#fgwaletbirdnest Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

18.1
average comments
121.6
average likes
@fgwalet_utara Profile picture

@fgwalet_utara

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#fgwaletbyfouziahgous
#birdnestbyfouziahgouz #fgwaletutara #fgwaletpulaupinang #fgwaletkedah #fgwaletperlis #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf ・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#fgwaletbyfouziahgous
#birdnestbyfouziahgouz #fgwaletutara #fgwaletpulaupinang #fgwaletkedah #fgwaletperlis #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf ・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
2 0 1 hour ago
@fgwaletsingapore_birdnest Profile picture

@fgwaletsingapore_birdnest

💕🇸🇬For order : 94249148
・・・
Sarang burung FG Walet mempunyai nilai nutrien pemakanan yang sangat unik dan aktif iaitu faktor stimulasi mikrogenik. Faktor ini membantu merangsangkan sel untuk penghasilan semula struktur sel badan. Ini adalah sumber utama penghasilan kulit yang lebih muda, lembut, licin dan halus bila diamalkan secara jangka masa panjang. Hasilnya, kulit akan tampak lebih segar dan remaja. Satu cara efektif untuk melambatkan proses penuaan.

Unsur protein aktif dalam sarang burung turut merangsang pembesaran sel dalam sistem imunisasi, lantas menguatkan imuniti badan dalam melawan penyakit. Oleh itu, jika kecantikan dan kesihatan adalah perkara yang amat penting dalam hidup anda, dapatkan produk sarang burung FG Walet. Selepas 21 hari mengamalkan secara berterusan, anda akan kagum dengan transformasi yang berlaku. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #fgwaletsingapore_birdnest

💕🇸🇬For order : 94249148
・・・
Sarang burung FG Walet mempunyai nilai nutrien pemakanan yang sangat unik dan aktif iaitu faktor stimulasi mikrogenik. Faktor ini membantu merangsangkan sel untuk penghasilan semula struktur sel badan. Ini adalah sumber utama penghasilan kulit yang lebih muda, lembut, licin dan halus bila diamalkan secara jangka masa panjang. Hasilnya, kulit akan tampak lebih segar dan remaja. Satu cara efektif untuk melambatkan proses penuaan.

Unsur protein aktif dalam sarang burung turut merangsang pembesaran sel dalam sistem imunisasi, lantas menguatkan imuniti badan dalam melawan penyakit. Oleh itu, jika kecantikan dan kesihatan adalah perkara yang amat penting dalam hidup anda, dapatkan produk sarang burung FG Walet. Selepas 21 hari mengamalkan secara berterusan, anda akan kagum dengan transformasi yang berlaku. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy#fgwaletsingapore_birdnest
0 0 1 hour ago
@mama_d_1402 Profile picture

@mama_d_1402

#Repost @fgwalet with @get_repost
・・・
FG Walet’s 75ml premium Instant Bird’s Nest is made from 100% authentic bird nest. It is chocked filled with 100% natural goodness that will contribute to the health and wellbeing of our body.The best from mother nature. One bottle a day. Taken once in the morning or once before bedtime for awesome results. If you can afford it, take it in the morning and at night.
.
Stronger body, healthy lungs, healthy skin, fairer complexion, increased libido and for pregnant moms, awesome minerals and vitamins essential for both mother and child. FG Walet offers only the best bird’s nest and you deserve the best. Make FG Walet part of your daily health regiment.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin

#Repost @fgwalet with @get_repost
・・・
FG Walet’s 75ml premium Instant Bird’s Nest is made from 100% authentic bird nest. It is chocked filled with 100% natural goodness that will contribute to the health and wellbeing of our body.The best from mother nature. One bottle a day. Taken once in the morning or once before bedtime for awesome results. If you can afford it, take it in the morning and at night.
.
Stronger body, healthy lungs, healthy skin, fairer complexion, increased libido and for pregnant moms, awesome minerals and vitamins essential for both mother and child. FG Walet offers only the best bird’s nest and you deserve the best. Make FG Walet part of your daily health regiment.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
2 0 5 hours ago
@fgwalet_im Profile picture

@fgwalet_im

Salam semua!! Hi!!!! Berita baik untuk warga Bentong! Kini minuman sarang burung kolagen plus fgwalet dah tiba di sini. Jom!! ke Halal Mart Taman Harmoni Bentong. Sambil beli barang dapur... capailah minuman ni yaa.. 😊 Rasailah keenakkannya... nikmati khasiat kebaikannya.. #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy"⠀
#fgwaletinderamahkota. #fgwalet_im
#bmf

Salam semua!! Hi!!!! Berita baik untuk warga Bentong! Kini minuman sarang burung kolagen plus fgwalet dah tiba di sini. Jom!! ke Halal Mart Taman Harmoni Bentong. Sambil beli barang dapur... capailah minuman ni yaa.. 😊 Rasailah keenakkannya... nikmati khasiat kebaikannya.. #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous⠀
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy"⠀
#fgwaletinderamahkota. #fgwalet_im
#bmf
3 0 6 hours ago
@fgwalet_agent_brunei Profile picture

@fgwalet_agent_brunei

Reposted from @fgwalet - Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Reposted from @fgwalet -  Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
3 0 6 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
3 0 7 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
4 0 7 hours ago
@fgwalet_melaka_perak_brunei Profile picture

@fgwalet_melaka_perak_brunei

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
3 0 7 hours ago
@hudamizan73 Profile picture

@hudamizan73

Finally.. time to restock my consumption on #fgwaletbirdnest

Finally.. time to restock my consumption on #fgwaletbirdnest
7 0 8 hours ago
@fgwaletalorgajah Profile picture

@fgwaletalorgajah

#Repost @fgwalet
• • • • • •
Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

#Repost @fgwalet
• • • • • •
Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
4 0 9 hours ago
@fgwaletjb_tamandaya Profile picture

@fgwaletjb_tamandaya

Reposted from @fgwalet (@get_regrann) - Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney #fgwaletjb

Reposted from @fgwalet (@get_regrann) -  Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney  #fgwaletjb
2 0 11 hours ago
@fgwaletxhunny Profile picture

@fgwaletxhunny

Lumut

Posted @withrepost@fgwalet Antioxidants are substances that may protect cells in your body from free radical damage that can occur from exposure to certain chemicals, smoking, pollution and radiation. In fact, consuming foods rich in antioxidants may be good for your heart health and may also help to lower your risk of infections and some forms of cancer. And one of the richest natural source of antioxidants is actually FG Walet’s Bird’s Nest. Among the benefits of increasing your antioxidant intake are:-
.
✅ Neutralizing and removing the free radicals from the bloodstream.
✅ Prevents skin from premature aging, photodermatoses and skin cancers
✅ Improves the body’s immune system
✅ Protection for heart health

Increasing our antioxidant intake is essential for optimum health because our body cannot keep up it’s antioxidant production naturally due to the level of pollution and unhealthy dietary lifestyle. Boost your antioxidant with FG Walet’s Bird’s Nest. Let the natural best in you.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin

Posted @withrepost • @fgwalet Antioxidants are substances that may protect cells in your body from free radical damage that can occur from exposure to certain chemicals, smoking, pollution and radiation. In fact, consuming foods rich in antioxidants may be good for your heart health and may also help to lower your risk of infections and some forms of cancer. And one of the richest natural source of antioxidants is actually FG Walet’s Bird’s Nest. Among the benefits of increasing your antioxidant intake are:-
.
✅ Neutralizing and removing the free radicals from the bloodstream.
✅ Prevents skin from premature aging, photodermatoses and skin cancers
✅ Improves the body’s immune system
✅ Protection for heart health

Increasing our antioxidant intake is essential for optimum health because our body cannot keep up it’s antioxidant production naturally due to the level of pollution and unhealthy dietary lifestyle. Boost your antioxidant with FG Walet’s Bird’s Nest. Let the natural best in you.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
3 0 14 hours ago
@smc.vendorboutique Profile picture

@smc.vendorboutique

Seksyen 7 Shah Alam

Ledakan keenakan minuman sarang burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah. Mengandungi pelbagai zat makanan semulajadi yang berkhasiat untuk membantu tubuh menjadi lebih sihat dan kuat. Cantik diluar, sihat didalam.

Dapatkan sekarang.
Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.
.
Harga RM12 sebotol
.
CARA PEMBELIAN :
1)Walk In
MANS EMPAYAR S.M.C
VendorBoutique
No 21, Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7 Shah Alam
Selangor
.
Waktu Operasi :
10pagi - 8:30mlm
Isnin - Ahad
.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin et.

Ledakan keenakan minuman sarang burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah. Mengandungi pelbagai zat makanan semulajadi yang berkhasiat untuk membantu tubuh menjadi lebih sihat dan kuat. Cantik diluar, sihat didalam.

Dapatkan sekarang. 
Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.
.
Harga RM12 sebotol
.
CARA PEMBELIAN :
1)Walk In
MANS EMPAYAR S.M.C 
VendorBoutique
No 21, Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7 Shah Alam
Selangor
.
Waktu Operasi :
10pagi - 8:30mlm
Isnin - Ahad
.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin et.
3 0 14 hours ago
@fgwalet_penang_selangor Profile picture

@fgwalet_penang_selangor

Hospital Seberang Jaya

[[ THANKS CUSTOMER #seberangjaya ]]
.
.
kebaikan & manfaat yg dpt kita peroleh dari minuman kolagen sarang burung FG Walet.
.
Antaranya termasuklah:-
.
✅ Meningkatkan daya metabolisma badan
.
✅ Menguatkan paru-paru dan saluran pernafasan
.
✅ Melancarkan pengedaran darah
.
✅ Meningkatkan imunasisi semulajadi tubuh utk daya tahan yg lebih tinggi terhadap penyakit
.
✅ Membersihkan paru-paru & mengurangkan efek nikotin & Melancarkan fungsi paru-paru
.
✅ Meningkatkan selera makan dan mengoptimakan sistem pencernaan tubuh untuk lebih efektif
.
✅ Melancarkan sistem urat saraf
.
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
.
✅ Memutih & melicinkan muka .
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
.
✅ Membantu pesakit lelah & Membantu proses penyembuhan Asma.
.
✅ Antioksidan yg mengawal sel-sel kanser
.
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak
.
✅ Bagi ibu mengandung, memberikan nutrisi penting utk kandungan, mengurangkan rasa sakit pada punggung dan selepas melahirkan anak, mempercepatkan proses penyembuhan.
.
✅ Awet muda.
.
✅ Melegakan batuk.
.
✅ Membersihkan darah.
.
✅ Membantu tumbesaran tubuh.
.
✅ Membantu pembentukan tulang.
.
✅ Pembentukan darah merah.
.
✅ Sebagai agen antioksida.
.
✅ Membantu memulihkan tenaga dan stamina badan.
.
✅ Kesihatan tenaga batin
.
.
#letthebestnaturalinyou #teamTashaFgWalet growhealthyandglowtogether #cod #SAYAJUAL #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #agentwanted #postage #consignment #beauty #flawless #glowingskin #bazaarpaknil #fgwaletselangor #fgwaletpenang #fgwaletkulim #fgwaletperak #feedback #customers #fgwaletlabuan #fgwaletjengka #fgwaletsepang #fgwaletkotawarisan .
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
🌟https://instagram.com/fgwalet_penang_selangor 🌟 https://instagram.com/fgwalet_penang_selangor
.
.
🌟 https://instagram.com/Amylia.nastasha.aziz .
🌟 https://instagram.com/Amylia.nastasha.aziz
.
.
GlamorousByTasha
amyliaNAStashaStory

[[ THANKS CUSTOMER #seberangjaya ]]
.
.
kebaikan & manfaat yg dpt kita peroleh dari minuman kolagen sarang burung FG Walet.
.
Antaranya termasuklah:-
.
✅ Meningkatkan daya metabolisma badan
.
✅ Menguatkan paru-paru dan saluran pernafasan
.
✅ Melancarkan pengedaran darah
.
✅ Meningkatkan imunasisi semulajadi tubuh utk daya tahan yg lebih tinggi terhadap penyakit
.
✅ Membersihkan paru-paru & mengurangkan efek nikotin & Melancarkan fungsi paru-paru
.
✅ Meningkatkan selera makan dan mengoptimakan sistem pencernaan tubuh untuk lebih efektif
.
✅ Melancarkan sistem urat saraf
.
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
.
✅ Memutih & melicinkan muka .
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
.
✅ Membantu pesakit lelah & Membantu proses penyembuhan Asma.
.
✅ Antioksidan yg mengawal sel-sel kanser
.
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak
.
✅ Bagi ibu mengandung, memberikan nutrisi penting utk kandungan, mengurangkan rasa sakit pada punggung dan selepas melahirkan anak, mempercepatkan proses penyembuhan.
.
✅ Awet muda.
.
✅ Melegakan batuk.
.
✅ Membersihkan darah.
.
✅ Membantu tumbesaran tubuh.
.
✅ Membantu pembentukan tulang.
.
✅ Pembentukan darah merah.
.
✅ Sebagai agen antioksida.
.
✅ Membantu memulihkan tenaga dan stamina badan.
.
✅ Kesihatan tenaga batin
.
.
#letthebestnaturalinyou #teamTashaFgWalet growhealthyandglowtogether #cod #SAYAJUAL #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #agentwanted #postage  #consignment #beauty #flawless #glowingskin #bazaarpaknil #fgwaletselangor #fgwaletpenang #fgwaletkulim #fgwaletperak #feedback #customers #fgwaletlabuan #fgwaletjengka #fgwaletsepang #fgwaletkotawarisan .
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
🌟https://instagram.com/fgwalet_penang_selangor 🌟 https://instagram.com/fgwalet_penang_selangor
.
.
🌟 https://instagram.com/Amylia.nastasha.aziz .
🌟 https://instagram.com/Amylia.nastasha.aziz
.
.
GlamorousByTasha 
amyliaNAStashaStory
3 0 14 hours ago
@fgwalet_penang_selangor Profile picture

@fgwalet_penang_selangor

The Light Hotel

[[ THANKS CUSTOMER #seberangjaya ]]
.
.
kebaikan & manfaat yg dpt kita peroleh dari minuman kolagen sarang burung FG Walet.
.
Antaranya termasuklah:-
.
✅ Meningkatkan daya metabolisma badan
.
✅ Menguatkan paru-paru dan saluran pernafasan
.
✅ Melancarkan pengedaran darah
.
✅ Meningkatkan imunasisi semulajadi tubuh utk daya tahan yg lebih tinggi terhadap penyakit
.
✅ Membersihkan paru-paru & mengurangkan efek nikotin & Melancarkan fungsi paru-paru
.
✅ Meningkatkan selera makan dan mengoptimakan sistem pencernaan tubuh untuk lebih efektif
.
✅ Melancarkan sistem urat saraf
.
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
.
✅ Memutih & melicinkan muka .
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
.
✅ Membantu pesakit lelah & Membantu proses penyembuhan Asma.
.
✅ Antioksidan yg mengawal sel-sel kanser
.
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak
.
✅ Bagi ibu mengandung, memberikan nutrisi penting utk kandungan, mengurangkan rasa sakit pada punggung dan selepas melahirkan anak, mempercepatkan proses penyembuhan.
.
✅ Awet muda.
.
✅ Melegakan batuk.
.
✅ Membersihkan darah.
.
✅ Membantu tumbesaran tubuh.
.
✅ Membantu pembentukan tulang.
.
✅ Pembentukan darah merah.
.
✅ Sebagai agen antioksida.
.
✅ Membantu memulihkan tenaga dan stamina badan.
.
✅ Kesihatan tenaga batin
.
.
#letthebestnaturalinyou #teamTashaFgWalet growhealthyandglowtogether #cod #SAYAJUAL #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #agentwanted #postage #consignment #beauty #flawless #glowingskin #bazaarpaknil #fgwaletselangor #fgwaletpenang #fgwaletkulim #fgwaletperak #feedback #customers #fgwaletlabuan #fgwaletjengka #fgwaletsepang #fgwaletkotawarisan .
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
🌟https://instagram.com/fgwalet_penang_selangor 🌟 https://instagram.com/fgwalet_penang_selangor
.
.
🌟 https://instagram.com/Amylia.nastasha.aziz .
🌟 https://instagram.com/Amylia.nastasha.aziz
.
.
GlamorousByTasha
amyliaNAStashaStory

[[ THANKS CUSTOMER #seberangjaya ]]
.
.
kebaikan & manfaat yg dpt kita peroleh dari minuman kolagen sarang burung FG Walet.
.
Antaranya termasuklah:-
.
✅ Meningkatkan daya metabolisma badan
.
✅ Menguatkan paru-paru dan saluran pernafasan
.
✅ Melancarkan pengedaran darah
.
✅ Meningkatkan imunasisi semulajadi tubuh utk daya tahan yg lebih tinggi terhadap penyakit
.
✅ Membersihkan paru-paru & mengurangkan efek nikotin & Melancarkan fungsi paru-paru
.
✅ Meningkatkan selera makan dan mengoptimakan sistem pencernaan tubuh untuk lebih efektif
.
✅ Melancarkan sistem urat saraf
.
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
.
✅ Memutih & melicinkan muka .
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
.
✅ Membantu pesakit lelah & Membantu proses penyembuhan Asma.
.
✅ Antioksidan yg mengawal sel-sel kanser
.
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak
.
✅ Bagi ibu mengandung, memberikan nutrisi penting utk kandungan, mengurangkan rasa sakit pada punggung dan selepas melahirkan anak, mempercepatkan proses penyembuhan.
.
✅ Awet muda.
.
✅ Melegakan batuk.
.
✅ Membersihkan darah.
.
✅ Membantu tumbesaran tubuh.
.
✅ Membantu pembentukan tulang.
.
✅ Pembentukan darah merah.
.
✅ Sebagai agen antioksida.
.
✅ Membantu memulihkan tenaga dan stamina badan.
.
✅ Kesihatan tenaga batin
.
.
#letthebestnaturalinyou #teamTashaFgWalet growhealthyandglowtogether #cod #SAYAJUAL #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #agentwanted #postage  #consignment #beauty #flawless #glowingskin #bazaarpaknil #fgwaletselangor #fgwaletpenang #fgwaletkulim #fgwaletperak #feedback #customers #fgwaletlabuan #fgwaletjengka #fgwaletsepang #fgwaletkotawarisan .
.
Direct Whatsapp 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
www.wasap.my/601115283381
.
.
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
.
.
🌟https://instagram.com/fgwalet_penang_selangor 🌟 https://instagram.com/fgwalet_penang_selangor
.
.
🌟 https://instagram.com/Amylia.nastasha.aziz .
🌟 https://instagram.com/Amylia.nastasha.aziz
.
.
GlamorousByTasha 
amyliaNAStashaStory
7 0 16 hours ago
@fgwalet_kotabharu.subangjaya Profile picture

@fgwalet_kotabharu.subangjaya

mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous

mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous
1 0 16 hours ago
@fgwalet_kotabharu.subangjaya Profile picture

@fgwalet_kotabharu.subangjaya

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous
0 0 16 hours ago
@fgwalet_kotabharu.subangjaya Profile picture

@fgwalet_kotabharu.subangjaya

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous
1 0 16 hours ago
@fgwalet_kotabharu.subangjaya Profile picture

@fgwalet_kotabharu.subangjaya

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous
3 0 16 hours ago
@fgwalet_kotabharu.subangjaya Profile picture

@fgwalet_kotabharu.subangjaya

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous
1 0 16 hours ago
@fgwalet_kotabharu.subangjaya Profile picture

@fgwalet_kotabharu.subangjaya

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous
3 0 16 hours ago
@fgwalet_kotabharu.subangjaya Profile picture

@fgwalet_kotabharu.subangjaya

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous
1 0 16 hours ago
@fashion.empireboutique Profile picture

@fashion.empireboutique

🕊 Fg walet 🕊
.
PRICE : 1 botol RM13.00 : 2 botol RM25.00 :3 botol RM35.00
.
POSTAGE : RM 7 SM / RM 11 SS
.
Online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉
.
Operation Hour : Monday - Sunday
11 am - 7 pm
OPEN EVERYDAY .
Landmark butik 👇🏻 hokey
.
📍bandar baru bangi sek 9
📍Bdekatan bangi sentral
📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra
📍Atas Ozel
📍Belakang butik Jovian .
.
#fgwalet #fgwaletbangi #fgwaletbyfouziahgous #fashionempireboutique #fgwaletbirdnest #fgwaletjohor #fgwaletcollagendrink

🕊 Fg walet 🕊
.
PRICE : 1 botol RM13.00 : 2 botol RM25.00 :3 botol RM35.00
.
POSTAGE : RM 7 SM / RM 11 SS
. 
Online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉
.
Operation Hour : Monday - Sunday 
11 am - 7 pm 
OPEN EVERYDAY .
Landmark butik 👇🏻 hokey
.
📍bandar baru bangi sek 9
📍Bdekatan bangi sentral
📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra
📍Atas Ozel
📍Belakang butik Jovian .
.
#fgwalet #fgwaletbangi #fgwaletbyfouziahgous #fashionempireboutique #fgwaletbirdnest #fgwaletjohor #fgwaletcollagendrink
1 2 16 hours ago
@fgwalet_kotabharu.subangjaya Profile picture

@fgwalet_kotabharu.subangjaya

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous
0 0 16 hours ago
@fgwalet_kotabharu.subangjaya Profile picture

@fgwalet_kotabharu.subangjaya

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous

Wow, sangat menakjubkan! Selepas 21 hari mengamalkan produk sarang burung FG Walet, anda boleh lihat perubahan pada kesihatan dan kecantikan. Pemakanan secara konsisten produk sarang burung FG Walet akan meningkatkan daya metabolisma, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan. Lebih best, produk sarang burung FG Walet ini mudah diambil, cepat bertindak dan berkesan.
.
Produk sarang burung FG Walet dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Jika anda sedang mencari produk mampu beli yang berbaloi dan berkesan, jangan ragu-ragu untuk memilih produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #siscubafgwalet #agentwantedseluruhmalaysia #agentwanted #kotabharu #kelantan #selangor #kualalumpur #tumpat #pasirmas #codkotabharu #codklangvalley #fouziahgous
1 0 16 hours ago
@dareyoung.fgwaletsarawak Profile picture

@dareyoung.fgwaletsarawak

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain. Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain. Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan. 
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
6 0 17 hours ago
@misze_faybulous Profile picture

@misze_faybulous

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain. Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain. Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan. 
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
8 0 17 hours ago
@shera_sayuti2 Profile picture

@shera_sayuti2

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Bagi mereka yang mahukan kulit wajah yang cerah dan bersih, kami cadangkan produk kolagen sarang burung FG Walet dengan buah longan dan madu. Buah longan kaya dengan sebatian fitokimia yang boleh memberikan kesan positif pada tubuh. Kompaun antioksidan seperti korilagin, asid galik dan asid elagik mampu menangani kerosakan kulit dan mengekalkan keremajaannya. Selain dari melindungi dari kanser, ia menghasilkan kulit yang licin, bersih dan cerah.
.
Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome awesomewithFGWalet awesomeFGWaletexperience getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #fgwaletpenang #fgwaletkulim #fgwaletselangor #fgwaletperak #fgwaletjengka #fgwaletlabuan #fgwaletchemor #teamtashaFgWalet #sayajual #lakukeras #bazaarpaknil #jomcantik #naturalbeauty .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET
Direct Whatsapp 011-64177751
Direct Whatsapp 011-64177751
Direct WhatsApp 011-64177751
.
.
More info follow our Authorized insta :
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor
Follow insta @fgwalet_ penang_selangor

Anda ingin tahu rahsia kejelitaan Datin Hajah Fouziah Gous? Anda ingin memiliki kulit yang halus, lembut dan remaja seperti beliau? Anda mahu lihat perubahan dalam masa 21 hari? Tak susah. Amalkan produk sarang burung FG Walet selamat 21 hari berturut-turut dan lihat perubahan pada ketrampilan anda.

Bagi mereka yang mahukan kulit wajah yang cerah dan bersih, kami cadangkan produk kolagen sarang burung FG Walet dengan buah longan dan madu. Buah longan kaya dengan sebatian fitokimia yang boleh memberikan kesan positif pada tubuh. Kompaun antioksidan seperti korilagin, asid galik dan asid elagik mampu menangani kerosakan kulit dan mengekalkan keremajaannya. Selain dari melindungi dari kanser, ia menghasilkan kulit yang licin, bersih dan cerah.
.
Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam masa 21 hari. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap. Jangan buang masa untuk melakukan perubahan. Dapatkan produk sarang burung FG Walet sekarang dan nantikan transformasi baru anda. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome awesomewithFGWalet awesomeFGWaletexperience getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #fgwaletpenang #fgwaletkulim #fgwaletselangor #fgwaletperak #fgwaletjengka #fgwaletlabuan  #fgwaletchemor #teamtashaFgWalet #sayajual #lakukeras #bazaarpaknil #jomcantik  #naturalbeauty .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET 
Direct Whatsapp 011-64177751
Direct Whatsapp 011-64177751
Direct WhatsApp 011-64177751
.
.
More info follow our Authorized insta : 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor 
Follow insta @fgwalet_ penang_selangor
3 0 17 hours ago
@fgwalet.portdickson Profile picture

@fgwalet.portdickson

Port Dickson

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain. Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain. Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan. 
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
7 0 18 hours ago
@fgwalet_im Profile picture

@fgwalet_im

"Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.⠀
.⠀
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.⠀
.⠀
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・⠀
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. ⠀
_⠀
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. ⠀
_⠀
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 ⠀
_⠀
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 ⠀
_⠀
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney"

"Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.⠀
.⠀
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.⠀
.⠀
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous⠀
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood⠀
#motherhoodwithFGWalet #bmf ⠀
#Repost @nurz_⠀
・・・⠀
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. ⠀
_⠀
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. ⠀
_⠀
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 ⠀
_⠀
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 ⠀
_⠀
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney"
9 0 18 hours ago
@fgwaletsarawak.bintulu Profile picture

@fgwaletsarawak.bintulu

Bintulu

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain. Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain. Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan. 
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
6 0 18 hours ago
@fgwaletsarawak.sarikei Profile picture

@fgwaletsarawak.sarikei

Sarikei

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain. Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain. Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan. 
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
4 0 18 hours ago
@fgwalet.negerisembilan Profile picture

@fgwalet.negerisembilan

Reposted from @fgwalet (@get_regrann) - Sarang burung FG Walet mempunyai nilai nutrien pemakanan yang sangat unik dan aktif iaitu faktor stimulasi mikrogenik. Faktor ini membantu merangsangkan sel untuk penghasilan semula struktur sel badan. Ini adalah sumber utama penghasilan kulit yang lebih muda, lembut, licin dan halus bila diamalkan secara jangka masa panjang. Hasilnya, kulit akan tampak lebih segar dan remaja. Satu cara efektif untuk melambatkan proses penuaan.

Unsur protein aktif dalam sarang burung turut merangsang pembesaran sel dalam sistem imunisasi, lantas menguatkan imuniti badan dalam melawan penyakit. Oleh itu, jika kecantikan dan kesihatan adalah perkara yang amat penting dalam hidup anda, dapatkan produk sarang burung FG Walet. Selepas 21 hari mengamalkan secara berterusan, anda akan kagum dengan transformasi yang berlaku. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy - #regrann

Reposted from @fgwalet (@get_regrann) -  Sarang burung FG Walet mempunyai nilai nutrien pemakanan yang sangat unik dan aktif iaitu faktor stimulasi mikrogenik. Faktor ini membantu merangsangkan sel untuk penghasilan semula struktur sel badan. Ini adalah sumber utama penghasilan kulit yang lebih muda, lembut, licin dan halus bila diamalkan secara jangka masa panjang. Hasilnya, kulit akan tampak lebih segar dan remaja. Satu cara efektif untuk melambatkan proses penuaan.

Unsur protein aktif dalam sarang burung turut merangsang pembesaran sel dalam sistem imunisasi, lantas menguatkan imuniti badan dalam melawan penyakit. Oleh itu, jika kecantikan dan kesihatan adalah perkara yang amat penting dalam hidup anda, dapatkan produk sarang burung FG Walet. Selepas 21 hari mengamalkan secara berterusan, anda akan kagum dengan transformasi yang berlaku. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy - #regrann
7 2 18 hours ago
@fgwalet.mutiararini.jb Profile picture

@fgwalet.mutiararini.jb

Johor Bahru

Letih, penat atau malas? Jangan khuatir. FG Walet boleh menghantar produk pesanan anda terus ke rumah anda. Hubungi atau WhatsApp kami di 010-900 7852 atau DM kami @fgwalet.mutiararini.jb untuk order. Setelah selesai melakukan transaksi pembelian, produk akan dihantar terus kepintu rumah anda. Mudah, bukan? Jadi pengguna yang bijak dengan FG Walet. Pilih untuk sihat, cantik dan berjimat bersama kami.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #FGWaletlocater #bmf

Letih, penat atau malas? Jangan khuatir. FG Walet boleh menghantar produk pesanan anda terus ke rumah anda. Hubungi atau WhatsApp kami di 010-900 7852 atau DM kami @fgwalet.mutiararini.jb untuk order. Setelah selesai melakukan transaksi pembelian, produk akan dihantar terus kepintu rumah anda. Mudah, bukan? Jadi pengguna yang bijak dengan FG Walet. Pilih untuk sihat, cantik dan berjimat bersama kami.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #FGWaletlocater #bmf
6 0 20 hours ago
@fgwaletjbb Profile picture

@fgwaletjbb

PERISA BARU! FGWALET Bird's Nest Longan & Luo Han Guo

Wah! FG Walet kini dengan perisa baru. .
Buah luo han guo ini mengandungi antioksidan yang tinggi seperti ekstrak S. grosvenori, cucurbitane glycosides mogroside IV, mogroside V, 11-oxo-mogroside V dan siamenoside yang kaya dengan asid amino dan Vitamin C. Ianya antioksidan yang banyak membantu merawat dan merancakkan proses regenarasi semula sel-sel tubuh.
.
Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam dan kesihatan secara keseluruhan. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap.
.
Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Rasa sebenar sarang burung FG Walet yang asli, hanya di Farmasi KSH. 😊

Untuk order..0127651942

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

PERISA BARU! FGWALET Bird's Nest Longan & Luo Han Guo

Wah! FG Walet kini dengan perisa baru. .
Buah luo han guo ini mengandungi antioksidan yang tinggi seperti ekstrak S. grosvenori,  cucurbitane glycosides mogroside IV, mogroside V, 11-oxo-mogroside V dan siamenoside yang kaya dengan asid amino dan Vitamin C. Ianya antioksidan yang banyak membantu merawat dan merancakkan proses regenarasi semula sel-sel tubuh.
.
Ditambahi dengan zat-zat dan nutrisi sarang burung FG Walet, pastinya kombinasi mantap yang menghasilkan wajah berseri-seri dalam dan kesihatan secara keseluruhan. Oleh itu, amalkan produk sarang burung FG Walet dan jangan lupa untuk minum air dengan kerap.
.
Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.  Rasa sebenar sarang burung FG Walet yang asli, hanya di Farmasi KSH. 😊

Untuk order..0127651942

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
4 0 20 hours ago
@fgwalet_im Profile picture

@fgwalet_im

"Sejak dulu lagi, khasiat sarang burung walet didapati mempunyai nilai nutrien pemakanan yang sangat unik dan aktif iaitu faktor stimulasi mikrogenik. Faktor ini membantu merangsangkan sel untuk penghasilan semula struktur sel badan. Ini dikatakan menjadi punca utama penghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus jika sarang burung walet diambil secara jangka masa panjang. Hasilnya, kulit akan tampak lebih segar dan remaja. Satu cara efektif untuk melambatkan proses penuaan.⠀
.⠀
Unsur protein aktif dalam sarang burung turut merangsang pembesaran sel dalam sistem imunisasi, lantas menguatkan imuniti badan dalam melawan penyakit. Oleh itu, jika kecantikan dan kesihatan adalah perkara yang amat penting dalam hidup anda, dapatkan produk sarang burung FG Walet. Hasilnya pasti mengkagumkan.⠀

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet"⠀
#fgwaletinderamahkota #fgwalet_im

"Sejak dulu lagi, khasiat sarang burung walet didapati mempunyai nilai nutrien pemakanan yang sangat unik dan aktif iaitu faktor stimulasi mikrogenik. Faktor ini membantu merangsangkan sel untuk penghasilan semula struktur sel badan. Ini dikatakan menjadi punca utama penghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus jika sarang burung walet diambil secara jangka masa panjang. Hasilnya, kulit akan tampak lebih segar dan remaja. Satu cara efektif untuk melambatkan proses penuaan.⠀
.⠀
Unsur protein aktif dalam sarang burung turut merangsang pembesaran sel dalam sistem imunisasi, lantas menguatkan imuniti badan dalam melawan penyakit. Oleh itu, jika kecantikan dan kesihatan adalah perkara yang amat penting dalam hidup anda, dapatkan produk sarang burung FG Walet. Hasilnya pasti mengkagumkan.⠀
⠀
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous⠀
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet"⠀
#fgwaletinderamahkota  #fgwalet_im
3 0 20 hours ago
@fgwalet_kl Profile picture

@fgwalet_kl

KPJ Ampang Puteri Specialist Hospital

Alamak, nak minum yang mana satu?⁠
.⁠
FG Walet Bird's Nest Collagen drink ada banyak perisa dan setiap perisa memberikan khasiat yang berlainan.⁠
.⁠
ALOEVERA mixed rock sugar⁠
✅membantu menyihat dan mencantikkan kulit(glowing booster)⁠
✅membantu mencegahkan kedutan di wajah⁠
✅membantu melambatkan process penuaan⁠
✅membantu mengurangkan simpton alahan ⁠
✅membantu melancarkan penghadaman⁠
✅meningkatkan daya tahan badan⁠
✅membantu menyingkirkan kafein⁠
✅membekalkan mineral, vitamin dan enzim yg tidak boleh dihasilkan oleh badan⁠
✅mengandungi antioxida dan anti bakteria⁠
✅mempercepatkan process penyembuhan dan pembaikpulih akibat kecederaan pada kulit⁠
.⁠
Luo Han Guo atau buah Monk ⁠
✅ Menstabilkan paras gula badan⁠
✅ Membantu melangsingkan badan⁠
✅ Anti radang. Melegakan sakit tekak dan mengurangkan kahak⁠
✅ Antioksida semulajadi yang melambatkan proses penuaan⁠
✅ Menguatkan antibodi bandana ⁠
✅ Mengandungi glycoside dan saponin yang membantu mengekang sel kanser badan⁠
.⁠
Jom whatsapp kami sekarang dan dapatkan harga istimewa!⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511 ⁠
.⁠
#beauty #skincare #antiaging #skin #wellness #health #glow #healthy #birdsnest #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #fgwaletkl

Alamak, nak minum yang mana satu?⁠
.⁠
FG Walet Bird's Nest Collagen drink ada banyak perisa dan setiap perisa memberikan khasiat yang berlainan.⁠
.⁠
ALOEVERA mixed rock sugar⁠
✅membantu menyihat dan mencantikkan kulit(glowing booster)⁠
✅membantu mencegahkan kedutan di wajah⁠
✅membantu melambatkan process penuaan⁠
✅membantu mengurangkan simpton alahan ⁠
✅membantu melancarkan penghadaman⁠
✅meningkatkan daya tahan badan⁠
✅membantu menyingkirkan kafein⁠
✅membekalkan mineral, vitamin dan enzim yg tidak boleh dihasilkan oleh badan⁠
✅mengandungi antioxida dan anti bakteria⁠
✅mempercepatkan process penyembuhan dan pembaikpulih akibat kecederaan pada kulit⁠
.⁠
Luo Han Guo atau buah Monk ⁠
✅ Menstabilkan paras gula badan⁠
✅ Membantu melangsingkan badan⁠
✅ Anti radang. Melegakan sakit tekak dan mengurangkan kahak⁠
✅ Antioksida semulajadi yang melambatkan proses penuaan⁠
✅ Menguatkan antibodi bandana ⁠
✅ Mengandungi glycoside dan saponin yang membantu mengekang sel kanser badan⁠
.⁠
Jom whatsapp kami sekarang dan dapatkan harga istimewa!⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511⁠
Whatsapp: Gee : 018-397 6511 ⁠
.⁠
#beauty #skincare #antiaging #skin #wellness #health #glow #healthy #birdsnest #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous⁠
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf #fgwaletkl
9 0 21 hours ago
@fgwalet_penang_selangor Profile picture

@fgwalet_penang_selangor

Mydin Bukit Mertajam

[[ AGENT WANTED // JOM BUAT DUIT JOIN TEAM TASHA ]] .
.
Rezeki Dari Allah
.
.
Terima kasih Allah
.
.
Join join #teamtashafgwalet .
.
Buat duit 🥰 Janji kena rajin .
Ada minat . Ada usaha .
Insyaallah blh berjaya ..
.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #agentwanted awesomeFGWaletexperience #fgwaletagentwanted getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletpenang #fgwaletkulim #fgwaletselangor #fgwaletperak #fgwaletjengka #fgwaletlabuan #fgwaletchemor #teamtashaFgWalet #sayajual #lakukeras #bazaarpaknil #jomsihat #jomcantik #naturalbeauty .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct WhatsApp 0111.528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta :
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor
Follow insta @fgwalet_penang_selangor

[[ AGENT WANTED // JOM BUAT DUIT JOIN TEAM TASHA ]] .
.
Rezeki Dari Allah
.
.
Terima kasih Allah
.
.
Join join #teamtashafgwalet .
.
Buat duit 🥰 Janji kena rajin .
Ada minat . Ada usaha .
Insyaallah blh berjaya ..
.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #agentwanted awesomeFGWaletexperience #fgwaletagentwanted getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletpenang #fgwaletkulim #fgwaletselangor #fgwaletperak #fgwaletjengka #fgwaletlabuan  #fgwaletchemor #teamtashaFgWalet #sayajual #lakukeras #bazaarpaknil #jomsihat #jomcantik  #naturalbeauty .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET 
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct WhatsApp 0111.528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta : 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
1 0 22 hours ago
@fgwalet_penang_selangor Profile picture

@fgwalet_penang_selangor

Mydin Bukit Mertajam

[[ AGENT WANTED // JOM BUAT DUIT JOIN TEAM TASHA ]] .
.
Rezeki Dari Allah
.
.
Terima kasih Allah
.
.
Join join #teamtashafgwalet .
.
Buat duit 🥰 Janji kena rajin .
Ada minat . Ada usaha .
Insyaallah blh berjaya ..
.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #agentwanted awesomeFGWaletexperience #fgwaletagentwanted getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletpenang #fgwaletkulim #fgwaletselangor #fgwaletperak #fgwaletjengka #fgwaletlabuan #fgwaletchemor #teamtashaFgWalet #sayajual #lakukeras #bazaarpaknil #jomsihat #jomcantik #naturalbeauty .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct WhatsApp 0111.528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta :
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor
Follow insta @fgwalet_penang_selangor

[[ AGENT WANTED // JOM BUAT DUIT JOIN TEAM TASHA ]] .
.
Rezeki Dari Allah
.
.
Terima kasih Allah
.
.
Join join #teamtashafgwalet .
.
Buat duit 🥰 Janji kena rajin .
Ada minat . Ada usaha .
Insyaallah blh berjaya ..
.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #agentwanted awesomeFGWaletexperience #fgwaletagentwanted getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletpenang #fgwaletkulim #fgwaletselangor #fgwaletperak #fgwaletjengka #fgwaletlabuan  #fgwaletchemor #teamtashaFgWalet #sayajual #lakukeras #bazaarpaknil #jomsihat #jomcantik  #naturalbeauty .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET 
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct WhatsApp 0111.528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta : 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
2 0 22 hours ago
@fgwalet_penang_selangor Profile picture

@fgwalet_penang_selangor

Kawasan Perusahaan Bebas Perai

[[ AGENT WANTED // JOM BUAT DUIT JOIN TEAM TASHA ]] .
.
Rezeki Dari Allah
.
.
Terima kasih Allah
.
.
Join join #teamtashafgwalet .
.
Buat duit 🥰 Janji kena rajin .
Ada minat . Ada usaha .
Insyaallah blh berjaya ..
.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #agentwanted awesomeFGWaletexperience #fgwaletagentwanted getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletpenang #fgwaletkulim #fgwaletselangor #fgwaletperak #fgwaletjengka #fgwaletlabuan #fgwaletchemor #teamtashaFgWalet #sayajual #lakukeras #bazaarpaknil #jomsihat #jomcantik #naturalbeauty .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct WhatsApp 0111.528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta :
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor
Follow insta @fgwalet_penang_selangor

[[ AGENT WANTED // JOM BUAT DUIT JOIN TEAM TASHA ]] .
.
Rezeki Dari Allah
.
.
Terima kasih Allah
.
.
Join join #teamtashafgwalet .
.
Buat duit 🥰 Janji kena rajin .
Ada minat . Ada usaha .
Insyaallah blh berjaya ..
.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #agentwanted awesomeFGWaletexperience #fgwaletagentwanted getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletpenang #fgwaletkulim #fgwaletselangor #fgwaletperak #fgwaletjengka #fgwaletlabuan  #fgwaletchemor #teamtashaFgWalet #sayajual #lakukeras #bazaarpaknil #jomsihat #jomcantik  #naturalbeauty .
.
Direct Whatsapp Team Tasha
AGENT SAH FGWALET 
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct Whatsapp 0111.528.3381
Direct WhatsApp 0111.528.3381
.
.
More info follow our Authorized insta : 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
Follow Insta @fgwalet_penang_selangor 
Follow insta @fgwalet_penang_selangor
2 0 23 hours ago

Top #fgwaletbirdnest posts

@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
644 90 18 hours ago
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Sukacita FG Walet ingin memaklumkan kepada pelanggan kami yang disayangi. Sejajar dengan pengenalan produk terbaru kami, FG Walet menawarkan harga promosi satu karton untuk minuman FG Walet Kolagen Sarang Burung dengan Luo Han Guo dan buah Longan yang bebas gula. Hanya RM250 untuk mendapatkan 24 botol minuman yang sihat dan paling penting, tiada gula tambahan. Hanya kemanisan asli buah Luo Han Guo dan Longan untuk memberi rasa kelazatan semulajadi yang sihat dan nikmat. Promosi berlangsung dari 12 Julai sehingga 18 Julai 2019. Sila berhubung dengan agen-agen kami untuk merebut tawaran terhad ini. Jangan lepaskan peluang untuk sama-sama sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #nosugar #sugarfree #livehealthy

Sukacita FG Walet ingin memaklumkan kepada pelanggan kami yang disayangi. Sejajar dengan pengenalan produk terbaru kami, FG Walet menawarkan harga promosi satu karton untuk minuman FG Walet Kolagen Sarang Burung dengan Luo Han Guo dan buah Longan yang bebas gula. Hanya RM250 untuk mendapatkan 24 botol minuman yang sihat dan paling penting, tiada gula tambahan. Hanya kemanisan asli buah Luo Han Guo dan Longan untuk memberi rasa kelazatan semulajadi yang sihat dan nikmat. Promosi berlangsung dari 12 Julai sehingga 18 Julai 2019. Sila berhubung dengan agen-agen kami untuk merebut tawaran terhad ini. Jangan lepaskan peluang untuk sama-sama sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #nosugar #sugarfree #livehealthy
728 198 12 July, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Halal berasal daripada kalimah Arab yang bermaksud dibenarkan atau dibolehkan oleh Hukum Syarak. Dalam konteks produk halal atau makanan halal, ia merujuk kepada makan atau produk yang dibenarkan untuk umat Islam memakan atau menggunakan tanpa memudaratkan dan melanggar Hukum Syarak. Ini termasuk dari segi isi kandungan, proses penyediaan, penyimpanan dan pengedaran. Setiap langkah dalam rantaian bekalan produk wajib tidak bercanggah dan dibolehkan oleh Hukum Syarak.

Pengguna produk sarang burung FG Walet boleh yakin kerana produk kami dijamin halal 100% oleh JAKIM, badan yang dipertanggunjawabkan untuk menguruskan pengesahan produk halal di Malaysia. Malahan, sijil Halal Jakim juga dipercayai pada skala global dan pemilikan sijil Halal keluaran JAKIM mencadi pemudahcara untuk produk-produk halal menembusi pasaran antarabangsa. Sijil ini adalah jaminan kebersihan, keselamatan dan kualiti produk kami.

Anda boleh yakin untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Resa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

Halal berasal daripada kalimah Arab yang bermaksud dibenarkan atau dibolehkan oleh Hukum Syarak. Dalam konteks produk halal atau makanan halal, ia merujuk kepada makan atau produk yang dibenarkan untuk umat Islam memakan atau menggunakan tanpa memudaratkan dan melanggar Hukum Syarak. Ini termasuk dari segi isi kandungan, proses penyediaan, penyimpanan dan pengedaran. Setiap langkah dalam rantaian bekalan produk wajib tidak bercanggah dan dibolehkan oleh Hukum Syarak.

Pengguna produk sarang burung FG Walet boleh yakin kerana produk kami dijamin halal 100% oleh JAKIM, badan yang dipertanggunjawabkan untuk menguruskan pengesahan produk halal di Malaysia. Malahan, sijil Halal Jakim juga dipercayai pada skala global dan pemilikan sijil Halal keluaran JAKIM mencadi pemudahcara untuk produk-produk halal menembusi pasaran antarabangsa. Sijil ini adalah jaminan kebersihan, keselamatan dan kualiti produk kami.

Anda boleh yakin untuk sihat dan cantik dengan FG Walet. Resa sebenar sarang burung FG Walet yang asli.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
682 129 30 September, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Resipi tradisional penyediaan sarang burung FG Walet diberikan sentuhan moden apabila digabungkan dengan pelbagai ramuan semulajadi. Hasilnya bukan setakat menyihatkan tetapi dengan rasa enak yang luar biasa. Nikmati produk sarang burung FG Walet dengan empat rasa pilihan:
a) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Luo Han Gua dan buah Longan (100% semulajadi tanpa gula tambahan) - Eksklusif melalui Partner and agen FG Walet sahaja
b) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah
c) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Buah Longan dan Madu asli
d) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Aloe Vera dan Gula Batu

Produk kami dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Antara kebaikan mengamalkan produk ini termasuklah:
.
✅ Melegakan pernafasan
✅ Melancarkan sistem urat saraf
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
✅ Memutih dan melicinkan muka
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
✅ Membantu pesakit lelah
✅ Membersihkan dan menguatkan paru-paru
✅ Antioksidan yang mengawal sel-sel kanser
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak

Banyak lagi khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengamalan produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin

Resipi tradisional penyediaan sarang burung FG Walet diberikan sentuhan moden apabila digabungkan dengan pelbagai ramuan semulajadi. Hasilnya bukan setakat menyihatkan tetapi dengan rasa enak yang luar biasa. Nikmati produk sarang burung FG Walet dengan empat rasa pilihan:
a) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Luo Han Gua dan buah Longan (100% semulajadi tanpa gula tambahan) - Eksklusif melalui Partner and agen FG Walet sahaja
b) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Beri Goji dan Kurma Merah
c) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Buah Longan dan Madu asli
d) Minuman Kolagen Sarang Burung FG Walet dengan Aloe Vera dan Gula Batu

Produk kami dijamin berkualiti dengan sijil piawaian keluaran JAKIM, GMP, HACCP dan MeSTI. Kini, semua orang boleh menikmati khasiat minuman sarang burung FG Walet tanpa was-was. Antara kebaikan mengamalkan produk ini termasuklah:
.
✅ Melegakan pernafasan
✅ Melancarkan sistem urat saraf
✅ Memulihkan sistem buah pinggang
✅ Memutih dan melicinkan muka
✅ Menghilangkan parut kulit dan kedut kedut muka
✅ Membantu pesakit lelah
✅ Membersihkan dan menguatkan paru-paru
✅ Antioksidan yang mengawal sel-sel kanser
✅ Meningkatkan IQ kanak kanak

Banyak lagi khasiat-khasiat yang boleh diperoleh dari pengamalan produk sarang burung FG Walet. Pilih untuk sihat dan cantik bersama FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
2,108 412 24 July, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

"Alhamdulillah, saya amat bersyukur dengan pengiktirafan ini yang sekali gus membuktikan bahawa produk minuman sarang burung FG Walet telah diterima ramai. Terima kasih kepada suami, keluarga, staf Zhafou Trading, ejen seluruh Malaysia dan para pelanggan yang mempercayai produk minuman sarang burung FG Walet"
- Datin Hajah Fouziah Gous -

Petikan wawancara bersama Sinar Harian (14/8/2019)

Sukses FG Walet adalah hasil pengembelenggan tenaga semua pihak. Satu matlamat, satu visi dan paling utama, saling percaya mempercayai. Ini adalah bukti yang bersatu kita teguh, bercerai kita roboh. Terima kasih buat semua yang membolehkan FG Walet mampu bertapak dan bersaing dipasaran.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #100tyc2019 #topyoungceo2019

"Alhamdulillah, saya amat bersyukur dengan pengiktirafan ini yang sekali gus membuktikan bahawa produk minuman sarang burung FG Walet telah diterima ramai. Terima kasih kepada suami, keluarga, staf Zhafou Trading, ejen seluruh Malaysia dan para pelanggan yang mempercayai produk minuman sarang burung FG Walet"
- Datin Hajah Fouziah Gous -

Petikan wawancara bersama Sinar Harian (14/8/2019)

Sukses FG Walet adalah hasil pengembelenggan tenaga semua pihak. Satu matlamat, satu visi dan paling utama, saling percaya mempercayai. Ini adalah bukti yang bersatu kita teguh, bercerai kita roboh. Terima kasih buat semua yang membolehkan FG Walet mampu bertapak dan bersaing dipasaran.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #100tyc2019 #topyoungceo2019
374 10 19 hours ago
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Datin Hajah Fouziah Gous, selebriti dan pengasas minuman kesihatan sarang burung FG Walet telah menerima Anugerah 100 Top Young CEO 2019 bagi kategori wanita dalam bidang perniagaan. Anugerah ini menjadi lebih bermakna apabila disampaikan oleh Menteri Pembangunan Usahawan, Datuk Seri Mohd Redzuan bin Md Yusof. Semoga pengiktirafan ini akan membakar semangat Datin Hajah Fouziah Gous untuk mengembangkan lagi perniagaan FG Walet dengan lebih pesat dimasa akan datang. Insha Allah. Amin.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #100tyc2019 #topyoungceo2019

Datin Hajah Fouziah Gous, selebriti dan pengasas minuman kesihatan sarang burung FG Walet telah menerima Anugerah 100 Top Young CEO 2019 bagi kategori wanita dalam bidang perniagaan. Anugerah ini menjadi lebih bermakna apabila disampaikan oleh Menteri Pembangunan Usahawan, Datuk Seri Mohd Redzuan bin Md Yusof. Semoga pengiktirafan ini akan membakar semangat Datin Hajah Fouziah Gous untuk mengembangkan lagi perniagaan FG Walet dengan lebih pesat dimasa akan datang. Insha Allah. Amin.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #100tyc2019 #topyoungceo2019
715 14 14 August, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

We have arrived. FG Walet is a serious business with potential to change both our life and the customers. We are heading towards a health revolution and FG Walet will be leading the charge. Fast to consume, easy to get and reasonably priced. You know you deserve the best. Find me at Booth 182 at Selangor International Business Summit 2019, MITEC Kuala Lumpur. Stay young, feel young with FG Walet. Let the best natural in you.
#selangorsummit #asean #sibs2019 #selangorsummit2019 #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf

We have arrived. FG Walet is a serious business with potential to change both our life and the customers. We are heading towards a health revolution and FG Walet will be leading the charge. Fast to consume, easy to get and reasonably priced. You know you deserve the best. Find me at Booth 182 at Selangor International Business Summit 2019, MITEC Kuala Lumpur. Stay young, feel young with FG Walet. Let the best natural in you. 
#selangorsummit #asean #sibs2019 #selangorsummit2019 #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #awetmuda #bmf
318 14 10 October, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Hadiah tak selalunya dibungkus dengan keindahan. Kadangkala Tuhan bungkuskan dengan cabaran, tetapi didalamnya ada berkat.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #anaksyurga
.
#Repost @ermafatima
・・・
Ya Allah..tq2 so much @fouziahgous Hadiah tu betul2 buat dia senyum sampai telinga. Seronok dia tgk gambar2 dia tu.. terus masukn dlm fridge drink tu..exited dia nk minum 😁 CUMA Kak Poja dh lama tk jumpa dia..dia dah lupa..betahun-tahun sejak awk kahwin..she missed you Kak Poja.
#anaksyurgaku

Hadiah tak selalunya dibungkus dengan keindahan. Kadangkala Tuhan bungkuskan dengan cabaran, tetapi didalamnya ada berkat.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #anaksyurga
.
#Repost @ermafatima
・・・
Ya Allah..tq2 so much @fouziahgous Hadiah tu betul2 buat dia senyum sampai telinga. Seronok dia tgk gambar2 dia tu.. terus masukn dlm fridge drink tu..exited dia nk minum 😁 CUMA Kak Poja dh lama tk jumpa dia..dia dah lupa..betahun-tahun sejak awk kahwin..she missed you Kak Poja. 
#anaksyurgaku
529 16 18 April, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

FG Walet menekankan kecantikan kulit secara semulajadi. Sejajar dengan slogan ‘Let the best natural in you’, kami mengutarakan konsep kecantikan asli yang bebas dari pengawet kimia sintetik dan lain-lain toxin. Semua produk FG Walet menggunakan 100% bahan mentah semulajadi dan tulen. Percayalah bila kami kata mengamalkan secara berterusan FG Walet Bird’s Nest Drink akan memberi perubahan positif dalaman dan luaran sepantas dua minggu. Dapatkan produk FG Walet yang original dari pengedar pengedar sah seluruh Malaysia.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
#Repost @fouziahgous
・・・
Saja nak share. Dua minggu sebelum nak nikah, inilah size 150ml @fgwalet yg saya minum untuk mendapatkan kesan flawless dan glow yang cepat utk hari nikah. Tapi @fgwalet discontinue size ini. Yang i i memang puas kalau minum.. saja nak share teringat selepas nikah ,seminggu sebelum hari sanding suami dan saya share satu botol ni setiap malam. Tapi suami pula terOVER flawless and glow😅
.

Melalui botol 150ml anda boleh nampak the real urat birdsnest yg selalu saya katakan! Original birdsnest from @fgwalet @fgwaletlocater

FG Walet menekankan kecantikan kulit secara semulajadi. Sejajar dengan slogan ‘Let the best natural in you’, kami mengutarakan konsep kecantikan asli yang bebas dari pengawet kimia sintetik dan lain-lain toxin. Semua produk FG Walet menggunakan 100% bahan mentah semulajadi dan tulen. Percayalah bila kami kata mengamalkan secara berterusan FG Walet Bird’s Nest Drink akan memberi perubahan positif dalaman dan luaran sepantas dua minggu. Dapatkan produk FG Walet yang original dari pengedar pengedar sah seluruh Malaysia.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin 
#Repost @fouziahgous
・・・
Saja nak share. Dua minggu sebelum nak nikah, inilah size 150ml @fgwalet yg saya minum untuk mendapatkan kesan flawless dan glow yang cepat utk hari nikah. Tapi @fgwalet discontinue size ini.  Yang i i memang puas kalau minum.. saja nak share teringat selepas nikah ,seminggu sebelum hari sanding suami dan saya share satu botol ni setiap malam.  Tapi suami pula terOVER flawless and glow😅
.

Melalui botol 150ml anda boleh nampak the real urat birdsnest yg selalu saya katakan! Original birdsnest from @fgwalet @fgwaletlocater
679 143 19 March, 2019