#fgwaletcollagendrink Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

11.4
average comments
123.8
average likes
@fgwaletmelaka_jasin.alai Profile picture

@fgwaletmelaka_jasin.alai

Bosan dengan pekerjaan anda? Mahukan sumber pendapatan yang lumayan dengan waktu bekerja yang fleksibel. Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui ‪012-7076411‬ atau email kami di ‪enquiry@zhafou.my‬ Masa depan yang lebih cerah menunggu anda bersama Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

Bosan dengan pekerjaan anda? Mahukan sumber pendapatan yang lumayan dengan waktu bekerja yang fleksibel. Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui ‪012-7076411‬ atau email kami di ‪enquiry@zhafou.my‬ Masa depan yang lebih cerah menunggu anda bersama Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
1 0 1 hour ago
@fgwaletmelaka_jasin.alai Profile picture

@fgwaletmelaka_jasin.alai

Temui @fouziahgous dan team @fgwalet di Karnival Usahawan Desa (KUD@KPLB Putrajaya) 2019 pada 17-21 Oktober 2019 di Jalan Permodenan (Pekarangan Istana Kehakiman), Presint 3, Putrajaya.
.
.
Terdapat banyak aktiviti menarik terdapat di sana antaranya pameran & jualan usahawan, pameran innovasi mesin, food trucks, laman ternakan & haiwan peliharaan, forum ilmiah, business matching, konsert artis lagenda & Gempak, cabutan bertuah dan banyak lagi!
.
.
Jumpa anda semua di sana! @kud_kplb
.
.
#kudsejahtera #kplbsejahtera #putrajaya #countdown #karnival #kudsejahtera #kud
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda

Temui @fouziahgous dan team @fgwalet di Karnival Usahawan Desa (KUD@KPLB Putrajaya) 2019 pada 17-21 Oktober 2019 di Jalan Permodenan (Pekarangan Istana Kehakiman), Presint 3, Putrajaya.
.
.
Terdapat banyak aktiviti menarik terdapat di sana antaranya pameran & jualan usahawan, pameran innovasi mesin, food trucks, laman ternakan & haiwan peliharaan, forum ilmiah, business matching, konsert artis lagenda & Gempak, cabutan bertuah dan banyak lagi!
.
.
Jumpa anda semua di sana! @kud_kplb
.
.
#kudsejahtera #kplbsejahtera #putrajaya #countdown #karnival #kudsejahtera #kud
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda
5 0 1 hour ago
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Kemeriahan diteruskan di Karnival Usahawan Desa 2019. Jika anda tiada rancangan hari ini, hadirkan diri dihadapan Istana Kehakiman, Presint 3 Putrajaya. Promosi harga menarik menanti anda di booth FG Walet. Datang beramai-ramai ya ke Booth Selebriti BM 02 180. Jumpa sebentar lagi

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda

Kemeriahan diteruskan di Karnival Usahawan Desa 2019. Jika anda tiada rancangan hari ini, hadirkan diri dihadapan Istana Kehakiman, Presint 3 Putrajaya. Promosi harga menarik menanti anda di booth FG Walet. Datang beramai-ramai ya ke Booth Selebriti BM 02 180. Jumpa sebentar lagi

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda
71 11 8 hours ago
@fgwaletmelaka_jasin.alai Profile picture

@fgwaletmelaka_jasin.alai

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
2 0 8 hours ago
@fgwalet_kl Profile picture

@fgwalet_kl

Kampong Datok Keramat, Kuala Lumpur, Malaysia

Hati ibu mana yang tak sebak bila anak-anak tersayang hadiahkan FG Walet Bird's Nest ni. Walau jauh di mata tapi sebagai anak-anak, kita perlu mengambil berat akan kesihatan ibu tersayang. Minuman sarang burung ini berkhasiat dan mampu menguatkan tulang dan sendi-sendi. ⁠
.⁠
Andai kata ibu dah tua dan kurang selera makan, amalkan minuman ini setiap hari untuk menambah selera makan. Ia juga dapat mengurangkan kolesterol di dalam darah dan mengurangkan saki-sakit badan dan kaki.⁠
.⁠
Nak gerak balik kampung ke tu?⁠
Jom hadiahkan minuman kesihatan ini untuk ibu di kampung. Tanda kasih sayang yang abadi. ⁠
.⁠
Jom whatsapp kami sekarang dan dapatkan harga istimewa!⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511 ⁠
.⁠
#beauty #skincare #antiaging #skin #wellness #health #glow #healthy #birdsnest #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #hadiah #hadiahibu #ibu #present #tambahseleramakan #darahtinggi #kolesteroldalamdarah #sakitbadan #sakitsendi #sakitkaki

Hati ibu mana yang tak sebak bila anak-anak tersayang hadiahkan FG Walet Bird's Nest ni. Walau jauh di mata tapi sebagai anak-anak, kita perlu mengambil berat akan kesihatan ibu tersayang. Minuman sarang burung ini berkhasiat dan mampu menguatkan tulang dan sendi-sendi. ⁠
.⁠
Andai kata ibu dah tua dan kurang selera makan, amalkan minuman ini setiap hari untuk menambah selera makan. Ia juga dapat mengurangkan kolesterol di dalam darah dan mengurangkan saki-sakit badan dan kaki.⁠
.⁠
Nak gerak balik kampung ke tu?⁠
Jom hadiahkan minuman kesihatan ini untuk ibu di kampung. Tanda kasih sayang yang abadi. ⁠
.⁠
Jom whatsapp kami sekarang dan dapatkan harga istimewa!⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511 ⁠
.⁠
#beauty #skincare #antiaging #skin #wellness #health #glow #healthy #birdsnest #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous⁠
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #hadiah #hadiahibu #ibu #present #tambahseleramakan #darahtinggi #kolesteroldalamdarah #sakitbadan #sakitsendi #sakitkaki
3 0 9 hours ago
@fgwalet_penang_selangor Profile picture

@fgwalet_penang_selangor

Bukit Bendera, Penang Hill Penang

#Repost @fgwalet
・・・
Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

#Repost @fgwalet
・・・
Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
3 0 19 October, 2019
@fgwalet_penang_selangor Profile picture

@fgwalet_penang_selangor

Kuala Lumpur, Malaysia

[[ AGENT WANTED // JOM BUAT DUIT JOIN TEAM TASHA ]] .
.
Rezeki Dari Allah
.
.
Terima kasih Allah
.
.
Join join #teamtashafgwalet .
.
Buat duit 🥰 Janji kena rajin .
Ada minat . Ada usaha .
Insyaallah blh berjaya ..
.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #agentwanted awesomeFGWaletexperience #fgwaletagentwanted getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletpenang #fgwaletkulim #fgwaletselangor #fgwaletperak #fgwaletjengka #fgwaletlabuan #fgwaletchemor #teamtashaFgWalet #sayajual #lakukeras #bazaarpaknil #jomsihat #jomcantik #naturalbeauty .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct WhatsApp 0111.528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta :
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor
Follow insta @fgwalet_penang_selangor

[[ AGENT WANTED // JOM BUAT DUIT JOIN TEAM TASHA ]] .
.
Rezeki Dari Allah
.
.
Terima kasih Allah
.
.
Join join #teamtashafgwalet .
.
Buat duit 🥰 Janji kena rajin .
Ada minat . Ada usaha .
Insyaallah blh berjaya ..
.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #agentwanted awesomeFGWaletexperience #fgwaletagentwanted getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletpenang #fgwaletkulim #fgwaletselangor #fgwaletperak #fgwaletjengka #fgwaletlabuan  #fgwaletchemor #teamtashaFgWalet #sayajual #lakukeras #bazaarpaknil #jomsihat #jomcantik  #naturalbeauty .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET 
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct WhatsApp 0111.528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta : 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
3 0 19 October, 2019
@fgwalet_penang_selangor Profile picture

@fgwalet_penang_selangor

Seberang Jaya

#Repost @fgwalet
・・・
Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

#Repost @fgwalet
・・・
Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
5 0 19 October, 2019
@fgwalet.co Profile picture

@fgwalet.co

Amalan berniaga itu sesungguhnya sesuatu yang amat digalakkan kerana Rasulullah SAW pernah bersabda yang 9/10 dari rezeki didunia ini datang dari perniagaan. Khusus buat warga Kedah, kami ingin bertemu dengan anda hari ini di hotel Royal Signature dari pukul 2pm-5pm. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami di  012-7076411 atau 016-208 0054 untuk mengatur temujanji. Masa depan yang lebih cerah dengan Fg Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
#Repost @arns_
・・・
“When you support small business, you’re supporting a dream” 🥰
.
.
💯 pure bird nest by @fgwalet .
.
.
.
.
.

#fgwalet #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletcollagenbirdnestdrinks #stayyoungfeelyoung #fgwaletjohorbahru #fgwaletmutiararini #fgwaletnusajaya #fgwaletpasirgudang #fgwaletmasai #fgwaletskudai #fgwalettampoi

Amalan berniaga itu sesungguhnya sesuatu yang amat digalakkan kerana Rasulullah SAW pernah bersabda yang 9/10 dari rezeki didunia ini datang dari perniagaan. Khusus buat warga Kedah, kami ingin bertemu dengan anda hari ini di hotel Royal Signature dari pukul 2pm-5pm.  Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami di  012-7076411 atau 016-208 0054 untuk mengatur temujanji. Masa depan yang lebih cerah dengan Fg Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf 
#Repost @arns_
・・・
“When you support small business, you’re supporting a dream” 🥰
.
.
💯 pure bird nest by @fgwalet .
.
.
.
.
.

#fgwalet #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletcollagenbirdnestdrinks #stayyoungfeelyoung #fgwaletjohorbahru #fgwaletmutiararini #fgwaletnusajaya #fgwaletpasirgudang #fgwaletmasai #fgwaletskudai #fgwalettampoi
6 0 19 October, 2019
@fgwalet_kl Profile picture

@fgwalet_kl

KLCC - Kuala Lampur, Malaysia

AGENTS WANTED!💰💰💰
Gee mencari 10 orang yang betul-betul ingin menjana pendapatan lumayan dengan waktu kerja yg fleksibel!
Suri rumah, wanita bekerjaya yang mahukan duit tambahan nak pegi shopping, pelajar kolej, para suami yang nakkan duit sampingan untuk menyara keluarga. Jom mulakan perniagaan anda dengan FG WALET, produk berkualiti, dikenali ramai dan mudah dijual.
Wasap Gee sekarang!
☎️ 018-397 6511
.
#fgwalet #fgwaletkl #stayyoungfeelyoung #awetmuda #bisnes #usahawanberjaya #pencarianagent #agent #bmf #birdnest #supplements #minumankesihatan #sihatdancantik #nakcantik #nakawetmuda #premiumbirdnest #awesomewithFGWalet #fgwaletcollagendrink #collagentdrink #birdnest #kamimahuanda #glowingskin #skincare

AGENTS WANTED!💰💰💰
Gee mencari 10 orang yang betul-betul ingin menjana pendapatan lumayan dengan waktu kerja yg fleksibel! 
Suri rumah, wanita bekerjaya yang mahukan duit tambahan nak pegi shopping, pelajar kolej, para suami yang nakkan duit sampingan untuk menyara keluarga. Jom mulakan perniagaan anda dengan FG WALET, produk berkualiti, dikenali ramai dan mudah dijual. 
Wasap Gee sekarang!
☎️ 018-397 6511
.
#fgwalet #fgwaletkl #stayyoungfeelyoung #awetmuda #bisnes #usahawanberjaya #pencarianagent #agent #bmf #birdnest #supplements #minumankesihatan #sihatdancantik #nakcantik #nakawetmuda #premiumbirdnest #awesomewithFGWalet #fgwaletcollagendrink #collagentdrink #birdnest #kamimahuanda #glowingskin #skincare
15 4 19 October, 2019
@adeelmuazzin Profile picture

@adeelmuazzin

#Repost @adeelmuazzin
• • • • •
Tahukah anda bahawa madu membantu untuk merawat batuk dan kahak secara efektif. Madu mempunyai pelargonium, guaifenesin dan dextromethorphan, bahan sama yang terkandung dalam ubat batuk tetapi secara semulajadi.

Buah longan pula kaya dengan vitamin C yang selain dari meningkatkan antibodi badan, ia dapat melindungi tubuh dari demam dan selsema.

Oleh itu kalau batuk atau terasa macam nak sakit, segera capai minuman kolagen sarang burung FG Walet dengan madu dan longan. Kombinasi Sarang Burung 100% Asli bersama sama dengan bahan bahan yang segar bukan sahaja menyihatkan, malah sedap untuk dinikmati oleh semua golongan..Tanpa bahan kimia atau pengawet. Kanak-kanak pun suka!

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #fgwalet #fgwaletsg #fgwaletsingapore #birdnest #premiumbirdnest #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #getwellwithFGWalet #healthydrinkhealthyglow #healthydrink #beauty #flawless #glowingskin #glowing #skincare #adeelmuazzin

#Repost @adeelmuazzin
• • • • •
Tahukah anda bahawa madu membantu untuk merawat batuk dan kahak secara efektif. Madu mempunyai pelargonium, guaifenesin dan dextromethorphan, bahan sama yang terkandung dalam ubat batuk tetapi secara semulajadi.

Buah longan pula kaya dengan vitamin C yang selain dari meningkatkan antibodi badan, ia dapat melindungi tubuh dari demam dan selsema.

Oleh itu kalau batuk atau terasa macam nak sakit, segera capai minuman kolagen sarang burung FG Walet dengan madu dan longan. Kombinasi Sarang Burung 100% Asli  bersama sama dengan bahan bahan yang segar bukan sahaja menyihatkan, malah  sedap untuk dinikmati oleh semua golongan..Tanpa bahan kimia atau pengawet. Kanak-kanak pun suka!

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #fgwalet #fgwaletsg #fgwaletsingapore #birdnest #premiumbirdnest #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #getwellwithFGWalet #healthydrinkhealthyglow #healthydrink #beauty #flawless #glowingskin #glowing #skincare #adeelmuazzin
5 0 19 October, 2019
@fgwalet_kl Profile picture

@fgwalet_kl

KidZania Kuala Lumpur

Happy Weekend!⁠
FG Walet Collagen Bird's Nest adalah minuman kesihatan yang sedap dan berkhasiat boleh didapati di pasaraya-pasaraya berdekatan. Terdapat dalam 4 perisa dan yang pastinya, kami akan berikan harga istimewa yang jauh lebih murah daripada pasaraya dan terus sampai ke rumah anda. Sedap diminum sejuk, sila letakkan di dalam peti sejuk sejurus minuman ini sampai. Ambil sebotol sehari dan lihat hasilnya, anda sihat dan cantik luaran dan dalaman! Dapatkan harini!⁠
.⁠
Jom whatsapp kami sekarang dan dapatkan harga istimewa!⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511 ⁠
.⁠
#beauty #skincare #antiaging #skin #wellness #health #glow #healthy #birdsnest #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #fgwaletkl

Happy Weekend!⁠
FG Walet Collagen Bird's Nest adalah minuman kesihatan yang sedap dan berkhasiat boleh didapati di pasaraya-pasaraya berdekatan. Terdapat dalam 4 perisa dan yang pastinya, kami akan berikan harga istimewa yang jauh lebih murah daripada pasaraya dan terus sampai ke rumah anda. Sedap diminum sejuk, sila letakkan di dalam peti sejuk sejurus minuman ini sampai. Ambil sebotol sehari dan lihat hasilnya, anda sihat dan cantik luaran dan dalaman! Dapatkan harini!⁠
.⁠
Jom whatsapp kami sekarang dan dapatkan harga istimewa!⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511 ⁠
.⁠
#beauty #skincare #antiaging #skin #wellness #health #glow #healthy #birdsnest #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous⁠
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #fgwaletkl
20 0 19 October, 2019
@adeelmuazzin Profile picture

@adeelmuazzin

#Repost
Ledakan keenakan minuman sarang burung FG Walet dengan buah Luo Han Guo dan Longan. Mengandungi pelbagai zat makanan semulajadi yang berkhasiat untuk membantu tubuh menjadi lebih sihat dan kuat. Lebih penting, tanpa gula tambahan. 100% kemanisan semulajadi. Cantik diluar, sihat didalam.

Dapatkan sekarang. DM atau WA @ 90279524
Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletsg #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #adeelmuazzin #beauty #flawless #glowingskin #skin #glowing #Fgwaletsingapore #Singapore #Fgwaletfouziahgoussingapore #healthydrink #stayyoungfeelyoung #singaporefood #singaporedrink

#Repost
Ledakan keenakan minuman sarang burung FG Walet dengan buah Luo Han Guo dan Longan. Mengandungi pelbagai zat makanan semulajadi yang berkhasiat untuk membantu tubuh menjadi lebih sihat dan kuat. Lebih penting, tanpa gula tambahan. 100% kemanisan semulajadi. Cantik diluar, sihat didalam.

Dapatkan sekarang. DM atau WA @ 90279524
Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletsg #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #adeelmuazzin #beauty #flawless #glowingskin #skin #glowing #Fgwaletsingapore #Singapore #Fgwaletfouziahgoussingapore #healthydrink #stayyoungfeelyoung #singaporefood #singaporedrink
0 0 19 October, 2019
@fgwaletkl_rawang Profile picture

@fgwaletkl_rawang

Kg. Baru, Kl

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #rawang #fgwaletrawang #fgwaletkl #kgbaru #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #rawang #fgwaletrawang #fgwaletkl #kgbaru #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
6 0 19 October, 2019
@fgwalet_utara Profile picture

@fgwalet_utara

FG Walet akan berada di Alor Setar, Kedah Darul Aman ‪dari 18-19 Oktober 2019‬ nanti. Kami sedang mencari rakan niaga dan agen untuk negeri Kedah. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami di  012-7076411untuk pengatur temujanji. Masa depan yang lebih cerah dengan Fg Walet

#fgwaletbyfouziahgous
#birdnestbyfouziahgouz #fgwaletutara #teamutara #penang #kedah #perlis #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

FG Walet akan berada di Alor Setar, Kedah Darul Aman ‪dari 18-19 Oktober 2019‬ nanti. Kami sedang mencari rakan niaga dan agen untuk negeri Kedah. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami di  012-7076411untuk pengatur temujanji. Masa depan yang lebih cerah dengan Fg Walet

#fgwaletbyfouziahgous
#birdnestbyfouziahgouz #fgwaletutara #teamutara #penang #kedah #perlis #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
18 0 18 October, 2019
@fgwaletkl_gombak Profile picture

@fgwaletkl_gombak

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Buah ini mengandungi antioksidan yang tinggi seperti ekstrak S. grosvenori, cucurbitane glycosides mogroside IV, mogroside V, 11-oxo-mogroside V dan siamenoside yang mampu menghalang proses penuaan tubuh dan mengawal sel-sel kanser dari berkembang. Ia kaya dengan asid amino dan Vitamin C yang banyak membantu merawat dan merancakkan proses regenarasi semula sel-sel tubuh.
.
Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda.
.
Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Rasa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

WA 0177530903

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #bmf #fgwaletbatucaves #fgwaletgreenwood #fgwaletsrigombak #fgwaletgombak

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Buah ini mengandungi antioksidan yang tinggi seperti ekstrak S. grosvenori,  cucurbitane glycosides mogroside IV, mogroside V, 11-oxo-mogroside V dan siamenoside yang mampu menghalang proses penuaan tubuh dan mengawal sel-sel kanser dari berkembang. Ia kaya dengan asid amino dan Vitamin C yang banyak membantu merawat dan merancakkan proses regenarasi semula sel-sel tubuh.
.
Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda.
.
Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.  Rasa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

WA 0177530903

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #bmf #fgwaletbatucaves #fgwaletgreenwood #fgwaletsrigombak #fgwaletgombak
4 1 18 October, 2019
@fgwaletjb_tamandaya Profile picture

@fgwaletjb_tamandaya

Ibu mengandung disarankan mengambil produk sarang burung FG Walet kerana ia mengandungi pelbagai nutrisi khusus untuk ibu dan bayi. Sarang burung FG Walet mengandungi asid sialik dan asid folik yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik. Ini penting untuk pertumbuhan bayi yang sihat dan sempurna.
.
Pengamalan produk sarang burung FG Walet secara berterusan dari hamil sehingga bayi lahir akan membantu menguatkan badan ibu dan anak. Ia meningkatkan imuniti tubuh dan membantu proses pemulihan ibu selepas bersalin. Luka akan sembuh lebih cepat dan metabolisma serta tenaga badan meningkat, sekaligus memberikan tempoh pantang yang lebih singkat.
.
Sarang burung FG Walet juga akan merangsangkan  penghasilan susu badan ibu. Ia membantu menambahkan pengeluaran susu badan agar bayi sentiasa memperoleh zat-zat terbaik semulajdi secara berterusan dari ibunya.

Jika anda mahukan yang terbaik untuk ibu dan anak, amalkan produk sarang burung FG Walet seawal yang boleh. Membesar sihat dan kuat dengan FG Walet.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood #motherhoodwithFGWalet #livehealthy

Ibu mengandung disarankan mengambil produk sarang burung FG Walet kerana ia mengandungi pelbagai nutrisi khusus untuk ibu dan bayi. Sarang burung FG Walet mengandungi asid sialik dan asid folik yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik. Ini penting untuk pertumbuhan bayi yang sihat dan sempurna.
.
Pengamalan produk sarang burung FG Walet secara berterusan dari hamil sehingga bayi lahir akan membantu menguatkan badan ibu dan anak. Ia meningkatkan imuniti tubuh dan membantu proses pemulihan ibu selepas bersalin. Luka akan sembuh lebih cepat dan metabolisma serta tenaga badan meningkat, sekaligus memberikan tempoh pantang yang lebih singkat.
.
Sarang burung FG Walet juga akan merangsangkan  penghasilan susu badan ibu. Ia membantu menambahkan pengeluaran susu badan agar bayi sentiasa memperoleh zat-zat terbaik semulajdi secara berterusan dari ibunya.

Jika anda mahukan yang terbaik untuk ibu dan anak, amalkan produk sarang burung FG Walet seawal yang boleh. Membesar sihat dan kuat dengan FG Walet.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood #motherhoodwithFGWalet #livehealthy
2 0 18 October, 2019
@fgwaletsingapore_birdnest Profile picture

@fgwaletsingapore_birdnest

🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah
🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Buah Longan dan Madu asli
🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Aloe Vera dan Gula Batu
..
..
Produk kami dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Antara kebaikan mengamalkan produk ini termasuklah:
.
✅ Melegakan pernafasan
✅ Melancarkan sistem urat saraf
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
✅ Memutih dan melicinkan muka
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
✅ Membantu pesakit lelah
✅ Membersihkan dan menguatkan paru-paru
✅ Antioksidan yang mengawal sel-sel kanser
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak
..
.

Banyak lagi khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengamalan produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.
...
..
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletsingaporebirdnest #fgwaletsingapore_birdnest

🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah
🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Buah Longan dan Madu asli
🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Aloe Vera dan Gula Batu
..
..
Produk kami dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Antara kebaikan mengamalkan produk ini termasuklah:
.
✅ Melegakan pernafasan
✅ Melancarkan sistem urat saraf
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
✅ Memutih dan melicinkan muka
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
✅ Membantu pesakit lelah
✅ Membersihkan dan menguatkan paru-paru
✅ Antioksidan yang mengawal sel-sel kanser
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak
..
.

Banyak lagi khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengamalan produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.
...
..
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin#fgwaletsingaporebirdnest #fgwaletsingapore_birdnest
9 0 18 October, 2019
@fgwaletsingapore_birdnest Profile picture

@fgwaletsingapore_birdnest

🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah
🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Buah Longan dan Madu asli
🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Aloe Vera dan Gula Batu
..
..
Produk kami dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Antara kebaikan mengamalkan produk ini termasuklah:
.
✅ Melegakan pernafasan
✅ Melancarkan sistem urat saraf
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
✅ Memutih dan melicinkan muka
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
✅ Membantu pesakit lelah
✅ Membersihkan dan menguatkan paru-paru
✅ Antioksidan yang mengawal sel-sel kanser
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak
..
.

Banyak lagi khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengamalan produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.
...
..
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletsingaporebirdnest #fgwaletsingapore_birdnest

🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah
🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Buah Longan dan Madu asli
🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Aloe Vera dan Gula Batu
..
..
Produk kami dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Antara kebaikan mengamalkan produk ini termasuklah:
.
✅ Melegakan pernafasan
✅ Melancarkan sistem urat saraf
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
✅ Memutih dan melicinkan muka
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
✅ Membantu pesakit lelah
✅ Membersihkan dan menguatkan paru-paru
✅ Antioksidan yang mengawal sel-sel kanser
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak
..
.

Banyak lagi khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengamalan produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.
...
..
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin#fgwaletsingaporebirdnest #fgwaletsingapore_birdnest
9 0 18 October, 2019
@fgwaletsingapore_birdnest Profile picture

@fgwaletsingapore_birdnest

🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah
🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Buah Longan dan Madu asli
🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Aloe Vera dan Gula Batu
..
..
Produk kami dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Antara kebaikan mengamalkan produk ini termasuklah:
.
✅ Melegakan pernafasan
✅ Melancarkan sistem urat saraf
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
✅ Memutih dan melicinkan muka
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
✅ Membantu pesakit lelah
✅ Membersihkan dan menguatkan paru-paru
✅ Antioksidan yang mengawal sel-sel kanser
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak
..
.

Banyak lagi khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengamalan produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.
...
..
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletsingaporebirdnest #fgwaletsingapore_birdnest

🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah
🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Buah Longan dan Madu asli
🔹Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Aloe Vera dan Gula Batu
..
..
Produk kami dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Antara kebaikan mengamalkan produk ini termasuklah:
.
✅ Melegakan pernafasan
✅ Melancarkan sistem urat saraf
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
✅ Memutih dan melicinkan muka
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
✅ Membantu pesakit lelah
✅ Membersihkan dan menguatkan paru-paru
✅ Antioksidan yang mengawal sel-sel kanser
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak
..
.

Banyak lagi khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengamalan produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.
...
..
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin#fgwaletsingaporebirdnest #fgwaletsingapore_birdnest
6 0 18 October, 2019
@fgwalet.kuantan.phg Profile picture

@fgwalet.kuantan.phg

Stokis Negeri Al Haddad Marketing Pahang

Alhamdulillah.. Dah restock di Stokis Negeri Pahang Al-Haddad, Kuantan Centre Point Jalan Haji Abdul Rahman berdekatan dengan Kuantan Parade.. Jom dapatkan sekarang di sana ‼️
.
Lokasi nya cuma waze Stokis Negeri Pahang Al Haddad Marketing dan anda akan jumpa lokasi tersebut.. Sambil2 tu boleh cuci mata lihat product apa yang ada di kedai.. Jumpa di sana 😍😍😍
.
#fgwaletkuantan #fgwaletpahang #fgwaletpremiumbirdsnestdrink #fgwaletcollagendrink #fgwaletfgwaletmalaysia #fgwaletbandarkuantan #fgwaletterbaik #fgwaletterbuktiberkesan #fgwaletuntuksemuaperingkatumur #fgwaletforskin #fgwaletforantiaging #fgwaletforhealth #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletforguys #fgwaletforpregnancy #fgwaletawesome

Alhamdulillah.. Dah restock di Stokis Negeri Pahang Al-Haddad, Kuantan Centre Point Jalan Haji Abdul Rahman berdekatan dengan Kuantan Parade.. Jom dapatkan sekarang di sana ‼️
. 
Lokasi nya cuma waze Stokis Negeri Pahang Al Haddad Marketing dan anda akan jumpa lokasi tersebut.. Sambil2 tu boleh cuci mata lihat product apa yang ada di kedai.. Jumpa di sana 😍😍😍
.
#fgwaletkuantan #fgwaletpahang #fgwaletpremiumbirdsnestdrink #fgwaletcollagendrink #fgwaletfgwaletmalaysia #fgwaletbandarkuantan #fgwaletterbaik #fgwaletterbuktiberkesan #fgwaletuntuksemuaperingkatumur #fgwaletforskin #fgwaletforantiaging #fgwaletforhealth #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletforguys #fgwaletforpregnancy #fgwaletawesome
5 0 18 October, 2019
@fgwalet.kuantan.phg Profile picture

@fgwalet.kuantan.phg

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
2 0 18 October, 2019
@fgwalet.kuantan.phg Profile picture

@fgwalet.kuantan.phg

Restoran Natam, Semambu

Assalamualaikum dan salam maghrib.. Bagi warga Kuantan, dah tak perlu susah2 cari lagi sebab anda dah boleh terus dapatkan FGWalet di sini.. Cuma waze Restoran Natam di Semambu, anda terus akan jumpa lokasi tersebut.. Minum sejuk2 pun sedap kan❤️
.
InshaAllah takkan menyesal kalau dah cuba 1 mesti nak lagi dan paling penting ia selamat dan diyakini halal ‼️
.
Borong terus 1 carton pun boleh 😍😍😍
.
#fgwaletsemambu #fgwaletpahang #fgwaletkuantan #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletcollagendrink #fgwaletinstantpremiumbirdnest #fgwaletpremiumbirdnest #fgwaletbandarkuantan #fgwaletpolisas #fgwaletinderamahkota #fgwaletgaling #fgwaletbeserah #fgwaletawesome #fgwaletforall #fgwaletforskin #fgwaletwhitening #fgwaletantiageing

Assalamualaikum dan salam maghrib.. Bagi warga Kuantan, dah tak perlu susah2 cari lagi sebab anda dah boleh terus dapatkan FGWalet di sini.. Cuma waze Restoran Natam di Semambu, anda terus akan jumpa lokasi tersebut.. Minum sejuk2 pun sedap kan❤️
.
InshaAllah takkan menyesal kalau dah cuba 1 mesti nak lagi dan paling penting ia selamat dan diyakini halal ‼️
.
Borong terus 1 carton pun boleh 😍😍😍
.
#fgwaletsemambu #fgwaletpahang #fgwaletkuantan #fgwaletbyfouziahgous  #fgwaletcollagendrink #fgwaletinstantpremiumbirdnest #fgwaletpremiumbirdnest #fgwaletbandarkuantan #fgwaletpolisas #fgwaletinderamahkota #fgwaletgaling #fgwaletbeserah #fgwaletawesome #fgwaletforall #fgwaletforskin #fgwaletwhitening #fgwaletantiageing
9 0 18 October, 2019
@fouziahgous Profile picture

@fouziahgous

Salam peluk cium buat semua warga Kedah.
Saya akan berada di Royal Signature Hotel, Alor Setar, Kedah Darul Aman ‪pada 18-19 Oktober 2019‬ ini. Jika anda ingin menjadi rakan niaga dan agen untuk negeri Kedah, boleh temui saya hari ni jam 8pm-9pm dan esok 2pm-4pm.sila hubungi kami di  012-7076411 atau 016-208 0054 untuk mengatur temujanji malam ini atau esok. InsyaAllah saya sendiri akan bertemu dgn anda❤️ #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

Salam peluk cium buat semua warga Kedah. 
Saya akan berada di Royal Signature Hotel, Alor Setar, Kedah Darul Aman ‪pada 18-19 Oktober 2019‬ ini. Jika anda ingin menjadi  rakan niaga dan agen untuk negeri Kedah, boleh temui saya hari ni jam 8pm-9pm dan esok 2pm-4pm.sila hubungi kami di  012-7076411 atau 016-208 0054 untuk mengatur temujanji malam ini atau esok.  InsyaAllah saya sendiri akan bertemu dgn anda❤️ #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
1,105 20 18 October, 2019
@fgwalet_elmina_shahalam Profile picture

@fgwalet_elmina_shahalam

🥰🥰🥰 #Repost @fgwalet with @get_repost
・・・
Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

🥰🥰🥰#Repost @fgwalet with @get_repost
・・・
Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
6 0 18 October, 2019
@putrarejab Profile picture

@putrarejab

Fgwalet Johor Hq

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney #Fgwaletjohor #Fgwaletsingapore #Fgwaletjb @fgwaletsg

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney #Fgwaletjohor #Fgwaletsingapore #Fgwaletjb @fgwaletsg
32 0 18 October, 2019
@fgwaletsingapore_ Profile picture

@fgwaletsingapore_

Fgwalet Johor Hq

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney #Fgwaletjohor #Fgwaletsingapore #Fgwaletjb @fgwaletsg

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney #Fgwaletjohor #Fgwaletsingapore #Fgwaletjb @fgwaletsg
9 0 18 October, 2019
@fgwaletjohorjaya Profile picture

@fgwaletjohorjaya

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Bagi mereka yang mahukan kulit awet muda, kami cadangkan produk kolagen sarang burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah. Kurma Merah kaya dengan vitamin dan mineral, terutamanya kandungan Vitamin C yang 70 hingga 80 kali ganda lebih tinggi daripada buah anggur dan epal. juga meriah dengan kandungan Vitamin A, B1, B2, protein, kalsium, fosforus, zat besi dan magnesium.
.
Pengambilan secara konsisten dapat membantu meningkatkan produksi sel darah putih yang menguatkan imuniti badan dan melindungi hati. Untuk peremajaan kulit pula, kandungan Vitamin C yang tinggi menyumbang kepada perlindungan, rawatan serta regenerasi sel-sel epidermis. Hasilnya kulit yang lebih tegang dan anjal bak gadis remaja.

Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #fgwalet #fgwaletjohor #fgwaletbirdnest #johorbahru #birdnestdrink

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Bagi mereka yang mahukan kulit awet muda, kami cadangkan produk kolagen sarang burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah. Kurma Merah  kaya dengan vitamin dan mineral, terutamanya kandungan Vitamin C yang 70 hingga 80 kali ganda lebih tinggi daripada buah anggur dan epal. juga meriah dengan kandungan Vitamin A, B1, B2, protein, kalsium, fosforus, zat besi dan magnesium.
.
Pengambilan secara konsisten dapat membantu meningkatkan produksi sel darah putih yang menguatkan imuniti badan dan melindungi hati. Untuk peremajaan kulit pula, kandungan Vitamin C yang tinggi menyumbang kepada perlindungan, rawatan serta regenerasi sel-sel epidermis. Hasilnya kulit yang lebih tegang dan anjal bak gadis remaja.

Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #fgwalet #fgwaletjohor #fgwaletbirdnest #johorbahru #birdnestdrink
1 0 18 October, 2019
@fgwaletalorgajah Profile picture

@fgwaletalorgajah

🆙🆙Alhamdulillah...tq sis feed back yang positif untuk collagen plus+ bird nest drink by @fgwalet by @fouziahgous ...semoga sis kekal sihat sentiasa ye... Stay young feel young
#fgwaletbyfouziahgous
#fgwaletcollagendrink
#fgwaletawesome #fgwaletalorgajah

🆙🆙Alhamdulillah...tq sis feed back yang positif untuk collagen plus+ bird nest drink by @fgwalet by @fouziahgous ...semoga sis kekal sihat sentiasa ye... Stay young feel young
#fgwaletbyfouziahgous 
#fgwaletcollagendrink 
#fgwaletawesome #fgwaletalorgajah
1 0 18 October, 2019
Warga KEDAH yang masih belum menjadi “Partner / Agent @fgwalet ,temui kami di Alor Setar !!! Hubungi 0127076411 sekarang!!!
.
Masa depan yang lebih cerah dengan Fg Walet
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
89 0 18 October, 2019
@fgwalet_tgkarang Profile picture

@fgwalet_tgkarang

[[KHASIAT BIRD NEST DRINK]]
.
➡LONGAN WITH HONEY⬅
.
📍Energizing ( Memberi Tenaga )
📍Cooling ( Menyejukkan Badan )
📍Improve Sleeping Disorder ( Membaiki Masalah Tidur )
📍Healthy Skin ( Kulit yang Sihat )
.
Direct Whatsapp
www.wasap.my/601124004678
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET
Direct Whatsapp 011.24004678

#stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwalettgkarang #fgwaletkualaselangor #FgWaletsekinchan #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #beauty #flawless #glowingskin

[[KHASIAT BIRD NEST DRINK]]
.
➡LONGAN WITH HONEY⬅
.
📍Energizing ( Memberi Tenaga )
📍Cooling ( Menyejukkan Badan )
📍Improve Sleeping Disorder ( Membaiki Masalah Tidur )
📍Healthy Skin ( Kulit yang Sihat )
.
Direct Whatsapp 
www.wasap.my/601124004678
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET 
Direct Whatsapp 011.24004678

#stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwalettgkarang #fgwaletkualaselangor #FgWaletsekinchan #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #beauty #flawless #glowingskin
1 0 18 October, 2019
@fgwalet_tgkarang Profile picture

@fgwalet_tgkarang

Tanjung Karang

[[KHASIAT BIRD NEST DRINK]
.
➡RED DATES WOLFBERRY⬅
.
📍Antioxidant & Improve Vision ( Antioksida & Membaiki Penglihatan )
📍Eye Health ( Kesihatan Mata )
📍Maintain Youthfulness ( Kekal Remaja & Muda )
.
Direct Whatsapp
www.wasap.my/601124004678
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET
Direct Whatsapp 011.24004678

#stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwalettgkarang #fgwaletkualaselangor #FgWaletsekinchan #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #beauty #flawless #glowingskin

[[KHASIAT BIRD NEST DRINK]
.
➡RED DATES WOLFBERRY⬅
.
📍Antioxidant & Improve Vision ( Antioksida & Membaiki Penglihatan )
📍Eye Health ( Kesihatan Mata )
📍Maintain Youthfulness ( Kekal Remaja & Muda )
.
Direct Whatsapp 
www.wasap.my/601124004678
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET 
Direct Whatsapp 011.24004678

#stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwalettgkarang #fgwaletkualaselangor #FgWaletsekinchan #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #beauty #flawless #glowingskin
5 1 18 October, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

FG Walet akan berada di Alor Setar, Kedah Darul Aman ‪dari 18-19 Oktober 2019‬ nanti. Kami sedang mencari rakan niaga dan agen untuk negeri Kedah. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami di  012-7076411untuk pengatur temujanji. Masa depan yang lebih cerah dengan Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

FG Walet akan berada di Alor Setar, Kedah Darul Aman ‪dari 18-19 Oktober 2019‬ nanti. Kami sedang mencari rakan niaga dan agen untuk negeri Kedah. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami di  012-7076411untuk pengatur temujanji. Masa depan yang lebih cerah dengan Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
76 14 18 October, 2019
@fgwalet_im Profile picture

@fgwalet_im

Reposting @fgwalet: ⠀
...⠀
"Bosan dengan pekerjaan anda? Mahukan sumber pendapatan yang lumayan dengan waktu bekerja yang fleksibel. Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui ‪012-7076411‬ atau email kami di ‪enquiry@zhafou.my‬ Masa depan yang lebih cerah menunggu anda bersama Fg Walet⠀

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf"⠀
#fgwaletinderamahkota

Reposting @fgwalet: ⠀
...⠀
"Bosan dengan pekerjaan anda? Mahukan sumber pendapatan yang lumayan dengan waktu bekerja yang fleksibel. Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui ‪012-7076411‬ atau email kami di ‪enquiry@zhafou.my‬ Masa depan yang lebih cerah menunggu anda bersama Fg Walet⠀
⠀
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous⠀
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf"⠀
#fgwaletinderamahkota
9 2 18 October, 2019
@fgwalet_elmina_shahalam Profile picture

@fgwalet_elmina_shahalam

SWIPE LEFT untuk lihat sendiri team kami yang gempak, gila2 tapi berkaliber & berjaya!! #Repost @fgwalet with @get_repost
・・・
Bosan dengan pekerjaan anda? Mahukan sumber pendapatan yang lumayan dengan waktu bekerja yang fleksibel. Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui ‪012-7076411‬ atau email kami di ‪enquiry@zhafou.my‬ Masa depan yang lebih cerah menunggu anda bersama Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

SWIPE LEFT untuk lihat sendiri team kami yang gempak, gila2 tapi berkaliber & berjaya!!#Repost @fgwalet with @get_repost
・・・
Bosan dengan pekerjaan anda? Mahukan sumber pendapatan yang lumayan dengan waktu bekerja yang fleksibel. Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui ‪012-7076411‬ atau email kami di ‪enquiry@zhafou.my‬ Masa depan yang lebih cerah menunggu anda bersama Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
6 0 17 October, 2019
@fgwalet_duo Profile picture

@fgwalet_duo

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
4 0 17 October, 2019
@fgwaletjohorjaya Profile picture

@fgwaletjohorjaya

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Bagi mereka yang mahukan kulit wajah yang cerah dan bersih, kami cadangkan produk kolagen sarang burung FG Walet dengan buah longan dan madu. Buah longan kaya dengan sebatian fitokimia yang boleh memberikan kesan positif pada tubuh. Kompaun antioksidan seperti korilagin, asid galik dan asid elagik mampu menangani kerosakan kulit dan mengekalkan keremajaannya. Selain dari melindungi dari kanser, ia menghasilkan kulit yang licin, bersih dan cerah.
.
Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #fgwaletjohor #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletcollagendrink #collagen

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Bagi mereka yang mahukan kulit wajah yang cerah dan bersih, kami cadangkan produk kolagen sarang burung FG Walet dengan buah longan dan madu. Buah longan kaya dengan sebatian fitokimia yang boleh memberikan kesan positif pada tubuh. Kompaun antioksidan seperti korilagin, asid galik dan asid elagik mampu menangani kerosakan kulit dan mengekalkan keremajaannya. Selain dari melindungi dari kanser, ia menghasilkan kulit yang licin, bersih dan cerah.
.
Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #fgwaletjohor #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletcollagendrink #collagen
3 0 17 October, 2019
@fgwaletklangvalley_putrajaya Profile picture

@fgwaletklangvalley_putrajaya

IKEA Cheras

Posted @withrepost@fgwalet Acap kali kami diajukan soalan. Bolehkah ibu mengandung mengamalkan produk sarang burung FG Walet? Bila masa yang sesuai untuk mula mengamalkan dan sebagainya. Sebenarnya, berdasarkan dari testimoni-testimoni pengguna produk sarang burung FG Walet, kita telah membuktikan keberkesanan dan kebaikan pengamalan produk kami. Bukan sepuluh atau seratus tetapi sudah beribu ibu-ibu diluar sana mengambil produk kami semasa mengandung dan malahan selepas selesai bersalin, mereka terus mengamalkan kerana kebaikan yang diperolehi. Tidak hairanlah dewasa ini, sudah menjadi fenomena apabila ibu mengandung, mereka pasti mencari produk sarang burung FG Walet sebagai suplemen kesihatan prenatal.

Ibu-ibu yang hamil boleh mengambil produk sarang burung FG Walet seawal yang boleh sehingga bayi selamat dilahirkan. Produk sarang burung FG Walet mempunyai pelbagai nutri-nutrisi penting untuk kandungan seperti asid amino dan Asid Sialik(SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik. Sangat sesuai bagi wanita hamil kerana memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Ibu yang mengamalkan sarang burung walet akan mendapati bayi yang dilahirkan memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.

Ibu juga pulih lebih cepat selepas melahirkan berbanding biasa kerana sarang burung FG Walet mengandungi peptida EGF yang meransang pembahagian dan perkembangan sel yang membantu penyembuhan luka dalaman dan luaran. Hasilnya tempoh pantang yang lebih pendek dan kulit yang lebih lembut, licin, tegang, cerah dan kurang kedut. Wajah ibu yang mengamalkan produk sarang burung FG Walet tampak lebih berseri-seri selepas bersalin.

Jika anda sedang mencari suplemen prenatal yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood #motherhoodwithFGWale

Posted @withrepost • @fgwalet Acap kali kami diajukan soalan. Bolehkah ibu mengandung mengamalkan produk sarang burung FG Walet? Bila masa yang sesuai untuk mula mengamalkan dan sebagainya. Sebenarnya, berdasarkan dari testimoni-testimoni pengguna produk sarang burung FG Walet, kita telah membuktikan keberkesanan dan kebaikan pengamalan produk kami. Bukan sepuluh atau seratus tetapi sudah beribu ibu-ibu diluar sana mengambil produk kami semasa mengandung dan malahan selepas selesai bersalin, mereka terus mengamalkan kerana kebaikan yang diperolehi. Tidak hairanlah dewasa ini, sudah menjadi fenomena apabila ibu mengandung, mereka pasti mencari produk sarang burung FG Walet sebagai suplemen kesihatan prenatal.

Ibu-ibu yang hamil boleh mengambil produk sarang burung FG Walet seawal yang boleh sehingga bayi selamat dilahirkan.  Produk sarang burung FG Walet mempunyai pelbagai nutri-nutrisi penting untuk kandungan seperti asid amino dan Asid Sialik(SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik. Sangat sesuai bagi wanita hamil kerana memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Ibu yang mengamalkan sarang burung walet akan mendapati bayi yang dilahirkan memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.

Ibu juga pulih lebih cepat selepas melahirkan berbanding biasa kerana sarang burung FG Walet mengandungi peptida EGF yang meransang pembahagian dan perkembangan sel yang membantu penyembuhan luka dalaman dan luaran. Hasilnya tempoh pantang yang lebih pendek dan kulit yang lebih lembut, licin, tegang, cerah dan kurang kedut. Wajah ibu yang mengamalkan produk sarang burung FG Walet tampak lebih berseri-seri selepas bersalin.

Jika anda sedang mencari suplemen prenatal yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood #motherhoodwithFGWale
1 0 17 October, 2019
@fouziahgous Profile picture

@fouziahgous

Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui talian 03-5885 6023, whatsapp 012-7076411 atau email kami di enquiry@zhafou.my Masa depan yang lebih cerah dengan Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

Mahu berniaga produk yang berkualiti, dikenali dan mudah terjual? Ingin menjadi majikan sendiri? FG Walet sedang mencari rakan niaga dan agen dari seluruh Malaysia. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami melalui talian 03-5885 6023, whatsapp 012-7076411 atau email kami di enquiry@zhafou.my Masa depan yang lebih cerah dengan Fg Walet

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
862 16 17 October, 2019
@fgwaletxhunny Profile picture

@fgwaletxhunny

Sitiawan

FG Walet Collagen Plus+ Bird’s Nest Drink sesuai di minum semua peringkat umur & boleh diamalkan setiap hari! Bukan saja membantu boost tenaga anda, juga meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan. Jadikan FG Walet sebahagian daripada rutin pagi anda. 🌥
.
Hanya RM 12 sebotol. Boleh COD area sitiawan, manjung, lumut & sekitarnya. Tanpa caj tambahan. Jom whatsapp hunny 01139391960 untuk order or click saja link di bio! 🕊
.
#fgwalet #birdnest #premiumbirdnest #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletxhunny #sitiawan #manjung #lumut #fgwaletsitiawan #fgwaletmanjung #fgwaletlumut #fgwaletperak

FG Walet Collagen Plus+ Bird’s Nest Drink sesuai di minum semua peringkat umur & boleh diamalkan setiap hari! Bukan saja membantu boost tenaga anda, juga meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan. Jadikan FG Walet sebahagian daripada rutin pagi anda. 🌥
.
Hanya RM 12 sebotol. Boleh COD area sitiawan, manjung, lumut & sekitarnya. Tanpa caj tambahan. Jom whatsapp hunny 01139391960 untuk order or click saja link di bio! 🕊
.
#fgwalet #birdnest #premiumbirdnest #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletxhunny #sitiawan #manjung #lumut #fgwaletsitiawan #fgwaletmanjung #fgwaletlumut #fgwaletperak
3 0 17 October, 2019
@fgwalet_kotabharu Profile picture

@fgwalet_kotabharu

Posted @withrepost@fgwalet Kombinasi mantap buah beri goji, kurma merah dan sarang burung FG Walet menghasilkan minuman kesihatan yang melimpah ruah dengan kebaikan. Dapatkan sekarang di Kedai Mesra Petronas, Kedai Select Shell, KK Mart, Pasaraya AEON, Pasaraya Hero, Lulu Hypermart, St Rosham, Happi Kiddo dan banyak lagi. Agen-agen kami diseluruh Malaysia turut bersedia untuk membantu. Kekal sihat dan cantik bersama FG Walet.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletkelantan #fgwaletkotabharu #codtumpat #codkotabharu #codpasirmas #codbachok #codtanahmerah #codpasirputeh #codmachang #codjeli #codkualakrai

Posted @withrepost • @fgwalet Kombinasi mantap buah beri goji, kurma merah dan sarang burung FG Walet menghasilkan minuman kesihatan yang melimpah ruah dengan kebaikan. Dapatkan sekarang di Kedai Mesra Petronas, Kedai Select Shell, KK Mart, Pasaraya AEON, Pasaraya Hero, Lulu Hypermart, St Rosham, Happi Kiddo dan banyak lagi. Agen-agen kami diseluruh Malaysia turut bersedia untuk membantu. Kekal sihat dan cantik bersama FG Walet. 
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletkelantan #fgwaletkotabharu #codtumpat #codkotabharu #codpasirmas #codbachok #codtanahmerah #codpasirputeh #codmachang #codjeli #codkualakrai
18 0 17 October, 2019
@fgwaletklangvalley_putrajaya Profile picture

@fgwaletklangvalley_putrajaya

UCSI University

Posted @withrepost@fgwalet Halal berasal daripada kalimah Arab yang bermaksud dibenarkan atau dibolehkan oleh Hukum Syarak. Dalam konteks produk halal atau makanan halal, ia merujuk kepada makan atau produk yang dibenarkan untuk umat Islam memakan atau menggunakan tanpa memudaratkan dan melanggar Hukum Syarak. Ini termasuk dari segi isi kandungan, proses penyediaan, penyimpanan dan pengedaran. Setiap langkah dalam rantaian bekalan produk wajib tidak bercanggah dan dibolehkan oleh Hukum Syarak.

Pengguna produk sarang burung FG Walet boleh yakin kerana produk kami dijamin halal 100% oleh JAKIM, badan yang dipertanggunjawabkan untuk menguruskan pengesahan produk halal di Malaysia. Malahan, sijil Halal Jakim juga dipercayai pada skala global dan pemilikan sijil Halal keluaran JAKIM mencadi pemudahcara untuk produk-produk halal menembusi pasaran antarabangsa. Sijil ini adalah jaminan kebersihan, keselamatan dan kualiti produk kami.

Anda boleh yakin untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Resa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

Posted @withrepost • @fgwalet Halal berasal daripada kalimah Arab yang bermaksud dibenarkan atau dibolehkan oleh Hukum Syarak. Dalam konteks produk halal atau makanan halal, ia merujuk kepada makan atau produk yang dibenarkan untuk umat Islam memakan atau menggunakan tanpa memudaratkan dan melanggar Hukum Syarak. Ini termasuk dari segi isi kandungan, proses penyediaan, penyimpanan dan pengedaran. Setiap langkah dalam rantaian bekalan produk wajib tidak bercanggah dan dibolehkan oleh Hukum Syarak.

Pengguna produk sarang burung FG Walet boleh yakin kerana produk kami dijamin halal 100% oleh JAKIM, badan yang dipertanggunjawabkan untuk menguruskan pengesahan produk halal di Malaysia. Malahan, sijil Halal Jakim juga dipercayai pada skala global dan pemilikan sijil Halal keluaran JAKIM mencadi pemudahcara untuk produk-produk halal menembusi pasaran antarabangsa. Sijil ini adalah jaminan kebersihan, keselamatan dan kualiti produk kami.

Anda boleh yakin untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Resa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
0 0 17 October, 2019
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda
2 0 17 October, 2019
@amira_fgwalet Profile picture

@amira_fgwalet

Siapa yang suka makan buah longan
sis memang suka makan buah longan ni, kadang2 tak sedar dah berbesen 😂

Tapi, korang tau tak khasiat buat longan ni penuh berbakul-bakul ???? Tak percaya, meh baca:- -
☑️Anti kemurungan
☑️Membantu pergerakan jantung dan limpa
☑️Melancarkan darah
☑️Diet (Kadar lemak dan kalori yang rendah)
☑️Sumber tenaga
☑️Mencegah demam dan selsema
☑️Kesihatan kulit (Anti penuaan)
☑️Melancarkan air kencing
☑️Mengatasi cacing
☑️Meredakan pening kepala
☑️Tenaga untuk ibu hamil
☑️Menyihatkan usus
☑️Mengurangkan keputihan

Pehhhhh itu dia berbakul-bakul khasiat longan ni rupanya 😍

Siapa yang tak jumpa buah longan tepi jalan?? Siapa yang berniat nak amalkan seharian bila tengok khasiatnya?? Tak yah susah susah cik kak, cik abang, meh minum fgwalet Longan with honey jew 😍😍 #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

Siapa yang suka makan buah longan 
sis memang suka makan buah longan ni, kadang2 tak sedar dah berbesen 😂

Tapi, korang tau tak khasiat buat longan ni penuh berbakul-bakul ???? Tak percaya, meh baca:- -
☑️Anti kemurungan
☑️Membantu pergerakan jantung dan limpa
☑️Melancarkan darah
☑️Diet (Kadar lemak dan kalori yang rendah)
☑️Sumber tenaga
☑️Mencegah demam dan selsema
☑️Kesihatan kulit (Anti penuaan)
☑️Melancarkan air kencing
☑️Mengatasi cacing
☑️Meredakan pening kepala
☑️Tenaga untuk ibu hamil
☑️Menyihatkan usus
☑️Mengurangkan keputihan

Pehhhhh itu dia berbakul-bakul khasiat longan ni rupanya 😍

Siapa yang tak jumpa buah longan tepi jalan?? Siapa yang berniat nak amalkan seharian bila tengok khasiatnya?? Tak yah susah susah cik kak, cik abang, meh minum fgwalet Longan with honey jew 😍😍 #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
2 0 17 October, 2019
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda

Mari sama-sama celik duit. Dalami ilmu perniagaan dan kewangan dalam Karnival Usahawan Desa 2019 di hadapan Istana Kehakiman, Presint 3, Putra Jaya. Temasya ini akan berlangsung dari 17-21 Oktober 2019. Jadi datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis ini bersama Datin Hajah Fouziah Gous dan Skud FG Walet. Kita jumpa sana ya.

#kudsejahtera #kud@kplb
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda
1 0 17 October, 2019

Top #fgwaletcollagendrink posts

@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Amalan berniaga itu sesungguhnya sesuatu yang amat digalakkan kerana Rasulullah SAW pernah bersabda yang 9/10 dari rezeki didunia ini datang dari perniagaan. Khusus buat warga Kedah, kami ingin bertemu dengan anda hari ini di hotel Royal Signature dari pukul 2pm-5pm. Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami di  012-7076411 atau 016-208 0054 untuk mengatur temujanji. Masa depan yang lebih cerah dengan Fg Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
#Repost @arns_
・・・
“When you support small business, you’re supporting a dream” 🥰
.
.
💯 pure bird nest by @fgwalet .
.
.
.
.
.

#fgwalet #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletcollagenbirdnestdrinks #stayyoungfeelyoung #fgwaletjohorbahru #fgwaletmutiararini #fgwaletnusajaya #fgwaletpasirgudang #fgwaletmasai #fgwaletskudai #fgwalettampoi

Amalan berniaga itu sesungguhnya sesuatu yang amat digalakkan kerana Rasulullah SAW pernah bersabda yang 9/10 dari rezeki didunia ini datang dari perniagaan. Khusus buat warga Kedah, kami ingin bertemu dengan anda hari ini di hotel Royal Signature dari pukul 2pm-5pm.  Jika anda usahawan yang sedang kami cari, sila hubungi kami di  012-7076411 atau 016-208 0054 untuk mengatur temujanji. Masa depan yang lebih cerah dengan Fg Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf 
#Repost @arns_
・・・
“When you support small business, you’re supporting a dream” 🥰
.
.
💯 pure bird nest by @fgwalet .
.
.
.
.
.

#fgwalet #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletcollagenbirdnestdrinks #stayyoungfeelyoung #fgwaletjohorbahru #fgwaletmutiararini #fgwaletnusajaya #fgwaletpasirgudang #fgwaletmasai #fgwaletskudai #fgwalettampoi
125 21 19 October, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Cuaca panas? Tiada masalah. Teguk minuman kolagen FG Walet untuk kelegaan serta merta. Campuran kurma merah dan beri goji akan memberi kenikmatan yang tak disangka. Sejuk, nyaman dan segar sepanjang hari bersama Minuman Kolagen FG Walet.

Dapatkan produk kami melalui agen agen rasmi FG Walet seluruh Malaysia:-
Putrajaya @fgwalet_cyberjaya_putrajaya
Kuala Lumpur - @fgwalet_kl
Johor / Singapore - @putrarejab
Batu Pahat - @fgwalet.batupahat_muar_kluang
Penang @fgwalet.penang.butterworth
Kelantan / Terengganu - @fgwalet_agent
Negeri Sembilan - @fgwalet.negerisembilan
Pulau Pinang - @fgwalet.penang.butterworth
Perak / Melaka -@fgwalet_melaka_perak_brunei
Perlis / Kedah - @fgwalet_utara
@fgwalet_paka_dungun_trg
Melaka / Sarawak - @fgwalet.melaka.borneo
Sabah - @fgwalet_sabahofficial

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #aloevera #reddates #wolf berries #naturalcooling #healthy #healthyfood #health #birds #nature #premium #love #gift #sihatdancantik #collagen #makananterbaik #naturelovers #asia #food #sihat #cantik

Cuaca panas? Tiada masalah. Teguk minuman kolagen FG Walet untuk kelegaan serta merta. Campuran kurma merah dan beri goji akan memberi kenikmatan yang tak disangka. Sejuk, nyaman dan segar sepanjang hari bersama Minuman Kolagen FG Walet.

Dapatkan produk kami melalui agen agen rasmi FG Walet seluruh Malaysia:-
Putrajaya @fgwalet_cyberjaya_putrajaya
Kuala Lumpur - @fgwalet_kl 
Johor / Singapore - @putrarejab
Batu Pahat - @fgwalet.batupahat_muar_kluang 
Penang @fgwalet.penang.butterworth 
Kelantan / Terengganu - @fgwalet_agent
Negeri Sembilan - @fgwalet.negerisembilan
Pulau Pinang - @fgwalet.penang.butterworth
Perak / Melaka -@fgwalet_melaka_perak_brunei
Perlis / Kedah - @fgwalet_utara
@fgwalet_paka_dungun_trg
Melaka / Sarawak - @fgwalet.melaka.borneo 
Sabah - @fgwalet_sabahofficial

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #aloevera #reddates #wolf berries #naturalcooling #healthy #healthyfood #health #birds #nature #premium #love #gift #sihatdancantik #collagen #makananterbaik #naturelovers #asia #food #sihat #cantik
281 43 10 January, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
713 121 15 October, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Hadiah tak selalunya dibungkus dengan keindahan. Kadangkala Tuhan bungkuskan dengan cabaran, tetapi didalamnya ada berkat.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #anaksyurga
.
#Repost @ermafatima
・・・
Ya Allah..tq2 so much @fouziahgous Hadiah tu betul2 buat dia senyum sampai telinga. Seronok dia tgk gambar2 dia tu.. terus masukn dlm fridge drink tu..exited dia nk minum 😁 CUMA Kak Poja dh lama tk jumpa dia..dia dah lupa..betahun-tahun sejak awk kahwin..she missed you Kak Poja.
#anaksyurgaku

Hadiah tak selalunya dibungkus dengan keindahan. Kadangkala Tuhan bungkuskan dengan cabaran, tetapi didalamnya ada berkat.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #anaksyurga
.
#Repost @ermafatima
・・・
Ya Allah..tq2 so much @fouziahgous Hadiah tu betul2 buat dia senyum sampai telinga. Seronok dia tgk gambar2 dia tu.. terus masukn dlm fridge drink tu..exited dia nk minum 😁 CUMA Kak Poja dh lama tk jumpa dia..dia dah lupa..betahun-tahun sejak awk kahwin..she missed you Kak Poja. 
#anaksyurgaku
529 16 18 April, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

We have arrived. FG Walet is a serious business with potential to change both our life and the customers. We are heading towards a health revolution and FG Walet will be leading the charge. Fast to consume, easy to get and reasonably priced. You know you deserve the best. Find me at Booth 182 at Selangor International Business Summit 2019, MITEC Kuala Lumpur. Stay young, feel young with FG Walet. Let the best natural in you.
#selangorsummit #asean #sibs2019 #selangorsummit2019 #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

We have arrived. FG Walet is a serious business with potential to change both our life and the customers. We are heading towards a health revolution and FG Walet will be leading the charge. Fast to consume, easy to get and reasonably priced. You know you deserve the best. Find me at Booth 182 at Selangor International Business Summit 2019, MITEC Kuala Lumpur. Stay young, feel young with FG Walet. Let the best natural in you. 
#selangorsummit #asean #sibs2019 #selangorsummit2019 #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
324 16 10 October, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

FG Walet menekankan kecantikan kulit secara semulajadi. Sejajar dengan slogan ‘Let the best natural in you’, kami mengutarakan konsep kecantikan asli yang bebas dari pengawet kimia sintetik dan lain-lain toxin. Semua produk FG Walet menggunakan 100% bahan mentah semulajadi dan tulen. Percayalah bila kami kata mengamalkan secara berterusan FG Walet Bird’s Nest Drink akan memberi perubahan positif dalaman dan luaran sepantas dua minggu. Dapatkan produk FG Walet yang original dari pengedar pengedar sah seluruh Malaysia.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
#Repost @fouziahgous
・・・
Saja nak share. Dua minggu sebelum nak nikah, inilah size 150ml @fgwalet yg saya minum untuk mendapatkan kesan flawless dan glow yang cepat utk hari nikah. Tapi @fgwalet discontinue size ini. Yang i i memang puas kalau minum.. saja nak share teringat selepas nikah ,seminggu sebelum hari sanding suami dan saya share satu botol ni setiap malam. Tapi suami pula terOVER flawless and glow😅
.

Melalui botol 150ml anda boleh nampak the real urat birdsnest yg selalu saya katakan! Original birdsnest from @fgwalet @fgwaletlocater

FG Walet menekankan kecantikan kulit secara semulajadi. Sejajar dengan slogan ‘Let the best natural in you’, kami mengutarakan konsep kecantikan asli yang bebas dari pengawet kimia sintetik dan lain-lain toxin. Semua produk FG Walet menggunakan 100% bahan mentah semulajadi dan tulen. Percayalah bila kami kata mengamalkan secara berterusan FG Walet Bird’s Nest Drink akan memberi perubahan positif dalaman dan luaran sepantas dua minggu. Dapatkan produk FG Walet yang original dari pengedar pengedar sah seluruh Malaysia.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin 
#Repost @fouziahgous
・・・
Saja nak share. Dua minggu sebelum nak nikah, inilah size 150ml @fgwalet yg saya minum untuk mendapatkan kesan flawless dan glow yang cepat utk hari nikah. Tapi @fgwalet discontinue size ini.  Yang i i memang puas kalau minum.. saja nak share teringat selepas nikah ,seminggu sebelum hari sanding suami dan saya share satu botol ni setiap malam.  Tapi suami pula terOVER flawless and glow😅
.

Melalui botol 150ml anda boleh nampak the real urat birdsnest yg selalu saya katakan! Original birdsnest from @fgwalet @fgwaletlocater
679 143 19 March, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Sukacita FG Walet ingin memaklumkan kepada pelanggan kami yang disayangi. Sejajar dengan pengenalan produk terbaru kami, FG Walet menawarkan harga promosi satu karton untuk minuman FG Walet Kolagen Sarang Burung dengan Luo Han Guo dan buah Longan yang bebas gula. Hanya RM250 untuk mendapatkan 24 botol minuman yang sihat dan paling penting, tiada gula tambahan. Hanya kemanisan asli buah Luo Han Guo dan Longan untuk memberi rasa kelazatan semulajadi yang sihat dan nikmat. Promosi berlangsung dari 12 Julai sehingga 18 Julai 2019. Sila berhubung dengan agen-agen kami untuk merebut tawaran terhad ini. Jangan lepaskan peluang untuk sama-sama sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #nosugar #sugarfree #livehealthy

Sukacita FG Walet ingin memaklumkan kepada pelanggan kami yang disayangi. Sejajar dengan pengenalan produk terbaru kami, FG Walet menawarkan harga promosi satu karton untuk minuman FG Walet Kolagen Sarang Burung dengan Luo Han Guo dan buah Longan yang bebas gula. Hanya RM250 untuk mendapatkan 24 botol minuman yang sihat dan paling penting, tiada gula tambahan. Hanya kemanisan asli buah Luo Han Guo dan Longan untuk memberi rasa kelazatan semulajadi yang sihat dan nikmat. Promosi berlangsung dari 12 Julai sehingga 18 Julai 2019. Sila berhubung dengan agen-agen kami untuk merebut tawaran terhad ini. Jangan lepaskan peluang untuk sama-sama sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #nosugar #sugarfree #livehealthy
728 198 12 July, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Memberi makan orang berbuka adalah satu amalan sunat yang amat digalakkan dalam bulan Ramadhan. Berkongsi rezeki ketika berbuka puasa supaya kita sama-sama dapat menjamu dalam keadaan yang gembira dan di dalam kenikmatan dalam berbuka puasa adalah salah satu cara untuk merapatkan silaturrahim antara saudara seislam.
.
Nabi SAW bersabda yang bermaksud: “Wahai manusia, sebarkan salam, jamulah makanan, sambungkan silaturahim, solatlah ketika orang lain sedang tidur, nescaya kamu akan memasuki syurga dengan selamat.” (Riwayat Ahmad dan Tirmizi).
.
Dalam satu hadis lain dinyatakan, sesiapa yang menjamu orang yang berpuasa, maka pahalanya sama seperti pahala orang yang berpuasa. Sudah pasti apabila hati kita benar-benar ikhlas untuk mendapat keredaan Allah SWT menerusi amalan itu, ia akan menimbulkan kasih sayang serta semangat persaudaraan.
.
Ramadhan ini, marilah sama-sama berkongsi rezeki bersama FG Walet.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #healthylifestyle #feelingfresh #energized #kongsirezeki #bukapuasa #samasamadenganfgwalet

Memberi makan orang berbuka adalah satu amalan sunat yang amat digalakkan dalam bulan Ramadhan. Berkongsi rezeki ketika berbuka puasa supaya kita sama-sama dapat menjamu dalam keadaan yang gembira dan di dalam kenikmatan dalam berbuka puasa adalah salah satu cara untuk merapatkan silaturrahim antara saudara seislam.
. 
Nabi SAW bersabda yang bermaksud: “Wahai manusia, sebarkan salam, jamulah makanan, sambungkan silaturahim, solatlah ketika orang lain sedang tidur, nescaya kamu akan memasuki syurga dengan selamat.” (Riwayat Ahmad dan Tirmizi).
.
Dalam satu hadis lain dinyatakan, sesiapa yang menjamu orang yang berpuasa, maka pahalanya sama seperti pahala orang yang berpuasa. Sudah pasti apabila hati kita benar-benar ikhlas untuk mendapat keredaan Allah SWT menerusi amalan itu, ia akan menimbulkan kasih sayang serta semangat persaudaraan.
.
Ramadhan ini, marilah sama-sama berkongsi rezeki bersama FG Walet.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #healthylifestyle #feelingfresh #energized #kongsirezeki #bukapuasa #samasamadenganfgwalet
498 10 22 May, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Datin Hajah Fouziah Gous, selebriti dan pengasas minuman kesihatan sarang burung FG Walet telah menerima Anugerah 100 Top Young CEO 2019 bagi kategori wanita dalam bidang perniagaan. Anugerah ini menjadi lebih bermakna apabila disampaikan oleh Menteri Pembangunan Usahawan, Datuk Seri Mohd Redzuan bin Md Yusof. Semoga pengiktirafan ini akan membakar semangat Datin Hajah Fouziah Gous untuk mengembangkan lagi perniagaan FG Walet dengan lebih pesat dimasa akan datang. Insha Allah. Amin.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #100tyc2019 #topyoungceo2019

Datin Hajah Fouziah Gous, selebriti dan pengasas minuman kesihatan sarang burung FG Walet telah menerima Anugerah 100 Top Young CEO 2019 bagi kategori wanita dalam bidang perniagaan. Anugerah ini menjadi lebih bermakna apabila disampaikan oleh Menteri Pembangunan Usahawan, Datuk Seri Mohd Redzuan bin Md Yusof. Semoga pengiktirafan ini akan membakar semangat Datin Hajah Fouziah Gous untuk mengembangkan lagi perniagaan FG Walet dengan lebih pesat dimasa akan datang. Insha Allah. Amin.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #100tyc2019 #topyoungceo2019
715 14 14 August, 2019