#deejakosmetik Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

1.7
average comments
8.3
average likes
@snowwhite.beautee Profile picture

@snowwhite.beautee

Dewan Gemilang UniKL-BMI

Cerah sekata. Tangan pun dan tak gelap 😵😵 Nak Kulit Putih Gebu haruslah memiliki set ni.

Paling kurang. Ambil set combo 2item ni. SNOWHITE + SNOWY

Snowhite supplement boleh membantu mencerahkan kulit bermula dari dalam. Terdapat kandungan glutathione dan vitamin c yang boleh mencerahkan kulit dalam supplements snowhite.
.
.
.
Snowy Lotion pula memberikan kecerahan serta merta dan kekal dgn pemakaian yang konsisten.
Gabungan supplement dan losyen ni pastilah terbaik dan sgt memuaskan. 😘
Jaga luaran dan dalaman sekali baru tiptop
. .
.
Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI
Beli 2 botol snowhite tablet dapat trial snowy lotion 😊

Cerah sekata. Tangan pun dan tak gelap 😵😵 Nak Kulit Putih Gebu haruslah memiliki set ni.

Paling kurang. Ambil set combo 2item ni. SNOWHITE + SNOWY

Snowhite supplement boleh membantu mencerahkan kulit bermula dari dalam.  Terdapat kandungan glutathione dan vitamin c yang boleh mencerahkan kulit dalam supplements snowhite.
.
.
.
Snowy Lotion pula memberikan kecerahan serta merta dan kekal dgn pemakaian yang konsisten. 
Gabungan supplement dan losyen ni pastilah terbaik dan sgt memuaskan. 😘
Jaga luaran dan dalaman sekali baru tiptop
. .
. 
Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp  dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI 
Beli 2 botol snowhite tablet dapat trial snowy lotion 😊
5 1 9 hours ago
@snowwhite.beautee Profile picture

@snowwhite.beautee

Rahsia dyba untuk putih gebu?

Dyba hanya mengunakan produk snowhite je. Dah berapa tahun dyba setia dengan snowhite je.

Ramai tanya rahsia dyba. Nak buat macam mana nak kulit gebu macam korea. 😉

Tu je rahsianya. Konsisten dengan snowhitesecret je.

Nak kulit putih gebu?
Whatsapp 011 27489987 🎀 Sekarang OPEN untuk Agent/Stokis

Rahsia dyba untuk putih gebu?

Dyba hanya mengunakan produk snowhite je. Dah berapa tahun dyba setia dengan snowhite je.

Ramai tanya rahsia dyba. Nak buat macam mana nak kulit gebu macam korea. 😉

Tu je rahsianya. Konsisten dengan snowhitesecret je.

Nak kulit putih gebu?
Whatsapp 011 27489987 🎀 Sekarang OPEN untuk Agent/Stokis
10 1 21 September, 2019
@snowwhite.beautee Profile picture

@snowwhite.beautee

MSU - Management & Science University

Make sure muka bersih terutama sebelum tidur.

Untuk memastikan kulit sentiasa bersih dan tak kusam.

Nak kulit cantik?
Whatsapp admin sekarang
011 27489987

Make sure muka bersih terutama sebelum tidur.

Untuk memastikan kulit sentiasa bersih dan tak kusam.

Nak kulit cantik?
Whatsapp admin sekarang
011 27489987
9 1 21 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

Macam mana nak guna All Body Ask? .
• Digosok pada :
- paha dan punggung yg berselulit.
- pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu
- perut
- pinggang
- pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan menggeleber
- berparut
- celah kekotoran degil
- badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.
.
• Kesan selepas penggunaan : - melancarkan peredaran darah dan emosi lebih tenang dengan bau All Body Ask seperti di spa dan pantai biru.
- penggantian kulit semulajadi dan kulit baharu yang lebih sihat dan bersih.
- menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang , licin, putih dan lembap.
- menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak dan parut di badan. - menghilangkan kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam di kulit badan. - lebih berkesan digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

Macam mana nak guna All Body Ask? .
• Digosok pada :
- paha dan punggung yg berselulit.
- pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu
- perut
- pinggang
- pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan menggeleber
- berparut
- celah kekotoran degil
- badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.
.
• Kesan selepas penggunaan : - melancarkan peredaran darah dan emosi lebih tenang dengan bau All Body Ask seperti di spa dan pantai biru.
- penggantian kulit semulajadi dan kulit baharu yang lebih sihat dan bersih.
- menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang , licin, putih dan lembap.
- menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak dan parut di badan. - menghilangkan kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam di kulit badan. - lebih berkesan digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
6 0 19 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

Fungsi All Body Ask Sea Salt Shower Scrub : .
🚿Utk hilangkan parut di badan dan mencerahkan kulit badan.
🚿Membantu merawat jerawat badan.
🚿Hilangkan daki-daki degil terutama di bahagian ketiak,leher dan lutut.
🚿Hilangkan stretch mark lepas bersalin di perut dan badan.
🚿Hilangkan bau badan.
🚿Tidak perlu deodorant lagi.
🚿Licinkan kulit dan lembapkan kulit badan.
🚿Juga boleh merawati merekah di tumit.
🚿Sesuai utk penyakit kulit seperti panau , kurap , enzema dan mcm-mcm lagi.
.
Sental sehari sekali dah cukup mcm di spa tau. Sesuai untuk lelaki dan perempuan.😉 .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

Fungsi All Body Ask Sea Salt Shower Scrub : .
🚿Utk hilangkan parut di badan dan mencerahkan kulit badan.
🚿Membantu merawat jerawat badan.
🚿Hilangkan daki-daki degil terutama di bahagian ketiak,leher dan lutut.
🚿Hilangkan stretch mark lepas bersalin di perut dan badan.
🚿Hilangkan bau badan.
🚿Tidak perlu deodorant lagi.
🚿Licinkan kulit dan lembapkan kulit badan.
🚿Juga boleh merawati merekah di tumit.
🚿Sesuai utk penyakit kulit seperti panau , kurap , enzema dan mcm-mcm lagi.
.
Sental sehari sekali dah cukup mcm di spa tau. Sesuai untuk lelaki dan perempuan.😉 .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
3 0 19 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

• Kulit gelap dan berdaki?
• Masalah kulit kering dan tak sihat?
• Kematu? • Merekah? • Ketiak berkerak? • Selulit? • Perut mengeleber? • Badan berbau? .
Cepat sental dengan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub. Kami ada jalan penyelesaiannya.
.
Boleh digunakan sehingga 2-3 bulan penggunaan tau.😉 .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

• Kulit gelap dan berdaki?
• Masalah kulit kering dan tak sihat?
• Kematu? • Merekah? • Ketiak berkerak? • Selulit? • Perut mengeleber? • Badan berbau? .
Cepat sental dengan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub. Kami ada jalan penyelesaiannya.
.
Boleh digunakan sehingga 2-3 bulan penggunaan tau.😉 .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
3 0 19 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

All Body Ask Sea Salt Shower Scrub : 🛀 Digunakan ketika mandi
🛀 Sebagai scrub badan
🛀 Boleh guna seluruh badan terutama di tempat bermasalah seperti:
.
* Selulit
* Jerawat badan
* Tumit pecah
* Ketiak, celah paha, buku lali, siku, lutut, belakang leher yg berdaki. Sental je dengan All Body Ask. Selain itu, .
* Stretch mark
* Parut
* Bau badan
*Masalah kulit badan seperti ruam, panau, gatal-gatal sangat digalakkan guna All Body Ask untuk menjaga dan merawat kulit. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

All Body Ask Sea Salt Shower Scrub : 🛀 Digunakan ketika mandi
🛀 Sebagai scrub badan
🛀 Boleh guna seluruh badan terutama di tempat bermasalah seperti:
.
* Selulit
* Jerawat badan
* Tumit pecah
* Ketiak, celah paha, buku lali, siku, lutut, belakang leher yg berdaki. Sental je dengan All Body Ask. Selain itu, .
* Stretch mark
* Parut
* Bau badan
*Masalah kulit badan seperti ruam, panau, gatal-gatal sangat digalakkan guna All Body Ask untuk menjaga dan merawat kulit. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
2 0 19 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

👉 Kulit makin licin dan tak berkerak kusam lagi. 👉 Parut dah hilang.
👉 Daki-daki hitam di ketiak,celah paha, lutut, leher dan perut makin hilang.
👉Selulit makin hilang.
👉 Bau badan pun sentiasa wangi. 👉 Tak perlu deodorant lagi. 👉Kulit makin cerah. Bukan muka je putih, badan pun putih. .
Hari-hari rasa mcm spa lepas scrub badan dengan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

👉 Kulit makin licin dan tak berkerak kusam lagi. 👉 Parut dah hilang.
👉 Daki-daki hitam di ketiak,celah paha, lutut, leher dan perut makin hilang.
👉Selulit makin hilang.
👉 Bau badan pun sentiasa wangi. 👉 Tak perlu deodorant lagi. 👉Kulit makin cerah. Bukan muka je putih, badan pun putih. .
Hari-hari rasa mcm spa lepas scrub badan dengan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
3 0 19 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

👉Kulit badan gelap dan berdaki?
👉Celah paha, lutut, siku, perut, leher berdaki?
👉Badan berbau dan kerap berpeluh?
👉Kulit badan kering, kasar dan berkerak?
👉Masalah kulit sensitif dan kulit alahan (allergic)?
👉Jerawat badan?
👉Kulit berparut? .
Jangan lupa sental badan dengan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub. Gunakan setiap hari ketika mandi. Bau super wangi dan lembut, bahan premium dan mahal kami gunakan untuk penjagaan kulit lengkap tau. Sesuai untuk semua jenis kulit. That’s all your body ask! .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

👉Kulit badan gelap dan berdaki?
👉Celah paha, lutut, siku, perut, leher berdaki?
👉Badan berbau dan kerap berpeluh?
👉Kulit badan kering, kasar dan berkerak?
👉Masalah kulit sensitif dan kulit alahan (allergic)?
👉Jerawat badan?
👉Kulit berparut? .
Jangan lupa sental badan dengan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub. Gunakan setiap hari ketika mandi. Bau super wangi dan lembut, bahan premium dan mahal kami gunakan untuk penjagaan kulit lengkap tau. Sesuai untuk semua jenis kulit. That’s all your body ask! .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
3 0 19 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

All Body Ask Sea Salt Shower Scrub dapat membantu .
• Membuang toksin yang berbahaya dalam kulit badan.
• Memutihkan satu kulit badan.
• Menghilangkan daki di ketiak, leher, celeh paha, lutut, siku dah celah-celah badan.
• Menanggalkan kotoran pada kulit.
• Membantu mengurangkan jerawat badan. • Menghilangkan bau badan.
• Mengatasi masalah kulit alahan (allergic).
• Mebagai antioksidan semulajadi untuk kecantikan kulit.
• Membantu mengekalkan kulit yang lembut dan licin.
• Menghilangkan selulit, menegangkan kulit.
.
All Body Ask boleh pakai setiap hari tau.Sekali saja sehari. Jangan lupa sental badan dengan All Body Ask setiap hari macam di spa. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

All Body Ask Sea Salt Shower Scrub dapat membantu .
• Membuang toksin yang berbahaya dalam kulit badan.
• Memutihkan satu kulit badan.
• Menghilangkan daki di ketiak, leher,  celeh paha, lutut, siku dah celah-celah badan.
• Menanggalkan kotoran pada kulit.
• Membantu mengurangkan jerawat badan. • Menghilangkan bau badan.
• Mengatasi masalah kulit alahan (allergic).
• Mebagai antioksidan semulajadi untuk kecantikan kulit.
• Membantu mengekalkan kulit yang lembut dan licin.
• Menghilangkan selulit, menegangkan kulit.
.
All Body Ask boleh pakai setiap hari tau.Sekali saja sehari. Jangan lupa sental badan dengan All Body Ask setiap hari macam di spa. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
1 0 18 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

All Body Ask Sea Salt Shower Scrub sangat sesuai untuk kulit kering dan kasar. Celah-celah badan,lutut,siku dan juga bahagian lain. Kulit terasa lembut dan lembap selepas pengunaan.
.
Sental badan dengan All Body Ask Shower Scrub paling best sebab sekali sental dah boleh nampak effect. Dengan combination Pearl Powder dan Glutathione dalam scrub badan. Mesti tak pernah dengar kan? .
Kepada korang yang nak kulit putih melepak dari luar. Sental je dengan All Body Ask. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

All Body Ask Sea Salt Shower Scrub sangat sesuai untuk kulit kering dan kasar. Celah-celah badan,lutut,siku dan juga bahagian lain. Kulit terasa lembut dan lembap selepas pengunaan.
.
Sental badan dengan All Body Ask Shower Scrub paling best sebab sekali sental dah boleh nampak effect. Dengan combination Pearl Powder dan Glutathione dalam scrub badan. Mesti tak pernah dengar kan? .
Kepada korang yang nak kulit putih melepak dari luar. Sental je dengan All Body Ask. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
1 0 18 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

Scrub badan All Body Ask dapat membantu dalam penjagaan kulit badan dengan lengkap. That’s All Body Ask from you. .
🚿membersih
🚿merawat
🚿melembap
🚿melindungi
.
Jangan lupa sental badan dengan scrub garam laut dengan gabungan Serbuk Mutiara, Glutathione dan Shea Butter All Body Ask semasa mandi tau. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

Scrub badan All Body Ask dapat membantu dalam penjagaan kulit badan dengan lengkap. That’s All Body Ask from you. .
🚿membersih
🚿merawat
🚿melembap
🚿melindungi
.
Jangan lupa sental badan dengan scrub garam laut dengan gabungan Serbuk Mutiara, Glutathione dan Shea Butter All Body Ask semasa mandi tau. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
3 0 18 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

Pernah bayangkan tak mandi dengan Serbuk Mutiara dan Glutathione? Scrub badan All Body Ask mengandungi dua bahan utama ini tau.
Bagi korang yang nak cerahkan kulit secara natural, cepat dan rawat masalah kulit jangan lupa sental badan dengan scrub garam laut kami ni setiap hari.
Kesan cerah lebih cepat dengan gabungan Susu dan Beras. Tak perlu pegi ke spa. Cukup scrub badan di rumah. Masalah kulit pun dapat dirawat. Penggunaan secara consistant dapat membatu mencerahkan kulit secara natural dan sihat. Kulit pun lebih lembap dan cantik.
Siapa yang nak mandi dengan scrub garam laut dgn gabungan Serbuk Mutiara dan Glutathione ni?🙋‍♀️ .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

Pernah bayangkan tak mandi dengan Serbuk Mutiara dan Glutathione? Scrub badan All Body Ask mengandungi dua bahan utama ini tau. 
Bagi korang yang nak cerahkan kulit secara natural, cepat dan rawat masalah kulit jangan lupa sental badan dengan scrub garam laut kami ni setiap hari. 
Kesan cerah lebih cepat dengan gabungan Susu dan Beras. Tak perlu pegi ke spa. Cukup scrub badan di rumah. Masalah kulit pun dapat dirawat. Penggunaan secara consistant dapat membatu mencerahkan kulit secara natural dan sihat. Kulit pun lebih lembap dan cantik. 
Siapa yang nak mandi dengan scrub garam laut dgn gabungan Serbuk Mutiara dan Glutathione ni?🙋‍♀️ .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
3 0 17 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

Tak perlu risau kalau tak cukup budget nak ke spa untuk scrub badan okay? Cukup sental & scrub badan dengan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub.
Lebih best dari dekat spa. Bahan dalam All Body Ask semuanya mahal-mahal tau.
Dengan gabungan Serbuk Mutiara, Glutathione, Shea Butter,Coconut Oil, Apricot Oil, Grapeseed, Tea Tree Oil, Cuka Apple, Olive Oil, Aloe Vera, Susu, Beras, Rumpai Laut, Pegaga dan Lemon.
Lepasni, kulit cantik dan lembut je. Daki-daki dekat celah-celah semua makin hilang. Selulit makin pudar. Kulit makin cerah secara natural. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

Tak perlu risau kalau tak cukup budget nak ke spa untuk scrub badan okay? Cukup sental & scrub badan dengan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub. 
Lebih best dari dekat spa. Bahan dalam All Body Ask semuanya mahal-mahal tau. 
Dengan gabungan Serbuk Mutiara, Glutathione, Shea Butter,Coconut Oil, Apricot Oil, Grapeseed, Tea Tree Oil, Cuka Apple, Olive Oil, Aloe Vera, Susu, Beras, Rumpai Laut, Pegaga dan Lemon. 
Lepasni, kulit cantik dan lembut je. Daki-daki dekat celah-celah semua makin hilang. Selulit makin pudar. Kulit makin cerah secara natural. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
4 0 17 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

Ketiak, lutut, leher dah celah-celah paha makin putih dan licin.
Kulit badan makin cerah dan lembap.
Bau badan pun dah tiada, deodorant pun tak perlu lagi.
Kulit badan dah tak kering dan berkerak lagi.
Masalah kulit badan,selulit, panau, kurap dan gatal-gatal pun makin kurang.

Nak tak macam ni?
Jom dapatkan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub sekarang. 😉 .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

Ketiak, lutut, leher dah celah-celah paha makin putih dan licin. 
Kulit badan makin cerah dan lembap. 
Bau badan pun dah tiada, deodorant pun tak perlu lagi. 
Kulit badan dah tak kering dan berkerak lagi. 
Masalah kulit badan,selulit, panau, kurap dan gatal-gatal pun makin kurang.

Nak tak macam ni? 
Jom dapatkan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub sekarang. 😉 .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
3 0 17 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

Proses scrubbing sangat penting tau untuk membersihkan kulit badan. Garam laut premium yang All Body Ask gunakan sangat bagus untuk cantikkan kulit & membantu menyingkirkan sel kulit mati yang menjadi penyebab kulit kering.

Jangan lupa scrub badan secara consistent untuk mempercepatkan proses pertumbuhan semula sel kulit. Macam All Body Ask dapat merawat, melembap, mencerah dan mencantikkan kulit. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

Proses scrubbing sangat penting tau untuk membersihkan kulit badan. Garam laut premium yang All Body Ask gunakan sangat bagus untuk cantikkan kulit & membantu menyingkirkan sel kulit mati yang menjadi penyebab kulit kering.

Jangan lupa scrub badan secara consistent untuk mempercepatkan proses pertumbuhan semula sel kulit. Macam All Body Ask dapat merawat, melembap, mencerah dan mencantikkan kulit. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
3 0 16 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

Mesti malu nak angkat ketiak sebab ketiak hitam dan berkerak. Celah paha pun gelap. Stretch mark lepas bersalin pun tak hilang-hilang.

Kulit berkerak dan kasar. Badan kerap berpeluh dan berbau. Masalah kulit lagi kerap gatal dan allergic. Sental je badan dengan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub.
Tak perlu pakai sabun lagi. Bau sangat wangi feeling-feeling macam dekat Hawaii tau masa guna. Sekali sental dah dapat rasa perbezaan pada kulit badan. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

Mesti malu nak angkat ketiak sebab ketiak hitam dan berkerak. Celah paha pun gelap. Stretch mark lepas bersalin pun tak hilang-hilang.

Kulit berkerak dan kasar. Badan kerap berpeluh dan berbau. Masalah kulit lagi kerap gatal dan allergic. Sental je badan dengan All Body Ask Sea Salt Shower Scrub. 
Tak perlu pakai sabun lagi. Bau sangat wangi feeling-feeling macam dekat Hawaii tau masa guna. Sekali sental dah dapat rasa perbezaan pada kulit badan. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
2 0 16 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

RAWAT KETIAK HITAM

Muka gebu gebas, kulit badan halus mulus.
Tapi ketiak hitam. Masih ramai wanita yg dibelenggu masalah kesan hitam di kawasan ketiak dan juga pelipat.

Walaupun ianya boleh disorok tapi kesan gelap ini tetap akan mencacatkan penampilan dan buat kita rasa rendah diri.

Jom rawat segara, sangat mudah. Hanya perlu sental dan tonyoh semasa mandi. Penggunaan yg konsisten akan bagi kesan terbaik. Ketiak akan hitam disebabkan kesan after shave jadi sental dengan All Body Ask, makin cerah, lembut dan melambatkan penumbuhan bulu ketiak tau.
Sama jugak utk Celah2 Peha yg Gelap yuollss 😘😘😘 .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

RAWAT KETIAK HITAM

Muka gebu gebas, kulit badan halus mulus.
Tapi ketiak hitam. Masih ramai wanita yg dibelenggu masalah kesan hitam di kawasan ketiak dan juga pelipat.

Walaupun ianya boleh disorok tapi kesan gelap ini tetap akan mencacatkan penampilan dan buat kita rasa rendah diri.

Jom rawat segara, sangat mudah. Hanya perlu sental dan tonyoh semasa mandi. Penggunaan yg konsisten akan bagi kesan terbaik. Ketiak akan hitam disebabkan kesan after shave jadi sental dengan All Body Ask, makin cerah, lembut dan melambatkan penumbuhan bulu ketiak tau. 
Sama jugak utk Celah2 Peha yg Gelap yuollss 😘😘😘 .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/ABA
.
.
#allbodyask #bodyscrub #skinstories #malaysia #singapore #brunei #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
2 0 16 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

💓CFSW bukan hanya untuk membersih malah mencerah jugak 💋CFSW bukan hanya mencuci tapi merawat jugak ❣CFSW bukan hanya memikat tapi mewangikan jugak cik🌼 dengan toilet2 sekali .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/cfsw
.
.
#celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstories #pencucicikbunga #wangi #pencuciwanitascrubpertamadimalaysia #skinstoriesbeautycare #allbodyask #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

💓CFSW bukan hanya untuk membersih malah mencerah jugak 💋CFSW bukan hanya mencuci tapi merawat jugak ❣CFSW bukan hanya memikat tapi mewangikan jugak cik🌼 dengan toilet2 sekali .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/cfsw
.
.
#celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstories #pencucicikbunga #wangi #pencuciwanitascrubpertamadimalaysia#skinstoriesbeautycare #allbodyask #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
1 0 16 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

Musim panas macam ni mesti cepat berpeluh.. 💁💁🌞
Mulalah Cik Bunga lembab jerk💦
Bila dah lembab mulalah ga.tal-ga.tal menyerang Cik Bunga 😖
Mula lah tergaru-garu..tak selesa nak duduk nak buat kerja.. Haaa, ni yang tak syokk nak cerita nih.🙅
Bau Ha.mis!!!!Org sebelah pun terhidu..💆💆
Aiiseiiimennnnn... Malunya...😶
Jom rawat sekarang dgn
Celebrity Feminine Scrub Wash. .
Barulahh...Segar,Sejuk,Kering,Selesa,
Bebas Penyakit di Cik Bunga.

Kompemmm, berani jamin..
Ada scrub pulak tu, rasa bersih dan Cik Bunga lebih cerah & akan dapat efek pinkish pd Cik Bunga.
Best ke best?

Whatsapp 📲 01137052276 untuk dibantu.. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/cfsw
.
.
#celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstories #pencucicikbunga #wangi #pencuciwanitascrubpertamadimalaysia #skinstoriesbeautycare #allbodyask #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

Musim panas macam ni mesti cepat berpeluh.. 💁💁🌞
Mulalah Cik Bunga lembab jerk💦
Bila dah lembab mulalah ga.tal-ga.tal menyerang Cik Bunga 😖
Mula lah tergaru-garu..tak selesa nak duduk nak buat kerja.. Haaa, ni yang tak syokk nak cerita nih.🙅
Bau Ha.mis!!!!Org sebelah pun terhidu..💆💆
Aiiseiiimennnnn... Malunya...😶
Jom rawat sekarang dgn
Celebrity Feminine Scrub Wash. .
Barulahh...Segar,Sejuk,Kering,Selesa,
Bebas Penyakit di Cik Bunga.

Kompemmm, berani jamin..
Ada scrub pulak tu, rasa bersih dan Cik Bunga lebih cerah & akan dapat efek pinkish pd Cik Bunga. 
Best ke best?

Whatsapp 📲 01137052276 untuk dibantu.. .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/cfsw
.
.
#celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstories #pencucicikbunga #wangi #pencuciwanitascrubpertamadimalaysia#skinstoriesbeautycare #allbodyask #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
1 0 16 September, 2019
@lynn.ampang.skinstories Profile picture

@lynn.ampang.skinstories

CFSW ni bukan skincare.. Jadi takde merkuri, hydroquinon atau bahan pengelupasan😅

CFSW ni 100% daripada bahan tradisional dan organik tau. Meh Cik Lynn share sikit apa dia 7 BAHAN UTAMA CFSW by Skin Stories ni 👇👇
.
1) Sireh - Mestilah untuk merawat masalah keputihan awaa

2) Manjakani - Ini bonus untuk awaa yg dah kahwin. Boleh merapat gichuu.. Suami makin tayunk awaa 😍

3) Witch Hazel - Tak cantik kan Miss V kalau ada jerawat? Jom nyahkan ia dgn Witch Hazel!💪💪 4) Magnolia Stemcell - Jangan tokojut kalau Miss V tetiba takde bau! Penangan Magnolia Stemcell memang cenggini 👍👍 Period dari malu2 nak keluar pun, terus laju je kluar dgn kelajuan roller coster!

5) Pudina - Wahh dingin banget! Haa terspeaking Indonesia. Seronok ngat2 bila Miss V ni sejuk je.. Takdelah macam sesetengah Feminine Wash yg buatkan Miss V kita rasa panas terbakar!🔥🔥 6) Aloe Vera - Bahan terbaik dalam mengekalkan kelembapan dan keseimbangan ph cik 🌸 tu. Takdelah Miss V kita kering. Sesuai utk awaa yg ada miss v kulit sensetif😍

7) Scrub super halus! - Haa tak pernah tgk kan? Hat mana yg cik bunga gelap bak gerhana bulan 🌚 rajin2 la bawak miss v tu p spa. Eh tayah jauh2! Dalam bilik ayaq ja. Guna CFSW😍
.
Syok tak CFSW ni? Mestilah syok! klau tak takdela berduyun2 order masuk, takdelah HQ sampai poning nak bawak stok masuk, takdelah stokis dan agent seriau bila STOK CEPAT HABIS!
.
Bahan2 CFSW ni mmg sgt organik kan? sesetengah bahan nya pun mesti ada kat laman rumah awaa.. So? Nak ragu2 lagi ke?😏 .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/cfsw
.
.
#celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstories #pencucicikbunga #wangi #pencuciwanitascrubpertamadimalaysia #skinstoriesbeautycare #allbodyask #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet

CFSW ni bukan skincare.. Jadi takde merkuri, hydroquinon atau bahan pengelupasan😅

CFSW ni 100% daripada bahan tradisional dan organik tau. Meh Cik Lynn share sikit apa dia 7 BAHAN UTAMA CFSW by Skin Stories ni 👇👇
.
1) Sireh - Mestilah untuk merawat masalah keputihan awaa

2) Manjakani - Ini bonus untuk awaa yg dah kahwin. Boleh merapat gichuu.. Suami makin tayunk awaa 😍

3) Witch Hazel - Tak cantik kan Miss V kalau ada jerawat? Jom nyahkan ia dgn Witch Hazel!💪💪 4) Magnolia Stemcell - Jangan tokojut kalau Miss V tetiba takde bau! Penangan Magnolia Stemcell memang cenggini 👍👍 Period dari malu2 nak keluar pun, terus laju je kluar dgn kelajuan roller coster!

5) Pudina - Wahh dingin banget! Haa terspeaking Indonesia. Seronok ngat2 bila Miss V ni sejuk je.. Takdelah macam sesetengah Feminine Wash yg buatkan Miss V kita rasa panas terbakar!🔥🔥 6) Aloe Vera - Bahan terbaik dalam mengekalkan kelembapan dan keseimbangan ph cik 🌸 tu. Takdelah Miss V kita kering. Sesuai utk awaa yg ada miss v kulit sensetif😍

7) Scrub super halus! - Haa tak pernah tgk kan? Hat mana yg cik bunga gelap bak gerhana bulan 🌚 rajin2 la bawak miss v tu p spa. Eh tayah jauh2! Dalam bilik ayaq ja. Guna CFSW😍
.
Syok tak CFSW ni? Mestilah syok! klau tak takdela berduyun2 order masuk, takdelah HQ sampai poning nak bawak stok masuk, takdelah stokis dan agent seriau bila STOK CEPAT HABIS!
.
Bahan2 CFSW ni mmg sgt organik kan? sesetengah bahan nya pun mesti ada kat laman rumah awaa.. So? Nak ragu2 lagi ke?😏 .
Wasap Now 📲 www.wasap.my/601137052276/cfsw
.
.
#celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstories #pencucicikbunga #wangi #pencuciwanitascrubpertamadimalaysia#skinstoriesbeautycare #allbodyask #fairykisses #agentwanted #stokiswanted #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet
2 0 16 September, 2019
@supplementsihat22 Profile picture

@supplementsihat22

Sesuai untuk smua golongan dr bayi ke tua. First aid utk seisi keluarga. Kalau demam, batuk, selesema ambik Nutriferon untuk boost imuniti. Bagi yang terkena jangkitan kuman, Nutriferon sangat membantu.

More info/order
📲01110148085 Haz
Atau tekan link di Bio
.
#shaklee #vitaminshaklee
#original #terlajaklaris #symabeautyskincare #shalicious #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #collagen #nurraysa #maaez #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #viralproduk #hidupsehat #drama

Sesuai untuk smua golongan dr bayi ke tua. First aid utk seisi keluarga. Kalau demam, batuk, selesema ambik Nutriferon untuk boost imuniti. Bagi yang terkena jangkitan kuman, Nutriferon sangat membantu.

More info/order
📲01110148085 Haz
Atau tekan link di Bio
.
#shaklee #vitaminshaklee 
#original #terlajaklaris #symabeautyskincare #shalicious #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #collagen #nurraysa #maaez #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #viralproduk #hidupsehat #drama
1 0 15 September, 2019
@kakshabeautyhouse Profile picture

@kakshabeautyhouse

🌸DEEJA COSMETIC SKINCARE
Set 5in1) 🌸

HYE DEAR☎ PERTANYAAN DAN TEMPAHAN☎
Tak perlu Save No Tel. Cuma tekan link ni jee .
http://www.wasap.my/601118630686
http://www.wasap.my/601118630686
http://www.wasap.my/601118630686
.
.
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah
.
❤berjeragat @ kulit kusam
❤lebam bawah mata & kulit kering
❤berjerawat & berminyak/sensitif
❤tona kulit xsekata
❤berparut dll
.
Complete set untuk 1 bulan kegunaan
✅1 sabun pembersih wajah
✅1 toner nano
✅1 krim siang
✅1 krim malam
✅1 krim nano
.
▶Cara Penggunaan utk malam
cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu), & pakai krim malam(night), lepas tu lapis dgn krim nano pulak..ingat ye, nipis2 je sudah memadai..xpayah tebal2.

JOM ORDER LAJU2... #deejacosmetic #deejaset #deejakosmetik #deejasskincare

🌸DEEJA COSMETIC SKINCARE 
Set 5in1) 🌸

HYE DEAR☎ PERTANYAAN DAN TEMPAHAN☎ 
Tak perlu Save No Tel. Cuma tekan link ni jee .
http://www.wasap.my/601118630686
http://www.wasap.my/601118630686
http://www.wasap.my/601118630686
.
. 
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah
.
❤berjeragat @ kulit kusam
❤lebam bawah mata & kulit kering
❤berjerawat & berminyak/sensitif
❤tona kulit xsekata
❤berparut dll
.
Complete set untuk 1 bulan kegunaan
✅1 sabun pembersih wajah
✅1 toner nano
✅1 krim siang
✅1 krim malam
✅1 krim nano
.
▶Cara Penggunaan utk malam
cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu), & pakai krim malam(night), lepas tu lapis dgn krim nano pulak..ingat ye, nipis2 je sudah memadai..xpayah tebal2.

JOM ORDER LAJU2... #deejacosmetic #deejaset #deejakosmetik #deejasskincare
1 0 15 September, 2019
@snowwhite.beautee Profile picture

@snowwhite.beautee

Hai uolls 😍😍
Ada lagi yang belum cuba snowy lotion ni?
. .
Rugi tak grab snowy lotion. HOT ITEM ❗❗
. .
Tak ada yg ckp lotion ni tak wangi. Abg posmen pun terpikat dgn lotion ni 😀
. .
formulasi hebat lotion yang seumpama sunblock memberi kesan pemutihan pantas dan berkesan.
.
.

Keistimewaan Snowy lotion 😱😱
****************************
🌷SPF50
🌷Waterproof
🌷Wangian yang sungguh memikat!
🌷Pencerahan 50x ganda
🌷100% tidak melekit
🌷Tak berminyak
🌷Meresap dalam kulit dan tahan lama
🌷Ada kelulusan KKM
🌷boleh pakai pada seluruh muka dan badan
🌷sesuai digunakan oleh wanita dan lelaki

Fungsi dan kegunaan
==================
🌸Memutihkan kulit
🌸Lindungi kulit dari sinar UV
🌸Mengurangkan sunburn & pudar jeragat
🌸Merawat masalah kulit
🌸Melembabkan kulit
🌸Menghilangkan parut2 pada kulit
🌸Menyamar ratakan tona kulit . .
Kenapa tunggu lagi?
Kak dyaa nak bagi 10 org Free gift 🎁 dengan pembelian losyen snowy ni 😉

Wassap sekarang
+601127489987

Hai uolls 😍😍
Ada lagi yang belum cuba snowy lotion ni?
. . 
Rugi tak grab snowy lotion. HOT ITEM ❗❗
. . 
Tak ada yg ckp lotion ni tak wangi. Abg posmen pun terpikat dgn lotion ni 😀
. . 
formulasi hebat lotion yang seumpama sunblock memberi kesan pemutihan pantas dan berkesan.
.
.

Keistimewaan Snowy lotion 😱😱
****************************
🌷SPF50
🌷Waterproof
🌷Wangian yang sungguh memikat!
🌷Pencerahan 50x ganda
🌷100% tidak melekit
🌷Tak berminyak
🌷Meresap dalam kulit dan tahan lama
🌷Ada kelulusan KKM
🌷boleh pakai pada seluruh muka dan badan
🌷sesuai digunakan oleh wanita dan lelaki

Fungsi dan kegunaan
==================
🌸Memutihkan kulit
🌸Lindungi kulit dari sinar UV
🌸Mengurangkan sunburn & pudar jeragat
🌸Merawat masalah kulit
🌸Melembabkan kulit
🌸Menghilangkan parut2 pada kulit
🌸Menyamar ratakan tona kulit . .
Kenapa tunggu lagi? 
Kak dyaa nak bagi 10 org Free gift 🎁 dengan pembelian losyen snowy ni 😉

Wassap sekarang
+601127489987
21 3 15 September, 2019
@snowwhite.beautee Profile picture

@snowwhite.beautee

🎗Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :
.
.
🌸 VITAMIN C yang extract daripada KURMA, DELIMA & LEMON.
🌸 GLUTATHIONE
.
.
Mengapa SNOW WHITE SECRET jadi PILIHAN HATI ANDA ?
🌹Memutihkan kulit
🌹 Mengurangkan jerawat dan jeragat
🌹 Sekata kan tona kulit serta kurangkan eyebag
🌹 Anti penuaan
🌹Kulit lebih anjal, glowing dan sihat
🌹Menyingkirkan toksin
🌹Menurunkan berat badan
🌹Menambahkan tenaga, tidak cepat letih lesu
🌹Melawaskan pembuangan air besar, bagus untuk sembelit
🌹Merawat buasir
🌹Menambah bacaan HB
🌹Menambah susu ibu serta mencerahkan baby
. .
☺️ Lelaki perempuan boleh consume termasuk ibu hamil dan menyusu .

kemam2 je dah boleh buat uolls cantik luar dan dalam 😱. Harga pun murah je.

🎗Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan asas iaitu :
.
.
🌸 VITAMIN C yang extract daripada KURMA, DELIMA & LEMON.
🌸 GLUTATHIONE
.
. 
Mengapa SNOW WHITE SECRET jadi PILIHAN HATI ANDA ?
🌹Memutihkan kulit
🌹 Mengurangkan jerawat dan jeragat
🌹 Sekata kan tona kulit serta kurangkan eyebag
🌹 Anti penuaan
🌹Kulit lebih anjal, glowing dan sihat
🌹Menyingkirkan toksin
🌹Menurunkan berat badan
🌹Menambahkan tenaga, tidak cepat letih lesu
🌹Melawaskan pembuangan air besar, bagus untuk sembelit
🌹Merawat buasir
🌹Menambah bacaan HB
🌹Menambah susu ibu serta mencerahkan baby
. .
☺️ Lelaki perempuan boleh consume termasuk ibu hamil dan menyusu .

kemam2 je dah boleh buat uolls cantik luar dan dalam 😱. Harga pun murah je.
5 2 15 September, 2019
@haniy_beautyshop Profile picture

@haniy_beautyshop

Deeja Kosmetik

Retail n borong
Wasap www.wasap.my/0175683849

#haniybeautyshop
#deejakosmetik
#deejakosmetikoriginal

Deeja Kosmetik

Retail n borong
Wasap www.wasap.my/0175683849

#haniybeautyshop
#deejakosmetik
#deejakosmetikoriginal
2 0 14 September, 2019
@snowwhite.beautee Profile picture

@snowwhite.beautee

Gatal2 kudis dan masalah kulit sembuh sapu lotion susu unta je

Memang terbaik lotion susu unta ni. Alhamdulilah. Boleh memperbaiki sel kulit ❤️ . =====================
SNOWY INSTANT LOTION
=====================
.
.
Ianya dicipta untuk bantu wanita:
✔ Menjadikan kulit putih gebu
✔ Menjadikan kulit glowing
✔ Melembutkan, Menegangkan dan Menganjalkan kulit
✔ Membantu mengatasi kulit kusam dan tidak berseri
✔ Membantu menyamaratakan tona kulit
✔ Membantu melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dan parut
✔ Mempercepatkan proses sel kulit baru .
.
.
Ramai wanita yg SUKA SANGAT dgn lotion susu unta. Mana taknya, mereka seronok bila melihat KULIT MEREKA Makin lawa dgn masa yg cepat tapi selamat. Sapu2 terus rasa kulit makin moist
👍👍
.
.
========================
KELEBIHAN LOTION SUSU UNTA
========================
➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
➔ 100% bahan berkualiti tinggi
➔ Tanpa kesan sampingan
➔ Lotion all in one yang sangat JIMAT (WHITENING BOOSTER, MOISTURISER, ANTI AGING & PROTECTION FOR SKIN)
.
.
Untuk Retail & Borong:
Whatsapp ke 011 27489987
Whatsapp ke 011 27489987
Whatsapp ke 011 27489987
.
.
Amaran! Produk ni stok LAKU KERAS! Sape cepat dia dapat!!

Gatal2 kudis dan masalah kulit sembuh sapu lotion susu unta je

Memang terbaik lotion susu unta ni. Alhamdulilah. Boleh memperbaiki sel kulit ❤️ . =====================
SNOWY INSTANT LOTION
=====================
.
.
Ianya dicipta untuk bantu wanita:
✔ Menjadikan kulit putih gebu
✔ Menjadikan kulit glowing
✔ Melembutkan, Menegangkan dan Menganjalkan kulit
✔ Membantu mengatasi kulit kusam dan tidak berseri
✔ Membantu menyamaratakan tona kulit
✔ Membantu  melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dan parut
✔ Mempercepatkan proses sel kulit baru .
.
.
Ramai wanita yg SUKA SANGAT dgn lotion susu unta. Mana taknya, mereka seronok bila melihat KULIT MEREKA Makin lawa dgn masa yg cepat tapi selamat. Sapu2 terus rasa kulit makin moist
👍👍
.
.
========================
KELEBIHAN LOTION SUSU UNTA
========================
➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
➔ 100% bahan berkualiti tinggi
➔ Tanpa kesan sampingan
➔ Lotion all in one yang sangat JIMAT (WHITENING BOOSTER, MOISTURISER, ANTI AGING & PROTECTION FOR SKIN)
.
. 
Untuk Retail & Borong:
Whatsapp ke 011 27489987 
Whatsapp ke 011 27489987 
Whatsapp ke 011 27489987
.
. 
Amaran! Produk ni stok LAKU KERAS! Sape cepat dia dapat!!
11 1 14 September, 2019
@snowwhite.beautee Profile picture

@snowwhite.beautee

Nak kulit lawa, putih gebu tanpa sebarang cela.

Korang ambik je set putih complete.

Lotion susu unta ada 2jenis tau. Yang treatment satu. Yang extra whitening. Boleh pilih yang mana korang suka

Supplement yang senang je nak consume. Sambil2 buat kerja pun boleh ngapp 😁. Supplement ni boleh membantu memberi korang tenaga. dalam snowhite ada extract kurma.

Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI 🛍️
Beli 2 botol snowhite tablet dapat trial snowy lotion 😊

Nak kulit lawa, putih gebu tanpa sebarang cela.

Korang ambik je set putih complete.

Lotion susu unta ada 2jenis tau. Yang treatment satu. Yang extra whitening. Boleh pilih yang mana korang suka

Supplement yang senang je nak consume. Sambil2 buat kerja pun boleh ngapp 😁. Supplement ni boleh membantu memberi korang tenaga. dalam snowhite ada extract kurma.

Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp  dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI 🛍️
Beli 2 botol snowhite tablet dapat trial snowy lotion 😊
5 2 14 September, 2019
@snowwhite.beautee Profile picture

@snowwhite.beautee

Nak kulit muka PUTIH, CERAH dan BERSERI? Tak perlu cucuk sana cucuk sini. Tak perlu menyiksakan badan.
.

Cuba ikhtiar dengan set combo Snowhite je. Snowhite secret mengandungi yang glutathione dan vitamin c yang bertindak sebagai agen pencerah kulit yang selamat. .

Combo lotion pula tidak menggunakan bahan kimia BERBAHAYA seperti hidrokuinon dan merkuri hanya semata-mata untuk memutihkan kulit muka.
.
Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI 🛍️
Beli 2 botol snowhite tablet dapat trial snowy lotion 😊

011 27489987 . Free consult.

Nak kulit muka PUTIH, CERAH dan BERSERI? Tak perlu cucuk sana cucuk sini. Tak perlu menyiksakan badan.
.

Cuba ikhtiar dengan set combo Snowhite je. Snowhite secret mengandungi  yang glutathione dan vitamin c yang bertindak sebagai agen pencerah kulit yang selamat. .

Combo lotion pula tidak menggunakan bahan kimia BERBAHAYA seperti hidrokuinon dan merkuri hanya semata-mata untuk memutihkan kulit muka.
.
Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp  dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI 🛍️
Beli 2 botol snowhite tablet dapat trial snowy lotion 😊

011 27489987 . Free consult.
6 1 13 September, 2019
@ana_skin_stories Profile picture

@ana_skin_stories

Ada tak wanita lepas pantang atau lepas bersalin dekat sini?
.
Mesti adooo kan? Korang pakai pembersih wanita yang merawat tak?
.
Yang cepat sembuhkan luka lepas bersalin tak?
.
Yang rawat keputihan masa dalam pantang tak?
.
Yang merawat bau darah nif.as dan bau Cik Bunga yg tak wangi masa pantang tu ke tak? .
Guna je Celebrity Feminine Scrub Wash SKIN STORIES. .
Pstttt, ada feeback, guna CFSW dalam pantang nurse tekezuttttt luka lepas bersalin cepat sembuh. . Yup , gunalah. Best tau. Selesa je dlm pantang tu nanti. Dalam pantang pun, Cik Bunga kena berspa dgn CFSW okay.😌 Whatspp
📲01127814840

#skinstories
#feminiewash
#cfsw #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara

Ada tak wanita lepas pantang atau lepas bersalin dekat sini?
.
Mesti adooo kan? Korang pakai pembersih wanita yang merawat tak?
.
Yang cepat sembuhkan luka lepas bersalin tak?
.
Yang rawat keputihan masa dalam pantang tak?
.
Yang merawat bau darah nif.as dan bau Cik Bunga yg tak wangi masa pantang tu ke tak? .
Guna je Celebrity Feminine Scrub Wash SKIN STORIES. .
Pstttt, ada feeback, guna CFSW dalam pantang nurse tekezuttttt luka lepas bersalin cepat sembuh. . Yup , gunalah. Best tau. Selesa je dlm pantang tu nanti. Dalam pantang pun, Cik Bunga kena berspa dgn CFSW okay.😌 Whatspp
📲01127814840

#skinstories
#feminiewash
#cfsw #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara
4 0 13 September, 2019
@snowwhite.beautee Profile picture

@snowwhite.beautee

Kolej Islam Sultan Alam Shah

Nak kuku lawa berkilat macam pergi spa?

Guna je pengilat kuku daripada dyaa beautee ni.

Comfirm meletopsss

Berminat Nak order whatsapp
📲 011 27489987

Nak kuku lawa berkilat macam pergi spa?

Guna je pengilat kuku daripada dyaa beautee ni.

Comfirm meletopsss

Berminat Nak order whatsapp
📲 011 27489987
14 1 13 September, 2019
@snowwhite.beautee Profile picture

@snowwhite.beautee

Parut makin kurang dah.

FUNGSI FUNGSI SNOWHITE .
🌸Melembapkan kulit
🌸Memutihkan kulit
🌸 Membantu merawat jerawat dan jeragat
🌸Melambatkan proses penuaan
🌸Melancarkan proses pembuangan 🌸Menjadikan kulit glowing secara natural.
🌸Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🌸Sekatakan tona kulit
🌸 Menambah tenaga dan meningkat hb
.
Korang mesti jatuh cinta bila consume snowhite ni, tablet rasa masam manis berry yang superb sedap. cepat whatsapp atau dm dyaa untuk dyaa bantu masalah kulit korang okay!
.
Untuk details, boleh whatsapp atau DM admin ya❤️
011 27489987

Parut makin kurang dah.

FUNGSI FUNGSI  SNOWHITE .
🌸Melembapkan kulit
🌸Memutihkan kulit
🌸 Membantu merawat jerawat dan jeragat
🌸Melambatkan proses penuaan
🌸Melancarkan proses pembuangan 🌸Menjadikan kulit glowing secara natural.
🌸Membantu mengatasi masalah kulit kusam
🌸Sekatakan tona kulit
🌸 Menambah tenaga dan meningkat hb
.
Korang mesti jatuh cinta bila consume snowhite ni, tablet rasa masam manis berry yang superb sedap. cepat whatsapp atau dm dyaa untuk dyaa bantu masalah kulit korang okay!
.
Untuk details, boleh whatsapp atau DM admin ya❤️
011 27489987
6 1 12 September, 2019
@mel.azlan Profile picture

@mel.azlan

KENAPA PERLU MENJAGA KEBERSIHAN CIK BUNGA???
.
👀 mencegah bau yang mengakibatkan kurang selesa terutama kepada pasangan.
.
👀 mengelakkan jangkitan kuman/ kulat yang mengakibatkan kegatalan dan penyakit
.
👀 memperbaiki hubungan su.ami is.teri .
👀 mencegah rah.im long.ga r
.
👀 meng.etat dan mencegah kanser ra.him / ova.ri .
👀 mencegah masalah masalah berkaitan lain seperti ke.putihan,long.ga.r dan seumpamanya.
.
Masalah An.ak Da.ra:
*pan.ties selalu basah
*bau acem
*gatal-gatal
*cik bunga gelap
.
Masalah Mama / Isteri
*kat pan.ties ade
-putih
-kuning
-hijau
hitam
*long.gar
*bau acem
*bau susu basi
*gatal merenyam
*ken.cing kotor
*luka lepas garu
.
Mudahnya menjaga mahkota anda hanya dengan Celebrity Feminine Scrub Wash. ☺️
Pembersih Wanita Scrub Pertama di MALAYSIA.
Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.🌚
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei
Keuntungan 20%-40%
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller .

KENAPA PERLU MENJAGA KEBERSIHAN CIK BUNGA???
.
👀 mencegah bau yang mengakibatkan kurang selesa terutama kepada pasangan.
.
👀 mengelakkan jangkitan kuman/ kulat yang mengakibatkan kegatalan dan penyakit
.
👀 memperbaiki hubungan su.ami is.teri .
👀 mencegah rah.im long.ga r
.
👀 meng.etat dan mencegah kanser ra.him / ova.ri .
👀 mencegah masalah masalah berkaitan lain seperti ke.putihan,long.ga.r dan seumpamanya.
.
Masalah An.ak Da.ra:
*pan.ties selalu basah
*bau acem
*gatal-gatal
*cik bunga gelap
.
Masalah Mama / Isteri
*kat pan.ties ade
-putih
-kuning
-hijau
hitam
*long.gar
*bau acem
*bau susu basi
*gatal merenyam
*ken.cing kotor
*luka lepas garu
.
Mudahnya menjaga mahkota anda hanya dengan Celebrity Feminine Scrub Wash. ☺️
Pembersih Wanita Scrub Pertama di MALAYSIA.
Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Ber-Spa.🌚
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei 
Keuntungan 20%-40% 
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller .
3 0 12 September, 2019
@maaezoriginal Profile picture

@maaezoriginal

Ramai sangat peminat White Coffee ni , haa jangan main main, yang tak suka minum coffee pun boleh tersuka coffee lepas try Maaez white coffee. Eh dah macam pantun pulak🤭

Maaez White Coffee ni akan mencerahkan seluruh badan awak jadi lepasni dah takde masalah warna muka tak sama dengan warna tangan 😍

📞 01160588244

#supplementputih #susu #maaezcollagenkubangkerian #drmahathir #susukurma #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezori #susumaaezoriginal #susumaaezmalaysia #susumaaezmurahoriginal #susumaaezborong #maaezcollagenshahalam #syafiqkyle #whiteningproduct #jalantar #lemonex #mentor #maaezcollagenbachok #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #maaezcollagenmurah #kekechallenge #maezcollagenkl #maaezwhitecoffee #maaezcollagen # #putihgebu #tipsputih

Ramai sangat peminat White Coffee ni , haa jangan main main, yang tak suka minum coffee pun boleh tersuka coffee lepas try Maaez white coffee. Eh dah macam pantun pulak🤭
•
Maaez White Coffee ni akan mencerahkan seluruh badan awak jadi lepasni dah takde masalah warna muka tak sama dengan warna tangan 😍
•
📞 01160588244
•
#supplementputih #susu #maaezcollagenkubangkerian #drmahathir #susukurma #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezori #susumaaezoriginal #susumaaezmalaysia #susumaaezmurahoriginal #susumaaezborong #maaezcollagenshahalam #syafiqkyle #whiteningproduct  #jalantar #lemonex #mentor #maaezcollagenbachok #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #maaezcollagenmurah #kekechallenge #maezcollagenkl #maaezwhitecoffee #maaezcollagen # #putihgebu #tipsputih
3 0 11 September, 2019
@maaezbeauty_nina Profile picture

@maaezbeauty_nina

Ramai sangat peminat White Coffee ni , haa jangan main main, yang tak suka minum coffee pun boleh tersuka coffee lepas try Maaez white coffee. Eh dah macam pantun pulak🤭

Maaez White Coffee ni akan mencerahkan seluruh badan awak jadi lepasni dah takde masalah warna muka tak sama dengan warna tangan 😍

📞 01160588244

#supplementputih #susu #maaezcollagenkubangkerian #drmahathir #susukurma #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezori #susumaaezoriginal #susumaaezmalaysia #susumaaezmurahoriginal #susumaaezborong #maaezcollagenshahalam #syafiqkyle #whiteningproduct #jalantar #lemonex #mentor #maaezcollagenbachok #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #maaezcollagenmurah #kekechallenge #maezcollagenkl #maaezwhitecoffee #maaezcollagen # #putihgebu #tipsputih

Ramai sangat peminat White Coffee ni , haa jangan main main, yang tak suka minum coffee pun boleh tersuka coffee lepas try Maaez white coffee. Eh dah macam pantun pulak🤭
•
Maaez White Coffee ni akan mencerahkan seluruh badan awak jadi lepasni dah takde masalah warna muka tak sama dengan warna tangan 😍
•
📞 01160588244
•
#supplementputih #susu #maaezcollagenkubangkerian #drmahathir #susukurma #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezori #susumaaezoriginal #susumaaezmalaysia #susumaaezmurahoriginal #susumaaezborong #maaezcollagenshahalam #syafiqkyle #whiteningproduct  #jalantar #lemonex #mentor #maaezcollagenbachok #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #maaezcollagenmurah #kekechallenge #maezcollagenkl #maaezwhitecoffee #maaezcollagen # #putihgebu #tipsputih
1 0 11 September, 2019
@empayar.kecantikan Profile picture

@empayar.kecantikan

.
.
FUNGSI SETIAP PRODUK DI DALAM SET DEEJA COSMETIC 5 IN 1

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
⚘Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
⚘Membantu menyinkirkan sel2 kulit yang mati
⚘Membersih kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano
⚘Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.
.
2. TONER NANO
⚘Melembabkan kulit sepanjang hari
⚘Mengecilkan liang pori yang besar
⚘Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
⚘Mengimbangi pH kulit
.
3. KRIM SIANG
⚘Mencerahkan kulit secara optimum semulajadi
⚘Mengandungki SPF 35 untuk perlindungan dari UV
⚘Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang
.
4. KRIM MALAM
⚘Membantu merawat kulit yang rosak
⚘Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
⚘Memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri & remaja
.
5. KRIM NANO (Malam)
⚘Memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran
⚘Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
⚘Memberi kelembapan kulit
⚘Menjadikan kulit sehalus kulit bayi
.
CARA PENGGUNAAN SIANG & MALAM
SIANG
1. Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka.
2. Lap muka hingga kering dan sapukan Tonr Nano dengan menggunakan kapas muka. Sapukan hingga rata dan tidak perlu gosok terlalu kuat.
3. Calitkan Krim Siang pada wajah secara nipis sahaja dan gosok perlahan-lahan
.
MALAM
1. Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka
2. Calitkan Krim Malam pada wajah secara nipis sahaja dan gosok perlahan-lahan
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
WASAP DI TALIAN
📲01126035928📲 📲01126035928📲
Atau boleh
⬆️tekan LINK wasap di WALL ig di atas ⬆️
.
⛔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE⛔
⭕AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)⭕
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
#deejacosmetic #deejacosmetics #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticskincare #deejacosmeticsmurah #deejacosmeticsoriginal #deejacosmeticoriginal #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejakosmetikoriginalmurah #deejakosmetikborong #deejacosmeticoriginalmurah #kosmetikdeeja #cosmeticdeeja #deejamurah #deejaorigal #deeja #kosme

.
.
FUNGSI SETIAP PRODUK DI DALAM SET DEEJA COSMETIC 5 IN 1

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
⚘Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
⚘Membantu menyinkirkan sel2 kulit yang mati
⚘Membersih kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano
⚘Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.
.
2. TONER NANO
⚘Melembabkan kulit sepanjang hari
⚘Mengecilkan liang pori yang besar
⚘Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
⚘Mengimbangi pH kulit
.
3. KRIM SIANG
⚘Mencerahkan kulit secara optimum semulajadi
⚘Mengandungki SPF 35 untuk perlindungan dari UV
⚘Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang
.
4. KRIM MALAM
⚘Membantu merawat kulit yang rosak
⚘Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
⚘Memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri & remaja
.
5. KRIM NANO (Malam)
⚘Memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran
⚘Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
⚘Memberi kelembapan kulit
⚘Menjadikan kulit sehalus kulit bayi
.
CARA PENGGUNAAN SIANG & MALAM
SIANG
1. Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka.
2. Lap muka hingga kering dan sapukan Tonr Nano dengan menggunakan kapas muka. Sapukan hingga rata dan tidak perlu gosok terlalu kuat.
3. Calitkan Krim Siang pada wajah secara nipis sahaja dan gosok perlahan-lahan
.
MALAM
1. Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka
2. Calitkan Krim Malam pada wajah secara nipis sahaja dan gosok perlahan-lahan
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
WASAP DI TALIAN
📲01126035928📲 📲01126035928📲
Atau boleh
⬆️tekan LINK wasap di WALL ig di atas ⬆️
.
⛔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE⛔
⭕AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)⭕
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
#deejacosmetic #deejacosmetics #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticskincare #deejacosmeticsmurah #deejacosmeticsoriginal #deejacosmeticoriginal #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejakosmetikoriginalmurah #deejakosmetikborong #deejacosmeticoriginalmurah #kosmetikdeeja #cosmeticdeeja #deejamurah #deejaorigal #deeja #kosme
1 0 11 September, 2019
@empayar.kecantikan Profile picture

@empayar.kecantikan

.
.
FUNGSI SETIAP PRODUK DI DALAM SET DEEJA COSMETIC 5 IN 1

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
⚘Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
⚘Membantu menyinkirkan sel2 kulit yang mati
⚘Membersih kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano
⚘Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.
.
2. TONER NANO
⚘Melembabkan kulit sepanjang hari
⚘Mengecilkan liang pori yang besar
⚘Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
⚘Mengimbangi pH kulit
.
3. KRIM SIANG
⚘Mencerahkan kulit secara optimum semulajadi
⚘Mengandungki SPF 35 untuk perlindungan dari UV
⚘Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang
.
4. KRIM MALAM
⚘Membantu merawat kulit yang rosak
⚘Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
⚘Memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri & remaja
.
5. KRIM NANO (Malam)
⚘Memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran
⚘Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
⚘Memberi kelembapan kulit
⚘Menjadikan kulit sehalus kulit bayi
.
CARA PENGGUNAAN SIANG & MALAM
SIANG
1. Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka.
2. Lap muka hingga kering dan sapukan Tonr Nano dengan menggunakan kapas muka. Sapukan hingga rata dan tidak perlu gosok terlalu kuat.
3. Calitkan Krim Siang pada wajah secara nipis sahaja dan gosok perlahan-lahan
.
MALAM
1. Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka
2. Calitkan Krim Malam pada wajah secara nipis sahaja dan gosok perlahan-lahan
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
WASAP DI TALIAN
📲01126035928📲 📲01126035928📲
Atau boleh
⬆️tekan LINK wasap di WALL ig di atas ⬆️
.
⛔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE⛔
⭕AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)⭕
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
#deejacosmetic #deejacosmetics #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticskincare #deejacosmeticsmurah #deejacosmeticsoriginal #deejacosmeticoriginal #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejakosmetikoriginalmurah #deejakosmetikborong #deejacosmeticoriginalmurah #kosmetikdeeja #cosmeticdeeja #deejamurah #deejaorigal #deeja #kosme

.
.
FUNGSI SETIAP PRODUK DI DALAM SET DEEJA COSMETIC 5 IN 1

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
⚘Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
⚘Membantu menyinkirkan sel2 kulit yang mati
⚘Membersih kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano
⚘Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.
.
2. TONER NANO
⚘Melembabkan kulit sepanjang hari
⚘Mengecilkan liang pori yang besar
⚘Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
⚘Mengimbangi pH kulit
.
3. KRIM SIANG
⚘Mencerahkan kulit secara optimum semulajadi
⚘Mengandungki SPF 35 untuk perlindungan dari UV
⚘Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang
.
4. KRIM MALAM
⚘Membantu merawat kulit yang rosak
⚘Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
⚘Memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri & remaja
.
5. KRIM NANO (Malam)
⚘Memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran
⚘Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
⚘Memberi kelembapan kulit
⚘Menjadikan kulit sehalus kulit bayi
.
CARA PENGGUNAAN SIANG & MALAM
SIANG
1. Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka.
2. Lap muka hingga kering dan sapukan Tonr Nano dengan menggunakan kapas muka. Sapukan hingga rata dan tidak perlu gosok terlalu kuat.
3. Calitkan Krim Siang pada wajah secara nipis sahaja dan gosok perlahan-lahan
.
MALAM
1. Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka
2. Calitkan Krim Malam pada wajah secara nipis sahaja dan gosok perlahan-lahan
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
WASAP DI TALIAN
📲01126035928📲 📲01126035928📲
Atau boleh
⬆️tekan LINK wasap di WALL ig di atas ⬆️
.
⛔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE⛔
⭕AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)⭕
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
#deejacosmetic #deejacosmetics #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticskincare #deejacosmeticsmurah #deejacosmeticsoriginal #deejacosmeticoriginal #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejakosmetikoriginalmurah #deejakosmetikborong #deejacosmeticoriginalmurah #kosmetikdeeja #cosmeticdeeja #deejamurah #deejaorigal #deeja #kosme
0 0 11 September, 2019
@empayar.kecantikan Profile picture

@empayar.kecantikan

.
.
FUNGSI SETIAP PRODUK DI DALAM SET DEEJA COSMETIC 5 IN 1

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
⚘Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
⚘Membantu menyinkirkan sel2 kulit yang mati
⚘Membersih kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano
⚘Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.
.
2. TONER NANO
⚘Melembabkan kulit sepanjang hari
⚘Mengecilkan liang pori yang besar
⚘Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
⚘Mengimbangi pH kulit
.
3. KRIM SIANG
⚘Mencerahkan kulit secara optimum semulajadi
⚘Mengandungki SPF 35 untuk perlindungan dari UV
⚘Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang
.
4. KRIM MALAM
⚘Membantu merawat kulit yang rosak
⚘Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
⚘Memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri & remaja
.
5. KRIM NANO (Malam)
⚘Memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran
⚘Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
⚘Memberi kelembapan kulit
⚘Menjadikan kulit sehalus kulit bayi
.
CARA PENGGUNAAN SIANG & MALAM
SIANG
1. Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka.
2. Lap muka hingga kering dan sapukan Tonr Nano dengan menggunakan kapas muka. Sapukan hingga rata dan tidak perlu gosok terlalu kuat.
3. Calitkan Krim Siang pada wajah secara nipis sahaja dan gosok perlahan-lahan
.
MALAM
1. Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka
2. Calitkan Krim Malam pada wajah secara nipis sahaja dan gosok perlahan-lahan
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
WASAP DI TALIAN
📲01126035928📲 📲01126035928📲
Atau boleh
⬆️tekan LINK wasap di WALL ig di atas ⬆️
.
⛔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE⛔
⭕AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)⭕
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
#deejacosmetic #deejacosmetics #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticskincare #deejacosmeticsmurah #deejacosmeticsoriginal #deejacosmeticoriginal #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejakosmetikoriginalmurah #deejakosmetikborong #deejacosmeticoriginalmurah #kosmetikdeeja #cosmeticdeeja #deejamurah #deejaorigal #deeja #kosme

.
.
FUNGSI SETIAP PRODUK DI DALAM SET DEEJA COSMETIC 5 IN 1

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
⚘Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
⚘Membantu menyinkirkan sel2 kulit yang mati
⚘Membersih kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano
⚘Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.
.
2. TONER NANO
⚘Melembabkan kulit sepanjang hari
⚘Mengecilkan liang pori yang besar
⚘Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
⚘Mengimbangi pH kulit
.
3. KRIM SIANG
⚘Mencerahkan kulit secara optimum semulajadi
⚘Mengandungki SPF 35 untuk perlindungan dari UV
⚘Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang
.
4. KRIM MALAM
⚘Membantu merawat kulit yang rosak
⚘Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
⚘Memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri & remaja
.
5. KRIM NANO (Malam)
⚘Memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran
⚘Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
⚘Memberi kelembapan kulit
⚘Menjadikan kulit sehalus kulit bayi
.
CARA PENGGUNAAN SIANG & MALAM
SIANG
1. Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka.
2. Lap muka hingga kering dan sapukan Tonr Nano dengan menggunakan kapas muka. Sapukan hingga rata dan tidak perlu gosok terlalu kuat.
3. Calitkan Krim Siang pada wajah secara nipis sahaja dan gosok perlahan-lahan
.
MALAM
1. Cuci muka dengan Sabun Pembersih Muka
2. Calitkan Krim Malam pada wajah secara nipis sahaja dan gosok perlahan-lahan
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
WASAP DI TALIAN
📲01126035928📲 📲01126035928📲
Atau boleh
⬆️tekan LINK wasap di WALL ig di atas ⬆️
.
⛔HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE⛔
⭕AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)⭕
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
#deejacosmetic #deejacosmetics #deejacosmeticmurah #deejacosmeticborong #deejacosmeticskincare #deejacosmeticsmurah #deejacosmeticsoriginal #deejacosmeticoriginal #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejakosmetikoriginalmurah #deejakosmetikborong #deejacosmeticoriginalmurah #kosmetikdeeja #cosmeticdeeja #deejamurah #deejaorigal #deeja #kosme
0 0 11 September, 2019
@mel.azlan Profile picture

@mel.azlan

Nak perkenal All Body Ask Sea Salt Shower Scrub pada semua ni. Apa kelebihan All Body Ask ni daripada yang lain?
.
❗️All Body Ask mengandungi natural ingredients, natural scent, natural colour. Dilengkapi dengan Serbuk Mutiara, Glutathione, Shea Butter dan 14 lagi bahan premium terbaik untuk kulit badan. Mudah meresap tanpa melekit.
.
❗️Texturenya lembut & sooo creamy dan garam laut pun halus. All Body Ask juga mengandungi Coconut Oil, Apricot Oil, Grapeseed, Tea Tree Oil, Cuka Apple, Olive Oil, Aloe Vera, Susu, Beras, Rumpai Laut, Pegaga dan Lemon. Overall, melembut, melembab, mencerah dan mencantikkan.
.
❗️Jadi sekarang musim panas sangat, jangan lupa scrub badan dengan All Body Ask semasa mandi setiap hari tau, lindungi kulit disamping melembutkan, mencerah dan mencantikkan kulit.
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei
Keuntungan 20%-40%
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

Nak perkenal All Body Ask Sea Salt Shower Scrub pada semua ni. Apa kelebihan All Body Ask ni daripada yang lain?
.
❗️All Body Ask mengandungi natural ingredients, natural scent, natural colour. Dilengkapi dengan Serbuk Mutiara, Glutathione, Shea Butter dan 14 lagi bahan premium terbaik untuk kulit badan. Mudah meresap tanpa melekit.
.
❗️Texturenya lembut & sooo creamy dan garam laut pun halus. All Body Ask juga mengandungi  Coconut Oil, Apricot Oil, Grapeseed, Tea Tree Oil, Cuka Apple, Olive Oil, Aloe Vera, Susu, Beras, Rumpai Laut, Pegaga dan Lemon. Overall, melembut, melembab, mencerah dan mencantikkan.
.
❗️Jadi sekarang musim panas sangat, jangan lupa scrub badan dengan All Body Ask semasa mandi setiap hari tau, lindungi kulit disamping melembutkan, mencerah dan mencantikkan kulit.
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei 
Keuntungan 20%-40% 
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller
2 2 11 September, 2019
@mel.azlan Profile picture

@mel.azlan

Kenapa All Body Ask warna biru? Sebab kami nak bagi anda rasa feeling-feeling dekat beach masa scrub badan anda. Heeee bestkan? .
.
Sebab All Body Ask menggunakan Sea Salt premium dan berkualiti tinggi untuk kulit badan. Yang sesuai digunakan hari-hari untuk korang sental badan. .
.
Bau pun bau macam dekat beach. Arghhhh, best sangat. Wangi satu badan lepas guna. Korang yang ada masalah bau badan, kuat berpeluh, masalah kulit gatal-gatal sangat digalakkan guna All Body Ask sebab bahan yang kami gunakan sangatlah 10000% terbaik untuk kulit badan.
.
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei
Keuntungan 20%-40%
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

Kenapa All Body Ask warna biru? Sebab kami nak bagi anda rasa feeling-feeling dekat beach masa scrub badan anda. Heeee bestkan? .
.
Sebab All Body Ask menggunakan Sea Salt premium dan berkualiti tinggi untuk kulit badan. Yang sesuai digunakan hari-hari untuk korang sental badan. .
.
Bau pun bau macam dekat beach. Arghhhh, best sangat. Wangi satu badan lepas guna. Korang yang ada masalah bau badan, kuat berpeluh, masalah kulit gatal-gatal sangat digalakkan guna All Body Ask sebab bahan yang kami gunakan sangatlah 10000% terbaik untuk kulit badan.
.
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei 
Keuntungan 20%-40% 
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #nur2 #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller
2 2 11 September, 2019
@mel.azlan Profile picture

@mel.azlan

2 botol RM95 SAHAJA! Jommm dapatkan nya sekarang sementara stock masih ada!
.
.
Apa kelebihan All Body Ask ni daripada yang lain?
.
❗️All Body Ask mengandungi natural ingredients, natural scent, natural colour. Dilengkapi dengan Serbuk Mutiara, Glutathione, Shea Butter dan 14 lagi bahan premium terbaik untuk kulit badan. Mudah meresap tanpa melekit.
.
❗️Texturenya lembut & sooo creamy dan garam laut pun halus. All Body Ask juga mengandungi Coconut Oil, Apricot Oil, Grapeseed, Tea Tree Oil, Cuka Apple, Olive Oil, Aloe Vera, Susu, Beras, Rumpai Laut, Pegaga dan Lemon. Overall, melembut, melembab, mencerah dan mencantikkan.
.
❗️Jadi sekarang musim panas sangat, jangan lupa scrub badan dengan All Body Ask semasa mandi setiap hari tau, lindungi kulit disamping melembutkan, mencerah dan mencantikkan kulit.
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei
Keuntungan 20%-40%
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #ctdk #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller

2 botol RM95 SAHAJA! Jommm dapatkan nya sekarang sementara stock masih ada!
.
.
Apa kelebihan All Body Ask ni daripada yang lain?
.
❗️All Body Ask mengandungi natural ingredients, natural scent, natural colour. Dilengkapi dengan Serbuk Mutiara, Glutathione, Shea Butter dan 14 lagi bahan premium terbaik untuk kulit badan. Mudah meresap tanpa melekit.
.
❗️Texturenya lembut & sooo creamy dan garam laut pun halus. All Body Ask juga mengandungi  Coconut Oil, Apricot Oil, Grapeseed, Tea Tree Oil, Cuka Apple, Olive Oil, Aloe Vera, Susu, Beras, Rumpai Laut, Pegaga dan Lemon. Overall, melembut, melembab, mencerah dan mencantikkan.
.
❗️Jadi sekarang musim panas sangat, jangan lupa scrub badan dengan All Body Ask semasa mandi setiap hari tau, lindungi kulit disamping melembutkan, mencerah dan mencantikkan kulit.
.
📲WhatsApp : 012 2255002 (Link di bio,click sahaja tau)
____
💰Agent & Stokis Diperlukan di
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei 
Keuntungan 20%-40% 
____
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #allbodyask #agentwanted #stokiswanted #malaysia #singapore #brunei #aslegacy #wawabeauty #jamususukdara #dyxycosmetic #letscantik #dexandra #meeracle #terlajaklaris #quputeh #nsabeauty #ainaaserum #marykay #shaklee #nurraysa #ctdk #deejakosmetik #jamuratumalaya #jamusweetdara #fashionvalet #sayajual #trustedseller
4 0 11 September, 2019

Top #deejakosmetik posts

@zara_kosmetik_murah1703 Profile picture

@zara_kosmetik_murah1703

👑 DEEJA COSMETIK NEW PACK👑

KELEBIHAN SET DEEJA COSMETIC
🌼 Mencerahkan Kulit Muka Secara Semulajadi.
🌼 Mengecilkan Lubang Pori Pori
🌼 Merawat Tona Kulit Yang Tak Sekata
🌼 Melembabkan Kulit Wajah
🌼 Kulit Lebih Licin Dan Halus Serta Lembut
🌼 Menghapuskan Jerawat Dan Mengikis Parut Jerawat
🌼 Menghilangkan Jeragat
🌼 Kulit Tidak Gelap & Berminyak Walaupun Terkena Matahari (Lebih Lasak)
🌼 Menyerlahkan Keayuan Semula Jadi Dalam Masa 5 Hari

Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : ❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya 📲Bermnt wassup
www.wassap.my/60192816286

#teamAFviral0779
#deejakosmetik
#nakcantikpakailadeeja

👑 DEEJA COSMETIK NEW PACK👑

KELEBIHAN SET DEEJA COSMETIC
🌼 Mencerahkan Kulit Muka Secara Semulajadi.
🌼 Mengecilkan Lubang Pori Pori
🌼 Merawat Tona Kulit Yang Tak Sekata
🌼 Melembabkan Kulit Wajah
🌼 Kulit Lebih Licin Dan Halus Serta Lembut
🌼 Menghapuskan Jerawat Dan Mengikis Parut Jerawat
🌼 Menghilangkan Jeragat
🌼 Kulit Tidak Gelap & Berminyak Walaupun Terkena Matahari (Lebih Lasak)
🌼 Menyerlahkan Keayuan Semula Jadi Dalam Masa 5 Hari

Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : ❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya 📲Bermnt wassup 
www.wassap.my/60192816286

#teamAFviral0779
#deejakosmetik
#nakcantikpakailadeeja
124 25 2 July, 2019
@pemborongkosmetik_kaknad99 Profile picture

@pemborongkosmetik_kaknad99

NB CREAM PEMUSNAH JERAGAT JERAWAT PARUT ajaib tanpa bahan KIMIA.... 👍 Sesuai untuk semua JENIS kulit
👍 TIADA pengelupasan
👍 Mengandungi bahan ANTISEPTIK untuk mematikan semua BAKTERIA
👍 Memudarkan serta menghilangkan parut lekuk
👍 Mengecutkan jerawat
👍 Menghilangkn jerawat
👍 Mengawal kulit yg berminyak
👍 Mengecilkan liang porii
👍 Melembapkan kulit yg kering
👍 Merawat gatal2 kulit yang bermasalah seperti ALERGIK
👍 Merawat kulit yang SUNBURN
👍 Satu2 nya krim yang jenis BERUBAT yang mampu merawat masalah kulit muka yg KRONIK

Yang penting 💯 LULUS KKM 👍👍👍 Rm25sm/rm28ss

Siap.pos

0163324546

#krimsunburn #sunblockspf50 #acnetreatment #acnescars #acneskincare #parutjerawat #krimparut #krimparutnb #nbmurah #krimjerawat #ubatjerawat #karisma #deejakosmetik

NB CREAM PEMUSNAH JERAGAT JERAWAT PARUT ajaib tanpa bahan KIMIA.... 👍 Sesuai untuk semua JENIS kulit
👍 TIADA pengelupasan
👍 Mengandungi bahan ANTISEPTIK untuk mematikan semua BAKTERIA
👍 Memudarkan serta menghilangkan parut lekuk
👍 Mengecutkan jerawat
👍 Menghilangkn jerawat
👍 Mengawal kulit yg berminyak
👍 Mengecilkan liang porii
👍 Melembapkan kulit yg kering
👍 Merawat gatal2 kulit yang bermasalah seperti ALERGIK
👍 Merawat kulit yang SUNBURN
👍 Satu2 nya krim yang jenis BERUBAT yang mampu merawat masalah kulit muka yg KRONIK

Yang penting 💯 LULUS KKM 👍👍👍 Rm25sm/rm28ss

Siap.pos

0163324546

#krimsunburn #sunblockspf50 #acnetreatment #acnescars #acneskincare #parutjerawat #krimparut #krimparutnb #nbmurah #krimjerawat #ubatjerawat #karisma #deejakosmetik
0 2 30 July, 2019
@dr.irma_angelwhite81 Profile picture

@dr.irma_angelwhite81

Sunblock Angel white tanpa bedak.
.
Pakai tebal sikittt je dan bila berpeluh wow glowing wing wing!😄
Fuh..fuh..NAIK SERI DIA!😘
.
Lepas 2 minggu pakai Angel white
.
✅eyebag kurang
.
✅lingkaran gelap kurang
.
✅parut jerawat dah pudar .
✅kulit lebih halus
.
✅parut berlubang kurang dalam.
.
Maklumat lanjut?👇👇
www.wasap.my/60143624769/angelwhitedrirma
.
.

Korang tak nak ke? Ehh..ehh..ruginyaaa
.
.
#agentdropshipwanted #angelwhitedrirma
#fuhfuhnaikseridia #teamdreamcatchers
#angelwhite #viral #utusanmalaysia #trending #bestfm #ukm #jerawat #jeragat #patikemenyan #deejakosmetik #instashop #instafamous #meeraclegemstone #instalike #kuim #ikim #sayajual #terapiinstagram #ajimaura #cikguseo #uitm #aydajebat #neelofa #fattzura #asalkandiabahagia

Sunblock Angel white tanpa bedak.
.
Pakai tebal sikittt je dan bila berpeluh wow glowing wing wing!😄
Fuh..fuh..NAIK SERI DIA!😘
.
Lepas 2 minggu pakai Angel white
.
✅eyebag kurang
.
✅lingkaran gelap kurang
.
✅parut jerawat dah pudar .
✅kulit lebih halus
.
✅parut berlubang kurang dalam.
.
Maklumat lanjut?👇👇
www.wasap.my/60143624769/angelwhitedrirma
.
.

Korang tak nak ke? Ehh..ehh..ruginyaaa
.
.
#agentdropshipwanted #angelwhitedrirma
#fuhfuhnaikseridia #teamdreamcatchers
#angelwhite #viral #utusanmalaysia #trending #bestfm #ukm #jerawat #jeragat #patikemenyan #deejakosmetik #instashop #instafamous #meeraclegemstone #instalike #kuim #ikim #sayajual #terapiinstagram #ajimaura #cikguseo #uitm #aydajebat #neelofa #fattzura #asalkandiabahagia
117 44 3 May, 2019
@zaunnie_beauty_shop Profile picture

@zaunnie_beauty_shop

💐SET DEEJA COSMETIC 5IN1 (100% ORIGINAL)💐
.
Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang.

Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
🌹 Menghaluskan dan mencantikan kulit
🌹 Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
🌹 Menghilangkan semua kotoran,minyak dan sel kulit mati
🌹 Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.

2. TONER NANO
🌹 Melembabkan kulit sepanjang hari
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
🌹 Menyerikan wajah
🌹 Mengimbangi pH kulit

3. KRIM SIANG
🌹 Mencerahkan kulit
🌹 Anti kedutan
🌹 Menghapuskan jerawat
🌹 Menyegarkan dan membantu pertumbuhan kulit yang baru
🌹 Memberikan tona kulit sekata

4. KRIM MALAM
🌹 Membantu merawat kulit yang rosak
🌹 Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
🌹 Melambatkan proses penuaan
🌹 Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam
🌹 Menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam
🌹 Memulihkan cela pada kulit

5. KRIM KUNYIT
🌹 Memperbaiki kerosakan kulit
🌹 Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Memberi kelembapan kulit
🌹 Membantu melicinkan kulit
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

💐SET DEEJA COSMETIC 5IN1 (100% ORIGINAL)💐
.
Deeja Cosmetic adalah satu produk yang dirumus khas daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih. Ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit seperti kulit sensatif, jerawat, jeragat, pigmentasi, berminyak di zon T, 'black head', bintik-bintik halus di muka dan lain-lain lagi. Ia mampu membantu merawat segala masalah kulit wajah korang.

Deeja Cosmetic ni memang sesuai digunakan untuk peringkat umur 16 tahun dan keatas dan diperbuat daripada 100% bahan halal. Lelaki dan perempuan pun boleh guna.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
🌹 Menghaluskan dan mencantikan kulit
🌹 Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
🌹 Menghilangkan semua kotoran,minyak dan sel kulit mati
🌹 Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap &  berminyak.

2. TONER NANO
🌹 Melembabkan kulit sepanjang hari
🌹 Mengecilkan liang pori
🌹 Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian
🌹 Menyerikan wajah
🌹 Mengimbangi pH kulit

3. KRIM SIANG
🌹 Mencerahkan kulit
🌹 Anti kedutan
🌹 Menghapuskan jerawat
🌹 Menyegarkan dan membantu pertumbuhan kulit yang baru
🌹 Memberikan tona kulit sekata

4. KRIM MALAM
🌹 Membantu merawat kulit yang rosak
🌹 Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
🌹 Melambatkan proses penuaan
🌹 Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam
🌹 Menghilangkan masalah parut jerawat, jeragat dan tompok hitam
🌹 Memulihkan cela pada kulit

5. KRIM KUNYIT
🌹 Memperbaiki kerosakan kulit
🌹 Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
🌹 Memberi kelembapan kulit
🌹 Membantu melicinkan kulit
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami
6 2 6 September, 2019
@zaunnie_beauty_shop Profile picture

@zaunnie_beauty_shop

💐DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C💐
.
Kalo uolz dah guna DEEJA SKINCARE untuk penjagaan kulit, now kita ada DEEJA CHEWABLE TABLET untuk anda nampak lagik vasss!
.
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,

Antaranya :
🌟Colagen, L-Cystine 🌟Grape Seed 🌟Orange Extract 🌟Vitamin C-1000mg 🌟Tomato, Apricot Seed
🌟Acaiberry 🌟Maquiberry
🌟Astaxanthin 🌟Mineral
🌟 Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Haaa.. Uolz kene tau ni. SATU TABLET BERSAMAAN 1000MG VITAMIN C.

Seolah2 uolls makan 14 biji limau tau. Wahhhh!!😱 Bagusnya!! Kalo uolz nak tau, Vitamin C tu sangat bagus untuk kulit wajah kesan breakout dari kosmetik lama, jerawat, sensitif, kulit wajah yg kusam, berparut, hilangkan jeragat/pigmentasi. Cos dia dapat cerahkan wajah dan badan lebih sekata.

Tanpa perlu suntikan dan kesan 100% sama. Wajah / badan lebih putih gebu & flawless😘
CHEWABLE TABLET VIT C (30biji sebotol) Ngam2 untuk sebulan kegunaan.

Cara Pengambilan :
✔️1biji sehari selepas sarapan.
✔️Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
⚠️Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c.
⚠️ Bykkan mnum air putih.

Selamat mencuba!! “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa🔥
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#deejavitaminc #deejavitc #deejachewabletablet #deejachewabletabletvitaminc #deeja #deejafoundation #deejafoundationmurah #deejacosmetic #deejacosmetichq #deejakosmetik #deejacosmeticmurah #deejacosmetics
#deejaskincare #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborongmurah #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticskincare
#deejamurah #deejaloose #deejacosmetic5in1original #deejacosmeticproduct #deejacosmeticsmurah #deejacosmetic5in1murah #deejaskincaremurah #deejadiamondfoundation #deejalooseitem #deejacosmeticlooseitem

💐DEEJA COSMETIC CHEWABLE TABLET + VITAMIN C💐
.
Kalo uolz dah guna DEEJA SKINCARE untuk penjagaan kulit, now kita ada DEEJA CHEWABLE TABLET untuk anda nampak lagik vasss!
.
Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,

Antaranya :
🌟Colagen, L-Cystine 🌟Grape Seed 🌟Orange Extract 🌟Vitamin C-1000mg 🌟Tomato, Apricot Seed
🌟Acaiberry 🌟Maquiberry
🌟Astaxanthin 🌟Mineral
🌟 Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Haaa.. Uolz kene tau ni. SATU TABLET BERSAMAAN 1000MG VITAMIN C.

Seolah2 uolls makan 14 biji limau tau. Wahhhh!!😱 Bagusnya!! Kalo uolz nak tau, Vitamin C tu sangat bagus untuk kulit wajah kesan breakout dari kosmetik lama, jerawat, sensitif, kulit wajah yg kusam, berparut, hilangkan jeragat/pigmentasi. Cos dia dapat cerahkan wajah dan badan lebih sekata.

Tanpa perlu suntikan dan kesan 100% sama. Wajah / badan lebih putih gebu & flawless😘 
CHEWABLE TABLET VIT C (30biji sebotol) Ngam2 untuk sebulan kegunaan.

Cara Pengambilan :
✔️1biji sehari selepas sarapan.
✔️Kunyah @ kemam @ telan diikuti dgn segelas air putih.
⚠️Jarakkan pngambilan kafein dgn vit c.
⚠️ Bykkan mnum air putih.

Selamat mencuba!! “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa🔥
.
👉HARGA : RM55
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#deejavitaminc #deejavitc #deejachewabletablet #deejachewabletabletvitaminc #deeja #deejafoundation #deejafoundationmurah #deejacosmetic #deejacosmetichq #deejakosmetik #deejacosmeticmurah #deejacosmetics
#deejaskincare #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborongmurah #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticskincare
#deejamurah #deejaloose #deejacosmetic5in1original #deejacosmeticproduct #deejacosmeticsmurah #deejacosmetic5in1murah #deejaskincaremurah #deejadiamondfoundation #deejalooseitem #deejacosmeticlooseitem
5 1 6 September, 2019
Jamu jelita lady white , putih mulus , pearl white , pinky plus , dmama milk , cocoa energi , smua readistok dan original tau 😘  Jom wasap 0179724017 atau klik wasap di info🐣 #bazarpaknil #cheezycheese #deejakosmetik #glowglowing #kelantan #putrajaya #selangor #eyeshadow  #kedah #johor #glowglowing #susuvcare #susumaaez #karismaskincare #klubnalaleh #chriszenroller #bedakmiyami #serumkarisma #alhaalfa #susuvcare #vitamincascorbic  #inaikening 
#jamujelitapinkyplus #pearlwhitejamujelita #jamujelitaputihmulus
2 0 31 July, 2019
@kosmetikborongshuha Profile picture

@kosmetikborongshuha

Cik B salmon skin. Sape nak 😙
Readistock sayangggg
Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio atas .
#kelantan #putrajaya #sabah #selangor
#cikbsalmonskin #karismaskincare #deejakosmetik #cikbsalmonskinselangor
#kacaktoz

Cik B salmon skin. Sape nak 😙
Readistock sayangggg 
Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio atas .
#kelantan #putrajaya #sabah #selangor
#cikbsalmonskin #karismaskincare #deejakosmetik #cikbsalmonskinselangor 
#kacaktoz
6 2 1 September, 2019