#fixingmist Instagram Photos & Videos

fixingmist - 2.3k posts

Hashtag Popularity

5.8
average comments
192.8
average likes

.
➡️ NAFURA ALL DAY FIXING MIST
➡️ RM 60
👉 MEMBER/AHLI PRICE WHATSAPP KAMI
📲 +601139380204
.
🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA)
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
🌷FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST
.
🐝 Diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis ini memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit
🐝 Mengawal lebihan minyak / sebum di kulit, penyebab makeup cakey / luntur / bercapuk
🐝 Menjadikan makeup tahan lama, glowing dan kulit sentiasa segar
🐝 Untuk penjagaan kulit yang sihat dengan memperbaiki masalah kulit
🐝 Ekstrak kapur memberikan vitamin C kepada kulit dan memulihkan kulit secara semula jadi
🐝 Meningkatkan kecerahan kulit
🐝 Mengandungi ekstrak buah terminalia ferdinandiana, sumber terkaya vitamin C, mempunyai efek anti-penuaan yang kuat dan meningkatkan kesempurnaan nada kulit dengan kesan cerah keseluruhan
.
CARA GUNA HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST :
.
- Spray sebelum bermekap untuk kulit lebih segar & bersedia
- Spray sekali lagi selepas makeup agar tampak lebih glowing & tahan lebih lama
- Sangat disarankan untuk kaki makeup miliki Fixing Mist!
.
ISIAN KANDUNGAN : 80 ML / BOTOL
.
#nafurabeevenom #alldayfixingmist #nafuraspraymist #fixingmist #makeupfixingspray #fixingmist #honeybeefixingmist #fixingmistnafura #nocakeymakeup #makeupluntur #makeuptahanlama #kulitsegar #facemist

.
➡️ NAFURA ALL DAY FIXING MIST
➡️ RM 60
👉 MEMBER/AHLI PRICE WHATSAPP KAMI
📲 +601139380204
.
🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) 
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
🌷FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST
.
🐝 Diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis ini memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit
🐝 Mengawal lebihan minyak / sebum di kulit, penyebab makeup cakey / luntur / bercapuk
🐝 Menjadikan makeup tahan lama, glowing dan kulit sentiasa segar
🐝 Untuk penjagaan kulit yang sihat dengan memperbaiki masalah kulit
🐝 Ekstrak kapur memberikan vitamin C kepada kulit dan memulihkan kulit secara semula jadi
🐝 Meningkatkan kecerahan kulit
🐝 Mengandungi ekstrak buah terminalia ferdinandiana, sumber terkaya vitamin C, mempunyai efek anti-penuaan yang kuat dan meningkatkan kesempurnaan nada kulit dengan kesan cerah keseluruhan
.
CARA GUNA HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST :
.
- Spray sebelum bermekap untuk kulit lebih segar & bersedia
- Spray sekali lagi selepas makeup agar tampak lebih glowing & tahan lebih lama
- Sangat disarankan untuk kaki makeup miliki Fixing Mist!
.
ISIAN KANDUNGAN : 80 ML / BOTOL
.
#nafurabeevenom  #alldayfixingmist #nafuraspraymist #fixingmist #makeupfixingspray #fixingmist #honeybeefixingmist #fixingmistnafura #nocakeymakeup #makeupluntur #makeuptahanlama #kulitsegar #facemist
1 0 15 November, 2019

Будь чудо-женщиной, как @carmushka с нашим праймером для кожи!
▪️Увлажняющий праймер WONDER SKIN по мановению ока превращает уставший вид лица в свежий и отдохнувший 🌿

#artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #primer #poreminimizing #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamin #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturising #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingsspray #antishine #mattefinish

Будь чудо-женщиной, как @carmushka с нашим праймером для кожи!
▪️Увлажняющий праймер WONDER SKIN по мановению ока превращает уставший вид лица в свежий и отдохнувший 🌿

#artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #primer #poreminimizing #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamin #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturising #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingsspray #antishine #mattefinish
26 0 14 November, 2019

تغطية متكاملة خالية من العيوب لبشرة مشرقة، طبيعية وجذابة! جربي Camouflage Cream دلوقتي من ارتديكو واحصلي على خصم 25% بمناسبة البلاك فرايداي من كل فروع مزايا ومودز #blackfriday #specialoffers #artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #skinhero #softglam #freshmakeup #thatglow #highlightgoals #fullglam #glowingskin #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamine #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturizing #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingspray #antishine #mattefinish #artdecoegypt

تغطية متكاملة خالية من العيوب لبشرة مشرقة، طبيعية وجذابة! جربي Camouflage Cream دلوقتي من ارتديكو واحصلي على خصم 25% بمناسبة البلاك فرايداي من كل فروع مزايا ومودز  #blackfriday #specialoffers #artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #skinhero #softglam #freshmakeup #thatglow #highlightgoals #fullglam #glowingskin #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamine #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturizing #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingspray #antishine #mattefinish #artdecoegypt
15 2 13 November, 2019

🦋Всем любителям матовой кожи посвящается!
❗️Новинка❗️
🌿Матирующая основа под макияж🌿
▫️Заметно уменьшает поры
▫️Нейтрализует мелки морщинки
▫️Обеспечивает ровный цвет лица

#artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #primer #poreminimizing #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamin #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturising #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingsspray #antishine #mattefinish

🦋Всем любителям матовой кожи посвящается!
❗️Новинка❗️
🌿Матирующая основа под макияж🌿
▫️Заметно уменьшает поры
▫️Нейтрализует мелки морщинки
▫️Обеспечивает ровный цвет лица

#artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #primer #poreminimizing #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamin #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturising #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingsspray #antishine #mattefinish
20 0 13 November, 2019

Pro tip: make your eyeshadow long lasting. Eyes on our Eyeshadow Base, for intense eye make up looks that stand out and stay on! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #primer #skinhero #softglam #freshmakeup #thatglow #highlightgoals #fullglam #glowingskin #poreminimizing #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamine #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturizing #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingspray #antishine #mattefinish

Pro tip: make your eyeshadow long lasting. Eyes on our Eyeshadow Base, for intense eye make up looks that stand out and stay on! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #primer #skinhero #softglam #freshmakeup #thatglow #highlightgoals #fullglam #glowingskin #poreminimizing #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamine #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturizing #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingspray #antishine #mattefinish
14 0 13 November, 2019

وداعًا للهالات السوداء وأهلا لبشرة مثالية وإطلالة طبيعية! Camouflage Cream من ارتديكو من الأدوات الأساسية في شنطة مكياجك! احصلي عليه الآن مع خصم 25% بمناسبة البلاك فرايداي من كل فروع مزايا ومودز #blackfriday #specialoffers #artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #skinhero #softglam #freshmakeup #thatglow #highlightgoals #fullglam #glowingskin #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamine #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturizing #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingspray #antishine #mattefinish #artdecoegypt

وداعًا للهالات السوداء وأهلا لبشرة مثالية وإطلالة طبيعية! Camouflage Cream من ارتديكو من الأدوات الأساسية في شنطة مكياجك! احصلي عليه الآن مع خصم 25% بمناسبة البلاك فرايداي من كل فروع مزايا ومودز  #blackfriday #specialoffers #artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #skinhero #softglam #freshmakeup #thatglow #highlightgoals #fullglam #glowingskin #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamine #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturizing #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingspray #antishine #mattefinish #artdecoegypt
24 5 12 November, 2019
👋🏼Привет, увлажнённая кожа!
✨Встречайте новинку!
💧Увлажняющая основа под макияж 💧

#artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #primer #poreminimizing #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamin #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturising #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingsspray #antishine #mattefinish
28 0 12 November, 2019

MATTE MOOD 🖤 Lifeproof Mattifying Fixing Mist es nuestro mejor aliado para un makeup BRUTAL 🔥
#sleekmakeup #sleekmakeup_es #fixingmist #makeupjunkie #mattemakeup

MATTE MOOD 🖤 Lifeproof Mattifying Fixing Mist es nuestro mejor aliado para un makeup BRUTAL 🔥
#sleekmakeup #sleekmakeup_es #fixingmist #makeupjunkie #mattemakeup
134 0 12 November, 2019

MAKEUP FIXING SPRAY od @iheartrevolutionpl to utrwalające mgiełki do twarzy dostępne w drogerii @allofbeautypl w poniższych wariantach zapachowych:
• energetyzująca zielona herbata,
• guawa i róża,
• wanilia i kokos,
• orzeźwiający ogórek.
Mgiełki przedłużają trwałość makijażu, a dzięki składnikom nawilżającym odświeżają i sprawiają, że skóra wygląda na zdrową i promienną 🌟 😊

Pojemność: 100ml

Zachęcamy do wypróbowania 🤗🥰 ——————————————————
#allofbeautypl #iheartrevolution #fixingspray #fixingmist #mgiełka #makeupfixingspray #makeup #makijaż #makijaz #beauty #uroda #polskadziewczyna #polishgirl #polishgirls #polskiedziewczyny #kosmetyk #kosmetyki #kosmetykomania #kosmetykoholiczka #drogeria #drogeriaonline #zakupy #zakupyonline #zakupyprzezinternet #zakupykosmetyczne #piekna #piękna #pieknakobieta #pięknakobieta #pieknadziewczyna

MAKEUP FIXING SPRAY od @iheartrevolutionpl  to utrwalające mgiełki do twarzy dostępne w drogerii @allofbeautypl w poniższych wariantach zapachowych:
• energetyzująca zielona herbata,
• guawa i róża,
• wanilia i kokos,
• orzeźwiający ogórek.
Mgiełki przedłużają trwałość makijażu, a dzięki składnikom nawilżającym odświeżają i sprawiają, że skóra wygląda na zdrową i promienną 🌟 😊

Pojemność: 100ml

Zachęcamy do wypróbowania 🤗🥰 ——————————————————
#allofbeautypl #iheartrevolution #fixingspray #fixingmist #mgiełka #makeupfixingspray #makeup #makijaż #makijaz #beauty #uroda #polskadziewczyna #polishgirl #polishgirls #polskiedziewczyny #kosmetyk #kosmetyki #kosmetykomania #kosmetykoholiczka #drogeria #drogeriaonline #zakupy #zakupyonline #zakupyprzezinternet #zakupykosmetyczne #piekna #piękna #pieknakobieta #pięknakobieta #pieknadziewczyna
79 1 8 November, 2019

No te arrepientas de tus noches largas y dile adiós a la piel cansada con Wonder Skin Primer. Una cura de 8 horas de sueño en una sola aplicación. 😴⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #primer #poreminimizing #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamine #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturizing #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingspray #antishine #mattefinish

No te arrepientas de tus noches largas y dile adiós a la piel cansada con Wonder Skin Primer. Una cura de 8 horas de sueño en una sola aplicación. 😴⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #primer #poreminimizing #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamine #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturizing #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingspray #antishine #mattefinish
10 0 8 November, 2019

TEKAK haus boleh teguk air, tapi kulit MUKA haus dapat OPEN PORES dengan bonus MINYAK dik!!
.
Keep your skin hydrated dengan NRC!
.
Selepas cuci muka, boleh spray muka dengan best seller magik yang menjadi kegilaan pengguna NRC - Luxury Face Mist (RM69)
.
Bestnya sebab cooling effect dari Peppermint extract, rasa macam tuam ais kat muka! Segar! Dan ia juga diperkaya dengan Vitamin C, Pitera dan macam-macam lagi! Sumber #Hydration terbaik !
.
Lepas tu, next step pakai product paling jimat sebab 3-in-1 ada Moisturiser, makeup primer dan sunblock sekali dalam satu botol kaca exclusive! Luxury Magic Elixir Moisturiser and Primer (RM92) ❤️
.
Pakai sebelum tido pun bagus! Ada skin plumping MAGIC ingredient Hyaluronic Acid yang memberi hydration maximum kat kulit! TERBAIK !
.
Diperkaya juga dengan Vitamin C, Honey Bee Venom, Aloe Vera, Brown Algae, Argan Extract dan macam-macam lagi! Kenyang terbelahak kulit dapat minum air!
.
Bawak masuk dalam handbag korang ke mana-mana! Bila-bila perlu hydration, spray je untuk kesegaran maximum!
.
Do make sure korang pastikan kulit lembab basah lencun di musim malaysia panas ni ❤️❤️❤️
.
Sayangi kulit anda!
.
#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist

TEKAK haus boleh teguk air, tapi kulit MUKA haus dapat OPEN PORES dengan bonus MINYAK dik!!
.
Keep your skin hydrated dengan NRC!
.
Selepas cuci muka, boleh spray muka dengan best seller magik yang menjadi kegilaan pengguna NRC - Luxury Face Mist (RM69)
.
Bestnya sebab cooling effect dari Peppermint extract, rasa macam tuam ais kat muka! Segar! Dan ia juga diperkaya dengan Vitamin C, Pitera dan macam-macam lagi! Sumber #Hydration terbaik !
.
Lepas tu, next step pakai product paling jimat sebab 3-in-1 ada Moisturiser, makeup primer dan sunblock sekali dalam satu botol kaca exclusive! Luxury Magic Elixir Moisturiser and Primer (RM92) ❤️
.
Pakai sebelum tido pun bagus! Ada skin plumping MAGIC ingredient Hyaluronic Acid yang memberi hydration maximum kat kulit! TERBAIK !
.
Diperkaya juga dengan Vitamin C, Honey Bee Venom, Aloe Vera, Brown Algae, Argan Extract dan macam-macam lagi! Kenyang terbelahak kulit dapat minum air!
.
Bawak masuk dalam handbag korang ke mana-mana! Bila-bila perlu hydration, spray je untuk kesegaran maximum!
.
Do make sure korang pastikan kulit lembab basah lencun di musim malaysia panas ni ❤️❤️❤️
.
Sayangi kulit anda!
.
#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist
10 0 5 November, 2019

.
Peppermint ni one of the ingredients dlm NRC Luxury Face Mist!! Extract dari peppermint ni la yg bagi cooling effect rasa macam tuam ais kat muka! Segar! Dan ia juga diperkaya dengan Vitamin C, Pitera dan macam-macam lagi! Sumber #Hydration terbaik !
.
Luxury face mist ni pakai sebelum tido pun bagus! Ada skin plumping MAGIC ingredient Hyaluronic Acid yang memberi hydration maximum kat kulit! TERBAIK !
.
Diperkaya juga dengan Vitamin C, Honey Bee Venom, Aloe Vera, Brown Algae, Argan Extract dan macam-macam lagi! Kenyang terbelahak kulit dapat minum air!
.
Bawak masuk dalam handbag korang ke mana-mana! Bila-bila perlu hydration, spray je untuk kesegaran maximum!
.
Do make sure korang pastikan kulit lembab basah lencun di musim malaysia panas ni ❤️❤️❤️
.
Sayangi kulit anda!
.
RM69 ja satu
.
#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist

.
Peppermint ni one of the ingredients dlm NRC Luxury Face Mist!! Extract dari peppermint ni la yg bagi cooling effect rasa macam tuam ais kat muka! Segar! Dan ia juga diperkaya dengan Vitamin C, Pitera dan macam-macam lagi! Sumber #Hydration terbaik !
.
Luxury face mist ni pakai sebelum tido pun bagus! Ada skin plumping MAGIC ingredient Hyaluronic Acid yang memberi hydration maximum kat kulit! TERBAIK !
.
Diperkaya juga dengan Vitamin C, Honey Bee Venom, Aloe Vera, Brown Algae, Argan Extract dan macam-macam lagi! Kenyang terbelahak kulit dapat minum air!
.
Bawak masuk dalam handbag korang ke mana-mana! Bila-bila perlu hydration, spray je untuk kesegaran maximum!
.
Do make sure korang pastikan kulit lembab basah lencun di musim malaysia panas ni ❤️❤️❤️
.
Sayangi kulit anda!
.
RM69 ja satu
.
#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist
3 0 5 November, 2019

TEKAK haus boleh teguk air, tapi kulit MUKA haus dapat OPEN PORES dengan bonus MINYAK dik!!
.
Keep your skin hydrated dengan NRC!
.
Selepas cuci muka, boleh spray muka dengan best seller magik yang menjadi kegilaan pengguna NRC - Luxury Face Mist (RM69)
.
Bestnya sebab cooling effect dari Peppermint extract, rasa macam tuam ais kat muka! Segar! Dan ia juga diperkaya dengan Vitamin C, Pitera dan macam-macam lagi! Sumber #Hydration terbaik !
.
Lepas tu, next step pakai product paling jimat sebab 3-in-1 ada Moisturiser, makeup primer dan sunblock sekali dalam satu botol kaca exclusive! Luxury Magic Elixir Moisturiser and Primer (RM92) ❤️
.
Pakai sebelum tido pun bagus! Ada skin plumping MAGIC ingredient Hyaluronic Acid yang memberi hydration maximum kat kulit! TERBAIK !
.
Diperkaya juga dengan Vitamin C, Honey Bee Venom, Aloe Vera, Brown Algae, Argan Extract dan macam-macam lagi! Kenyang terbelahak kulit dapat minum air!
.
Bawak masuk dalam handbag korang ke mana-mana! Bila-bila perlu hydration, spray je untuk kesegaran maximum!
.
Do make sure korang pastikan kulit lembab basah lencun di musim malaysia panas ni ❤️❤️❤️
.
Sayangi kulit anda!
.
#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist

TEKAK haus boleh teguk air, tapi kulit MUKA haus dapat OPEN PORES dengan bonus MINYAK dik!!
.
Keep your skin hydrated dengan NRC!
.
Selepas cuci muka, boleh spray muka dengan best seller magik yang menjadi kegilaan pengguna NRC - Luxury Face Mist (RM69)
.
Bestnya sebab cooling effect dari Peppermint extract, rasa macam tuam ais kat muka! Segar! Dan ia juga diperkaya dengan Vitamin C, Pitera dan macam-macam lagi! Sumber #Hydration terbaik !
.
Lepas tu, next step pakai product paling jimat sebab 3-in-1 ada Moisturiser, makeup primer dan sunblock sekali dalam satu botol kaca exclusive! Luxury Magic Elixir Moisturiser and Primer (RM92) ❤️
.
Pakai sebelum tido pun bagus! Ada skin plumping MAGIC ingredient Hyaluronic Acid yang memberi hydration maximum kat kulit! TERBAIK !
.
Diperkaya juga dengan Vitamin C, Honey Bee Venom, Aloe Vera, Brown Algae, Argan Extract dan macam-macam lagi! Kenyang terbelahak kulit dapat minum air!
.
Bawak masuk dalam handbag korang ke mana-mana! Bila-bila perlu hydration, spray je untuk kesegaran maximum!
.
Do make sure korang pastikan kulit lembab basah lencun di musim malaysia panas ni ❤️❤️❤️
.
Sayangi kulit anda!
.
#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist
6 0 4 November, 2019

✅ PIXI MAKEUP FIXING MIST .
Contém 80 ml.
R$ 123,00 + frete
Spray fixador de maquiagem.
.
📎 Contém água de rosas e chá verde.
O spray para o rosto inteiro prolonga a duração da maquiagem e evita que ela se mova, derreta ou se prenda nas linhas de expressão e nos poros
Conforta, protege, aumenta a hidratação e equilibra a pele, resultando em um rosto revigorado
Antes de se maquiar: estende a duração da maquiagem.
Depois de se maquiar: fixa a maquiagem e dá um acabamento com foco suave.
A qualquer momento: refresca a maquiagem, hidrata e equilibra.

Uso Sugerido Agite para misturar. Feche os olhos e borrife por todo o rosto e o pescoço. Para todos os tipos de pele.
📂 Outros Ingredientes: Água, álcool, álcool polivinílico, etilhexilglicerina, água de flor rosa centifolia, caprililglicol, óleo de rícino hidrogenado PEG-60, citrato de sódio, extrato de centella asiatica, extrato de folha de camélia sinensis, trideceth-10, ácido capilar hidroxâmico, glicerina, extrato de folha de chamaecyparis obtusa, Extrato de soleirolia soleirolii, extrato de folha de melissa officinalis, extracto de folha de origanum majorana, fragrância, butilenoglicol, extrato de bambusa vulgaris, extrato de pinus densiflora, extrato de thuja orientalis, extracto de casca de salix alba (salgueiro), extrato de folha de vulgare de origanum, niacinamida, fermento de lactobacillus / soja Extracto, extracto de casca de cinamomum cassia, extracto de raiz de scutellaria baicalensis, extracto de portulaca oleracea, maltodextrina, hexanodiol de etilo, pantotenato de cálcio, octenilsuccinato de amido de sódio, poliquaternium-51, fosfato de ascorbilo de sódio, acetato de tocoferilo, piridoxina HCl, sílica. #encomendeoseu #pixi #fixingmist 📌 Demora 7~10 dias para ser despachado.

✅ PIXI MAKEUP FIXING MIST .
Contém 80 ml.
R$ 123,00 + frete
Spray fixador de maquiagem.
.
📎 Contém água de rosas e chá verde.
O spray para o rosto inteiro prolonga a duração da maquiagem e evita que ela se mova, derreta ou se prenda nas linhas de expressão e nos poros
Conforta, protege, aumenta a hidratação e equilibra a pele, resultando em um rosto revigorado
Antes de se maquiar: estende a duração da maquiagem.
Depois de se maquiar: fixa a maquiagem e dá um acabamento com foco suave.
A qualquer momento: refresca a maquiagem, hidrata e equilibra.

Uso Sugerido Agite para misturar. Feche os olhos e borrife por todo o rosto e o pescoço. Para todos os tipos de pele.
📂 Outros Ingredientes: Água, álcool, álcool polivinílico, etilhexilglicerina, água de flor rosa centifolia, caprililglicol, óleo de rícino hidrogenado PEG-60, citrato de sódio, extrato de centella asiatica, extrato de folha de camélia sinensis, trideceth-10, ácido capilar hidroxâmico, glicerina, extrato de folha de chamaecyparis obtusa, Extrato de soleirolia soleirolii, extrato de folha de melissa officinalis, extracto de folha de origanum majorana, fragrância, butilenoglicol, extrato de bambusa vulgaris, extrato de pinus densiflora, extrato de thuja orientalis, extracto de casca de salix alba (salgueiro), extrato de folha de vulgare de origanum, niacinamida, fermento de lactobacillus / soja Extracto, extracto de casca de cinamomum cassia, extracto de raiz de scutellaria baicalensis, extracto de portulaca oleracea, maltodextrina, hexanodiol de etilo, pantotenato de cálcio, octenilsuccinato de amido de sódio, poliquaternium-51, fosfato de ascorbilo de sódio, acetato de tocoferilo, piridoxina HCl, sílica. #encomendeoseu #pixi #fixingmist 📌 Demora 7~10 dias para ser despachado.
2 0 3 November, 2019

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας, με ένα αόρατο πέπλο προστασίας και διατηρείστε το αναλλοίωτο για έως και 24 ώρες με το Infallible Fixing Mist από τη L'Oreal Paris!⁠
L'Oreal Infallible Fixing Mist ⁠

Tag Us @beautyinc_gr
Τιμή 👉 9,95 €⁠
💄Shop: link in bio⁠
☎️215 55 19 556⁠
✉info@beautyinc.gr
➡facebook.com/beautyinc.gr⁠
📷⁠
#beautyinceshop #cosmetics #makeuplover #beautyincgr #beautyinc_gr #beauty #makeup #makeupaddict #makeuplife #beautygirl #pictureoftheday #photooftheday #fashion #makeupartist #mua #instamakeup #makeuplover #beautiful #instabeauty #makeuptutorial #makeupjunkie #loreal #infallible #fixingmist #24hours

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας,  με ένα αόρατο πέπλο προστασίας και διατηρείστε το αναλλοίωτο για έως και 24 ώρες με το Infallible Fixing Mist από τη L'Oreal Paris!⁠
L'Oreal Infallible Fixing Mist ⁠
⁠
Tag Us @beautyinc_gr⁠
Τιμή 👉 9,95 €⁠
💄Shop: link in bio⁠
☎️215 55 19 556⁠
✉info@beautyinc.gr ⁠
➡facebook.com/beautyinc.gr⁠
📷⁠
#beautyinceshop #cosmetics #makeuplover #beautyincgr #beautyinc_gr #beauty #makeup #makeupaddict #makeuplife #beautygirl  #pictureoftheday #photooftheday #fashion #makeupartist #mua #instamakeup #makeuplover #beautiful #instabeauty #makeuptutorial #makeupjunkie #loreal #infallible #fixingmist #24hours⁠
106 0 2 November, 2019

Protector, fijadores, hidratante. El Anti Pollution Spray revitaliza y refresca tu cutis! La durabilidad de tu maquillaje se prolonga 💪🏻⁠

#artdecoelsalvador #makeupheroes #whatsyoursuperpower #antipollutionspray
#longlasting #primer #skinhero #freshmakeup #siliconefree #mineraloilfree #vitamine #vitaminc #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist

Protector, fijadores, hidratante. El Anti Pollution Spray revitaliza y refresca tu cutis! La durabilidad de tu maquillaje se prolonga 💪🏻⁠
⁠
#artdecoelsalvador #makeupheroes #whatsyoursuperpower #antipollutionspray⁠
#longlasting #primer #skinhero #freshmakeup  #siliconefree #mineraloilfree #vitamine #vitaminc #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist
18 1 31 October, 2019

🧚🏼‍♀️ Makeup Fixing Mist 🧚🏼‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hoy os hablo de esta bruma fijadora de Pixi que me encanta. Su principal función es fijar y prolongar la duración del maquillaje, pero también contiene ingredientes que ayudan a calmar e hidratar la piel, como el agua de rosas, el extracto de corteza de sauce y el té verde.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Su bruma es bastante suave y me encanta utilizarlo tanto después del maquillaje como para refrescarlo en cualquier momento. 👌🏽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#pixi #pixibeauty #pixibypetra #fixingmist #brumafacial

🧚🏼‍♀️ Makeup Fixing Mist 🧚🏼‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hoy os hablo de esta bruma fijadora de Pixi que me encanta. Su principal función es fijar y prolongar la duración del maquillaje, pero también contiene ingredientes que ayudan a calmar e hidratar la piel, como el agua de rosas, el extracto de corteza de sauce y el té verde.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Su bruma es bastante suave y me encanta utilizarlo tanto después del maquillaje como para refrescarlo en cualquier momento. 👌🏽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#pixi #pixibeauty #pixibypetra #fixingmist #brumafacial
177 14 31 October, 2019

Одна из летних новинок от @bioworld_official - средство, которое необходимо девушкам для стойкого макияжа💄👄 в столь жаркую погоду☀️
*
Мист-фиксатор макияжа #SecretLife закрепляет тональную основу, румяна, пудру и макияж глаз👀
👉Устраняет жирный блеск лица, препятствует избыточному испарению влаги💧 с поверхности кожи и ее пересушиванию, останавливает процесс "стекания" с лица тональных средств и пудр, защищает макияж от перепадов температуры🌡, влажности и осадков☔
👉Быстро высыхает.
👉Не создает липкой пленки на лице.
👉Обеспечивает стойкость макияжа до 8 часов.

Незаменимое средство, особенно если вам предстоит яркая летняя фотосессия, а может даже свадьба!🎊💍
*
#BioWorld #белорусскаякосметика #белорусскийуход #спрей #спреймист #мистдлямакияжа #фиксатормакияжа #мистфиксатор #fixingmist #makeup #makeupfuxingmist
#марафеткосметикпермь #доставкапермь #онлайнзаказ #marafetcosmetikperm

Одна из летних новинок от @bioworld_official - средство, которое необходимо девушкам для стойкого макияжа💄👄 в столь жаркую погоду☀️
*
Мист-фиксатор макияжа #SecretLife закрепляет тональную основу, румяна, пудру и макияж глаз👀
👉Устраняет жирный блеск лица, препятствует избыточному испарению влаги💧 с поверхности кожи и ее пересушиванию, останавливает процесс "стекания" с лица тональных средств и пудр, защищает макияж от перепадов температуры🌡, влажности и осадков☔
👉Быстро высыхает.
👉Не создает липкой пленки на лице.
👉Обеспечивает стойкость макияжа до 8 часов.

Незаменимое средство, особенно если вам предстоит яркая летняя фотосессия, а может даже свадьба!🎊💍
*
#BioWorld #белорусскаякосметика #белорусскийуход #спрей #спреймист #мистдлямакияжа #фиксатормакияжа #мистфиксатор #fixingmist #makeup #makeupfuxingmist 
#марафеткосметикпермь #доставкапермь#онлайнзаказ#marafetcosmetikperm
1 0 31 October, 2019

HONEY BEE ALL DAY FiXING MIST boleh spray sebelum & selepas makeup tau! Spray ni
diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis yang dapat memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit.
.
Selain tu juga dapat buatkan makeup korang tahan lama, glowing dan kulit sentiasa segar je 🍯
.
wasap.my/60198338721
.
#nafuraKL #nafuraKotaWarisan #nafuraPutrajaya
#nafuraDengkil #nafuraNilai #nafuraKlia #nafuraSalakTinggi #nafuraCyberjaya #nafuraPuchong #nafuraBangi #nafuraSepang #nafuraShahAlam #nafuraUKM #nunutim #TeamBondaIntan #agentWanted #fixingMist

HONEY BEE ALL DAY FiXING MIST boleh spray sebelum & selepas makeup tau! Spray ni 
diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis yang dapat memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit.
.
Selain tu juga dapat buatkan makeup korang tahan lama, glowing dan kulit sentiasa segar je 🍯
.
wasap.my/60198338721
.
#nafuraKL #nafuraKotaWarisan #nafuraPutrajaya
#nafuraDengkil #nafuraNilai #nafuraKlia #nafuraSalakTinggi #nafuraCyberjaya #nafuraPuchong #nafuraBangi #nafuraSepang #nafuraShahAlam #nafuraUKM #nunutim #TeamBondaIntan #agentWanted #fixingMist
4 1 30 October, 2019

HONEY BEE ALL DAY FiXING MIST boleh spray sebelum & selepas makeup tau! Spray ni
diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis yang dapat memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit.
.
Selain tu juga dapat buatkan makeup korang tahan lama, glowing dan kulit sentiasa segar je 🍯
.
wasap.my/60198338721
.
#nafuraKL #nafuraKotaWarisan #nafuraPutrajaya
#nafuraDengkil #nafuraNilai #nafuraKlia #nafuraSalakTinggi #nafuraCyberjaya #nafuraPuchong #nafuraBangi #nafuraSepang #nafuraShahAlam #nafuraUKM #nunutim #TeamBondaIntan #agentWanted #fixingMist

HONEY BEE ALL DAY FiXING MIST boleh spray sebelum & selepas makeup tau! Spray ni 
diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis yang dapat memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit.
.
Selain tu juga dapat buatkan makeup korang tahan lama, glowing dan kulit sentiasa segar je 🍯
.
wasap.my/60198338721
.
#nafuraKL #nafuraKotaWarisan #nafuraPutrajaya
#nafuraDengkil #nafuraNilai #nafuraKlia #nafuraSalakTinggi #nafuraCyberjaya #nafuraPuchong #nafuraBangi #nafuraSepang #nafuraShahAlam #nafuraUKM #nunutim #TeamBondaIntan #agentWanted #fixingMist
3 0 30 October, 2019

HONEY BEE ALL DAY FiXING MIST boleh spray sebelum & selepas makeup tau! Spray ni
diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis yang dapat memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit.
.
Selain tu juga dapat buatkan makeup korang tahan lama, glowing dan kulit sentiasa segar je 🍯
.
wasap.my/60198338721
.
#nafuraKL #nafuraKotaWarisan #nafuraPutrajaya
#nafuraDengkil #nafuraNilai #nafuraKlia #nafuraSalakTinggi #nafuraCyberjaya #nafuraPuchong #nafuraBangi #nafuraSepang #nafuraShahAlam #nafuraUKM #nunutim #TeamBondaIntan #agentWanted #fixingMist

HONEY BEE ALL DAY FiXING MIST boleh spray sebelum & selepas makeup tau! Spray ni 
diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis yang dapat memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit.
.
Selain tu juga dapat buatkan makeup korang tahan lama, glowing dan kulit sentiasa segar je 🍯
.
wasap.my/60198338721
.
#nafuraKL #nafuraKotaWarisan #nafuraPutrajaya
#nafuraDengkil #nafuraNilai #nafuraKlia #nafuraSalakTinggi #nafuraCyberjaya #nafuraPuchong #nafuraBangi #nafuraSepang #nafuraShahAlam #nafuraUKM #nunutim #TeamBondaIntan #agentWanted #fixingMist
3 0 30 October, 2019

🔥🔥✨Alpine Sbow White Skincare✨🔥🔥 🔥Serum RM80🔥
🔥Cream Rm85🔥 ✨The natural brightener that keeps your skin at its luminous best ✨A fresh, healthy looking complexion helps us to feel great about ourselves. But aging and exposure to the sun can cause skin discoloration, age spots and an uneven tone and this can affect our emotions. As that youthful, luminous glow begins to fade it’s easy to lose self-confidence ✨Asian women, especially, wish for healthy, bright, luminous-looking skin. Knowing you look bright and glowing on the outside goes a long way to making you feel lighter and brighter on the inside — especially if that look is achieved using gentle, natural plant extracts nourished by pristine mountain spring water and harvested at high altitudes in the pure mountain air of the Swiss Alps. ✨Uncovered the secrets of the seven Alpine plants with the most potent brightening properties and used this unique combination to create ALPINE SNOW WHITE SKINCARE . This naturally potent fusion is gentle on both the skin and the environment.

#nafura #nafuradropship #nafurahoneybee #nafurabangi #nafurakajang #nafuraalaska #nafuraserum #nafuraoriginalhq
#nafuramakeup #honeybeefixingmist #fixingmist #makeuptutorial

🔥🔥✨Alpine Sbow White Skincare✨🔥🔥 🔥Serum RM80🔥
🔥Cream Rm85🔥 ✨The natural brightener that keeps your skin at its luminous best ✨A fresh, healthy looking complexion helps us to feel great about ourselves. But aging and exposure to the sun can cause skin discoloration, age spots and an uneven tone and this can affect our emotions. As that youthful, luminous glow begins to fade it’s easy to lose self-confidence ✨Asian women, especially, wish for healthy, bright, luminous-looking skin. Knowing you look bright and glowing on the outside goes a long way to making you feel lighter and brighter on the inside — especially if that look is achieved using gentle, natural plant extracts nourished by pristine mountain spring water and harvested at high altitudes in the pure mountain air of the Swiss Alps. ✨Uncovered the secrets of the seven Alpine plants with the most potent brightening properties and used this unique combination to create ALPINE SNOW WHITE SKINCARE . This naturally potent fusion is gentle on both the skin and the environment.

#nafura #nafuradropship #nafurahoneybee #nafurabangi #nafurakajang #nafuraalaska #nafuraserum #nafuraoriginalhq
#nafuramakeup #honeybeefixingmist #fixingmist #makeuptutorial
2 0 29 October, 2019

Our top selling line. Artdeco eyeshadow base. We love it. 💕.. Pro tip: make your eyeshadow long lasting. Eyes on our Eyeshadow Base, for intense eye make up looks that stand out and stay on! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #primer #skinhero #softglam #freshmakeup #thatglow #highlightgoals #fullglam #glowingskin #poreminimizing #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamine #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturizing #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingspray #antishine #mattefinish

Our top selling line. Artdeco eyeshadow base. We love it. 💕.. Pro tip: make your eyeshadow long lasting. Eyes on our Eyeshadow Base, for intense eye make up looks that stand out and stay on! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #primer #skinhero #softglam #freshmakeup #thatglow #highlightgoals #fullglam #glowingskin #poreminimizing #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamine #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturizing #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingspray #antishine #mattefinish
11 1 23 October, 2019

Pro tip: make your eyeshadow long lasting. Eyes on our Eyeshadow Base, for intense eye make up looks that stand out and stay on! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #primer #skinhero #softglam #freshmakeup #thatglow #highlightgoals #fullglam #glowingskin #poreminimizing #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamine #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturizing #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingspray #antishine #mattefinish

Pro tip: make your eyeshadow long lasting. Eyes on our Eyeshadow Base, for intense eye make up looks that stand out and stay on! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#artdecocosmetics #makeupheroes #whatsyoursuperpower #longlasting #primer #skinhero #softglam #freshmakeup #thatglow #highlightgoals #fullglam #glowingskin #poreminimizing #mattifiying #siliconefree #mineraloilfree #vitamine #vitaminc #teintperfection #smoothing #moisturizing #longlastingmakeup #fixing #waterproofmakeup #alldaylong #fixingmist #settingspray #antishine #mattefinish
13 0 22 October, 2019

.
NRC lovers here???!! Purchase the set as seen in this photo and get free one Hermosa signature/limited edition lipmatte worth RM39 🤩🤩🤩
.
While stock last
.
#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist

.
NRC lovers here???!! Purchase the set as seen in this photo and get free one Hermosa signature/limited edition lipmatte worth RM39 🤩🤩🤩
.
While stock last
.
#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist
7 0 19 October, 2019

.
NRC lovers here???!! Purchase the set as seen in this photo and get not one but two Alyla Mini Shower Gel 2.0 worth RM24 for free 🤩🤩🤩
.
While stock last
.
#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist

.
NRC lovers here???!! Purchase the set as seen in this photo and get not one but two Alyla Mini Shower Gel 2.0 worth RM24 for free 🤩🤩🤩
.
While stock last
.
#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist
5 0 19 October, 2019

.
NRC lovers here???!! Purchase the set as seen in this photo and get free one Hermosa signature/limited edition lipmatte worth RM39 🤩🤩🤩
.
While stock last
.
#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist

.
NRC lovers here???!! Purchase the set as seen in this photo and get free one Hermosa signature/limited edition lipmatte worth RM39 🤩🤩🤩
.
While stock last
.
#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist
1 0 19 October, 2019

.
Sentiasa simpan NRC LUXURY FACE MIST kita ni dalam handbag tau sayang!! Bila-bila rasa perlukan kesegaran especially tengah cuaca panas atau kulit kering dalam aircond, spray sahaja kat muka! Terus segar 👍🏻👍🏻👍🏻
.
Mengandungi ALOE VERA yang mampu untuk merawat dan mencantikkan kulit wajah anda. Ia bertujuan untuk:
👉 mengurangkan parut jerawat
👉 anti oxidant
👉 membaik pulih kulit
.
Hanya RM69 sahaja untuk 100ml 😱😱😱
.

#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist

.
Sentiasa simpan NRC LUXURY FACE MIST kita ni dalam handbag tau sayang!! Bila-bila rasa perlukan kesegaran especially tengah cuaca panas atau kulit kering dalam aircond, spray sahaja kat muka! Terus segar 👍🏻👍🏻👍🏻
.
Mengandungi ALOE VERA yang mampu untuk merawat dan mencantikkan kulit wajah anda. Ia bertujuan untuk:
👉 mengurangkan parut jerawat
👉 anti oxidant
👉 membaik pulih kulit
.
Hanya RM69 sahaja untuk 100ml 😱😱😱
.

#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist
1 0 19 October, 2019

LUCKY DRAW NAFURA SETIAP BULAN!

Jom beli & MENANG WANG TUNAI dengan @nafura!!! Langkah menyertai:
1. Beli mana-mana produk jenama @nafura yang kini datang dengan sticker hologram dari www.nafura.my atau mana-mana agent yang berdaftar
*Hanya untuk produk Alpine Snow The Ultimate Brightening Serum, Alpine Snow White Moisturiser, dan Royal Pine Flawless Duo Serum Toner sahaja*
2. Scan QR code yang terdapat di kotak seperti “NAF00004”
*Pastikan anda muat turun aplikasi ‘QR Code’ untuk Android atau guna aplikasi ‘Wallet’ untuk iphone
3. Tekan ‘JOIN NOW’
4. Masukkan butiran Nama, IC, No Tel, e-mel, Jantina, Alamat, dan QR Code bermula “NAF00004”
5. Simpan kotak dan resit sebagai bukti pembelian sah untuk dapat peluang memenangi wang tunai bernilai
#1 – RM 500
#2 – RM 300
#3 – RM 100 *T&C apply

Pm me;😍
http://www.wasap.my/60142940842/NakNafurah

#nafura #nafuradropship #nafurahoneybee #nafurabangi #nafurakajang #nafuraalaska #nafuraserum #nafuraoriginalhq
#nafuramakeup #honeybeefixingmist #fixingmist #makeuptutorial

LUCKY DRAW NAFURA SETIAP BULAN!

Jom beli & MENANG WANG TUNAI dengan @nafura!!! Langkah menyertai:
1.	Beli mana-mana produk jenama @nafura yang kini datang dengan sticker hologram dari www.nafura.my atau mana-mana agent yang berdaftar
*Hanya untuk produk Alpine Snow The Ultimate Brightening Serum, Alpine Snow White Moisturiser, dan Royal Pine Flawless Duo Serum Toner sahaja*
2.	Scan QR code yang terdapat di kotak seperti “NAF00004”
*Pastikan anda muat turun aplikasi ‘QR Code’ untuk Android atau guna aplikasi ‘Wallet’ untuk iphone
3.	Tekan ‘JOIN NOW’
4.	Masukkan butiran Nama, IC, No Tel, e-mel, Jantina, Alamat, dan QR Code bermula “NAF00004”
5.	Simpan kotak dan resit sebagai bukti pembelian sah untuk dapat peluang memenangi wang tunai bernilai
#1 – RM 500
#2 – RM 300
#3 – RM 100 *T&C apply

Pm me;😍
http://www.wasap.my/60142940842/NakNafurah

#nafura #nafuradropship #nafurahoneybee #nafurabangi #nafurakajang #nafuraalaska #nafuraserum #nafuraoriginalhq
#nafuramakeup #honeybeefixingmist #fixingmist #makeuptutorial
1 0 19 October, 2019

LUCKY DRAW NAFURA SETIAP BULAN!

Jom beli & MENANG WANG TUNAI dengan @nafura!!! Langkah menyertai:
1. Beli mana-mana produk jenama @nafura yang kini datang dengan sticker hologram dari www.nafura.my atau mana-mana agent yang berdaftar
*Hanya untuk produk Alpine Snow The Ultimate Brightening Serum, Alpine Snow White Moisturiser, dan Royal Pine Flawless Duo Serum Toner sahaja*
2. Scan QR code yang terdapat di kotak seperti “NAF00004”
*Pastikan anda muat turun aplikasi ‘QR Code’ untuk Android atau guna aplikasi ‘Wallet’ untuk iphone
3. Tekan ‘JOIN NOW’
4. Masukkan butiran Nama, IC, No Tel, e-mel, Jantina, Alamat, dan QR Code bermula “NAF00004”
5. Simpan kotak dan resit sebagai bukti pembelian sah untuk dapat peluang memenangi wang tunai bernilai
#1 – RM 500
#2 – RM 300
#3 – RM 100 *T&C apply

Pm me;😍
http://www.wasap.my/60142940842/NakNafurah

#nafura #nafuradropship #nafurahoneybee #nafurabangi #nafurakajang #nafuraalaska #nafuraserum #nafuraoriginalhq
#nafuramakeup #honeybeefixingmist #fixingmist #makeuptutorial

LUCKY DRAW NAFURA SETIAP BULAN!

Jom beli & MENANG WANG TUNAI dengan @nafura!!! Langkah menyertai:
1.	Beli mana-mana produk jenama @nafura yang kini datang dengan sticker hologram dari www.nafura.my atau mana-mana agent yang berdaftar
*Hanya untuk produk Alpine Snow The Ultimate Brightening Serum, Alpine Snow White Moisturiser, dan Royal Pine Flawless Duo Serum Toner sahaja*
2.	Scan QR code yang terdapat di kotak seperti “NAF00004”
*Pastikan anda muat turun aplikasi ‘QR Code’ untuk Android atau guna aplikasi ‘Wallet’ untuk iphone
3.	Tekan ‘JOIN NOW’
4.	Masukkan butiran Nama, IC, No Tel, e-mel, Jantina, Alamat, dan QR Code bermula “NAF00004”
5.	Simpan kotak dan resit sebagai bukti pembelian sah untuk dapat peluang memenangi wang tunai bernilai
#1 – RM 500
#2 – RM 300
#3 – RM 100 *T&C apply

Pm me;😍
http://www.wasap.my/60142940842/NakNafurah

#nafura #nafuradropship #nafurahoneybee #nafurabangi #nafurakajang #nafuraalaska #nafuraserum #nafuraoriginalhq
#nafuramakeup #honeybeefixingmist #fixingmist #makeuptutorial
0 0 19 October, 2019

Sampai dah Alpine Snow White Moisturiser di Bumi Malaysia.

Lama tunggu ni.

Alhamdullah Sku ke 3 Nafura seperti di rancang dipermudahkan Allah SWT tuk sampai dan dapat di marketkan di Malaysia.

Tq semua atas doa2 dan sokongan padu terutama Customer2 dan Agent Nafura yang dah 7 tahun bersama kami..... Agent2 yang tak sabar2 preorder tq so much. Harap dapat sabar sikit je lagi sampai Isnin tuk kita tampal hologram so Customer dapat join Lucky Draw bulan Oktober.

Tq semua yang baik semuanye datang dari Allah SWT dan yang buruk dari pihak kami

Amin2 Ya Raballalamin.

Pm me;😍
http://www.wasap.my/60142940842/NakNafurah

#nafura #nafuradropship #nafurahoneybee #nafurabangi #nafurakajang #nafuraalaska #nafuraserum #nafuraoriginalhq
#nafuramakeup #honeybeefixingmist #fixingmist #makeuptutorial

Sampai dah Alpine Snow White Moisturiser di Bumi Malaysia.

Lama tunggu ni.

Alhamdullah Sku ke 3 Nafura seperti di rancang dipermudahkan Allah SWT tuk sampai dan dapat di marketkan di Malaysia.

Tq semua atas doa2 dan sokongan padu terutama Customer2 dan Agent Nafura yang dah 7 tahun bersama kami..... Agent2 yang tak sabar2 preorder tq so much. Harap dapat sabar sikit je lagi sampai Isnin tuk kita tampal hologram so Customer dapat join Lucky Draw bulan Oktober.

Tq semua yang baik semuanye datang dari Allah SWT dan yang buruk dari pihak kami

Amin2 Ya Raballalamin.

Pm me;😍
http://www.wasap.my/60142940842/NakNafurah

#nafura #nafuradropship #nafurahoneybee #nafurabangi #nafurakajang #nafuraalaska #nafuraserum #nafuraoriginalhq
#nafuramakeup #honeybeefixingmist #fixingmist #makeuptutorial
0 0 19 October, 2019

.
Sentiasa simpan NRC LUXURY FACE MIST kita ni dalam handbag tau sayang!! Bila-bila rasa perlukan kesegaran especially tengah cuaca panas atau kulit kering dalam aircond, spray sahaja kat muka! Terus segar 👍🏻👍🏻👍🏻
.
Mengandungi ALOE VERA yang mampu untuk merawat dan mencantikkan kulit wajah anda. Ia bertujuan untuk:
👉 mengurangkan parut jerawat
👉 anti oxidant
👉 membaik pulih kulit
.
Hanya RM69 sahaja untuk 100ml 😱😱😱
.

#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist

.
Sentiasa simpan NRC LUXURY FACE MIST kita ni dalam handbag tau sayang!! Bila-bila rasa perlukan kesegaran especially tengah cuaca panas atau kulit kering dalam aircond, spray sahaja kat muka! Terus segar 👍🏻👍🏻👍🏻
.
Mengandungi ALOE VERA yang mampu untuk merawat dan mencantikkan kulit wajah anda. Ia bertujuan untuk:
👉 mengurangkan parut jerawat
👉 anti oxidant
👉 membaik pulih kulit
.
Hanya RM69 sahaja untuk 100ml 😱😱😱
.

#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist
2 4 18 October, 2019

.
Sentiasa simpan NRC LUXURY FACE MIST kita ni dalam handbag tau sayang!! Bila-bila rasa perlukan kesegaran especially tengah cuaca panas atau kulit kering dalam aircond, spray sahaja kat muka! Terus segar 👍🏻👍🏻👍🏻
.
Mengandungi ALOE VERA yang mampu untuk merawat dan mencantikkan kulit wajah anda. Ia bertujuan untuk:
👉 mengurangkan parut jerawat
👉 anti oxidant
👉 membaik pulih kulit
.
Hanya RM69 sahaja untuk 100ml 😱😱😱
.

#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist

.
Sentiasa simpan NRC LUXURY FACE MIST kita ni dalam handbag tau sayang!! Bila-bila rasa perlukan kesegaran especially tengah cuaca panas atau kulit kering dalam aircond, spray sahaja kat muka! Terus segar 👍🏻👍🏻👍🏻
.
Mengandungi ALOE VERA yang mampu untuk merawat dan mencantikkan kulit wajah anda. Ia bertujuan untuk:
👉 mengurangkan parut jerawat
👉 anti oxidant
👉 membaik pulih kulit
.
Hanya RM69 sahaja untuk 100ml 😱😱😱
.

#borneobeautylab #teamborneo #beautiful #instagood #moisturiser #primer #sunblock #nrckuching #nrc_kuching #nrcsarawak #nrcborneo #brush #teamkakdkayakayakaya #teamkakdkayakayakayakuching #teamborneokayakayakaya #teamborneokaya3 #fixingmist #facemist #luxuryfacemistbynrc #luxuryfacemist
4 0 18 October, 2019

Top #fixingmist posts

🧚🏼‍♀️ Makeup Fixing Mist 🧚🏼‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hoy os hablo de esta bruma fijadora de Pixi que me encanta. Su principal función es fijar y prolongar la duración del maquillaje, pero también contiene ingredientes que ayudan a calmar e hidratar la piel, como el agua de rosas, el extracto de corteza de sauce y el té verde.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Su bruma es bastante suave y me encanta utilizarlo tanto después del maquillaje como para refrescarlo en cualquier momento. 👌🏽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#pixi #pixibeauty #pixibypetra #fixingmist #brumafacial

🧚🏼‍♀️ Makeup Fixing Mist 🧚🏼‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hoy os hablo de esta bruma fijadora de Pixi que me encanta. Su principal función es fijar y prolongar la duración del maquillaje, pero también contiene ingredientes que ayudan a calmar e hidratar la piel, como el agua de rosas, el extracto de corteza de sauce y el té verde.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Su bruma es bastante suave y me encanta utilizarlo tanto después del maquillaje como para refrescarlo en cualquier momento. 👌🏽
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#pixi #pixibeauty #pixibypetra #fixingmist #brumafacial
177 14 31 October, 2019

Do you head to the gym before work? Pop these @muacosmetics Base products in your makeup bag to cover redness and control shine, and no one will be able to tell that you were a hot, sweaty mess moments earlier! 😉

#muacosmetics #superdrug #probase #corrector #fixingmist #gym #beauty #bbloggers

Do you head to the gym before work? Pop these @muacosmetics Base products in your makeup bag to cover redness and control shine, and no one will be able to tell that you were a hot, sweaty mess moments earlier! 😉

#muacosmetics  #superdrug #probase #corrector #fixingmist #gym #beauty #bbloggers
3,677 14 19 January, 2016

#KiraKira called… it wants its sparkle back ✨ NEW from ICONIC, the Prep Set Glow Setting Sprays set your make up while bestowing a next-level lustre. An allover fixing and highlighting spritz, bow down before these phenomenal mists… Click the link in our bio to shop

#KiraKira called… it wants its sparkle back ✨ NEW from ICONIC, the Prep Set Glow Setting Sprays set your make up while bestowing a next-level lustre. An allover fixing and highlighting spritz, bow down before these phenomenal mists… Click the link in our bio to shop
2,219 40 19 April, 2018

Ich teste jetzt seit ein paar Wochen diese Produkte (siehe Bild) von @pixibeauty @rougepublicrelations ❤️ Ich habe noch nie in meinem Leben , so einen tollen Eyeliner gehabt wie diesen. Er besitzt zwei Seiten, die eine ist flüssig die andere ist ein Kohleliner und ist sogar wasserfest 😍 Die anderen Produkte sind ebenfalls echt super. Das Beauty Balm make up , gibt der Haut einen strahlenden Teint und tönt sie leicht. Es sind zudem Inhaltsstoffe drin enthalten, welche die Haut pflegen und sie nicht austrocknen lassen. Die Make up Palette hat so tolle Farben und das Fixing Spray , lässt das Styling einfach den ganzen Tag halten und schützt sie an den heißen Tagen ebenfalls vor dem austrocknen 🥰 || #beauty #beautyblogger #pixibeauty #love #makeup #rougepalette #lipbalm #pixibypetra #pixicosmetics #rougerepubliccosmetics #rougerepublicrelations #rougerepublic #fashionblogger #fashionblogger_de #picoftheday #produkttester #beautyblogger_de #fixingmist #beautybalm #pixibeautybalm #annaix #annaixpreset #carmushka #margusha #anajohnson #blondesandcookies #beautyqueen #prettylittleiiinspo

Ich teste jetzt seit ein paar Wochen diese Produkte (siehe Bild) von @pixibeauty @rougepublicrelations ❤️ Ich habe noch nie in meinem Leben , so einen tollen Eyeliner gehabt wie diesen. Er besitzt zwei Seiten, die eine ist flüssig die andere ist ein Kohleliner und ist sogar wasserfest 😍 Die anderen Produkte sind ebenfalls echt super. Das Beauty Balm make up , gibt der Haut einen strahlenden Teint und tönt sie leicht. Es sind zudem Inhaltsstoffe drin enthalten, welche die Haut pflegen und sie nicht austrocknen lassen. Die Make up Palette hat so tolle Farben und das Fixing Spray , lässt das Styling einfach den ganzen Tag halten und schützt sie an den heißen Tagen ebenfalls vor dem austrocknen 🥰 || #beauty #beautyblogger #pixibeauty #love #makeup #rougepalette #lipbalm #pixibypetra #pixicosmetics #rougerepubliccosmetics #rougerepublicrelations #rougerepublic #fashionblogger #fashionblogger_de #picoftheday #produkttester #beautyblogger_de #fixingmist #beautybalm #pixibeautybalm #annaix #annaixpreset #carmushka #margusha #anajohnson #blondesandcookies #beautyqueen #prettylittleiiinspo
220 40 26 July, 2019

💕✨My Makeup of the day. 💁🏻‍♀️It was my first time trying the #KristenLeanne #DaydreamPalette and I have to say that I really liked it. It is pigmented and the colors blend nicely. It is a perfect travel size and it can be a go-to palette for me because it has my favorite to-go colors. As for the rest of the products, I really love them and can’t stop using them lol. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
@urbandecaycosmetics @kristenxleanne @maybelline @coty.air.spun @pretty_vulgar @drbrandt @girlactik @pixibeauty @itcosmetics @lagirlcosmetics @butterlondon @wetnwildbeauty
#motd #superstayfoundation #airspun #airspunloosepowder #prettyvulgar #prettyvulgarblush #maybellinesuperstay #maybellinesuperstayfoundation #wetnwildhighlighter #wetnwild #drbrandt #drbrandtnomorepores #drbrandtprimer #itcosmetics #itcosmeticsbrowpencil #lagirlcosmetics #lagirlconcealer #butterlondon #butterlondondoubledecker #doubledeckermascara #girlactik #girlactiksweet #pixi #pixibypetra #piximakeupfixingmist #fixingmist #pixibeauty

💕✨My Makeup of the day. 💁🏻‍♀️It was my first time trying the #KristenLeanne #DaydreamPalette and I have to say that I really liked it. It is pigmented and the colors blend nicely. It is a perfect travel size and it can be a go-to palette for me because it has my favorite to-go colors. As for the rest of the products, I really love them and can’t stop using them lol. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
@urbandecaycosmetics @kristenxleanne @maybelline @coty.air.spun @pretty_vulgar  @drbrandt @girlactik @pixibeauty @itcosmetics  @lagirlcosmetics @butterlondon @wetnwildbeauty
#motd #superstayfoundation #airspun #airspunloosepowder  #prettyvulgar #prettyvulgarblush #maybellinesuperstay #maybellinesuperstayfoundation #wetnwildhighlighter #wetnwild #drbrandt #drbrandtnomorepores #drbrandtprimer #itcosmetics #itcosmeticsbrowpencil #lagirlcosmetics #lagirlconcealer #butterlondon #butterlondondoubledecker #doubledeckermascara #girlactik #girlactiksweet #pixi #pixibypetra #piximakeupfixingmist #fixingmist #pixibeauty
156 6 28 March, 2018

You know the last step of perfect make-up - Invisible Fixing Powder. Well, we are remodelling this❗ Now the last step is the Longwear Make-up Fixing Spray 💦 💨. Read more about how to use our novelty and what are the main benefits in the new article. 👉 Link in BIO 👈. #fixingspray #fixingmist #fixing #spray #mist #fourthstep #makeupfixation #fixation #novelty #blog #blogpost #article #dermacol #cosmetics

You know the last step of perfect make-up - Invisible Fixing Powder. Well, we are remodelling this❗ Now the last step is the Longwear Make-up Fixing Spray 💦 💨. Read more about how to use our novelty and what are the main benefits in the new article. 👉 Link in BIO 👈. #fixingspray #fixingmist #fixing #spray #mist #fourthstep #makeupfixation #fixation #novelty #blog #blogpost #article #dermacol #cosmetics
227 20 10 May, 2019

@pixibeauty mists are AMAZING and affordable! 👏🏻👏🏻
I’m LOVING these two so much 💗💗
The Fixing Mist with Rose Water and Green Tea is the one I’m using on my daily basis and the Rose Glow Mist with 7 flower oils I choose when I want that extra glow (and it really gives it to me in the best way possible... I don’t feel grease or too dewy)
They both have the same kind of spray. Really fine. They don’t mess with makeup. It’s really just a brume!
Have you tried any of the @pixibeautyuk mists? I want to try the other ones now 🤩

🍀🍀🍀🍀

Eu não consigo terminar uma maquiagem e não passar um spray... já falei isso aqui. Vcs conseguem? E confesso que meu principal objetivo nem é fazer com que a make dure mais... e sim que ela pareça mais natural!🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
To AMANDO esses mists da Pixi. 💝
O primeiro é com água de rosas e chá verde e é o que uso no dia a dia. O segundo é com óleo de flores e da aquele glow bonito na pele (não fica pesado, não deixa oleoso, é um Glow bem sútil mas que faz uma diferença, sabe?)
O spray dos dois é o mesmo.
Bem fininho, bem gentil. Ele não marca na pele (sabe aqueles que deixam as gotinhas marcadas e já “cagam” a make?) pois esse não deixa! 👏🏻👏🏻👏🏻
E o preço tb é ótimo! 🙌🏻
Já experimentaram algum desses? Eu to doida pra experimentar os outros já! Tem um hidratante que só ouço elogios! Será o próximo 🤩
#beautyinluv #makeupreview #pixibeauty #pixibypetra #pixibeautyuk #pixifixingmist #piximakeupfixingmist #fixingmist #settingspray #roseglowmist #pixiroseglowmist #makeupfixingmist #ukblogger #ukbeautyblogger #beatfacefridayy #wakeupandmakeup #affordablemakeup #girofhblg #brazilianblogger #brazilianlivinginireland #beautylover #influencer #discoverunder10k #makeupaddict

@pixibeauty mists are AMAZING and affordable! 👏🏻👏🏻
I’m LOVING these two so much 💗💗
The Fixing Mist with Rose Water and Green Tea is the one I’m using on my daily basis and the Rose Glow Mist with 7 flower oils I choose when I want that extra glow (and it really gives it to me in the best way possible... I don’t feel grease or too dewy)
They both have the same kind of spray. Really fine. They don’t mess with makeup. It’s really just a brume! 
Have you tried any of the @pixibeautyuk mists? I want to try the other ones now 🤩
⠀
🍀🍀🍀🍀
⠀
Eu não consigo terminar uma maquiagem e não passar um spray... já falei isso aqui. Vcs conseguem? E confesso que meu principal objetivo nem é fazer com que a make dure mais... e sim que ela pareça mais natural!🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
To AMANDO esses mists da Pixi. 💝
O primeiro é com água de rosas e chá verde e é o que uso no dia a dia. O segundo é com óleo de flores e da aquele glow bonito na pele (não fica pesado, não deixa oleoso, é um Glow bem sútil mas que faz uma diferença, sabe?)
O spray dos dois é o mesmo.
Bem fininho, bem gentil. Ele não marca na pele (sabe aqueles que deixam as gotinhas marcadas e já “cagam” a make?) pois esse não deixa! 👏🏻👏🏻👏🏻
E o preço tb é ótimo! 🙌🏻
Já experimentaram algum desses? Eu to doida pra experimentar os outros já! Tem um hidratante que só ouço elogios! Será o próximo 🤩
#beautyinluv #makeupreview #pixibeauty #pixibypetra #pixibeautyuk #pixifixingmist #piximakeupfixingmist #fixingmist #settingspray #roseglowmist #pixiroseglowmist #makeupfixingmist #ukblogger #ukbeautyblogger #beatfacefridayy #wakeupandmakeup #affordablemakeup #girofhblg #brazilianblogger #brazilianlivinginireland #beautylover #influencer #discoverunder10k #makeupaddict
238 30 12 September, 2019

So happy that I finally picked up all the @pixibeauty mists @target (minus the glowy ones cause I don't need any extra glow) and the Rose Tonic I've been wanting to try!!!!!
.
.
.
Have you tried any of these?? What are your thoughts??
.
.
.
.
.
#pixi #pixibeauty #pixibypetra #pixipretties #fixingmist #rosetonic #target #targetmakeup #targetfinds #beauty #instabeauty #skincarelover #skincareaddict #skincare #beautyskincare #skincarebeauty #beautyblog #bblog #bblogger #skincareblogger #discoverunder10k #discoverunder100k

So happy that I finally picked up all the @pixibeauty mists @target (minus the glowy ones cause I don't need any extra glow)  and the Rose Tonic I've been wanting to try!!!!!
.
.
.
Have you tried any of these?? What are your thoughts??
.
.
.
.
.
#pixi #pixibeauty #pixibypetra #pixipretties #fixingmist #rosetonic #target #targetmakeup #targetfinds #beauty #instabeauty #skincarelover #skincareaddict #skincare #beautyskincare #skincarebeauty #beautyblog #bblog #bblogger #skincareblogger #discoverunder10k #discoverunder100k
302 66 13 December, 2018

[Werbung,Markenerkennung-unbezahlt] 《S W I P E 》

Ihr lieben,

Auch von @essence_cosmetics gibt es von Mitte September bis Mitte November diese neue Limited Edition namens #primeandlastdailydiaries im Handel zu kaufen!😍 Wie gefällt euch denn die neue LE?🙂 Und das sagt @essence_cosmetics : •

"Ob Sport, Shopping oder lange Nächte – unser Make-up muss ganz schön vielen Herausforderungen standhalten. Für perfekte und langanhaltende Ergebnisse liefert die neue essence trend edition „prime & last daily diaries“ die passenden Helfer: Primer, Fixing Powder und weitere ausdauernde  Make-up-Helfer gibt es von Mitte September bis Mitte November im Handel. Damit bereitet essence  die Haut optimal auf ein ebenmäßiges, wunderschönes Make-up vor und fixiert den Look – für einen  strahlend frischen Teint bis tief in die Nacht!" •



#neu #new #neubeidm #dm #drogerie #drogeriemarkt #drogerienews #news #neubeirossmann #meinrossmann #meindrogeriemarkt #essence #essencecosmetic #essencecosmetics #limited #limitededition #essencele #essencelimitededition #primeandlastdailydiarieslimitedediton #primerdrops #primergel #fixingmist #primermist #bakedblush #jumbofixingpowder #bakedhighlighter #loosepowdder #bubblysheet #mattifying

[Werbung,Markenerkennung-unbezahlt] 《S W I P E 》

Ihr lieben,

Auch von @essence_cosmetics gibt es von Mitte September bis Mitte November diese neue Limited Edition namens #primeandlastdailydiaries im Handel zu kaufen!😍 Wie gefällt euch denn die neue LE?🙂 Und das sagt @essence_cosmetics : •
•
"Ob Sport, Shopping oder lange Nächte – unser Make-up muss ganz schön vielen Herausforderungen standhalten. Für perfekte und langanhaltende Ergebnisse liefert die neue essence trend edition „prime & last daily diaries“ die passenden Helfer: Primer, Fixing Powder und weitere ausdauernde  Make-up-Helfer gibt es von Mitte September bis Mitte November im Handel. Damit bereitet essence  die Haut optimal auf ein ebenmäßiges, wunderschönes Make-up vor und fixiert den Look – für einen  strahlend frischen Teint bis tief in die Nacht!" •
•
•

#neu#new#neubeidm#dm#drogerie#drogeriemarkt#drogerienews#news#neubeirossmann#meinrossmann#meindrogeriemarkt#essence#essencecosmetic#essencecosmetics#limited#limitededition#essencele#essencelimitededition#primeandlastdailydiarieslimitedediton#primerdrops#primergel#fixingmist#primermist#bakedblush#jumbofixingpowder#bakedhighlighter#loosepowdder#bubblysheet#mattifying
690 4 28 August, 2018