#essentialoilsmalaysia Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

4.9
average comments
45.5
average likes
@audelia_my Profile picture

@audelia_my

Hi mommies 😊
.
Have you bought our Mummy’s Rescue Kit yet? Because if not, you’ll be missing out on the great benefits our essential oils are providing for you and your family. .
.
With each specific bottle, it carries multiple benefits such as handling tantrums, handling crazy sleeping schedules, tummyaches and especially battling those nasty germs. .
.

For orders please click the link at bio ya 💖

Hi mommies 😊
.
Have you bought our Mummy’s Rescue Kit yet? Because if not, you’ll be missing out on the great benefits our essential oils are providing for you and your family. .
.
With each specific bottle, it carries multiple benefits such as handling tantrums, handling crazy sleeping schedules, tummyaches and especially battling those nasty germs. .
.

For orders please click the link at bio ya 💖
10 1 6 hours ago
@motherbaby_store Profile picture

@motherbaby_store

Lepas mandi Sis akan pakai BABY SHIELD kat baby. Mommies u guys tau tak BABYSHIELD ni untuk kuatkan immune system.
.
.
So elok sangat apply kat baby before hantar nursery @ babysitter. Untuk anak2 yang dah besar pun boleh pakaikan.Sis pun pakai kan kat anak yang umo 7 tahun tu before pegi sekolah
.
.
Kalau sakit jugak nak buat macam mana kan. Tapi at least ni cara kita prevent anak dr dpt sakit.
.
.
Ok mommies as usual klau nak order plz click the link at bio. Atau nak tanya dulu ke whtsoever jgn malu2 i 'm so hepy to help you guys 💖

Lepas mandi Sis akan pakai BABY SHIELD kat baby. Mommies u guys  tau tak BABYSHIELD ni untuk kuatkan immune system.
.
.
So elok sangat apply kat baby before hantar nursery @ babysitter. Untuk anak2 yang dah besar pun boleh pakaikan.Sis pun pakai kan kat anak yang umo 7 tahun tu before pegi sekolah
.
.
Kalau sakit jugak nak buat macam mana kan. Tapi at least ni cara kita prevent anak dr dpt sakit.
.
.
Ok mommies as usual klau nak order plz click the link at bio. Atau nak tanya dulu ke whtsoever jgn malu2 i 'm so hepy to help you guys 💖
0 1 7 hours ago
@stealing.sunshine Profile picture

@stealing.sunshine

Hey my darling sunshine ☀️!!
.
.
Sunday. Is there a possibility that certain area the school will be close due to haze?.
Well don’t worry 😉. Try this diffuser blend😌. Feel the freshness and calmness 💖.
.
.
.
#jangankataakaktakpayung
#doterrabystealingsunshine
#stealingsunshine
#doterramalaysia
#doterraselangor
#doterramuslimah
#essentialoilsmalaysia
#essentialoilsmalaysiamurah
#essentialoilsmurah
#minyakpati
#doterrakl
#minyakpatimalaysia
#musimjerebu
#sayangimalaysiaku
#malaysiabersih
#jerebunilai
#jerebuklteruk

Hey my darling sunshine ☀️!!
.
.
Sunday. Is there a possibility that certain area the school will be close due to haze?.
Well don’t worry 😉. Try this diffuser blend😌. Feel the freshness and calmness 💖.
.
.
.
#jangankataakaktakpayung
#doterrabystealingsunshine
#stealingsunshine
#doterramalaysia
#doterraselangor
#doterramuslimah
#essentialoilsmalaysia
#essentialoilsmalaysiamurah
#essentialoilsmurah
#minyakpati
#doterrakl
#minyakpatimalaysia
#musimjerebu
#sayangimalaysiaku 
#malaysiabersih 
#jerebunilai 
#jerebuklteruk
4 0 8 hours ago
@motherbaby_store Profile picture

@motherbaby_store

Anak2 susah makan? Makan tapi fussy sangat? Adoi stress betul kan !
.
.
Kalau ini yang selalu berlaku , please try out our APT (Appetite) oil! .
.
Guna minyak APT ni secara konsisten dan u guys dapat lihat perubahan selera makan anak2. Insyaallah 🙂
.
.
Mommies yang berminat boleh click link di bio ya untuk order 💖

Anak2 susah makan? Makan tapi fussy sangat? Adoi stress betul kan !
.
.
Kalau ini yang selalu berlaku , please  try out our APT (Appetite) oil! .
.
Guna minyak APT ni secara konsisten dan u guys dapat lihat perubahan selera makan anak2. Insyaallah 🙂
.
.
Mommies yang berminat boleh click link di bio ya untuk order 💖
0 1 10 hours ago
@ronella_natural Profile picture

@ronella_natural

RM 149 je gaisss...
.
Ibarat macam beli diffuser free EO. Dua EO pulak tu gaisss. Murah Sangat nii. Free lagi dengan niosh95 😷
.
Promo ni valid sampai niosh 95 tu habis tau. Almaklumlah jerebu ni kan, wajib pakai mask. Boleh titis EO kat mask dan hidu macam biasa. Boleh legakan hidung dan pernafasan tu 😇
.
Stone Diffuser : RM 105
EO Tea Tree : RM 59
EO Breathe : RM 79
Total : RM 243
.
Tapi....
U gais cuma bayar RM 149 je tauu.
Jimatt terokk ni dalam RM94..
.
Amacam 😚
Mai la risik risik kita bagi jadi 🤭
.
.
.
❤ Ronella_natural
📞 011 - 5648 5220 🌿 Let's stay healthy naturally with us

RM 149 je gaisss...
.
Ibarat macam beli diffuser free EO. Dua EO pulak tu gaisss. Murah Sangat nii. Free lagi dengan niosh95 😷
.
Promo ni valid sampai niosh 95 tu habis tau. Almaklumlah jerebu ni kan, wajib pakai mask. Boleh titis EO kat mask dan hidu macam biasa. Boleh legakan hidung dan pernafasan tu 😇
.
Stone Diffuser : RM 105
EO Tea Tree : RM 59
EO Breathe : RM 79
Total : RM 243
. 
Tapi....
U gais cuma bayar RM 149 je tauu.
Jimatt terokk ni dalam RM94..
.
Amacam 😚
Mai la risik risik kita bagi jadi 🤭
.
.
.
❤ Ronella_natural
📞 011 - 5648 5220 🌿 Let's stay healthy naturally with us
4 1 12 hours ago
@elexia.naturals Profile picture

@elexia.naturals

Our Baby Oil is specially formulated with natural olive oil blended with coconut oil and infused with a calming blend of lavender essential oil. Keeps your baby’s skin soft, hydrated, nourished and most of all safe.. #naturalskincaremalaysia #elexianaturals #eczemamalaysia #essentialoilsmalaysia #essentialoilmalaysia
#coconutoil
#babyoil #elexiababyoil

Our Baby Oil is specially formulated with natural olive oil blended with coconut oil and infused with a calming blend of lavender essential oil. Keeps your baby’s skin soft, hydrated, nourished and most of all safe..#naturalskincaremalaysia #elexianaturals #eczemamalaysia #essentialoilsmalaysia #essentialoilmalaysia
#coconutoil 
#babyoil #elexiababyoil
6 0 13 hours ago
@ika_sidrus Profile picture

@ika_sidrus

Yummmsss... .
.
The NingXia and Chinese wolfberry have been used for thousands of years to support the immune system, promote longevity and naturally detox the body*. In China, the wolfberry fruit is more often referred to as “goji” or lycii fruit. They are the bright red fruit of the Lycium barbarum plants
.
.
#younglivingklang
#younglivingsetiaalam
#minyakpatimurah
#essentialoilsmalaysia
#loveatfirstdrop
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#yleo
#younglivingpahang
#younglivingbera
#younglivingkuantan
#eowithikasidrus

Yummmsss... .
. 
The NingXia and Chinese wolfberry have been used for thousands of years to support the immune system, promote longevity and naturally detox the body*. In China, the wolfberry fruit is more often referred to as “goji” or lycii fruit. They are the bright red fruit of the Lycium barbarum plants
.
.
#younglivingklang
#younglivingsetiaalam
#minyakpatimurah
#essentialoilsmalaysia
#loveatfirstdrop
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#yleo
#younglivingpahang
#younglivingbera
#younglivingkuantan
#eowithikasidrus
5 0 22 hours ago
@essentialoilfanaa7 Profile picture

@essentialoilfanaa7

My daily companion.
Believe & abundance

My daily companion. 
Believe & abundance
14 1 23 hours ago
@thekaysguesthouse Profile picture

@thekaysguesthouse

Gonna meet its new owner soooonn.... complete set with roller as per request.. @sharifah_ija ...
.
.
Peppermint use for freshen the air & also can use while u rasa pening pening lalat gituu.. 😘.
.
.
#younglivingklang
#younglivingsetiaalam
#minyakpatimurah
#essentialoilsmalaysia
#loveatfirstdrop
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#yleo
#younglivingpahang
#younglivingbera
#younglivingkuantan
#eowithikasidrus

Gonna meet its new owner soooonn.... complete set with roller as per request.. @sharifah_ija ...
.
.
Peppermint use for freshen the air & also can use while u rasa pening pening lalat gituu.. 😘.
.
.
#younglivingklang
#younglivingsetiaalam
#minyakpatimurah
#essentialoilsmalaysia
#loveatfirstdrop
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#yleo
#younglivingpahang
#younglivingbera
#younglivingkuantan
#eowithikasidrus
4 2 21 September, 2019
@mamaoillangkawi Profile picture

@mamaoillangkawi

Jerebu oh jerebu...gusar hati mama papa, anak anak mata dah merah merah dah ni.
Batuk dah mula kong kong kong
Hingus dah meleleh leleh.
.
Memang kita tak boleh nak stopkan jerebu dari datang menjengah tapi kita boleh ikhtiar KURANGKAN SIMPTOM akibat jerebu! Diffuse dua dua EO Tea Tree & Breathe ni dalam bilik anak, dalam kereta, kalau ada lebih diffuser boleh diffuser di SEMUA BILIK DALAM RUMAH! In shaa Allah... Membantu sangat...
.
Berbaloi set ni sebab harga sebenar:
Stone RM105
Breathe RM79
Tea Tree RM59
Mask tu sekeping 3 hengget kat Shopee...
Total sebenar RM246
🎉 Tapi harga Sale Jerebu 🎉
RM149 FREE POSTAGE
.
WhatsApp Eyah 016.447.3040 .
#AromaSense
#ronella
#aromaterapi
#aromatherapyforlife
#essentialoilsmalaysia
#essentialoillovermalaysia
#skuad5bintang
#produkMuslim
#BMF

Jerebu oh jerebu...gusar hati mama papa, anak anak mata dah merah merah dah ni.
Batuk dah mula kong kong kong
Hingus dah meleleh leleh.
.
Memang kita tak boleh nak stopkan jerebu dari datang menjengah tapi kita boleh ikhtiar KURANGKAN SIMPTOM akibat jerebu! Diffuse dua dua EO Tea Tree & Breathe ni dalam bilik anak, dalam kereta, kalau ada lebih diffuser boleh diffuser di SEMUA BILIK DALAM RUMAH! In shaa Allah... Membantu sangat...
.
Berbaloi set ni sebab harga sebenar:
Stone RM105
Breathe RM79
Tea Tree RM59
Mask tu sekeping 3 hengget kat Shopee...
Total sebenar RM246
🎉 Tapi harga Sale Jerebu 🎉
RM149 FREE POSTAGE
.
WhatsApp Eyah 016.447.3040 .
#AromaSense 
#ronella 
#aromaterapi 
#aromatherapyforlife 
#essentialoilsmalaysia
#essentialoillovermalaysia
#skuad5bintang 
#produkMuslim
#BMF
1 0 21 September, 2019
@mamaoillangkawi Profile picture

@mamaoillangkawi

Jerebu oh jerebu...gusar hati mama papa, anak anak mata dah merah merah dah ni.
Batuk dah mula kong kong kong
Hingus dah meleleh leleh.
.
Memang kita tak boleh nak stopkan jerebu dari datang menjengah tapi kita boleh ikhtiar KURANGKAN SIMPTOM akibat jerebu! Diffuse dua dua EO Tea Tree & Breathe ni dalam bilik anak, dalam kereta, kalau ada lebih diffuser boleh diffuser di SEMUA BILIK DALAM RUMAH! In shaa Allah... Membantu sangat...
.
Berbaloi set ni sebab harga sebenar:
Stone RM105
Breathe RM79
Tea Tree RM59
Mask tu sekeping 3 hengget kat Shopee...
Total sebenar RM246
🎉 Tapi harga Sale Jerebu 🎉
RM149 FREE POSTAGE
.
WhatsApp Eyah 016.447.3040 .
#AromaSense
#ronella
#aromaterapi
#aromatherapyforlife
#essentialoilsmalaysia
#essentialoillovermalaysia
#skuad5bintang
#produkMuslim
#BMF

Jerebu oh jerebu...gusar hati mama papa, anak anak mata dah merah merah dah ni.
Batuk dah mula kong kong kong
Hingus dah meleleh leleh.
.
Memang kita tak boleh nak stopkan jerebu dari datang menjengah tapi kita boleh ikhtiar KURANGKAN SIMPTOM akibat jerebu! Diffuse dua dua EO Tea Tree & Breathe ni dalam bilik anak, dalam kereta, kalau ada lebih diffuser boleh diffuser di SEMUA BILIK DALAM RUMAH! In shaa Allah... Membantu sangat...
.
Berbaloi set ni sebab harga sebenar:
Stone RM105
Breathe RM79
Tea Tree RM59
Mask tu sekeping 3 hengget kat Shopee...
Total sebenar RM246
🎉 Tapi harga Sale Jerebu 🎉
RM149 FREE POSTAGE
.
WhatsApp Eyah 016.447.3040 .
#AromaSense 
#ronella 
#aromaterapi 
#aromatherapyforlife 
#essentialoilsmalaysia
#essentialoillovermalaysia
#skuad5bintang 
#produkMuslim
#BMF
1 0 21 September, 2019
@oilypod Profile picture

@oilypod

🔍 Did you know? 🔎

3 studies using different essential oils and different droppers were done and in all studies, the number of drops in 1ml of an essential oil varied between 20-40 drops. On average, 1ml of essential oil = 30 drops of essential oil.
This is a useful info especially when diluting essential oils!
.
🌿 Follow us on instagram and facebook for more information and updates!
_
📝 Tisserand Institute

🔍 Did you know? 🔎

3 studies using different essential oils and different droppers were done and in all studies, the number of drops in 1ml of an essential oil varied between 20-40 drops. On average, 1ml of essential oil = 30 drops of essential oil. 
This is a useful info especially when diluting essential oils!
.
🌿 Follow us on instagram and facebook for more information and updates!
_
📝 Tisserand Institute
12 1 21 September, 2019
@rzuesam_yleo Profile picture

@rzuesam_yleo

Antara cara cara yang boleh di buat dengan Essential Oil
Apabila kita membeli Essential Oil beli lah pada agen yang berdaftar san In shaa Allah anda akan dapat guide yang betui.

Macam kami apabila anda mendaftar kami ada sediakan Support Group, Kelas dan macam2 lagi.
Semuanya terpulang pada anda 😃

Jom beli EO dengan Sis In shaa Allah macam2 Sis boleh bantu dan tunjuk ajar
#yleomalaysia
#essentialoil
#younglivingessentialoil
#younglivingkualalumpur
#younglivingselangor
#younglivingklcc
#younglivingmalaysia
#freedeliveryareaBangi/Cheras/Kajang/Nilai/Keramat/Ampang
#essentialoilsforall
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies
#premiumstarterkit
#nonchemical
#supporthealth
#wellness
#helpingeachother
#thinksmartlivingthinkYL
#usahatawakalmasyuk
#jomjagakesihatandenganYLEO
#freegift
#preventionisbetterthancure
#syukurselalu
#dazzlingscents

Antara cara cara yang boleh di buat dengan Essential Oil 
Apabila kita membeli Essential Oil beli lah pada agen yang berdaftar san In shaa Allah anda akan dapat guide yang betui.

Macam kami apabila anda mendaftar kami ada sediakan Support Group, Kelas dan macam2 lagi. 
Semuanya terpulang pada anda 😃

Jom beli EO dengan Sis In shaa Allah macam2 Sis boleh bantu dan tunjuk ajar 
#yleomalaysia
#essentialoil
#younglivingessentialoil
#younglivingkualalumpur 
#younglivingselangor
#younglivingklcc
#younglivingmalaysia
#freedeliveryareaBangi/Cheras/Kajang/Nilai/Keramat/Ampang
#essentialoilsforall 
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies 
#premiumstarterkit
#nonchemical
#supporthealth
#wellness
#helpingeachother
#thinksmartlivingthinkYL
#usahatawakalmasyuk
#jomjagakesihatandenganYLEO 
#freegift
#preventionisbetterthancure
#syukurselalu
#dazzlingscents
3 0 21 September, 2019
@bookoolover Profile picture

@bookoolover

DM me for more info or to purchase
.
.
.
USED Inner Transformations Using Essential Oils
By Dr Leanne Deardeuff
Paperback. Good condition.
Price : RM25
Swipe for more photo.
.
.
.

#essentialoilsmalaysia

DM me for more info or to purchase
.
.
.
USED Inner Transformations Using Essential Oils
By Dr Leanne Deardeuff
Paperback. Good condition.
Price : RM25
Swipe for more photo.
.
.
.
<ELYY>
#essentialoilsmalaysia
7 1 21 September, 2019
@stealing.sunshine Profile picture

@stealing.sunshine

Hey my darling sunshine ☀️!!!.
.
.
It’s about time to share and empower others to benefit from these gifts of our Mother Nature🌲🌳☘️🌱🌿🌹. .
Stay healthy guys. Drink plenty of plain water and #keepoiling 😌.
.
.
Interested? Buzz me😘.
.
.
#jangankataakaktakpayung
#doterrabystealingsunshine
#stealingsunshine
#doterramalaysia
#doterraselangor
#doterramuslimah
#essentialoilsmalaysia
#essentialoilsmalaysiamurah
#essentialoilsmurah
#minyakpati
#doterrakl
#minyakpatimalaysia
#musimjerebu2019
#sayangimalaysiaku
#malaysiabersih
#hidupsihat
#udarasegar

Hey my darling sunshine ☀️!!!.
.
.
It’s about time to share and empower others to benefit from these gifts of our Mother Nature🌲🌳☘️🌱🌿🌹. .
Stay healthy guys. Drink plenty of plain water and #keepoiling 😌.
.
.
Interested? Buzz me😘.
.
.
#jangankataakaktakpayung
#doterrabystealingsunshine
#stealingsunshine
#doterramalaysia
#doterraselangor
#doterramuslimah
#essentialoilsmalaysia
#essentialoilsmalaysiamurah
#essentialoilsmurah
#minyakpati
#doterrakl
#minyakpatimalaysia
#musimjerebu2019 
#sayangimalaysiaku 
#malaysiabersih 
#hidupsihat 
#udarasegar
6 0 21 September, 2019
@yleo.sisturoilers Profile picture

@yleo.sisturoilers

Young Living Lavender Farm Mona Utah

Transferring the beauty of the farm to you. The blue sky, the healthy horses being pampered with essential oils. Well taken care each day.
.
Yes, Young Living essential oils are animal friendly. Just adding more knowledge of oils usage extended to animals for you to practise on them. Even with raindrop technique. How wonderful isn't it?
.
Love,
Muna
.
#animalscents
# #younglivingbangi
#younglivingkajang
#younglivingsemenyih
#younglivingdengkil
#youngvlivingmanjung
#younglivingsaudi
#younglivingseremban
#younglivingputrajaya
#younglivingkotabharu
#younglivingkb
#younglivingsungaibuloh
#younglivingkl
#younglivingipoh
#younglivingpenang
#younglivingkuantan
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies
#sisturoilers
#premiumstarterkitpromo
#younglivingessentialoils
#chemicalfreehome
#onlynatural
#organic

Transferring the beauty of the farm to you. The blue sky, the healthy horses being pampered with essential oils. Well taken care each day.
.
Yes, Young Living essential oils are animal friendly. Just adding more knowledge of oils usage extended to animals for you to practise on them. Even with raindrop technique. How wonderful isn't it?
.
Love,
Muna
.
#animalscents
##younglivingbangi
#younglivingkajang
#younglivingsemenyih
#younglivingdengkil
#youngvlivingmanjung
#younglivingsaudi
#younglivingseremban
#younglivingputrajaya
#younglivingkotabharu
#younglivingkb
#younglivingsungaibuloh 
#younglivingkl
#younglivingipoh 
#younglivingpenang 
#younglivingkuantan
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies
#sisturoilers
#premiumstarterkitpromo
#younglivingessentialoils
#chemicalfreehome 
#onlynatural
#organic
3 0 20 September, 2019
@yleo.sisturoilers Profile picture

@yleo.sisturoilers

It was quite funny when i tell people how did i started. Maybe me being so kepoh. Can't stop talking about essential oils.
.
I am a working mother, who is always occupied with my full bucket list of daily routines. I put oils sharing in between just as so effortlessly with whoever i meet. They became so in love with oils.
.
Beware, you could be next in line 😜
.
Love,
Muna
.
#younglivingbangi
#younglivingkajang
#younglivingsemenyih
#younglivingdengkil
#youngvlivingmanjung
#younglivingsaudi
#younglivingseremban
#younglivingputrajaya
#younglivingkotabharu
#younglivingkb
#younglivingsungaibuloh
#younglivingkl
#younglivingipoh
#younglivingpenang
#younglivingkuantan
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies
#sisturoilers
#premiumstarterkitpromo
#younglivingessentialoils
#chemicalfreehome
#onlynatural
#organic
#younglivingessentialoils

It was quite funny when i tell people how did i started. Maybe me being so kepoh. Can't stop talking about essential oils.
.
I am a working mother, who is always occupied with my full bucket list of daily routines. I put oils sharing in between just as so effortlessly with whoever i meet. They became so in love with oils.
.
Beware, you could be next in line 😜
.
Love,
Muna
.
#younglivingbangi
#younglivingkajang
#younglivingsemenyih
#younglivingdengkil
#youngvlivingmanjung
#younglivingsaudi
#younglivingseremban
#younglivingputrajaya
#younglivingkotabharu
#younglivingkb
#younglivingsungaibuloh 
#younglivingkl
#younglivingipoh 
#younglivingpenang 
#younglivingkuantan
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies
#sisturoilers
#premiumstarterkitpromo
#younglivingessentialoils
#chemicalfreehome 
#onlynatural
#organic
#younglivingessentialoils
8 0 20 September, 2019
@yleo.sisturoilers Profile picture

@yleo.sisturoilers

Young Living Lavender Farm Mona Utah

It has been the most wonderful thing that happen for a reason, a purpose to our family.
.
Who knows what Allah has planned for each one of us. A healthier lifestyle. Omg i was so happy to bring all of them.
.
You, yes you could be next in line. Make it possible as you wish. I always pray for those who walk the same journey as me.
.
Love,
Muna
.
#younglivingbangi
#younglivingkajang
#younglivingsemenyih
#younglivingdengkil
#youngvlivingmanjung
#younglivingsaudi
#younglivingseremban
#younglivingputrajaya
#younglivingkotabharu
#younglivingkb
#younglivingsungaibuloh
#younglivingkl
#younglivingipoh
#younglivingpenang
#younglivingkuantan
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies
#sisturoilers
#premiumstarterkitpromo
#younglivingessentialoils
#chemicalfreehome
#onlynatural
#organic
#younglivingessentialoils

It has been the most wonderful thing that happen for a reason, a purpose to our family.
.
Who knows what Allah has planned for each one of us. A healthier lifestyle. Omg i was so happy to bring all of them.
.
You, yes you could be next in line. Make it possible as you wish. I always pray for those who walk the same journey as me.
.
Love,
Muna
.
#younglivingbangi
#younglivingkajang
#younglivingsemenyih
#younglivingdengkil
#youngvlivingmanjung
#younglivingsaudi
#younglivingseremban
#younglivingputrajaya
#younglivingkotabharu
#younglivingkb
#younglivingsungaibuloh 
#younglivingkl
#younglivingipoh 
#younglivingpenang 
#younglivingkuantan
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies
#sisturoilers
#premiumstarterkitpromo
#younglivingessentialoils
#chemicalfreehome 
#onlynatural
#organic
#younglivingessentialoils
33 0 20 September, 2019
@yleo.sisturoilers Profile picture

@yleo.sisturoilers

Playing as tv host during that time. Quite funny tho. I was actually a camera shy person. However as the time passed, 3 years with Young Living i can't afford to keep things that i learnt.
.
I always love to share because i know my members are my responsibility. To educate everyone for healthy home, free from harmful chemicals.
.
Communication gets better as you practise because practise makes permanent! 💪💪💪
.
Love,
Muna
.
#younglivingbangi
#younglivingkajang
#younglivingsemenyih
#younglivingdengkil
#youngvlivingmanjung
#younglivingsaudi
#younglivingseremban
#younglivingputrajaya
#younglivingkotabharu
#younglivingkb
#younglivingsungaibuloh
#younglivingkl
#younglivingipoh
#younglivingpenang
#younglivingkuantan
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies
#sisturoilers
#premiumstarterkitpromo
#younglivingessentialoils
#chemicalfreehome
#onlynatural
#organic
#younglivingessentialoils

Playing as tv host during that time. Quite funny tho. I was actually a camera shy person. However as the time passed, 3 years with Young Living  i can't afford to keep things that i learnt.
.
I always love to share because i know my members are my responsibility. To educate everyone for healthy home, free from harmful chemicals.
.
Communication gets better as you practise because practise makes permanent! 💪💪💪
.
Love,
Muna
.
#younglivingbangi
#younglivingkajang
#younglivingsemenyih
#younglivingdengkil
#youngvlivingmanjung
#younglivingsaudi
#younglivingseremban
#younglivingputrajaya
#younglivingkotabharu
#younglivingkb
#younglivingsungaibuloh 
#younglivingkl
#younglivingipoh 
#younglivingpenang 
#younglivingkuantan
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies
#sisturoilers
#premiumstarterkitpromo
#younglivingessentialoils
#chemicalfreehome 
#onlynatural
#organic
#younglivingessentialoils
2 0 20 September, 2019
@yleo.sisturoilers Profile picture

@yleo.sisturoilers

Young Living Lavender Farm Mona Utah

Reminiscing our memories in Young Living Mona Farm, Utah.
.
Never had i imagine to step on this place. Young Living rewarded me and my family to visit their farm after the Disneyland trip. All were fully sponsored by this humble company.
.
We enjoyed the sceneries, having to witness Seed to Seal process as the pledge they are commited in. To give the best for every home.
.
I am so grateful for this opportunity. Thank you. So guys, you are having the best quality of oils from a trusted company that hold responsibility in every bottle 😘
.
Love,
Muna
.
#younglivingbangi
#younglivingkajang
#younglivingsemenyih
#younglivingdengkil
#youngvlivingmanjung
#younglivingsaudi
#younglivingseremban
#younglivingputrajaya
#younglivingkotabharu
#younglivingkb
#younglivingsungaibuloh
#younglivingkl
#younglivingipoh
#younglivingpenang
#younglivingkuantan
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies
#sisturoilers
#premiumstarterkitpromo
#younglivingessentialoils
#chemicalfreehome
#onlynatural
#organic
#younglivingessentialoils

Reminiscing our memories in Young Living  Mona Farm, Utah.
.
Never had i imagine to step on this place. Young Living rewarded me and my family to visit their farm after the Disneyland trip. All were fully sponsored by this humble company.
.
We enjoyed the sceneries, having to witness Seed to Seal process as the pledge they are commited in. To give the best for every home.
.
I am so grateful for this opportunity. Thank you. So guys, you are having the best quality of oils from a trusted company that hold responsibility in every bottle 😘
. 
Love,
Muna
.
#younglivingbangi
#younglivingkajang
#younglivingsemenyih
#younglivingdengkil
#youngvlivingmanjung
#younglivingsaudi
#younglivingseremban
#younglivingputrajaya
#younglivingkotabharu
#younglivingkb
#younglivingsungaibuloh 
#younglivingkl
#younglivingipoh 
#younglivingpenang 
#younglivingkuantan
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies
#sisturoilers
#premiumstarterkitpromo
#younglivingessentialoils
#chemicalfreehome 
#onlynatural
#organic
#younglivingessentialoils
11 2 20 September, 2019
@byengkumira_yl Profile picture

@byengkumira_yl

HOW ESSENTIAL OILS ARE MADE ?

Korang nak tahu takk, it takes a great deal of work to produce a tiny amount of essential oils. Nak buat good quality EOs bukan senang yerr
-
✅ 60 thousand rose blossoms will provide only 1 ounce of rose oil (patutlaaa eo rose mahal, almost 1k yerr)
✅ It takes 8 million hand-picked blossoms to produce 2.2 pounds of Jasmine oil
✅ Sandalwood trees need to be 30 years old and 30 feet tall (and 90 percent dead) before YL will harvest them.
-
Lagi satu, macam mane eo is extracted is super important to know. Ade 2 cara company boleh extract oil from plants ni, (1) Steam distillation or (2) Synthetic extraction.

YL mestilah guna Steam Distillation untuk hasilkan ‘Therapeutic Grade’ of EOs (bolehh refer gambar 2nd). Sebab tu la eo yl ni orang cakap mahal, tapi its really worth every penny.

Cara other company nak dapatkan eo murah adalah guna Synthetic extraction, this one memamg murah and banyak jerr kat kedai but it may have chemicals yer, jaga jaga !
So if you are in my place, would you prefer cheaper oils with no guarantee where the essential oils belong or invest a bit more for a transparent and highest quality grade of essential oils? 🤔

MIRA
YL ID ; 19894514
012-9925992

HOW ESSENTIAL OILS ARE MADE ?

Korang nak tahu takk, it takes a great deal of work to produce a tiny amount of essential oils. Nak buat good quality EOs bukan senang yerr
-
✅ 60 thousand rose blossoms will provide only 1 ounce of rose oil (patutlaaa eo rose mahal, almost 1k yerr)
✅ It takes 8 million hand-picked blossoms to produce 2.2 pounds of Jasmine oil
✅ Sandalwood trees need to be 30 years old and 30 feet tall (and 90 percent dead) before YL will harvest them.
-
Lagi satu, macam mane eo is extracted is super important to know. Ade 2 cara company boleh extract oil from plants ni, (1) Steam distillation or (2) Synthetic extraction.

YL mestilah guna Steam Distillation untuk hasilkan ‘Therapeutic Grade’ of EOs (bolehh refer gambar 2nd). Sebab tu la eo yl ni orang cakap mahal, tapi its really worth every penny.

Cara other company nak dapatkan eo murah adalah guna Synthetic extraction, this one memamg murah and banyak jerr kat kedai but it may have chemicals yer, jaga jaga ! 
So if you are in my place, would you prefer cheaper oils with no guarantee where the essential oils belong or invest a bit more for a transparent and highest quality grade of essential oils? 🤔

MIRA
YL ID ; 19894514
012-9925992
3 1 20 September, 2019
@byengkumira_yl Profile picture

@byengkumira_yl

When you only have 1 diffuser,
Tapi ade 2 bilik yang memerlukan diffuser, 1 bilik mama, 1 bilik Qawwiy (bilik omma lah 😆) Korban la sekejap bagi dekat Permaisuri hati, banyak manfaat, diffused Thieves untuk Immune booster, Purification bau spa & can clean the air, Lavender & Cedarwood untuk calming, membantu dapatkan deep sleep, Lemongrass untuk halau nyamuk time maghrib, and Joy untuk enJOY !

Semoga omma murah rezeki dapat beli satu set lagi guna commission dari YL 🤭💃🏻 (yess dengan YL pun boleh dapat income yerr) Tulaaa bila dah rase bestt, hari hari nak guna 😆

Btw, mira tengahh collect YL order, anyone can nak order eo / barang YL boleh contact mira yerr 😉 special price for you !
http://www.wasap.my/60129925992/yl

#ylkualaterengganu #ylterengganu #youngliving #essentialoil
p/s ; Cedarwood xde dlm psk, tp bos Engku Attilla bagi gift ke mama, Lemongrass beli time ER Sept 🌸

When you only have 1 diffuser, 
Tapi ade 2 bilik yang memerlukan diffuser, 1 bilik mama, 1 bilik Qawwiy (bilik omma lah 😆) Korban la sekejap bagi dekat Permaisuri hati, banyak manfaat, diffused Thieves untuk Immune booster, Purification bau spa & can clean the air, Lavender & Cedarwood untuk calming, membantu dapatkan deep sleep, Lemongrass untuk halau nyamuk time maghrib, and Joy untuk enJOY !

Semoga omma murah rezeki dapat beli satu set lagi guna commission dari YL 🤭💃🏻 (yess dengan YL pun boleh dapat income yerr) Tulaaa bila dah rase bestt, hari hari nak guna 😆

Btw, mira tengahh collect YL order, anyone can nak order eo / barang YL boleh contact mira yerr 😉 special price for you ! 
http://www.wasap.my/60129925992/yl

#ylkualaterengganu #ylterengganu #youngliving #essentialoil 
p/s ; Cedarwood xde dlm psk, tp bos Engku Attilla bagi gift ke mama, Lemongrass beli time ER Sept 🌸
4 1 20 September, 2019
@byengkumira_yl Profile picture

@byengkumira_yl

CARA PENGGUNAAN ESSENTIAL OILS

Hari ni sharing tajuk ke 4 dah yerr, kalau nak baca pasal tajuk sebelum ni boleh tengok kat #EO101byEngkumira . Hari ni nak share pasal camne nak guna eo ni. Essential Oil perlu diserap kedalam badan untuk berfungsi. Terdapat 3 cara ia dapat memasuki sistem badan manusia, iaitu

i. Topical (sapuan)
ii. Aromatically (bauan)
iii. Ingest (makan)

1. TOPICAL / SAPUAN

Penggunaan secara topical termasuklah sapuan, urutan ke atas kulit. Yang ni mira baru jugakk tahu eo ni boleh sapu jugakk, macam eo lavender boleh sapu untuk luka, buat untuk qawwiy Alhamdulillah berkesan.
Untuk baby / kids, better diluted (cairkan) sebelum apply sebab eo ni pure & potent kan, takut irritation pulak especially eo yang panas sikit macam peppermint & thieves. Dilution tidak menghilangkan keberkesanan Essential Oil, ia cuma memberikan volume kepada Essential Oil agar lebih mudah di sapu ke kawasan yang lebih besar.

Essential Oil yang ‘sedap’ di buat minyak urut ialah Lemongrass, PanAway, Aroma Siez. Ia agak panas, dan memberi rasa selesa kepada orang yang di urut.

2. AROMATICALLY / BAUAN

Aromatically adaah cara paling senang nak enjoy the benefits of eo. Boleh diffused dengan diffuser yl (ade banyakk choices tau), boleh dropkan dekat palm-rub clockwise-then inhale deeply (yang ni bestt sangat), bau dari botol pun boleh yerr.

Penggunaan Essential Oil yang therapeutic grade adalah penting untuk mendapatkan the benefits of eo untuk badan kita.

3. INGEST / MAKAN

Bukan semua eo boleh di makan yerr, dekat Malaysia xde lagi rasenya. Young Living Essential Oil ade keluarkan satu rangkaian Essential Oil yang selamat untuk dimakan. Ia telah diluluskan oleh USFDA sebagai ‘dietary’. EO yang selamat di makan akan tulis ‘Vitality’

p/s ; Kalau tengok oilers yang bawak minyak / eo dalam handbeg walaupun xbawak diffuser is korang tau la sebab ape lepas ni kannn ? 😆

Mira
YL ID ; 19894514
012-9925992

CARA PENGGUNAAN ESSENTIAL OILS

Hari ni sharing tajuk ke 4 dah yerr, kalau nak baca pasal tajuk sebelum ni boleh tengok kat #EO101byEngkumira . Hari ni nak share pasal camne nak guna eo ni. Essential Oil perlu diserap kedalam badan untuk berfungsi. Terdapat 3 cara ia dapat memasuki sistem badan manusia, iaitu

i. Topical (sapuan)
ii. Aromatically (bauan)
iii. Ingest (makan)

1. TOPICAL / SAPUAN

Penggunaan secara topical termasuklah sapuan, urutan ke atas kulit. Yang ni mira baru jugakk tahu eo ni boleh sapu jugakk, macam eo lavender boleh sapu untuk luka, buat untuk qawwiy Alhamdulillah berkesan. 
Untuk baby / kids, better diluted (cairkan) sebelum apply sebab eo ni pure & potent kan, takut irritation pulak especially eo yang panas sikit macam peppermint & thieves. Dilution tidak menghilangkan keberkesanan Essential Oil, ia cuma memberikan volume kepada Essential Oil agar lebih mudah di sapu ke kawasan yang lebih besar.

Essential Oil yang ‘sedap’ di buat minyak urut ialah Lemongrass, PanAway, Aroma Siez. Ia agak panas, dan memberi rasa selesa kepada orang yang di urut.

2. AROMATICALLY / BAUAN

Aromatically adaah cara paling senang nak enjoy the benefits of eo. Boleh diffused dengan diffuser yl (ade banyakk choices tau), boleh dropkan dekat palm-rub clockwise-then inhale deeply (yang ni bestt sangat), bau dari botol pun boleh yerr.

Penggunaan Essential Oil yang therapeutic grade adalah penting untuk mendapatkan the benefits of eo untuk badan kita.

3. INGEST / MAKAN

Bukan semua eo boleh di makan yerr, dekat Malaysia xde lagi rasenya. Young Living Essential Oil ade keluarkan satu rangkaian Essential Oil yang selamat untuk dimakan. Ia telah diluluskan oleh USFDA sebagai ‘dietary’. EO yang selamat di makan akan tulis ‘Vitality’

p/s ; Kalau tengok oilers yang bawak minyak / eo dalam handbeg walaupun xbawak diffuser is korang tau la sebab ape lepas ni kannn ? 😆

Mira 
YL ID ; 19894514
012-9925992
2 1 20 September, 2019
@motherbaby_store Profile picture

@motherbaby_store

Sapu Sniffles baby muntah dan poop keluar lendir..baru lega batuk baby.
.
.
Mommies yang baby asyik batuk kahak tu try lah sniffles. Banyak betul positif feedback Sniffles ni.
.
.
Mommies nk order click link di bio ya 💖

Sapu Sniffles baby muntah dan poop keluar lendir..baru lega batuk baby.
.
.
Mommies yang baby asyik batuk kahak tu try lah sniffles. Banyak betul positif feedback Sniffles ni.
.
.
Mommies nk order click link di bio ya 💖
1 1 20 September, 2019
@baby_soleh Profile picture

@baby_soleh

Maybe you wonder how essential oils product can help get your kids to sleep? Tough task to all parents right?

Macam mana nak sekolah nanti?

Our body has both active hormones and sleep hormones. Its when these two are not balanced that we have difficulty to sleep.

For kids usually their active hormones are always high. Thats why we need to control their play time and sleep time and try to make sure a sleep routine every night. That way their body will automatically know that its time to sleep!

But of course there will be tough days too. Especially for newborn, thats a different story, because they dont know to differentiate day and night time yet.
To boost their sleep, sleep mist with lavender oil helps create a calming and relaxing atmosphere. Sleep time balm contains 7 to 8 calming essential oils including cedarwood oil which specifically helps boost the melatonin or sleep hormones. So the hormones will be stabilised and insyaallah they will sleep!

There’s even a melatonin tablet used by some adults to control their sleep/wake cycle. But here’s the natural version!

Dm for more info

@tasneem_eo_balm
#susahtidur #anaksusahtidur #bayisusahtidur #anaktidur #sleepmist #lavender #cedarwood #essentialoilsmalaysia #tasneemnaturel #keperluanbayi #barangbaby #setbayi #setnewborn #babysoleh #babytasneem #bazaaronline

Maybe you wonder how essential oils product can help get your kids to sleep? Tough task to all parents right?

Macam mana nak sekolah nanti?

Our body has both active hormones and sleep hormones. Its when these two are not balanced that we have difficulty to sleep.

For kids usually their active hormones are always high. Thats why we need to control their play time and sleep time and try to make sure a sleep routine every night. That way their body will automatically know that its time to sleep!

But of course there will be tough days too. Especially for newborn, thats a different story, because they dont know to differentiate day and night time yet. 
To boost their sleep, sleep mist with lavender oil helps create a calming and relaxing atmosphere. Sleep time balm contains 7 to 8 calming essential oils including cedarwood oil which specifically helps boost the melatonin or sleep hormones. So the hormones will be stabilised and insyaallah they will sleep!

There’s even a melatonin tablet used by some adults to control their sleep/wake cycle. But here’s the natural version!

Dm for more info

@tasneem_eo_balm 
#susahtidur #anaksusahtidur #bayisusahtidur #anaktidur #sleepmist #lavender #cedarwood #essentialoilsmalaysia #tasneemnaturel #keperluanbayi #barangbaby #setbayi #setnewborn #babysoleh #babytasneem #bazaaronline
1 0 20 September, 2019
@theoilrituels Profile picture

@theoilrituels

HOW TO BEAT HAZE

With the current levels of haze, you can feel the irritant effects of fine dust particles on your nose, airways, eyes and skin. Symptoms may include dry throat, dry cough, running nose, teary eyes, sneezing etc. Although the symptoms are likely to be mild for most people, they can become rather serious if you already have a health problem such as asthma, lung disease, eczema etc.

Haze is polluted air which contains dust and smoke particles. These fine particles can enter deep into your lungs. In severe cases, they can enter the bloodstream, affect lung function, result in systematic heart failure and even cause premature death.

1. Drink plenty of water.

2. Avoid outdoor physical exercises especially when API is at unhealthy levels.

3. Wear a respiratory mask – such as, N95 masks – so as to keep fine particulate matter out.

4. Diffuse with essential oils.
Diffusion in its purest sense, is a process wherein the volatile molecules of essential oils intermingle with the surrounding air molecules. The aromas from the essential oils fill your room or an area with natural fragrance, thus removing the burnt scent from the haze. Naturally, use only therapeutic-grade essential oils as you don’t want to breathe in toxic fumes diffused from synthetic oils

Hope you have a great day!

#essentialoils #naturalremedies #essentialoilsmalaysia #pureessentialoilsmalaysia

HOW TO BEAT HAZE

With the current levels of haze, you can feel the irritant effects of fine dust particles on your nose, airways, eyes and skin. Symptoms may include dry throat, dry cough, running nose, teary eyes, sneezing etc. Although the symptoms are likely to be mild for most people, they can become rather serious if you already have a health problem such as asthma, lung disease, eczema etc.

Haze is polluted air which contains dust and smoke particles. These fine particles can enter deep into your lungs. In severe cases, they can enter the bloodstream, affect lung function, result in systematic heart failure and even cause premature death.

1. Drink plenty of water.

2. Avoid outdoor physical exercises especially when API is at unhealthy levels.

3. Wear a respiratory mask – such as, N95 masks – so as to keep fine particulate matter out.

4. Diffuse with essential oils.
Diffusion in its purest sense, is a process wherein the volatile molecules of essential oils intermingle with the surrounding air molecules. The aromas from the essential oils fill your room or an area with natural fragrance, thus removing the burnt scent from the haze. Naturally, use only therapeutic-grade essential oils as you don’t want to breathe in toxic fumes diffused from synthetic oils

Hope you have a great day!

#essentialoils #naturalremedies #essentialoilsmalaysia #pureessentialoilsmalaysia
7 0 20 September, 2019
@ull_asfara Profile picture

@ull_asfara

Shah Alam, Malaysia

Dah lama jgk la EO yang satu ni 'bercuti'.
.
Selalu dok capai ginger/peppermint/lemon je bila perut start rasa x best.
.
Tapi malam tadi sebu dia lain macam, and of late, 'kelangsungan pelaburan' tidak begitu lancar.
.
So malam tadi, tergerak hati nak apply Digize ni sebelum tidur.
.
Nahhh pagi ni, usaha membuahkan hasil pelaburan yang memberangsangkan!
.
3x ulang-alik 'bank' pagi tadi 😝🤣.
.
ALHAMDULILLAH.
Lega. Dan sekarang baru rasa lapar 😝😅🤭.
.
.
#myFirstAidKit #essentialoilsmalaysia #younglivingmalaysia #younglivingeo

Dah lama jgk la EO yang satu ni 'bercuti'.
.
Selalu dok capai ginger/peppermint/lemon je bila perut start rasa x best.
.
Tapi malam tadi sebu dia lain macam, and of late, 'kelangsungan pelaburan' tidak begitu lancar.
.
So malam tadi, tergerak hati nak apply Digize ni sebelum tidur.
.
Nahhh pagi ni, usaha membuahkan hasil pelaburan yang memberangsangkan!
.
3x ulang-alik 'bank' pagi tadi 😝🤣.
.
ALHAMDULILLAH.
Lega. Dan sekarang baru rasa lapar 😝😅🤭.
.
.
#myFirstAidKit #essentialoilsmalaysia #younglivingmalaysia #younglivingeo
2 0 20 September, 2019
@baby_parenthood Profile picture

@baby_parenthood

Asc Amanjaya Specialist Center

Audelia Naturals Just launched NEW ESSENTIAL OIL specially for new and existing mom who are pregnant, waiting for labor, and post delivery. .

We have 3 different Oils to help U 😍. .
.
.
1. Energy (To use during pregnant)

2. Relief (To use during labor)

3. Ultimate (To use post delivery) .
.
.
. 🌟ULTIMATE 🌟

MOTHERHOOD JOURNEY OIL ————————— AUDELIA ULTIMATE OIL .

Usage: A special blend to use after delivery. To help inincreasing milk supply, balance hormon, and healing wounds .
What essential oil in Ultimate?

1. Fennel Oil

2. Basil Oil

3. Roseship Oil .
. ✨Benefit of each oil✨ .
. ▶️Fennel Oil
Help to promote increasing milk supply. .
▶️Basil Oil
- Help Balanced hormone levels, including the hormon progesterone
- help promote to increase milk supply . .
▶️Roseship Oil
- Help in healing wounds and fading scars
- Help to reduce stretch marks. .
.
HOW TO USE OUR RANGE OF EMBRACING MOTHERHOOD OILS .

ULTIMATE -inhale the EO, apply at stretch mark area, roll around breast area (exclude the nipple area)

For more info, whatsapp 0125232005.
.

#audeliaNaturals
#audelianaturalsmummysrescuekit #babyshop #sgpetani #natalismothercare
#kedah #setberpantang #setberpantangmurah #babycarrier #pregnant #pregnancypillow #ajimaura #younglivingessentialoils #audelianaturalkedah #nona #tanamera #unimap #kpjdamansara
#kpjperda #audelianaturalspenang
#audeliaNaturalsperlis
#essentialoils #happikido
#essentialoilsmalaysia #mummybag #majalahpama #pama #babystuff #motherscaremalaysia

Audelia Naturals Just launched NEW ESSENTIAL OIL specially for new and existing mom who are pregnant, waiting for labor, and post delivery. .

We have 3 different Oils to help U 😍. .
.
.
1. Energy (To use during pregnant)

2. Relief (To use during labor)

3. Ultimate (To use post delivery) .
.
.
. 🌟ULTIMATE 🌟

MOTHERHOOD JOURNEY OIL ————————— AUDELIA ULTIMATE OIL .

Usage: A special blend to use after delivery. To help inincreasing milk supply, balance hormon, and healing wounds .
What essential oil in Ultimate?

1. Fennel Oil

2. Basil Oil

3. Roseship Oil .
. ✨Benefit of each oil✨ .
. ▶️Fennel Oil
Help to promote increasing milk supply. .
▶️Basil Oil
- Help Balanced hormone levels, including the hormon progesterone
- help promote to increase milk supply . .
▶️Roseship Oil
- Help in healing wounds and fading scars
- Help to reduce stretch marks. .
.
HOW TO USE OUR RANGE OF EMBRACING MOTHERHOOD OILS .

ULTIMATE -inhale the EO, apply at stretch mark area, roll around breast area (exclude the nipple area)

For more info,  whatsapp 0125232005.
.

#audeliaNaturals
#audelianaturalsmummysrescuekit #babyshop #sgpetani #natalismothercare
#kedah #setberpantang #setberpantangmurah #babycarrier #pregnant #pregnancypillow #ajimaura #younglivingessentialoils #audelianaturalkedah #nona #tanamera #unimap #kpjdamansara
#kpjperda #audelianaturalspenang
#audeliaNaturalsperlis 
#essentialoils #happikido 
#essentialoilsmalaysia #mummybag #majalahpama #pama #babystuff #motherscaremalaysia
5 0 20 September, 2019
@motherbaby_store Profile picture

@motherbaby_store

Stay safe during the hazy season with our Mummy’s Rescue Kit essential oils 😊
.
.
Mommies kalau nak bawak anak2 utk outdoor aktivities jgn lupa bawa bersama
BABY SHIELD and SNIFFLES.
Mana lah tau tiba2 selsema , batuk atau sakit tekak. Also don’t forget masks for the whole family as well! .
.
Takde lagi EO audelia ? Meh laju2 whtsap Sis ya.Just click the link at bio 💖

Stay safe during the hazy season with our Mummy’s Rescue Kit essential oils 😊
.
.
Mommies kalau nak bawak anak2 utk outdoor aktivities jgn lupa bawa bersama 
BABY SHIELD and SNIFFLES.
Mana lah tau tiba2 selsema , batuk atau sakit tekak. Also don’t forget masks for the whole family as well! .
.
Takde lagi EO audelia ? Meh laju2 whtsap Sis ya.Just click the link at bio 💖
1 1 20 September, 2019
@mymiracolo Profile picture

@mymiracolo

Vivacity Megamall

Suravont was founded in September 2017 by two friends, Amanda Sura and Yvonne Tan in Kuala Lumpur, Malaysia. They met in Perth, Western Australia when they were in university.

As friends, they've always loved hanging out together and doing or trying out new things. Exploring a business idea as a duo was one of them. It wasn’t until 2017, when Amanda experimented with homemade body scrubs as part of her wedding preparation for her skin and shared her enthusiasm with Yvonne, who thought it would be a good idea to start a small business. The rest, as they say, is history!

Suravont is the combination of both of their names; Sura is Amanda's Iban name and Von T (Yvonne Tan) is Yvonne's name weaved in.

They believe in mixing and creating quality batches with the best-grade ingredients sourced locally and internationally. All products made by Suravont are natural and suitable for most skin types. They are particularly inspired by natural ingredients that can be sourced out easily and blended well with their base mixes.

One of their favourite locally sourced ingredient would have to be the butterfly pea flower, which turns their ‘Ultimate Bliss’ foot soak into a calming blue hue, and they are very proud of the result.

Suravont hopes that people who use their body scrubs and foot soaks enjoy them as much as they do when they curated them. There’s still a gap in the market when it comes to DIY pampering but they are positive it will grow in the years to come. Suravont is a small business with big dreams and they believe in producing good quality products despite being small.

#gettoknowtheartisans #malaysiaday #suravont #mymiracolo

Suravont was founded in September 2017 by two friends, Amanda Sura and Yvonne Tan in Kuala Lumpur, Malaysia. They met in Perth, Western Australia when they were in university.

As friends, they've always loved hanging out together and doing or trying out new things. Exploring a business idea as a duo was one of them. It wasn’t until 2017, when Amanda experimented with homemade body scrubs as part of her wedding preparation for her skin and shared her enthusiasm with Yvonne, who thought it would be a good idea to start a small business. The rest, as they say, is history!

Suravont is the combination of both of their names; Sura is Amanda's Iban name and Von T (Yvonne Tan) is Yvonne's name weaved in.

They believe in mixing and creating quality batches with the best-grade ingredients sourced locally and internationally. All products made by Suravont are natural and suitable for most skin types. They are particularly inspired by natural ingredients that can be sourced out easily and blended well with their base mixes.

One of their favourite locally sourced ingredient would have to be the butterfly pea flower, which turns their ‘Ultimate Bliss’ foot soak into a calming blue hue, and they are very proud of the result.

Suravont hopes that people who use their body scrubs and foot soaks enjoy them as much as they do when they curated them. There’s still a gap in the market when it comes to DIY pampering but they are positive it will grow in the years to come. Suravont is a small business with big dreams and they believe in producing good quality products despite being small.

#gettoknowtheartisans #malaysiaday #suravont #mymiracolo
9 1 20 September, 2019
@stealing.sunshine Profile picture

@stealing.sunshine

Heyyy y’ll 🤗. Good Morning sunshine ☀️!!!.
.
.
The schools closed so all the kids indoors all day😆😭 ( #prayformama). Breathe... 1..2..3.. ( #rubsomebalanceeo) 🧘🏻‍♀️ Need to be mindful of our #health , even when we’re indoors. Let’s beat this haze craze💪🏼💪🏼!!!.
.
.
Don’t have any essential oils? Don’t worry mama, #doterrabystealingsunshine will help you😘. Buy our combo at RM88 (while stock last😌).
.
.
.
.
#jangankataakaktakpayung
#doterrabystealingsunshine
#stealingsunshine
#doterramalaysia
#doterraselangor
#doterramuslimah
#essentialoilsmalaysia
#essentialoilsmalaysiamurah
#essentialoilsmurah
#minyakpati
#doterrakl
#minyakpatimalaysia
#malaysiabersih
#sayangimalaysiaku
#jerebu2019
#hidupsihat
#doterralover
#jerebunilai
#jerebuputrajaya

Heyyy y’ll 🤗. Good Morning sunshine ☀️!!!.
.
.
The schools closed so all the kids indoors all day😆😭 (#prayformama). Breathe... 1..2..3.. (#rubsomebalanceeo) 🧘🏻‍♀️ Need to be mindful of our #health , even when we’re indoors. Let’s beat this haze craze💪🏼💪🏼!!!.
.
.
Don’t have any essential oils? Don’t worry mama, #doterrabystealingsunshine will help you😘. Buy our combo at RM88 (while stock last😌).
.
.
.
.
#jangankataakaktakpayung
#doterrabystealingsunshine
#stealingsunshine
#doterramalaysia
#doterraselangor
#doterramuslimah
#essentialoilsmalaysia
#essentialoilsmalaysiamurah
#essentialoilsmurah
#minyakpati
#doterrakl
#minyakpatimalaysia 
#malaysiabersih 
#sayangimalaysiaku
#jerebu2019 
#hidupsihat
#doterralover 
#jerebunilai 
#jerebuputrajaya
9 0 20 September, 2019
@n_hanani Profile picture

@n_hanani

CARA PALING BERKESAN KEJUT TAHAJUD. 😂
.
Terjaga sbb rasa basah bawah badan. Check tgk... Pebende yg basah melekit ni? Eh... Mama tido atas muntah! Bila masa budak ni muntah nye?? Takdo kojo pukul 3 pagi kena mandi siap pakej basuh rambut. 😂.
.
Lepas mandi tgk budak tu nyenyak je tido dgn muntah selepet kat muka. 🥴 Tunggu jap tepi dia... Xlama pastu muntah lagi. Dah jaga, mama ajak g mandi. Lepas mandi.. Kita lumur dia dgn minyak. Bahagia komplen.. Suh sapu minyak kat kaki... Sakit kaki. Pastu kat bahu/leher.. Gatal...
.
Lepas muntah kali ke 3....mintak nasi. Mana ada nasi dah dik oiii.. Habeh licin time dinner tadi.
.
Suh mama masak nasi. Nak turun bawah teman mama masak. Mama baringkan dia kat bawah... Sapu2 minyak... Sambung 😴😴😴 dia kat bawah. Hopefully x demam lah. Stakat ni suhu masih normal.
.
#letsfindyouroilsolution
#younglivingessentialoil
#younglivingputrajaya
#younglivingmot
#younglivingkpm
#younglivingkkmm
#younglivingdengkil
#younglivingbbst
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies
#sisturoilers
#premiumstarterkitpromo
#pskpromo
#pskmurah
#psk
#sayacubasayashare

http://sisturoilers.wasap.my/

CARA PALING BERKESAN KEJUT TAHAJUD. 😂
.
Terjaga sbb rasa basah bawah badan. Check tgk... Pebende yg basah melekit ni? Eh... Mama tido atas muntah! Bila masa budak ni muntah nye?? Takdo kojo pukul 3 pagi kena mandi siap pakej basuh rambut. 😂.
.
Lepas mandi tgk budak tu nyenyak je tido dgn muntah selepet kat muka. 🥴 Tunggu jap tepi dia... Xlama pastu muntah lagi. Dah jaga, mama ajak g mandi. Lepas mandi.. Kita lumur dia dgn minyak. Bahagia komplen.. Suh sapu minyak kat kaki... Sakit kaki. Pastu kat bahu/leher.. Gatal...
.
Lepas muntah kali ke 3....mintak nasi. Mana ada nasi dah dik oiii.. Habeh licin time dinner tadi.
.
Suh mama masak nasi. Nak turun bawah teman mama masak. Mama baringkan dia kat bawah... Sapu2 minyak... Sambung 😴😴😴 dia kat bawah. Hopefully x demam lah. Stakat ni suhu masih normal.
.
#letsfindyouroilsolution 
#younglivingessentialoil
#younglivingputrajaya
#younglivingmot 
#younglivingkpm
#younglivingkkmm
#younglivingdengkil
#younglivingbbst
#essentialoilsmalaysia
#naturalremedies
#sisturoilers
#premiumstarterkitpromo
#pskpromo
#pskmurah
#psk
#sayacubasayashare

http://sisturoilers.wasap.my/
3 0 19 September, 2019
Alhamdulillah dapat belanja suami makan ni semalam.
Sempena komisen young living.
Atas kebenaran dan kepercayaan dia, kita raikan..
Tak lah usik gaji kita..🤣🤣🤣 Ada sesiapa nak extra income?
Feel free to contact me.. #youngliving #oils #essentialoils #ilovemyfamily #weekendgateaway #bigwhy #momlife #chemicalfree #toxicfreeliving #towardshealthylifestyle 
#naturalliving #backtonature #younglivingmalaysia #minyakpati #bazarpaknil #oilavish #naturalremedies 
#younglivingbrunei  #newzealand
#indonesia #younglivingkualalumpur #essentialoilsmalaysia
#younglivingmalaysia
#premiumstarterkitmurah
#BackToNature
#towardshealthyliving
#toxicfree
3 0 19 September, 2019
The haze is back and the air is full of dangerous pollutants that are harmful to health. Stay indoors and diffuse essential oils to clean the air. 
Here are some good oils to use.... #ylmalaysia #essentialoilskl #ylessentialoils #haze #younglivingessentialoils #essentialoilsmalaysia #youngliving #younglivingeo #essentialoils #essentialoilsdistributor #aromatherapy #chemicalfreeliving #healthylifestyle #essentialoils101 #powerofplants #oilyfamily #toxinfreeliving #pureessentialoilsmalaysia
4 0 19 September, 2019
@motherbaby_store Profile picture

@motherbaby_store

Untuk boost immune system anak2 tiap hari boleh gunakan Immunity + tummy 😊

Untuk boost immune system anak2 tiap hari boleh gunakan Immunity + tummy 😊
5 1 19 September, 2019
@motherbaby_store Profile picture

@motherbaby_store

Our IMMUNITY and SNIFFLES essential oils combat against “evil” AKA those contagious diseases and flus and gives your little ones solid protection from harmful pathogens infecting them. It also doubles as a congestion oil to relieve those blocked sinuses. .
.
For orders please click the link at bio 💖

Our IMMUNITY and SNIFFLES essential oils combat against “evil” AKA those contagious diseases and flus and gives your little ones solid protection from harmful pathogens infecting them. It also doubles as a congestion oil to relieve those blocked sinuses. .
.
For orders please click the link at bio 💖
2 1 19 September, 2019
@zazabinxz Profile picture

@zazabinxz

Aroma Sense Malaysia

Jerebu oh jerebu...gusar hati mama papa, anak anak mata dah merah merah dah ni.
Batuk dah mula kong kong kong
Hingus dah meleleh leleh.
.
Memang kita tak boleh nak stopkan jerebu dari datang menjengah tapi kita boleh ikhtiar KURANGKAN SIMPTOM akibat jerebu! Diffuse dua dua EO Tea Tree & Breathe ni dalam bilik anak, dalam kereta, kalau ada lebih diffuser boleh diffuser di SEMUA BILIK DALAM RUMAH! In shaa Allah... Membantu sangat...
.
Berbaloi set ni sebab harga sebenar:
Stone RM105
Breathe RM79
Tea Tree RM59
Mask tu sekeping 3 hengget kat Shopee...
Total sebenar RM246
🎉 Tapi harga Sale Jerebu 🎉
RM149 FREE POSTAGE
.
Link WhatsApp ada di bio IG atau untuk FB user boleh klik http://aromasense.wasap.my
.
#AromaSense
#ronella
#aromaterapi
#aromatherapyforlife
#essentialoilsmalaysia
#essentialoillovermalaysia
#skuad5bintang
#produkMuslim
#BMF

Jerebu oh jerebu...gusar hati mama papa, anak anak mata dah merah merah dah ni.
Batuk dah mula kong kong kong
Hingus dah meleleh leleh.
.
Memang kita tak boleh nak stopkan jerebu dari datang menjengah tapi kita boleh ikhtiar KURANGKAN SIMPTOM akibat jerebu! Diffuse dua dua EO Tea Tree & Breathe ni dalam bilik anak, dalam kereta, kalau ada lebih diffuser boleh diffuser di SEMUA BILIK DALAM RUMAH! In shaa Allah... Membantu sangat...
.
Berbaloi set ni sebab harga sebenar:
Stone RM105
Breathe RM79
Tea Tree RM59
Mask tu sekeping 3 hengget kat Shopee...
Total sebenar RM246
🎉 Tapi harga Sale Jerebu 🎉
RM149 FREE POSTAGE
.
Link WhatsApp ada di bio IG atau untuk FB user boleh klik http://aromasense.wasap.my
.
#AromaSense 
#ronella 
#aromaterapi 
#aromatherapyforlife 
#essentialoilsmalaysia
#essentialoillovermalaysia
#skuad5bintang 
#produkMuslim
#BMF
2 0 18 September, 2019
@aromasense.my Profile picture

@aromasense.my

Aroma Sense Malaysia

Jerebu oh jerebu...gusar hati mama papa, anak anak mata dah merah merah dah ni.
Batuk dah mula kong kong kong
Hingus dah meleleh leleh.
.
Memang kita tak boleh nak stopkan jerebu dari datang menjengah tapi kita boleh ikhtiar KURANGKAN SIMPTOM akibat jerebu! Diffuse dua dua EO Tea Tree & Breathe ni dalam bilik anak, dalam kereta, kalau ada lebih diffuser boleh diffuser di SEMUA BILIK DALAM RUMAH! In shaa Allah... Membantu sangat...
.
Berbaloi set ni sebab harga sebenar:
Stone RM105
Breathe RM79
Tea Tree RM59
Mask tu sekeping 3 hengget kat Shopee...
Total sebenar RM246
🎉 Tapi harga Sale Jerebu 🎉
RM149 FREE POSTAGE
.
Link WhatsApp ada di bio IG atau untuk FB user boleh klik http://aromasense.wasap.my
.
#AromaSense
#ronella
#aromaterapi
#aromatherapyforlife
#essentialoilsmalaysia
#essentialoillovermalaysia
#skuad5bintang
#produkMuslim
#BMF

Jerebu oh jerebu...gusar hati mama papa, anak anak mata dah merah merah dah ni.
Batuk dah mula kong kong kong
Hingus dah meleleh leleh.
.
Memang kita tak boleh nak stopkan jerebu dari datang menjengah tapi kita boleh ikhtiar KURANGKAN SIMPTOM akibat jerebu! Diffuse dua dua EO Tea Tree & Breathe ni dalam bilik anak, dalam kereta, kalau ada lebih diffuser boleh diffuser di SEMUA BILIK DALAM RUMAH! In shaa Allah... Membantu sangat...
.
Berbaloi set ni sebab harga sebenar:
Stone RM105
Breathe RM79
Tea Tree RM59
Mask tu sekeping 3 hengget kat Shopee...
Total sebenar RM246
🎉 Tapi harga Sale Jerebu 🎉
RM149 FREE POSTAGE
.
Link WhatsApp ada di bio IG atau untuk FB user boleh klik http://aromasense.wasap.my
.
#AromaSense 
#ronella 
#aromaterapi 
#aromatherapyforlife 
#essentialoilsmalaysia
#essentialoillovermalaysia
#skuad5bintang 
#produkMuslim
#BMF
2 0 18 September, 2019
@seasonjohnson Profile picture

@seasonjohnson

⚡️FREE ONLINE CLASS TODAY ⚡️⠀

“If I could do one thing today to improve my health what should I do?”⠀⠀
⠀⠀
Use 👏 this 👏 blend 👏 on yourself daily and everyone in your home. Most of you have heard me share our miracle story about when Kicker was diagnosed with cancer and we were told he would get sick and be hospitalized at least 10 times in the first 1.5 years of his 3.5 year treatment. This was because of opportunistic infection due to a weakened immune system from the chemotherapy he was taking daily. ⠀⠀
⠀⠀
✨He wasn’t hospitalized one single time during his 3.5 year cancer fight for being sick. Not once. This is the essential oil blend we used every single day. ⠀
⠀⠀
💧Recipe + use:⠀⠀
10 drops of each of the essential oils pictured here in a 10ml glass roller bottle, topped off with fractionated coconut oil. Apply 5 swipes to bottoms of each foot and rub feet together for 20 seconds. ⠀⠀
⠀⠀
Join me today at 12pm PT, for a free online class about how to use essential oils to keep you and your family healthy as we step into cold and flu season! Register by clicking on the link in profile (and as long as you register, you’ll get the replay in your inbox) ⠀

https://www.seasonjohnson.com/essential-oils-101-webinar-registration

⚡️FREE ONLINE CLASS TODAY ⚡️⠀
⠀
“If I could do one thing today to improve my health what should I do?”⠀⠀
⠀⠀
Use 👏 this 👏 blend 👏 on yourself daily and everyone in your home. Most of you have heard me share our miracle story about when Kicker was diagnosed with cancer and we were told he would get sick and be hospitalized at least 10 times in the first 1.5 years of his 3.5 year treatment. This was because of opportunistic infection due to a weakened immune system from the chemotherapy he was taking daily. ⠀⠀
⠀⠀
✨He wasn’t hospitalized one single time during his 3.5 year cancer fight for being sick. Not once. This is the essential oil blend we used every single day. ⠀
⠀⠀
💧Recipe + use:⠀⠀
10 drops of each of the essential oils pictured here in a 10ml glass roller bottle, topped off with fractionated coconut oil. Apply 5 swipes to bottoms of each foot and rub feet together for 20 seconds. ⠀⠀
⠀⠀
Join me today at 12pm PT, for a free online class about how to use essential oils to keep you and your family healthy as we step into cold and flu season! Register by clicking on the link in profile (and as long as you register, you’ll get the replay in your inbox) ⠀
⠀
https://www.seasonjohnson.com/essential-oils-101-webinar-registration
389 45 18 September, 2019
@ika_sidrus Profile picture

@ika_sidrus

My Essential Reward (ER) for this month, and its totally FREE .. i repeat, FREE yaaaa..
.
Retail price for these 3 items are
RM 640.50..
.
With this ER, i can get others Young Living product with discount to purchase others Young Living products by sign up for this ER programme....
.
.
So, tunggu apa lagi gais???.
.
.
#younglivingklang
#younglivingsetiaalam
#minyakpatimurah
#essentialoilsmalaysia
#loveatfirstdrop
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#yleo
#younglivingpahang
#younglivingbera
#younglivingkuantan
#eowithikasidrus

My Essential Reward (ER) for this month, and its totally FREE .. i repeat, FREE yaaaa..
.
Retail price for these 3 items are 
RM 640.50..
.
With this ER, i can get others Young Living product with discount to purchase others Young Living products by sign up for this ER programme....
.
.
So, tunggu apa lagi gais???.
.
.
#younglivingklang
#younglivingsetiaalam
#minyakpatimurah
#essentialoilsmalaysia
#loveatfirstdrop
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#yleo
#younglivingpahang
#younglivingbera
#younglivingkuantan
#eowithikasidrus
5 0 18 September, 2019
@yunicornoiler Profile picture

@yunicornoiler

Next is purification. Yesss.. i baru je explain yg purification ni good to use during haze ni kan. .
.
But just to let u guys know that besides it can cleans the air, #purification ni juga sangatlah dibenci oleh makhluk2 serangga like nyamuk, lintah, atau any other small insects. .
.
I penah pakai untuk hiking kat kememsah last time, i renjis2 kan purification kt my baju n pants. Main reason is to halau nyamuk. Akak ni mmg jenis yg digemari nyamuk gi mane pun but surprisingly, bukan kata nyamuk, lintah pun nyampah nak dekat ngan i. 😆 .
.
Akak pun bahagia je dok dlm hutan tu xyah risau nyamuk ke lintah panjat seluar ke. So anyone yang ada plan after jerebu ni gi panjat mana2 hutan, bolehlah beli purification ni from me k. To purchase just click the link in bio. 💋
.
.
#camping
#youngliving
#younglivingforlife
#younglivingmalaysia
#essentialoils
#essentialoilsmalaysia

Next is purification. Yesss.. i baru je explain yg purification ni good to use during haze ni kan. .
.
But just to let u guys know that besides it can cleans the air,  #purification ni juga sangatlah dibenci oleh makhluk2 serangga like nyamuk, lintah, atau any other small insects. .
.
I penah pakai untuk hiking kat kememsah last time, i renjis2 kan purification kt my baju n pants. Main reason is to halau nyamuk. Akak ni mmg jenis yg digemari nyamuk gi mane pun but surprisingly, bukan kata nyamuk,  lintah pun nyampah nak dekat ngan i. 😆 .
.
Akak pun bahagia je dok dlm hutan tu xyah risau nyamuk ke lintah panjat seluar ke. So anyone yang ada plan after jerebu ni gi panjat mana2 hutan, bolehlah beli purification ni from me k. To purchase just click the link in bio. 💋
.
.
#camping
#youngliving
#younglivingforlife 
#younglivingmalaysia 
#essentialoils 
#essentialoilsmalaysia
5 0 18 September, 2019
@yunicornoiler Profile picture

@yunicornoiler

Hello peeps.... as promise ill explain more bout oil yg i bawak gi camping hari tu.
.
.
Here is #digize , i bawak ni tuk guna kalau2 ade kembung perut ke, silap makan ke. Faham2 jelah kalau gi camping ni. Digize sangatla bagus untuk orang yang senang ada gas dalam perut.
.
.
I penah sekali tu kena n i put 3 drops of digize to my tummy. 1 in middle (kat pusat), left n right. I rub sampai kering sambil tu selawat ape yang perlu. N alhamdulillah i sendawa mcm naga pastu 🤣 🐲 serious x tipu.
.
.
Jangan pelik kalau lepas sapu tu u akan sendawa2 n kentut2.. upss. Hahaha.. well thats nature. Kalau orang tu xpenah kentut or burp, itu mmg rare laaa.. haha.
.
Siapa agak2 nak purchase this oils n nak i guide more in using of our natural oils ni, dont hesitate to contact me by click the link in bio k. 💋 .
.
#camping
#youngliving
#younglivingforlife
#younglivingmalaysia
#essentialoils
#essentialoilsmalaysia

Hello peeps.... as promise ill explain more bout oil yg i bawak gi camping hari tu.
.
.
Here is #digize , i bawak ni tuk guna kalau2 ade kembung perut ke, silap makan ke. Faham2 jelah kalau gi camping ni. Digize sangatla bagus untuk orang yang senang ada gas dalam perut.
.
.
I penah sekali tu kena n i put 3 drops of digize to my tummy. 1 in middle (kat pusat), left n right.  I rub sampai kering sambil tu selawat ape yang perlu. N alhamdulillah i sendawa mcm naga pastu 🤣 🐲 serious x tipu.
.
.
Jangan pelik kalau lepas sapu tu u akan sendawa2 n kentut2.. upss. Hahaha.. well thats nature. Kalau orang tu xpenah kentut or burp, itu mmg rare laaa.. haha.
.
Siapa agak2 nak purchase this oils n nak i guide more in using of our natural oils ni, dont hesitate to contact me by click the link in bio k. 💋 .
.
#camping
#youngliving
#younglivingforlife 
#younglivingmalaysia 
#essentialoils 
#essentialoilsmalaysia
5 0 18 September, 2019

Top #essentialoilsmalaysia posts

@ilpuronatural Profile picture

@ilpuronatural

Plaza Damas

Experience sustainable living while shopping for sustainable products in a shop full of furniture handcrafted locally from reclaimed wood from old Terengganu wooden house. From therapeutic organic essential oils to sustainable products like package free iL Puro Herbal Scalp Spray, Active Spray Deodorant and many more here, and get discount for our handmade naked soap bars!!! The address is at Block G-0-5, Plaza Damas, Jalan Sri Hartamas 1, KL.
#ilpurodamas
#packagefreeshop
#zerowastemalaysia
#plazadamas
#organicessentialoils
#essentialoilsmalaysia
#plasticfreemalaysia #plasticfreeliving #sustainanle brand #rusticdecor #reclaimedwoodfurniture

Experience sustainable living while shopping for sustainable products in a shop full of furniture handcrafted locally from reclaimed wood from old Terengganu wooden house. From therapeutic organic essential oils to sustainable products like package free iL Puro Herbal Scalp Spray, Active Spray Deodorant and many more here, and get discount for our handmade naked soap bars!!! The address is at Block G-0-5, Plaza Damas, Jalan Sri Hartamas 1, KL.
#ilpurodamas
#packagefreeshop 
#zerowastemalaysia
#plazadamas 
#organicessentialoils 
#essentialoilsmalaysia 
#plasticfreemalaysia #plasticfreeliving #sustainanle brand #rusticdecor #reclaimedwoodfurniture
327 27 24 July, 2019
☘️ Hoot! Hoot! Hoot!, Bunyi apatu?? Oh! Takutnya berjalan waktu malam.. .
.
☘️ Hoot! Hoot! Hoot! Bunyi burung hantu... oh! Kami dah tahu, tak perlu takut lagi... 🦉🦉🦉😬😬😬
.
#wonderdroppers
#youngliving 
#younglivingmalaysia 
#younglivingsingapore 
#younglivingbrunei 
#allnaturalingredients 
#maketheswitch 
#sengkang 
#singapore 
#malaysia 
#brunei 
#essentialoils 
#essentialoilsmalaysia 
#organic
#kids 
#sleep 
#singapore
#health 
#sengkang 
#punggol
#mustaffacentre 
#hougang 
#sengkanggeneralhospital 
#health 
#natural
#edc 
#ylmalaysia
133 23 18 August, 2019
@consciousmama_ Profile picture

@consciousmama_

New York, New York

🌿 Rosemary 🌿⁣⁣
⁣⁣
Who else loves Rosemary?!⁣⁣
⁣⁣
🌿 We add 10-15 drops of Rosemary to our shampoo for luscious locks. 💁🏼‍♀️⁣⁣
⁣⁣
🌿 We add 6-10 Rosemary to our Mermaid Hair Spray. 🧜🏼‍♀️⁣⁣
⁣⁣
🌿 We use 2 drops of Rosemary + 2 drops of Lemon essential oil in our detox bath. 🛁 ⁣⁣
⁣⁣
🌿 Rosemary is also wonderful for focus. Diffuse Rosemary + Basil! 🤓⁣⁣
⁣⁣
🌿 I add Rosemary to my eye lash serum. ⁣⁣
⁣⁣
🌿 I take 2 drops Rosemary + 2 drops Oregano essential oil in 1oz of warm water if I'm feeling something coming on. 🤧⁣⁣
⁣⁣
🌿 Rosemary is wonderful to cook with. 👩🏼‍🍳⁣⁣
⁣⁣
🌿 Rosemary is a powerful anti-inflammatory AND is high in antioxidants. 👊🏼⁣⁣
⁣⁣
HOW DO YOU USE ROSEMARY?! I always love hearing new ways to use my oils!

🌿 Rosemary 🌿⁣⁣
⁣⁣
Who else loves Rosemary?!⁣⁣
⁣⁣
🌿 We add 10-15 drops of Rosemary to our shampoo for luscious locks. 💁🏼‍♀️⁣⁣
⁣⁣
🌿 We add 6-10 Rosemary to our Mermaid Hair Spray. 🧜🏼‍♀️⁣⁣
⁣⁣
🌿 We use 2 drops of Rosemary + 2 drops of Lemon essential oil in our detox bath. 🛁 ⁣⁣
⁣⁣
🌿 Rosemary is also wonderful for focus. Diffuse Rosemary + Basil! 🤓⁣⁣
⁣⁣
🌿 I add Rosemary to my eye lash serum. ⁣⁣
⁣⁣
🌿 I take 2 drops Rosemary + 2 drops Oregano essential oil in 1oz of warm water if I'm feeling something coming on. 🤧⁣⁣
⁣⁣
🌿 Rosemary is wonderful to cook with. 👩🏼‍🍳⁣⁣
⁣⁣
🌿 Rosemary is a powerful anti-inflammatory AND is high in antioxidants. 👊🏼⁣⁣
⁣⁣
HOW DO YOU USE ROSEMARY?! I always love hearing new ways to use my oils!
121 18 11 March, 2019
@consciousmama_ Profile picture

@consciousmama_

New York, New York

Grateful for @allgoodthings_essentialoils for giving me ALL the succulent & plant support I could ever need!⁣⁣ 💁🏼‍♀️⁣
⁣⁣⁣
Enjoy this wonderful plant spray she taught me with oils from your starter kit! ⁣⁣👊🏼⁣

All yah need is:⁣
⁣⁣⁣
Spray bottle 🌱⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Distilled water 🌱⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
A little Thieves Dish soap to help the oils mix with the water 🌱⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
10 drops Peppermint (to keep the pests away!) 🐛⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
10 drops Thieves (for over all plant health) 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣

Grateful for @allgoodthings_essentialoils for giving me ALL the succulent &  plant support I could ever need!⁣⁣ 💁🏼‍♀️⁣
⁣⁣⁣
Enjoy this wonderful plant spray she taught me with oils from your starter kit! ⁣⁣👊🏼⁣
⁣
All yah need is:⁣
⁣⁣⁣
Spray bottle 🌱⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Distilled water 🌱⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
A little Thieves Dish soap to help the oils mix with the water 🌱⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
10 drops Peppermint (to keep the pests away!) 🐛⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
10 drops Thieves (for over all plant health) 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
164 21 11 March, 2019
@consciousmama_ Profile picture

@consciousmama_

New York, New York

I need all the emotional support I can get. ⁣🙏🏼

SARA does just that. ⁣✨

A drop in the hand and deep breaths through the nose. ⁣🌲

What's your favorite Young Living emotional support oil?? 🌱

I need all the emotional support I can get. ⁣🙏🏼
⁣
SARA does just that. ⁣✨
⁣
A drop in the hand and deep breaths through the nose. ⁣🌲
⁣
What's your favorite Young Living emotional support oil?? 🌱
105 37 3 May, 2019
@zatykefli Profile picture

@zatykefli

Since Akid tgh tak sihat & sekarang tengah musim influenza, so oils from @audelianaturals ni wajib ada dalam bag! Kena bawak kemana-mana. Nampak nak flu je sapu Sniffles. Nak pergi tempat crowded or badan dah start dedar2, sapu Immunity. Sakit perut pulakk sapu Tummy. Anak restless nak meragam, sapu Bedtime. Useful sangat kan? Hihi. Boleh dapatkan this Mummy’s Rescue Kit from me, whatsapp je 0105659800 or click the link at my bio. Nak DM pun boleh. And yes, nak beli loose pun bolehhhh. Eh lupa nak bgtau, with every purchase of Audelia Naturals product from me, akan dapat that cute kitty pouch! Boleh isi all your oils and boleh muat lagi other essentials. Zaty letak skali cream rashes Akid tu pun muat tau. And yesss beli satu oil pun dapat jugakk hehe 🤗🤗 #audelianaturals #essentialoilsmalaysia #rollonoils #sayajualonline #freegift #audelianaturalsshahalam #codshahalam #codcittamall

Since Akid tgh tak sihat & sekarang tengah musim influenza, so oils from @audelianaturals ni wajib ada dalam bag! Kena bawak kemana-mana. Nampak nak flu je sapu Sniffles. Nak pergi tempat crowded or badan dah start dedar2, sapu Immunity. Sakit perut pulakk sapu Tummy. Anak restless nak meragam, sapu Bedtime. Useful sangat kan? Hihi. Boleh dapatkan this Mummy’s Rescue Kit from me, whatsapp je 0105659800 or click the link at my bio. Nak DM pun boleh. And yes, nak beli loose pun bolehhhh. Eh lupa nak bgtau, with every purchase of Audelia Naturals product from me, akan dapat that cute kitty pouch! Boleh isi all your oils and boleh muat lagi other essentials. Zaty letak skali cream rashes Akid tu pun muat tau. And yesss beli satu oil pun dapat jugakk hehe 🤗🤗 #audelianaturals #essentialoilsmalaysia #rollonoils #sayajualonline #freegift #audelianaturalsshahalam #codshahalam #codcittamall
122 8 4 December, 2018
@soconaturalhealth Profile picture

@soconaturalhealth

Colorado Springs, Colorado

Lavendar is a great relaxing essential oil. However, I don't suggest it for men or young boys. Simply because it behaves like a pseudo estrogen in our bodies. Occasional use most likely wouldn't be bad. You maybe able to balance out the negative effects if you have enough iodine and zinc. Same maybe true for ladies if they have high estrogen levels.

Lavendar is a great relaxing essential oil. However, I don't suggest it for men or young boys. Simply because it behaves like a pseudo estrogen in our bodies. Occasional use most likely wouldn't be bad. You maybe able to balance out the negative effects if you have enough iodine and zinc. Same maybe true for ladies if they have high estrogen levels.
186 14 28 February, 2018
@ruxandrasoare Profile picture

@ruxandrasoare

Luxembourg, Luxembourg

#ad How to get cosy in fall - fluffy blanket, snuggly sweater, hot coffee & the cutest humidifier! I already had a big humidifier for the house but this one is looking extra cute! I have been looking for a cute small one on Amason so that I can use it in the office. I’m happy that @victsing_homasy contacted me & sent me one 😍 it’s the number one diffuser on Amazon & many influencers recommend it on Instagram. You can also add essential oils to it and I think one of those essential oil sets will be my next Amazon purchase 😂💸
have you ever used a humidifier/diffuser? What’s your favorite essentia oil for a diffuser?

#vicsting #homasy #diffuser #oildiffuser #oils #oil #essentialoilw #essentials #cosywinter #cozywinter #cozyfall #falldays #sundaylove #weekendishere #coffeejunkie #knitweardesign #blogger_lu #kol #belgianblogger #humidifier #diffuserrecipes #essentialoilsmalaysia #homedecorate #diffuserblend

#ad How to get cosy in fall - fluffy blanket, snuggly sweater, hot coffee & the cutest humidifier! I already had a big humidifier for the house but this one is looking extra cute! I have been looking for a cute small one on Amason so that I can use it in the office. I’m happy that @victsing_homasy contacted me & sent me one 😍 it’s the number one diffuser on Amazon & many influencers recommend it on Instagram. You can also add essential oils to it and I think one of those essential oil sets will be my next Amazon purchase 😂💸
have you ever used a humidifier/diffuser? What’s your favorite essentia oil for a diffuser?
—
#vicsting #homasy #diffuser #oildiffuser #oils #oil #essentialoilw #essentials #cosywinter #cozywinter #cozyfall #falldays #sundaylove #weekendishere #coffeejunkie #knitweardesign #blogger_lu #kol #belgianblogger #humidifier #diffuserrecipes #essentialoilsmalaysia #homedecorate #diffuserblend
686 52 4 November, 2018