#deejaloose Instagram Photos & Videos

💐DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C💐
.
Kalo uolz dah guna DEEJA SKINCARE untuk penjagaan kulit, now kita ada DEEJA CHEWABLE TABLET untuk anda nampak lagik vasss!
.
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,

Antaranya :
🌟Colagen, L-Cystine 🌟Grape Seed 🌟Orange Extract 🌟Vitamin C-1000mg 🌟Tomato, Apricot Seed
🌟Acaiberry 🌟Maquiberry
🌟Astaxanthin 🌟Mineral
🌟 Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Haaa.. Uolz kene tau ni. SATU TABLET BERSAMAAN 1000MG VITAMIN C.

Seolah2 uolls makan 14 biji limau tau. Wahhhh!!😱 Bagusnya!! Kalo uolz nak tau, Vitamin C tu sangat bagus untuk kulit wajah kesan breakout dari kosmetik lama, jerawat, sensitif, kulit wajah yg kusam, berparut, hilangkan jeragat/pigmentasi. Cos dia dapat cerahkan wajah dan badan lebih sekata.

Tanpa perlu suntikan dan kesan 100% sama. Wajah / badan lebih putih gebu & flawless😘 
CHEWABLE TABLET VIT C (30biji sebotol) Ngam2 untuk sebulan kegunaan.

Cara Pengambilan :
✔️1biji sehari selepas sarapan.
✔️Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
⚠️Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c.
⚠️ Bykkan mnum air putih.

Selamat mencuba!! “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa🔥
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#deejavitaminc #deejavitc #deejachewabletablet #deejachewabletabletvitaminc #deeja #deejafoundation #deejafoundationmurah #deejacosmetic #deejacosmetichq #deejakosmetik #deejacosmeticmurah #deejacosmetics
#deejaskincare #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborongmurah #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticskincare
#deejamurah #deejaloose #deejacosmetic5in1original #deejacosmeticproduct #deejacosmeticsmurah #deejacosmetic5in1murah #deejaskincaremurah #deejadiamondfoundation #deejalooseitem #deejacosmeticlooseitem

💐DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C💐
.
Kalo uolz dah guna DEEJA SKINCARE untuk penjagaan kulit, now kita ada DEEJA CHEWABLE TABLET untuk anda nampak lagik vasss!
.
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,

Antaranya :
🌟Colagen, L-Cystine 🌟Grape Seed 🌟Orange Extract 🌟Vitamin C-1000mg 🌟Tomato, Apricot Seed
🌟Acaiberry 🌟Maquiberry
🌟Astaxanthin 🌟Mineral
🌟 Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Haaa.. Uolz kene tau ni. SATU TABLET BERSAMAAN 1000MG VITAMIN C.

Seolah2 uolls makan 14 biji limau tau. Wahhhh!!😱 Bagusnya!! Kalo uolz nak tau, Vitamin C tu sangat bagus untuk kulit wajah kesan breakout dari kosmetik lama, jerawat, sensitif, kulit wajah yg kusam, berparut, hilangkan jeragat/pigmentasi. Cos dia dapat cerahkan wajah dan badan lebih sekata.

Tanpa perlu suntikan dan kesan 100% sama. Wajah / badan lebih putih gebu & flawless😘
CHEWABLE TABLET VIT C (30biji sebotol) Ngam2 untuk sebulan kegunaan.

Cara Pengambilan :
✔️1biji sehari selepas sarapan.
✔️Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
⚠️Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c.
⚠️ Bykkan mnum air putih.

Selamat mencuba!! “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa🔥
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#deejavitaminc #deejavitc #deejachewabletablet #deejachewabletabletvitaminc #deeja #deejafoundation #deejafoundationmurah #deejacosmetic #deejacosmetichq #deejakosmetik #deejacosmeticmurah #deejacosmetics
#deejaskincare #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborongmurah #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticskincare
#deejamurah #deejaloose #deejacosmetic5in1original #deejacosmeticproduct #deejacosmeticsmurah #deejacosmetic5in1murah #deejaskincaremurah #deejadiamondfoundation #deejalooseitem #deejacosmeticlooseitem

7 0 26 June, 2019
💐SET DEEJA COSMETIC 5IN1 (100% ORIGINAL)💐
.
Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang.

Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
🌹 Menghaluskan dan mencantikan kulit
🌹 Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
🌹 Menghilangkan semua kotoran,minyak dan sel kulit mati
🌹 Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap &  berminyak.

2. TONER NANO
🌹 Melembabkan kulit sepanjang hari
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
🌹 Menyerikan wajah
🌹 Mengimbangi pH kulit

3. KRIM SIANG
🌹 Mencerahkan kulit
🌹 Anti kedutan
🌹 Menghapuskan jerawat
🌹 Menyegarkan dan membantu pertumbuhan kulit yang baru
🌹 Memberikan tona kulit sekata

4. KRIM MALAM
🌹 Membantu merawat kulit yang rosak
🌹 Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
🌹 Melambatkan proses penuaan
🌹 Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam
🌹 Menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam
🌹 Memulihkan cela pada kulit

5. KRIM KUNYIT
🌹 Memperbaiki kerosakan kulit
🌹 Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Memberi kelembapan kulit
🌹 Membantu melicinkan kulit
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

💐SET DEEJA COSMETIC 5IN1 (100% ORIGINAL)💐
.
Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang.

Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
🌹 Menghaluskan dan mencantikan kulit
🌹 Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
🌹 Menghilangkan semua kotoran,minyak dan sel kulit mati
🌹 Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.

2. TONER NANO
🌹 Melembabkan kulit sepanjang hari
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
🌹 Menyerikan wajah
🌹 Mengimbangi pH kulit

3. KRIM SIANG
🌹 Mencerahkan kulit
🌹 Anti kedutan
🌹 Menghapuskan jerawat
🌹 Menyegarkan dan membantu pertumbuhan kulit yang baru
🌹 Memberikan tona kulit sekata

4. KRIM MALAM
🌹 Membantu merawat kulit yang rosak
🌹 Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
🌹 Melambatkan proses penuaan
🌹 Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam
🌹 Menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam
🌹 Memulihkan cela pada kulit

5. KRIM KUNYIT
🌹 Memperbaiki kerosakan kulit
🌹 Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Memberi kelembapan kulit
🌹 Membantu melicinkan kulit
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

11 1 26 June, 2019
💐DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C💐
.
Kalo uolz dah guna DEEJA SKINCARE untuk penjagaan kulit, now kita ada DEEJA CHEWABLE TABLET untuk anda nampak lagik vasss!
.
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,

Antaranya :
🌟Colagen, L-Cystine 🌟Grape Seed 🌟Orange Extract 🌟Vitamin C-1000mg 🌟Tomato, Apricot Seed
🌟Acaiberry 🌟Maquiberry
🌟Astaxanthin 🌟Mineral
🌟 Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Haaa.. Uolz kene tau ni. SATU TABLET BERSAMAAN 1000MG VITAMIN C.

Seolah2 uolls makan 14 biji limau tau. Wahhhh!!😱 Bagusnya!! Kalo uolz nak tau, Vitamin C tu sangat bagus untuk kulit wajah kesan breakout dari kosmetik lama, jerawat, sensitif, kulit wajah yg kusam, berparut, hilangkan jeragat/pigmentasi. Cos dia dapat cerahkan wajah dan badan lebih sekata.

Tanpa perlu suntikan dan kesan 100% sama. Wajah / badan lebih putih gebu & flawless😘 
CHEWABLE TABLET VIT C (30biji sebotol) Ngam2 untuk sebulan kegunaan.

Cara Pengambilan :
✔️1biji sehari selepas sarapan.
✔️Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
⚠️Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c.
⚠️ Bykkan mnum air putih.

Selamat mencuba!! “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa🔥
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#deejavitaminc #deejavitc #deejachewabletablet #deejachewabletabletvitaminc #deeja #deejafoundation #deejafoundationmurah #deejacosmetic #deejacosmetichq #deejakosmetik #deejacosmeticmurah #deejacosmetics
#deejaskincare #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborongmurah #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticskincare
#deejamurah #deejaloose #deejacosmetic5in1original #deejacosmeticproduct #deejacosmeticsmurah #deejacosmetic5in1murah #deejaskincaremurah #deejadiamondfoundation #deejalooseitem #deejacosmeticlooseitem

💐DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C💐
.
Kalo uolz dah guna DEEJA SKINCARE untuk penjagaan kulit, now kita ada DEEJA CHEWABLE TABLET untuk anda nampak lagik vasss!
.
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,

Antaranya :
🌟Colagen, L-Cystine 🌟Grape Seed 🌟Orange Extract 🌟Vitamin C-1000mg 🌟Tomato, Apricot Seed
🌟Acaiberry 🌟Maquiberry
🌟Astaxanthin 🌟Mineral
🌟 Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Haaa.. Uolz kene tau ni. SATU TABLET BERSAMAAN 1000MG VITAMIN C.

Seolah2 uolls makan 14 biji limau tau. Wahhhh!!😱 Bagusnya!! Kalo uolz nak tau, Vitamin C tu sangat bagus untuk kulit wajah kesan breakout dari kosmetik lama, jerawat, sensitif, kulit wajah yg kusam, berparut, hilangkan jeragat/pigmentasi. Cos dia dapat cerahkan wajah dan badan lebih sekata.

Tanpa perlu suntikan dan kesan 100% sama. Wajah / badan lebih putih gebu & flawless😘
CHEWABLE TABLET VIT C (30biji sebotol) Ngam2 untuk sebulan kegunaan.

Cara Pengambilan :
✔️1biji sehari selepas sarapan.
✔️Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
⚠️Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c.
⚠️ Bykkan mnum air putih.

Selamat mencuba!! “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa🔥
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#deejavitaminc #deejavitc #deejachewabletablet #deejachewabletabletvitaminc #deeja #deejafoundation #deejafoundationmurah #deejacosmetic #deejacosmetichq #deejakosmetik #deejacosmeticmurah #deejacosmetics
#deejaskincare #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborongmurah #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticskincare
#deejamurah #deejaloose #deejacosmetic5in1original #deejacosmeticproduct #deejacosmeticsmurah #deejacosmetic5in1murah #deejaskincaremurah #deejadiamondfoundation #deejalooseitem #deejacosmeticlooseitem

2 0 20 June, 2019
💐DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C💐
.
Kalo uolz dah guna DEEJA SKINCARE untuk penjagaan kulit, now kita ada DEEJA CHEWABLE TABLET untuk anda nampak lagik vasss!
.
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,

Antaranya :
🌟Colagen, L-Cystine 🌟Grape Seed 🌟Orange Extract 🌟Vitamin C-1000mg 🌟Tomato 🌟Apricot Seed 🌟Acaiberry 🌟Maquiberry 🌟Astaxanthin 🌟Mineral 🌟Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Haaa.. Uolz kene tau ni. SATU TABLET BERSAMAAN 1000MG VITAMIN C.

Seolah2 uolls makan 14 biji limau tau. Wahhhh!!😱 Bagusnya!! Kalo uolz nak tau, Vitamin C tu sangat bagus untuk kulit wajah kesan breakout dari kosmetik lama, jerawat, sensitif, kulit wajah yg kusam, berparut, hilangkan jeragat/pigmentasi. Cos dia dapat cerahkan wajah dan badan lebih sekata.

Tanpa perlu suntikan dan kesan 100% sama. Wajah / badan lebih putih gebu & flawless😘 
CHEWABLE TABLET VIT C (30biji sebotol) Ngam2 untuk sebulan kegunaan.

Cara Pengambilan :
✔️1biji sehari selepas sarapan.
✔️Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
⚠️Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c.
⚠️ Bykkan mnum air putih.

Selamat mencuba!! “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa🔥
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#deejavitaminc #deejavitc #deejachewabletablet #deejachewabletabletvitaminc #deeja #deejafoundation #deejafoundationmurah #deejacosmetic #deejacosmetichq #deejakosmetik #deejacosmeticmurah #deejacosmetics
#deejaskincare #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborongmurah #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticskincare
#deejamurah #deejaloose #deejacosmetic5in1original #deejacosmeticproduct #deejacosmeticsmurah #deejacosmetic5in1murah #deejaskincaremurah #deejadiamondfoundation #deejalooseitem #deejacosmeticlooseitem

💐DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C💐
.
Kalo uolz dah guna DEEJA SKINCARE untuk penjagaan kulit, now kita ada DEEJA CHEWABLE TABLET untuk anda nampak lagik vasss!
.
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,

Antaranya :
🌟Colagen, L-Cystine 🌟Grape Seed 🌟Orange Extract 🌟Vitamin C-1000mg 🌟Tomato 🌟Apricot Seed 🌟Acaiberry 🌟Maquiberry 🌟Astaxanthin 🌟Mineral 🌟Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Haaa.. Uolz kene tau ni. SATU TABLET BERSAMAAN 1000MG VITAMIN C.

Seolah2 uolls makan 14 biji limau tau. Wahhhh!!😱 Bagusnya!! Kalo uolz nak tau, Vitamin C tu sangat bagus untuk kulit wajah kesan breakout dari kosmetik lama, jerawat, sensitif, kulit wajah yg kusam, berparut, hilangkan jeragat/pigmentasi. Cos dia dapat cerahkan wajah dan badan lebih sekata.

Tanpa perlu suntikan dan kesan 100% sama. Wajah / badan lebih putih gebu & flawless😘
CHEWABLE TABLET VIT C (30biji sebotol) Ngam2 untuk sebulan kegunaan.

Cara Pengambilan :
✔️1biji sehari selepas sarapan.
✔️Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
⚠️Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c.
⚠️ Bykkan mnum air putih.

Selamat mencuba!! “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa🔥
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#deejavitaminc #deejavitc #deejachewabletablet #deejachewabletabletvitaminc #deeja #deejafoundation #deejafoundationmurah #deejacosmetic #deejacosmetichq #deejakosmetik #deejacosmeticmurah #deejacosmetics
#deejaskincare #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborongmurah #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticskincare
#deejamurah #deejaloose #deejacosmetic5in1original #deejacosmeticproduct #deejacosmeticsmurah #deejacosmetic5in1murah #deejaskincaremurah #deejadiamondfoundation #deejalooseitem #deejacosmeticlooseitem

7 1 12 May, 2019
💐SET DEEJA COSMETIC 5IN1 (100% ORIGINAL)💐
.
Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang.

Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
🌹 Menghaluskan dan mencantikan kulit
🌹 Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
🌹 Menghilangkan semua kotoran,minyak dan sel kulit mati
🌹 Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap &  berminyak.

2. TONER NANO
🌹 Melembabkan kulit sepanjang hari
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
🌹 Menyerikan wajah
🌹 Mengimbangi pH kulit

3. KRIM SIANG
🌹 Mencerahkan kulit
🌹 Anti kedutan
🌹 Menghapuskan jerawat
🌹 Menyegarkan dan membantu pertumbuhan kulit yang baru
🌹 Memberikan tona kulit sekata

4. KRIM MALAM
🌹 Membantu merawat kulit yang rosak
🌹 Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
🌹 Melambatkan proses penuaan
🌹 Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam
🌹 Menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam
🌹 Memulihkan cela pada kulit

5. KRIM KUNYIT
🌹 Memperbaiki kerosakan kulit
🌹 Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Memberi kelembapan kulit
🌹 Membantu melicinkan kulit
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

💐SET DEEJA COSMETIC 5IN1 (100% ORIGINAL)💐
.
Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang.

Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
🌹 Menghaluskan dan mencantikan kulit
🌹 Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
🌹 Menghilangkan semua kotoran,minyak dan sel kulit mati
🌹 Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.

2. TONER NANO
🌹 Melembabkan kulit sepanjang hari
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
🌹 Menyerikan wajah
🌹 Mengimbangi pH kulit

3. KRIM SIANG
🌹 Mencerahkan kulit
🌹 Anti kedutan
🌹 Menghapuskan jerawat
🌹 Menyegarkan dan membantu pertumbuhan kulit yang baru
🌹 Memberikan tona kulit sekata

4. KRIM MALAM
🌹 Membantu merawat kulit yang rosak
🌹 Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
🌹 Melambatkan proses penuaan
🌹 Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam
🌹 Menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam
🌹 Memulihkan cela pada kulit

5. KRIM KUNYIT
🌹 Memperbaiki kerosakan kulit
🌹 Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Memberi kelembapan kulit
🌹 Membantu melicinkan kulit
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

6 1 12 May, 2019
💐DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C💐
.
Kalo uolz dah guna DEEJA SKINCARE untuk penjagaan kulit, now kita ada DEEJA CHEWABLE TABLET untuk anda nampak lagik vasss!
.
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,

Antaranya :
🌟Colagen, L-Cystine 🌟Grape Seed 🌟Orange Extract 🌟Vitamin C-1000mg 🌟Tomato, Apricot Seed
🌟Acaiberry 🌟Maquiberry
🌟Astaxanthin 🌟Mineral
🌟 Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Haaa.. Uolz kene tau ni. SATU TABLET BERSAMAAN 1000MG VITAMIN C.

Seolah2 uolls makan 14 biji limau tau. Wahhhh!!😱 Bagusnya!! Kalo uolz nak tau, Vitamin C tu sangat bagus untuk kulit wajah kesan breakout dari kosmetik lama, jerawat, sensitif, kulit wajah yg kusam, berparut, hilangkan jeragat/pigmentasi. Cos dia dapat cerahkan wajah dan badan lebih sekata.

Tanpa perlu suntikan dan kesan 100% sama. Wajah / badan lebih putih gebu & flawless😘 
CHEWABLE TABLET VIT C (30biji sebotol) Ngam2 untuk sebulan kegunaan.

Cara Pengambilan :
✔️1biji sehari selepas sarapan.
✔️Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
⚠️Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c.
⚠️ Bykkan mnum air putih.

Selamat mencuba!! “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa🔥
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#deejavitaminc #deejavitc #deejachewabletablet #deejachewabletabletvitaminc #deeja #deejafoundation #deejafoundationmurah #deejacosmetic #deejacosmetichq #deejakosmetik #deejacosmeticmurah #deejacosmetics
#deejaskincare #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborongmurah #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticskincare
#deejamurah #deejaloose #deejacosmetic5in1original #deejacosmeticproduct #deejacosmeticsmurah #deejacosmetic5in1murah #deejaskincaremurah #deejadiamondfoundation #deejalooseitem #deejacosmeticlooseitem

💐DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C💐
.
Kalo uolz dah guna DEEJA SKINCARE untuk penjagaan kulit, now kita ada DEEJA CHEWABLE TABLET untuk anda nampak lagik vasss!
.
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,

Antaranya :
🌟Colagen, L-Cystine 🌟Grape Seed 🌟Orange Extract 🌟Vitamin C-1000mg 🌟Tomato, Apricot Seed
🌟Acaiberry 🌟Maquiberry
🌟Astaxanthin 🌟Mineral
🌟 Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Haaa.. Uolz kene tau ni. SATU TABLET BERSAMAAN 1000MG VITAMIN C.

Seolah2 uolls makan 14 biji limau tau. Wahhhh!!😱 Bagusnya!! Kalo uolz nak tau, Vitamin C tu sangat bagus untuk kulit wajah kesan breakout dari kosmetik lama, jerawat, sensitif, kulit wajah yg kusam, berparut, hilangkan jeragat/pigmentasi. Cos dia dapat cerahkan wajah dan badan lebih sekata.

Tanpa perlu suntikan dan kesan 100% sama. Wajah / badan lebih putih gebu & flawless😘
CHEWABLE TABLET VIT C (30biji sebotol) Ngam2 untuk sebulan kegunaan.

Cara Pengambilan :
✔️1biji sehari selepas sarapan.
✔️Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
⚠️Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c.
⚠️ Bykkan mnum air putih.

Selamat mencuba!! “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa🔥
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#deejavitaminc #deejavitc #deejachewabletablet #deejachewabletabletvitaminc #deeja #deejafoundation #deejafoundationmurah #deejacosmetic #deejacosmetichq #deejakosmetik #deejacosmeticmurah #deejacosmetics
#deejaskincare #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborongmurah #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticskincare
#deejamurah #deejaloose #deejacosmetic5in1original #deejacosmeticproduct #deejacosmeticsmurah #deejacosmetic5in1murah #deejaskincaremurah #deejadiamondfoundation #deejalooseitem #deejacosmeticlooseitem

9 0 7 May, 2019
💐DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C💐
.
Kalo uolz dah guna DEEJA SKINCARE untuk penjagaan kulit, now kita ada DEEJA CHEWABLE TABLET untuk anda nampak lagik vasss!
.
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,

Antaranya :
🌟Colagen, L-Cystine 🌟Grape Seed 🌟Orange Extract 🌟Vitamin C-1000mg 🌟Tomato, Apricot Seed
🌟Acaiberry 🌟Maquiberry
🌟Astaxanthin 🌟Mineral
🌟 Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Haaa.. Uolz kene tau ni. SATU TABLET BERSAMAAN 1000MG VITAMIN C!
Seolah2 uolls makan 14 biji limau tau. Wahhhh!!😱 Bagusnya!! Kalo uolz nak tau, Vitamin C tu sangat bagus untuk kulit wajah kesan breakout dr kosmetik lama, jerawat, sensitif, kulit wajah yg kusam, berparut, hilangkan jeragat/pigmentasi. Cos dia dapat cerahkan wajah dan badan lebih sekata. Tanpa perlu suntikan dan kesan 100% sama. Wajah / badan lebih putih gebu & flawless😘 
CHEWABLE TABLET VIT C (30biji sebotol) Ngam2 untuk sebulan kegunaan.

Cara Pengambilan :
✔️1biji sehari selepas sarapan.
✔️Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
⚠️Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c.
⚠️ Bykkan mnum air putih.

Selamat mencuba!! “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa🔥
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#deejavitaminc #deejavitc #deejachewabletablet #deejachewabletabletvitaminc #deeja #deejafoundation #deejafoundationmurah #deejacosmetic #deejacosmetichq #deejakosmetik #deejacosmeticmurah #deejacosmetics
#deejaskincare #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborongmurah #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticskincare
#deejamurah #deejaloose #deejacosmetic5in1original #deejacosmeticproduct #deejacosmeticsmurah #deejacosmetic5in1murah #deejaskincaremurah #deejadiamondfoundation #deejalooseitem #deejacosmeticlooseitem

💐DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C💐
.
Kalo uolz dah guna DEEJA SKINCARE untuk penjagaan kulit, now kita ada DEEJA CHEWABLE TABLET untuk anda nampak lagik vasss!
.
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,

Antaranya :
🌟Colagen, L-Cystine 🌟Grape Seed 🌟Orange Extract 🌟Vitamin C-1000mg 🌟Tomato, Apricot Seed
🌟Acaiberry 🌟Maquiberry
🌟Astaxanthin 🌟Mineral
🌟 Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Haaa.. Uolz kene tau ni. SATU TABLET BERSAMAAN 1000MG VITAMIN C!
Seolah2 uolls makan 14 biji limau tau. Wahhhh!!😱 Bagusnya!! Kalo uolz nak tau, Vitamin C tu sangat bagus untuk kulit wajah kesan breakout dr kosmetik lama, jerawat, sensitif, kulit wajah yg kusam, berparut, hilangkan jeragat/pigmentasi. Cos dia dapat cerahkan wajah dan badan lebih sekata. Tanpa perlu suntikan dan kesan 100% sama. Wajah / badan lebih putih gebu & flawless😘
CHEWABLE TABLET VIT C (30biji sebotol) Ngam2 untuk sebulan kegunaan.

Cara Pengambilan :
✔️1biji sehari selepas sarapan.
✔️Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
⚠️Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c.
⚠️ Bykkan mnum air putih.

Selamat mencuba!! “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa🔥
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#deejavitaminc #deejavitc #deejachewabletablet #deejachewabletabletvitaminc #deeja #deejafoundation #deejafoundationmurah #deejacosmetic #deejacosmetichq #deejakosmetik #deejacosmeticmurah #deejacosmetics
#deejaskincare #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborongmurah #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticskincare
#deejamurah #deejaloose #deejacosmetic5in1original #deejacosmeticproduct #deejacosmeticsmurah #deejacosmetic5in1murah #deejaskincaremurah #deejadiamondfoundation #deejalooseitem #deejacosmeticlooseitem

5 0 27 February, 2019
DEEJA COSMETIC

HARGA: RM57
Postage: RM8sm/RM11ss

WHATSAPP 014-8199994
WHATSAPP 014-8199994
WHATSAPP 014-8199994
.
.
💁🏼BERJERAWAT ?? 💁🏼BERJERAGAT ?? 💁🏼MUKA BERMINYAK ??
💁🏼 KULIT MUKA KUSAM??
.
.
🙍🏻buntu mendapatkan penawar utk masalah ini ??
.
=======
HOT ITEM ! !
=======
.
.
💁Deeja Cosmetic mampu membantu anda !!!!
💁Guna dalam masa seminggu, anda akan dpt tgok perubahan Deeja Cosmetic khusus untuk membantu menghilangkan masalah JERAWAT, JERAGAT N MUKA BERMINYAK..
.
.
💋Kebaikan Deeja Cosmetic 👇👇
.
📌Mencerahkan serta mengurangkan kedutan dengan Deeja Cosmetic
📌Membantu membersihkan wajah anda dari sebarang noda gelap
📌Menjadikan kulit semakin glow dan cerah gebu
📌Membuatkan wajah anda kelihatan bermaya dan segar sentiasa
📌Dengan Deeja Cosmetic kulit anda kekal awet muda dan mulus sentiasa.
.
.
✅Deeja Cosmetic5 in 1
Set ini adalah untuk lengkap dan mengandungi:
💕 1 sabun pembersih wajah
💕 1 toner nano
💕 1 krim siang
💕 1 krim malam
💕 1 krim nano

#deeja #deejacosmetic #deejacosmetics #deejakosmetik #deeja5in1 #deejaloose

DEEJA COSMETIC

HARGA: RM57
Postage: RM8sm/RM11ss

WHATSAPP 014-8199994
WHATSAPP 014-8199994
WHATSAPP 014-8199994
.
.
💁🏼BERJERAWAT ?? 💁🏼BERJERAGAT ?? 💁🏼MUKA BERMINYAK ??
💁🏼 KULIT MUKA KUSAM??
.
.
🙍🏻buntu mendapatkan penawar utk masalah ini ??
.
=======
HOT ITEM ! !
=======
.
.
💁Deeja Cosmetic mampu membantu anda !!!!
💁Guna dalam masa seminggu, anda akan dpt tgok perubahan Deeja Cosmetic khusus untuk membantu menghilangkan masalah JERAWAT, JERAGAT N MUKA BERMINYAK..
.
.
💋Kebaikan Deeja Cosmetic 👇👇
.
📌Mencerahkan serta mengurangkan kedutan dengan Deeja Cosmetic
📌Membantu membersihkan wajah anda dari sebarang noda gelap
📌Menjadikan kulit semakin glow dan cerah gebu
📌Membuatkan wajah anda kelihatan bermaya dan segar sentiasa
📌Dengan Deeja Cosmetic kulit anda kekal awet muda dan mulus sentiasa.
.
.
✅Deeja Cosmetic5 in 1
Set ini adalah untuk lengkap dan mengandungi:
💕 1 sabun pembersih wajah
💕 1 toner nano
💕 1 krim siang
💕 1 krim malam
💕 1 krim nano

#deeja #deejacosmetic #deejacosmetics #deejakosmetik #deeja5in1 #deejaloose

1 0 12 January, 2019
SABUN DEEJA NEW PACKING

RM15 x 1
RM12x 3
Postage Rm8sm / Rm12ss

TEKAN LINK WASAP UNTUK ORDER👇🏼 www.wasap.my/+60176271253

#sabundeeja #deejaloose #sabun #deeja #sayajualmurah #visitmyig

SABUN DEEJA NEW PACKING

RM15 x 1
RM12x 3
Postage Rm8sm / Rm12ss

TEKAN LINK WASAP UNTUK ORDER👇🏼 www.wasap.my/+60176271253

#sabundeeja #deejaloose #sabun #deeja #sayajualmurah #visitmyig

4 0 5 December, 2018
DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

2 0 13 March, 2018
DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

2 0 13 March, 2018
DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

2 0 13 March, 2018
DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

1 0 13 March, 2018
DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

3 0 13 March, 2018
DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

1 0 13 March, 2018
DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

2 0 30 December, 2017
DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

1 0 30 December, 2017
DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

1 0 30 December, 2017
DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

1 0 30 December, 2017
DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah

0 0 30 December, 2017
- DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah -

- DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .

WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah -

0 0 30 December, 2017
- DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .
WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah -

- DEEJA COSMETIC LOOSE ITEM
.
✅SABUN PENCUCI MUKA - RM12
✅DAY CREAM - RM28
✅NIGHT CREAM - RM28
✅NANO CREAM - RM28
✅TONER NANO - RM23 .
WhatsApp 01110901623
.
#deejaloose #deejalooseitem #deejalooseitemmurah #deejalooseitemoriginal #deejalooseitemmalaysia #deejalooseitemborong #deejamurah #deeja #deejacosmetic #deejacosmetickluang #deejacosmeticjohor #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticoriginal #deejaborongmurah -

1 0 13 November, 2017

Top #deejaloose posts

DEEJA COSMETIC SKINCARE

Kelebihan :
💛Merawat dan mencegah jerawat
💛Merawat dan mencegah jeragat
💛Kulit lebih halus
💛Kulit lebih gebu
💛Kulit lebih flawless
💛Merawat parut di wajah
💛Memutihkan kulit
💛Kulit bebas bintik hitam
💛Mencantikkan kulit dan merawat lapisan bawah kulit
💛Satu set yang cukup lengkap utk perlindungan 24jam
💛100% dari bahan semulajadi yang terpilih dan bermutu
💛Sesuai utk pelbagai jenis kulit

1 set & loose items ready stock 
1 set RM65 sahaja 
Loose soap RM12
Loose creams RM25

Jemput datang ke #aireynabeauty

Like FB Page Aireyna Beauty 17 💓

boleh walk in🚩AIReynaBeauty location :
➡ dari Chabang 3, Jln Hiliran menghala ke Pulau Kambing
➡ selepas Perodua Hiliran, Mai Mai Karpet, JK Aksesori
➡ lihat kiri, boleh slow bagi signal dh 😁 deretan kedai, kedai tengah² warna pink
➡ berhadapan dgn Azini Perabot & Yoyo Snow Wash
➡ sebelum traffic light bwh retok (jambatan) Hiliran

RABU - ISNIN 10:30 pagi - 10:30 malam
kecuali SELASA OFF DAY
JUMAAT 2:30 petang - 10:30 malam

postage seluruh Malaysia 
RM8 Semenanjung
RM12 Sabah/Sarawak

#sayajual #produkkecantikanmurah #aireynabeauty #deeja #deejacosmetic
#deejacosmetic5in1
#deejacosmeticskincare #deejaskincare #skincaredeeja #deejaloose #deejalooseitem #deejaterengganu #deejacosmeticterengganu #deejacosmeticskincareterengganu #deejalooseitemsterengganu #vendorterengganu #trustedseller #bazaarpaknil

DEEJA COSMETIC SKINCARE

Kelebihan :
💛Merawat dan mencegah jerawat
💛Merawat dan mencegah jeragat
💛Kulit lebih halus
💛Kulit lebih gebu
💛Kulit lebih flawless
💛Merawat parut di wajah
💛Memutihkan kulit
💛Kulit bebas bintik hitam
💛Mencantikkan kulit dan merawat lapisan bawah kulit
💛Satu set yang cukup lengkap utk perlindungan 24jam
💛100% dari bahan semulajadi yang terpilih dan bermutu
💛Sesuai utk pelbagai jenis kulit

1 set & loose items ready stock
1 set RM65 sahaja
Loose soap RM12
Loose creams RM25

Jemput datang ke #aireynabeauty

Like FB Page Aireyna Beauty 17 💓

boleh walk in🚩AIReynaBeauty location :
➡ dari Chabang 3, Jln Hiliran menghala ke Pulau Kambing
➡ selepas Perodua Hiliran, Mai Mai Karpet, JK Aksesori
➡ lihat kiri, boleh slow bagi signal dh 😁 deretan kedai, kedai tengah² warna pink
➡ berhadapan dgn Azini Perabot & Yoyo Snow Wash
➡ sebelum traffic light bwh retok (jambatan) Hiliran

RABU - ISNIN 10:30 pagi - 10:30 malam
kecuali SELASA OFF DAY
JUMAAT 2:30 petang - 10:30 malam

postage seluruh Malaysia
RM8 Semenanjung
RM12 Sabah/Sarawak

#sayajual #produkkecantikanmurah #aireynabeauty #deeja #deejacosmetic
#deejacosmetic5in1
#deejacosmeticskincare #deejaskincare #skincaredeeja #deejaloose #deejalooseitem #deejaterengganu #deejacosmeticterengganu #deejacosmeticskincareterengganu #deejalooseitemsterengganu #vendorterengganu #trustedseller #bazaarpaknil

29 2 12 November, 2017
💐SET DEEJA COSMETIC 5IN1 (100% ORIGINAL)💐
.
Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang.

Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
🌹 Menghaluskan dan mencantikan kulit
🌹 Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
🌹 Menghilangkan semua kotoran,minyak dan sel kulit mati
🌹 Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap &  berminyak.

2. TONER NANO
🌹 Melembabkan kulit sepanjang hari
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
🌹 Menyerikan wajah
🌹 Mengimbangi pH kulit

3. KRIM SIANG
🌹 Mencerahkan kulit
🌹 Anti kedutan
🌹 Menghapuskan jerawat
🌹 Menyegarkan dan membantu pertumbuhan kulit yang baru
🌹 Memberikan tona kulit sekata

4. KRIM MALAM
🌹 Membantu merawat kulit yang rosak
🌹 Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
🌹 Melambatkan proses penuaan
🌹 Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam
🌹 Menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam
🌹 Memulihkan cela pada kulit

5. KRIM KUNYIT
🌹 Memperbaiki kerosakan kulit
🌹 Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Memberi kelembapan kulit
🌹 Membantu melicinkan kulit
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

💐SET DEEJA COSMETIC 5IN1 (100% ORIGINAL)💐
.
Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang.

Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
🌹 Menghaluskan dan mencantikan kulit
🌹 Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
🌹 Menghilangkan semua kotoran,minyak dan sel kulit mati
🌹 Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.

2. TONER NANO
🌹 Melembabkan kulit sepanjang hari
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
🌹 Menyerikan wajah
🌹 Mengimbangi pH kulit

3. KRIM SIANG
🌹 Mencerahkan kulit
🌹 Anti kedutan
🌹 Menghapuskan jerawat
🌹 Menyegarkan dan membantu pertumbuhan kulit yang baru
🌹 Memberikan tona kulit sekata

4. KRIM MALAM
🌹 Membantu merawat kulit yang rosak
🌹 Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
🌹 Melambatkan proses penuaan
🌹 Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam
🌹 Menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam
🌹 Memulihkan cela pada kulit

5. KRIM KUNYIT
🌹 Memperbaiki kerosakan kulit
🌹 Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Memberi kelembapan kulit
🌹 Membantu melicinkan kulit
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

9 2 27 February, 2019
💐SET DEEJA COSMETIC 5IN1 (100% ORIGINAL)💐
.
Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang.

Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
🌹 Menghaluskan dan mencantikan kulit
🌹 Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
🌹 Menghilangkan semua kotoran,minyak dan sel kulit mati
🌹 Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap &  berminyak.

2. TONER NANO
🌹 Melembabkan kulit sepanjang hari
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
🌹 Menyerikan wajah
🌹 Mengimbangi pH kulit

3. KRIM SIANG
🌹 Mencerahkan kulit
🌹 Anti kedutan
🌹 Menghapuskan jerawat
🌹 Menyegarkan dan membantu pertumbuhan kulit yang baru
🌹 Memberikan tona kulit sekata

4. KRIM MALAM
🌹 Membantu merawat kulit yang rosak
🌹 Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
🌹 Melambatkan proses penuaan
🌹 Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam
🌹 Menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam
🌹 Memulihkan cela pada kulit

5. KRIM KUNYIT
🌹 Memperbaiki kerosakan kulit
🌹 Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Memberi kelembapan kulit
🌹 Membantu melicinkan kulit
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

💐SET DEEJA COSMETIC 5IN1 (100% ORIGINAL)💐
.
Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang.

Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
🌹 Menghaluskan dan mencantikan kulit
🌹 Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
🌹 Menghilangkan semua kotoran,minyak dan sel kulit mati
🌹 Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.

2. TONER NANO
🌹 Melembabkan kulit sepanjang hari
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
🌹 Menyerikan wajah
🌹 Mengimbangi pH kulit

3. KRIM SIANG
🌹 Mencerahkan kulit
🌹 Anti kedutan
🌹 Menghapuskan jerawat
🌹 Menyegarkan dan membantu pertumbuhan kulit yang baru
🌹 Memberikan tona kulit sekata

4. KRIM MALAM
🌹 Membantu merawat kulit yang rosak
🌹 Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
🌹 Melambatkan proses penuaan
🌹 Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam
🌹 Menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam
🌹 Memulihkan cela pada kulit

5. KRIM KUNYIT
🌹 Memperbaiki kerosakan kulit
🌹 Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Memberi kelembapan kulit
🌹 Membantu melicinkan kulit
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

3 1 22 April, 2019
💐SET DEEJA COSMETIC 5IN1 (100% ORIGINAL)💐
.
Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang.

Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
🌹 Menghaluskan dan mencantikan kulit
🌹 Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
🌹 Menghilangkan semua kotoran,minyak dan sel kulit mati
🌹 Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap &  berminyak.

2. TONER NANO
🌹 Melembabkan kulit sepanjang hari
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
🌹 Menyerikan wajah
🌹 Mengimbangi pH kulit

3. KRIM SIANG
🌹 Mencerahkan kulit
🌹 Anti kedutan
🌹 Menghapuskan jerawat
🌹 Menyegarkan dan membantu pertumbuhan kulit yang baru
🌹 Memberikan tona kulit sekata

4. KRIM MALAM
🌹 Membantu merawat kulit yang rosak
🌹 Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
🌹 Melambatkan proses penuaan
🌹 Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam
🌹 Menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam
🌹 Memulihkan cela pada kulit

5. KRIM KUNYIT
🌹 Memperbaiki kerosakan kulit
🌹 Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Memberi kelembapan kulit
🌹 Membantu melicinkan kulit
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

💐SET DEEJA COSMETIC 5IN1 (100% ORIGINAL)💐
.
Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang.

Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
🌹 Menghaluskan dan mencantikan kulit
🌹 Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
🌹 Menghilangkan semua kotoran,minyak dan sel kulit mati
🌹 Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.

2. TONER NANO
🌹 Melembabkan kulit sepanjang hari
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
🌹 Menyerikan wajah
🌹 Mengimbangi pH kulit

3. KRIM SIANG
🌹 Mencerahkan kulit
🌹 Anti kedutan
🌹 Menghapuskan jerawat
🌹 Menyegarkan dan membantu pertumbuhan kulit yang baru
🌹 Memberikan tona kulit sekata

4. KRIM MALAM
🌹 Membantu merawat kulit yang rosak
🌹 Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
🌹 Melambatkan proses penuaan
🌹 Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam
🌹 Menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam
🌹 Memulihkan cela pada kulit

5. KRIM KUNYIT
🌹 Memperbaiki kerosakan kulit
🌹 Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Memberi kelembapan kulit
🌹 Membantu melicinkan kulit
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

5 2 20 June, 2019
💐DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C💐
.
Kalo uolz dah guna DEEJA SKINCARE untuk penjagaan kulit, now kita ada DEEJA CHEWABLE TABLET untuk anda nampak lagik vasss!
.
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,

Antaranya :
🌟Colagen, L-Cystine 🌟Grape Seed 🌟Orange Extract 🌟Vitamin C-1000mg 🌟Tomato, Apricot Seed
🌟Acaiberry 🌟Maquiberry
🌟Astaxanthin 🌟Mineral
🌟 Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Haaa.. Uolz kene tau ni. SATU TABLET BERSAMAAN 1000MG VITAMIN C.

Seolah2 uolls makan 14 biji limau tau. Wahhhh!!😱 Bagusnya!! Kalo uolz nak tau, Vitamin C tu sangat bagus untuk kulit wajah kesan breakout dari kosmetik lama, jerawat, sensitif, kulit wajah yg kusam, berparut, hilangkan jeragat/pigmentasi. Cos dia dapat cerahkan wajah dan badan lebih sekata.

Tanpa perlu suntikan dan kesan 100% sama. Wajah / badan lebih putih gebu & flawless😘 
CHEWABLE TABLET VIT C (30biji sebotol) Ngam2 untuk sebulan kegunaan.

Cara Pengambilan :
✔️1biji sehari selepas sarapan.
✔️Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
⚠️Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c.
⚠️ Bykkan mnum air putih.

Selamat mencuba!! “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa🔥
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#deejavitaminc #deejavitc #deejachewabletablet #deejachewabletabletvitaminc #deeja #deejafoundation #deejafoundationmurah #deejacosmetic #deejacosmetichq #deejakosmetik #deejacosmeticmurah #deejacosmetics
#deejaskincare #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborongmurah #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticskincare
#deejamurah #deejaloose #deejacosmetic5in1original #deejacosmeticproduct #deejacosmeticsmurah #deejacosmetic5in1murah #deejaskincaremurah #deejadiamondfoundation #deejalooseitem #deejacosmeticlooseitem

💐DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C💐
.
Kalo uolz dah guna DEEJA SKINCARE untuk penjagaan kulit, now kita ada DEEJA CHEWABLE TABLET untuk anda nampak lagik vasss!
.
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,

Antaranya :
🌟Colagen, L-Cystine 🌟Grape Seed 🌟Orange Extract 🌟Vitamin C-1000mg 🌟Tomato, Apricot Seed
🌟Acaiberry 🌟Maquiberry
🌟Astaxanthin 🌟Mineral
🌟 Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Haaa.. Uolz kene tau ni. SATU TABLET BERSAMAAN 1000MG VITAMIN C.

Seolah2 uolls makan 14 biji limau tau. Wahhhh!!😱 Bagusnya!! Kalo uolz nak tau, Vitamin C tu sangat bagus untuk kulit wajah kesan breakout dari kosmetik lama, jerawat, sensitif, kulit wajah yg kusam, berparut, hilangkan jeragat/pigmentasi. Cos dia dapat cerahkan wajah dan badan lebih sekata.

Tanpa perlu suntikan dan kesan 100% sama. Wajah / badan lebih putih gebu & flawless😘
CHEWABLE TABLET VIT C (30biji sebotol) Ngam2 untuk sebulan kegunaan.

Cara Pengambilan :
✔️1biji sehari selepas sarapan.
✔️Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
⚠️Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c.
⚠️ Bykkan mnum air putih.

Selamat mencuba!! “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa🔥
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#deejavitaminc #deejavitc #deejachewabletablet #deejachewabletabletvitaminc #deeja #deejafoundation #deejafoundationmurah #deejacosmetic #deejacosmetichq #deejakosmetik #deejacosmeticmurah #deejacosmetics
#deejaskincare #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborongmurah #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticskincare
#deejamurah #deejaloose #deejacosmetic5in1original #deejacosmeticproduct #deejacosmeticsmurah #deejacosmetic5in1murah #deejaskincaremurah #deejadiamondfoundation #deejalooseitem #deejacosmeticlooseitem

3 0 22 April, 2019
💐SET DEEJA COSMETIC 5IN1 (100% ORIGINAL)💐
.
Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang.

Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
🌹 Menghaluskan dan mencantikan kulit
🌹 Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
🌹 Menghilangkan semua kotoran,minyak dan sel kulit mati
🌹 Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap &  berminyak.

2. TONER NANO
🌹 Melembabkan kulit sepanjang hari
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
🌹 Menyerikan wajah
🌹 Mengimbangi pH kulit

3. KRIM SIANG
🌹 Mencerahkan kulit
🌹 Anti kedutan
🌹 Menghapuskan jerawat
🌹 Menyegarkan dan membantu pertumbuhan kulit yang baru
🌹 Memberikan tona kulit sekata

4. KRIM MALAM
🌹 Membantu merawat kulit yang rosak
🌹 Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
🌹 Melambatkan proses penuaan
🌹 Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam
🌹 Menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam
🌹 Memulihkan cela pada kulit

5. KRIM KUNYIT
🌹 Memperbaiki kerosakan kulit
🌹 Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Memberi kelembapan kulit
🌹 Membantu melicinkan kulit
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

💐SET DEEJA COSMETIC 5IN1 (100% ORIGINAL)💐
.
Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang.

Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
🌹 Menghaluskan dan mencantikan kulit
🌹 Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
🌹 Menghilangkan semua kotoran,minyak dan sel kulit mati
🌹 Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.

2. TONER NANO
🌹 Melembabkan kulit sepanjang hari
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
🌹 Menyerikan wajah
🌹 Mengimbangi pH kulit

3. KRIM SIANG
🌹 Mencerahkan kulit
🌹 Anti kedutan
🌹 Menghapuskan jerawat
🌹 Menyegarkan dan membantu pertumbuhan kulit yang baru
🌹 Memberikan tona kulit sekata

4. KRIM MALAM
🌹 Membantu merawat kulit yang rosak
🌹 Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
🌹 Melambatkan proses penuaan
🌹 Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam
🌹 Menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam
🌹 Memulihkan cela pada kulit

5. KRIM KUNYIT
🌹 Memperbaiki kerosakan kulit
🌹 Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Memberi kelembapan kulit
🌹 Membantu melicinkan kulit
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

7 1 7 May, 2019