#dubbingmerapu Instagram Photos & Videos

DISSTRACK TO ZAYNAKAL 🤘🏻❤️ NAKAL

Salam perkenalan dari OG yg masih segar,
tiada tunjuk acah atau cuba berani langgar,
whaddup zayn aku tegur disebalik pagar,
jemput masuk mari battle dalam sangkar
tengok dari nakal memang lu boleh menang
cuba tengok dari akal siapa yg boleh menang?
tiada guna bahasa pasar,
cuba guna kasta bahasa,
tarak guna cakap kasar, 
sebab lu pun dah besar!
mesti tahu baik buruk sebelum lu mahu kutuk
nakal nakal wa tak pernah nak cucuk susuk
tapi ramai je awek yg dah mula boleh tunduk
cuma taknak cucuk cucuk masih fikir baik buruk
jangan merajuk nanti takde siapa nak pujuk,
jangan lupa bangkit balas walau sudah terciduk❤️🤘🏻 #syahminators #zaynakal #disstrack #HaaTepok #jarirapper #budakbelakang #TogetherWeStrong #dubsmashmalaysian #tiktokmalaysia #malayavidgram #MYHHCODE  #madlipzmalaysia #mudahterhibur #vinemalaysia #motifviral #malayvines #malayviral #malaysiaviners #16baris #dubbingmerapu #penghiburbawahan #atukpesan #videoviral #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakhangit #maluapabossku #parodimeletop 
@zaynakal @kiddsanthe @meerflymusic @hairiwhuut @azreewhuut @malaysianhustler @tygsofficial @budak_belakang @hiphop_pro_more @lawak.hangit @lawak_king @lawak_hambar  @lawak_ker_der @lawakterkini @lawaktahapdewa @malaysiaigers @kakishare.my @himpunanbahanlawak @kini.viral @lawaktahapdewa @ohsem.video  @lawak_kampung @lawak4x4 @lawak_fans @iglelakivsperempuan @atukpesan @ohviral_official  @amran_fans77 @mstaronlineofficial

DISSTRACK TO ZAYNAKAL 🤘🏻❤️ NAKAL

Salam perkenalan dari OG yg masih segar,
tiada tunjuk acah atau cuba berani langgar,
whaddup zayn aku tegur disebalik pagar,
jemput masuk mari battle dalam sangkar
tengok dari nakal memang lu boleh menang
cuba tengok dari akal siapa yg boleh menang?
tiada guna bahasa pasar,
cuba guna kasta bahasa,
tarak guna cakap kasar,
sebab lu pun dah besar!
mesti tahu baik buruk sebelum lu mahu kutuk
nakal nakal wa tak pernah nak cucuk susuk
tapi ramai je awek yg dah mula boleh tunduk
cuma taknak cucuk cucuk masih fikir baik buruk
jangan merajuk nanti takde siapa nak pujuk,
jangan lupa bangkit balas walau sudah terciduk❤️🤘🏻 #syahminators #zaynakal #disstrack #HaaTepok #jarirapper #budakbelakang #TogetherWeStrong #dubsmashmalaysian #tiktokmalaysia #malayavidgram #MYHHCODE #madlipzmalaysia #mudahterhibur #vinemalaysia #motifviral #malayvines #malayviral #malaysiaviners #16baris #dubbingmerapu #penghiburbawahan #atukpesan #videoviral #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakhangit #maluapabossku #parodimeletop
@zaynakal @kiddsanthe @meerflymusic @hairiwhuut @azreewhuut @malaysianhustler @tygsofficial @budak_belakang @hiphop_pro_more @lawak.hangit @lawak_king @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawakterkini @lawaktahapdewa @malaysiaigers @kakishare.my @himpunanbahanlawak @kini.viral @lawaktahapdewa @ohsem.video @lawak_kampung @lawak4x4 @lawak_fans @iglelakivsperempuan @atukpesan @ohviral_official @amran_fans77 @mstaronlineofficial

161 73 2 hours ago
TOLONG TAG KAWAN HMPA PLING RAMAI SYIERA BOOMWALL HAMPA🎈
Selalu dak ii funimate letk gmbar couple kn nah i payung gmbar lagi speacial klau hampa syg kwan hampa cer tag dakk ii funimate🙊
Nk share silakan🎈🎈🎈
#salamjumaat #kematian #tolongkongsi #funimate #funimatechallenge #cariakudisyurga #share #dakwahislam 
#vines #malayvines #vinemalaysia #mudahterhibur #deep #lawakterkini #jenaka #fakta #lawak#iglelakivsperempuan #lawak #pecahbelah #himpunanlawakmalays #viralvideos #viralmalaysia #lawakviral #dubbingmerapu #penghiburjalanan  #kakiviralmalaysia #wanitamuslimah #hatiperempuan
 #quotesdakwah #qoutesaboutlife

TOLONG TAG KAWAN HMPA PLING RAMAI SYIERA BOOMWALL HAMPA🎈
Selalu dak ii funimate letk gmbar couple kn nah i payung gmbar lagi speacial klau hampa syg kwan hampa cer tag dakk ii funimate🙊
Nk share silakan🎈🎈🎈
#salamjumaat #kematian #tolongkongsi #funimate #funimatechallenge #cariakudisyurga #share #dakwahislam
#vines #malayvines #vinemalaysia #mudahterhibur #deep #lawakterkini #jenaka #fakta #lawak #iglelakivsperempuan #lawak #pecahbelah #himpunanlawakmalays #viralvideos #viralmalaysia #lawakviral #dubbingmerapu #penghiburjalanan #kakiviralmalaysia #wanitamuslimah #hatiperempuan
#quotesdakwah #qoutesaboutlife

4,747 289 5 hours ago
Dengan terjerut jerit nya "Bang kejap la bang saya kat dapur ni" 😅😂 Abepi bespren abg posmen  tau lerr 😝
•
•
•
_____________________________________
1‌#lawak #lawakhambar #videolawak #syukurselalu #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpesan #lawakan #lawakkeder #lawakgram #atukpesan #posmen #johorbahru #uitm #utm #pahang #usm #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysia #tiktokmalaysia #mudahterhibur #dubbingmerapu #salamjumaat #ajimaura #poslaju #capmurah

Dengan terjerut jerit nya "Bang kejap la bang saya kat dapur ni" 😅😂 Abepi bespren abg posmen tau lerr 😝



_____________________________________
1‌ #lawak #lawakhambar #videolawak #syukurselalu #nakkongsi #nakbebel #nakfakta #nakpesan #lawakan #lawakkeder #lawakgram #atukpesan #posmen #johorbahru #uitm #utm #pahang #usm #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysia #tiktokmalaysia #mudahterhibur #dubbingmerapu #salamjumaat #ajimaura #poslaju #capmurah

640 8 5 hours ago
‼️STOCK BARU ‼️
.
📌ADIDAS POD PEACH
📌SIZE : 36-40 euro
📌PRICE : RM130
.

Nak? 📲 WHATSAPP 017-3853810 
Atau Click link bio.
.

‼️STOCK BARU ‼️
.
📌ADIDAS POD PEACH
📌SIZE : 36-40 euro
📌PRICE : RM130
.

Nak? 📲 WHATSAPP 017-3853810
Atau Click link bio.
.

18 1 6 hours ago
TAG KAWAN YG BERAGAMA ISLAM🔥
P/s Fitnah akhir zaman sudh banyak berlaku dan perkara yg haram dihalalkn perkara yg halal diharamkan , para penyebar agama islam dimaki dicela dihina tetapi para penggubah maksiat disanjung mashalllah💔
[Tag dan share🌹] #cinta
#cariakudisyurga #share #dakwahislam 
#vines #malayvines #vinemalaysia #mudahterhibur #deep #lawakterkini #viner #lawakhambar #jenaka #fakta #lawak#iglelakivsperempuan #lawak #pecahbelah #himpunanlawakmalays #viralvideos #viralmalaysia #lawakviral #dubbingmerapu #penghiburjalanan #lawakking #lawakgiler #kakiviralmalaysia #wanitamuslimah #hatiperempuan
 #quotesdakwah #qoutesaboutlife

TAG KAWAN YG BERAGAMA ISLAM🔥
P/s Fitnah akhir zaman sudh banyak berlaku dan perkara yg haram dihalalkn perkara yg halal diharamkan , para penyebar agama islam dimaki dicela dihina tetapi para penggubah maksiat disanjung mashalllah💔
[Tag dan share🌹] #cinta
#cariakudisyurga #share #dakwahislam
#vines #malayvines #vinemalaysia #mudahterhibur #deep #lawakterkini #viner #lawakhambar #jenaka #fakta #lawak #iglelakivsperempuan #lawak #pecahbelah #himpunanlawakmalays #viralvideos #viralmalaysia #lawakviral #dubbingmerapu #penghiburjalanan #lawakking #lawakgiler #kakiviralmalaysia #wanitamuslimah #hatiperempuan
#quotesdakwah #qoutesaboutlife

37 1 9 hours ago
LIMITED READY STOCK
RM3.50
TAP LINK TO SHOP✅
.
.
. 
SANE NANG PLUS
.
.
.
Sane Nang produk semua dalam 1..
Untuk dalaman dan luaran.Bayangkan,hanya dgn ambil SANE NANG PLUS sja dapat pelbagai manfaat serentak utk body melentik..Miss V persis anak dara dan Miss B tegang. .
- Kulit yg canitk,lembut,halus,lembab - Atasi masalah rambut gugur & lebatkan rambut - Besar Miss B dan up kan balik Miss B - Punggung jadi lebih mantap,montok & tegap - Atasi masalah mood swing - Atasi masalah period pain - Miss V lebih ketat & rapat seperti kembali dara - Hilangkan parut2 muda pada tubuh - Beri badan lebih cergas dan bertenaga
- Merawat masalah keputihan - Merawat masalah period x teratur
- Badan jadi lebih shape
- Utk ramping menawan - Utk berisikan tubuh bagi yg terlalu kurus - Cantikkan kuku - Lebih bernafsu bila lakukan hubungan intim ( utk yg berkahwin )
. ✅FDA DAN GMP G29/2552 ✅HERBAL 100% . .
1 pek 10 kapsul dan cara makan 1-2 biji kapsul setiap hari sebelum tidur.
.
.
.
Serious Buyer Whatsapp : +60179219197 📲 .

#borongmurah #sitinordiana #khaibahar #uqashasenrose #elfiraloy #dubbingmerapu #sedap #ctdk #neelofa #neelofahijab #sepahtu #sepahtureunion #sepahtureunionlive #fattzura #muabellaz #missfazura #sedapgiler #remyishak #nelydiasenrose #aimantino #zofeabeautysecretmurah #sayamasak #noradanish #sufiansuhaimi #fattzurafairytale #rozitachewan #samtilla  #fashasandha #sitisarah .

LIMITED READY STOCK
RM3.50
TAP LINK TO SHOP✅
.
.
.
SANE NANG PLUS
.
.
.
Sane Nang produk semua dalam 1..
Untuk dalaman dan luaran.Bayangkan,hanya dgn ambil SANE NANG PLUS sja dapat pelbagai manfaat serentak utk body melentik..Miss V persis anak dara dan Miss B tegang. .
- Kulit yg canitk,lembut,halus,lembab - Atasi masalah rambut gugur & lebatkan rambut - Besar Miss B dan up kan balik Miss B - Punggung jadi lebih mantap,montok & tegap - Atasi masalah mood swing - Atasi masalah period pain - Miss V lebih ketat & rapat seperti kembali dara - Hilangkan parut2 muda pada tubuh - Beri badan lebih cergas dan bertenaga
- Merawat masalah keputihan - Merawat masalah period x teratur
- Badan jadi lebih shape
- Utk ramping menawan - Utk berisikan tubuh bagi yg terlalu kurus - Cantikkan kuku - Lebih bernafsu bila lakukan hubungan intim ( utk yg berkahwin )
. ✅FDA DAN GMP G29/2552 ✅HERBAL 100% . .
1 pek 10 kapsul dan cara makan 1-2 biji kapsul setiap hari sebelum tidur.
.
.
.
Serious Buyer Whatsapp : +60179219197 📲 .

#borongmurah #sitinordiana #khaibahar #uqashasenrose #elfiraloy #dubbingmerapu #sedap #ctdk #neelofa #neelofahijab #sepahtu #sepahtureunion #sepahtureunionlive #fattzura #muabellaz #missfazura #sedapgiler #remyishak #nelydiasenrose #aimantino #zofeabeautysecretmurah #sayamasak #noradanish #sufiansuhaimi #fattzurafairytale #rozitachewan #samtilla #fashasandha #sitisarah .

19 1 22 August, 2019
LIMITED READY STOCK
RM99
TAP LINK TO SHOP✅
.
.
. 
ZOFEA BEAUTY SECRET
.
.
.
🌟 KHASIAT :
💕 Menaikkan payudara kendur & jatuh
💕 Mengatasi masalah payudara besar sebelah
💕 Mencantikkan payudara leper
💕 Memontokkan payudara
💕 Membesarkan saiz payudara dr CUP A ke CUP D
💕 Menaikkan punggung yg jatuh
💕 Mengetatkan MISS V
💕 Menghilangkan bau badan
💕 Menghilangkan bau MISS V
💕 Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
💕 Meningkatkan keinginan seksual
💕 Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
💕 Menghilangkan masalah keputihan
💕 Mencegah kanser
💕 Mencantik & meremajakan kulit
💕 Memutihkan kulit MUKA & BADAN
💕 Menghilang jerawat & parut jerawat
💕 Menghilangkan pigmentasi & jeragat
💕 Menghilangkan stretchmark & selulit
💕 Melawaskan sistem pencernaan .
.
.
.
Serious Buyer Whatsapp : +60179219197 📲 .

#borongmurah #sitinordiana #khaibahar #uqashasenrose #elfiraloy #dubbingmerapu #sedap #ctdk #neelofa #neelofahijab #sepahtu #sepahtureunion #sepahtureunionlive #fattzura #muabellaz #missfazura #sedapgiler #remyishak #nelydiasenrose #aimantino #zofeabeautysecretmurah #sayamasak #noradanish #sufiansuhaimi #fattzurafairytale #rozitachewan #samtilla  #fashasandha #sitisarah .

LIMITED READY STOCK
RM99
TAP LINK TO SHOP✅
.
.
.
ZOFEA BEAUTY SECRET
.
.
.
🌟 KHASIAT :
💕 Menaikkan payudara kendur & jatuh
💕 Mengatasi masalah payudara besar sebelah
💕 Mencantikkan payudara leper
💕 Memontokkan payudara
💕 Membesarkan saiz payudara dr CUP A ke CUP D
💕 Menaikkan punggung yg jatuh
💕 Mengetatkan MISS V
💕 Menghilangkan bau badan
💕 Menghilangkan bau MISS V
💕 Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
💕 Meningkatkan keinginan seksual
💕 Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
💕 Menghilangkan masalah keputihan
💕 Mencegah kanser
💕 Mencantik & meremajakan kulit
💕 Memutihkan kulit MUKA & BADAN
💕 Menghilang jerawat & parut jerawat
💕 Menghilangkan pigmentasi & jeragat
💕 Menghilangkan stretchmark & selulit
💕 Melawaskan sistem pencernaan .
.
.
.
Serious Buyer Whatsapp : +60179219197 📲 .

#borongmurah #sitinordiana #khaibahar #uqashasenrose #elfiraloy #dubbingmerapu #sedap #ctdk #neelofa #neelofahijab #sepahtu #sepahtureunion #sepahtureunionlive #fattzura #muabellaz #missfazura #sedapgiler #remyishak #nelydiasenrose #aimantino #zofeabeautysecretmurah #sayamasak #noradanish #sufiansuhaimi #fattzurafairytale #rozitachewan #samtilla #fashasandha #sitisarah .

7 1 22 August, 2019

Top #dubbingmerapu posts

Abang nak share dekat korang! Daripada korang main phone tkdapat apa-apa? Duit pun tkda. Nak buat duit pun tktahu? .
Nak mulakan bisnes pun tktahu macam mana? FOLLOW IG @usaha.sendiri_empire mereka akan ajar dari A-Z! Ini SATU PELUANG untuk yang nak buat duit sendiri. Tunggu apa lagi? Follow cepat guys!
. 
Abang pun tgh berusaha nak buat duit untuk beli ysetengah ni 🤗
.
Follow
@usaha.sendiri_empire
@usaha.sendiri_empire
@usaha.sendiri_empire .
.
#dubbingmerapu #usahasendiriempire #ajqreview

Abang nak share dekat korang! Daripada korang main phone tkdapat apa-apa? Duit pun tkda. Nak buat duit pun tktahu? .
Nak mulakan bisnes pun tktahu macam mana? FOLLOW IG @usaha.sendiri_empire mereka akan ajar dari A-Z! Ini SATU PELUANG untuk yang nak buat duit sendiri. Tunggu apa lagi? Follow cepat guys!
.
Abang pun tgh berusaha nak buat duit untuk beli ysetengah ni 🤗
.
Follow
@usaha.sendiri_empire
@usaha.sendiri_empire
@usaha.sendiri_empire .
.
#dubbingmerapu #usahasendiriempire #ajqreview

78,028 617 3 August, 2019
“PERMINTAAN TERAKHIR PAPA” - EPISOD AKHIR
.
🕶Ray-Ban = Stylo 🏍Yamaha Y15 = Stylo
.
Pakai shades ni bukan setakat nak bagi STYLO je, protect mata pun ya! Tapi tak main la Ray-Ban copy fake fake fufu. Ha sebabtu kena dapatkan dari PATMATA kalau nak layan RB Original.
.
😎 PATMATA ada contest Beli & Menang Y15 tu!! Pergi cepat tengok dekat @patmataofficial
.
#dubbingmerapu #patmata #ajqreview

“PERMINTAAN TERAKHIR PAPA” - EPISOD AKHIR
.
🕶Ray-Ban = Stylo 🏍Yamaha Y15 = Stylo
.
Pakai shades ni bukan setakat nak bagi STYLO je, protect mata pun ya! Tapi tak main la Ray-Ban copy fake fake fufu. Ha sebabtu kena dapatkan dari PATMATA kalau nak layan RB Original.
.
😎 PATMATA ada contest Beli & Menang Y15 tu!! Pergi cepat tengok dekat @patmataofficial
.
#dubbingmerapu #patmata #ajqreview

65,821 792 25 July, 2019
Riki si Anjing eksiden motor? 😱 #dubbingmerapu #penghiburbawahan #ysetengah

Riki si Anjing eksiden motor? 😱 #dubbingmerapu #penghiburbawahan #ysetengah

126,766 2,340 24 April, 2019
Tag kawan hampa yang bernama wanita klau hampa btoi sygkn depa dan nk masok syurga dngan depa bukn untuk memerli tapi untuk menasihat mungkin mereka x tahu ingat nasihat kerana sayang bukan kerana benci if hampa btoi ii sygkn ayah hampa brubah laa demi AYAHMU WAHAI BIDADARIKU🌹
[Tag dan share🌹] #cinta
#cariakudisyurga #share #dakwahislam 
#vines #malayvines #vinemalaysia #mudahterhibur #deep #lawakterkini #viner #lawakhambar #jenaka #fakta #lawak#iglelakivsperempuan #lawak #pecahbelah #himpunanlawakmalays #viralvideos #viralmalaysia #lawakviral #dubbingmerapu #penghiburjalanan #lawakking #lawakgiler #kakiviralmalaysia #wanitamuslimah #hatiperempuan
 #quotesdakwah #qoutesaboutlife

Tag kawan hampa yang bernama wanita klau hampa btoi sygkn depa dan nk masok syurga dngan depa bukn untuk memerli tapi untuk menasihat mungkin mereka x tahu ingat nasihat kerana sayang bukan kerana benci if hampa btoi ii sygkn ayah hampa brubah laa demi AYAHMU WAHAI BIDADARIKU🌹
[Tag dan share🌹] #cinta
#cariakudisyurga #share #dakwahislam
#vines #malayvines #vinemalaysia #mudahterhibur #deep #lawakterkini #viner #lawakhambar #jenaka #fakta #lawak #iglelakivsperempuan #lawak #pecahbelah #himpunanlawakmalays #viralvideos #viralmalaysia #lawakviral #dubbingmerapu #penghiburjalanan #lawakking #lawakgiler #kakiviralmalaysia #wanitamuslimah #hatiperempuan
#quotesdakwah #qoutesaboutlife

11,775 416 17 July, 2019
“PERMINTAAN TERAKHIR PAPA” - EPISOD 2
.
🕶Ray-Ban = Stylo 🏍Yamaha Y15 = Stylo
.
Pakai shades ni bukan setakat nak bagi STYLO je, protect mata pun ya! Tapi tak main la Ray-Ban copy fake fake fufu. Ha sebabtu kena dapatkan dari PATMATA kalau nak layan RB Original.
.
😎 PATMATA ada contest Beli & Menang Y15 tu!! Pergi cepat tengok dekat @patmataofficial
.
#dubbingmerapu #patmata #ajqreview

“PERMINTAAN TERAKHIR PAPA” - EPISOD 2
.
🕶Ray-Ban = Stylo 🏍Yamaha Y15 = Stylo
.
Pakai shades ni bukan setakat nak bagi STYLO je, protect mata pun ya! Tapi tak main la Ray-Ban copy fake fake fufu. Ha sebabtu kena dapatkan dari PATMATA kalau nak layan RB Original.
.
😎 PATMATA ada contest Beli & Menang Y15 tu!! Pergi cepat tengok dekat @patmataofficial
.
#dubbingmerapu #patmata #ajqreview

80,779 949 24 June, 2019
Riki si Anjing dapat awek tik-tok? 😱
.
Setakat parut jerawat 2 3 tahun memang boleh settle laa 🥳 . Sebabtu ramai guna @numiserum . Tiap kali nak keluar rumah sapu je #numiserum settle ! !
.
#dubbingmerapu #numiserum #ajqreview

Riki si Anjing dapat awek tik-tok? 😱
.
Setakat parut jerawat 2 3 tahun memang boleh settle laa 🥳 . Sebabtu ramai guna @numiserum . Tiap kali nak keluar rumah sapu je #numiserum settle ! !
.
#dubbingmerapu #numiserum #ajqreview

76,939 1,296 26 July, 2019
Riki si Anjing bawak awek masuk rumah? 😏
.
Salam Gais!! Nak tahu ig shop yang jual Iphone predator murah??? . Eh Sorry PRE ORDER bukan predator 😂. Jum pi usya @Xanders_Gadget gais! Harga pre order dia buka sekarang untuk 2 Bulan sahaja Gais. Harga Serendah Rm888 jer gais dah boleh dapat 7PLUS . Harga untuk 10 terawal shj gais 🔥🔥. Saya nak tulis panjang2 pun tak habis caption ni. Apa kata korang pergi tengok @Xanders_Gadget sendiri. korang usya, tackle boek punya, lepas tu pinang terus IPHONE IPHONE mereka bro/sis. harga tengah murah nak mati gais!! Jum jum ke @xanders_gadget! . Bak kata sajat
.
~CEPAT,CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT
.
Tapi gais apa2 pun kena usya ig @Xanders_gadget gais memang 👍🏻👍🏻👍🏻
. 
#dubbingmerapu #xandersgadget #ajqreview

Riki si Anjing bawak awek masuk rumah? 😏
.
Salam Gais!! Nak tahu ig shop yang jual Iphone predator murah??? . Eh Sorry PRE ORDER bukan predator 😂. Jum pi usya @Xanders_Gadget gais! Harga pre order dia buka sekarang untuk 2 Bulan sahaja Gais. Harga Serendah Rm888 jer gais dah boleh dapat 7PLUS . Harga untuk 10 terawal shj gais 🔥🔥. Saya nak tulis panjang2 pun tak habis caption ni. Apa kata korang pergi tengok @Xanders_Gadget sendiri. korang usya, tackle boek punya, lepas tu pinang terus IPHONE IPHONE mereka bro/sis. harga tengah murah nak mati gais!! Jum jum ke @xanders_gadget! . Bak kata sajat
.
~CEPAT,CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT
.
Tapi gais apa2 pun kena usya ig @Xanders_gadget gais memang 👍🏻👍🏻👍🏻
.
#dubbingmerapu #xandersgadget #ajqreview

73,006 694 10 July, 2019