk buat dia tahan lama.
.
Harga hanya RM 45. Sebotol dengan isian 200 ml (banyak sangat). Kualiti sangat superb setanding wangian antarabangsa. .
Felinna Body Mist. Ada 5 wangian yang memikat;
.
❤Vanilla Passion❤
Haruman lembut Vanilla dan Kelapa dengan sentuhan lembut Bunga Lili.
.
❤Dreamy Lady❤
Haruman Bunga Peoni dengan sentuhan Bunga Raspberi.
.
❤Sweet Heart❤
Haruman manis Plum dengan sentuhan lembut Bunga Orkid.
.
❤Lovely Blossom❤
Haruman Bunga-bungaan dengan sentuhan lembut Sitrus.
.
❤Ocean Breeze❤
Haruman sofistikated yang dingin dan segar seumpama Lautan tenang.
.
Uolls suka beli bau yang mana? Whatsapp sis sekarang untuk beli Felinna Body Mist!
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/sisfel
.
#sisfel #sisfelwarriors #teatox #harmony #mealvy #felinnabodymist #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

BUY MUSLIM FIRST💖💖💖
SOKONG PRODUK MUSLIM dengan membeli FELINNA BODY MIST produk Muslim yang kualiti setanding antarabangsa. Sumpah wangiiii... Dan harga mur-mur mampu milik RM45 plus free postage.
.
Kalau rasa wangian jenama antarabangsa tu mahal, eh ni ada rahsia sis nak bagitau ni.
.
Felinna Body Mist ni best lagi dari VS. Kata mereka.
.
Masyaallah. Pakai sikit je pun. Tapi bau dia. Sedapppp...
.
Semua ni feedback fresh from oven daripada customer Felinna Body Mist sendiri tau.
.
Yang bagus kita war-warkan. Mana tahu ada yang memang dah lama tercari-cari body mist macam ni dengan harga mampu beli.
.
Kongsikan yang baik-baik. Insyaallah yang datang pada kita pun baik-baik hendaknya.
.
Uniknya Felinna Body Mist ada tambahan Glicerin untuk buat kulit moist lepas pakai. Dicampur dengan Witch Hazel untuk buat dia tahan lama.
.
Harga hanya RM 45. Sebotol dengan isian 200 ml (banyak sangat). Kualiti sangat superb setanding wangian antarabangsa. .
Felinna Body Mist. Ada 5 wangian yang memikat;
.
❤Vanilla Passion❤ 
Haruman lembut  Vanilla dan Kelapa dengan sentuhan lembut Bunga Lili.
.
❤Dreamy Lady❤
Haruman Bunga Peoni dengan sentuhan Bunga Raspberi.
.
❤Sweet Heart❤ 
Haruman manis Plum dengan sentuhan lembut Bunga Orkid.
.
❤Lovely Blossom❤
Haruman Bunga-bungaan dengan sentuhan lembut Sitrus.
.
❤Ocean Breeze❤
Haruman sofistikated yang dingin dan segar seumpama Lautan tenang.
.
Uolls suka beli bau yang mana? Whatsapp sis sekarang untuk beli Felinna Body Mist!
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/sisfel
.
#sisfel #sisfelwarriors #teatox #harmony #mealvy #felinnabodymist #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig
0 0 9 hours ago
@sisfel.fida Profile picture

@sisfel.fida

BUY MUSLIM FIRST💖💖💖
SOKONG PRODUK MUSLIM dengan membeli FELINNA BODY MIST produk Muslim yang kualiti setanding antarabangsa. Sumpah wangiiii... Dan harga mur-mur mampu milik RM45 plus free postage.
.
Kalau rasa wangian jenama antarabangsa tu mahal, eh ni ada rahsia sis nak bagitau ni.
.
Felinna Body Mist ni best lagi dari VS. Kata mereka.
.
Masyaallah. Pakai sikit je pun. Tapi bau dia. Sedapppp...
.
Semua ni feedback fresh from oven daripada customer Felinna Body Mist sendiri tau.
.
Yang bagus kita war-warkan. Mana tahu ada yang memang dah lama tercari-cari body mist macam ni dengan harga mampu beli.
.
Kongsikan yang baik-baik. Insyaallah yang datang pada kita pun baik-baik hendaknya.
.
Uniknya Felinna Body Mist ada tambahan Glicerin untuk buat kulit moist lepas pakai. Dicampur dengan Witch Hazel untuk buat dia tahan lama.
.
Harga hanya RM 45. Sebotol dengan isian 200 ml (banyak sangat). Kualiti sangat superb setanding wangian antarabangsa. .
Felinna Body Mist. Ada 5 wangian yang memikat;
.
❤Vanilla Passion❤
Haruman lembut Vanilla dan Kelapa dengan sentuhan lembut Bunga Lili.
.
❤Dreamy Lady❤
Haruman Bunga Peoni dengan sentuhan Bunga Raspberi.
.
❤Sweet Heart❤
Haruman manis Plum dengan sentuhan lembut Bunga Orkid.
.
❤Lovely Blossom❤
Haruman Bunga-bungaan dengan sentuhan lembut Sitrus.
.
❤Ocean Breeze❤
Haruman sofistikated yang dingin dan segar seumpama Lautan tenang.
.
Uolls suka beli bau yang mana? Whatsapp sis sekarang untuk beli Felinna Body Mist!
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/sisfel
.
#sisfel #sisfelwarriors #teatox #harmony #mealvy #felinnabodymist #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

BUY MUSLIM FIRST💖💖💖
SOKONG PRODUK MUSLIM dengan membeli FELINNA BODY MIST produk Muslim yang kualiti setanding antarabangsa. Sumpah wangiiii... Dan harga mur-mur mampu milik RM45 plus free postage.
.
Kalau rasa wangian jenama antarabangsa tu mahal, eh ni ada rahsia sis nak bagitau ni.
.
Felinna Body Mist ni best lagi dari VS. Kata mereka.
.
Masyaallah. Pakai sikit je pun. Tapi bau dia. Sedapppp...
.
Semua ni feedback fresh from oven daripada customer Felinna Body Mist sendiri tau.
.
Yang bagus kita war-warkan. Mana tahu ada yang memang dah lama tercari-cari body mist macam ni dengan harga mampu beli.
.
Kongsikan yang baik-baik. Insyaallah yang datang pada kita pun baik-baik hendaknya.
.
Uniknya Felinna Body Mist ada tambahan Glicerin untuk buat kulit moist lepas pakai. Dicampur dengan Witch Hazel untuk buat dia tahan lama.
.
Harga hanya RM 45. Sebotol dengan isian 200 ml (banyak sangat). Kualiti sangat superb setanding wangian antarabangsa. .
Felinna Body Mist. Ada 5 wangian yang memikat;
.
❤Vanilla Passion❤ 
Haruman lembut  Vanilla dan Kelapa dengan sentuhan lembut Bunga Lili.
.
❤Dreamy Lady❤
Haruman Bunga Peoni dengan sentuhan Bunga Raspberi.
.
❤Sweet Heart❤ 
Haruman manis Plum dengan sentuhan lembut Bunga Orkid.
.
❤Lovely Blossom❤
Haruman Bunga-bungaan dengan sentuhan lembut Sitrus.
.
❤Ocean Breeze❤
Haruman sofistikated yang dingin dan segar seumpama Lautan tenang.
.
Uolls suka beli bau yang mana? Whatsapp sis sekarang untuk beli Felinna Body Mist!
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/sisfel
.
#sisfel #sisfelwarriors #teatox #harmony #mealvy #felinnabodymist #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig
0 0 9 hours ago
@sisfel.fida Profile picture

@sisfel.fida

BUY MUSLIM FIRST💖💖💖
SOKONG PRODUK MUSLIM dengan membeli FELINNA BODY MIST produk Muslim yang kualiti setanding antarabangsa. Sumpah wangiiii... Dan harga mur-mur mampu milik RM45 plus free postage.
.
Kalau rasa wangian jenama antarabangsa tu mahal, eh ni ada rahsia sis nak bagitau ni.
.
Felinna Body Mist ni best lagi dari VS. Kata mereka.
.
Masyaallah. Pakai sikit je pun. Tapi bau dia. Sedapppp...
.
Semua ni feedback fresh from oven daripada customer Felinna Body Mist sendiri tau.
.
Yang bagus kita war-warkan. Mana tahu ada yang memang dah lama tercari-cari body mist macam ni dengan harga mampu beli.
.
Kongsikan yang baik-baik. Insyaallah yang datang pada kita pun baik-baik hendaknya.
.
Uniknya Felinna Body Mist ada tambahan Glicerin untuk buat kulit moist lepas pakai. Dicampur dengan Witch Hazel untuk buat dia tahan lama.
.
Harga hanya RM 45. Sebotol dengan isian 200 ml (banyak sangat). Kualiti sangat superb setanding wangian antarabangsa. .
Felinna Body Mist. Ada 5 wangian yang memikat;
.
❤Vanilla Passion❤
Haruman lembut Vanilla dan Kelapa dengan sentuhan lembut Bunga Lili.
.
❤Dreamy Lady❤
Haruman Bunga Peoni dengan sentuhan Bunga Raspberi.
.
❤Sweet Heart❤
Haruman manis Plum dengan sentuhan lembut Bunga Orkid.
.
❤Lovely Blossom❤
Haruman Bunga-bungaan dengan sentuhan lembut Sitrus.
.
❤Ocean Breeze❤
Haruman sofistikated yang dingin dan segar seumpama Lautan tenang.
.
Uolls suka beli bau yang mana? Whatsapp sis sekarang untuk beli Felinna Body Mist!
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/sisfel
.
#sisfel #sisfelwarriors #teatox #harmony #mealvy #felinnabodymist #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

BUY MUSLIM FIRST💖💖💖
SOKONG PRODUK MUSLIM dengan membeli FELINNA BODY MIST produk Muslim yang kualiti setanding antarabangsa. Sumpah wangiiii... Dan harga mur-mur mampu milik RM45 plus free postage.
.
Kalau rasa wangian jenama antarabangsa tu mahal, eh ni ada rahsia sis nak bagitau ni.
.
Felinna Body Mist ni best lagi dari VS. Kata mereka.
.
Masyaallah. Pakai sikit je pun. Tapi bau dia. Sedapppp...
.
Semua ni feedback fresh from oven daripada customer Felinna Body Mist sendiri tau.
.
Yang bagus kita war-warkan. Mana tahu ada yang memang dah lama tercari-cari body mist macam ni dengan harga mampu beli.
.
Kongsikan yang baik-baik. Insyaallah yang datang pada kita pun baik-baik hendaknya.
.
Uniknya Felinna Body Mist ada tambahan Glicerin untuk buat kulit moist lepas pakai. Dicampur dengan Witch Hazel untuk buat dia tahan lama.
.
Harga hanya RM 45. Sebotol dengan isian 200 ml (banyak sangat). Kualiti sangat superb setanding wangian antarabangsa. .
Felinna Body Mist. Ada 5 wangian yang memikat;
.
❤Vanilla Passion❤ 
Haruman lembut  Vanilla dan Kelapa dengan sentuhan lembut Bunga Lili.
.
❤Dreamy Lady❤
Haruman Bunga Peoni dengan sentuhan Bunga Raspberi.
.
❤Sweet Heart❤ 
Haruman manis Plum dengan sentuhan lembut Bunga Orkid.
.
❤Lovely Blossom❤
Haruman Bunga-bungaan dengan sentuhan lembut Sitrus.
.
❤Ocean Breeze❤
Haruman sofistikated yang dingin dan segar seumpama Lautan tenang.
.
Uolls suka beli bau yang mana? Whatsapp sis sekarang untuk beli Felinna Body Mist!
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/sisfel
.
#sisfel #sisfelwarriors #teatox #harmony #mealvy #felinnabodymist #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig
0 0 9 hours ago
@sisfel.fida Profile picture

@sisfel.fida

BUY MUSLIM FIRST💖💖💖
SOKONG PRODUK MUSLIM dengan membeli FELINNA BODY MIST produk Muslim yang kualiti setanding antarabangsa. Sumpah wangiiii... Dan harga mur-mur mampu milik RM45 plus free postage.
.
Kalau rasa wangian jenama antarabangsa tu mahal, eh ni ada rahsia sis nak bagitau ni.
.
Felinna Body Mist ni best lagi dari VS. Kata mereka.
.
Masyaallah. Pakai sikit je pun. Tapi bau dia. Sedapppp...
.
Semua ni feedback fresh from oven daripada customer Felinna Body Mist sendiri tau.
.
Yang bagus kita war-warkan. Mana tahu ada yang memang dah lama tercari-cari body mist macam ni dengan harga mampu beli.
.
Kongsikan yang baik-baik. Insyaallah yang datang pada kita pun baik-baik hendaknya.
.
Uniknya Felinna Body Mist ada tambahan Glicerin untuk buat kulit moist lepas pakai. Dicampur dengan Witch Hazel untuk buat dia tahan lama.
.
Harga hanya RM 45. Sebotol dengan isian 200 ml (banyak sangat). Kualiti sangat superb setanding wangian antarabangsa. .
Felinna Body Mist. Ada 5 wangian yang memikat;
.
❤Vanilla Passion❤
Haruman lembut Vanilla dan Kelapa dengan sentuhan lembut Bunga Lili.
.
❤Dreamy Lady❤
Haruman Bunga Peoni dengan sentuhan Bunga Raspberi.
.
❤Sweet Heart❤
Haruman manis Plum dengan sentuhan lembut Bunga Orkid.
.
❤Lovely Blossom❤
Haruman Bunga-bungaan dengan sentuhan lembut Sitrus.
.
❤Ocean Breeze❤
Haruman sofistikated yang dingin dan segar seumpama Lautan tenang.
.
Uolls suka beli bau yang mana? Whatsapp sis sekarang untuk beli Felinna Body Mist!
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/sisfel
.
#sisfel #sisfelwarriors #teatox #harmony #mealvy #felinnabodymist #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

BUY MUSLIM FIRST💖💖💖
SOKONG PRODUK MUSLIM dengan membeli FELINNA BODY MIST produk Muslim yang kualiti setanding antarabangsa. Sumpah wangiiii... Dan harga mur-mur mampu milik RM45 plus free postage.
.
Kalau rasa wangian jenama antarabangsa tu mahal, eh ni ada rahsia sis nak bagitau ni.
.
Felinna Body Mist ni best lagi dari VS. Kata mereka.
.
Masyaallah. Pakai sikit je pun. Tapi bau dia. Sedapppp...
.
Semua ni feedback fresh from oven daripada customer Felinna Body Mist sendiri tau.
.
Yang bagus kita war-warkan. Mana tahu ada yang memang dah lama tercari-cari body mist macam ni dengan harga mampu beli.
.
Kongsikan yang baik-baik. Insyaallah yang datang pada kita pun baik-baik hendaknya.
.
Uniknya Felinna Body Mist ada tambahan Glicerin untuk buat kulit moist lepas pakai. Dicampur dengan Witch Hazel untuk buat dia tahan lama.
.
Harga hanya RM 45. Sebotol dengan isian 200 ml (banyak sangat). Kualiti sangat superb setanding wangian antarabangsa. .
Felinna Body Mist. Ada 5 wangian yang memikat;
.
❤Vanilla Passion❤ 
Haruman lembut  Vanilla dan Kelapa dengan sentuhan lembut Bunga Lili.
.
❤Dreamy Lady❤
Haruman Bunga Peoni dengan sentuhan Bunga Raspberi.
.
❤Sweet Heart❤ 
Haruman manis Plum dengan sentuhan lembut Bunga Orkid.
.
❤Lovely Blossom❤
Haruman Bunga-bungaan dengan sentuhan lembut Sitrus.
.
❤Ocean Breeze❤
Haruman sofistikated yang dingin dan segar seumpama Lautan tenang.
.
Uolls suka beli bau yang mana? Whatsapp sis sekarang untuk beli Felinna Body Mist!
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/sisfel
.
#sisfel #sisfelwarriors #teatox #harmony #mealvy #felinnabodymist #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig
0 0 9 hours ago
@sisfel.fida Profile picture

@sisfel.fida

BUY MUSLIM FIRST💖💖💖
SOKONG PRODUK MUSLIM dengan membeli FELINNA BODY MIST produk Muslim yang kualiti setanding antarabangsa. Sumpah wangiiii... Dan harga mur-mur mampu milik RM45 plus free postage.
.
Kalau rasa wangian jenama antarabangsa tu mahal, eh ni ada rahsia sis nak bagitau ni.
.
Felinna Body Mist ni best lagi dari VS. Kata mereka.
.
Masyaallah. Pakai sikit je pun. Tapi bau dia. Sedapppp...
.
Semua ni feedback fresh from oven daripada customer Felinna Body Mist sendiri tau.
.
Yang bagus kita war-warkan. Mana tahu ada yang memang dah lama tercari-cari body mist macam ni dengan harga mampu beli.
.
Kongsikan yang baik-baik. Insyaallah yang datang pada kita pun baik-baik hendaknya.
.
Uniknya Felinna Body Mist ada tambahan Glicerin untuk buat kulit moist lepas pakai. Dicampur dengan Witch Hazel untuk buat dia tahan lama.
.
Harga hanya RM 45. Sebotol dengan isian 200 ml (banyak sangat). Kualiti sangat superb setanding wangian antarabangsa. .
Felinna Body Mist. Ada 5 wangian yang memikat;
.
❤Vanilla Passion❤
Haruman lembut Vanilla dan Kelapa dengan sentuhan lembut Bunga Lili.
.
❤Dreamy Lady❤
Haruman Bunga Peoni dengan sentuhan Bunga Raspberi.
.
❤Sweet Heart❤
Haruman manis Plum dengan sentuhan lembut Bunga Orkid.
.
❤Lovely Blossom❤
Haruman Bunga-bungaan dengan sentuhan lembut Sitrus.
.
❤Ocean Breeze❤
Haruman sofistikated yang dingin dan segar seumpama Lautan tenang.
.
Uolls suka beli bau yang mana? Whatsapp sis sekarang untuk beli Felinna Body Mist!
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/sisfel
.
#sisfel #sisfelwarriors #teatox #harmony #mealvy #felinnabodymist #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

BUY MUSLIM FIRST💖💖💖
SOKONG PRODUK MUSLIM dengan membeli FELINNA BODY MIST produk Muslim yang kualiti setanding antarabangsa. Sumpah wangiiii... Dan harga mur-mur mampu milik RM45 plus free postage.
.
Kalau rasa wangian jenama antarabangsa tu mahal, eh ni ada rahsia sis nak bagitau ni.
.
Felinna Body Mist ni best lagi dari VS. Kata mereka.
.
Masyaallah. Pakai sikit je pun. Tapi bau dia. Sedapppp...
.
Semua ni feedback fresh from oven daripada customer Felinna Body Mist sendiri tau.
.
Yang bagus kita war-warkan. Mana tahu ada yang memang dah lama tercari-cari body mist macam ni dengan harga mampu beli.
.
Kongsikan yang baik-baik. Insyaallah yang datang pada kita pun baik-baik hendaknya.
.
Uniknya Felinna Body Mist ada tambahan Glicerin untuk buat kulit moist lepas pakai. Dicampur dengan Witch Hazel untuk buat dia tahan lama.
.
Harga hanya RM 45. Sebotol dengan isian 200 ml (banyak sangat). Kualiti sangat superb setanding wangian antarabangsa. .
Felinna Body Mist. Ada 5 wangian yang memikat;
.
❤Vanilla Passion❤ 
Haruman lembut  Vanilla dan Kelapa dengan sentuhan lembut Bunga Lili.
.
❤Dreamy Lady❤
Haruman Bunga Peoni dengan sentuhan Bunga Raspberi.
.
❤Sweet Heart❤ 
Haruman manis Plum dengan sentuhan lembut Bunga Orkid.
.
❤Lovely Blossom❤
Haruman Bunga-bungaan dengan sentuhan lembut Sitrus.
.
❤Ocean Breeze❤
Haruman sofistikated yang dingin dan segar seumpama Lautan tenang.
.
Uolls suka beli bau yang mana? Whatsapp sis sekarang untuk beli Felinna Body Mist!
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/sisfel
.
#sisfel #sisfelwarriors #teatox #harmony #mealvy #felinnabodymist #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig
1 0 9 hours ago
@sisfel.fida Profile picture

@sisfel.fida

BUY MUSLIM FIRST💖💖💖
SOKONG PRODUK MUSLIM dengan membeli FELINNA BODY MIST produk Muslim yang kualiti setanding antarabangsa. Sumpah wangiiii... Dan harga mur-mur mampu milik RM45 plus free postage.
.
Kalau rasa wangian jenama antarabangsa tu mahal, eh ni ada rahsia sis nak bagitau ni.
.
Felinna Body Mist ni best lagi dari VS. Kata mereka.
.
Masyaallah. Pakai sikit je pun. Tapi bau dia. Sedapppp...
.
Semua ni feedback fresh from oven daripada customer Felinna Body Mist sendiri tau.
.
Yang bagus kita war-warkan. Mana tahu ada yang memang dah lama tercari-cari body mist macam ni dengan harga mampu beli.
.
Kongsikan yang baik-baik. Insyaallah yang datang pada kita pun baik-baik hendaknya.
.
Uniknya Felinna Body Mist ada tambahan Glicerin untuk buat kulit moist lepas pakai. Dicampur dengan Witch Hazel untuk buat dia tahan lama.
.
Harga hanya RM 45. Sebotol dengan isian 200 ml (banyak sangat). Kualiti sangat superb setanding wangian antarabangsa. .
Felinna Body Mist. Ada 5 wangian yang memikat;
.
❤Vanilla Passion❤
Haruman lembut Vanilla dan Kelapa dengan sentuhan lembut Bunga Lili.
.
❤Dreamy Lady❤
Haruman Bunga Peoni dengan sentuhan Bunga Raspberi.
.
❤Sweet Heart❤
Haruman manis Plum dengan sentuhan lembut Bunga Orkid.
.
❤Lovely Blossom❤
Haruman Bunga-bungaan dengan sentuhan lembut Sitrus.
.
❤Ocean Breeze❤
Haruman sofistikated yang dingin dan segar seumpama Lautan tenang.
.
Uolls suka beli bau yang mana? Whatsapp sis sekarang untuk beli Felinna Body Mist!
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/sisfel
.
#sisfel #sisfelwarriors #teatox #harmony #mealvy #felinnabodymist #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig

BUY MUSLIM FIRST💖💖💖
SOKONG PRODUK MUSLIM dengan membeli FELINNA BODY MIST produk Muslim yang kualiti setanding antarabangsa. Sumpah wangiiii... Dan harga mur-mur mampu milik RM45 plus free postage.
.
Kalau rasa wangian jenama antarabangsa tu mahal, eh ni ada rahsia sis nak bagitau ni.
.
Felinna Body Mist ni best lagi dari VS. Kata mereka.
.
Masyaallah. Pakai sikit je pun. Tapi bau dia. Sedapppp...
.
Semua ni feedback fresh from oven daripada customer Felinna Body Mist sendiri tau.
.
Yang bagus kita war-warkan. Mana tahu ada yang memang dah lama tercari-cari body mist macam ni dengan harga mampu beli.
.
Kongsikan yang baik-baik. Insyaallah yang datang pada kita pun baik-baik hendaknya.
.
Uniknya Felinna Body Mist ada tambahan Glicerin untuk buat kulit moist lepas pakai. Dicampur dengan Witch Hazel untuk buat dia tahan lama.
.
Harga hanya RM 45. Sebotol dengan isian 200 ml (banyak sangat). Kualiti sangat superb setanding wangian antarabangsa. .
Felinna Body Mist. Ada 5 wangian yang memikat;
.
❤Vanilla Passion❤ 
Haruman lembut  Vanilla dan Kelapa dengan sentuhan lembut Bunga Lili.
.
❤Dreamy Lady❤
Haruman Bunga Peoni dengan sentuhan Bunga Raspberi.
.
❤Sweet Heart❤ 
Haruman manis Plum dengan sentuhan lembut Bunga Orkid.
.
❤Lovely Blossom❤
Haruman Bunga-bungaan dengan sentuhan lembut Sitrus.
.
❤Ocean Breeze❤
Haruman sofistikated yang dingin dan segar seumpama Lautan tenang.
.
Uolls suka beli bau yang mana? Whatsapp sis sekarang untuk beli Felinna Body Mist!
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio profile
www.wasap.my/60193292100/sisfel
.
#sisfel #sisfelwarriors #teatox #harmony #mealvy #felinnabodymist #bisnespatuhsyariah #sokongprodukmuslim #muslimah #solehah #sumayyah #hijab #padu #bersemut #influencer #instafamous #beautyaddict #beautyinfluencer #moodrepublik #buymuslimfirst #malaysia #alhamdulillah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoriginal #bazaarpaknil #bazarpaknil #visitmyig #followmyig
0 0 9 hours ago

Top #followmyig posts

@weerczik_01 Profile picture

@weerczik_01

Zabrze

' Taka sama, a inna niż wszystkie,
Taka unikalna, w sercu nosi blizne,
Za silna na Twoją zmienność i kłamstwa,
Dziewczyna co uwolniła sie od gówniarstwa ' 🌟She has a strong personality🌟
#polishphoto
#polishmotogirl #polishgirl #polishwoman #photooftheday #goodgirl #goodtime #goodday
#instagood #instagirl #fitmotivation #gymgirl #gymmotivation #followmyig #followme #followmystory

' Taka sama, a inna niż wszystkie, 
Taka unikalna, w sercu nosi blizne, 
Za silna na Twoją zmienność i kłamstwa,
Dziewczyna co uwolniła sie od gówniarstwa ' 🌟She has a strong personality🌟
#polishphoto
#polishmotogirl #polishgirl #polishwoman #photooftheday #goodgirl #goodtime #goodday 
#instagood #instagirl #fitmotivation #gymgirl #gymmotivation #followmyig #followme #followmystory
267 6 18 August, 2019
@redlipsnballerinas Profile picture

@redlipsnballerinas

Kolkata

Thanks @rekha23.bhavnani for these beautiful handmade jewellery.. They are light weighted which can be worn anytime during the day.. PS- Goes perfectly with my Outfit 😛
.
.
#redlipsnballerinas #handmadejewelry

Thanks @rekha23.bhavnani for these beautiful handmade jewellery.. They are light weighted which can be worn anytime during the day.. PS- Goes perfectly with my Outfit 😛
.
.
#redlipsnballerinas #handmadejewelry
515 54 4 August, 2019