#dubsmashmalaysian Instagram Photos & Videos

Orang cakap Botak best tapi Undian kami selalu kat bawah... jadi sudi2kanlah..
JOM UNDI BOTAK GAIS BANTU ABANG2 BOTAK KITA VIA SMS + ONLINE !!
CARANYA MUDAH
⬇️⬇️ Taip MLS<jarak>NAMA KUMPULAN atau MLS<3/5/10/20><jarak>NAMA KUMPULAN untuk 3/5/10/20 undian ke 32777. Contoh: MLS10 BOTAK ke 32777.. atau melalui online di https://www.gempak.com/muzikallawaksuperstar
.
.
. #muzikallawaksuperstar #UniMLS19  #JBornMLS19 #VoicesMLS19  #BotakMLS19 #NewBohMLS19 #TitansMLS19

Orang cakap Botak best tapi Undian kami selalu kat bawah... jadi sudi2kanlah..
JOM UNDI BOTAK GAIS BANTU ABANG2 BOTAK KITA VIA SMS + ONLINE !!
CARANYA MUDAH
⬇️⬇️ Taip MLSNAMA KUMPULAN atau MLS<3/5/10/20>NAMA KUMPULAN untuk 3/5/10/20 undian ke 32777. Contoh: MLS10 BOTAK ke 32777.. atau melalui online di https://www.gempak.com/muzikallawaksuperstar
.
.
. #muzikallawaksuperstar #UniMLS19 #JBornMLS19 #VoicesMLS19 #BotakMLS19 #NewBohMLS19 #TitansMLS19

181 1 1 hour ago
DISSTRACK TO ZAYNAKAL 🤘🏻❤️ NAKAL

Salam perkenalan dari OG yg masih segar,
tiada tunjuk acah atau cuba berani langgar,
whaddup zayn aku tegur disebalik pagar,
jemput masuk mari battle dalam sangkar
tengok dari nakal memang lu boleh menang
cuba tengok dari akal siapa yg boleh menang?
tiada guna bahasa pasar,
cuba guna kasta bahasa,
tarak guna cakap kasar, 
sebab lu pun dah besar!
mesti tahu baik buruk sebelum lu mahu kutuk
nakal nakal wa tak pernah nak cucuk susuk
tapi ramai je awek yg dah mula boleh tunduk
cuma taknak cucuk cucuk masih fikir baik buruk
jangan merajuk nanti takde siapa nak pujuk,
jangan lupa bangkit balas walau sudah terciduk❤️🤘🏻 #syahminators #zaynakal #disstrack #HaaTepok #jarirapper #budakbelakang #TogetherWeStrong #dubsmashmalaysian #tiktokmalaysia #malayavidgram #MYHHCODE  #madlipzmalaysia #mudahterhibur #vinemalaysia #motifviral #malayvines #malayviral #malaysiaviners #16baris #dubbingmerapu #penghiburbawahan #atukpesan #videoviral #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakhangit #maluapabossku #parodimeletop 
@zaynakal @kiddsanthe @meerflymusic @hairiwhuut @azreewhuut @malaysianhustler @tygsofficial @budak_belakang @hiphop_pro_more @lawak.hangit @lawak_king @lawak_hambar  @lawak_ker_der @lawakterkini @lawaktahapdewa @malaysiaigers @kakishare.my @himpunanbahanlawak @kini.viral @lawaktahapdewa @ohsem.video  @lawak_kampung @lawak4x4 @lawak_fans @iglelakivsperempuan @atukpesan @ohviral_official  @amran_fans77 @mstaronlineofficial

DISSTRACK TO ZAYNAKAL 🤘🏻❤️ NAKAL

Salam perkenalan dari OG yg masih segar,
tiada tunjuk acah atau cuba berani langgar,
whaddup zayn aku tegur disebalik pagar,
jemput masuk mari battle dalam sangkar
tengok dari nakal memang lu boleh menang
cuba tengok dari akal siapa yg boleh menang?
tiada guna bahasa pasar,
cuba guna kasta bahasa,
tarak guna cakap kasar,
sebab lu pun dah besar!
mesti tahu baik buruk sebelum lu mahu kutuk
nakal nakal wa tak pernah nak cucuk susuk
tapi ramai je awek yg dah mula boleh tunduk
cuma taknak cucuk cucuk masih fikir baik buruk
jangan merajuk nanti takde siapa nak pujuk,
jangan lupa bangkit balas walau sudah terciduk❤️🤘🏻 #syahminators #zaynakal #disstrack #HaaTepok #jarirapper #budakbelakang #TogetherWeStrong #dubsmashmalaysian #tiktokmalaysia #malayavidgram #MYHHCODE #madlipzmalaysia #mudahterhibur #vinemalaysia #motifviral #malayvines #malayviral #malaysiaviners #16baris #dubbingmerapu #penghiburbawahan #atukpesan #videoviral #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakhangit #maluapabossku #parodimeletop
@zaynakal @kiddsanthe @meerflymusic @hairiwhuut @azreewhuut @malaysianhustler @tygsofficial @budak_belakang @hiphop_pro_more @lawak.hangit @lawak_king @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawakterkini @lawaktahapdewa @malaysiaigers @kakishare.my @himpunanbahanlawak @kini.viral @lawaktahapdewa @ohsem.video @lawak_kampung @lawak4x4 @lawak_fans @iglelakivsperempuan @atukpesan @ohviral_official @amran_fans77 @mstaronlineofficial

87 40 2 hours ago
PROJEK SIDE INCOME !!!
Part time gaji 4hari RM1000.Boleh bantu family belanja harian😊. 80 orang terawal shj!!
Gaji setiap Selasa dan Jumaat , masa anda yg tentukan sendiri ... ❎bukan pelaburan/forex ❎Bukan simkad/topup
❎Bukan tone excel
❎Bukan mlm/skim cpt kaya
✅kerja mudah copy paste iklan shj
🏧gaji terus ke akaun bank💰💰
❤Gaji 2x seminggu

Berminat nak join??? Komen NAK TAHU
@nx.atikh.watches akan bg caranya.

#mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian

PROJEK SIDE INCOME !!!
Part time gaji 4hari RM1000.Boleh bantu family belanja harian😊. 80 orang terawal shj!!
Gaji setiap Selasa dan Jumaat , masa anda yg tentukan sendiri ... ❎bukan pelaburan/forex ❎Bukan simkad/topup
❎Bukan tone excel
❎Bukan mlm/skim cpt kaya
✅kerja mudah copy paste iklan shj
🏧gaji terus ke akaun bank💰💰
❤Gaji 2x seminggu

Berminat nak join??? Komen NAK TAHU
@nx.atikh.watches akan bg caranya.

#mudahterhibur #dagelan #ngakak #vscomalaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #malaysia #astrogempak #dubsmashmalaysian

21 4 4 hours ago
Perfume yg lebih murah dari mall, jaminan 100% original, banyak pilihan dan seller yg handsome.. 😆
.
. 
Ya.. Yg dah biasa beli kat mall mesti happy, sbb Tak perlu lagi spend sampai RM400-RM700 kat mall utk pakai perfume original.Kat BOSSKU PERFUME pun ada
. . 
Kenapa harga kami lagi murah?
💌Tak payah bayar sewa (100% online) 💌Tak perlu bayar gaji + komisyen promoter
💌Bau sama dengan original
💌Tak perlu pegi mall beli.Hanya di hujung jari sahaja sampai la di depan rumah
💌Botol yang unik&cantik.Boleh simpan buat colletion di rumah
💌Senang di bawa kemana mana
💌Harga tak sampai rm50-rm100 pun
.
------------------------------------------------
.
.
#nakfakta #nakpesan #nakpickupline #naksentap #nakkongsi #akusuka #kongsirezeki #igbudaknerd #pesanmama #abahcakap #atukpesan #bolehcakap #ayat #ayatsentap #ayatsedih #himpunanlawakmalays #maharajalawakmega #madlipzmalaysia #dubsmashmalaysian #kitapunya #kakimotor #kerenbanget #kiniviral #motifviral #inspirationalquotes #quotesmalaysia #lawaktahapdewa #lawakmalaysia

Perfume yg lebih murah dari mall, jaminan 100% original, banyak pilihan dan seller yg handsome.. 😆
.
.
Ya.. Yg dah biasa beli kat mall mesti happy, sbb Tak perlu lagi spend sampai RM400-RM700 kat mall utk pakai perfume original.Kat BOSSKU PERFUME pun ada
. .
Kenapa harga kami lagi murah?
💌Tak payah bayar sewa (100% online) 💌Tak perlu bayar gaji + komisyen promoter
💌Bau sama dengan original
💌Tak perlu pegi mall beli.Hanya di hujung jari sahaja sampai la di depan rumah
💌Botol yang unik&cantik.Boleh simpan buat colletion di rumah
💌Senang di bawa kemana mana
💌Harga tak sampai rm50-rm100 pun
.
------------------------------------------------
.
.
#nakfakta #nakpesan #nakpickupline #naksentap #nakkongsi #akusuka #kongsirezeki #igbudaknerd #pesanmama #abahcakap #atukpesan #bolehcakap #ayat #ayatsentap #ayatsedih #himpunanlawakmalays #maharajalawakmega #madlipzmalaysia #dubsmashmalaysian #kitapunya #kakimotor #kerenbanget #kiniviral #motifviral #inspirationalquotes #quotesmalaysia #lawaktahapdewa #lawakmalaysia

23 15 7 hours ago
Cia cia cia ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tag Anyone
➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥Follow  @pujanggamelayu__ For More🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔪Hashtags 
#60saatviral #quoteoftheday #lawak#videolawak #lawakhangit#lawakhambar #viral #motifviral#lawakkerder #igshopmalaysia#tiktokmalaysia #bazaarpaknil #sayajual#mudahterhibur #dagelan #ngakak#vscomalaysia #igersmalaya#igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita#malaysia #astrogempak#dubsmashmalaysian#paidreviewmurah #paidreviewrm5#paidreviewrm10 #paidreviewmalaysia#igreviewmalaysia

Cia cia cia ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tag Anyone
➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔥Follow  @pujanggamelayu__ For More🔥
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔪Hashtags 
#60saatviral  #quoteoftheday  #lawak #videolawak  #lawakhangit #lawakhambar  #viral  #motifviral #lawakkerder  #igshopmalaysia #tiktokmalaysia  #bazaarpaknil  #sayajual #mudahterhibur  #dagelan  #ngakak #vscomalaysia  #igersmalaya #igersmalaysia  #igersmy  #ikutcarakita #malaysia  #astrogempak #dubsmashmalaysian #paidreviewmurah  #paidreviewrm5 #paidreviewrm10  #paidreviewmalaysia #igreviewmalaysia

52 3 8 hours ago

Top #dubsmashmalaysian posts