#emasmurah Instagram Photos & Videos

emasmurah - 1.1m posts

Hashtag Popularity

2.1
average comments
83.2
average likes
For asking and order 083806180281 www.emasmini.co.id #emasmini #emasantam #logammulia #emas #emasmurah #perhiasan #hadiahterbaik #quotemini #hadiahemas #investasiemas
0 0 5 seconds ago

NEW ARRIVAL🔥🔥RAMAI DAH GRAB‼️
.
KOD B317
🌼 Ada saiz 20cm (boleh potong, setiap bahagian potong lebih kurang 1.8cm. Kuantiti terhad sahaja. Sila confirmkan stok saiz yang available sebelum pembayaran
🌼 RM100🔥🔥
🌼Tambah RM15 jika nak cangkuk ada cop
🌼 Free box
🌼 Free postage❗️
.
Kalau ada yang berkenan di hati, nak order?
Step 1: Screenshot gambar design mana yang berkenan di hati
Step 2: Klik link di bio / DM / Whatsapp di 019-2484269
Step 3: Send pic !
.
Jom la try dulu kalau ada mana-mana yang berkenan tu, jangan segan silu nak PM kita😍
Seriouslyyy memang tak menyesal😘

NEW ARRIVAL🔥🔥RAMAI DAH GRAB‼️
.
KOD B317
🌼 Ada saiz 20cm (boleh potong, setiap bahagian potong lebih kurang 1.8cm. Kuantiti terhad sahaja. Sila confirmkan stok saiz yang available sebelum pembayaran
🌼 RM100🔥🔥
🌼Tambah RM15 jika nak cangkuk ada cop
🌼 Free box
🌼 Free postage❗️
.
Kalau ada yang berkenan di hati, nak order?
Step 1: Screenshot gambar design mana yang berkenan di hati
Step 2: Klik link di bio / DM / Whatsapp di 019-2484269
Step 3: Send pic !
.
Jom la try dulu kalau ada mana-mana yang berkenan tu, jangan segan silu nak PM kita😍
Seriouslyyy memang tak menyesal😘
0 1 5 minutes ago

Cincin Coco full hollow
0.6cm (RM275/pcs)

0.94g s8.0.
0.99g. s8.0
1.05g. s9.0
1.09g. s14.5
1.05g. s17.0 f10.12 (Harga semasa)

1.21g. s20.0
1.22g s21.0.
1.17g s21.5.
1.30g. s22.0
1.23g. s23.5
1.23g. s23.5

#emas916
#emasmurah
#emasonline
#emasbajet
#trustedseller
#feedbackcustomer
#dramasweetdreams
#ctdk
#murah
#kutuemas
#makkututrusted
#mirafilzah
#benamir

Nak oder???
Www.wasap.my/60199394863/nakemas

Nak tengok item yg lain?
Https://t.me/joinchat/AAAAAEVTndH38XSUK1-cIg

Kutu available Rm50 sebulan
Nak oder???
Www.wasap.my/60199394863/kuturm50i

Cincin Coco full hollow
0.6cm (RM275/pcs)

0.94g  s8.0.
0.99g.  s8.0
1.05g.  s9.0
1.09g.  s14.5
1.05g.  s17.0 f10.12 (Harga semasa)

1.21g.  s20.0
1.22g  s21.0.
1.17g  s21.5.
1.30g.  s22.0
1.23g.  s23.5
1.23g.  s23.5

#emas916
#emasmurah
#emasonline
#emasbajet
#trustedseller
#feedbackcustomer
#dramasweetdreams
#ctdk
#murah
#kutuemas
#makkututrusted
#mirafilzah
#benamir

Nak oder???
Www.wasap.my/60199394863/nakemas

Nak tengok item yg lain?
Https://t.me/joinchat/AAAAAEVTndH38XSUK1-cIg

Kutu available Rm50 sebulan
Nak oder???
Www.wasap.my/60199394863/kuturm50i
0 0 7 minutes ago

(G)RL Mesin USED LIKE NEW 916

ISINI ADALAH SEMUA BARANG KEMAS EMAS TULEN 916! SEMUA DESIGN KAMI FREE UPAH.

untuk item ANSURAN code (G)&(K).
untuk item COD code (G),(K),(L),(M),(N)
selain dari code itu boleh by POST.
POSTAGE SM&SS J&T&PostMalaysia.

Dapatkan 1 gram pertama anda hari ini dengan kami.
DM&WHATSAPP link di bio.

#EmasMurah #EmasFreeUpah #Emas916 #EmasOri #BarangKemasEmas #Gold916 #EmasCheras #Emas999 #EmasBudget #Emas999 #EmasOnLine #BangleEmas #RantaiTanganEmas #CincinEmas #RantaiLeherEmas #Emas916Murah #EmasKelantan #916Gold #EmasAnsuran #AnsuranEmas #AnsuranEmasMurah #GoldBar #PublicGoldBar #BangleBudak #BangleEmasMurah #BangleBaby #BangleBudget

(G)RL Mesin USED LIKE NEW 916

ISINI ADALAH SEMUA BARANG KEMAS EMAS TULEN 916! SEMUA DESIGN KAMI FREE UPAH.

untuk item ANSURAN code (G)&(K).
untuk item COD code (G),(K),(L),(M),(N)
selain dari code itu boleh by POST.
POSTAGE SM&SS J&T&PostMalaysia.

Dapatkan 1 gram pertama anda hari ini dengan kami.
DM&WHATSAPP link di bio.

#EmasMurah #EmasFreeUpah #Emas916 #EmasOri #BarangKemasEmas #Gold916 #EmasCheras #Emas999 #EmasBudget #Emas999 #EmasOnLine #BangleEmas #RantaiTanganEmas #CincinEmas #RantaiLeherEmas #Emas916Murah #EmasKelantan #916Gold #EmasAnsuran #AnsuranEmas #AnsuranEmasMurah #GoldBar #PublicGoldBar #BangleBudak #BangleEmasMurah #BangleBaby #BangleBudget
0 0 8 minutes ago

Terima kasih testinya sis
Semoga barang nya bisa berguna dan bermanfaat untuk keluarga
Harga Murah karena barang jatuh Tempo
Di jamin pasti aman amanah dan terpercaya di lengkapi dengan surat toko serta surat Pegadaian

Buat luar kota tidak usah khawatir kami juga melayani pengiriman untuk masalah ongkir kami yang tanggung
Untuk pemesanan
Via WhatsApp : 0887-514-7856.
Untuk info lebih jelas
www.pegadaianpersero.blogspot.com

Pokoknya belanja di Pegadaian di jamin pasti puas dan harga terjangkau

#emas24k #emasputih #emasmurah #emas916 #emasbajet #emasonline #emaskorea #emasmurahonline #emasdubai #emas916murah #cincin #gelang #kalung #cincinmurah #gelangmurah #kalungfashion #pegadaian #malaysia #singapore #hongkong #pegadaiansyariah #pegadaianlelang #pegadaiansurabaya #pegadaianlelang #cincinemas #cincinemasmurah #gelangemas916 #malaysiaonlineshopping #serang #seranghits #serangolshop

Terima kasih testinya sis 
Semoga barang nya bisa berguna dan bermanfaat untuk keluarga 
Harga Murah karena barang jatuh Tempo 
Di jamin pasti aman amanah dan terpercaya di lengkapi dengan surat toko serta surat Pegadaian

Buat luar kota tidak usah khawatir kami juga melayani pengiriman untuk masalah ongkir kami yang tanggung 
Untuk pemesanan 
Via WhatsApp : 0887-514-7856.
Untuk info lebih jelas 
www.pegadaianpersero.blogspot.com

Pokoknya belanja di Pegadaian di jamin pasti puas dan harga terjangkau

#emas24k #emasputih #emasmurah #emas916 #emasbajet #emasonline #emaskorea #emasmurahonline #emasdubai #emas916murah #cincin #gelang #kalung #cincinmurah #gelangmurah #kalungfashion #pegadaian #malaysia  #singapore #hongkong #pegadaiansyariah #pegadaianlelang #pegadaiansurabaya #pegadaianlelang #cincinemas #cincinemasmurah #gelangemas916 #malaysiaonlineshopping #serang #seranghits #serangolshop
0 0 8 minutes ago

Baru perasan saya belum post gambar ni di Instagram. Siapa dah tengok di Facebook jangan marah ya. Pejam saja mata tu. Hee.

Alhamdulillah sekali lagi menerima penghargaan daripada Public Gold sebagai Top Producer PG Sg Petani bulan ini.

Penghargaan ini diberikan atas usaha membantu sahabat semua menyimpan emas bulan Oktober lepas.

Terima kasih buat semua penyimpan emas bawah bimbingan saya serta staf yang banyak membantu.

Buat bakal penyimpan emas di luar sana, saya doakan hasrat anda tercapai tak lama lagi. Saya sedia membantu.

Jom simpan emas!

Zareen Naqiyah
- Dealer aktif pilihan mak awak. Eh anda! -

#PublicGoldSabah #DealerPublicGold #PublicGoldPerlis #PublicGoldKedah #PublicGoldSelangor #PublicGoldMelaka #PublicGoldNegeriSembilan  #Dinar #JongkongEmas #Goldbar #EmasLimitedEdition #EmasEdisiTerhad #Maskawin #Maskahwin #Barangkemas916 #Emas916 #Emas999 #Emas24Karat #Emas22Karat #EmasMurah #KedaiEmasOnline #EmasPatuhSyariah #SimpanEmas #BisnesEmas #PelaburanEmas #AkaunEmas #BukuWangEmas #PelaburanPatuhSyariah #DuitRaya #KutuEmas

Baru perasan saya belum post gambar ni di Instagram. Siapa dah tengok di Facebook jangan marah ya. Pejam saja mata tu. Hee.

Alhamdulillah sekali lagi menerima penghargaan daripada Public Gold sebagai Top Producer PG Sg Petani bulan ini.

Penghargaan ini diberikan atas usaha membantu sahabat semua menyimpan emas bulan Oktober lepas.

Terima kasih buat semua penyimpan emas bawah bimbingan saya serta staf yang banyak membantu.

Buat bakal penyimpan emas di luar sana, saya doakan hasrat anda tercapai tak lama lagi. Saya sedia membantu.

Jom simpan emas!

Zareen Naqiyah
- Dealer aktif pilihan mak awak. Eh anda! -

#PublicGoldSabah #DealerPublicGold #PublicGoldPerlis #PublicGoldKedah #PublicGoldSelangor #PublicGoldMelaka #PublicGoldNegeriSembilan  #Dinar #JongkongEmas #Goldbar #EmasLimitedEdition #EmasEdisiTerhad #Maskawin #Maskahwin #Barangkemas916 #Emas916 #Emas999 #Emas24Karat #Emas22Karat #EmasMurah #KedaiEmasOnline #EmasPatuhSyariah #SimpanEmas #BisnesEmas #PelaburanEmas #AkaunEmas #BukuWangEmas #PelaburanPatuhSyariah #DuitRaya #KutuEmas
1 0 8 minutes ago

Apapun perhiasannya belinya di Tokomasmurnijuwana, Tokomasmurnijuwana melekat di hati anda 🙂

Kaka cantik minat?? Ato pingin nanya2 lebih lanjut??
Hubungi admin kita yah :
WA : 089637186886
WA : 089628067898
Line : murnigroup
Line : murnigold

harap pilih salah 1 aja ya say..biar ga dobel2

😊MAAF kami TIDAK menjawab comment di IG dan DM harap langsung contact WA atau LINE di atas😀
Fast response : senin-sabtu pk 08.30-16.30 WIB
Hari Minggu kami LIBUR
Chat Minggu dibalas hari senin ya say 😘

#tokoemas #tokomasmurnijuwana #perhiasanmurah #emasmurah

Apapun perhiasannya belinya di Tokomasmurnijuwana, Tokomasmurnijuwana melekat di hati anda 🙂

Kaka cantik minat?? Ato pingin nanya2 lebih lanjut??
Hubungi admin kita yah :
WA : 089637186886
WA : 089628067898
Line : murnigroup
Line : murnigold

harap pilih salah 1 aja ya say..biar ga dobel2
❤
😊MAAF kami TIDAK menjawab comment di IG dan DM harap langsung contact WA atau LINE di atas😀
Fast response : senin-sabtu pk 08.30-16.30 WIB
Hari Minggu kami LIBUR
Chat Minggu dibalas hari senin ya say 😘
☝
#tokoemas #tokomasmurnijuwana #perhiasanmurah #emasmurah
0 0 9 minutes ago

Apapun perhiasannya belinya di Tokomasmurnijuwana, Tokomasmurnijuwana melekat di hati anda 🙂

Kaka cantik minat?? Ato pingin nanya2 lebih lanjut??
Hubungi admin kita yah :
WA : 089637186886
WA : 089628067898
Line : murnigroup
Line : murnigold

harap pilih salah 1 aja ya say..biar ga dobel2

😊MAAF kami TIDAK menjawab comment di IG dan DM harap langsung contact WA atau LINE di atas😀
Fast response : senin-sabtu pk 08.30-16.30 WIB
Hari Minggu kami LIBUR
Chat Minggu dibalas hari senin ya say 😘

#tokoemas #tokomasmurnijuwana #perhiasanmurah #emasmurah

Apapun perhiasannya belinya di Tokomasmurnijuwana, Tokomasmurnijuwana melekat di hati anda 🙂

Kaka cantik minat?? Ato pingin nanya2 lebih lanjut??
Hubungi admin kita yah :
WA : 089637186886
WA : 089628067898
Line : murnigroup
Line : murnigold

harap pilih salah 1 aja ya say..biar ga dobel2
❤
😊MAAF kami TIDAK menjawab comment di IG dan DM harap langsung contact WA atau LINE di atas😀
Fast response : senin-sabtu pk 08.30-16.30 WIB
Hari Minggu kami LIBUR
Chat Minggu dibalas hari senin ya say 😘
☝
#tokoemas #tokomasmurnijuwana #perhiasanmurah #emasmurah
1 0 15 minutes ago

✨[PROMOSI‼PROMOSI‼PROMOSI‼ 💥Alhamdulillah Stok2 baru mendarat lagi petang ni
❤GELANG
❤RL Pintal
❤RL kikir Pasir
❤RL Kait 2 ❤RT Bebola
❤RT Coco
❤RT Pulut Dakap
❤RT Padat
❤RT Jagung
❤️Cincin Fesyen
❤Cincin B.Rotan
♥Subang
❤Cham 🆕🌸Mana Satu Pilihan kakak sayang semua🌸🆕 Mai2 cuci2 mata sayang2 semua

Untuk gambar2 design lain blh tgk telegram kami
Kedai Emas Sri Jaya Taiping
https://t.me/kedaiemasrijaya

Www.wassap.my/60193058111
Kedai Emas Sri Jaya Taiping 🌟[KEDAI BUKA HARI INI 9.00pagi-5petang(isnin-sabtu)9.00pagi-12.00tengah hari(ahad sepanjang ramadhan)
🌟Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kami mohon kemaafaan ya..kami akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😇
✅GST 0%
✅Harga Emas&Upah MURAH
✅Trade-In TINGGI
✅Buy-Back TINGGI
✅Design GOJES & EKLUSIF
✅Pilihan MARVELOS.
✅Repeat Customer DISKAUN.
✅30gram & ke atas DISKAUN.
✅FREE GIFT

#kedaiemassrijaya #kedaiemassrijayataiping #emasmurahtaiping #kedaionlinemalaysia
#emasmurah #kedaionline #emas916 #916gold #gold #instafashion #kedaiemasonline #kedaiemas916
#mesrapelanggan
#manfaatkanDuitGajiAndaDikedaiEmasSriJaya
#manfaatkanDuitSimpananAndaDikedaiEmasSriJaya
#bismillahfirst
#rezekidariallahBismillahirahmanirahim.

Assalammualaikum❤️❤️❤ 🌺Restok Barang Baru Lagi Khas Untuk Org Taiping🌺

Jemput datang Kakak sayang semua
ke kedai kami⤵ 🔥 🔥Kedai Emas Sri Jaya Taiping 🔥🔥 💥design2 terkini dan hot2🔥 🕒Waktu Operasi
9.00Pagi-5.00petang . Isnin hingga sabtu (ahad cuti)
Boleh datang ke kedai 🏢 kami yang beralamat : ✨Kedai Emas Sri Jaya Taiping (bersebelahan kedai cermin/dedak ayam
No117 jalan pasar

34000 taiping

Untuk dapat gmbr2 design lain sila whatsapp
0193058111
Www.wasap.my/60193058111 ☎️Tel:05 8074118

#ManfaatkanDuitGajiDikedaiEmasSriJaya
#ManfaatkanDuitSimpananDikedaiEmasSriJaya
#kedaiemassrijaya

✨[PROMOSI‼PROMOSI‼PROMOSI‼ 💥Alhamdulillah Stok2 baru mendarat lagi petang ni
❤GELANG
❤RL Pintal
❤RL kikir Pasir
❤RL Kait 2 ❤RT Bebola
❤RT Coco
❤RT Pulut Dakap
❤RT Padat
❤RT Jagung
❤️Cincin Fesyen
❤Cincin B.Rotan
♥Subang
❤Cham 🆕🌸Mana Satu Pilihan kakak sayang semua🌸🆕 Mai2 cuci2 mata sayang2 semua

Untuk gambar2 design lain blh tgk telegram kami
Kedai Emas Sri Jaya Taiping
https://t.me/kedaiemasrijaya

Www.wassap.my/60193058111
Kedai Emas Sri Jaya Taiping 🌟[KEDAI BUKA HARI INI 9.00pagi-5petang(isnin-sabtu)9.00pagi-12.00tengah hari(ahad sepanjang ramadhan)
🌟Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kami mohon kemaafaan ya..kami akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😇
✅GST 0%
✅Harga Emas&Upah MURAH
✅Trade-In TINGGI
✅Buy-Back TINGGI
✅Design GOJES & EKLUSIF
✅Pilihan MARVELOS.
✅Repeat Customer DISKAUN.
✅30gram & ke atas DISKAUN.
✅FREE GIFT

#kedaiemassrijaya #kedaiemassrijayataiping #emasmurahtaiping #kedaionlinemalaysia
 #emasmurah #kedaionline #emas916 #916gold #gold #instafashion #kedaiemasonline #kedaiemas916
#mesrapelanggan
#manfaatkanDuitGajiAndaDikedaiEmasSriJaya
#manfaatkanDuitSimpananAndaDikedaiEmasSriJaya
#bismillahfirst
#rezekidariallahBismillahirahmanirahim.

Assalammualaikum❤️❤️❤ 🌺Restok Barang Baru Lagi Khas Untuk Org Taiping🌺

Jemput datang  Kakak sayang semua 
ke kedai kami⤵ 🔥 🔥Kedai Emas Sri Jaya Taiping 🔥🔥 💥design2 terkini dan hot2🔥 🕒Waktu Operasi 
9.00Pagi-5.00petang . Isnin hingga sabtu (ahad cuti) 
Boleh datang ke kedai 🏢 kami yang beralamat : ✨Kedai Emas Sri Jaya Taiping (bersebelahan kedai cermin/dedak ayam
No117 jalan pasar

34000 taiping

Untuk dapat gmbr2 design lain sila whatsapp
0193058111
Www.wasap.my/60193058111 ☎️Tel:05 8074118

#ManfaatkanDuitGajiDikedaiEmasSriJaya
#ManfaatkanDuitSimpananDikedaiEmasSriJaya
#kedaiemassrijaya
0 0 16 minutes ago

EMAS
.
Sebab emas nilah satu-satunya harta yang boleh dibeli oleh orang yang kurang berduit, jadi jangan berlengah untuk simpan emas.
.
Jangan tunggu nak beli banyak-banyak terus. Beli sikit-sikit pun ok. Janji beli.
.
Daripada tunggu duit banyak, lepas tu tak beli-beli sebab duit tak banyak-banyak, baiklah beli sikit-sikit secara istiqamah.
.
Duit tak bocor, harta pun bertambah walau pun sedikit. Itu sudah pasti satu kejayaan yang bermakna.
.
Sahabat, memang emas tidak menjanjikan kekayaan serta merta buat kita, tetapi emas boleh mengelak kita dari jatuh miskin.
.
Ada duit saja belum tentu kita ada emas, tapi kalau kita ada emas sudah tentu nya kita ada duit, betul ke betul?
.
Bagi yang belum celik emas, mungkin anda tak ambil kisah sangat pasal semua ni, tapi anda akan ingat ayat ni *bila anda dah rasa susah dan terdesak nanti, percayalah!*
.
Lebih baik kita sama-sama beringat. Saya nak sahabat saya juga ada simpanan emas. Kalau bukan untuk diri sendiri, mungkin untuk masa depan anak anak kita nanti.
.
Simpan duit tak sama dengan simpan emas. Tak perlu saya huraikan satu persatu kenapa tak sama, anda sendiri pun tahu, kalau dulu rm50 boleh beli 10 barang tapi sekarang rm50 boleh beli 2barang saja.
.
Jom teruskan simpan emas. "Saya doakan tahun ini, gram emas anda makin bertambah" aamiiin.🔊🤗

EMAS
.
Sebab emas nilah satu-satunya harta yang boleh dibeli oleh orang yang kurang berduit, jadi jangan berlengah untuk simpan emas.
.
Jangan tunggu nak beli banyak-banyak terus. Beli sikit-sikit pun ok. Janji beli.
.
Daripada tunggu duit banyak, lepas tu tak beli-beli sebab duit tak banyak-banyak, baiklah beli sikit-sikit secara istiqamah.
.
Duit tak bocor, harta pun bertambah walau pun sedikit. Itu sudah pasti satu kejayaan yang bermakna.
.
Sahabat, memang emas tidak menjanjikan kekayaan serta merta buat kita, tetapi emas boleh mengelak kita dari jatuh miskin.
.
Ada duit saja belum tentu kita ada emas, tapi kalau kita ada emas sudah tentu nya kita ada duit, betul ke betul?
.
Bagi yang belum celik emas, mungkin anda tak ambil kisah sangat pasal semua ni, tapi anda akan ingat ayat ni *bila anda dah rasa susah dan terdesak nanti, percayalah!*
.
Lebih baik kita sama-sama beringat. Saya nak sahabat saya juga ada simpanan emas. Kalau bukan untuk diri sendiri, mungkin untuk masa depan anak anak kita nanti.
.
Simpan duit tak sama dengan simpan emas. Tak perlu saya huraikan satu persatu kenapa tak sama, anda sendiri pun tahu, kalau dulu rm50 boleh beli 10 barang tapi sekarang rm50 boleh beli 2barang saja.
.
Jom teruskan simpan emas. "Saya doakan tahun ini, gram emas anda makin bertambah" aamiiin.🔊🤗
0 1 18 minutes ago

💰Harga Rp. 4.xxx.xxx
💥 Fast P.O
💥 Charm topi sultan dengan kombinasi kristal swarovski hitam dan pink
.
🏖Google map : Galerii Az - zahra
.
Sekarang di @galerii_azzahra menjual
💎EMAS ASLI KADAR 375/700/750/999
💎ADA SURATNYA DAN BISA DIJUAL LAGI
.
Kenapa kita?
💎KAMI OPEN RESELLER DAN DROPSHIPER SELURUH INDONESIA
💎REWARD DAN HADIAH UTK PENJUALAN TERBANYAK
💎TOKO ONLINE DAN OFFLINE
💎TRUSTED SINCE 2017
💎BUKA SENIN - SABTU 09.00 SD 20.00 WIB
💎AHAD DAN TANGGAL MERAH 09.00 SD 17.00 WIB
.
Kami melayani
💎REQUEST MODEL GELANG MANIK2 YANG SISTA AND BROTHER MAU
💎TERIMA JUAL BELI EMAS
💎GARANSI MANIK-MANIK 3X SEUMUR HIDUP
.
👍 Kalau cocok silahkan "Bungkus"🛍
🔺Karena...
💚Murah / mahal adalah Relatif😃
.
💎INFO DAN PEMESANAN👇👇
081249744465
082244725758
.
#emas24k #emasonline #perhiasan #tokomasonline #tokoemas #tulungagunghits #kekinian #hongkong #trustedolshop #surabaya #tokomastulungagung #emasmurah #hits #holiday #gelangkekinian #gelangemas #jualemas #fashionwanita #gelangmanikmanik #lady #rubenonsu

💰Harga Rp. 4.xxx.xxx
💥 Fast P.O
💥 Charm topi sultan dengan kombinasi kristal swarovski hitam dan pink
.
🏖Google map : Galerii Az - zahra
.
Sekarang di @galerii_azzahra menjual
💎EMAS ASLI KADAR 375/700/750/999
💎ADA SURATNYA DAN BISA DIJUAL LAGI
.
Kenapa kita?
💎KAMI OPEN RESELLER DAN DROPSHIPER SELURUH INDONESIA
💎REWARD DAN HADIAH UTK PENJUALAN TERBANYAK
💎TOKO ONLINE DAN OFFLINE
💎TRUSTED SINCE 2017
💎BUKA SENIN - SABTU 09.00 SD 20.00 WIB
💎AHAD DAN TANGGAL MERAH 09.00 SD 17.00 WIB
.
Kami melayani
💎REQUEST MODEL GELANG MANIK2 YANG SISTA AND BROTHER MAU
💎TERIMA JUAL BELI EMAS
💎GARANSI MANIK-MANIK 3X SEUMUR HIDUP
.
👍 Kalau cocok silahkan "Bungkus"🛍
🔺Karena...
💚Murah / mahal adalah Relatif😃
.
💎INFO DAN PEMESANAN👇👇
081249744465
082244725758
.
#emas24k #emasonline #perhiasan #tokomasonline #tokoemas #tulungagunghits #kekinian #hongkong #trustedolshop #surabaya #tokomastulungagung #emasmurah #hits #holiday #gelangkekinian  #gelangemas #jualemas #fashionwanita #gelangmanikmanik #lady #rubenonsu
0 0 23 minutes ago

💰Harga Rp. 6.xxx.xxx
💥 Fast P.O
💥 Charm mawar jumbo dan mawar mini kombinasi kristal swarovski merah, super duper cantik
.
🏖Google map : Galerii Az - zahra
.
Sekarang di @galerii_azzahra menjual
💎EMAS ASLI KADAR 375/700/750/999
💎ADA SURATNYA DAN BISA DIJUAL LAGI
.
Kenapa kita?
💎KAMI OPEN RESELLER DAN DROPSHIPER SELURUH INDONESIA
💎REWARD DAN HADIAH UTK PENJUALAN TERBANYAK
💎TOKO ONLINE DAN OFFLINE
💎TRUSTED SINCE 2017
💎BUKA SENIN - SABTU 09.00 SD 20.00 WIB
💎AHAD DAN TANGGAL MERAH 09.00 SD 17.00 WIB
.
Kami melayani
💎REQUEST MODEL GELANG MANIK2 YANG SISTA AND BROTHER MAU
💎TERIMA JUAL BELI EMAS
💎GARANSI MANIK-MANIK 3X SEUMUR HIDUP
.
👍 Kalau cocok silahkan "Bungkus"🛍
🔺Karena...
💚Murah / mahal adalah Relatif😃
.
💎INFO DAN PEMESANAN👇👇
081249744465
082244725758
.
#emas24k #emasonline #perhiasan #tokomasonline #tokoemas #tulungagunghits #kekinian #hongkong #trustedolshop #surabaya #tokomastulungagung #emasmurah #hits #holiday #gelangkekinian #gelangemas #jualemas #fashionwanita #gelangmanikmanik #lady #rubenonsu

💰Harga Rp. 6.xxx.xxx
💥 Fast P.O
💥 Charm mawar jumbo dan mawar mini kombinasi kristal swarovski merah, super duper cantik
.
🏖Google map : Galerii Az - zahra
.
Sekarang di @galerii_azzahra menjual
💎EMAS ASLI KADAR 375/700/750/999
💎ADA SURATNYA DAN BISA DIJUAL LAGI
.
Kenapa kita?
💎KAMI OPEN RESELLER DAN DROPSHIPER SELURUH INDONESIA
💎REWARD DAN HADIAH UTK PENJUALAN TERBANYAK
💎TOKO ONLINE DAN OFFLINE
💎TRUSTED SINCE 2017
💎BUKA SENIN - SABTU 09.00 SD 20.00 WIB
💎AHAD DAN TANGGAL MERAH 09.00 SD 17.00 WIB
.
Kami melayani
💎REQUEST MODEL GELANG MANIK2 YANG SISTA AND BROTHER MAU
💎TERIMA JUAL BELI EMAS
💎GARANSI MANIK-MANIK 3X SEUMUR HIDUP
.
👍 Kalau cocok silahkan "Bungkus"🛍
🔺Karena...
💚Murah / mahal adalah Relatif😃
.
💎INFO DAN PEMESANAN👇👇
081249744465
082244725758
.
#emas24k #emasonline #perhiasan #tokomasonline #tokoemas #tulungagunghits #kekinian #hongkong #trustedolshop #surabaya #tokomastulungagung #emasmurah #hits #holiday #gelangkekinian  #gelangemas #jualemas #fashionwanita #gelangmanikmanik #lady #rubenonsu
0 0 24 minutes ago

Every piece of jewelry tells a story 💎 💍💍✨✨ —

SIZE17.5-18.5cm


BERMINAT??? DIRECT WASAP 01127838797 utk HARGA/ORDER
#emaskorea #emassadur24k #emaskoreacop916 #cincin #emasonline #emasmurah #emasmurah916 #emas #emaskorea #emaskoreacop916

Every piece of jewelry tells a story 💎 💍💍✨✨ —
—
SIZE17.5-18.5cm
—
—
BERMINAT??? DIRECT WASAP 01127838797 utk HARGA/ORDER
#emaskorea #emassadur24k #emaskoreacop916 #cincin #emasonline #emasmurah #emasmurah916 #emas #emaskorea #emaskoreacop916
0 0 27 minutes ago

💰Harga Rp. 9xx.xxx
💥 Ready
💥 Liontin kombinasi gelang swarovski maroon
.
🏖Google map : Galerii Az - zahra
.
Sekarang di @galerii_azzahra menjual
💎EMAS ASLI KADAR 375/700/750/999
💎ADA SURATNYA DAN BISA DIJUAL LAGI
.
Kenapa kita?
💎KAMI OPEN RESELLER DAN DROPSHIPER SELURUH INDONESIA
💎REWARD DAN HADIAH UTK PENJUALAN TERBANYAK
💎TOKO ONLINE DAN OFFLINE
💎TRUSTED SINCE 2017
💎BUKA SENIN - SABTU 09.00 SD 20.00 WIB
💎AHAD DAN TANGGAL MERAH 09.00 SD 17.00 WIB
.
Kami melayani
💎REQUEST MODEL GELANG MANIK2 YANG SISTA AND BROTHER MAU
💎TERIMA JUAL BELI EMAS
💎GARANSI MANIK-MANIK 3X SEUMUR HIDUP
.
👍 Kalau cocok silahkan "Bungkus"🛍
🔺Karena...
💚Murah / mahal adalah Relatif😃
.
💎INFO DAN PEMESANAN👇👇
081249744465
082244725758
.
#emas24k #emasonline #perhiasan #tokomasonline #tokoemas #tulungagunghits #kekinian #hongkong #trustedolshop #surabaya #tokomastulungagung #emasmurah #hits #holiday #gelangkekinian #gelangemas #jualemas #fashionwanita #gelangmanikmanik #lady #rubenonsu

💰Harga Rp. 9xx.xxx
💥 Ready
💥 Liontin kombinasi gelang swarovski maroon
.
🏖Google map : Galerii Az - zahra
.
Sekarang di @galerii_azzahra menjual
💎EMAS ASLI KADAR 375/700/750/999
💎ADA SURATNYA DAN BISA DIJUAL LAGI
.
Kenapa kita?
💎KAMI OPEN RESELLER DAN DROPSHIPER SELURUH INDONESIA
💎REWARD DAN HADIAH UTK PENJUALAN TERBANYAK
💎TOKO ONLINE DAN OFFLINE
💎TRUSTED SINCE 2017
💎BUKA SENIN - SABTU 09.00 SD 20.00 WIB
💎AHAD DAN TANGGAL MERAH 09.00 SD 17.00 WIB
.
Kami melayani
💎REQUEST MODEL GELANG MANIK2 YANG SISTA AND BROTHER MAU
💎TERIMA JUAL BELI EMAS
💎GARANSI MANIK-MANIK 3X SEUMUR HIDUP
.
👍 Kalau cocok silahkan "Bungkus"🛍
🔺Karena...
💚Murah / mahal adalah Relatif😃
.
💎INFO DAN PEMESANAN👇👇
081249744465
082244725758
.
#emas24k #emasonline #perhiasan #tokomasonline #tokoemas #tulungagunghits #kekinian #hongkong #trustedolshop #surabaya #tokomastulungagung #emasmurah #hits #holiday #gelangkekinian  #gelangemas #jualemas #fashionwanita #gelangmanikmanik #lady #rubenonsu
1 0 28 minutes ago

Every piece of jewelry tells a story 💎 💍💍✨✨ —

RT LEHER 60cm


BERMINAT??? DIRECT WASAP 01127838797 utk HARGA/ORDER
#emaskorea #emassadur24k #emaskoreacop916 #cincin #emasonline #emasmurah #emasmurah916 #emas #emaskorea #emaskoreacop916

Every piece of jewelry tells a story 💎 💍💍✨✨ —
—
RT LEHER 60cm
—
—
BERMINAT??? DIRECT WASAP 01127838797 utk HARGA/ORDER
#emaskorea #emassadur24k #emaskoreacop916 #cincin #emasonline #emasmurah #emasmurah916 #emas #emaskorea #emaskoreacop916
0 0 28 minutes ago

RANTAI LEHER PINTAL CHOKER (I)

Harga Pasaran: RM 2,124.25
Harga Pelanggan: RM 1,907.67
Harga Ahli: RM 1,724.37

JIMAT: RM 399.88

Panjang: 47
Lebar: 0.2
Berat: 8.33 g

NAK LAGI BANYAK DESIGN? KLIK LINK DI BIO!
#emashargaborong #emasmurah #emasmurahjb #saudagaremasHQ #saudagaremas #saudagaremasjb

RANTAI LEHER PINTAL CHOKER (I)

Harga Pasaran: RM 2,124.25
Harga Pelanggan: RM 1,907.67
Harga Ahli: RM 1,724.37

JIMAT: RM 399.88

Panjang: 47
Lebar: 0.2
Berat: 8.33 g

NAK LAGI BANYAK DESIGN? KLIK LINK DI BIO! 
#emashargaborong #emasmurah #emasmurahjb #saudagaremasHQ #saudagaremas #saudagaremasjb
1 0 31 minutes ago

READY !! NEW ARRIVAL !!
..
💎 Harga Kisaran Rp.450.000*
..
💎 Gelang
..
💎 Kadar 375
..
💎 Keterangan Lengkap Tertera Pada Gambar
..
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
..
✔ Melayani Pembelian Online
..
✔ Menerima Tukar Tambah
..
✔ Barang Rusak Ditanggung Toko
..
✔ Banyak Poin Dan Hadiahnya
..
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
..
*Harga dapat berubah sewaktu-waktu
..
Alamat : JL.WR.SUPRATMAN (EX.RAYA) NO.18 PARE
WhatsApp : 0857 0456 8622
Telpon : 0354 - 391021

#perhiasanemas #antingmurah #antingemaskuning #antinganak #kalungemas #gelangemasasli #keren #unik #cantik #bagus #liontinemas #liontinhuruf #gelangkakiemas #tokomassriwijayapare #antingbayiemas #antingbayi #kekinianbanget #hitzkekinian #hitz #emasmurah #gelangkakiemas #gelangemasasli #kalungemas #cincinnikah #cincintunangan #cincincouple #cincinemas

READY !! NEW ARRIVAL !!
..
💎 Harga Kisaran Rp.450.000*
..
💎 Gelang
..
💎 Kadar 375
..
💎 Keterangan Lengkap Tertera Pada Gambar
..
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
..
✔ Melayani Pembelian Online
..
✔ Menerima Tukar Tambah
..
✔ Barang Rusak Ditanggung Toko
..
✔ Banyak Poin Dan Hadiahnya
..
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
..
*Harga dapat berubah sewaktu-waktu
..
Alamat : JL.WR.SUPRATMAN (EX.RAYA) NO.18 PARE
WhatsApp : 0857 0456 8622
Telpon : 0354 - 391021

#perhiasanemas #antingmurah #antingemaskuning #antinganak #kalungemas #gelangemasasli #keren #unik #cantik #bagus #liontinemas #liontinhuruf #gelangkakiemas #tokomassriwijayapare #antingbayiemas #antingbayi #kekinianbanget #hitzkekinian #hitz #emasmurah #gelangkakiemas #gelangemasasli #kalungemas #cincinnikah #cincintunangan #cincincouple #cincinemas
1 0 33 minutes ago

READY !! NEW ARRIVAL !!
..
💎 Harga Kisaran Rp.350.000*
..
💎 Gelang
..
💎 Kadar 375
..
💎 Keterangan Lengkap Tertera Pada Gambar
..
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
..
✔ Melayani Pembelian Online
..
✔ Menerima Tukar Tambah
..
✔ Barang Rusak Ditanggung Toko
..
✔ Banyak Poin Dan Hadiahnya
..
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
..
*Harga dapat berubah sewaktu-waktu
..
Alamat : JL.WR.SUPRATMAN (EX.RAYA) NO.18 PARE
WhatsApp : 0857 0456 8622
Telpon : 0354 - 391021

#perhiasanemas #antingmurah #antingemaskuning #antinganak #kalungemas #gelangemasasli #keren #unik #cantik #bagus #liontinemas #liontinhuruf #gelangkakiemas #tokomassriwijayapare #antingbayiemas #antingbayi #kekinianbanget #hitzkekinian #hitz #emasmurah #gelangkakiemas #gelangemasasli #kalungemas #cincinnikah #cincintunangan #cincincouple #cincinemas

READY !! NEW ARRIVAL !!
..
💎 Harga Kisaran Rp.350.000*
..
💎 Gelang
..
💎 Kadar 375
..
💎 Keterangan Lengkap Tertera Pada Gambar
..
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
..
✔ Melayani Pembelian Online
..
✔ Menerima Tukar Tambah
..
✔ Barang Rusak Ditanggung Toko
..
✔ Banyak Poin Dan Hadiahnya
..
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
..
*Harga dapat berubah sewaktu-waktu
..
Alamat : JL.WR.SUPRATMAN (EX.RAYA) NO.18 PARE
WhatsApp : 0857 0456 8622
Telpon : 0354 - 391021

#perhiasanemas #antingmurah #antingemaskuning #antinganak #kalungemas #gelangemasasli #keren #unik #cantik #bagus #liontinemas #liontinhuruf #gelangkakiemas #tokomassriwijayapare #antingbayiemas #antingbayi #kekinianbanget #hitzkekinian #hitz #emasmurah #gelangkakiemas #gelangemasasli #kalungemas #cincinnikah #cincintunangan #cincincouple #cincinemas
0 0 33 minutes ago

Cincin Swarovski original ✅Emas 916
✅Authenticity card
✅Exclusive box original
✅Exclusive Paper bag
Code : 9040
Hrga : RM583
.
.
Berminat Whatsapp 0183653966
.
.
#suzanaemas916🌸
#emas916 #emas916tulen #emascantik #emasmurah #emas #wanita
#bracelet #borong #bazaarpaknil #gelangemas #gelang
#sayajualemas #cute #cantik #visitig #malaysiaonlineshop #malaysia
#pandora #malaysiabracelet #rantaitangan #rantai #hadiah #gift
#suprise #rantaikaki #cincin #rantaileher #murah

Cincin Swarovski original ✅Emas 916
✅Authenticity card
✅Exclusive box original
✅Exclusive Paper bag
Code : 9040 
Hrga : RM583
.
.
Berminat Whatsapp 0183653966
.
.
#suzanaemas916🌸
#emas916#emas916tulen#emascantik#emasmurah#emas#wanita
#bracelet#borong#bazaarpaknil#gelangemas#gelang
#sayajualemas#cute#cantik#visitig#malaysiaonlineshop#malaysia
#pandora#malaysiabracelet#rantaitangan#rantai#hadiah#gift
#suprise#rantaikaki#cincin#rantaileher#murah
1 0 35 minutes ago

READY !! NEW ARRIVAL !!
..
💎 Harga Kisaran Rp.270.000*
..
💎 Gelang
..
💎 Kadar 375
..
💎 Keterangan Lengkap Tertera Pada Gambar
..
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
..
✔ Melayani Pembelian Online
..
✔ Menerima Tukar Tambah
..
✔ Barang Rusak Ditanggung Toko
..
✔ Banyak Poin Dan Hadiahnya
..
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
..
*Harga dapat berubah sewaktu-waktu
..
Alamat : JL.WR.SUPRATMAN (EX.RAYA) NO.18 PARE
WhatsApp : 0857 0456 8622
Telpon : 0354 - 391021

#perhiasanemas #antingmurah #antingemaskuning #antinganak #kalungemas #gelangemasasli #keren #unik #cantik #bagus #liontinemas #liontinhuruf #gelangkakiemas #tokomassriwijayapare #antingbayiemas #antingbayi #kekinianbanget #hitzkekinian #hitz #emasmurah #gelangkakiemas #gelangemasasli #kalungemas #cincinnikah #cincintunangan #cincincouple #cincinemas

READY !! NEW ARRIVAL !!
..
💎 Harga Kisaran Rp.270.000*
..
💎 Gelang
..
💎 Kadar 375
..
💎 Keterangan Lengkap Tertera Pada Gambar
..
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
..
✔ Melayani Pembelian Online
..
✔ Menerima Tukar Tambah
..
✔ Barang Rusak Ditanggung Toko
..
✔ Banyak Poin Dan Hadiahnya
..
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
..
*Harga dapat berubah sewaktu-waktu
..
Alamat : JL.WR.SUPRATMAN (EX.RAYA) NO.18 PARE
WhatsApp : 0857 0456 8622
Telpon : 0354 - 391021

#perhiasanemas #antingmurah #antingemaskuning #antinganak #kalungemas #gelangemasasli #keren #unik #cantik #bagus #liontinemas #liontinhuruf #gelangkakiemas #tokomassriwijayapare #antingbayiemas #antingbayi #kekinianbanget #hitzkekinian #hitz #emasmurah #gelangkakiemas #gelangemasasli #kalungemas #cincinnikah #cincintunangan #cincincouple #cincinemas
1 0 35 minutes ago

Cincin Swarovski original ✅Emas 916
✅Authenticity card
✅Exclusive box original
✅Exclusive Paper bag
Code : 9025
Saiz : 16
Harga: RM655
.
.
Berminat Whatsapp 0183653966
.
.
#suzanaemas916🌸
#emas916 #emas916tulen #emascantik #emasmurah #emas #wanita
#bracelet #borong #bazaarpaknil #gelangemas #gelang
#sayajualemas #cute #cantik #visitig #malaysiaonlineshop #malaysia
#pandora #malaysiabracelet #rantaitangan #rantai #hadiah #gift
#suprise #rantaikaki #cincin #rantaileher #murah

Cincin Swarovski original ✅Emas 916
✅Authenticity card
✅Exclusive box original
✅Exclusive Paper bag
Code : 9025
Saiz : 16
Harga: RM655
.
.
Berminat Whatsapp 0183653966
.
.
#suzanaemas916🌸
#emas916#emas916tulen#emascantik#emasmurah#emas#wanita
#bracelet#borong#bazaarpaknil#gelangemas#gelang
#sayajualemas#cute#cantik#visitig#malaysiaonlineshop#malaysia
#pandora#malaysiabracelet#rantaitangan#rantai#hadiah#gift
#suprise#rantaikaki#cincin#rantaileher#murah
1 0 37 minutes ago

Cincin Swarovski original ✅Emas 916
✅Authenticity card
✅Exclusive box original
✅Exclusive Paper bag
Code : 9048
Saiz : 12
Harga: RM727
.
.
Berminat Whatsapp 0183653966
.
.
#suzanaemas916🌸
#emas916 #emas916tulen #emascantik #emasmurah #emas #wanita
#bracelet #borong #bazaarpaknil #gelangemas #gelang
#sayajualemas #cute #cantik #visitig #malaysiaonlineshop #malaysia
#pandora #malaysiabracelet #rantaitangan #rantai #hadiah #gift
#suprise #rantaikaki #cincin #rantaileher #murah

Cincin Swarovski original ✅Emas 916
✅Authenticity card
✅Exclusive box original
✅Exclusive Paper bag
Code : 9048
Saiz : 12
Harga: RM727
.
.
Berminat Whatsapp 0183653966
.
.
#suzanaemas916🌸
#emas916#emas916tulen#emascantik#emasmurah#emas#wanita
#bracelet#borong#bazaarpaknil#gelangemas#gelang
#sayajualemas#cute#cantik#visitig#malaysiaonlineshop#malaysia
#pandora#malaysiabracelet#rantaitangan#rantai#hadiah#gift
#suprise#rantaikaki#cincin#rantaileher#murah
1 0 38 minutes ago

CINCIN BATU ZIRCON CIRCLE 2.0
.
.
Saiz 14
- 4.12g
.
.
Ansuran
- Ansuran 1 Bulan
- Ansuran 2 Bulan
- Ansuran 3 Bulan
- Ansuran 4 Bulan
- Ansuran 5 Bulan
- Ansuran 6 Bulan

_
TIDAK BOLEH RESIZE
.
.

Boleh beli cash | Ansuran | Kutu
.
.
✳️UPAH RENDAH 🚛 CAS POS RM 13 SM / RM 17 SS
...
SEBARANG PERTANYAAN SILA TEKAN LINK DI BIO TQ
...
#emas916 #emas916murah #emas916terlajakmurah #kutuemas #kutuemas916 #makkututrusted #emasonlinemurah #bazaarpaknil #emasoriginal #weddingrings #cincinnikah #iklanmalaysia #onlineshoppingmalaysia #cincinkahwin #cincintunang #emasupahmurah #emas916rantaileher #cincinemas916 #emas916gelang #emasmurah #followus #visitus #kedaionline #trustedseller #kualalumpur #malaysia #sayajual #sayajualmurah #murah F

CINCIN BATU ZIRCON CIRCLE 2.0
.
.
 Saiz 14
- 4.12g
.
.
 Ansuran
- Ansuran 1 Bulan
- Ansuran 2 Bulan
- Ansuran 3 Bulan
- Ansuran 4 Bulan
- Ansuran 5 Bulan
- Ansuran 6 Bulan

_ 
TIDAK BOLEH RESIZE
.
.

Boleh beli cash | Ansuran | Kutu
.
.
✳️UPAH RENDAH 🚛 CAS POS RM 13 SM / RM 17 SS
...
SEBARANG PERTANYAAN SILA TEKAN LINK DI BIO TQ
...
#emas916 #emas916murah #emas916terlajakmurah #kutuemas #kutuemas916 #makkututrusted #emasonlinemurah #bazaarpaknil #emasoriginal #weddingrings #cincinnikah #iklanmalaysia #onlineshoppingmalaysia #cincinkahwin #cincintunang #emasupahmurah #emas916rantaileher #cincinemas916 #emas916gelang #emasmurah #followus #visitus #kedaionline #trustedseller #kualalumpur #malaysia #sayajual #sayajualmurah #murah F
1 0 42 minutes ago

CHARM PANDORA MICKEY MOUSE Charm
- 1.27g Ansuran
- Ansuran 1 Bulan
- Ansuran 2 Bulan
- Ansuran 3 Bulan
- Ansuran 4 Bulan
- Ansuran 5 Bulan
- Ansuran 6 Bulan

LEBAR LUBANG: 0.55CM
LEBAR CHARM: 1.1CM
.
.
Boleh beli cash | Ansuran | Kutu
.
.
✳️UPAH RENDAH 🚛 CAS POS RM 13 SM / RM 17 SS
...
SEBARANG PERTANYAAN SILA TEKAN LINK DI BIO TQ
...
#emas916 #emas916murah #emas916terlajakmurah #kutuemas #kutuemas916 #makkututrusted #emasonlinemurah #bazaarpaknil #emasoriginal #weddingrings #cincinnikah #iklanmalaysia #onlineshoppingmalaysia #cincinkahwin #cincintunang #emasupahmurah #emas916rantaileher #cincinemas916 #emas916gelang #emasmurah #followus #visitus #kedaionline #trustedseller #kualalumpur #malaysia #sayajual #sayajualmurah #murah F

CHARM PANDORA MICKEY MOUSE  Charm
- 1.27g  Ansuran
- Ansuran 1 Bulan
- Ansuran 2 Bulan
- Ansuran 3 Bulan
- Ansuran 4 Bulan
- Ansuran 5 Bulan
- Ansuran 6 Bulan

LEBAR LUBANG: 0.55CM
LEBAR CHARM: 1.1CM
.
.
Boleh beli cash | Ansuran | Kutu
.
.
✳️UPAH RENDAH 🚛 CAS POS RM 13 SM / RM 17 SS
...
SEBARANG PERTANYAAN SILA TEKAN LINK DI BIO TQ
...
#emas916 #emas916murah #emas916terlajakmurah #kutuemas #kutuemas916 #makkututrusted #emasonlinemurah #bazaarpaknil #emasoriginal #weddingrings #cincinnikah #iklanmalaysia #onlineshoppingmalaysia #cincinkahwin #cincintunang #emasupahmurah #emas916rantaileher #cincinemas916 #emas916gelang #emasmurah #followus #visitus #kedaionline #trustedseller #kualalumpur #malaysia #sayajual #sayajualmurah #murah F
0 0 43 minutes ago

CINCIN MAHSURI
_
Saiz 21
- 3.14g
_
Ansuran
- Ansuran 1 Bulan
- Ansuran 2 Bulan
- Ansuran 3 Bulan
- Ansuran 4 Bulan
- Ansuran 5 Bulan
- Ansuran 6 Bulan
_

LEBAR: 1.4CM TIDAK BOLEH RESIZE
_
_
Boleh beli cash | Ansuran | Kutu
.
.
✳️UPAH RENDAH 🚛 CAS POS RM 13 SM / RM 17 SS
...
SEBARANG PERTANYAAN SILA TEKAN LINK DI BIO TQ
...
#emas916 #emas916murah #emas916terlajakmurah #kutuemas #kutuemas916 #makkututrusted #emasonlinemurah #bazaarpaknil #emasoriginal #weddingrings #cincinnikah #iklanmalaysia #onlineshoppingmalaysia #cincinkahwin #cincintunang #emasupahmurah #emas916rantaileher #cincinemas916 #emas916gelang #emasmurah #followus #visitus #kedaionline #trustedseller #kualalumpur #malaysia #sayajual #sayajualmurah #murah F

CINCIN MAHSURI
_
 Saiz 21
- 3.14g
_
 Ansuran
- Ansuran 1 Bulan
- Ansuran 2 Bulan
- Ansuran 3 Bulan
- Ansuran 4 Bulan
- Ansuran 5 Bulan
- Ansuran 6 Bulan
_

LEBAR: 1.4CM TIDAK BOLEH RESIZE
_
_
Boleh beli cash | Ansuran | Kutu
.
.
✳️UPAH RENDAH 🚛 CAS POS RM 13 SM / RM 17 SS
...
SEBARANG PERTANYAAN SILA TEKAN LINK DI BIO TQ
...
#emas916 #emas916murah #emas916terlajakmurah #kutuemas #kutuemas916 #makkututrusted #emasonlinemurah #bazaarpaknil #emasoriginal #weddingrings #cincinnikah #iklanmalaysia #onlineshoppingmalaysia #cincinkahwin #cincintunang #emasupahmurah #emas916rantaileher #cincinemas916 #emas916gelang #emasmurah #followus #visitus #kedaionline #trustedseller #kualalumpur #malaysia #sayajual #sayajualmurah #murah F
0 0 44 minutes ago

Di Jual Emas Asli Orignal
.
LOGAM MULIA ANTAM
BERSERTIFIKAT RESMI ANTAM
.
Harga lelang LM ANTAM:
2 gram 810.000
3 gram 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
50 gram 18.000.000
100 gram 30.000.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

#logammuliaantam #emasmurni24karat #emasmurni #lohammulia #logammuliaubs #emas24k #emasputih #emasmurah #emasonline emas:
2 gram 810.000
3 gran 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

Barang selalu ready kalau masih dipajang. Silahkan diorder :) Disarankan Menggunakan J&T atau POS

Di Jual Emas Asli Orignal
.
LOGAM MULIA ANTAM
BERSERTIFIKAT RESMI ANTAM
.
Harga lelang LM ANTAM:
2 gram 810.000
3 gram 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
50 gram 18.000.000
100 gram 30.000.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

#logammuliaantam #emasmurni24karat #emasmurni #lohammulia #logammuliaubs #emas24k #emasputih #emasmurah #emasonline emas:
2 gram 810.000
3 gran 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

Barang selalu ready kalau masih dipajang. Silahkan diorder :) Disarankan Menggunakan J&T atau POS
0 0 45 minutes ago

💖Rantai Tangan Pasir Padu 💖
-
RM215/g
Lebar:0.5cm T:F
B: 7.90g P:18.5cm
-

Lebar:0.4cm
B: 4.96g P:18cm
-
Lebar:0.3cm
B: 4.01g P:18cm
-
💖 Padu Tahan lasak
💖 Boleh buat ansuran
💖 Boleh resaiz
-
-
Boleh beli cash | Ansuran | Kutu
.
.
✳️UPAH RENDAH 🚛 CAS POS RM 13 SM / RM 17 SS
...
SEBARANG PERTANYAAN SILA TEKAN LINK DI BIO TQ
...
#emas916 #emas916murah #emas916terlajakmurah #kutuemas #kutuemas916 #makkututrusted #emasonlinemurah #bazaarpaknil #emasoriginal #weddingrings #cincinnikah #iklanmalaysia #onlineshoppingmalaysia #cincinkahwin #cincintunang #emasupahmurah #emas916rantaileher #cincinemas916 #emas916gelang #emasmurah #followus #visitus #kedaionline #trustedseller #kualalumpur #malaysia #sayajual #sayajualmurah #murah Z

💖Rantai Tangan Pasir Padu 💖
-
RM215/g
Lebar:0.5cm T:F
B: 7.90g P:18.5cm
-

Lebar:0.4cm
B: 4.96g P:18cm
-
Lebar:0.3cm
B: 4.01g P:18cm
-
💖 Padu Tahan lasak
💖 Boleh buat ansuran
💖 Boleh resaiz
-
-
Boleh beli cash | Ansuran | Kutu
.
.
✳️UPAH RENDAH 🚛 CAS POS RM 13 SM / RM 17 SS
...
SEBARANG PERTANYAAN SILA TEKAN LINK DI BIO TQ
...
#emas916 #emas916murah #emas916terlajakmurah #kutuemas #kutuemas916 #makkututrusted #emasonlinemurah #bazaarpaknil #emasoriginal #weddingrings #cincinnikah #iklanmalaysia #onlineshoppingmalaysia #cincinkahwin #cincintunang #emasupahmurah #emas916rantaileher #cincinemas916 #emas916gelang #emasmurah #followus #visitus #kedaionline #trustedseller #kualalumpur #malaysia #sayajual #sayajualmurah #murah Z
0 0 45 minutes ago

Di Jual Emas Asli Orignal
.
LOGAM MULIA ANTAM
BERSERTIFIKAT RESMI ANTAM
.
Harga lelang LM ANTAM:
2 gram 810.000
3 gram 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
50 gram 18.000.000
100 gram 30.000.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

#logammuliaantam #emasmurni24karat #emasmurni #lohammulia #logammuliaubs #emas24k #emasputih #emasmurah #emasonline emas:
2 gram 810.000
3 gran 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

Barang selalu ready kalau masih dipajang. Silahkan diorder :) Disarankan Menggunakan J&T atau POS

Di Jual Emas Asli Orignal
.
LOGAM MULIA ANTAM
BERSERTIFIKAT RESMI ANTAM
.
Harga lelang LM ANTAM:
2 gram 810.000
3 gram 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
50 gram 18.000.000
100 gram 30.000.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

#logammuliaantam #emasmurni24karat #emasmurni #lohammulia #logammuliaubs #emas24k #emasputih #emasmurah #emasonline emas:
2 gram 810.000
3 gran 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

Barang selalu ready kalau masih dipajang. Silahkan diorder :) Disarankan Menggunakan J&T atau POS
0 0 45 minutes ago

Di Jual Emas Asli Orignal
.
LOGAM MULIA ANTAM
BERSERTIFIKAT RESMI ANTAM
.
Harga lelang LM ANTAM:
2 gram 810.000
3 gram 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
50 gram 18.000.000
100 gram 30.000.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

#logammuliaantam #emasmurni24karat #emasmurni #lohammulia #logammuliaubs #emas24k #emasputih #emasmurah #emasonline emas:
2 gram 810.000
3 gran 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

Barang selalu ready kalau masih dipajang. Silahkan diorder :) Disarankan Menggunakan J&T atau POS

Di Jual Emas Asli Orignal
.
LOGAM MULIA ANTAM
BERSERTIFIKAT RESMI ANTAM
.
Harga lelang LM ANTAM:
2 gram 810.000
3 gram 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
50 gram 18.000.000
100 gram 30.000.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

#logammuliaantam #emasmurni24karat #emasmurni #lohammulia #logammuliaubs #emas24k #emasputih #emasmurah #emasonline emas:
2 gram 810.000
3 gran 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

Barang selalu ready kalau masih dipajang. Silahkan diorder :) Disarankan Menggunakan J&T atau POS
0 0 46 minutes ago

Di Jual Emas Asli Orignal
.
LOGAM MULIA ANTAM
BERSERTIFIKAT RESMI ANTAM
.
Harga lelang LM ANTAM:
2 gram 810.000
3 gram 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
50 gram 18.000.000
100 gram 30.000.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

#logammuliaantam #emasmurni24karat #emasmurni #lohammulia #logammuliaubs #emas24k #emasputih #emasmurah #emasonline emas:
2 gram 810.000
3 gran 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

Barang selalu ready kalau masih dipajang. Silahkan diorder :) Disarankan Menggunakan J&T atau POS

Di Jual Emas Asli Orignal
.
LOGAM MULIA ANTAM
BERSERTIFIKAT RESMI ANTAM
.
Harga lelang LM ANTAM:
2 gram 810.000
3 gram 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
50 gram 18.000.000
100 gram 30.000.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

#logammuliaantam #emasmurni24karat #emasmurni #lohammulia #logammuliaubs #emas24k #emasputih #emasmurah #emasonline emas:
2 gram 810.000
3 gran 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

Barang selalu ready kalau masih dipajang. Silahkan diorder :) Disarankan Menggunakan J&T atau POS
0 0 46 minutes ago

Di Jual Emas Asli Orignal
.
LOGAM MULIA ANTAM
BERSERTIFIKAT RESMI ANTAM
.
Harga lelang LM ANTAM:
2 gram 810.000
3 gram 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
50 gram 18.000.000
100 gram 30.000.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

#logammuliaantam #emasmurni24karat #emasmurni #lohammulia #logammuliaubs #emas24k #emasputih #emasmurah #emasonline emas:
2 gram 810.000
3 gran 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

Barang selalu ready kalau masih dipajang. Silahkan diorder :) Disarankan Menggunakan J&T atau POS

Di Jual Emas Asli Orignal
.
LOGAM MULIA ANTAM
BERSERTIFIKAT RESMI ANTAM
.
Harga lelang LM ANTAM:
2 gram 810.000
3 gram 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
50 gram 18.000.000
100 gram 30.000.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

#logammuliaantam #emasmurni24karat #emasmurni #lohammulia #logammuliaubs #emas24k #emasputih #emasmurah #emasonline emas:
2 gram 810.000
3 gran 1.200.000
4 gram 1.600.000
5 gram 2.000.000
10 gram 3.800.000
25 gram 9.500.000
.
Emas merupakan keluaran antam dan diambil dari antam yang sudah lengkap dengan sertifikat antam. Dijamin 100% Original! No Complain dan Retur! Silahkan ATC kalau sudah membaca DESKRIPSI PRODUK dan SETUJU.

Masih banyak emas lain kami lelang misalnya Kalung,Gelang,Cincin dll.

Barang selalu ready kalau masih dipajang. Silahkan diorder :) Disarankan Menggunakan J&T atau POS
0 0 47 minutes ago

Top #emasmurah posts

RL Belut Padu Set Loket Sempoa
*Sempoa boleh gerak* 🌸Lebar 0.1cm🌸

3.87 44cm rm844
3.88 44cm rm846

4.30 52cm rm932
4.31 52cm rm934

#emasmurah916 #emastulen916 #emasmurah #emaskelantan #emas916

RL Belut Padu Set Loket Sempoa
*Sempoa boleh gerak* 🌸Lebar 0.1cm🌸

3.87 44cm rm844
3.88 44cm rm846

4.30 52cm rm932
4.31 52cm rm934

#emasmurah916 #emastulen916 #emasmurah #emaskelantan #emas916
289 7 8 December, 2019

R.leher pintal hollow loket love half shine 1c

2.74g 44cm rm618
3.07g 52cm rm686

#emasmurah916 #emastulen916 #emasmurah #emaskelantan #emas916

R.leher pintal hollow loket love half shine 1c

2.74g  44cm rm618
3.07g  52cm rm686

#emasmurah916 #emastulen916 #emasmurah #emaskelantan #emas916
236 10 12 hours ago

Cincin coco
6mm

1.65g s9. 5 rm392
1.76g s15. 5 rm414
1.75g s17. 5 rm412
1.95g s20.5 rm454

#emasmurah916 #emastulen916 #emasmurah #emaskelantan #emas916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916

Cincin coco
6mm

1.65g s9. 5  rm392
1.76g s15. 5 rm414
1.75g s17. 5 rm412
1.95g s20.5 rm454

#emasmurah916 #emastulen916 #emasmurah #emaskelantan #emas916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916
243 8 19 hours ago

🚗RK MESIN 🔔🚗 🐝LEBAR 0.1CM

1.91g 27.0cm rm450
🚗1.87g 27.4cm rm440
🚗1.89g 28.0cm rm446
🚗1.87g 27.1cm rm440
🚗2.07g 28.2cm rm482

#emasmurah916 #emastulen916 #emasmurah #emaskelantan #emas916

🚗RK MESIN 🔔🚗 🐝LEBAR 0.1CM

1.91g  27.0cm  rm450
🚗1.87g  27.4cm rm440
🚗1.89g  28.0cm rm446
🚗1.87g  27.1cm rm440
🚗2.07g  28.2cm rm482

#emasmurah916 #emastulen916 #emasmurah #emaskelantan #emas916
438 16 23 hours ago



• [DISKAUN KAW KAW + RM2/gm‼️ - masih DI TERUSKAN].
• [DISKAUN KAW KAW + RM2/g‼️].
• [DISKAUN KAW KAW + RM2/g‼️ - masih DI TERUSKAN].

• [Kedai buka seperti biasa hari ini @11:30 pagi!!]

• Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅

"Repeat after me: I deserve new jewellery." 💋
••••
Ring.
••••
⭕️ SST 0%
........vs.
⭕️ Emas&Upah MURAH.
........vs.g
⭕️ Trade-In TINGGI.)!
........vs.
⭕️ Buy-Back TINGGI.
........vs.
⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
........vs.
⭕️ Pilihan MARVELOS.
........vs.
⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
........vs.
⭕️ FREE GIFT.
........vs.
⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
••••
💢 Our Location using Google Map, search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'

💢 For Waze, just search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS'

💢 Our Hotline:
03 4270 0791.

#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

•
•
• [DISKAUN KAW KAW + RM2/gm‼️ - masih DI TERUSKAN].
• [DISKAUN KAW KAW + RM2/g‼️].
• [DISKAUN KAW KAW + RM2/g‼️ - masih DI TERUSKAN].
•
• [Kedai buka seperti biasa hari ini @11:30 pagi!!]
•
• Jika berlakunya kelewatan menjawab PM/DM/Comments, kaknon mohon kemaafaan ya..kaknon akan cuba yg terbaik! InSyaAllah. 😅
•
"Repeat after me: I deserve new jewellery." 💋
••••
Ring.
••••
⭕️ SST 0%
........vs.
⭕️ Emas&Upah MURAH.
........vs.g
⭕️ Trade-In TINGGI.)!
........vs.
⭕️ Buy-Back TINGGI.
........vs.
⭕️ Design GOJES & EKLUSIF.
........vs.
⭕️ Pilihan MARVELOS.
........vs.
⭕️ Repeat Customer DISKAUN.
........vs.
⭕️ FREE GIFT.
........vs.
⭕️ Staff COMEL LOTEY 🤣🤣.
••••
💢 Our Location using Google Map, search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels'
•
💢 For Waze, just search for:
'Kedai Emas Zakaria&SONS'
•
💢 Our Hotline:
03 4270 0791.
•
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion
123 3 14 hours ago
Cincin CBR bajet

0.58g s15  rm180
0.52g s15.5 rm168

#emasmurah916 #emastulen916 #emasmurah #emaskelantan #emas916 #codkotabharu #codkbemasbajetmurah916 #codkb
203 8 22 hours ago

Cantik, item padu🤩
.
🍎CINCIN LIPAN PASIR PADU
LEBAR 0.5CM -1.67g s11
-1.69g s12
-1.64g s13
-1.78g s14
-1.74g s14
-1.78g s14
-1.75g s15
-1.70g s15
-1.79g s16
-1.80g s17
-1.77g s18
-1.83g s18
-1.84g s19
-1.86g s20
-1.86g s20.5
.
Berminat? Direct whatsapp +60192548846 📲📲
.
#emasmurahsangat #emas #emasmurah #emasbajet #emasonline #emastulen #emas916 #maskahwin #cincinemas #cincinmurah #cincinemas916 #cincinkahwin

Cantik, item padu🤩
.
🍎CINCIN LIPAN PASIR PADU
LEBAR 0.5CM -1.67g s11
-1.69g s12
-1.64g s13
-1.78g s14
-1.74g s14
-1.78g s14
-1.75g s15
-1.70g s15
-1.79g s16
-1.80g s17
-1.77g s18
-1.83g s18
-1.84g s19
-1.86g s20
-1.86g s20.5
.
Berminat? Direct whatsapp +60192548846 📲📲
.
#emasmurahsangat #emas #emasmurah #emasbajet #emasonline #emastulen #emas916 #maskahwin #cincinemas #cincinmurah #cincinemas916 #cincinkahwin
499 27 7 December, 2019

RT Coco Hollow (Budak) 0.7cm
-Loceng-
2.96g 9.5cm rm672
3.00g 9.5cm rm680
3.01g 9.5cm rm682

#emasmurah916 #emastulen916 #emasmurah #emas #emas916

RT Coco Hollow (Budak) 0.7cm
-Loceng-
2.96g 9.5cm rm672
3.00g 9.5cm rm680
3.01g 9.5cm rm682

#emasmurah916 #emastulen916 #emasmurah #emas #emas916
337 11 8 December, 2019

Tes penglihatan coba ketuk 2x maka gambar akan bergerak 🙄. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow :
_
🌐 @spesialis_cepatpromil
🌐 @spesialis_cepatpromil
Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi 👪 #spesialis_cepatpromil

Tes penglihatan coba ketuk 2x maka gambar akan bergerak 🙄. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow : 
_
🌐 @spesialis_cepatpromil
🌐 @spesialis_cepatpromil
Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi 👪 #spesialis_cepatpromil
1,365 3 8 December, 2019