#floor88 Instagram Photos & Videos

floor88 - 7.9k posts

Gatal2 sngt vokalis ni nk bwk lagu #hutang #floor88 dh tahu tk pernah bwk nk gak dibedalnye😂😂 pstu @n.addin_ pon layankan je..hahaha..

Gatal2 sngt vokalis ni nk bwk lagu #hutang #floor88 dh tahu tk pernah bwk nk gak dibedalnye😂😂 pstu @n.addin_ pon layankan je..hahaha..

1 0 2 hours ago
Tepok Amai Amai

#tepukamaiamai
#floor88
#hutang

Tepok Amai Amai

#tepukamaiamai
#floor88
#hutang

116 15 8 hours ago
#hutang #floor88 #tepukamaiamai

#hutang #floor88 #tepukamaiamai

13 0 8 hours ago
KURUNG SAREE NIRMALA (CODE : SN)
.
Pelbagai majlis boleh digayakan.
Material Chiffon Full lining
.
Ada zip di bhgn lengan
Zip Belakang baju
Skirt Duyung (full getah & zip)
.
Harga : RM152 free pos
.
📮Pos Selasa & Khamis shj (Proses 2-5 hari bkerja)
.
#kurungnikah #kurungtunang  #bajunikah 
#bajutunang #weddingday  #wedding  #mua  #bajupengantinmurah  #teamafviral08904 #dayangnurfaizah  #shafiqkyle #remyhair  #remy 
#ctdk #floor88  #buletintv3  #meredithgrey

KURUNG SAREE NIRMALA (CODE : SN)
.
Pelbagai majlis boleh digayakan.
Material Chiffon Full lining
.
Ada zip di bhgn lengan
Zip Belakang baju
Skirt Duyung (full getah & zip)
.
Harga : RM152 free pos
.
📮Pos Selasa & Khamis shj (Proses 2-5 hari bkerja)
.
#kurungnikah #kurungtunang #bajunikah
#bajutunang #weddingday #wedding #mua #bajupengantinmurah #teamafviral08904 #dayangnurfaizah #shafiqkyle #remyhair #remy
#ctdk #floor88 #buletintv3 #meredithgrey

85 20 9 hours ago
#tepukamaiamai
#floor88
#tepukamaiamaichallenge 
Korang x nak cuba buat?

#tepukamaiamai
#floor88
#tepukamaiamaichallenge
Korang x nak cuba buat?

90 1 12 hours ago
Credit to from @babyshimaofficial (@get_regrann) -  jom buat challenge ni!!! tag kawan kalian ya.. #tepukamaiamaichallenge with @floor88band n @sarahsuhairi .dengarkan single terbaru @floor88band  HUTANG ❤️#babyshima #bs #floor88 #adanampakmummyhappy #hutang - #regrann

Credit to from @babyshimaofficial (@get_regrann) - jom buat challenge ni!!! tag kawan kalian ya.. #tepukamaiamaichallenge with @floor88band n @sarahsuhairi .dengarkan single terbaru @floor88band HUTANG ❤️ #babyshima #bs #floor88 #adanampakmummyhappy #hutang - #regrann

11 0 12 hours ago
#beautiQbyhikmah

TERJEBAK 😋
.
.
Tapi..... Bila tengok2 rasa nak join plak. Rasa nak joget sama. Wat banyak kali, leh jadi senaman santai kot kan. HAHA.

Sis memang suka tengok orang menari2 ni, tu yang dulu sekolah rendah nak sangat jadi penari lagu Dikir Puteri by @noraniza_idris tu, sungguh2 sis tunjuk bakat. HAHA. Finally.. Terpilih. Happy gile. 🙈
.
.
Korang layan x video @cikmanggis nih. Ke... #nsasuperstar nak sahut cabaran buat challenge ni ramai2 mase gathering nanti. Hahaha. 😋🤣😂

#beautiQbyhikmah

TERJEBAK 😋
.
.
Tapi..... Bila tengok2 rasa nak join plak. Rasa nak joget sama. Wat banyak kali, leh jadi senaman santai kot kan. HAHA.

Sis memang suka tengok orang menari2 ni, tu yang dulu sekolah rendah nak sangat jadi penari lagu Dikir Puteri by @noraniza_idris tu, sungguh2 sis tunjuk bakat. HAHA. Finally.. Terpilih. Happy gile. 🙈
.
.
Korang layan x video @cikmanggis nih. Ke... #nsasuperstar nak sahut cabaran buat challenge ni ramai2 mase gathering nanti. Hahaha. 😋🤣😂

18 3 17 hours ago
Throwback masa @ayieelhamf88 di Singapore. .
.
Thank you @ahboy_lauraveanna for the pictures. Kita jumpa soon!! .
.
Reposted from @ahboy_lauraveanna (@get_regrann) -  #Throwback to JJMM2019
.
.
.
Been listening and playing your songs most of the time in my daily life @ayieelhamf88 @achoifloor88 .It was such an honour to meet u guys in real life on that stage. Such a great bunch of young talents, humble, easygoing and fun.. May we meet again some other time brother! 
Semoga korg terus berjaya lagi dimasa masa akan datang.. .
.
.
#ahboysg #sglocalhost #floor88 #ayiefloor88 #achoifloor88
#zalikha #aqilah #roadblockhatiku #hutang 
Credits : @asp_asrysoundproduction @radnakxi - #regrann

Throwback masa @ayieelhamf88 di Singapore. .
.
Thank you @ahboy_lauraveanna for the pictures. Kita jumpa soon!! .
.
Reposted from @ahboy_lauraveanna (@get_regrann) - #Throwback to JJMM2019
.
.
.
Been listening and playing your songs most of the time in my daily life @ayieelhamf88 @achoifloor88 .It was such an honour to meet u guys in real life on that stage. Such a great bunch of young talents, humble, easygoing and fun.. May we meet again some other time brother!
Semoga korg terus berjaya lagi dimasa masa akan datang.. .
.
.
#ahboysg #sglocalhost #floor88 #ayiefloor88 #achoifloor88
#zalikha #aqilah #roadblockhatiku #hutang
Credits : @asp_asrysoundproduction @radnakxi - #regrann

377 5 17 hours ago
YEAYY🎉🎉🎉syukur alhamdulillah.....X sia2 undi😍😍😍teruskan mengundi k👌👌👌#babyshima #floor88 #roadblockhatiku #babyshimasupporters #abph32 #welovebabyshima #2019tetapbabyshima #lagubabyshimasedap #lovebabyshimaforever

YEAYY🎉🎉🎉syukur alhamdulillah.....X sia2 undi😍😍😍teruskan mengundi k👌👌👌 #babyshima #floor88 #roadblockhatiku #babyshimasupporters #abph32 #welovebabyshima #2019tetapbabyshima #lagubabyshimasedap #lovebabyshimaforever

54 0 20 hours ago
Ayie floor 88😍😍 #support #floor88band #floor88aqilah #ayiefloor88 #floor88 #hansem #originalsabahan #september #peminatsejati #takdapatraya #roadblock #band #sabah

Floor 88 band
1.ayie
2.amir
3.eric
4.acoi
5.faliq
7.akram 😅😅

Ayie floor 88😍😍 #support #floor88band #floor88aqilah #ayiefloor88 #floor88 #hansem #originalsabahan #september #peminatsejati #takdapatraya #roadblock #band #sabah

Floor 88 band
1.ayie
2.amir
3.eric
4.acoi
5.faliq
7.akram 😅😅

10 0 16 August, 2019
😂😂😂@floor88band #floor88

😂😂😂@floor88band #floor88

53 1 16 August, 2019
Reposted from @ejai_aziz -

Pok Amai amai belalang kupu kupu ,
Alalala ku sayang padamu , 
Adik Jangan merajuk2 lama lama ,
Nanti abang Lanje lagu ya😄 .
#floor88 #azarraband #Hutang #Alalalasayang

Reposted from @ejai_aziz -

Pok Amai amai belalang kupu kupu ,
Alalala ku sayang padamu ,
Adik Jangan merajuk2 lama lama ,
Nanti abang Lanje lagu ya😄 .
#floor88 #azarraband #Hutang #Alalalasayang

197 3 16 August, 2019
❤️
Waalaikumusalam Baby Sayang..
Alhamdulillah berjaya ke Top 5 ABPBH32...👏👏👏
InshaAllah kami akan terus mengundi start 20/8 ni 😊😊💪💪
TQ pada yg non stop mengundi
👇👇👇👇👇Uollsszz Awesome 
@babyshimaofficial
@officialsahabatbabyshima
@fl88rwers
@ayieelhamspirits
@achoiparasito
.
.
@babyshimaofficial 🌹
@floor88band 🌻
#babyshima #bs #babyshimasupporters #bss #sahabatbabyshima #sbs #welovebabyshima #purapurabujang #newsingle #laguviral #meletop #muzikmuzik #abpbh32 #top5 #floor88 #roadblockhatiku

❤️
Waalaikumusalam Baby Sayang..
Alhamdulillah berjaya ke Top 5 ABPBH32...👏👏👏
InshaAllah kami akan terus mengundi start 20/8 ni 😊😊💪💪
TQ pada yg non stop mengundi
👇👇👇👇👇Uollsszz Awesome
@babyshimaofficial
@officialsahabatbabyshima
@fl88rwers
@ayieelhamspirits
@achoiparasito
.
.
@babyshimaofficial 🌹
@floor88band 🌻
#babyshima #bs #babyshimasupporters #bss #sahabatbabyshima #sbs #welovebabyshima #purapurabujang #newsingle #laguviral #meletop #muzikmuzik #abpbh32 #top5 #floor88 #roadblockhatiku

136 12 16 August, 2019
#Throwback to JJMM2019
.
.
.
Been listening and playing your songs most of the time in my daily life @ayieelhamf88 @achoifloor88 .It was such an honour to meet u guys in real life on that stage. Such a great bunch of young talents, humble, easygoing and fun.. May we meet again some other time brother! 
Semoga korg terus berjaya lagi dimasa masa akan datang.. .
.
.
#ahboysg #sglocalhost #floor88 #ayiefloor88 #achoifloor88
#zalikha #aqilah #roadblockhatiku #hutang 
Credits : @asp_asrysoundproduction @radnakxi

#Throwback to JJMM2019
.
.
.
Been listening and playing your songs most of the time in my daily life @ayieelhamf88 @achoifloor88 .It was such an honour to meet u guys in real life on that stage. Such a great bunch of young talents, humble, easygoing and fun.. May we meet again some other time brother!
Semoga korg terus berjaya lagi dimasa masa akan datang.. .
.
.
#ahboysg #sglocalhost #floor88 #ayiefloor88 #achoifloor88
#zalikha #aqilah #roadblockhatiku #hutang
Credits : @asp_asrysoundproduction @radnakxi

247 3 16 August, 2019
hutang // @floor88band 
Π lari lintang pukang, kau tak mampu bayar sekupang-pang Alakazam Π
•
•
•
request by @nr.amiraaliluddin •
•
•
#coverstarera #cover #coversongmalaysia #coversong #ecahcover #malaysiancover #singing #stastudentcover #sing #instacover #hutangcover #floor88

hutang // @floor88band
Π lari lintang pukang, kau tak mampu bayar sekupang-pang Alakazam Π



request by @nr.amiraaliluddin


#coverstarera #cover #coversongmalaysia #coversong #ecahcover #malaysiancover #singing #stastudentcover #sing #instacover #hutangcover #floor88

105 1 16 August, 2019
#floor88 #ayiefloor88 #babyshima

#floor88 #ayiefloor88 #babyshima

11 1 16 August, 2019
Tepuk Amai-amai challenge 👏🏻 Kami terpengaruh dengan @cikmanggis 🤘🏻🤘🏻 Sejam belajar nak buat step lagu @floor88band ni taw 🤣🤣
.
.
@mommy_sss 
@murnnnn 
@intan.nirwani 
@noor.hidayahh 
@farahdzulkefle 
@nranatk_ 
@nrantlh 
@nazmimi_aisyah_amran 
@sitinabilatahir .
.
#tepukamaiamai #hutang #floor88

Tepuk Amai-amai challenge 👏🏻 Kami terpengaruh dengan @cikmanggis 🤘🏻🤘🏻 Sejam belajar nak buat step lagu @floor88band ni taw 🤣🤣
.
.
@mommy_sss
@murnnnn
@intan.nirwani
@noor.hidayahh
@farahdzulkefle
@nranatk_
@nrantlh
@nazmimi_aisyah_amran
@sitinabilatahir .
.
#tepukamaiamai #hutang #floor88

5,530 166 16 August, 2019
Kepada Yang Suka Berhutang Tapi Tak Bayar2 Lansung Hutang Tuhhh, Ha.. Ini Lagu Khas Untuk Dia, LAYANNN!!!!!
"HUTANG" cover by Touching Buskers!!!
・・・
@floor88band
@ayieelhamf88
@achoifloor88 
@amirfloor88 
@ericfuzi_f88
@falique_floor88
@akram_f88
・・・
Full Video di Youtube Channel Touching Buskers Official 👍🏻👍🏻👍🏻
・・・
#Floor88 #Hutang #Floor88Hutang #HutangFloor88 #TouchingBuskers #TouchingBand #Selfie #Spam #LagiDekatLagiHD #Buskers #Busker #Busking #Band #Perform #BuskersMalaysia #BuskerMalaysia #Warung #PakHassan #WarungPakHassan #KampungBaru #KampungBaruKL #KualaLumpur

Kepada Yang Suka Berhutang Tapi Tak Bayar2 Lansung Hutang Tuhhh, Ha.. Ini Lagu Khas Untuk Dia, LAYANNN!!!!!
"HUTANG" cover by Touching Buskers!!!
・・・
@floor88band
@ayieelhamf88
@achoifloor88
@amirfloor88
@ericfuzi_f88
@falique_floor88
@akram_f88
・・・
Full Video di Youtube Channel Touching Buskers Official 👍🏻👍🏻👍🏻
・・・
#Floor88 #Hutang #Floor88Hutang #HutangFloor88 #TouchingBuskers #TouchingBand #Selfie #Spam #LagiDekatLagiHD #Buskers #Busker #Busking #Band #Perform #BuskersMalaysia #BuskerMalaysia #Warung #PakHassan #WarungPakHassan #KampungBaru #KampungBaruKL #KualaLumpur

39 0 16 August, 2019
Suami ku comel.. Pecah perut dok gelak dia #floor88 #hutang

Suami ku comel.. Pecah perut dok gelak dia #floor88 #hutang

34 2 16 August, 2019
MVM dan RUSA mempersembahkan “GEMPAKZILLA Festival Muzik Hebat! 2019 Pantai Timur".
- 
Jom kita meriahkan festival ini bersama artis-artis hebat seperti Baby Shima, Upiak, Sarah Suhairi, Floor 88, Ippo Hafiz, Ariff Bahran, Syafiq Farhain, Azarra Band, Harry Apak, Drama Band and 2Twenty2 Squad (Dancer)
.
Gempakzilla juga turut mengandungi pameran kereta yang telah dimodifikasi untuk tontonan semua.
Tidak lupa juga 20 “Food Truck” akan juga turut memeriahkan festival ini.
- 
Jualan tiket akan bermula pada 10 July 2019 ini di website www.ticket2u.com.my ! Gempakzilla Festival Muzik Hebat! 2019 Pantai Timur dikuasakan oleh #HotlinkRED
- 
#Gempakzilla19 #MuzikTanpaHad #BabyShima #Upiak #SarahSuhairi #Floor88 #IppoHafiz #AriffBahran #SyafiqFarhain #AzarraBand #HarryApak #DramaBand #2twenty2squad

MVM dan RUSA mempersembahkan “GEMPAKZILLA Festival Muzik Hebat! 2019 Pantai Timur".
-
Jom kita meriahkan festival ini bersama artis-artis hebat seperti Baby Shima, Upiak, Sarah Suhairi, Floor 88, Ippo Hafiz, Ariff Bahran, Syafiq Farhain, Azarra Band, Harry Apak, Drama Band and 2Twenty2 Squad (Dancer)
.
Gempakzilla juga turut mengandungi pameran kereta yang telah dimodifikasi untuk tontonan semua.
Tidak lupa juga 20 “Food Truck” akan juga turut memeriahkan festival ini.
-
Jualan tiket akan bermula pada 10 July 2019 ini di website www.ticket2u.com.my ! Gempakzilla Festival Muzik Hebat! 2019 Pantai Timur dikuasakan oleh #HotlinkRED
-
#Gempakzilla19 #MuzikTanpaHad #BabyShima #Upiak #SarahSuhairi #Floor88 #IppoHafiz #AriffBahran #SyafiqFarhain #AzarraBand #HarryApak #DramaBand #2twenty2squad

2,326 8 16 August, 2019
I recently discover a Celebrity crush oppss 🤫🤫 fan girl right here. Lol

Watch a flip of my planner on YouTube : link in description ♥️ Credit artwork to @shhdtnnr.sf

#planneraddictmalaysia #plannercommunity #plannerlover #planneraddict #planningwithbelinda #filofax #plannercommunity #plannergirl #igersmy #ikutcarakita #personalplanner #personalinsert #weeklyinsert #filofax #planneraddicts #igmalaysia #studyblr #plannerflip #kateapade #pockettn #ringplanner #floor88 #ayiefloor88

I recently discover a Celebrity crush oppss 🤫🤫 fan girl right here. Lol

Watch a flip of my planner on YouTube : link in description ♥️ Credit artwork to @shhdtnnr.sf

#planneraddictmalaysia #plannercommunity #plannerlover #planneraddict #planningwithbelinda #filofax #plannercommunity #plannergirl #igersmy #ikutcarakita #personalplanner #personalinsert #weeklyinsert #filofax #planneraddicts #igmalaysia #studyblr #plannerflip #kateapade #pockettn #ringplanner #floor88 #ayiefloor88

149 2 16 August, 2019
floor 88 hutang...hehehe min tak dok idea nk buat cemana nk letak mv mmg tak boleh la g tengok utube...❤💙
#hutang #floor88 #fl88wers 
@floor88band

floor 88 hutang...hehehe min tak dok idea nk buat cemana nk letak mv mmg tak boleh la g tengok utube...❤💙
#hutang #floor88 #fl88wers
@floor88band

67 0 15 August, 2019
bagai aur dengan tebing kami x dapat dipisahkan 
@zulhafiqq_ @amyrul_45

#sahabatduniaakhirat #floor88 #hutang

bagai aur dengan tebing kami x dapat dipisahkan
@zulhafiqq_ @amyrul_45

#sahabatduniaakhirat #floor88 #hutang

86 0 15 August, 2019
@babyshimaofficial
• • • • • •
jom buat challenge ni!!! tag kawan kalian ya.. #tepukamaiamaichallenge with @floor88band n @sarahsuhairi .dengarkan single terbaru @floor88band  HUTANG ❤️#babyshima #bs #floor88 #adanampakmummyhappy #hutang

@babyshimaofficial
• • • • • •
jom buat challenge ni!!! tag kawan kalian ya.. #tepukamaiamaichallenge with @floor88band n @sarahsuhairi .dengarkan single terbaru @floor88band HUTANG ❤️ #babyshima #bs #floor88 #adanampakmummyhappy #hutang

246 0 15 August, 2019
#repost by @babyshimaofficial : 
jom buat challenge ni!!! #tepukamaiamaichallenge with @floor88band n @sarahsuhairi.dengarkan single terbaru @floor88band HUTANG ❤️#babyshima#bs #floor88 #adanampakmummyhappy #hutang

#repost by @babyshimaofficial :
jom buat challenge ni!!!  #tepukamaiamaichallenge with @floor88band n @sarahsuhairi.dengarkan single terbaru @floor88band HUTANG ❤️ #babyshima #bs  #floor88  #adanampakmummyhappy  #hutang

79 1 15 August, 2019
Jom buat challenge ni #tepukamaiamaichallenge @mohdsadani @asripalong @syafiqazrullzafri @aien.elaniszaini @firdausbaharudin20 Mcm best je😁

#Repost @cikmanggis (@get_repost)
・・・
Agak-agak ‘Generasi Instagram’ kenal tak permainan tepuk amai-amai?

Comment your favourite childhood game! 
#TepukAmaiAmai #ManggisModified #ModifiedVersion #hutang #floor88 #familytime #childhoodgames #childhoodmemories #inivalel

Jom buat challenge ni #tepukamaiamaichallenge @mohdsadani @asripalong @syafiqazrullzafri @aien.elaniszaini @firdausbaharudin20 Mcm best je😁

#Repost @cikmanggis (@get_repost)
・・・
Agak-agak ‘Generasi Instagram’ kenal tak permainan tepuk amai-amai?

Comment your favourite childhood game!
#TepukAmaiAmai #ManggisModified #ModifiedVersion #hutang #floor88 #familytime #childhoodgames #childhoodmemories #inivalel

307 15 15 August, 2019
pok amai ii belalang kupu kupu bayar duit aku yg semua kau sapu😂😂
#hutang #floor88

pok amai ii belalang kupu kupu bayar duit aku yg semua kau sapu😂😂
#hutang #floor88

61 0 15 August, 2019
AjoommmmBS, BSS buat challenge ni...😁😁
Tp kena igt step betul² dulu...jangan jadi tepuk lalat, tepuk lompat bintang pulak 😂😂😂
.
.
Penat cari Shima x jumpe²
😂😝😁😂😝😁😂
.
. 
Credit to from @babyshimaofficial (@get_regrann) -  jom buat challenge ni!!! #tepukamaiamaichallenge @floor88band @sarahsuhairi .dengarkan single terbaru @floor88band  HUTANG #babyshima #bs #floor88 #adanampakmummyhappy #hutang - #regrann

AjoommmmBS, BSS buat challenge ni...😁😁
Tp kena igt step betul² dulu...jangan jadi tepuk lalat, tepuk lompat bintang pulak 😂😂😂
.
.
Penat cari Shima x jumpe²
😂😝😁😂😝😁😂
.
.
Credit to from @babyshimaofficial (@get_regrann) - jom buat challenge ni!!! #tepukamaiamaichallenge @floor88band @sarahsuhairi .dengarkan single terbaru @floor88band HUTANG #babyshima #bs #floor88 #adanampakmummyhappy #hutang - #regrann

87 4 15 August, 2019
jom buat challenge ni!!! tag kawan kalian ya.. #tepukamaiamaichallenge with @floor88band n @sarahsuhairi .dengarkan single terbaru @floor88band  HUTANG ❤️#babyshima #bs #floor88 #adanampakmummyhappy #hutang

jom buat challenge ni!!! tag kawan kalian ya.. #tepukamaiamaichallenge with @floor88band n @sarahsuhairi .dengarkan single terbaru @floor88band HUTANG ❤️ #babyshima #bs #floor88 #adanampakmummyhappy #hutang

22,140 384 15 August, 2019
😍
Wow...ada "HUTANG" versi Baby Shima lah...tak sabar nak dengar 😁
.
. 
Credit to from @babyshimasupporters_bss (@get_regrann) - ♥️
Nampaknya akan ada "HUTANG" versi BABY SHIMA ni... Betul ke kome kome 😂😂😂
@babyshimaofficial
@floor88band
.
.
#babyshima #bs #babyshimasupporters #bss #sahabatbabyshima #sbs #welovebabyshima #purapurabujang #newsingle #hutang #floor88 💪💪 - #regrann

😍
Wow...ada "HUTANG" versi Baby Shima lah...tak sabar nak dengar 😁
.
.
Credit to from @babyshimasupporters_bss (@get_regrann) - ♥️
Nampaknya akan ada "HUTANG" versi BABY SHIMA ni... Betul ke kome kome 😂😂😂
@babyshimaofficial
@floor88band
.
.
#babyshima #bs #babyshimasupporters #bss #sahabatbabyshima #sbs #welovebabyshima #purapurabujang #newsingle #hutang #floor88 💪💪 - #regrann

63 0 15 August, 2019
♥️
Nampaknya akan ada "HUTANG" versi BABY SHIMA ni... Betul ke kome kome 😂😂😂
@babyshimaofficial
@floor88band
.
.
#babyshima #bs #babyshimasupporters #bss #sahabatbabyshima #sbs #welovebabyshima #purapurabujang #newsingle #hutang #floor88 💪💪

♥️
Nampaknya akan ada "HUTANG" versi BABY SHIMA ni... Betul ke kome kome 😂😂😂
@babyshimaofficial
@floor88band
.
.
#babyshima #bs #babyshimasupporters #bss #sahabatbabyshima #sbs #welovebabyshima #purapurabujang #newsingle #hutang #floor88 💪💪

165 10 15 August, 2019
jom main tepok amai amai... salah tepok bedamar pipi  hahahaha

#hutang
#floor88
#tikambelakang
#zamansekarang

jom main tepok amai amai... salah tepok bedamar pipi hahahaha

#hutang
#floor88
#tikambelakang
#zamansekarang

39 1 15 August, 2019
Keja, keja jugak . Cinta, cinta jugak .. Hutang bayaq lah wehh.. Taboh sat g 🥴 .  Eh ! .
.
.
.
.
#kerjayaberseragam#segakberseragam#berseragam#kerjayaberuniform#segak_berseragam#army#kerjaya_berseragam#janganbuatlupa#hutang#duit#warkahcintatentera#kerjayakita#kakishare#floor88#videolagu

Keja, keja jugak . Cinta, cinta jugak .. Hutang bayaq lah wehh.. Taboh sat g 🥴 . Eh ! .
.
.
.
.
#kerjayaberseragam #segakberseragam #berseragam #kerjayaberuniform #segak_berseragam #army #kerjaya_berseragam #janganbuatlupa #hutang #duit #warkahcintatentera #kerjayakita #kakishare #floor88 #videolagu

748 10 15 August, 2019
Pok Amai amai belalang kupu kupu ,
Alalala ku sayang padamu , 
Adik Jangan merajuk2 lama lama ,
Nanti abang Lanje lagu ya😄 .
#floor88 #azarraband #Hutang #Alalalasayang

Pok Amai amai belalang kupu kupu ,
Alalala ku sayang padamu ,
Adik Jangan merajuk2 lama lama ,
Nanti abang Lanje lagu ya😄 .
#floor88 #azarraband #Hutang #Alalalasayang

1,272 22 15 August, 2019
Solo solo solo 😋😂😅🎸🎶 Hutang - @floor88band @achoifloor88 @amirfloor88 #Test123 haha #SayaCuba #HutangFloor88 #Hutang #Floor88

Solo solo solo 😋😂😅🎸🎶 Hutang - @floor88band @achoifloor88 @amirfloor88 #Test123 haha #SayaCuba #HutangFloor88 #Hutang #Floor88

81 4 15 August, 2019
Budak tengah cuti sekolah kan sekarang cikgu2 pon ada banyak masa terluang saje kite try video ni .. nampak senang tp nk hasil kan video ni berdekah gelak wehhh 😂 #tepukamaiamai #hutang #floor88

Budak tengah cuti sekolah kan sekarang cikgu2 pon ada banyak masa terluang saje kite try video ni .. nampak senang tp nk hasil kan video ni berdekah gelak wehhh 😂 #tepukamaiamai #hutang #floor88

73 4 15 August, 2019
kite ber tepuk amai amai cuti sekolah ni.. cr idea utk konvo.. layan lagu Viral ni..baru gempak.. lagu best.. imbau zmn kanak2 dlu.. .. @floor88band @floor88band 
#tepukamaiamai
#tepukamaiamaichallenge
#floor88
#cikmanggis
#cikgucantik
#cikgutaska

kite ber tepuk amai amai cuti sekolah ni.. cr idea utk konvo.. layan lagu Viral ni..baru gempak.. lagu best.. imbau zmn kanak2 dlu.. .. @floor88band @floor88band
#tepukamaiamai
#tepukamaiamaichallenge
#floor88
#cikmanggis
#cikgucantik
#cikgutaska

80 5 15 August, 2019
#floor88

#floor88

78 0 14 August, 2019

Top #floor88 posts

Pok Amai amai belalang kupu kupu ,
Alalala ku sayang padamu , 
Adik Jangan merajuk2 lama lama ,
Nanti abang Lanje lagu ya😄 .
#floor88 #azarraband #Hutang #Alalalasayang

Pok Amai amai belalang kupu kupu ,
Alalala ku sayang padamu ,
Adik Jangan merajuk2 lama lama ,
Nanti abang Lanje lagu ya😄 .
#floor88 #azarraband #Hutang #Alalalasayang

1,272 22 15 August, 2019
Ooo... nak lawan keee..? Okay @ayieelhamf88, Manggis challenge @floor88band untuk master Tepuk Amai-Amai version Manggis ni in 24hours. Record & Post by Tomorrow before 10:50pm! Ada bran??
.
🎥 @hahanybunch 
#TepukAmaiAmai #ManggisModified #ModifiedVersion #hutang #floor88 #familytime #childhoodgames #childhoodmemories #inivalel

Ooo... nak lawan keee..? Okay @ayieelhamf88, Manggis challenge @floor88band untuk master Tepuk Amai-Amai version Manggis ni in 24hours. Record & Post by Tomorrow before 10:50pm! Ada bran??
.
🎥 @hahanybunch
#TepukAmaiAmai #ManggisModified #ModifiedVersion #hutang #floor88 #familytime #childhoodgames #childhoodmemories #inivalel

27,365 116 14 August, 2019
Ni haa @babyshimaofficial cabar korang buat Roadblock Hatiku dance challenge. Amacam, ada berani ke? Nak buat tu ajak kawan-kawan korang sekali ok. #floor88 #roadblockhatiku #rusamusic #mvmmusic #fl88rwers #mummydahhappy #roadblockhatikudancechallenge

Ni haa @babyshimaofficial cabar korang buat Roadblock Hatiku dance challenge. Amacam, ada berani ke? Nak buat tu ajak kawan-kawan korang sekali ok. #floor88 #roadblockhatiku #rusamusic #mvmmusic #fl88rwers #mummydahhappy #roadblockhatikudancechallenge

1,918 14 5 December, 2018
Da kuar guys , jom layan kasi share2 sampai trending ok #Hutang #floor88 🎤🔊🔊🔊
.
https://youtu.be/QFrJmhUQtuk

Da kuar guys , jom layan kasi share2 sampai trending ok #Hutang #floor88 🎤🔊🔊🔊
.
https://youtu.be/QFrJmhUQtuk

1,235 14 29 July, 2019
Tepuk Amai-amai challenge 👏🏻 Kami terpengaruh dengan @cikmanggis 🤘🏻🤘🏻 Sejam belajar nak buat step lagu @floor88band ni taw 🤣🤣
.
.
@mommy_sss 
@murnnnn 
@intan.nirwani 
@noor.hidayahh 
@farahdzulkefle 
@nranatk_ 
@nrantlh 
@nazmimi_aisyah_amran 
@sitinabilatahir .
.
#tepukamaiamai #hutang #floor88

Tepuk Amai-amai challenge 👏🏻 Kami terpengaruh dengan @cikmanggis 🤘🏻🤘🏻 Sejam belajar nak buat step lagu @floor88band ni taw 🤣🤣
.
.
@mommy_sss
@murnnnn
@intan.nirwani
@noor.hidayahh
@farahdzulkefle
@nranatk_
@nrantlh
@nazmimi_aisyah_amran
@sitinabilatahir .
.
#tepukamaiamai #hutang #floor88

5,530 166 16 August, 2019
Cuba perhati perangai masing-masing!

Saksikan Official Music Video “Hutang” dari Floor88 di Youtube Rusa Music sekarang!
Dikuasakan oleh @hotlinkred 
Dan Say What? Say Yo! @sayyoflavour 
@gempakzilla 
#floor88 #hutang #rusamusic #gempakzilla19 #sayyo

Cuba perhati perangai masing-masing!

Saksikan Official Music Video “Hutang” dari Floor88 di Youtube Rusa Music sekarang!
Dikuasakan oleh @hotlinkred
Dan Say What? Say Yo! @sayyoflavour
@gempakzilla
#floor88 #hutang #rusamusic #gempakzilla19 #sayyo

3,065 40 30 July, 2019
Abang tak pernah belanja nama sbg director untuk semua MV Floor88 sebelum2 ni.. tapi kalau abg tak belanja,orang tak tau lah abang direct MV, takde job lah, orang tak panggil! Haaa kali ni abang belanja nama n sebesar alam tu abang letak! Ha siapa nak abang produce n direct MV dia, roger-roger!

Jom tengok MV Hutang-Floor88 di youtube Rusa Music skg! Tengok cepat banyak2 sebab @syahmisazli dengan Asif Paduhaii nak potong kiteorg kt trending tu! Hahahaa

#floor88 #hutang #gempakzilla19 #sayyo 
@floor88band
@sayyoflavour @sayyoflavour @sayyoflavour

Abang tak pernah belanja nama sbg director untuk semua MV Floor88 sebelum2 ni.. tapi kalau abg tak belanja,orang tak tau lah abang direct MV, takde job lah, orang tak panggil! Haaa kali ni abang belanja nama n sebesar alam tu abang letak! Ha siapa nak abang produce n direct MV dia, roger-roger!

Jom tengok MV Hutang-Floor88 di youtube Rusa Music skg! Tengok cepat banyak2 sebab @syahmisazli dengan Asif Paduhaii nak potong kiteorg kt trending tu! Hahahaa

#floor88 #hutang #gempakzilla19 #sayyo
@floor88band
@sayyoflavour @sayyoflavour @sayyoflavour

2,366 28 3 August, 2019
In sha Allah akan release soon!!so jangan lupa subscribe channel Youtube sy 'Muhammad Akram' kerana subscribe tu gratis guys!gak punya apa2 bayaran! @sayyoflavour #hutang #drum #floor88

In sha Allah akan release soon!!so jangan lupa subscribe channel Youtube sy 'Muhammad Akram' kerana subscribe tu gratis guys!gak punya apa2 bayaran! @sayyoflavour #hutang #drum #floor88

2,365 27 28 July, 2019