#diffuserraya Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

0.5
average comments
7
average likes
@byengkumira_yl Profile picture

@byengkumira_yl

HOW ESSENTIAL OILS ARE MADE ?

Korang nak tahu takk, it takes a great deal of work to produce a tiny amount of essential oils. Nak buat good quality EOs bukan senang yerr
-
✅ 60 thousand rose blossoms will provide only 1 ounce of rose oil (patutlaaa eo rose mahal, almost 1k yerr)
✅ It takes 8 million hand-picked blossoms to produce 2.2 pounds of Jasmine oil
✅ Sandalwood trees need to be 30 years old and 30 feet tall (and 90 percent dead) before YL will harvest them.
-
Lagi satu, macam mane eo is extracted is super important to know. Ade 2 cara company boleh extract oil from plants ni, (1) Steam distillation or (2) Synthetic extraction.

YL mestilah guna Steam Distillation untuk hasilkan ‘Therapeutic Grade’ of EOs (bolehh refer gambar 2nd). Sebab tu la eo yl ni orang cakap mahal, tapi its really worth every penny.

Cara other company nak dapatkan eo murah adalah guna Synthetic extraction, this one memamg murah and banyak jerr kat kedai but it may have chemicals yer, jaga jaga !
So if you are in my place, would you prefer cheaper oils with no guarantee where the essential oils belong or invest a bit more for a transparent and highest quality grade of essential oils? 🤔

MIRA
YL ID ; 19894514
012-9925992

HOW ESSENTIAL OILS ARE MADE ?

Korang nak tahu takk, it takes a great deal of work to produce a tiny amount of essential oils. Nak buat good quality EOs bukan senang yerr
-
✅ 60 thousand rose blossoms will provide only 1 ounce of rose oil (patutlaaa eo rose mahal, almost 1k yerr)
✅ It takes 8 million hand-picked blossoms to produce 2.2 pounds of Jasmine oil
✅ Sandalwood trees need to be 30 years old and 30 feet tall (and 90 percent dead) before YL will harvest them.
-
Lagi satu, macam mane eo is extracted is super important to know. Ade 2 cara company boleh extract oil from plants ni, (1) Steam distillation or (2) Synthetic extraction.

YL mestilah guna Steam Distillation untuk hasilkan ‘Therapeutic Grade’ of EOs (bolehh refer gambar 2nd). Sebab tu la eo yl ni orang cakap mahal, tapi its really worth every penny.

Cara other company nak dapatkan eo murah adalah guna Synthetic extraction, this one memamg murah and banyak jerr kat kedai but it may have chemicals yer, jaga jaga ! 
So if you are in my place, would you prefer cheaper oils with no guarantee where the essential oils belong or invest a bit more for a transparent and highest quality grade of essential oils? 🤔

MIRA
YL ID ; 19894514
012-9925992
3 1 20 September, 2019
@byengkumira_yl Profile picture

@byengkumira_yl

When you only have 1 diffuser,
Tapi ade 2 bilik yang memerlukan diffuser, 1 bilik mama, 1 bilik Qawwiy (bilik omma lah 😆) Korban la sekejap bagi dekat Permaisuri hati, banyak manfaat, diffused Thieves untuk Immune booster, Purification bau spa & can clean the air, Lavender & Cedarwood untuk calming, membantu dapatkan deep sleep, Lemongrass untuk halau nyamuk time maghrib, and Joy untuk enJOY !

Semoga omma murah rezeki dapat beli satu set lagi guna commission dari YL 🤭💃🏻 (yess dengan YL pun boleh dapat income yerr) Tulaaa bila dah rase bestt, hari hari nak guna 😆

Btw, mira tengahh collect YL order, anyone can nak order eo / barang YL boleh contact mira yerr 😉 special price for you !
http://www.wasap.my/60129925992/yl

#ylkualaterengganu #ylterengganu #youngliving #essentialoil
p/s ; Cedarwood xde dlm psk, tp bos Engku Attilla bagi gift ke mama, Lemongrass beli time ER Sept 🌸

When you only have 1 diffuser, 
Tapi ade 2 bilik yang memerlukan diffuser, 1 bilik mama, 1 bilik Qawwiy (bilik omma lah 😆) Korban la sekejap bagi dekat Permaisuri hati, banyak manfaat, diffused Thieves untuk Immune booster, Purification bau spa & can clean the air, Lavender & Cedarwood untuk calming, membantu dapatkan deep sleep, Lemongrass untuk halau nyamuk time maghrib, and Joy untuk enJOY !

Semoga omma murah rezeki dapat beli satu set lagi guna commission dari YL 🤭💃🏻 (yess dengan YL pun boleh dapat income yerr) Tulaaa bila dah rase bestt, hari hari nak guna 😆

Btw, mira tengahh collect YL order, anyone can nak order eo / barang YL boleh contact mira yerr 😉 special price for you ! 
http://www.wasap.my/60129925992/yl

#ylkualaterengganu #ylterengganu #youngliving #essentialoil 
p/s ; Cedarwood xde dlm psk, tp bos Engku Attilla bagi gift ke mama, Lemongrass beli time ER Sept 🌸
4 1 20 September, 2019
@byengkumira_yl Profile picture

@byengkumira_yl

CARA PENGGUNAAN ESSENTIAL OILS

Hari ni sharing tajuk ke 4 dah yerr, kalau nak baca pasal tajuk sebelum ni boleh tengok kat #EO101byEngkumira . Hari ni nak share pasal camne nak guna eo ni. Essential Oil perlu diserap kedalam badan untuk berfungsi. Terdapat 3 cara ia dapat memasuki sistem badan manusia, iaitu

i. Topical (sapuan)
ii. Aromatically (bauan)
iii. Ingest (makan)

1. TOPICAL / SAPUAN

Penggunaan secara topical termasuklah sapuan, urutan ke atas kulit. Yang ni mira baru jugakk tahu eo ni boleh sapu jugakk, macam eo lavender boleh sapu untuk luka, buat untuk qawwiy Alhamdulillah berkesan.
Untuk baby / kids, better diluted (cairkan) sebelum apply sebab eo ni pure & potent kan, takut irritation pulak especially eo yang panas sikit macam peppermint & thieves. Dilution tidak menghilangkan keberkesanan Essential Oil, ia cuma memberikan volume kepada Essential Oil agar lebih mudah di sapu ke kawasan yang lebih besar.

Essential Oil yang ‘sedap’ di buat minyak urut ialah Lemongrass, PanAway, Aroma Siez. Ia agak panas, dan memberi rasa selesa kepada orang yang di urut.

2. AROMATICALLY / BAUAN

Aromatically adaah cara paling senang nak enjoy the benefits of eo. Boleh diffused dengan diffuser yl (ade banyakk choices tau), boleh dropkan dekat palm-rub clockwise-then inhale deeply (yang ni bestt sangat), bau dari botol pun boleh yerr.

Penggunaan Essential Oil yang therapeutic grade adalah penting untuk mendapatkan the benefits of eo untuk badan kita.

3. INGEST / MAKAN

Bukan semua eo boleh di makan yerr, dekat Malaysia xde lagi rasenya. Young Living Essential Oil ade keluarkan satu rangkaian Essential Oil yang selamat untuk dimakan. Ia telah diluluskan oleh USFDA sebagai ‘dietary’. EO yang selamat di makan akan tulis ‘Vitality’

p/s ; Kalau tengok oilers yang bawak minyak / eo dalam handbeg walaupun xbawak diffuser is korang tau la sebab ape lepas ni kannn ? 😆

Mira
YL ID ; 19894514
012-9925992

CARA PENGGUNAAN ESSENTIAL OILS

Hari ni sharing tajuk ke 4 dah yerr, kalau nak baca pasal tajuk sebelum ni boleh tengok kat #EO101byEngkumira . Hari ni nak share pasal camne nak guna eo ni. Essential Oil perlu diserap kedalam badan untuk berfungsi. Terdapat 3 cara ia dapat memasuki sistem badan manusia, iaitu

i. Topical (sapuan)
ii. Aromatically (bauan)
iii. Ingest (makan)

1. TOPICAL / SAPUAN

Penggunaan secara topical termasuklah sapuan, urutan ke atas kulit. Yang ni mira baru jugakk tahu eo ni boleh sapu jugakk, macam eo lavender boleh sapu untuk luka, buat untuk qawwiy Alhamdulillah berkesan. 
Untuk baby / kids, better diluted (cairkan) sebelum apply sebab eo ni pure & potent kan, takut irritation pulak especially eo yang panas sikit macam peppermint & thieves. Dilution tidak menghilangkan keberkesanan Essential Oil, ia cuma memberikan volume kepada Essential Oil agar lebih mudah di sapu ke kawasan yang lebih besar.

Essential Oil yang ‘sedap’ di buat minyak urut ialah Lemongrass, PanAway, Aroma Siez. Ia agak panas, dan memberi rasa selesa kepada orang yang di urut.

2. AROMATICALLY / BAUAN

Aromatically adaah cara paling senang nak enjoy the benefits of eo. Boleh diffused dengan diffuser yl (ade banyakk choices tau), boleh dropkan dekat palm-rub clockwise-then inhale deeply (yang ni bestt sangat), bau dari botol pun boleh yerr.

Penggunaan Essential Oil yang therapeutic grade adalah penting untuk mendapatkan the benefits of eo untuk badan kita.

3. INGEST / MAKAN

Bukan semua eo boleh di makan yerr, dekat Malaysia xde lagi rasenya. Young Living Essential Oil ade keluarkan satu rangkaian Essential Oil yang selamat untuk dimakan. Ia telah diluluskan oleh USFDA sebagai ‘dietary’. EO yang selamat di makan akan tulis ‘Vitality’

p/s ; Kalau tengok oilers yang bawak minyak / eo dalam handbeg walaupun xbawak diffuser is korang tau la sebab ape lepas ni kannn ? 😆

Mira 
YL ID ; 19894514
012-9925992
2 1 20 September, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

Promo Young Living Essential Oils lagi! 🤩🤩🤩
.
Yang bestnya EO yang femes & laku keras
pon ade dalam list ni. 😍😍😍
.
💜 lavender untuk calming 😌
💚 peppermint untuk kesegaran 🤩
💚 citronella untuk halau nyamuk/serangga 🦟
🧡 fennel untuk ibu menyusu 🤱
.
Peppermint kite baru je habis. Memang rezeki sangat-sangat alhamdulillah! Sape je yang tak suka peppermint kan? Lagi-lagi yang ade anak kecik hehe..
.
ade yang nak join sekali? 😉
.
#OilneticsSharing
#MerdekaChallenge
#diffuser
#youngglivingdiffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#doterra
#ronella

Promo Young Living Essential Oils lagi! 🤩🤩🤩
.
Yang bestnya EO yang femes & laku keras 
pon ade dalam list ni. 😍😍😍
.
💜 lavender untuk calming 😌
💚 peppermint untuk kesegaran 🤩
💚 citronella untuk halau nyamuk/serangga 🦟
🧡 fennel untuk ibu menyusu 🤱
.
Peppermint kite baru je habis. Memang rezeki sangat-sangat alhamdulillah! Sape je yang tak suka peppermint kan? Lagi-lagi yang ade anak kecik hehe..
.
ade yang nak join sekali? 😉
.
#OilneticsSharing
#MerdekaChallenge
#diffuser
#youngglivingdiffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#doterra
#ronella
10 0 8 August, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

PROMO FOR THIS MONTH!
=======================
.
Not only EXISTING MEMBERS can grab these free gifts, NEW MEMBER can also enjoy these gifts where 3 of the gifts are NOT AVAILABLE IN MALAYSIA YET! 🎁💝🎁
.
How oilsome is that?! 😍
.
Plusssss, starting this August, we could get the chance to #win 2 return flight tickets to Kobe, Japan, including accommodation and ticket to YL APAC Convention, together with Premier Aroma Kit Collection worth RM20,000! 😻😻😻
.
Apart from the Grand Prize, other prizes are also VERY EXCITING! And we could get the chance to win MORE THAN ONE PRIZE! double WOW!!! 😱😱😱
.
Double your chances to win the lucky draw, get extra free gift and pv rewards to redeem selected Young Living products when you subscribe to the Essential Reward program!
.
Not to forget awesome #gifts from me to help you KICKSTART your ESSENTIAL OILS JOURNEY. 🎁💝🎁
.
Wanna know more about essential oils and how it could benefit you, your family and those around you? 💧
.
Feel free to contact me by clicking the link in bio and I will be more than happy to share my oily experience with ya. 🤗
.
You dont have to buy anythin' just by asking. 😉
.
Love it? Share it! 💖
.
Regards,
Amirah
018.661.8373
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#diffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#younglivingdiffuser
#essentialoils
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

PROMO FOR THIS MONTH!
=======================
.
Not only EXISTING MEMBERS can grab these free gifts, NEW MEMBER can also enjoy these gifts where 3 of the gifts are NOT AVAILABLE IN MALAYSIA YET! 🎁💝🎁
.
How oilsome is that?! 😍
.
Plusssss, starting this August, we could get the chance to #win 2 return flight tickets to Kobe, Japan, including accommodation and ticket to YL APAC Convention, together with Premier Aroma Kit Collection worth RM20,000! 😻😻😻
.
Apart from the Grand Prize, other prizes are also VERY EXCITING! And we could get the chance to win MORE THAN ONE PRIZE! double WOW!!! 😱😱😱
.
Double your chances to win the lucky draw, get extra free gift and pv rewards to redeem selected Young Living products when you subscribe to the Essential Reward program!
.
Not to forget awesome #gifts from me to help you KICKSTART your ESSENTIAL OILS JOURNEY. 🎁💝🎁
.
Wanna know more about essential oils and how it could benefit you, your family and those around you? 💧
.
Feel free to contact me by clicking the link in bio and I will be more than happy to share my oily experience with ya. 🤗
.
You dont have to buy anythin' just by asking. 😉
.
Love it? Share it! 💖
.
Regards,
Amirah
018.661.8373
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#diffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
9 0 8 August, 2019
Diffusin' Digize combined with Peppermint tonite!
.
Refreshing! Rasa nak 💨💨💨 pun ada. 🤭🤭🤭
.
Rasa sedap perut. 😆
.
Sambil-sambil dengar sharing Teacher Watie..
.
Banyak input belajar. Alhamdulillah. 🥰
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge
#essentialoils
#diffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
8 0 7 August, 2019
@hazirah0105 Profile picture

@hazirah0105

Jom berkenalan dengan this new item:
.
.
Feather the OWL DIFFUSER 🦉
.
Sangat kid-friendly sebab ada mode easy touch untuk power dan light. .
Specialized with amazing FEATURES: ✔️ ULTRASONIC diffuser + humidifier
✔️10 LED night lights to choose ✔️ Can be used up to 10 hours
✔️ Have 5 different sounds of white noise (Lullaby, ocean, birds, rain, fan)
.
Sangat sesuai untuk newborn baby supaya baby boleh tidur dengan lena tanpa gangguan. Recommended for mommies out there, this is the best investment for you and your baby. .
Dengar white noise ni tadi pun rasa tenang je senang nak lelap mata.
.
Kalau nak selit order boleh inform ya.

#feathertheowldiffuser
#diffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

Jom berkenalan dengan this new item:
.
.
Feather the OWL DIFFUSER 🦉
.
Sangat kid-friendly sebab ada mode easy touch untuk power dan light. .
Specialized with amazing FEATURES: ✔️ ULTRASONIC diffuser + humidifier
✔️10 LED night lights to choose ✔️ Can be used up to 10 hours
✔️ Have 5 different sounds of white noise (Lullaby, ocean, birds, rain, fan)
.
Sangat sesuai untuk newborn baby supaya baby boleh tidur dengan lena tanpa gangguan. Recommended for mommies out there, this is the best investment for you and your baby. .
Dengar white noise ni tadi pun rasa tenang je senang nak lelap mata.
.
Kalau nak selit order boleh inform ya.

#feathertheowldiffuser
#diffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
5 1 7 August, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

Yep! Thats why we need this cute owl diffuser in every homes! (Swipe left to take a a sneak peak of the owl! 🦉)
.
Harga mur-mur dan mampu milik inshallah! 🥰
.
Easy to use, portable and senang nak bawak travel! 😍
.
Now everyone can become Harry Potter! 🦉
.
.
#comingsoon
#OrderNow
#OilneticSharing #MerdekaChallenge
#aromatherapy
#diffuserforbaby
#diffuser
#youngglivingdiffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#doterra

Yep! Thats why we need this cute owl diffuser in every homes! (Swipe left to take a a sneak peak of the owl! 🦉)
.
Harga mur-mur dan mampu milik inshallah! 🥰
.
Easy to use, portable and senang nak bawak travel! 😍
.
Now everyone can become Harry Potter! 🦉
.
.
#comingsoon
#OrderNow
#OilneticSharing #MerdekaChallenge 
#aromatherapy
#diffuserforbaby
#diffuser
#youngglivingdiffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#doterra
8 0 7 August, 2019
@byengkumira_yl Profile picture

@byengkumira_yl

New Owl Diffuser Coming to Malaysia 😍
-
This Owl diffuser ade 10 Led Lights option & 5 white noise sound, superrr best untuk yang ade anak kecik 😍
-
White noise boleh buat anak tidur lena, best kan
-
Grab yours now, whatsapp 012-9925992

New Owl Diffuser Coming to Malaysia 😍
-
This Owl diffuser ade 10 Led Lights  option & 5 white noise sound, superrr best untuk yang ade anak kecik 😍
-
White noise boleh buat anak tidur lena, best kan
-
Grab yours now, whatsapp 012-9925992
8 1 7 August, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

MashaAllah, Young Living ni macam tau-tau je due kita tak lama dah. 🤰👶
.
Time ni lah dia nak keluarkan owl diffuser yang comel with white noise tu .. 🦉
.
Ingat yang tu je.. sekali nak keluar sekali dengan eo yang baby and kids friendly. 💧 Senang tak yah dilute dah. Pre-diluted senang untuk mak-mak nak guna, lagi dalam pantang nanti inshallah! 😍
.
Can't wait for these awesome products to be released soon! 😍😍😍
.
Thank you Young Living! 💖
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#minyakbayi
#minyakbaby
#essentialoilsforkids
#younglivingmalaysia
#YoungLivingEssentialOils
#yleo
#diffuserforbaby
#diffuserraya
#diffusermalaysia
#yldiffuser
#younglivingdiffuser
#YoungLiving
#bazarpaknil
#sayajualyoungliving
#sayajual
#premiumstarterkit
#wangianorganik
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#doterra
#ronella

MashaAllah, Young Living ni macam tau-tau je due kita tak lama dah. 🤰👶
.
Time ni lah dia nak keluarkan owl diffuser yang comel with white noise tu .. 🦉
.
Ingat yang tu je.. sekali nak keluar sekali dengan eo yang baby and kids friendly. 💧 Senang tak yah dilute dah. Pre-diluted senang untuk mak-mak nak guna, lagi dalam pantang nanti inshallah! 😍
.
Can't wait for these awesome products to be released soon! 😍😍😍
.
Thank you Young Living! 💖
.
#aromatherapy 
#aromaterapi 
#minyakbayi 
#minyakbaby 
#essentialoilsforkids 
#younglivingmalaysia 
#YoungLivingEssentialOils 
#yleo
#diffuserforbaby 
#diffuserraya 
#diffusermalaysia 
#yldiffuser
#younglivingdiffuser
#YoungLiving 
#bazarpaknil 
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#premiumstarterkit 
#wangianorganik
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#doterra 
#ronella
4 0 7 August, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

"Dare to live the life you have dreamed for yourself.
.
Go forward and make your dreams come true."
.
My dream is to become a Work-at-Home-Mom, to get the time and financial freedom for my family inshaAllah. 👨‍👩‍👦‍👦 It aint easy. But with consistent effort and prayers, I believe I will reach there one day, biiznillah.
.
May Allah ease my journey and effort to reach my goal. Ameen. 😌
.
Bismillahi tawakkaltu ala' Allah. He is our Provider. 🥰
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge #RiseoftheEntrepreneur #4YearsCareer 💪
#diffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

"Dare to live the life you have dreamed for yourself.
.
Go forward and make your dreams come true."
.
My dream is to become a Work-at-Home-Mom, to get the time and financial freedom for my family inshaAllah. 👨‍👩‍👦‍👦 It aint easy. But with consistent effort and prayers, I believe I will reach there one day, biiznillah.
.
May Allah ease my journey and effort to reach my goal. Ameen. 😌
.
Bismillahi tawakkaltu ala' Allah. He is our Provider. 🥰
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge #RiseoftheEntrepreneur #4YearsCareer 💪
#diffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
5 0 6 August, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

Bila musim ramai yang under the weather ni,
RC. ni lah yang banyak orang diffuse tau!
.
Eo ni mengandungi 3 jenis eucalyptus a.k.a. minyak kayu putih yang sangat bagus untuk menyokong sistem pernafasan yang sihat.. 😌
.
R.C. ni memang tak tinggal sapu daily kat Anas pagi sebelum pi school 🎒 dan malam sebelum dia tidur. 😴💤
.
A must have oil apart from thieves eo.
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge
#diffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

Bila musim ramai yang under the weather ni, 
RC. ni lah yang banyak orang diffuse tau!
.
Eo ni mengandungi 3 jenis eucalyptus a.k.a. minyak kayu putih yang sangat bagus untuk menyokong sistem pernafasan yang sihat.. 😌
.
R.C. ni memang tak tinggal sapu daily kat Anas pagi sebelum pi school 🎒 dan malam sebelum dia tidur. 😴💤
.
A must have oil apart from thieves eo.
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge
#diffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
10 0 6 August, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

Salam dan selamat pagi semua! 😍
.
Satu benda mira perasan since mira start using Young Living Essential Oils, semua orang rajin share macam-macam ilmu yang kita tak pernah tahu. .
Betul la orang cakap, makin banyak kita belajar, makin kita sedar kebodohan diri kita. 😅 And i really appreciate that sebab sentiasa ada je ruang untuk tambah ilmu instead of being stagnant. .
Dan bila start join sharing, masing-masing tak lokek nak bagi cuba oils, siap bagi free essential oils lagi.. .
And this amazing culture, trickled down to us. Bila kita ade builder, ada orang yang nak dengar sharing kita, kita pun tak lokek nak bagi depa rasa. Memang tak berkira eh satu drop ni berapa sen etc..🤣🤣🤣 main bagi-bagi je...siap bagi dengan glass roll on lagi nak bagi depa mudah guna. Bukanlah sebab kita kaya..tapi sebab kita rasa seronok nak memberi. 🥰
.
Bersyukur sangat sebab thru YL juga, mira dapat peluang untuk berada in a positive circle of friends yang sentiasa bagi inspirasi pada kita..
.
Subhanallah bak kata Kesten, kita lagi nampak Islam dalam diri non-Muslim daripada diri kita..
.
And bila orang dapat benefits, kita rasa makin seronok nak share lagi dengan orang lain. Kadang nikmat Allah bagi tu bukannya datang dengan wang ringgit, tapi kepuasan dapat bantu orang lain, dapat nikmat kesihatan, family yang baik etc. 😊
.
So dont stop sharing and keep the culture alive! 😍
.
"I don't make a product for a profit, I make it for a purpose."
- Gary Young, founder of Young Living Essential Oils
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge
#diffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

Salam dan selamat pagi semua! 😍
.
Satu benda mira perasan since mira start using Young Living Essential Oils, semua orang rajin share macam-macam ilmu yang kita tak pernah tahu. .
Betul la orang cakap, makin banyak kita belajar, makin kita sedar kebodohan diri kita. 😅 And i really appreciate that sebab sentiasa ada je ruang untuk tambah ilmu instead of being stagnant. .
Dan bila start join sharing, masing-masing tak lokek nak bagi cuba oils, siap bagi free essential oils lagi.. .
And this amazing culture, trickled down to us. Bila kita ade builder, ada orang yang nak dengar sharing kita, kita pun tak lokek nak bagi depa rasa. Memang tak berkira eh satu drop ni berapa sen etc..🤣🤣🤣 main bagi-bagi je...siap bagi dengan glass roll on lagi nak bagi depa mudah guna. Bukanlah sebab kita kaya..tapi sebab kita rasa seronok nak memberi. 🥰
.
Bersyukur sangat sebab thru YL juga, mira dapat peluang untuk berada in a positive circle of friends yang sentiasa bagi inspirasi pada kita..
. 
Subhanallah bak kata Kesten, kita lagi nampak Islam dalam diri non-Muslim daripada diri kita..
.
And bila orang dapat benefits, kita rasa makin seronok nak share lagi dengan orang lain. Kadang nikmat Allah bagi tu bukannya datang dengan wang ringgit, tapi kepuasan dapat bantu orang lain, dapat nikmat kesihatan, family yang baik etc. 😊
.
So dont stop sharing and keep the culture alive! 😍
.
"I don't make a product for a profit, I make it for a purpose."
- Gary Young, founder of Young Living Essential Oils
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge
#diffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
7 0 6 August, 2019
Sebelum tido kita up satu bideo dengan owl diffuser comey ni. Bunyi camni la baru best nak tido.
(Swipe left untuk dengar k) 😊
.
Ni bukan baby je senang nak lena, dengan mak baby sekali bole terbuai mimpi. 😋😋😋
.
#comingsoon
#whitenoise
#diffuser
#diffuserforbaby 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
11 2 5 August, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

Love it? Share it! 😍
.
Bila jiran Zila Suzila pun oilers and nak beli mini roll on yang colorful, alang-alang tu nak try believe and motivation eo, kita pun bagi yang undiluted kut nak diffuse kasi semangat ke hehe.. .
And since Atikah Adnan semangat nak join daily sharing despite how busy she is being the founder of Pelamina Rentals (you guys should really check out her page), makanya i'm posting sample of oils in the PSK to her that she still doesn't have..sampai bukak Frank eo yang baru since yang lama dah habis untuk dishare. Semangat tak? 😂
.
Coz when you feel how the eos have helped you, you also want your builders to experience the same. 🥰
.
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge
#diffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

Love it? Share it! 😍
.
Bila jiran Zila Suzila pun oilers and nak beli mini roll on yang colorful, alang-alang tu nak try believe and motivation eo, kita pun bagi yang undiluted kut nak diffuse kasi semangat ke hehe.. .
And since Atikah Adnan semangat nak join daily sharing despite how busy she is being the founder of Pelamina Rentals (you guys should really check out her page), makanya i'm posting sample of oils in the PSK to her that she still doesn't have..sampai bukak Frank eo yang baru since yang lama dah habis untuk dishare. Semangat tak? 😂
.
Coz when you feel how the eos have helped you, you also want your builders to experience the same. 🥰
.
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge
#diffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
7 0 5 August, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

Yep, currently marinating myself with :
.
💧 Valor
💧 Believe
💧 and Build your Dreams
.
Inhale 4-6x to cope with many things at once. You can do it Amirah! 💪😊
.
✔️ Guide collegue for office work
✔️ Jaga Anas @ home
✔️ Kemas rumah
✔️ Guide builders @ whatsapp personal & group support .
.
#OilneticsSharing
#MerdekaChallenge
#diffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

Yep, currently marinating myself with :
.
💧 Valor
💧 Believe
💧 and Build your Dreams
.
Inhale 4-6x to cope with many things at once. You can do it Amirah! 💪😊
.
✔️ Guide collegue for office work
✔️ Jaga Anas @ home
✔️ Kemas rumah
✔️ Guide builders @ whatsapp personal & group support .
.
#OilneticsSharing
#MerdekaChallenge
#diffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
6 0 5 August, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

When mama Anas is tryin' to unleash her creative side, maka terhasillah gambar ni. 🤣🤣🤣
.
.
Diffusin' deep sleep combo blend today, our fav sleeping recipe! 😍
.
Sangat bersyukur kat sapa yang share recipe ni dulu. Helped me and my other friends who have tried this recipe, a lot! 🥰🥰🥰
.
Good night! 😘
.
.
#OilneticSharing #MerdekaChallenge
#diffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

When mama Anas is tryin' to unleash her creative side, maka terhasillah gambar ni. 🤣🤣🤣
.
.
Diffusin' deep sleep combo blend today, our fav sleeping recipe! 😍
.
Sangat bersyukur kat sapa yang share recipe ni dulu. Helped me and my other friends who have tried this recipe, a lot! 🥰🥰🥰
.
Good night! 😘
.
.
#OilneticSharing #MerdekaChallenge 
#diffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
9 0 4 August, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

"A year from now, you'll wish you had started today."
.
Alhamdulillah, I'm glad I took the effort to join today's sharing. And thank you Fatin for going the extra miles to help picking me up from home and send me back safely to my beloved family. Moga murah rezki inshallah! 🥰
.
Everytime I meet them, I will always learn something new. Dan makin rasa berkobar-kobar nak share kebaikan essential oils dengan orang lain.
.
Mengambil semangat our late Gary Young, he is always think about people first compared to profit.
.
And mengambil kata-kata Kesten tadi, sentiasa fikir, siapa lagi kita boleh bantu?
.
Bila mira fikir balik, alhamdulillah, feedback demi feedback yang mira dapat walaupun mira jarang share di social media, tentang macam mana eo membantu my family and friends, even strangers yang eventually became friends.. dan bila mereka share dengan mira pengalaman mereka on how it has helped a lot in their lives dan berterima kasih kerana memperkenalkan dan share eo kepada mereka, setiap kali dapat mesej macam tu, terus rasa berkobar-kobar nak share lagi.. 😍😍😍
.
Sebab ramai lagi yang boleh dapat manfaat daripadanya , tapi masih ramai yang tak tahu.
.
So why should we stop? .
Fastabiqul khoirot. Berkejarlah kamu kearah kebaikan. Dengan apa cara sekalipun, itulah tiket kita ke syurga inshallah, dengan izinNya. 🥰
.
And im glad to be surrounded by such inspiring and supportive circle in my life. I'm blessed! .
Alhamdulillah! .
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge
#diffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

"A year from now, you'll wish you had started today."
.
Alhamdulillah, I'm glad I took the effort to join today's sharing. And thank you Fatin for going the extra miles to help picking me up from home and send me back safely to my beloved family. Moga murah rezki inshallah! 🥰
.
Everytime I meet them, I will always learn something new. Dan makin rasa berkobar-kobar nak share kebaikan essential oils dengan orang lain.
.
Mengambil semangat our late Gary Young, he is always think about people first compared to profit.
.
And mengambil kata-kata Kesten tadi, sentiasa fikir, siapa lagi kita boleh bantu?
.
Bila mira fikir balik, alhamdulillah, feedback demi feedback yang mira dapat walaupun mira jarang share di social media, tentang macam mana eo membantu my family and friends, even strangers yang eventually became friends.. dan bila mereka share dengan mira pengalaman mereka on how it has helped a lot in their lives dan berterima kasih kerana memperkenalkan dan share eo kepada mereka, setiap kali dapat mesej macam tu, terus rasa berkobar-kobar nak share lagi.. 😍😍😍
.
Sebab ramai lagi yang boleh dapat manfaat daripadanya , tapi masih ramai yang tak tahu.
.
So why should we stop? .
Fastabiqul khoirot. Berkejarlah kamu kearah kebaikan. Dengan apa cara sekalipun, itulah tiket kita ke syurga inshallah, dengan izinNya. 🥰
.
And im glad to be surrounded by such inspiring and supportive circle in my life. I'm blessed! .
Alhamdulillah! .
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge
#diffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
22 1 4 August, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

Bila kita sedar je ade tanda-tanda nak 'menyerang', cepat-cepat la diffuse eo baju coklat ni..
.
Tadi anak soleh ni duk "uhuk uhuk" tak benti sampai abah dia nak bawak pi cek duktur da. .
Abahnya risau bunyi lain katanya.
.
Sementara abah anas keluaq pi cuci keta, mama anas amek peluang diffuse eo ni dengan peppermint bagi rasa segar sekali.. if thieves sorang ja bau rempah sikit.
.
Anas yang pilih nak warna biru tu. 😆 💙
.
So untungkan ade PSK ni? Bole mix and match eo bagi wangi di samping dapat manfaat dia hehe..🍃🍃🍃
.
Tadi pon baru sembang dengan dua builder yang grab PSK jugak dulu. Dorang baru sedar yang memang murah sangat-sangat eo dalam PSK lagi-lagi copaiba, frank and panaway sampai nak guna pun sayang. 🤣🤣🤣 Dah habaq lama dah. Tak dapat harga gini beli loose uuii.. mira suh guna. Tu la gunanya beli eo kannn. Satu drop je pun 💧 setiap kali guna. 😆
.
Ni dah tak dengaq anas uhuk-uhuk dah. Alhamdulillah. 😍
.
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge
#diffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

Bila kita sedar je ade tanda-tanda nak 'menyerang', cepat-cepat la diffuse eo baju coklat ni..
.
Tadi anak soleh ni duk "uhuk uhuk" tak benti sampai abah dia nak bawak pi cek duktur da. .
Abahnya risau bunyi lain katanya.
.
Sementara abah anas keluaq pi cuci keta, mama anas amek peluang diffuse eo ni dengan peppermint bagi rasa segar sekali.. if thieves sorang ja bau rempah sikit.
.
Anas yang pilih nak warna biru tu. 😆 💙
.
So untungkan ade PSK ni? Bole mix and match eo bagi wangi di samping dapat manfaat dia hehe..🍃🍃🍃
.
Tadi pon baru sembang dengan dua builder yang grab PSK jugak dulu. Dorang baru sedar yang memang murah sangat-sangat eo dalam PSK lagi-lagi copaiba, frank and panaway sampai nak guna pun sayang. 🤣🤣🤣 Dah habaq lama dah. Tak dapat harga gini beli loose uuii.. mira suh guna. Tu la gunanya beli eo kannn. Satu drop je pun 💧 setiap kali guna. 😆
.
Ni dah tak dengaq anas uhuk-uhuk dah. Alhamdulillah. 😍
.
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge
#diffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
7 0 3 August, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

Kotak keriangan dah sampai! 😍
.
.
sape nak tau ape ade dalam box of happiness ni? 🙋🙋🙋
.
Selain box of happiness utk mama anas, nak tau tak kenapa ia juga merupakan box of happiness untuk anas? 😆
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#diffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#essentialoils
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

Kotak keriangan dah sampai! 😍
.
.
sape nak tau ape ade dalam box of happiness ni? 🙋🙋🙋
.
Selain box of happiness utk mama anas, nak tau tak kenapa ia juga merupakan box of happiness untuk anas? 😆
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#diffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
6 0 3 August, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

Yep!
.
Semalam pun bila cari diffuser recipe yang ade frank for sleep and bila ade oils yang kita perlukan , rasa macam "Yesss!!" 😂😂😂
.
And i still remember masa nak buat Wellness Blend untuk Anas dulu, beli satu-satu oils sebab time tu baru start kenal eo ni.
.
Bila cukup je semua oils yang diperlukan untuk buat blend tu, rasa macam saintis dah. 👩‍🔬⚗️ Semangat dia tak leh nak habaq betapa excitednya rasa. 🤣
.
Then sebab sangat teruja walaupun oils tu semua mahai nak buat blend tu, tapi nak jugak orang lain rasa kebaikannya. Siap duduk kat meja masukkan dalam setiap glass roll-on yang ada.
.
Ingat lagi time tu buat untuk semua, untuk anas, untuk mak, untuk semua kakak ipar untuk anak memasing, untuk maknjang sebab kebetulan lepas balik umrah tengok maknjang kurang sihat.. kalau bole semua orang kita nak bagi 😍
.
That feeling~~~~ priceless! 😇😇😇
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge
#diffuserrecipe
#diffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

Yep!
.
Semalam pun bila cari diffuser recipe yang ade frank for sleep and bila ade oils yang kita perlukan , rasa macam "Yesss!!" 😂😂😂
.
And i still remember masa nak buat Wellness Blend untuk Anas dulu, beli satu-satu oils sebab time tu baru start kenal eo ni.
.
Bila cukup je semua oils yang diperlukan untuk buat blend tu, rasa macam saintis dah. 👩‍🔬⚗️ Semangat dia tak leh nak habaq betapa excitednya rasa. 🤣
.
Then sebab sangat teruja walaupun oils tu semua mahai nak buat blend tu, tapi nak jugak orang lain rasa kebaikannya. Siap duduk kat meja masukkan dalam setiap glass roll-on yang ada.
.
Ingat lagi time tu buat untuk semua, untuk anas, untuk mak, untuk semua kakak ipar untuk anak memasing, untuk maknjang sebab kebetulan lepas balik umrah tengok maknjang kurang sihat.. kalau bole semua orang kita nak bagi 😍
.
That feeling~~~~ priceless! 😇😇😇
.
#OilneticsSharing #MerdekaChallenge
#diffuserrecipe
#diffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#essentialoils 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
5 0 3 August, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

Moms are always there to support us through thick and thin.
.
Thank you mak top up minyak dengan mira. 🥰🥰🥰 Kawan mak pun beli jugak peppermint. Memang peppermint hot stuff, ramai suka. Harga pon mampu milik hehe. 😍
.
Deo & toothpaste tu rasa lama dah mak last beli. Deo mak kata tahan setahun lebih. Mira pon tak ingat bila mak last pesan deo. Memang berbaloi! 😊
.
Kidscents toothpaste pulak kak ipaq beli untuk anak-anak kesayangan. Mestilah nak yang terbaik for our kids kan? 🥰
.
Dedua pun jadi member Young Living through Premium Starter Kit, so dapat harga member, memang jimat banyak, 24% off dari retail price! 🤩
.
Thank you mak & kak shima! 😘😘😘
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#diffuser
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#essentialoils
#ubatgigiarang
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#ubatgigiorganik
#organicdeodorant
#ubatketiakorganik
#ubatgigikanakkanak
#sayajual
#bazarpaknil
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia
#my
#ronella
#doterra

Moms are always there to support us through thick and thin.
.
Thank you mak top up minyak dengan mira. 🥰🥰🥰 Kawan mak pun beli jugak peppermint. Memang peppermint hot stuff, ramai suka. Harga pon mampu milik hehe. 😍
.
Deo & toothpaste tu rasa lama dah mak last beli. Deo mak kata tahan setahun lebih. Mira pon tak ingat bila mak last pesan deo. Memang berbaloi! 😊
.
Kidscents toothpaste pulak kak ipaq beli untuk anak-anak kesayangan. Mestilah nak yang terbaik for our kids kan? 🥰
.
Dedua pun jadi member Young Living through Premium Starter Kit, so dapat harga member, memang jimat banyak, 24% off dari retail price! 🤩
.
Thank you mak & kak shima! 😘😘😘
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#younglivingdiffuser
#diffuser 
#diffusermalaysia
#diffuserraya
#essentialoils 
#ubatgigiarang
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#ubatgigiorganik 
#organicdeodorant
#ubatketiakorganik
#ubatgigikanakkanak
#sayajual 
#bazarpaknil 
#setberpantang
#setbersalin
#setibumengandung
#malaysia 
#my
#ronella
#doterra
7 0 3 August, 2019
@essential.oils.johor.bahru Profile picture

@essential.oils.johor.bahru

Diffusing Nutmeg aka Buah Pala tonight.
.
Yes, buah pala. Sounds weird but for me, bau nutmeg bila di diffused mmg sedap n calming.
.
bila body tired n fatigue, other than lavender or stressaway, bole la diffuse nutmeg ni. Ia juga mempunyai property utk meningkatkan penghasilan melatonine😉
.
Good night😘
.
Anda inginkan emosi dan fizikal yang sihat dan positif ? Ingin kan eo percuma? Nak sama2 berjaya dalam bisnes YL ? Boleh borak lebih di whatsapp.⤵️⤵️⤵️
.
XO!
💜at first💧,
MEA #evOILutionmy™️
https://www.wasap.my/60167026704
.
Young Living (M) Distributor
Member ID : #4089976
#TeamYonieBonawi #Oilylicious #younglivingmalaysia #younglivingjb youngliving #sayajualyoungliving #younglivingsingapore #younglivingbrunei #johorbahru #essentialoils #minyakpati #johor #younglivingpenang #younglivingmelaka #younglivingpahang #younglivingipoh #desertmistdiffuser #diffusermurah #diffuserraya #promoraya #raya #younglivingmasai #younglivingpasirgudang #younglivingtamandaya #younglivingmountaustin #younglivingsetiaindah #younglivingseriaustin

Diffusing Nutmeg aka Buah Pala tonight.
.
Yes, buah pala. Sounds weird but for me, bau nutmeg bila di diffused mmg sedap n calming.
.
bila body tired n fatigue, other than lavender or stressaway, bole la diffuse nutmeg ni. Ia juga mempunyai property utk meningkatkan penghasilan melatonine😉
.
Good night😘
.
Anda inginkan emosi dan fizikal yang sihat dan positif ? Ingin kan eo percuma? Nak sama2 berjaya dalam bisnes YL ? Boleh borak lebih di whatsapp.⤵️⤵️⤵️
.
XO!
💜at first💧,
MEA #evOILutionmy™️
https://www.wasap.my/60167026704
.
Young Living (M) Distributor
Member ID : #4089976
#TeamYonieBonawi #Oilylicious #younglivingmalaysia #younglivingjb youngliving #sayajualyoungliving #younglivingsingapore  #younglivingbrunei #johorbahru #essentialoils #minyakpati #johor #younglivingpenang #younglivingmelaka #younglivingpahang #younglivingipoh #desertmistdiffuser  #diffusermurah #diffuserraya #promoraya #raya  #younglivingmasai #younglivingpasirgudang #younglivingtamandaya #younglivingmountaustin #younglivingsetiaindah #younglivingseriaustin
3 0 1 August, 2019
@essential.oils.johor.bahru Profile picture

@essential.oils.johor.bahru

Setia Tropika

PSK promo extend sampai hari ni!!!! anda masih berpeluang untuk grab PSK 1 set sorang☺
.
Dapat extra free gift dari i tauuuu😘 jimat RM 75 anda!!
.
Anda inginkan emosi dan fizikal yang sihat dan positif ? Ingin kan eo percuma? Nak sama2 berjaya dalam bisnes YL ? Boleh borak lebih di whatsapp.⤵️⤵️⤵️
.
XO!
💜at first💧,
MEA #evOILutionmy™️
https://www.wasap.my/60167026704
.
Young Living (M) Distributor
Member ID : #4089976
#TeamYonieBonawi #Oilylicious #younglivingmalaysia #younglivingjb youngliving #sayajualyoungliving #younglivingsingapore #younglivingbrunei #johorbahru #essentialoils #minyakpati #johor #younglivingpenang #younglivingmelaka #younglivingpahang #younglivingipoh #desertmistdiffuser pskdesertmistdiffuser #PremiumStarterKit #diffusermurah #diffuserraya #promoraya #raya firstaidkit #younglivingmasai #younglivingpasirgudang #younglivingtamandaya #younglivingmountaustin #younglivingsetiaindah #younglivingseriaustin

PSK promo extend sampai hari ni!!!! anda masih berpeluang untuk grab PSK 1 set sorang☺
.
Dapat extra free gift dari i tauuuu😘 jimat RM 75 anda!!
.
Anda inginkan emosi dan fizikal yang sihat dan positif ? Ingin kan eo percuma? Nak sama2 berjaya dalam bisnes YL ? Boleh borak lebih di whatsapp.⤵️⤵️⤵️
.
XO!
💜at first💧,
MEA #evOILutionmy™️
https://www.wasap.my/60167026704
.
Young Living (M) Distributor
Member ID : #4089976
#TeamYonieBonawi #Oilylicious #younglivingmalaysia #younglivingjb youngliving #sayajualyoungliving #younglivingsingapore  #younglivingbrunei #johorbahru #essentialoils #minyakpati #johor #younglivingpenang #younglivingmelaka #younglivingpahang #younglivingipoh #desertmistdiffuser pskdesertmistdiffuser #PremiumStarterKit #diffusermurah #diffuserraya #promoraya #raya firstaidkit #younglivingmasai #younglivingpasirgudang #younglivingtamandaya #younglivingmountaustin #younglivingsetiaindah #younglivingseriaustin
2 0 30 June, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

Yang duk tanya ape fungsi essential oils dalam Premium Starter Kit ni? 🤔
.
Banyak sangat oils. Guna ke semua oils ni? 🧐
.
Ha.. dah ade gambaq. Senang nak refer dah. 😆
.
Terima kasih banyak pada Surya, salah sorang yang sangat kreatif dalam team kitorang. Dia yang design and share posters ni for us. Besar pahala dia inshallah Allah mudahkan urusan. Ameen 🥰
.
#oilainthePremiumStarterKit
#saveRM75Now
.
Love it? SHARE IT! ♥️
Amirah
018.661.8373
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019

Yang duk tanya ape fungsi essential oils dalam Premium Starter Kit ni? 🤔
.
Banyak sangat oils. Guna ke semua oils ni? 🧐
.
Ha.. dah ade gambaq. Senang nak refer dah. 😆
.
Terima kasih banyak pada Surya, salah sorang yang sangat kreatif dalam team kitorang. Dia yang design and share posters ni for us. Besar pahala dia inshallah Allah mudahkan urusan. Ameen 🥰
.
#oilainthePremiumStarterKit
#saveRM75Now
. 
Love it? SHARE IT! ♥️
Amirah
018.661.8373
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
17 0 27 June, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

10 PSK DAH DIPINANG ORANG UNDER OILNETICS FAMILY SEMPENA PROMO NI! 😍
.
Good news! PROMO EXTENDED sampai akhir bulan ni. 😚😚😚
.
So sape yang niat tunggu gaji sempat lagi nak grab. 😉
.
An INVESTMENT that you will thank me later inshallah. 😊
.
Btw..last month, my builder grabbed this starter kit and she says it managed to help a lot on her anxiety. Alhamdulillah. Btw we were strangers before. She texted me when she saw my sharings on the oils and PSK.
.
Apart from her being happier, guess what? She managed to get back her $$$ for PSK (actually she gets more than the PSK cost) just by sharing the goodness of the oils with her family and friends! 😍
.
Im so happy for her! 🥰
.
Its truly a health and wealth investment! 😚
.
.
.
Love it? SHARE IT! ♥️
Amirah
018.661.8373
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019

10 PSK DAH DIPINANG ORANG UNDER OILNETICS FAMILY SEMPENA PROMO NI! 😍
.
Good news! PROMO EXTENDED sampai akhir bulan ni. 😚😚😚
.
So sape yang niat tunggu gaji sempat lagi nak grab. 😉
.
An INVESTMENT that you will thank me later inshallah. 😊
.
Btw..last month, my builder grabbed this starter kit and she says it managed to help a lot on her anxiety. Alhamdulillah. Btw we were strangers before. She texted me when she saw my sharings on the oils and PSK.
.
Apart from her being happier, guess what? She managed to get back her $$$ for PSK (actually she gets more than the PSK cost) just by sharing the goodness of the oils with her family and friends! 😍
.
Im so happy for her! 🥰
.
Its truly a health and wealth investment! 😚
.
.
. 
Love it? SHARE IT! ♥️
Amirah
018.661.8373
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
5 0 27 June, 2019
@amirah.yleo Profile picture

@amirah.yleo

Bukan korang je terkejut.
.
Dengan kite kite sekali terkejut.. 😂😂😂
.
Rasa first time YL extend promo PSK since mira join 1+ tahun lepas...
.
Ha.. ape lagi? Ni lah masanya untuk jimat duit poket beli YL.
.
If u care about your family wellness, i'd say INVEST in this kit.
.
You wont regret, dengan izinNya. 🥰
.
.
.
.
Love it, SHARE IT! ♥️
Amirah
018.661.8373
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome
#naturalalternatives
#organic
#naturalremedy
#organicperfume
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils
#younglivingmalaysia
#youngliving
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving
#sayajual
#bazarpaknil
#malaysia
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019

Bukan korang je terkejut.
.
Dengan kite kite sekali terkejut.. 😂😂😂
.
Rasa first time YL extend promo PSK since mira join 1+ tahun lepas...
.
Ha.. ape lagi? Ni lah masanya untuk jimat duit poket beli YL.
.
If u care about your family wellness, i'd say INVEST in this kit.
.
You wont regret, dengan izinNya. 🥰
.
.
.
. 
Love it, SHARE IT! ♥️
Amirah
018.661.8373
.
.
#aromatherapy
#aromaterapi
#chemicalfree
#therapeuticgradeessentialoils
#diffuser
#essentialoils
#spalikehome 
#naturalalternatives
#organic 
#naturalremedy 
#organicperfume 
#PremiumStarterKit
#wangiansunnah
#healthylifestyle
#YoungLivingEssentialOils 
#younglivingmalaysia 
#youngliving 
#essentialoilsmalaysia
#sayajualyoungliving 
#sayajual 
#bazarpaknil 
#malaysia 
#my
#promoraya2019
#rayapromo2019
#diffuserraya
#rayapromo
#raya2019
10 0 27 June, 2019

Top #diffuserraya posts

@ainfabilah_yleo Profile picture

@ainfabilah_yleo

Raya raya raya lagi💃💃💃
Seronok raya raya ni makan tak sudah.
Ada jer open house. .

Rata-rata open house semua dah pasang diffuser!
Botol-botol cute kaler-kaler pun bersepah-sepah disetiap sudut rumah. Meriah raya dengan Young Living! .
.

Ni antara gambar yang sempat diambil. Banyak lagi gambar tapi di hari kejadian hp biasalahhhhhh... tak jumpa😝
.

Kredit to tuan rumah @ainol.aris .

#youngliving
#essentialoilmalaysia
#raya
#diffuserraya
#openhouse
#mamaminyak

Raya raya raya lagi💃💃💃
Seronok raya raya ni makan tak sudah. 
Ada jer open house. .

Rata-rata open house semua dah pasang diffuser! 
Botol-botol cute kaler-kaler pun bersepah-sepah disetiap sudut rumah. Meriah raya dengan Young Living! .
.

Ni antara gambar yang sempat diambil. Banyak lagi gambar tapi di hari kejadian hp biasalahhhhhh... tak jumpa😝
.

Kredit to tuan rumah @ainol.aris .

#youngliving 
#essentialoilmalaysia 
#raya 
#diffuserraya 
#openhouse 
#mamaminyak
13 2 9 July, 2018
@homemadebywani Profile picture

@homemadebywani

Wahhh tengok la Puan Khairani nak start oiling. Seronok tengok suami supports si isteri

Korang nak tahu tak kenapa puan Kharani berminat grab PSK masa promo hari tu?

Dia tengah pantang sekarang ni. Tukang urut tu bawa diffuser dan eo

Nak tahu dia diffuse apa sampai Puan ni tertidur sekali ngan baby tu pun join tido haaaa

Tukang urut tu guna Gentle Baby je. At the same time diffuse Lavender
Power kan? Bau je dah boleh tenangkan semua dalam rumah

Terus puan ni berminat nak beli essential oils tau. Rezeki dia dapat grab masa promo. Walaupun bayar ansur, saya tak kisah janji dapat share benda baik untuk keluarga puan Kharani

Sekarang anak pertama dia selsema dan batuk. Lepas dah terangkan pada dia semalam, InShaaAllah dia akan sapu RC & Thieves setiap hari untuk immune booster anak2

Semua eo dalam kit ni ada banyak kegunaan. Selain diffuse, boleh la guna untuk diri sendiri selain anak2

Worth the money okay?

Yang tak beli PSK tu, apa lagi jom laaaa! Raya ni lagi la perlu ada semua ni.

Diffuser untuk dekorasi di rumah sambil diffuse bau best kasi orang ceria datang rumah. Essential oils untuk protect family dari sebarang kuman virus

Whatsapp 0123132174 cepat2

#younglivingessentialoilsmalaysia #diffuserraya #premiumstarterkitmalaysia #seedlingsyoungliving #ylseedlings #younglivingmalaysia #aromatherapydiffuser #diffusermurah #kidscents #premiumstarterkit #younglivingbangi #younglivingkajang #younglivingessentialoils #yleo #ylmy

Wahhh tengok la Puan Khairani nak start oiling. Seronok tengok suami supports si isteri

Korang nak tahu tak kenapa puan Kharani berminat grab PSK masa promo hari tu?

Dia tengah pantang sekarang ni. Tukang urut tu bawa diffuser dan eo

Nak tahu dia diffuse apa sampai Puan ni tertidur sekali ngan baby tu pun join tido haaaa

Tukang urut tu guna Gentle Baby je. At the same time diffuse Lavender 
Power kan? Bau je dah boleh tenangkan semua dalam rumah

Terus puan ni berminat nak beli essential oils tau. Rezeki dia dapat grab masa promo. Walaupun bayar ansur, saya tak kisah janji dapat share benda baik untuk keluarga puan Kharani

Sekarang anak pertama dia selsema dan batuk. Lepas dah terangkan pada dia semalam, InShaaAllah dia akan sapu RC & Thieves setiap hari untuk immune booster anak2

Semua eo dalam kit ni ada banyak kegunaan. Selain diffuse, boleh la guna untuk diri sendiri selain anak2

Worth the money okay?

Yang tak beli PSK tu, apa lagi jom laaaa! Raya ni lagi la perlu ada semua ni.

Diffuser untuk dekorasi di rumah sambil diffuse bau best kasi orang ceria datang rumah. Essential oils untuk protect family dari sebarang kuman virus

Whatsapp 0123132174 cepat2

#younglivingessentialoilsmalaysia #diffuserraya #premiumstarterkitmalaysia #seedlingsyoungliving #ylseedlings #younglivingmalaysia #aromatherapydiffuser #diffusermurah #kidscents #premiumstarterkit #younglivingbangi #younglivingkajang #younglivingessentialoils #yleo #ylmy
8 1 30 May, 2019
@homemadebywani Profile picture

@homemadebywani

Masih mencari diffuser yang sesuai untuk rumah atau personaliti anda?? Meh tengok diffuser yang cantik2 ni

Siapa beli ni, dapat free Lavender & Lemon essential oils dannnnn anda juga akan dapat free cap label stickers dari saya

Cepat Whatsapp 0123132174 untuk dapatkan diffuser idaman. Mood raya masih on!

#aromatherapydiffuser #diffuserraya #diffusermurah #promoraya #younglivingmalaysia #younglivingessentialoilsmalaysia #younglivingessentialoils #yleo #ylmy #younglivingbangi #younglivingkajang #oilyriffic

Masih mencari diffuser yang sesuai untuk rumah atau personaliti anda?? Meh tengok diffuser yang cantik2 ni

Siapa beli ni, dapat free Lavender & Lemon essential oils dannnnn anda juga akan dapat free cap label stickers dari saya

Cepat Whatsapp 0123132174 untuk dapatkan diffuser idaman. Mood raya masih on!

#aromatherapydiffuser #diffuserraya #diffusermurah #promoraya #younglivingmalaysia #younglivingessentialoilsmalaysia #younglivingessentialoils #yleo #ylmy #younglivingbangi #younglivingkajang #oilyriffic
8 1 12 June, 2019
@homemadebywani Profile picture

@homemadebywani

Raya is around the corner!

Light up your raya!

I’m taking bulk order soon! All these yummilicious essential oils are RM100 and below (each)

Nak balik kampung kan? Mesti la kena ada toiletries for kids. Kidscents ni senang je nak bawa dalam beg. All chemicals free tauuuu!

For those who have kids, I recommend the Gentle Baby & Peace and Calming to calm down your little one, Thieves Hand Sanitizer & Spray to avoid any germs during raya also V6 oil as carrier oils if you plan to create blends such as Immune Booster, Tummy Ache & Sleeps

Seedlings is for babies! Lavender based and good for their delicate skins. Protect your little one

Whatsapp me 0123132174 now to know more and cepat2 order tauuu!

#musthaveraya #raya2019 #promoraya #younglivingessentialoilsmalaysia #aromatherapydiffuser #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #kidscents #diffuserraya #diffusermurah #premiumstarterkit #seedlingsyoungliving #ylseedlings #younglivingmalaysia #younglivingbangi #younglivingkajang #teamoilmg

Raya is around the corner!

Light up your raya!

I’m taking bulk order soon! All these yummilicious essential oils are RM100 and below (each)

Nak balik kampung kan? Mesti la kena ada toiletries for kids. Kidscents ni senang je nak bawa dalam beg. All chemicals free tauuuu!

For those who have kids, I recommend the Gentle Baby & Peace and Calming to calm down your little one, Thieves Hand Sanitizer & Spray to avoid any germs during raya also V6 oil as carrier oils if you plan to create blends such as Immune Booster, Tummy Ache & Sleeps

Seedlings is for babies! Lavender based and good for their delicate skins. Protect your little one

Whatsapp me 0123132174 now to know more and cepat2 order tauuu!

#musthaveraya #raya2019 #promoraya #younglivingessentialoilsmalaysia #aromatherapydiffuser #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #kidscents #diffuserraya #diffusermurah #premiumstarterkit #seedlingsyoungliving #ylseedlings #younglivingmalaysia #younglivingbangi #younglivingkajang #teamoilmg
6 0 31 May, 2019
@homemadebywani Profile picture

@homemadebywani

Bangi, Malaysia

Hai semua! Masih mood balik kampung ke tu? Ada yang masih beraya sakan?

Jangan lupa bila travel sana sini bersama keluarga lagi2 yang ada anak kecil, semua ni penting kena ada dalam beg mama!

Masih takde lagi? Haaa meh beli cepat! Whatsapp 0123132174 sekarang ye dan anda mampu protect diri dan keluarga. InShaaAllah semua jadi mudah dengan adanya semua ni di tangan anda

Selamat hari raya Aidilfitri dan siapa buat openhouse tu jangan lupa ajak raya sama ✨

Whatsapp 0123132174
Whatsapp 0123132174
Whatsapp 0123132174

#aromatherapydiffuser #diffuserraya #diffusermurah #promoraya #younglivingmalaysia #younglivingessentialoilsmalaysia #younglivingessentialoils #yleo #ylmy #younglivingbangi #younglivingkajang #younglivingselangor #raya2019 #sayajual #bandarbarubangi

Hai semua! Masih mood balik kampung ke tu? Ada yang masih beraya sakan?

Jangan lupa bila travel sana sini bersama keluarga lagi2 yang ada anak kecil, semua ni penting kena ada dalam beg mama!

Masih takde lagi? Haaa meh beli cepat! Whatsapp 0123132174 sekarang ye dan anda mampu protect diri dan keluarga. InShaaAllah semua jadi mudah dengan adanya semua ni di tangan anda

Selamat hari raya Aidilfitri dan siapa buat openhouse tu jangan lupa ajak raya sama ✨

Whatsapp 0123132174
Whatsapp 0123132174
Whatsapp 0123132174

#aromatherapydiffuser #diffuserraya #diffusermurah #promoraya #younglivingmalaysia #younglivingessentialoilsmalaysia #younglivingessentialoils #yleo #ylmy #younglivingbangi #younglivingkajang #younglivingselangor #raya2019 #sayajual #bandarbarubangi
6 2 13 June, 2019
@iera16 Profile picture

@iera16

A must have home diffuser.
Moroccan style.
Cantik sangat kan? 😍
.
Baju raya, kuih raya, langsir baru, perabot baru semua dah setel.
Tapi tak complete lagi tu.
Diffuser raya dah ada? 😉
.
Cuba bayangkan diffuser cantik ni letak atas meja atau almari kat hall?
Tetamu datang rumah, diffuse lavender & stress away, wangiiii je bau rumah. Semua orang pun rasa tenang dan takde rasa tertekan nak bagi duit raya 😂
.
Atau bayangkan diffuser ni letak atas meja kecik sebelah katil kat dalam bilik tidur? Badan penat2 seharian layan tetamu, diffuse pulak bergamot & cedarwood. Satu kombinasi yang best untuk dapatkan deep sleep. Trust me, mmg cepat lelap mata tu 😍
.
Tgklaa dalam gambar2 yang sis ambik ehsan dari Mr. Google ni. Letak je la kat mana pun diffuser ni, confirm jadi menarik deco awak tu. It will never go wrong with your home deco ♥️
.
Haihhh cantiknyaa deco rumah.
Bila rumah baru nak siap ni? #eh hahaha
.
Pantas, PM sis.
Harga dah 0% GST, so confirm la lagi murah dari harga sblm ni kan!
Mana yang dah aim lama tu, ni la masa terbaik nak dapatkannya.
Satu, sebab harga dah makin murah, satu lg sebab nak cantikkan rumah di hari raya 🤩
.
iera - 012.3043122
Sis tunggu ni 😘
.
#desertmistdiffuserbyyoungliving
#moroccanstylediffuser
#diffuserraya
#meriahrayabersamayoungliving

A must have home diffuser.
Moroccan style.
Cantik sangat kan? 😍
.
Baju raya, kuih raya, langsir baru, perabot baru semua dah setel.
Tapi tak complete lagi tu.
Diffuser raya dah ada? 😉
.
Cuba bayangkan diffuser cantik ni letak atas meja atau almari kat hall?
Tetamu datang rumah, diffuse lavender & stress away, wangiiii je bau rumah. Semua orang pun rasa tenang dan takde rasa tertekan nak bagi duit raya 😂
.
Atau bayangkan diffuser ni letak atas meja kecik sebelah katil kat dalam bilik tidur? Badan penat2 seharian layan tetamu, diffuse pulak bergamot & cedarwood. Satu kombinasi yang best untuk dapatkan deep sleep. Trust me, mmg cepat lelap mata tu 😍
.
Tgklaa dalam gambar2 yang sis ambik ehsan dari Mr. Google ni. Letak je la kat mana pun diffuser ni, confirm jadi menarik deco awak tu. It will never go wrong with your home deco ♥️
.
Haihhh cantiknyaa deco rumah. 
Bila rumah baru nak siap ni? #eh hahaha
.
Pantas, PM sis. 
Harga dah 0% GST, so confirm la lagi murah dari harga sblm ni kan!
Mana yang dah aim lama tu, ni la masa terbaik nak dapatkannya. 
Satu, sebab harga dah makin murah, satu lg sebab nak cantikkan rumah di hari raya 🤩
.
iera - 012.3043122
Sis tunggu ni 😘
.
#desertmistdiffuserbyyoungliving
#moroccanstylediffuser
#diffuserraya
#meriahrayabersamayoungliving
10 2 3 June, 2018
@homemadebywani Profile picture

@homemadebywani

Anak kecil cranky? Cuba sapu dua essential oils ni pada tapak kaki dan belakang. Urut-urut sikit kasi tenang

Ramai tanya betul ke boleh tenangkan si kecil? InShaaAllah boleh! Janji istiqomah sapu selalu ya mommies. Selalu kita roll pada anak memang beberapa minit terus okay semula

Apa? Takde lagi oils ni? Meh la whatsapp kita. Nak submit order dah ni 😆 kita nak bagi V6 Vege Oil dalam botol 1ml sama (untuk dilute bila sapu pada kulit anak, jangan sapu direct ya) kalau beli dua-dua essential oils ni tau

Whatsapp 0123132174
Whatsapp 0123132174
Whatsapp 0123132174

#yleo #ylmy #younglivingessentialoilsmalaysia #aromatherapydiffuser #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #diffuserraya #diffusermurah #promoraya #younglivingselangor #younglivingkajang #younglivingbangi #sayajual #bandarbarubangi

Anak kecil cranky? Cuba sapu dua essential oils ni pada tapak kaki dan belakang. Urut-urut sikit kasi tenang

Ramai tanya betul ke boleh tenangkan si kecil? InShaaAllah boleh! Janji istiqomah sapu selalu ya mommies. Selalu kita roll pada anak memang beberapa minit terus okay semula

Apa? Takde lagi oils ni? Meh la whatsapp kita. Nak submit order dah ni 😆 kita nak bagi V6 Vege Oil dalam botol 1ml sama (untuk dilute bila sapu pada kulit anak, jangan sapu direct ya) kalau beli dua-dua essential oils ni tau

Whatsapp 0123132174
Whatsapp 0123132174
Whatsapp 0123132174

#yleo #ylmy #younglivingessentialoilsmalaysia #aromatherapydiffuser #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #diffuserraya #diffusermurah #promoraya #younglivingselangor #younglivingkajang #younglivingbangi #sayajual #bandarbarubangi
8 2 15 June, 2019
@almarikhadeeja Profile picture

@almarikhadeeja

iol da ON mode ngemas rumah weh! Mak diffuse Motivation, terus roh rajin masuk. Habis ku susun ku basuh ku lap. Jom deco raya bersama diffuser young living, rumah wangi dengan haruman semula jadi tanpa bahan bahaya. Lg best bole deco2 raya jugak barulah warna warni di Aidilfitri 😍
.
pssst harini last promo premium starter kit. meh roger kita 🤗
#premiumstarterkit
#younglivingkedah
#younglivingutara
#decoraya
#diffuserraya
#1rumah1diffuser
#diffuser
#younglivinggurun
#younglivingguarchempedak
#younglivingessentialoil
#desertmistdiffuser
#Lanterndiffuser
#decor

iol da ON mode ngemas rumah weh! Mak diffuse Motivation, terus roh rajin masuk. Habis ku susun ku basuh ku lap. Jom deco raya bersama diffuser young living, rumah wangi dengan haruman semula jadi tanpa bahan bahaya. Lg best bole deco2 raya jugak barulah warna warni di Aidilfitri 😍
.
pssst harini last promo premium starter kit. meh roger kita 🤗
#premiumstarterkit
#younglivingkedah
#younglivingutara
#decoraya
#diffuserraya
#1rumah1diffuser
#diffuser
#younglivinggurun
#younglivingguarchempedak
#younglivingessentialoil
#desertmistdiffuser
#Lanterndiffuser
#decor
4 0 24 May, 2019