#fattahamin Instagram Photos & Videos

Drama 'Playboy itu Suami Aku'
#playboyitusuamiaku adalah drama akasia pertama lakonan Fattah Amin sebagai watak utama bersama Nur Risteena. Drama ini juga telah melonjakkan nama Fattah Amin dan membuat beliau lebih dikenali. Walaupun mendapat kritikan pada awalnya(dan seringkali distereotype), Fattah Amin menjadikan kritikan tersebut sebagai pembakar semangat untuk beliau memperbaiki mutu lakonan beliau sehingga kini.
.
.
Pada pendapat peribadi saya, watak Tengku Adrian menjadi kayu ukur pada mutu lakonan dan bakat beliau. Iyalah, tanpa kritikan tersebut, kita tak dapat menilai sejauh mana lakonan Fattah Amin telah ditambah baik.
(how much he has improved)
Tidak ada org beberapa kali berlakon terus jadi hebat, ia perlu melalui proses yang tertentu. 'Improvement'  itu yang patut kita hargai. 
A long way to go, Fattah Amin but you are definitely there. Congrats.
Vote for Fattah Amin in #ABPBH32
.
.
From today till the end of #ABPBH32,
I will share one post per day about Fattah Amin. 
Please vote for Fattah Amin. 😊
#roadtoabpbh32
#fattahrians #fattahamin #fattahaminforABPBH32 #ABPBH32 #fattahamintrivia

Drama 'Playboy itu Suami Aku'
#playboyitusuamiaku adalah drama akasia pertama lakonan Fattah Amin sebagai watak utama bersama Nur Risteena. Drama ini juga telah melonjakkan nama Fattah Amin dan membuat beliau lebih dikenali. Walaupun mendapat kritikan pada awalnya(dan seringkali distereotype), Fattah Amin menjadikan kritikan tersebut sebagai pembakar semangat untuk beliau memperbaiki mutu lakonan beliau sehingga kini.
.
.
Pada pendapat peribadi saya, watak Tengku Adrian menjadi kayu ukur pada mutu lakonan dan bakat beliau. Iyalah, tanpa kritikan tersebut, kita tak dapat menilai sejauh mana lakonan Fattah Amin telah ditambah baik.
(how much he has improved)
Tidak ada org beberapa kali berlakon terus jadi hebat, ia perlu melalui proses yang tertentu. 'Improvement' itu yang patut kita hargai.
A long way to go, Fattah Amin but you are definitely there. Congrats.
Vote for Fattah Amin in #ABPBH32
.
.
From today till the end of #ABPBH32,
I will share one post per day about Fattah Amin.
Please vote for Fattah Amin. 😊
#roadtoabpbh32
#fattahrians #fattahamin #fattahaminforABPBH32 #ABPBH32 #fattahamintrivia

24 1 1 hour ago
- BEE VENOM
Atasi kulit BERJERAWAT BERJERAGAT dengan menggunakan set BEE VENOM 4 IN 1. Perubahan  menima dapat dilihat dalam masa 7hari selepas penggunaan secara konsisten.
. 
Keajaiban untuk selesaikan masalah jerawat jeragat dan kulit kusam dalam masa yang singkat!! BEE VENOM PRODUK VIRAL TERLALU FAMES!
.
Set 4 in 1:
.
🐝BV LIQUID CLEANSER
🐝BV BEAUTY MOIST
🐝BV SUNCREEN 🐝BV IPINK SERUM .
.
Kenapa produk ini sangat viral?
👉🏻Produk organik yang sangat berkesan menyelesaikan  semua masalah jenis kulit.
.
.
Kebaikan set 4 in 1
.
💛Menghilangkan semua jenis masalah kulit dengan cara semulajadi
💛Menghilangkan sel kulit mati dan mencerahkn kulit
💛Rawatan kulit dengan cara lembut
💛Tidak memedihkan kulit dan tidak menipiskan kulit
💛Membuatkan kulit awet muda
💛Meratakan tona kulit nampak cerah sekata
💛Cepat menghilangkan parut
💛Pantas menghilangkn jeragat tetapi selamat
💛Awet muda
💛Mengawal minyak pada kulit
💛Memberi kesan kulit halus dan gebu
💛Awet muda/menghilangkan garis penuaan
💛Menyerikan kulit spy kulit nampak merah jambu 😍
.
Dapatkan set Bee Venom 4 in1 sekarang
. 🐝 1 set RM60 SM/ RM65 SS Free POS
.
🐝🐝 LOOSE ITEM
🎈Bee Venom Honey Liquid Cleanser RM28
🎈Bee Venom Moisturiser & Repairing RM23
🎈Bee Venom Sunblock Foundation RM23
🎈Bee Venom Serum RM28
.
📮 POS RM8 SM/ RM12 SS .
.
💌 To order whatsapp
http://www.wasap.my/60109635271/pmbeevenom
.
#beevenom #beevenomhq #beevenom4in1 #beevenommurah #beevenomoriginal #beevenomcleanser #beevenomserum #beevenommoisturizer #beevenomsunblock #beevenomfoundation #beevenom4in1murah #feedbackbeevenom #testimonibeevenom #muaselangor #muautara #muakl #pelaminmurah #doorgiftmurah #butikpengantin #honeybeevenom #butikpengantin  #dressmurah #neelofa #fattahamin #lofattah #fattzura #uitm #remyismylove  #ctdk #theordinarymalaysia #elfaris

- BEE VENOM
Atasi kulit BERJERAWAT BERJERAGAT dengan menggunakan set BEE VENOM 4 IN 1. Perubahan menima dapat dilihat dalam masa 7hari selepas penggunaan secara konsisten.
.
Keajaiban untuk selesaikan masalah jerawat jeragat dan kulit kusam dalam masa yang singkat!! BEE VENOM PRODUK VIRAL TERLALU FAMES!
.
Set 4 in 1:
.
🐝BV LIQUID CLEANSER
🐝BV BEAUTY MOIST
🐝BV SUNCREEN 🐝BV IPINK SERUM .
.
Kenapa produk ini sangat viral?
👉🏻Produk organik yang sangat berkesan menyelesaikan semua masalah jenis kulit.
.
.
Kebaikan set 4 in 1
.
💛Menghilangkan semua jenis masalah kulit dengan cara semulajadi
💛Menghilangkan sel kulit mati dan mencerahkn kulit
💛Rawatan kulit dengan cara lembut
💛Tidak memedihkan kulit dan tidak menipiskan kulit
💛Membuatkan kulit awet muda
💛Meratakan tona kulit nampak cerah sekata
💛Cepat menghilangkan parut
💛Pantas menghilangkn jeragat tetapi selamat
💛Awet muda
💛Mengawal minyak pada kulit
💛Memberi kesan kulit halus dan gebu
💛Awet muda/menghilangkan garis penuaan
💛Menyerikan kulit spy kulit nampak merah jambu 😍
.
Dapatkan set Bee Venom 4 in1 sekarang
. 🐝 1 set RM60 SM/ RM65 SS Free POS
.
🐝🐝 LOOSE ITEM
🎈Bee Venom Honey Liquid Cleanser RM28
🎈Bee Venom Moisturiser & Repairing RM23
🎈Bee Venom Sunblock Foundation RM23
🎈Bee Venom Serum RM28
.
📮 POS RM8 SM/ RM12 SS .
.
💌 To order whatsapp
http://www.wasap.my/60109635271/pmbeevenom
.
#beevenom #beevenomhq #beevenom4in1 #beevenommurah #beevenomoriginal #beevenomcleanser #beevenomserum #beevenommoisturizer #beevenomsunblock #beevenomfoundation #beevenom4in1murah #feedbackbeevenom #testimonibeevenom #muaselangor #muautara #muakl #pelaminmurah #doorgiftmurah #butikpengantin #honeybeevenom #butikpengantin #dressmurah #neelofa #fattahamin #lofattah #fattzura #uitm #remyismylove #ctdk #theordinarymalaysia #elfaris

0 0 1 hour ago
.
.
.
NEW STOCK🔥
AIRMAX AXIS
SIZE 36-40

RM105sm
RM110ss

Span dalam tebal , kasut ringan , sesuai buat activity lasak , dapat free stokin
. . . 
#zalora #jualmurah #sayajual #jamtanganmurah #kasutmurah #tiktokmalaysia #lelakimaskulin #sayajualonline #jomheboh #instashopmalaysia #uitm #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #igmalaysia #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #ottdmalaysia #fattahamin #lelakimalaysia #klcc #hattadolmat #noradanish #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas
.
.
.
DIJAMIN 100% TRUST SELLER 👍
.
.
WhatsApp:018-7775253

.
.
.
NEW STOCK🔥
AIRMAX AXIS
SIZE 36-40

RM105sm
RM110ss

Span dalam tebal , kasut ringan , sesuai buat activity lasak , dapat free stokin
. . .
#zalora #jualmurah #sayajual #jamtanganmurah #kasutmurah #tiktokmalaysia #lelakimaskulin #sayajualonline #jomheboh #instashopmalaysia #uitm #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #igmalaysia #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #ottdmalaysia #fattahamin #lelakimalaysia #klcc #hattadolmat #noradanish #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas
.
.
.
DIJAMIN 100% TRUST SELLER 👍
.
.
WhatsApp:018-7775253

0 0 1 hour ago
.
.
.
NEW STOCK🔥
AIRMAX AXIS
SIZE 36-40

RM105sm
RM110ss

Span dalam tebal , kasut ringan , sesuai buat activity lasak , dapat free stokin
. . . 
#zalora #jualmurah #sayajual #jamtanganmurah #kasutmurah #tiktokmalaysia #lelakimaskulin #sayajualonline #jomheboh #instashopmalaysia #uitm #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #igmalaysia #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #ottdmalaysia #fattahamin #lelakimalaysia #klcc #hattadolmat #noradanish #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas
.
.
.
DIJAMIN 100% TRUST SELLER 👍
.
.
WhatsApp:018-7775253

.
.
.
NEW STOCK🔥
AIRMAX AXIS
SIZE 36-40

RM105sm
RM110ss

Span dalam tebal , kasut ringan , sesuai buat activity lasak , dapat free stokin
. . .
#zalora #jualmurah #sayajual #jamtanganmurah #kasutmurah #tiktokmalaysia #lelakimaskulin #sayajualonline #jomheboh #instashopmalaysia #uitm #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #igmalaysia #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #ottdmalaysia #fattahamin #lelakimalaysia #klcc #hattadolmat #noradanish #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas
.
.
.
DIJAMIN 100% TRUST SELLER 👍
.
.
WhatsApp:018-7775253

1 0 1 hour ago
.
.
.
NEW STOCK🔥
AIRMAX AXIS
SIZE 36-40

RM105sm
RM110ss

Span dalam tebal , kasut ringan , sesuai buat activity lasak , dapat free stokin
. . . 
#zalora #jualmurah #sayajual #jamtanganmurah #kasutmurah #tiktokmalaysia #lelakimaskulin #sayajualonline #jomheboh #instashopmalaysia #uitm #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #igmalaysia #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #ottdmalaysia #fattahamin #lelakimalaysia #klcc #hattadolmat #noradanish #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas
.
.
.
DIJAMIN 100% TRUST SELLER 👍
.
.
WhatsApp:018-7775253

.
.
.
NEW STOCK🔥
AIRMAX AXIS
SIZE 36-40

RM105sm
RM110ss

Span dalam tebal , kasut ringan , sesuai buat activity lasak , dapat free stokin
. . .
#zalora #jualmurah #sayajual #jamtanganmurah #kasutmurah #tiktokmalaysia #lelakimaskulin #sayajualonline #jomheboh #instashopmalaysia #uitm #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #igmalaysia #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #ottdmalaysia #fattahamin #lelakimalaysia #klcc #hattadolmat #noradanish #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas
.
.
.
DIJAMIN 100% TRUST SELLER 👍
.
.
WhatsApp:018-7775253

0 1 1 hour ago
.
.
.
NEW STOCK🔥
AIRMAX AXIS
SIZE 36-40

RM105sm
RM110ss

Span dalam tebal , kasut ringan , sesuai buat activity lasak , dapat free stokin
. . . 
#zalora #jualmurah #sayajual #jamtanganmurah #kasutmurah #tiktokmalaysia #lelakimaskulin #sayajualonline #jomheboh #instashopmalaysia #uitm #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #igmalaysia #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #ottdmalaysia #fattahamin #lelakimalaysia #klcc #hattadolmat #noradanish #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas
.
.
.
DIJAMIN 100% TRUST SELLER 👍
.
.
WhatsApp:018-7775253

.
.
.
NEW STOCK🔥
AIRMAX AXIS
SIZE 36-40

RM105sm
RM110ss

Span dalam tebal , kasut ringan , sesuai buat activity lasak , dapat free stokin
. . .
#zalora #jualmurah #sayajual #jamtanganmurah #kasutmurah #tiktokmalaysia #lelakimaskulin #sayajualonline #jomheboh #instashopmalaysia #uitm #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #igmalaysia #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #ottdmalaysia #fattahamin #lelakimalaysia #klcc #hattadolmat #noradanish #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas
.
.
.
DIJAMIN 100% TRUST SELLER 👍
.
.
WhatsApp:018-7775253

0 1 1 hour ago
.
.
.
NEW STOCK🔥
AIRMAX AXIS
SIZE 36-40

RM105sm
RM110ss

Span dalam tebal , kasut ringan , sesuai buat activity lasak , dapat free stokin
. . . 
#zalora #jualmurah #sayajual #jamtanganmurah #kasutmurah #tiktokmalaysia #lelakimaskulin #sayajualonline #jomheboh #instashopmalaysia #uitm #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #igmalaysia #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #ottdmalaysia #fattahamin #lelakimalaysia #klcc #hattadolmat #noradanish #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas
.
.
.
DIJAMIN 100% TRUST SELLER 👍
.
.
WhatsApp:018-7775253

.
.
.
NEW STOCK🔥
AIRMAX AXIS
SIZE 36-40

RM105sm
RM110ss

Span dalam tebal , kasut ringan , sesuai buat activity lasak , dapat free stokin
. . .
#zalora #jualmurah #sayajual #jamtanganmurah #kasutmurah #tiktokmalaysia #lelakimaskulin #sayajualonline #jomheboh #instashopmalaysia #uitm #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #igmalaysia #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #ottdmalaysia #fattahamin #lelakimalaysia #klcc #hattadolmat #noradanish #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas
.
.
.
DIJAMIN 100% TRUST SELLER 👍
.
.
WhatsApp:018-7775253

0 0 1 hour ago
.
.
.
NEW STOCK🔥
AIRMAX AXIS
SIZE 41-45

RM105sm
RM110ss

Span dalam tebal , kasut ringan , sesuai buat activity lasak , dapat free stokin
. . . 
#zalora #jualmurah #sayajual #jamtanganmurah #kasutmurah #tiktokmalaysia #lelakimaskulin #sayajualonline #jomheboh #instashopmalaysia #uitm #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #igmalaysia #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #ottdmalaysia #fattahamin #lelakimalaysia #klcc #hattadolmat #noradanish #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas
.
.
.
DIJAMIN 100% TRUST SELLER 👍
.
.
WhatsApp:018-7775253

.
.
.
NEW STOCK🔥
AIRMAX AXIS
SIZE 41-45

RM105sm
RM110ss

Span dalam tebal , kasut ringan , sesuai buat activity lasak , dapat free stokin
. . .
#zalora #jualmurah #sayajual #jamtanganmurah #kasutmurah #tiktokmalaysia #lelakimaskulin #sayajualonline #jomheboh #instashopmalaysia #uitm #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #igmalaysia #malaysia #kualalumpur #johor #selangor #ottdmalaysia #fattahamin #lelakimalaysia #klcc #hattadolmat #noradanish #neelofa #wakdoyok #akuyangpakaikoyangpanas
.
.
.
DIJAMIN 100% TRUST SELLER 👍
.
.
WhatsApp:018-7775253

0 0 1 hour ago
🔛 READ CAPTION FIRST 🔛
.
Model : FILA
.
Promotion price : RM50 (with box)
.
Func :-
📌 Gred AA
📌 Analog
📌 Battery
📌 Leather
.
Kenapa kena beli di @mnblwatches.co ?
👉 FREE GIFTBOX
👉 Free postage (sem) +Rm5 (ss)
👉 Bayar harini, esok pos
👉 READY STOCK
👉 Paling murah dari igshop yg lain
.
Lawa jam ni, order cepat sebelum habis 🙏
📲 whatsapp : 018 - 2100 208
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS 💯

🔛 READ CAPTION FIRST 🔛
.
Model : FILA
.
Promotion price : RM50 (with box)
.
Func :-
📌 Gred AA
📌 Analog
📌 Battery
📌 Leather
.
Kenapa kena beli di @mnblwatches.co ?
👉 FREE GIFTBOX
👉 Free postage (sem) +Rm5 (ss)
👉 Bayar harini, esok pos
👉 READY STOCK
👉 Paling murah dari igshop yg lain
.
Lawa jam ni, order cepat sebelum habis 🙏
📲 whatsapp : 018 - 2100 208
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS 💯

2 2 1 hour ago
🔛 READ CAPTION FIRST 🔛
.
Model : FILA
.
Promotion price : RM50 (with box)
.
Func :-
📌 Gred AA
📌 Analog
📌 Battery
📌 Leather
.
Kenapa kena beli di @mnblwatches.co ?
👉 FREE GIFTBOX
👉 Free postage (sem) +Rm5 (ss)
👉 Bayar harini, esok pos
👉 READY STOCK
👉 Paling murah dari igshop yg lain
.
Lawa jam ni, order cepat sebelum habis 🙏
📲 whatsapp : 018 - 2100 208
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS 💯

🔛 READ CAPTION FIRST 🔛
.
Model : FILA
.
Promotion price : RM50 (with box)
.
Func :-
📌 Gred AA
📌 Analog
📌 Battery
📌 Leather
.
Kenapa kena beli di @mnblwatches.co ?
👉 FREE GIFTBOX
👉 Free postage (sem) +Rm5 (ss)
👉 Bayar harini, esok pos
👉 READY STOCK
👉 Paling murah dari igshop yg lain
.
Lawa jam ni, order cepat sebelum habis 🙏
📲 whatsapp : 018 - 2100 208
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS 💯

2 1 1 hour ago
🔛 READ CAPTION FIRST 🔛
.
Model : FILA
.
Promotion price : RM50 (with box)
.
Func :-
📌 Gred AA
📌 Analog
📌 Battery
📌 Leather
.
Kenapa kena beli di @mnblwatches.co ?
👉 FREE GIFTBOX
👉 Free postage (sem) +Rm5 (ss)
👉 Bayar harini, esok pos
👉 READY STOCK
👉 Paling murah dari igshop yg lain
.
Lawa jam ni, order cepat sebelum habis 🙏
📲 whatsapp : 018 - 2100 208
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS 💯

🔛 READ CAPTION FIRST 🔛
.
Model : FILA
.
Promotion price : RM50 (with box)
.
Func :-
📌 Gred AA
📌 Analog
📌 Battery
📌 Leather
.
Kenapa kena beli di @mnblwatches.co ?
👉 FREE GIFTBOX
👉 Free postage (sem) +Rm5 (ss)
👉 Bayar harini, esok pos
👉 READY STOCK
👉 Paling murah dari igshop yg lain
.
Lawa jam ni, order cepat sebelum habis 🙏
📲 whatsapp : 018 - 2100 208
-
FIRST PAY FIRST SERVED BASIS 💯

3 1 1 hour ago

Top #fattahamin posts

PLEASE TAKE NOTE!!!
IG NI MELAMPAUUU😠😠😠 AKU MMG X PUAS HATI BETOI DGN PEREMPUAN NI!!!
.
.
mana tak nya korang tengok la sendiri skin dia..bukan main putih melepak lagi😡 Kesan seawal 20minit!! kalau korang nak tahu apa rahsia dia..korang tengok la sendiri ig @sheyraaaputihhh 
@sheyraaaputihhh
@sheyraaaputihhh ..ramai da berjaya dapat skin idaman mereka..korang jgn tgu lagi..cepat check ig @sheyraaaputihhh...
.
.
.
#jannanick 
#jannanicker #sayangketatsendatpadat 
#mirafilzah #mirafilzahfans #shawlmirafilzah #aafiyahanakibu #aafiyahkhalid
#fazura
#fattahamin
#neelofa
#ctdk
#elfiraloy
#putih
#kulitputih

PLEASE TAKE NOTE!!!
IG NI MELAMPAUUU😠😠😠 AKU MMG X PUAS HATI BETOI DGN PEREMPUAN NI!!!
.
.
mana tak nya korang tengok la sendiri skin dia..bukan main putih melepak lagi😡 Kesan seawal 20minit!! kalau korang nak tahu apa rahsia dia..korang tengok la sendiri ig @sheyraaaputihhh
@sheyraaaputihhh
@sheyraaaputihhh ..ramai da berjaya dapat skin idaman mereka..korang jgn tgu lagi..cepat check ig @sheyraaaputihhh...
.
.
.
#jannanick
#jannanicker #sayangketatsendatpadat
#mirafilzah #mirafilzahfans #shawlmirafilzah #aafiyahanakibu #aafiyahkhalid
#fazura
#fattahamin
#neelofa
#ctdk
#elfiraloy
#putih
#kulitputih

3,744 12 15 August, 2019
Goodnite & sweet dreams everyone 🤗🥰😴
.
.
P/S: Jangan lupa undi fazzy booboo Dan keep view the lyrics video #PalingSempurna 😉😘
.
#Fattahamin #Fazura #FattZura
Credit reps owners.🙏

Goodnite & sweet dreams everyone 🤗🥰😴
.
.
P/S: Jangan lupa undi fazzy booboo Dan keep view the lyrics video #PalingSempurna 😉😘
.
#Fattahamin #Fazura #FattZura
Credit reps owners.🙏

219 4 31 July, 2019
Tak sabar nk tgk eps seterusnya. Sad ending or happy ending? Director kata dh shoot both endings. Supriseee....
#ceterahatidiya
Director @rajamukhriz
Scriptwriter @ramlizuraida
#fattahamin #Azarazmi
#AdapatasiNovel #IsteriAkuKalisCinta
#mawarkamila
#suzanasuzent
.
.
.
.
.
Reposted from @_zweena_ -  Korang betul nak 'sad ending', Zahil mati?
Kalau betul nak, saya nak ucap selamat tinggal Zahil in advance ni. 😢
.
.
Apakah kesudahan drama #ceterahatidiya?
Jangan lupa untuk terus menonton drama #ceterahatidiya setiap Isnin hingga Khamis 10 malam di TV3.
#fattahamin #azarazmi .
.
Untuk menonton episod penuh drama #ceterahatidiya, sila ke youtube channel TV3Malaysia. Tonton di saluran yang betul.
.
Lagu Sumpah Naim Daniel - #regrann

Tak sabar nk tgk eps seterusnya. Sad ending or happy ending? Director kata dh shoot both endings. Supriseee....
#ceterahatidiya
Director @rajamukhriz
Scriptwriter @ramlizuraida
#fattahamin #Azarazmi
#AdapatasiNovel #IsteriAkuKalisCinta
#mawarkamila
#suzanasuzent
.
.
.
.
.
Reposted from @_zweena_ - Korang betul nak 'sad ending', Zahil mati?
Kalau betul nak, saya nak ucap selamat tinggal Zahil in advance ni. 😢
.
.
Apakah kesudahan drama #ceterahatidiya?
Jangan lupa untuk terus menonton drama #ceterahatidiya setiap Isnin hingga Khamis 10 malam di TV3.
#fattahamin #azarazmi .
.
Untuk menonton episod penuh drama #ceterahatidiya, sila ke youtube channel TV3Malaysia. Tonton di saluran yang betul.
.
Lagu Sumpah Naim Daniel - #regrann

967 16 28 June, 2019
#giftreviewmalaysia @gapodeo 
Tag 3 rakan anda yang nak kurus ❤️
.
.
😍 GUYSSSSS JOM KURUS, PUTIH, CANTIK & SIHAT SAMA2 😍❗Ni mira nk SUGGESTKAN produk @rampiink @rampiink strawberry Chocolate shake 🍫🍓🍫🍓yang tengah VIRAL 😱 3 in 1 tau! Bukan 2 in 1 TAPI 3 dalam 1 mmg HEBAT!!! 😱 mira pon try consume tau hah even dh kurus tibehhh tapi nk maintain berat & nk kulit PUTIH CANTIK.. MMG TERBAIKLAH RAMPIINK NI 😍😍 .. rampiink ni bukan untuk kurus je tapi boleh bantu korang cerahkan kulit sbb ada bahan organic yang boleh cerahkan kulit and bakar lemak2 korng mcm TAYAR LORI tu Jgn risau bahan dia organik, TAKDE SIBUTRAMINE and lulus BKKM. @rampiink je tau boleh buat mcm ni hahhhhh 💯💯
.
.
Btw mira ada GOOD NEWS.. 😍😍 mira nak buat CONTEST untuk korang sbb mira suka sngt Rampiink ni.. mira nk bagi 1 Box RamPiink + 1 Shaker FOR FREE untuk 3 Orang pemenang.. 😘
.
.
Caranya FOLLOW instagram @rampiink & Tag 3 kawan korang yang nk KURUS & PUTIH and suka Strawberry Chocolate 🍓🍫 nnti mira akan pilih pemenang dan umum di Instagram @rampiink goodluck korang 😘😘
#rampiink #rampiinkbabes #rampiinkpreneur #rampiinktestimoni #rampiinkfeedback #chocofit #rampiinkramairamai #amyrarosly #jannanick #zulinaziz #rampiinkmissionxxltoxs #setelahterlafaznyaakad #utusancintabuatadam
#shakeshakerampiink 
#fattahamin #fazura #neelofa #uqashasenrose #bellaastillah #aliffaziz 
#rampiinkweightlossproject #kurus #putih #viral #food  #trending #berryfull #fibershot #trufitz

#giftreviewmalaysia @gapodeo
Tag 3 rakan anda yang nak kurus ❤️
.
.
😍 GUYSSSSS JOM KURUS, PUTIH, CANTIK & SIHAT SAMA2 😍❗Ni mira nk SUGGESTKAN produk @rampiink @rampiink strawberry Chocolate shake 🍫🍓🍫🍓yang tengah VIRAL 😱 3 in 1 tau! Bukan 2 in 1 TAPI 3 dalam 1 mmg HEBAT!!! 😱 mira pon try consume tau hah even dh kurus tibehhh tapi nk maintain berat & nk kulit PUTIH CANTIK.. MMG TERBAIKLAH RAMPIINK NI 😍😍 .. rampiink ni bukan untuk kurus je tapi boleh bantu korang cerahkan kulit sbb ada bahan organic yang boleh cerahkan kulit and bakar lemak2 korng mcm TAYAR LORI tu Jgn risau bahan dia organik, TAKDE SIBUTRAMINE and lulus BKKM. @rampiink je tau boleh buat mcm ni hahhhhh 💯💯
.
.
Btw mira ada GOOD NEWS.. 😍😍 mira nak buat CONTEST untuk korang sbb mira suka sngt Rampiink ni.. mira nk bagi 1 Box RamPiink + 1 Shaker FOR FREE untuk 3 Orang pemenang.. 😘
.
.
Caranya FOLLOW instagram @rampiink & Tag 3 kawan korang yang nk KURUS & PUTIH and suka Strawberry Chocolate 🍓🍫 nnti mira akan pilih pemenang dan umum di Instagram @rampiink goodluck korang 😘😘
#rampiink #rampiinkbabes #rampiinkpreneur #rampiinktestimoni #rampiinkfeedback #chocofit #rampiinkramairamai #amyrarosly #jannanick #zulinaziz #rampiinkmissionxxltoxs #setelahterlafaznyaakad #utusancintabuatadam
#shakeshakerampiink
#fattahamin #fazura #neelofa #uqashasenrose #bellaastillah #aliffaziz
#rampiinkweightlossproject #kurus #putih #viral #food #trending #berryfull #fibershot #trufitz

28,026 183 4 August, 2019
PLEASE TAKE NOTE!!!
IG NI MELAMPAUUU😠😠😠 AKU MMG X PUAS HATI BETOI DGN PEREMPUAN NI!!!
.
.
mana tak nya korang tengok la sendiri skin dia..bukan main putih melepak lagi😡 Kesan seawal 20minit!! kalau korang nak tahu apa rahsia dia..korang tengok la sendiri ig @sheyraaaputihhh 
@sheyraaaputihhh
@sheyraaaputihhh ..ramai da berjaya dapat skin idaman mereka..korang jgn tgu lagi..cepat check ig @sheyraaaputihhh...
.
.
.
#jannanick 
#jannanicker #sayangketatsendatpadat 
#mirafilzah #mirafilzahfans #shawlmirafilzah #aafiyahanakibu #aafiyahkhalid
#fazura
#fattahamin
#neelofa
#ctdk
#elfiraloy
#putih
#kulitputih

PLEASE TAKE NOTE!!!
IG NI MELAMPAUUU😠😠😠 AKU MMG X PUAS HATI BETOI DGN PEREMPUAN NI!!!
.
.
mana tak nya korang tengok la sendiri skin dia..bukan main putih melepak lagi😡 Kesan seawal 20minit!! kalau korang nak tahu apa rahsia dia..korang tengok la sendiri ig @sheyraaaputihhh
@sheyraaaputihhh
@sheyraaaputihhh ..ramai da berjaya dapat skin idaman mereka..korang jgn tgu lagi..cepat check ig @sheyraaaputihhh...
.
.
.
#jannanick
#jannanicker #sayangketatsendatpadat
#mirafilzah #mirafilzahfans #shawlmirafilzah #aafiyahanakibu #aafiyahkhalid
#fazura
#fattahamin
#neelofa
#ctdk
#elfiraloy
#putih
#kulitputih

2,930 24 12 August, 2019